Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarders van sportplaatjes, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collectors item: namelijk het sportplaatjes verzamelalbum. Bij Jumbo Zwijndrecht is het mogelijk om zelf uw boodschappen te scannen, wij beschikken over 3 zelfscans & 4 gewone kassa’s. Een mooie bakkerij waar het brood elke dag vers wordt gebakken. Een prachtig versplein. Wij garanderen ook hiervoor de vers is vers garantie. Bij de diepvriesafdeling hebben we onder andere schepvis, wild en diverse ambachtelijke vleessoorten. Een servicebalie waar u terecht kunt voor rookwaren, batterijen, scheermessen, stomerij en een Post NL-agentschap. Ook voor overschrijvingen bent u aan het goede adres. Wij bieden ook een ruim assortiment met extra assortiment zoals bijvoorbeeld biologische en Amerikaanse producten. Vanaf 1 december hebben wij ook een mooi uitgebreid assortiment aan bloemen en planten in onze nieuwe bloemenshop. Hoe leuk is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje. Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan de tijd bij je sportvereniging in handen, altijd leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 19 oktober t/m 13 december 2016 bij iedere €15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje sportplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs in onze winkel zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist.

VOORWOORD Een echt Vogelplaatjesalbum van VVGZ, Voetbal Vereniging Gelukvogels Zwijndrecht is 86 jaar oud en springlevend. Een hechte familieclub die volop in beweging is. Afgelopen jaar is onze accommodatie prachtig vernieuwd. Tegelijkertijd zijn we bezig met het vernieuwen van onze organisatie. Jongere Vogels die taken overnemen wat nieuw elan in onze club brengt. Het prachtige initiatief van dit Vogelplaatjesboek is hier een sprekend voorbeeld van. Een album om trots op te zijn. Dit boek is in nauwe samenwerking met Jumbo Walburg tot stand gekomen. Een mooie gelegenheid voor bekende, maar ook vele nieuwe sponsoren, om zich te tonen aan VVGZ en zijn trouwe volgers. Hierbij een woord van dank aan Jumbo, sponsoren en alle Vogels voor hun bijdrage. We kijken weer uit naar een mooi voetbalseizoen. De teams zijn ingedeeld, de trainers hebben hun oefenstof klaar. Wat je voetbaltoekomst verder ook zal brengen, in elk geval heb je minimaal één keer in een voetbalplaatjesboek gestaan. Namens het bestuur wens ik iedereen een sportief seizoen toe.

Marc Reijmers, Voorzitter VVGZ

Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze facebookpagina ( www.facebook.com/ jumbozwijndrecht) houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. Wij wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met vriendelijke groet, Jumbo Zwijndrecht Walburg Brabant 1 3332 GC Zwijndrecht 078-6126315

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1

3


VOETBAL VERENIGING GELUKVOGELS ZWIJNDRECHT DE CLUB

VVGZ bestaat sinds 14 juni 1930 en telt ca. 750 leden. Het sportpark van VVGZ ligt in het boomrijke Noordpark, aan de rand van Zwijndrecht. Deze unieke locatie maakt een bezoek aan onze vereniging zeker de moeite waard!

HISTORIE

Op 14 juni 1930 richtten Arie Hordijk en zijn vrienden uit de Dacostastraat de voetbalvereniging D.V.V. op. Het was de tijd dat er talloze clubjes werden opgericht in Zwijndrecht. Begonnen op het Zuigerzand werd de club steeds groter, waar andere verenigingen ophielden te bestaan. Na een fusie met D.V.S. werd de naam gewijzigd in Geluksvogels.

Het Noordpark biedt naast ons in 2015 compleet gerenoveerde Vogelnest (kantine) plaats aan drie wedstrijdvelden, waarvan ĂŠĂŠn kunstgrasveld en nog een apart jeugdkunstgrasveld. Ook is er een bovenveld waar veel getraind wordt. Vier velden zijn voorzien van een lichtinstallatie. De clubkleuren zijn rood-blauw. In sportief opzicht gaat het de Vogels voor de wind. Het eerste elftal van VVGZ speelt al meer dan twintig jaar in de 1e klasse van de KNVB! Het 2e elftal speelt in de reserve hoofdklasse en een aantal selectieteams komen uit op een hoog niveau. Er worden jaarlijks voor de grote jeugdafdeling veel activiteiten georganiseerd.

Na de eerste jaren op het Zuigerzand te hebben gevoetbald, verhuisde men in de oorlogsjaren naar de Dordtse Zeehavenlaan, nadat het in 1938 was toegetreden tot de C.N.B. (later K.N.V.B). Aan de Zeehavenlaan werd het eerste kampioenschap behaald en wel in het seizoen 1942/43, waarna een beslissingswedstrijd tegen Kozakken Boys en de promotie naar de N.V.B. volgde. De naam werd toen veranderd van Geluksvogels in Voetbal Vereniging Gelukvogels Zwijndrecht (V.V.G.Z.).

VVGZ is een grote vereniging, die nog jaarlijks groeit vanwege de enorme aanwas bij de jeugd. Door de extra aandacht en de hoog aangeschreven begeleiding van de jeugd heeft de club een goede naam in de regio. Dat VVGZ leden aan zich weet te binden blijkt uit het feit dat er ieder jaar opnieuw eigen jeugd in het eerste kan debuteren. VVGZ is op alle fronten een bruisende vereniging en een vereniging die in beweging is. We kunnen terugkijken op een geweldig vorig seizoen. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op ander gebied. Dan denken we aan de geweldige upgrading van onze accommodatie. Dankzij inspanningen van veel vrijwilligers werd de kantine verbouwd tot een schitterend verblijf waar we trots op kunnen zijn. Daarnaast is VVGZ de weg ingeslagen naar bestuurlijke vernieuwing. Het hoofdbestuur telt inmiddels al 5 nieuwe gezichten. Ook bij de diverse commissies worden steeds meer vrijwilligers actief. Ondanks het feit dat nog niet alles optimaal functioneert zijn dit mooie ontwikkelingen. Onze mooie club stomen we hiermee klaar voor de toekomst. Het komend seizoen gaan de Vogels de competitie in met 8 senioren-, 11 junioren-, 19 pupillen- en 5 minipupillenteams.

4

De Vogels tellen dan ongeveer 100 leden en de jeugdafdeling vindt zijn intrede. In 1946/47 volgt promotie naar de 3e klasse na een 2e plaats achter Oranje Wit. Direct hierop volgde de degradatie, maar in 1948/49 kwamen de Vogels opnieuw in de 3e klasse na een 2e plaats. In datzelfde jaar wordt het Noordpark, dat net voor de oorlog even werd bespeeld maar werd ingenomen door de Duitsers, heropend en voortaan gaan V.V.G.Z. en Pelikaan tezamen de Bovennoord bespelen. In 1953 worden de drie benedenvelden in gebruik genomen door de steeds groter wordende verenigingen. Het 25-jarig jubileum wordt extra luister bijgezet als het 1e elftal promoveert naar de nieuw gevormde 2e klasse, die dan de hoogste afdeling van het zaterdagvoetbal is. De promotie werd bereikt via twee beslissingswedstrijden met Monster en Hoogvliet, die beiden werden gewonnen. Het 1e elftal beleeft dan gouden tijden in de zaterdagtop met tegenstanders als Quick Boys, Ter Leede, ARC en NSVV. In 1957/58 moeten de Vogels alweer een stapje terug doen en 4 jaar later degradeert V.V.G.Z. zelfs naar de 4e klasse.


In 1964/65 keren de Vogels weer terug na een kampioenschap. Dan volgt weer een degradatie om in 1966/67 weer promotie af te dwingen, zodat men zich weer 3e klasser mag noemen. In 1966 krijgen de Vogels eindelijk een eigen onderkomen nadat men jarenlang de kantine heeft moeten delen. ‘Het Vogelnest’ is de naam van de nieuwe houten kantine. In het seizoen 1975/76 degradeert V.V.G.Z. na een beslissingswedstrijd

tegen Piershil. Na een flinke verjonging in de hoofdmacht wordt V.V.G.Z. in 1979/80 alweer kampioen van de 4e klasse. In 1983 verhuist Pelikaan naar Bakestein en heeft V.V.G.Z. het rijk alleen en dat is hard nodig met 9 senioren- en 22 jeugdteams die V.V.G.Z. dan rijk is. Ook in 1983 wordt het nieuwe, geheel uit steen opgetrokken, clubgebouw geopend. In datzelfde seizoen 1983/84 kent V.V.G.Z. een nieuw sportief hoogtepunt: voor het eerst in de historie wordt de Dordtenaarcup gewonnen! In het seizoen 1987/88 worden de Vogels na een beslissingswedstrijd tegen S.H.O. kampioen van de 3e klasse en dat betekent dat ze na ruim 30 jaar weer terug zijn in de 2e klasse. Er volgt echter een grote leegloop in het 1e elftal en degradatie is onafwendbaar. In 1989 wordt het hoofdveld voorzien van een lichtinstallatie en in het seizoen 1989/90 weet V.V.G.Z. voor de tweede maal de Dordtenaarcup in de wacht te slepen. Het seizoen 1992/93 bracht voor de Vogels opnieuw een hoogtepunt: na een zinderende beslissingswedstrijd tegen rivaal Strijen, promoveert V.V.G.Z. wederom naar de 2e klasse. In deze 2e klasse weet V.V.G.Z. de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Na het winnend afsluiten van de nacompetitie weet V.V.G.Z. één van de hoogtepunten in de geschiedenis te bereiken: via een zege in de beslissingswedstrijd tegen RVVH promoveert V.V.G.Z. voor het eerst in haar bestaan naar de 1e klasse. Aan het begin van het seizoen 1994/95 wordt de nieuwe kleedkameraccommodatie geopend. Het 1e klasserschap blijkt slechts van korte duur te zijn: na een prachtig en zeer leerzaam seizoen, degraderen

de Vogels maar door de invoering van de hoofdklasse blijft V.V.G.Z. in de eerste klasse spelen. Halverwege het seizoen 1997/98 wordt een prachtige nieuwe tribune geopend. Het eerste elftal van V.V.G.Z. beloont deze geste van enkele sponsors door de titel in de zuidelijke 1e klasse te behalen. Hierdoor promoveert V.V.G.Z. opnieuw naar de hoogste afdeling in het amateurvoetbal! Ook deze sprong naar de hoofdklasse was slechts een kort leven beschoren: na een spannende slotfase van de competitie degraderen de Vogels direct weer naar de eerste klasse. In de 1e klasse wisten de Vogels in 2001 de nacompetitie te behalen. Na een gelijkspel tegen Geinoord Nieuwegein eindigde dit avontuur bij Heerjansdam op de Molenwei (4-3 verlies). Daarna speelt V.V.G.Z. met wisselend succes in de 1e klasse. Het moet in de seizoenen 2003/04 en 2004/05 zelfs vechten tegen degradatie, maar de nacompetitie en een beslissing achter de groene tafel van de KNVB brengt redding. In 2005 beleven de Vogels een prachtig 75-jarig jubileum. Vrijwel een half jaar lang zijn er jubileumfestiviteiten met vele hoogtepunten, waarbij de gehele vereniging goed aan haar trekken kwam. De jubileumwedstrijd tegen NAC sprong er natuurlijk uit met het mooie weer, de grote publieke belangstelling en de grote aandacht van en voor de sponsors die een heel goed verzorgde avond doorbrachten op de Noord. V.V.G.Z. speelt nog steeds knap in de eerste klasse.

V.V.G.Z. IS MEER DAN VOETBAL! 5


1e

TEAMSPONSOR

VVGZ

Maarten Vintges

1e

Jeffrey Gooshouwer

Aron Nobel

Wouter Swart

1e

1e

1e

1e

Martijn Groeneveld

Nick Weers

1e

Bas van den Houten

1e

Wayne van den Burg

1e

1e

6

1e

Marvin Silva

Mike Roodhorst

Marc Gรถrges

Djim Kammerman

1e

1e

Jasper Huisman

1e

1e

1e

Jeroen de Veij

Brian Berends


TEAMSPONSOR

Trainer / Leider

Joop Bezemer

Rick Versteeg

Ad Bossers

Trainer / Leider

Trainer / Leider

Trainer / Leider

Danny Mulder

Eldert Vroegop

Trainer / Leider

Gaby van de Koppel

Trainer / Leider

Frank Wielenga

Wanda van der Pol

Trainer / Leider

Trainer / Leider

Wilco Addink

Trainer / Leider

Koos Rijerkerk

Tycho Los

Verzorgster

Grensrechter

1e

Nick de Veij

Dimitri Hooftman

1e

Mark Zwang

1e

1e

TEAMSPONSOR

Marcel Kleinjan

7


If you want to grow

Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf sinds 1941, gespecialiseerd in veredeling van nieuwe plantengenetica en productie en verkoop van jonge planten en bloemzaden aan professionele kwekers. Ons assortiment bestaat uit eenjarigen, potplanten, primula’s, violen, vaste planten en snijbloemen. Florensis is gevestigd met hoofdkantoor en primaire productielocatie van ca 11 ha. in Hendrik-Ido-Ambacht. Florensis Cut Flowers in Rijsenhout is de grootste jonge planten leverancier van snijbloemen uit zaad in Europa. Florensis opereert internationaal met onze verkoopkantoren in België, Duitsland/Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Italië en agenten in diverse andere landen. Drie eigen buitenlandse locaties in Kenia, Ethiopië en Portugal verzorgen de productie van onbewortelde stekken.

www.florensis.com

SPORTVLOEREN

WWW.HERCULAN.COM Herculan Sports Adv. 190x135mm.indd 1

9/1/2014 10:32:03 AM


“Gewoon lekker schoon”

S

choonmaak is een teamsport en dat bewijzen wij iedere dag weer samen met onze professionele schoonmaakkrachten en betrokken opdrachtgevers. Uiteraard maken wij optimaal gebruik van de nieuwste technieken en doen dit conform de laatste milieu- en kwaliteitseisen.

V A N

L E E U W E N

S E R V I C E S

Maar

u als opdrachtgever weet dat het soms maar om 1 ding draait en dat is dat het ‘’Gewoon Lekker Schoon’’ is. U mag van VLS als innovatief en familiair schoonmaakbedrijf verwachten dat wij juist dat voor u verzorgen en daardoor net iets meer aandacht hebben voor het eindresultaat. De VLS Groep is met haar be-drijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Met VLS Allianties verzorgen wij met onze partners alle extra facilitaire voorzieningen voor onze opdrachtgevers. Gaat u met ons de uitdaging aan om het ‘’Gewoon Lekker Schoon’’ te houden?

V A N

Schoonmaak

L E E U W E N

S E R V I C E S

V A N

Multiservice

L E E U W E N

S E R V I C E S

V A N

Allianties

L E E U W E N

S E R V I C E S

Middellijn 2, 3335 KC Zwijndrecht Telefoon: 078 619 19 19 Fax: 078 612 39 00 E-mail: vls@vls.nl Website: www.vls.nl

0168687.pdfDO1 PO - 190 x 135 mm_2015.indd 1 Advertentie

30-8-2016 10:19:54 11-06-15 15:39

nk e Ra B ‘Dansdam PCHe erj

de brug

RB SPORTS B.V. Molenvliet 17 • Zwijndrecht • 078-6100366

HYUNDAI RIDDERKERK B.V. Zadelmakerstraat 2, Ridderkerk Tel. 0180 - 480 082

Ontdek meer op ridderkerk.hyundai.nl


2e VVGZ

2e

Jordi van Vuren

2e

Jerrel van der Zeeuw

2e

Stephan Vermeulen

Mats Numan

2e

10

Mark van Namen

2e

2e

Danny de Voogd

2e

2e

2e

Tom van Oorschot

Koen Kuipers

Mike Zagwijn


TEAMSPONSOR

2e

Youri Bronwasser

Roel van der Vliet

Johan Zoutewelle

Trainer / Leider

Trainer / Leider

2e

2e

Mitch Roodhorst

TEAMSPONSOR

2e

2e

2e

Tim Los

Mourad Afras

Jesse van Lonkhuizen

TEAMSPONSOR

John Vermeulen

11


3e VVGZ

3e

TEAMSPONSOR

Brian Bakker

Dion Huizer

Egon Verveer

Andries Wierdsma

3e

3e

Bas Swank

3e

Brent van Mastrigt

3e

12

3e

Joshua Davis

3e

Shane van Mastrigt

Deveny Veld

3e

3e

Marc Ruitenberg

3e

3e

3e

Finn van Mastrigt

Rody Jeandor


Angelo Geerlings

Trainer / Leider

Eldert Smolders

Nick Verwoert

Trainer / Leider

Trainer / Leider

Trainer / Leider

Leo Don

Marijn Visser

3e

Nadir Haddad

Finn van Mastrigt

3e

3e

3e

Mark den Haring

3e

3e

Danny Huurman

Wanda van der Pol

13


4e VVGZ

Trainer / Leider

Robin Alderliesten

Jonne Teekman

4e

14

4e

4e

Koen Huijbregts

Vincent van den Berg

4e

Alejandro Francisca

4e

4e

4e

Erik Bareman

Jordy Schutte

Arjo van Krimpen


Jumbo Zwijndrecht opent 1 december de grootste Jumbo bloemenshop

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


5e VVGZ

5e

5e

Pascal Etienne

Chris Smits

Wouter van Scherpenzeel

5e

Tony Retel

Yannick Kloosterman

5e

16

5e

5e

Paul Vreugdenhil

Romano Radjkoemar

5e

Maarten Koomans

5e

5e

5e

Marcel de Jong

Purcell Bezemer


Jeroen Scherpenzeel

5e

David Smits

Arno van der Pol

5e

5e

5e

Casper Kwak

Rob ten Oever

5e

Dennis de Regt

5e

5e

5e

Lawrence Mol

Arno van der Pol

17


7e VVGZ

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

7e

7e

Remco de Heer

Stefan de Waard

Bert Boer

7e

Martijn Tempelaar

Marcel Retel

7e

18

7e

7e

Peter van Dalen

Bart Vermazen

7e

Michel van der Waal

7e

7e

7e

Marco Timmers

Rob de Waard


Bert Vermazen

Trainer / Leider

Arnold Klein

Eldert Smolders

Trainer / Leider

7e

7e

Jan Roggen

Michel de Waard

7e

Bas Grijsen

7e

7e

7e

Andre Helmink

Ron Schot

19


8e VVGZ

8e

Kees Michielse

Bas Kamerbeek

8e

Frank de Heer

8e

20

8e

8e

Dennis Paans

Sebastiaan Aarts


9e VVGZ

9e

Mike Stolk

Trainer / Leider

Rens Hendriksz

Mark Postma

9e

9e

9e

Rick Postma

Tom Brouwer

9e

Martijn van de Lavoir

Youri Wijdeveld

9e

9e

9e

Levi Lowiessen

Robin Bos

9e

Rick Zagwijn

9e

9e

9e

Kerim Koรงak

Eric Bullt

Nick Loppersum

21


JO19-1 / JO19-2 VVGZ

Steven de Munk

JO19-2

22

Sander Timmers

Sean Lyons

JO19-2

JO19-2

JO19-1

Simon van Beelen

TiĂŤsto Diender

JO19-1

Kay Verzijl

Damyano Smit

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Jordan Balootje

Maurice Vermeulen

JO19-1

Wessel van Wingerden

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Niels de Vriend

Jerome de Munk


Utiliteit, nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Duurzaamheid is onze energie! Loodgieter installaties Elektrotechnische installaties Verwarmingsinstallaties Klimaatinstallaties

T. 078 612 70 31 info@interdaad.nl www.interdaad.nl


JO17-1 / JO17-2 VVGZ

JO17-2

TEAMSPONSOR

Hidde Cornelissen

JO17-1

JO17-2

Tom van den Berg

Mike de Wit

Jaydon Balootje

JO17-1

Jens van Baaren

Luuk Kraaijeveld

JO17-1

24

JO17-1

JO17-1

Jürgen Vermeulen

Pim Swank

JO17-1

Dion Magermans

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jaap Swank

Yasser Pardo


Trainer / Leider JO17-2

GiahĂŠ Strick

Luke Rodermond

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Keshav Bhondoekhan

Maikel Roos

JO17-1

Dylan Raadsheer

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Mels van der Ploeg

Collin van Dongen

Corstiaan de Wit

25


JO17-3 VVGZ

Romano Nieuwendorp

JO17-3

Randy Loermans

Rayan Zoutewelle

Kees Michielse

Trainer / Leider

Trainer / Leider

JO17-3

JO17-3

Ray van Dongen

Kemal Özarda

JO17-3

Mats Luijks

JO17-3

Davey Michielse

JO17-3

JO17-3

26

JO17-3

Stan Hop

Bas du Mortier

Bart van Gelderen

Dylan Kreukniet

JO17-3

JO17-3

Max Klootwijk

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Stan van Namen

Frank de Heer


JO17-4 VVGZ

Sam Coulier

JO17-4

Matthijs Mandemaker

Reno ‘t Hooft

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Ian Corvers

Jeremy Rivers

JO17-4

Farid El Hasnaoui

Devon Addink

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Stan van de Werken

Dennie Kleinjan

JO17-4

Délano van Oostenbrugge

Mitchell Nottroth

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Robin Roos

Rik Luijendijk

JO17-4

Tim Konijnendijk

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Mats Jamin

Nordin El Hasnaoui

27


JO15-1 VVGZ

JO15-1

TEAMSPONSOR

Dinand Deijere

JO15-1

JO15-1

Justin Balootje

Ismail Bachaou

Wesley Struijk

JO15-1

Thom Kraaijeveld

Ezechiel Banzuzi

JO15-1

28

JO15-1

JO15-1

Mitchel Bruijn

Bart Rosmulder

JO15-1

Tristan Deckers

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Daud Abdikarim

Julian Drescher


Ashwin van den Heuvel

Trainer / Leider

Davey Nieuwendorp

Rens van Namen

Trainer / Leider

JO15-1

JO15-1

Antwan Put

Tom Naaktgeboren

JO15-1

Frank Veldt

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Jayden van Dort

Marc Pouwe

29


JO15-2 VVGZ

Trainer / Leider

Koen Maes

Noah Jamin

JO15-2

30

JO15-2

JO15-2

Wessel van den Heuvel

Matthias Kousemaker

JO15-2

Daniel Rodriques Pappers

Djeno Noorlander

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Djordy Ponsen

Caine de Wit

JO15-2

Diego Kwakernaak

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Hidde Gerritsen

Sietse van Willigen

Remco de Heer


JO15-3 VVGZ

Ruhi Cakiroglu

Dylan de Rijke

JO15-3

JO15-3

Ramano Janzen

JO15-3

Kai van Noort

JO15-3

JO15-3

Timon Dekker

JO15-3

JO15-3

Sam Werkman

Jarno Addink

31


JO15-4 VVGZ

Marco de Wit

Trainer / Leider

Daan van Torenburg

Dimitri Verheij

Trainer / Leider

32

JO15-4

JO15-4

Shabab Ghasemyar

Emirhan Bolat

JO15-4

Mark Leegwater

Matthijs van der Veeke

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Andrew Rietveld

Nicky de Reus

JO15-4

Sebastiaan van den Berg

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Thom van der Ven

Marco Verheij


JO15-5 VVGZ

Guust Buxbaum

JO15-5

Dion van Antwerpen

Thijs Rosmulder

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Jay Versfeld

JO15-5

JO15-5

Dorjino Elvira

Gidorjino Elvira

33


JO13-1 VVGZ

JO13-1

Joël den Otter

Tobias Gommers

JO13-1

Werner de Kock

Jarno van Dijke

JO13-1

34

JO13-1

JO13-1

Björn Wanders

Sebastiaan Fortuin

JO13-1

Semih Cakiroglu

Omar Abdikarim Daud

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Mats Jegen

Luuk Werkman

JO13-1

Valentino Iovanella

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Sven Middelveld

Riley Tubbing


JO13-2 VVGZ

Stichting Ferenc wil helpen om onderzoek naar verschillende soorten kinderkanker te laten starten in het Erasmus MC Sophia of onderzoek mee te ďŹ nancieren.

JO13-2

JO13-2

JO13-2

over Maak je gen... r zo n mij gee

VOOR UW DONATIE: NL17ABNA 0624648729

www.stichtingferenc.nl Ferenc-adv-92x135-B.indd 1

Evan Visser

Joshua Oosterhuis

Lars van de Pol

29-06-16 14:55

Casper Akkermans

JO13-2

Mahdi Nasser

Darryl Blokpoel

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Jermaine Brok

Senna Franken

JO13-2

Dave Alderliesten

Sohaib Berrag

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Tycho Ooms

Rayyaan Handizi

JO13-2

Romain Vermaas

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Ajmen Nasser

Viggo Albers

35


JO13-3 VVGZ

Joris Akkermans

JO13-3

Daniël van Zuijdam

Bradley Smith

Justin van der Klei

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Max Reedijk

Lars Boer

JO13-3

Daniël Nijs

JO13-3

Thomas Kraaijeveld

JO13-3

JO13-3

36

JO13-3

Thom Butler

Andy Klein

Lucas van der Reijden

Sebastiaan Ouwens

JO13-3

JO13-3

Sem van Eden

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Yvanka Schapers

Tom Vegter


JO13-4 VVGZ

JO13-4

Jamie Buijtendijk

Inez Visser

JO13-4

Gerben Cornelissen

Maurits van Dijk

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Jefta Loman

Shen Koolstra

JO13-4

Thijs van Krimpen

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Noah Emans

Yana Visser

37


JO13-5 VVGZ

JO13-5

Shadeny Paans

Sharmelia Francisca

JO13-5

Siem Vink

Kevin Dominges Joao

JO13-5

38

JO13-5

JO13-5

Meran Kalin

Kubilay Dalsar

JO13-5

Atilla Kalin

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Diego van Herwijnen

Levi van der Linden


JO11-1 VVGZ

Eddy Leendertse

Trainer / Speler

Yessin Ait Lahcen

Nathan Valk

Trainer / Speler

JO11-1

JO11-1

Boaz Rozeboom

Jaeden Leendertse

JO11-1

Max van Eden

Storm van den Heuvel

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Tom van Vegchelen

Vince Koebrugge

JO11-1

Tino Smolders

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Milan Vermazen

Jasper Huisman

39


JO11-2 VVGZ

Djesse Ponsen

Owen van der Klei

Marc Kwakernaak

Trainer / Speler

Trainer / Speler

Rick van Lier

JO11-2

Yassir Nabizadeh

Trainer / Speler

40

JO11-2

Wassim Chikar

JO11-2

Bekircan Mamak

Dario Kwakernaak

JO11-2

JO11-2

KiĂŤndrick Josephina

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Dylan Blokpoel

Miranda Kwakernaak


JO11-3 VVGZ

JO11-3

Lleyton Wijbrandi

Melvin de Waard

JO11-3

Cihan Coban

Artin Gozalzadeh

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Harm Schoonderwoerd

Thomas Akpoyibo

JO11-3

Ayoub Atrari

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Mikail Manus

Hugo Hoefnagels

41


JO11-4 VVGZ

Trainer / Speler

Sharlion Emelina

Dean Meijers

JO11-4

42

JO11-4

JO11-4

Lizzy-Jane Klootwijk

Sophia Bakker

JO11-4

Matthijs Nottroth

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Jair Zoutewelle

Efe Isik

Wouter van Scherpenzeel


JO11-5 VVGZ

JO11-5 JO11-5

Cristiano Amir

Mart Vink

Remco de Jonge

Trainer / Speler

Trainer / Speler

JO11-5

Arda Koster

Denny Steekers

JO11-5

Sil de Jonge

JO11-5

Luuk van Twist

Rio Mozer

JO11-5

JO11-5

Max van Waardenburg

JO11-5

JO11-5

Jens de Jong

Ingmar van Waardenburg

43


JO10-1 VVGZ

TEAMSPONSOR

JO10-1

JO10-1

Gill den Otter

Stijn van der Molen

Trainer / Speler

David de Jong

Redouan Harraou

JO10-1

44

JO10-1

JO10-1

Anouar Harraou

Anouar Bachaou

JO10-1

Sofyan Baddou

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Maxim van der Linde

Thijn Grijsen

Bas Grijsen


JO9-1 VVGZ

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Trainer / Speler

Jonathan Tempelman

Carsten Smulders

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Cain Janzen

Thobias van Helsdingen

JO9-1

Finn de Weerdt

Kai Maaskant

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Niels de Waard

JO9-1

JO9-1

Luuk Benschop

Quinten Niemeijer

Jordy Schutte

45


JO9-2 VVGZ

JO9-2

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Bradley Haksteen

Eric van der Graaf

Trainer / Speler

Sander Nobel

Sammy Timmers

Trainer / Speler

46

Trainer / Speler

Trainer / Speler

Dennis Paans

Levi de Kool

JO9-2

Keano Hehl

Hidde van der Graaf

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Lisandro Paans

Steven Breedveld

JO9-2

Joël van der Pol

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Jens Nobel

Miranda Haksteen


JO9-3 VVGZ

JO9-3

Laurens Jonkers

Trainer / Speler

Julian Jonker

Hailey van Vugt

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Senna Emans

Levy van Meijeren

JO9-3

Nigel de Rijke

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Milan de Rijke

Ivan de Rijke

Ed van Meijeren

47


JO9-4 VVGZ

Owen Gallagher

Twan Veldt

Trainer / Speler

JO9-4

Jules Keijzer

JO9-4

Amin Handizi

JO9-4

48

JO9-4

Jesse Sebus

JO9-4

Justin van Gent

Stijn van Twist

JO9-4

JO9-4

Adrian Rodriguez Pappers

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Sven van Eijk

Roan van der Klei

Mark Veldt


JO9-5 VVGZ

Haci Karakose

Trainer / Speler

Julia van Enk

Ruben Suiker

Trainer / Speler

JO9-5

JO9-5

Bram Theunisse

Enzo van der Zee

JO9-5

Ismail Karakose

Ruben van der Helm

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Milan Lewandowski

Thomas Hilgers

JO9-5

Mohammed Karraz

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Destin Zoon

Insjomar Janzen

49


JO9-6 VVGZ

Mark-Jan Waardenburg

Trainer / Leider

JoĂŤl Lindhout

Sven van Gent

Trainer / Leider

50

JO9-6

JO9-6

Imraan Safdari

Ernst Vat

JO9-6

Joas Brouwer

Rowin Pellekooren

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Jeroen Swart

Jesse Vermaas

JO9-6

Michael Waardenburg

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Dylan van den Berg

Jelle Swart


JO9-7 VVGZ

JO9-7 JO9-7

Noah de Jong

Kian Olthoff

Trainer / Leider

JO9-7

JO9-7

Giovanni Walbeek

Sydney Slot

JO9-7

Sem Verhoeven

JO9-7

Damian van Kriekingen

Jesse van der Molen

JO9-7

JO9-7

Ivan Koomans

JO9-7

JO9-7

Davy van Antwerpen

Semih Troost

Maarten Koomans

51


JO9-8 VVGZ

TEAMSPONSOR

JO9-8

Jayden van Dongen

JO9-8

JO9-8

52

Thijs Vermazen

Mees Vlasblom

JO9-8

Senna den Houten

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Jesse Smolders

Lieke van Vegchelen

Joey van der Hoeven


Nourdin Ait Lahcen

Trainer / Leider

Trainer / Speler

Eldert Smolders

JO9-8

Ian Marley Loppersum

Trainer / Speler

JO9-8

Joshua Valk

JO9-8

JO9-8

Simon Devilee

Reno ‘t Hooft

Erik Vlasblom

53


JO7 VVGZ

JO7

Silvijn Retel

JO7

JO7

Chase Richardson

ViviĂŤnne Viergever

Jurriaan van Helsdingen

JO7

Jesse van Meijeren

Thijmen Stehouwer

JO7

54

JO7

JO7

Mats van Namen

Xavi Mol

JO7

Menno Smolders

JO7

JO7

JO7

Youssef Bouazzi

Tijn Nobel


TEAMSPONSOR

JO7

Thygo Schoonen

Trainer / Leider

Chelsea de Kool

Sil Bezemer

Trainer / Speler

JO7

JO7

Jayden Tahal

Lars Klein

JO7

David Walbeek

JO7

JO7

JO7

Jaylinn Addink

Jeroen Bezemer

Paul Vreugdenhil

55


CLUBSCHEIDSRECHTERS VVGZ

Clubscheidsrechter

Clubscheidsrechter

Ferry Hartmeijer

Dylan de Rijke

KAARTVERKOOP VVGZ

Kaartverkoop

Bert Kruithof

56


BESTUUR VVGZ

Sponsoring

Hans Schaap

Jaap Swank

Stefan de Waard

Jeugd

Activiteiten

A-selectie

Ad Bossers

Tony Noorlander

Senioren A-selectie

Jacques van Hees

PR / Communicatie

Jan Boom

Anneke Goedegebuur

Bestuur

Senioren B-selectie en overig

Marcel Retel

Accommodatie / Beheer

Secretaris

Voorzitter

Marc Reijmers

Clemens Rosmulder

57


TEAMPLAATJES VVGZ

VVGZ 1

VVGZ 1

VVGZ 1

VVGZ 1

VVGZ 1

VVGZ 2

VVGZ 2

VVGZ 2

VVGZ 2

VVGZ 2 58


VVGZ 3

VVGZ 3

VVGZ 3

VVGZ 3

VVGZ 3

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

BESTUUR 59


TEAMPLAATJES VVGZ

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

JEUGDBESTUUR

Blokhut Secretariaat

Blokhut Secretariaat

Blokhut Secretariaat

Blokhut Secretariaat

BLOKHUT SECRETARIAAT 60


Kantine Ochtend

Kantine Ochtend

Kantine Ochtend

Kantine Ochtend

KANTINE OCHTEND

Kantine

Kantine

Kantine

Kantine

KANTINE 61


TEAMPLAATJES VVGZ

Webmasters

Webmasters

Webmasters

Webmasters

WEBMASTERS

Peeters & Van Yperen Schiedamsedijk 54 3011 EE Rotterdam tel : (0)10 - 433 13 22 fax : (0)10 - 411 98 79

Vervoeren van goederen in de breedste zin van het woord. Het spreekt voor zich dat u erop wilt kunnen rekenen dat dit op juiste en efficiënte wijze gebeurt. Als logistiek dienstverlener zorgen we niet alleen voor het werkelijke vervoer, ook andere logistieke zaken nemen wij u graag uit handen. Zo kunt u met een gerust hart alle tijd en energie steken in de kerntaken van uw onderneming. Wij bieden u als gevolg van jarenlange ervaring een schat aan expliciete kennis. Daarbij kennen wij natuurlijk alle do’s en don’ts van de branche. We weten daarbij door onze inkoopkracht de prijs voor u zeer gunstig te houden. Servicegericht, snel en klantvriendelijk. Het klinkt zo vanzelfsprekend en voor ons is het dat ook. U kunt als klant van ons verwachten dat we met u meedenken. Ook dat is onze specialiteit.

Peeters & Van Yperen, ervaar het verschil.

OUR lOgiStic SOlUtiOnS

WWW.PVY.NL

ROAD

RAIL

WATER

AIR


Gegarandeerd de laagste prijs

Iedere dag controleren wij bij supermarkten of onze prijzen ĂŠcht de laagste zijn. Ook voor groente en fruit. Vind je bij een supermarkt in de buurt hetzelfde product tegen een blijvend lage prijs? Dan passen wij onze prijs aan en krijg je het product gratis. Kijk voor de spelregels van de laagsteprijsgarantie op jumbo.com/7zekerheden.

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


SPAAROVERZICHT VVGZ

1E o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jeroen de Veij Maarten Vintges Djim Kammerman Jasper Huisman Marvin Silva Wayne van den Burg Nick Weers Mike Roodhorst Bas van den Houten Jeffrey Gooshouwer Aron Nobel Marc Görges Martijn Groeneveld Wouter Swart Brian Berends Mark Zwang Dimitri Hooftman Tycho Los Nick de Veij Koos Rijerkerk Wanda van der Pol Eldert Vroegop Wilco Addink Gaby van de Koppel Joop Bezemer Rick Versteeg Frank Wielenga Danny Mulder Ad Bossers Marcel Kleinjan

2E o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jordi van Vuren Koen Kuipers Tom van Oorschot Mark van Namen Mats Numan Danny de Voogd Stephan Vermeulen Jerrel van der Zeeuw Mike Zagwijn Mourad Afras Tim Los Youri Bronwasser Roel van der Vliet Jesse van Lonkhuizen Mitch Roodhorst Johan Zoutewelle John Vermeulen

3E o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

64

Brian Bakker Finn van Mastrigt Dion Huizer Deveny Veld Marc Ruitenberg Joshua Davis Brent van Mastrigt Egon Verveer Shane van Mastrigt Bas Swank Andries Wierdsma Rody Jeandor Danny Huurman Finn van Mastrigt Mark den Haring Nadir Haddad Marijn Visser Nick Verwoert Leo Don Eldert Smolders Angelo Geerlings Wanda van der Pol

4E o o o o o o o o

Erik Bareman Alejandro Francisca Vincent van den Berg Jonne Teekman Koen Huijbregts Robin Alderliesten Jordy Schutte Arjo van Krimpen

5E o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pascal Etienne Chris Smits Marcel de Jong Maarten Koomans Romano Radjkoemar Yannick Kloosterman Paul Vreugdenhil Tony Retel Wouter van Scherpenzeel Purcell Bezemer Lawrence Mol Dennis de Regt Rob ten Oever Arno van der Pol Casper Kwak David Smits Jeroen Scherpenzeel Arno van der Pol

7E o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Stefan de Waard Remco de Heer Marco Timmers Michel van der Waal Bart Vermazen Marcel Retel Peter van Dalen Martijn Tempelaar Bert Boer Rob de Waard Andre Helmink Bas Grijsen Michel de Waard Eldert Smolders Jan Roggen Arnold Klein Bert Vermazen Ron Schot

8E o o o o o

Kees Michielse Dennis Paans Frank de Heer Bas Kamerbeek Sebastiaan Aarts

9E o o o o o o o o o o o o o

Mike Stolk Kerim Koçak Rick Zagwijn Robin Bos Youri Wijdeveld Levi Lowiessen Martijn van de Lavoir Tom Brouwer Mark Postma Rick Postma Rens Hendriksz Eric Bullt Nick Loppersum

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO19-1 / JO19-2

Niels de Vriend Wessel van Wingerden Maurice Vermeulen Damyano Smit Jordan Balootje Kay Verzijl Tiësto Diender Sean Lyons Simon van Beelen Sander Timmers Steven de Munk Jerome de Munk

JO17-1 / JO17-2

Mike de Wit Jaap Swank Dion Magermans Pim Swank Luuk Kraaijeveld Jürgen Vermeulen Jens van Baaren Jaydon Balootje Yasser Pardo Mels van der Ploeg Dylan Raadsheer Maikel Roos Luke Rodermond Hidde Cornelissen Tom van den Berg Keshav Bhondoekhan Giahé Strick Collin van Dongen Corstiaan de Wit

JO17-3 o o o o o o o o o o o o o o o

Stan van Namen Romano Nieuwendorp Dylan Kreukniet Max Klootwijk Stan Hop Davey Michielse Kemal Özarda Bas du Mortier Mats Luijks Randy Loermans Rayan Zoutewelle Bart van Gelderen Ray van Dongen Kees Michielse Frank de Heer

JO17-4 o o o o o o o o o o o o o o o o

Mats Jamin Tim Konijnendijk Rik Luijendijk Mitchell Nottroth Robin Roos Délano van Oostenbrugge Dennie Kleinjan Devon Addink Stan van de Werken Farid El Hasnaoui Jeremy Rivers Reno ‘t Hooft Ian Corvers Matthijs Mandemaker Sam Coulier Nordin El Hasnaoui

JO15-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Dinand Deijere Justin Balootje Ismail Bachaou Daud Abdikarim Tristan Deckers Bart Rosmulder Ezechiel Banzuzi Mitchel Bruijn Thom Kraaijeveld Wesley Struijk Julian Drescher Jayden van Dort Frank Veldt Tom Naaktgeboren Rens van Namen Antwan Put Davey Nieuwendorp Ashwin van den Heuvel Marc Pouwe

JO15-2 o o o o o o o o o o o o

Hidde Gerritsen Diego Kwakernaak Caine de Wit Djeno Noorlander Djordy Ponsen Daniel Rodriques Pappers Matthias Kousemaker Noah Jamin Wessel van den Heuvel Koen Maes Sietse van Willigen Remco de Heer

JO15-3 o o o o o o o

Sam Werkman Kai van Noort Ruhi Cakiroglu Timon Dekker Ramano Janzen Dylan de Rijke Jarno Addink

o o o o o o o o o o o o

Thom van der Ven Sebastiaan van den Berg Nicky de Reus Matthijs van der Veeke Andrew Rietveld Mark Leegwater Emirhan Bolat Dimitri Verheij Shabab Ghasemyar Daan van Torenburg Marco de Wit Marco Verheij

JO15-4

JO15-5 o o o o o o

Dorjino Elvira Thijs Rosmulder Jay Versfeld Dion van Antwerpen Guust Buxbaum Gidorjino Elvira

JO13-1 o o o o o o o o o o o o o

Joël den Otter Sven Middelveld Valentino Iovanella Luuk Werkman Omar Abdikarim Daud Mats Jegen Semih Cakiroglu Sebastiaan Fortuin Jarno van Dijke Björn Wanders Werner de Kock Tobias Gommers Riley Tubbing


JO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Joshua Oosterhuis Lars van de Pol Ajmen Nasser Romain Vermaas Rayyaan Handizi Sohaib Berrag Evan Visser Tycho Ooms Dave Alderliesten Senna Franken Darryl Blokpoel Jermaine Brok Mahdi Nasser Casper Akkermans Viggo Albers

JO13-3 o o o o o o o o o o o o o o o

Yvanka Schapers Joris Akkermans Sebastiaan Ouwens Sem van Eden Thom Butler Thomas Kraaijeveld Lars Boer Andy Klein Daniël Nijs Daniël van Zuijdam Bradley Smith Lucas van der Reijden Max Reedijk Justin van der Klei Tom Vegter

JO13-4 o o o o o o o o o

Jamie Buijtendijk Noah Emans Thijs van Krimpen Shen Koolstra Maurits van Dijk Jefta Loman Gerben Cornelissen Inez Visser Yana Visser

JO13-5 o o o o o o o o o

Shadeny Paans Diego van Herwijnen Atilla Kalin Kubilay Dalsar Kevin Dominges Joao Meran Kalin Siem Vink Sharmelia Francisca Levi van der Linden

JO11-1 o o o o o o o o o o o o

Milan Vermazen Tino Smolders Vince Koebrugge Storm van den Heuvel Tom van Vegchelen Max van Eden Jaeden Leendertse Nathan Valk Boaz Rozeboom Yessin Ait Lahcen Eddy Leendertse Jasper Huisman

JO11-2 o o o o o o o o o o o

Dylan Blokpoel Djesse Ponsen Dario Kwakernaak Kiëndrick Josephina Wassim Chikar Yassir Nabizadeh Owen van der Klei Bekircan Mamak Rick van Lier Marc Kwakernaak Miranda Kwakernaak

JO11-3 o o o o o o o o o

Lleyton Wijbrandi Mikail Manus Ayoub Atrari Thomas Akpoyibo Artin Gozalzadeh Harm Schoonderwoerd Cihan Coban Melvin de Waard Hugo Hoefnagels

JO11-4 o o o o o o o o

Jair Zoutewelle Matthijs Nottroth Sophia Bakker Dean Meijers Lizzy-Jane Klootwijk Sharlion Emelina Efe Isik Wouter van Scherpenzeel

JO11-5 o o o o o o o o o o o

Jens de Jong Rio Mozer Denny Steekers Max van Waardenburg Sil de Jonge Cristiano Amir Mart Vink Luuk van Twist Arda Koster Remco de Jonge Ingmar van Waardenburg

JO10-1 o o o o o o o o o o

Gill den Otter Stijn van der Molen Maxim van der Linde Sofyan Baddou Anouar Bachaou Redouan Harraou Anouar Harraou David de Jong Thijn Grijsen Bas Grijsen

JO9-1 o o o o o o o o o o

Luuk Benschop Kai Maaskant Niels de Waard Finn de Weerdt Thobias van Helsdingen Carsten Smulders Cain Janzen Jonathan Tempelman Quinten Niemeijer Jordy Schutte

JO9-2 o o o o o o o o o o o o o

Bradley Haksteen Jens Nobel Joël van der Pol Steven Breedveld Hidde van der Graaf Lisandro Paans Keano Hehl Levi de Kool Sammy Timmers Dennis Paans Sander Nobel Eric van der Graaf Miranda Haksteen

JO9-3 o o o o o o o o o

Laurens Jonkers Milan de Rijke Nigel de Rijke Levy van Meijeren Hailey van Vugt Senna Emans Julian Jonker Ivan de Rijke Ed van Meijeren

JO9-4 o o o o o o o o o o o

Sven van Eijk Owen Gallagher Stijn van Twist Adrian Rodriguez Pappers Jesse Sebus Amin Handizi Twan Veldt Justin van Gent Jules Keijzer Roan van der Klei Mark Veldt

JO9-5 o o o o o o o o o o o o

Destin Zoon Mohammed Karraz Thomas Hilgers Ruben van der Helm Milan Lewandowski Ismail Karakose Enzo van der Zee Ruben Suiker Bram Theunisse Julia van Enk Haci Karakose Insjomar Janzen

JO9-6 o o o o o o o o o o o o

Dylan van den Berg Michael Waardenburg Jesse Vermaas Rowin Pellekooren Jeroen Swart Joas Brouwer Ernst Vat Sven van Gent Imraan Safdari Joël Lindhout Mark-Jan Waardenburg Jelle Swart

JO9-7 o o o o o o o o o o o

Davy van Antwerpen Jesse van der Molen Sydney Slot Ivan Koomans Sem Verhoeven Noah de Jong Kian Olthoff Damian van Kriekingen Giovanni Walbeek Semih Troost Maarten Koomans

JO9-8 o o o o o o o o o o o o o o

Jesse Smolders Mees Vlasblom Thijs Vermazen Senna den Houten Jayden van Dongen Lieke van Vegchelen Joey van der Hoeven Simon Devilee Ian Marley Loppersum Nourdin Ait Lahcen Joshua Valk Eldert Smolders Reno ‘t Hooft Erik Vlasblom

JO7 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Silvijn Retel Chase Richardson Viviënne Viergever Youssef Bouazzi Menno Smolders Xavi Mol Thijmen Stehouwer Mats van Namen Jesse van Meijeren Jurriaan van Helsdingen Tijn Nobel Thygo Schoonen Jaylinn Addink David Walbeek Lars Klein Sil Bezemer Jayden Tahal Chelsea de Kool Jeroen Bezemer Paul Vreugdenhil

SCHEIDSRECHTERS o o

Ferry Hartmeijer Dylan de Rijke

KAARTVERKOOP o

Bert Kruithof

BESTUUR o o o o o o o o o o o

Marc Reijmers Anneke Goedegebuur Tony Noorlander Marcel Retel Jacques van Hees Hans Schaap Jaap Swank Jan Boom Ad Bossers Stefan de Waard Clemens Rosmulder

TEAMPLAATJES oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

VVGZ 1 VVGZ 2 VVGZ 3 Bestuur Jeugdbestuur Blokhut Secretariaat Kantine Ochtend Kantine Webmasters

65


BUSINESS CLUB V.V.G.Z. De doelstelling van de Businessclub van VVGZ sluit uiteraard aan bij die van de vereniging: ze ondersteunt de vereniging in haar streven om een toonaangevende voetbalclub te zijn in de regio en dat te blijven. Continuïteit en daarmee opleiding van de eigen jeugd staat hierbij centraal. De ondersteuning laat zich vanzelfsprekend ook vertalen in financiële bijdragen. Meer dan 80% van de totale inkomsten van de Businessclub komt terecht bij de vereniging. Gelden worden aangewend voor de A-selectie, maar een ander groot gedeelte wordt geïnvesteerd in de jeugd en de opleiding. Zeker zo belangrijk voor de vereniging is het netwerk van bedrijven, dat in praktische en financiële zin haar steentje al gedurende vele jaren bijdraagt! Voor al deze bedrijven wordt jaarlijks het Jan Hamer Bedrijventoernooi georganiseerd. Uiteraard gunt men de club de financiële ondersteuning en speelt bij veel bedrijven de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid een rol. Daarnaast biedt de Business Club u in zakelijk opzicht ook mogelijkheden. Door in te stappen in het netwerk van meer dan 60 Businessclubleden verschaft u zich toegang tot een groep van verschillende potentiële relaties in de regio. De leden verzamelen zich in ieder geval rond de thuiswedstrijden en er staan ieder jaar naast het bedrijventoernooi een aantal activiteiten op de kalender. Voorbeelden hiervan zijn het VVGZ Golf Toernooi, de presentatieavond van de selectie en een jaarlijks uitstapje. Veel ondernemers zijn u al voorgegaan en de nodige zakelijke vriendschappen zijn op sportpark De Noord op deze manier ontstaan! Naast de genoemde faciliteiten krijgen de leden tribunejaarkaarten en mogen zij gebruik maken van de Business Club ruimte in de kantine. Ook deze ruimte is in de zomervakantie van 2015 in een nieuw jasje gestoken. Echt de moeite waard om het eindresultaat te komen bewonderen! Graag tot ziens in het Noordpark en voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot de onderstaande bestuursleden van de Business Club. Op de website www.vvgz.nl vindt u onder het kopje “sponsoring” een overzicht van alle mogelijkheden.

Bestuursleden van de sponsorcommissie van VVGZ Henk Wanders Mathijs Gommers Serdar Cakiroglu Jaap Swank Marcel Naaktgeboren Arjan van Drimmelen Leendert de Jong

66

Voorzitter Werving/jeugd Werving Activiteiten Financiën Communicatie Werving/jeugd

06 – 55 19 51 43 06 – 54 22 87 87 06 – 20 51 54 14 06 – 54 37 06 76 06 – 53 31 60 87 06 – 51 38 25 62 06 – 22 73 77 45


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Zwijndrecht Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 13:00 - 17:00 uur (eerste zondag

van de maand)

Jumbo Zwijndrecht Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1

VVGZ  

VVGZ Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you