Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017

! R A A J 0 0 1 N E G N I S S I L VC V Jumbo, Vlissingen, Hermesweg 25


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste sportfanaten, Jumbo en een aantal sportclubs uit de regio Vlissingen hebben een unieke samenwerking! Sportplaatjes van de clubs uit Vlissingen kunnen gespaard worden bij aankoop van boodschappen bij Jumbo. GPC Vlissingen, HC Walcheren en VC Vlissingen doen alle drie mee. Vanaf nu kun je alle teams sparen, van de kleinste jeugd tot het 1e elftal aan toe. Deze plaatjes kun je bij Jumbo Vlissingen krijgen vanaf 19 oktober t/m 13 december 2016. Het werkt als volgt: bij iedere € 15 aan boodschappen krijg je een setje. Jumbo stelt aan elke spaarder een album gratis ter beschikking. Het is de bedoeling om het plaatje in het album te plakken. Hierbij is het de sport om als eerste het album gevuld te hebben. Dat kun je op allerlei creatieve manieren doen. Je kunt naast zelf je boodschappen te doen bij Jumbo ook je vrienden, vriendinnen, opa, oma, buren en verdere familie inschakelen om het album vol te krijgen. Er is altijd ook nog de mogelijkheid om plaatjes te ruilen. Kortom, mogelijkheden te over om straks een fantastisch album van al je sporthelden compleet te hebben. Natuurlijk houden we je tijdens de actie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, foto’s en actieproducten via de Facebook pagina’s van de winkels clubs. We wensen je heel veel spaarplezier en hopen op veel complete albums. Anne Bosschaart Jumbo Vlissingen

“Samen 1 vereniging” Het gehele jaar staat in teken van het 100 jarig bestaan van V.C. Vlissingen. Hiervoor hebben we diverse activiteiten georganiseerd, zoals een reünie en een sport en spel dag voor onze jeugd. De senioren hebben een leuk en sportief toernooi gespeeld, wat werd afgesloten met een geweldige feestavond. Op 9 september is het boek gepresenteerd over 100 jaar V.C. Vlissingen. Het boek is geschreven door Kees Lindenberg. In dit boek staat historisch materiaal, zoals de eerder door de vereniging uitgebrachte jubileumbladen, clubbladen, oude krantenknipsels, statistische informatie en foto’s. Genoeg om een compleet beeld te kunnen geven van 100 jaar VC Vlissingen. Om de 100 jaar af te sluiten is in samenspraak met supermarkt Jumbo dit verzamelalbum uitgebracht, waarin al onze leden van jong tot oud staan. Verzamel deze dus ze allemaal. De club zal dit jaar in het teken staan van “Samen 1 Vereniging”. Zo is goed te weten, dat wij als bestuur en “Stichting Vlissingen Vooruit” een goede samenwerking hebben bereikt. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor, dat er voor alle teams nieuw en of extra sponsors gevonden worden. Op deze manier hopen wij dat zowel de jeugdteams als de seniorenteams het hele jaar met veel plezier hun wedstrijden kunnen spelen. Dit seizoen is ook het clubblad weer nieuw leven in geblazen, niet meer op papier zoals vroeger, maar tegenwoordig digitaal. Ook zorgen we ervoor dat we leuke activiteiten voor de senioren en jeugd kunnen organiseren. Wij hopen sportief goed te presteren dit jaar. De jeugdcommissie heeft de laatste jaren al laten zien dat men onze jeugdopleiding naar een hoger niveau heeft gebracht. Wij als bestuur zijn dan ook trots dat wij over goede trainers en leiders kunnen beschikken, die onze jeugdleden het goed en technische voetbal aanleren, maar vooral ook het plezier hierin. We hebben dit jaar 5 senioren teams waarvan 2 op zaterdag en 3 op zondag, deze hebben afgelopen seizoen goed gepresteerd en wij wensen hun ook dit seizoen weer veel succes. Ons eerste elftal op zaterdag zal dit jaar in de derde klasse starten. Na de promotie van het afgelopen seizoen hopen wij dat Renato Dijkstra en zijn staf ook dit jaar weer veel wedstrijden hoge ogen zal gooien. Ons eerste team op de zondag start dit seizoen na een wisselend vorig weer in de hoofdklasse. Onder leiding van Ruud Pennings en zijn staf hopen wij, dat dit team om de bovenste plaatsen mee kan strijden. Als bestuur en Stichting zijn wij trots dat er zowel op zaterdag en zondag goed gepresteerd wordt. Dit wordt zeker mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers die elke week weer klaar staan voor onze club. Wij hopen ook deze groep met waardevolle mensen dit jaar verder uit te kunnen breiden. Namens het bestuur en “Stichting Vlissingen Vooruit” wens ik iedereen veel spaarplezier en een goed voetbalseizoen toe.

Chris van Tiel Interim-Voorzitter V.C. Vlissingen

Jumbo, Vlissingen, Hermesweg 25

Fotograaf sfeerfoto’s: Paul ten Hacken Fotograaf portretfoto’s: Els Swart

3


DE HISTORIE VAN VC VLISSINGEN

4

De Voetbal Combinatie (VC) Vlissingen is op 1 augustus 1916 opgericht, nadat drie kleine Vlissingse verenigingen (EMM, Poseidon en Sportclub Vlissingen) besloten hadden om te fuseren. De nieuwe vereniging heeft dan 80 leden en start met drie elftallen in de competitie. Het 1e elftal is ingedeeld in de 2e klas en speelt haar thuiswedstrijden op het toenmalige voetbalveld aan de Koudekerkseweg. V.C. Vlissingen is vanaf de

oprichting een ambitieuze en actieve voetbalvereniging die alles in het werk stelt om, zowel sportief als organisatorisch, een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Zo bouwt het, als één van de eerste clubs in Zeeland, een eigen kleedlokaal. Sportief gezien is de 2e klas lang het hoogst haalbare voor de VCV, maar het streven is er wel steeds op gericht om de 1e klas, het hoogste niveau in Nederland, te bereiken.

In 1942 behaalt VC Vlissingen het kampioenschap van de 2e klas, op grond waarvan het in 1946, na afloop van de 2e wereldoorlog, naar de 1e klas promoveert. Drie seizoenen speelt de VCV in de hoogste klas van het Nederlandse voetbal tegen topclubs als PSV, NAC en Willem II. De club maakt in de jaren daarna een enorme ontwikkeling door: het ledenaantal van de vereniging groeit sterk, vooral dankzij een grote toeloop van jeugdleden, de thuiswedstrijden van het 1e elftal worden regelmatig door duizenden toeschouwers gevolgd en de vereniging heeft zelfs enige tijd twee supportersverenigingen. Na de invoering van het betaald voetbal in Nederland wordt de VCV in minder dan 10 jaar tijd driemaal (in 1956, 1962 en 1964) kampioen van de 1e klas en speelt onze club mee om het amateurkampioenschap van Nederland. Hoewel de VCV daarin met name in 1962 uitstekend presteert, lukt het niet om de landstitel te veroveren. VC Vlissingen behoort in die jaren tot de top van het Nederlandse amateurvoetbal en verschillende Vlissingen-spelers maken deel uit van allerlei vertegenwoordigende elftallen, waarbij vier spelers ook gekozen worden in het Nederlands amateurelftal.

In 1962 neemt VC Vlissingen haar eerste eigen clubgebouw op sportpark Irislaan in gebruik. Omdat dit al snel te klein blijkt te zijn, worden plannen gemaakt voor de bouw van een geheel nieuw clubhuis. In 1968 wordt dit nieuwe onderkomen, dat de club nu nog gebruikt, geopend. In de loop van de zestiger jaren komt sportief gezien de onvermijdelijke terugval. De positie in de top van het landelijk amateurvoetbal (vanaf 1975 de hoofdklas) kan niet worden vastgehouden en in de zeventiger en begin tachtiger jaren verblijft de VCV vooral in de 2e klas. Nadat in 1982 de (shirt)-sponsoring ook in het amateurvoetbal z´n intrede heeft gedaan gaat de VCV opnieuw op jacht naar een plaats op het hoogste amateurniveau. Sponsors stellen financiële middelen beschikbaar om deze ambities waar te maken. Er worden talentvolle Zeeuwse en Brabantse spelers, waarvan sommigen met betaald voetbalervaring, benaderd om bij de VCV te komen spelen en ook het technisch kader wordt verbeterd. In 1985 boekt de club met het kampioenschap van de 2e klas en de promotie naar de 1e klas het eerste succes en 2 jaar later is het oorspronkelijke doel reeds bereikt. De VCV wordt glansrijk kampioen van de 1e klas en promoveert naar de hoofdklas. In de jaren daarna speelt de VCV vele fantastische wedstrijden op het hoogste amateurniveau, waar duizenden supporters vanuit heel Zeeland van genieten.


15 januari 1989 Vlissingen – FC Den Bosch (2-0) -- De VCV wint in de 2e ronde van de KNVB-beker van eredivisieploeg FC Den Bosch. Vlissingen-spelers Ron van Dam (links) en Arold Back (rechts) in duel met Reggie Blinker van FC Den Bosch.

Hoogtepunten zijn de wedstrijden om de KNVB-beker in het seizoen 1988-1989 met overwinningen tegen betaalde clubs als De Graafschap, FC Den Bosch en Telstar. In dit toernooi wordt de VCV pas in de kwartfinale door FC Den Haag uitgeschakeld. De sportieve successen en het enthousiasme dat dit losmaakt bij supporters en ook sponsors, zijn aanleiding voor de club om een commissie in te stellen om de mogelijkheden voor toetreding van VC Vlissingen tot het betaalde voetbal te onderzoeken. De KNVB beschikt in maart 1990 positief op de door de VCV aangevraagde proflicentie, hetgeen betekent dat de club met ingang van het seizoen 1990-1991 in de 1e divisie gaat spelen. De VCV behoudt overigens ook een amateurafdeling, waarvan het 1e elftal in de 4e klas wordt geplaatst. Op het hoofdveld aan de Irislaan dat door de gemeente aan de normen en eisen van het betaalde voetbal is aangepast speelt VC Vlissingen met een selectie die bestaat uit een groot aantal spelers die de overstap van de VCVamateurs naar de profs heeft gemaakt en enkele nieuwe spelers op 18 augustus 1990 haar eerste profwedstrijd thuis tegen het Roosendaalse RBC. Het wordt een fantastisch debuut voor 4000 toeschouwers dat eindigt in een 2-0 overwinning.

Vanaf de start heeft de leiding van de betaald voetbalorganisatie van de VCV echter problemen om de financiën op orde te krijgen. De club krijgt in het seizoen 1991-1992 onder de nieuwe naam VCV Zeeland een tweede kans maar ziet ook dan geen kans om de financiële problemen op te lossen. Hierdoor geeft de KNVB de club geen nieuwe licentie meer en is het profavontuur van de VCV na twee jaar al weer voorbij. Daarna breekt er voor VC Vlissingen een moeilijke periode aan. De club gaat gebukt onder financiële problemen als gevolg van het mislukte profavontuur, het 1e elftal speelt op een voor VCVbegrippen laag niveau (afwisselend in de 3e en 4e klas) en het aantal leden dat eind jaren ´80 ca. 1.000 bedroeg, is meer dan gehalveerd.

Bovendien zijn er steeds minder vrijwilligers beschikbaar om de club draaiende te houden. Hierdoor kan het einde van de club enkele malen, de laatste keer dat een dergelijke situatie zich voordeed was zes jaar geleden, slechts ternauwernood worden afgewend. Met veel nieuwe vrijwilligers en nieuw elan en met de steun van de sponsorstichting “Vlissingen Vooruit” heeft de VCV in 2010 een nieuwe start gemaakt. Het 1e (zondag)elftal speelt inmiddels weer in de hoofdklas, maar VC Vlissingen heeft nu ook een zaterdagafdeling met een 1e elftal dat vorig seizoen naar de 3e klas is gepromoveerd. Daarnaast is de jeugdafdeling van de club de laatste jaren sterk gegroeid. De toekomst van 5 VC Vlissingen ziet er zodoende hoopvol uit.


ZON1

VC VLISSINGEN

www.bouwbedrijfjoziasse.nl

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Roysel James

6

Quincy Gooding

ZON1 ZON1

Etienne Mallie

Yves Nyemb

ZON1

Renzo Roemeratoe

ZON1

Eren Yildizturan

ZON1

ZON1

Jarreau Manuhuwa

Rodrian Uranie

ZON1

Regilio Pinas

ZON1

ZON1

Joan van Belzen

ZON1

ZON1

ZON1

b.v.

Raymond Wolff

Roniël Uranie


ZON1

Milton Roemeratoe

Team Manager ZON1

Joeri Nonnekes

Said Bouzambou

Daniel Jansen

Team begeleider ZON1

Dangelo Martien

Keeperstrainer ZON1

Trainer ZON1

Ruud Pennings

ZON1

ZON1

ZON1

ZON1

Geraldi Geerman

Thomas Ragut

ZON1

ZON1

ZON1

Khalid el Hattach

Hoessein Bouzambou

Peter Snaaijer

Ahmed El Kharbouchi

7


ZAT1

VC VLISSINGEN

Emilio Jangbahadoer

8

Frank Gomes

ZAT1

James Beije

ZAT1

Abdul Aden

ZAT1

Virhu Bhoelai

ZAT1

ZAT1

Stefano Dijkstra

Kevin Tabak

ZAT1

Daan Koster

ZAT1

ZAT1

Shurmelon Nicolina

ZAT1

ZAT1

ZAT1

TEAMSPONSOR

Jeffrey Schulze

Sigmar Martien


Mark Gomes

Leider ZAT1

Roepesh Bhagola

Kailas Parker

Grensrechter ZAT1

Thenselo Uranie

Ass. Trainer ZAT1

Trainer ZAT1

Renato Dijkstra

ZAT1

ZAT1

ZAT1

ZAT1

Donavan DaniĂŤl

Joey Dos Santos Galhetas

ZAT1

ZAT1

ZAT1

Orlando Schulze

Hans ten Broeke

Randy van Gils

Aylwin Vermeulen

9


ZON2

VC VLISSINGEN

Renato Dijkstra

10

Jamal Bouzambou

ZON2

Ronnie Cremer

ZON2

Marc de Visser

ZON2

ZON2

Sofyan Boughaba

ZON2

ZON2

ZON2

TEAMSPONSOR

Roepesh Bhagola

Khalid Saiboua


ZON3 VC VLISSINGEN

Patrick Hoek

Jerry van den Eeden

ZON3 ZON3

Chris van Tiel

Luken Kenter

ZON3

Martijn Cleeren

ZON3

Alex Gesink

ZON3

ZON3

Bram van Nunen

Peter Lemsom

ZON3

Kilian v.d. Endt

ZON3

ZON3

Joeri Valckenier von Geusau

ZON3

ZON3

ZON3

TEAMSPONSOR

Johnson Owolabi

Heiner Corea

11


JO17-1

VC VLISSINGEN

JO17-1

TEAMSPONSOR

Gilmoure Willemse

12

Justin Wittenberg

JO17-1

Marshaall Edwards

JO17-1

Riordan Rosaria

JO17-1

Frayshyrone Matthew

JO17-1

JO17-1

Abdussamed Kaya

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Jeremy Koster

Oussama Aboudaoud

Loris Habib


JO17-1

Angelo Marques

JO17-1

Victor Evangelista

Younes Boughou

Chahid Buzambu

Leider JO17-1

Trainer JO17-1

Lotfi Elamraoui

JO17-1

JO17-1

Gino de Witte

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Karim Boughaba

Ernst Koster

JosĂŤ Caeiro Junca

13


JO17-2

VC VLISSINGEN

JO17-2

Din Jusufovic

14

Trainer JO17-2

Joey Vangheluwe

JO17-2

JO17-2

Robert Schouwenaar

JO17-2

JO17-2

TEAMSPONSOR

Bradley van de Pavert

Necko Satrovic

Mike van de Pavert


Fitness Fitaal Dynamoweg 10 4382 WZ Vlissingen 0118-474466 www.fitnessfitaal.nl info@fitnessfitaal.nl

Kom langs en maak kennis met de wereld van Fitness Fitaal! 0096410.pdf 1

10-1-2013 17:00:58

Liftal Hijstechniek Specialized workshop in Vlissingen-Oost: > lifting gear > wire rope > rigging equipment > fall arrest equipment > hydraulic tools > chain and accessories > testing > inspection > heavy load testing

info@liftal.com

Vestiging: Vlissingen-Oost Postbus 80 4450 AB Heinkenszand Groenlandweg 4, Havennr. 4056 4455 SN Vlissingen-Oost

www.liftal.com

Tel.: +31 (0)118-488 450 Fax: +31 (0)118-488 451 E-mail: vlissingen@liftal.com

De perfecte match voor verwarming en sanitair Bij Warmteservice heeft u keuze uit 125 cv-ketels, 8000 radiatoren, 151 thermostaten, 497 regen- douches, 4707 badkamermeubels en nog vĂŠĂŠl meer op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. In 54 plaatsen in Nederland staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om advies te geven.

VLISSINGEN Gildeweg 19 0118-42 05 00

warmteservice.nl

WARMTESERVICE verwarming | sanitair | installatiemateriaal

Alles

voor je huisdier Spaar bij Dobey voor korting met onze klantenkaart & spaar voor de 11e grootverpakking gratis met onze balenspaarkaart! Shoppen doe je in de winkel of online via www.dobey.nl.

Dobey Vlissingen Scherminkelstraat 32, 4381 GJ Vlissingen, 0118-417828, http://vlissingen.dobeywinkel.nl


TEAMSPONSOR

JO15-1

Bilal El Kharbouchi

16

Huseyincan Uldes

JO15-1 JO15-1 JO15-1

Zouhair Achekhlaf

Alex Karakotsoglou

Trainer JO15-1

Giomany Ghazi

JO15-1

Timo van der Maas

JO15-1

JO15-1

Daan Brans

Rainee Laveist

Amine Ramdani

JO15-1

Aldemine Janga

JO15-1

JO15-1

Mohamed Hamami

Naishaijno Mambre

JO15-1

Medet Soner

JO15-1

JO15-1

Edion Nicaela

JO15-1

JO15-1

JO15-1

VC VLISSINGEN

Ahmet Utlu

Khalid Saiboua


Industrieweg 5, 4382 NA Vlissingen T: 0118-417873 E: contact@bouwbedrijfjoziasse.nl www.bouwbedrijfjoziasse.nl

REINIGING ZEELAND

0118-415991 06-53863977 www.aareiniging.nl

    

    Â?Â?Â?Â?Â?   Â?­  ­  €


JO13-1

VC VLISSINGEN

JO13-1

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

RESTAURANT VALKENISSE

Alberthgaynio Lucia

18

Anass Akka

JO13-1

Jaydian Guanipa

JO13-1

Demyian Riemeijer

JO13-1

Giannello Ys

JO13-1

JO13-1

Elyesa Kaya

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Fabio Anic

Arti Zaplluzhani

Jevairo Pengel


Khaoula Kadiri

Denley Gaari

Trainer JO13-1

JO13-1

Abdenour Karba

Lucas Richard

Trainer JO13-1

Sep Maat

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Jearayno James

Michael Richard

Marcel van der Hoofd

19


JO13-2

VC VLISSINGEN

JO13-2

TEAMSPONSOR

Noah Rodrigus

20

Sabir Azzanagui

Enher Sรถner

JO13-2

Hicham Bouazzati

JO13-2

Leroy Dorothea

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Youssef Ettahami

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Aimane Zibouh

Ajay Lalbiharie

Ylli Sadiku


Bryan van der Hoofd

Ayoub El Kamouni

Trainer JO13-2

Riyro Mambre

JO13-2

Kacper Owiesek

Andi Zaplluzhani

JO13-2

JO13-2

Tim van Dijke

Amran Dahraoui

JO13-2

JO13-2

Jersey Scheffer

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

JO13-2

Yanick de Visser

Duncan van Gils

Freek Scheffer

21


MO13-1

Yasmina Asrih

22

Erjaniqeu Cicilia

MO13-1

Frida Balk Carpio

Trainer MO13-1

Jimena Laclé

Trainer MO13-1

Suad Zenagui

MO13-1

MO13-1

Minousja Mercelina

Kysha Laclé

MO13-1

Deyanaily Balk Corea

MO13-1

MO13-1

Dayana Balk Corea

MO13-1

MO13-1

MO13-1

VC VLISSINGEN

Abdul Aden

Heiner Corea


Bin un

Zeeuwse

MAMA

Zee

Delt

awe

mee

Haven

uw

rken

www.Zeeuwse-Winkel.nl De leukste Zeeuwse producten online!

24/7 open

TWEEWIELERCENTRUM

’’ZEELAND’’ SCOOTER- EN FIETSENSPECIALIST www.tweewielercentrumzeeland.nl Westdijkstraat 45-47 4341 EJ Arnemuiden

Tel. 0118 - 60 16 97 Fax 0118 - 60 35 70

pinkpanther:Opmaak 1

19-11-2012

Voor een steiger groot of klein moet iedere

aannemer schilder of particulier bij

Pink Panther Steigers zijn! Tel. 06 - 51298601

11:43

Pag


JO11-1

JO11-1

Nadim Amastar

24

Mairo Finies

JO11-1

Ayman El Kharbouchi

Djayden Martien

Martim Macedo

Leider JO11-1

Trainer JO11-1

Jeremy de Witte

JO11-1

JO11-1

Zjuzjevio Lucia

Yassine Hattach, El

JO11-1

Soafan Hamami

JO11-1

JO11-1

Nail Ahmetasevic

JO11-1

Naizjendro Mambre

JO11-1

JO11-1

Mohamed Amin Elharouachi

JO11-1

JO11-1

VC VLISSINGEN

Dangelo Martien

Wendy de Witte-van de Laar


JO11-2 VC VLISSINGEN

TEAMSPONSOR

JO11-2

JO11-2

SHOARMA MASSADA

Anouar Bouzambou

Lenny Dos Santos

JO11-2

Dami Ottah

Zakaira Hattach El

Trainer JO11-2

Erekle Papunashvili

Trainer JO11-2

Thomas Kourtakis

JO11-2

JO11-2

Justin Latupasinalo

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Devin de Witte

Jamal Bouzambou

Jacco Schets

25


JO11-3

VC VLISSINGEN

TEAMSPONSOR

Anas Kadiri

26

Ayman Adda

JO11-3 JO11-3

Danief Bhagola

Rayaan Harrout

Francisco Garcia

Leider JO11-3

Trainer JO11-3

Vakis Papapostolou

JO11-3

JO11-3

Aman Mohan

Jaymian Wissekerke

JO11-3

Ismael Sekkour

JO11-3

JO11-3

Anass Azzaknouni

JO11-3

JO11-3

JO11-3

DE PAREL

Jeffrey de Witte

Vassil Papapostolou


JO9-1 VC VLISSINGEN

JO9-1

JO9-1

TEAMSPONSOR

Keano van den Nieuwenhuizen

Jerone Morsen

JO9-1

Rojaynairo Uranie

Edmilson Francisco

JO9-1

Denzel Guanipa

JO9-1

Dani Jusufovic

JO9-1

JO9-1

Owen Klaaijsen

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Rigoberto Balk

Dion Janga

Ilai Grootfaam

27


JO9-2

VC VLISSINGEN

JO9-2

TEAMSPONSOR

Stefan Santrac

28

Reda Saben

JO9-2

Mohammed Azzaknouni

Trainer JO9-2

Rayan Mustafa

JO9-2

Naseem Abdenbi

JO9-2

JO9-2

Emils Volkovs

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Loïs de Dreu

Mohammed El Uahchi

Oskar Volkovs


AMS TERD AMSE GEZEL LIGHEID V lissingen

UITZENDEN DETACHEREN UITZENDPROJECTEN

PAYROLLING

www.uitzendprojecten.nl Parfurmerie Cosmetica Care Vlissingen www.jansmaendik.nl

Lange Zelke 24, 4381 GA Vlissingen

·30 jaar in Zeeland OSB Keurmerk / NEN 4400-1 80 enthousiaste medewerkers

Stroomweg 14 4382 WX Vlissingen 0118 - 461 892


JO9-3

JO9-3

VC VLISSINGEN

TEAMSPONSOR

Abuzer Utlu

30

Youssef Bannadi

JO9-3 JO9-3

Sam van den Bout

Adam Azoum

Trainer JO9-3

Romeo Laclé

JO9-3

Shevano Wissekerke

JO9-3

JO9-3

Anouar Ramdani

Soufian Jouhri

JO9-3

Yassir Bouziani

JO9-3

JO9-3

Lars Sierts

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Robertjairick Mambre

Ismaël Azoum

Wichert Sierts


V.C. Vlissingen is er bijzonder trots op dat de jeugdafdeling van de club de laatste jaren erg hard groeit. Met de positieve inzet van vrijwilligers, spelers en sponsors bouwen we elke week weer aan een betere jeugdafdeling. Hiervoor zijn we constant op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers op allerlei vlak, maar zoeken we ook fondsen om extra activiteiten voor de jeugd te kunnen organiseren die het sociale aspect met het voetbal verbinden. We snappen dat niet iedereen zoveel tijd heeft om wekelijks als vrijwilliger in onze vereniging bezig te zijn. Maar misschien bent u wel in staat om de jeugd van V.C. Vlissingen financieel te helpen en ons zo dat steuntje in de rug te geven waardoor we onze jongens en meisjes net dat beetje extra kunnen bieden wat ze in onze ogen verdienen.

Hoe wordt je Maatje van V.C. Vlissingen? U kunt het inschrijfformulier downloaden van de website van V.C. Vlissingen (www.vcvlissingen.nl) en ingevuld te mailen naar info@vcvlissingen.nl.

V.C. Vlissingen heeft altijd nieuwe vrijwilligers nodig - Bar medewerkers - Keuken medewerkers - Grensrechters bij de jeugd - Scheidsrechters bij de jeugd - Evenementen commissie leden - Toernooi commissie leden

Nu te koop Het jubileumboek 100 jaar

V.C. VLISSINGEN Het is een naslagwerk, met unieke foto's, dat de geschiedenis over de afgelopen 100 jaar behandelt. Met veel historisch materiaal, zoals de eerder door de vereniging uitgebrachte jubileumbladen, clubbladen, oude krantenknipsels, statistische informatie en foto’s. ruim 200 pagina’s dik schrijver Cees Lindenberg

Zonder vrijwilligers zouden onze leden niet met plezier kunnen voetballen Meld je daarom nu aan: Mail naar bestuur@vcvlissingen.nl En word één van onze waardevolle vrijwilligers

MELD JE NU AAN ALS VRIJWILLIGER

Als ondernemer wil je goed voor de dag komen en maatschappelijk bezig zijn, Wordt daarom sponsor bij V.C. Vlissingen.

Sponsorstichting V.C. Vlissingen

Tevens wordt je meteen business club lid en dat geeft vele voordelen:* - U krijgt uitstraling bij de club en rond het veld - Business club vergaderingen waar u zaken kunt doen met andere leden - Diverse sponsoravonden - Gratis toegang tot alle wedstrijden Voor meer informatie mail naar willem@vlissingenvooruit.nl


JO7 / JO7-1 / JO7-2 VC VLISSINGEN

TEAMSPONSOR

Jay Pengel

32

Yigit Aydinli

JO7-2

Saifedine Karba

JO7-2

Camiel Goedhart

JO7-2

Owen Quite

JO7-2

JO7-2

Nino Andre de Oliveira

JO7-1

JO7-1

JO7-1

VITA NOVA

Adil Aouttah

Jenairo van der Hoofd


Blaydee Martien

Zakaria Bannadi

Jeremiah Morsen

JO7

Giorgos Papapostolou

JO7

JO7

Rafael Papapostolou

JO7

JO7-2

JO7-2

JO7-2 JO7

Zakaria El Kharbouchi

Jaylano Andre de Oliveira

Diano Óutié

33


Bestuur

Vice Voorzitter

Interim-voorzitter

VC VLISSINGEN

Peter Lemsom

Jeugdbestuur

Algemeen Bestuurslid

Secretaris

Kilian van der Endt

34

Peter Snaaijer

Algemeen Bestuurslid

Chris van Tiel

Martin van den Hoeven

Noes Patty


Stichting Vlissingen Vooruit

Voorzitter

VC VLISSINGEN

Johan de Visser

Hoofd Sponsorzaken

Secretaris

Vice-voorzitter

Penningmeester

Bram van Stel

John Riemens

Leo Niemantsverdriet

Willem van der Hoofd

35


TEAMPLAATJES VC VLISSINGEN

36

VC Vlissingen

VC Vlissingen

VC Vlissingen

VC Vlissingen


SERVING THE TRANSFORMER INDUSTRY

SERVING THE TRANSFORMER INDUSTRY

EURO-MIT STAAL B.V.

STEEL SERVICE CENTER EURO-MIT STAAL B.V. STEEL SERVICE CENTER

P.O. Box 535, 4380 AM Vlissingen, The Netherlands Location Duitslandweg 7, EMS is specialised in slitting the higher Haven 1153, Vlissingen-oost electrical steelPhone: for the industry. +31 transformer (0)118 422500 of thin gauge Email: plateinfo@euro-mit-staal.com material are slit down Website: www.euro-mit-staal.com

grades of Wide coils to smaller coils, both widthways and lengthways. EMS is also able to cut these coils into so called laminations of customer-specific lengths and shapes, fitting the requirements of the transformer manufacturers. P.O. Box 535, 4380 AM Vlissingen, The Netherlands Visiting address: Duitslandweg 7, Haven 1153, Vlissingen-Oost Phone: +31 (0)118 422500 Email: info@euro-mit-staal.com Website: www.euro-mit-staal.com

30 zitplaatsen

Voor elke gelegenheid een geschikte touringcar! dagtochten - meerdaagse reizen - schoolreizen reizen met de PV - reizen met mindervaliden VIP vervoer - internationale reizen luchthaventransfers - pendels - groepsvervoer personeelsvervoer - feesten en partijen - bruiloften bedrijfsrondritten - ‘rondjes rond de kerk’

82-86 zitplaatsen 50-62 zitplaatsen EURO-MIT STAAL B.V.

www.amz.nl

30 zitplaatsen

0113-351551

accountants & adviseurs

Samen bereiken we meer! accountants & adviseurs

Accountants en adviseurs van Rijkse brengen uw ondernemingaccountants adviseurs in balans. www.rijkse.nl

accountants en adviseurs

accountants adviseurs

16-19 zitplaatsen


SPAAROVERZICHT VC VLISSINGEN

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

ZON1 Joan van Belzen Regilio Pinas Rodrian Uranie Etienne Mallie Jarreau Manuhuwa Eren Yildizturan Renzo Roemeratoe Yves Nyemb Roysel James Quincy Gooding Raymond Wolff Roniël Uranie Hoessein Bouzambou Khalid el Hattach Thomas Ragut Said Bouzambou Geraldi Geerman Dangelo Martien Milton Roemeratoe Daniel Jansen Ruud Pennings Joeri Nonnekes Peter Snaaijer Ahmed El Kharbouchi

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

ZAT1 Shurmelon Nicolina Daan Koster Kevin Tabak Stefano Dijkstra Virhu Bhoelai Abdul Aden James Beije Emilio Jangbahadoer Frank Gomes Jeffrey Schulze Sigmar Martien Hans ten Broeke Orlando Schulze Joey Dos Santos Galhetas Donavan Daniël Thenselo Uranie Mark Gomes Kailas Parker Renato Dijkstra Roepesh Bhagola Randy van Gils Aylwin Vermeulen

o o o o o o o

ZON2 Sofyan Boughaba Marc de Visser Ronnie Cremer Renato Dijkstra Jamal Bouzambou Roepesh Bhagola Khalid Saiboua

o o o o o o o o o o o o

ZON3 Kilian v.d. Endt Peter Lemsom Chris van Tiel Bram van Nunen Alex Gesink Martijn Cleeren Luken Kenter Patrick Hoek Jerry van den Eeden Johnson Owolabi Joeri Valckenier von Geusau Heiner Corea

o o o o

JO17-1 Jeremy Koster Abdussamed Kaya Frayshyrone Matthew Riordan Rosaria

38

o o o o o o o o o o o o o o

Marshaall Edwards Gilmoure Willemse Justin Wittenberg Oussama Aboudaoud Loris Habib Karim Boughaba Gino de Witte Lotfi Elamraoui Victor Evangelista Chahid Buzambu Angelo Marques Younes Boughou Ernst Koster Josë Caeiro Junca

o o o o o o

JO17-2 Robert Schouwenaar Joey Vangheluwe Din Jusufovic Bradley van de Pavert Necko Satrovic Mike van de Pavert

o o o o o o o o o o o o o o o o

JO15-1 Edion Nicaela Medet Soner Naishaijno Mambre Rainee Laveist Mohamed Hamami Aldemine Janga Amine Ramdani Zouhair Achekhlaf Daan Brans Timo van der Maas Giomany Ghazi Alex Karakotsoglou Bilal El Kharbouchi Huseyincan Uldes Ahmet Utlu Khalid Saiboua

o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO13-1 Fabio Anic Elyesa Kaya Giannello Ys Demyian Riemeijer Jaydian Guanipa Alberthgaynio Lucia Anass Akka Arti Zaplluzhani Jevairo Pengel Jearayno James Sep Maat Lucas Richard Denley Gaari Abdenour Karba Khaoula Kadiri Michael Richard Marcel van der Hoofd

o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO13-2 Aimane Zibouh Youssef Ettahami Sabir Azzanagui Leroy Dorothea Hicham Bouazzati Noah Rodrigus Enher Söner Ajay Lalbiharie Ylli Sadiku Yanick de Visser Tim van Dijke Andi Zaplluzhani Jersey Scheffer Amran Dahraoui Riyro Mambre Ayoub El Kamouni Bryan van der Hoofd

o o o

Kacper Owiesek Duncan van Gils Freek Scheffer

o o o

Reda Saben Mohammed El Uahchi Oskar Volkovs

o o o o o o o o o o o

MO13-1 Dayana Balk Corea Deyanaily Balk Corea Kysha Laclé Minousja Mercelina Suad Zenagui Jimena Laclé Frida Balk Carpio Yasmina Asrih Erjaniqeu Cicilia Abdul Aden Heiner Corea

o o o o o o o o o o o o o o

JO11-1 Mohamed Amin Elharouachi Naizjendro Mambre Nail Ahmetasevic Soafan Hamami Yassine Hattach, El Ayman El Kharbouchi Zjuzjevio Lucia Jeremy de Witte Djayden Martien Martim Macedo Nadim Amastar Mairo Finies Dangelo Martien Wendy de Witte-van de Laar

o o o o o o o o o o o o o

JO9-3 Robertjairick Mambre Lars Sierts Yassir Bouziani Soufian Jouhri Sam van den Bout Anouar Ramdani Shevano Wissekerke Romeo Laclé Adam Azoum Abuzer Utlu Youssef Bannadi Ismaël Azoum Wichert Sierts

o o o o o o o o o o o o o o o o

JO7 / JO7-1 / JO7-2 Nino Andre de Oliveira Owen Quite Camiel Goedhart Saifedine Karba Jay Pengel Yigit Aydinli Adil Aouttah Jenairo van der Hoofd Zakaria El Kharbouchi Rafael Papapostolou Giorgos Papapostolou Jeremiah Morsen Blaydee Martien Zakaria Bannadi Jaylano Andre de Oliveira Diano Óutié

o o o o o o

Bestuur Chris van Tiel Peter Snaaijer Kilian van der Endt Peter Lemsom Martin van den Hoeven Noes Patty

o o o o o

Stichting Vlissingen Vooruit Bram van Stel Johan de Visser John Riemens Leo Niemantsverdriet Willem van der Hoofd

JO11-2 o Devin de Witte o Dami Ottah o Justin Latupasinalo o Thomas Kourtakis o Erekle Papunashvili o Zakaira Hattach El o Anouar Bouzambou o Lenny Dos Santos o Jamal Bouzambou o Jacco Schets JO11-3 o Anass Azzaknouni o Ismael Sekkour o Jaymian Wissekerke o Danief Bhagola o Aman Mohan o Vakis Papapostolou o Rayaan Harrout o Francisco Garcia o Anas Kadiri o Ayman Adda o Jeffrey de Witte o Vassil Papapostolou o o o o o o o o o o

JO9-1 Rigoberto Balk Rojaynairo Uranie Owen Klaaijsen Dani Jusufovic Denzel Guanipa Edmilson Francisco Keano van den Nieuwenhuizen Jerone Morsen Dion Janga Ilai Grootfaam

JO9-2 o Loïs de Dreu o Emils Volkovs o Naseem Abdenbi o Rayan Mustafa o Mohammed Azzaknouni o Stefan Santrac

Logoplaatje oo Logoplaatje VC Vlissingen oo


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Vlissingen Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 12:00 - 18:00 uur

Jumbo Vlissingen Jumbo, Vlissingen, Hermesweg 25

V.C. Vlissingen  

V.C. Vlissingen Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you