Page 1

V O E T B A L P L A A T J E S

VERZAMELALBUM 2017-2018

VFC VLAARDINGEN


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


VOORWOORD

Beste speler of fan van VFC Vlaardingen Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het VFC voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij VFC. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Vlaardingen

BESTE KWEKKER, Allereerst willen wij Hoogvliet supermarkten feliciteren met het 50-jarig bestaan! Een mooie mijlpaal in het jaar dat VFC haar 105e verjaardag viert. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert Hoogvliet weer een spaaractie van voetbalplaatjes waar VFC natuurlijk aan meedoet. Bijna 750 jeugdleden, leiders, trainers en senioren zijn vereeuwigd als voetbalplaatje. Helaas was er niet genoeg ruimte in het verzamelalbum om alle 1100 leden op de foto te zetten, maar veel senioren zijn gelukkig bij een van de eerdere verzamelacties al aan bod gekomen. Voor alle jeugd, van JO19 tot aan de Kwekkertjes, was natuurlijk wel voldoende plaats. Dit verzamelalbum is er niet zomaar gekomen. Onze speciale dank gaat uit naar Roel van Oers en Jaap Jongejan voor het organiseren van de fotodag en het verzorgen van de inhoud van dit verzamelalbum. Wij hopen dat niet alleen VFC-leden, maar ook alle trouwe fans van onze vereniging, boodschappen gaan doen bij Hoogvliet. Met plezier kijken wij nu al uit naar het intensief ruilen in de kantine van VFC. Spaar alle voetbalplaatjes van VFC. Door een compleet verzamelalbum zal je nog vaak met plezier heen bladeren. Succes met het compleet maken van je album! Namens VFC

JORN VAN DER BIE JEUGDVOORZITTER

3


VFC AL MEER DAN 100 JAAR Op 28 oktober 1913 werd de Vlaardingsche Football Club, kortweg VFC, opgericht. Ruim 104 jaar later is VFC een bloeiende familievereniging met een jeugdafdeling die tot de grootste van de regio behoort. Met de inzet van vele onmisbare vrijwilligers is VFC klaar voor de toekomst.

VAN HET ‘LAND VAN KNOOP’ TOT SPORTCOMPLEX ‘SPORTLAAN’ In toenmalig café De Romein richtten 17 Vlaardingse voetbalvrienden op 28 oktober 1913 VFC op. De eerste wedstrijden werden gespeeld op het ‘Land van Knoop’ aan de Groeneweg. Het was een stuk land met een kippenhop als kleedkamer. Voor de wedstrijd moesten eerst de koeien van het veld gejaagd worden. In 1932 kon VFC gebruik gaan maken van een luxer terrein, eveneens aan de Groeneweg. Rond dit veld waren zelfs al zitbanken aanwezig. De eerste wedstrijd op het nieuwe veld, tegen Fortuna, werd bezocht door duizenden toeschouwers. Het steeds groter wordende VFC verhuisde in seizoen 1943/1944 naar de huidige locatie aan de Sportlaan. Het complex, met de ingang nog aan de Van Linden van den Heuvellsingel, bezat een fraaie houten tribune met daaronder de kleedkamers en kantine. Helaas sloeg het noodlot toe in 1947, de tribune brandde volledig af. Met vereende krachten bouwden de leden zelf een nieuw clubgebouw. Op de tribune met het karakteristieke boogdak heeft menig supporter naar wedstrijden van VFC gekeken.

Na 60 jaar werd met een gevoel van weemoed afscheid genomen van dit clubgebouw. In augustus 2010 werd gestart met de sloop en ging VFC tijdelijk gebruikmaken van een noodaccommodatie met slechts 6 kleedkamers. Op 13 augustus 2011 werd het nieuwe clubgebouw officieel in gebruik genomen. Een nieuw gebouw dat door de markante aanblik van het gebogen tribunedak direct als vertrouwd aanvoelde. Ook een gebouw waar VFC nog decennia mee vooruit kan.

4


EN NOG STEEDS SPRINGLEVEND! MEMORABELE HIGHLIGHTS UIT 104 JAAR V.F.C. Het allereerste prestatieteam van VFC startte in de 1e klasse van de toenmalige Rotterdamse bond. In 1916 werd al het eerste succes geboekt door de promotie naar de 3e klasse van de Nederlandse Voetbalbond. In seizoen 1928-1929 besluit VFC met een jeugdafdeling, op dat moment alleen nog maar junioren, te starten. In 1944 slaagde VFC er voor het eerst in om te promoveren naar de 2e klasse. Een prestatie die in 1955, onder het toeziend oog van 6.000 toeschouwers, werd herhaald. Een hoogtepunt in de geschiedenis van VFC is de promotie, in 1961, naar het op dat moment hoogste amateurniveau; de 1e klasse. Na de winst in de beslissingswedstrijd volgde een unieke rijtoer voor de spelers door het centrum van Vlaardingen. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van VFC wordt voor het eerst het internationaal jeugdtoernooi georganiseerd. Dit toernooi, dat traditiegetrouw in het Pinksterweekend gespeeld wordt, is inmiddels niet meer weg te denken. Bij het eerste toernooi kwam de buitenlandse vereniging uit Engeland; de laatste jaren komen de buitenlandse teams ook uit België, Duitsland, Frankrijk, Schotland en Tsjechië. Als eerste Vlaardingse vereniging start VFC in 1977 met pupillenvoetbal. De eerste wedstrijden van de teams worden vooral gespeeld tegen Schiedamse tegenstanders. Het pupillenvoetbal is tegenwoordig een van de grootste afdelingen van VFC. In 1978 volgt ook nog de oprichting van een damesafdeling. In samenwerking met de Ericaschool voor speciaal onderwijs start VFC in 1993 met G-voetbal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De G-afdeling viert in 2018 haar 25-jarig bestaan. In april 2011 start VFC met voetbal voor de allerjongste voetballers. Deze jongens én meisjes, in de leeftijd van 4 of 5 jaar, heten - niet geheel toevallig - de Kwekkertjes. In 2012 promoveert VFC naar de 2e klasse. Op een bomvol sportcomplex van VFC wordt Full Speed na strafschoppen verslagen. In seizoen 2012-2013 zorgt VFC 2 voor een unieke prestatie door te promoveren naar de reservehoofdklasse, het hoogste niveau voor reserveteams. Op dit niveau speelde VFC 2 tot begin van het huidige seizoen. Het 100-jarig bestaan wordt in 2013 natuurlijk uitbundig gevierd. Alle teams spelen in speciale jubileumshirts. Het eerste elftal wordt voor de gelegenheid nostalgisch vastgelegd op de foto. Twee jeugdteams leveren in 2016 een geweldige prestatie. VFC JO19-1 wordt als debutant in de 4e divisie direct kampioen en promoveert naar de 3e divisie, het hoogste niveau dat een jeugdteam van VFC ooit gespeeld heeft. In hetzelfde seizoen promoveert VFC JO17-1 naar de 4e divisie. In 2016 wordt VFC voor de 4e maal (na 1977, 1984 en 1998) Vlaardings Kampioen, CION delft het onderspit.

Voor het eerst in de historie van VFC is in het huidige seizoen ook een seniorenteam actief op zaterdag. VFC Zaterdag 1 is, net als de zondagtak ruim honderd jaar geleden, begonnen op het laagste niveau: de 4e klasse. Het team, met veel spelers die van jongsaf al bij VFC voetballen, zal de weg omhoog zeker gaan afleggen.

BIJNAAM ‘DE KWEKKERS’ Waarom VFC-ers Kwekkers worden genoemd, gaat ver terug in de geschiedenis. Toen er nog gevoetbald werd aan de Groeneweg lag achter een van de doelen een eendenkooi, waardoor er altijd veel eenden op en rond het veld aanwezig waren. De Vlaardingse rivalen van VFC gebruikten ‘Kwekker’ daarom als scheldnaam voor een VFC-speler. Tegenwoordig is het een bijnaam die door VFC-ers met trots gedragen wordt. Het clubblad dat jarenlang werd uitgegeven, heette De Kwekker en op de gevel van het clubgebouw hangt een levensgrote afbeelding van de Kwekker. Ons clublied is al in 1952 geschreven. In 2016 werd het door een groot aantal (oud) VFC-ers ingezongen, daarbij begeleid door De Haringkoppen.

‘‘

VOOR ONZE GEEL EN ZWARTE KLEUREN LATEN WIJ ONS PRAKKIE STAAN VOOR EEN NEDERLAAG GAAN WIJ NIET TREUREN MAAR BLIJVEN MOEDIG VOORWAARTS GAAN STEEDS WEER HET BESTE TE GEVEN VOOR ONZE CLUB VAN VFC EEN HECHTE VRIENDENBAND DAT IS ONS STREVEN DAAR DOEN WIJ ALLEN AAN MEE

’’

VAN EN VOOR VFC-ERS VFC is in 1913 zeer klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een zeer grote vereniging met een schitterende accommodatie. Wekelijks worden er tientallen wedstrijden gespeeld en trainingen gegeven. Op een ‘gewone’ zaterdag is er van ’s morgens vroeg tot in de late middag bedrijvigheid op het complex. Op zo’n zaterdag, maar ook doordeweeks, zijn zeer veel (jeugd)leden en ouders actief als trainer, leider, scheidsrechter, verzorger van de kleedkamers (de ‘ZOP’ers), barmedewerker of als lid van het bestuur, de jeugdcommissie of een van de andere commissies. Door deze betrokkenheid blijft VFC een florerende vereniging. Toch heeft VFC ieder seizoen behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Ouders, leden of andere belangstellenden die zich een echte Kwekker voelen en een steentje bij willen dragen, zijn dan ook van harte welkom!

5


6

Bob Meeder

Anne Boersma

Bryn Siegersma

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Aaron de Bruin Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Casper Ketting

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

SELECTIE ZONDAG 1 & ZATERDAG 1 VFC

Michael van der Boor

Arlan Duitscher

Dimitri van der Meer

Berend Ket

Evan Mavris


Lorenzo Kouwenberg

Jimmy Vleij

Mark van der Slot

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Jasper Jongejan

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

TEAMSPONSOR

Matthijs Harent

TEAMSPONSOR

Khaled Srour

Kristian Maurits

Mente Bruning

7


8

Robbert Braad

Pim Gieles

Roy van de Graaf Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

TEAMSPONSOR

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Nino Netten

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

Selectie Zondag 1 & Zaterdag 1

SELECTIE ZONDAG 1 & ZATERDAG 1 VFC

TEAMSPONSOR

Mitchell de Bruin

Pim Mudde

Sven Groeneveld

Remco Rook

Zakaria Sachhi


Herman Kok

Jan Rosenthal

Melvin van der Boor

Assistent-scheidsrechter Zaterdag 1

Verzorger Zaterdag 1

Teammanager Zaterdag 1

Teammanager Zondag 1

Bas van Loenen

Rob Robbemond

Hennie van der Boor

Ralph Groen

Andreas Veith

9

Keeperstrainer Zaterdag 1

Assistent-trainer Zondag 1

Assistent-trainer Zaterdag 1

Hoofdtrainer Zaterdag 1


JO19-1 VFC

Danny Hijmans

10

JO19-1

Axel de Bruin

Denilson Galong

Damian van Mil

JO19-1

JO19-1

Anthony Terjesen

JO19-1

JO19-1

Alain Pierot

Abdullah Bas

JO19-1

Jari Kuup

JO19-1

JO19-1

Milan Muller

JO19-1

TEAMSPONSOR

JO19-1

JO19-1

TEAMSPONSOR

Eliezer Dikebele

Isaac Job


JO19-1

JO19-1

Olivier Vrijenhoek

Nick Verburgh

Ricardo Straver

Olaf Staar

Hoofdtrainer JO19-1

JO19-1

Mohamed Bellezghari

JO19-1

JO19-1

Michael Starr

Maxim de Rooij

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Jim Meinen

Robbert Bot

Haroon Ahmad

11


JO19-2

JO19-2

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Haji Saed

JO19-2

Dennis van Veen

Jop Zweekhorst

Dylan Barelds

JO19-2

JO19-2

Darryll Aluy

JO19-2

JO19-2

Bachar Al-Thabet

12

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Sayda Zwaans

Jordy Jongeneel

Julian Roozendaal


Quinten Korpershoek

Tom van Pelt

Rico Slabbekoorn

Trainer / leider JO19-2

Trainer / leider JO19-2

Martijn Steenhoek

JO19-2

Sander Bos

JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2 JO19-2

Luuk van Boheemen

Paul Selier

Piet Vlielander

13


JO19-3

JO19-3

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Jelle Stouten

JO19-3

Frank van Steenbruggen

Kyan Swaneveld

Gijs Eijgenraam

JO19-3

JO19-3

Carvine Rafaël

JO19-3

JO19-3

Bram van Rij

14

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Ruben Schuit

Max de Haes

Mick van Vliet


Stef van der Velden

Zhen Xing Wei

Tom van Poppelen

Leider JO19-3

Trainer / leider JO19-3

Stan Rook

JO19-3

Wessel Vrijenhoek

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3 JO19-3

Ramon Brinkman

Brian Vrijenhoek

Peter Stouten

15


JO19-4

JO19-4

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO19-4 JO19-4

JO19-4

Nino Schrijvershof

Trainer / leider JO19-4

JO19-4

Robin Noordermeer

Jeroen de Ligt

Matthew Collier

Lennart de Ruiter

JO19-4

JO19-4

Karst Hartman

Noa Hollemans

Jarmo Groen

Dzjem Bekirov

JO19-4

JO19-4

Akin Güler

16

JO19-4

JO19-4

JO19-4

Mosaab Skihk Darwish

Yvo van Rutten

Danny Hartman


DELTA HOTEL Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan je voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders ĂŠn een professionele service. Je waant je als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. Gelegen aan de Nieuwe Maas beschikt het Delta Hotel over 81 kamers en 5 unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Nautique, met het Grand CafĂŠ en de Vier Windstreken. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid! Alles kan in deze unieke locatie! www.deltahotel.nl

Maasboulevard 15 3133 AK Vlaardingen Tel. 010 434 5477


JO19-5

JO19-5

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Ilias Lagtab

JO19-5

Gills Bechoe

Jurick Emerenciana

Huib Heijdra

JO19-5

JO19-5

Brian Haak

JO19-5

JO19-5

Bo van Rutten

18

JO19-5

JO19-5

JO19-5

Rainiero Heredia Rosario

Kris Kuklis

Marco de Koning


Sjoerd de Koning

Ed de Koning

Veli Celik

Trainer / leider JO19-5

Trainer / leider JO19-5

Sam Hosman

Trainer / leider JO19-5

JO19-5

Wesley van Delden

JO19-5

JO19-5

JO19-5

JO19-5

Niels van Namen

Khaled Srour

Mohamad Mossa

19


JO17-1

JO17-1

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Daan Kramers

JO17-1

Bram de Ligt

Estevan Vriesde

Daan Bosch

JO17-1

JO17-1

Bas Adriaansen

JO17-1

JO17-1

Baris Cimtay

20

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jesse Warnaar

Estevez Vriesde

Hakan Arar


JO17-1

JO17-1

Roy van de Graaf

Rayjaen van Leeuwen

Leider JO17-1

Assistent-trainer 17-1

JO17-1

Thijs Hoogstrate

Oscar Los

Önder Ozcan

Hoofdtrainer JO17-1

Olivier Harent

Niels Vink

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Joël de Windt

Zacharia Monteiro

Marko Verboom

21


JO17-2

JO17-2

JO17-2 JO17-2

JO17-2

Romano Stolk

Trainer / leider JO17-2

JO17-2

Tim Sneek

Lucas Hunter

Remi Biever

Mats Broek

JO17-2

JO17-2

Luuk van Toledo

22

Justin Westdijk

Jelle Termijn

JO17-2

JO17-2

Dylan Storm

Sigmaro Mercelita

TEAMSPONSOR

Brian Langbroek

JO17-2

JO17-2

Jari Kuup

TEAMSPONSOR

JO17-2

JO17-2

VFC

Tuijl Hagestein

Hein Langbroek


JO17-3

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO17-3

VFC

Vriend van VFC Vlaardingen

JO17-3

JO17-3

Pepijn de Vries

Trainer / leider JO17-3

Trainer / leider JO17-3

Sven Timmers

Kariem Krook

Milan Chin Kwie Joe

Mike Westerdijk

JO17-3

JO17-3

Koen Geurs

Ronan Robberegt

Julien Maas

Efecan Tashan

JO17-3

JO17-3

Cas Hoogerbeets

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Kemy Cecilia

Ibrahim Tuna

Tolunay Tashan

23


JO17-4 VFC

Halil Bülbül

Ahmad Alkabra

Jeffrey Wijnhorst

JO17-4

JO17-4

Aaron Haas

JO17-4

JO17-4

Luka van Rij

24

JO17-4

JO17-4

JO17-4

TEAMSPONSOR

Jelle van den Broek

Kasem Al Ashwad


TEAMSPONSOR

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Rickson Emerenciana

JO17-4

Oguzhan Dogan

Matei Simion

Sem Yildiz

Olaf Goedknegt

Leider JO17-4

JO17-4

JO17-4

Vriend van VFC Vlaardingen

Wael Rajjoub

Paul Slegtenhorst

25


JO17-5 VFC

Colin van Krimpen

JO17-5

Alex Kortstee

Davey Verboon

Camilo Schrijvershof

JO17-5

JO17-5

Aidan Swanenveld

JO17-5

JO17-5

Bart Woltjer

26

JO17-5

JO17-5

JO17-5

TEAMSPONSOR

Kevin Lagerwaard

Lars Muis


TEAMSPONSOR

Thomas van Ommeren

Renzo Roodenburg

Yassine Hajji

Roan de Ligt

Trainer / leider JO17-5

Trainer / leider JO17-5

Murat Celik

JO17-5

JO17-5

Mark Exalto

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

Vriend van VFC Vlaardingen

Jan Roodenburg

Richard Verboon

27


JO17-6

JO17-6

JO17-6

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Arslan Wonen Vriend van VFC Vlaardingen

Quinten Rozenberg

28

JO17-6

JO17-6

Matthew von Rotz

Tristan Brand

Mikail Avci

Leider JO17-6

Trainer / leider JO17-6

Lucas Lunger

JO17-6

JO17-6

Kenzo Verhoef

Jesse Vermeulen

Christian Zachariasse

JO17-6

Beau Stans

JO17-6

JO17-6

Bas Verwijs

JO17-6

Baran Akyol

JO17-6

JO17-6

Mitchell Veldhoen

Gert Veldhoen

Peter Stouten


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Onbeperkt uw auto wassen!

24,Bij alle vestigingen van BOB Autowas!

· Altijd een schone auto · Voordelig tarief · Gemakkelijk gebruik

AUTOWAS

WASH & GO

ECO WASH

DAMES EN HEREN KAPSALON ARACHNE Voorstraat 57, Vlaardingen. 010 - 434 29 32 www.kapsalonarachne.nl Onze openingstijden: Maandag gesloten - Dinsdag 9.00-17.00 uur - Woensdag 9.00-21.00 uur Donderdag 9.00-21.00 uur - Vrijdag 8.30-17.30 uur - Zaterdag - 8.30-12.30 uur


ND

PERRY ALLROUND PERRY ALLROUND

UW VERBOUW VERBOUW PERRY ALLROUND ATIE V RENOVATIE RENOVATIE VE E RB BO OU UW W R RE E N O V A T I E OUDR ONDERHOUD ONDERHOUD N O V A T I E VERBOUW ON ND DE ER RH HO OU UD D O RENOVATIE 77 0653 0653 17 17 5656 77 77 infoperryallround.nl ound.nl perryallround.nl info ONDERHOUD nd.nl perryallround.nl perryallround.nl PERRY ALLROUND PERRY ALLROUND

0653 56 77 @ 17 0653 17 56 77 @ info perryallround.nl info@ @ @perryallround.nl perryallround.nl perryallround.nl

0653 17 56 77 info@perryallround.nl van Heijst perryallround.nl modelslagerij

Voor het lekkerste stukje vlees op tafel! In onze winkel staan wij dag in dag uit voor u klaar als exclusief gildeslager. Wij zijn u graag van dienst met goede en altijd verse producten, geven wij u goede adviezen en bovendien verrassen wij u graag met bijzondere specialiteiten uit onze ambachtelijke worstmakerij.

Wij, slagerij van Heijst, zijn lid van de gildeslager. Bij ons bent u elke dag verzekerd van een smaakvol stukje vlees, vleeswaren en lekkere eigengemaakte erwtensoep uit eigen worstmakerij. Daarnaast kunnen wij u ook onze andere producten aanbevelen. U vind het allemaal bij uw ons.

Al 1 0 jaar lev eren wij in Vlaardingen het

lid Gildeslager

modelslagerij

allerlekk erste vlees , nu ookoor v catering!

Stap eens binne Waalstraat n: Vlaardingne29 Cenru tm

Waalstraat 29, 3131 CS Vlaardingen. Telefoon 010-4342173. info@vanheijstslagerij.nl


JO15-1

JO15-1

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Brent van Berge

JO15-1

Baran Olcay

Clivendio Adams

Beau de Ruiter

JO15-1

JO15-1

Aferson Maduro

JO15-1

JO15-1

Abdul Quaye

32

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Daan Beekmeijer

Dave van Vliet

Jay van der Lugt


JO15-1

Evan Mavris

Tygo van Veen

Leider JO15-1

Leider JO15-1

Hoofdtrainer JO15-1

Mark van der Slot

Semm ‘t Hart

Khalid Khalif

Assistent-trainer JO15-1

Kemuël Troost

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Joël Lodowika

Kees Reedijk

Andreas Veith

33


JO15-2

JO15-2

JO15-2

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

JO15-2 JO15-2

JO15-2

Mees Meuling

Trainer / leider JO15-2

JO15-2

Thersey van der Leeuw

Jeremy Moret

Luuk Kramers

Lukas Bel

JO15-2

JO15-2

Jim van Mil

Mert Besiktepe

Imad Mezroui

Freek Gardien

JO15-2

JO15-2

Damian Pocorni

34

JO15-2

Daan Krijnen

JO15-2

JO15-2

Daan Olsthoorn

Tim van Krieken

Rob Ham


4 w in ke ls onder 1 dak:

Staelduinsebos is een full-service tuin- woonwinkel in Vlaardingen met ruim 6.000 m2 overdekt winkeloppervlak waarbij u de laatste trends, beleving en uitstraling vindt voor inrichting en gebruik van huis en tuin. Onze specialisten adviseren u graag.

Bij Tuinmeubelreus vindt u een assortiment uit alle werelddelen, welke wij zoveel mogelijk zelf importeren. In onze 2.000 m2 showroom vindt u alle soorten buitenmeubilair voor een vaste lage prijs.

Bij Interieurmeubelreus vindt u een uitgebreid assortiment indoor-meubelen tegen de scherpste prijzen. Van een robuuste kloostertafel tot een landelijke bank, tot een volledige beleving. Voor advies op maat en voor de juiste sfeer, kunt u bij onze adviseurs terecht.

De ontwerpers van het Staelduinsebos hebben alle creativiteit en meer dan 30 jaar ervaring om uw wensen vorm te geven.

Deltaweg 76 | 3133 KM Vlaardingen | 010 - 24 86 999 | www.staelduinsebos.nl


JO15-3

JO15-3

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

Glenn van der Molen

JO15-3

Damian Poldervaart

Ismet Ünal

Desmond Pinas

JO15-3

JO15-3

Anas Azghay

JO15-3

JO15-3

Ainsley Brussé

36

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Bart van Rij

Luuk Vooijs

Mees Hartog


Samuel Adekoya

Leider JO15-3

Sander van der Windt

Thomas Kortland

Trainer JO15-3

Nino Simons

Trainer / leider JO15-3

JO15-3

Zeb Scheper

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Melvin Raucamp

Jeroen van den Hoek

Gerson dos Reis Silva

37


TEAMSPONSOR

JO15-4

TEAMSPONSOR

VFC

JO15-4 JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Roel van der Bie

Leider JO15-4

JO15-4

Tim van Rijswijk

Max van der Weijde

Olcay Öztürk

Noah Redert

JO15-4

JO15-4

Mohamed Haj Yahya

Elias Amakran

Luca Redert

Jonathan Emerenciana

JO15-4

JO15-4

Jason Brevé

Sami Ait Belkaid

Delano Groen

Bodhi de Heer

JO15-4

JO15-4

Ilyas Kiliç

38

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Vriend van VFC Vlaardingen

Walid Touzani

Raymond Wallé


JDL Financial Service

Wij leveren services op maat, uw maat om precies te zijn.

Ontdek Ontdek de Ontdek de de wereld! wereld! wereld! Ontdek

et voldoende is om een spreadsheet bij te houden kan dat, maar als er meer nodig is kan dat ook. Uwproductiestraat adres voor administratie We hebben een complete waar weuw uw facturen gescand in kunnen en lezen advie en verwerken. Als dit bij uw ondernemening past gebruiken we dat. Gespecialiseerd in het MKB en

nog€ 500,00 meer deinclusief ZZP´er Wij hebben al een pakket voor de ZZP´er vanaf per jaar, het benodigde rters)advies. Ons eerste advies is, informeer wat wij voor u kunnen enenbesparen. Wij vinden het belangrijkeens om ons te onderscheiden en dat doenbetekenen we door goede snelle services Voor de volgende

te bieden en nog meer door iedere klant als klant te zien. Klein of groot maakt niet uit. Iedereen verdient en krijgt dezelfde aandacht. servicesbij op maat, maat om precies te zijn. zaken kuntWijuleveren terecht JDLuwFinancial Services.

Als het voldoende is om een spreadsheet bij te houden kan dat, maar als er meer nodig is kan dat o - Startersadvies, advies en ondersteuning aan ZZP’ers die een eigen bedrijf starten. We hebben een complete productiestraat waar we uw facturen gescand in kunnen lezen en - Wij helpen u met uw totale bedrijfsplan als uAlseen startende ondernemer, maar ook voor verwerken. dit bij uw ondernemening past gebruiken we dat. bestaande ondernemers verwerken we de wijzigingen of investeringen graag voor u. Wij hebben al een pakket voor de ZZP´er vanaf € 500,00 per jaar, inclusief het benodigde - De administratie van uw stamrecht BV, inclusief jaarrekening, deponeren, loonadministratie en (starters)advies. Ons eerste advies is, informeer eens wat wij voor u kunnen betekenen en besparen belastingaangifte. - Advies en dienstverlening bijVoor het voeren van uw administratie ook voor starters en ZZP’ers. de volgende zaken kunt uwww.kinderopvangmundo.nl terecht bij JDL Financial Services. - Excel,Twinfield of de Scan en Herken oplossing. - Startersadvies, advies en ondersteuning aan ZZP’ers die een eigen bedrijf starten. - Belastingadviezen en verzorging aangiftes - Wij helpen u met uw van totalede bedrijfsplan als uinkomstenbelasting, een startende ondernemer, maar ook voor ondernemers verwerken we de wijzigingen of investeringen graag voor u. omzetbelastingbestaande en vennootschapsbelasting voor bedrijven. www.kinderopvangmundo.nl - De administratie van uw stamrecht BV, inclusief deponeren, en loonadministratie en www.kinderopvangmundo.nl voor jaarrekening, uw administratie advies. - Uw complete personeels-Uw en adres salarisadministratie. belastingaangifte. in het MKB en Gespecialiseerd -- Belastingaangifte voor particulieren. Advies en dienstverlening bij het voeren van uwmeer administratie ook voor starters en ZZP’ers. nog de ZZP´er - Excel,Twinfield de Scan Herkenen oplossing. Wij hetof belangrijk om ons teen onderscheiden dat doen we door goede en snelle services - Interim management ofvinden Detachering.

de wereld!

JDL Financial Services

Uw adres voor administratie en advies. JDL Financial Services bieden en nog meer door iedere klant als klant te zien. Klein of groot maakt niet uit. - Belastingadviezen enteverzorging van de aangiftes inkomstenbelasting, Iedereen verdient en krijgt dezelfde aandacht. Wij leveren services op maat, uw maat om precies te zijn. omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor bedrijven. www.kinderopvangmundo.nl Als het voldoende is om een spreadsheet bij te houden kan dat, maar als er meer nodig is kan dat ook. - Uw complete personeels- en salarisadministratie. We hebben een complete productiestraat waar we uw facturen gescand in kunnen lezen en Uw adres voor uw administratie en advies.- Belastingaangifte verwerken. Als dit bij uw particulieren. ondernemening past gebruiken we dat. voor Gespecialiseerd in het MKB en Wij hebben al een pakket voor de ZZP´er vanaf € 500,00 per jaar, inclusief het benodigde - Interim management of Detachering.

Gespecialiseerd in starters, ZZP’ers en het klein MKB. nog meer de ZZP´er

(starters)advies. Ons eerste advies is, informeer eens wat wij voor u kunnen betekenen en besparen.

Wij bieden een volledig pakket Voor de volgende zaken kunt u terechtvoor bij JDLbedrijven, Financial Services. - Startersadvies, en adviesZZP’er en ondersteuning ZZP’ers die eigen bedrijf ondernemers aanaan vanaf € een 50,00 perstarten. maand - Wij helpen u met uw totale bedrijfsplan als u een startende ondernemer, maar ook voor bestaande ondernemers verwerken we de wijzigingen of investeringen voor u. inclusief het benodigde (starters) advies engraag aangifte - De administratie van uw stamrecht BV, inclusief jaarrekening, deponeren, loonadministratie en is om een spreadsheet bij te houden kan dat, maar als er meer nodig is kan dat ook. stratie, Als hetWevoldoende Startersadvies Belasting Interim Belasting inkomstenbelasting. belastingaangifte. hebben een complete productiestraat waar we uw facturen gescand in kunnen lezen en

Lid van VFC-Vlaardingen?

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden en dat doen we door goede en snelle services te bieden en nog meer door iedere klant als klant te zien. Klein of groot maakt niet uit. Iedereen verdient en krijgt dezelfde aandacht. Wij leveren services op maat, uw maat om precies te zijn.

uding en inistratie

Uw administratie aangifte voo en en belastingzaken aangiftenMaak vrijblijvendmanagement afspraak, danInterim wij kunnen particuliere begeleiding IB / OB / VPB ofeen detachering Administratie, Startersadvies Belasting Belasti onderbrengen bij ons samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen boekhouding en en aangiften management aangifte betekent loonadministratie begeleiding én besparen. IB / OB / VPB of detachering particulie ook direct sponsoring Spec voor VFC. Maa voor VF iaalSpecia - Advies en dienstverlening bij het voeren van uw administratie ook voor starters en ZZP’ers. - Excel,Twinfield of de Scan en Herken oplossing. - Belastingadviezen en verzorging van de aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor bedrijven. - Uw complete personeels- en salarisadministratie. - Belastingaangifte voor particulieren. - Interim management of Detachering.

verwerken. Als dit bij uw ondernemening past gebruiken we dat.

Wij hebben al een pakket voor de ZZP´er vanaf € 500,00 per jaar, inclusief het benodigde (starters)advies. Ons eerste advies is, informeer eens wat wij voor u kunnen betekenen en besparen.

Voor de volgende zaken kunt u terecht bij JDL Financial Services.

- Startersadvies, advies en ondersteuning aan ZZP’ers die een eigen bedrijf starten. - Wij helpen u met uw totale bedrijfsplan als u een startende ondernemer, maar ook voor bestaande ondernemers verwerken we de wijzigingen of investeringen graag voor u. - De administratie van uw stamrecht BV, inclusief jaarrekening, deponeren, loonadministratie en belastingaangifte. k starters en ZZP’ers. - Advies en dienstverlening bij het voeren van uw administratie vrijbliook jvevoor - Excel,Twinfield of de Scan en Herken oplossing. ee n n d - Belastingadviezen en verzorging van de aangiftes afspinkomstenbelasting, rabedrijven. ak! omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor - Uw complete personeels- en salarisadministratie. - Belastingaangifte voor particulieren. - Interim management of Detachering.

Wij maken het eerste jaar 10% over aan VFC

Administratie, boekhouding en loonadministratie

Startersadvies en begeleiding

Belasting aangiften IB / OB / VPB

Interim management of detachering

M ak Administratie, Startersadvies vrijbliajv e boekhouding en eenennd loonadministratie begeleiding afspra ak!

Belasting aangifte voor particulieren

Cvloeodr en, al omdInterim VFC lede Belasting a t w n, o i j msdpaangifte voor aot n wsijo zijnof,management srponsor detachering b ijn, bparticulieren iedezn ook nog ookwneoiegddeeane nwe dan n e korting ekonrteinxgtvraan e5x%tra vaonp 5on%s tarie op ons t f. arief.

Belasting aangiften IB / OB / VPB

Maak vrijblij ve ee nd afspran ak!

Spec voor VF iaal omdat w C leden, zijn, bied ij sponsor ook nog en we dan ee korting n extra va op ons tan 5% rief.

Korhoenlaan 2-5, 3136 ST Vlaardingen. Telefoon 06 -11 04 29 48. www.jdlfinancialservices.nl

Korhoenlaan 2-5, 3136 ST Vlaardingen. Telefoon 06 -11 04 29 48. www.jdlfinancialservices.n Maak vrijblij ve een nd

Spec voor VF iaal omdat w C leden, ij spons z


JO15-5 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Dano de Goede

JO15-5

Anthony Ali

Jenson Ooms

Brian Boele

JO15-5

JO15-5

Alae El Bakkali

JO15-5

JO15-5

Noah Lingen

40

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Vriend van VFC Vlaardingen

Leo Bilby

Mitchell Voulon


Robin Mooij

Bert Vink

Sven Bravenboer

Trainer JO15-5

Trainer / leider JO15-5

Rick Vink

Trainer / leider JO15-5

JO15-5

Xavier Blijd

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Mohamed Carte

Marcel Voulon

Wilfred Bravenboer

41


JO15-6

JO15-6

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

Jade van Vliet

JO15-6

Engel Koper

Luka van Aken

Eva van Namen

JO15-6

JO15-6

Berke Saraรง

JO15-6

JO15-6

Ali Al-Saady

42

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Jareth de Ligt

Milan Poot

Niels Baan


JO15-6

JO15-6

Geraldine Peters

Tom Jaquet

Marco Koper

Twan Klapwijk

Leider JO15-6

Trainer / leider JO15-6

Robin Poot

Trainer / leider JO15-6

Trainer / leider JO15-6

Rafaël Timmermans

Pepijn Jaquet

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Noah Akihary

Onno van Namen

Ersel Saraç

43


JO15-7 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Kay van Hees

JO15-7

Jari de Zwart

Kees van der Knaap

Jevan Kerklaan

JO15-7

JO15-7

Haci Demir

JO15-7

JO15-7

Sander Kooij

44

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Vriend van VFC Vlaardingen

Kyan Cats

Marijn van den Bos


Oskar Benisty

Sven Snel

Sam van Oosterhout

Trainer / leider JO15-7

Trainer / leider JO15-7

Mitchel van der Hoeven

JO15-7

Sjoerd van Strijen

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7 JO15-7

Max Kouwenberg

Hennie van Hees

Tonnie van Oosterhout

45


G-VOETBAL

G-voetbal

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

G-voetbal G-voetbal

G-voetbal

Idris Cetin

G-voetbal

G-voetbal

Martin van der Zouwen

Bart Knoester

Ian van der Linden

Hilde van der Noll

G-voetbal

G-voetbal

Brenda van der Mark

Jeroen Brouwer

Angelo Fitskie

Stefan Gal

G-voetbal

G-voetbal

Kevin van den Burg

46

G-voetbal

G-voetbal

G-voetbal

Fred Snoeij

Michael den Hollander

Mick Bongers


G-voetbal Leider G-voetbal

G-voetbal

Frans van Gerven

Leider G-voetbal

Leider G-voetbal

Dick van Gooswilligen

Roald Vermeulen

Vincent Wong

Sidney van Gooswilligen

Leider G-voetbal

Leider G-voetbal

Roland van Gerven

Cor van der Mark

Rick Bergeman

Pasquale Silvestri

G-voetbal

G-voetbal

Pascal Hollebrandse

G-voetbal

G-voetbal

G-voetbal

G-voetbal

Mustafa Mandiraci

Sjaak Bergeman

Jean-Paul Vink

47


TEAMSPONSOR

JO13-1

TEAMSPONSOR

JO13-1 JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Roux du Pré

Assistent-trainer JO13-1

Hoofdtrainer JO13-1

Zakaria el Hahaoui

Jaden Hassfeld

Robbie van Vliet

Nadal Schrijver

JO13-1

JO13-1

Kerim Ilimsever

Guido Krijgsman

Jack Meinen

Ibrahim Kadim

JO13-1

JO13-1

Ian van der Lugt

Thijs Hentzen

Diaa Fakih Touzani

Bruno Langbroek

JO13-1

JO13-1

Finn Oosterhof

48

JO13-1

JO13-1

JO13-1

VFC

Patrick Schoof

Jerry Zeilstra


De Degoedkoopste manier van verhuizenVerhuize goedkoopste manier van verhuizen • • • De goedkoopste manier van verhuizen • • Bespaar honderdenmanier euro’svan verhuizen• De goedkoopste • Professionele verhuisassistentie • • • • •

• Bespaar honderden euro’s Bespaar honderden euro’s • Professionele verhuisassistentie • Snel en eenvoudig verhuisassistentie Professionele • Online reserveren Snel en eenvoudig • Verhuizen door heelVerhuizen Nederland doen we samen • Goed verzekerd Online reserveren Verhuizen doen we samen Verhuizen door heel Nederland Goed verzekerd

• Bespaar honderden euro’s Snel en eenvoudig De goedkoopste manier van verhuizen Professionele verhuisassistentie De goedkoopste manier van verhuizen Online• reserveren • Snel en eenvoudig • Bespaar honderden euro’s Verhuizen door heel Nederland • Bespaar honderden euro’s • Online reserveren • Professionele verhuisassistentie • Professionele verhuisassistentie Goed •verzekerd Verhuizen door heel Nederland • Snel en eenvoudig • Goed verzekerd

• • • •

Snel en eenvoudig • Online reserveren Online reserveren • Verhuizen door heel Nederland GoedNederland verzekerd Verhuizen door• heel Goed verzekerd

De sportkleding leverancier van VFC Vlaardingen Sporthuis Mart van Dam Van Hogendorplaan 9A, 3135 BA. Vlaardingen Ambacht Telefoon 010 - 474 98 68 l info@sporthuismartvandam.nl

Verhuizen doen we samen Verhuizen doen we samen


JO13-2 VFC

Luuk Wesseling

JO13-2

Dinand Roukema

Mika van Vugt

Feysel Khalif

JO13-2

JO13-2

Anass Krouch

JO13-2

JO13-2

Bastiaan van der Heuvel

50

JO13-2

JO13-2

JO13-2

TEAMSPONSOR

Mitchell Mak

Morris Morpurgo


Tijn van Meerten

Nordin Ruys

Moreno Oron

Assistent-scheidsrechter JO13-2

Trainer / leider JO13-2

Trainer / leider JO13-2

JO13-2

Nick Roest

Rens Groen

Tom Romeijn

Senna Ravenstijn

Edwin Roukema

51

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2


JO13-3

JO13-3

VFC

TEAMSPONSOR

David van der Lee

JO13-3

Choukri Bouchrit

Jimi Vroegh

Damian Westerdijk

JO13-3

JO13-3

Barkin Imanci

JO13-3

JO13-3

Andres Ortiz

52

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Ian Kramer

Julius de Boode

Mats de Wit


JO13-3

JO13-3

Andy Ortiz

Tim Klop

Trainer JO13-3

Trainer / leider JO13-3

JO13-3

Tristen Joual

Tijn Gerlof

Roel Bannink

Trainer / leider JO13-3

Puck van der Bie

Nick van der Zwan

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Mees Vermeulen

Marcel van der Zwan

Julian Roozendaal

53


JO13-4

JO13-4

VFC

TEAMSPONSOR

Huub van Pernis

JO13-4

Jack Schrijver

Jesse Muis

Favour Achigwe

JO13-4

JO13-4

Dylan de Jonge

JO13-4

JO13-4

Damian Taurozzi

54

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Niels Philip

Kaya Bukulen

Levi van Halderen


JO13-4

Pepijn van Leeuwen

Osman Celebi

Tigo Berveling

Owen Smits

Leider JO13-4

Leider JO13-4

Nienke Gardien

JO13-4

JO13-4

Nathan Pieternella

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Merzat Celebi

RenĂŠ Muis

Jasper van der Horst

55


TEAMSPONSOR

JO13-5

JO13-5 JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Remon Vijfvinkel

Leider JO13-5

Trainer / leider JO13-5

Sven Posthumus

Lucas Godthelp

Owen Scholten

Marc Spijkerman

JO13-5

JO13-5

Maarten van Beers

Bob Seij

Jarl Schipper

Devran van Brandwijk

JO13-5

JO13-5

Boris Verstappen

Ricardo Vriese

Berkan Demirtas

Adam Carte

JO13-5

JO13-5

Noah Bruggeman

56

JO13-5

JO13-5

JO13-5

VFC

Guido Scholten

Eric Posthumus


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO13-6

JO13-6

VFC

TEAMSPONSOR

Danilio Veldhoen

JO13-6

Collin Ribbens

Dayton Servanie

Daniël Nosanenko

JO13-6

JO13-6

Colin Mc Laughlin

JO13-6

JO13-6

Alexander Visser

58

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Brandon Burggraaf

Edin Kurtagic

Elvir Bairami


JO13-6

JO13-6

Donny Kok

Gert Veldhoen

Trainer JO13-6

Trainer JO13-6

Leider JO13-6

Paul Ribbens

Yanick Vermeer

Tygo Bekelaar

Trainer JO13-6

Thijmen van der Salm

Riley Bravenboer

Leider JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Rens Veldink

Nino Simons

Rayen Groevenstein

59


JO11-1 VFC

JO11-1

JO11-1

Kick Stuijfzand

Yaro Vermeer

Mats de Winter

Assistent-trainer JO11-1

Hoofdtrainer JO11-1

Kasper Bastiaans

JO11-1

JO11-1

Jayden Sevinmez

Quillian Zimmerman

Daniël Vink

Brandon Lenos

JO11-1

JO11-1

Damian van der Kroon

60

JO11-1

TEAMSPONSOR

JO11-1

JO11-1

TEAMSPONSOR

Ed Moelker

Jim Meinen


JO11-2 VFC

Souhail Boukhidous

Trainer / leider JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2 Trainer / leider JO11-2

Halidun Kurt

Jack de Ligt

Noah Fagnotti

Merijn van den Bosch

Trainer / leider JO11-2

Jesse Hamersma

Younes Ben Amar

Bekir Kirkar

Ashkan Ahmadi

JO11-2

JO11-2

Chris Groen

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

TEAMSPONSOR

Ludo Hamersma

Ralph Groen

61


JO11-3 VFC

JO11-3

JO11-3

Steff Roest

Yassin Negm

Stephan van der Lee

Trainer / leider JO11-3

Trainer / leider JO11-3

Luuk Vrijdag

JO11-3

JO11-3

Levi Gordijn

Vitor Schrijver

Fynn Stellenaar

Elyesa Özen

JO11-3

JO11-3

Kaiden Frederiks

62

JO11-3

JO11-3

JO11-3

TEAMSPONSOR

Munadel Khadr

Robert Vrijdag


JO11-4 VFC

Riri Quaye

Lano Wapenaar

Thijs van der Hoogt

Levi Bruggeman

Trainer JO11-4

Trainer / leider JO11-4

Anees Al-Saady

JO11-4

JO11-4

Hugo de Bruin

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

TEAMSPONSOR

Manuela Knoester

Osman Kirkar

63


JO11-5 VFC

JO11-5

Beerend Lips

Riguanelis Florencia

64

Mees de Willigen

Toine Heijstek

Mitchel Verkouter

Trainer / leider JO11-5

Trainer / leider JO11-5

Kerem Bekirov

JO11-5

JO11-5

Harry de Willigen

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Jarod Molenaar

JO11-5

JO11-5

TEAMSPONSOR

Edgar Lips

Maurice Verkouter


JO11-6 VFC

JO11-6

JO11-6

Sebas van den Bosch

Trainer JO11-6

Trainer / leider JO11-6

Yannick Jongeling

Ivo Kal

Pelle Wijnstra

Luuk Boon

JO11-6

JO11-6

Jelani Hogewoning

Teddy Ortanca

Bram Kollen

Aidan van Bezooijen

JO11-6

JO11-6

Sedat Lyutvi

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6

TEAMSPONSOR

Ronald Kal

Roel Jongeling

65


JO11-7 VFC

JO11-7

Alan Dobrzanski

Luke Prent

66

Dylan Breuker

Tygo Verboon

Haoyi Zhao

Trainer / leider JO11-7

Trainer / leider JO11-7

Collin Schrijver

JO11-7

JO11-7

Ardan Tan

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Keano Scholman

JO11-7

JO11-7

TEAMSPONSOR

Jakob Scholman

Jeff Breukers


JO11-8

Joey Hofman

Quinten Wilschut

Tristan Wilschut

Sharissa Vuijk

Trainer / leider JO11-8

Trainer / leider JO11-8

Mika Lankester

JO11-8

JO11-8

Timo Raeijmaekers

Kenji van der Tas

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Jayden Bernhart

Levi Raeijmaekers

JO11-8

JO11-8

TEAMSPONSOR

JO11-8

VFC

Job Raeijmaekers

Tomas Raeijmaekers

67


JO11-9 VFC

JO11-9

JO11-9

Seth Laaksonen

Thomas Verdoes

Siem Vollaers

Trainer / leider JO11-9

Trainer / leider JO11-9

Menno Michels

JO11-9

JO11-9

Jort Verstappen

Silvan Rorijs

Gijs van Ettinger

Caspar van der Lugt

JO11-9

JO11-9

Finn Linnel

68

JO11-9

JO11-9

JO11-9

TEAMSPONSOR

Dave Rorijs

Ronald Laaksonen


JO11-10 VFC

Colin Jansen

Sahin Demir

Zidane el Hajjouti

Sami Lagtab

Trainer / leider JO11-10

Trainer / leider JO11-10

Mustafa Demir

JO11-10

JO11-10

Tyler van der Veer

David Benisty

JO11-10

JO11-10

JO11-10

JO11-10

Jeremy Laws

Max de Voogt

JO11-10

JO11-10

JO11-10

TEAMSPONSOR

Jan van der Veer

Roy de Voogt

69


JO11-11 VFC

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Victor de Koning

Trainer JO11-11

JO11-11

Leider JO11-11

René de Bruin

Jesse van Doodewaard

Roman van Mastrigt

Nilo Nogueira

Trainer / leider JO11-11

Lyam de Bruin

Yorn de Bruin

Bryan Passemiers

Bafel Darwish

JO11-11

JO11-11

Meike Groenewegen

70

JO11-11

JO11-11

JO11-11

TEAMSPONSOR

Martijn van Doodewaard

Mike van Mastrigt


JO11-12

TEAMSPONSOR

JO11-12

VFC

JO11-12

JO11-12

Thijn Pronk

Trainer JO11-12

Trainer JO11-12

Roy Onderdelinden

Brandon Onderdelinden

Nick Heijdt

Kevin Fieggen

Leider JO11-12

Leider JO11-12

Daniël Toppenberg

Remco Heydt

Bas van der Windt

Anouar Mbarki

JO11-12

JO11-12

Anass El Bakkali

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12

Nika Bisschop

Erik Breur

Marco de Koning

71


JO9-1 VFC

TEAMSPONSOR

JO9-1

Bas van der Knaap

Tijs Philip

72

Mike van Randwijk

Warren Morpurgo

Seb Fagnotti

Trainer / leider JO9-1

Trainer / leider JO9-1

Brooklyn de Gouw

JO9-1

JO9-1

Bo Spanjersberg

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Mik Robbemond

JO9-1

JO9-1

TEAMSPONSOR

Dennie van Randwijk

Marco van Vugt


JO9-2 VFC

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

Amar Artukovic

Sten Groen

Gouke Geus

Teun van der Burg

Leider JO9-2

Trainer / leider JO9-2

Mees van der Salm

Trainer / leider JO9-2

JO9-2

Turan Kirkar

Jelmer Geus

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Mees Kapteijn

Jona Berkhof

JO9-2

JO9-2

JO9-2

TEAMSPONSOR

Menno Groen

Peter Berkhof

73


JO9-3 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO9-3

Lars van Aken

74

Leider JO9-3

Casper Kijne

JO9-3

JO9-3

Boy Kandouw

JO9-3

JO9-3

Vriend van VFC Vlaardingen

Mohamed El Bakkali

Raùl Schifano

Marcel Kijne


JO9-4 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO9-4

JO9-4

Vriend van VFC Vlaardingen

Quinten Uljee

Mats van der Kolk

Sem Vreugdenhil

Mik de Willigen

Trainer / leider JO9-4

JO9-4

Liam Vogel

JO9-4

JO9-4

Jayme Ossendorp

Ivy van Krimpen

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Dean de Koster

Sjoerd Selier

Aart Selier

75


JO9-5 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO9-5

JO9-5

Luuk Scholtes

Yves van Rijswijk

Ryan Sarneel

Leider JO9-5

Trainer / leider JO9-5

Jack den Engelsman

JO9-5

JO9-5

Finn van Baarle

Thristan van Mastrigt

Dayo Wapenaar

Christiaan Schimmer

JO9-5

JO9-5

Ernesto Lopes

76

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Vriend van VFC Vlaardingen

Bart Sarneel

Raymond den Engelsman


JO9-6 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO9-6

JO9-6

Vriend van VFC Vlaardingen

Salim Al Khatshaami

Keano Ockeloen

Yent Rusting

Renzo Boonstra

Trainer / leider JO9-6

Trainer / leider JO9-6

Jesse Barg

JO9-6

JO9-6

Gavin van Klaveren

Casper Stanienda

JO9-6

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Jahmayro Mercelita

Dirk van der Hoeven

Rafaël Stanienda

77


JO8-1 VFC

TEAMSPONSOR

JO8-1

TEAMSPONSOR

Roan Sevinmez

JO8-1

Olivier van den Bosch

Shane van der Roest

Rayan Attalhaoui

Trainer / leider JO8-1

Trainer / leider JO8-1

Lars Hoorweg

JO8-1

JO8-1

Damian Doumenis

78

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Lars Koevoet

Alex van der Roest

Jerry Doumenis


JO8-2 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO8-2

JO8-2

Vriend van VFC Vlaardingen

Julian Onderdelinden

Djaino Cohen

Samy Tarjim

Jesse Nagel

Trainer / leider JO8-2

Trainer / leider JO8-2

Daan van Geest

JO8-2

JO8-2

Brent Lanser

Booy van Haaften

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Sid Ponte

Adil Tarjim

Michel van Geest

79


JO8-3 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

JO8-3

Dyon Leydekkers

Rowin Dekker

80

Leroy Melaan

Ryan Ruys

Milan Vredebregt

Leider JO8-3

Leider JO8-3

Jeffrey van den Broek

JO8-3

JO8-3

Finn van Straten

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Delano Vuijk

JO8-3

JO8-3

ONLINE SUSHI BESTELLEN!

Frans Ruys

Pascal van den Broek


JO8-4

TEAMSPONSOR

JO8-4

TEAMSPONSOR

JO8-4

VFC

Vriend van VFC Vlaardingen

Ryan de Gelder

Sjoerd van Elsäcker

Luciano Lucas

JO8-4

JO8-4

JO8-4

JO8-4

Bastiaan van Oosterhout

Steef Mijs

Tygo Timmers

81


JO8-5

JO8-5

VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Vriend van VFC Vlaardingen

JO8-5

Tristan Alberto

Leider JO8-5

JO8-5

JO8-5

JO8-5 Trainer / leider JO8-5

Jean Paul Vink

Jur Mandemakers

Noé Goudswaard

Mehmet Durgun

Trainer / leider JO8-5

Levi van der Jagt

Venzo Valks

Julian Nijs

Eddy Shaba

JO8-5

JO8-5

Dex Vleij

82

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Yannick van Zanten

Rainiero Heredia Rosario

Marco van Zanten


JO8-6

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO8-6

VFC

Vriend van VFC Vlaardingen

Merlijn de Vries

Joshua Castro Semedo

Rayan Sadni

Mano Hofland

Trainer / leider JO8-6

JO8-6

Jessy Veldhoen

JO8-6

JO8-6

Amir Alkatrany

JO8-6

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Ahmet Taspinar

Roan Cruden

Luïs Semedo

83


JO8-7 VFC

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO8-7

JO8-7

Rojda Tulbur

Xavi Bouchrit

Stian Kuijs

Leider JO8-7

Leider JO8-7

Matthew van Rij

JO8-7

JO8-7

Jelle Selier

Timo de Vries

Jasmijn Kijne

Finn van den Berg

JO8-7

JO8-7

Albert Karapetjan

84

JO8-7

JO8-7

JO8-7

Vriend van VFC Vlaardingen

Achmed Bouchrit

Dennis van den Berg


JO8-8

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO8-8

VFC

Vriend van VFC Vlaardingen

Nick Ossendorp

Leider JO8-8

JO8-8

JO8-8

JO8-8

Bart Hogendoorn

Rayan Ouhlous

Senne de Pineda

Marc de Pineda

85


KWEKKERTJES VFC

Kwekkertjes

TEAMSPONSOR

Kwekkertjes Kwekkertjes

Kwekkertjes

Jason Hoogland

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Koen van der Graaf

Duuk de Willigen

Jahfenio Lindenborg

Haiden ‘t Hart

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Floor Visser

Koen de Waal

Dean Stans

D’jivano Martis

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Cinar Tas

86

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Cas Stigter

Luca Mees Vreugdenhil

Luka Vaders


Kwekkertjes

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Thymo Michels

Trainer Kwekkertjes

Trainer Kwekkertjes

Rebekka van der Werff

Mikai van Toor

Sofia den Dekker

Owen van den Berg

Trainer Kwekkertjes

Trainer Kwekkertjes

Annemieke Bot

Mees ‘t Hart

Mats Bovendeert

Nouredine Jabri

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Kwekkertjes

Kwekkertjes Kwekkertjes

Luuk Stad

Patricia van der Slot

Arie Meijer

87


TEAMPLAATJES VFC

88

Scheidsrechters

Zondag 2

Zondag 3

Zondag 4


Zondag 5

Zondag 6

Zondag 7

Zondag 8

89


SPAAROVERZICHT VFC

SELECTIE ZONDAG 1 & ZATERDAG 1

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Casper Ketting Michael van der Boor Aaron de Bruin Anne Boersma Arlan Duitscher Berend Ket Bob Meeder Bryn Siegersma Dimitri van der Meer Evan Mavris Jasper Jongejan Jimmy Vleij Khaled Srour Kristian Maurits Lorenzo Kouwenberg Mark van der Slot Matthijs Harent Mente Bruning Mitchell de Bruin Nino Netten Pim Gieles Pim Mudde Remco Rook Robbert Braad Roy van de Graaf Sven Groeneveld Zakaria Sachhi Bas van Loenen Jan Rosenthal Rob Robbemond Ralph Groen Herman Kok Melvin van der Boor Hennie van der Boor Andreas Veith

O O O O O O O O O O O O O O O O

Milan Muller Jari Kuup Abdullah Bas Alain Pierot Anthony Terjesen Axel de Bruin Damian van Mil Danny Hijmans Denilson Galong Eliezer Dikebele Isaac Job Jim Meinen Maxim de Rooij Michael Starr Mohamed Bellezghari Nick Verburgh

JO19-1

90

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Olaf Staar Olivier Vrijenhoek Ricardo Straver Robbert Bot Haroon Ahmad

JO19-2

Sayda Zwaans Bachar Al-Thabet Darryll Aluy Dennis van Veen Dylan Barelds Haji Saed Jop Zweekhorst Jordy Jongeneel Julian Roozendaal Luuk van Boheemen Martijn Steenhoek Quinten Korpershoek Rico Slabbekoorn Sander Bos Tom van Pelt Paul Selier Piet Vlielander

JO19-3 O O O O O O O O O O O O O O O O O

Ruben Schuit Bram van Rij Carvine Rafaël Frank van Steenbruggen Gijs Eijgenraam Jelle Stouten Kyan Swaneveld Max de Haes Mick van Vliet Ramon Brinkman Stan Rook Stef van der Velden Tom van Poppelen Wessel Vrijenhoek Zhen Xing Wei Brian Vrijenhoek Peter Stouten

O O O O O O O O O O

Mosaab Skihk Darwish Akin Güler Dzjem Bekirov Jarmo Groen Jeroen de Ligt Karst Hartman Lennart de Ruiter Matthew Collier Nino Schrijvershof Noa Hollemans

JO19-4

O Robin Noordermeer O Yvo van Rutten O Danny Hartman

JO19-5 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Rainiero Heredia Rosario Bo van Rutten Brian Haak Gills Bechoe Huib Heijdra Ilias Lagtab Jurick Emerenciana Kris Kuklis Marco de Koning Niels van Namen Sam Hosman Sjoerd de Koning Veli Celik Wesley van Delden Ed de Koning Khaled Srour Mohamad Mossa

JO17-1

Jesse Warnaar Baris Cimtay Bas Adriaansen Bram de Ligt Daan Bosch Daan Kramers Estevan Vriesde Estevez Vriesde Hakan Arar Joël de Windt Niels Vink Olivier Harent Önder Ozcan Oscar Los Rayjaen van Leeuwen Thijs Hoogstrate Roy van de Graaf Zacharia Monteiro Marko Verboom

JO17-2 O O O O O O O O O O

Jari Kuup Brian Langbroek Dylan Storm Jelle Termijn Justin Westdijk Lucas Hunter Luuk van Toledo Mats Broek Remi Biever Romano Stolk

O O O O O O O O O O O O O O O O O

Sigmaro Mercelita Tim Sneek Tuijl Hagestein Hein Langbroek

JO17-3

Kemy Cecilia Cas Hoogerbeets Efecan Tashan Julien Maas Kariem Krook Koen Geurs Mike Westerdijk Milan Chin Kwie Joe Pepijn de Vries Ronan Robberegt Sven Timmers Ibrahim Tuna Tolunay Tashan

JO17-4 O O O O O O O O O O O O O O

Luka van Rij Aaron Haas Ahmad Alkabra Halil Bülbül Jeffrey Wijnhorst Jelle van den Broek Kasem Al Ashwad Matei Simion Oguzhan Dogan Olaf Goedknegt Rickson Emerenciana Sem Yildiz Wael Rajjoub Paul Slegtenhorst

O O O O O O O O O O O O O O O O

Bart Woltjer Aidan Swanenveld Alex Kortstee Camilo Schrijvershof Colin van Krimpen Davey Verboon Kevin Lagerwaard Lars Muis Mark Exalto Murat Celik Renzo Roodenburg Roan de Ligt Thomas van Ommeren Yassine Hajji Jan Roodenburg Richard Verboon

JO17-5


O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

JO17-6

Mitchell Veldhoen Baran Akyol Bas Verwijs Beau Stans Christian Zachariasse Jesse Vermeulen Kenzo Verhoef Lucas Lunger Matthew von Rotz Mikail Avci Quinten Rozenberg Tristan Brand Gert Veldhoen Peter Stouten

JO15-1

Daan Beekmeijer Abdul Quaye Aferson Maduro Baran Olcay Beau de Ruiter Brent van Berge Clivendio Adams Dave van Vliet Jay van der Lugt Joël Lodowika Kemuël Troost Khalid Khalif Semm ‘t Hart Tygo van Veen Mark van der Slot Evan Mavris Kees Reedijk Andreas Veith

JO15-2

Daan Olsthoorn Daan Krijnen Damian Pocorni Freek Gardien Imad Mezroui Jeremy Moret Jim van Mil Lukas Bel Luuk Kramers Mees Meuling Mert Besiktepe Thersey van der Leeuw Tim van Krieken Rob Ham

JO15-3

O Bart van Rij O Ainsley Brussé

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Anas Azghay Damian Poldervaart Desmond Pinas Glenn van der Molen Ismet Ünal Luuk Vooijs Mees Hartog Melvin Raucamp Nino Simons Samuel Adekoya Thomas Kortland Zeb Scheper Sander van der Windt Jeroen van den Hoek Gerson dos Reis Silva

JO15-4

Ilyas Kiliç Bodhi de Heer Delano Groen Elias Amakran Jason Brevé Jonathan Emerenciana Luca Redert Max van der Weijde Mohamed Haj Yahya Noah Redert Olcay Öztürk Roel van der Bie Sami Ait Belkaid Tim van Rijswijk Walid Touzani Raymond Wallé

JO15-5

Noah Lingen Alae El Bakkali Anthony Ali Brian Boele Dano de Goede Jenson Ooms Leo Bilby Mitchell Voulon Mohamed Carte Rick Vink Robin Mooij Sven Bravenboer Xavier Blijd Bert Vink Marcel Voulon Wilfred Bravenboer

JO15-6 O Jareth de Ligt O Ali Al-Saady

O O O O O O O O O O O O O O O O O

Berke Saraç Engel Koper Eva van Namen Jade van Vliet Luka van Aken Milan Poot Niels Baan Noah Akihary Pepijn Jaquet Rafaël Timmermans Robin Poot Tom Jaquet Twan Klapwijk Geraldine Peters Marco Koper Onno van Namen Ersel Saraç

O O O O O O O O O O O O O O O O

Sander Kooij Haci Demir Jari de Zwart Jevan Kerklaan Kay van Hees Kees van der Knaap Kyan Cats Marijn van den Bos Max Kouwenberg Mitchel van der Hoeven Oskar Benisty Sam van Oosterhout Sjoerd van Strijen Sven Snel Hennie van Hees Tonnie van Oosterhout

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Fred Snoeij Kevin van den Burg Stefan Gal Angelo Fitskie Bart Knoester Brenda van der Mark Hilde van der Noll Ian van der Linden Idris Cetin Jeroen Brouwer Martin van der Zouwen Michael den Hollander Mick Bongers Mustafa Mandiraci Pascal Hollebrandse Pasquale Silvestri Rick Bergeman Roald Vermeulen

JO15-7

G-VOETBAL

O O O O O O O O

Roland van Gerven Sidney van Gooswilligen Vincent Wong Frans van Gerven Cor van der Mark Dick van Gooswilligen Sjaak Bergeman Jean-Paul Vink

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Finn Oosterhof Bruno Langbroek Diaa Fakih Touzani Guido Krijgsman Ian van der Lugt Ibrahim Kadim Jack Meinen Jaden Hassfeld Kerim Ilimsever Nadal Schrijver Robbie van Vliet Roux du Pré Thijs Hentzen Zakaria el Hahaoui Patrick Schoof Jerry Zeilstra

JO13-1

JO13-2

Bastiaan van der Heuvel Anass Krouch Dinand Roukema Feysel Khalif Luuk Wesseling Mika van Vugt Mitchell Mak Morris Morpurgo Nick Roest Nordin Ruys Rens Groen Senna Ravenstijn Tijn van Meerten Moreno Oron Tom Romeijn Edwin Roukema

JO13-3

Ian Kramer Andres Ortiz Barkin Imanci Choukri Bouchrit Damian Westerdijk David van der Lee Jimi Vroegh Julius de Boode Mats de Wit

91


SPAAROVERZICHT VFC

O O O O O O O O O O

Mees Vermeulen Nick van der Zwan Puck van der Bie Roel Bannink Tijn Gerlof Tim Klop Tristen Joual Andy Ortiz Marcel van der Zwan Julian Roozendaal

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Niels Philip Damian Taurozzi Dylan de Jonge Jack Schrijver Favour Achigwe Huub van Pernis Jesse Muis Kaya Bukulen Levi van Halderen Merzat Celebi Nathan Pieternella Nienke Gardien Osman Celebi Owen Smits Pepijn van Leeuwen Tigo Berveling René Muis Jasper van der Horst

JO13-4

JO13-5

Noah Bruggeman Adam Carte Berkan Demirtas Bob Seij Boris Verstappen Devran van Brandwijk Jarl Schipper Lucas Godthelp Maarten van Beers Marc Spijkerman Owen Scholten Remon Vijfvinkel Ricardo Vriese Sven Posthumus Guido Scholten Eric Posthumus

JO13-6 O O O O O

92

Brandon Burggraaf Alexander Visser Colin Mc Laughlin Collin Ribbens Daniël Nosanenko

O O O O O O O O O O O O O O

Danilio Veldhoen Dayton Servanie Edin Kurtagic Elvir Bairami Rens Veldink Riley Bravenboer Thijmen van der Salm Tygo Bekelaar Yanick Vermeer Gert Veldhoen Paul Ribbens Donny Kok Nino Simons Rayen Groevenstein

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Damian van der Kroon Brandon Lenos Daniël Vink Jayden Sevinmez Kasper Bastiaans Kick Stuijfzand Mats de Winter Quillian Zimmerman Yaro Vermeer Ed Moelker Jim Meinen

JO11-1

JO11-2

Chris Groen Ashkan Ahmadi Bekir Kirkar Jack de Ligt Jesse Hamersma Merijn van den Bosch Noah Fagnotti Souhail Boukhidous Younes Ben Amar Halidun Kurt Ludo Hamersma Ralph Groen

JO11-3 O O O O O O O O O O O

Kaiden Frederiks Elyesa Özen Fynn Stellenaar Levi Gordijn Luuk Vrijdag Steff Roest Stephan van der Lee Vitor Schrijver Yassin Negm Munadel Khadr Robert Vrijdag

JO11-4 O O O O O O O O

Hugo de Bruin Anees Al-Saady Lano Wapenaar Levi Bruggeman Riri Quaye Thijs van der Hoogt Manuela Knoester Osman Kirkar

O O O O O O O O O O

Jarod Molenaar Beerend Lips Harry de Willigen Kerem Bekirov Mees de Willigen Mitchel Verkouter Riguanelis Florencia Toine Heijstek Edgar Lips Maurice Verkouter

O O O O O O O O O O O O

Sedat Lyutvi Aidan van Bezooijen Bram Kollen Ivo Kal Jelani Hogewoning Luuk Boon Pelle Wijnstra Sebas van den Bosch Teddy Ortanca Yannick Jongeling Ronald Kal Roel Jongeling

O O O O O O O O O O

Keano Scholman Alan Dobrzanski Ardan Tan Collin Schrijver Dylan Breuker Haoyi Zhao Luke Prent Tygo Verboon Jakob Scholman Jeff Breukers

JO11-5

JO11-6

JO11-7

JO11-8 O O O O O O

Jayden Bernhart Joey Hofman Kenji van der Tas Levi Raeijmaekers Mika Lankester Quinten Wilschut

O O O O O

Sharissa Vuijk Timo Raeijmaekers Tristan Wilschut Job Raeijmaekers Tomas Raeijmaekers

O O O O O O O O O O O

Finn Linnel Caspar van der Lugt Gijs van Ettinger Jort Verstappen Menno Michels Seth Laaksonen Siem Vollaers Silvan Rorijs Thomas Verdoes Dave Rorijs Ronald Laaksonen

O O O O O O O O O O O

Jeremy Laws Colin Jansen David Benisty Max de Voogt Mustafa Demir Sahin Demir Sami Lagtab Tyler van der Veer Zidane el Hajjouti Jan van der Veer Roy de Voogt

O O O O O O O O O O O O

Meike Groenewegen Bafel Darwish Bryan Passemiers Jesse van Doodewaard Lyam de Bruin Nilo Nogueira Roman van Mastrigt Victor de Koning Yorn de Bruin René de Bruin Martijn van Doodewaard Mike van Mastrigt

O O O O O O O O

Nika Bisschop Anass El Bakkali Anouar Mbarki Bas van der Windt Brandon Onderdelinden Daniël Toppenberg Kevin Fieggen Nick Heijdt

JO11-9

JO11-10

JO11-11

JO11-12


SPAAR ALLE 745 STICKERS! VFC

O O O O O

Thijn Pronk Remco Heydt Roy Onderdelinden Erik Breur Marco de Koning

O O O O O O O O O O

Mik Robbemond Bas van der Knaap Bo Spanjersberg Brooklyn de Gouw Mike van Randwijk Seb Fagnotti Tijs Philip Warren Morpurgo Dennie van Randwijk Marco van Vugt

O O O O O O O O O O O O O O O O O

Mees Kapteijn Amar Artukovic Jelmer Geus Jona Berkhof Mees van der Salm Sten Groen Teun van der Burg Turan Kirkar Gouke Geus Menno Groen Peter Berkhof

JO9-1

JO9-2

JO9-3

Boy Kandouw Casper Kijne Lars van Aken Mohamed El Bakkali Raùl Schifano Marcel Kijne

JO9-4 O O O O O O O O O O

Dean de Koster Ivy van Krimpen Jayme Ossendorp Liam Vogel Mats van der Kolk Mik de Willigen Quinten Uljee Sem Vreugdenhil Sjoerd Selier Aart Selier

O O O

JO9-5

Ernesto Lopes Christiaan Schimmer Dayo Wapenaar

O Finn van Baarle O Jack den Engelsman O Luuk Scholtes O Ryan Sarneel O Thristan van Mastrigt O Yves van Rijswijk O Bart Sarneel O Raymond den Engelsman JO9-6 O Jahmayro Mercelita O Casper Stanienda O Gavin van Klaveren O Jesse Barg O Keano Ockeloen O Renzo Boonstra O Salim Al Khatshaami O Yent Rusting O Dirk van der Hoeven O Rafaël Stanienda JO8-1 O Lars Koevoet O Damian Doumenis O Danilo Pereira Cardoso da Conceicao O Lars Hoorweg O Olivier van den Bosch O Rayan Attalhaoui O Roan Sevinmez O Shane van der Roest O Alex van der Roest O Jerry Doumenis

JO8-2 O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Sid Ponte Booy van Haaften Brent Lanser Daan van Geest Djaino Cohen Jesse Nagel Julian Onderdelinden Samy Tarjim Adil Tarjim Michel van Geest

JO8-3

Delano Vuijk Dyon Leydekkers Finn van Straten Jeffrey van den Broek Leroy Melaan Milan Vredebregt Rowin Dekker Ryan Ruys

O Frans Ruys O Pascal van den Broek

JO8-4 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bastiaan van Oosterhout Luciano Lucas Ryan de Gelder Sjoerd van Elsäcker Steef Mijs Tygo Timmers

JO8-5

Yannick van Zanten Dex Vleij Eddy Shaba Julian Nijs Jur Mandemakers Levi van der Jagt Mehmet Durgun Noé Goudswaard Tristan Alberto Venzo Valks Jean Paul Vink Rainiero Heredia Rosario Marco van Zanten

JO8-6 O O O O O O O O O

Ahmet Taspinar Amir Alkatrany Jessy Veldhoen Joshua Castro Semedo Mano Hofland Merlijn de Vries Rayan Sadni Roan Cruden Luïs Semedo

O O O O O O O O O O O

JO8-7

JO8-8 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bart Hogendoorn Nick Ossendorp Rayan Ouhlous Senne de Pineda Marc de Pineda

KWEKKERTJES

Cas Stigter Cinar Tas D’jivano Martis Dean Stans Duuk de Willigen Floor Visser Haiden ‘t Hart Jahfenio Lindenborg Jason Hoogland Koen de Waal Koen van der Graaf Luca Mees Vreugdenhil Luka Vaders Luuk Stad Mats Bovendeert Mees ‘t Hart Mikai van Toor Nouredine Jabri Owen van den Berg Sofia den Dekker Thymo Michels Annemieke Bot Rebekka van der Werff Patricia van der Slot Arie Meijer

Albert Karapetjan Finn van den Berg Jasmijn Kijne Jelle Selier Matthew van Rij Rojda Tulbur Stian Kuijs Timo de Vries Xavi Bouchrit Achmed Bouchrit Dennis van den Berg

93


Altijd al willen duiken? MELD JE AAN VOOR INTRO EEN DUC DUIKL TIE ES!

Feestje te vieren? laat het ons weten...

Dat kan kan nu nu bij bij Dat Padi divecenter divecenter Padi 1st2dive.nl 1st2dive.nl Uw 1st2dive duikinstructeurs

DUIKOPLEIDINGEN,VERHUUR VERHUUR&& DUIKOPLEIDINGEN, VERKOOPVAN VANWATERSPORTARTIKELEN WATERSPORTARTIKELEN VERKOOP EN WATERSPORT-EVENEMENTEN WATERSPORTEVENEMENTEN EN

Jan Van Galenstraat 26, Schiedam (Industriegebied de Vijfsluizen) Telefoon 010-223 41 51. Mobiel 0618-88 00 50. www.1st2dive.nl

Smalle Havenstraat 4, Vlaardingen. 010 435 0974


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Parallelweg 8 3131 DG Vlaardingen Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

VFC Vlaardingen  

VFC Vlaardingen Verzamelalbum

VFC Vlaardingen  

VFC Vlaardingen Verzamelalbum

Advertisement