Page 1

VERZAMEL ALBUM VV GKC 2016-2017

Jumbo Roel Heerschap, Heel, Dorpsstraat 21


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers


Beste spaarder van VV GKC,

Beste spaarder,

Het is eindelijk zover! Het sparen van jouw clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke VV GKC sportplaatjesalbum 2016-2017, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van heel VV GKC. Bij Jumbo Roel Heerschap zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met VV GKC hebben kunnen opzetten, hierbij willen Henriëtte en ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. Dit album is daarnaast ook heel speciaal, omdat wij dit jaar alweer ons driejarig jubileum vieren. De actie start op 31 oktober en eindigt op 25 december in deze actieperiode ontvang je bij Jumbo Roel Heerschap bij iedere €15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje sportplaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Als je slim bent, vraag je aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, nichtjes en neefjes of zij ook voor jou willen sparen, want zo zit je album sneller vol! Wij wensen je heel veel spaarplezier toe!

Nederland mag dan het Europees Kampioenschap gemist hebben, dat maakt ons enthousiasme voor voetbal er niet minder om! VV GKC is een bloeiende vereniging, een geslaagd gevolg van de fusie tussen de voetbalverenigingen in Kelpen-Oler en Grathem. We hebben vele jeugdige en volwassen voetballers, jongens en meisjes, dames en heren. En, niet minder belangrijk, we hebben de vrijwilligers die er voor zorgen dat al die voetballers kunnen voetballen! Elftalleiders, begeleiders, trainers, commissieleden, te veel om op te noemen. Jij hebt nu de mogelijkheid om al die voetballers en vrijwilligers die samen VV GKC zijn bij elkaar te zien in dit album. Een unieke mogelijkheid! Je ziet jezelf op de foto in een echt verzamelaarsalbum, samen met de anderen waarmee je actief bent binnen de club. Stel je voor: over 10 jaar zit je met een paar vrienden om de keukentafel of in het café, en dan komt ineens dit album op tafel. “Weet je nog, toen we naar KelpenOler fietsten…” Tegen die tijd ziet VV GKC er misschien wel heel anders uit, we werken immers al samen met de clubs in Hunsel en Ell. Ook in die zin legt dit album een stukje voetbalgeschiedenis vast. Het idee voor dit album komt van Jumbo Roel Heerschap in Heel; samen met Jumbo is deze actie uitgevoerd. Er is heel veel tijd in gestoken door een aantal mensen, waaronder natuurlijk de fotograaf. Heel veel dank voor jullie inspanning! En voor jou heel veel plezier gewenst met dit album en een fijn voetbalseizoen. Namens het bestuur van VV GKC Valentijn Crijns

Succes! Henriëtte en Roel Heerschap Ondernemers Jumbo Roel Heerschap

ondernemers_Henriëtte-RoelHeerschap_HEEL_dorpsstraat....

vers_assistent_MargotCremers_HEEL_dorpsstraat.jpg

Jumbo Roel Heerschap, Heel, Dorpsstraat 21

vers_manager_KarinEvers_HEEL_dorpsstraat.jpg

vers_vlees_Sandraop'tBroek_HEEL_dorpsstraat.jpg

3


RATHEM

ELPEN-OLER

VV GKC Voor jullie ligt het voetbalplaatjes album van VV GKC. In menig gezin zal dit boek een prominente plaats krijgen en de komende periode veelvuldig op tafel verschijnen. Want wat is er leuker dan jezelf en je eigen vriend(innet)jes, team- en clubgenoten, de train(st)er of leid(st)er in jou voetbalplaatjesalbum te verzamelen! Historie VV GKC is in 2012 ontstaan na een fusie tussen de voormalige vereniging vv Grathem opgericht in 1944 en vv KOC opgericht in 1947. Door de fusie is een vereniging ontstaan waarbij sport op competitief en recreatief niveau kan worden beoefend. In het eerste seizoen miste het 1e elftal op 1 doelpunt de nacompetitie. In het seizoen 2013-2014 wist het eerste elftal beslag te leggen op het kampioenschap van de 6e klasse. In het seizoen 2014-2015 wisten zowel de veteranen als de dames het kampioenschap te behalen, daarnaast promoveerde het 1e elftal opnieuw, waardoor het nu uitkomt in de 4e klasse. Accommodaties VV GKC speelt momenteel op 2 locaties; Sportpark Grasheim (de locatie van de voormalige vereniging vv Grathem) en Sportpark ’t Heukske (de locatie van de voormalige vereniging vv KOC). Beide locaties zijn gebouwd in de jaren tachtig en zijn ieder voorzien van 2 volledige natuurgras speelvelden. De locatie Kelpen-Oler heeft daarnaast nog een half trainingsveld. Nu en de toekomst VV GKC heeft 5 senioren elftallen, waarvan 1 damesteam. In de jeugd zijn teams actief in alle leeftijdscategorieën. Waardoor alle leden in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau actief zijn. Vanaf de D-jeugd t/m de A-jeugd bestaan de jeugdteams uit combinatieteams samen met de naastgelegen verenigingen RKESV uit Ell en RKHVC uit Hunsel. Voor de toekomst is het streven om de huidige samenwerking verder door te zetten en verder uit te breiden. Waarbij de wedstrijden en trainingen van de jeugd momenteel op 4 locaties plaats vinden is het de bedoeling op termijn naar een gezamenlijke accommodatie te gaan.

4

OMBINATIE

“Bij alle toernooien staat sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel.”


Toernooien VV GKC organiseert een breed aantal toernooien die jaarlijks of twee jaarlijks terugkomen. Op deze toernooien komen verenigingen uit zowel de omliggende regio als de rest van het land. Ambrastoernooi Het ambrastoernooi richt zich op teams actief in de recreatieve klasse. Dit toernooi vind jaarlijks plaats in het pinksterweekend van vrijdagavond tot zondag op de locatie te Grathem. Waarbij de teams gedurende twee wedstrijddagen strijden om de wisselbeker. De deelnemende teams slapen hierbij in tenten op de accommodatie. De wedstrijden worden afgewerkt op normaal speelveld. Damestoernooi Het damestoernooi richt zich op damesteams. Het toernooi vindt om de twee jaar plaats in het pinksterweekend van vrijdagavond tot zondag op de locatie te Kelpen-Oler. Waarbij de teams gedurende twee wedstrijddagen strijden om de wisselbeker. De deelnemende teams slapen hierbij in tenten op de accommodatie. De wedstrijden worden afgewerkt op minivelden (regels gelijk aan zaalvoetbal). Sjeet um d’r in (penaltytoernooi) Jaarlijks wordt op Hemelvaartsdag het penaltytoernooi georganiseerd. Wedstrijden bestaan uit teams die tegen elkaar ieder 10 strafschoppen nemen. De winnaar van de dag gaat er met de felbegeerde wisselbeker vandoor. Bij alle toernooien staat sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Deze evenementen zorgen er mede voor dat wij een financieel gezonde vereniging zijn. Zonder vrijwilligers geen vereniging Om de vereniging VV GKC te laten functioneren moet een hoop werk verzet worden. Hiervoor zijn er dagelijks vele vrijwilligers actief. Zij zijn de drijvende kracht van onze verenging. Wij doen dan ook graag een beroep op leden, ouders, verzorgers of andere geïnteresseerden om, elk op eigen wijze, een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Eigenlijk rekenen we op ieders steun en inzet. Dus schroom niet en meldt u aan bij VV GKC. Wij zien u graag bij VV GKC!!!

5


1e Elftal

TEAMSPONSOR

1e Elftal

Dave van de Port

6

Martijn Vandevenne

Paul Hermans

1e Elftal

Jordy Franssen

1e Elftal

Rik Winkelmolen

1e Elftal

1e Elftal

Dennis In den Kleef

1e Elftal

Marco Vullers

1e Elftal

1e Elftal

Frank Geraedts

1e Elftal

1e Elftal

vv GKC

Danny Vleeshouwers

Stephan Schroeten


Steven Vaes

Rik van Roij

Bart Kuppens

Grensrechter 1e Elftal

Nick van Roy

1e Elftal

1e Elftal

Vincent Peeters

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal 1e Elftal

Niels Kรถmhoff

Sjors Triepels

Leon Jeurninck

7


2e Elftal

TEAMSPONSOR

2e Elftal

vv GKC

Jelle Winkelmolen

8

Tom Daemen

2e Elftal 2e Elftal

Sjoerd Jacobs

Lars Coolen

Leider 2e Elftal

Mitchel Henderickx

Leider 2e Elftal

Gijs Smolenaars

2e Elftal

2e Elftal

Kai Verstappen

Rens Grispen

2e Elftal

Bernie Jeurninck

2e Elftal

2e Elftal

Sander Beek

2e Elftal

2e Elftal

2e Elftal

Frank Schreurs

Maurice Franssen

Wim Jacobs


3e Elftal

Teun Winkelmolen

3e Elftal

Ron Truijen

3e Elftal

Sjoerd Hennissen

Michel van Geijlswijk

Daan Henderickx

Leider 3e Elftal

Pim Winkelmolen

3e Elftal

3e Elftal

Roel Helwig

Ron van der Goor

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

Ben Greefkens

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

vv GKC

Rick Hennissen

Edward Clerkx

9


Veteranen

Joost Raemakers

10

Ferry Jeurninck

Veteranen

Roy Hendrix

Leider Veteranen

Mark Clerkx

Leider Veteranen

Bart Raemakers

Veteranen

Veteranen

Raymond Lormans

Louis van Heur

Veteranen

Paul Beek

Veteranen

Veteranen

Jan Scheepers

Veteranen

Veteranen

Veteranen

vv GKC

Johan Scheepers

Crit Pubben


TEAMSPONSOR

Dames

Naima Basten

Maud Coolen

Dames Dames Dames

Maartje Jacobs

Janou Beelen

Leider Dames

Evi Henderickx

Dames

Nienke Raemakers

Dames

Dames

Marla Nies

Nadege Bremen

Claudia Vullers

Dames

Loes Raemakers

Dames

Dames

Lieke Gerris

Lizanne ten Velde

Dames

Yvonne Jeurninck

Dames

Dames

Ellen Smolenaars

Dames

Dames

Dames

vv GKC

Eefje Smolenaars

Ard Clerkx

11


A2

TEAMSPONSOR

Danni Gubbels

Martijn Gelissen

B1

B1

B1

vv GKC

Niels Reijnders

12

Koen Dresschers

A2

A2

A2

A2

vv GKC

Jort Gielen

Bram Geujen


B2

TEAMSPONSOR

B2

vv GKC

Bjorn Smeets

Rick van Heur

B2

Jelle Neijnens

Leider B2

Jop Geraets

B2

Daan Kivits

B2

B2

Kenny Deckers

B2

B2

B2

Bjorn Baetsen

Camiel Hennekens

Albert Wijen

13


C1

TEAMSPONSOR

C1

Bjรถrn van Rooij

14

Luca Jeurninck

Maartje Gelissen

Rick Ramaekers

leider C1

Leider C1

Maarten Verstappen

C1

C1

Jarno Deckers

C1

Bram Clerkx

C1

C1

Robin Stoop

C1

C1

vv GKC

Edward Clerkx

Ed Evers


C3

TEAMSPONSOR

C3

vv GKC

Jaap Geujen

Koen Greefkens

C3

Stan Raemakers

Leider C3

Arjan Lipsch

Leider C3

Jorn Scheres

C3

C3

Max Reijnders

C3

C3

C3

Hein Dresschers

Mitchel Henderickx

Paul Hermans

15


Meiden C1

TEAMSPONSOR

Meiden C1

Lieke Verlinden

16

Femke Lupsen

Meiden C1

Celesta Op ‘t Root

Meiden C1

Meiden C1

Lotte Gielen

Meiden C1

Meiden C1

vv GKC

Lotte Kerkhoffs

Melissa Vaessen


Meiden D4

TEAMSPONSOR

Phil Strous

Bente Wetemans

Meiden D4 Meiden D4

Bo van Heur

Sanne Verlinden

Meiden D4

Anouk Schroijen

Meiden D4

Dewi Schroijen

Meiden D4

Meiden D4

Esmee Op Heij

Lieke Schreurs

Meiden D4

Silke Korten

Meiden D4

Meiden D4

Sarah Hohenwalt

Meiden D4

Meiden D4

Meiden D4

vv GKC

ZoĂŤ Creemers

Sam Huijskens

17


D1

TEAMSPONSOR

D1

vv GKC

Ivar Nouws

Kimberley Ramaekers

D2

D2

D2

vv GKC

Sil Timmermans

20

Sem Voets

D1

D1

D1

D1

Lars Wijen

Noah Franzen

Tom Raemakers


D3

TEAMSPONSOR

Guus Greefkens

Maud Raemakers

Max Daly

D3

Tom van Hulzen

D3

D3

D3

Jarno van Enckevort

D3

D3

D3

vv GKC

Cas Clerkx

Jesse Vermij

21


E1

TEAMSPONSOR

E1

vv GKC

Raf van Heur

22

Sem van Enckevort

E1

Jordi Creemers

Leider E1

Milan Daemen

E1

Ralph van Rooij

E1

E1

Tijn Geujen

E1

E1

E1

Jonah Franzen

Stijn Koninkx

John Beelen


E2

TEAMSPONSOR

Stef Wijen

24

Gijs van Ratingen

E2

Dirk Henderickx

Leider E2

Herre Lieshout

E2

Raf Wetemans

E2

E2

Stijn Schreurs

E2

E2

E2

vv GKC

Luca Vermij

Robert van Ratingen


E3

TEAMSPONSOR

E3

E3

vv GKC

Max Aendekerk

Mathies de Groot

E3

Liz Aendekerk

Dean Kunnen

Leider E3

Lars Derks

E3

Vince Pubben

E3

E3

Dionne ten Haaf

E3

E3

E3

Stephan de Groot

Myron op ‘t Root

Rob Derks

25


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers


Deze sportplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers


F1

TEAMSPONSOR

Stijn Derks

28

Tigo Frenken

F1

Li-Jo Mans

Leider F1

Rens Hohenwalt

Leider F1

Pim Clerkx

F1

F1

Pelle Koninkx

Revy Hermans

F1

Joeri Leurs

F1

F1

Tijs Clerkx

F1

F1

F1

vv GKC

Roy Konings

Miel Elbersen


F2

TEAMSPONSOR

F2

vv GKC

Oualid Abbou

Cas van Roij

F2

Bent Lormans

Leider F2

Jens Kรถsters

Leider F2

Jayden van Zandvoort

F2

F2

Sten Bex

F2

F2

F2

Jart ten Haaf

Raymond Lormans

Bert ten Haaf

29


F Mini

TEAMSPONSOR

F Mini

vv GKC

Anique Verheijen

30

Mees van de Moosdijk

F Mini

Gianni van Ophoven

Leider F Mini

Jurre Rutjens

Leider F Mini

Finn Naus

F Mini

F Mini

Pim Schreurs

F Mini

F Mini

F Mini

Kiki Hendrix

Roy Hendrix

Paul van de Moosdijk


Bestuur en Vrijwilligers vv GKC

Ambrascommissie

Bestuur

Kantine

Geraldo Hermans

An Raemakers

Fysiotherapeut / Verzorger

Kantine

Bart Raemakers

Bert Verstappen

Piet Raemakers

Scheidsrechter

Marc Gelissen

Scheidsrechter

Dennis In den Kleef

Edward Clerkx

Kantine

Sjaak Clerkx

Bestuur

Bestuur

Valentijn Crijns

Bestuur

Ambrascommissie

Bestuur

Voorzitter

Ambrascommissie

Pim Winkelmolen

Ralf Henderickx

31


Teamplaatjes vv GKC

1e Elftal

1e Elftal

2e Elftal

1e Elftal

3e Elftal

32

2e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

2e Elftal

Veteranen

Veteranen

Veteranen


Dames 1

Dames 1

B

Dames 1

C1

B

C1

C1

B

C2

C2

C2

33


Teamplaatjes vv GKC

Meiden C

Meiden C

D1 en D3

D1 en D3

Meiden C

D2

D2

D2

34

D1 en D3

D4M

D4M

D4M


E1

E1

E2

E1

E3

E2

E3

E3

E2

F1

F1

F1

35


Teamplaatjes vv GKC

F2

F2

F2

F Mini

F Mini

F Mini

36


Kleine kaart - Fieëstlocatie - High Tea - Ontbijtbuffet Vergadering - Terras - Koffietaofel - Borrel Limburgs Kwarteerke - Koffiekaart High Wine Beerkaart

www

l n . d e i .biedet veur mieër info

Grandcafé Bie de Tied Grathemerweg 48 6037 RP Kelpen-Oler 0495 - 652600


Spaaroverzicht vv GKC

1e Elftal o Frank Geraedts o Marco Vullers o Dennis In den Kleef o Rik Winkelmolen o Jordy Franssen o Paul Hermans o Dave van de Port o Martijn Vandevenne o Danny Vleeshouwers o Stephan Schroeten o Niels Kömhoff o Vincent Peeters o Nick van Roy o Bart Kuppens o Steven Vaes o Rik van Roij o Sjors Triepels o Leon Jeurninck 2e Elftal o Frank Schreurs o Sander Beek o Bernie Jeurninck o Rens Grispen o Sjoerd Jacobs o Kai Verstappen o Gijs Smolenaars o Mitchel Henderickx o Lars Coolen o Jelle Winkelmolen o Tom Daemen o Maurice Franssen o Wim Jacobs 3e Elftal o Ben Greefkens o Ron van der Goor o Michel van Geijlswijk o Roel Helwig o Pim Winkelmolen o Ron Truijen o Daan Henderickx o Teun Winkelmolen o Sjoerd Hennissen o Rick Hennissen o Edward Clerkx Veteranen o Jan Scheepers o Paul Beek o Louis van Heur o Raymond Lormans o Bart Raemakers o Mark Clerkx o Roy Hendrix o Joost Raemakers o Ferry Jeurninck o Johan Scheepers o Crit Pubben Dames o Ellen Smolenaars o Yvonne Jeurninck o Lizanne ten Velde o Nadege Bremen o Lieke Gerris o Loes Raemakers o Claudia Vullers o Maartje Jacobs o Marla Nies o Nienke Raemakers o Evi Henderickx o Janou Beelen o Naima Basten o Maud Coolen o Eefje Smolenaars o Ard Clerkx

38

A2 o Danni Gubbels o Martijn Gelissen o Jort Gielen o Bram Geujen B1 o Niels Reijnders o Koen Dresschers B2 o Bjorn Baetsen o Kenny Deckers o Daan Kivits o Jop Geraets o Jelle Neijnens o Bjorn Smeets o Rick van Heur o Camiel Hennekens o Albert Wijen C1 o Robin Stoop o Bram Clerkx o Jarno Deckers o Maarten Verstappen o Luca Jeurninck o Rick Ramaekers o Björn van Rooij o Maartje Gelissen o Edward Clerkx o Ed Evers C3 o Hein Dresschers o Max Reijnders o Jorn Scheres o Arjan Lipsch o Stan Raemakers o Jaap Geujen o Koen Greefkens o Mitchel Henderickx o Paul Hermans Meiden C1 o Lotte Gielen o Celesta Op ‘t Root o Lieke Verlinden o Femke Lupsen o Lotte Kerkhoffs o Melissa Vaessen D1 o Lars Wijen o Ivar Nouws o Kimberley Ramaekers o Noah Franzen o Tom Raemakers D2 o Sil Timmermans o Sem Voets D3 o Jarno van Enckevort o Tom van Hulzen o Max Daly o Guus Greefkens o Maud Raemakers o Cas Clerkx o Jesse Vermij Meiden D4 o Sarah Hohenwalt o Silke Korten o Lieke Schreurs o Bo van Heur o Esmee Op Heij

o Dewi Schroijen o Anouk Schroijen o Sanne Verlinden o Phil Strous o Bente Wetemans o Zoë Creemers o Sam Huijskens E1 o Jonah Franzen o Tijn Geujen o Ralph van Rooij o Milan Daemen o Jordi Creemers o Raf van Heur o Sem van Enckevort o Stijn Koninkx o John Beelen E2 o Stijn Schreurs o Raf Wetemans o Herre Lieshout o Dirk Henderickx o Stef Wijen o Gijs van Ratingen o Luca Vermij o Robert van Ratingen E3 o Stephan de Groot o Liz Aendekerk o Dionne ten Haaf o Vince Pubben o Lars Derks o Dean Kunnen o Max Aendekerk o Mathies de Groot o Myron op ‘t Root o Rob Derks F1 o Tijs Clerkx o Joeri Leurs o Revy Hermans o Pelle Koninkx o Pim Clerkx o Rens Hohenwalt o Li-Jo Mans o Stijn Derks o Tigo Frenken o Roy Konings o Miel Elbersen F2 o Jart ten Haaf o Sten Bex o Jayden van Zandvoort o Jens Kösters o Bent Lormans o Oualid Abbou o Cas van Roij o Raymond Lormans o Bert ten Haaf F Mini o Kiki Hendrix o Pim Schreurs o Finn Naus o Jurre Rutjens o Gianni van Ophoven o Anique Verheijen o Mees van de Moosdijk o Roy Hendrix o Paul van de Moosdijk

Bestuur en Vrijwilligers oo Ambrascommissie o Valentijn Crijns o Sjaak Clerkx o Edward Clerkx o Bert Verstappen o Dennis In den Kleef o Marc Gelissen o Piet Raemakers o An Raemakers o Bart Raemakers o Geraldo Hermans o Pim Winkelmolen o Ralf Henderickx Teamplaatjes oo 1e Elftal oo 2e Elftal oo 3e Elftal oo Veteranen oo Dames 1 oo B oo C1 oo C2 oo Meiden C oo D1 en D3 oo D2 oo D4M oo E1 oo E2 oo E3 oo F1 oo F2 oo F Mini


Aanleg en onderhoud tankstations en werkplaatsinrichting levering en onderhoud adblue installaties en equipment. Ellerweg 16 6037 RS Kelpen-Oler

Tel. (0495) 65 13 85 Fax (0495) 65 21 28

www.voetsinstallaties.nl


Welkom bij Jumbo Roel Heerschap

Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 19:00 uur 09:00 - 18:00 uur

Jumbo Roel Heerschap, Heel, Dorpsstraat 21

Jumbo Roel Heerschap | Dorpsstraat 21 | 6097 AL Heel | Tel: 0475 578 000 |

www.facebook.com/jumboroelheerschap

VV GKC  

VV GKC Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you