Page 1

VOLLEYBALPLAATJES VERZAMELALBUM

VV MONZA 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Monza, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Monza volleybalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 200 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een volleybalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje volleybalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes volleybalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers.

MONZA, EEN VERENIGING OM TROTS OP TE ZIJN Na de succesvolle Hoogvliet Monza verzamelalbums uit 2012/2013 en 2013/2014 hoefde het bestuur niet lang te overleggen om deel te nemen aan de 2017/2018-editie. Waar verwacht werd dat vooral de jeugdleden hun album vol wilden krijgen, bleek de verzameldrang ook bij veel senioren te zijn losgeslagen. Zo werden er zelfs ruildagen georganiseerd om iedereen zijn boek vol te krijgen. Dit laatste is toch kenmerkend voor onze vereniging en sport “we doen het met zijn allen”. Monza is een vereniging waar de gezelligheid op de voet wordt gevolgd door prestatie. We hebben met een enthousiaste jeugd- en sfeervolle seniorenafdeling een uiteenlopend niveau van recreatie tot en met de eerste klasse, waarbij er ieder jaar een aantal teams tot kampioen wordt gekroond. Na de trainingen en wedstrijden zijn veel van onze leden in de kantine van De Wielepet te vinden voor een drankje. Aldus onze gastteams hangt er een gezellige sfeer in onze kantine waar maar weinig verenigingen aan kunnen tippen. Een zeer groot compliment naar ons allemaal! Ook bij uitwedstrijden ligt na een drankje in de uitkantine De Wielepet vaak op de route naar huis.

Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Monza. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Ook buiten de trainings- en competitieavonden om zijn onze leden actief en in voor gezelligheid. Zo worden er tijdens het seizoen verschillende activiteiten en toernooien georganiseerd en staan we in de zomer op het strand met beachvolleybaltrainingen en wordt het beachcircuit afgesloten. Toch zijn het nemen van kleine zijsporen naast het volleyballen ons niet vreemd. Zo heeft onze eigen MA1 recentelijk Monza nog op de kaart weten te zetten met hun eigen vlog voor de WOS.

We wensen je heel veel spaarplezier!

Al met al een vereniging om trots op te zijn!

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Monster

Namens het bestuur, Lennart Boonstra

3


Monza

Onze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen GVC uit ’s-Gravenzande en Mov’Over uit Monster. Sinds 2010 wordt er gespeeld onder de naam Monza. Wij zien onszelf vooral als een ‘gezelligheidsvereniging’. Dat betekent dat bij Monza een sociale, gezellige en veilige sportomgeving voorop staat. Daarnaast willen we onze leden de kans geven om zich te ontwikkelen. Tot slot zijn we natuurlijk ook gedreven om sportief een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Met vijf herenteams, drie damesteams, een recreantenteam en jeugdteams in alle leeftijdsklassen, kunnen we iedereen een plekje bieden om de mooie sport volleybal bij Monza te beoefenen. Het aanbod wordt verder vergroot door de evenementen die Monza het hele jaar door organiseert en het beachvolleyballen bij Monza in de zomer. Bijna de hele week wordt er volleybal aangeboden bij Monza. Op maandag kan de talentvolle jeugd werken aan de volgende stap. Op dinsdag spelen de recreanten in ’s-Gravenzande. Woensdag is de trainingsdag voor de mini’s en de competitieteams. Het weekend begint bij Monza op vrijdagavond, want dan spelen de heren- en damesteams thuis. Op zaterdagmiddag is de jeugd aan de beurt om de thuiswedstrijden te spelen in sporthal De Wielepet. Zoals je kunt lezen doen we een hoop bij Monza. Onze dank gaat dan ook uit naar alle sponsors en vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken!

Jeugd

Bij Monza streven we naar een optimale ontwikkeling van onze jeugd, zowel op het veld als daarbuiten. Verschillende aspecten van het volleybal zijn ook buiten de volleybal erg nuttig. Een volleyballer is namelijk actief bezig, leert omgaan met anderen en leert bovenal samenwerken. “Een prachtig uitgespeelde aanval na een geweldige verdedigende actie is een prestatie van het hele team. Als volleyballer leer je om fouten van jezelf of van je teamgenoten te accepteren. Net zoals je leert te genieten van een prachtige aanval die tot stand kwam doordat jij de eerste bal goed naar de spelverdeler speelde. Als je ergens goed leert samenwerken, is het wel op het volleybalveld.” - Nevobo Monza investeert in jeugd door trainers op te leiden en te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn het opzetten van een leerplan binnen de vereniging, clinics voor trainers en jeugd en tot slot trainerscursussen. Verder worden er elke maand mini’s uitverkoren om een wedstrijd van een heren- of damesteam bij te wonen. Deze ‘mini’s van de maand’ mogen de warming-up meedoen, op de foto met het team en de eerste bal van de wedstrijd serveren. Dit is soms wel spannend, maar vooral erg leuk! De wat oudere jeugd krijgt bij Monza regelmatig de kans om in te vallen en mee te trainen met de hogere teams. Zo betrekken wij de jeugd bij de vereniging en geven we de jeugd een idee van wat hen te wachten staat bij de heren en de dames.

4


Evenementen

Elk seizoen worden er verschillende evenementen georganiseerd door de evenementencommissie. Verschillende toernooien komen jaarlijks terug en zijn niet meer weg te denken bij Monza. Rond de jaarwisseling wordt er een oliebollen- of champagnetoernooi georganiseerd. Verder wordt er elk jaar een beachvolleybaltoernooi georganiseerd in Lindoduin, waar we ons samen even in warme oorden kunnen wanen. Het seizoen wordt steevast afgesloten met een eindtoernooi om de successen te vieren of de teleurstelling even te vergeten. De toernooien hebben elk jaar weer een nieuwe setting en een nieuw thema. Denk aan ‘Het Wilde Westen’, ‘Sprookjes’ of een ‘Blacklighttoernooi’. De toernooien zijn dan ook erg populair bij leden, ervaren volleyballers van buiten onze vereniging en beginners, want ook hier staat de gezelligheid bij Monza voorop!

Beachvolleybal

Beachvolleybal wordt steeds populairder. Elk jaar wordt ook bij Monza de beachvolleybaltak wat groter. Naast het jaarlijkse indoortoernooi wordt in de zomer door leden regelmatig een netje opgezet om lekker een potje te spelen.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor de vereniging. Gelukkig zijn er velen die een taak hebben binnen de vereniging en daarmee bijdragen aan hun vereniging! Scheidsrechters, tellers en coaches maken het mogelijk dat wedstrijden op een fijne manier gespeeld kunnen worden. Trainers zorgen elke week voor de begeleiding van de teams en de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast zorgen vrijwilligers door actieve communicatie naar de leden en het organiseren van evenementen voor een levende vereniging. Ook wordt aandacht besteed aan spelregelkennis, aan het werven van sponsoren en aan de fysieke gesteldheid van onze spelers. Dit alles wordt in goede banen geleid en georganiseerd door het bestuur, de commissies en andere vrijwilligers die zich inzetten voor Monza. Aan het eind het seizoen proberen we al deze vrijwilligers te bedanken door middel van een vrijwilligersuitje. Vaak is dit een sportieve activiteit, zoals een survival, tafeltennis of darten. Daarna wordt er heerlijk gegeten of geborreld met elkaar.

Ook worden er op het strand trainingen en een toernooi georganiseerd. Of je lid bent van Monza maakt niet uit en ook hier zijn spelers van alle niveaus van harte welkom. Beachvolleybal bij Monza vindt plaats op het strand van Ter Heijde, vlakbij onze thuishaven sporthal De Wielepet. Bij onweer kunnen we naar de sporthal uitwijken zodat er toch nog gevolleybald kan worden. Elk jaar wordt er geïnvesteerd in de groei van beachvolleybal bij Monza en dromen we van een eigen locatie op het zand.

5


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Heren 1

Monza

Heren 1

Heren 1

TEAMSPONSOR

Edwin Haaring

Heren 1

Edwin de Jong

8

Bart Opstal

Heren 1

Paul Koolen

Heren 1

Heren 1

Peter Hofland

Heren 1

Heren 1

Matthijs Goossens

Ido Ruijs

Eric van Selm


Remco van den Bos

Daan van Deventer

Heren 2

Monza

Lennart Boonstra

Heren 2

Rick van der Voort

Heren 2

Chris Onderwater

Heren 2

Heren 2

Matthijs Kloosterman

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Stefan van den Ende

Toby Koen

9


Heren 3

Heren 3

Gert de Kiewit

Heren 3

Heren 3

Monza

Cees Goossens

Johan Bouman

Marc Ruijs

10

Robin Peters

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

TEAMSPONSOR

Raoul Molenkamp

Hans Kamp


Hidde Persoon

Marc Noordam

Monza

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Eric Noordam

DiĂŤgo Beck

Heren 4

Heren 4

TEAMSPONSOR

Tim Zegveld

Bob van der Deijl

Jimmy Hendriksen

Trainer Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Wiebe Hillebrand

Jakub Milczarek

Robin Peters

11


Harry Doensen

Paul de Vries

Heren 5

Rob Gras

Guido van Luijk

Heren 5

Trainer Heren 5

Diederik Rozenboom

Heren 5

Heren 5

Jos Boeters

12

Heren 5

Heren 5

Heren 5 Heren 5

Henk Neijenesch

Heren 5

Heren 5

Monza

Gerard Scholtes

Ronald te Brake

Matthijs Goossens


Anouk Pronk

Monza

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Barbara van Paassen

Ilona Jagtenberg

Marian Boerma

Trainer Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

TEAMSPONSOR

Marleen Goossens

Wendy van Staalduinen

Edwin de Jong

13


Dames 2

Wieske van der Hoeven

Gaby van Os

Cayenna Verhey

Lindsey Spaargaren

TEAMSPONSOR

Felice Ratsma

Coach Dames 2

Trainer Dames 2

Wendy van den Berg

Dames 2

Dames 2

Ilona van der Hout

14

Dames 2

Dames 2

Dames 2 Dames 2

Linda de Vries

Dames 2

Dames 2

Monza

Harry Doensen

Neline Kloosterman


Harriët Goossens

Kim van Oosten

Monza

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Lea Daemen

Maartje Groen

Mylène van Herwerden

Trainer Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

TEAMSPONSOR

Simone Brobbel

Gerdien Voorwinden

Tim Zegveld

15


Coen Timmers

16

Trainer Jongens A1

Ian Stoel

Jongens A1

Jari Stoel

Jongens A1

Jongens A1

Hans Jagtenberg

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Monza

Melvin van Velden

Tobias Vroeg

Matthijs Goossens


Meisjes A1

Monza

Meisjes A1

GROEN IS DE BASIS

Meisjes A1

TEAMSPONSOR

Evelien van Buren

Meisjes A1

Meisjes A1

Emma Baak

Marieke Biezeno

Rosanne Feitsma

Johanna van Driel

Trainer Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Fenne van Lier

Vivian Thijssen

Richard Poot

17


Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

Monza

Britney van der Vorst

Meisjes A2

Lisanne van Lier

18

Trainer Meisjes A2

Isa de Bloois

Meisjes A2

Meisjes A2

Irene Prins

Meisjes A2

Meisjes A2

Britney van Spronsen

Miranda Vroeg

Romy Bouwer

Richard Poot


Meisjes A3

Monza

Meisjes A3

Meisjes A3

TEAMSPONSOR

Bloeme Reijgers

Meisjes A3

Meisjes A3

Astrid van den Berg

Iris van den Berg

Judith Verboon

Celine Lucas

Trainer Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Carlijn Potma

Marijn van Paasen

Ilona Jagtenberg

19


Meisjes B1

Meisjes B1

Emma van der Vorm Lucardie

Jasmijn Beuker

Meisjes B1

Marjolein Subelack

Trainer Meisjes B1

Lotte van Katwijk

Meisjes B1

Meisjes B1

Linde Moor

Meisjes B1

Meisjes B1

Elsemieke Baak

20

Meisjes B1

Meisjes B1

Monza

Ninke Lamers

Tessa Ouwendijk

Marleen Goossens


Lisette van der Kruk

Evi Kuiper

Meisjes C1

Faye Groenewoud

Lisa Bron

Meisjes C1

Kirsten Cornelis

Meisjes C1

Jari Sta

Meisjes C1

Meisjes C1

Fiore Stoel

Elise Kuppens

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Chantalle Wehling

Monza

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Yara de Vogel

Noa Koopmans

21


Mini’s

Daphne Jansen

Lotte Lansdaal

22

Gwen Snoek

Imke van Lier

TEAMSPONSOR

Mini’s

Sarah Bron

Mini’s

Natascha de Wilde

Mini’s

Mini’s

Maarten Peters

Mini’s

Mini’s

Mini’s Mini’s

Daniël Bauman

Mini’s

Mini’s

Monza

Myrthe ‘t Hoen

Wende van Lier


Mini’s

Mini’s

Marit Visscher

Sophia Stoel

Skye de Ruiter

Trainer Mini’s

Trainer Mini’s

Mini’s

Mini’s

Britt Wildemast

Annemarie

Leontien

23


Ilona van der Hout

24

Lindsey Spaargaren

Barman

Marc Ruijs

HarriĂŤt Goossens

Barvrouw

Matthijs Goossens

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

HarriĂŤt Goossens

Linda de Vries

Bestuurslid

Bestuurslid

Ido Ruijs

Ledenadministratie

Bestuurslid

Bestuurslid Bestuurslid

Lennart Boonstra

Bestuurslid

Vrijwilligers

Monza

Marco van der Marel

Bianca van der Marel


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Teamplaatjes

Monza

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Heren 2 26


Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4 27


Teamplaatjes

Monza

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1 28


Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3 29


Teamplaatjes

Monza

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1 30


Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2 31


Teamplaatjes

Monza

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1 32


Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Mini’s 1

Mini’s 1

Mini’s 1

Mini’s 1

Mini’s 1 33


Teamplaatjes

Monza

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Evenementencommissie

Evenementencommissie

Evenementencommissie

Evenementencommissie

Evenementencommissie 34


Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur 35


Monza

Spaaroverzicht

Heren 1

Dames 3

Mini’s

o o o o o o o o

o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o

Matthijs Goossens Edwin Haaring Peter Hofland Paul Koolen Edwin de Jong Bart Opstal Ido Ruijs Eric van Selm

Harriët Goossens Kim van Oosten Lea Daemen Maartje Groen Mylène van Herwerden Simone Brobbel Gerdien Voorwinden Tim Zegveld

Heren 2

Jongens A1

o o o o o o o o

o o o o o o o

Matthijs Kloosterman Chris Onderwater Rick van der Voort Lennart Boonstra Remco van den Bos Daan van Deventer Stefan van den Ende Toby Koen

Heren 3 o o o o o o o

Gert de Kiewit Cees Goossens Johan Bouman Marc Ruijs Robin Peters Raoul Molenkamp Hans Kamp

Hans Jagtenberg Jari Stoel Ian Stoel Coen Timmers Melvin van Velden Tobias Vroeg Matthijs Goossens

Meisjes A1 o o o o o o o o

Emma Baak Evelien van Buren Fenne van Lier Johanna van Driel Marieke Biezeno Rosanne Feitsma Vivian Thijssen Richard Poot

Heren 4

Meisjes A2

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o

Britney van Spronsen Britney van der Vorst Irene Prins Isa de Bloois Lisanne van Lier Miranda Vroeg Romy Bouwer Richard Poot

o o o o o o o o

Astrid van den Berg Bloeme Reijgers Carlijn Potma Celine Lucas Iris van den Berg Judith Verboon Marijn van Paasen Ilona Jagtenberg

Hidde Persoon Marc Noordam Eric Noordam Diëgo Beck Wiebe Hillebrand Jimmy Hendriksen Tim Zegveld Bob van der Deijl Jakub Milczarek Robin Peters

Heren 5 o o o o o o o o o o

Henk Neijenesch Harry Doensen Rob Gras Paul de Vries Jos Boeters Diederik Rozenboom Guido van Luijk Gerard Scholtes Ronald te Brake Matthijs Goossens

Dames 1 o o o o o o o

Anouk Pronk Barbara van Paassen Ilona Jagtenberg Marian Boerma Marleen Goossens Wendy van Staalduinen Edwin de Jong

Dames 2 o o o o o o o o o o

Linda de Vries Wieske van der Hoeven Cayenna Verhey Lindsey Spaargaren Ilona van der Hout Wendy van den Berg Gaby van Os Felice Ratsma Harry Doensen Neline Kloosterman

36

Meisjes A3

Meisjes B1 o o o o o o o o o

Elsemieke Baak Emma van der Vorm Lucardie Jasmijn Beuker Linde Moor Lotte van Katwijk Marjolein Subelack Ninke Lamers Tessa Ouwendijk Marleen Goossens

Meisjes C1 o o o o o o o o o o o

Chantalle Wehling Elise Kuppens Faye Groenewoud Fiore Stoel Jari Sta Kirsten Cornelis Lisa Bron Lisette van der Kruk Evi Kuiper Yara de Vogel Noa Koopmans

Daniël Bauman Daphne Jansen Gwen Snoek Imke van Lier Maarten Peters Natascha de Wilde Lotte Lansdaal Sarah Bron Myrthe ‘t Hoen Wende van Lier Britt Wildemast Skye de Ruiter Marit Visscher Sophia Stoel Annemarie Leontien

Vrijwilligers o o o o o o o o o o o

Lennart Boonstra Ido Ruijs Linda de Vries Harriët Goossens Matthijs Goossens Lindsey Spaargaren Harriët Goossens Ilona van der Hout Marc Ruijs Marco van der Marel Bianca van der Marel

Teamplaatjes oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Heren 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Heren 5 Dames 1 Dames 2 Dames 3 Recreanten Jongens A1 Meisjes A1 Meisjes A2 Meisjes A3 Meisjes B1 Meisjes C1 Mini’s 1 Mini’s Evenementencommissie Sponsorcommissie Bestuur


37


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Molenstraat 46 2681 BS Monster Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

Monza  

Monza Verzamelalbum

Monza  

Monza Verzamelalbum

Advertisement