Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM 2016/2017

Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van v.v. Bruheze, Het is eindelijk zover! Het sparen van jullie clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke clubalbum 2016-2017, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van heel de club. Bij Jumbo Helmond Brouwhorst zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met jullie hebben kunnen opzetten, hierbij wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. De actie start op 2 november 2016 en eindigt op 27 december 2016. In deze actieperiode ontvang je bij Jumbo Brouwhorst bij iedere €15,- aan boodschappen een setje met daarin voetbalplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje plaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Als je slim bent, vraag je aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, nichtjes en neefjes of zij ook voor jou willen sparen, want zo zit je album sneller vol! De voetbalplaatjes van v.v. Bruheze zijn alleen te sparen bij Jumbo Helmond Brouwhorst. Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! Succes!

Beste verzamelaar van de voetbalplaatjes met daarop de jeugdvoetballers van onze trots v.v. Bruheze, Het is een eer wanneer je gevraagd wordt om het voorwoord te schrijven voor het voetbalplaatjesverzamelalbum van onze voetbalclub. Het eerste wat mij zo te binnen schiet is dat je eigenlijk van alles kunt verzamelen. Bijvoorbeeld boeken, postzegels, sigarenbandjes en munten. Deze opsomming is in principe onbegrenst. Mijns inziens gaat het hier niet om de echt financiële waarde van een verzameling, maar hebben wij het hier over een verzameling van foto’s van jezelf en je voetbalvriendjes, iets voor later. We leven in een tijd van bezuinigingen en als gevolg daarvan terugtredende overheden. De samenleving (dus wij) moeten meer taken zelf oppakken. Zelfwerkzaamheid en eigen kracht zijn sleutelwoorden in de huidige maatschappij. Je ziet het terug in steden, dorpen, wijken en buurten waar zelfwerkzaamheid een bijna normaal begrip aan het worden is. Gelukkig schuilt er veel kracht in ons als samenleving en onze vereniging. Een fantastisch initiatief van Jumbo om, samen met onze jeugdcommissie, met veel plezier en passie dit boek voor jou samen te stellen. In ieder schuilt een soort van verzamelwoede, dit geeft voor jou later altijd de mogelijkheid om nog eens terug te kijken, bij welke club, wanneer en met welke teamgenoten je speelde. Ook voor dit nieuwe voetbalboek zal door iedereen met een grote passie getracht worden alle plaatjes zo snel mogelijk bij elkaar te sparen en de dubbele plaatjes zullen wij met elkaar kunnen ruilen. Wat dit boek zo uniek maakt voor ons, is het feit dat het over onze eigen voetbalclub gaat, een verzamelalbum waarin jij en je voetbalvrienden staan. Graag maak ik ook via deze weg gebruik om Jumbo Helmond Brouwhorst en alle betrokken vrijwilligers hartelijk te bedanken voor het fantastische initiatief en het tot stand brengen van dit prachtige voetbalalbum. Met vriendelijk groet, Huub van der Vrande Voorzitter v.v. Bruheze

Eric Staal, Jumbo Helmond Brouwhorst

Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10

3


Het is goed om bij het bereiken van weer een mijlpaal, zoals dit plaatjesboek, even terug te kijken naar onze geschiedenis. Oprichting van v.v. Bruheze

Accommodatie

Op 24 januari 1959 deed pastoor Geboers vol enthousiasme een oproep vanaf de preekstoel om in Brouwhuis een voetbalclub op te richten. Aangezien de kerk toen nog vol zat en er naar een pastoor geluisterd werd, kwam slechts twee dagen later al een groot aantal belangstellenden bijeen om te brainstormen over de oprichting van een voetbalclub. Tijdens deze bijeenkomst werd een comité gevormd, bestaande uit de heren A. Kuijpers, M. Roefs, J. van Veghel, A. Slegers, M. Raaijmakers en J. Nooyen, dat de oprichting ging voorbereiden. Omdat een voetbalvereniging natuurlijk een voetbalveld nodig heeft, en destijds een groot gedeelte van Brouwhuis bij de gemeente Bakel hoorde, zijn leden van het comité in gesprek gegaan met de gemeente Bakel. Die gemeente was bereid om de oprichting van een voetbalclub in Brouwhuis te ondersteunen. De gemeente stelde voor een periode van zes jaar gratis een terrein ter beschikking. De kosten voor de aanleg en het onderhoud van dit terrein kwamen voor rekening van de op te richten vereniging. Om een financiële basis te leggen werd een loterij georganiseerd die ƒ 418,- opbracht. Ook werd er begonnen met het inschrijven van aspirant leden. Er meldden zich 23 senioren en 30 junioren aan. Bij de heren van Laarhoven en Roefs van MULO won men advies in over de organisatiestructuur en het besturen van een voetbalclub.

Omkleden in een berging was in het begin nog wel grappig, maar was verre van ideaal. Een jaar later besloten daarom verschillende leden om de handen uit de mouwen te steken en een echte kleedaccommodatie te bouwen. Vanaf 1962 kon men zich hier omkleden in plaats van in de bergingen. Douchen kon nog niet; men moest het doen met een watergoot waar men zich met koud stromend water kon wassen. In 1972 werd een tweede veld aangelegd, en twee jaar later kregen beide velden verlichting. Begin 1978 kreeg vv Bruheze toestemming van de gemeente om een nieuwe kleedaccommodatie te bouwen. Wederom ging een groep leden aan de slag, en al in augustus van dat jaar kon de nieuwe accommodatie in gebruik worden genomen. De oude accommodatie werd vanaf toen gebruikt door tennisvereniging ’t Trambaantje.

Vervolgens werd op 27 april 1960 een oprichtingsvergadering gehouden, die werd voorgezeten door pastoor Geboers. Nadat de pastoor het comité geprezen had voor haar werk en zijn zegen aan de plannen gaf, werd door de aanwezigen besloten voetbalvereniging Bruheze op te richten. Direct daarna volgde de eerste bestuursvergadering. Het eerste bestuur bestond uit de heren J. van Veghel (voorzitter), M. Roefs (secretaris), M. Martens (penningmeester), J. Slegers en R. Goossens. De contributie werd vastgesteld op ƒ 1.- per maand voor senioren, en op ƒ 0,50 per maand voor junioren. Op 28 augustus 1960 werd het terrein van voetbalvereniging Bruheze aan de Trambaan officieel geopend door de burgermeester van Bakel, de heer Muyzer. Kleedlokalen waren er nog niet; omkleden deed men in die begindagen in de bergingen van de families Keijzer en Roomer.

4

Met het verstrijken van de jaren werd het gebrek aan een kantine steeds duidelijker voelbaar en – in het kader van groeistad Helmond – gaf de gemeente in 1986 toestemming om een kantine te bouwen. Architect Verhagen maakte het ontwerp en de gemeente zorgde voor financiële ondersteuning. Vervolgens hebben vrijwilligers onder leiding van Louis Kersten de daadwerkelijke bouw gerealiseerd. In het weekend van 19/20 september 1987 werd de kantine geopend. Nog in datzelfde jaar verstrekte de gemeente een nieuwe subsidie voor de uitbreiding van het aantal kleedlokalen en velden. Voor het eerst werd deze uitbreiding niet door eigen leden maar door een aannemersbedrijf gedaan. Men kreeg de beschikking over drie velden en een half veld. In 1990 werd er een bestuurskamer tussen de kantine en kleedlokalen gebouwd. Een laatste uitbreiding van de kantine op de Heiakker vond plaats in 1998.


In 1985 was er voor het eerst sprake van verplaatsing van vv Bruheze naar een terrein in de buurt van de kanaalomleiding. Deze verplaatsing ging toen niet door omdat het bestuur van vv Bruheze luidkeels protesteerde, en ook het CDA in de gemeenteraad tegen was. Echter, tijden veranderen en in 2004 kreeg vv Bruheze opnieuw het verzoek van de gemeente om te verhuizen, en wel van de Heiakker naar Espendonk, een terrein gelegen aan de kanaalomleiding tussen Branshoef en de Stipdonkseweg. Daar is een moderne, twee verdiepingen tellende accommodatie gebouwd. De onderste verdieping heeft een lange, brede gang in het midden met aan weerszijden kleedlokalen. Daar bovenop bevindt zich een grote kantine met veel lichtinval en een terras (met uitzicht op het hoofdveld), een bestuurskamer en wedstrijdsecretariaat. Rondom dit gebouw liggen vier voetbalvelden, waarvan één met kunstgras. Sportpark Espendonk werd in september 2010 feestelijk geopend, en is tot op heden de thuisbasis van vv Bruheze. Senioren In het seizoen 1960–1961 nam vv Bruheze voor het eerst deel aan de competitie voor senioren met twee elftallen. De trainer van de senioren was toen de heer Pauwe uit Deurne. In het seizoen 2015-2016 waren er acht heren- en twee damesteams. De selectie werd getraind door de heer Mario Plugers. Voor het nieuwe seizoen is de heer Peter Verstappen uit Someren gecontracteerd als oefenmeester. Hij mag proberen met de selectie voor de zevende keer in de geschiedenis van Bruheze kampioen te worden. De vorige keren dat de selectie op de platte kar door Brouwhuis kon was na afloop van de seizoenen:

Het eerste elftal van Bruheze dat in het seizoen 1961-1962 voor de eerste keer in de toen prille geschiedenis van Bruheze kampioen werd

1) 1961 - 1962 2) 1962 - 1963 3) 1987 - 1988 4) 1993 - 1994 5) 2001 - 2002 6) 2008 - 2009 Naast bovengenoemde tien seniorenteams heeft vv Bruheze sinds 1990 ook een veteranenteam, dat iedere zaterdag aan het eind van de middag ‘even lekker gaat ballen’. Voor 1990 hadden de veteranen een aparte vereniging met een eigen bestuur. In eerste instantie speelden de veteranen in ‘wild verband’ tegen tegenstanders als SJVV, Mariahout, Nijnsel en Liessel. In 1975 werd de veteranenfederatie OostBrabant opgericht waar de veteranenvereniging zich bij aan sloot. Later is deze federatie opgegaan in de KNVB. Tegenwoordig stelt de KNVB 18 wedstrijden per seizoen vast voor de veteranen.

Het eerste elftal van Bruheze dat in het seizoen 2001-2002 voor de vijfde keer in de geschiedenis van Bruheze kampioen werd

Junioren Voordat vv Bruheze werd opgericht, was er al een twintigtal jongens uit Brouwhuis dat onder leiding van de heer Ad Kuijpers voetbalde op de velden van het Missiehuis Christus Koning. In het seizoen 1960–1961 nam Bruheze voor het eerst deel aan de competitie voor junioren met één B- en één D-elftal. Vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw groeide de juniorenafdeling gestaag. Begin jaren negentig, nadat Helmond aangewezen was als groeistad, nam het aantal junioren snel toe. De laatste jaren is het aantal junioren gestabiliseerd en lijkt nu af te gaan nemen. Wel is een toename te zien van het aantal meisjes dat komt voetballen. Het afgelopen seizoen telde de vereniging ruim 300 junioren, die waren verdeeld over 27 teams: één A-team, vier B-teams (waarvan één meidenteam), vijf C-teams (waarvan één meidenteam), vijf D-teams, vijf E-teams, zes F-teams en een groep mini’s. Van deze teams zijn er zes najaarskampioen geworden, en afgelopen mei konden we nog eens vijf voorjaarskampioenen huldigen. Sportief gezien was het seizoen 20152016 voor de junioren dus erg succesvol. Alle ingrediënten voor een succesvolle sportieve toekomst voor vv Bruheze lijken dus aanwezig.

Sportpark Espendonk, sinds 2010 de accommodatie van Bruheze

Bruheze kamp

5


Selectie v.v. Bruheze

Aron van Oorschot

Selectie

Ger Nijssen

Bradley Moeskops

Selectie

6

Selectie

Selectie

Xandor Mรถllmann

Dani van de Meulenhof

Selectie

Dennis Konings

Jefferson Igbinosa

Selectie

Selectie

Selectie

Robin Kemper

Quincy Hertogs

Selectie

Leroy Hertogs

Anthony de Haas

Selectie

Selectie

Selectie

Teun Helsper

Ivar Gijsbers

Selectie

Twan Brouwers

Selectie

Selectie

Selectie

Steve van Boekel

Rick Scheepers


Peter Verstappen

Staf Selectie

Michael Verbakel

Tim van Lierop

Staf Selectie

Staf Selectie

Staf Selectie

Luc van Veghel

Leon Hesen

Staf Selectie

Jan Coolen

DaniĂŤl Voigt

Staf Selectie

Staf Selectie

Selectie

Marco ten Westenend

Chris Verhallen

Selectie

Jeroen van Uden

Noah Tabor

Selectie

Selectie

Selectie

Nick Thielen

Bob Snoeren

Selectie

Machael Schepers

Selectie

Selectie

Selectie

Jesse Schepers

Robbert Verstappen

7


3e v.v. Bruheze

Bart van Oeffel

3e

Dielis van der Linden

Jeroen Lazonder

3e

8

3e

3e

Sander Lazonder

Daan Lazonder

3e

Max Janssen

3e

3e

3e

Ruben Goossens

Pieter van Sas


Bram Vermeulen

3e

Joep van de Ven

Niek Sleegers

3e

3e

3e

Bart van der Steen

Rik Seelen

3e

Luc Seelen

3e

3e

3e

Christiaan SauvĂŠ

Bram Wadners

9


4e en 5e v.v. Bruheze

Sean Baars

Teun Ehrismann

4e en 5e

Jonno van der Donk

4e en 5e

10

Jeroen van Balkom

4e en 5e

4e en 5e

Niek van den Boogaart

4e en 5e

4e en 5e

4e en 5e

Jesse Baars

Mark Haneveld


Luc Michielsen

Ruud Willems

Staf 4e

4e en 5e

Kevin Verhees

4e en 5e

Rick Martens

4e en 5e

4e en 5e

Dennis Terbeek

4e en 5e

4e en 5e

Huub van Hoof

Ruud van Dijk

11


6e v.v. Bruheze

6e

6e

Michel Bernaards

Kevin Buddendijk

Staf 6e

Dick Sweegers

Joep van Leuken

6e

12

6e

6e

Kevin van Schijndel

Jan Willem van Leuken

6e

Drewich van Leuken

Mike van Hoof

6e

6e

6e

Arno Kuijpers

RenĂŠ van den Heuvel

6e

Arjan van den Heuvel

6e

6e

6e

Robin Buddendijk

Jaap van de Vijfeijken

Carlo Meulendijks


7e v.v. Bruheze

Staf 7e

Michael van de Kerkhof

Sander Giepman

7e

7e

7e

Thomas Hannes

Richard Denekamp

7e

Gilian Denekamp

Martijn Creemers

7e

7e

7e

Navid Dashti

7e

7e

Glenn de Corte

Roy Overklift

Jos Kuijpers

13


8e v.v. Bruheze

Joris van Bommel

8e

Tommy de Jong

Mike Karels

Martijn Roelofs

8e

8e

8e

8e Mike Pirlo

Stefan Hagelaar

8e

Jelle Huisintveld

8e

Leroy Flieger

8e

8e

14

8e

Bjorn Flieger

Ferenc van Hout

Erik Maas

Stefan Cuppen

8e

8e

Tom van den Eijnde

8e

8e

8e

Tim Bekx

Kevin Scheepers


Dames v.v. Bruheze

Rachel van Stiphout

Dames

Iris Smits

Julia Meulendijks

Dames

Dames

Dames

Debby Rooijakkers

Evelyn Melters

Dames

Meike Meeusen

Suzanne de Haas - Claassen

Dames

Dames

Dames

Eva Matthijsse

Angela van Esch

Dames

MariĂŤlle Dijsselbloem

Dames

Dames

Dames

Marilyn Arts

Joyce Thielen

15


JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2) v.v. Bruheze

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

Devie van Beek

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

16

Raoul Marechal

Maurits Maas

Tim van Lierop

Tom van Kraaij

Tijn van de Kerkhof

Bas Kemper

Jelmer van Herpen

Tim Heesmans

Jayson Damen Tom Brugmans Djordy Bongers Jasper van de Bijl


JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

Staf JO19-1 (A1)

Staf JO19-1 (A1)

Staf JO19-1 (A1)

JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2)

Kevin van Schijndel

Dennis Konings

Hans van Herpen

Gijs Vermeulen

Willem Verbakel

Koen Stuit

Rowan Sterken

Jordy van Riet

Jorn Plugers Max Neervens Max Michielsen Mark Martens

17


JO17-1 (B1) v.v. Bruheze

JO17-1 (B1)

Cihan Acun

Niels Matthijsse

JO17-1 (B1)

18

Niels van Kraaij

Rick Koolen

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

Stan Koolen

Tanno van Herpen

JO17-1 (B1)

Julian Hendriks

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

Elco Hartings

Thomas Muhren


JO17-1 (B1)

Faysel Nagle

Christiaan Sauvé

Staf JO17-1 (B1)

Daan Lazonder

Bart Vissers

Staf JO17-1 (B1)

Staf JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

Tim Wallerbos

Rick Scholten

JO17-1 (B1)

Jur Plugers

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

Quang Nguyen

Niek Sleegers

19


JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3) v.v. Bruheze

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

Wessel de Bode

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3)

20

Willem van der Zanden

Teun Vissers

Tim van den Reek

Arjan van Nunen

Richairo MariĂŤn

Stan van de Laar

Dennis van Diepen

Tye van Brakel


JO17-4 (B4) v.v. Bruheze

Robert van de Kruijs

Staf JO17-4 (B4)

Robin Tรถnjes

Ruben van Pampus

Staf JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

Jonne Schellekens

Sten van Meel

JO17-4 (B4)

Dylan van der Laak

Rick Hogervorst

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

Jelle van de Kruijs

Daan Dovens

JO17-4 (B4)

Ilias Dijkhof

Jรถrgen van den Broek

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

Dimitri van Dijk

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

Bram van Bree

Johnny Tรถnjes

21


MO17-1 (MB1) v.v. Bruheze

Esmée Goossens

MO17-1 (MB1)

Sophie Tabor

Suus van de Ven

Nicole Lodewijks

Staf MO17-1 (MB1)

Staf MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1) Elise Vogels

Shania Pieters

MO17-1 (MB1)

Lonne Sterken

MO17-1 (MB1)

Lisa Meulendijks

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

22

MO17-1 (MB1)

Zoë Mattens

Jady Richardson

Janne Verbakel

Evi Heesmans

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

Kim Lodewijks

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

Lieke Brugmans

Michael Verbakel


• NIEUWE EN JONG GEBRUIKTE VOLVO'S • WEKELIJKS NIEUW AANBOD • GESPECIALISEERDE VOLVO WERKPLAATS

VOOR MEER INFORMATIE EN OCCASIONS WWW.AUTOVANTILBURG.NL

A U T O B E D R I J F V A N T I L B U R G | DUK A AT 1, DEURNE | 0493 313542 | INFO@AUTOVANTILBURG.NL


JO15-1 (C1) v.v. Bruheze

JO15-1 (C1)

Jamairo Belfor

Rik van Leunen

JO15-1 (C1)

24

Dylan van den Kieboom

Daan Kepser

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

Tomme van de Kerkhof

AnĂŻn Gijsbers

JO15-1 (C1)

Kevin van Doren

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

Mitchell Bernards

Fabian Ommel


Mike de Meij

Staf JO15-1 (C1)

Shane van Zantvoort

Quinten Tabois

Staf JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

David Tabor

Wim Sevenich

JO15-1 (C1)

Bram van Riet

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

Exauce Paolo

Jesse Schepers

25


JO15-2 (C2) v.v. Bruheze

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

Remco Berkers

Robin Cranenbroek

Staf JO15-2 (C2)

Tijn Verhorstert

Milan Tethool

JO15-2 (C2)

26

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

Noa van Uden

Thom Teeuwen

JO15-2 (C2)

Sem Spetgens

Nick Meulendijks

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

Damon Prinsen

Pepijn Hagelaar

JO15-2 (C2)

Rick Goossens

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

Thom van Gestel

Koen Wijnands

Peter Spetgens


JO15-3 (C3) v.v. Bruheze

Yourie Vogels

JO15-3 (C3)

Jordy Spetgens

StĂŤphan Jaspers

JO15-3 (C3)

JO15-3 (C3)

JO15-3 (C3)

Job Plugers

Lars Hogervorst

JO15-3 (C3)

Robin van Hall

JO15-3 (C3)

JO15-3 (C3)

JO15-3 (C3)

Job Geubbels

Geraldo van Wetten

27


Het adres voor al uw feesten en partijen Complete feestavond van 5.5 uur inclusief hapjes, alle dranken, nootjes, petit-fours , € 25,- per persoon. (vanaf 40 personen)

Actie aanbod! Bij inlevering van 25 verschillende voetbalplaatjes van v.v. Bruheze, 1 gratis frikandel of 1 gratis radartoren. (geldig tot 3 dagen na afloop van de actie)

Since 1978

Zaal Vissers | Peeleik 2 | 5704 AR Helmond-Brouwhuis +31 (0)492-51 09 86 | info@zaalvissers.nl | www.zaalvissers.nl


JO15-4 (C4) v.v. Bruheze

JO15-4 (C4) JO15-4 (C4)

Sven van de Laar

Jeno Leijten

Mike van Pampus

JO15-4 (C4)

JO15-4 (C4)

JO15-4 (C4)

Daniel Marquez Rubio

Jelle van Dijk

JO15-4 (C4)

Tijmen van den Heuvel

JO15-4 (C4)

Kuno van Leuken

Dany van der Bruggen

JO15-4 (C4)

JO15-4 (C4)

Brian Evenboer

JO15-4 (C4)

JO15-4 (C4)

Koen Boom

Christian Scheepers

29


MO15-1 (MC1) v.v. Bruheze

Anne Kemper

MO15-1 (MC1)

Britt van de Ven

Michelle van de Ven

Peter van Lierop

Staf MO15-1 (MC1)

Staf MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1) Anne Wolterman

Guusje Rooijakkers

MO15-1 (MC1)

Esmee Tรถnjes

MO15-1 (MC1)

Tessa Paaps

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

32

MO15-1 (MC1)

Tessa Meulendijks

Lisa van Schijndel

Pleun Verbeek

Britt van Lierop

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

Kyra Merkelbach

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

Mirthe Heusschen

Wendy van Melis


JO13-1 (D1) v.v. Bruheze

Tim Jansen

Staf JO13-1 (D1)

Stefan Groothuis

Ryan Watervoort

Staf JO13-1 (D1)

Staf JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

Sem van de Wijngaard

Youri Vos

JO13-1 (D1)

Cas Thielen

Leroy Mikkers

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

Kevin Paolo Kalemba

Randy van Melis

JO13-1 (D1)

Daniek van Melis

Tim van Lierop

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

Noah Marquez

Herman Heusschen

JO13-1 (D1)

Jasper Groothuis

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

Jayden Belfor

Gijs Vermeulen

33


JO13-2 (D2) v.v. Bruheze

JO13-2 (D2)

Sjoerd van Bree

Staf JO13-2 (D2)

Harm Wijnands

Emre Üstün

JO13-2 (D2)

34

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

Leroy van de Ven

Jason Stevens

JO13-2 (D2)

Luuk Sprengers

Jorden van Os

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

Damiën Smits

Quinten Jaspers

JO13-2 (D2)

Tommie Henraath

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

Lars van Gestel

Onesime Zimuangana

Henk van Gestel


JO13-3 (D3) v.v. Bruheze

Arturo Dos Santos

Staf JO13-3 (D3)

Bas Wolterman

Matia Stan

Staf JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

Joost Timmers

Esri Spierings

JO13-3 (D3)

Lucas van Pampus

Raffaël van Dijk

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

Jordan Newar

Bram van Dijk

JO13-3 (D3)

Eduardo Cardoso Dos Santos

Rick van den Broek

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

Kevin de Callafon

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

Bas van Bree

Gerben Timmers

35


JO13-4 (D4) v.v. Bruheze

Remco Michiels

JO13-4 (D4)

Vic Meulendijks

Ryon Flu

JO13-4 (D4)

36

JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

Jesse van den Heuvel

Jacco Elstgeest

JO13-4 (D4)

Stijn van den Broek

JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

Joep Boerenkamp

Melvin Morjaan


Jordan Sterken

Staf JO13-4 (D4)

Jacco Meulendijks

Rafael van de Ven

Staf JO13-4 (D4)

Staf JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

Gijs Visser

Justin van Veghel

JO13-4 (D4)

Jorn Sterken

JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

JO13-4 (D4)

Loyd Sammet

John van de Ven

37


Al 20 jaar in W.C. Brouwhorst !

Steenweg 5A 5707 CD Helmond 0492 - 520 606

www.kapsalonvijgenboom.nl www.boetiek5.nl

W.C. Brouwhorst 14 a Helmond tel. 0492-512996


JO11-1 (E1) v.v. Bruheze

JO11-1 (E1)

Jahlani Belfor

Rowan Sterken

Staf JO11-1 (E1)

Dani Voigt

Bram van Veghel

Staf JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

Kiki Vissers

Cis Raaijmakers

JO11-1 (E1)

Noa Paolo

Maurice van Hoof

JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

Bjorn Manders

Ruud van den Heuvel

JO11-1 (E1)

Joey Hermsen

JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

JO11-1 (E1)

Arsen Dida

Daniël Voigt

39


JO11-2 (E2) v.v. Bruheze

JO11-2 (E2)

Sem Aarts

Mark van Stokkum

Staf JO11-2 (E2)

Jur Plugers

Nick van der Windt

Staf JO11-2 (E2)

40

Staf JO11-2 (E2)

Staf JO11-2 (E2)

Dennis Aarts

Yorick van de Ven

JO11-2 (E2)

Coen van Veghel

Jan van Stokkum

JO11-2 (E2)

JO11-2 (E2)

JO11-2 (E2)

Ties van Stokkum

Nick van Leuken

JO11-2 (E2)

Dylano Gerrits

JO11-2 (E2)

JO11-2 (E2)

JO11-2 (E2)

Sammy Dada

Tim Wallerbos


JO11-3 (E3) v.v. Bruheze

Michael van den Boogaard

Staf JO11-3 (E3)

Rico van de Ven

Quinn van de Mosselaar

Staf JO11-3 (E3)

JO11-3 (E3)

JO11-3 (E3)

Chris van Pampus

Tycho Michiels

JO11-3 (E3)

Martien van Hoof

JO11-3 (E3)

JO11-3 (E3)

JO11-3 (E3)

Luuk van den Boogaard

Rob van de Mosselaar

41


JO11-4 (E4) v.v. Bruheze

JO11-4 (E4)

Daan Cornelissen

Esmée Goossens

Staf JO11-4 (E4)

Tygo Smits

Sam Kepser

Staf JO11-4 (E4)

42

JO11-4 (E4)

JO11-4 (E4)

Oscar Marquez-Cabrera

Roel van Helmond

JO11-4 (E4)

Zyno Groenen

JO11-4 (E4)

JO11-4 (E4)

JO11-4 (E4)

Denzel Groenen

Julian Hendriks


JO11-5 (E5) v.v. Bruheze

Daniek van Melis

Staf JO11-5 (E5)

Daan van de Weijer

Kay Swinkels

Staf JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

Joep Verstraelen

Jules Spierings

JO11-5 (E5)

Lina Sparidans

Daniel Noppe

JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

Mik Ruis

Loes van Lieshout

JO11-5 (E5)

Dwayne Engelaan

JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

Meike van Bree

Harm Sparidans

43


JO9-1 (F1) v.v. Bruheze

Tim van den Reek

Staf JO9-1 (F1)

44

Arno Kuijpers

Kasjan Trojanowicz

Staf JO9-1 (F1)

Staf JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

Levi Voigt

Luc Spetgens

JO9-1 (F1)

Brain Manders

Tristan Kooistra

JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

Lucas Kuijpers

Tygo Konings

JO9-1 (F1)

Milan Dapperens

JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

Rayen van Bree

Mohammed Yahia


JO9-2 (F2) v.v. Bruheze

JO9-2 (F2) JO9-2 (F2)

Jurre Melius

Lars van Neerven

Remco Melius

Staf JO9-2 (F2)

Staf JO9-2 (F2)

JO9-2 (F2)

Dion van Teeffelen

Jayden Dufour

JO9-2 (F2)

Mees Kiani

JO9-2 (F2)

Binck Swinkels

Ties van Bussel

JO9-2 (F2)

JO9-2 (F2)

Djustin Henraath

JO9-2 (F2)

JO9-2 (F2)

Rayan Bouhafa

Edwald van Teeffelen

45


JO9-3 (F3) v.v. Bruheze

JO9-3 (F3)

JO9-3 (F3)

Brandon van Boekel

Anthony Doe

Sjaak van der Putten

Staf JO9-3 (F3)

Thommy Wembi

Kevin Swinkels

Staf JO9-3 (F3)

46

JO9-3 (F3)

JO9-3 (F3)

Lars van Veghel

Dany van der Putten

JO9-3 (F3)

Bram Kreemers

JO9-3 (F3)

JO9-3 (F3)

JO9-3 (F3)

Dirk van Helmond

Leon Thielen


JO9-4 (F4) v.v. Bruheze

JO9-4 (F4) JO9-4 (F4)

Yannick van de Ven

Bram Weerkamp

Willem Raaijmakers

Staf JO9-4 (F4)

Staf JO9-4 (F4)

Staf JO9-4 (F4)

Mark van Leuken

Dani Pereira Da Fonte

JO9-4 (F4)

Thomas Seijkens

JO9-4 (F4)

Vince Wilms

Ryan Mommers

JO9-4 (F4)

JO9-4 (F4)

Raf Raaijmakers

JO9-4 (F4)

JO9-4 (F4)

Mick van Hoof

Harold Wilms

47


JO9-5 (F5) v.v. Bruheze

Boy van Veghel

Staf JO9-5 (F5)

Wendy van Schijndel

Luuk Vorstermans

Staf JO9-5 (F5)

48

Staf JO9-5 (F5)

Staf JO9-5 (F5)

Job Plugers

Gavin van Veghel

JO9-5 (F5)

Bart Kreemers

Damian Hellings

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

Renske de Kort

Maeve Dankers

JO9-5 (F5)

Meike Coppus

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

Senna van Baars

Tijn Verhorstert


Mini’s v.v. Bruheze

Jörgen van den Broek

Staf Mini’s

Danny de Beer

Levi van de Laar

Staf Mini’s

Staf Mini’s

Mini’s

Dylan van Lankveld

Cas Iwanicki

Mini’s

Mylo Geerings

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Milan Boers

Teun Vissers

49


Vrijwilligers en Veteranen v.v. Bruheze

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

50

Wendy van Melis

Miguel Marquez

Jan Willem van Leuken

Han Kuijpers

Arno Kuijpers

Klaas Jan Kooistra

StĂŤphan Jaspers

Patricia Jaspers

Erik Jaspers Leon Hesen Henri Hendriks Marc Gijsbers


Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Vrijwilligers en Veteranen

Erik Wallerbos

Michael Verbakel

Carlo Thielen

Harm Sparidans

Richard Schot

Sjaak van der Putten

Mireille Plugers

Mario Plugers

Toon van Oorschot Mattie van Oorschot Marty Meulendijks

51


Teamplaatjes v.v. Bruheze

Bruheze 1

Bruheze 1

Bruheze 2

Bruheze 1

Bruheze 3

Bruheze 2

Bruheze 3

Bruheze 4

Bruheze 3

Bruheze 5

52

Bruheze 4

Bruheze 4

Bruheze 5

Bruheze 5

Bruheze 2

Bruheze 6

Bruheze 6

Bruheze 6


Bruheze 7

Bruheze 7

Bruheze 8

Bruheze 7

Dames

Bruheze 8

Dames

Veteranen

Dames

JO19-1 (A1)

Veteranen

Veteranen

JO19-1 (A1)

JO19-1 (A1)

Bruheze 8

JO19-2 (A2)

JO19-2 (A2)

JO19-2 (A2)

53


Teamplaatjes v.v. Bruheze

JO17-1 (B1)

JO17-1 (B1)

JO17-2 (B2)

JO17-1 (B1)

JO17-3 (B3)

JO17-2 (B2)

JO17-3 (B3)

JO17-4 (B4)

JO17-3 (B3)

MO17-1 (MB1)

54

JO17-4 (B4)

JO17-4 (B4)

MO17-1 (MB1)

MO17-1 (MB1)

JO17-2 (B2)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)

JO15-1 (C1)


JO15-2 (C2)

JO15-2 (C2)

JO15-3 (C3)

JO15-2 (C2)

JO15-4 (C4)

JO15-3 (C3)

JO15-4 (C4)

MO15-1 (MC1)

JO15-4 (C4)

JO13-1 (D1)

MO15-1 (MC1)

MO15-1 (MC1)

JO13-1 (D1)

JO13-1 (D1)

JO15-3 (C3)

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

JO13-2 (D2)

55


Teamplaatjes v.v. Bruheze

JO13-3 (D3)

JO13-3 (D3)

JO13-4 (D4)

JO13-3 (D3)

JO11-1 (E1)

JO13-4 (D4)

JO11-1 (E1)

JO11-2 (E2)

JO11-1 (E1)

JO11-3 (E3)

56

JO11-2 (E2)

JO11-2 (E2)

JO11-3 (E3)

JO11-3 (E3)

JO13-4 (D4)

JO11-4 (E4)

JO11-4 (E4)

JO11-4 (E4)


JO11-5 (E5)

JO11-5 (E5)

JO9-1 (F1)

JO11-5 (E5)

JO9-2 (F2)

JO9-1 (F1)

JO9-1 (F1)

JO9-2 (F2)

JO9-3 (F3)

JO9-2 (F2)

JO9-3 (F3)

JO9-3 (F3)

JO9-4 (F4)

JO9-4 (F4)

JO9-4 (F4)

57


Teamplaatjes v.v. Bruheze

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

JO9-5 (F5)

58

Mini’s

Mini’s

Mini’s


59


SPAAROVERZICHT v.v. Bruheze

Selectie o Steve van Boekel o Twan Brouwers o Ivar Gijsbers o Anthony de Haas o Teun Helsper o Leroy Hertogs o Quincy Hertogs o Jefferson Igbinosa o Robin Kemper o Dennis Konings o Dani van de Meulenhof o Bradley Moeskops o Xandor Möllmann o Ger Nijssen o Aron van Oorschot o Rick Scheepers o Jesse Schepers o Machael Schepers o Bob Snoeren o Noah Tabor o Nick Thielen o Jeroen van Uden o Chris Verhallen o Daniël Voigt o Marco ten Westenend o Jan Coolen o Leon Hesen o Tim van Lierop o Luc van Veghel o Michael Verbakel o Peter Verstappen o Robbert Verstappen 3e o Ruben Goossens o Max Janssen o Daan Lazonder o Jeroen Lazonder o Sander Lazonder o Dielis van der Linden o Bart van Oeffel o Pieter van Sas o Christiaan Sauvé o Luc Seelen o Rik Seelen o Niek Sleegers o Bart van der Steen o Joep van de Ven o Bram Vermeulen o Bram Wadners 4e en 5e o Jesse Baars o Sean Baars o Jeroen van Balkom o Niek van den Boogaart o Jonno van der Donk o Teun Ehrismann o Mark Haneveld o Huub van Hoof o Rick Martens o Luc Michielsen o Dennis Terbeek o Kevin Verhees o Ruud Willems o Ruud van Dijk 6e o Michel Bernaards o Kevin Buddendijk o Robin Buddendijk o Arjan van den Heuvel o René van den Heuvel o Mike van Hoof o Arno Kuijpers o Jan Willem van Leuken o Drewich van Leuken

60

o Joep van Leuken o Kevin van Schijndel o Dick Sweegers o Jaap van de Vijfeijken o Carlo Meulendijks 7e o Glenn de Corte o Martijn Creemers o Navid Dashti o Gilian Denekamp o Richard Denekamp o Sander Giepman o Thomas Hannes o Michael van de Kerkhof o Roy Overklift o Jos Kuijpers 8e o Tim Bekx o Joris van Bommel o Stefan Cuppen o Tom van den Eijnde o Bjorn Flieger o Leroy Flieger o Stefan Hagelaar o Ferenc van Hout o Jelle Huisintveld o Tommy de Jong o Mike Karels o Erik Maas o Mike Pirlo o Martijn Roelofs o Kevin Scheepers Dames o Marilyn Arts o Mariëlle Dijsselbloem o Angela van Esch o Suzanne de Haas - Claassen o Eva Matthijsse o Meike Meeusen o Evelyn Melters o Julia Meulendijks o Debby Rooijakkers o Iris Smits o Rachel van Stiphout o Joyce Thielen JO19-1 (A1) en JO19-2 (A2) o Devie van Beek o Jasper van de Bijl o Djordy Bongers o Tom Brugmans o Jayson Damen o Tim Heesmans o Jelmer van Herpen o Bas Kemper o Tijn van de Kerkhof o Tom van Kraaij o Tim van Lierop o Maurits Maas o Raoul Marechal o Mark Martens o Max Michielsen o Max Neervens o Jorn Plugers o Jordy van Riet o Rowan Sterken o Koen Stuit o Willem Verbakel o Gijs Vermeulen o Hans van Herpen o Dennis Konings o Kevin van Schijndel

JO17-1 (B1) o Cihan Acun o Elco Hartings o Julian Hendriks o Tanno van Herpen o Rick Koolen o Stan Koolen o Niels van Kraaij o Niels Matthijsse o Thomas Muhren o Faysel Nagle o Quang Nguyen o Jur Plugers o Rick Scholten o Bart Vissers o Tim Wallerbos o Daan Lazonder o Christiaan Sauvé o Niek Sleegers JO17-2 (B2) en JO17-3 (B3) o Wessel de Bode o Tye van Brakel o Dennis van Diepen o Stan van de Laar o Richairo Mariën o Arjan van Nunen o Tim van den Reek o Teun Vissers o Willem van der Zanden JO17-4 (B4) o Bram van Bree o Jörgen van den Broek o Dimitri van Dijk o Ilias Dijkhof o Daan Dovens o Rick Hogervorst o Jelle van de Kruijs o Dylan van der Laak o Sten van Meel o Ruben van Pampus o Jonne Schellekens o Robin Tönjes o Robert van de Kruijs o Johnny Tönjes MO17-1 (MB1) o Lieke Brugmans o Esmée Goossens o Evi Heesmans o Kim Lodewijks o Zoë Mattens o Lisa Meulendijks o Shania Pieters o Jady Richardson o Lonne Sterken o Sophie Tabor o Suus van de Ven o Janne Verbakel o Elise Vogels o Nicole Lodewijks o Michael Verbakel JO15-1 (C1) o Mitchell Bernards o Kevin van Doren o Anïn Gijsbers o Daan Kepser o Tomme van de Kerkhof o Dylan van den Kieboom o Rik van Leunen o Fabian Ommel o Exauce Paolo o Bram van Riet o Wim Sevenich o Quinten Tabois o David Tabor

o Shane van Zantvoort o Mike de Meij o Jesse Schepers o Jamairo Belfor JO15-2 (C2) o Remco Berkers o Robin Cranenbroek o Thom van Gestel o Rick Goossens o Pepijn Hagelaar o Nick Meulendijks o Damon Prinsen o Sem Spetgens o Thom Teeuwen o Milan Tethool o Noa van Uden o Tijn Verhorstert o Koen Wijnands o Peter Spetgens JO15-3 (C3) o Job Geubbels o Robin van Hall o Lars Hogervorst o Stëphan Jaspers o Job Plugers o Jordy Spetgens o Yourie Vogels o Geraldo van Wetten JO15-4 (C4) o Koen Boom o Dany van der Bruggen o Jelle van Dijk o Brian Evenboer o Tijmen van den Heuvel o Sven van de Laar o Jeno Leijten o Kuno van Leuken o Daniel Marquez Rubio o Mike van Pampus o Christian Scheepers MO15-1 (MC1) o Mirthe Heusschen o Anne Kemper o Britt van Lierop o Kyra Merkelbach o Tessa Meulendijks o Tessa Paaps o Guusje Rooijakkers o Lisa van Schijndel o Esmee Tönjes o Britt van de Ven o Michelle van de Ven o Pleun Verbeek o Anne Wolterman o Peter van Lierop o Wendy van Melis JO13-1 (D1) o Jayden Belfor o Jasper Groothuis o Herman Heusschen o Tim van Lierop o Noah Marquez o Daniek van Melis o Randy van Melis o Leroy Mikkers o Kevin Paolo Kalemba o Cas Thielen o Youri Vos o Ryan Watervoort o Sem van de Wijngaard o Stefan Groothuis o Tim Jansen o Gijs Vermeulen


JO13-2 (D2) o Sjoerd van Bree o Lars van Gestel o Tommie Henraath o Quinten Jaspers o Jorden van Os o Damiën Smits o Luuk Sprengers o Jason Stevens o Emre Üstün o Leroy van de Ven o Harm Wijnands o Onesime Zimuangana o Henk van Gestel JO13-3 (D3) o Bas van Bree o Rick van den Broek o Kevin de Callafon o Eduardo Cardoso Dos Santos o Bram van Dijk o Raffaël van Dijk o Jordan Newar o Lucas van Pampus o Esri Spierings o Matia Stan o Joost Timmers o Bas Wolterman o Arturo Dos Santos o Gerben Timmers JO13-4 (D4) o Joep Boerenkamp o Stijn van den Broek o Jacco Elstgeest o Ryon Flu o Jesse van den Heuvel o Vic Meulendijks o Remco Michiels o Melvin Morjaan o Loyd Sammet o Jorn Sterken o Justin van Veghel o Rafael van de Ven o Gijs Visser o Jacco Meulendijks o Jordan Sterken o John van de Ven JO11-1 (E1) o Jahlani Belfor o Arsen Dida o Joey Hermsen o Ruud van den Heuvel o Maurice van Hoof o Bjorn Manders o Noa Paolo o Cis Raaijmakers o Bram van Veghel o Kiki Vissers o Dani Voigt o Rowan Sterken o Daniël Voigt JO11-2 (E2) o Sem Aarts o Sammy Dada o Dylano Gerrits o Nick van Leuken o Jan van Stokkum o Ties van Stokkum o Coen van Veghel o Yorick van de Ven o Nick van der Windt o Dennis Aarts o Jur Plugers o Mark van Stokkum o Tim Wallerbos

JO11-3 (E3) o Luuk van den Boogaard o Martien van Hoof o Tycho Michiels o Quinn van de Mosselaar o Chris van Pampus o Rico van de Ven o Michael van den Boogaard o Rob van de Mosselaar JO11-4 (E4) o Daan Cornelissen o Denzel Groenen o Zyno Groenen o Roel van Helmond o Sam Kepser o Oscar Marquez-Cabrera o Tygo Smits o Esmée Goossens o Julian Hendriks JO11-5 (E5) o Meike van Bree o Dwayne Engelaan o Loes van Lieshout o Daniel Noppe o Mik Ruis o Lina Sparidans o Jules Spierings o Kay Swinkels o Joep Verstraelen o Daan van de Weijer o Daniek van Melis o Harm Sparidans JO9-1 (F1) o Rayen van Bree o Milan Dapperens o Tygo Konings o Tristan Kooistra o Lucas Kuijpers o Brian Manders o Luc Spetgens o Kasjan Trojanowicz o Levi Voigt o Arno Kuijpers o Tim van den Reek o Mohammed Yahia JO9-2 (F2) o Rayan Bouhafa o Ties van Bussel o Jayden Dufour o Djustin Henraath o Mees Kiani o Jurre Melius o Lars van Neerven o Binck Swinkels o Dion van Teeffelen o Remco Melius o Edwald van Teeffelen JO9-3 (F3) o Brandon van Boekel o Anthony Doe o Dirk van Helmond o Bram Kreemers o Dany van der Putten o Kevin Swinkels o Lars van Veghel o Thommy Wembi o Sjaak van der Putten o Leon Thielen JO9-4 (F4) o Mick van Hoof o Ryan Mommers o Dani Pereira Da Fonte

o Raf Raaijmakers o Thomas Seijkens o Yannick van de Ven o Bram Weerkamp o Vince Wilms o Mark van Leuken o Willem Raaijmakers o Harold Wilms JO9-5 (F5) o Senna van Baars o Meike Coppus o Maeve Dankers o Damian Hellings o Renske de Kort o Bart Kreemers o Gavin van Veghel o Luuk Vorstermans o Job Plugers o Wendy van Schijndel o Boy van Veghel o Tijn Verhorstert

oo JO15-3 (C3) oo JO15-4 (C4) oo MO15-1 (MC1) oo JO13-1 (D1) oo JO13-2 (D2) oo JO13-3 (D3) oo JO13-4 (D4) oo JO11-1 (E1) oo JO11-2 (E2) oo JO11-3 (E3) oo JO11-4 (E4) oo JO11-5 (E5) oo JO9-1 (F1) oo JO9-2 (F2) oo JO9-3 (F3) oo JO9-4 (F4) oo JO9-5 (F5) oo Mini’s

Mini’s o Milan Boers o Mylo Geerings o Cas Iwanicki o Levi van de Laar o Dylan van Lankveld o Danny de Beer o Jörgen van den Broek o Teun Vissers Vrijwilligers en Veteranen o Marc Gijsbers o Henri Hendriks o Leon Hesen o Erik Jaspers o Patricia Jaspers o Stëphan Jaspers o Klaas Jan Kooistra o Arno Kuijpers o Han Kuijpers o Jan Willem van Leuken o Miguel Marquez o Wendy van Melis o Marty Meulendijks o Mattie van Oorschot o Toon van Oorschot o Mario Plugers o Mireille Plugers o Sjaak van der Putten o Richard Schot o Harm Sparidans o Carlo Thielen o Michael Verbakel o Erik Wallerbos Teamplaatjes oo Bruheze 1 oo Bruheze 2 oo Bruheze 3 oo Bruheze 4 oo Bruheze 5 oo Bruheze 6 oo Bruheze 7 oo Bruheze 8 oo Dames oo Veteranen oo JO19-1 (A1) oo JO19-2 (A2) oo JO17-1 (B1) oo JO17-2 (B2) oo JO17-3 (B3) oo JO17-4 (B4) oo MO17-1 (MB1) oo JO15-1 (C1) oo JO15-2 (C2)

61


Gespecialiseerd in Bruids- en Portretfotografie Bruidsreportages Zwangerschapsshoots Newborn/baby Cakesmash Gezinnen/families Loveshoots Geboo Geboortekaartjes Uitnodigingen

www.lonnekefotografie.nl www.facebook.com/lonnekefotografie

Tandartsenpraktijk Brouwhuis Uw mond is onze zorg

•BIG geregistreerde tandarts(en). • Gediplomeerde mondhygiënisten • Gediplomeerde tandprotheticus. • Moderne apparatuur die aan alle WIP eisen voldoet

Overloop 50 - 5704 EL Helmond - Tel. 0492 - 511811


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

Brouwhorst Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 10:00 - 19:00 uur

Jumbo Brouwhorst Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10

v.v. Bruheze  

v.v. Bruheze Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you