Page 1

Voetbalplaatjes verzamelalbum , Valken 68 2017/2018

, Valken 68

50 jaar!


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


, Beste speler of fan van Valken 68, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht , collector’s item: het Valken 68 voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 550 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige , herinnering aan jouw tijd bij Valken 68. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Valken’68 viert haar 50-jarige jubileum! Namens Valken’68 wil ik Hoogvliet Supermarkten van harte feliciteren met hun 50-jarige jubileum. Het is mooi dat Hoogvliet Supermarkten net als 5 jaar geleden weer een voetbalplaatjesactie organiseert voor de lokale verenigingen. Het is natuurlijk prachtig dat dit heel mooi aansluit op ons jubileumfeest; een prachtig verzamelalbum van onze eigen voetbalhelden als extra cadeau naar al onze leden. Ik wil daarom Hoogvliet Supermarkten oprecht bedanken voor dit mooie en vooral unieke cadeau! , Valken 68 is 50 jaren jong, kerngezond en nog volop in de groei, dat zijn de kreten die passen bij onze vereniging. Een vereniging die dit jaar groots uitpakt om dit jubileum te vieren met activiteiten voor jong en oud. Dit alles georganiseerd door een zeer enthousiaste jubileumcommissie. Zodra het programma bekend is, kunt u dit vinden op onze site. Twee juni kunt u alvast vastzetten in uw agenda! Op deze dag zullen er een aantal activiteiten zijn voor jong en oud en de avond staat in het teken van een grandioos feest met een fantastische band en een bekende verrassingsartiest. Een feest gegeven aan de mensen die Valken’68 gemaakt hebben tot wat het nu is: de vrijwilligers, leden en sponsoren zijn onze gasten op deze bijzondere avond.

We wensen je heel veel spaarplezier!

Naast het verzamelalbum van Hoogvliet brengt Valken’68 een jubileumboek uit over de eerste 50 jaar van haar bestaan, er is natuurlijk enorm veel gebeurd in die 50 jaar en ik kijk met grote nieuwsgierigheid uit naar dit ongetwijfeld unieke album. Ook dit album wordt cadeau gegeven aan de leden van de vereniging.

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Valkenburg

Namens het bestuur van Valken’68 wens ik je veel lees- en verzamelplezier toe met dit verzamelalbum!

Jaap Janssen Voorzitter Valken’68

3


, Valken 68 bijna 50 jaar! Het beste wat Valkenburg in de vorige eeuw is overkomen,

Begin jaren ’60 was het gemeentebestuur daar niet zo van overtuigd. Weliswaar was op een blauwe maandag ruimte geclaimd voor voetbalvelden in het Duyfrak, maar eigenlijk was die ruimte er niet. Het gebied was nodig voor de uitbreiding van de tuinbouw. Deze groeide in die tijd indrukwekkend. Toen er ook nog ruimte gereserveerd moest worden voor een provinciale weg (n206), besloot men de velden te schrappen. Daarbij speelde mee dat Valkenboys

nu al tien jaar ter ziele was en er niemand om vroeg. Ze gingen wel voetballen bij de buren: KRV, Katwijk, Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Daar was ruimte genoeg. De in 1966 aangetreden wethouder Langeler was het niet eens met zijn collega’s. De eigen jeugd hoort in Valkenburg te voetballen. Samen met Piet Ouwersloot, Hans Imthorn, Bart Imthorn, Jan Cambier en Jan van der Born ging hij aan de slag. In een mum van tijd waren er 100 aspirant leden; de animo was er. Dus geen velden schrappen alstublieft, maar de ruilverkaveling kon nog wel lang op zich laten wachten. Het was dan ook een super idee om in te trekken bij KRV. Zij speelden immers op zondag. Zo konden wij wel op zaterdag spelen. Na overleg op wethoudersniveau en lobbywerk van “PTT-ers” onder elkaar - met een hoofdrol voor Hans Imthorn - ging het lukken. Zo kon de club op 30 mei 1968 in de bijzaal van het café Wapen van Valkenburg worden opgericht. De club startte met vier seniorenteams en een jeugdelftal. Het was natuurlijk tijdelijk en op 15 augustus 1969 kreeg Valken’68 een veld aan de Zonneveldslaan. Nu kwam het erop aan. De leden kregen er een nieuwe taak

Windhoos treft in aanbouw zijnde accommodatie

1983

is de bouw van de kerktoren in 1998 én de oprichting van voetbalvereniging Valken’68 op 30 mei 1968. De toren als ankerpunt voor ons dorp, zeker nu we onderdeel zijn van een groter geheel en de voetbalclub die een belangrijke rol speelt bij de gemeenschapszin van ons dorp. Velen zijn zes dagen in de week betrokken bij de club en vertoeven op ons fraaie sportcomplex het Duyfrak. Valken’68 is belangrijk voor de identiteit van ons dorp in de grote gemeente Katwijk.

4


bij; vrijwilligerswerk. Er moest een accommodatie worden gebouwd. Daarbij kreeg de club letterlijk en figuurlijk veel tegenwind. Door veel steun van de omgeving kwam Valken’68 deze tegenslag te boven. In februari ’71 ging Valken’68 na twee en een half jaar KRV in Valkenburg voetballen (voor KRV het signaal om ook op zaterdag te gaan voetballen). Valken’68 werd steeds populairder. Het was nog nooit zo druk geweest aan de Zonneveldselaan. De roep om een tweede veld werd steeds luider. Ondertussen was de ruilverkaveling in het Duyfrak in volle gang. De politiek werd gedwongen een beslissing te nemen. Of een tweede veld aan de Zonneveldslaan óf toch nieuw op het Duyfrak. Stiekem hoopte de voetbalclub op de Zonneveldslaan, maar op 6 september 1972 werd besloten twee velden op te nemen in het Duyfrak. Twee jaar later begon Valken’68 met twaalf teams aan de 7e competitie. Op 16 mei 1975 werd het complex geopend, nu alweer ruim 40 jaar geleden. Begin jaren ’90 kregen we een vierde veld erbij, eind 20e eeuw extra kleedruimten, in 2002 een prachtige uitbreiding van het clubgebouw en als cadeautje van Burgemeester Van der Reyden een echte tribune. We gaan hier nooit meer weg. Ook al staan de woningen bijna in het strafschopgebied. Met de recente vernieuwingen is het park up-to-date en kan de club zich meten met de anderen in de regio.

De successen De successen van de club worden vooral bepaald door het eerste elftal; het visitekaartje van de club. Zonder de andere prestaties van bijvoorbeeld het tweede, de jeugd en anderen te kort te doen, speelt ook bij Valken’68 het eerste een belangrijke rol in de sfeer en beleving van het voetbal binnen de club. In 1983 werd Valken’68 voor het eerst kampioen in de 1e klasse van de (toen nog) Leidse voetbalbond.

Na 15 jaar eindelijk naar de KNVB. Daar speelde Valken’68 drie jaar lang een redelijke middenmoter in de 4e klasse, maar in haar vierde jaar moest zij weer terug naar de LVB. Als cadeautje voor het 25-jarig jubileum werden we in 1993 (eindelijk) weer kampioen en promoveerde we wederom naar de 4e klasse. Daar ging het boven verwachting goed en werd de 3e periodetitel behaald. Echter, promotie mislukte en het jaar daarop degradeerde de club zelfs weer terug naar de LVB. Dat bleek gelukkig een vergissing, want in 1996 werd Valken’68 na een beslissingswedstrijd tegen UVS de laatste kampioen van de LVB en promoveerde daarmee rechtstreeks naar de 3e klasse. Na zes jaar promoveerde het eerste via de nacompetitie naar de 2e klasse. Het was de succesvolle periode van trainer Piet van Duijn, want het lukte in zijn vierde jaar om promotie te bereiken naar de 1e klasse. Het seizoen 2004 – 2005 werd daarmee het succesvolste seizoen. Ook het tweede team promoveerde dat jaar. Hoewel het seizoen 2013 – 2014 in ieder geval een goede tweede is. Valken’68 werd toen glorieus kampioen van de 2e klasse C. Daarvoor was er weer heel wat gebeurd. Na één jaar 1e klasse hadden we het daar al weer gezien en na drie jaar 2e klasse zakte het eerste zelfs naar de 3e klasse af. Daarna ging het weer crescendo met dus het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse. Na twee jaar 1e klasse, deed Valken’68 weer een stapje terug. Valken’68 speelt al 49 jaar zonder betaalde spelers en zijn daarmee een volwaardige 2e klassers met soms een uitschieter naar beneden, maar in het 50ste jaar gaan we voor een uitschieter naar boven.

Henk Imthorn

1993

2004 – 2005

5


Valken Selectie ,

Valken Selectie

Valken 68

TEAMSPONSOR

Ronald Kuyt

6

Chris de Lange

Valken Selectie Valken Selectie

Robbert van Delft

Niels Hogewoning

Valken Selectie

Arjan Haasnoot

Valken Selectie

Jeroen Haasnoot

Valken Selectie

Valken Selectie

Sander van Duijn

Danny Boere

Valken Selectie

Bouke Bleijswijk

Valken Selectie

Valken Selectie

Jaco van der Bent

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Matthias van Beelen

Marc Langeveld

Matthijs de Mooy


Valken Selectie

TEAMSPONSOR

Gerald ten Hove

Mark van der Plas

Valken Selectie Valken Selectie

Kevin Sip

Lennard van der Ham

Valken Selectie

Phinney Disseldorp

Valken Selectie

Tom Dijkhuizen

Valken Selectie

Valken Selectie

Lars van Bommel

Timo Schaap

Valken Selectie

Stefan van der plas

Valken Selectie

Valken Selectie

Jaap van der Plas

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Erwin van der Nagel

Bart Imthorn

Jasper van Klaveren

7


8

John van Rijn

Wim Masmeijer

Dick van der Toorn

Harry Guijt

Fysiotherapeut Selectie

Valken Selectie

Lars Ravensbergen

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Max Lobel

Verzorgster Selectie

Ass.Scheidsrechter Selectie

Ass.Scheidsrechter Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie

Valken Selectie , Valken 68

Stephan de Mooij

Rody Redel

Ardi Vooys

Dirja Masmeijer

Jari de Vries

Rik van der Wel


Chris Schoneveld

Emiel van der Plas

Henk van der Nagel

Trainer 2e Elftal

Richard Tien

Trainer 1e Elftal

Ass.Trainer Selectie

Ass.Trainer Selectie

Begeleider Selectie

Begeleider Selectie

Begeleider Selectie

Begeleider Selectie

Begeleider Selectie

Begeleider Selectie

Harmen van Delft

John van Leeuwen

Arie van Duijn Peter den Haas

Johan de Winter

Teun de Kluiver

Jaco van Staalduinen

9

Fysiotherapeut Selectie


Valken , 3 Valken 68

Wijnand Star

10

Herman Varkevisser

Valken 3 Valken 3

Jan van Duijn

Geoffrey Smit

Valken 3

Jelmer de Ruijter

Valken 3

Kees Imthorn

Valken 3

Valken 3

Roel Heemskerk

Nick Bos

Valken 3

Arie Barnhoorn

Valken 3

Valken 3

Peter de Best

Valken 3

Valken 3

Valken 3

TEAMSPONSOR

Berry de Vries

Lesley de Wit


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Valken , 4

Valken 4

Valken 68

TEAMSPONSOR

Jan van der Meij

12

Mark van der Meij

Valken 4

Jasper van der Meij

Valken 4

Bram Klok

Valken 4

Stefan van Duijn

Valken 4

Valken 4

Joeri Driebergen

Valken 4

Valken 4

Valken 4

Raymond Beekink

Rob van der Nagel

Henk van der Nagel


Joey Voorbergen

Jaco Vooys

Edwin van Vliet

Coach Valken 4

Niels van Starkenburg

Valken 4

Valken 4

Pascal Schlagwein

Valken 4

Valken 4

Valken 4

Valken 4 Valken 4

Emiel van der Plas

Gerard van der Wel

Marcel van der Nagel

13


Valken , 5

Valken 5

Valken 68

TEAMSPONSOR

Valken 5

Maurits Bol

Erik van Duyn

Valken 5

Valken 5

Bob Glasbergen

14

Dennis Donath

Valken 5

Koen Brands

Jan Heemskerk

Valken 5

Valken 5

Valken 5

Ton Baris

Valken 5

Valken 5

Gerrit Baris

Mitchell Huissteden

Peter Imthorn


Valken 5 Valken 5

Pieter van der Plas

Leider Valken 5

Jelle Oudshoorn

Leider Valken 5

Valken 5

Valken 5

Frank de Wit

Leon Star

Vince Noort

Daniel Noort

Valken 5

Valken 5

Bastiaan de Mooij

Arjan van der Plas

Valken 5

Valken 5

Valken 5

Jan Lindhout

Dennis Noteboom

Paul Donath

15


TEAMSPONSOR

Valken , 6

Wouter Rhijnsburger

16

Bouke Schoneveld

Valken 6 Valken 6 Valken 6

Gerben den Heijer

Sjon van der Nagel

Leider Valken 6

Dave Keizer

Coach Valken 6

Sander Imthorn

Valken 6

Valken 6

David van Hoven

Stephan Grootswagers

Jan-Willem Haasnoot

Valken 6

Jaap Haasnoot

Valken 6

Valken 6

Erwin Haasnoot

Glen de Graaf

Valken 6

Gijsbert van den Does

Valken 6

Valken 6

Jan Barnhoorn

Valken 6

Valken 6

Valken 6

Valken 68

Thijs van den Nouland

Peter de Vries


Valken 45+

Valken 45+

, Valken 68

Cor van Vliet

Erik Vernet

Valken 45+

Michel Schrok

Valken 45+

Mark van der Mey

Valken 45+

Danny van der Meij

Valken 45+

Valken 45+

Peter van Delft

Valken 45+

Valken 45+

Valken 45+

Cees van den Bosch

Robbert Binnendijk

Marco de Haas

17


Team Okke ,

Henk Imthorn

18

Gonda van Kruining

Team Okke

Linet van der Meij

Team Okke

Martin van Stijn

Team Okke

Marco Hornsveld

Team Okke

Team Okke

Wiggert ten Haken

Team Okke

Team Okke

Team Okke

Valken 68

Erik Vernet

Jan de Kreek


Team Okke

TEAMSPONSOR

Tristan van den Berg

Dirk Duinsbergen

Brian Oudshoorn

Leider Team Okke

Rahmon Berisha

Team Okke

Team Okke

Team Okke

Alfons van der Laan

Team Okke

Team Okke

Team Okke

Anderson Heemskerk

Fred van der Meij

Okke Engelen

19


JO19-1 , Valken 68

JO19-1

JO19-1

Hessel Noort

20

JO19-1

Dirk de Vries

Bas Roorda

JO19-1

JO19-1

JO19-1

TEAMSPONSOR

Michel Post

Myron Terpsma

Niels van der Nagel


Willem Slootweg

JO19-1

JO19-1

Tom de Haas

Leider JO19-1

Casper van Iterson

Vince Kleine

Trainer/ Leider JO19-1

JO19-1 JO19-1

Trainer/ Leider JO19-1

Steffan Star

Marco de Haas

Robbert Varkevisser

21


JO19-2 ,

JO19-2

Valken 68

TEAMSPONSOR

Jarno van der Voort

22

Jan Vroegindeweij

JO19-2 JO19-2

Bart Noort

Tim Spies

Trainer/Leider JO19-2

Aart Rosmolen

Leider JO19-2

Lorenzo de Roode

JO19-2

JO19-2

Abe van den Oever

Gert Noort

JO19-2

Rene Kromhout

JO19-2

JO19-2

Maikel van Delft

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Wesley Aalbers

Jack Vianen

Theo Pet


Geel-rood hart voor de zaak Het is bijzonder om een plek in het dorp te zijn waar jong en oud van houdt. Een vertrouwde basis, waar je vrienden voor het leven maakt. Waar je leert winnen en verliezen. Valken ‘68 is een plek waar je groeit. Tot bloei komt. Sportief en als persoon. Zo hebben wij dat bij de club ervaren, van kleins af aan. En dat gevoel gunnen we iedereen. Daarom zijn we de trotse hoofdsponsor van v.v. Valken ‘68.

Met heel ons geel-rode hart!


JO17-1 , Valken 68

JO17-1

TEAMSPONSOR

Koen van Vliet

24

Jan van Egmond

JO17-1

Rick Dijkhuizen

JO17-1

Wessel de Vries

JO17-1

Tariq Schouten

JO17-1

JO17-1

Mike Glasbergen

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Bas Star

Jordy Blikman

Pepijn van Duivenvoorde


Ilja de Vries

Omar Neema

Trainer/Leider JO17-1

JO17-1

Stijn Kalee

Sten Koppert

Trainer/Leider JO17-1

Stefan Kralt

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1 JO17-1

David van Duin

Richard Blikman

Jan Nonkes

25


JO17-2 ,

JO17-2

Valken 68

Ruben Fasel

26

Jens Heemskerk

JO17-2

Willem Ros

JO17-2

Randy van Duin

JO17-2

Finn van Son

JO17-2

JO17-2

Joel Aanhane

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Tijmen Deelstra

Dylan van Oorschot

Mathiesh Kandayya


JO17-2

Bram van Berkel

Rick Ouwehand

JO17-2

Merijn Krabben

Leider JO17-2

Dano van Rijn

JO17-2

Bart Lagendijk

JO17-2

JO17-2

Damian Duin

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Luuk Slootweg

Jeff Hallard

Didier Hallard

27


JO15-1 ,

JO15-1

Valken 68

TEAMSPONSOR

Niels Zuijderduijn

28

Tim van Delft

JO15-1

Marc Oudshoorn

JO15-1

Sem Ooyendijk

JO15-1

Daan van Beelen

JO15-1

JO15-1

Henk Ravensbergen

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Sjoerd Oskam

Julian Star

Dean Homan


JO15-1

Marco Ros

JO15-1

Joey Filippo

Trainer/Leider JO15-1

JO15-1

Collin Lagendijk

Martijn Binnendijk

Trainer/Leider JO15-1

Brian Imthorn

Trainer/Leider JO15-1

Sjoerd van der Plas

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Chris Volwater

Kees Ros

Niels Schuitemaker

29


JO15-2 , Valken 68

JO15-2

TEAMSPONSOR

Lars de Vries

30

Naveen Ramsamoedj

JO15-2

Indra Budidarma

JO15-2

Levi van den Eijkel

JO15-2

Felicio Felter

JO15-2

JO15-2

Pieter de Leeuw

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Thomas de Mooij

Bas Aukes

Marten Boers


Jochem de Best

Thijs van den Hoek

Trainer/Leider JO15-2

JO15-2

Mike Greebe

Jason Paijers

Trainer/Leider JO15-2

Tom van Kooperen

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 JO15-2

Thomas van Galen

Jerry Jummon

Stefan Felter

31


MO15-1 ,

Roos Dubbeldam

32

Julia van Vliet

MO15-1

Marit de Best

MO15-1

Noa Truijers

MO15-1

Marit van Rijn

MO15-1

MO15-1

Chrystal van Egmond

Britt van den Anker

MO15-1

Bente Minnee

MO15-1

MO15-1

Laura Dees

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Valken 68

Charlotte van der Nagel

Amber Duindam


MO15-1

MO15-1

TEAMSPONSOR

MO15-1

Meike Knetsch

Leider MO15-1

MO15-1

Elise Miedema

Pieter Slootweg

Nikki Slootweg

Sanne Dees

Trainer/Leider MO15-1

Bo van den Bosch

Trainer/Leider MO15-1

Esmee Klinkenberg

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Britt Vianen

Sander van den Hoogen

Andre de Best

33


JO13-1 , Valken 68

JO13-1

TEAMSPONSOR

Axel Truijers

34

Serrano Tisseur

JO13-1

Bastiaan Meijvogel

JO13-1

Robin Star

JO13-1

Lucas Klinkenberg

JO13-1

JO13-1

Floris van Duijn

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Tim Homan

Jesse Spierenburg

Danny Roest


Pascal van Beelen

Jesse Bol

Rein Klinkenberg

Erben Lagendijk

Leider JO13-1

Trainer/Leider JO13-1

JO13-1

Trainer/Leider JO13-1

Bjorn Schaap

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Jesse de Bruijn

Peter Spierenburg

Jaap Klinkenberg

35


JO13-2 ,

JO13-2

Valken 68

Merijn Hogewoning

36

Joris Bos

JO13-2

Sven Heeringa

JO13-2

Aron van Duijn

JO13-2

Jens van der Meij

JO13-2

JO13-2

Robin Binnendijk

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Milad Haydarie

Tim Ouwehand

Quinn van der Meij


JO13-2

TEAMSPONSOR

JO13-2

Trainer JO13-2

JO13-2

Stan Duindam

Tim de Mooij

Marcel Klok

Mees Lems

Trainer JO13-2

Menno Groenveld

Leider/Trainer JO13-2

Corné Klok

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Marijn Imthorn

Fred van der Meij

Jan Hogewoning

37


JO13-3 ,

JO13-3

Valken 68

Mees Rhijnsburger

38

Johan Schrama

JO13-3

Aron Kerpershoek

JO13-3

Twan de Mooij

JO13-3

Morris Wiersma

JO13-3

JO13-3

Gijs van der Kamp

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Rick Dees

Obay Salameh Bo Bakri

Senna van der Weijden


JO13-3

TEAMSPONSOR

Mark Peursum

JO13-3

Gino Hoekstra

Trainer JO13-3

JO13-3

Luuk Peursum

Alex Rots

Trainer/Leider JO13-3

Quinten Wolff

Trainer/Leider JO13-3

Dani Ouwehand

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Renzo Chen

Theo de Mooij

Arend Vlieland

39


TEAMSPONSOR

MO13-1 ,

Mike Smidt

MO13-1 MO13-1 MO13-1

Julia van Egmond

Emma van Berkel

Trainer/Leider MO13-1

Anouk Peursum

Leider MO13-1

MO13-1

Nisa Kuijt

40

Anne van Egmond

Trainer/ Leider MO13-1

Donna Filippo

Lotte Zwaan

Lana van Belen

MO13-1

Famke den Haan

MO13-1

MO13-1

Ines Ramos

Jara Paauw

MO13-1

Cheyenne Kaylee Smidt

MO13-1

MO13-1

Emma Spaanderman

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Valken 68

Jan Willem Paauw

Marieke Spaanderman


Met Keurslagerij Timmers Scoort u altijd!! Uw specialist voor buffetten, barbecue en hapjes.

Keurslagerij Timmers Broekweg 2 - 2235 BS Valkenburg tel. 071 4075951 www.timmers.keurslager.nl


JO11-1/2 ,

JO11-1/2

Benjamin Peeters

42

Victor Stefanov

Thys van der Nagel

Christiaan Jansen van Roosendaal

JO11-1/2

JO11-1/2

Rowan Benard

JO11-1/2

JO11-1/2

Bhodi Behimehr

JO11-1/2

Sami Boudour

JO11-1/2

JO11-1/2

Sam de Mooij

TEAMSPONSOR

JO11-1/2

JO11-1/2

Valken 68

Lennard Snoeker

Nino Jonker


JO11-1/2

JO11-1/2

Ruben Ravensbergen

Thijs van Egmond

JO11-1/2

Mees Voordijk

Olivier Krabben

Trainer/Leider JO11-1/2

Luuk Ravensbergen

Trainer/Leider JO11-1/2

Julian Glasbergen

JO11-1/2

JO11-1/2

Ahmed Monshid

JO11-1/2

JO11-1/2

JO11-1/2

Brent Ooijendijk

Dave Leeuwenburg

Henk van der Nagel

43


JO11-3 ,

JO11-3

Valken 68

TEAMSPONSOR

Lennart Roos

44

Friso Joffers

JO11-3

Milan de Mooij

Leider/Trainer JO11-3

Jacco Rodewijk

JO11-3

Mick van der Water

JO11-3

JO11-3

Chiel Haver

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Milan Kroon

Kenji Sloos

Martijn Kroon


JO11-4 ,

Thijmen Heinz

Milan Zuijderduijn

JO11-4

Thom van der Nagel

Sven Postmus

Trainer/Leider JO11-4

Bastiaan Star

Trainer/Leider JO11-4

Ryan van Brussel

JO11-4

JO11-4

Job van Nieuwkoop

Quinten Noort

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Sander Noort

JO11-4

JO11-4

TEAMSPONSOR

JO11-4

Valken 68

Andre Noort

Reinout van Nieuwkoop

45


JO11-5 ,

Valken 68

JO11-5

TEAMSPONSOR

Egon Ruiter

46

Jari Mourits

JO11-5

Bodhi Koster

Trainer/Leider JO11-5

Musie Kalab

JO11-5

Dani Melnyk

JO11-5

JO11-5

Joep van Vliet

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Bart Berkheij

Thijs van Berkel

Michel Koster


MO11-1 , Valken 68

Maureen van der Heijden

Willemijn van der Plas

MO11-1

Luna Ramos

Evi Gravekamp

Trainer/Leider MO11-1

Isabel van der Zwart

MO11-1

Michelle Haasnoot

MO11-1

MO11-1

Noa Slootweg

Marit Spaanderman

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Lieke Potters

MO11-1

MO11-1

MO11-1

TEAMSPONSOR

Evy van der Nagel

Marieke Spaanderman

47


MO11-2 ,

MO11-2

Valken 68

TEAMSPONSOR

Amy Ruigrok

48

Sasha de Mooij

MO11-2 MO11-2

Lynn Haasnoot

Sofie Verhoeven

Trainer/Leider MO11-2

Daphne van der Laan

Trainer/Leider MO11-2

Anna van Duyn

MO11-2

MO11-2

Pien van Son

Kayleigh van der Nagel

MO11-2

Nienke van Gils

MO11-2

MO11-2

Fabienne Vooys

MO11-2

MO11-2

MO11-2

Anouk Haasnoot

Silvia Messemaker

Alfons van der Laan


JO9-1 ,

Frank van Polanen

JO9-1

Nick Greebe

Trainer/Leider JO9-1

JO9-1

Guido Beije

Gyan van Polanen

Mats van Belen

Trainer/Leider JO9-1

Levi van der Zwart

Trainer/Leider JO9-1

Evan den Os

Nenad Micic

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Kyllian Janssen

JO9-1

JO9-1

TEAMSPONSOR

JO9-1

Valken 68

Ronald van Polanen

Robert Janssen

49


JO9-2 , Valken 68

Luca van der Plas

50

Cees Messemaker

JO9-2

Mika Onderwater

Trainer JO9-2

Milan Star

Leider JO9-2

Sebas Hogewoning

JO9-2

JO9-2

Olivier Alblas

JO9-2

JO9-2

JO9-2

TEAMSPONSOR

Peter Alblas

Fred van der Meij


JO9-3

JO9-3

TEAMSPONSOR

JO9-3

, Valken 68

Kian Molenaar

Jelte Haasnoot

JO9-3

Dani Ruigrok

Nout Kruit

Leider/Trainer JO9-3

Jarno Haasnoot

Trainer JO9-3

Moos van Kooperen

JO9-3

JO9-3

Jason de Bruijn

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Thijmen Rijsdam

Fred van der Meij

Wouter Molenaar

51


JO9-4M ,

JO9-4M

Juul van der Meij

54

JO9-4M

Nikki Zwaan

Trainer JO9-4M

Fleur Postmus

Trainer JO9-4M

JO9-4M

Babette van der Horst

Julia Prigge

JO9-4M

Esmee de Wit

JO9-4M

JO9-4M

Saar van Duyvenvoorde

JO9-4M

Kylie van den Oever

JO9-4M

JO9-4M

Fleur Postmus

TEAMSPONSOR

Fred van der Meij

Roos van Berkel

Leider JO9-4M

Keepster JO9-4M

Valken 68

Chris de Wit

Tjeerd van den Oever


JO9-5M ,

TEAMSPONSOR

JO9-5M

Valken 68

JO9-5M

JO9-5M

Liv Karremans

Lieke Heeringa

Yenthe Varkevisser

JO9-5M

Fabienne Burley

Demi de Mooij

Trainer/Leider JO9-5M

Evelien den Heijer

JO9-5M

Kyra van Zelst

JO9-5M

JO9-5M

Suze Vink

JO9-5M

JO9-5M

JO9-5M

Lana van der Meij

Sofie de Vries

Fred van der Meij

55


JO8-1 , Valken 68

JO8-1

Dirk Duinsbergen

Diyae Boudour

Trainer/Leider JO8-1

Xavi Heemskerk

Trainer/Leider JO8-1

JO8-1

Sem van der Nagel

56

Younes Ait-Dhar

Trainer/Leider JO8-1

Maurits Ruiter

JO8-1

Sebas Duinsbergen

JO8-1

JO8-1

Yarie Vink

JO8-1

JO8-1

TEAMSPONSOR

Sjoerd van Dam

Roel Heemskerk


JO8-2

TEAMSPONSOR

JO8-2

, Valken 68

Niek van der Nagel

Jay Brickmann

JO8-2

Alfie van der Meij

Leider JO8-2

Tristan Rots

Leider JO8-2

Tom Rijsdijk

JO8-2

JO8-2

Wim Kuijt

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Benyamin Akkouh

Ronald Kuijt

Otto Rijsdijk

57


JO8-3 , Valken 68

JO8-3

TEAMSPONSOR

Djamiro Alves

58

Daley Beekink

JO8-3

Djailani Alves

Trainer/Leider JO8-3

Irfan Ahmadzay

JO8-3

Jayden Freke

JO8-3

JO8-3

Julian Varkevisser

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Jean Hussein

Sem Sloos

Armindo Alves


JO8-4 , Valken 68

JO8-4

JO8-4

TEAMSPONSOR

Luuk van Zelst

Stijn de Wit

JO8-4

Jesper Kroon

Sven Mulder

Trainer/Leider JO8-4

Thom van der Bent

JO8-4

Jesse van Duijn

JO8-4

JO8-4

Dani van der Meij

JO8-4

JO8-4

JO8-4

Sascha van Dam

Dean van der Nagel

Marcel van der Nagel

59


Minioren ,

Minioren

Shams Chakir

60

Mats van den Blink

Minioren

Vinz van der Putte

Nessim Tounsi

Minioren

Nick van der Burg

Minioren

Luuk Schepens

Minioren

Minioren

Tom Peursum

Joel Nagel

Minioren

Lennard Star

Minioren

Minioren

Daan van Leeuwen

Minioren

Krysztof Piechota

Minioren

Minioren

Jakub Jatzcak

TEAMSPONSOR

Minioren

Minioren

Valken 68

Siem Hufkens

Tim Haver


Minioren

Minioren

Adri Imthorn

William Hufkens

Minioren Minioren

Bart van Duijvenbode

Julian Guijt

Trainer Minioren

Daan van der Meij

Trainer Minioren

Esmee Haasnoot

Trainer Minioren

Trainer Minioren

Isabelle Burley

Vigo Heemskerk

Noah van Duijn

Minioren

Julian van der Sommen

Minioren

Minioren

Mees Schreve

Minioren

Minioren

Minioren

Mike Plug

Matthijs van den Blink

Michel van Leeuwen

61


62

Daan Noteboom

Linet van der Meij Marco den Haan

Vincent Zandbergen

Linet van der Meij Penningmeester Jeugd

Wedstrijdsecretaris

VZ Normen en Waarden Com.

VZ PR Commissie

Jeugdvoorzitter

Wanda Vianen

Consul

Richard van Duijn

Hoofd Jeugdopleiding

Commissie Voetbalzaken

VZ Kantinecommissie

Jaap Janssen

Kantinecommissie

Kantinecommissie

Persvoorlichter

Materiaalzaken

Penningmeester

Secretaris/Ledenadministratie

Voorzitter

Bestuur & Organisatie , Valken 68

Cas Paauw

Rens Rhijnsburger

Ronald Pesant

Wiggert ten Haken Wim Masmeijer

Jan Nonkes

Marijke van Son

John van Leeuwen


Bijzondere leden ,

Martin van Stijn

Erelid

Erelid

Willem de Wit

Rinus Duindam

Cees de Jong

Rein van der Zwart

Lid van Verdienste

Erelid

Lid van Verdienste

Piet Ouwersloot

Lid van Verdienste

Erelid

Auke Hoekstra

Rein de Winter

Erelid

Aad van Zelst

Erelid Oprichter

Louwrens Imthorn

Erelid

Erelid

Erelid

Valken 68

Jaap van der Meij

Frans van der Heijden

63


Scheidsrechters ,

Scheidsrechters

Lucien van der Heijden

64

Marco de Haas

Louwrens Imthorn

Scheidsrechters

Frans van der Heijden

Scheidsrechters

Casper de Rover

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Floor van Duyn

Scheidsrechters

Frank van Polanen

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Johan Kerpershoek

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Valken 68

Grietje Pruisscher

Vince Kleine


Julian Star

Jack van Beest

Christiaan Volwater

Scheidsrechters

Henk Imthorn

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Timo van Oorschot

Corne Klok

Tim van Delft

Dirk Duinsbergen

Wiggert ten Haken

65

Scheidsrechters


Com. N&W ,

Com. N&W

Valken 68

Henk Imthorn

66

Patrick Daleman

Com. N&W

Com. N&W

Com. N&W

Com. N&W

Wiggert ten Haken

Marieke Spaanderman

Floor van Duyn


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Spaaroverzicht ,

Valken 68

Valken Selectie o Matthias van Beelen o Jaco van der Bent o Bouke Bleijswijk o Danny Boere o Robbert van Delft o Sander van Duijn o Jeroen Haasnoot o Arjan Haasnoot o Niels Hogewoning o Ronald Kuyt o Chris de Lange o Marc Langeveld o Matthijs de Mooy o Erwin van der Nagel o Jaap van der Plas o Stefan van der plas o Timo Schaap o Kevin Sip o Lars van Bommel o Tom Dijkhuizen o Phinney Disseldorp o Lennard van der Ham o Gerald ten Hove o Mark van der Plas o Bart Imthorn o Jasper van Klaveren o Max Lobel o Stephan de Mooij o Lars Ravensbergen o Rody Redel o John van Rijn o Dick van der Toorn o Ardi Vooys o Jari de Vries o Wim Masmeijer o Harry Guijt o Dirja Masmeijer o Rik van der Wel o Harmen van Delft o John van Leeuwen o Peter den Haas o Richard Tien o Emiel van der Plas o Johan de Winter o Teun de Kluiver o Chris Schoneveld o Henk van der Nagel o Arie van Duijn o Jaco van Staalduinen Valken 3 o Peter de Best o Arie Barnhoorn

68

o Nick Bos o Jan van Duijn o Roel Heemskerk o Kees Imthorn o Jelmer de Ruijter o Geoffrey Smit o Wijnand Star o Herman Varkevisser o Berry de Vries o Lesley de Wit Valken 4 o Raymond Beekink o Joeri Driebergen o Stefan van Duijn o Bram Klok o Jasper van der Meij o Jan van der Meij o Mark van der Meij o Rob van der Nagel o Henk van der Nagel o Emiel van der Plas o Pascal Schlagwein o Niels van Starkenburg o Edwin van Vliet o Joey Voorbergen o Jaco Vooys o Gerard van der Wel o Marcel van der Nagel Valken 5 o Gerrit Baris o Ton Baris o Maurits Bol o Koen Brands o Dennis Donath o Erik van Duyn o Bob Glasbergen o Jan Heemskerk o Mitchell Huissteden o Peter Imthorn o Jan Lindhout o Bastiaan de Mooij o Daniel Noort o Vince Noort o Frank de Wit o Jelle Oudshoorn o Pieter van der Plas o Arjan van der Plas o Leon Star o Dennis Noteboom o Paul Donath

Valken 6 o Jan Barnhoorn o Gijsbert van den Does o Glen de Graaf o Stephan Grootswagers o Erwin Haasnoot o Jaap Haasnoot o Jan-Willem Haasnoot o Gerben den Heijer o David van Hoven o Sander Imthorn o Dave Keizer o Sjon van der Nagel o Wouter Rhijnsburger o Bouke Schoneveld o Thijs van den Nouland o Peter de Vries Valken 45+ o Cees van den Bosch o Peter van Delft o Danny van der Meij o Mark van der Mey o Michel Schrok o Cor van Vliet o Erik Vernet o Robbert Binnendijk o Marco de Haas Team Okke o Wiggert ten Haken o Marco Hornsveld o Martin van Stijn o Linet van der Meij o Henk Imthorn o Gonda van Kruining o Erik Vernet o Jan de Kreek o Anderson Heemskerk o Alfons van der Laan o Rahmon Berisha o Brian Oudshoorn o Tristan van den Berg o Dirk Duinsbergen o Fred van der Meij o Okke Engelen JO19-1 o Bas Roorda o Dirk de Vries o Hessel Noort o Michel Post o Myron Terpsma o Niels van der Nagel

o Steffan Star o Tom de Haas o Vince Kleine o Willem Slootweg o Casper van Iterson o Marco de Haas o Robbert Varkevisser JO19-2 o Wesley Aalbers o Maikel van Delft o Rene Kromhout o Gert Noort o Bart Noort o Abe van den Oever o Lorenzo de Roode o Aart Rosmolen o Tim Spies o Jarno van der Voort o Jan Vroegindeweij o Jack Vianen o Theo Pet JO17-1 o Bas Star o Mike Glasbergen o Tariq Schouten o Wessel de Vries o Rick Dijkhuizen o Koen van Vliet o Jan van Egmond o Jordy Blikman o Pepijn van Duivenvoorde o David van Duin o Stefan Kralt o Sten Koppert o Omar Neema o Stijn Kalee o Ilja de Vries o Richard Blikman o Jan Nonkes JO17-2 o Tijmen Deelstra o Joel Aanhane o Finn van Son o Randy van Duin o Willem Ros o Ruben Fasel o Jens Heemskerk o Dylan van Oorschot o Mathiesh Kandayya o Luuk Slootweg o Damian Duin


o Bart Lagendijk o Dano van Rijn o Merijn Krabben o Bram van Berkel o Rick Ouwehand o Jeff Hallard o Didier Hallard JO15-1 o Sjoerd Oskam o Henk Ravensbergen o Daan van Beelen o Sem Ooyendijk o Marc Oudshoorn o Niels Zuijderduijn o Tim van Delft o Julian Star o Dean Homan o Chris Volwater o Sjoerd van der Plas o Brian Imthorn o Martijn Binnendijk o Joey Filippo o Collin Lagendijk o Marco Ros o Kees Ros o Niels Schuitemaker JO15-2 o Thomas de Mooij o Pieter de Leeuw o Felicio Felter o Levi van den Eijkel o Indra Budidarma o Lars de Vries o Naveen Ramsamoedj o Bas Aukes o Marten Boers o Thomas van Galen o Tom van Kooperen o Jason Paijers o Thijs van den Hoek o Mike Greebe o Jochem de Best o Jerry Jummon o Stefan Felter MO15-1 o Laura Dees o Bente Minnee o Britt van den Anker o Chrystal van Egmond o Marit van Rijn o Noa Truijers

o Marit de Best o Roos Dubbeldam o Julia van Vliet o Charlotte van der Nagel o Amber Duindam o Britt Vianen o Nikki Slootweg o Esmee Klinkenberg o Bo van den Bosch o Meike Knetsch o Sanne Dees o Elise Miedema o Pieter Slootweg o Sander van den Hoogen o Andre de Best JO13-1 o Tim Homan o Floris van Duijn o Lucas Klinkenberg o Robin Star o Bastiaan Meijvogel o Axel Truijers o Serrano Tisseur o Jesse Spierenburg o Danny Roest o Jesse de Bruijn o Bjorn Schaap o Jesse Bol o Erben Lagendijk o Pascal van Beelen o Rein Klinkenberg o Peter Spierenburg o Jaap Klinkenberg JO13-2 o Milad Haydarie o Robin Binnendijk o Jens van der Meij o Aron van Duijn o Sven Heeringa o Merijn Hogewoning o Joris Bos o Tim Ouwehand o Quinn van der Meij o Marijn Imthorn o CornĂŠ Klok o Menno Groenveld o Tim de Mooij o Mees Lems o Stan Duindam o Marcel Klok o Fred van der Meij o Jan Hogewoning

JO13-3 o Rick Dees o Gijs van der Kamp o Morris Wiersma o Twan de Mooij o Aron Kerpershoek o Mees Rhijnsburger o Johan Schrama o Obay Salameh Bo Bakri o Senna van der Weijden o Renzo Chen o Dani Ouwehand o Quinten Wolff o Alex Rots o Gino Hoekstra o Luuk Peursum o Mark Peursum o Theo de Mooij o Arend Vlieland MO13-1 o Emma Spaanderman o Cheyenne Kaylee Smidt o Jara Paauw o Lotte Zwaan o Ines Ramos o Famke den Haan o Lana van Belen o Julia van Egmond o Donna Filippo o Anne van Egmond o Anouk Peursum o Emma van Berkel o Nisa Kuijt o Mike Smidt o Jan Willem Paauw o Marieke Spaanderman JO11-1/2 o Sam de Mooij o Sami Boudour o Bhodi Behimehr o Rowan Benard o Victor Stefanov o Christiaan Jansen van Roosendaal o Benjamin Peeters o Thys van der Nagel o Lennard Snoeker o Nino Jonker o Brent Ooijendijk o Mees Voordijk o Ahmed Monshid o Julian Glasbergen

o Luuk Ravensbergen o Olivier Krabben o Ruben Ravensbergen o Thijs van Egmond o Dave Leeuwenburg o Henk van der Nagel JO11-3 o Milan Kroon o Chiel Haver o Mick van der Water o Jacco Rodewijk o Milan de Mooij o Lennart Roos o Friso Joffers o Kenji Sloos o Martijn Kroon JO11-4 o Sander Noort o Quinten Noort o Thom van der Nagel o Job van Nieuwkoop o Ryan van Brussel o Bastiaan Star o Sven Postmus o Thijmen Heinz o Milan Zuijderduijn o Andre Noort o Reinout van Nieuwkoop JO11-5 o Bart Berkheij o Joep van Vliet o Dani Melnyk o Musie Kalab o Bodhi Koster o Egon Ruiter o Jari Mourits o Thijs van Berkel o Michel Koster MO11-1 o Lieke Potters o Marit Spaanderman o Luna Ramos o Noa Slootweg o Michelle Haasnoot o Isabel van der Zwart o Evi Gravekamp o Maureen van der Heijden o Willemijn van der Plas o Evy van der Nagel o Marieke Spaanderman

69


Spaaroverzicht ,

Valken 68

MO11-2 o Anouk Haasnoot o Fabienne Vooys o Nienke van Gils o Kayleigh van der Nagel o Lynn Haasnoot o Pien van Son o Anna van Duyn o Daphne van der Laan o Sofie Verhoeven o Amy Ruigrok o Sasha de Mooij o Silvia Messemaker o Alfons van der Laan JO9-1 o Kyllian Janssen o Nenad Micic o Gyan van Polanen o Evan den Os o Levi van der Zwart o Mats van Belen o Nick Greebe o Guido Beije o Frank van Polanen o Ronald van Polanen o Robert Janssen JO9-2 o Olivier Alblas o Sebas Hogewoning o Milan Star o Mika Onderwater o Luca van der Plas o Cees Messemaker o Peter Alblas o Fred van der Meij JO9-3 o Thijmen Rijsdam o Dani Ruigrok o Jason de Bruijn o Moos van Kooperen o Jarno Haasnoot o Nout Kruit o Kian Molenaar o Jelte Haasnoot o Fred van der Meij o Wouter Molenaar JO9-4M o Fleur Postmus o Kylie van den Oever o Saar van Duyvenvoorde

70

o Esmee de Wit o Julia Prigge o Juul van der Meij o Fleur Postmus o Nikki Zwaan o Roos van Berkel o Babette van der Horst o Fred van der Meij o Chris de Wit o Tjeerd van den Oever JO9-5M o Liv Karremans o Lana van der Meij o Fabienne Burley o Suze Vink o Kyra van Zelst o Evelien den Heijer o Demi de Mooij o Lieke Heeringa o Yenthe Varkevisser o Sofie de Vries o Fred van der Meij JO8-1 o Yarie Vink o Sebas Duinsbergen o Maurits Ruiter o Younes Ait-Dhar o Xavi Heemskerk o Diyae Boudour o Sem van der Nagel o Dirk Duinsbergen o Sjoerd van Dam o Roel Heemskerk JO8-2 o Benyamin Akkouh o Wim Kuijt o Tom Rijsdijk o Tristan Rots o Alfie van der Meij o Niek van der Nagel o Jay Brickmann o Ronald Kuijt o Otto Rijsdijk JO8-3 o Jean Hussein o Julian Varkevisser o Jayden Freke o Irfan Ahmadzay o Djailani Alves o Djamiro Alves

o Daley Beekink o Sem Sloos o Armindo Alves JO8-4 o Sascha van Dam o Jesper Kroon o Dani van der Meij o Jesse van Duijn o Thom van der Bent o Sven Mulder o Luuk van Zelst o Stijn de Wit o Dean van der Nagel o Marcel van der Nagel Minioren o Jakub Jatzcak o Krysztof Piechota o Daan van Leeuwen o Lennard Star o Joel Nagel o Vinz van der Putte o Tom Peursum o Luuk Schepens o Nick van der Burg o Nessim Tounsi o Shams Chakir o Mats van den Blink o Siem Hufkens o Tim Haver o Mike Plug o Vigo Heemskerk o Mees Schreve o Julian van der Sommen o Noah van Duijn o Bart van Duijvenbode o Isabelle Burley o Esmee Haasnoot o Daan van der Meij o Julian Guijt o Adri Imthorn o William Hufkens o Matthijs van den Blink o Michel van Leeuwen Bestuur & Organisatie o Jaap Janssen o Wanda Vianen o Cas Paauw o Ronald Pesant o Richard van Duijn o Marco den Haan o Wiggert ten Haken

o Wim Masmeijer o Linet van der Meij o Vincent Zandbergen o Jan Nonkes o Marijke van Son o Daan Noteboom o Linet van der Meij o Rens Rhijnsburger o John van Leeuwen Bijzondere leden o Louwrens Imthorn o Aad van Zelst o Rein de Winter o Rinus Duindam o Auke Hoekstra o Piet Ouwersloot o Cees de Jong o Rein van der Zwart o Martin van Stijn o Willem de Wit o Jaap van der Meij o Frans van der Heijden Scheidsrechters o Johan Kerpershoek o Frank van Polanen o Floor van Duyn o Casper de Rover o Frans van der Heijden o Louwrens Imthorn o Lucien van der Heijden o Marco de Haas o Grietje Pruisscher o Vince Kleine o Timo van Oorschot o Henk Imthorn o Jack van Beest o Corne Klok o Dirk Duinsbergen o Julian Star o Christiaan Volwater o Tim van Delft o Wiggert ten Haken Com. N&W o Wiggert ten Haken o Henk Imthorn o Patrick Daleman o Marieke Spaanderman o Floor van Duyn


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Hoofdstraat 104 - 106 2235 CK Valkenburg Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

Valken '68  

Valken '68 Verzamelalbum

Valken '68  

Valken '68 Verzamelalbum

Advertisement