Page 1

m u b l a l e m a Verz

Albert Heijn Martens Bavel

2016 / 2017


Deze voetbalplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


Beste spelers, vrijwilligers en supporters, Voor jullie ligt je eigen voetbalplaatjesalbum. Een mooie club als VV Bavel verdient natuurlijk een eigen voetbalplaatjesalbum. Het is een speciale uitgave en voor iedereen een uniek album, want jij staat in de spotlights. Leuk voor nu en heel bijzonder voor later. Wij denken dat het sparen van plaatjes van je eigen club nog veel leuker is dan het sparen van plaatjes van sterren uit de Eredivisie. Dit album heeft daardoor een historische en zeker heroïsche waarde voor je, het is tenslotte je glorietijd bij je club. Wij van Albert Heijn Martens Bavel vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze klanten en in het bijzonder bij het bruisende verenigingsleven in onze omgeving. Dit doen wij o.a. door het sponsoren van allerlei evenementen en activiteiten, maar zeker ook door het sponsoren van dit prachtige en unieke album. De voetbalplaatjes kunnen jij, je ouders, je familie en natuurlijk ook je buren bij ons sparen. Dit in de periode van maandag 7 november tot en met zaterdag 31 december 2016, dit is dus acht weken lang. Je krijgt een setje met tien plaatjes bij iedere €15,- aan boodschappen. Er zijn in deze periode ook speciaal geselecteerde actieproducten waarbij je een extra GRATIS setje met voetbalplaatjes krijgt. Ook zullen we regelmatig via onze facebookpagina gratis plaatjes verloten. Kijk hiervoor op www. facebook.com/albertheijnmartensbavel. Mocht het zo zijn dat je aan het eind van de spaaractie nog niet alle plaatjes hebt, dan niet getreurd. Aan het einde van de spaarperiode zal er bij de club een ruilmiddag georganiseerd worden zodat je toch het hele album compleet krijgt.

Nieuwe AH-voetbalplaatjesactie met spelers van VV Bavel, Dit najaar kan iedereen voetbalplaatjes verzamelen in dit prachtige album. Dat wordt uiteraard een collector’s item voor ons hele dorp. VV Bavel is diep verankerd in onze gemeenschap en vrijwel ieder huishouden heeft wel een familielid die bij VV Bavel actief is. We hopen weer op net zo’n groot succes als vier jaar terug. Toen was het dringen bij de kassa van Albert Heijn Martens. VV Bavel is nu erg actief met alle voorbereidingen voor de uitbreiding van het sportcomplex. Wat dat betreft matchen de ambities van VV Bavel en Albert Heijn Martens Bavel volledig. VV Bavel krijgt een nieuw kunstgrasveld met mogelijk extra kleedlokalen en AH krijgt een mooie winkel. Beide partijen breiden uit: de voetbalvereniging om haar leden het nog beter naar de zin te maken en de winkel om haar klanten op een hoger niveau te bedienen. Zodra deze gezamenlijke actie op zijn einde loopt, zullen de contouren van de nieuwe winkel al zichtbaar worden. Kortom, een prima moment om deze actie op te zetten. Ik dank Michael Martens van Albert Heijn Martens Bavel voor dit initiatief. Dit is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen bedrijven en voetbal. Ikzelf heb gelukkig weer de mogelijkheid om te studeren op alle foto’s van onze leden. Met ca. 1.000 leden is de fotoverzameling een welkome informatiebron. Ik leer onze leden beter kennen en onze leden leren elkaar beter kennen. Net zoals tijdens de vorige editie zal voldoende gelegenheid worden geboden, om de plaatjes te ruilen en er voor te zorgen dat ieder zijn of haar album compleet kan krijgen.

Wij willen alle mensen bedanken die met veel inzet hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dit prachtige en unieke album.

Ik wens een ieder veel plezier bij het verzamelen van de AH-VV Bavel voetbalplaatjes. oetbalplaatjes.

Wij wensen groot en klein veel spaarplezier!

Eric Joossen Voorzitter VV Bavel

Voorzitter

Albert Heijn Martens Bavel

Michael Martens Michael Martens en alle medewerkers van Albert Heijn Martens Bavel

Eric Joossen

Bavel Sfeerbeelden: Jos Hermans, Jack Jansen, Mark Kreukniet

3


Geschiedenis VV Bavel Aan het vroegere Hazenpad (de huidige Daalakker en Wildbraak) speelde Bavels eerste voetbalclub BVC vanaf de oprichting in 1922. In de clubkleuren geel en zwart werd er gespeeld op een zandvlakte tussen twee bosjes. Als het waaide zag men elkaar niet staan vanwege de smoor. Was de bal kapot, dan moest die ter plaatse worden gerepareerd, wat wel drie kwartier kon duren! Na een aantal jaren aan de Dorstseweg op een te klein veld vanwege een eikenboom, werd na een ledenvergadering met drie personen opkomst de club opgeheven.

Multifunctioneel terrein Maar een dorp zonder voetbalvereniging was en is ondenkbaar, dus op 1 november 1937 werden de clubkleuren geelzwart ingeruild voor groenwit en RKVV Bavel was een feit. Doel was om de jeugd van de straat en uit de kroeg te houden. Van de gemeente werd een veld gehuurd aan de Kerkstraat, protesten van omwonenden zorgden voor vangnetten van rollen kippengaas achter de doelen. Het terrein werd ook gebruikt voor de kermis, de eerste wielerkoers en het paardrijden. Over multifunctioneel gesproken! Tijdens de oorlogsjaren kwam het voetbal onder druk te staan aangezien spelers onder moesten duiken of te werk werden gesteld in Duitsland en zowel ballen als shirts waren op de bon. Waren er voldoende bonnen, dan werden shirts op de fiets gehaald in Eindhoven. Aan het eind van de oorlog heeft het voetbalveld nog dienst gedaan als parkeerplaats voor Poolse tanks. Na de oorlog Na de oorlog startte RKVV Bavel met één team in de 3e klasse van de Brabantse Bond. Doordat in 1953 het tweede team kampioen werd, promoveerde Bavel 1 automatisch mee (Bavel 2 mocht reglementair niet hoger uitkomen dan Bavel 1). Na drie sportieve jaren waarin RKVV Bavel tweemaal het kampioenschap behaalde, promoveerde het team in 1956 naar de 1e klasse van de Brabantse Bond. Inmiddels was de club al verhuisd naar het veld achter de Mariastraat en deed Bruininks dienst als kleedruimte en thuishaven… De Roosberg Na vier jaar hoogste klasse promoveerde Bavel naar de 4e klasse van de KNVB. Sportpark De Roosberg werd betrokken en in een beslissingswedstrijd tegen Waspik werd in 1966 een promotie naar de 3e klasse van de KNVB gerealiseerd. De 2e klasse is de hoogste klasse waarin Bavel uitkwam en daar heeft het zich vanaf 1969 vijf jaar staande weten te houden. Door verschillende oorzaken zwakte de prestaties af en na 21 jaar KNVB degradeerde Bavel in 1981 weer naar de Brabantse Bond. Het keerpunt kwam in 1984 toen een verjongd team na een bloedstollende nacompetitie de Brabantse Bond weer vaarwel kon zeggen. Na nog twee seizoenen 3e klasse reorganiseerde de KNVB en degradeerde Bavel naar de 4e klasse. In 2014 werd Bavel kampioen in de 4e klasse en promoveerde naar de 3e klasse waar het inmiddels voor het 3e seizoen speelt.

4


Geschiedenis vrouwen- en meisjesvoetbal VV Bavel Het vrouwenvoetbal bij VV Bavel begint in 1970. Toen startte een groep vriendinnen met de aanvang van een vrouwenvoetbalteam. In eerste instantie werd alleen nog getraind, in de zaal gevoetbald en wat vriendschappelijke wedstrijdjes geregeld. Het seizoen 1971-1972 was het eerste seizoen waarin VV Bavel daadwerkelijk met een vrouwenteam in de competitie uitkwam. Vervolgens groeide het aantal leden gestaag. In de jaren 1983 tm 1985 vormde men een tweede team en werd met Vrouwen 1 maar liefst drie keer op rij het kampioenschap en de bijbehorende promotie behaald. Vanaf 1986 speelde Bavel toen op het hoogste landelijke niveau.

Na dit jaar van herstart vond men weer de weg omhoog. Er konden opnieuw twee teams worden samengesteld en het eerste vrouwenteam promoveerde maar liefst drie jaar achtereen van de 6e naar de 3e klasse. Het jaar daarop werden, als gevolg van een herindeling bij de KNVB, de vrouwen in de 2e klasse ingedeeld.

Tot 1996 heeft het vrouwenteam van VV Bavel ruim tien jaar lang op dit hoogste landelijke niveau in Nederland gespeeld. Toen was er nog wel de splitsing tussen de zaterdagafdeling en de zondag afdeling landelijk.

In het seizoen 2010-2011 lukte het VV Bavel om het kampioenschap in de 2e klasse te pakken en te promoveren naar het landelijk niveau. Weer terug waar men in het verleden lang heeft gespeeld! Vanaf dat moment heeft men onafgebroken in de 1e klasse gespeeld.

In 1996 moest VV Bavel zich helaas terugtrekken en opnieuw starten in de toenmalige 6e klasse, omdat van de KNVB toen nog alleen het hoogste elftal mocht worden teruggetrokken. Het tweede team uitkomende in de 5e klasse kon deze stap niet maken. Met exact elf speelsters werd daarna een herstart gemaakt, en het aantal speelsters groeide al snel.

In het seizoen 2014-2015 lukte het VV Bavel om het kampioenschap te behalen in de 1e klasse en te promoveren naar de Hoofdklasse. Helaas mocht het verblijf daar slechts één seizoen duren, en degradeerde men via de nacompetitie terug naar de 1e klasse. Op dit niveau speelt VV Bavel tot op heden. Het tweede team komt inmiddels uit in de 2e klasse en het derde en vierde team spelen iets lager.

In deze periode lukte het VV Bavel om zelfs een derde en vierde team te formeren en tot op heden is het vrouwenvoetbal bij VV Bavel heel stabiel en speelt men al jaren met vier teams.

In deze periode werd ook een aanvang gemaakt met de start van een meisjesteam. Dit was een groot succes en het aantal meisjes bij VV Bavel groeide gestaag. Hiermee werd een grote stap gezet in de continuïteit voor het vrouwenvoetbal.

5


BAVEL SELECTIE

Bavel selectie Bavel selectie

Bas van den Bersselaar

Bavel selectie

Bavel selectie

Paul Carton

Bavel selectie

Bavel selectie Bavel selectie

Bavel selectie

Wout Horsten

Paul Adriaansen

Stijn Adriaansen

Nick Burgers

Tim van der Borgt

6

Bavel selectie Robin Adriaansen

Rob Adriaansen

Sander van Gils

Pieter Jan Kieboom

Bavel selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

Dennis Bink

Richard Dommisse

Bavel selectie

Glenn van Peer

Bavel selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

VV Bavel

Jordi Huijskens

Kenny Kok


Pascal Jansen

Pepijn de Weerdt

Teun van de Steenhoven Assistent-trainer selectie

Bas Plasman

Verzorgster selectie

Edwin Visser Hoofdtrainer selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

Gijs Pheninckx

Leider selectie

Leider selectie

Keeperstrainer selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

Bavel selectie

Rob Kriellaars Mike Marijnissen

Gerwin Geritsma

Luuk Oomen

Brecht Tielemans Gijs van der Veeken

Fred Vrolijk

Jan-Pierre Huijskens

Chrisje Boemaars

7

Bavel selectie

Bavel selectie

Bavel selectie


BAVEL 3

Thomas Adolphs

Patrick van Wel

8

Bavel 3 Bavel 3

Bavel 3 Martijn Willemsen

Arie Boemaars

Joost Putters

Rob Theunis

Coach / Leider Bavel 3

Erwin Smulders

Bavel 3

Bavel 3

Bavel 3

Pascal Reinieren

Bart van Gestel

Bavel 3

Arjan Eversdijk

Bavel 3

Bavel 3

Eric Donders

Daniel de Ceuster

Jorn Bastiaansen

Bavel 3

Bavel 3

Bavel 3

Pascal Jansen

Bavel 3

Bavel 3

Bavel 3

VV Bavel

Paul van den Boogaart

Wim Mosterdijk


BAVEL 4

Lars van Poppel

Arko Boeren

Pjotr van Pijlen

Bavel 4 Bavel 4 Bavel 4

Bas van Schรถll

Rik de Wit

Tim Oerlemans

Bavel 4

Bavel 4

Bavel 4

Rick Wouters

Jorg Joossen

Pim Schaerlaeckens

Bavel 4

Bavel 4

Bavel 4

Mike Nuiten

Menno Klemans

Sven Kapitein

Bavel 4

Bavel 4

Bavel 4

Mark Jansen

Leider Bavel 4

Nick van Gils

Bavel 4

Bavel 4

Bavel 4

VV Bavel

Niels Lambrechts

Teun Aarts

9


BAVEL 5

Bavel 5

VV Bavel

Kars Amsen

10

Wouter Bastiaansen

Bavel 5

Bavel 5

Bavel 5

Bavel 5

Ferdinand Frijters

Roel Imandt

Robbert Koppenhagen


Bavel 5

Bavel 5 Bente van Riel

Jurre van Riel

Coenraad Meijer

Bavel 5

Bavel 5

Bavel 5

Bavel 5

Bauke Marijnissen

John Ros

Eric Berkeveld

11


BAVEL 2 ZA

Bavel 2 za

Bavel 2 za

VV Bavel

Peter Vosselmans

Bavel 2 za Daan van Dongen

Brian van de Maagdenberg

Jannes de Jong

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Jorg de Jong

12

Bavel 2 za Corne van Dijk

Ranil Beekers

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Nigel van de Maagdenberg

Jack Poppelaars

Niels Poppelaars


Bavel 2 za

Bavel 2 za Rene Vosselmans

Roy de Kort

Bavel 2 za

Bob Roovers

Stefan Vargas

Bavel 2 za

Kevin Vargas

Bavel 2 za

Jiri Verschure

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Sjef Verhulst

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Bavel 2 za

Rik Reinieren

Ad Poppelaars

Choco van Vugt

13


BAVEL 4 ZA

Bavel 4 za

VV Bavel

Merijn Bruijns

14

Rick Dijkers

Bavel 4 za

Bavel 4 za

Bavel 4 za

Bavel 4 za

Maico de Jong

Michiel Geerts

Jorrit van Gils


Leider Bavel 4 za

Bavel 4 za

Bavel 4 za

Bavel 4 za

Job Horsten

Falco Kapitein

Sjors de Kivit

Toon Vissers

15


BAVEL 5 ZA

Bavel 5 za Nick van Hooijdonk

16

Stan van Hooijdonk

Niels van den Goorbergh

Bavel 5 za

Koen van Gils

Bavel 5 za

Bas van Gils

Bavel 5 za

Bavel 5 za

Hans Bruininks

Bavel 5 za

Jeroen Bruijns

Bavel 5 za

Bavel 5 za

Ralf Bosters

Bavel 5 za

Bavel 5 za

VV Bavel

Kevin Kramer

Daan Marijnissen


Bavel 5 za Luuk Horsten

Lars Oomen

Bavel 5 za

Stijn Roovers

Bavel 5 za

Rob Rebbens

Bavel 5 za

Siemon van Opstal

Bavel 5 za

Bavel 5 za

Erwin Noyen

Bavel 5 za

Bavel 5 za

Bavel 5 za

Teun Martens

Rick van Wijk

Dick van Elderen

17


BAVEL G1

Bavel G1 Arnold Geerts

18

Benjamin Brakkee

Gerwin Gerritsma

Bavel G1

Bavel G1

Bavel G1

Skip van den Bergh

Bavel G1

Bavel G1

VV Bavel

Anthony Hermans

Kurt Maes


Corjan Wirken

CornĂŠ Wirken

Verzorgster Bavel G1

Leider Bavel G1

Trainer / Leider Bavel G1

Bavel G1

Davy de Raet

Joke Vermeer

Remco Timmer

Melissa Wirken

19

Bavel G1

Bavel G1


20

Esmee Bruininks

Mares Beekers

Manouk de Craen Bavel VR-selectie

Isa Zomer

Bavel VR-selectie

Michelle Bakx Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Ilona Graauwmans

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

BAVEL VR-SELECTIE VV Bavel

Femke Oomen

Leslie Feskens Wietske Arnst

Amber van Boxel

Myrthe van Boxel

Lisa Feskens


Veerle van Liempd

Ilse van der Heijden

Louise Mandos Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Pleun van Ginneken

Bavel VR-selectie

Nikki van Gorkom

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Marloes Gerrissen ZoĂŤ van Ginneken

Manousch Michielsen Anne Gonsalves

Anne Hoefnagels

Klaaske Hutzezon

Sophia Omidiji

21

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie


BAVEL VR-SELECTIE

Bavel VR-selectie

VV Bavel

Inge Smet

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Debby Schalk

22

Bavel VR-selectie

Birgit van Oosterbosch

Daisy Stoffelen

Anneletta Tielrooy


Roos van Unen

Jill Verhoeven

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie

Samantha Tielrooy

Hilde Veth

Layla Tjipjens

Femke Zoon

23

Bavel VR-selectie

Bavel VR-selectie


BAVEL VR3

Janneke van Pruissen

24

Cynthia Vermeer

Bavel VR3

Amanda Onderdijk

Bavel VR3

Nienke Marijnissen

Bavel VR3

Charlotte Kats

Bavel VR3

Bavel VR3

Joyce Daelman

Bavel VR3

Bavel VR3

Bavel VR3

VV Bavel

Astrid Wagener

Hedi Lotterman


BAVEL VR4

Sanne Dekkers

Bavel VR4 Bavel VR4 Desiree Bergmans

Bavel VR4

Bavel VR4

Bavel VR4

Lobke Marijnissen

Iris Rensen

Tess Joppen

Linsey van Nijnatten

Trainer Bavel VR4

Samantha Lachman

Eveline Bastiaansen

Hanneke van den Goorbergh

Bavel VR4

Bavel VR4

Bavel VR4

Laura Beenackers

Annemarijn Opdam

Janneke van der Avoort

Bavel VR4

Bavel VR4

Bavel VR4

Fay Henken

Bavel VR4

Bavel VR4

Bavel VR4

VV Bavel

Sanne Rops

William Marijnissen

25


KPJ3

Jan van den Goorbergh

26

Jan Keulaars

KPJ3

Bram Franken

KPJ3

Jorin Ermens

KPJ3

KPJ3

Stef Horsten

KPJ3

KPJ3

KPJ3

VV Bavel

Stan van den Goorbergh

Job Roovers


Arjan van Engelen

KPJ3

KPJ3

KPJ3

Joost Wouters

Koen Roovers

Coach KPJ3

Rens Huijbregts

KPJ3

KPJ3

KPJ3

Tim van Schรถll

Mark van Hooijdonk

Rik Broos

27


BAVEL JO19-1

Bavel JO19-1 Lars de Roos

28

Jurgen Snijders

Bavel JO19-1

Stijn Jansen

Rick van den Maagdenberg

Bavel JO19-1

Jim Karelse

Bavel JO19-1

Jens de Jong

Bavel JO19-1

Bavel JO19-1

Job Bedert

Billie van Hoeven

Bavel JO19-1

Liam Geerts

Bavel JO19-1

Bavel JO19-1

Bart Dekkers

Bavel JO19-1

Jaap Berendschot

Bavel JO19-1

Bavel JO19-1

Stijn Dekkers

Bavel JO19-1

Bavel JO19-1

VV Bavel

Gijs Terpstra

Sander Wortelboer


BAVEL JO19-2

Mark Bliek

Harm Houtepen

Bram Marijnissen

Bavel JO19-2 Bavel JO19-2

Rob Frijters

Mitchell Kools

Leider JO19-2

Koen Jansen

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

Nick van Gils

Ian van de Maagdenberg

Luuk van Campen

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

Thomas van Dijk

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

Bavel JO19-2

VV Bavel

Yorn de Roos

Eric Donders

29


BAVEL JO19-3

Bavel JO19-3 Bavel JO19-3

Bavel JO19-3

Stan van Pelt

Trainer / Leider JO19-3

Trainer / Leider JO19-3

Bavel JO19-3

30

Storm van Tuijl

Sven Cardinaal

Bas van Mook

Splinter Heikens

Bavel JO19-3

Siem van den Heuvel

Levi van der Pluijm

Benjamin Burzic

Sjoerd Burger

Bavel JO19-3

Bavel JO19-3

Stijn van den Boogaart

Matthijs Bink

Bavel JO19-3

Jesper Bal

Bavel JO19-3

Bavel JO19-3

Martijn Oerlemans

Bavel JO19-3

Bavel JO19-3

Bavel JO19-3

VV Bavel

Frank van der Pluijm

Paul van den Boogaart


BAVEL JO19-4

Duncan Martens

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Mart de Craen

Mika Jacobs

Casper van Steen

Bob Freijzer

Kevin van Gool

Lars Kooistra

Trainer / Leider JO19-4

Trainer / Leider JO19-4

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Niek van Gils

Thijs Bastiaansen

Bavel JO19-4

Ward de Bokx

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Jens de Bokx

Felipe Bol

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Alexander van Vugt

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

Bavel JO19-4

VV Bavel

Wil Martens

Alex Verstraeten

31


BAVEL JO17-1

Bavel JO17-1

Bavel JO17-1 Bavel JO17-1

Semmy van Wel

Trainer / Coach / Leider JO17-1

Bavel JO17-1 Bavel JO17-1

32

Kevin Schuurmans

Wessel Janssens

Wout Peters

Bavel JO17-1

Emma van Nijnatten

Rens MoggrĂŠ

Xam van Duuren

Dion Hermans

Bavel JO17-1

Tom Hagemeijer

Bavel JO17-1

Ferron Donders

Wout Dekkers

Bavel JO17-1

Jelle Bouvy

Bavel JO17-1

Bavel JO17-1

Valentijn Koomans

Bavel JO17-1

Bavel JO17-1

Bavel JO17-1

VV Bavel

Ruben de Weerdt

Peter Dekkers


Voornaam

Tussenvoegsel Achternaam

C.G.M. E. v.d. P. v.d. J.A.M. van A. H. van J.A.M. van A. van P. A.W.C. W. F. R. E. E. J.P. Justin van A.

Bastiaansen Boogaart Boogaart Cafe ‘t Karrewiel Es Fievez Gils Gils Gorkum Huisartsenpraktijk Corten/Van West Laming Marijnissen Mosterdijk Roelands Roelands Roelands Roovers Teunissen Tienen Tobo Fiscaal Advies Trimgroep Bavel Verbakel


BAVEL JO17-3

Bavel JO17-3

VV Bavel

Jop Joossen

34

Rik Smulders

Bavel JO17-3

Sam Fens

Bavel JO17-3

Stan Embregts

Bavel JO17-3

Thomas van der Avoort

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Vincent Boss

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Brent Daams

Niek Snijders

Rinaldo Bogers


Rick Schuurmans

Lucas de Smit

Gijs Marijnissen

Bavel JO17-3

Tommie Lombarts

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Thomas van Dijk

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3

Bavel JO17-3 Bavel JO17-3

Iris van Boxel

Tobias Veerkamp

Stijn Weeterings

35


BAVEL JO17-4

Bavel JO17-4 Lars Gubbels

36

Jesper Lambrechts

Thomas Crans

Bavel JO17-4

Robin Smits

Bavel JO17-4

Lars Jespers

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

Niels van Gils

Bavel JO17-4

Koert Frijters

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

Stan Buijnsters

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

VV Bavel

Keith Martens

Luuk Martens


Stef Nouws

Sam Segers

Freek Roovers

Leider JO17-4

Trainer JO17-4

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

Rogier Sasse

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

Bavel JO17-4

Thom Mijvis

Ferdinand Frijters

Richard Sasse

37


BAVEL JO15-1

Bavel JO15-1

VV Bavel

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Sebas Groot

Joris Butz

Jeroen Kiezenberg

Jasper van Dooren

Bavel JO15-1

Jochem Butz

Ivar Bal

38

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Jonathan Koomans

Milo de Kort

Tijn Leermakers


Sietse Smulders

Marten van der Heide

Rutger Verbeet

Arne Werrij

Leider JO15-1

Leider JO15-1

Trainer / Coach JO15-1

Bavel JO15-1

Thijmen Wimmer

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Bavel JO15-1

Lars Roelands

Diederik Bal

Edwin Roelands

39


BAVEL JO15-2

Bavel JO15-2

Lucas Behouden

Isabelle van der Velden

40

Bavel JO15-2 Bavel JO15-2

Trainer / Coach / Leider JO15-2 Leevy van Wel

Sem Hermans

Tom Smulders

Giuliano van Oosterhout

Bavel JO15-2

Bavel JO15-2

Bas de Jong

Tim Fens

Bavel JO15-2

Daan van Dongen

Bavel JO15-2

Bavel JO15-2

Koen Branderhorst

Bavel JO15-2

Bavel JO15-2

Bavel JO15-2

Quincy Dielemans

Ties Thuring

Trainer / Coach / Leider JO15-2

Bavel JO15-2

VV Bavel

Erwin Smulders

Pierre Fens


BAVEL JO15-3

Daan Bastiaansen

Jorg van Steen

Bavel JO15-3 Melih Caliskan

Zino Rigter

Trainer / Coach JO15-3

Trainer / Coach JO15-3 Jules van der Zwalm

Joep van Haperen

Jari van der Laan

Bas Janssens

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Koen Jansen

Marit Bosman Jansen

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3 Jamiro de Bruijn

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Thomas Rops

Luca Botter

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

Bavel JO15-3

VV Bavel

Luuk van den Berg

Harold Rops

41


BAVEL JO15-4

Bavel JO15-4

VV Bavel

Bavel JO15-4 Justus van Gobbel

Yannick Jansen

Julius van Hees

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Pepijn van den Heuvel

42

Bavel JO15-4 Jesse van Eck

Giel Dekkers

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Wouter van Soest

Marijn de Jong

Freek Marijnissen


Xem de Waard

Jurre Nouws

Peter Dekkers

Trainer / Coach JO15-4

Coach JO15-4

Trainer / Coach JO15-4

Bavel JO15-4

DaniĂŤl van Mook

Arish van Oploo

Anoek Scholten

Teije van Vliet

Maartje de Ridder

43

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4

Bavel JO15-4


BAVEL JO15-5

Bavel JO15-5

VV Bavel

Mathijs Bakker

Rick Grauwmans

Menno de Heer

Bavel JO15-5

Gijs Belt

Bavel JO15-5

Amber Beerens

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Timo Aartsen

44

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Ruben de Keizer

Mohamad Houri

Joeri Peeters


Coach JO15-5 Ad Bakker

Jop van der Steen

Thijs Smeekens

Leider JO15-5

Juul Segers

Trainer / Coach JO15-5

Bavel JO15-5

Lucas Wortelboer

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Bavel JO15-5

Sascha Petty

Werner de Heer

Christel Geerts

45


BAVEL JO13-1

Bavel JO13-1

VV Bavel

Floris Groot

Bavel JO13-1

Teun van Engelen

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Julian Gram

Thomas Claes

Mats Bedert

Bavel JO13-1

Elias Appel

46

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Daan Heeren

Juul Mentink

Gijs Mulders


Bavel JO13-1 Ziggy van der Voort

Jens de Wilde

Rob Adriaansen

Bavel JO13-1

Gino van den Wijngaard

Leider JO13-1

Ingmar Werrij

Leider JO13-1

Bavel JO13-1

Trainer / Coach JO13-1

Bob Verhoof

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Bavel JO13-1

Daan van Rooij

Louis Verhoof

Jeroen Theunis

47


BAVEL JO13-2

Bavel JO13-2

VV Bavel

Ties van Bergen

Bavel JO13-2 Andy Bastiaansen

Glenn Dekkers

Willem Berendschot

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Ole Baden

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Lucas Albers

48

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Dylan Hendrickx

Sam Houtepen

Flip Jansen


Bavel JO13-2 Naouafal el Mokkadem

Olivier Wimmer

Hein van Bergen

Bavel JO13-2

Thijmen Wijgaarts

Trainer JO13-2

Thijs Put

Leider JO13-2

Bavel JO13-2

Trainer / Coach JO13-2

Rens van Meenen

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Bavel JO13-2

Sem van Liessum

Jack Bastiaansen

Erwin Wijgaarts

49


BAVEL JO13-3

Bavel JO13-3

Sjoerd Beijer

50

Floris Kooijman

Thom van den Heuvel

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Binck de Jong

Sjors Goedèl

Floris van Dijk

Bavel JO13-3

Tom Bogaerts

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Leroy van Vugt

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

VV Bavel

Maurits Kuipers

Bart van de Laar


Bavel JO13-3

Bavel JO13-3 Ed van Schijndel

Robbert van der Laar

Bavel JO13-3

Juste van de Merwe

Finn Thomas

Trainer / Coach JO13-3

Rick van Schijndel

Leider JO13-3

Lars Sasse

Coach JO13-3

Trainer JO13-3

Stijn Peters

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Bavel JO13-3

Mees van Loon

Norbert Kuipers

Riccardo Goedèl

51


BAVEL JO13-4

Bavel JO13-4

VV Bavel

Bavel JO13-4 Guus van Bergen

Thijmen Jansen

Sem Hessels

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Jasper van den Heuvel

52

Bavel JO13-4 Dilano Beerens

Simon van Beek

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Hidde Bouvy

Mees van Maren

Sander Peeters


Bavel JO13-4 Pepijn Smit

Bram Wessels

Bavel JO13-4 Job Sulman

Tjitte Wijnings

Tom van Vorstenbosch

Coach JO13-4

Coach JO13-4

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Ruben Simon

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Bavel JO13-4

Luuk Schalken

Arthur van Vorstenbosch

Peter Wijnings

53


BAVEL JO13-5

Bavel JO13-5

Koen Martens

Leider JO13-5

Trainer JO13-5

Bavel JO13-5

Luke van Wijk

Abdulmalek Houri

Frans Kimenai

Petr Jansen

Bavel JO13-5

Bavel JO13-5

Jeroen de Heer

Bavel JO13-5

Ard van Gils

Finn Jacobs

Jelle Potters

Thom van Dijck

Bavel JO13-5

Bavel JO13-5

Bavel JO13-5 Bavel JO13-5

Robin Eversdijk

54

Bavel JO13-5 Mustapha Caliskan

Thijs Mol

Bavel JO13-5

Bavel JO13-5

Bavel JO13-5

VV Bavel

Christel Geerts

Jorg van Gils


BAVEL JO11-1

Bavel JO11-1

VV Bavel

Bavel JO11-1

Trainer JO11-1

Trainer JO11-1

Bavel JO11-1

Gunnar Werrij

Pepijn de Weerdt

Mees van Rooij

Tim Laros

Tristan Peter Langenbach

Leider JO11-1

Lars Goedèl

Harm Dilven

Giel Carton

Bavel JO11-1

Bavel JO11-1

Bavel JO11-1

Bavel JO11-1 Bas Meijll

Matthijs Bastiaansen

Bavel JO11-1

Bavel JO11-1

Bavel JO11-1

Pieter van den Heuvel

Paul Carton

Tobias Meijll

55


JO10-1

Dino van Gogh

Bavel JO10-1 Bavel JO10-1

Kevin Schakel

Pelle Polfliet

Leider JO10-1

Trainer / Coach JO10-1

Bavel JO10-1

Joris Weterings

56

Tijn van Leersum

Trainer / Coach JO10-1

Bink Langendoen

Rik ’t Jong

Daan van Gogh

Bavel JO10-1

Owen van Gobbel

Bavel JO10-1

Bavel JO10-1

Oskar Appel

Bavel JO10-1

Bavel JO10-1

Bavel JO10-1

VV Bavel

Marcel Langendoen

Erwin Schakel


JO11-2

Bavel JO11-2 Trainer JO11-2 Krijn Zandbergen

Eugene den Boer

Henk van Ingen

Coach / Leider JO11-2

Coach / Leider JO11-2

Sem Pieren

Coach / Leider JO11-2

Trainer JO11-2

Bart van Gestel

Simon van Ingen

Josefine Huis

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

Huub van den Heuvel

Teun Moggre

Tom Drion

Senn den Boer

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

Boudewijn Broekhuizen

Sam van Gestel

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

Bavel JO11-2

VV Bavel

Gijs Pieren

Annette Plantinga

57


BAVEL JO11-3

Mees van Opstal

Ties Wagenaar

Thijs van Pelt

Trainer / Coach / Leider JO11-3

Trainer / Coach / Leider JO11-3

Max van den Oetelaar

Bavel JO11-3 Loek Smeekens

Jens van Langen

Bavel JO11-3

Bavel JO11-3

Bavel JO11-3 Bavel JO11-3

Geert van der Made

58

Bavel JO11-3 Daan Cheizoo

Bas Beijer

Bavel JO11-3

Bavel JO11-3

Bavel JO11-3

VV Bavel

Cantor van Pelt

Marcel van der Made


BAVEL JO11-4

Bavel JO11-4

Bavel JO11-4

Pepijn de Meulder

Trainer / Coach / Leider JO11-4

Trainer / Coach / Leider JO11-4

Bavel JO11-4 Bavel JO11-4

Bavel JO11-4

Jules Petty

Guus Vermeer

Djesley Hommes

Rosalie Goossens

Thijs van Gool

Roy van Oploo

Martijn Geerts

Mees-Marijn Edwards

Bavel JO11-4

Hilde van der Avoird

Bavel JO11-4

Bavel JO11-4

Bavel JO11-4

Bavel JO11-4

VV Bavel

Maarten Geerts

Gilbert de Meulder

59


BAVEL JO10-2

Ivor Kok

Bavel JO10-2 Bavel JO10-2

Jelle Jansen

Luuk Put

Mats van Rooijen

Leider JO10-2

Trainer / Coach JO10-2

Bavel JO10-2

Eddie Swarttouw

60

Jort de Leeuw

Trainer / Coach JO10-2

Aivan Kok

Dirk van den Heuvel

Bavel JO10-2

Hidde Doyer

Bavel JO10-2

Bavel JO10-2

Sem Claes

Bavel JO10-2

Bavel JO10-2

Bavel JO10-2

VV Bavel

Edwin Swarttouw

Marco van Rooijen


BAVEL JO11-5

Floris Bol

Ruben Boeren

Micah Tjon-Sien-Fat

Jurre Kooijman

Leider JO11-5

Trainer JO11-5

Jop Hamming

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

Joep Kusters

Joaquin de Bruijn

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

Gijs Wiertz

David van Ham

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

Bavel JO11-5

VV Bavel

Martijn Wiertz

Arjen Kooijman

61


BAVEL JO11-6

Bavel JO11-6

Bavel JO11-6

Jasper de Meulder

Floris van Schaik

Jelte Oud

Trainer / Coach / Leider JO11-6

Bavel JO11-6 Bavel JO11-6

62

Bavel JO11-6 Guus van Loon

Lars van Langen

Youp van de Reijken

Ivo Langen

Bavel JO11-6

Quirijn Huis

Bavel JO11-6

Jens van Dongen

Bavel JO11-6

Bavel JO11-6

Bavel JO11-6

VV Bavel

Sjoerd Smeekens

Koen van Langen


BAVEL JO11-7

Bavel JO11-7

VV Bavel

Jaap Schalken

Niels Snel

Bavel JO11-7

Niels Rossen

Bavel JO11-7

Lucca Roelof Meijer Diaz

Bavel JO11-7

Bram van Maren

Bavel JO11-7

Bavel JO11-7

Sietse de Bruijn

Bavel JO11-7

Bavel JO11-7

Bavel JO11-7

Joep Engelenburg

Kaelan Thielen

Sjoerd Visser

63


BAVEL JO9-1

AndrĂŠ de Hoogd

Bavel JO9-1 Bavel JO9-1

Youri Schakel

Jop de Lange

Leider JO9-1

Trainer / Coach JO9-1

Bavel JO9-1

Bink Vermeer

64

Bart Lammers

Trainer JO9-1

Michai Kok

Max Hul

Naud Heinen

Bavel JO9-1

Boris Gregorowitsch

Bavel JO9-1

Bavel JO9-1

Luca Fortunati

Bavel JO9-1

Bavel JO9-1

Bavel JO9-1

VV Bavel

Jascha Gregorowitsch

Maarten Hul


BAVEL JO8-1

Bavel JO8-1

Bavel JO8-1

VV Bavel

Thijs Mol

Stijn Joustra

Ralph van Rooijen

Youp Lassooij

Trainer JO8-1

Coach JO8-1

Kenji Hommes

Bavel JO8-1

Bavel JO8-1

Max van Gogh

Lucaz Diepstraten

Bavel JO8-1

Bavel JO8-1

Bavel JO8-1

Bavel JO8-1

Sander Bosman Jansen

Harro Joustra

Bram Hommes

65


BAVEL JO9-2

Mats Horde

Floris van Pruissen

66

Bavel JO9-2 Joep van Nunen

Daan Zandee

Casper van Pruissen

Trainer / Coach / Leider JO9-2

Trainer / Coach / Leider JO9-2

Ralph van Luijt

Bavel JO9-2

Bavel JO9-2

Jonas Klep

Jimi van den Kieboom

Bavel JO9-2

Bavel JO9-2

Bavel JO9-2

Lars van Dun

Bavel JO9-2

Bavel JO9-2

Bavel JO9-2

VV Bavel

Wim Horde

Michael van Pruissen


BAVEL JO9-3

Bram Brom

Flip Stadegaart

Julius Wimmer

Sebastiaan Vermeer

Coach / Leider JO9-3

Coach / Leider JO9-3

Lauren Rombouts

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

Rick Veroude

Rein Dilven

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

Max van der Heijden

Kars Houben

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

Bavel JO9-3

VV Bavel

Richard Houben

Martijn van der Heijden

67


BAVEL JO9-4

Bavel JO9-4

VV Bavel

Luuk Sulman

68

Wies Veldwijk

Bavel JO9-4

Joost Peschier

Bavel JO9-4

Sjors van Opstal

Bavel JO9-4

Storm van der Laan

Bavel JO9-4

Bavel JO9-4

Douwe Kooijman

Bavel JO9-4

Bavel JO9-4

Bavel JO9-4

Jim Beekers

Noah Verhulst

Stijn Wissink


BAVEL JO9-5

Bavel JO9-5

Bavel JO9-5

VV Bavel

Bart van Gool

Juliet Sebregts

Mathijs Kweens

Trainer / Coach / Leider JO9-5

Bavel JO9-5

Bavel JO9-5

Kristian Ligtvoet

Josse van der Avoird

Bavel JO9-5

Bavel JO9-5 Rein Dooge

Cheyenne van Boxel

Bavel JO9-5

Bavel JO9-5

Bavel JO9-5

Mathieu van Nispen

Timo Vingerhoets

Michel Ligtvoet

69


BAVEL JO9-6

Cas van Elsacker

Sven van Schijndel

70

Bavel JO9-6 Loek Rafael Meijer Diaz

Giel Vogels

Milan van Oel

Coach / Leider JO9-6

Coach / Leider JO9-6

Finn van der Linden

Bavel JO9-6

Bavel JO9-6

Simon Kok

Siebe Heinen

Bavel JO9-6

Bavel JO9-6

Bavel JO9-6

Mertcan Caliskan

Bavel JO9-6

Bavel JO9-6

Bavel JO9-6

VV Bavel

Jeroen van der Linden

Jan van Elsacker


BAVEL JO9-7

Milan de Ceuster

Manuel de Ceuster

Jesper Snel

Stan Put

Coach / Leider JO9-7

Trainer JO9-7

Bavel JO9-7

Jelte Vissers

Bavel JO9-7

Bavel JO9-7 Tijmen de Leeuw

Mart Lambrechts

Mika Klep

Yannick Dubbeldam

Coach / Leider JO9-7

Bavel JO9-7

Bavel JO9-7

Brent Lambrechts

Bavel JO9-7

Bavel JO9-7

Bavel JO9-7

Bavel JO9-7

VV Bavel

Rick Lambrechts

Marcel Dubbeldam

71


BAVEL JO7-1

Bavel JO7-1

Job Pronk

Bavel JO7-1

Ties Moggré

Coach / Leider JO7-1

Bavel JO7-1 Bavel JO7-1

72

Sjoerd Leijten

Bavel JO7-1

Hidde Laurijssens

Joris van den Heuvel

Jonas van Nassau

Fréderique Edwards

Bavel JO7-1

Mattia Diepstraten

Bavel JO7-1

Dahn van Blitterswijk

Bavel JO7-1

Bavel JO7-1

Bavel JO7-1

VV Bavel

Maurits Seijkens

Jan Diepstraten


BAVEL JO7-2

Raid el Mokkadem

Tom Ouwens

Trainer / Coach / Leider JO7-2

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2

Vigo Verkaart

Daan Fievet

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2 Lucas van Luijt

Koen de Kanter

Reinout Rozen

Roef de Brouwer

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2

Lamar Brison

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2

Bavel JO7-2

VV Bavel

Maxiem Wimmer

Suzanne Gommers

73


BAVEL JO7-3

Bavel JO7-3

VV Bavel

Bavel JO7-3

Koen van der Weegen

Coach / Leider JO7-3

Bavel JO7-3

Bavel JO7-3

Bavel JO7-3 Coach / Leider JO7-3 Marijn Martens

Pablo Luiz Meijer Diaz

Tim van Schijndel

Dean Sebregts

Bavel JO7-3

Tuur Rovers

Wout van Gorp

Fenne Leermakers

Melle Graumans

Bavel JO7-3

Bavel JO7-3

Stijn van Gogh

74

Bavel JO7-3

Bavel JO7-3

Bavel JO7-3

Robert Claassen

Hein van Schijndel

Teun van Gogh


BAVEL MO17-1

Bavel MO17-1 Bavel MO17-1 Neele Hermans

Coach MO17-1

Hannah Hermans

Bavel MO17-1

Bavel MO17-1

Jasmijn Smeulders

Pien Veldwijk

Jula Cardinaal

Lise ’t Jong

Leider MO17-1

Noor Heerema

Mandy Beenackers

Bavel MO17-1

Veerle Albers

Bavel MO17-1

Bavel MO17-1

Zoë Eversdijk

Bavel MO17-1

Bavel MO17-1

Bavel MO17-1

VV Bavel

Charlotte Brouwers

Jos Hermans

75


BAVEL MO15-1

Bavel MO15-1 Evelien van der Weijden

76

Femke Verbunt

Jolijn van der Weijden

Esmee Veroude

Bavel MO15-1

Trainer MO15-1

Eefje van Engelen

Bavel MO15-1

Bavel MO15-1

Isa Buijnsters

Bavel MO15-1

Brechtje Beekers

Bavel MO15-1

Bavel MO15-1

Daantje Polman

Bavel MO15-1

Bavel MO15-1

VV Bavel

Theo Polman

Diana Veroude


BAVEL MO13-1

Nena van Steen

Milou Verhoof

Bavel MO13-1 Bavel MO13-1 Bavel MO13-1

Joele Overdevest

Sanne Schuurmans

Trainer / Coach / Leider MO13-1

Olivia Robb

Bavel MO13-1

Guusje Remmerswaal

Bavel MO13-1

Bavel MO13-1

Kris Polman

Joy Fortunati

Inge Leermakers

Bavel MO13-1

Liv Heijmans

Bavel MO13-1

Bavel MO13-1

GabriĂŤlle van Hees

Iris van Eekelen

Bavel MO13-1

Fenne Bosman Jansen

Bavel MO13-1

Bavel MO13-1

Eva Bastiaansen

Bavel MO13-1

Bavel MO13-1

Bavel MO13-1

VV Bavel

Jolie van Wijk

Mark Leermakers

77


78

Jan Jansen

Peter Wolfs

Websitebeheerder

Wedstrijdsecretaris

Veld- & accomodatiebeheerder

Veld- & accomodatiebeheerder Secretaris

BESTUUR EN VRIJWILLIGERS VV Bavel

Jack Jansen

Ad van Gorkum

Bob Koomans


SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter

VV Bavel

Ferdinand Frijters

Jeroen Theunis

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Hans van Nijnatten

Herman van der Made

Jan van der Veeken

79


SPAAROVERZICHT VV Bavel

Voorwoord

o Michael Martens o Eric Joossen o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Glenn van Peer Dennis Bink Pieter Jan Kieboom Paul Adriaansen Rob Adriaansen Robin Adriaansen Stijn Adriaansen Bas van den Bersselaar Tim van der Borgt Nick Burgers Paul Carton Richard Dommisse Sander van Gils Wout Horsten Jordi Huijskens Kenny Kok Rob Kriellaars Mike Marijnissen Luuk Oomen Gijs Pheninckx Bas Plasman Brecht Tielemans Gijs van der Veeken Edwin Visser Pepijn de Weerdt Fred Vrolijk Jan-Pierre Huijskens Pascal Jansen Teun van de Steenhoven Gerwin Geritsma Chrisje Boemaars

o o o o o o o o o o o o o o o o

Pascal Jansen Thomas Adolphs Jorn Bastiaansen Daniel de Ceuster Eric Donders Arjan Eversdijk Bart van Gestel Joost Putters Pascal Reinieren Martijn Willemsen Erwin Smulders Rob Theunis Patrick van Wel Arie Boemaars Paul van den Boogaart Wim Mosterdijk

Bavel selectie

Bavel 3

Bavel 4

o o o o o o o o o o o o o o o o

Nick van Gils Mark Jansen Sven Kapitein Menno Klemans Mike Nuiten Lars van Poppel Pim Schaerlaeckens Bas van Schöll Rick Wouters Arko Boeren Tim Oerlemans Rik de Wit Jorg Joossen Pjotr van Pijlen Niels Lambrechts Teun Aarts

o o o o

Bavel 5

80

Ferdinand Frijters Kars Amsen Wouter Bastiaansen Roel Imandt

o o o o o o o

Robbert Koppenhagen Bauke Marijnissen Coenraad Meijer Bente van Riel Jurre van Riel John Ros Eric Berkeveld

Bavel 2 za

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Peter Vosselmans Nigel van de Maagdenberg Ranil Beekers Corne van Dijk Daan van Dongen Jannes de Jong Jorg de Jong Brian van de Maagdenberg Jack Poppelaars Niels Poppelaars Rik Reinieren Bob Roovers Sjef Verhulst Jiri Verschure Kevin Vargas Stefan Vargas Rene Vosselmans Roy de Kort Ad Poppelaars Choco van Vugt

o o o o o o o o o

Bavel 4 za

Maico de Jong Merijn Bruijns Rick Dijkers Michiel Geerts Jorrit van Gils Job Horsten Falco Kapitein Sjors de Kivit Toon Vissers

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ralf Bosters Jeroen Bruijns Hans Bruininks Bas van Gils Koen van Gils Niels van den Goorbergh Nick van Hooijdonk Stan van Hooijdonk Kevin Kramer Daan Marijnissen Teun Martens Erwin Noyen Siemon van Opstal Rob Rebbens Stijn Roovers Luuk Horsten Lars Oomen Rick van Wijk Dick van Elderen

o o o o o o o o o o o o

Bavel 5 za

Bavel G1

Skip van den Bergh Benjamin Brakkee Arnold Geerts Gerwin Gerritsma Anthony Hermans Kurt Maes Davy de Raet Remco Timmer Corjan Wirken Corné Wirken Joke Vermeer Melissa Wirken

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel VR-selectie

Ilona Graauwmans Isa Zomer Femke Oomen Wietske Arnst Michelle Bakx Mares Beekers Amber van Boxel Myrthe van Boxel Esmee Bruininks Manouk de Craen Leslie Feskens Lisa Feskens Marloes Gerrissen Pleun van Ginneken Zoë van Ginneken Anne Gonsalves Nikki van Gorkom Ilse van der Heijden Anne Hoefnagels Klaaske Hutzezon Veerle van Liempd Louise Mandos Manousch Michielsen Sophia Omidiji Birgit van Oosterbosch Debby Schalk Inge Smet Daisy Stoffelen Anneletta Tielrooy Samantha Tielrooy Layla Tjipjens Roos van Unen Jill Verhoeven Hilde Veth Femke Zoon

Bavel VR3

Joyce Daelman Charlotte Kats Nienke Marijnissen Amanda Onderdijk Janneke van Pruissen Cynthia Vermeer Astrid Wagener Hedi Lotterman

Bavel VR4

Fay Henken Janneke van der Avoort Eveline Bastiaansen Laura Beenackers Sanne Dekkers Hanneke van den Goorbergh Tess Joppen Samantha Lachman Lobke Marijnissen Desiree Bergmans Linsey van Nijnatten Annemarijn Opdam Iris Rensen Sanne Rops William Marijnissen

KPJ3 o o o o o o o o o o o o o

Stef Horsten Jorin Ermens Bram Franken Jan van den Goorbergh Jan Keulaars Stan van den Goorbergh Job Roovers Tim van Schöll Rens Huijbregts Koen Roovers Arjan van Engelen Joost Wouters Mark van Hooijdonk

o Rik Broos o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO19-1

Stijn Dekkers Jaap Berendschot Bart Dekkers Liam Geerts Billie van Hoeven Stijn Jansen Job Bedert Jens de Jong Jim Karelse Rick van den Maagdenberg Lars de Roos Jurgen Snijders Gijs Terpstra Sander Wortelboer

o o o o o o o o o o o o

Thomas van Dijk Mark Bliek Luuk van Campen Rob Frijters Nick van Gils Harm Houtepen Koen Jansen Mitchell Kools Ian van de Maagdenberg Bram Marijnissen Yorn de Roos Eric Donders

o o o o o o o o o o o o o o o

Martijn Oerlemans Jesper Bal Matthijs Bink Stijn van den Boogaart Sjoerd Burger Benjamin Burzic Sven Cardinaal Siem van den Heuvel Splinter Heikens Bas van Mook Stan van Pelt Levi van der Pluijm Storm van Tuijl Frank van der Pluijm Paul van den Boogaart

o o o o o o o o o o o o o o o

Alexander van Vugt Felipe Bol Thijs Bastiaansen Jens de Bokx Ward de Bokx Mart de Craen Bob Freijzer Niek van Gils Mika Jacobs Kevin van Gool Lars Kooistra Duncan Martens Casper van Steen Wil Martens Alex Verstraeten

o o o o o o o o o o o

Bavel JO19-2

Bavel JO19-3

Bavel JO19-4

Bavel JO17-1

Valentijn Koomans Jelle Bouvy Wout Dekkers Ferron Donders Tom Hagemeijer Dion Hermans Wessel Janssens Rens Moggré Emma van Nijnatten Wout Peters Semmy van Wel


o o o o

Xam van Duuren Kevin Schuurmans Ruben de Weerdt Peter Dekkers

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO17-3

Brent Daams Vincent Boss Thomas van der Avoort Stan Embregts Sam Fens Jop Joossen Rik Smulders Niek Snijders Rinaldo Bogers Iris van Boxel Thomas van Dijk Tommie Lombarts Gijs Marijnissen Rick Schuurmans Lucas de Smit Tobias Veerkamp Stijn Weeterings

Bavel JO17-4

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Stan Buijnsters Koert Frijters Niels van Gils Lars Jespers Robin Smits Thomas Crans Lars Gubbels Jesper Lambrechts Keith Martens Luuk Martens Thom Mijvis Stef Nouws Freek Roovers Rogier Sasse Sam Segers Ferdinand Frijters Richard Sasse

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO15-1

o o o o o o o o o o o o o o

Jonathan Koomans Ivar Bal Jochem Butz Joris Butz Jasper van Dooren Sebas Groot Jeroen Kiezenberg Milo de Kort Tijn Leermakers Lars Roelands Sietse Smulders Arne Werrij Rutger Verbeet Thijmen Wimmer Marten van der Heide Diederik Bal Edwin Roelands

Bavel JO15-2

Quincy Dielemans Lucas Behouden Koen Branderhorst Daan van Dongen Tim Fens Sem Hermans Bas de Jong Giuliano van Oosterhout Tom Smulders Ties Thuring Isabelle van der Velden Leevy van Wel Erwin Smulders Pierre Fens

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO15-3

Thomas Rops Daan Bastiaansen Marit Bosman Jansen Luca Botter Jamiro de Bruijn Melih Caliskan Joep van Haperen Koen Jansen Bas Janssens Jari van der Laan Zino Rigter Jorg van Steen Jules van der Zwalm Luuk van den Berg Harold Rops

Bavel JO15-4

Wouter van Soest Giel Dekkers Jesse van Eck Justus van Gobbel Julius van Hees Pepijn van den Heuvel Yannick Jansen Marijn de Jong Freek Marijnissen Daniël van Mook Jurre Nouws Arish van Oploo Teije van Vliet Xem de Waard Peter Dekkers Anoek Scholten Maartje de Ridder

Bavel JO15-5

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ruben de Keizer Timo Aartsen Mathijs Bakker Amber Beerens Gijs Belt Rick Grauwmans Menno de Heer Mohamad Houri Joeri Peeters Sascha Petty Juul Segers Thijs Smeekens Jop van der Steen Lucas Wortelboer Ad Bakker Werner de Heer Christel Geerts

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO13-1

Daan Heeren Elias Appel Mats Bedert Thomas Claes Teun van Engelen Julian Gram Floris Groot Juul Mentink Gijs Mulders Daan van Rooij Bob Verhoof Ziggy van der Voort Ingmar Werrij Gino van den Wijngaard Jens de Wilde Rob Adriaansen Louis Verhoof Jeroen Theunis

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO13-2

Dylan Hendrickx Lucas Albers Ole Baden Andy Bastiaansen Willem Berendschot Ties van Bergen Glenn Dekkers Sam Houtepen Flip Jansen Sem van Liessum Rens van Meenen Naouafal el Mokkadem Thijs Put Thijmen Wijgaarts Olivier Wimmer Hein van Bergen Jack Bastiaansen Erwin Wijgaarts

Bavel JO13-3

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Leroy van Vugt Sjoerd Beijer Tom Bogaerts Floris van Dijk Sjors Goedèl Thom van den Heuvel Binck de Jong Floris Kooijman Maurits Kuipers Bart van de Laar Mees van Loon Juste van de Merwe Stijn Peters Lars Sasse Rick van Schijndel Finn Thomas Ed van Schijndel Robbert van der Laar Norbert Kuipers Riccardo Goedèl

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Hidde Bouvy Simon van Beek Dilano Beerens Guus van Bergen Sem Hessels Jasper van den Heuvel Thijmen Jansen Mees van Maren Sander Peeters Luuk Schalken Ruben Simon Pepijn Smit Job Sulman Tom van Vorstenbosch Bram Wessels Tjitte Wijnings Arthur van Vorstenbosch Peter Wijnings

o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO13-4

Bavel JO13-5

Thijs Mol Mustapha Caliskan Thom van Dijck Robin Eversdijk Ard van Gils Jeroen de Heer Abdulmalek Houri Finn Jacobs Petr Jansen Frans Kimenai Koen Martens Jelle Potters Luke van Wijk Christel Geerts Jorg van Gils

o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

o o o o

Bavel JO11-1

Pieter van den Heuvel Matthijs Bastiaansen Bas Meijll Giel Carton Harm Dilven Lars Goedèl Tristan Peter Langenbach Tim Laros Mees van Rooij Gunnar Werrij Pepijn de Weerdt Paul Carton Tobias Meijll

Bavel JO10-1

Oskar Appel Owen van Gobbel Daan van Gogh Rik ’t Jong Bink Langendoen Tijn van Leersum Pelle Polfliet Kevin Schakel Joris Weterings Dino van Gogh Marcel Langendoen Erwin Schakel

Bavel JO11-2

Boudewijn Broekhuizen Senn den Boer Tom Drion Sam van Gestel Huub van den Heuvel Josefine Huis Simon van Ingen Teun Moggre Sem Pieren Krijn Zandbergen Henk van Ingen Bart van Gestel Eugene den Boer Gijs Pieren Annette Plantinga

Bavel JO11-3

Bas Beijer Daan Cheizoo Jens van Langen Geert van der Made Max van den Oetelaar Mees van Opstal Thijs van Pelt Loek Smeekens Ties Wagenaar Cantor van Pelt Marcel van der Made

Bavel JO11-4

Hilde van der Avoird Mees-Marijn Edwards Martijn Geerts Guus Vermeer Thijs van Gool Rosalie Goossens Djesley Hommes Pepijn de Meulder Roy van Oploo Jules Petty Maarten Geerts Gilbert de Meulder

Bavel JO10-2

Sem Claes Hidde Doyer Dirk van den Heuvel Jelle Jansen

81


SPAAROVERZICHT VV Bavel

o o o o o o o o

Aivan Kok Jort de Leeuw Luuk Put Mats van Rooijen Eddie Swarttouw Ivor Kok Edwin Swarttouw Marco van Rooijen

Bavel JO11-5

o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

Gijs Wiertz Floris Bol Joaquin de Bruijn David van Ham Jop Hamming Ruben Boeren Jurre Kooijman Joep Kusters Micah Tjon-Sien-Fat Martijn Wiertz Arjen Kooijman

Bavel JO11-6

Jens van Dongen Quirijn Huis Ivo Langen Lars van Langen Guus van Loon Jasper de Meulder Jelte Oud Youp van de Reijken Floris van Schaik Sjoerd Smeekens Koen van Langen

Bavel JO11-7

o o o o o o o o o

Joep Engelenburg Sietse de Bruijn Bram van Maren Lucca Roelof Meijer Diaz Niels Rossen Jaap Schalken Niels Snel Kaelan Thielen Sjoerd Visser

o o o o o o o o o o o o

Bavel JO9-1

Luca Fortunati Boris Gregorowitsch Naud Heinen Max Hul Michai Kok Bart Lammers Jop de Lange Youri Schakel Bink Vermeer André de Hoogd Jascha Gregorowitsch Maarten Hul

Bavel JO8-1

o o o o o o o o o o

Sander Bosman Jansen Lucaz Diepstraten Max van Gogh Kenji Hommes Stijn Joustra Youp Lassooij Thijs Mol Ralph van Rooijen Harro Joustra Bram Hommes

o o o o o

Bavel JO9-2

82

Lars van Dun Mats Horde Jimi van den Kieboom Jonas Klep Ralph van Luijt

o o o o o o

Joep van Nunen Casper van Pruissen Floris van Pruissen Daan Zandee Wim Horde Michael van Pruissen

o o o o o o o o o o o

Bavel JO9-3

Max van der Heijden Bram Brom Rein Dilven Kars Houben Lauren Rombouts Flip Stadegaart Sebastiaan Vermeer Rick Veroude Julius Wimmer Richard Houben Martijn van der Heijden

Bavel JO9-4

o o o o o o o o o

Jim Beekers Douwe Kooijman Storm van der Laan Sjors van Opstal Joost Peschier Luuk Sulman Wies Veldwijk Noah Verhulst Stijn Wissink

o o o o o o o o o o

Bavel JO9-5

Mathieu van Nispen Josse van der Avoird Cheyenne van Boxel Rein Dooge Bart van Gool Mathijs Kweens Kristian Ligtvoet Juliet Sebregts Timo Vingerhoets Michel Ligtvoet

Bavel JO9-6

o o o o o o o o o o o

Mertcan Caliskan Cas van Elsacker Siebe Heinen Simon Kok Finn van der Linden Loek Rafael Meijer Diaz Milan van Oel Sven van Schijndel Giel Vogels Jeroen van der Linden Jan van Elsacker

o o o o o o o o o o o o

Bavel JO9-7

o o o o o o o

Brent Lambrechts Milan de Ceuster Yannick Dubbeldam Mika Klep Mart Lambrechts Tijmen de Leeuw Stan Put Jesper Snel Jelte Vissers Manuel de Ceuster Rick Lambrechts Marcel Dubbeldam

Bavel JO7-1

Dahn van Blitterswijk Mattia Diepstraten Fréderique Edwards Joris van den Heuvel Hidde Laurijssens Sjoerd Leijten Ties Moggré

o o o o

Jonas van Nassau Job Pronk Maurits Seijkens Jan Diepstraten

o o o o o o o o o o o

Bavel JO7-2

Lamar Brison Roef de Brouwer Daan Fievet Koen de Kanter Lucas van Luijt Raid el Mokkadem Tom Ouwens Reinout Rozen Vigo Verkaart Maxiem Wimmer Suzanne Gommers

o o o o o o o o o o o o o

Robert Claassen Stijn van Gogh Melle Graumans Fenne Leermakers Pablo Luiz Meijer Diaz Tuur Rovers Dean Sebregts Tim van Schijndel Koen van der Weegen Wout van Gorp Marijn Martens Hein van Schijndel Teun van Gogh

o o o o o o o o o o o o

Zoë Eversdijk Veerle Albers Mandy Beenackers Jula Cardinaal Noor Heerema Hannah Hermans Neele Hermans Lise ’t Jong Jasmijn Smeulders Pien Veldwijk Charlotte Brouwers Jos Hermans

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o

Bavel JO7-3

Bavel MO17-1

Bavel MO15-1

Daantje Polman Brechtje Beekers Isa Buijnsters Eefje van Engelen Femke Verbunt Esmee Veroude Evelien van der Weijden Jolijn van der Weijden Diana Veroude Theo Polman

Bavel MO13-1

Eva Bastiaansen Fenne Bosman Jansen Iris van Eekelen Joy Fortunati Gabriëlle van Hees Liv Heijmans Inge Leermakers Joele Overdevest Kris Polman Guusje Remmerswaal Olivia Robb Sanne Schuurmans Nena van Steen Milou Verhoof Jolie van Wijk Mark Leermakers

o o o o o

Bestuur en Vrijwilligers

Jack Jansen Jan Jansen Peter Wolfs Ad van Gorkum Bob Koomans

Scheidsrechters o o o o o

Hans van Nijnatten Ferdinand Frijters Jeroen Theunis Herman van der Made Jan van der Veeken


HOOFDSPONSOR VV BAVEL

HOOFDSPONSOR JEUGDVOETBAL

PARTNERSPONSOREN Bastiaansen Modestad B.V. Gymnasium Gezondheidscentrum Brejaart Sport ING Club Pellikaan Breda Topfysiotherapie Bavel

TEAMSPONSOREN Bastiaansen Wonen Café-Zaal ‘t Karrewiel CSCS | Carton Supply Chain Solutions Excellent Parket Future Drinks BV Groupenergy | high impact workshops GTP Consultancy IWBZ | Installatiewerk Brabant Zeeland James Auto & Service • Breda Juwelier Goudsmid Rijken Mega Ceramics BV Noten & Noten Patrick van Wel Bouw-Verbouw&Onderhoud P&M Solutions Rob Vlemmix Schilders RYM Design & Manufacturing Springer en Van Steen Techtwo Internetdiensten Van Kruysdijk Auto’s Van Liessum Makelaars Van Loon Assurantiën Vlemmix Textiel///Drukkerij Wortelboer Marine

HOOFDSPONSOR VROUWEN- EN MEISJESVOETBAL

CLUBSPONSOREN Aannemersbedrijf John van Gils AB InBev Accountenz Administratiekantoor Mark van Gils Albert Heijn Alpha Letterstudio Ambachtsbakker Van der Kleij Ambiance Zonwering Apotheek Tolakker Autobedrijf Joosen AVRS Audio Visual Rent & Support Bakker Joppen Bakkerij van Disseldorp Bakkerij van Kuijk Bavel Onderneemt ‘t Bloembinderij Oxalis Boomaars Tuinaanleg en Onderhoud Cafetaria De Woodpecker Chrico Klusbedrijf De Jong Tweewielers De Marijn Sierbestrating De Tussenpauz Dier Medisch Centrum De Roosberg EMC Erik Bakermans Meesterschilder Exxon Mobil Garagebedrijf Jan Schaerlaeckens H2O Plus Drinks & Food Hatsiekiedee.tv Helderinstallatiewerken BV Hotel Keyser Installatiebedrijf Arjan Eversdijk Installatiebedrijf W. Oomen Jansen Elektrotechniek Kapper Anton

Keeperstalent Komkommerin Kramer Grondwerk Landgoed Bergvliet Leen Bakker Oosterhout LEF99 Mahe Schilderwerken Marchoc Molenaar & Molenaar Optiek Arnold Peutax Rabobank Breda Red Bull Nederland Restaurant Pizza & Grill Porto Fino Ricoh document center Midden- Brabant Rik Broos Auto’s Ros Transport Rüttchen Holding B.V. Ruud Heren Haarmode Schadenet van Gestel Slagerij van Kuijk Slijterij en Drankenhandel Taste Snijtechniek Brabant BV Sportkantine De Huif Tandarts M. Ribic Touringcarbedrijf Muijs Scaldis Traiteur & Catering Rommens United Soft Drinks BV Van Happen Containers Van Laerhoven Stucadoors en Schilders Vobra Special Petfoods Voetbalbrace.NL VOF Kennes Wetsteyn Peugeot Specialist


Albert Heijn Martens Bavel Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar van: Maandag 08:00 - 21:00 uur Dinsdag 08:00 - 21:00 uur Woensdag 08:00 - 21:00 uur Donderdag 08:00 - 21:00 uur Vrijdag 08:00 - 21:00 uur Zaterdag 08:00 - 21:00 uur Zondag 12:00 - 17:00 uur Adres: Pastoor Doensstraat 8, 4854 CP Bavel • Tel. nr: (0161) 432 526

VV Bavel  

VV Bavel Verzamelalbum

VV Bavel  

VV Bavel Verzamelalbum

Advertisement