Page 1

S E J T A A L P L A B T E M

VO ZAMELALBU VER SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van V.V. Hedel,

V.V. HEDEL, EEN COMBINATIE VAN SPELEN EN LEREN

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het V.V. Hedel voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 350 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje?

Voetbalvereniging Hedel is opgericht op 21 juni 1955. Het doel van de vereniging is het bevorderen van

Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes.

Tegelijkertijd heeft de vereniging een belangrijke maatschappelijke functie: V.V. Hedel is niet alleen de

Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij V.V. Hedel. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Hedel

de sport in al zijn facetten. V.V. Hedel streeft naar een zo goed mogelijke combinatie van plezier en leren voetballen aan de ene kant en naar het bieden van een sportieve uitdaging en spelen op een aantrekkelijk niveau aan de andere kant. Dat betekent dat we alle ruimte bieden aan jeugdspelers die graag doorstromen naar de selectie en het eerste elftal, maar ook alle ruimte bieden aan diegenen die graag puur recreatief voetballen. Op dit moment telt de vereniging ruim 400 leden. Dit seizoen hebben we maar liefst 18 jeugden 6 seniorenteams, waaronder 2 meiden- en 1 damesteam.

club waar gevoetbald wordt, het is ook een plek waar veel mensen graag samenkomen, het is een club waar we op basis van goede omgangsvormen, normen en waarden met elkaar willen omgaan en een club waar het vaak uitermate gezellig is. Ieder jaar worden er vele evenementen en activiteiten georganiseerd naast het voetbal. Van een groot festijn rondom de Paardenmarkt tot het Sinterklaasfeest voor de kleintjes. De opbrengsten van veel van deze activiteiten zijn belangrijk om de vereniging ook financieel gezond te houden. Om al onze mooie activiteiten mogelijk te maken is de vereniging, naast dat ze afhankelijk is van contributieinkomsten, kantine-omzet en financiële bijdragen van sponsoren, zeer afhankelijk van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan. Om alle activiteiten ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren is er dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Langs deze weg roep ik alle leden en ouders op om een bijdrage te leveren aan onze club. Dat kan op veel verschillende manieren en hoeft niet altijd veel tijd te kosten. Bedenk hierbij dat vrijwilligerswerk voor de club uiteindelijk een investering is in de verdere ontwikkeling van uw kinderen! V.V. Hedel is een gezonde club die de afgelopen jaren een sterke groei heeft gekend. Dit is allemaal gerealiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers die zich voor de vereniging hebben ingezet. Verder hebben de aanleg van het kunstgrasveld, het plaatsen van nieuwe dug-outs en de aanleg van een sproei-installatie voor de grasvelden tot een enorme verbetering van de accommodatie geleid. Zeer veel dank aan allen die aan bovenstaande zaken een bijdrage hebben geleverd! Verder een woord van dank aan al onze sponsoren die de club een warm hart toedragen en die de zo noodzakelijke investeringen voor de club ook financieel mede mogelijk hebben gemaakt! Uiteraard ook dank aan Hoogvliet voor deze prachtige actie! Voor u ligt het verzamelalbum waarin voetbalplaatjes van alle spelers, leiders, trainers en scheidsrechters van het seizoen 2017-2018 kunnen worden geplakt. Ik wens jullie allemaal veel plezier bij het verzamelen van de plaatjes! Met sportieve groet,

Patrick Olde Scholtenhuis Voorzitter V.V. Hedel

Foto: Wim van Engelen

3


DE HISTORIE VAN V.V. HEDEL V.V. Hedel is opgericht in juni 1955. De eerste oprichters waren onder andere: W. van Hal, H. Bok, H. Michels, A. Lentjes en R. Nettenbreyers. De plaats van oprichting was café “Mulder”. Voor onze vereniging de naam V.V. Hedel had, is er heel wat aan voorafgegaan. De eerste naam was DVO. Dit betekent Door Vrienden Opgericht. Plaats van spelen in die tijd was onder de huidige brug. Daarna werd het “Geldria”, gevolgd door RKVVH. Om de vereniging een neutrale kijk te geven is later RK vervallen en zo is VVH ontstaan. Dat op het complex waar we nu spelen niet de eerste wedstrijden van VVH gespeeld werden is duidelijk. Er werd gestart in Ammerzoden, hier werd ons eerste seizoen gespeeld. De twee daaropvolgende jaren werd er gevoetbald in Engelen. Het was toen zo dat “Gossie” Nettenbreyers met emmers gevuld met kalk naar Engelen fietste om daar de lijnen te kalken. Het clubhuis in die tijd was het “Veerhuis” van Arie Jansen.

Er veranderde veel in deze beginjaren, zo ook het bestuur. In het seizoen 1956-1957 bestond het bestuur uit de volgende personen: Toon van Uden, Harry Michels, P. Kolen, W. van Hal, Henk Bok, J. Michels en C. Brouwer. 1958-1959 bracht het eerste kampioenschap. Dit kampioenschap viel in het jaar dat al onze thuiswedstrijden ook werkelijk thuis werden gevoetbald. Misschien was dat wel de reden waarom wij in dat jaar kampioen werden en promoveerde naar de tweede klasse van de KNVB afdeling Brabant. In het seizoen 1974-1975 werd ons eerste elftal ondergebracht in de standaardklasse. Nu werd er alleen nog maar aangetreden tegen eerste elftallen in de competitie, gestart in de derde klasse afdeling Brabant. Al de voorgaande jaren speelde het eerste elftal tegen tweede of derde elftallen van andere clubs.

In het seizoen 1985-1986 had V.V. Hedel inmiddels 5 seniorenelftallen en kregen het B-elftal en C-elftal een gediplomeerde trainer; de heer J. den Otter. De club van 100 werd opgericht door één van onze oudvoorzitters, Theo van Kan. Van de opbrengst van de Grote Club Actie werd een alarminstallatie gekocht. In dit seizoen bereikte het meisjeselftal de finale van de KNVB beker. Op het Sint Nicolaasfeest van 1991 werd het 250e lid begroet; Teun van Beers. In dit seizoen is men ook begonnen met de verbouwing van het sportcomplex.

In deze tijd werden de activiteiten van de CCA ook uitgebreid met zaalvoetbaltoernooien, een Nieuwjaarsbuffet en activiteiten op Koninginnedag en carnaval. 1995 speelden de recreanten van V.V. Hedel het Europese kampioenschap in Londen in Engeland. Via een advertentie in de Voetbal International konden recreantenteams zich hiervoor aanmelden. Spelers mochten geen profs zijn en mochten ook niet te fanatiek zijn. Het toenmalige derde elftal schreef zich hiervoor in. In 1998 werden de PamperBoys opgericht, zij werden getraind door Wim van Krugten. De PamperBoys waren kinderen van 5 jaar die nog niet met wedstrijden mee mochten doen. Ze mochten alleen trainen en als ze 6 jaar waren, mochten ze op zaterdag meevoetballen. In dit seizoen is ook het eerste elftal kampioen geworden tegen Hurwenen (7-1) en promoveerde ze naar de vijfde klasse.

Na in het seizoen 1980-1981 een uitgebreid 25-jarig bestaan te hebben gevierd, gingen we op voor het 40-jarig bestaan.

In 1999 is het F-toernooi opgericht. Het nu nog alom bekende FransToonen-Toernooi. De reden voor dit spektakel is dat de F-toernooien in de omgeving verwaterden. Het toernooi is nu in een andere vorm voortgezet.

In het seizoen 1981-1982 werd het A-team kampioen van de A2-klasse - kring De Betuwe - en ook nog Algemeen Kampioen van de Betuwe. Dit gebeurde onder leiding van Kees Timmermans.

In het seizoen 2000-2001 werden de klassen heringedeeld waardoor het eerste elftal van V.V. Hedel in de vierde klasse belandde. Momenteel speelt V.V. Hedel in de vijfde klasse.

In 1982, tijdens de jaarvergadering, werd het eerste jeugdbestuur voorgesteld. Dit bestond uit Lies van ’t Zand en Ellie Groen. In dit jaar werd ook het eerste oefenveld gerealiseerd. Nadat in 1970 het eerste clubblad was verschenen, kwam in 1983 het tweede exemplaar uit. Dit op initiatief van Jan Kivit, Jan van Hintum en Jos de Grouw. De naam van het clubblad werd “De Groene Stuiter”. Dit clubblad is in de jaren ook al enkele malen van identiteit gewisseld. In het seizoen 1983-1984 werd onze trouwe terreinmanager Frans Toonen gehuldigd voor zijn 10 jaar trouwe dienst. In dat jaar promoveerde het eerste elftal van de derde klasse naar de tweede klasse door als tweede te eindigen in de competitie.

4


In seizoen 1975-1976 promoveerde V.V. Hedel naar de tweede klasse afdeling Brabant. Dat dit kampioenschap de vereniging goed heeft gedaan, blijkt wel uit de groei die ons “cluppie� toen meemaakte. Het ledenaantal werd verdubbeld en de jeugd kwam zeer zeker opzetten. In 1989 werd op woensdag 29 maart de eerste Speltienkamp georganiseerd. In dat jaar werd ook de eerste stap gezet naar het meisjesvoetbal door Christel van Tiel en Esther Pieper, welke het jaar daarna werd gerealiseerd. Vlak daarna volgde al snel een damesteam. In seizoen 1992-1993 begonnen we in een prachtige verbouwde accommodatie. In dit seizoen werd ook voor het eerst door de Club Commissie Activiteiten (C.C.A.) een feest georganiseerd. Dit was op de zondag voor de alom bekende Paardenmarkt.

In 1994 werd er voor het eerst een groots Old Timer Gala georganiseerd op het complex van V.V. Hedel. Dit was een groot succes. In 1995, bij het 40-jarig bestaan, bracht de door V.V. Hedel georganiseerde loterij Fl 40.000,- op. Hiervan werd de verlichting van het tweede veld aangeschaft en de lichten van het trainingsveld konden hiervan worden vervangen.

In 1997 heeft het allereerste 6-tegen-6 plaatsgevonden. Dit nog alom bekende toernooi, wat altijd in de maand mei plaatsvindt, viert nu zijn negende jaar.

In 1998 is er ook voor het eerst, het nu nog bekende Jeugdkamp georganiseerd. Dit Jeugdkamp is opgezet, omdat er te weinig werd geregeld voor de mannen van de E en D. Later mochten de spelertjes van de F er ook aan deelnemen.

In de zomerstop van 2003 is de bar van de kantine vernieuwd. Dit mede dankzij het nieuwe contract met Bavaria. 5


Hedel 1

Hedel 1

Hedel 1

Hedel 1

Ralf van Alebeek

Sonny van Rijbroek

Patrick Janse

Hedel 1

Hedel 1

Hedel 1 Hedel 1

Bas van Ruijmbeke

Mitchell Bosch

Jelmer Toonen

Jesper van den Bogert

6

Hedel 1

Max Plugers

Francois Scheij

Hedel 1

Hedel 1

Hedel 1

V.V. Hedel

Remco van Gelder

RaphaĂŤl Mensonides


Hedel 1

Hedel 1

Martin de Waal

Lukasz Junatowski

Hedel 1

Rwad al Kilani

Bas van der Star

Trainer Hedel 1

Lorenzo Mey

Trainer Hedel 1

Leon Bok

Hedel 1

Hedel 1

Harm Scheij

Hedel 1

Hedel 1

Hedel 1

Sander van Wijnen

Wilco van Houtum

Louis Janssen

7


Hedel 2

Hedel 2

V.V. Hedel

Ruud Haex

8

Corstiaan Noordijk

Hedel 2

John-Boy Bok

Hedel 2

Sander Rovers

Hedel 2

Peter Aarts

Hedel 2

Hedel 2

Jeroen Hermes

Hedel 2

Hedel 2

Hedel 2

Erwin Kruik

Alex van Osch

Max van Malsen


Hedel 2

Roy Boeijmeer

Mitchel Sluyter

Hedel 2

Rick Gibbon

Leider Hedel 2

Roel van der Schoot

Hedel 2

Jeroen de Haas

Hedel 2

Hedel 2

Ricardo van Rijbroek

Hedel 2

Hedel 2

Hedel 2

Jos van Alebeek

Patrick Kremers

Michel Wolfert

9


Hedel 3

Hedel 3

V.V. Hedel

Hedel 3

Gose de Geus

10

Freek van Osch

Hedel 3

Jerry Dinger

Hedel 3

Hedel 3

Martijn Donkers

Hedel 3

Hedel 3

Michel Murray

Jan van Horssen

Marcus Veenker


Arjan van Gameren

Stefan Geerts

Marc van Giessen

Leider Hedel 3

Dirk Breure

Hedel 3

Hedel 3

Joep Brok

Hedel 3

Hedel 3

Hedel 3

Hedel 3 Hedel 3

Jan Hein van de Vliert

Wojtek van Rooij

Gose de Geus

11


Hedel 4

Kevin van Gameren

Hedel 4

Hedel 4

Jeroen de Groot

12

Indy de Gram

Rick Quik

Wesley van Heusden

Hedel 4

Hedel 4

Hedel 4 Hedel 4

Danny Wolfert

Hedel 4

Daniek Bruijgom

Sebastiaan Scheij

Hedel 4

Hedel 4

Hedel 4

V.V. Hedel

Lars Luites

Joey van Ommen


Hedel 4

Martijn van Osch

Stefan van Opstal

Hedel 4

Joey van Kouterik

Leider Hedel 4

Wesley Steenbakkers

Leider Hedel 4

Dennis van Opstal

Hedel 4

Hedel 4

Mark Rensel

Hedel 4

Hedel 4

Hedel 4

Youri de Gram

Maarten Plugers

Willy Steenbakkers

13


Hedel VR1

Hedel VR1

Hedel VR1

V.V. Hedel

Shirley van den Dungen

Hedel VR1

Mirjam van Wordragen

Esmee de Haas

Annemarie Hooijmans

Hedel VR1

Hedel VR1

Hedel VR1

Jessica Heins

14

Hedel VR1

Anne van Ruijmbeke

Naomi van der Pol

Hedel VR1

Hedel VR1

Hedel VR1

Vera Sprong

Laura Ariese

Beathe van Wijnen


Hedel VR1

Hedel VR1

Stèphanie Plugers

Hedel VR1

Laura Jainullah

Leider Hedel VR1

Hedel VR1

Leider Hedel VR1

Wendy Doelman

Annemarie Hooijmans

Cheyenne Marcus

Yvon Kivits

Trainer Hedel VR 1

Meggy den Elzen

Hedel VR1

Hedel VR1

Hedel VR1

Ancille Plant

Iris Goesten

Henk Altenberg

15


Hedel 7X7

Hedel 7X7

V.V. Hedel

Roland Marcus

16

David van Wingerden

Hedel 7X7

Cees Goesten

Hedel 7X7

Wieneke Michels

Hedel 7X7

Ceriel Geurts

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Maurice Tas

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Harold van de Westelaken

Leo van de Nieuwegiessen

John Mayes


Andries van den Bogert

Freek van Osch

Arne Bruijgom

Hedel 7X7

Jan Quik

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Erwin Kruik

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Hedel 7X7

Hedel 7X7 Hedel 7X7

Ferdinand Gremmen

Dirk Wolfert

Laurens van Ruijmbeke

17


JO19-1

Tom Heermans

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Justin de Wit

18

Bram van Engelen

Jermy Nettenbreijers

JO19-1

Stef van de Graaff

JO19-1

JO19-1

JO19-1

V.V. Hedel

Erwin Rab

Vince Verkuil


Julian van der Heijden

Willem Sleeman

Trainer JO19-1

JO19-1

JO19-1

Joost van Krugten

Chris van den Bogert

JO19-1

Loek Brockhoven

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Max van Heeswijk

Hidde Strijbosch

Louis Janssen

19


JO19-2

JO19-2

V.V. Hedel

Nigel Mayes

20

Jesse van Drunen

JO19-2

Randy Vreugdenhil

JO19-2

Daan van den Oord

JO19-2

Lars de Haas

JO19-2

JO19-2

Brent Quik

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Teun van Amersfoort

Mohamed Ghazal

Reab Ghazal


JO19-2

Loek den Elzen

JO19-2

Mauro van Ruijmbeke

Trainer JO19-2

JO19-2

Joep Merkx

Rik van der Loo

Trainer JO19-2

Kenny Trum

Leider JO19-2

Stan van der Schoor

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Luca den Elzen

Alex van der Loo

Laurens van Ruijmbeke

21


JO17-1

JO17-1

V.V. Hedel

Polle van Till

22

Robin van den Biggelaar

JO17-1

Cas van den Bogert

JO17-1

Alexander Stakenburg

JO17-1

Tim Heesakkers

JO17-1

JO17-1

Kyan Goesten

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jeroen Wolfert

Max Bruijninckx

Wout Brockhoven


Andries van den Bogert

Jeroen Ubaghs

Trainer JO17-1

Leider JO17-1

JO17-1

Mitchel Mayes

Mink van Hezik

Trainer JO17-1

Tom van ‘t Zand

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Mathijs Nissingh

Peter Aarts

Jeroen Hermes

23


JO17-2

JO17-2

V.V. Hedel

JO17-2

Bart Mercx

Martijn Stuiver

Max Palmen

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Luca Claasen

24

JO17-2

Bram Leemans

Camiel Kwaks

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Jarno Brinksma

Tristan Olde Scholtenhuis

Lars Koehorst


JO17-2

Luc Wolfert

JO17-2

Jesse Matyas

Doekle Boot

Lars Heermans

Trainer JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Jelle Zengers

Bob Kivit

Trainer JO17-2

JO17-2

JO17-2

Lars van den Boogaart

Francois Scheij

Joey van Ommen

25


JO15-1

JO15-1

V.V. Hedel

JO15-1

Marijn Goesten

Julius de Groot

David van Wingerden

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Bram van Geijn

26

JO15-1

Niels van Wolferen

Jason Geurts

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Mark Quik

Winston de Haas

Yannick Tas


Annie van ‘t Zand

Lars Gremmen

Trainer JO15-1

Leider JO15-1

JO15-1

Milo Bax

Steef van den Bogert

Trainer JO15-1

Roel Bruijgom

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Mike van ‘t Zand

Marcel Brouwer

Wieneke Michels

27


JO15-2

JO15-2

Chakir Ksiri

Tim Mercx

Nick van Namen

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Guus Kooiman

28

JO15-2

Ibrahim Ali Ibrahim

Mees Ruisbroek

JO15-2

JO15-2

JO15-2

V.V. Hedel

Maximo Vreugdenhil

Noah Lansdaal


Teun van Ruijmbeke

Sjoerd Jaarsveld

Trainer JO15-2

JO15-2

Don van Aspert

Daan Wolfert

Leider JO15-2

Joris Merkx

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 JO15-2

Joep Kruik

Erwin Kruik

Iwan van Aspert

29


JO13-1

JO13-1

V.V. Hedel

Harm Goesten

30

JO13-1

Jonas Hendrikx

Viktor Olde Scholtenhuis

Domiel de Lorm

JO13-1

JO13-1

Sil Kivit

JO13-1

JO13-1

Ilan Koehorst

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Lucas Merkx

Dirk van Geijn

Rick Koehorst


JO13-1

Kristian Michels

Patrick Olde Scholtenhuis

JO13-1

Bilal M’Douer

Trainer JO13-1

Harley van den Beemt

Trainer JO13-1

Lucas Geurts

Leider JO13-1

Leider JO13-1

Stijn Michels

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Lex van Aspert

Sebastiaan Scheij

Jesper van den Bogert

31


JO13-2

Feysal Ali Ibrahim

32

Bas Heesakkers

Bo Kämmerling

Trainer JO13-2

Bram Alkemade

Leider JO13-2

Maikel van Hemert

JO13-2

JO13-2

Leonard Bioch

Vince Hoeflak

Senna van Alem

JO13-2

JO13-2

Ries van den Bogert

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Geert van Bokhoven

JO13-2

Kémn van Aspert

Mylan Spoelstra

JO13-2

JO13-2

JO13-2

V.V. Hedel

Alwin van Hemert

Thierry Mooring


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO13-3

Twan van Doorn

Sebastiaan Bol

34

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Lucas van den Anker

Renzo Korsten

JO13-3

JO13-3

JO13-3

V.V. Hedel

Rik den Hertog

Bram van Schaik


JO13-3

Thomas van den Berg

Luca den Elzen

Trainer JO13-3

Trainer JO13-3

JO13-3

Trainer JO13-3

Rens Lansdaal

Julian van der Heijden

Brent Quik

35


JO11-1

JO11-1

V.V.HEDEL

Levi Schrรถder

36

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Steef Scheij

Roan de Haas

Robin van Geffen

Floris van Venrooij


JO11-1

JO11-1

Don Cevat

Mattijs Rossius

Erik Pleijsier

Trainer JO11-1

Trainer JO11-1

JO11-1

JO11-1

Sieme van Lokven

Ceriel Geurts

Bram van Engelen

37


JO11-2

JO11-2

V.V. Hedel

JO11-2

Daan van Beurden

Trainer JO11-2

Vince Buitenhuis

Leider JO11-2

JO11-2

Filip Koskoszka

Arda Prokop

Gertjan Buitenhuis

Kaz van der Leij

Trainer JO11-2

JO11-2

JO11-2

Luuk Wesel

38

JO11-2

Ryan de Groot

Mauk Cevat

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Max Kämmerling

Senna van Ruijmbeke

Beathe van Wijnen


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO11-3

Leider JO11-3

JO11-3

Trainer JO11-3

Tycho Grandia

Nico Veractert

Travis Merkx

Trainer JO11-3

JO11-3

JO11-3 JO11-3

Vince Verachtert

Jan Le Ruet

Levi Lansdaal

Thijs van Bokhoven

40

JO11-3

Victor Merkx

Rowan ter Haar

JO11-3

JO11-3

JO11-3

V.V. Hedel

Joske de Gier

Wilbert van Bokhoven


JO09-1

Francois van de Wiel

Gerard van Herwijnen

JO09-1 JO09-1

Joery ter Velde

Sem Hofmans

Trainer JO09-1

Sam van den Boogaard

Trainer JO09-1

Melle van de Wiel

Leider JO09-1

Leider JO09-1

Kacper Prokop

Geert van Herwijnen

JO09-1

Daan van Venrooij

JO09-1

JO09-1

Bo Verhoeven

JO09-1

JO09-1

JO09-1

V.V. Hedel

Karel Luijk

Luuk Hoogma

41


JO09-2

Leider JO09-2

Trainer JO09-2

Trainer JO09-2

Koen van der Spek

Tim Heesakkers

Patricia Hoeflak

Trainer JO09-2

JO09-2

JO09-2 Trainer JO09-2

Justin de Wit

Jules Hanegraaf

Diego Korsten

Fabio de Lorm

42

JO09-2

Lucas Hoeflak

Luc van der Leij

JO09-2

JO09-2

JO09-2

V.V. Hedel

Danique van Herwijnen

Maartje van der Loo


JO08-1

Mathijs Duffhues

Lars Kievit

JO08-1

Jaydey Janse

Trainer JO08-1

Tom Kämmerling

JO08-1

Freek Hofmans

JO08-1

JO08-1

Luuk van Geffen

JO08-1

JO08-1

JO08-1

V.V . Hedel

Dylano Kant

Steef van den Bogert

43


JO07-1

JO07-1

V.V. Hedel

Mats de Kruijf

44

Nick Kranenburg

JO07-1

JO07-1

JO07-1

JO07-1

Jaysen Murraij

Ravi Son

Florian Pothof


JO07-1 JO07-1

JO07-1

Jack van Gulik

Abdallatif Jomaa

JO07-1

JO07-1

Milan de Gier

Thijmen van Horssen

Vincent van Horssen

Trainer JO07-1

JO07-1

Trainer JO07-1

Owen Maas

Michel Murray

Tamara de Gier

45


MO17-1

MO17-1

Quirien Strijbosch

Feike van Ruijmbeke

Esther Blijd

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Senna van Ruijmbeke

46

MO17-1

Lotte van der Schoor

Esmée van Rangelrooij

MO17-1

MO17-1

MO17-1

V.V. Hedel

Kiki Bisschop

Danique van Herwijnen


Rachelle van Alem

Keli van de Bighelaar

Trainer MO17-1

MO17-1

Floor Nissingh

Malou Papavoine

Leider MO17-1

Sietske Plant

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1 MO17-1

Jessie van den Bogert

Trudy van Rangelrooij

Lion de Frel

47


MO13-1

MO13-1

V.V. Hedel

Amber ter Velde

48

Kaya Merkx

MO13-1

Sanne Belder

MO13-1

Annelotte van den Berk

MO13-1

Nina van Bijnen

MO13-1

MO13-1

Floor van den Berk

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Melissa den Hertog

EsmĂŠe Dobbelsteen

Demi Kuipers


MO13-1

Henri van den Berk

MO13-1

Lotte Kooiman

Trainer MO13-1

MO13-1

Caitlin Timmermans

Sophie Oomen

Trainer MO13-1

Jenske Gijben

Trainer MO13-1

Nova Verleg

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Noa Verwegen

Jan Belder

Christel van Tiel

49


Scheidsrechters

Scheidsrechters

V.V. Hedel

Max Palmen

50

Bram van Engelen

Scheidsrechters

Lars Koehorst

Scheidsrechters

Marco van der Ven

Scheidsrechters

Toine Nettenbreijers

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Jessie van den Bogert

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Steef van den Bogert

Jermy Nettenbreijers

Julian van der Heijden


William Scheij

Hidde Strijbosch

Tim Heesakkers

Scheidsrechters

Bernard Sleeman

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Milo Bax

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters Scheidsrechters

Lotte van der Schoor

Sebastiaan Scheij

EsmĂŠe van Rangelrooij

51


Spaaroverzicht

V.V.HEDEL

Hedel 4

Hedel 1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Francois Scheij Max Plugers Mitchell Bosch Jesper van den Bogert Jelmer Toonen Ralf van Alebeek Patrick Janse Bas van Ruijmbeke Sonny van Rijbroek Remco van Gelder Raphaël Mensonides Sander van Wijnen Rwad al Kilani Harm Scheij Leon Bok Lorenzo Mey Bas van der Star Martin de Waal Lukasz Junatowski Wilco van Houtum Louis Janssen Hedel 2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Erwin Kruik Jeroen Hermes Peter Aarts Sander Rovers John-Boy Bok Ruud Haex Corstiaan Noordijk Alex van Osch Max van Malsen Jos van Alebeek Ricardo van Rijbroek Jeroen de Haas Roel van der Schoot Rick Gibbon Roy Boeijmeer Mitchel Sluyter Patrick Kremers Michel Wolfert

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Hedel VR1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Hedel 3

o o o o o o o o o o o o o o o

Michel Murray Martijn Donkers Jerry Dinger Gose de Geus Freek van Osch Jan van Horssen Marcus Veenker Jan Hein van de Vliert Joep Brok Dirk Breure Marc van Giessen Arjan van Gameren Stefan Geerts Wojtek van Rooij Gose de Geus

52

Sebastiaan Scheij Daniek Bruijgom Danny Wolfert Indy de Gram Kevin van Gameren Wesley van Heusden Jeroen de Groot Rick Quik Lars Luites Joey van Ommen Youri de Gram Mark Rensel Dennis van Opstal Wesley Steenbakkers Joey van Kouterik Martijn van Osch Stefan van Opstal Maarten Plugers Willy Steenbakkers Shirley van den Dungen Vera Sprong Naomi van der Pol Anne van Ruijmbeke Mirjam van Wordragen Annemarie Hooijmans Jessica Heins Esmee de Haas Laura Ariese Beathe van Wijnen Ancille Plant Cheyenne Marcus Meggy den Elzen Wendy Doelman Laura Jainullah Yvon Kivits Stèphanie Plugers Annemarie Hooijmans Iris Goesten Henk Altenber Hedel 7X7

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Harold van de Westelaken Maurice Tas Ceriel Geurts Wieneke Michels Cees Goesten Roland Marcus David van Wingerden Leo van de Nieuwegiessen John Mayes Ferdinand Gremmen Erwin Kruik Jan Quik Arne Bruijgom Andries van den Bogert Freek van Osch Dirk Wolfert Laurens van Ruijmbeke

JO19-1

o o o o o o o o o o o o o o o

Stef van de Graaff Bram van Engelen Tom Heermans Justin de Wit Jermy Nettenbreijers Erwin Rab Vince Verkuil Max van Heeswijk Loek Brockhoven Chris van den Bogert Willem Sleeman Joost van Krugten Julian van der Heijden Hidde Strijbosch Louis Janssen JO19-2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Teun van Amersfoort Brent Quik Lars de Haas Daan van den Oord Randy Vreugdenhil Nigel Mayes Jesse van Drunen Mohamed Ghazal Reab Ghazal Luca den Elzen Stan van der Schoor Kenny Trum Rik van der Loo Mauro van Ruijmbeke Joep Merkx Loek den Elzen Alex van der Loo Laurenjo17 van Ruijmbeke JO17-1

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jeroen Wolfert Kyan Goesten Tim Heesakkers Alexander Stakenburg Cas van den Bogert Polle van Till Robin van den Biggelaar Max Bruijninckx Wout Brockhoven Mathijs Nissingh Tom van ‘t Zand Mink van Hezik Jeroen Ubaghs Mitchel Mayes Andries van den Bogert Peter Aarts Jeroen Hermes

Fotografie: Frank van Engelen

JO17-2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jarno Brinksma Camiel Kwaks Bram Leemans Bart Mercx Max Palmen Luca Claasen Martijn Stuiver Tristan Olde Scholtenhuis Lars Koehorst Lars van den Boogaart Bob Kivit Jelle Zengers Jesse Matyas Lars Heermans Luc Wolfert Doekle Boot Francois Scheij Joey van Ommen JO15-1

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Mark Quik Jason Geurts Niels van Wolferen Marijn Goesten David van Wingerden Bram van Geijn Julius de Groot Winston de Haas Yannick Tas Mike van ‘t Zand Roel Bruijgom Steef van den Bogert Lars Gremmen Milo Bax Annie van ‘t Zand Marcel Brouwer Wieneke Michels JO15-2

o o o o o o o o o o o o o o o o

Mees Ruisbroek Ibrahim Ali Ibrahim Chakir Ksiri Nick van Namen Guus Kooiman Tim Mercx Maximo Vreugdenhil Noah Lansdaal Joep Kruik Joris Merkx Daan Wolfert Sjoerd Jaarsveld Don van Aspert Teun van Ruijmbeke Erwin Kruik Iwan van Aspert


JO13-1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Lucas Merkx Ilan Koehorst Sil Kivit Jonas Hendrikx Domiel de Lorm Harm Goesten Viktor Olde Scholtenhuis Dirk van Geijn Rick Koehorst Lex van Aspert Stijn Michels Lucas Geurts Harley van den Beemt Bilal M’Douer Kristian Michels Patrick Olde Scholtenhuis Sebastiaan Scheij Jesper van den Bogert JO13-2

o o o o o o o o o o o o o o

Mylan Spoelstra Kémn van Aspert Geert van Bokhoven Ries van den Bogert Senna van Alem Vince Hoeflak Leonard Bioch Maikel van Hemert Bram Alkemade Bo Kämmerling Feysal Ali Ibrahim Bas Heesakkers Alwin van Hemert Thierry Mooring JO13-3

o o o o o o o o o o o

Lucas van den Anker Twan van Doorn Sebastiaan Bol Renzo Korsten Rik den Hertog Bram van Schaik Rens Lansdaal Thomas van den Berg Luca den Elzen Julian van der Heijden Brent Quik JO11-1

o o o o o o o o o o o

Steef Scheij Levi Schröder Roan de Haas Robin van Geffen Floris van Venrooij Sieme van Lokven Erik Pleijsier Don Cevat Mattijs Rossius Ceriel Geurts Bram van Engelen

JO11-2

o o o o o o o o o o o o

Max Kämmerling Mauk Cevat Ryan de Groot Arda Prokop Luuk Wesel Vince Buitenhuis Daan van Beurden Kaz van der Leij Filip Koskoszka Gertjan Buitenhuis Senna van Ruijmbeke Beathe van Wijnen JO11-3

o o o o o o o o o o o

Rowan ter Haar Victor Merkx Jan Le Ruet Thijs van Bokhoven Levi Lansdaal Tycho Grandia Travis Merkx Vince Verachtert Nico Veractert Joske de Gier Wilbert van Bokhoven JO09-1

o o o o o o o o o o o o

Bo Verhoeven Daan van Venrooij Geert van Herwijnen Joery ter Velde Kacper Prokop Melle van de Wiel Sam van den Boogaard Sem Hofmans Francois van de Wiel Gerard van Herwijnen Karel Luijk Luuk Hoogma JO09-2

o o o o o o o o o o o

Luc van der Leij Lucas Hoeflak Jules Hanegraaf Fabio de Lorm Diego Korsten Koen van der Spek Patricia Hoeflak Justin de Wit Tim Heesakkers Danique van Herwijnen Maartje van der Loo

Scheidsrechters

JO07-1

o o o o o o o o o o o o o

Jaysen Murraij Mats de Kruijf Nick Kranenburg Ravi Son Florian Pothof Jack van Gulik Milan de Gier Abdallatif Jomaa Owen Maas Thijmen van Horssen Vincent van Horssen Michel Murray Tamara de Gier MO17-1

o o o o o o o o o o o o o o o o

Esmée van Rangelrooij Lotte van der Schoor Quirien Strijbosch Esther Blijd Senna van Ruijmbeke Feike van Ruijmbeke Kiki Bisschop Danique van Herwijnen Jessie van den Bogert Sietske Plant Malou Papavoine Keli van de Bighelaar Floor Nissingh Rachelle van Alem Trudy van Rangelrooij Lion de Frel

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Steef van den Bogert Jessie van den Bogert Toine Nettenbreijers Marco van der Ven Lars Koehorst Max Palmen Bram van Engelen Jermy Nettenbreijers Julian van der Heijden Lotte van der Schoor Milo Bax Bernard Sleeman Tim Heesakkers William Scheij Hidde Strijbosch Sebastiaan Scheij Esmée van Rangelrooij

MO13-1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Melissa den Hertog Floor van den Berk Nina van Bijnen Annelotte van den Berk Sanne Belder Amber ter Velde Kaya Merkx Esmée Dobbelsteen Demi Kuipers Noa Verwegen Nova Verleg Jenske Gijben Sophie Oomen Lotte Kooiman Caitlin Timmermans Henri van den Berk Jan Belder Christel van Tiel

JO08-1

o o o o o o o o

Luuk van Geffen Freek Hofmans Tom Kämmerling Jaydey Janse Mathijs Duffhues Lars Kievit Dylano Kant Steef van den Bogert

53


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


Hoogvliet Ammerzodenseweg 13a 5321 GA Hedel

â‚Ź 3,99

V.V. Hedel  

V.V. Hedel Verzamelalbum

V.V. Hedel  

V.V. Hedel Verzamelalbum

Advertisement