Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste Voetbalvriend,

Hallo spaarder van VV Oosterhout,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collector’s item: namelijk het “VV Oosterhout verzamelalbum”. Super leuk om een echt voetbalplaatje van jezelf te treffen na het boodschappen doen. Vanaf nu kun je niet alleen je eigen plaatje treffen, maar ook die van je teamgenoten en alle andere spelers van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij VV Oosterhout, altijd leuk om later eens in terug te kunnen bladeren. Bij alle Jumbo’s in Oosterhout ontvangt u in de periode van 2 november t/m 27 december 2016 bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes. Bovendien kun je bij speciale actieproducten een extra gratis setje plaatjes verdienen. Aan het eind van de actie gaan we een grote ruilbeurs organiseren waar je je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Op deze manier komt heel je verzameling compleet. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om mee te helpen met sparen. Zo komt jouw verzamelalbum nog sneller vol! Via onze facebookpagina’s houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. Wie scoort als eerste zijn verzamelalbum helemaal vol? We wensen je veel spaar en verzamelplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet, Filiaalleiding Regio Oosterhout.

Daar is dan de tweede editie van het voetbalplaatsjesalbum van VV Oosterhout. De vorige editie, tijdens seizoen 2014/2015, stond in het teken van de verhuizing naar het gloednieuwe sportpark De Contreie. Deze verandering heeft een grote impact gehad op onze vereniging, met name vanwege het snel groeiende ledenaantal. Van een middelgrote vereniging met een sterk volks karakter, behoren we nu tot de grotere verenigingen en zijn we onze identiteit opnieuw aan het vormgeven. Maar dat VV Oosterhout een échte vereniging is, waar men door dik en dun voor elkaar klaarstaat, is de afgelopen tijd wel gebleken. Op zaterdagavond 1 oktober is ons prachtige clubgebouw in vlammen opgegaan en stond de wereld voor eenieder met een VV Oosterhout hart even op zijn kop. De veerkracht en bereidwilligheid van onze leden werd direct duidelijk, evenals het medeleven van andere verenigingen. Dit geeft kracht en motiveert om direct het vizier te richten op de toekomst. Het is prachtig om te zien en te ervaren, hoe groot de samenhorigheid is en hoe sterk de wil is om weer op te bouwen. Dat is waar het binnen een vereniging om draait: samen eenzelfde doel willen bereiken. Ondanks deze treurige gebeurtenis, die ons als bestuur volledig bezighoudt, is dit voetbalplaatjesalbum er wel eentje om trots op te zijn en een zeer welkome afleiding. Ook deze keer heeft onze huisfotograaf Ad Looijmans zich enorm ingezet om er iets moois van te maken. Door zijn inzet kunnen we genieten van al die mooie foto’s van het sportpark en de leden. Nu het album er is, kan de gezellige onrust binnen de vereniging van het verzamelen en ruilen weer beginnen. Op een iets andere manier dan we ons vooraf hadden voorgesteld, maar met een extra motivatie om het album vol te krijgen. VV Oosterhout is hard geraakt, maar zal laten zien er sterker uit te komen. Dit doen we ook in samenwerking met de andere verenigingen die gebruik maken van het sportpark. Allereerst natuurlijk handbal vereniging OHC, die mee verhuisde vanaf De Heihoef. Maar sportpark De Contreie verwelkomt ook de wielrenners van de Jonge Renners en de leden van Nationale Vereniging De Zonnebloem. Een zeer behulpzame en waardevolle medegebruiker, die nu reeds geruime tijd actief is op het sportpark, is Model VliegSport Oosterhout. Dergelijke samenwerkingen zorgen voor vruchtbare nieuwe contacten en leerzame ervaringen, die in tijden van nood het verschil kunnen maken. Een vereniging is zijn leden en draait op zijn vrijwilligers. Zeker nu verdienen onze leden en vrijwilligers het om extra in het zonnetje gezet te worden, dus sparen maar en ruilen maar en zorg dat alle boeken vol komen! Met vriendelijke groet, Namens het gehele bestuur, Bert-Jan de Ronde, Voorzitter VV Oosterhout

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36

3


VV Oosterhout: een club in beweging!

De snelle groei die in 2013 is ingezet, was in vele opzichten overweldigend. Van een “ons kent ons” mentaliteit en “we regelen het met elkaar”, moest er meer gewerkt worden vanuit beleid en waren er meer vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden. Dit is een groot leerproces gebleken, welke nog in volle gang is. Het gaat met vallen en opstaan, maar VV Oosterhout laat steeds meer zien een betrokken vereniging te zijn. De “ons kent ons” mentaliteit is er nog altijd en steeds meer leden raken daar bij betrokken. Daarbij zijn er inmiddels goede contacten met andere verenigingen in Oosterhout. Zij maken gebruik van het complex op momenten dat VV Oosterhout dat niet doet of maakt er op een andere manier gebruik van. Op die manier is er veel bedrijvigheid op het sportpark en komen er vele verschillende bezoekers. Dit is soms even wennen en zoeken naar een goede samenwerking, maar vaak is het heel positief en verrijkt het de vereniging.

Ambities en dromen

Als voetbalvereniging wil je beter worden en ontwikkelen naar het hoogst mogelijke voetbalniveau. Welk niveau dat zal zijn, dat zal de toekomst uit moeten wijzen, maar de jeugd wordt nu klaargestoomd om het maximale eruit te halen. Deze ambitie leeft ook bij de leden en hiermee groeide binnen de vereniging de behoefte om het voetbaltechnische beleid concreter en serieuzer vorm te geven. Enkele vrijwilligers en leden, die VV Oosterhout al jaren een warm hart toedragen, hebben zich hier hard voor gemaakt en hebben de basis gelegd voor het aanstellen van een Technisch Manager. Met het aanstellen van Richard Hesterman en een technische commissie, zal verenigingsbreed een gedegen technisch beleid worden uitgerold, waarmee VV Oosterhout kan groeien naar de top. Alle leden, heren en vrouwen, jeugd en senioren, jongens en meiden, zullen hier van mee profiteren, omdat ze kunnen voetballen op het niveau dat zij aankunnen en ambiëren. Maar natuurlijk zullen sportiviteit en plezier in het voetbal altijd voorop blijven staan: dat is de basis van waaruit goed kan worden gevoetbald.

Geschiedenis VV Oosterhout bestaat sinds 2001 in haar huidige vorm, maar de wortels van de vereniging gaan veel verder terug. In 1927 wordt WVO opgericht, afkorting voor Wapen van Oosterhout. De Katholieke kerk is vertegenwoordigd in het bestuur middels Kapelaan Garritsen als geestelijk adviseur. SVV ’54 is een club voor zomeravondvoetbal met een veldje aan de Molenstraat. Beatrix ’58 is opgericht door mevrouw Beumer en deze club richt zich voornamelijk op jongenspupillen. 4

In het seizoen ‘69/’70 worden SVV ’54 en Beatrix ’58 samengevoegd tot BVC en wordt er gespeeld op het sportpark De Heihoef aan de Vijfeikenweg in Oosterhout. In 2001 fuseren BVC’54 en WVO tot het huidige VV Oosterhout. In 2014 verhuist VV Oosterhout van sportpark De Heihoef naar sportpark De Contreie. In maart van dat jaar worden de eerste wedstrijden op het fonkelnieuwe sportpark gespeeld. Zaterdagavond 1 oktober 2016 gaat het clubgebouw van VV Oosterhout in vlammen op en beginnen we als vereniging aan een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis.


Sport voor iedereen!

Voetbal is een teamsport: prestaties bereik je met elkaar! De sterkere helpen de zwakkere om samen een hoger niveau te bereiken. Zo heb je als voetbalvereniging ook een maatschappelijke verplichting, want sporten is niet alleen belangrijk vanwege de lichaamsbeweging, maar ook voor de sociale betrokkenheid. Bepaalde doelgroepen in de maatschappij kunnen minder goed participeren en als vereniging moet je hier ook aandacht voor hebben. Na een gedegen voorbereiding is in oktober 2015 een voorzichtige start gemaakt met het PLUSteam bij VV Oosterhout: een team speciaal voor kinderen met autisme. Zij trainen op vrijdagavond onder specifieke omstandigheden en met een passende begeleiding. Dat er vraag was naar een sportmogelijkheid speciaal voor kinderen met autisme blijkt wel uit het feit dat het team inmiddels 15 leden kent. Voor de spelertjes is de training een uitlaatklep, terwijl hun ouders ervaringen kunnen delen en van een afstand kunnen genieten van hun kind. De vrijwilligers die zich voor deze jongens inzetten, brengen een groot geluk bij deze bijzondere kinderen en hun omgeving!

5


ZONDAG 1

Ramon Everduim

Mathieu Kops

6

Yourie Siemons

Zondag 1

Matthew Coenraadts

Zondag 1

Stein Biemans

Zondag 1

Stefano van der Heijden

Zondag 1

Zondag 1

Marouane Bouchti

Raymon Raams

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Mathias Van Staay

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

VV OOSTERHOUT

Ricardo Carvalho Apolonia

Kazim Aydin


Joeri van Dongen

Jorco de Kok

Cristan van der Vessem

Materiaalman Zondag 1

Yeswindum Gire

Verzorger Zondag 1

Keeperstrainer Zondag 1

Fysiotherapeut / PMC Europark

Ass. Scheidsrechter Zondag 1

Ass. Trainer Zondag 1

Trainer Zondag 1

Zondag 1

Kevin van den Heijkant

Frans van Gils Ryan Snoeren

Alwin Stadhouders

Jurgen Kieboom

Henk Coenraadts

7

Zondag 1

Zondag 1


VROUWEN ZONDAG 1

Susan van Gils

8

Nikki Kaag

Vrouwen Zondag 1

Mandy van Ham

Vrouwen Zondag 1

Arzu Babaoglu

Vrouwen Zondag 1

Raysa Overwater

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

Angeline Oomes

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

VV OOSTERHOUT

Avelon van Geel

Melissa Kuppens


Heather Donnelly

Kimberly van Baal

Coach Vrouwen Zondag 1

Coach Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

Sandra van Gils

Shirin Venema

Rene van Gils

Renate Kastelijns

Ger van Gils

9

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1

Vrouwen Zondag 1


ZONDAG 2

Rens van Meel

10

Joey Vreijsen

Zondag 2

Stef Vissers

Zondag 2

Joell Hoff

Zondag 2

Prince Mboup

Zondag 2

Zondag 2

Mitchell van Gool

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

VV OOSTERHOUT

Giovanni Berkhof

Kevin Tempelaars


Wesley Stadhouders

Jan van Rijthoven

Erdinc Kaynak

Verzorger Zondag 2

Mustafa Sener

Leider Zondag 2

Zondag 2

Trainer Zondag 2

Bas van Meel

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

Hicham el Youssofi

Hans Verhoeven

Sacha Berkhof

11


VROUWEN ZONDAG 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

VV OOSTERHOUT

Silvie Damen

12

Rachel de Meijer

Vrouwen Zondag 2

Megan Vissers

Vrouwen Zondag 2

Yara van Korven

Vrouwen Zondag 2

Priscilla Jansen

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Manon Staal

Vrouwen Zondag 2

Carmen Kieboom

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Kim van Hoven

Vera Roovers

Tari Rohder


Bo Tempelaars

Fenja Kans

Leentje Henraat

Leidster Vrouwen Zondag 2

Candy de Rooij

Trainer Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2

Kelly Linders

Gert-Jan de Hoogh Mirjam Esseboom

Melissa Verklaren

Jill Tempelaars

Mary-Ann de Hoogh

13

Vrouwen Zondag 2

Vrouwen Zondag 2


ZONDAG 4

Zondag 4

VV OOSTERHOUT

Nick Voshol

14

Martijn van Gool

Zondag 4

Martijn Mathon

Zondag 4

Jorn van den Rijen

Zondag 4

Stein Maas

Zondag 4

Zondag 4

RenĂŠ Loonen

Zondag 4

Zondag 4

Zondag 4

Guus Esseboom

Remco Bogers

Shravan Maharban


Persoonlijk Financieel Advies

Wij horen graag van u: Bezoekadres: De Wetering 25

Postadres: Postbus 4143

T 0162-425569 F 0162-467070

4906 CT Oosterhout

4900 CC Oosterhout

E info@esseboomadvies.nl

Guus Esseboom 06-23444234

Wouter Esseboom 06-24628250

www.esseboomadvies.nl


ZATERDAG 1

Kevin Blom

16

Nicky van Seeters

Zaterdag 1

Mark van Ginneken

Zaterdag 1

Bjorn van Bijnen

Zaterdag 1

Joey van Wanrooij

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Ahmet Türküçü

Robby van Vugt

Zaterdag 1

Mark van der Avoird

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Ozkan Cicek

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

VV OOSTERHOUT

Robin Versluijs

Stefan Kok


Zaterdag 1

Zaterdag 1

Bryan Slagmolen

Jeffrey van Korven

Kevin Ernst

Peter Netten

Koen Dekkers

Verzorger Zaterdag 1

Ass. Scheidsrechter Zaterdag 1

Matt van Gorkom

Leider Zaterdag 1

Trainer Zaterdag 1

Nouradin Essanhaji

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Younes el Hamdi

Henk Coenraadts

Gerard van Domburg

17


ZATERDAG 2

Peter Crielaard

18

Jakob van Gent

Zaterdag 2

Tjalling Lyklama

Zaterdag 2

Andy Valk

Zaterdag 2

Eric Weterings

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Johny Roks

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

VV OOSTERHOUT

Rutger Coomans

Rein van den Bosch


Richard Remie

Toon Hermans

Leider Zaterdag 2

Trainer / Leider Zaterdag 2

Trainer Zaterdag 2

Zaterdag 2

Jadran Braber

Bram Wismans

Brian de Ronde

Mick Schellekens

Piet de Ronde

19

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2


ZATERDAG 3

Zaterdag 3

VV OOSTERHOUT

Zaterdag 3

Roel Slier

Stijn Brandt

Jennes de Ronde

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Mick Dekkers

20

Zaterdag 3

Harlan Koppenberg

Stan van Drunen

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Sander Halters

Daan Wijnberg

Jimmy van Dongen


Zaterdag 3

Tibor van Noesel

Wouter Lambooy

Niek Kastelijns

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Lucas Dresscher

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Przemek Biela

Pim Schellekens

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Pepijn Schellekens

Niels Timmers

Brian Jansen

21


ZATERDAG 4

Toby Fisher

22

Zaterdag 4

Ad Siemons

Ivo Gradussen

Gericho Mekes

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Jan Smits

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Ferit ร–viรง

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 4

VV OOSTERHOUT

Diego Hessels

Rachid Rahmani


Buddy Roovers

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Cihan Tayfun Macar

Zaterdag 4

Ricardo van Hoof

Cleiton van Gorkum

Trainer / Leider Zaterdag 4

Zaterdag 4 Zaterdag 4

Zaterdag 4

Wesley van den Broek

Antoni van Dorst

John Smits

23


MO19-1

Zoë Woesthoff

24

Andrea Chirivi

MO19-1

Benthe van Ham

MO19-1

Demi Peeters

MO19-1

Anne Verklaren

MO19-1

MO19-1

Kaylee van Zundert

MO19-1

MO19-1

MO19-1

VV OOSTERHOUT

Naomi Rullens

Anouk van Galen


Demi van Mook

CornĂŠ Smits

Britt Steijn

Leidster MO19-1

Rania el Kaddouri

Trainer MO19-1

MO19-1

Trainer MO19-1

Saloua Dahou

MO19-1

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Miray Sert

Pierre van Ham

Diana Smits

25


JO17-1

26

Joel de Vos

Mitchell Copier

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Dimitri Papadopoulos

Juul Kpabitey

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Luc Braams

Jabir Benyidir

JO17-1

Ilias Baabouche

Max van Halderen

JO17-1

JO17-1

JO17-1

VV OOSTERHOUT

Ouail Aoulad Sellam

Diae Abjij


JO17-1

Nijs Kivits

Suheil Nofal

Leidster JO17-1

Trainer / Leider JO17-1

JO17-1

William Wilts

Ali Eren Yazici

Nasseradin Essanhaji

Trainer JO17-1

Ibrahim Afassi

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Mike Kivits

Hans Roks

Patricia van Halderen

27


MO17-1

MO17-1

MO17-1

VV OOSTERHOUT

Floor Nooteboom

28

Nikki Slingerland

MO17-1

Luna Sulis

MO17-1

Melanie Michalski

MO17-1

Sanne Hermans

MO17-1

MO17-1

Naomy Pierot

MO17-1

Melanie van den Bergh

MO17-1

MO17-1

Chloé Reynaud

Britney Van Eijk

Esmee Looijmans


MO17-1

Arghavan Rezaie

Lisa Loonen

Quinty Klaassen

MO17-1

Amber Vader

Trainer / Leider MO17-1

Matou Mboup

Trainer / Leider MO17-1

MO17-1

MO17-1

Rachelle Smits

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Daimy de Kreek

Andre Hermans

Maurice Pierot

29


JO17-2

Dilan Shikhou

30

Okan Aydogan

JO17-2 JO17-2

Iwan Rietveld

Mohamed Ali

JO17-2

Guido Timmermans

JO17-2

Paul Frijters

JO17-2

JO17-2

Max Loonen

Wahid Abdoulaye

JO17-2

Martijn Molenaar

JO17-2

JO17-2

Adwin de Hoogh

JO17-2

JO17-2

JO17-2

VV OOSTERHOUT

Kaan Marangoz

Nabil Zaryouh


JO15-1

Ruud Willemse

Tim Staal

Bjorn Moerenhout

Robin Wedding

JO15-1

JO15-1

Gero de Ronde

32

JO15-1

JO15-1

JO15-1 JO15-1

Danny de Hoogh

JO15-1

Bart Rijvers

Thijs Schipper

JO15-1

JO15-1

JO15-1

VV OOSTERHOUT

Stan de Leeuw

Ian van Strien


JO15-1

JO15-1

Yahia Bouaid

JO15-1

JO15-1

Yedrick Cleopa

Leidster JO15-1

Trainer JO15-1

JO15-1

Houdayfa Benyidir

Adrie van Strien

Ole Hessels

Ass. Scheidsrechter

Tolunay Karabulut

Minet Willemse

Jurson Cleopa

33


JO15-2

Haitam Aghmar

34

Yassine Ouchen

JO15-2

Nino de Oliveira

JO15-2

Chike Egwunye

JO15-2

Samet Ayden

JO15-2

JO15-2

Mike Jansen

JO15-2

JO15-2

JO15-2

VV OOSTERHOUT

Jesse van Bijnen

Boyd Piena


Furkan Elma

Henriette Jansen

Gรถkhan Coban

JO15-2

Mitchell Pierot

JO15-2

JO15-2

Christian van Wijnen

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 JO15-2

Valentijn Valks

Jos Rijvers

Diego Hessels

35


JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3 JO15-3

Sami Boughlala

Ilker Altintac

Semih Guler

Collin de Hoogh

36

JO15-3

VV OOSTERHOUT

Pacifique Ndayisaba

Justin Vermeulen

Kelian Emmers


JO15-3

JO15-3

Daan Pas

Jarno Rijnders

Jerry Woesthoff

Trainer JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Ersin Kahya

Leon Kievit

Mitchel Kievit

37


JO13-1

JO13-1

VV OOSTERHOUT

Ryhane Ihahouin

38

Jeremy Mekes

JO13-1

Lars Looijmans

JO13-1

Yara de Kreek

JO13-1

Joey Oomens

JO13-1

JO13-1

Mitchel van Wanrooij

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Quinn Theunissen

Eren Yalvaran

Mustafa Dogan


JO13-1

Stefan Oomens

JO13-1

Tamara van der Perk

Trainer JO13-1

JO13-1

Trainer JO13-1

Yannick Blankert

Raymon Raams

Brandon Berkhof

Leidster JO13-1

Milan Rahmani

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Sander Kolen

Michael Blom

Marjolijn van Wanrooij

39


MO13-1

MO13-1

VV OOSTERHOUT

MO13-1

Gaby Woesthoff

Sanne Flintrop

Aya Boughlala

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Esmee Hoogland

40

MO13-1

Ihsanne Ettayibi

Kaylee Boot

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Kirsten van Dongen

Isis Chrispina

Mellisa Mert


Coach MO13-1

Rufus de Kreek

Manaar Alzubaidi

Leidster MO13-1

Chanty Snoeren

Danique Bol

Trainer MO13-1

MO13-1

Roos van der Put

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Neka Egwunye

Jacco van der Put

Patricia van Dongen

41


JO13-2

JO13-2

Mike van Campen

42

Damian van Pelt

JO13-2

Amine Ouchen

JO13-2

JO13-2

Declan Groenewoud

JO13-2

JO13-2

VV OOSTERHOUT

Lars Van Putten

Lizzy Bierman


JO13-2

JO13-2

Daan van Hoof

Julian Gonzalez Verbeek

Ridvan Ilhan

Trainer JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Eray Erdogan

Renzo Bal

Prince Mboup

43


JO13-3

Justin Krijnen

44

Thijmen van Geel

JO13-3

Noah Boekholt

JO13-3

Serenzo Klaassen

JO13-3

Lenny de Laat

JO13-3

JO13-3

Abdullah Karatas

JO13-3

JO13-3

JO13-3

VV OOSTERHOUT

Mitchel Goris

Saliou Mboup


Mitch Rijken

Hasan Aydogan

Trainer JO13-3

JO13-3

Resul Elmas

Zakariya Ali Sharif

Leider JO13-3

Tjerk Glas

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3 JO13-3

Dogan Akkoc

Alwin Krijnen

Willem Boekholt

45


JO13-4

JO13-4

Anass Afkir

46

Kevin Schroder

Jamie Fikke

Trainer / Leider JO13-4

Stijn Ligthart

JO13-4

Tijs Ermens

JO13-4

JO13-4

Dany Nooyen

JO13-4

Mert Dogan

JO13-4

JO13-4

Kadir Yildiz

JO13-4

JO13-4

VV OOSTERHOUT

Aman Maharban

Freddy Nooyen


JO11-1

Mark van der Avoird

JO11-1 JO11-1

Daoud Essaidi

Leider JO11-1

JO11-1

Yassine Hajjami

Levi Theunissen

Julian van de Kamp

Trainer JO11-1

Joep van Seters

Trainer JO11-1

Eleias Gonzalez Verbeek

Moreno Holleman

JO11-1

Christa de Haan

JO11-1

JO11-1

Jayden van Mook

JO11-1

JO11-1

JO11-1

VV OOSTERHOUT

Kazim Aydin

Bas van Seters

47


JO11-2

JO11-2

Robin Smulders

48

Koen Luijendijk

Jabir Hadj Messaoud

Trainer JO11-2

Finn Boekholt

JO11-2

Thomas Schneijdenberg

JO11-2

JO11-2

Rens van den Broek

JO11-2

Mika van Mook

JO11-2

JO11-2

Robin Blankert

JO11-2

JO11-2

VV OOSTERHOUT

Cher Mboup

Daan Schipper


JO11-3

JO11-3

JO11-3

VV OOSTERHOUT

Joris Ligtvoet

Yassine Hadi

JO11-3

Celestino Chingue

Daan van Houten

Leidster JO11-3

Benthe Piena

JO11-3

Laura Willemse

JO11-3

JO11-3

Troy Wijnen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Merlijn Flintrop

Jorgo van de Wiel

Harriette Meeuwissen

49


JO11-4

Demy de Hond

50

Romy de Hond

Trainer JO11-4

Koen van der Poel

Trainer JO11-4

Karsten van Poppel

JO11-4

JO11-4

Tom van der Poel

JO11-4

JO11-4

JO11-4

VV OOSTERHOUT

Erwin van der Poel

Florian Asbreuk


JO11-5

Mohamed Boutaibi

Finn Mertens

JO11-5

Christiano Boutier

JO11-5

Jaap Gersen

JO11-5

Jeslyne Klaassen

JO11-5

JO11-5

Sam Maes

JO11-5

JO11-5

JO11-5

VV OOSTERHOUT

Sam Verbarendse

Wessel van Zon

51


JO9-1

JO9-1

JO9-1

VV OOSTERHOUT

Zouhir Ettayibi

JO9-1

Brian de Ronde

Ben Mannaerts

Ass. Trainer JO9-1

Koen Schuurmans

Leider JO9-1

JO9-1

Mees Grefkens

52

Xavi Rodrigues

Trainer JO9-1

Stijn van Geersaem

JO9-1

Rik van Hooijdonk

JO9-1

JO9-1

Elia Wijtvliet

JO9-1

JO9-1

Digo de Ronde

Rob Schuurmans

Dennis Rodrigues


JO9-2

JO9-2

VV OOSTERHOUT

JO9-2

JO9-2

Aidan Groenewoud

Lenn Brandse

Mathijs Kolen

Dino Causevic

Jaylen de Rooij

Trainer / Leider JO9-2

Reno Smans

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Max Majoor

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Fikri Saidi

Justin van Ham

Remi de Rooij

53


JO9-3

JO9-3

Vince Martens

54

Durcan Gürkan Elmas

Tim Mannaerts

Trainer / Leider JO9-3

Brian Bielars

Trainer JO9-3

Luc Bulkmans

JO9-3

JO9-3

Thijs Mannaerts

JO9-3

Lars van Noort

JO9-3

JO9-3

Senna Herman

JO9-3

JO9-3

VV OOSTERHOUT

Tom Bielars

Jurgen Hermans


JO9-4

Sam Snaterse

Batuhan Sahin

JO9-4

Özgür Deniz Aklale

Trainer / Leider JO9-4

Sven Bouwmeester

JO9-4

Dante Groeneweg

JO9-4

JO9-4

Lucas Schneijdenberg

JO9-4

JO9-4

JO9-4

VV OOSTERHOUT

Mirac Kepenekli

Peter Bouwmeester

55


JO9-5

JO9-5

VV OOSTERHOUT

Daan Zoeteman

56

Sander Jansen

JO9-5

Ruben Teeuw

Trainer / leider JO9-5

Ryan Liméry

JO9-5

Thijs van Kaam

JO9-5

JO9-5

Joep van den Berg

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Ard van Geel

Rick Schouten

Edwin Schouten


JO9-6

Memhet Goksu

Jayden Oprins

Lars van Soest

Leidster JO9-6

Levy Tycho de Kreek

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Davey Veldhoven

JO9-6

JO9-6

JO9-6

VV OOSTERHOUT

Dieuwke Esseboom

Saskia Jansen

57


JO7-1

JO7-1

JO7-1

VV OOSTERHOUT

JO7-1

Alexander Broeders

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Mike de Jong

58

Utku Aygogan

Nadir Hadj Massoud

Kelvin Bielars

JO7-1

Messi Nooyen

JO7-1

Erik Elferink

JO7-1

JO7-1

Tim van den Broek

Martje Piena

Rafael Rodrigues


JO7-1

JO7-1

Jaap Stremme

Marijn Caron

JO7-1

Milan de Rooij

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Xavi Leemans

Seger van Geel

Bing Chrispina

JO7-1

Rinze Esseboom

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Stef Klijsen

Noé Zekari

Tim Steegers

59


45+

Sacha Berkhof

60

45+

Pierre van Ham

Peter Netten

45+

Richard Rietveld

45+

45+

Guus Esseboom

45+

45+

45+

VV OOSTERHOUT

John Stadhouders

Carlo Kuijten


45+

45+

Dennis Steijn

Jos Gorissen

Ed Zomers

45+

45+

45+

45+

Erwin Treffers

Eric Siemons

Hans Loonen

61


PLUSTEAM

Plusteam

Plusteam

VV OOSTERHOUT

Daan Soeters

Plusteam

Floris Landsman

Jacco Zoontjens

Pieter Barnhoorn

Plusteam

Plusteam

Plusteam

Morris Nagtegaal

62

Plusteam

Bob Vissers

Stef Verdonk

Plusteam

Plusteam

Plusteam

Marley Strik

Alberto Hoogendoorn

Timo Pas


Melissa Kuppens

Toine Vissers

Romy Remie

Coรถrdinator Plusteam

Rene van Gils

Coรถrdinator Plusteam

Coรถrdinator Plusteam

Trainer Plusteam

Trainer Plusteam

Trainer Plusteam

Trainer Plusteam

Trainer Plusteam

Dylan Willms

Nancy Vissers Wesley Donkers

Henk Coenraadts

Stef Vissers

Hans Vreijsen

63

Plusteam

Plusteam


64

Harriette Meeuwissen

Janine Smeets

Patricia van Halderen

Jeugdcoรถrdinator JO11

Clemes Piena Jeugdvoorzitter

Wedstrijdsecretaris

Bestuurslid Vrouwen Teams

Secretaris

Bert-Jan de Ronde

Jeugdcoรถrdinator Meisjes

Jeugdcoรถrdinator JO13

Jeugdcoรถrdinator JO9 en JO7

Penningmeester

Voorzitter

BESTUUR

VV OOSTERHOUT

Minet Willemse

Carlo Kuijten

Patricia van Dongen

Nick Oprins

Melanie Looijmans


OVERIG

Nel de Ronde

Juanita Berkhof

Clubscheidsrechter

Oudste lidmaatschap

Gastvrouw

Gastvrouw

VV OOSTERHOUT

Wim Christ

Prince Mboup

65


TEAMPLAATJES VV OOSTERHOUT

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

JO09-3

JO09-3

JO09-3

JO09-3

JO09-3

66


Terreinmanagers

Terreinmanagers

Terreinmanagers

Terreinmanagers

Terreinmanagers

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

Kantinepersoneel

67


TEAMPLAATJES VV OOSTERHOUT

Technische Commissie

Technische Commissie

Technische Commissie

Technische Commissie

Technische Commissie

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2

68


Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 4

69


TEAMPLAATJES VV OOSTERHOUT

Zondag 5 2015-2016

Zondag 2015-2016

Zondag 2015-2016

Zondag 2015-2016

Zondag 5 2015-2016

45+

45+

45+

45+

45+

70


JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-4

JO17-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

71


TEAMPLAATJES VV OOSTERHOUT

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

72


SPAAROVERZICHT VV OOSTERHOUT ZONDAG 1 o Mathias Van Staay o Ramon Everduim o Raymo n Raams o Marouane Bouchti o Stefano van der Heijden o Stein Biemans o Matthew Coenraadts o Mathieu Kops o Yourie Siemons o Ricardo Carvalho Apolonia o Kazim Aydin o Kevin van den Heijkant o Ryan Snoeren o Yeswindum Gire o Jorco de Kok o Alwin Stadhouders o Jurgen Kieboom o Joeri van Dongen o Cristan van der Vessem o Frans van Gils o Henk Coenraadts VROUWEN ZONDAG 1 o Angeline Oomes o Raysa Overwater o Arzu Babaoglu o Mandy van Ham o Susan van Gils o Nikki Kaag o Avelon van Geel o Melissa Kuppens o Sandra van Gils o Shirin Venema o Renate Kastelijns o Heather Donnelly o Kimberly van Baal o Rene van Gils o Ger van Gils ZONDAG 2 o Mitchell van Gool o Prince Mboup o Joell Hoff o Stef Vissers o Rens van Meel o Joey Vreijsen o Giovanni Berkhof o Kevin Tempelaars o Hicham el Youssofi o Bas van Meel o Mustafa Sener o Erdinc Kaynak o Wesley Stadhouders o Jan van Rijthoven o Hans Verhoeven o Sacha Berkhof VROUWEN ZONDAG 2 o Kim van Hoven o Carmen Kieboom o Manon Staal o Priscilla Jansen o Yara van Korven o Megan Vissers o Silvie Damen o Rachel de Meijer o Vera Roovers o Tari Rohder o Kelly Linders o Mirjam Esseboom o Candy de Rooij o Fenja Kans o Melissa Verklaren o Jill Tempelaars o Bo Tempelaars o Leentje Henraat o Gert-Jan de Hoogh o Mary-Ann de Hoogh

ZONDAG 4 o Guus Esseboom o René Loonen o Stein Maas o Jorn van den Rijen o Martijn Mathon o Nick Voshol o Martijn van Gool o Remco Bogers o Shravan Maharban ZATERDAG 1 o Ozkan Cicek o Mark van der Avoird o Robby van Vugt o Ahmet Türküçü o Joey van Wanrooij o Bjorn van Bijnen o Mark van Ginneken o Kevin Blom o Nicky van Seeters o Robin Versluijs o Stefan Kok o Younes el Hamdi o Bryan Slagmolen o Nouradin Essanhaji o Matt van Gorkom o Kevin Ernst o Koen Dekkers o Jeffrey van Korven o Peter Netten o Henk Coenraadts o Gerard van Domburg ZATERDAG 2 o Johny Roks o Eric Weterings o Andy Valk o Tjalling Lyklama o Peter Crielaard o Jakob van Gent o Rutger Coomans o Rein van den Bosch o Jadran Braber o Bram Wismans o Mick Schellekens o Richard Remie o Toon Hermans o Brian de Ronde o Piet de Ronde ZATERDAG 3 o Sander Halters o Stan van Drunen o Harlan Koppenberg o Roel Slier o Jennes de Ronde o Mick Dekkers o Stijn Brandt o Daan Wijnberg o Jimmy van Dongen o Pepijn Schellekens o Pim Schellekens o Przemek Biela o Tibor van Noesel o Niek Kastelijns o Lucas Dresscher o Wouter Lambooy o Niels Timmers o Brian Jansen ZATERDAG 4 o Ferit Öviç o Jan Smits o Ad Siemons o Gericho Mekes o Toby Fisher o Ivo Gradussen o Diego Hessels o Rachid Rahmani o Wesley van den Broek

o Cihan Tayfun Macar o Cleiton van Gorkum o Buddy Roovers o Ricardo van Hoof o Antoni van Dorst o John Smits MO19-1 o Kaylee van Zundert o Anne Verklaren o Demi Peeters o Benthe van Ham o Zoë Woesthoff o Andrea Chirivi o Naomi Rullens o Anouk van Galen o Miray Sert o Saloua Dahou o Rania el Kaddouri o Britt Steijn o Demi van Mook o Corné Smits o Pierre van Ham o Diana Smits JO17-1 o Max van Halderen o Ilias Baabouche o Jabir Benyidir o Luc Braams o Juul Kpabitey o Mitchell Copier o Dimitri Papadopoulos o Joel de Vos o Ouail Aoulad Sellam o Diae Abjij o Mike Kivits o Ibrahim Afassi o Nasseradin Essanhaji o Ali Eren Yazici o Suheil Nofal o William Wilts o Nijs Kivits o Hans Roks o Patricia van Halderen MO17-1 o Chloé Reynaud o Melanie van den Bergh o Naomy Pierot o Sanne Hermans o Melanie Michalski o Luna Sulis o Floor Nooteboom o Nikki Slingerland o Britney Van Eijk o Esmee Looijmans o Daimy de Kreek o Rachelle Smits o Arghavan Rezaie o Matou Mboup o Amber Vader o Lisa Loonen o Quinty Klaassen o Andre Hermans o Maurice Pierot JO17-2 o Adwin de Hoogh o Martijn Molenaar o Wahid Abdoulaye o Iwan Rietveld o Max Loonen o Paul Frijters o Guido Timmermans o Mohamed Ali o Dilan Shikhou o Okan Aydogan o Kaan Marangoz o Nabil Zaryouh

JO15-1 o Thijs Schipper o Bart Rijvers o Danny de Hoogh o Ruud Willemse o Robin Wedding o Bjorn Moerenhout o Gero de Ronde o Tim Staal o Stan de Leeuw o Ian van Strien o Yedrick Cleopa o Yahia Bouaid o Tolunay Karabulut o Ole Hessels o Houdayfa Benyidir o Adrie van Strien o Minet Willemse o Jurson Cleopa JO15-2 o Mike Jansen o Samet Ayden o Chike Egwunye o Nino de Oliveira o Haitam Aghmar o Yassine Ouchen o Jesse van Bijnen o Boyd Piena o Valentijn Valks o Christian van Wijnen o Mitchell Pierot o Gökhan Coban o Furkan Elma o Henriette Jansen o Jos Rijvers o Diego Hessels JO15-3 o Collin de Hoogh o Semih Guler o Ilker Altintac o Sami Boughlala o Pacifique Ndayisaba o Justin Vermeulen o Kelian Emmers o Ersin Kahya o Jerry Woesthoff o Daan Pas o Jarno Rijnders o Leon Kievit o Mitchel Kievit JO13-1 o Quinn Theunissen o Mitchel van Wanrooij o Joey Oomens o Yara de Kreek o Lars Looijmans o Ryhane Ihahouin o Jeremy Mekes o Eren Yalvaran o Mustafa Dogan o Sander Kolen o Milan Rahmani o Yannick Blankert o Tamara van der Perk o Brandon Berkhof o Stefan Oomens o Raymon Raams o Michael Blom o Marjolijn van Wanrooij MO13-1 o Kirsten van Dongen o Kaylee Boot o Ihsanne Ettayibi o Gaby Woesthoff o Aya Boughlala o Esmee Hoogland o Sanne Flintrop

73


SPAAROVERZICHT VV OOSTERHOUT

o Isis Chrispina o Mellisa Mert o Neka Egwunye o Danique Bol o Chanty Snoeren o Manaar Alzubaidi o Roos van der Put o Rufus de Kreek o Jacco van der Put o Patricia van Dongen JO13-2 o Declan Groenewoud o Amine Ouchen o Mike van Campen o Damian van Pelt o Lars Van Putten o Lizzy Bierman o Eray Erdogan o Ridvan Ilhan o Daan van Hoof o Julian Gonzalez Verbeek o Renzo Bal o Prince Mboup JO13-3 o Abdullah Karatas o Lenny de Laat o Serenzo Klaassen o Noah Boekholt o Justin Krijnen o Thijmen van Geel o Mitchel Goris o Saliou Mboup o Dogan Akkoc o Tjerk Glas o Zakariya Ali Sharif o Hasan Aydogan o Resul Elmas o Mitch Rijken o Alwin Krijnen o Willem Boekholt JO13-4 o Kadir Yildiz o Mert Dogan o Dany Nooyen o Tijs Ermens o Stijn Ligthart o Jamie Fikke o Anass Afkir o Kevin Schroder o Aman Maharban o Freddy Nooyen JO11-1 o Jayden van Mook o Christa de Haan o Moreno Holleman o Levi Theunissen o Eleias Gonzalez Verbeek o Joep van Seters o Julian van de Kamp o Daoud Essaidi o Yassine Hajjami o Mark van der Avoird o Kazim Aydin o Bas van Seters JO11-2 o Robin Blankert o Mika van Mook o Rens van den Broek o Thomas Schneijdenberg o Finn Boekholt o Jabir Hadj Messaoud o Robin Smulders o Koen Luijendijk o Cher Mboup o Daan Schipper

74

JO11-3 o Merlijn Flintrop o Celestino Chingue o Troy Wijnen o Laura Willemse o Benthe Piena o Daan van Houten o Joris Ligtvoet o Yassine Hadi o Jorgo van de Wiel o Harriette Meeuwissen JO11-4 o Tom van der Poel o Karsten van Poppel o Koen van der Poel o Demy de Hond o Romy de Hond o Erwin van der Poel o Florian Asbreuk JO11-5 o Sam Maes o Jeslyne Klaassen o Jaap Gersen o Christiano Boutier o Mohamed Boutaibi o Finn Mertens o Sam Verbarendse o Wessel van Zon JO9-1 o Digo de Ronde o Zouhir Ettayibi o Elia Wijtvliet o Rik van Hooijdonk o Stijn van Geersaem o Xavi Rodrigues o Koen Schuurmans o Ben Mannaerts o Mees Grefkens o Brian de Ronde o Rob Schuurmans o Dennis Rodrigues JO9-2 o Aidan Groenewoud o Fikri Saidi o Lenn Brandse o Max Majoor o Reno Smans o Jaylen de Rooij o Mathijs Kolen o Dino Causevic o Justin van Ham o Remi de Rooij JO9-3 o Senna Herman o Lars van Noort o Thijs Mannaerts o Luc Bulkmans o Brian Bielars o Tim Mannaerts o Vince Martens o Durcan Gürkan Elmas o Tom Bielars o Jurgen Hermans JO9-4 o Lucas Schneijdenberg o Dante Groeneweg o Sven Bouwmeester o Özgür Deniz Aklale o Sam Snaterse o Batuhan Sahin o Mirac Kepenekli o Peter Bouwmeester

JO9-5 o Ard van Geel o Joep van den Berg o Thijs van Kaam o Ryan Liméry o Ruben Teeuw o Daan Zoeteman o Sander Jansen o Rick Schouten o Edwin Schouten JO9-6 o Davey Veldhoven o Levy Tycho de Kreek o Lars van Soest o Memhet Goksu o Jayden Oprins o Dieuwke Esseboom o Saskia Jansen JO7-1 o Tim van den Broek o Erik Elferink o Messi Nooyen o Utku Aygogan o Alexander Broeders o Kelvin Bielars o Mike de Jong o Nadir Hadj Massoud o Martje Piena o Rafael Rodrigues o Stef Klijsen o Jaap Stremme o Rinze Esseboom o Xavi Leemans o Milan de Rooij o Bing Chrispina o Marijn Caron o Seger van Geel o Noé Zekari o Tim Steegers 45+ o Guus Esseboom o Richard Rietveld o Pierre van Ham o Sacha Berkhof o Peter Netten o John Stadhouders o Carlo Kuijten o Erwin Treffers o Ed Zomers o Dennis Steijn o Jos Gorissen o Eric Siemons o Hans Loonen PLUSTEAM o Daan Soeters o Marley Strik o Stef Verdonk o Bob Vissers o Floris Landsman o Pieter Barnhoorn o Morris Nagtegaal o Jacco Zoontjens o Alberto Hoogendoorn o Timo Pas o Dylan Willms o Wesley Donkers o Rene van Gils o Toine Vissers o Henk Coenraadts o Stef Vissers o Melissa Kuppens o Romy Remie o Nancy Vissers o Hans Vreijsen

BESTUUR o Bert-Jan de Ronde o Minet Willemse o Clemes Piena o Janine Smeets o Carlo Kuijten o Nick Oprins o Harriette Meeuwissen o Patricia van Halderen o Patricia van Dongen o Melanie Looijmans OVERIG o Nel de Ronde o Juanita Berkhof o Wim Christ o Prince Mboup TEAMPLAATJES oo Dames 1 oo oo JO09-3 oo oo Terreinmanagers oo oo Kantinepersoneel oo oo Technische Commissie oo oo Dames 2 oo oo Zaterdag 3 oo oo Zaterdag 4 oo oo Zondag 2015-2016 oo oo 45+ oo oo JO17-4 oo oo JO15-1 oo oo MO13-1 oo


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Oosterhout Jumbo Bouwling Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo Zuiderhout Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo Arkendonk Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36

VV Oosterhout  

VV Oosterhout verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you