Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Voorschoten ’97, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Voorschoten ’97 voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Voorschoten ’97. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Voorschoten en Leiden

BESTE VOORSCHOTENAREN, Hierbij presenteren wij jullie weer een prachtig verzamelalbum van de voetbaltak van Voorschoten ’97. Deze keer met portretfoto’s van onze jongste jeugd (O7, O8, O9, O10, O11 en O13), de mini-league en teamfoto’s van de overige leden. Dat voetbal bij de Voorschotense jeugd populair is blijkt uit het feit dat wekelijks bijna duizend jeugdleden verdeeld over 72 jeugdteams hun wedstrijden spelen. Mede dankzij de florerende jeugdafdeling behoort Voorschoten ’97 tot één van de grootste voetbalverenigingen van ons land. Opvallend hierin is de grote stijging van het aantal meisjes die zich het afgelopen jaar hebben aangemeld. Wij willen onze jeugdleden een goede voetbalopleiding bieden waarbij iedereen gestimuleerd wordt om zijn of haar persoonlijke top te halen. Dus prestatief of recreatief sporten met leeftijdsgenoten in een sociale en veilige omgeving. Naast de voetbaltechnische aspecten is aandacht voor fatsoenlijke omgangsvormen en respect voor elkaar en andermans spullen een vanzelfsprekend onderdeel van de opleiding. Behoudens het feit dat je bij Voorschoten ’97 kan voetballen, is het ook mogelijk om je te ontwikkelen op het gebied van je talent en/of interesse. Momenteel kan je een keepersopleiding volgen o.l.v. Rob van Dijk met het doel keeperstrainer te worden. Je kan ook een scheidsrechtersopleiding volgen en er is onlangs een opleiding gestart met als doel een pupillentrainer te worden. Genoeg mogelijkheden dus! Onze vereniging is momenteel de grootste club van Zuid-Holland. Dat is natuurlijk mooi voor de vereniging, maar ook een extra uitdaging om voor iedere week weer het wedstrijdschema vast te stellen en het trainingsschema voor iedereen naar tevredenheid op te stellen. Om de last op de zaterdag te verlichten is er 2 jaar geleden gestart met voetballen op zondag voor de jongste jeugd. Vanaf dit seizoen doen ook de oudste jeugd en zelfs de senioren hieraan mee. Weekendvoetbal is inmiddels al behoorlijk ingeburgerd binnen onze vereniging. De zondagtak is hier ook erg blij mee. Er is meer te beleven op de zondag en dus zijn er ook meer toeschouwers op Sportpark Adegeest. Binnen Voorschoten ’97 worden ook andere zaken georganiseerd zoals toernooien, festiviteiten en jeugdactiviteiten. Deze worden mogelijk gemaakt door sponsoring. Hoogvliet Voorschoten is al jaren een trouwe sponsor. Mede dankzij Hoogvliet is het voor ons mogelijk om onze maatschappelijke taak binnen de vereniging en de Voorschotense gemeenschap op een goede en vooral leuke manier vorm te geven. Hiervoor onze grote dank en wij hopen de samenwerking met Hoogvliet nog tot in lengte van jaren voort te mogen zetten! Peter van Noort Jeugdvoorzitter Voorschoten ’97

3


VOORSCHOTEN ’97

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VORMEN DE RUGGENGRAAT VAN DE VERENIGING Voorschoten ’97 is een bloeiende voetbal- en atletiekvereniging in het centrum van de Randstad. Met meer dan 100 actieve voetbalteams is de gezellige dorpsvereniging de grootste in de provincie Zuid-Holland. Naast het klassieke zaterdag- en zondagvoetbal voor jongens en mannen, beschikt de club over een florerende meisjes- en damesafdeling, een mini-league, een vrijdagavond-competitie en een zaalvoetbaltak. De spelers en speelsters van al deze teams ontmoeten elkaar op Sportpark Adegeest, dat is uitgerust met vier kunstgrasvelden en twéé natuurgrasvelden. Fusieclub Voorschoten ’97 kwam op 1 juli 1997 tot stand nadat SVLV, Randstad Sport en SV Voorschoten de handen ineen hadden geslagen en besloten om samen verder te gaan. Sinds de Tweede Wereldoorlog waren er al pogingen gedaan om in Voorschoten één voetbalclub tot stand te laten komen, maar steeds waren de onderhandelingen vastgelopen. Toen het ledental bij de verenigingen in de jaren ’80 en in het begin van de jaren ’90 terugliep en zich economische krapte aandiende, kwam de fusie alsnog succesvol tot stand. Eerst voegde Randstad Sport zich in 1996 al bij SVLV, een jaar later sloot SV Voorschoten zich bij dit duo aan en was de nieuwe zaterdag- en zondagclub club een feit. Met de samenbundeling van krachten nam ook de slagkracht van de vereniging toe. Mede gefinancierd door de gemeente werd Sportpark Adegeest opgeknapt. Daarnaast resulteerde de samenvoeging van elftallen tot sportieve successen en kreeg Voorschoten ’97 regionale uitstraling. Dit betekende dat zich ook vanuit de Stevenshof en Leiden Zuid-West leden begonnen aan te melden, waardoor de vereniging nog verder groeide. Na de eeuwwisseling werden diverse aansprekende sportieve successen geboekt, zowel door jeugdelftallen als door de zaterdag- en zondagsenioren.

4


Anno 2018 staat de vereniging er zeer goed voor. Voorschoten ’97 beschikt over een grote groep enthousiaste en gekwalificeerde vrijwilligers die de ruggengraat vormen van de vereniging. Door de omvang van de club en de betrokkenheid van de leden is er zeven dagen per week activiteit op Sportpark Adegeest. Van maandag tot en met vrijdag wordt vrijwel iedere meter benut voor trainingsactiviteiten. Met meer dan 100 actieve teams die één tot drie keer per week trainen, is het Voorschotense voetbalbedrijf continu in beweging. In het weekend vinden tientallen wedstrijden plaats, die zowel voor de voetballers en de voetbalsters als voor alle betrokken passieve recreanten van belang zijn. Eén op de drie inwoners van Voorschoten is wekelijks betrokken bij een activiteit van de fusieclub.

Naast de reguliere trainingen en wedstrijden besteedt Voorschoten ’97 veel aandacht aan sociale activiteiten. De jaarkalender staat vol met evenementen, waar een groot deel van de leden aan deelneemt. Zo organiseert de vereniging een tentenkamp voor jeugdleden, een bierfest, een Kersttoernooi, een voetbalquiz, een Oliebollentoernooi, een Koning Voetbaltoernooi, een jeugddag en tal van kleinschalige dingen voor jong en oud. Vermaard zijn het jaarlijkse E-toernooi voor clubs uit de regio en het landelijk bekend staande D-toernooi voor de Onder 12 teams van profclubs. Het toptoernooi voor Onder 12 teams, dat jaarlijks op Tweede Paasdag wordt georganiseerd, werd tot dusver gewonnen door AC Milan, Feyenoord, AA Gent, FC Groningen, VfL Bochum, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam, SBV Excelsior, ADO Den Haag, HFC Haarlem en Voorschoten ’97.

De recente groei van Voorschoten ’97 is voor een groot deel toe te schrijven aan de toename van vrouwelijke leden. Onze vereniging bezit een zeer actieve meisjes- en damestak, die gerund wordt door een grote groep betrokken begeleiders. In de categorie Meisjes onder 11 bezit Voorschoten ’97 maar liefst vijf teams. Zelfs op landelijke schaal is dit een ongekend hoog aantal. Slechts drie verenigingen in Nederland bezitten een dergelijke omvang in deze leeftijdscategorie. Bijzonder is het scheidsrechterscorps binnen de vereniging. Alle clubscheidsrechters zijn verenigd in scheidsrechtersvereniging ‘De Thuisfluiter’. Onder deze groep belangrijke steunpilaren bevinden zich zowel KNVB-scheidsrechters, die ook duels in de regio fluiten, als liefhebbers die de grote hoeveelheid wedstrijden op Sportpark Adegeest in goede banen leiden. Jeugdleden die ambiëren om wedstrijden te leiden kunnen al heel jong aan de slag en kunnen rekenen op prima begeleiding. Twintig jaar na de fusie is Voorschoten ’97 een financieel gezonde en bruisende voetbalvereniging die trots kan zijn op alles wat bereikt is. Voorschoten ’97 staat daarmee met beide benen stevig in het centrum van de plaatselijke samenleving.

5


JO7

JO7

Voorschoten ’97

Milan van Dorp

6

Max Lingeman

JO7 JO7

Thomas Marcus

Vinse van Veen

JO7

Hugo Snijers

JO7

Sven Kulk

JO7

JO7

Noah Hoornweg

Leo Nardo

JO7

Mkyse Ghebremedhen

JO7

JO7

Jeniver Langerak

JO7

JO7

JO7

Koen Leemans

Juliétte Smith

Floor Borsboom


JO7

Jens Duindam

Million Boon

JO7 JO7

Aydin Levent

Owen van der Goes

JO7

Bjarne Tamang

JO7

Luuk Wagenaar

JO7

JO7

Boaz Boers

Mathis Bénier

JO7

Daniél van Zanten

JO7

JO7

Thomas Zonneveld

JO7

JO7

JO7

Julian de Raaf

Benjamin Gravesteijn

Bodhi Pfaff

7


JO7

JO7

JO7

Voorschoten ’97

Jaro van de Bent

JO7

Chris Boom

8

Bastiaan Verschoor

Luca Wassenaar

JO7

Robert van Wersch

JO7

Dax van der Veer

JO7

JO7

Daan Ulrich

JO7

Tygo van der Waas

JO7

JO7

Olivier van de Kerk

JO7

JO7

Dylan Sloof

Babet Fischer

Jackson Fite


JO7

JO7

Duuk Kikomeko

JO7

JO7

Mark Wassenaar

Godwin Snijers

Dean Hulters

Coรถrdinator JO7

Spelleider JO7

Wilco van der Meel

Dilara Aydin

Veldcoรถrdinator JO7

Rahul Rambaran Mishre

Veldcoรถrdinator JO7

Denzell Verweij

Dion van den Berg

Spelleider JO7

Spelleider JO7

JO7

JO7

Maxim Lucassen

Leon Buis

Jacqueline Oerlemans

9


JO7-1

JO7-1

Rens de Ruijter

10

Kyran Karijomedjo

Stijn van der Hoeven

JO7-1

Milan Dubbelaar

JO7-1

Raphael Weber

JO7-1

JO7-1

Daan Eurlings

JO7-1

Lasse de Bruïne

JO7-1

JO7-1

Jorn Sasburg

JO7-1

JO7-1

Voorschoten ’97

Sven van Tol

Raul Woertman


JO8-1

Ryan Ziani

Jimi van der Linden

JO8-1

Stijn van Meggelen

Leider JO8-1

Dean Rijsbergen

JO8-1

Kai Straver

JO8-1

JO8-1

Ryan Maatoug

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Voorschoten ’97

Kyano Mast

Dennis Straver

11


JO8-2

JO8-2

Voorschoten ’97

Julian den Braven

12

Delano Kortekaas

JO8-2

Thijn de Jonge

Leider JO8-2

Demy Potters

Leider JO8-2

Henog Misgena

JO8-2

JO8-2

Lamin Diaby

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Derek van der Helm

Peter Potters

Marcello Kortekaas


JO8-3

JO8-3

Voorschoten ’97

Quinn Putker

Tristan Bénier

JO8-3

Cas van Emmerik

Leider JO8-3

Amir van Esch

JO8-3

Thijmen Roozendaal

JO8-3

JO8-3

Wesley Keij

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Does Gerke

Boet Zeelt

Michel van Emmerik

13


JO8-4

Abe van Kesteren

14

Jayson de la Rie

JO8-4

Wessel Duyndam

JO8-4

Max van de Kerk

JO8-4

Teun Leering

JO8-4

JO8-4

Ben Verschoor

JO8-4

JO8-4

JO8-4

Voorschoten ’97

Romijn Steens

Djesse Knijnenburg


JO8-5 Voorschoten ’97

JO8-5

TEAMSPONSOR

Bas Bakker

Mats Vermeer

JO8-5

Chris Siera

Leider JO8-5

Marwan Momand

JO8-5

Tyson van der Heijden

JO8-5

JO8-5

Timo van Ipenburg

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Koen Janmaat

Dirk Schuiling

Peter Siera

15


MO9-1

MO9-1

Elske Voskamp

16

Sanne Wessels

Jente Egberts

Leider MO9-1

Daisy Klinkhamer

Leider MO9-1

Gigi Smit

MO9-1

MO9-1

Fayline van Ipenburg

MO9-1

Lieve Verschoor

MO9-1

MO9-1

Lian Weertman

MO9-1

MO9-1

Voorschoten ’97

Sebastiaan Smit

Sandra van den Berg


JO9-1

JO9-1

JO9-1

Voorschoten ’97

Jovani Hillebrand

Colin Buis

JO9-1

Niek van Veen

Mees Rekvelt

Leider JO9-1

Bas Ulrich

Leider JO9-1

Miles van der Pluym

JO9-1

JO9-1

Hugo van Vliet

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Marwan Baaka

Bilal Kaddouri

Melle Rekvelt

17


JO9-2

JO9-2

Voorschoten ’97

JO9-2

Damian Frankenmolen

Nora Freke

18

Dani van Veen

JO9-2

Jelle van Deursen

Leider JO9-2

Filip Jug

Leider JO9-2

Ayyoub Zamantouti

JO9-2

JO9-2

Ishaan Singh

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Tycho Willemse

Lucky Singh

Mostapha Zamantouti


JO9-3

Milo van der Veer

Davy Alkemade

Vigo van Veen

Leider JO9-3

Sophian Saidou

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Chris Green

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Voorschoten ’97

Roan Jansen

Marlies van der Veer

19


JO9-4

JO9-4

Voorschoten ’97

Floriaan Steens

20

Lukas Vreeken

JO9-4

Koen Smallenburg

Leider JO9-4

Ben Creyghton

Leider JO9-4

Yassin Mouaddab

JO9-4

JO9-4

Jack Fransen

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Milo van Rhoon

Jeroen Steens

Ab Mouaddab


JO9-5

Hein de Jonge

Maxime Lauret

JO9-5

Sep Kikomeko

Leider JO9-5

Kas Brantjes

Leider JO9-5

Jurre Kanbier

JO9-5

JO9-5

Joey Kalshoven

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Voorschoten ’97

Joachim Kikomeko

Jeroen de Jonge

21


JO9-6

JO9-6

Voorschoten ’97

JO9-6

Pepijn den Boer

22

Leider JO9-6

Dinand van der Water

JO9-6

JO9-6

Kolya Sysoev

JO9-6

JO9-6

Collin de Jonge

Twan Dekker

Iliya Sigida

Dennis van der Water


JO9-7

JO9-7

Voorschoten ’97

Kenji Arnoldus

Kai Sorber

JO9-7

Ryan Schutjes

Leider JO9-7

Mike Witteman

JO9-7

Lennard von Maltzahn

JO9-7

JO9-7

Joey Brouwer

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Dinand Fischer

Marwane Zouiti

Tom Witteman

23


JO9-8

JO9-8

Voorschoten ’97

Max Drzewinski

24

Tijs Roest

JO9-8

Aniss Maatoug

Leider JO9-8

Hamza Bousakouk

JO9-8

Jorrit Eisema

JO9-8

JO9-8

Luca Lay

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Sam van der Mark

Leon van Heijningen

Ard van Heijningen


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO10-1

JO10-1

Voorschoten ’97

Keano van der Heijden

26

Olivier Zweekhorst

JO10-1

Amine Mouchih

Leider JO10-1

Nick van Tongeren

JO10-1

Sem de L’Ecluse

JO10-1

JO10-1

Pol Eurlings

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Morris Laterveer

Jayden van der Heijden

Jan de Bruyn


JO10-2

JO10-2

JO10-2

Voorschoten ’97

Sem Schilthuizen

Tycho Wesselman

JO10-2

Felix de Jong

Aymen Maatoug

Leider JO10-2

Ty Philipsen

Leider JO10-2

Bas van Oel

JO10-2

JO10-2

Maxime Sanhaji

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Mike Boom

Anwar Sanhaji

Sem Schilthuizen

27


JO10-3

JO10-3

Voorschoten ’97

JO10-3

Ties van der Valk

28

LuĂŻsa Mandas

Meindert Mulder

Leider JO10-3

Antonio Mandas

Leider JO10-3

Jay de Jong

JO10-3

JO10-3

Milan Drop

JO10-3

Daan Creyghton

JO10-3

JO10-3

Jesse Boting

JO10-3

JO10-3

Finn van den Berg

Iban Drop

Michel van den Berg


JO10-4

JO10-4

JO10-4

Voorschoten ’97

Kenji Beij

JO10-4

JO10-4

Lars van der Geest

Denny van Veen

JO10-4

RomĂŠo Barends

Leider JO10-4

JO10-4

Ryan Swagers

Kik van Veen

Maurits Idelenburg

Leider JO10-4

Mats van der Helm

Leider JO10-4

Yassin Skakni

JO10-4

JO10-4

JO10-4

Zoheid Faghirzadeh

Marco van der Helm

Karin van der Geest

29


JO10-5

JO10-5

Voorschoten ’97

Keven van Rijn

30

Merijn Debets

JO10-5

Willem Duker

Leider JO10-5

Pieter Leering

JO10-5

Yanniek van der Goes

JO10-5

JO10-5

Jack van Vliet

JO10-5

JO10-5

JO10-5

Oscar van der Peet

Jelle van Duivenboden

Richard van der Peet


JO10-6

TEAMSPONSOR

JO10-6

Voorschoten ’97

JO10-6

JO10-6

Teun Heybroek

Coen de Wolf

Chiel Simonis

JO10-6

Kenyi Verhoef

Ivo Beukhof

Leider JO10-6

Dominik Hurrelbrinck

Leider JO10-6

Raffi Mkrtchyan

JO10-6

JO10-6

Jayson Bood

JO10-6

JO10-6

JO10-6

Daan Siera

Ronald Beukhof

Peter Siera

31


JO10-7

JO10-7

JO10-7

Voorschoten ’97

Luuk Scholts

JO10-7

JO10-7

Thomas Kulk

Sven Kortekaas

JO10-7

Britt Zwier

32

Lars van Ingen Schenau

Leider JO10-7

Thomas Yebio

JO10-7

JO10-7

Boris van Ipenburg

Leider JO10-7

JO10-7

Casper Duindam

Cees Kortekaas

Remco Kulk


Voor al uw elektrotechnisch werk, verlichting en advies! Dé specialist voor particulieren en bedrijven.

Remco Kulk: 06 520 43 132 • Godwin Snijers: 06 231 95 150

www.kulk-elektrotechniek.nl • www.kulkadvies.nl


MO11-1

Ilse van Benschop

MO11-1 MO11-1

Cindy Klinkhamer

Jacqueline Drost

Leider MO11-1

Julia Keen

Leider MO11-1

MO11-1

Simone Hillenaar

34

Jade van Beers

Leider MO11-1

Kirsten Key

Robine Kist

MO11-1

Femke Swiers

MO11-1

MO11-1

Juno van der Wiel

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Voorschoten ’97

Desiree van Straalen

Linde Wiegeraad


MO11-2

MO11-2

Voorschoten ’97

TEAMSPONSOR

MO11-2

Isabel Donners

Kirsten van Noort

Anouk van Aken

Kirsten Beelen

MO11-2

Fiene Rappoldt

Leider MO11-2

Kyra van Ipenburg

MO11-2

Dione Wansink

MO11-2

MO11-2

Fenna Berg

MO11-2

MO11-2

MO11-2

LAS- & CONSTRUCTIEWERK

Anne van Oosten

Peter van Noort

35


MO11-3

MO11-3

Sanne Devilee

36

Sjimmy Buis

Suze Menning

Leider MO11-3

Isabel Kruis

MO11-3

Mae Roeser

MO11-3

MO11-3

Kim Meima

MO11-3

Julia Sepers

MO11-3

MO11-3

Anne van Tuyll

MO11-3

MO11-3

Voorschoten ’97

Danique Borsboom

Raymond Buis


MO11-4

MO11-4

Voorschoten ’97

MO11-4

Roosje Zeegers

Feline Zonneveld

Mariza Potters

MO11-4

Ilayda Örnek

Leider MO11-4

Elisa Dubbelaar

MO11-4

Emma Erasmus

MO11-4

MO11-4

Josefien van der Zalm

MO11-4

MO11-4

MO11-4

Liyana Bensaid

Katie van Aken

André Potters-Kemp

37


MO11-5

MO11-5

Loes de Reede

38

Daniëlle Neuteboom

Noelle van Hoof

Leider MO11-5

Tess de Mul

Leider MO11-5

Quinty van der Pluym

MO11-5

MO11-5

Britt den Hartog

MO11-5

Alexia de la Rie

MO11-5

MO11-5

Fee Heemskerk

MO11-5

MO11-5

Voorschoten ’97

Miranda den Hartog

Cisco de Mul


JO11-1

JO11-1

Voorschoten ’97

Milan Standhart

Pepijn Mouthaan

JO11-1 JO11-1

Boris Hooiveld

Sem van der Pluym

Leider JO11-1

Yessin Farhane

Leider JO11-1

Casper van Weeren

JO11-1

JO11-1

Florian van Doesburg

Douwe Beaumont

JO11-1

Silvan Woertman

JO11-1

JO11-1

Daan Green

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Teun Friedhoff

Daan Douw

Sander Douw

39


JO11-2

JO11-2

Mitchell Baats

40

Nahom Misgena

Otto Zoet

Leider JO11-2

Roel Boeren

JO11-2

Ayoub Touballi

JO11-2

JO11-2

Tim van Emmerik

JO11-2

Owen Buis

JO11-2

JO11-2

Joram Neijssel

JO11-2

JO11-2

Voorschoten ’97

Rik le Clercq

Max van Schooten


JO11-3

Servazio Walcott

Feye Bult

JO11-3

Aymen Zihani

Daymien Cordero

Leider JO11-3

Delano van Haarlem

JO11-3

Mark Vrolijk

JO11-3

JO11-3

Max Hare

Mohamed Maatoug

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Hidde Alberts

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Voorschoten ’97

Omar Gabr

Jacco van Haarlem

41


JO11-4 Voorschoten ’97

Jeroen Peeters

42

Ivanke Wiggers

JO11-4

Lucas Fransen

Leider JO11-4

Amirullah Momand

Leider JO11-4

Behailu Westhoek

JO11-4

JO11-4

Floris de Koning

Xander Timmerman

JO11-4

Nick Wessels

JO11-4

JO11-4

Sem Smit

JO11-4

JO11-4

JO11-4

TEAMSPONSOR

Sebastiaan Smit

Eddy Wessels


JO11-5

Jelle Eisema

Pelle Jansen

JO11-5

Jurjen Slooijer

Stijn Ulrich

Leider JO11-5

Kyan Verschoor

Leider JO11-5

Boet Vreeburg

JO11-5

JO11-5

Jack Roest

Robin van Paassen

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Sebastiaan Borsboom

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Voorschoten ’97

Maarten Borsboom

Carl Roest

43


JO11-6

JO11-6

Voorschoten ’97

Mohammed Elsaket

44

Thomas van Esch

JO11-6

Marcus Vincken

JO11-6

Jelle van Oosterhout

JO11-6

Lucas Wassenaar

JO11-6

JO11-6

Sean Rijsbergen

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Milan Morssink

Jasmijn Zandbergen

David Gerards


JO11-7

Finn de Reede

Joppe van den Dool

JO11-7

Ming Verhoef

Ruby van der Wiel

Leider JO11-7

Jasmin Arikdogan

Leider JO11-7

Tim Abbenhuis

JO11-7

JO11-7

Sijds Geltink

Luuk Goddijn

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Max Soeters

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Voorschoten ’97

Maarten Verhoef

Caroline Verhoef

45


JO11-8

Zeid Alatrash

46

Saheed Wahab

JO11-8

Rijan Fetah

Leider JO11-8

Boris Turksema

Leider JO11-8

Mitchel Keij

JO11-8

JO11-8

Jayden de Ru

Sander de Graaff

JO11-8

Sophie van Klink

JO11-8

JO11-8

Stijn Bakker

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Voorschoten ’97

Hanneke Bakker-Keijzer

Simone van der Cingel


JO11-9

JO11-9

JO11-9

Voorschoten ’97

Daan Kijk in de Vegte

Daan Hereur

JO11-9

Max Brekelmans

Tyco Taal

Leider JO11-9

Esaïe Wils

JO11-9

Dennis van der Heijden

JO11-9

JO11-9

Jessin van Stralen

JO11-9

JO11-9

JO11-9

Tygo Mast

Cisco van Verhage

Johan te Hennepe

47


MO13-1 Voorschoten ’97

MO13-1

TEAMSPONSOR

Tesselschade de Bonth

48

Frederique van der Peet

MO13-1

Bo Green

MO13-1

Anna van Wijlen

MO13-1

Femke Niersman

MO13-1

MO13-1

Zoë Vink

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Yael Arikdogan

Sophie Boitelle

Paula van Wijlen


Noortje van Oosten

Amber de Groot

Leider MO13-1

MO13-1

Eline de Jong

Emilia Vocke

Leider MO13-1

Sylvia van Rijsinge

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1 MO13-1

Ginger Doorneveld

Jonas van Oosten

Martine van Nieuwkoop

49


MO13-2

MO13-2

Voorschoten ’97

Elin Bleijenberg

50

Elisa Keen

MO13-2

Pascalle van Vliet

MO13-2

Yentl Rebergen

MO13-2

Evie Agelink

MO13-2

MO13-2

Gloria Spiegeler

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Indy Dury

Noa Toet

Gaya Kroet


Dilara Karasahin

Astrid van der Hulst

MO13-2

Rosa den Outer

Leider MO13-2

Quinty Smit

Leider MO13-2

Lotte Vos

MO13-2

MO13-2

Juule van Greuningen

MO13-2

MO13-2

MO13-2

TEAMSPONSOR

Tessa van der Luit

Eva Vlak

51


JO13-1

JO13-1

Voorschoten ’97

Stefan Knaap

52

Valentijn Kindt

JO13-1

Noah van Velsen

JO13-1

Jari Remmerswaal

JO13-1

Matthijs van den Nouweland

JO13-1

JO13-1

Vincent van der Water

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Martijn Stavenga

Nasrdinne Bouhamed

Ibrahim Mouchih


Mathisse Faassen

Rijk de Goede

Leider JO13-1

JO13-1

Florian Schade

Dex Laterveer

Leider JO13-1

Teun Aalders

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Theo Hennum

Rick van den Berg

Danny de Hoogt

53


JO13-2

Sem Straver

54

Milan Dongelmans

JO13-2

Ives van der Valk

JO13-2

Tommie Friedhoff

JO13-2

Cas van der Veer

JO13-2

JO13-2

Timo Vogelaar

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Voorschoten ’97

Ruben Weertman

Kian Ahwazi


Danilo Margalho Filgueiras

Rune Bult

Tijn Veraar

Leider JO13-2

Samuel van der Peijl

JO13-2

JO13-2

Dominique Fransen

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Marijn van Paassen

Twan Bierman

Robbert Vonk

55


JO13-3

JO13-3

Voorschoten ’97

Till Blonski

56

Rogier van den Beld

JO13-3

Tijn van de Wiel

JO13-3

Riemer Bakker

JO13-3

Jelle Bunnig

JO13-3

JO13-3

Sebian Pascu

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Sebas Klaverveld

Senna den Reijer

Hamza Khaldi


JO13-3

Richard Backx

JO13-3

Max Jonkman

Leider JO13-3

JO13-3

Jort van Deursen

Nizar Boukhari

Leider JO13-3

Jim Backx

Leider JO13-3

Jabir Akouch

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Anass Graafi

Dirk van Deursen

Robert Klaverveld

57


JO13-4

Simon van Weeren

58

Youssef Boulahri

JO13-4

Stef van Zutphen

JO13-4

Milan van Engelen

JO13-4

Melle de Jong

JO13-4

JO13-4

Jouke Egberts

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Voorschoten ’97

Ruben van Klink

Sam Brekelmans


Damien Diallo

Mahdi Amiri

Leider JO13-4

JO13-4

Dylan Neuteboom

Chris de Weert

Leider JO13-4

Joost Pieterse

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4 JO13-4

Dirk Vermond

Evert van Zoelen

Dennis Neuteboom

59


JO13-5

Mischa Kops

60

Tobias van Doesburg

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Voorschoten ’97

Jamie Guit

Jip Bos


TEAMSPONSOR

Lex van Nobelen

Damien Hillebrand

JO13-5 JO13-5

Mykai Verhoef

Remer Meijer

Leider JO13-5

Mitch van der Geest

Leider JO13-5

Luuk Stierum

JO13-5

JO13-5

Melvin van der Zon

Teun van der Valk

JO13-5

Stefan Berg

JO13-5

JO13-5

Dani Woertman

JO13-5

JO13-5

JO13-5

LAS- & CONSTRUCTIEWERK

Marco Berg

Dick van der Geest

61


JO13-6

Luuk Duijvensz

62

Charles Lin

JO13-6

Oliver McGee

JO13-6

Lucas Draijer

JO13-6

Sathprem Aaldering

JO13-6

JO13-6

Niek Vogelaar

Emilio Fix

JO13-6

Bram van Osch

JO13-6

JO13-6

Raven Vreeburg

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Voorschoten ’97

Freddie Hare

Peter Brown


VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDEN CONTACT Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl 071 561 00 84 www.norlandia.nl

VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDENVOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR

OVER NORLANDIA

CONTACT

Kinderopvang

Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten info@norlandia.nl 071 561 00 84

De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

www.norlandia.nl

VERSCHILLENDE OPVANGMOGELIJKHEDEN

VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR

EEN LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN OVER NORLANDIA

CONTACT

info@norlandia.nl 071 561 00 84

De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

www.norlandia.nl

VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 12 JAAR

EEN OVER LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN NORLANDIA

Norlandia kinderopvang

MEEDENKEN EN MEEPRATEN Kinderopvang

Zin in een leven lang spelen en leren! De kernwaarden die voor ons aan de basis liggen voor alles

EEN LEVENLANG ZIN IN SPELEN EN LEREN

www.norlandia.nl

MEEDENKEN EN MEEPRATEN Kinderopvang

Norlandia Bachlaan 2 2253 BA Voorschoten

MEEDENKEN EN MEEPRATEN


JO13-7

Chris van den Berg

64

Wouter van der Salm

JO13-7

Cas Ammerlaan

JO13-7

Mark van den Berg

JO13-7

Friso van Bennekom

JO13-7

JO13-7

Victor de Jong

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Voorschoten ’97

Niels Verzijl

Tim Knechten


Orhan Sarkhosh

Sjoerd van Beveren

Leider JO13-7

JO13-7

Tim van Veen

Connor van Veen

Leider JO13-7

David Potters

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7 JO13-7

Diego van Eijgen

Eric Knechten

Hans van Beveren

65


JO13-9

Meidan Geva

66

Joeri Elderhorst

JO13-9 JO13-9

Daniek Altink

Finn van Veen

Leider JO13-9

Govert Verkaik

Leider JO13-9

Victor Karremans

JO13-9

JO13-9

Valentijn Groenland

Jorg Mostert

JO13-9

Sam Koolen

JO13-9

JO13-9

Bjorn Mostert

Jet Zeppenfeldt

JO13-9

Tim van Oel

JO13-9

JO13-9

Jip Brussee

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Voorschoten ’97

Jeroen Elderhorst

Carlo van Veen


JO13-10

JO13-10

Voorschoten ’97

Yassin Ibrahim

Lufti Arab

JO13-10 JO13-10

Julia den Boer

Thijs Filippo

Leider JO13-10

Gijs Michel

JO13-10

Jules Dekker

JO13-10

JO13-10

Naieb Fanus

Nelis Kaffa

JO13-10

Damian Bos

JO13-10

JO13-10

Daan Wijers

JO13-10

JO13-10

JO13-10

Tim Oudshoorn

Adrian Geus

Michel Halbe

67


JO13-11

Demi Breuren

68

Seb van Dam

JO13-11 JO13-11

Efe Tezerdi

Jens van der Plas

Leider JO13-11

Mahmoud Hamidi

JO13-11

Thijmen Beunk

JO13-11

JO13-11

Djoi Walig

Martijn de Roode

JO13-11

Bram van Klink

JO13-11

JO13-11

Pepijn van Tuyll

JO13-11

JO13-11

JO13-11

Voorschoten ’97

Wietse Remmerswaal

Pim Happel


MO15-1

MO15-1

Voorschoten ’97

Luna de Man

Naomi Nijman

MO15-1 MO15-1

Dima de Jong

Isa Molendijk

Leider MO15-1

Jael Moonlion

MO15-1

Vera van Veen

MO15-1

MO15-1

Youra Kulk

Zoë van Beers

MO15-1

Saffira Zonneveld

MO15-1

MO15-1

Eva van der Horst

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Suzanne van Grol

Kim Scholts

Jacco Scholts

69


MO15-2 Voorschoten ’97

MO15-2

TEAMSPONSOR

Mina Al-Kaylani

70

Ayla van der Wiel

MO15-2

Milou Turksema

MO15-2

Dionne van Stralen

MO15-2

Lynn Moraal

MO15-2

MO15-2

Vera de Groot

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Anouk Cavé

Danique Standhart

Mehret Westhoek


MO15-2

MO15-2

Sanna Zuijderduin

Mitchell Scholtes

Antonio CavĂŠ

Kim Kooistra

Leider MO15-2

Selam Westhoek

Leider MO15-2

Leider MO15-2

Leider MO15-2

Melanie Oudshoorn

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Paulien van den Berg

Renzo van Stralen

Cees Moraal

71


TEAMPLAATJES Voorschoten ’97

JO7-1

JO8-1

JO8-1

JO8-2

JO8-3

JO8-3

JO8-5

JO8-4

JO8-5

JO8-4

72

JO8-3

JO8-2

JO8-2

JO8-4

JO8-1

JO7-1

JO7-1

JO8-5


MO9-2

MO9-1 JO9-selectie

JO9-2

JO9-2

JO9-7

JO9-7

JO9-4

JO9-4

JO9-2

JO9-selectie

JO9-selectie

JO9-4

MO9-2

MO9-1

MO9-2

MO9-1

JO9-7

73


TEAMPLAATJES Voorschoten ’97

JO9-8

JO10-selectie

JO10-selectie

JO10-4

JO10-3

JO10-6

JO10-5

JO10-6

JO10-5

74

JO10-4

JO10-3

JO10-4

JO10-3

JO10-5

JO10-selectie

JO9-8

JO9-8

JO10-6


MO11-1

JO10-7 MO11-2

MO11-3 MO11-5

MO11-5

MO11-4

MO11-4

MO11-3

MO11-2

MO11-3

MO11-2

MO11-4

MO11-1

JO10-7

MO11-1

JO10-7

MO11-5

75


TEAMPLAATJES Voorschoten ’97

JO11-1

JO11-selectie

JO11-3

JO11-2

JO11-5

JO11-4

JO11-5

JO11-4

76

JO11-3

JO11-2

JO11-3

JO11-2

JO11-4

JO11-1

JO11-selectie

JO11-1

JO11-selectie

JO11-5


JO11-6

JO11-7

JO11-7

JO11-8

JO11-9 MO13-2

MO13-2

MO13-1

MO13-1

JO11-9

JO11-8

JO11-9

JO11-8

MO13-1

JO11-7

JO11-6

JO11-6

MO13-2

77


TEAMPLAATJES

JO13-selectie

JO13-selectie

JO13-4

MO15-1

JO13-9

JO15-selectie

MO15-2

JO15-selectie

MO15-2

78

MO15-1

JO13-9

MO15-1

JO13-9

MO15-2

JO13-4

JO13-selectie

JO13-4

Voorschoten ’97

JO15-selectie


JO15-1

JO15-3

JO15-3

JO15-4

JO15-5

JO15-5

JO15-7

JO15-7

JO15-6

JO15-6

JO15-5

JO15-4

JO15-4

JO15-6

JO15-3

JO15-1

JO15-1

JO15-7

79


TEAMPLAATJES Voorschoten ’97

JO15-8

JO15-9

JO15-9

JO17-selectie

JO15-11

JO17-3

JO17-2

JO17-3

JO17-2

80

JO17-selectie

JO15-11

JO17-selectie

JO15-11

JO17-2

JO15-9

JO15-8

JO15-8

JO17-3


JO17-4

JO17-6

JO17-6

JO17-7

MO19-1 JO19-2

JO19-2

JO19-1

JO19-1

MO19-1

JO17-7

MO19-1

JO17-7

JO19-1

JO17-6

JO17-4

JO17-4

JO19-2

81


TEAMPLAATJES Voorschoten ’97

JO19-3

JO19-4

JO19-4

Zaterdag selectie Zondag 2

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 2

82

Zondag 1

Zaterdag selectie

Zaterdag selectie

Zondag 2

JO19-4

JO19-3

JO19-3


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


SPAAROVERZICHT Voorschoten ’97

JO7

JO8-2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o

Koen Leemans Jeniver Langerak Mkyse Ghebremedhen Leo Nardo Thomas Marcus Noah Hoornweg Sven Kulk Hugo Snijers Vinse van Veen Milan van Dorp Max Lingeman Juliétte Smith Floor Borsboom Julian de Raaf Thomas Zonneveld Daniél van Zanten Mathis Bénier Aydin Levent Boaz Boers Luuk Wagenaar Bjarne Tamang Owen van der Goes Jens Duindam Million Boon Benjamin Gravesteijn Bodhi Pfaff Dylan Sloof Jaro van de Bent Olivier van de Kerk Tygo van der Waas Daan Ulrich Dax van der Veer Robert van Wersch Luca Wassenaar Chris Boom Bastiaan Verschoor Babet Fischer Jackson Fite Mark Wassenaar Duuk Kikomeko Maxim Lucassen Dion van den Berg Denzell Verweij Rahul Rambaran Mishre Dilara Aydin Dean Hulters Wilco van der Meel Godwin Snijers Leon Buis Jacqueline Oerlemans

JO7-1 o o o o o o o o o o

Jorn Sasburg Lasse de Bruïne Daan Eurlings Raphael Weber Milan Dubbelaar Stijn van der Hoeven Rens de Ruijter Kyran Karijomedjo Sven van Tol Raul Woertman

JO8-1 o o o o o o o o

Ryan Maatoug Kai Straver Dean Rijsbergen Stijn van Meggelen Ryan Ziani Jimi van der Linden Kyano Mast Dennis Straver

84

Derek van der Helm Lamin Diaby Henog Misgena Demy Potters Thijn de Jonge Julian den Braven Delano Kortekaas Peter Potters Marcello Kortekaas

JO8-3 o o o o o o o o o

Does Gerke Wesley Keij Thijmen Roozendaal Amir van Esch Cas van Emmerik Quinn Putker Tristan Bénier Boet Zeelt Michel van Emmerik

JO8-4 o o o o o o o o

Ben Verschoor Teun Leering Max van de Kerk Wessel Duyndam Abe van Kesteren Jayson de la Rie Romijn Steens Djesse Knijnenburg

JO8-5 o o o o o o o o o

Koen Janmaat Timo van Ipenburg Tyson van der Heijden Marwan Momand Chris Siera Bas Bakker Mats Vermeer Dirk Schuiling Peter Siera

MO9-1 o o o o o o o o o o

Lian Weertman Lieve Verschoor Fayline van Ipenburg Gigi Smit Daisy Klinkhamer Jente Egberts Elske Voskamp Sanne Wessels Sebastiaan Smit Sandra van den Berg

o o o o

Nora Freke Dani van Veen Lucky Singh Mostapha Zamantouti

JO9-3 o o o o o o o

Chris Green Sophian Saidou Vigo van Veen Milo van der Veer Davy Alkemade Roan Jansen Marlies van der Veer

JO9-4 o o o o o o o o o

Milo van Rhoon Jack Fransen Yassin Mouaddab Ben Creyghton Koen Smallenburg Floriaan Steens Lukas Vreeken Jeroen Steens Ab Mouaddab

JO9-5 o o o o o o o o

Joey Kalshoven Jurre Kanbier Kas Brantjes Sep Kikomeko Hein de Jonge Maxime Lauret Joachim Kikomeko Jeroen de Jonge

JO9-6 o o o o o o o

Collin de Jonge Kolya Sysoev Dinand van der Water Pepijn den Boer Twan Dekker Iliya Sigida Dennis van der Water

JO9-7 o o o o o o o o o

Dinand Fischer Joey Brouwer Lennard von Maltzahn Mike Witteman Ryan Schutjes Kenji Arnoldus Kai Sorber Marwane Zouiti Tom Witteman

JO9-1

JO9-8

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o

Marwan Baaka Niek van Veen Hugo van Vliet Miles van der Pluym Bas Ulrich Mees Rekvelt Jovani Hillebrand Colin Buis Bilal Kaddouri Melle Rekvelt

JO9-2 o o o o o o

Damian Frankenmolen Tycho Willemse Ishaan Singh Ayyoub Zamantouti Filip Jug Jelle van Deursen

Sam van der Mark Luca Lay Jorrit Eisema Hamza Bousakouk Aniss Maatoug Max Drzewinski Tijs Roest Leon van Heijningen Ard van Heijningen

o Jayden van der Heijden o Jan de Bruyn

JO10-2 o o o o o o o o o o

Mike Boom Felix de Jong Maxime Sanhaji Bas van Oel Ty Philipsen Aymen Maatoug Sem Schilthuizen Tycho Wesselman Anwar Sanhaji Sem Schilthuizen

JO10-3 o o o o o o o o o o o

Finn van den Berg Jesse Boting Daan Creyghton Milan Drop Jay de Jong Antonio Mandas Meindert Mulder Ties van der Valk Luïsa Mandas Iban Drop Michel van den Berg

JO10-4 o o o o o o o o o o o o

Lars van der Geest Kenji Beij Zoheid Faghirzadeh Kik van Veen Yassin Skakni Mats van der Helm Maurits Idelenburg Roméo Barends Ryan Swagers Denny van Veen Marco van der Helm Karin van der Geest

JO10-5 o o o o o o o o o

Oscar van der Peet Jack van Vliet Yanniek van der Goes Pieter Leering Willem Duker Keven van Rijn Merijn Debets Jelle van Duivenboden Richard van der Peet

JO10-6 o o o o o o o o o o o

Teun Heybroek Daan Siera Kenyi Verhoef Jayson Bood Raffi Mkrtchyan Dominik Hurrelbrinck Ivo Beukhof Coen de Wolf Chiel Simonis Ronald Beukhof Peter Siera

JO10-1

JO10-7

o o o o o o o

o o o o o o o

Morris Laterveer Pol Eurlings Sem de L’Ecluse Nick van Tongeren Amine Mouchih Keano van der Heijden Olivier Zweekhorst

Thomas Kulk Luuk Scholts Casper Duindam Sven Kortekaas Boris van Ipenburg Thomas Yebio Britt Zwier


o Lars van Ingen Schenau o Cees Kortekaas o Remco Kulk

MO11-1 o o o o o o o o o o o o

Juno van der Wiel Femke Swiers Robine Kist Cindy Klinkhamer Kirsten Key Jade van Beers Julia Keen Jacqueline Drost Simone Hillenaar Ilse van Benschop Desiree van Straalen Linde Wiegeraad

MO11-2 o o o o o o o o o o

Isabel Donners Kirsten van Noort Fenna Berg Dione Wansink Kyra van Ipenburg Fiene Rappoldt Anouk van Aken Kirsten Beelen Anne van Oosten Peter van Noort

MO11-3 o o o o o o o o o o

Anne van Tuyll Julia Sepers Kim Meima Mae Roeser Isabel Kruis Suze Menning Sanne Devilee Sjimmy Buis Danique Borsboom Raymond Buis

MO11-4 o o o o o o o o o o

Roosje Zeegers Liyana Bensaid Josefien van der Zalm Emma Erasmus Elisa Dubbelaar Ilayda Örnek Feline Zonneveld Mariza Potters Katie van Aken André Potters-Kemp

MO11-5 o o o o o o o o o o

Fee Heemskerk Alexia de la Rie Britt den Hartog Quinty van der Pluym Tess de Mul Noelle van Hoof Loes de Reede Daniëlle Neuteboom Miranda den Hartog Cisco de Mul

JO11-1 o o o o o o o

Teun Friedhoff Daan Green Silvan Woertman Douwe Beaumont Boris Hooiveld Florian van Doesburg Casper van Weeren

o o o o o o

Yessin Farhane Sem van der Pluym Milan Standhart Pepijn Mouthaan Daan Douw Sander Douw

JO11-2 o o o o o o o o o o

Joram Neijssel Owen Buis Tim van Emmerik Ayoub Touballi Roel Boeren Otto Zoet Mitchell Baats Nahom Misgena Rik le Clercq Max van Schooten

JO11-3 o o o o o o o o o o o

Hidde Alberts Mohamed Maatoug Aymen Zihani Max Hare Mark Vrolijk Delano van Haarlem Daymien Cordero Servazio Walcott Feye Bult Omar Gabr Jacco van Haarlem

JO11-4 o o o o o o o o o o o

Sem Smit Nick Wessels Xander Timmerman Floris de Koning Behailu Westhoek Amirullah Momand Lucas Fransen Jeroen Peeters Ivanke Wiggers Sebastiaan Smit Eddy Wessels

JO11-5 o o o o o o o o o o o

Sebastiaan Borsboom Robin van Paassen Jurjen Slooijer Jack Roest Boet Vreeburg Kyan Verschoor Stijn Ulrich Jelle Eisema Pelle Jansen Maarten Borsboom Carl Roest

JO11-6 o o o o o o o o o

Milan Morssink Sean Rijsbergen Lucas Wassenaar Jelle van Oosterhout Marcus Vincken Mohammed Elsaket Thomas van Esch Jasmijn Zandbergen David Gerards

JO11-7 o o o o

Max Soeters Luuk Goddijn Ming Verhoef Sijds Geltink

o o o o o o o

Tim Abbenhuis Jasmin Arikdogan Ruby van der Wiel Finn de Reede Joppe van den Dool Maarten Verhoef Caroline Verhoef

JO11-8 o o o o o o o o o o o

Stijn Bakker Sophie van Klink Sander de Graaff Jayden de Ru Mitchel Keij Boris Turksema Rijan Fetah Zeid Alatrash Saheed Wahab Hanneke Bakker-Keijzer Simone van der Cingel

JO11-9 o Tygo Mast o Max Brekelmans o Jessin van Stralen o Dennis van der Heijden o Esaïe Wils o Tyco Taal o Daan Kijk in de Vegte o Daan Hereur o Cisco van Verhage o Johan te Hennepe

MO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Yael Arikdogan Zoë Vink Femke Niersman Anna van Wijlen Bo Green Tesselschade de Bonth Frederique van der Peet Sophie Boitelle Paula van Wijlen Ginger Doorneveld Sylvia van Rijsinge Emilia Vocke Amber de Groot Eline de Jong Noortje van Oosten Jonas van Oosten Martine van Nieuwkoop

MO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Indy Dury Gloria Spiegeler Evie Agelink Yentl Rebergen Pascalle van Vliet Elin Bleijenberg Elisa Keen Noa Toet Gaya Kroet Juule van Greuningen Lotte Vos Quinty Smit Rosa den Outer Dilara Karasahin Astrid van der Hulst Tessa van der Luit Eva Vlak

JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Martijn Stavenga Vincent van der Water Matthijs van den Nouweland Jari Remmerswaal Noah van Velsen Stefan Knaap Valentijn Kindt Nasrdinne Bouhamed Ibrahim Mouchih Theo Hennum Teun Aalders Dex Laterveer Rijk de Goede Florian Schade Mathisse Faassen Rick van den Berg Danny de Hoogt

JO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Timo Vogelaar Cas van der Veer Tommie Friedhoff Ives van der Valk Sem Straver Milan Dongelmans Ruben Weertman Kian Ahwazi Marijn van Paassen Dominique Fransen Samuel van der Peijl Tijn Veraar Danilo Margalho Filgueiras Rune Bult Twan Bierman Robbert Vonk

JO13-3 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sebas Klaverveld Sebian Pascu Jelle Bunnig Riemer Bakker Tijn van de Wiel Till Blonski Rogier van den Beld Senna den Reijer Hamza Khaldi Anass Graafi Jabir Akouch Jim Backx Nizar Boukhari Max Jonkman Jort van Deursen Richard Backx Dirk van Deursen Robert Klaverveld

JO13-4 o o o o o o o o o o o o o o o o

Jouke Egberts Melle de Jong Milan van Engelen Stef van Zutphen Simon van Weeren Youssef Boulahri Ruben van Klink Sam Brekelmans Dirk Vermond Joost Pieterse Chris de Weert Mahdi Amiri Dylan Neuteboom Damien Diallo Evert van Zoelen Dennis Neuteboom

85


SPAAROVERZICHT Voorschoten ’97

JO13-5

JO13-10

o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

Mischa Kops Tobias van Doesburg Jamie Guit Jip Bos Dani Woertman Stefan Berg Teun van der Valk Mykai Verhoef Melvin van der Zon Luuk Stierum Mitch van der Geest Remer Meijer Lex van Nobelen Damien Hillebrand Marco Berg Dick van der Geest

JO13-6 o o o o o o o o o o o

Raven Vreeburg Bram van Osch Emilio Fix Niek Vogelaar Sathprem Aaldering Lucas Draijer Oliver McGee Luuk Duijvensz Charles Lin Freddie Hare Peter Brown

JO13-7 o o o o o o o o o o o o o o o o

Victor de Jong Friso van Bennekom Mark van den Berg Cas Ammerlaan Chris van den Berg Wouter van der Salm Niels Verzijl Tim Knechten Diego van Eijgen David Potters Connor van Veen Sjoerd van Beveren Tim van Veen Orhan Sarkhosh Eric Knechten Hans van Beveren

JO13-9 o o o o o o o o o o o o o o o

Jip Brussee Tim van Oel Jet Zeppenfeldt Bjorn Mostert Sam Koolen Jorg Mostert Daniek Altink Valentijn Groenland Victor Karremans Govert Verkaik Finn van Veen Meidan Geva Joeri Elderhorst Jeroen Elderhorst Carlo van Veen

86

Tim Oudshoorn Daan Wijers Damian Bos Nelis Kaffa Julia den Boer Naieb Fanus Jules Dekker Gijs Michel Thijs Filippo Yassin Ibrahim Lufti Arab Adrian Geus Michel Halbe

JO13-11 o o o o o o o o o o o o

Pepijn van Tuyll Bram van Klink Martijn de Roode Efe Tezerdi Djoi Walig Thijmen Beunk Mahmoud Hamidi Jens van der Plas Demi Breuren Seb van Dam Wietse Remmerswaal Pim Happel

MO15-1 o o o o o o o o o o o o o

Suzanne van Grol Eva van der Horst Saffira Zonneveld Zoë van Beers Dima de Jong Youra Kulk Vera van Veen Jael Moonlion Isa Molendijk Luna de Man Naomi Nijman Kim Scholts Jacco Scholts

MO15-2 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Anouk Cavé Vera de Groot Lynn Moraal Dionne van Stralen Milou Turksema Mina Al-Kaylani Ayla van der Wiel Danique Standhart Mehret Westhoek Paulien van den Berg Sanna Zuijderduin Melanie Oudshoorn Selam Westhoek Kim Kooistra Mitchell Scholtes Antonio Cavé Renzo van Stralen Cees Moraal

TEAMPLAATJES oo JO7-1 oo JO8-1 oo JO8-2 oo JO8-3 oo JO8-4 oo JO8-5 oo MO9-1 oo MO9-2 oo JO9-selectie oo JO9-2 oo JO9-4 oo JO9-7 oo JO9-8 oo JO10-selectie oo JO10-3 oo JO10-4 oo JO10-5 oo JO10-6 oo JO10-7 oo MO11-1 oo MO11-2 oo MO11-3 oo MO11-4 oo MO11-5 oo JO11-selectie oo JO11-1 oo JO11-2 oo JO11-3 oo JO11-4 oo JO11-5 oo JO11-6 oo JO11-7 oo JO11-8 oo JO11-9 oo MO13-1 oo MO13-2 oo JO13-selectie oo JO13-4 oo JO13-9 oo MO15-1 oo MO15-2 oo JO15-selectie oo JO15-1 oo JO15-3 oo JO15-4 oo JO15-5 oo JO15-6 oo JO15-7 oo JO15-8 oo JO15-9 oo JO15-11 oo JO17-selectie oo JO17-2 oo JO17-3 oo JO17-4 oo JO17-6 oo JO17-7 oo MO19-1 oo JO19-1 oo JO19-2 oo JO19-3 oo JO19-4 oo Zaterdag selectie oo Zondag 1 oo Zondag 2


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Veurseweg 18 2252 AA Voorschoten

Hoogvliet Kennedylaan 118 2324 EZ Leiden

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

Voorschoten '97  

Voorschoten '97 Verzamelalbum

Voorschoten '97  

Voorschoten '97 Verzamelalbum

Advertisement