Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste sporters van Barendrecht en omstreken, Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een uniek collectorsitem: HET SPORTPLAATJES VERZAMELALBUM Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje. Vanaf nu kun je VV Smitshoek-plaatjes sparen van je eigen team maar ook van de andere teams van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij jouw vereniging in handen. Altijd leuk om later in terug te kunnen bladeren.

BESTE VERZAMELAAR,

Je ontvangt in de periode van 2 november 2016 t/m 10 januari 2017 bij iedere besteding van €15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij actieproducten een extra gratis setje. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes kan ruilen voor exemplaren die je nog mist.

De jeugd heeft de toekomst, ook bij VV Smitshoek. Driekwart van onze spelende leden behoort tot de jeugd. En dit aantal is nog steeds groeiende. Voor een voetbalvereniging als VV Smitshoek is aandacht voor en investeren in onze jeugdspelers dan ook een hoge prioriteit, al meer dan vijfenvijftig jaar. Daarbij vinden wij als vereniging dat het competitieve samen moet vallen met het plezier in voetballen, waarbij elke speler of speelster op zijn of haar maximale niveau kan voetballen.

We zijn trots om jullie club weer opnieuw te kunnen ondersteunen. We hopen dat het weer net zo succesvol wordt als de vorige acties. De beide Barendrechtse Jumbo’s zijn lokaal betrokken en willen graag een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap Barendrecht.

Om dit alles mogelijk te maken zijn vele vrijwilligers en sponsoren nodig die VV Smitshoek een warm hart toedragen. Wij zijn dan ook verheugd met deze VV Smitshoek-plaatjesactie van de Jumbo. Het laat mooi zien hoe divers onze jeugdspelers zijn en met welk enthousiasme zij spelen bij een mooie voetbalvereniging als VV Smitshoek.

Vergeet niet al jullie vrienden, buren en kennissen te vragen mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet.

Wij wensen iedereen succes met het verzamelen van onze spelersplaatjes. Bestuur VV Smitshoek

Via diverse media zoals de lokale krant en onze facebookpagina’s houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waar je extra plaatjes bij kan scoren. We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je snel te zien in de winkel en op de ruilbeurs. Met sportieve groet, Vestigingsmanagers Barendrecht, Dick de Man en Ernst Venderbos

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

3


OPRICHTING Op 23 juni 1960 werd in het Wijkgebouw aan de Bakkersdijk de sportvereniging Smitshoek opgericht. Het eerste bestuur bestaande uit voorzitter Joop Nootenboom, secretaris Piet van Doesburg en penningmeester Ad Barendregt, aangevuld met Piet van ’t Hof en Wim van der Vorm, moest in de beginperiode talrijke problemen overwinnen. Voor het spelen van wedstrijden was een voetbalveld natuurlijk onontbeerlijk. De eerste uitdaging lag hiermee op de bestuurstafel. Het door de Sportstichting Smitshoek gehuurde weiland van boer H. v.d. Meer aan de Voordijk was namelijk meters te smal. De diepe sloten aan weerskanten zagen er ook gevaarlijk uit. Het bestuur dacht door het veld eenvoudig 20 meter langer te maken toch de minimaal vereiste speelruimte te realiseren. De officials van de K.N.V.B. waren het met deze vindingrijke ‘oplossing’ echter niet eens. De lengte van het veld moest tot 100 meter worden teruggebracht. Toen werd dispensatie verleend om op het te smalle veld competitiewedstrijden te gaan spelen. Inmiddels had een collecte onder de bewoners een bedrag van NLG 465,- opgeleverd. De voetbalclub kon van start. Op 7 juli 1961 trad Smitshoek toe tot de K.N.V.B. en op 6 december 1962 werd de vereniging koninklijk goedgekeurd. De vereniging startte in de 3e klasse van de afdeling Rotterdam. Twee seniorelftallen en één juniorteam werden uit de 51 leden geformeerd. G-VOETBAL Door ook voetbal voor mensen met een beperking mogelijk te maken benadrukte het bestuur van de vereniging haar maatschappelijke rol uiterst serieus te nemen. In augustus 2005 werd gestart met het eerste jeugd G-team. Inmiddels is de G-afdeling niet meer weg te denken binnen de club. Het ongecompliceerde plezier dat de spelers van deze afdeling aan het voetbalspel beleven is groot.

4

Op 15 april 2008 zag de Stichting Voetbalontwikkeling Smitshoek het levenslicht. Gert-Jan Bravenboer werd voorzittter van deze stichting. Het uitgangspunt van de stichting is het verenigingsbelang te ondersteunen. De stichting draagt zorg voor de impulsen om de sportieve prestaties te verbeteren. Door met het eerste elftal op niveau te blijven spelen blijft het zinvol te investeren in de jeugdopleiding en kan de talentvolle eigen jeugd op termijn een aantrekkelijk perspectief worden geboden. GROEI JEUGDAFDELING Met name de jeugdafdeling groeide explosief. Heel veel jonge voetballertjes zetten hun eerste schreden op het kunstgras boardingveld. Ook de kwaliteit van de jeugdselectie teams ging met sprongen vooruit. De eerste aspiranten teams spelen op een hoog niveau en kunnen zich meten met leeftijdsgenootjes van gerenommeerde clubs. Het D1-elftal promoveerde in het seizoen 2007-2008 zelfs naar een landelijke divisie. Het niveau van de junioren-elftallen gaat ook gestaag omhoog. Bij de recreatieve jeugdteams beleven wekelijks honderden jeugdleden veel plezier aan de voetbalsport. Op de algemene ledenvergadering van 30 oktober 2008 werden de uitbreidingsplannen door bouwcommissie voorzitter Joop Nootenboom toegelicht. Het bestuur kreeg hiervoor groen licht. Dit betekende dat een aanvang kon worden gemaakt met de realisatie van 5 extra kleedruimten, een ontvangstkamer, een kantoorruimte en op de bovenverdieping ruimten voor de commerciële verhuur. De aanbouw werd op 16 mei 2009 door voorzitter Kees Boot door het plaatsen van een gedenksteen officieel geopend. In de oude ontvangstkamer werd in 2009 onder aanvoering van Martin Roos een Beltona-clubshop ingericht.  


50 JARIG BESTAAN Op 23 juni 2010 bestond VV Smitshoek 50 jaar! Zelf-werkzaamheid is gedurende 50 jaar de kurk geweest waarop de vereniging drijft. Een groot aantal (vaak onzichtbare) vrijwilligers hebben ontelbare uren in ‘hun’ vereniging gestopt. Alle bouwprojecten konden uitsluitend worden gerealiseerd door de tomeloze inzet van vrijwilligers. De vereniging heeft in de loop van de jaren een sterk fundament gelegd en kijkt bij de viering van het 50-jarig bestaan met vertrouwen naar de toekomst.. VV Smitshoek groeide in 2010 met circa 1.450 leden uit tot één van de grootste amateurvoetbal-verenigingen uit de regio. De vereniging nam in het seizoen 2009-2010 met maar liefst 68 teams aan de K.N.V.B.competities. In 2010 telde de vereniging 9 seniorelftallen, drie A-,  vijf B-, acht C- en negen D-elftallen, dertien E- en F-teams, twee G-teams, 12 teams mini F-spelertjes welke een interne competitie afwerken, drie dames teams, één meisjes junioren team en twee dames zaalteams. Een groep 35+ voetballers was ook binnen de vereniging  actief en werkte een interne competitie af. Ter gelegenheid van het 50- jarig bestaan werd een feestweek georganiseerd. Ere-voorzitter Joop Nootenboom stelde samen met secretaris Bart Bravenboer en Margo Bravenboer een fraai jubileumagazine samen, waarin ook veel historische foto’s werden opgenomen. Oud-voorzitter Gert-Jan Bravenboer en Margriet de Zoete verzorgen een lezenswaardige jubileumkrant. Vele (oud)-leden genoten van de festiviteiten. Zo werd onder meer een reünie met een fototentoonstelling georganiseerd, was er een jongerendag, een door Jos Vis verzorgde live radio uitzending met alle zes oud-voorzitters, een WKavond, een wedstrijd oud-VV Smitshoek tegen oud-BVV Barendrecht, een duel van VV Smitshoek 1 tegen oud-Sparta, een officiële receptie en een afsluitende feestavond.

SPORTIEVE SUCCESSEN Aan het einde van het seizoen 2010-2011 waande VV Smitshoek 1 zich onder hoofdtrainer Hans Maus enkele minuten kampioen van de eerste klasse B. Sportlust ‘46 uit Woerden greep in de slotminuut via een benutte strafschop in het duel tegen FC ‘s- Gravenzande echter de titel. Smitshoek bleef met legen handen achter (26-50). De onervaren Raymond Frehe werd voor het seizoen 2011-2012 aangesteld als hoofdtrainer. Het seizoen 2011-2012 bracht grote sportieve successen. Het eerste elftal werd overtuigend kampioen van de eerste klasse B (26-51) en promoveerde voor het eerst in de clubhistorie naar de Hoofdklasse KNVB. Ook won het team de prestigieuze RTV Rijnmond-cup. De uitstekende prestaties van het eerste elftal bleven in de regio niet onopgemerkt. Bij het Voetbal Rotterdam.nl Gala werd Smitshoek gekroond tot ‘Elftal van het jaar’. Op vrijdag 8 februari 2013 werd Smitshoek 1 tijdens het Sportgala van de Gemeente Barendrecht uitgeroepen tot ‘Sportploeg van het jaar’. Ook jeugdteams boekten successen. Zo dwong het B1-elftal onder leiding van trainer Rick Thape promotie naar de 4e divisie Landelijk af en won het de KNVBdistrictsbeker voor B-teams.. In het seizoen 2012-2013 werd C1 onder leiding van trainer-coach Peter van der Pennen overtuigend kampioen in de hoofdklasse en promoveerde naar de derde divisie West II. Het succesvolle C1-team pakte als winnaar van de KNVB-beker van District West II zelfs de ‘dubbel’!    In de Hoofdklasse presteerde VV Smitshoek in de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 met achtereenvolgens een zesde (26-39) en vijfde plaats (26-41) onder hoofdtrainer Raymond Frehe uitstekend. De KNVBbekerwedstrijd  tegen NAC Breda (1-2) op woensdag 25 september 2013 werd met ruim 2.000 toeschouwers langs het veld een historische voetbalavond in het bestaan van de vereniging.

5


1E ELFTAL

Diego Staas

Joren Tromp

Romain van Bruggen

6

Ruud van Rheenen

1e Elftal 1e Elftal 1e Elftal

Josiemar van de Werp

Patrick Fonseca

1e Elftal

Nick van Katwijk

1e Elftal

Laurens Visser

1e Elftal

1e Elftal

Keverley Albertus

Gilliomar Leona

Joren van der Linden

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

John de Ronde

Erwin Bravenboer

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Danijel Ribaric

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

VV SMITSHOEK

Sean Verburg

Shayndro Ramos


1e Elftal

1e Elftal

Peter Haan

Peter Boudestein

1e Elftal

Theo Smit

1e Elftal

Raymond Frehe

1e Elftal

1e Elftal

Mike van de Wijngaart

Zepp Jacobs

Martin de Waard

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal 1e Elftal

Tim van Raaij

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal 1e Elftal

1e Elftal

Marco Roos

Leo Mosselaar

Ricardo Seton

Trecy Kapata

Tom Achterberg

Thijs Oomsen

Jan Meijer

Ap Bol

7


VROUWEN 1

Jolanda de Reus

8

Marjolein Mosmans

Marinthe Brouwer

Vrouwen 1

Mandy de Ruijter

Vrouwen 1

Karlyn Ceelen

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Laila Arbanous

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

VV SMITSHOEK

Joyce van Dongen

Mandy van Lis


Viola Nettinga

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Michelle Boom

Vrouwen 1

Esther Noordzij

Annaloes Haak

Trainer Vrouwen 1

Vrouwen 1 Vrouwen 1

Vrouwen 1

Sabrina vd Vreede

Daphne Roderkerken

Bram Weeda

9


JO17 SELECTIE

Nick de Bruin

JO17 Selectie

Sigensio Eyck

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie

Haibe Abdi

Thomas vd Bussche

Bradley Dekker

JO17 Selectie

Koen Plaisier

10

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie

VV SMITSHOEK

Lyshon Frans

Romello Barhoe


Khaylian Kok

Randy Doolhoff

Lars Bierhuizen

JO17 Selectie

Berat Yildiz

JO17 Selectie

JO17 Selectie

Namanpreet Singh

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie JO17 Selectie

Luuk Lenten

Bradley Groot

Moise Mpongo

11


JO17 SELECTIE

JO17 Selectie

VV SMITSHOEK

Ferdi de Ronde

JO17 Selectie

JO17 Selectie

Jay Smit

Thomas Bruinsma

JO17 Selectie

Jay Seton

Leroy Nijgh

JO17 Selectie

JO17 Selectie

Soufiane Jairi

12

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie

Giovanni Semedo

Lars Verwater

Branko Haan


Luka Radovanovic

Lucas Kok

Hans Weggemans

Trainer JO17 Selectie

Trainer JO17 Selectie

Trainer JO17 Selectie

JO17 Selectie

Mike Witte

Joey vd Zouwen

Harold Pinas

Jordan Hoogdorp

Goran Radovanovic

13

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie

JO17 Selectie


JO17-3

JO17-3

14

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Menno Stok

Mitchel Reints

Kaan Dogan

Chris Nootenboom

Kily Gomes Fernandes

Trainer JO17-3

JO17-3 JO17-3 JO17-3

Max van der Woude

Brandon Braal

Kain Wondel

JO17-3

Jarmo Poot

Jason Vente

JO17-3

Jeffrey van Veen

JO17-3

Joey Sinon

JO17-3

JO17-3

VV SMITSHOEK

Donovan Dumfries

Maarten den Haan


JO17-4

Alex vd Klooster

Tim Verhey

Mitchell Geers

JO17-4

Stefan Musterd

Kane de Roodt

Jordan Kurpershoek

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Stefan Bravenboer

Jeroen Barkmeijer

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Thomas van Dongen

JO17-4

JO17-4

JO17-4

VV SMITSHOEK

Noah Molenaar

Jim de Bruin

15


JO17-5

JO17-5

VV SMITSHOEK

Ferry van der Poel

Mylan Polder

16

Deniz Kartal

JO17-5 JO17-5

Gino vd Putten

Glenn Westra

Erwin Sitaram

Leider JO17-5

Trainer / Coach JO17-5

Raul Endirece

JO17-5

JO17-5

Quinten vd Sman

Hritik Jagota

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Alexander Gras

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Luuk Verhoeven

John de Bruijne

Darshan Moti


JO17-6

JO17-6

Kevin Zoontjens

Leider JO17-6

Trainer / Coach JO17-6

Andre Boon

Kevin Smeele

Ronan Heron

Leider JO17-6

JO17-6

JO17-6 JO17-6

Yigithan Unlu

Racien vd Meer

Lars Lissenberg

Lars Holster

JO17-6

JO17-6

Arman Tashakoor

Leon van Egmond

Niels Dill

Kevin Bout

JO17-6

JO17-6

JO17-6

Jasper Boon

JO17-6

JO17-6

JO17-6

VV SMITSHOEK

Peter Smeele

Michael Dill

17


JO17-8

JO17-8

VV SMITSHOEK

Stefan Roestenburg

18

Ishan Sewnandan

JO17-8

Daan Verwoerd

Trainer JO17-08

Ricky NG

JO17-8

Thomas den Braber

JO17-8

JO17-8

Ilyas Bülbül

JO17-8

JO17-8

JO17-8

Pascal Spiljard

Gabriel Fraser

Paul Spiljard


Weekblad voor Barendrecht

alle

Lokaal nieuws... en sport!


MO17-1

MO17-1

VV SMITSHOEK

Dilan Altundag

20

Nika de Callafon

MO17-1

Gizem Aydin

Minoesch Sonbeek

MO17-1

MO17-1

Nienke Weesemann

MO17-1

MO17-1

Beau Barends

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Kiran Ramdjas

Anna Faraoni

Gabriëlle Langerak


MO17-1 MO17-1 Trainer / Leider MO17-1

MO17-1

Jacqueline Weseman

Radijs Ramdjas

Sofia Bakker

Lara Rijsdijk

MO17-1

Anjuli Pool

MO17-1

Sam Deckers

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Nina Leguijt

Bob Oosterbaan

Bart Deckers

21


JO15 SELECTIE

JO15 Selectie

VV SMITSHOEK

Michel Louwerens

22

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Bobby Vos

Pim de Braak

Dex Jansen

JO15 Selectie

Derren Verhey

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Sheryvano Sewambar

JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Rinus Verhoef

Gabri de Rover

Finn Ruberg


Selim Yuksel

Julian de Koning

Jamie de Rek

JO15 Selectie

Ali Ugur

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Mitchell van Noord

JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie JO15 Selectie

Allard Janssen

Quinten Dijkshoorn

Julian Papavoine

23


JO15 SELECTIE

JO15 Selectie

VV SMITSHOEK

Nathan Boekholt

24

Jamie den Dikken

JO15 Selectie

Lucas de Haan

JO15 Selectie

Jordi Jager

JO15 Selectie

Lucas van Meerten

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Reno Nuis

JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie

Renzo Arts

Jelmer van Leeuwen

Thom van Gent


Martin de Braak

Souhail Ali Sangachin

Jan Boekholt

Leider JO15 Selectie

Leider JO15 Selectie

Trainer / Coach JO15 Selectie

Trainer / Coach JO15 Selectie

Brett Godding

Milan Grondelle

Peter de Rover

Peter vd Pennen

Patrick Ruberg

25

Trainer / Coach JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie

JO15 Selectie


JO15-3

Kelvin Bos

26

JO15-3

Cian van Eijk

JO15-3

Ruben Wolleswinkel

Ilias Ihataren

JO15-3

JO15-3

Noah Laoutaris

JO15-3

JO15-3

JO15-3

VV SMITSHOEK

Quincy de Graaf

Roan Raben


Jesse de Koning

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Cas vd Eijnden

Lars Hulsker

Naoufal Boussakouki

Leider JO15-3

Trainer JO15-3

JO15-3

JO15-3

Joost Koken

Fred Buik

Ronald Raben

27


JO15-4

JO15-4

VV SMITSHOEK

Donell Bakboord

28

Tim Schuijer

JO15-4

Damanjit Sidhu

JO15-4

Luca van Gend

JO15-4

Tijs Notenboom

JO15-4

JO15-4

Wessel de Kok

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Desailly Lanser

Jeroen Bal

Lucas Bank


Luuk Nas

Arshia Panahi

Trainer / Leider JO15-4

JO15-4

Preston de Ruiter

Youri van Driel

Trainer / Leider JO15-4

Rens van Litsenburg

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Tijmen de Groot

Cees Bank

Raymond Lanser

29


JO15-5

Lucas van Grieken

30

Jeremy Kasteelen

JO15-5

Kay Pollmann

Trainer / Leider JO15-5

Jarno de Jong

JO15-5

Bakr El Imani

JO15-5

JO15-5

Ruben de Bruine

Thijmen Dijkhuizen

JO15-5

Thimo Schenk

JO15-5

JO15-5

Chris van Strien

JO15-5

JO15-5

JO15-5

VV SMITSHOEK

Luca Peterse Criado

William van Grieken


JO15-6

JO15-6

VV SMITSHOEK

Stijn van Reeuwijk

Rens de Groot

JO15-6 JO15-6

Joep van den Nieuwendijk

Coen Barendrecht

Trainer /Leider JO15-6

Jasper Boekee

JO15-6

Milan van Looij

JO15-6

JO15-6

Amrik Paragh

Kevin Sloof

JO15-6

Michael Legerstee

JO15-6

JO15-6

Kiran Joerawan

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Lars Kerssens

Ritchie van Drunen

Vincent van Looij

31


JO15-7

JO15-7

VV SMITSHOEK

Aleksandar Knezevic

32

Martijn Groenendijk

JO15-7

Julian Stierman

JO15-7

Jasper Dullaart

JO15-7

Brian Sitaram

JO15-7

JO15-7

Wesley Schilders

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Lenny Heijkoop

Steijn vd Ree

Patrick Stout


Frank Schilders

Wassin El Hadef

Trainer / Leider JO15-7

JO15-7

Atebey Sarikaya

Sam Tashakoor

Trainer / Leider JO15-7

Joost Rozendaal

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7 JO15-7

Jonas Siemann

Gerard Groenendijk

Peter Siemann

33


JO15-8

Dimitri Vos

34

Leander Maarschalkerwaard

JO15-8

Sander Lagendijk

Trainer / Leider JO15-8

Casper Voet

JO15-8

Kian Grootenboer

JO15-8

JO15-8

Lucas Aarts

Fabian van Krimpen

JO15-8

Valentijn Verhagen

JO15-8

JO15-8

Daan van der Berg

JO15-8

JO15-8

Trainer / Leider JO15-7

VV SMITSHOEK

Bart IJzerman

John Maarschalkerwaard


JO15-9

Aditya Autar

Rivano Kasim

Timo van Gemerde

Quinten vd Linden

JO15-9 JO15-9

Ian Hartman

Jay Bhaggoe

Trainer / Leider JO15-9

Twan Panis

Trainer / Leider JO15-9

JO15-9

JO15-9

Rohin Mahmudi

Sergio Eenhoorn

Shakir Farax

JO15-9

JO15-9

JO15-9

Didier Wuijts

Aman Asarfi

JO15-9

JO15-9

JO15-9

Jamie van Seeters

JO15-9

JO15-9

JO15-9

VV SMITSHOEK

Ronny Kasim

Aniel Autar

35


ONZE HOOFDSPONSOREN PRESENTEREN ZICH VV Smitshoek is verguld met zowel onze bestaande als onze nieuwe sponsoren en we zijn blij dat ook komend seizoen de club weer kan rekenen op hun steun. We geven onze hoofdsponsoren graag de gelegenheid om zich te presenteren.

ING

Voetbal is veel meer dan een sport. Het is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Voetbal verbindt. Om de sociale, sportieve en maatschappelijke functie ook in de toekomst te waarborgen is samenwerking door alle verantwoordelijke partijen binnen het Nederlandse voetbal cruciaal. ING draagt graag haar steentje bij! Om het Nederlandse voetbal écht vooruit te helpen wil ING een betrokken en actieve sponsor zijn die veel meer doet dan logo’s plakken en borden neerzetten. We organiseren verschillende activiteiten die samenkomen in twee belangrijke pijlers van het Nederlandse voetbal: het amateurvoetbal in Nederland en Oranje (het Nederlands elftal en de overige selectieteams). Oranje en de overige selectieteams zijn het voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel in ons land en internationaal uithangbord voor het Nederlandse voetbal. ING steunt daarom Oranje, in goede en minder goede tijden. Intussen maken we het Nederlands elftal toegankelijk voor de jeugd en brengen we Oranje dichterbij. Amateurverenigingen vormen op hun beurt de bakermat van het Nederlandse voetbal en vervullen niet alleen een sportieve, maar ook een maatschappelijke rol. Met een sponsorschap helpt ING clubs met nieuwe kleedkamers, ontwikkeling van het jeugdvoetbal en de start van vrouwen- en meisjesvoetbal. ING wil het amateurvoetbal in Nederland daarnaast helpen financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpt ING de verenigingen met kennis en advies om hun financiële huishouding gezond te maken én te houden. Samen met de KNVB wil ING wil het Nederlandse voetbal vooruit helpen. Dat vraagt om veel meer dan sponsoring van het Nederlands elftal. We willen kinderen met meer plezier laten voetballen, amateurclubs helpen gezond te blijven, het vrouwenvoetbal in Nederland naar een hoger plan tillen en Oranje aan de hand van diverse activiteiten nog dichter bij de fans brengen.

POSTER VOOR VV SMITSHOEK AANGEBODEN DOOR ING ALS ONDERDEEL VAN NATIONALE POSTER-ACTIE


JORDEX SHIPPING & FORWARDING B.V.

MIDEKO SHIPPING

Na een sponsorband van vier jaar siert de

Kok (mideko), en ik ben als Mideko wereldwijd actief op het gebied van

naam Jordex Shipping & Forwarding B.V. sinds

ruwe grondstoffen zoals steenkool, ijzererts, granen en ook zeker olie.”

“Mideko Shipping is 6 jaar geleden opgericht door mijzelf, Michel de

twee jaar het wedstrijdshirt en de reclameborden langs de velden van VV Smitshoek als

“Wij verzorgen de commerciële kant van dit verhaal en dan met name gespecialiseerd in

hoofdsponsor.

de laad en/of loshaven agenturen, het klareren van de schepen, documenten, ladingen, doorvoer, binnenvaart en bevrachtingen. Op marketing gebied heb ik inmiddels 3 eigen

Initiatieven die de samenleving ten goede komen?

kantoren, te weten Shanghai, Sao Paolo en in Calcutta in India. Deze mensen doen de

Die ondersteunen wij graag. Wij geloven dat je

marketing voor de laadhaven agenturen die ons ingehuurd hebben om hen te promoten.

samen meer bereikt dan alleen. Daarom staan wij

Een laadhaven agentuur wordt genomineerd door een eindgebruiker van bijv kolen of een

niet alleen bij de finish, maar ook bij de start.

verlader ervan. Wij doen dit inmiddels al 26 jaar, waarvan 20 jaar voor een werkgever en nu dus zelfstandig. Het feit dat wij wereldwijd zitten heeft het voordeel dat niet in alle landen

Naast dat wij het belangrijk vinden een stapje

het product steenkool zo negatief benaderd wordt als hier in europa, de totale internationale

extra te doen voor onze klanten, dragen wij ook

kolen trade zit over de 1 miljard ton wereldwijd. Hier in Rotterdam wordt dit veelal gelost bij

graag bij aan het groen kleuren van de maat-

bedrijven zoals Emo Maasvlakte en EBS in de Botlek. Als agent heb je dus het directe contact

schappij. Wij houden rekening met de mogelijke

met de eindgebruikers/centrales etc…om alles logistiek te organiseren dat de ladingen

effecten die onze bedrijfsvoering heeft op econo-

uiteindelijk in de centrale belandt. Kortom een heel leuk beroep, heel divers en uitdagend en

mische, sociale en milieubelangen met oog op een

heeft het mogelijk gemaakt veel van de wereld te zien en mensen te ontmoeten.”

gezonde toekomst voor de volgende generaties. “Mijn kinderen spelen met heel veel plezier bij VV Smitshoek en dan rol je er vanzelf meer en In de sport wordt van jongs af aan gewerkt aan

meer in, ontmoet je hele leuke mensen en probeer je steeds iets meer te betekenen voor de

het ontwikkelen van onontdekte talenten. Jong

club. Het is een prachtige club met heel veel potentie en nog zoveel rek erin waaraan ik als

talent stellen wij graag in de gelegenheid om het

Mideko graag mijn naam hang.”

beste uit zichzelf te halen, zowel voor onze eigen medewerkers als voor de mensen in de samenleving om ons heen. UNIVERSAL STEEL HOLLAND BV Uiteraard draait ons werk om het vervoeren en be-

Universal Steel Holland BV (USH) is al een aantal jaren één van de trotse

geleiden van vracht en dat kunnen we goed. Het is

hoofdsponsoren van VV Smitshoek en ik vind het leuk dat mij gevraagd

vooral de aanpak en de gemotiveerde groep van

werd om een verhaaltje te maken over USH voor de presentatiegids van

werknemers die ons onderscheidt en waarmee VV

VV Smitshoek.

Smitshoek aansluit op de filosofie van Jordex. USH is een handelsfirma in staal en behoort tot het Duitse technologie concern In de voetbalvereniging zien wij veel overeenkom-

Salzgitter. We zijn gevestigd in Papendrecht en Dubai en proberen met een club

sten met onze eigen organisatie: het gevoel van

gemotiveerde mensen zoveel mogelijk staal op een winstgevende manier te verkopen.

saamhorigheid, maar tegelijkertijd ook zelfwerk-

We hebben ongeveer 30 verschillende kwaliteiten koolstofstaal in ons programma

zaamheid dat afgelopen jaren tot een expressieve

voor allerlei toepassingen, van scheepsbouw en offshore tot ketel- en kraanbouw.

groei heeft geleid.

Ons afzetgebied is niet alleen Nederland, maar voor met name de Offshore-olie&gas industrie leveren we staal over de hele wereld met als hoofdmarkten Dubai, Singapore

De meest succesvolle mensen zijn diegene die

en Baku. In de loop van de tijd is de offshore-olie&gas industrie en de laatste jaren

genieten van wat ze doen. Binnen onze organisa-

ook offshore-windenergie ons belangrijkste verkoop segment geworden, waarvoor we

tie richten wij ons dan ook op de pijlers: plezier,

jaarlijks voor diverse projecten staal leveren.

kwaliteit en gezondheid. Oftewel, eenvoudigweg prettig zakendoen!

Naast onze verkopers hebben we logistieke en administratieve mensen die ervoor zorgen dat het staal wereldwijd op de juiste plaats en op tijd geleverd wordt met de

www.jordex.nl | info@jordex.nl

juiste documentatie. Op deze manier leveren we een optimale service aan onze klanten. Wilt u meer weten over USH lees dan verder op onze website www.universalsteel.nl Ik wens het eerste elftal van Smitshoek een fantastisch seizoen 2016-2017 toe in de Hoofdklasse. Veel succes! Jan Nootenboom


MO15-1

Elana Engel

38

Jenthe IJdema

MO15-1

Chalette Vaz

MO15-1

Lieve van Kammen

MO15-1

Quincy Boeser

MO15-1

MO15-1

Lizzy Jonker

MO15-1

MO15-1

MO15-1

VV SMITSHOEK

Abigail Hoff

Taina Wooter


Julie Horstink

MO15-1

MO15-1

Chiara Nobels

MO15-1

Ingeborg vd Brugge

Amber van der Weezen

Trainer / Leider JO15-9

MO15-1 MO15-1

MO15-1

Elise Toet

Sophie van Drunen

Eric van der Weezen

39


MO15-2

MO15-2

VV SMITSHOEK

Abigail Toekimin

40

Romy Scheepers

MO15-2

Angelie Gangaram

MO15-2

Jennifer Lok

MO15-2

Suzella Struik

MO15-2

MO15-2

Noah de Graav

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Sjaraf Farax

Daisy Hartenhof

Gwenn Schmidt


Debbie van Lambaart

Sheeva van der Weezen

Trainer MO15-2

MO15-2

Rani van Lambaart

Chantely Rambharos

Trainer MO15-2

Joyce Zhang

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2 MO15-2

Charlotte Mooibroek

Bianca de Jager

Peter Schmidt

41


JO13 SELECTIE

JO13 Selectie

VV SMITSHOEK

Luca Fernandez Oliva

42

Dayshaun Brudet

Scott Jansen

JO13 Selectie

Nigel Hooplot

JO13 Selectie

Jamie Driesens

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

Thijmen Koenraadt

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

Xander Bijlsma

Tyren Wondel

Quinten Plug


JO13 Selectie

Justin Zoontjens

Floris Timmermans

JO13 Selectie

Joey Frieling

Lloyd Hendriks

JO13 Selectie

Sem Pijlman

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie JO13 Selectie

Yannick Langerhuizen

Luuk v Leeuwen

Robbin van Egmond

43


44

John de Ronde

Job Jugwels Bink vd Broek

Dino vd Avoird

Erwin Bravenboer JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

Stephanio Sno

Trainer / Coach JO13 Selectie

Thijs Blaak

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

Enzo Sneijer

Trainer / Coach JO13 Selectie

Trainer / Coach JO13 Selectie

Trainer / Coach JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 Selectie

JO13 SELECTIE VV SMITSHOEK

Pepijn vd Ree

Jurrian van Neuren

Renzo Ras

Rutger Brink Mischa Sonbeek

Joa Heijboer

Ruben Boekholt

Fred Brink


JO13-3

JO13-3

JO13-3

Trainer JO13-3

JO13-3

JO13-3

Bojan Engel

Trainer/Coach JO13-3

Menno Lissenberg

Leo de Jong

Jules van Vliet

Stijn Niemeijer

Leider JO13-3

Vince van Dorsten

Jasper Hendriks

Jennifer Santos

JO13-3

Gavin Alofs

JO13-3

JO13-3

Ches Smit

Adam El Imani

Nassim Bouzagaoui

Philip vd Klooster

JO13-3

JO13-3

Daan Cuppen

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

VV SMITSHOEK

Bruno de Jong

Michel Alofs

45


JO13-4

JO13-4

VV SMITSHOEK

Tidiano Obert

46

Kylian Bourdrez

JO13-4

Jesper Lissenberg

JO13-4

Troy Pollmann

JO13-4

Lotfi Bougrine

JO13-4

JO13-4

Yanniek Hermes

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Tijn Plugge

Ot Wagenaar

Jorgo Vardaris


JO13-4

Edwin Plugge

JO13-4

Stef Rensma

Leider JO13-4

JO13-4

Leo de Jong

Koen van der Linden

Leider JO13-4

Rafail Chatzivasiliadis

Leider JO13-4

Olivier Germier

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Lars Visser

Sander Hermes

Jacco Wagenaar

47


JO13-5

JO13-5

VV SMITSHOEK

Kaeden Hogendoorn

48

Niek Wolters

JO13-5

Olivier Verbeek

JO13-5

Mert Kalis

JO13-5

Niels Duinhouwer

JO13-5

JO13-5

Mees Rustwat

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Tygo Lems

Sami Aghaddad

Jesper Jaques


Wessel Barendregt

John Jaques

Pascal Koster

Trainer / Leider JO13-5

Luuk Verhagen

Trainer / Leider JO13-5

JO13-5

Trainer / Leider JO13-5

Matthijs Mooibroek

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Tygo Hartman

Justus Verbeek

Ben Mooibroek

49


JO13-6

Theun Nootenboom

50

Anders Hulshuizen

JO13-6 JO13-6 JO13-6

Dwe van Haarlem

Bart Ebben

Trainer / Leider JO13-6

Tijn den Haan

Trainer / Leider JO13-6

Corné Zuidgeest

JO13-6

JO13-6

Mehdi Lazrek

Julian van Beek

Brian Schilder

JO13-6

Luca Dorsman

JO13-6

JO13-6

Ties van Wachem

Daan Ebben

JO13-6

Koen vd Stoel

JO13-6

JO13-6

Erik van Peppen

JO13-6

JO13-6

JO13-6

VV SMITSHOEK

Ronald van Peppen

Michel van Dongen


JO13-7

JO13-7

Binck Kuijpers

Sem van Etten

JO13-7

Niek Hooglander

Dean Raghoenandan

Trainer / Leider JO13-7

Yousri Kasmi

JO13-7

JO13-7

Jimi vd Meer

Noah vd Oudenhoven

Elijah Castelen

Trainer / Leider JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Sander Elfferich

Nathan Timm

Jarno Bul

Rick vd Laar

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Remy van Kampen

JO13-7

JO13-7

JO13-7

VV SMITSHOEK

Richard vd Laar

Radj Raghoenandan

51


JO13-8

Justus Lewis

Casper Foekema

Trainer / Leider JO13-8

Jay de Winter

Trainer / Leider JO13-8

Joost Kuindersma

Max Zheng

JO13-8

JO13-8

Sem Breur

Kaj den Otter

JO13-8

JO13-8

Bink de Waart

52

JO13-8

Jaydon Grootenboer

JO13-8

JO13-8

Jordy van Dongen

Jim Koorevaar

JO13-8

Sagar Dharampal

JO13-8

JO13-8

Collin vd Spuij

JO13-8

JO13-8

JO13-8

VV SMITSHOEK

Erik den Otter

Peter Kuindersma


JO13-9

JO13-9

Tom de Haan

Trainer / Leider JO13-9

Ralph Hulshof

Rocco Hoff

JO13-9

Nikiel Paragh

Jagga Singh

JO13-9

JO13-9

Anouar Ben Jeddi

Younez Zeedijk

Mark de Ruever

Trainer / Leider JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Bryan Raghoenath

Shivam Moelchand

Haitham Chettou

Zhino Zeedijk

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Brett Willemstein

JO13-9

JO13-9

JO13-9

VV SMITSHOEK

Frans de Ruever

Gert Willemstein

53


JO13-10

Xander van Galen

54

Ayoub Kardal

JO13-10 JO13-10

Pepijn Leguijt

Lars Polak

Trainer / Leider JO13-10

Gijs Nootenboom

JO13-10

Aymen Timmers

JO13-10

JO13-10

Diego dos Santos

Michael Hartenhof

JO13-10

Avinash Bhagali

JO13-10

JO13-10

Max vd Zee

JO13-10

JO13-10

JO13-10

VV SMITSHOEK

Jayden Thagai

Patrick Polak


MO13-1

Rishita Ramnarain

Beau Schuiling

MO13-1 MO13-1

Lisa Bout

Floor Schoutens

Trainer MO13-1

Bente van Kammen

MO13-1

Norah Deckers

MO13-1

MO13-1

Marlou Freijssen

Chemene Dedert

Summer Barzilaij

MO13-1

Ilse vd Waal

MO13-1

MO13-1

Maisam Baabbi

Cindy de Bruin

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Nine Vermeer

MO13-1

MO13-1

MO13-1

VV SMITSHOEK

Anisha Sewnandan

Rene Bout

55


MO13-2

Elise Ummels

MO13-2

MO13-2

56

Chemene Dedert

MO13-2

Denise Stouten

MO13-2

MO13-2

Tess van Blokland

Shanaya Nankoe

Zoe van Gelder

Bo van Eijck

Marit Bravenboer

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Laura Eenhoorn

Tara van Selm

Trainer MO13-2

Chenoa Middeldorp

Lotte Visser

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Pearl van Campenhout

MO13-2

MO13-2

MO13-2

VV SMITSHOEK

Daphne Jansen

Rikkert Eenhoorn


JO11-1

JO11-1

VV SMITSHOEK

JO11-1

JO11-1

Eren Dogan

Hoofdtrainer JO11-1

Trainer / Coach JO11-1

Dylano Bouma

Thomas de Haan

Naoufal Agrech

Pepijn Rooijens

JO11-1

JO11-1

Beau van Buuren

Owen de Roodt

Kalle vd Bosch

Jip Langerhuizen

JO11-1

JO11-1

Yoshua Sietaram

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Fayro Libiee

Mees Everaers

Mitchel de Groot

57


JO11-2

JO11-2

Owen Braal

58

Mik de Kramer

Josha Prins

Leider JO11-2

Ryan Tsang

JO11-2

Tom te Brake

JO11-2

JO11-2

Bjarne Dees

JO11-2

Karsten Dees

JO11-2

JO11-2

Jimi Gaillard

JO11-2

JO11-2

VV SMITSHOEK

Utku Erdogan

Jesse Prins


JO11-3

Stefan van Dam

Thijs Sluimers

Lars ten Hoedt

JO11-3

Thomas Zwets

Amine Mouhoubi

Hoofdtrainer JO11-3

Ruben Rutjes

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Dylan Kuethe

Ruben de Kok

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Bjorn vd Gaag

JO11-3

JO11-3

JO11-3

VV SMITSHOEK

Tieme de Visser

Leon de Groot

59


JO11-4

Jymani Helena

60

Enzo Brederode

JO11-4 JO11-4

Nicky vd Gaarden

Lars Kooij

Rivano Kenswil

Trainer JO11-4

Hoofdtrainer JO11-4

Aidan Heron

JO11-4

JO11-4

T.Jason Ahferom

Bjรถrn Kerkhoff

JO11-4

Jayden Castelen

JO11-4

JO11-4

Bob Blitz

JO11-4

JO11-4

JO11-4

VV SMITSHOEK

Leon de Groot

Mitchel de Groot


JO11-5

Kerim Durdu

Frederick vd Klooster

Ryan Somai

Mats Brok

JO11-5 JO11-5

Damian Veldkamp

Aleksa Popratina

Trainer / Leider JO11-5

Joran Hovingh

Trainer / Leider JO11-5

JO11-5

JO11-5

Ian de Keijzer

Berk Yildiz

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Ryan van Selm

JO11-5

JO11-5

JO11-5

VV SMITSHOEK

Ramon Somai

Marco de Keijzer

61


JO11-6

Tim Velthoven

62

Dex Kuijpers

JO11-6

Arthur Brink

Trainer / Leider JO11-6

Sem de Graaf

JO11-6

Sander Maarschalkerwaard

JO11-6

JO11-6

Pepijn Maat

Shakir Hoogwerf

JO11-6

Macx Broer

JO11-6

JO11-6

Thomas Moot

JO11-6

JO11-6

JO11-6

VV SMITSHOEK

Julien Verberne

Robert Velthoven


JO11-7

JO11-7

JO11-7

VV SMITSHOEK

Julian Tamerius

Alwin van Dijk

Hans Tamerius

JO11-7 JO11-7

Mees vd Sluis

Cyan Mulder

Trainer / Ledier JO11-7

Jamie Faber

Trainer / Ledier JO11-7

Bilal Kasmi

Trainer / Ledier JO11-7

Trainer / Ledier JO11-7

Tygo Nobel

Jamie van Dijk

Efecan Seyfi

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Matthijs Reurings

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Dylan Klatten

Robin Nobel

Gerard vd Sluis

63


JO11-8

JO11-8

VV SMITSHOEK

Curt Leicht

JO11-8 JO11-8

Lude Eikmans

Cas Bezemer

Trainer / Leider JO11-8

Lars van Veen

Trainer / Leider JO11-8

JO11-8

Ensar Dag

64

Jens Leicht

Trainer / Leider JO11-8

Yuri Schenk

Kian van de Pol

JO11-8

Kylan Smit

JO11-8

JO11-8

Nathan Hanemaaijer

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Ids Gebben

Jeroen Gebben

Chris Schenk


JO11-9

Liam Beukers

Sven Geers

JO11-9

Dynand Noordhuizen

Viggo Schimmer

Trainer / Leider JO11-9

Sam vanVugt

JO11-9

Alper Cetin

JO11-9

JO11-9

Bjorn van Haaren

Dani Jurjevic

JO11-9

JO11-9

JO11-9

Kyo Brouwer

JO11-9

JO11-9

JO11-9

VV SMITSHOEK

Franklin Noordhuizen

Dennis Beukers

65


JO11-10

JO11-10

Tim Horsten

66

Jasmijn Timmermans

Daan Regoord

Trainer / Leider JO11-10

Jack de Jongste

Trainer / Leider JO11-10

Berat Simsek

JO11-10

JO11-10

Arjen de Froe

JO11-10

Calle Bernart

JO11-10

JO11-10

Connor Peters

JO11-10

JO11-10

VV SMITSHOEK

Mark Horsten

Victor Peters


JO11-11

Arnold Schenkel

JO11-11

Tim Pothuizen

Trainer / Leider JO11-11

JO11-11

Thomas Wuyts

Sam Schenkel

Luuk Tempel

Trainer / Leider JO11-11

Ries vd Leeden

Trainer / Leider JO11-11

Guus vd Woude

Moreno Searag

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Lieke Miltenburg

JO11-11

JO11-11

JO11-11

VV SMITSHOEK

Maurice Tempel

Ger Pothuizen

67


JO11-12

Daan Barendregt

68

Raul Skalli

JO11-12 JO11-12

Richelle de Jong

Kenan Altundag

Trainer / Leider JO11-12

Pascal Horlings

Trainer / Leider JO11-12

Micah Frenk

JO11-12

JO11-12

Etienne van Es

Mike de Kok

JO11-12

Koen Renes

JO11-12

JO11-12

Vera Dill

JO11-12

JO11-12

JO11-12

VV SMITSHOEK

Hassan Altundag

Jeroen van Es


JO11-13

Kyan van den Bos

Luca van Seeters

JO11-13 JO11-13

Ian van Leeuwaarde

Djayden Snoeij

Trainer / Leider JO11-13

Xavier Lieverse

Trainer / Leider JO11-13

Yateen Autar

JO11-13

JO11-13

Sem Hoogendijk

Levi Laoutaris

JO11-13

Santosh Bhagali

JO11-13

JO11-13

Sven Middelkoop

JO11-13

JO11-13

JO11-13

VV SMITSHOEK

Iwan Lieverse

George Laoutaris

69


JO9-1+2

JO9-1+2

VV SMITSHOEK

Daan Ijsselstein

70

Rafik Bouhtia

Trainer / Leider JO9-1+2 JO9-1+2

Mo Tuncer

Luca Vriens

JO9-1+2

Ruben Draaijer

JO9-1+2

Mick van Etten

JO9-1+2

JO9-1+2

Rominio Barhoe

Pepijn Kelly

JO9-1+2

Bram van Erkel

JO9-1+2

JO9-1+2

Bram Buijs

JO9-1+2

JO9-1+2

JO9-1+2

Teun Cuppen

Mees Bergsma

Jonathan Hekkert


Marco Vriens

JO9-1+2

Lorenzo Gomes

Trainer / Leider JO9-1+2

JO9-1+2

Noyan Tuncer

Robbie Penders

Max Rijnders

Trainer / Leider JO9-1+2

Lars de Kreij

Trainer / Leider JO9-1+2

Max van Antwerpen

Valentino Weibolt

JO9-1+2

JO9-1+2

Damian Jansen

JO9-1+2

JO9-1+2

JO9-1+2

JO9-1+2 JO9-1+2

Efe Gerdan

Freddy Gomes

Rob Penders

71


JO9-3

Marco Godding

JO9-3 JO9-3

Tess Godding

Luca Smit

Leider JO9-3

Ivo van Dijk

Leider JO9-3

JO9-3

Arno Mahlmann

72

Remco van Haaren

Trainer / Coach JO9-3

Jort Lewis

Justin vd Zwaag

JO9-3

Maxx Groos

JO9-3

JO9-3

Matthijs Mahlmann

JO9-3

JO9-3

JO9-3

VV SMITSHOEK

David Groos

Jurgen van Haaren


JO9-4

Giuseppe Amico

Alain Papavoine

JO9-4 JO9-4

Jasper Berkhoudt

Jesper de Haan

Trainer / Coach JO9-4

Kenan Sarikaya

JO9-4

Omar Mouhoubi

JO9-4

JO9-4

Ivar Pannenborg

Kim Rietveld

JO9-4

Nick van Beek

JO9-4

JO9-4

Olivier Koenraadt

JO9-4

JO9-4

JO9-4

VV SMITSHOEK

Rene Pannenborg

Arjan Rietveld

73


JO9-5

JO9-5

VV SMITSHOEK

Brian Stolk

JO9-5 JO9-5

Martin Medvedev

Daniel Popratina

JO9-5

Djor vd Leck

JO9-5

JO9-5

Nash Stolk

74

Mike Verschoor

Trainer / Coach JO9-5

Quinten Maat

Lennert Bernart

JO9-5

Tayur Pillay

JO9-5

JO9-5

Raul Benard

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Luuk van Westen

Johan van Westen

Ton vd Leck


JO9-6

JO9-6

VV SMITSHOEK

Richard van Zanten

JO9-6 JO9-6

Jazz van Zanten

Trainer / Leider JO9-6

JO9-6

NoĂŤl Beukers

Luca Korner

Kris vd Walle

Trainer / Leider JO9-6

Koen Sluimers

Trainer / Leider JO9-6

Moegtaar Wagid Hosain

Emre Gokmen

JO9-6

Mike Bijlsma

JO9-6

JO9-6

Jesse van Grieken

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Frank van Peppen

Remko Korner

Sinan Gokmen

75


ZPRESS SPORT GAAT 7E JAAR IN ALS HOOFDSPONSOR VV SMITSHOEK ZPRESS Media Group bestond 1 juli jl. maar liefst 25 jaar. Wat ooit begon met het vervaardigen van een presentatiegids voor Sparta Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 120 medewerkers. Onder de holding ZPRESS Media Group vallen ZPRESS Sport, ZPRESS Studio, ZPRESS Young, ZPRESS Sign Group en ZPRESS Print. Voor bijna 30 betaald voetbalorganisaties, vele amateur voetbalverenigingen en hockeyclubs verzorgt ZPRESS Sport presentatiegidsen, programmabladen, businessmagazines en huis-aan-huis

VERTOM

waardevolle bijdrage aan de samenleving

Vertom Shipping & Trading BV is

leveren. Bovendien is sponsoring één van de

huis-aan-huis krant en vanuit deze uitgaven

een innovatieve, onderscheidende en

bouwstenen van onze langdurige relaties met

is destijds het hoofdsponsorschap gerold.

maatschappelijk betrokken logistiek

klanten, werknemers en leveranciers.

kranten. Voor Smitshoek verzorgen wij al vele jaren de jaarlijkse presentiegids en de

dienstverlener met vestigingen in Sinds vorig voetbalseizoen prijkt de naam

verschillende landen binnen Europa.

Ons werk maakt ons trots. Als klant kunt

ZPRESS Print op het shirt van het eerste

Kernactiviteiten zijn het aanbieden en

u ervan op aan dat wij er dagelijks naar

elftal van Smitshoek. ZPRESS Print is een

uitvoeren van transportoplossingen tussen

streven u optimaal te bedienen en een hoge

online drukkerij waarbij we bedrijven

de verschillende havens in Europa, Afrika,

kwaliteit dienstverlening te bieden. Dat wij de

besparingen kunnen garanderen tot 75%

Zuid Amerika en Noord Amerika. Wij hebben

behoeften van onze klanten begrijpen, blijkt

op hun huisdrukwerk. Daarnaast levert

inmiddels zo’n 70 schepen in exclusief beheer

wel uit de langlopende relaties die wij met hen

ZPRESS Print flyers, vlaggen en ander

en werken nog steeds aan de uitbreiding van

hebben.

promotiemateriaal voor de scherpste

onze vloot. U ziet zich geconfronteerd met de snel

tarieven van Nederland met een zeer gebruiksvriendelijk bestelproces. Meer

Wij committeren ons aan het creëren van

veranderende behoeften in het hedendaagse

informatie kun je terug vinden op de

toegevoegde waarde voor onze klanten,

vervoer? Vertom biedt u alle denkbare

website www.zpressprint.nl.

met vertrouwen en transparantie als stevige

transportmogelijkheden over zee. Wat uw

basis. Dit doen wij door het verstrekken van

eisen ook zijn, er is altijd een oplossing! Onze

betrouwbare, innovatieve en kostenefficiënte

vloot is modern en milieuvriendelijk en biedt

scheepvaart- en logistieke oplossingen.

u een capaciteit van 1500 tot 10.000 dwat. Dankzij deze enorme diversiteit in grootte en

De organisatie is opgericht in 1974 in

tonnage kunnen we vrijwel iedere vracht voor

Rotterdam. Door de jaren heen hebben wij

u verschepen.

onze groei weten voort te zetten met diverse vestigingen in het buitenland en een lijndienst

Wij streven continu naar groei en verbetering

naar het Caribisch gebied. Na de fusie met Unity

van al onze diensten. Maak eens kennis met

Beheer (UCS) B.V. in 2010 ontstond een flinke

ons; wij zullen u niet teleurstellen!

toename van medewerkers en activiteiten. Nog steeds ontwikkelen wij nieuwe trajecten en breiden wij ons netwerk uit. Vertom ondersteunt en stimuleert op verschillende manieren diverse evenementen en activiteiten. Wij willen op deze manier een


TOEGANG TOT EEN UNIEK NETWERK!

USA OR CANADA SHIPMENTS? S&R MARINE SERVICES!

SLUIT JE AAN OP WWW.VVSMITSHOEK.NL/SPONSORING

Location | Rivierweg 1 | 3161WRhoon T +31(0)10 201 07 61 | F +31(0)10 414 56 23 E info@srmarine.nl | www.srmarine.nl

0171781.pdf 1 PG 2016 vv Smitshoek ADV.indd 40

1-7-2016 9:10:25 12-10-2016 14:07:19


JO9-7

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Imran Baabbi

JO9-7

Trainer JO9-7

Marco Wesdijk

78

Nathan Steffers

Annelies v/d Sman

Thijs Huibrechtse

Daan Wesdijk

JO9-7

JO9-7 JO9-7 Trainer JO9-7

Aidan Chedi

Timo Kerkhoff

JO9-7

Reza Vlap

Justiano vd Sman

JO9-7

Aron vd Heuvel

JO9-7

Ruben Vlap

JO9-7

JO9-7

VV SMITSHOEK

Harm Vlap

Marc Steffers


JO9-8

JO9-8

JO9-8

VV SMITSHOEK

B-yorn Cristina

Viggo vd Meer

Justin de Haas

JO9-8

Dilan Kammeraad

Jordy Faling

Trainer / Leider JO9-8

Mels Bouman

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Jay Kruidenier

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Nick van Eck

Cristiano Fernandez Olivia

Fred Faling

79


JO9-9

JO9-9

VV SMITSHOEK

JO9-9

JO9-9

Martin Booij

Zjuul Keizerwaard

d’Angelo dos Santos

Trainer / Leider JO9-9

Fabian Kelly

Trainer / Leider JO9-9

JO9-9

Dean Blauw

80

Twan Booij

Trainer / Leider JO9-9

Robin Smit

Sem de Kok

JO9-9

Jaycob de Winter

JO9-9

JO9-9

Maura Vardaris

JO9-9

JO9-9

JO9-9

Joy Meijer

Remko Keizerwaard

Marco Smit


JO9-10

JO9-10

JO9-10

VV SMITSHOEK

Aryan Dharampal

Rodgy Santos

Roxy-Vienna de Ruiter

JO9-10

Skay Mendes da Silva

Rens Klein

Trainer / Leider JO9-10

Justin Gouw

JO9-10

JO9-10

JO9-10

Mike vd Laar

JO9-10

JO9-10

JO9-10

Thomas Tuinenburg

Esmée Veldkamp

Rogerio Santos

81


JO9-11

JO9-11

VV SMITSHOEK

Arnold vd Blink

JO9-11 JO9-11

Christiaan van Leerdam

Marnix Verschoor

Trainer / Leider JO9-11

Tame vd Blink

Trainer / Leider JO9-11

JO9-11

Chris vd Vorm

82

Jason Venhuizen

Trainer / Leider JO9-11

Ruben van Kruining

Younnes Kardal

JO9-11

Kyano Thagai

JO9-11

JO9-11

Koen Winters

JO9-11

JO9-11

JO9-11

Emirhan Gulec

Patrick van Kruining

Raimond Venhuizen


JO9-12

Luca de Jong

Lynn Peters

JO9-12

Nick Breur

Trainer / Leider JO9-12

Sven vd Linden

Trainer / Leider JO9-12

JO9-12

JO9-12

Zachary Dunker

Noa v Vugt

Xander Barendregt

JO9-12

JO9-12

JO9-12

Ralf de Waart

Solyana Ahferom

JO9-12

JO9-12

JO9-12

VV SMITSHOEK

Richard vd Linden

Berend de Waart

83


JO9-13

JO9-13

JO9-13

Arjan van der Linden

Jari van der Linden

Mohamed Boudich

Trainer / Leider JO9-13

Sven van de Sande

Trainer / Leider JO9-13

JO9-13

Suus Knippenberg

84

Liene den Haan

Trainer / Leider JO9-13

Finn Middelkoop

Arlin Krasnici

JO9-13

Tristan Hofland

JO9-13

JO9-13

Finn Zwanenburg

JO9-13

JO9-13

JO9-13

VV SMITSHOEK

Jamal Boudich

Melvin Zwanenburg


MINI F

Mini F

Mini F

VV SMITSHOEK

Koen Dijkhuizen

Gavin van Leeuwaarde

Thijs Verhagen

Timo Wolvekamp

Mini F Mini F

JoĂŤl Stedehouder

Bas van Eersel

Mini F

Hayden Aandeweg

Mini F

Mini F

Mini F

Lucas Kooij

Marcos Joia

Kian Verschoor

Mini F

Mini F

Mini F

Lennart Batala

Mini F

Mini F

Mini F

Bart vd Haterd

Jesse Langerhuizen

Jesse vd Heuvel

85


MINI F

Mini F

Dean Boer

86

Mees Bout

Mini F

Kenan Metin

Sven Velthoven

Mini F

Thijmen Hogedoorn

Mini F

Zakaria Mouhoubi

Mini F

Mini F

Daley de Haas

Kenan Dogan

Mini F

Bobby Tiggeloven

Mini F

Mini F

Dejan v Erkel

Mini F

Ty Mulder

Mini F

Mini F

Liam Faber

Mini F

Mini F

VV SMITSHOEK

Damin El Aji

Thijs de Kreij


Mini F

Mini F

Lukas vd Zwaag

Taylan Cabri

Talha Likoglu

Mini F

Roan Schenk

Finn Brok

Mini F

Fleur vd Mark

Mini F

Mini F

Mini F

Jesse Oranje

Mini F

Mini F

Mini F

Reinier Neeb

Omer Akdeniz

Lotus Lewis

87


MINI F

Mini F

Finn Brouns

88

Mini F

Rutger Pennikhof

Kevin Brand

Mini F

Mini F

Mini F

Raoul Kumar

Mini F

Quinten Vroklage

Mini F

Mini F

Lucy Ahferom

Ties Postma

Gijs Regoord

Mini F

Mini F

VV SMITSHOEK

Julian vd Bosch

Emir Koc


Mini F

Mini F

Jairo Venix

Mini F

Dylan Hofland

Thomas Streefkerk

Mini F

Thijmen Bastiaansen

Anne-Lieke Hulshof

Mini F

Mini F

Noah Poleij

Karlijn Sluimers

Mini F

Mini F

Mini F

Mini F

Jeremy Hofs

Thijs Bierman

Twan van Vliet

89


MINI F

Mini F

VV SMITSHOEK

Julian Zeeven

90

Caelen Leeuwenburg

Mini F

Joshua Seedorf

Trainer Mini F

Dani Casanova

Mini F

Jort de Vries

Mini F

Mini F

Kyano Hovingh

Mini F

Mini F

Mini F

Benjamin van Grieken

Henk Ebben

Leo Tol


G1

Reggy Krecke

G1

Thijs Olbertz

Coรถrdinator G

Jimmy de Jongh

Leider G1

G1

Naomi Jansson

Jimmy den Hartigh

G1

G1

James Bol

Leider G1

Wadie Chamach

Jeffrey van Gehlen

Charlotte den Drijver

Gavin Pires

G1

G1

Vince ten Have

Perry Krecke

G1

G1

G1

Daisy de Groot

G1

G1

G1

VV SMITSHOEK

Kees Patijn

Wilco de Groot

91


JG1

Ronald Post

JG1 JG1

Luuk den Drijver

Dylan Paul

Verzorgster JG1

Sharon Matata

Leider JG1

JG1

JoĂŤlla van Laar

92

Giovanni Post

Leider JG1

Sion Nebig

Michael van Diest

JG1

Mennard Steenbergen

JG1

JG1

Collin Vermaat

JG1

JG1

JG1

VV SMITSHOEK

Martin van Diest

Ria den Drijver


JG2

JG2

VV SMITSHOEK

Peter ten Brink

Luciano Sankovic

JG2 JG2

Stijn Biesheuvel

Zara Bezemer

Leider JG2

Mees Sankovic

Leider JG2

Jay Kuiper

Leider JG2

Leider JG2

Ryan Timmerije

Ingo ten Brink

JG2

Aaron Stofberg

JG2

JG2

Quintiliano den Toom

JG2

JG2

JG2

Darryl van Rhemen

Nikki Thape

Ricardo van Rhemen

93


SPAAROVERZICHT VV SMITSHOEK

1e Elftal o Danijel Ribaric o Diego Staas o Erwin Bravenboer o Gilliomar Leona o John de Ronde o Joren Tromp o Joren van der Linden o Josiemar van de Werp o Keverley Albertus o Laurens Visser o Nick van Katwijk o Patrick Fonseca o Romain van Bruggen o Ruud van Rheenen o Sean Verburg o Shayndro Ramos o Thijs O omsen o Tom Achterberg o Trecy Kapata o Zepp Jacobs o Leo Mosselaar o Marco Roos o Martin de Waard o Peter Boudestein o Tim van Raaij o Peter Haan o Raymond Frehe o Theo Smit o Ricardo Seton o Mike van de Wijngaart o Jan Meijer o Ap Bol Vrouwen 1 o Laila Arbanous o Marjolein Mosmans o Karlyn Ceelen o Mandy de Ruijter o Jolanda de Reus o Marinthe Brouwer o Joyce van Dongen o Mandy van Lis o Sabrina vd Vreede o Michelle Boom o Annaloes Haak o Viola Nettinga o Esther Noordzij o Daphne Roderkerken o Bram Weeda JO17 Selectie o Koen Plaisier o Bradley Dekker o Thomas vd Bussche o Haibe Abdi o Nick de Bruin o Lyshon Frans o Romello Barhoe o Luuk Lenten o Namanpreet Singh o Berat Yildiz o Lars Bierhuizen o Khaylian Kok o Randy Doolhoff o Bradley Groot o Moise Mpongo o Giovanni Semedo o Soufiane Jairi o Leroy Nijgh o Jay Seton o Thomas Bruinsma o Ferdi de Ronde o Jay Smit o Lars Verwater o Branko Haan o Mike Witte o Lucas Kok

94

o Joey vd Zouwen o Jordan Hoogdorp o Luka Radovanovic o Hans Weggemans o Harold Pinas o Sigensio Eyck o Goran Radovanovic JO17-3 o Joey Sinon o Jeffrey van Veen o Jason Vente o Jarmo Poot o Kain Wondel o Brandon Braal o Max van der Woude o Kaan Dogan o Mitchel Reints o Kily Gomes Fernandes o Menno Stok o Chris Nootenboom o Donovan Dumfries o Maarten den Haan JO17-4 o Thomas van Dongen o Jeroen Barkmeijer o Stefan Musterd o Stefan Bravenboer o Alex vd Klooster o Kane de Roodt o Jordan Kurpershoek o Tim Verhey o Mitchell Geers o Noah Molenaar o Jim de Bruin JO17-5 o Luuk Verhoeven o Alexander Gras o Ferry van der Poel o Hritik Jagota o Gino vd Putten o Quinten vd Sman o Raul Endirece o Glenn Westra o Erwin Sitaram o Mylan Polder o Deniz Kartal o John de Bruijne o Darshan Moti JO17-6 o Jasper Boon o Kevin Bout o Lars Holster o Leon van Egmond o Arman Tashakoor o Yigithan Unlu o Kevin Smeele o Lars Lissenberg o Racien vd Meer o Kevin Zoontjens o Ronan Heron o Niels Dill o Andre Boon o Peter Smeele o Michael Dill JO17-8 o Pascal Spiljard o Ilyas Bülbül o Thomas den Braber o Ricky NG o Daan Verwoerd o Stefan Roestenburg o Ishan Sewnandan o Gabriel Fraser o Paul Spiljard

MO17-1 o Kiran Ramdjas o Beau Barends o Nienke Weesemann o Minoesch Sonbeek o Gizem Aydin o Dilan Altundag o Nika de Callafon o Anna Faraoni o Gabriëlle Langerak o Nina Leguijt o Sam Deckers o Anjuli Pool o Lara Rijsdijk o Sofia Bakker o Jacqueline Weseman o Radijs Ramdjas o Bob Oosterbaan o Bart Deckers JO15 Selectie o Rinus Verhoef o Sheryvano Sewambar o Derren Verhey o Bobby Vos o Dex Jansen o Michel Louwerens o Pim de Braak o Gabri de Rover o Finn Ruberg o Allard Janssen o Mitchell van Noord o Ali Ugur o Jamie de Rek o Selim Yuksel o Julian de Koning o Quinten Dijkshoorn o Julian Papavoine o Renzo Arts o Reno Nuis o Lucas van Meerten o Jordi Jager o Lucas de Haan o Jelmer van Leeuwen o Thom van Gent o Nathan Boekholt o Jamie den Dikken o Brett Godding o Souhail Ali Sangachin o Milan Grondelle o Peter vd Pennen o Martin de Braak o Jan Boekholt o Peter de Rover o Patrick Ruberg JO15-3 o Noah Laoutaris o Ilias Ihataren o Ruben Wolleswinkel o Kelvin Bos o Cian van Eijk o Quincy de Graaf o Roan Raben o Joost Koken o Cas vd Eijnden o Naoufal Boussakouki o Jesse de Koning o Lars Hulsker o Fred Buik o Ronald Raben JO15-4 o Desailly Lanser o Wessel de Kok o Tijs Notenboom o Luca van Gend o Damanjit Sidhu

o Donell Bakboord o Tim Schuijer o Jeroen Bal o Lucas Bank o Tijmen de Groot o Rens van Litsenburg o Youri van Driel o Arshia Panahi o Preston de Ruiter o Luuk Nas o Cees Bank o Raymond Lanser JO15-5 o Chris van Strien o Thimo Schenk o Thijmen Dijkhuizen o Ruben de Bruine o Bakr El Imani o Jarno de Jong o Kay Pollmann o Lucas van Grieken o Jeremy Kasteelen o Luca Peterse Criado o William van Grieken JO15-6 o Lars Kerssens o Kiran Joerawan o Michael Legerstee o Kevin Sloof o Joep van den Nieuwendijk o Amrik Paragh o Milan van Looij o Jasper Boekee o Coen Barendrecht o Stijn van Reeuwijk o Rens de Groot o Ritchie van Drunen o Vincent van Looij JO15-7 o Lenny Heijkoop o Wesley Schilders o Brian Sitaram o Jasper Dullaart o Julian Stierman o Aleksandar Knezevic o Martijn Groenendijk o Steijn vd Ree o Patrick Stout o Jonas Siemann o Joost Rozendaal o Sam Tashakoor o Wassin El Hadef o Atebey Sarikaya o Frank Schilders o Gerard Groenendijk o Peter Siemann JO15-8 o Daan van der Berg o Valentijn Verhagen o Fabian van Krimpen o Lucas Aarts o Kian Grootenboer o Casper Voet o Sander Lagendijk o Dimitri Vos o Leander Maarschalkerwaard o Bart IJzerman o John Maarschalkerwaard JO15-9 o Jamie van Seeters o Aman Asarfi o Sergio Eenhoorn o Didier Wuijts


o Aditya Autar o Shakir Farax o Ian Hartman o Rohin Mahmudi o Rivano Kasim o Twan Panis o Jay Bhaggoe o Timo van Gemerde o Quinten vd Linden o Ronny Kasim o Aniel Autar MO15-1 o Lizzy Jonker o Quincy Boeser o Lieve van Kammen o Chalette Vaz o Elana Engel o Jenthe IJdema o Abigail Hoff o Taina Wooter o Elise Toet o Chiara Nobels o Amber van der Weezen o Julie Horstink o Ingeborg vd Brugge o Sophie van Drunen o Eric van der Weezen MO15-2 o Sjaraf Farax o Noah de Graav o Suzella Struik o Jennifer Lok o Angelie Gangaram o Abigail Toekimin o Romy Scheepers o Daisy Hartenhof o Gwenn Schmidt o Charlotte Mooibroek o Joyce Zhang o Chantely Rambharos o Sheeva van der Weezen o Rani van Lambaart o Debbie van Lambaart o Bianca de Jager o Peter Schmidt JO13 Selectie o Xander Bijlsma o Thijmen Koenraadt o Dayshaun Brudet o Jamie Driesens o Nigel Hooplot o Luca Fernandez Oliva o Scott Jansen o Tyren Wondel o Quinten Plug o Yannick Langerhuizen o Lloyd Hendriks o Joey Frieling o Floris Timmermans o Sem Pijlman o Justin Zoontjens o Luuk v Leeuwen o Robbin van Egmond o Enzo Sneijer o Stephanio Sno o Pepijn vd Ree o Renzo Ras o Thijs Blaak o Bink vd Broek o Rutger Brink o Mischa Sonbeek o Job Jugwels o Dino vd Avoird o Joa Heijboer o Ruben Boekholt

o John de Ronde o Erwin Bravenboer o Jurrian van Neuren o Fred Brink JO13-3 o Daan Cuppen o Philip vd Klooster o Nassim Bouzagaoui o Jasper Hendriks o Ches Smit o Gavin Alofs o Jennifer Santos o Jules van Vliet o Vince van Dorsten o Menno Lissenberg o Bojan Engel o Stijn Niemeijer o Adam El Imani o Leo de Jong o Bruno de Jong o Michel Alofs JO13-4 o Tijn Plugge o Yanniek Hermes o Lotfi Bougrine o Troy Pollmann o Jesper Lissenberg o Tidiano Obert o Kylian Bourdrez o Ot Wagenaar o Jorgo Vardaris o Lars Visser o Olivier Germier o Rafail Chatzivasiliadis o Koen van der Linden o Stef Rensma o Leo de Jong o Edwin Plugge o Sander Hermes o Jacco Wagenaar JO13-5 o Tygo Lems o Mees Rustwat o Niels Duinhouwer o Mert Kalis o Olivier Verbeek o Kaeden Hogendoorn o Niek Wolters o Sami Aghaddad o Jesper Jaques o Tygo Hartman o Matthijs Mooibroek o Luuk Verhagen o Pascal Koster o Wessel Barendregt o John Jaques o Justus Verbeek o Ben Mooibroek JO13-6 o Erik van Peppen o Koen vd Stoel o Daan Ebben o Julian van Beek o Ties van Wachem o Luca Dorsman o Brian Schilder o Dwe van Haarlem o Mehdi Lazrek o Corné Zuidgeest o Tijn den Haan o Bart Ebben o Theun Nootenboom o Anders Hulshuizen o Ronald van Peppen o Michel van Dongen

JO13-7 o Remy van Kampen o Rick vd Laar o Noah vd Oudenhoven o Nathan Timm o Sander Elfferich o Binck Kuijpers o Niek Hooglander o Jimi vd Meer o Yousri Kasmi o Dean Raghoenandan o Elijah Castelen o Jarno Bul o Sem van Etten o Richard vd Laar o Radj Raghoenandan JO13-8 o Collin vd Spuij o Sagar Dharampal o Jim Koorevaar o Jordy van Dongen o Jaydon Grootenboer o Sem Breur o Max Zheng o Bink de Waart o Kaj den Otter o Jay de Winter o Casper Foekema o Justus Lewis o Joost Kuindersma o Erik den Otter o Peter Kuindersma JO13-9 o Zhino Zeedijk o Younez Zeedijk o Shivam Moelchand o Bryan Raghoenath o Nikiel Paragh o Rocco Hoff o Anouar Ben Jeddi o Jagga Singh o Tom de Haan o Brett Willemstein o Mark de Ruever o Haitham Chettou o Ralph Hulshof o Frans de Ruever o Gert Willemstein JO13-10 o Max vd Zee o Avinash Bhagali o Michael Hartenhof o Pepijn Leguijt o Diego dos Santos o Aymen Timmers o Gijs Nootenboom o Lars Polak o Xander van Galen o Ayoub Kardal o Jayden Thagai o Patrick Polak MO13-1 o Nine Vermeer o Cindy de Bruin o Chemene Dedert o Maisam Baabbi o Ilse vd Waal o Summer Barzilaij o Lisa Bout o Marlou Freijssen o Norah Deckers o Bente van Kammen o Floor Schoutens o Rishita Ramnarain

o Beau Schuiling o Anisha Sewnandan o Rene Bout MO13-2 o Pearl van Campenhout o Elise Ummels o Lotte Visser o Chenoa Middeldorp o Laura Eenhoorn o Bo van Eijck o Denise Stouten o Shanaya Nankoe o Tess van Blokland o Marit Bravenboer o Tara van Selm o Zoe van Gelder o Chemene Dedert o Daphne Jansen o Rikkert Eenhoorn JO11-1 o Fayro Libiee o Yoshua Sietaram o Jip Langerhuizen o Kalle vd Bosch o Thomas de Haan o Beau van Buuren o Pepijn Rooijens o Naoufal Agrech o Eren Dogan o Owen de Roodt o Dylano Bouma o Mitchel de Groot o Mees Everaers JO11-2 o Jimi Gaillard o Karsten Dees o Bjarne Dees o Tom te Brake o Ryan Tsang o Josha Prins o Owen Braal o Mik de Kramer o Utku Erdogan o Jesse Prins JO11-3 o Bjorn vd Gaag o Ruben de Kok o Thomas Zwets o Dylan Kuethe o Stefan van Dam o Ruben Rutjes o Amine Mouhoubi o Thijs Sluimers o Lars ten Hoedt o Tieme de Visser o Leon de Groot JO11-4 o Jayden Castelen o Björn Kerkhoff o Bob Blitz o Nicky vd Gaarden o T.Jason Ahferom o Aidan Heron o Lars Kooij o Rivano Kenswil o Jymani Helena o Enzo Brederode o Leon de Groot o Mitchel de Groot

95


SPAAROVERZICHT VV SMITSHOEK

JO11-5 o Ryan van Selm o Kerim Durdu o Berk Yildiz o Damian Veldkamp o Ian de Keijzer o Frederick vd Klooster o Joran Hovingh o Aleksa Popratina o Ryan Somai o Mats Brok o Ramon Somai o Marco de Keijzer JO11-6 o Thomas Moot o Macx Broer o Shakir Hoogwerf o Pepijn Maat o Sander Maarschalkerwaard o Sem de Graaf o Arthur Brink o Tim Velthoven o Dex Kuijpers o Julien Verberne o Robert Velthoven JO11-7 o Dylan Klatten o Jamie van Dijk o Matthijs Reurings o Julian Tamerius o Efecan Seyfi o Mees vd Sluis o Tygo Nobel o Bilal Kasmi o Jamie Faber o Cyan Mulder o Alwin van Dijk o Hans Tamerius o Robin Nobel o Gerard vd Sluis JO11-8 o Ids Gebben o Nathan Hanemaaijer o Kylan Smit o Kian van de Pol o Lude Eikmans o Yuri Schenk o Jens Leicht o Lars van Veen o Cas Bezemer o Ensar Dag o Curt Leicht o Jeroen Gebben o Chris Schenk JO11-9 o Kyo Brouwer o Dani Jurjevic o Dynand Noordhuizen o Bjorn van Haaren o Alper Cetin o Sam vanVugt o Viggo Schimmer o Liam Beukers o Sven Geers o Franklin Noordhuizen o Dennis Beukers JO11-10 o Connor Peters o Calle Bernart o Arjen de Froe o Berat Simsek o Jack de Jongste o Daan Regoord o Tim Horsten

96

o Jasmijn Timmermans o Mark Horsten o Victor Peters JO11-11 o Lieke Miltenburg o Moreno Searag o Sam Schenkel o Guus vd Woude o Ries vd Leeden o Luuk Tempel o Tim Pothuizen o Thomas Wuyts o Arnold Schenkel o Maurice Tempel o Ger Pothuizen JO11-12 o Vera Dill o Koen Renes o Mike de Kok o Richelle de Jong o Etienne van Es o Micah Frenk o Pascal Horlings o Kenan Altundag o Daan Barendregt o Raul Skalli o Hassan Altundag o Jeroen van Es JO11-13 o Sven Middelkoop o Santosh Bhagali o Levi Laoutaris o Ian van Leeuwaarde o Sem Hoogendijk o Yateen Autar o Xavier Lieverse o Djayden Snoeij o Kyan van den Bos o Luca van Seeters o Iwan Lieverse o George Laoutaris JO9-1+2 o Teun Cuppen o Bram Buijs o Bram van Erkel o Pepijn Kelly o Mo Tuncer o Rominio Barhoe o Mick van Etten o Ruben Draaijer o Luca Vriens o Daan Ijsselstein o Rafik Bouhtia o Mees Bergsma o Jonathan Hekkert o Efe Gerdan o Damian Jansen o Valentino Weibolt o Robbie Penders o Max van Antwerpen o Lars de Kreij o Max Rijnders o Lorenzo Gomes o Noyan Tuncer o Marco Vriens o Freddy Gomes o Rob Penders JO9-3 o Matthijs Mahlmann o Maxx Groos o Justin vd Zwaag o Tess Godding o Jort Lewis o Remco van Haaren

o Ivo van Dijk o Luca Smit o Arno Mahlmann o Marco Godding o David Groos o Jurgen van Haaren JO9-4 o Olivier Koenraadt o Nick van Beek o Kim Rietveld o Jasper Berkhoudt o Ivar Pannenborg o Omar Mouhoubi o Kenan Sarikaya o Jesper de Haan o Giuseppe Amico o Alain Papavoine o Rene Pannenborg o Arjan Rietveld JO9-5 o Luuk van Westen o Raul Benard o Tayur Pillay o Lennert Bernart o Martin Medvedev o Quinten Maat o Mike Verschoor o Djor vd Leck o Daniel Popratina o Nash Stolk o Brian Stolk o Johan van Westen o Ton vd Leck JO9-6 o Frank van Peppen o Jesse van Grieken o Mike Bijlsma o Emre Gokmen o Luca Korner o Moegtaar Wagid Hosain o Koen Sluimers o Kris vd Walle o Jazz van Zanten o Noël Beukers o Richard van Zanten o Remko Korner o Sinan Gokmen JO9-7 o Ruben Vlap o Aron vd Heuvel o Justiano vd Sman o Reza Vlap o Timo Kerkhoff o Thijs Huibrechtse o Aidan Chedi o Nathan Steffers o Imran Baabbi o Daan Wesdijk o Marco Wesdijk o Annelies v/d Sman o Harm Vlap o Marc Steffers JO9-8 o Nick van Eck o Dilan Kammeraad o Jay Kruidenier o B-yorn Cristina o Mels Bouman o Jordy Faling o Viggo vd Meer o Justin de Haas o Cristiano Fernandez Olivia o Fred Faling

JO9-9 o Joy Meijer o Maura Vardaris o Jaycob de Winter o Sem de Kok o Zjuul Keizerwaard o Robin Smit o Twan Booij o Fabian Kelly o d’Angelo dos Santos o Dean Blauw o Martin Booij o Remko Keizerwaard o Marco Smit JO9-10 o Thomas Tuinenburg o Skay Mendes da Silva o Mike vd Laar o Aryan Dharampal o Justin Gouw o Rens Klein o Rodgy Santos o Roxy-Vienna de Ruiter o Esmée Veldkamp o Rogerio Santos JO9-11 o Emirhan Gulec o Koen Winters o Kyano Thagai o Younnes Kardal o Christiaan van Leerdam o Ruben van Kruining o Jason Venhuizen o Tame vd Blink o Marnix Verschoor o Chris vd Vorm o Arnold vd Blink o Patrick van Kruining o Raimond Venhuizen JO9-12 o Ralf de Waart o Xander Barendregt o Noa v Vugt o Solyana Ahferom o Luca de Jong o Sven vd Linden o Nick Breur o Zachary Dunker o Lynn Peters o Richard vd Linden o Berend de Waart JO9-13 o Finn Zwanenburg o Tristan Hofland o Arlin Krasnici o Jari van der Linden o Finn Middelkoop o Liene den Haan o Sven van de Sande o Mohamed Boudich o Suus Knippenberg o Arjan van der Linden o Jamal Boudich o Melvin Zwanenburg Mini F o Bart vd Haterd o Marcos Joia o Lennart Batala o Koen Dijkhuizen o Kian Verschoor o Joël Stedehouder o Lucas Kooij o Gavin van Leeuwaarde


o Hayden Aandeweg o Bas van Eersel o Thijs Verhagen o Timo Wolvekamp o Jesse Langerhuizen o Jesse vd Heuvel o Liam Faber o Ty Mulder o Dejan v Erkel o Bobby Tiggeloven o Kenan Dogan o Kenan Metin o Daley de Haas o Zakaria Mouhoubi o Thijmen Hogedoorn o Sven Velthoven o Dean Boer o Mees Bout o Damin El Aji o Thijs de Kreij o Reinier Neeb o Roan Schenk o Jesse Oranje o Lukas vd Zwaag o Fleur vd Mark o Finn Brok o Taylan Cabri o Talha Likoglu o Omer Akdeniz o Lotus Lewis o Lucy Ahferom o Quinten Vroklage o Raoul Kumar o Rutger Pennikhof o Kevin Brand o Gijs Regoord o Finn Brouns o Ties Postma o Julian vd Bosch o Emir Koc o Jeremy Hofs o Karlijn Sluimers o Noah Poleij o Anne-Lieke Hulshof o Thijmen Bastiaansen o Thomas Streefkerk o Jairo Venix o Dylan Hofland o Thijs Bierman o Twan van Vliet o Kyano Hovingh o Benjamin van Grieken o Jort de Vries o Dani Casanova o Joshua Seedorf o Julian Zeeven o Caelen Leeuwenburg o Henk Ebben o Leo Tol

JG1 o Collin Vermaat o Mennard Steenbergen o Michael van Diest o Luuk den Drijver o Sion Nebig o Giovanni Post o Sharon Matata o Dylan Paul o Joëlla van Laar o Ronald Post o Martin van Diest o Ria den Drijver JG2 o Darryl van Rhemen o Quintiliano den Toom o Aaron Stofberg o Ingo ten Brink o Stijn Biesheuvel o Ryan Timmerije o Jay Kuiper o Mees Sankovic o Zara Bezemer o Peter ten Brink o Luciano Sankovic o Nikki Thape o Ricardo van Rhemen

G1 o Daisy de Groot o Perry Krecke o Jeffrey van Gehlen o Vince ten Have o Gavin Pires o Charlotte den Drijver o Jimmy den Hartigh o Wadie Chamach o James Bol o Jimmy de Jongh o Thijs Olbertz o Naomi Jansson o Reggy Krecke o Kees Patijn o Wilco de Groot

97


98


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij de Jumbo's

in Barendrecht

Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur* Za: Zo: 12:00 - 18:00 uur

* Barendrecht Onderlangs is op zaterdag om 07:00 uur geopend

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

Jumbo Barendrecht Carnisselande | Van Beuningenhaven 4 | telnr.: 0180 617 057 | Jumbo Barendrecht Onderlangs | Onderlangs 44 | telnr.: 0180 482 160 |

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Carnisselande

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Onderlangs

VV Smitshoek  

VV Smitshoek Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you