Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Hallo spaarder van vv SCO, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collectors item, namelijk: het “v.v. SCO verzamelalbum” Super leuk om een echt voetbalplaatje van jezelf te treffen na het boodschappen doen. Vanaf nu kun je niet alleen je eigen plaatje treffen, maar ook die van je teamgenoten en alle andere spelers van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij v.v. SCO, altijd leuk om later eens in terug te kunnen bladeren. Bij alle Jumbo’s in Oosterhout ontvangt u in de periode van 2 november t/m 27 december 2016 bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes. Bovendien kun je bij speciale actieproducten een extra gratis setje plaatjes verdienen. Aan het eind van de actie gaan we een grote ruilbeurs organiseren waar je je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Op deze manier komt heel je verzameling compleet. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om mee te helpen met sparen. Zo komt jouw verzamelalbum nog sneller vol! Via onze Facebookpagina’s houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. Wie scoort als eerste zijn verzamelalbum helemaal vol? We wensen je veel spaar en verzamelplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet, Filiaalleiding Regio Oosterhout.

Eindelijk... Daar is het dan, het allereerste voetbalplaatjesboek van v.v. S.C.O. met daarin alle spelers, alle vrijwilligers èn de beide ereleden van onze club! Wat een timing van de Jumbo, juist na de presentatie van onze nieuwe tenues opperde de supermarktketen het idee voor dit geweldige boek. Natuurlijk gingen we direct op dit voorstel in, want wat is er nu mooier dan zo’n geweldig verzamelalbum van je eigen club, waarin je plaatjes kunt verzamelen van je eigen team, jezelf, je vrienden en al onze vrijwilligers?! Een prachtig boek om over 10, 20 of 30 jaar nog eens in terug te bladeren om te mijmeren over deze geweldige tijd… Om dit boek te kunnen realiseren is er flink wat werk verzet. Een bijzonder woord van dank hiervoor aan alle betrokkenen, in het bijzonder Andy Mathon, Joost Mutsaers en Marianne Baghus. Zonder jullie was het ons niet gelukt er zoiets moois van te maken. Natuurlijk gaan we een of twee ruilmiddagen organiseren op de club, informatie daarover volgt te zijner tijd. Hou dus de website en Facebook in de gaten! Namens het gehele bestuur wens ik iedereen heel erg veel spaar-, plak- en ruilplezier toe! Isabella van Wely Voorzitter v.v. S.C.O.

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36

3


Al ruim 80 jaar is v.v. SCO een begrip in onze regio. Een begrip dat staat voor sfeer, kameraadschap, teamgeest en sportiviteit.

4

In 1935 was het kapelaan Verschuuren die zorgde voor de oprichting van onze voetbalvereniging op Sportpark De Koppelpaarden aan de Veerseweg in Oosterhout. Het was een klein sportparkje dat bestond uit een hoofd- en een trainingsveld, het sportpark lag direct naast het destijds alom bekende café De Koppelpaarden. Het trainingsveld bestond meer uit zand dan gras. Keek je naar de pupillen, dan zag je eerst een stofwolk, gevolgd door een kluwen spelers en daartussen rolde ergens de bal.

De eerste verhuizing vond begin jaren ’70 plaats, een verhuizing naar Sportpark Paterserf. Los getrokken van haar wortels in het huidige “Strijen” verhuisde SCO naar Oosterheide, waar de eerste jaren het sportpark gedeeld werd met MPO (later MPC). Hier kregen we de beschikking over drie speelvelden èn een trainingsveld, nergens zand, maar overal gras. Er waren verder geen voorzieningen, maar de leden toverden een bouwkeet om tot een geweldige kantine en bouwden zelf kleedlokalen.

In de oorlogsjaren werd er een hoofdtribune gebouwd en daaronder lagen de kleedkamers. Sanitaire voorzieningen waren primitief, je waste jezelf met koud water, maar de voorzieningen waren er in elk geval wel in tegenstelling tot de situatie bij veel andere verenigingen.

Het sportpark oogde ongezellig, maar desondanks zijn er mooie jaren beleefd in Oosterheide. Wel stagneerde de bloei van de vereniging op Paterserf, de club bestond ten tijde van de tweede verhuizing in 1990 nog slechts uit een jeugd- en vier seniorenteams.


v.v. SCO (est. 1935), een club om trots op te zijn!

Het tij keerde met deze tweede verhuizing, de verhuizing naar Dommelbergen, onze huidige locatie op het mooie en gezellige Sportpark De Elskens. Hier hebben we de beschikking over 5 speelvelden, waar we met ongeveer 600 leden genieten van de nodige, fijne voetbaluurtjes. In 2015 is na ruim 25 jaar het bestuurdersstokje van het vorige bestuur overgedragen aan 7 nieuwe bestuurders. Dit heeft geleid tot een nieuwe impuls voor de vereniging. Veel mooie nieuwe initiatieven worden ontplooid door de leden, de vele vrijwilligers en het nieuwe bestuur, initiatieven die onze club nog mooier maken dan dat zij al was. Het afgelopen jaar is er voor het eerst een vrijwilligersdag georganiseerd, een darttoernooi, er zijn weer jeugdtoernooien, een nieuwe kledinglijn, de kantine heeft een

metamorfose ondergaan, de sponsormogelijkheden zijn uitgebreid (info: Edward Chel, commercie@vvsco.nl) en ga zo maar door. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel mooie ontwikkelingen zullen volgen. Zo wordt er momenteel druk overleg gevoerd met de gemeente over het nieuwe Sportaccomodatiebeleid. In dit nieuwe beleid worden plannen gemaakt voor een grote renovatie van onze kleedkamers en zelfs een tweede kunstgrasveld komt ter sprake vanwege de slechte bespeelbaarheid van onze achterste velden. Verder wordt er door de nieuwe technische commissie hard gewerkt aan het technisch beleidsplan en zijn we ook al ver gevorderd met de opzet van het nieuwe algemene beleidsplan voor onze club. Kortom: op naar een heel mooie toekomst samen! 5


ZONDAG 1

Zondag 1

Rodney Schrauwen

6

Zondag 1

Zondag 1

Chris van der Woel

Zondag 1

Zondag 1

Dennis van Gils

Lars Pijpers

Nick van Kolck

Birol Demirtas

Zondag 1

Zondag 1

Marc Kuppens

Özcan Özkaya

Antal van der Heijden

Kevin van Gool

Zondag 1

Zondag 1

Tarik Zaryouh

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Liam van Roon

Zondag 1

Zondag 1

V.V. S.C.O.

Sander Broekhoven

Ferri Kastelijns


Peter Snoeren

Joris Jespers

Marco Schrauwen Technische Staf Zondag 1

Tim Ardon

Hoofdtrainer Zondag 1

Jordy van Wijnen Technische staf Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Floriaan van Wijnen

Keeperstrainer

Assistent-scheidsrechter

Medische staf Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Tom Rijvers

Gokhan Demir

Ronald van Dongen Huseyin Efe

Bianca de Groot

Marcel Frijters

Freddy Kruijs

7

Zondag 1


ZONDAG 2

Zondag 2

V.V. S.C.O.

Kai van Wanrooij

Zondag 2

Benny Hesterman

Luuk Rademakers

Jimmy Peemen

Zondag 2

Zondag 2

Baron Nwaobiara

Zondag 2

Zondag 2

Jeroen de Vos

8

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

Collin Bax

Niels Verhagen

Noa Peeters


Tim van Dam

Maikel Cohen

Toufik el Ould El Hadj

Scheidsrechter Zondag 2

Technische Staf Zondag 2

Thomas Vergunst

Technische Staf Zondag 2

Zondag 2

Wesley Welling

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 2

Rodin Sibeyn

Stephan Baghus

Arjen Verhagen

9


ZATERDAG 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Michel Witkamp

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Rob Severins

Glenn van den Berg

Michael Soeters

Luke Wagener

Zaterdag 2

Jeroen van Blerck

Zaterdag 2

Frank Mathon

Frank Boesjes

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Lion Maas

Paul Mathon

Lars den Reijer

Joep van Dongen

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Nick Lodder

10

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

V.V. S.C.O.

Tim Ligtvoet

Tom Marchand


ZATERDAG 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Patrick Oosterveer

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Rowdy van den Nieuwenhuizen

Maarten Jansen

Michiel Rademakers

Maurick Verhoeven

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Mark Goedhart

Ramon Boers

Jop Lenselink

Benjamin Huijsmans

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Bart de Wijs

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 3

V.V. S.C.O.

Stan de Wijs

Thom Weterings

11


ZATERDAG 4

Zaterdag 4

V.V. S.C.O.

Mike Snoeren

Zaterdag 4

Erwin van Schijndel

Rick Proosten

Jeroen Kalthof

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Dennis Henderiks

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Arthur van Lith

12

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Rick Koevoets

Rowan Feenstra

Niek Brouwers


WAAROM BLOEMENHUIS KAMP • Wij houden van bloemen • Uw boeket wordt gemaakt door talentvolle vakbekwame bloembinders • Service en kwaliteit is vanzelfsprekend • Vóór 12:00 uur besteld, vandaag geleverd • 7 dagen vaasgarantie • Veilig online betalen • Bezorging in heel Nederland door onze Fleurop collega’s


ZATERDAG 6

Zaterdag 6

V.V. S.C.O.

Boy Ligtvoet

Zaterdag 6

Bas Beckers

Florian Heijna

Bas Ligtvoet

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Bart Casteelen

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Bart Bink

14

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Rowdy Snoeren

Jurre de Krom

Luuk Rousseau


Niek Bergmans

Tom van Doorne

Rens Hoosemans

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Mees de Leijer

Zaterdag 6

Thijs Boender

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Zaterdag 6 Zaterdag 6

Martijn Kieboom

Wouter Maas

Yurid Mast

15


JO19-1

JO19-1

JO19-1

Luc van Dongen

Sander Frik

Mick van Drunen

Leider / Trainer JO19-1

JO19-1

Kai van Wanrooij

JO19-1

JO19-1

Dani Rohder

Robbert Oomen

Bram Laming

Axel Kastelijns

JO19-1

JO19-1

Tim Lamme

16

JO19-1

JO19-1

JO19-1

V.V. S.C.O.

Thimo Mutsaers

Özcan Özkaya


Catharinastraat 34a 4901 GR Oosterhout 0162-467 121 | info@totalprint.nl

NATUURLIJK OOK VOOR UW

KOPIEER-, PRINT- EN DRUKWERK Informeer naar de mogelijkheden

www.totalprint.nl Bestelformulier: Gelegenheidsdrukwerk Datum:

Adresgegevens:

Total Print BV Catharinastraat 34a 4901 GR Oosterhout

Naam: Adres:

-

- 20

T. 0162 - 467 121 Info@totalprint.nl

E-Mail: www.totalprint.nl Paraaf voor bestelling:

PC + Plaats: Telefoon:

Kaart uit boek:

 Trouw-  jubileum-  geboortekaart

Aantal:

Uitgever:

Boek:

Kaart Nr.:

Blz.:

Afw. Env.:

Blz.:

Sluitzegel:

Blz.:

Drukkleuren:

Lettertype: (voorbeelden z.o.z.)

Total Print BV T. 0162 - 467 121 Catharinatraat 34a  ZwartE.  info@totalprint.nl PMS 4901 GR Oosterhout www.totalprint.nl

 Zilver / Goud

 Zoals kaart  afw.:

Kadotip en Symbolen:

*

..

D

Kosten:

 Uitgerekende/afleverdatum::

Kaart Aantal:

x €

 Bestelling klant:

Env/zegel aantal:

x €

 Besteld bij uitgever:

 Zwartdruk

€ 59,50

 1e proef geleverd:

 Toeslag kleur

€ 18,50

 2e proef geleverd:

 Toeslag Voorzijde

€ 38,50

 Proef akkoord:

 Toeslag Wisseltekst

€ 38,50

 Enveloppen meegegeven

 Toeslag Zilver/Goud

€ 50,50

 Kaart Afgeleverd:

 Nabestelling/Retour

€ 9,-

meer...

ling vice e uitstra it en ser Nieuw de kwalite uw Vertro

Betaling: contant (pin) te voldoen bij het ophalen van de kaarten of van te voren overmaken. in geval van nabestellingen en/of herdruk: nieuwe berekening -10 %

Ontwerp, Druk & Print

Catharinastraat 34a 4901 gR Oosterhout 0162 - 467 121 | info@totalprint.nl

Ad van Ginneken

Ontwerp, Druk & Print

toor len rtike l/kan oora rint.n Ontwerp, Druk & Print Kopiëren & Reproservice kant totalp w. k ww twer prin l - en rint.n Druk totalp w. ww Total Print BV - Bestelformulier - Gelegenheidsdrukwerk.indd 1

Kopiëren & Grootformaat Textiel Reproservice Sign Kopiëren&& Gadgets Ontwerp, Druk && Print Reproservice

Grootformaat & Sign

Textiel & Gadgets

Rabobank NL16 RABO 0123 7432 49

Afzender: Total Print BV Kantoorartikelen

Grootformaat & Sign

www. ToTal P rin T. nl Total Print BV - Envelop - C5 VL - 229 x 162 mm.indd 1

Total Print BV - Visitekaartje.indd 3

Ontwerp, Druk & Print

Kopiëren & Reproservice

|

Catharinastraat 34a

Textiel & Gadgets

|

|

€ €

Excl. BTW:

BTW:

Textiel & Gadgets

Kantoorartikelen

Kantoor-

artikelen& Sign Grootformaat

www. ToTal P rin T. nl

Kopiëren & Reproservice

Grootformaat & Sign

ABN Amro NL57 ABNA 0592 9330 83

19-1-2015 13:23:07

Textiel & Gadgets

|

KvK Breda 20101010

Kantoorartikelen

|

BTW Nr. 8095.04.042.B.01

Kantoorartikelen

Total Print BV - Briefpapier.indd 1

Kopiëren & Reproservice

Incl. BTW

alle prijzen op dit formulier zijn incl. BtW, ook de prijzen op de achterzijde.

Ontwerp, Druk & Print

Voortgang:

& & meer.

19-1-2015 9:43:04

4901 GR Oosterhout

Total Print BV - Kladblok - A6 - Full Colour.indd 1

19-1-2015 10:15:34

19-1-2015 13:50:38

19-1-2015 11:38:24

Grootformaat & Sign

Textiel & Gadgets

Kantoorartikelen

WWW.TOTALPRINT.NL Total Print BV advertentie 103x147 kwart pag DEF.indd 1

Bij Expert Oosterhout scoort u altijd!

Beste service én persoonlijk advies Altijd bij u in de buurt! En natuurlijk bezorgen wij ook op afspraak bij u thuis! Expert Oosterhout Torenstraat 9, (0162) 743399 facebook.com/Expert-Struik-Oosterhout 0156151.pdf 1

10-11-2015 10:27:25

Alle portretfoto’s van v.v. S.C.O. zijn gemaakt door John Mooldijk fotografie.

6-10-2016 20:40


JO19-2

Jelle van Gils

JO19-2

Frank Overbeeke

Jordy Peemen

Iza van Zon

JO19-2

JO19-2

Dennis Peters

JO19-2

JO19-2

Axel van den Bent

18

JO19-2

JO19-2

JO19-2

V.V. S.C.O.

Kevin Donkers

Koen Jaegers


Mathijs Vesters

Rick Timmermans

Mikey Wiedijk

Leider / Trainer JO19-2

Leider / Trainer JO19-2

Lars van Moergestel

JO19-2

Noah de Jong

JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2 JO19-2

Lars van der Flier

Kees Overbeeke

Lars den Reijer

19


JO17-1

JO17-1

V.V. S.C.O.

Kai Jongeneelen

JO17-1

Fabian Binnekade

Melvin van Tilburg

Joey van den Broek

JO17-1

JO17-1

Bowen Tielemans

JO17-1

JO17-1

Bart van Kins

20

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Luuk van Opstal

Nigel Anemaat

Ouassim el Abdellaoui


Tijmen den Breejen

Bart Woestenberg

Tom van Loon

Team-coรถrdinator JO17-1

Leider / Trainer JO17-1

Ruth van der Dussen

Leider / Trainer JO17-1

JO17-1

Valentino Gelens

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Ruben Leenhouts

Coen de Vos

Jolanda Leenhouts

21


JO17-2

Luc van Orsouw

Max Lazaroms

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Matthijs Bogaarts

22

JO17-2

Christian Vesters

Jochem Kerkhof

JO17-2

JO17-2

JO17-2

V.V. S.C.O.

Mike Verdaasdonk

Remi Braidic


Sten Schalk

Wessel van der Aa

Steven van Gorp

Leider / Trainer JO17-2

JO17-2

Sem Theunissen

JO17-2

Tom Plat

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2 JO17-2

Ruud Bink

Yanniek de Vries

Frans van Gorp

23


JO17-3

JO17-3

Kaj Govers

Nando Christ

24

Martijn Couwenberg

Philip van Otterlo

Max Schuffelers

JO17-3

JO17-3

Luuk Bartz

JO17-3

JO17-3

Luka van Dooren

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Jakub Norton

JO17-3

JO17-3

V.V. S.C.O.

Quincy Vissers

Yot van Gastel


JO17-4

JO17-4

V.V. S.C.O.

Nino Kanters

Leider / Trainer JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Jilphano van Eerden

Noah Kanters

Quinten Goris

Marcel Frijters

25


JO15-1

Gaet al Zubaidi

JO15-1

Dani Joosen

Jayden Douma

Dayan Arnold

JO15-1

JO15-1

Andy van den Heijkant

JO15-1

JO15-1

Sander van Dijken

26

JO15-1

JO15-1

JO15-1

V.V. S.C.O.

Joris Janssens

Koen Schuffelers


Thijs van Wanrooij

Steef Diepstraten

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Stijn Lazaroms

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Michel Chroniowski

Omar Alzoubi

Thomas van Oudheusden

Yorick Drewes

27


MO15-1

MO15-1 MO15-1

MO15-1

MO15-1

Trainer MO15-1

Scheidsrechter MO15-1

MO15-1

Ming Lei Geerts

Mandy de Leeuw

Alex Smits

Valerie Bartoli

Nikee Theunissen

Trainer MO15-1

Jamie Soeters

Lieke Mensink

Sophie van den Hoven

MO15-1

Semira Kuiten

MO15-1

MO15-1

Maud Verkooijen

Rosalie van Aalst

Indy Smits

Gaby van Loon

MO15-1

MO15-1

Hannah Wassenaar

28

MO15-1

MO15-1

MO15-1

V.V. S.C.O.

Jacco Peters

Jan Verkooijen


JO15-2

JO15-2

JO15-2

V.V. S.C.O.

Ties Pullen

Coach JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 Leider / Trainer JO15-2

Thimo Mutsaers

Jermal Konga

Mike van Veltom

Joe Anemaat

Leider / Trainer JO15-2

Jesper Chel

Ravi Thiele

Ivar Martens

Emin Delic

JO15-2

JO15-2

Quinten Nelen

Duncan Verzuu

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Cas Hazelzet

Bram Laming

Edwin van Veltom

29


JO15-3

JO15-3

V.V. S.C.O.

Daan van Gils

JO15-3

Brandel Tielemans

Jort de Vries

Bryan Ankersmit

JO15-3

JO15-3

Bram van Wees

JO15-3

JO15-3

Alexander Bloemscheer

30

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Thomas Broers

Lars van Oudheusden

Lucas Leensvaart


JO15-3

Stef van Dongen

Thom Horsten

Scheidsrechter JO15-3

Leider / Trainer JO15-3

JO15-3

Wessel Tempelaars

Stijn Michielse

Sam van Gils

Trainer JO15-3

Rik Bons

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Pieter Wassenaar

Koen Michielse

Bart van Gils

31


JO15-4

Kane Hoppel

32

Kevin de Graauw

JO15-4

Jasper Breusers

JO15-4

Jaap Valke

JO15-4

JO15-4

Dyeno Schapendonk

JO15-4

JO15-4

JO15-4

V.V. S.C.O.

Moreno van Rijthoven

Owen Hoppenbrouwers


JO15-4

JO15-4

Stijn Schrauwen

Thymo Fieten

Sten Moll

Leider / Trainer JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Sander Hofkens

Wout van den Luitgaarden

Bert Ramstijn

33


JO13-1

Mick Soeters

JO13-1

Diego Braidic

Mitchell Lammerse

Diyar Bozkan

JO13-1

JO13-1

Dennie Janssens

JO13-1

JO13-1

Rens Pullen

34

JO13-1

JO13-1

JO13-1

V.V. S.C.O.

Niek van Barschot

Panos Kop


Rowen Krijnen

Yannick Hooijmaaijers

Stijn Fieten

Leider / Trainer JO13-1

Leider / Trainer JO13-1

Maxim Snoeren

JO13-1

Wout van Tiel

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Danny Hoefnagels

Alexander Hooijmaaijers

Ron Soeters

35


MO13-1

MO13-1

Meike Bun

Riva Zendman

36

Quincy van Hoof

Xenia Christ

RenĂŠe van den Berg

Leider / Trainer MO13-1

Leider / Trainer MO13-1

Nanne Couvreur

MO13-1

MO13-1

Meke van Gils

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Aimy Snoeren

MO13-1

MO13-1

V.V. S.C.O.

Mario Sarneel

Tamara Snoeren


JO13-2

JO13-2

JO13-2

V.V. S.C.O.

JO13-2

JO13-2

Thom van der Rijken

Leider / Trainer JO13-2

Trainer JO13-2

Tom Sluijs

Javi Snijder

Thijs Mensink

Luigi Matthijs

JO13-2

JO13-2

Jess Martens

Tijs van Look

Justin van de Weghe

Finn Molenbroek

JO13-2

JO13-2

Daan Bartz

Bart Dissel

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Joris Mutsaers

Luka van Dooren

Alex Molenbroek

37


JO13-3

Lesley Bergmans

JO13-3

Bram van Biezen

Logan Botermans

Jeremy de Leeuw

JO13-3

JO13-3

Annebel Verwijmeren

JO13-3

JO13-3

Fleur van der Rijken

38

JO13-3

JO13-3

JO13-3

V.V. S.C.O.

Mousa Mahfouz

Pepijn Vonk


Tijme Embregts

Bianca de Groot

Tim de Ruiter

Trainer/coach JO13-3

Trainer / Leider JO13-3

Serdar Demir

JO13-3

Yaniek Sarneel

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3 JO13-3

Romano Frijters

Marcel Frijters

Patrick van Loon

39


JO11-1

JO11-1

Bram ten Berge

40

JO11-1

JO11-1

Syb van Keulen

Leider / Trainer JO11-1

Leider / Trainer JO11-1

Yairo van der Heijden

Jayden Kaptein

Nigel Daniëls

Mees van Kaam

JO11-1

JO11-1

Kenan Eikelenboom

Tobi van Aalst

Jari Tiryaki

Erben Welling

JO11-1

JO11-1

Camiel Snoeren

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Renzo Bos

JO11-1

JO11-1

V.V. S.C.O.

François van der Heijden

Mike Bos


JO11-2

JO11-2

V.V. S.C.O.

JO11-2

JO11-2

Sven Hofkens

Leider / Trainer JO11-2

JO11-2

Tyrone Kastelijns

Hidde Corvers

Sjoerd Schriek

Lucas Chroniowski

JO11-2

JO11-2

Jiajie Wu

Tibbe de Vaan

Esmée van den Broek

Colin de Heus

JO11-2

JO11-2

Bas Dekkers

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Juan Strikker

Bart van Aken

Ricardo Hofkens

41


JO11-3

JO11-3

David Ciocia

42

JO11-3

JO11-3

Tim Stultjens

Leider / Trainer JO11-3

Leider / Trainer JO11-3

Harm Wolterink

Jesse van den Hoek

Sem van den Dobbelsteen

Master Chalermtoranis

Leider / Trainer JO11-3

Leider / Trainer JO11-3

Khay Veltman

Dennis Peters

Jay Huijsmans

Gijs Akkermans

JO11-3

JO11-3

Erik Leenaerts

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Bo Wolterink

JO11-3

JO11-3

V.V. S.C.O.

Kevin Donkers

Martin van den Hoek


JO11-4

Aisha Zwamborn

Dylan Buijks

Thijs Moerland

Ian Jaquet

Leider / Trainer JO11-4

JO11-4

Dominiq Geerts

JO11-4

JO11-4

Jason Man

Bart van Heezik

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Ali Pekergin

Bas van Gorkom

JO11-4

JO11-4

JO11-4

V.V. S.C.O.

Tim Moonen

Robert Zwamborn

43


JO11-5

JO11-5 JO11-5

JO11-5

Melvin van Gorp

Leider / Trainer JO11-5

JO11-5

Sylvano Knoops

Jaden Renders

Jordan Oudhoff

Jop Beerendonk

JO11-5

JO11-5

Jayden Janssen

Niels Verbunt

Dennis van der Linden

Daan Schoonebeek

JO11-5

JO11-5

Bram Nolle

44

JO11-5

JO11-5

JO11-5

V.V. S.C.O.

Wyatt van Haaren

Erwin van Gorp


JO9-1

JO9-1

V.V. S.C.O.

JO9-1

JO9-1

Wouter Schriek

Team-coördinator JO9-1

Leider / Trainer JO9-1

Lion Maas

Raff de Vetter

Tycho Maas

Sem Lamme

Leider / Trainer JO9-1

Leider / Trainer JO9-1

Sem Kieboom

Ronald Kieboom

Mick Kapitein

Lars van der Avoird

JO9-1

JO9-1

Jaimy Daniëls

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Dylan van den Dikkenberg

Frans de Vetter

Daniëlle Kieboom

45


JO9-2

JO9-2

Jesse Embregts

Storm Brouwers

46

JO9-2

Robin van Gils

JO9-2

Maurits de Bie

JO9-2

JO9-2

Kaya Eikelenboom

Sven Koens

Romijn Snijder

Leider / Trainer JO9-2

JO9-2

JO9-2

GabriĂŤl Musters

JO9-2

JO9-2

V.V. S.C.O.

Wolf Brouwers

Stefano Jansen


JO9-3

JO9-3

JO9-3

Lars Baaij

Trainer JO9-3

JO9-3

T-Jay Boeren

Noa Zwamborn

Jochem Halma

Job van Veghel

JO9-3

JO9-3

Jens Brokx

Mats Wassing

Delano Hilbers

Bas Schulte

JO9-3

JO9-3

Aj Chalermtoranis

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

V.V. S.C.O.

Ziggy de Knoop

Mick van Drunen

47


JO9-4

JO9-4 JO9-4

JO9-4

Sem Matheeuwsen

Leider / Trainer jO9-4

Trainer JO9-4

Yari Adamczak

Kai van der Heijden

Sander van Gorp

Quinn de Heus

JO9-4

JO9-4

Lizzy van den Dobbelsteen

Seth Adamczak

Imrane El Harouchi

Bink Kops

JO9-4

JO9-4

Tijn Segeren

48

JO9-4

JO9-4

JO9-4

V.V. S.C.O.

Freek Matheeuwsen

Erwin van Gorp


JO7-1

JO7-1

V.V. S.C.O.

JO7-1

JO7-1

Thiago Ernst

Leider / Trainer JO7-1

JO7-1

Ricardo Smits

Neal Richardson

Yerlon de Rooij

Semih Türkücü

JO7-1

JO7-1

Roan van den Dobbelsteen

Thijn Eerkens

Luc van der Avoird

Efe Türkücü

JO7-1

JO7-1

Damian Soeters

JO7-1

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Mees Baghus

Sven van den Dobbelsteen

Ahmet Türkücü

49


JO7-2

Stef de Ruiter

Sophie Bom

Tijn Rappange

JO7-2

JO7-2

Dylano Verdaasdonk

JO7-2

JO7-2

Dries Vink

50

JO7-2

JO7-2

JO7-2

V.V. S.C.O.

Zeppe Embregts

Zoe Molenbroek


JO7-3

JO7-3

V.V. S.C.O.

JO7-3

JO7-3

Sven Schneijdenberg

Trainer JO7-3

Trainer JO7-3

Xavi de Vetter

Luuk van Dieden

Senn van Zoeren

Milan Hendriks

JO7-3

JO7-3

Marnick Spoor

Tommie Rademaker

Loek van Dongen

Layton Klerk

JO7-3

JO7-3

Joshua Keijzer

JO7-3

JO7-3

JO7-3

JO7-3

Jerre Slingerland

Esmeralda Keijzer

Richard van Zoeren

51


KEEPERSTRAINERS

Keeperstrainer

Keeperstrainer

V.V. S.C.O.

Rodney Schrauwen

52

Toine van den Hoven


SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter

Scheidsrechter

V.V. S.C.O.

Cees Gommers

Kevin Donkers

Erik van Drunen

Ad Celi

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Noah de Jong

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Marijn de Jongh

Luuk van Opstal

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Bianca de Groot

Arco van den Bent

Jeroen Theunissen

53


KANTINE

Angelique van Dongen

HÊlène van Eerden

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Lars den Reijer

Karin Verhagen

Miranda Kastelijns

Marianne Baghus

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker Kantinemedewerker

Josanne van der Schoot

54

Kantinemedewerker

Gerhard-Jan Bianchi

Carmen Mutsaers

Mary van Zon

Annemieke van Dranen

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Aard Hoeks

Kantinemedewerker

Kantinebeheerder

Kantinemedewerker

V.V. S.C.O.

Petra van der Woel

Silvia van Hooff


COÖRDINATOREN

B-Coördinator

E-Coördinator

Jan van Zon

Wim van Wanrooij

Mike Bos

Coördinator pupil vd week

Francois van der Heijden

Edwin van Doorne

Birry Bons - Meerdink

F & M-Coördinator

Bea Snijders

C-Coördinator

E-Coördinator

Alex Smits

D-Coördinator

A-Coördinator

Meisjes-Coördinator

V.V. S.C.O.

ALGEMEEN V.V. S.C.O.

Oud-Bestuur

Rian Donkers

Ton Weeland

55


ONDERHOUD

Ad Willemse

CornĂŠ Donkers

Guus van der Woel

Medewerker onderhoud

Ad Celi

Medewerker onderhoud

Medewerker onderhoud

Terreinbeheerder

Medewerker onderhoud

V.V. S.C.O.

Jan van Zon

ERELEDEN

Erelid

Erelid

V.V. S.C.O.

Pierre Soeters

56

Johan van Wanrooij


BESTUUR

Bestuurslid VTZ & Senioren

Jan Verkooijen

Secretaris

Bestuurslid Commercie & Sponsoring

Wim van Wanrooij

Joost Mutsaers

Penningmeester

Bestuurslid Jeugd

Roger van Oudheusden

Edward Chel

Flip Broers

WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Wedstrijdsecretaris

V.V. S.C.O.

Wedstrijdsecretaris

Voorzitter

Isabella van Wely

Bestuurslid PR & Communicatie

V.V. S.C.O.

Andy Mathon

Wim van Wanrooij

57


SPAAROVERZICHT V.V. S.C.O.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Zondag 1 Rodney Schrauwen Liam van Roon Antal van der Heijden Birol Demirtas Chris van der Woel Dennis van Gils Ferri Kastelijns Floriaan van Wijnen Gokhan Demir Huseyin Efe Jordy van Wijnen Joris Jespers Tarik Zaryouh Kevin van Gool Lars Pijpers Marc Kuppens Nick van Kolck Özcan Özkaya Sander Broekhoven Tom Rijvers Tim Ardon Bianca de Groot Marcel Frijters Peter Snoeren Marco Schrauwen Ronald van Dongen Freddy Kruijs Zondag 2 Collin Bax Jeroen de Vos Baron Nwaobiara Benny Hesterman Jimmy Peemen Kai van Wanrooij Luuk Rademakers Niels Verhagen Noa Peeters Rodin Sibeyn Thomas Vergunst Tim van Dam Toufik el Ould El Hadj Wesley Welling Maikel Cohen Stephan Baghus Arjen Verhagen Zaterdag 2 Nick Lodder Joep van Dongen Lars den Reijer Lion Maas Frank Boesjes Frank Mathon Glenn van den Berg Jeroen van Blerck Luke Wagener Michael Soeters Michel Witkamp Paul Mathon Rob Severins Tim Ligtvoet Tom Marchand Zaterdag 3 Bart de Wijs Benjamin Huijsmans Jop Lenselink Maarten Jansen Mark Goedhart Maurick Verhoeven Michiel Rademakers Patrick Oosterveer Ramon Boers Rowdy van den Nieuwenhuizen Stan de Wijs Thom Weterings

Zaterdag 4 o Rick Koevoets o Arthur van Lith o Dennis Henderiks o Erwin van Schijndel o Jeroen Kalthof o Mike Snoeren o Rick Proosten o Rowan Feenstra o Niek Brouwers Zaterdag 6 o Rowdy Snoeren o Bart Bink o Bart Casteelen o Bas Beckers o Bas Ligtvoet o Boy Ligtvoet o Florian Heijna o Jurre de Krom o Luuk Rousseau o Martijn Kieboom o Mees de Leijer o Niek Bergmans o Rens Hoosemans o Thijs Boender o Tom van Doorne o Wouter Maas o Yurid Mast JO19-1 o Tim Lamme o Axel Kastelijns o Bram Laming o Dani Rohder o Kai van Wanrooij o Luc van Dongen o Mick van Drunen o Robbert Oomen o Sander Frik o Thimo Mutsaers o Özcan Özkaya JO19-2 o Axel van den Bent o Dennis Peters o Frank Overbeeke o Iza van Zon o Jelle van Gils o Jordy Peemen o Kevin Donkers o Koen Jaegers o Lars van der Flier o Lars van Moergestel o Mathijs Vesters o Mikey Wiedijk o Noah de Jong o Rick Timmermans o Kees Overbeeke o Lars den Reijer JO17-1 o Luuk van Opstal o Bart van Kins o Bowen Tielemans o Fabian Binnekade o Joey van den Broek o Kai Jongeneelen o Melvin van Tilburg o Nigel Anemaat o Ouassim el Abdellaoui o Ruben Leenhouts o Ruth van der Dussen o Tijmen den Breejen o Tom van Loon o Valentino Gelens o Bart Woestenberg o Coen de Vos o Jolanda Leenhouts

58

JO17-2 o Jochem Kerkhof o Christian Vesters o Luc van Orsouw o Matthijs Bogaarts o Max Lazaroms o Mike Verdaasdonk o Remi Braidic o Ruud Bink o Sem Theunissen o Sten Schalk o Steven van Gorp o Tom Plat o Wessel van der Aa o Yanniek de Vries o Frans van Gorp JO17-3 o Jakub Norton o Kaj Govers o Luka van Dooren o Luuk Bartz o Martijn Couwenberg o Max Schuffelers o Nando Christ o Philip van Otterlo o Quincy Vissers o Yot van Gastel JO17-4 o Jilphano van Eerden o Nino Kanters o Noah Kanters o Quinten Goris o Marcel Frijters JO15-1 o Sander van Dijken o Andy van den Heijkant o Dani Joosen o Dayan Arnold o Gaet al Zubaidi o Jayden Douma o Joris Janssens o Koen Schuffelers o Omar Alzoubi o Michel Chroniowski o Steef Diepstraten o Stijn Lazaroms o Thijs van Wanrooij o Thomas van Oudheusden o Yorick Drewes MO15-1 o Hannah Wassenaar o Gaby van Loon o Indy Smits o Lieke Mensink o Maud Verkooijen o Semira Kuiten o Sophie van den Hoven o Valerie Bartoli o Jamie Soeters o Mandy de Leeuw o Ming Lei Geerts o Nikee Theunissen o Rosalie van Aalst o Alex Smits o Jacco Peters o Jan Verkooijen JO15-2 o Cas Hazelzet o Duncan Verzuu o Quinten Nelen o Emin Delic o Ivar Martens o Jermal Konga o Jesper Chel o Joe Anemaat o Mike van Veltom o Ties Pullen

o Ravi Thiele o Thimo Mutsaers o Bram Laming o Edwin van Veltom JO15-3 o Thomas Broers o Alexander Bloemscheer o Bram van Wees o Brandel Tielemans o Bryan Ankersmit o Daan van Gils o Jort de Vries o Lars van Oudheusden o Lucas Leensvaart o Pieter Wassenaar o Rik Bons o Sam van Gils o Stijn Michielse o Thom Horsten o Wessel Tempelaars o Stef van Dongen o Koen Michielse o Bart van Gils JO15-4 o Dyeno Schapendonk o Jaap Valke o Jasper Breusers o Kane Hoppel o Kevin de Graauw o Moreno van Rijthoven o Owen Hoppenbrouwers o Sander Hofkens o Sten Moll o Stijn Schrauwen o Thymo Fieten o Wout van den Luitgaarden o Bert Ramstijn JO13-1 o Rens Pullen o Dennie Janssens o Diego Braidic o Diyar Bozkan o Mick Soeters o Mitchell Lammerse o Niek van Barschot o Panos Kop o Danny Hoefnagels o Maxim Snoeren o Rowen Krijnen o Stijn Fieten o Wout van Tiel o Yannick Hooijmaaijers o Alexander Hooijmaaijers o Ron Soeters MO13-1 o Aimy Snoeren o Meike Bun o Meke van Gils o Nanne Couvreur o Quincy van Hoof o Renée van den Berg o Riva Zendman o Xenia Christ o Mario Sarneel o Tamara Snoeren JO13-2 o Joris Mutsaers o Bart Dissel o Daan Bartz o Finn Molenbroek o Justin van de Weghe o Javi Snijder o Jess Martens o Luigi Matthijs o Thijs Mensink o Thom van der Rijken o Tijs van Look


o Tom Sluijs o Luka van Dooren o Alex Molenbroek JO13-3 o Fleur van der Rijken o Annebel Verwijmeren o Bram van Biezen o Jeremy de Leeuw o Lesley Bergmans o Logan Botermans o Mousa Mahfouz o Pepijn Vonk o Romano Frijters o Serdar Demir o Tijme Embregts o Tim de Ruiter o Yaniek Sarneel o Bianca de Groot o Marcel Frijters o Patrick van Loon JO11-1 o Renzo Bos o Bram ten Berge o Camiel Snoeren o Erben Welling o Jari Tiryaki o Jayden Kaptein o Kenan Eikelenboom o Mees van Kaam o Nigel Daniëls o Syb van Keulen o Tobi van Aalst o Yairo van der Heijden o François van der Heijden o Mike Bos JO11-2 o Bas Dekkers o Colin de Heus o Esmée van den Broek o Hidde Corvers o Jiajie Wu o Lucas Chroniowski o Juan Strikker o Sjoerd Schriek o Sven Hofkens o Tibbe de Vaan o Tyrone Kastelijns o Bart van Aken o Ricardo Hofkens JO11-3 o Bo Wolterink o David Ciocia o Erik Leenaerts o Gijs Akkermans o Jay Huijsmans o Jesse van den Hoek o Khay Veltman o Master Chalermtoranis o Sem van den Dobbelsteen o Tim Stultjens o Dennis Peters o Harm Wolterink o Kevin Donkers o Martin van den Hoek JO11-4 o Ali Pekergin o Aisha Zwamborn o Bart van Heezik o Bas van Gorkom o Dominiq Geerts o Dylan Buijks o Ian Jaquet o Jason Man o Thijs Moerland o Tim Moonen o Robert Zwamborn

JO11-5 o Bram Nolle o Daan Schoonebeek o Dennis van der Linden o Jaden Renders o Jayden Janssen o Jop Beerendonk o Jordan Oudhoff o Melvin van Gorp o Niels Verbunt o Sylvano Knoops o Wyatt van Haaren o Erwin van Gorp JO9-1 o Dylan van den Dikkenberg o Jaimy Daniëls o Lars van der Avoird o Mick Kapitein o Raff de Vetter o Sem Kieboom o Sem Lamme o Tycho Maas o Wouter Schriek o Ronald Kieboom o Lion Maas o Frans de Vetter o Daniëlle Kieboom JO9-2 o Gabriël Musters o Jesse Embregts o Kaya Eikelenboom o Maurits de Bie o Robin van Gils o Romijn Snijder o Storm Brouwers o Sven Koens o Wolf Brouwers o Stefano Jansen JO9-3 o Aj Chalermtoranis o Bas Schulte o Delano Hilbers o Noa Zwamborn o Jens Brokx o Job van Veghel o Jochem Halma o Lars Baaij o Mats Wassing o T-Jay Boeren o Ziggy de Knoop o Mick van Drunen JO9-4 o Tijn Segeren o Bink Kops o Imrane El Harouchi o Kai van der Heijden o Lizzy van den Dobbelsteen o Quinn de Heus o Sander van Gorp o Sem Matheeuwsen o Seth Adamczak o Yari Adamczak o Freek Matheeuwsen o Erwin van Gorp JO7-1 o Mees Baghus o Damian Soeters o Efe Türkücü o Luc van der Avoird o Neal Richardson o Roan van den Dobbelsteen o Semih Türkücü o Yerlon de Rooij o Thiago Ernst o Thijn Eerkens o Ricardo Smits o Sven van den Dobbelsteen o Ahmet Türkücü

JO7-2 o Dries Vink o Dylano Verdaasdonk o Sophie Bom o Stef de Ruiter o Tijn Rappange o Zeppe Embregts o Zoe Molenbroek JO7-3 o Jerre Slingerland o Joshua Keijzer o Layton Klerk o Loek van Dongen o Luuk van Dieden o Marnick Spoor o Milan Hendriks o Senn van Zoeren o Sven Schneijdenberg o Tommie Rademaker o Xavi de Vetter o Esmeralda Keijzer o Richard van Zoeren Keeperstrainers o Rodney Schrauwen o Toine van den Hoven Scheidsrechters o Bianca de Groot o Luuk van Opstal o Marijn de Jongh o Noah de Jong o Kevin Donkers o Ad Celi o Cees Gommers o Erik van Drunen o Arco van den Bent o Jeroen Theunissen Kantine o Aard Hoeks o Angelique van Dongen o Annemieke van Dranen o Carmen Mutsaers o Gerhard-Jan Bianchi o Hélène van Eerden o Josanne van der Schoot o Karin Verhagen o Lars den Reijer o Marianne Baghus o Mary van Zon o Miranda Kastelijns o Petra van der Woel o Silvia van Hooff Coördinatoren o Alex Smits o Bea Snijders o Birry Bons - Meerdink o Edwin van Doorne o Francois van der Heijden o Jan van Zon o Mike Bos o Wim van Wanrooij o Rian Donkers

Bestuur o Isabella van Wely o Wim van Wanrooij o Jan Verkooijen o Joost Mutsaers o Edward Chel o Roger van Oudheusden o Flip Broers Wedstrijdsecretariaat o Andy Mathon o Wim van Wanrooij

Algemeen o Ton Weeland Onderhoud o Ad Celi o Ad Willemse o Corné Donkers o Guus van der Woel o Jan van Zon Ereleden o Pierre Soeters o Johan van Wanrooij

59


TEAMPLAATJES V.V. S.C.O.

60

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 2

Zondag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 3

Zaterdag 3

Zaterdag 4

Zaterdag 4

Zaterdag 5

Zaterdag 5


Zaterdag 6

Zaterdag 6

JO19-1

JO19-1

JO19-2

JO19-2

JO17-1

JO17-1

JO17-2

JO17-2

JO17-3

JO17-3

61


TEAMPLAATJES V.V. S.C.O.

62

JO17-4

JO17-4

MO15-1

MO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-2

JO15-2

JO15-3

JO15-3

JO15-4

JO15-4


MO13-1

MO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-2

JO13-2

JO13-3

JO13-3

JO11-1

JO11-1

JO11-2

JO11-2

63


TEAMPLAATJES V.V. S.C.O.

64

JO11-3

JO11-3

JO11-4

JO11-4

JO11-5

JO11-5

JO9-1

JO9-1

JO9-2

JO9-2

JO9-3

JO9-3


JO9-4

JO9-4

JO7-2

JO7-2

JO7-1

JO7-3

JO7-1

JO7-3

65


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Oosterhout Jumbo Bouwling Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo Zuiderhout Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo Arkendonk Ma-Wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21 :00 Za 08:00-20:00 Zo 10:00- 19:00

Jumbo, Oosterhout, Nieuwe Bouwlingstraat 2 Jumbo, Oosterhout, Zuiderhout 4-7a Jumbo, Oosterhout, Arkendonk 36

v.v. S.C.O.  

v.v. S.C.O. Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you