Page 1

Voetbalplaatjes

Verzamelalbum SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


VOORWOORD Beste spaarder van v.v. Lyra, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collectors item: namelijk het “v.v. Lyra voetbalplaatjes verzamelalbum”. Jumbo de Lier wilt graag de banden aantrekken met v.v. Lyra. Als lokale supermarkt willen we graag betrokken zijn bij onze mooie gemeenschap de Lier. Daar hoort v.v. Lyra absoluut bij. Daarom hebben we ons de komende 4 jaar aan v.v. Lyra verbonden als subsponsor. Naast dat we v.v. Lyra sponsoren zijn we er trots op dat we samen met jullie deze unieke voetbalplaatjesactie hebben ontwikkeld. Graag bieden we je dit prachtige verzamelalbum aan van v.v. Lyra. In dit album staan jij en je team in het middelpunt van de belangstelling. Aan jou de uitdaging om dit schitterende album vol te gaan sparen. Want hoe mooi is het dat jij en je teamleden je eigen voetbalplaatjes hebben en dat je dit kan gaan sparen! En dat sparen gaat heel eenvoudig, namelijk door boodschappen te doen bij Jumbo de Lier. De actie start op woensdag 26 oktober. Je ontvangt gedurende 8 weken bij besteding van iedere €15,aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje voetbalplaatjes. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebookpagina (www.facebook.com/JumbodeLier) houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren.

Met heel veel trots en plezier heb ik dit voorwoord geschreven voor het allereerste voetbalplaatjesalbum van v.v. Lyra. Ik kan me nog goed herinneren dat ik voetbalplaatjes spaarde en hoe blij ik was als ik een team compleet had. Dit moet ergens in de begin jaren ‘70 geweest zijn. Ove Kindvall van Feyenoord was heel moeilijk te krijgen en daar deed je heel veel voor. Ik heb nooit kunnen vermoeden dat ik een voorwoord mocht schrijven voor onze vereniging in deze vorm. Voetbalplaatjes en een album is van alle tijd. Wat is er nu mooier dan dat het van onze eigen vereniging is. Ik zie het al voor me op de parkeerplaats bij de Jumbo. Drommen kinderen die plaatjes willen ruilen: “Ik heb Yasin dubbel, heb jij John voor mij?” Kinderen zullen na de training langer op het complex blijven om de voetbalplaatjes te ruilen. Het brengt deze toch al bruisende vereniging nog dichter bij elkaar. Het leuke van dit album is dat je nu je best doet om alle voetbalplaatjes te verzamelen. Dit wordt ongetwijfeld op alle verjaardagen en partijtjes getoond aan familie en vrienden. Iedereen spaart voor iedereen om de verzameling compleet te maken. Als alle voetbalplaatjes in dit album zitten, dan komt het besef dat je iets unieks in je handen hebt. Dit album haal je over vele jaren nog steeds uit de kast om het nog eens door te bladeren. Wellicht dat er dan enige hilariteit ontstaat, omdat er best wel eens wat verandert. Heel veel dank aan alle vrijwilligers die bezig zijn geweest om alles, met militaire precisie, in een zeer korte periode te realiseren voor dit album. Het laat maar weer eens zien waar we als vereniging toe in staat zijn. Ik wens iedereen heel veel plezier en succes toe bij het verzamelen en sparen voor dit eerste voetbalplaatjesalbum van v.v. Lyra. Het zal ongetwijfeld een vervolg krijgen. Sjaak Scheffers Voorzitter v.v. Lyra

Namens het hele team van Jumbo de Lier wensen we je heel veel verzamelplezier. Met sportieve groet, Dennis van Menxel Filiaalmanager Jumbo de Lier

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251

Bestuur

Bestuur

BESTUUR   

Jumbo De Lier

Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40

3


V.V. LYRA

PLEZIER HEBBEN IN HET VOETBALSPELLETJE, OP ELK NIVEAU. Lyra is met ruim 1100 leden de grootste sportvereniging uit De Lier. Een club die het belangrijk vindt om voetbal voor iedereen die daar belangstelling voor heeft, bereikbaar te maken. Op prestatief, recreatief en sociaal gebied. Het tekent een dorpsclub met een rijke geschiedenis.

Weiland Het begon in de vroege jaren dertig met een clubje jongens dat zich met enige regelmaat verzamelde op een weiland rond de Hoofdstraat. Zij noemden zichzelf L.V.V. (Liersche Voetbal Vereniging), maar hadden geen officiële status. Deze kwam er in 1932 toen SV De Lier werd opgericht, Sport- en Athletiekvereeniging De Lier. Voorzitter Berfelo onderhandelde succesvol met de eigenaar van het terrein achter het Kloosterslop over de huur van een weiland dat zaterdags kon dienen als wedstrijdveld. Na de oorlog, in 1947, werd L.V.S.J. opgericht, Lierse Voetbalvereniging Sint Joris. Een katholieke vereniging die op zondag ging spelen op een weiland aan de Laan van Zeestraten. Al snel maakte SV De Lier ook noodgedwongen gebruik van dit terrein, voordat men in 1949 verhuisde naar de Kerklaan.

De Zweth De accommodaties van beide verenigingen lieten flink te wensen over. ‘Koeienvlaaien’ ruimen voor een wedstrijd was heel normaal. De gemeenteraad van De Lier zet in 1965 de seinen op groen om een nieuw complex te realiseren dat bespeeld moet worden door zowel SV De Lier, L.V.S.J. én Valto. In augustus 1967 opent burgemeester Van Hofwegen ‘Sportpark De Zweth’ en laat optekenen blij te zijn dat de verenigingen “samen zijn opgetrokken”.

Lyra

Tsjechoslowakije

Het samenwonen leidde tot een huwelijk; op 17 juni 1973 fuseren beide verenigingen tot voetbalvereniging Lyra. Het eerste sportieve succes volgt na twee seizoenen. Op 24 mei 1975 wordt de zaterdagtak van Lyra bij ARC kampioen van de 4e klasse KNVB en behaalt daarmee de vurig gewenste promotie naar de 3e klasse. Eén seizoen later herhaalt Lyra dit huzarenstukje en promoveert als kampioen zelfs naar de 2e klasse. In 1979 wint Lyra voor de eerste keer de prestigieuze Westland Cup door buurman Westlandia met 3-1 te verslaan. Rond die tijd blijkt ook het damesvoetbal geen rage te zijn. Een actieve damesafdeling wordt na een aarzelend begin serieus genomen door de vereniging.

Misschien wel de meest memorabele wedstrijd uit Lyra’s geschiedenis is die van 29 januari 1977. Europees Kampioen Tsjechoslowakije, met stylist Panenka in de gelederen, wint het oefenduel met 1-7 in de Lier. Voor Lyra scoort Arie in ’t Veld de enige goal. Naar verluidt omzomen ruim 3.000 toeschouwers het hoofdveld op de Zweth.

Paauwe

Clublogo

CLUBLOGO

4

Clubhuis

Clubhuis

CLUBHUIS

In de jaren tachtig en negentig wisselen successen van de zaterdagmiddag- en zondagmiddag-afdelingen elkaar af. De zondagafdeling houdt in 2014 op te bestaan, maar dit gaat niet zomaar geruisloos voorbij. Een fantastisch eindfeest besluit decennia lang voetbalplezier op de zondag. De zaterdag promoveert in 1999 naar de 1e klasse, op dat moment Nederlands één na hoogste amateurklasse. Vanaf 2008 speelt het vlaggenschip nooit hoger dan de 2e klasse, mede doordat Lyra een dorpsclub met Lierse spelers wil zijn. De jeugd is belangrijk en daar wordt in geïnvesteerd. Vele spelers maakten stappen naar profclubs, waarvan Patrick Paauwe zelfs het Nederlands Elftal haalde.


Accommodatie De grootste overwinning buiten het veld boekt Lyra in 2011 met de opening van de huidige accommodatie. Naast subsidies moet het complex deels bekostigd worden uit eigen middelen. Door een fantastische achterban van leden, donateurs en sponsors wordt dit doel glansrijk behaald.

Kantine

Kantine

KANTINE Lyra als bindmiddel Mede door de mogelijkheden van het complete sportpark worden er jaarlijks talloze evenementen door vele vrijwilligers georganiseerd. Het maakt Lyra een bindmiddel in de hechte Lierse gemeenschap. Onvergetelijk zijn de georganiseerde wedstrijden tegen Feyenoord 1. In de meest recente wedstrijd, in 2016, kwam Lyra niet tot scoren; 0-10. Net als in de edities van 1992 (0-11) en 2007 (0-8) toen de duels Lyra’s 60- en 75-jarige jubileum kleurden.

Gezelligheid Dergelijke wedstrijden onderstrepen de cultuur die er bij Lyra heerst. Er moet een gezonde balans zijn tussen prestatie en plezier. Met de selectie-elftallen wordt een zo hoog mogelijk niveau nagestreefd, maar daarnaast is het even belangrijk een club te zijn die iedereen voetbalplezier kan bieden. Een gezonde mix tussen presteren en gezelligheid is het uitgangspunt. Dat eerste lukt niet elke zaterdag, dat laatste wel. Iedere zaterdag is het in de fraaie kantine een drukte van jewelste. Dat Lyra een ondernemende club is blijkt uit de vele activiteiten die georganiseerd worden. Generaties lang zijn opgegroeid met de jeugdsportkampen. Sinterklaas en kerstvieringen, teamuitjes, voetbalquizzen, Fifa-toernooien voor de C- tjes, 7 tegen 7-toernooien, een slaapweekend tijdens de traditionele familiedag; voor Lyra is niets te gek. Alles in het teken van saamhorigheid en gezelligheid. Lyra gelooft er in dat die weg het meeste succes op het veld gaat opleveren. Een vereniging met Lierse jongens en meiden, waarin de jeugd kan doorstromen naar de verschillende seniorenselecties. Lyra ziet daar graag Lierse elftallen, met zo min mogelijk ‘gehaalde’ spelers. Tegenwoordig een zeldzaamheid in het amateurvoetbal.

Vrijwilligers Om de vereniging draaiende te houden is er naast een geweldige groep sponsors ook een fantastisch leger vrijwilligers wekelijks (soms dagelijks!) op De Zweth te vinden. De zogenaamde ‘rode brigade’ voor het onderhoud op en rond het park, mensen die het clubgebouw schoon houden en natuurlijk leiders, trainers, scheidsrechters, materiaalmannen, kantinebemanning en al die andere mensen die zich achter de schermen inzetten voor een gezond Lyra. Zelfs aan een normen- en waardencommissie is gedacht, om Lyra een plek te laten zijn waar iedereen zich thuis en veilig kan voelen. Een plek waar iedereen hetzelfde doel heeft: plezier hebben in het voetbalspelletje, op welk niveau dan ook.

5


LYRA 1

Gino Bozuwa

6

Glenn Vanhove

Lyra 1 Lyra 1

Dennis Schouwstra

Lyra 1

Dencho Narcisio

Lyra 1

Coen van Mil

Lyra 1

Lyra 1

Bob Zwinkels

Ashwin Scheffers

Ardi Luijendijk

Lyra 1

Ritchie Vreeden

Lyra 1

Lyra 1

Tom Binnendijk

Lyra 1

Lyra 1

Lyra 1

V.V. LYRA

Jan van den Berg

John Lagerwerf


Bonno Harmsen

Hans Beukema

Ass. Trainer Lyra 1

Roy Zeestraten

Ramon Hageraats

Laurens Sandell

Verzorger Lyra 1

Grensrechter Lyra 1

Yasin ร–zkรถk

Elftalleider Lyra 1

Elftalleider Lyra 1

Tim Herbert

Rick Voskamp

Hoofdtrainer Lyra 1

Lyra 1

Lyra 1

Max van Delft

SPONSOR

Lyra 1

SPONSOR

Lyra 1

Lyra 1

SPONSOR

Peter Kagenaar

Sjoerd Andringa

7


VR1

VR 1

Manouk Duijndam

Joyce de Reus

8

Iris ten Have

Kim Markus

Jessica Langerak

VR 1

VR 1

Fenne Binnendijk

VR 1

VR 1

Esther Spaans

VR 1

VR 1

VR 1

Féline van Asma

VR 1

VR 1

V.V. LYRA

Lieke Ham

Lisanne van den Berg


VR 1

VR 1

SPONSOR

Ass. Trainer VR 1

Hoofdtrainer VR 1

VR 1

Zoë van den Akker

Sanne de Jong

Puck de Koning

William Vincent

Shauni den Ridder

Elftalleider VR 1

Mylène Faas

Manon Boek

VR 1

VR 1

VR 1

VR 1

Mandy Zonneveld

Denver Wittenaar

Sander Langerak

9


JO19-1

Jan Verbraeken

10

Bas van Kooten

Jari van Dijk

JO19-1

Dennis van der Pijl

JO19-1

Coen van Paassen

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Kevin van der Lans

JO19-1

JO19-1

JO19-1

V.V. LYRA

Julian Du Chatenier

Jurgen de Zeeuw


JO19-1

JO19-1

SPONSOR

Tom van Os

Rik Kiela

Wijnand van der Schee

Stef van der Wel

Leider JO19-1

Trainer JO19-1

Nick van Leeuwen

JO19-1

JO19-1

Mike Bruggeling

Luke Boeters

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Laurens van Marrewijk

Sarosh Malahe

Jan van Dijk

11


JO19-2

JO19-2

V.V. LYRA

JO19-2

Thijs Hoogendijk

JO19-2

JO19-2

Bart ten Have

Pim van Bijsterveld

12

Jack Buitelaar

JO19-2

JO19-2

Dave van Staalduinen

JO19-2

JO19-2

Boyd Baljeu

Leroy Mast

Pim Boekestijn


JO19-2 JO19-2

Roy van der Meer

JO19-2

Sjors Kouwenhoven

Tim Bakker

Leider JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Stan van der Hoeven

Zico van den Akker

Zinte van den Akker

Martin de Jong

13


JO19-3

Jack van Veldhoven

JO19-3

Coen Schewe

Jorik Vreugdenhil

Dave Meijer

JO19-3

JO19-3

Charlie Krijger

JO19-3

JO19-3

Levi Kuijper

14

JO19-3

JO19-3

JO19-3

V.V. LYRA

Matteo van der Lugt

Mike de Ridder


Sander Kuijper

Timo de Waard

Stan Grootscholten

Leider JO19-3

JO19-3

Pim van Geest

JO19-3

Tim Prins

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3 JO19-3

Mike Noordam

Tom Wubben

Gerard Poot

15


JO17-1

Davy Bergambagt

JO17-1

Bram Wennekers

Frank van der Steen

Dani Verbeek

JO17-1

JO17-1

Bas Scheffers

JO17-1

JO17-1

Tom van der Mark

16

JO17-1

JO17-1

JO17-1

V.V. LYRA

Iwan van der Wel

Luuk Prins


JO17-1

JO17-1

JO17-1

Scott van Mil

JO17-1

Remco van Velden

Melvin Eilers

Tim de Wit

Ruud Bijl

Trainer JO17-1

JO17-1

JO17-1

SPONSOR

Wessel Hanemaaijer

Stefan Bom

17


JO17-2

JO17-2

JO17-2

V.V. LYRA

Jarno van Koppen

JO17-2

Fabian Stolze

JO17-2

Dion van Vliet

JO17-2

JO17-2

Frank Ammerlaan

18

Brent van Leeuwen

JO17-2

Bram Vastenburg

JO17-2

Rick Jabben

JO17-2

JO17-2

Joris Harting

Jens Hoogerbrugge

Jesse Paauwe


Sem van den Berg

Umut Coban

Tim van der Mout

Trainer JO17-2

JO17-2

Marc Schewe

JO17-2

Timo Vijverberg

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2 JO17-2

Jordy Paauwe

Xander Faas

Patrick Alsemgeest

19


JO17-3

JO17-3

V.V. LYRA

JO17-3

Stijn van Venetiën

JO17-3

Dave van Kester

20

Coen van der Windt

Dennis van der Meijs

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Brian de Groot

JO17-3

JO17-3

Bob van Os

Jesper de Boer

Julian van Duin


JO17-3 JO17-3

Kane van Houwelingen

JO17-3

JO17-3

Luuk van den Berg

Rowdy Herbert

Tim van Geest

Rik de Groot

Leider JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Milan Miltenburg

Tim Vellekoop

Ysbrand de Boer

21


JO17-4

JO17-4

V.V. LYRA

JO17-4 JO17-4

JO17-4

Sonny Bemond

Trainer JO17-4

JO17-4

Tjitte van der Schee

Marcel Stolze

Sjoerd Hogervorst

Rayan van Geel

JO17-4

JO17-4

Nick Herbert

Sven Alsemgeest

Jimmy de Munnik

Daan Noordam

JO17-4

JO17-4

Cas van de Meer

22

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Justin Valstar

Tom Buitelaar

Ruud Tersmette


JO17-5

JO17-5

V.V. LYRA

JO17-5

JO17-5

Sharif Mohamed Nuur

Jacco Trommel

Mohamed Daoud

Nick van Zanten

Leider JO17-5

JO17-5

Jeroen Boekestijn

JO17-5

JO17-5

Jeffrey Vellekoop

Rick van Donge

Freek van Veldhoven

Djay Baljeu

JO17-5

JO17-5

Daan Paauwe

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Niels Varekamp

Vince van Dam

Arie Baljeu

23


MO17-1

MO17-1

MO17-1

V.V. LYRA

Danielle Hoogerbrugge

MO17-1

Carmen Zwinkels

Demi Zwier

Chime Pelle

MO17-1

MO17-1

Britt van Leeuwen

MO17-1

MO17-1

Anouk Dekker

24

MO17-1

Anouck van der Zwan

MO17-1

MO17-1

Marije Keijzer

Floor Huisman

JoĂŤlle van der Meer


MO17-1

SPONSOR

Rosa Varekamp

Myrthe Aameyri

Tessa Vreugdenhil

Puck den Hoed

Leider MO17-1

Leider MO17-1

Manon Dekker

MO17-1

MO17-1

Lisa Noordam

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Lisa Baldew

Andre Vreugdenhil

Teun Dekker

25


MO17-2

MO17-2

V.V. LYRA

Desiree van Beurden

MO17-2

Cheyenne van de Laar

Eryka Louwers

Daniek Rodenburg

MO17-2

MO17-2

Anna van Dijk

MO17-2

MO17-2

Amber van Staalduinen

26

MO17-2

MO17-2

MO17-2

Demi Keijzer

Evelien Kester

Laura Noordam


MO17-2

Robyn Weerts

Manouk Beckerman

Valerie van Weele

Robbin Trubendorffer

Leidster MO17-2

Leidster MO17-2

Mandy Westhoff

MO17-2

MO17-2

Lola Spreen

MO17-2

MO17-2

MO17-2

MO17-2

Lisa van Veldhooven

Ilse Brouwer

Sandra van Veldhooven

27


28

Jimmy van de Laar

Dave van den Enden

Dion Vijverberg

Joeri de Hoog JO15 - Selectie 1-2

Bram Weijs

JO15 - Selectie 1-2

Bram van Roon

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

Micha Kuijper

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - SELECTIE 1-2 V.V. LYRA

Stijn Oskam

Dani Kools

Dyon Duindam

Jonathan van der Schee

Gino Kester

Lars Dikkenberg


Rens Grootscholten

Michael du Chatenier

Robin Spreen

JO15 - Selectie 1-2

Max van Kal

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

SPONSOR

Roy van Donge

SPONSOR

Matti Vellekoop Maurits Hanemaaijer

Mike van den Enden

Nick Alsemgeest

Sam den Hoed

29


JO15 - SELECTIE 1-2

JO15 - Selectie 1-2

V.V. LYRA

Thijs Bruin

Hans Hanemaaijer

30

Trainer JO15-1

Xander Grootscholte

Tim Grootscholten

Leider JO15-1

Trainer JO15-2

Trainer JO15-2

Tim de Graaf

Niels de Jong

Cees vd Schoor

Leider JO15-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

Tijn van den Berg

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

JO15 - Selectie 1-2

Thijmen van der Eijk

Jos van den Berg

Pim Kools


JO15-3 V.V. LYRA

JO15-3

JO15-3

JO15-3

SPONSOR

SPONSOR

Alex van Santen

Rico Scheffers

Sander Paauwe

JO15-3 JO15-3

Jarick van der Gaag

Pepijn van Marrewijk

Leider JO15-3

Pascal van Lier

JO15-3

Mohamed El Baroudi

JO15-3

JO15-3

Matthijs Buijs

Carlo de Vos

JO15-3

Bas van der Mark

JO15-3

JO15-3

Bart van der Windt

Bart van Staalduinen

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Nick van den Ende

Thijs Vijverberg

Marcel van Staalduinen

31


JO15-4

JO15-4

JO15-4

V.V. LYRA

Abel Knegt

JO15-4

JO15-4

Lex Paauwe

Finn de Jong

JO15-4

JO15-4

Bjorn van de Wiel

Michael Beckerman

32

Lex van Adrichem

JO15-4

JO15-4

Jim Hagen

Mike van der Hoeven


JO15-4 JO15-4

JO15-4

Mike van der Weerd

Paul Hoogerbrugge

JO15-4

JO15-4

Niels Hoogendonk

Stef Vellekoop

JO15-4

Leider JO15-4

Rens Koppe

Yuri Tetteroo

Jack Koppe

33


JO15-5

JO15-5

Stan van der Steen

34

JO15-5

Sem Grootscholte

Leider JO15-5

JO15-5

Stef van Baarle

Dijron Hanemaaijer

Said Mohamed Nuur

Per Hoogerbrugge

JO15-5

JO15-5

Jesper van der Weerd

Daniël Paauwe

JO15-5

Collin van de Laar

JO15-5

JO15-5

Bart Noordam

JO15-5

Sven Dekker

JO15-5

JO15-5

Bas van Staalduinen

JO15-5

JO15-5

V.V. LYRA

Torben van Poucke

Marco van der Weerd


JO15-6

JO15-6

JO15-6

V.V. LYRA

Dilan van Oosten

JO15-6

JO15-6

Chris Varekamp

Kenny Zeeman

JO15-6

Kevin van der Kaaij

Julian Aameyri

JO15-6

Johan den Hoed

Dion van den Bos

JO15-6

JO15-6

Daan Vijverberg

Daan Ammerlaan

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Bart de Vries

Twan Vijverberg

Xander van Dijk

35


MO15-1

MO15-1

V.V. LYRA

MO15-1

Judy van Oosten

Lindey van de Wetering

Kelly Soonius

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Li Yan Steentjes

36

MO15-1

Isabel Groenewegen

Djinty Duursma

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Floor Vreugdenhil

Lisa van den Ende

Lisa Vreugdenhil


MO15-1 Trainer MO15-1

Trainer MO15-1

MO15-1

Tara Groenewegen

Sanne Torenstra

Erik Groenewegen

Sanne van den Berg

Leidster MO15-1

Nikki van den Bos

Michelle Verheij

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Michelle Paauwe

Luc Steentjes

Shauni den Ridder

37


MO15-2

MO15-2

MO15-2

V.V. LYRA

Beau Steentjes

MO15-2

MO15-2

Ayesta Kornaat

Devi Makoe

MO15-2

MO15-2

Britt van Ruijven

Eva van Leeuwen

38

Esmee Valk

MO15-2

MO15-2

Donna Brokx

Grace Schilperoort


MO15-2 MO15-2

MO15-2

Joy Duindam

Manoe Hopman

MO15-2

MO15-2

Maaike de Wolf

Quinty Groeneweg

MO15-2

Leider MO15-2

Michelle Solleveld

Quinty Zijlstra

Rob van Leeuwen

39


40

Lennart Paauwe

Jesse van Geest Dyon Lemckert

Jesse van Leeuwen

Martijn van der Pijl JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

Rens Wubben

JO13 - Selectie 1-2

Dion Schuurmans

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

Floris Stolze

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - SELECTIE 1-2 V.V. LYRA

Boaz Valstar

Mika van Holsteijn

Daan Zwinkels

Frans Staats Jaimy van Veldhooven

Joeri van Holsteyn

Lars van Koppen

Nik van Dijk


Denver Wittenaar

Wessel Veenman Thimo Vijverberg

Wouter Potters

Mark Schuurmans Trainer JO13-1

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

Rens van der Meer

Leider JO13-2

Rik Groenewegen

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

Quinten Faas

Trainer JO13-2

Trainer JO13-2

Trainer JO13-1

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

JO13 - Selectie 1-2

SPONSOR

SPONSOR

Rico Slinger

Thomas Bakelaar

Ronald Vijverberg Tom Lagerwerf

Wouter van der Windt

Leon van Santen

Arco Lagerwerf

41


JO13-3

JO13-3

JO13-3

V.V. LYRA

Bas de Wit

JO13-3

JO13-3

Marnix Louwers

Ricardo van Ruijven

JO13-3

JO13-3

Luc Barendse

Leon Jansen

JO13-3

JO13-3

Jan van Oosten

Rocco Dijkhuizen

42

Romeo Stolze


JO13-3

SPONSOR

JO13-3

JO13-3

Thymen Groen

Sami Paauwe

JO13-3

JO13-3

Tim van Dijk

Twan Grootscholten

JO13-3

Leider JO13-3

Timo Zwinkels

Wessel Vriesen

Richard van Ruijven

43


JO13-4

JO13-4

JO13-4

V.V. LYRA

Matthijs Meijndert

JO13-4

JO13-4

Thijmen van der Voorn

Leroy Barz

JO13-4

Mike van Ruijven

44

Pim van Holstein

JO13-4

Mike van Os

JO13-4

JO13-4

Luuk Heikens

JO13-4

JO13-4

Bas de Haas

Quinten Offermans

Rens Boekesteijn


Leider JO13-4

Leider JO13-4

JO13-4

JO13-4

Silvijn van der Voorn

Ryan Bal

Timo Alsemgeest

Dennis Meijndert

SPONSOR

Thijs Vermeer

Leider JO13-4

JO13-4

JO13-4

SPONSOR

Edwin Offermans

Onno van der Voorn

45


JO13-5

Jack Stet

JO13-5

Jens Dukker

JO13-5

Bart Lamens

Aron Hanemaayer

JO13-5

JO13-5

Jelle Prins

46

JO13-5

JO13-5

JO13-5

V.V. LYRA

Kars Varekamp

Luuk van den Akker


Robin Buitelaar

Thijmen Vreugdenhil

Nick Holtkamp

Leider JO13-5

Mats de Munck

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Maris Pruisken

JO13-5

JO13-5

JO13-5

SPONSOR

Tobias van der Schee

Herman Pruisken

47


JO13-6

Dion van Os

48

Duncan van Rodijnen

JO13-6

Dilano Luiten

JO13-6

Cas Verbeek

JO13-6

JO13-6

Niels Oostdijk

JO13-6

JO13-6

JO13-6

V.V. LYRA

Finn Zuidgeest

Jess Vijverberg


Theo Dik

Sebastiaan Paauwe

Leider JO13-6

JO13-6

Steef Vijverberg

Mathijs van Holstein

Leider JO13-6

Lucas van der Sande

JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6 JO13-6

Lenn van Kan

Dennis Zuidgeest

Geert Vijverberg

49


JO13-7

JO13-7

V.V. LYRA

JO13-7

Thijs Noordam

JO13-7

Bram Rasens

David Ridder

50

Jeroen Herbert

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Chris Bongaards

Leon van Rijn

Lucas Paauwe


JO13-7 JO13-7

Maarten Buijs

JO13-7

Ryan Goelmohamed

Stan van Etten

Leider JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Ruud van Leeuwen

Sven Wubben

Wouter Zwinkels

Hans Paauwe

51


JO13-8

JO13-8

JO13-8

V.V. LYRA

Jort Vellekoop

JO13-8

JO13-8

Dean Koole

Stan van den Berg

52

Thijs van Geest

JO13-8

Roy Weinmann

Leider JO13-8

Rens Valk

JO13-8

Kacper Kepinski

JO13-8

JO13-8

Jerrel van den Berg

JO13-8

Jelmar van der Stok

JO13-8

JO13-8

Jarno Scheffers

Youri Lochmans

Wim Koole


0174 520 100 www.boekestijn-administratiekantoor.nl


MO13-1

MO13-1

MO13-1

V.V. LYRA

Dani van der Kaaij

MO13-1

Indy van Baarle

54

Kayleigh Keijzer

MO13-1

Evelien Löbler

MO13-1

MO13-1

Dione van Weele

MO13-1

MO13-1

Chimène Tetteroo

Kim Vreugdenhil

Liz Hagen


MO13-1

MO13-1

Naomi van der Meer

MO13-1

MO13-1

Lynn Doorduin

Saskia Varekamp

Jane Hagen

Rozanne Spreen

Leider MO13-1

Trainster MO13-1

MO13-1

MO13-1

Renske Duijvestijn

Mandy Zonneveld

Arno Duijvestijn

55


56

Fabio Bakelaar

Corné van Geest

Ian Paauwe JO11 - Selectie 1-2

Giel van der Meer

JO11 - Selectie 1-2

Bryan Slinger JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

Casper van Dijk

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - SELECTIE 1-2 V.V. LYRA

Bas Zwinkels

Den Groenewegen

Levi Sales

Devin van den Berg

Luca Duijvestijn


Thijs van Eendenburg

Robin Pruisken

Tom van den Akker

Leider JO11-2

Nils Berkhout

Trainer JO11 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

JO11 - Selectie 1-2

SPONSOR

Luuk Bergwerff

Sander Bom Nabil El Fillali

Robin Schenkels

Rodi van Holsteijn

Leon Duijvestijn

57


58

Loek Blok

Julian van Os

Luca Sonneveld JO11 - Selectie 3-4

Finn Winkelman

JO11 - Selectie 3-4

Guus Schalke JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

Daan van den Berg

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - SELECTIE 3-4 V.V. LYRA

Frank Wollendorf

Kevin Boom

Max van den Akker

Krijn van der Gaag

Noah van den Berg


Tijs van Dijk

Sverre Vliegenthart

Leen van den Akker

Leider JO11-4

Stef Heikens

Leider JO11-3

Trainer JO11 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

JO11 - Selectie 3-4

SPONSOR

Henrie van Holsteijn

SPONSOR

Rick Bal Sil Hofstede

Thijs Dukker

Thomas Simons

Gert van Dijk

59


JO11-5

JO11-5

JO11-5

V.V. LYRA

Gijs Kloppenburg

JO11-5

JO11-5

Rowan van Rijn

Denzel Verbeek

Sjors Wiedmann

60

Nick Buitelaar

Stan Vriesen

Leider JO11-5

Oualid Mountasser

Leider JO11-5

JO11-5

JO11-5

Kristian Hoogenraad

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Cas Veenman

Ron Kloppenburg

Arie Hoogenraad


JO11-6

JO11-6

V.V. LYRA

JO11-6

JO11-6

Erben Trommel

Jess Baljeu

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Ruben Paauwe

JO11-6

Milan Drogt

Julia van den Berg

Stef Vreugdenhil

Rick van den Berg

Leider JO11-6

JO11-6

JO11-6

Joran Oosterwijk

Stijn Verbeek

Andre van den Berg

61


JO11-7

JO11-7

JO11-7

V.V. LYRA

Ben van Vliet

JO11-7

JO11-7

Bram van Oosten

Ruben van der Meer

62

Senn van der Burg

Leider JO11-7

Naut Voskamp

Leider JO11-7

Lars Boonekamp

JO11-7

JO11-7

Joris Bui

JO11-7

Jay Valstar

JO11-7

JO11-7

Finn Bouwmeester

Oscar Valstar

Thi Bui


JO11-8

JO11-8

V.V. LYRA

JO11-8

JO11-8

Darwin van den Berg

EsmĂŠe van der Meer

Leider JO11-8

JO11-8

JO11-8

Vigo Zeestraten

JO11-8

Rida El Baroudi

Kaya Veltenaar

Yannick Koenen

Sem Herrewijnen

Leider JO11-8

JO11-8

JO11-8

Joris Verbeek

Marcel Verbeek

Marc Veltenaar

63


JO11-9

Sophie Reissenweber

64

Tijn Reissenweber

JO11-9

Ross van Mil

Leider JO11-9

Mark van Oosten

Leider JO11-9

Keano Scholtes

JO11-9

JO11-9

Gijs van Dijk

Gijs Reissenweber

JO11-9

Diego Aalbregt

JO11-9

JO11-9

Aram Yohannes

JO11-9

JO11-9

JO11-9

V.V. LYRA

Martijn Reissenweber

Coen Reissenweber


MO11-1

Nikki Vijverberg

Quinty van Veldhooven

MO11-1 MO11-1

Chelsey van Rijn

Naomi Baldew

Leider MO11-1

Maud de Wolf

Leider MO11-1

Elise Holierhoek

MO11-1

MO11-1

Christy Hanemaaijer

Chelsea van den Heuvel

MO11-1

Britt Lemckert

MO11-1

MO11-1

Nadine Bakelaar

MO11-1

MO11-1

MO11-1

V.V. LYRA

Michel van Rijn

Maurits de Wolf

65


66

Jens Verbeek Daan Boekestijn

Dave Zwinkels

Finn Buijs

Justin Hoogenraad

JO9 - Selectie 1-2

Coen Alsemgeest

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

Mika Spreen

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - SELECTIE 1-2 V.V. LYRA

Chiel Wiedmann

Daan Franke

Finn Sonneveld

Lenn Duijvestijn

Luuk van den Berg


Ger van der Meer

Sem Zwinkels

Etienne Buijs

Leider JO9-2

Leider JO9-2

Leider JO9-1

Trainer JO9 1 t/m 4

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

JO9 - Selectie 1-2

SPONSOR

Mark Burger

Maurice Weijs

Mika Schenkels

Rens van der Hoorn Niek van Kan

Stijn Weijs

Thom van den Berg

Pim van der Hoorn

67


68

Kick Valstar

Joris van Kester

Leon Stolze JO9 - Selectie 3-4

Dani Sluiter

JO9 - Selectie 3-4

Gijs Wiedmann JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

Brian van den Houten

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - SELECTIE 3-4 V.V. LYRA

Dinand Zoon

Kai Scheffers

Liam Middendorp

Kai Stolk

Milou de Vreede


Sas Groenewegen

Remco van den Houten

Ad van Kester

Leider JO9-4

Leider JO9-4

Leider JO9-3

Mark Hanemaaijer

Tyler van Veldhooven

Leider JO9-4

Tygo Hartman

Sjoerd van Geest

Leider JO9-3

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

Ruben Krapels

Tobias Hanemaaijer

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

JO9 - Selectie 3-4

SPONSOR

Robbert Zoon

Wibo Valstar

69


JO9-5

JO9-5

V.V. LYRA

Rob van den Berg

70

Berry van Zijp

JO9-5 JO9-5

Lars Hoogendonk

Tim van den Berg

Trainer JO9 & JO11

Nick Zwetsloot

Trainer JO9 & JO11

Lode de Meulmeester

Leider JO9-5

Leider JO9-5

Lars Knoll

Femke Vliet

JO9-5

Daniël de Vreede

JO9-5

JO9-5

Bart van Zijp

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Luuk van Os

Egbert Wittenaar

Ton Donck


JO9-6

JO9-6

V.V. LYRA

Enzo Sariman

Sven Holierhoek

Quint Hoogerbrugge

Leider JO9-6

JO9-6

JO9-6

Senn Jans

Keano Dijkstra

Leider JO9-6

Johan Meijer

Gijs van Mensch

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Daan Boonekamp

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Levi Grootscholten

Perry Sariman

Leon Grootscholten

71


JO9-7

JO9-7

Robin van Donge

72

Sten Duyvesteijn

Olivia Buitelaar

Leider JO9-7

Micha Doorduin

JO9-7

Menno Jansen

JO9-7

JO9-7

Marieke van der Meer

JO9-7

Joris van der Meer

JO9-7

JO9-7

Djilcey Duursma

JO9-7

JO9-7

V.V. LYRA

Xavi van der Ende

Peter van der Ende


JO9-8

Thomas Verbeek

Timo van Loenen

JO9-8

Daan van Geest

Robin Kiontke

Leider JO9-8

Max Stolze

Leider JO9-8

Jesse Torenstra

JO9-8

JO9-8

Finn Vreugdenhil

Aron Rasens

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Mees Blok

JO9-8

JO9-8

JO9-8

V.V. LYRA

Jarl Blok

Rodie Kiontke

73


JO9-9

Thomas van Zijp

74

Twan Steentjes

JO9-9

Sjoerd van Mensch

Leider JO9-9

Niels van Geest

Leider JO9-9

Levi Vermeer

JO9-9

JO9-9

Kenji Versteeg

Jonas Oussoren

JO9-9

Daan Haring

JO9-9

JO9-9

Job Koornneef

JO9-9

JO9-9

JO9-9

V.V. LYRA

Edwin Steentjes

Ronald Vermeer


JO9-10

JO9 - 10

JO9 - 10

Luka Voskamp

Justin van den Berg

Maren Bongaards

Nick Nadorp

JO9 - 10

Leider JO9-10

Kate Spruijt

Julian van Rijn

JO9 - 10

Dennis van Leeuwen

JO9 - 10

JO9 - 10

Bram Vreugdenhil

JO9 - 10

JO9 - 10

JO9 - 10

V.V. LYRA

JO9-11 V.V. LYRA

Lars van Hasenbroek

JO9 - 11

JO9 - 11

Ben Nadorp

JO9 - 11

Romée Verkade

Stan van Velzen

Thijs Beerkens

75


CL ADVERTENTIES | HUISSTIJLEN NIEUWSBRIEVEN | FOLDERS | MAILINGS BELETTERING | WEBSITES

Oude Liermolenweg 7a, De Lier Tel. 0174 444 898 www.smykreclame.nl

Arie Baljeu

Smyk Reclame 180o anders


MINI PUPILLEN V.V. LYRA

Mini Pupillen

Mini Pupillen

SPONSOR

Mexes van der Sar

Yassine El Baroudi

Mini Pupillen

Bodhi van Beek

Jort Zwinkels

Trainster Mini Pupillen

Jari Huis

Mini Pupillen

Gijs Groenewegen

Mini Pupillen

Mini Pupillen

Finn Herrewijnen

Mini Pupillen

Mini Pupillen

Mini Pupillen

Bas Olsthoorn

Zeno Sariman

Ina Schouwstra

77


W W W. P L K W V R E U G D E N H I L . N L

Bijzonder scoren bij het team van Lagerwerf Wonen Een nieuw interieur scoren? Maak er dan een thuiswedstrijd van: bij Lagerwerf Wonen aan de Hoofdstraat 175. Het gemak van alles onder één dak, van gordijnen tot wandbekleding, van raamdecoratie tot vloerbedekking. En u heeft er het voordeel van een persoonlijke aanpak, compleet met stylingadvies op maat. Kom ook thuis bij Lagerwerf Wonen!

Hoofdstraat 175, 2678 CJ De Lier T 0174 513589 F 0174 540075 info@lagerwerfwonen.nl www.lagerwerfwonen.nl

ELEKTRO WATER BELICHTING HOGEDRUKNEVEL

Bandijkweg 2 2676 LJ Maasdijk

tel: 0174-513779 fax: 0174-518235

info@stolze.nl www.stolze.nl

complete financiële administratie complete loonadministratie belastingaangifte advies in alle financiële en fiscale zaken

Van der Schans - De Lier

Teun Dekker - Viool 70, 2678 HJ De Lier Tel. (0174) 51 25 75 - Fax (0174) 61 36 06 - Mobiel: 06-53 94 17 17 E-mail: info@tede-adm.nl - Internet: www.tede-adm.nl HET ADMINISTRATIEKANTOOR VOOR DE JUISTE BALANS

Voor de juiste klantbeleving van uw bedrijf

www.purplelily.nl


DM

TRAINER

M A E T N E STERR Sterrenteam

RB

RCV

Sterrenteam

LCV

Sterrenteam

RM

Sterrenteam

RB

Sterrenteam

Sterrenteam

LB

Sterrenteam

CM

Sterrenteam

SP

Sterrenteam

Sterrenteam

LM

Sterrenteam

LB

Sterrenteam

79


TEAMPLAATJES V.V. LYRA

SPONSOR

Lyra 1

Lyra 1

Lyra 1

Lyra 1

SPONSOR

SPONSOR

LYRA 1

SPONSOR

Lyra 3

Lyra 3

Lyra 3

Lyra 3

SPONSOR

LYRA 3

80


Lyra 2

Lyra 2

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR Lyra 2

Lyra 2

LYRA 2

Lyra 4

Lyra 4

Lyra 4

Lyra 4

SPONSOR

LYRA 4

81


TEAMPLAATJES V.V. LYRA

SPONSOR

Lyra 5

Lyra 5

Lyra 5

Lyra 5

van der infra

SPONSOR

LYRA 5

SPONSOR

Lyra 7

Lyra 7

Lyra 7

Lyra 7

LYRA 7

82


Lyra 6

Lyra 6

SPONSOR

SPONSOR

Lyra 6

Lyra 6

LYRA 6

Lyra 8

Lyra 8

SPONSOR

SPONSOR

Lyra 8

Lyra 8

LYRA 8

83


TEAMPLAATJES V.V. LYRA

SPONSOR

Lyra 9

Lyra 9

Lyra 9

Lyra 9

LYRA 9

SPONSOR

Lyra 11

Lyra 11

Lyra 11

Lyra 11

SPONSOR

LORAN

LYRA 11

84


Lyra 10

Lyra 10

Lyra 10

Lyra 10

SPONSOR

LYRA 10

Lyra 12

Lyra 12

Lyra 12

Lyra 12

SPONSOR

LYRA 12

85


TEAMPLAATJES V.V. LYRA

SPONSOR

Lyra 13

Lyra 13

Lyra 13

Lyra 13

SPONSOR

SPONSOR

LYRA 13

SPONSOR

VR2-3

VR2-3

VR2-3

VR2-3

VR 2/3

86


VR1

VR1

VR1

VR1

SPONSOR

VR1

Zomi 1

Zomi 1

Zomi 1

Zomi 1

ZOMI

87


TEAMPLAATJES V.V. LYRA

SPONSOR

V1

V1

V1

V1

SPONSOR

V1

SPONSOR

V3

V3

V3

V3

V3

88


V2

V2

SPONSOR

SPONSOR

V2

V2

V2

89


ZONDER VRIJWILLIGERS

90


GEEN VERENIGING

91


SPAAROVERZICHT V.V. LYRA

Jumbo De Lier o Dennis van Menxel Voorwoord o o Bestuur Clubreportage o Clublogo o o Clubhuis o o Kantine Lyra 1 o Tom Binnendijk o Ritchie Vreeden o Ardi Luijendijk o Ashwin Scheffers o Bob Zwinkels o Coen van Mil o Dencho Narcisio o Dennis Schouwstra o Gino Bozuwa o Glenn Vanhove o Jan van den Berg o John Lagerwerf o Max van Delft o Rick Voskamp o Roy Zeestraten o Tim Herbert o Yasin Özkök o Ramon Hageraats o Laurens Sandell o Bonno Harmsen o Hans Beukema o Peter Kagenaar o Sjoerd Andringa VR 1 o Féline van Asma o Manouk Duijndam o Esther Spaans o Fenne Binnendijk o Iris ten Have o Jessica Langerak o Joyce de Reus o Kim Markus o Lieke Ham o Lisanne van den Berg o Mandy Zonneveld o Manon Boek o Mylène Faas o Puck de Koning o Sanne de Jong o Shauni den Ridder o Zoë van den Akker o William Vincent o Denver Wittenaar o Sander Langerak JO19-1 o Kevin van der Lans o Bas van Kooten o Coen van Paassen o Dennis van der Pijl o Jan Verbraeken o Jari van Dijk o Julian Du Chatenier o Jurgen de Zeeuw o Laurens van Marrewijk o Luke Boeters o Mike Bruggeling o Nick van Leeuwen o Rik Kiela o Stef van der Wel o Tom van Os o Wijnand van der Schee o Sarosh Malahe o Jan van Dijk

92

JO19-2 o Thijs Hoogendijk o Bart ten Have o Boyd Baljeu o Dave van Staalduinen o Pim van Bijsterveld o Jack Buitelaar o Leroy Mast o Pim Boekestijn o Roy van der Meer o Sjors Kouwenhoven o Stan van der Hoeven o Tim Bakker o Zico van den Akker o Zinte van den Akker o Martin de Jong JO19-3 o Levi Kuijper o Charlie Krijger o Coen Schewe o Dave Meijer o Jack van Veldhoven o Jorik Vreugdenhil o Matteo van der Lugt o Mike de Ridder o Mike Noordam o Pim van Geest o Sander Kuijper o Stan Grootscholten o Tim Prins o Timo de Waard o Tom Wubben o Gerard Poot JO17-1 o Tom van der Mark o Bas Scheffers o Bram Wennekers o Dani Verbeek o Davy Bergambagt o Frank van der Steen o Iwan van der Wel o Luuk Prins o Melvin Eilers o Remco van Velden o Ruud Bijl o Scott van Mil o Tim de Wit o Wessel Hanemaaijer o Stefan Bom JO17-2 o Joris Harting o Rick Jabben o Bram Vastenburg o Brent van Leeuwen o Dion van Vliet o Fabian Stolze o Frank Ammerlaan o Jarno van Koppen o Jens Hoogerbrugge o Jesse Paauwe o Jordy Paauwe o Marc Schewe o Sem van den Berg o Tim van der Mout o Timo Vijverberg o Umut Coban o Xander Faas o Patrick Alsemgeest JO17-3 o Stijn van Venetiën o Bob van Os o Brian de Groot o Coen van der Windt o Dave van Kester o Dennis van der Meijs o Jesper de Boer

o Julian van Duin o Kane van Houwelingen o Luuk van den Berg o Milan Miltenburg o Rik de Groot o Rowdy Herbert o Tim van Geest o Tim Vellekoop o Ysbrand de Boer JO17-4 o Justin Valstar o Cas van de Meer o Daan Noordam o Jimmy de Munnik o Marcel Stolze o Nick Herbert o Rayan van Geel o Sjoerd Hogervorst o Sonny Bemond o Sven Alsemgeest o Tjitte van der Schee o Tom Buitelaar o Ruud Tersmette JO17-5 o Niels Varekamp o Daan Paauwe o Djay Baljeu o Freek van Veldhoven o Jacco Trommel o Jeffrey Vellekoop o Jeroen Boekestijn o Mohamed Daoud o Nick van Zanten o Rick van Donge o Sharif Mohamed Nuur o Vince van Dam o Arie Baljeu MO17-1 o Marije Keijzer o Anouck van der Zwan o Anouk Dekker o Britt van Leeuwen o Carmen Zwinkels o Chime Pelle o Danielle Hoogerbrugge o Demi Zwier o Floor Huisman o Joëlle van der Meer o Lisa Baldew o Lisa Noordam o Manon Dekker o Myrthe Aameyri o Puck den Hoed o Rosa Varekamp o Tessa Vreugdenhil o Andre Vreugdenhil o Teun Dekker MO17-2 o Demi Keijzer o Amber van Staalduinen o Anna van Dijk o Cheyenne van de Laar o Daniek Rodenburg o Desiree van Beurden o Eryka Louwers o Evelien Kester o Laura Noordam o Lisa van Veldhooven o Lola Spreen o Mandy Westhoff o Manouk Beckerman o Robbin Trubendorffer o Robyn Weerts o Valerie van Weele o Ilse Brouwer o Sandra van Veldhooven

JO15 - Selectie 1-2 o Micha Kuijper o Stijn Oskam o Bram van Roon o Bram Weijs o Dani Kools o Dave van den Enden o Dion Vijverberg o Dyon Duindam o Gino Kester o Jimmy van de Laar o Joeri de Hoog o Jonathan van der Schee o Lars Dikkenberg o Matti Vellekoop o Maurits Hanemaaijer o Max van Kal o Michael du Chatenier o Mike van den Enden o Nick Alsemgeest o Rens Grootscholten o Robin Spreen o Roy van Donge o Sam den Hoed o Thijmen van der Eijk o Tijn van den Berg o Thijs Bruin o Tim de Graaf o Tim Grootscholten o Xander Grootscholte o Cees vd Schoor o Hans Hanemaaijer o Niels de Jong o Jos van den Berg o Pim Kools JO15-3 o Nick van den Ende o Alex van Santen o Bart van Staalduinen o Bart van der Windt o Bas van der Mark o Carlo de Vos o Jarick van der Gaag o Matthijs Buijs o Mohamed El Baroudi o Pascal van Lier o Pepijn van Marrewijk o Rico Scheffers o Sander Paauwe o Thijs Vijverberg o Marcel van Staalduinen JO15-4 o Lex Paauwe o Abel Knegt o Bjorn van de Wiel o Finn de Jong o Jim Hagen o Lex van Adrichem o Michael Beckerman o Mike van der Hoeven o Mike van der Weerd o Niels Hoogendonk o Paul Hoogerbrugge o Rens Koppe o Stef Vellekoop o Yuri Tetteroo o Jack Koppe JO15-5 o Bas van Staalduinen o Sven Dekker o Bart Noordam o Collin van de Laar o Daniël Paauwe o Dijron Hanemaaijer o Jesper van der Weerd o Per Hoogerbrugge o Said Mohamed Nuur


SPAAR ALLE 776 VOETBALPLAATJES! o Sem Grootscholte o Stan van der Steen o Stef van Baarle o Torben van Poucke o Marco van der Weerd JO15-6 o Chris Varekamp o Dilan van Oosten o Bart de Vries o Daan Ammerlaan o Daan Vijverberg o Dion van den Bos o Johan den Hoed o Julian Aameyri o Kenny Zeeman o Kevin van der Kaaij o Twan Vijverberg o Xander van Dijk MO15-1 o Floor Vreugdenhil o Djinty Duursma o Isabel Groenewegen o Judy van Oosten o Kelly Soonius o Li Yan Steentjes o Lindey van de Wetering o Lisa van den Ende o Lisa Vreugdenhil o Michelle Paauwe o Michelle Verheij o Nikki van den Bos o Sanne Torenstra o Sanne van den Berg o Tara Groenewegen o Erik Groenewegen o Luc Steentjes o Shauni den Ridder MO15-2 o Ayesta Kornaat o Beau Steentjes o Britt van Ruijven o Devi Makoe o Donna Brokx o Esmee Valk o Eva van Leeuwen o Grace Schilperoort o Joy Duindam o Maaike de Wolf o Manoe Hopman o Michelle Solleveld o Quinty Groeneweg o Quinty Zijlstra o Rob van Leeuwen JO13 - Selectie 1-2 o Floris Stolze o Rens Wubben o Boaz Valstar o Daan Zwinkels o Dion Schuurmans o Dyon Lemckert o Frans Staats o Jaimy van Veldhooven o Jesse van Geest o Jesse van Leeuwen o Joeri van Holsteyn o Lars van Koppen o Lennart Paauwe o Martijn van der Pijl o Mika van Holsteijn o Nik van Dijk o Quinten Faas o Rens van der Meer o Rico Slinger o Rik Groenewegen o Thimo Vijverberg o Thomas Bakelaar

o Tom Lagerwerf o Wessel Veenman o Wouter Potters o Wouter van der Windt o Leon van Santen o Denver Wittenaar o Mark Schuurmans o Ronald Vijverberg o Arco Lagerwerf JO13-3 o Marnix Louwers o Bas de Wit o Luc Barendse o Ricardo van Ruijven o Jan van Oosten o Leon Jansen o Rocco Dijkhuizen o Romeo Stolze o Thymen Groen o Tim van Dijk o Sami Paauwe o Timo Zwinkels o Twan Grootscholten o Wessel Vriesen o Richard van Ruijven JO13-4 o Thijmen van der Voorn o Matthijs Meijndert o Bas de Haas o Leroy Barz o Luuk Heikens o Mike van Os o Mike van Ruijven o Pim van Holstein o Quinten Offermans o Rens Boekesteijn o Ryan Bal o Silvijn van der Voorn o Thijs Vermeer o Timo Alsemgeest o Dennis Meijndert o Edwin Offermans o Onno van der Voorn JO13-5 o Jelle Prins o Aron Hanemaayer o Bart Lamens o Jack Stet o Jens Dukker o Kars Varekamp o Luuk van den Akker o Maris Pruisken o Mats de Munck o Nick Holtkamp o Robin Buitelaar o Thijmen Vreugdenhil o Tobias van der Schee o Herman Pruisken JO13-6 o Niels Oostdijk o Cas Verbeek o Dilano Luiten o Dion van Os o Duncan van Rodijnen o Finn Zuidgeest o Jess Vijverberg o Lenn van Kan o Lucas van der Sande o Mathijs van Holstein o Sebastiaan Paauwe o Steef Vijverberg o Theo Dik o Dennis Zuidgeest o Geert Vijverberg

JO13-7 o Thijs Noordam o Bram Rasens o Chris Bongaards o David Ridder o Jeroen Herbert o Leon van Rijn o Lucas Paauwe o Maarten Buijs o Ryan Goelmohamed o Ruud van Leeuwen o Stan van Etten o Sven Wubben o Wouter Zwinkels o Hans Paauwe JO13-8 o Jort Vellekoop o Dean Koole o Jarno Scheffers o Jelmar van der Stok o Jerrel van den Berg o Kacper Kepinski o Rens Valk o Roy Weinmann o Stan van den Berg o Thijs van Geest o Youri Lochmans o Wim Koole MO13-1 o Chimène Tetteroo o Dani van der Kaaij o Dione van Weele o Evelien Löbler o Indy van Baarle o Kayleigh Keijzer o Kim Vreugdenhil o Liz Hagen o Lynn Doorduin o Naomi van der Meer o Renske Duijvestijn o Rozanne Spreen o Saskia Varekamp o Jane Hagen o Mandy Zonneveld o Arno Duijvestijn JO11 - Selectie 1-2 o Casper van Dijk o Giel van der Meer o Bas Zwinkels o Bryan Slinger o Corné van Geest o Den Groenewegen o Devin van den Berg o Fabio Bakelaar o Ian Paauwe o Levi Sales o Luca Duijvestijn o Luuk Bergwerff o Nabil El Fillali o Nils Berkhout o Robin Pruisken o Robin Schenkels o Rodi van Holsteijn o Thijs van Eendenburg o Tom van den Akker o Sander Bom o Leon Duijvestijn JO11 - Selectie 3-4 o Daan van den Berg o Finn Winkelman o Frank Wollendorf o Guus Schalke o Julian van Os o Kevin Boom o Krijn van der Gaag o Loek Blok

o Luca Sonneveld o Max van den Akker o Noah van den Berg o Rick Bal o Sil Hofstede o Stef Heikens o Sverre Vliegenthart o Thijs Dukker o Thomas Simons o Tijs van Dijk o Leen van den Akker o Henrie van Holsteijn o Gert van Dijk JO11-5 o Rowan van Rijn o Gijs Kloppenburg o Cas Veenman o Denzel Verbeek o Kristian Hoogenraad o Nick Buitelaar o Oualid Mountasser o Sjors Wiedmann o Stan Vriesen o Ron Kloppenburg o Arie Hoogenraad JO11-6 o Erben Trommel o Joran Oosterwijk o Jess Baljeu o Julia van den Berg o Milan Drogt o Rick van den Berg o Ruben Paauwe o Stef Vreugdenhil o Stijn Verbeek o Andre van den Berg JO11-7 o Bram van Oosten o Ben van Vliet o Finn Bouwmeester o Jay Valstar o Joris Bui o Lars Boonekamp o Naut Voskamp o Ruben van der Meer o Senn van der Burg o Oscar Valstar o Thi Bui JO11-8 o Darwin van den Berg o Joris Verbeek o Esmée van der Meer o Kaya Veltenaar o Rida El Baroudi o Sem Herrewijnen o Vigo Zeestraten o Yannick Koenen o Marcel Verbeek o Marc Veltenaar JO11-9 o Aram Yohannes o Diego Aalbregt o Gijs Reissenweber o Gijs van Dijk o Keano Scholtes o Mark van Oosten o Ross van Mil o Sophie Reissenweber o Tijn Reissenweber o Martijn Reissenweber o Coen Reissenweber

93


SPAAROVERZICHT V.V. LYRA

MO11-1 o Nadine Bakelaar o Britt Lemckert o Chelsea van den Heuvel o Chelsey van Rijn o Christy Hanemaaijer o Elise Holierhoek o Maud de Wolf o Naomi Baldew o Nikki Vijverberg o Quinty van Veldhooven o Michel van Rijn o Maurits de Wolf JO9 - Selectie 1-2 o Mika Spreen o Chiel Wiedmann o Coen Alsemgeest o Daan Boekestijn o Daan Franke o Dave Zwinkels o Finn Buijs o Finn Sonneveld o Jens Verbeek o Justin Hoogenraad o Lenn Duijvestijn o Luuk van den Berg o Mark Burger o Mika Schenkels o Rens van der Hoorn o Niek van Kan o Sem Zwinkels o Stijn Weijs o Thom van den Berg o Ger van der Meer o Etienne Buijs o Maurice Weijs o Pim van der Hoorn JO9 - Selectie 3-4 o Brian van den Houten o Dani Sluiter o Dinand Zoon o Gijs Wiedmann o Joris van Kester o Kai Scheffers o Kai Stolk o Kick Valstar o Leon Stolze o Liam Middendorp o Milou de Vreede o Ruben Krapels o Sas Groenewegen o Sjoerd van Geest o Tobias Hanemaaijer o Tygo Hartman o Tyler van Veldhooven o Ad van Kester o Mark Hanemaaijer o Remco van den Houten o Robbert Zoon o Wibo Valstar JO9-5 o Luuk van Os o Bart van Zijp o Daniël de Vreede o Femke Vliet o Lars Hoogendonk o Lars Knoll o Lode de Meulmeester o Nick Zwetsloot o Tim van den Berg o Rob van den Berg o Berry van Zijp o Egbert Wittenaar o Ton Donck

94

JO9-6 o Levi Grootscholten o Daan Boonekamp o Enzo Sariman o Gijs van Mensch o Johan Meijer o Keano Dijkstra o Quint Hoogerbrugge o Senn Jans o Sven Holierhoek o Perry Sariman o Leon Grootscholten JO9-7 o Djilcey Duursma o Joris van der Meer o Marieke van der Meer o Menno Jansen o Micha Doorduin o Olivia Buitelaar o Robin van Donge o Sten Duyvesteijn o Xavi van der Ende o Peter van der Ende JO9-8 o Mees Blok o Aron Rasens o Daan van Geest o Finn Vreugdenhil o Jesse Torenstra o Max Stolze o Robin Kiontke o Thomas Verbeek o Timo van Loenen o Jarl Blok o Rodie Kiontke JO9-9 o Job Koornneef o Daan Haring o Jonas Oussoren o Kenji Versteeg o Levi Vermeer o Niels van Geest o Sjoerd van Mensch o Thomas van Zijp o Twan Steentjes o Edwin Steentjes o Ronald Vermeer JO9 - 10 o Bram Vreugdenhil o Dennis van Leeuwen o Julian van Rijn o Justin van den Berg o Kate Spruijt o Luka Voskamp o Maren Bongaards o Nick Nadorp o Romée Verkade o Ben Nadorp JO9 - 11 o Lars van Hasenbroek o Stan van Velzen o Thijs Beerkens Mini Pupillen o Bas Olsthoorn o Bodhi van Beek o Finn Herrewijnen o Gijs Groenewegen o Jari Huis o Jort Zwinkels o Mexes van der Sar o Yassine El Baroudi o Zeno Sariman o Ina Schouwstra

Teamplaatjes oo Lyra 1 oo oo Lyra 2 oo oo Lyra 3 oo oo Lyra 4 oo oo Lyra 5 oo oo Lyra 6 oo oo Lyra 7 oo oo Lyra 8 oo oo Lyra 9 oo oo Lyra 10 oo oo Lyra 11 oo oo Lyra 12 oo oo Lyra 13 oo oo VR 1 oo oo VR 2/3 oo oo ZOMI oo oo V1 oo oo V2 oo oo V3 oo


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo De Lier Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 20:00 uur Zo: 12:00 - 19:00 uur

Jumbo De Lier Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

v.v. Lyra  

v.v. Lyra verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you