Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo Foodmarkt, Veghel, Verlengde Noordkade 14 Jumbo, Veghel, de Boekt 20 Jumbo, Veghel, de Bunders 68


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Gefeliciteerd!

Beste verzamelaar,

Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: namelijk het “VOW voetbalplaatjes verzamelalbum”. Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt voetbalplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij VOW in handen, altijd leuk om later nog eens in terug te kunnen bladeren.

In het seizoen dat onze vereniging haar 70 jarig bestaan viert, hebben we voor onze leden een fantastische aanbieding. Je bent nu aan het bladeren in het enige echte VOW sportplaatjes album. Een verzamelalbum dat VOW in samenwerking met JUMBO Supermarkten haar leden aanbiedt.

Je ontvangt in de periode van 2 november t/m 10 januari bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje voetbalplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet, Ton Janssen Michael Klaassen

Deze keer zijn het niet de duur betaalde profs waarvoor je gaat sparen, maar onze eigen sterren van VOW kun je nu gaan verzamelen. We hebben geprobeerd om iedereen die bij VOW betrokken is, in het verzamelalbum te krijgen. Dus niet alleen de actieve spelers, maar ook hun leiders en trainers. Van scheidsrechters tot kantinemedewerkers en van bestuur tot de mensen die wekelijks de kleedlokalen weer keurig schoonmaken. Al deze mensen vormen samen VOW waar we zo trots op zijn in Zijtaart. Verderop in dit album vind je een groepsfoto van onze leden die buiten het voetbal om menig vrije uurtjes steken in onze club. Uiteraard wil ik ook de werkgroep die deze plaatjesactie begeleid hebben een compliment maken. In een vrij korte tijd hebben zij toch een prachtig resultaat weten te bereiken. En natuurlijk ook een woord van dank aan onze sponsoren. Zij zijn zeer belangrijk voor VOW en gelukkig mogen we op veel steun van hen rekenen. Tot slot wil ik je veel succes wensen met het volledig maken van je album. Dus vraag je familie, vrienden, buren en kennissen om mee te sparen, zodat je aan het einde van dit jaar je album helemaal vol hebt. Je hebt dan een uniek album, waar je over vele jaren nog met plezier in terug kunt kijken! Met een sportieve verzamelgroet, Toine Adriaans Voorzitter VOW

Jumbo Foodmarkt, Veghel, Verlengde Noordkade 14 Jumbo, Veghel, de Boekt 20 Jumbo, Veghel, de Bunders 68

3


laas

Sinterk

Historie l Penaltybokaa

Kort na de Tweede Wereldoorlog beleefde het amateurvoetbal weer een opleving. Overal in de regio werd op grasveldjes buurtvoetbal gespeeld. Op 9 mei 1947 zag de Rooms-katholieke Voetbalvereniging Veghel Oranje Wit het levenslicht. Op de plaats waar nu Mc Donalds is gevestigd, werd een veld gevonden en tegen betaling van 75 gulden per jaar mocht hier gebruik van gemaakt worden. VOW kon met twee senioren- en één jeugdteam beginnen. In 1948 werd het bestuur gekozen en de vereniging was officieel. In 1954 is men verhuisd naar een veld te Soffelt, bij Café Van de Sanden. Er werd gespeeld op het terrein waar in 1972 voetbalvereniging Soffelt zou worden opgericht. In 1956 ging een wens van VOW in vervulling, namelijk een eigen terrein in de kom van Zijtaart. In 1961 promoveerde VOW naar de 1e klasse. De KNVB vond de accommodatie van VOW niet geschikt voor het spelen van de competitiewedstrijden in de 1e klasse. Door een groep vrijwilligers werden de handen stevig uit de mouwen gestoken en met de werkzaamheden gestart. Het veld werd opnieuw aangelegd, kleedlokalen gebouwd en een lichtinstallatie aangelegd. Toen VOW op haar vernieuwde terrein ging spelen, deed het onder een andere naam. Per 27 juli 1961 werd de V van Veghel veranderd in V van Voetbalvereniging zodat we verder gingen onder de huidige naam Voetbalvereniging Oranje Wit.

C D M ka mp

Het vernieuwde terrein werd al snel te klein voor de groeiende vereniging. In samenspraak met de gemeente werd besloten om een nieuw sportpark te realiseren. In 1977 was het nieuwe sportpark gereed en kreeg de naam “De Vonders”. De club werd verder uitgebreid door de fusie in 1987 met Soffelt. Trots waren beide clubs dat ze dit hebben kunnen realiseren. Trots zijn we met zijn allen wat we hebben bereikt in 70 jaar. Trots zijn we niet alleen op de prestaties op het voetbalveld, belangrijker vinden we de gemoedelijk sfeer binnen onze vereniging.

Heren

4

1

Toekomstige speler s (mini’s)


Pannac

ook toe rnooi

Vrijwilligers Met zijn allen werken we hieraan, een grote rol spelen onze vrijwilligers binnen onze club. Onze vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers, een belangrijke groep waarop we trots zijn en zullen blijven. Zij zorgen voor het kloppend hart binnen onze vereniging. Deze groep mag gezien worden, en daarom zullen zij in dit boek niet ontbreken. Activiteiten Deze groep vrijwilligers zorgen ervoor dat activiteiten een feestje worden voor jong en oud. Ieder jaar heeft de jeugd in hun eigen leeftijdscategorie een kamp. De jongste voetballers binnen onze vereniging sluiten dit kamp af met een penaltybokaal en de verkiezing van team en sportman/sportvrouw van het jaar. Dit jaar hebben we voor het eerst een Pannacook toernooi gehad. De jeugd heeft gestreden om deze titel te bemachtigen. Tussendoor werden ze verwend met een pannenkoek bij het Pannenkoekpaleisje. Een activiteit die we volgend jaar wederom zullen opstarten. Net als de mudrun: een uitdagend parcour voor jong en oud was uitgezet, met als laatste hindernis de waterbak. Dit was wel nodig om de nodige modder af te spoelen. Moe en voldaan kwamen de deelnemers over de finish.

kpaleisje

Pannenkoe

Na zo’n weekend vol activiteiten zorgen de vrijwilligers ervoor dat alles aan de kant wordt gewerkt en het sportpark er weer netjes bij ligt, zodat de trainingen en wedstrijden weer van start kunnen gaan. Respect Onze vereniging heeft “Respect” hoog in het vaandel, zowel voor de spelers, begeleiders en supporters. Blijf sportief en vriendschappelijk omgaan met je teamgenoten en tegenstanders. Dan kunnen we nog jaren plezier hebben en genieten van de wedstrijden en activiteiten binnen onze vereniging voor jong en oud. Zodat we trots zijn dat we deel uitmaken van deze vereniging VOW!

Mudrun

mp E F ka 5


HEREN 1 VOW

Heren 1

Shirtsponsor Heren 1

Niek van Zutphen

Heren 1

Mark van de Crommert

Heren 1

Bart van den Oever

Jelle Bosch

Heren 1

Heren 1

6

Paul van de Rijt

Pim van Riel

Heren 1

Stan van der Linden

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Mathijs Galama

Shirtsponsor Heren 1

Dorus Dortmans


HEREN 1

VOW

Heren 1

Rick van der Linden

Ruud van Asseldonk

Antoin van de Akker

Verzorger Heren 1

Ass. Scheidsrechter Heren 1

Leider Heren 1

Jeroen Bosch

Heren 1

Michel Tielemans

Bart van de Laar

Hoofdtrainer Heren 1

Jordy van Boxtel

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Ronald van Eert

Peter van Zutphen

7


HEREN 2 VOW

Heren 2

Shirtsponsor Heren 2

Remco van den Baar

Heren 2

Paul van Nunen

Heren 2

Jelle van Schaijk

Bart van de Hurk

Heren 2

Heren 2

8

Tom Bekkers

Willem Kanters

Heren 2

Jhonno van Rooij

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Jeroen van Eijndhoven

Shirtsponsor Heren 2

Hans van den Oever


HEREN 2

VOW

Martijn van de Heijden

Ass. Scheidsrechter Heren 2

Leider Heren 2

Trainer Heren 2

Gerard van Zutphen

Heren 2

Robbert Goudman

Martijn van de Ven

Heren 2

Joey Novak

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Tom van den Oever

Bas van der Aa

Bart van de Ven

9


HEREN 3 VOW

Heren 3

Shirtsponsor Heren 3

Jorg Gibbels

Heren 3

Wouter Habraken

Heren 3

Jurrie Bosch

Rene van Zutphen

Heren 3

Heren 3

10

Rick Broks

Stef Ketelaars

Heren 3

Peter van de Laar

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Lars van Asseldonk

Niels Maas


HEREN 3

VOW

Maikel van de Donk

Ass. Scheidsrechter Heren 3

Leider Heren 3

Trainer Heren 3

Jos de Wit

Heren 3

Jochem van de Donk

Johan van Nunen

Heren 3

Maikel van Zutphen

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Mark van de Ven

Terry van Zutphen

Jurgen van den Biggelaar

11


HEREN 4 VOW

Heren 4

Heren 4

Toine Cissen

Bart Kanters

Ruud Cissen

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Kevin Versantvoort

Heren 4

Maikel van Rooij

Teun van Hoof

Heren 4

12

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Mike Bekkers

Tom Vervoort

Shirtsponsor Heren 4

Paul van Donk

Paul Vervoort


HEREN 4

VOW

Tjerk Goossens

Mark Verbruggen

Leider Heren 4

Leider Heren 4

Heren 4

Twan van Zutphen

Heren 4

Stefan van den Akker

Harold van der Linden

Heren 4

Theo Vogels

Patrick van Lierop

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Bart van Nunen

Heren 4

Heren 4

Rinus van Ooijen

Sebastiaan Peters

13


VETERANEN VOW

Shirtsponsor Veteranen

Veteranen Veteranen

Jos de Wit

Berty van Heertum

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

14

Willem Timmers

Tom Verhoeven

John-Pierre van Deursen

Rob Verbruggen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Gert Jan Korsten

Dennis van de Donk

Anthony Verhoeven

Peter Rooijakkers

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Marcel Gibbels

Johnny van der Sanden


VETERANEN

VOW

Bert Grelling

Dick van der Laan

Leider Veteranen

Leider Veteranen

Veteranen

Wim van den Akker

Veteranen

Edgard Elissen

Abderrahim Mekki

Veteranen

Toine Hendrickx

Marc Klein Breteler

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Jan-Pieter van den Hurk

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Mark van Bakel

John de Wit

Rien van de Liefvoort

15


Toine 06-53 29 93 46 Hans 06-53 29 93 72

avedotegelwerken@ziggo.nl

De betere badkamer van A t/m Z

Tegels voor het hele huis

Uw keuken op maat

Voor al uw installatiewerk

Samen creĂŤren wij voor u de betere badkamer op maat. Met een eigen showroom en installatiebedrijf hebben wij de kennis en vakmensen in huis om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren. Alleen leveren is uiteraard ook mogelijk.

U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment tegels, die uw huis een totaal andere uitstraling geven. Wij geven u graag een passend advies. Uiteraard kunnen onze tegelzetters de tegels vakkundig voor u plaatsen.

Het ontwerpen, leveren en installeren van eigentijdse keukens is bij ons keukenlabel L-Design in goede handen. Ontdek de laatste trends op keukengebied in onze showroom. Begeleiding van A t/m Z en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal.

Ook voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden op het gebied van gas, water, verwarming, duurzame energie en warmtepompen kunt u bij ons terecht. Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven.

De Amert 98, Veghel, (0413) 34 40 43, www.sanidrome.nl/vanlieshout, www.l-designveghel.nl, www.van-lieshout.nl


VROUWEN VOW

Vrouwen 1

stukadoorswerken Sint Oedenrode tel.: 0413 - 47 17 75

Daphne van Berkel

Shirtsponsor Vrouwen 1

Vrouwen 1 Vrouwen 1

Rosanne van de Rijt

Marieke van de Laar

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

18

Bibi Vos

Janne van Hoof

Inge de Grauw

Richelle Kleijngeld

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Ingrid Jansen

Lisa Rooijackers

Eva van Sleuwen

Marsha van Sleuwen

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Demi Kats

Hanneke van der Heijden


VROUWEN

VOW

Vrouwen 1 Vrouwen 1

Robin de Laat

Carla van der Linden

Juulke Rietbergen

Leider/Trainer Vrouwen 1

Leidster Vrouwen 1

Leider Vrouwen 1

Vrouwen 1

Bart van Sleuwen

Nicole van de Veerdonk

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Anja van de Rijt

Rachel Havinga

Lidy Toelen

Amber van den Tillaart

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Noor van Erp

Lieke Ebbenn

Tom Rombouts

19


VETERINNEN VOW

Veterinnen

Irene van Zoggel

Joke van de Ven

Veterinnen

20

Veterinnen

Veterinnen

Veterinnen

Maaike Swinkels

Juulke Rietbergen

Carla van der Linden


VETERINNEN

VOW

Veterinnen

Veterinnen

Berdine van de Wetering

Monique Willems

Sil La Vallette

Annet Gibbels

Veterinnen

Veterinnen

Veterinnen

Veterinnen

Anja van de Rijt

Yvonne van Zoggel

21


JO19-1 VOW

Shirtsponsor JO19-1

JO19-1

JO19-1

Bram Jonkers

Milan van Zutphen

JO19-1

Stef van Stiphout

JO19-1

Stan van der Heijden

Nick Gnade

JO19-1

JO19-1

22

Niels van Dommelen

Siep Verweij

JO19-1

Sander Vos

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Stef Rooijakkers

Pelle Vissers


JO19-1

VOW

JO19-1

Glenn van Asseldonk

Rowan van Zutphen

Ronald van Eert

Trainer JO19-1

Leider/Trainer JO19-1

Leider JO19-1

Hans van de Rijt

JO19-1

Stef Bosch

Yari van As

Leider JO19-1

Harry van der Heijden

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Martijn van de Rijt

Twan van Zutphen

23


MO19-1 VOW

Shirtsponsor MO19-1

MO19-1

Lindy van Schaijk

MO19-1

Dany van de Ven

Anouk van Kessel

MO19-1

MO19-1

24

Romée Bijvelds

Jolijn van Stiphout

MO19-1

Lena Hendriks

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Demi Kats

Femke Kuijpers


MO19-1

VOW

DorethĂŠ van de Ven

Leidster MO19-1

Leo Kats

Britt Ketelaars

Leidster MO19-1

Leider MO19-1

MO19-1

Judith van der Velden

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Evi Gijsbers

Chris Vermeulen

Annet Gibbels

25


MO19-2 VOW

MO19-2 SHIRTBEDRUKKEN.NL AUTOSBEDRUKKEN.NL

Shirtsponsor MO19-2

Fabienne Stoks

MO19-2

Kyra Versantvoort

MO19-2

Nina Kanters

Liz van den Hurk

MO19-2

MO19-2

26

Amy van Zutphen

Marloes van de Rijt

MO19-2

Sem de Coninck

MO19-2

MO19-2

MO19-2

Pip de Coninck

Janna van den Elzen


MO19-2

VOW

Danique Stoks

Leider/Trainer MO19-2

Leidster MO19-2

Leidster MO19-2

Monique Bekkers

MO19-2

Benita van Rooij

Linda van de Ven

Leider MO19-2

Harry van de Rijt

MO19-2

MO19-2

MO19-2

Anke Bekkers

Christel de Goeij

Martin Stoks

27


JO17-1 VOW

Shirtsponsor JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jonas van Hoof

Guus van Hoof

JO17-1

Rob van Dommelen

JO17-1

Raf Gijsbers

Stijn Kobussen

JO17-1

JO17-1

28

Job Habraken

Lloyd van de Lockand

JO17-1

Aaron de Man

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jan van den Oever

Younes Mekki


JO17-1

VOW

Bas van Bakel

Niels Jonkers

Leider/Trainer JO17-1

Leider/Trainer JO17-1

Leider/Trainer JO17-1

Niek van Zutphen

JO17-1

Mees van Zutphen

Rens van Stiphout

Leider/Trainer JO17-1

Jhonno van Rooij

Bart van Boxmeer

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Max van Zoggel

JO17-1

JO17-1

Nick Jongeneel

Bart van den Oever

29


Vrijwilligers


bedankt!


JO15-1 VOW

JO15-1

Shirtsponsor JO15-1

Nick Verbruggen

JO15-1

Thijs Hendriks

JO15-1

Mike van de Ven

Vince van Hoesel

JO15-1

JO15-1

32

Mike van der Ven

Timo van Zutphen

JO15-1

Tim Brugmans

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Niels van Moorsel

Koen van Zutphen


JO15-1

VOW

Bram van den Hurk

Leider/Trainer JO15-1

Leider JO15-1

Leider JO15-1

Jan-Pieter van den Hurk

JO15-1

Jelt van den Berkmortel

Rowan Jongeneel

JO15-1

Jasone Anastatia

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Jorg van Zutphen

Frank van Moorsel

Bart van de Hurk

33


JO15-2 VOW

Shirtsponsor JO15-2

JO15-2

Luuk van den Oever

JO15-2

Stef van Druenen

Bram van der Linden

JO15-2

JO15-2

34

Stef van der Linden

Luuk van de Kandelaar

JO15-2

Bart Visser

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Nick Steenbakkers

Tom Adriaans


JO15-2

VOW

Martijn van de Braak

Leider/Trainer JO15-2

Leider JO15-2

Leider JO15-2

John de Wit

JO15-2

Gidion van den Acker

Elio van den Acker

JO15-2

Luc de Wit

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Mike van Dijk

Casper van Druenen

Antoon van den Acker

35


MO15-1 VOW

MO15-1

Roos van Vliet

MO15-1

Janne van den Elzen

MO15-1

Britt Gnade

Rosa van de Ven

MO15-1

MO15-1

36

Pien Gijsbers

Pleuni van Zutphen

MO15-1

Lotte Boets

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Nienke Zoete

Rychel van Zutphen


MO15-1

VOW

Eva van Bakel

John van Uden

Leidster MO15-1

Leider/Trainer MO15-1

Leider/Trainer MO15-1

Maico Bosch

MO15-1

Eva Roelofsen

Pien van Uden

MO15-1

Lieke van de Rijdt

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Fee de Coninck

Anja van de Rijt

37


MO15-2 VOW

MO15-2

Shirtsponsor MO15-2

Amber van Heesch

MO15-2

Esmee van Heesch

MO15-2

Yara van der Cammen

Emma van de Ven

MO15-2

MO15-2

38

Nomi van den Berkmortel

Jesse Gloudemans

MO15-2

Janne van de Ven

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Femke Adriaans

Anouk van der Pol


MO15-2

VOW

Wiktoria Polowczyk

Lea van de Ven

Leidster MO15-2

Leidster MO15-2

Leider/Trainer MO15-2

Jeroen van Heesch

MO15-2

Kim van der Ven

Anne Verhoeven

Leider/Trainer MO15-2

Joop van der Cammen

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Eline van de Meerakker

Mia van Heesch

39


JO13-1 VOW

K L E U R G E B R U I K

P R A X I S - L O G O

JO13-1

PMS Coated Geel Grijs Rood

109 C Cool gray 10 C 185 C

PMS Uncoated Geel Grijs Rood

108 U Cool gray 10 U 185 U

Fullcolor (coated en uncoated)

Ties Adriaans

Shirtsponsor JO13-1 Geel Grijs Rood

C M Y 0 10 100 0 0 5 0 100 100

K 0 65 0

Zwart/Wit

JO13-1 JO13-1

Simon Maas

Mark Hultermans

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

40

Sten Kemper

Thijs van Moorsel

Stijn van Uden

Luc Brugmans

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Joost van Gorkum

Sem Verhoeven

Mike Verbruggen

Stijn van Kessel

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Tim van Bakel

Timo van Beek


JO13-1

VOW

JO13-1 Trainer JO13-1

Marjo van Lankvelt

Peter van de Braak

Erick van Zutphen

Raf Gijsbers

Trainer JO13-1

Trainer JO13-1

Trainer JO13-1

Trainer JO13-1

Twan Gijsbers

Janus Klein Breteler

Leidster JO13-1

Leider JO13-1

Leider JO13-1

Milan van Zutphen

Bas van Lankvelt

Koen van de Braak

Marco van Gorkum

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Nick Beem

Rens van Stiphout

41


MO13-1 VOW

Anne van den Tillaart

Nina Brugmans

MO13-1

MO13-1

MO13-1

42

Rachel Verhoeven

Melde van Hoof

MO13-1

Fenne van Hoesel

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Renske van den Elzen

Fenne van Zutphen


MO13-1

VOW

Trainster MO13-1

Pieter-Jan van den Elzen

Selena Vogels

Trainer MO13-1

Leider MO13-1

Leider MO13-1

Jos van Zutphen

MO13-1

MO13-1

ZoĂŤ de Wit

Teun van Hoof

Sem de Coninck

43


JO11-1 VOW

120 X 80 CM AANTAL 1X

42 X 29,7 CM AANTAL 5X

VEGHEL | TEL 06 -12232440 W W W. W E LT E - T I M M E R W E R K E N . N L

VEGHEL | TEL 06 -12232440 W W W. W E LT E - T I M M E R W E R K E N . N L

Shirtsponsor JO11-1

JO11-1

Luuk van Asseldonk

JO11-1

Tijme Verhoeven

Tim van der Heijden

JO11-1

JO11-1

44

Levy de Wit

Robin Hendriks

JO11-1

Stan van den Oever

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Martijn van Gorkum

Gijs van Lankvelt


JO11-1

VOW

Maikel van Rooij

Trainer JO11-1

Mees van Zutphen

Eric van Asseldonk

Trainer JO11-1

Trainer JO11-1

Leider JO11-1

Stef Ketelaars

Leider JO11-1

JO11-1

JO11-1

Joep van Zutphen

Sjoerd van der Linden

Marco van Gorkum

45


JO11-2 VOW

Tygo Rooijakkers

Benedict Maranon

JO11-2

JO11-2

JO11-2

46

Floris Klein Breteler

Bram van de Ven

JO11-2

Koen Gloudemans

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Teun van den Hurk

Gijs van der Linden


JO11-2

VOW

Leider JO11-2

JO11-2

Roy van den Oever

Michel Gloudemans

Marc van den Hurk

Trainer JO11-2

Trainer JO11-2

Leider JO11-2

Leider JO11-2

Harm van de Ven

Harrie van der Linden

Jorg van Zutphen

47


JO11-3 VOW

Finn van de Donk

Mats van den Berkmortel

JO11-3

JO11-3

JO11-3

48

Jaap van der Linden

Wick van de Ven

JO11-3

Mas Verkampen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Daan Segers

Steven de Vries


JO11-3

VOW

Martin van de Ven

Trainer JO11-3

Maikel van de Donk

Matthy Padilla

Trainer JO11-3

Leider/Trainer JO11-3

Leider JO11-3

John Verkampen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Lars van Hastenberg

Lars Brugmans

Jelt van den Berkmortel

49


MO11-1 VOW

Anke Timmermans

Meike Adriaans

MO11-1

MO11-1

MO11-1

50

Shanya Vogels

Lindy van Genugten

MO11-1

Anne Timmers

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Lynn van den Berg

Floor van Beek


MO11-1

VOW

Leider/Trainer MO11-1

Marjan Kandelaars

Liz Verkampen

Leider MO11-1

Leidster MO11-1

MO11-1

Wies van der Linden

MO11-1

MO11-1

Maud van de Kandelaar

Jeroen van den Biggelaar

Siegfried Haridat

51


JO9-1 VOW

JO9-1

JO9-1

Bram Swinkels

Jan Timmers

Jarno van Kemenade

JO9-1

Benjamin Maranon

JO9-1

52

JO9-1

JO9-1

Sil van Haandel

Rink van Hoof


JO9-1

VOW

Tim Brugmans

Trainer JO9-1

Jurgen Swinkels

Jacco Hurkmans

Trainer JO9-1

Leider JO9-1

Leider JO9-1

Aard van Hoof

JO9-1

JO9-1

Yannick Hurkmans

Willem Timmers

53


JO9-2 VOW

JO9-2

Raf Verhoeven

Shirtsponsor JO9-2

Kai Hokke

JO9-2

Tren Hoefnagel

JO9-2

54

JO9-2

JO9-2

Guus van Nunen

Jordy van de Laar


JO9-2

VOW

Trainster JO9-2

Stephan Peters

Cas van Dinter

Trainer JO9-2

Leider JO9-2

JO9-2

Luka Peters

JO9-2

JO9-2

Pim van der Linden

Hans van de Laar

Marieke van de Laar

55


JO9-3M VOW

Shirtsponsor JO9-3M

JO9-3M

JO9-3M

Anke Adriaans

Evi van der Linden

Liza van Genugten

Isis Hoefnagel

JO9-3M

JO9-3M

56

JO9-3M

JO9-3M

Sara Schepers

Elyse Pepers


JO9-3M

VOW

Frank van Moorsel

Trainer JO9-3M

Patrick Pepers

Lieke van den Hurk

Leider/Trainer JO9-3M

Leider/Trainer JO9-3M

JO9-3M

Sara Swinkels

JO9-3M

JO9-3M

Fleur van Moorsel

Niels van Moorsel

57


SCHEIDSRECHTERS VOW

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Peter van de Braak

Joop van der Cammen

Scheidsrechter

Mees van Zutphen

Scheidsrechter

Scheidsrechter

58

Job Habraken

Mari van den Akker

Chris van de Ven

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Henk van Sleuwen

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

John van Uden

Mark Verbruggen

Jurgen van den Biggelaar


Hoofdbestuur en jeugdbestuur


SPAAROVERZICHT VOW

HEREN 1

o Niek van Zutphen o Mathijs Galama o Pim van Riel o Paul van de Rijt o Jelle Bosch o Stan van der Linden o Bart van den Oever o Mark van de Crommert o Dorus Dortmans o Rick van der Linden o Ronald van Eert o Bart van de Laar o Michel Tielemans o Ruud van Asseldonk o Jordy van Boxtel o Jeroen Bosch o Antoin van de Akker o Peter van Zutphen

HEREN 2

o Remco van den Baar o Jeroen van Eijndhoven o Willem Kanters o Tom Bekkers o Bart van de Hurk o Jhonno van Rooij o Jelle van Schaijk o Paul van Nunen o Hans van den Oever o Tom van den Oever o Martijn van de Ven o Robbert Goudman o Martijn van de Heijden o Joey Novak o Gerard van Zutphen o Bas van der Aa o Bart van de Ven

HEREN 3

o Jorg Gibbels o Lars van Asseldonk o Stef Ketelaars o Rick Broks o Rene van Zutphen o Peter van de Laar o Jurrie Bosch o Wouter Habraken o Niels Maas o Mark van de Ven o Johan van Nunen o Jochem van de Donk o Maikel van de Donk o Maikel van Zutphen o Jos de Wit o Terry van Zutphen o Jurgen van den Biggelaar

HEREN 4

o Toine Cissen o Paul van Donk o Mike Bekkers o Teun van Hoof o Maikel van Rooij o Bart Kanters o Tom Vervoort o Kevin Versantvoort o Ruud Cissen o Paul Vervoort o Rinus van Ooijen o Patrick van Lierop o Bart van Nunen o Harold van der Linden o Stefan van den Akker o Tjerk Goossens o Theo Vogels o Twan van Zutphen o Mark Verbruggen o Sebastiaan Peters

60

VETERANEN

o Marcel Gibbels o Anthony Verhoeven o Dennis van de Donk o Rob Verbruggen o Peter Rooijakkers o Tom Verhoeven o Willem Timmers o Jos de Wit o Gert Jan Korsten o John-Pierre van Deursen o Berty van Heertum o Johnny van der Sanden o John de Wit o Mark van Bakel o Marc Klein Breteler o Jan-Pieter van den Hurk o Abderrahim Mekki o Edgard Elissen o Bert Grelling o Toine Hendrickx o Wim van den Akker o Dick van der Laan o Rien van de Liefvoort

VROUWEN 1

o Daphne van Berkel o Demi Kats o Eva van Sleuwen o Lisa Rooijackers o Richelle Kleijngeld o Marsha van Sleuwen o Janne van Hoof o Bibi Vos o Rosanne van de Rijt o Ingrid Jansen o Inge de Grauw o Marieke van de Laar o Hanneke van der Heijden o Noor van Erp o Lidy Toelen o Rachel Havinga o Nicole van de Veerdonk o Amber van den Tillaart o Carla van der Linden o Robin de Laat o Juulke Rietbergen o Anja van de Rijt o Bart van Sleuwen o Lieke Ebbenn o Tom Rombouts

VETERINNEN

o Irene van Zoggel o Maaike Swinkels o Joke van de Ven o Juulke Rietbergen o Carla van der Linden o Monique Willems o Berdine van de Wetering o Anja van de Rijt o Sil La Vallette o Annet Gibbels o Yvonne van Zoggel

JO19-1

o Bram Jonkers o Milan van Zutphen o Stef Rooijakkers o Siep Verweij o Niels van Dommelen o Nick Gnade o Sander Vos o Stan van der Heijden o Stef van Stiphout o Pelle Vissers o Glenn van Asseldonk o Martijn van de Rijt o Yari van As

o Stef Bosch o Rowan van Zutphen o Harry van der Heijden o Hans van de Rijt o Ronald van Eert o Twan van Zutphen

MO19-1

o Demi Kats o Jolijn van Stiphout o Romée Bijvelds o Anouk van Kessel o Lena Hendriks o Dany van de Ven o Lindy van Schaijk o Femke Kuijpers o Chris Vermeulen o Evi Gijsbers o Britt Ketelaars o Judith van der Velden o Leo Kats o Dorethé van de Ven o Annet Gibbels

MO19-2

o Fabienne Stoks o Pip de Coninck o Marloes van de Rijt o Amy van Zutphen o Liz van den Hurk o Sem de Coninck o Nina Kanters o Kyra Versantvoort o Janna van den Elzen o Anke Bekkers o Linda van de Ven o Benita van Rooij o Danique Stoks o Harry van de Rijt o Monique Bekkers o Christel de Goeij o Martin Stoks

JO17-1

o Jonas van Hoof o Guus van Hoof o Jan van den Oever o Lloyd van de Lockand o Job Habraken o Stijn Kobussen o Aaron de Man o Raf Gijsbers o Rob van Dommelen o Younes Mekki o Nick Jongeneel o Bart van Boxmeer o Max van Zoggel o Rens van Stiphout o Mees van Zutphen o Bas van Bakel o Jhonno van Rooij o Niek van Zutphen o Niels Jonkers o Bart van den Oever

JO15-1

o Nick Verbruggen o Niels van Moorsel o Timo van Zutphen o Mike van der Ven o Vince van Hoesel o Tim Brugmans o Mike van de Ven o Thijs Hendriks o Koen van Zutphen o Jorg van Zutphen o Rowan Jongeneel o Jelt van den Berkmortel o Bram van den Hurk o Jasone Anastatia

o Jan-Pieter van den Hurk o Frank van Moorsel o Bart van de Hurk

JO15-2

o Nick Steenbakkers o Luuk van de Kandelaar o Stef van der Linden o Bram van der Linden o Bart Visser o Stef van Druenen o Luuk van den Oever o Tom Adriaans o Mike van Dijk o Elio van den Acker o Gidion van den Acker o Martijn van de Braak o Luc de Wit o John de Wit o Casper van Druenen o Antoon van den Acker

MO15-1

o Roos van Vliet o Nienke Zoete o Pleuni van Zutphen o Pien Gijsbers o Rosa van de Ven o Lotte Boets o Britt Gnade o Janne van den Elzen o Rychel van Zutphen o Fee de Coninck o Pien van Uden o Eva Roelofsen o Eva van Bakel o Lieke van de Rijdt o Maico Bosch o John van Uden o Anja van de Rijt

MO15-2

o Amber van Heesch o Femke Adriaans o Jesse Gloudemans o Nomi van den Berkmortel o Emma van de Ven o Janne van de Ven o Yara van der Cammen o Esmee van Heesch o Anouk van der Pol o Eline van de Meerakker o Anne Verhoeven o Kim van der Ven o Wiktoria Polowczyk o Joop van der Cammen o Jeroen van Heesch o Lea van de Ven o Mia van Heesch

JO13-1

o Ties Adriaans o Tim van Bakel o Mike Verbruggen o Sem Verhoeven o Luc Brugmans o Stijn van Kessel o Thijs van Moorsel o Sten Kemper o Simon Maas o Joost van Gorkum o Stijn van Uden o Mark Hultermans o Timo van Beek o Nick Beem o Koen van de Braak o Bas van Lankvelt o Janus Klein Breteler o Marco van Gorkum o Peter van de Braak


o Marjo van Lankvelt o Erick van Zutphen o Milan van Zutphen o Twan Gijsbers o Raf Gijsbers o Rens van Stiphout

MO13-1

o Renske van den Elzen o Melde van Hoof o Rachel Verhoeven o Fenne van Hoesel o Anne van den Tillaart o Nina Brugmans o Fenne van Zutphen o ZoĂŤ de Wit o Selena Vogels o Jos van Zutphen o Pieter-Jan van den Elzen o Teun van Hoof o Sem de Coninck

JO11-1

o Martijn van Gorkum o Robin Hendriks o Levy de Wit o Tim van der Heijden o Stan van den Oever o Tijme Verhoeven o Luuk van Asseldonk o Gijs van Lankvelt o Sjoerd van der Linden o Joep van Zutphen o Eric van Asseldonk o Stef Ketelaars o Mees van Zutphen o Maikel van Rooij o Marco van Gorkum

JO11-2

o Teun van den Hurk o Bram van de Ven o Floris Klein Breteler o Koen Gloudemans o Tygo Rooijakkers o Benedict Maranon o Gijs van der Linden o Roy van den Oever o Harrie van der Linden o Harm van de Ven o Michel Gloudemans o Marc van den Hurk o Jorg van Zutphen

JO11-3

o Daan Segers o Wick van de Ven o Jaap van der Linden o Mas Verkampen o Finn van de Donk o Mats van den Berkmortel o Steven de Vries o Lars Brugmans o Lars van Hastenberg o Matthy Padilla o John Verkampen o Maikel van de Donk o Martin van de Ven o Jelt van den Berkmortel

o Jeroen van den Biggelaar o Marjan Kandelaars o Siegfried Haridat

JO9-1

o Bram Swinkels o Jan Timmers o Sil van Haandel o Benjamin Maranon o Jarno van Kemenade o Rink van Hoof o Yannick Hurkmans o Jacco Hurkmans o Aard van Hoof o Jurgen Swinkels o Tim Brugmans o Willem Timmers

JO9-2

o Raf Verhoeven o Guus van Nunen o Tren Hoefnagel o Kai Hokke o Jordy van de Laar o Pim van der Linden o Cas van Dinter o Luka Peters o Stephan Peters o Hans van de Laar o Marieke van de Laar

JO9-3M

o Anke Adriaans o Evi van der Linden o Sara Schepers o Liza van Genugten o Isis Hoefnagel o Elyse Pepers o Fleur van Moorsel o Lieke van den Hurk o Sara Swinkels o Patrick Pepers o Frank van Moorsel o Niels van Moorsel

SCHEIDSRECHTERS

o Joop van der Cammen o Peter van de Braak o Mark Verbruggen o John van Uden o Chris van de Ven o Mari van den Akker o Henk van Sleuwen o Job Habraken o Mees van Zutphen o Jurgen van den Biggelaar

MO11-1

o Lynn van den Berg o Lindy van Genugten o Shanya Vogels o Anne Timmers o Anke Timmermans o Meike Adriaans o Floor van Beek o Maud van de Kandelaar o Liz Verkampen o Wies van der Linden

61


SHIRTBEDRUKKEN.NL AUTOSBEDRUKKEN.NL

VOW bedankt haar trouwe sponsors en VOW Promotion hartelijk voor hun steun!


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Veghel Jumbo Foodmarkt Veghel, Verlengde Noordkade

Ma-Za 08:00-21:00 Zo 10:00-20:00

Jumbo De Boekt Ma-Za 08:00-21:00 Zo 10:00-18:00

Jumbo De Bunders Ma-Vr 08:00-21:00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00-18:00

Jumbo Foodmarkt, Veghel, Verlengde Noordkade 14 Jumbo, Veghel, de Boekt 20 Jumbo, Veghel, de Bunders 68

VOW  

VOW Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you