Page 1

K

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM VV GROEDE - VV CADZAND SEIZOEN 2016 - 2017

Ingels Aardenburg-Breskens


K

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collector’s item: namelijk het “VV Groede - VV Cadzand voetbalplaatjes verzamelalbum”. Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt voetbalplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij VV Groede VV Cadzand in handen, altijd leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 31 oktober t/m 25 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra setje voetbalplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebookpagina’s (www.facebook. com/jumbobreskens en www.facebook.com/ jumboaardenburg) houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s, ruilbeursdatum en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. De voetbalplaatjes voor VV Groede en VV Cadzand zijn zowel bij Jumbo Breskens als bij Jumbo Aardenburg te sparen.

VV GROEDE - VV CADZAND

Vanaf dit seizoen is dit de naam waaronder de jeugdteams van beide verenigingen in de competitie gaan spelen. Na de succesvolle samenwerking van vorig seizoen met de B-junioren werd logischerwijs besloten tot een algehele samenwerking bij de jeugd. Onvermijdelijk voor beide verenigingen, maar bovenal een win-win situatie. Zo kunnen beide dorpen, nu met samen 10 jeugdteams, blijven voorzien in een sociale functie die de voetbalsport nu eenmaal met zich meebrengt. Voorts heeft de KNVB ook nog eens de jarenlange vertrouwde aanduidingen zoals B1, C1, D1, E1 en F1 aangepast in JO19, JO17, JO15 etc. Al met al een seizoen met veel veranderingen voor spelers, trainers, leiders, vrijwilligers, ouders en verzorgers. Een beter moment om een album met voetbalplaatjes van beide verenigingen te starten is dan ook niet denkbaar. Plaatjes sparen en ontdekken wie, waar en met wie samenspeelt. Voor de iets ouderen zal er weer een gevoel van jeugdsentiment tevoorschijn komen. Zij zullen zich de spaarwoede van vroeger nog wel herinneren toen er spelersplaatjes van alle Eredivisie-clubs of de spelers van nationale teams bij een Europees of Wereldkampioenschap werden verzameld. Welnu, oude tijden herleven, bij het album wat hiervoor u ligt. Tablets, iPhone’s en computerspelletjes kunnen de komende maanden in de kast blijven. Hiervoor in de plaats de sportieve uitdaging om met sparen en ruilen met vriendjes en familie het album vol te krijgen. Namens de besturen van Groede en Cadzand wensen we jullie veel plezier met deze uitdaging en willen hierbij iedereen bedanken die hieraan zijn of haar medewerking heeft verleend.

We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groeten,

Pascal Ingels Jumbo ondernemer Aardenburg-Breskens

Ingels Aardenburg-Breskens

 

Ingels Aardenburg-Breskens

3


VV GROEDE Je zou kunnen zeggen dat VV Groede een kleine voetbalclub is waarvan er dertien in een dozijn gaan. Een dorpsclub waar de nostalgie de wekelijkse winnaar is. In het voetbalweekblad Voetbal International van 2 mei 2012 werd Groede in de serie Nederland Voetballand misschien wel hierdoor geportretteerd. Al met al een ietwat saaie vereniging zou je denken… Wie Groede kent weet wel beter. In onderstaand verhaal zal duidelijk worden dat er in deze kleine vereniging heel wat omgaat en dat sommige dingen kenmerkend en typisch “Groes” zijn. In de volksmond zullen weinigen tegen Groede voetballen of hebben gevoetbald, immers iedereen zal het over de Groe (lees: de Hroe) hebben als ze tegen het blauw–wit van Groede moeten aantreden.

Historie

Het zou te ver gaan om hier uitgebreid over het verleden uit te wijden. Zoals overal werd er op weilanden gespeeld en moesten er eerst vlaaien worden geruimd voordat er gevoetbald kon worden. De eerste tekenen van voetbal dateren van rond 1918 toen soldaten en jongens van het dorp samen speelden en in 1921 de vereniging Blauw–Wit ontstond. De officiële oprichting van VV Groede dateert echter van 12 mei 1926. Klompen werden vervangen door voetbalschoenen en menige derby tegen Retranchement, Nummer Een, Aardenburg en Breskens werden op het scherpst van de snede gespeeld.

Accommodatie

In 1957 werd het huidige veld aan de Traverse in gebruik genomen. In hetzelfde jaar werd er met Pasen voor het eerst tegen een Engelse club gespeeld en daarna jarenlang traditie is gebleven. Kwa accommodatie was Groede jarenlang een lelijk eendje in het Zeeuws Vlaamse voetbal. Zo werd pas in 1984 de scheidsrechter voorzien van een eigen douche en wc en werd een jaar eerder een eigen kantine gebouwd en in 1986 uitgebreid. Ook met reclameborden rond het veld liepen we achteraan. Inmiddels is dit met de huidige 60-tal borden volledig achterhaald. Behoudens wat kleine renovaties in de jaren ’80 en ’90 moesten we wachten tot 2016 voordat we een lang gekoesterde wens in vervulling zagen gaan. Eindelijk konden we overgaan tot een grootscheepse renovatie en aanbouw van twee nieuwe kleedlokalen. Er werd met plezier afscheid genomen van de gedateerde zeecontainers, die jarenlang als bergingen hadden gefunctioneerd. Het resultaat is een fraaie kleedaccommodatie dat weer past in deze tijd.

Sportieve hoogtepunten

Jarenlang is Groede verstoken gebleven van echte sportieve hoogtepunten. Het verbleef jarenlang in de onderste regionen van de, toen nog, 6e klasse en later 5e klasse. Toch werd het seizoen 1975/76 een sportief hoogtepunt. Uitgerekend in het jubileumjaar werd Groede kampioen in de 3e klasse van de afdeling Zeeland. Helaas werd de promotie gemist. Hetzelfde kunstje werd herhaald In het seizoen 1984/85 toen wederom het kampioenschap in de 3e klasse van de afdeling Zeeland werd behaald. Tevens werd in hetzelfde seizoen de ¼ finale bereikt van de afdelingsbeker. In 1991, Groede bestond toen 65 jaar, waren we gastheer van de wedstrijd Groede – Swindon Town, destijds spelend in de Engelse 2e league. Niemand minder dan Glenn Hoddle, later bondscoach van Engeland was hierbij actief. Daarna volgen de hoogtepunten zich snel op. In 2007 (met Robur en Sluiskil) en 2010 (Cluzona) speelde Groede nacompetitie door het behalen van periodetitels, echter zonder te promoveren naar de 4e klasse. In 2013 was het wel raak. In de nacompetitie tegen IJzendijke werd uit 3-3 gespeeld. De return in Groede leverde een 1-0 overwinning op, waardoor Groede promoveerde naar de 4e klasse. Helaas mocht dit maar een seizoen duren.

De competitie verliep voorspoedig en Groede mocht zich “herbstmeister” noemen. Na de winterstop liep het minder soepel wat Groede uiteindelijk het kampioenschap kostte. Gelukkig was de 2e periodetitel behaald. De reddingsboei naar de 4e klasse werd gretig aangepakt. Via 2-2 bij Corn Boys en 4-2 in Groede werd dit seizoen promotie naar de 4e klasse bereikt. Dit alles werd bereikt in het jubileumjaar van het 90-jarig bestaan. Het jubileumcomité had een schitterende dag georganiseerd met voor elk wat wils. Hoogtepunt wellicht was de aankondiging van een Mystery Guest. Deze was uitgenodigd om de officiële opening van de nieuwe kleedaccommodatie op te luisteren. Uiteindelijk bleek dit balkunstenaar Soufiane Touzani te zijn, voor Omroep Zeeland voldoende reden om hierbij aanwezig te zijn voor een reportage in de avonduitzending. Het mag duidelijk zijn, als dit alles in een seizoen voorbijkomt, je met recht mag spreken van een topseizoen!

Typisch Groede

Elke amateurclub kent zijn eigen specifieke gebeurtenissen, kenmerken en tradities, zo ook Groede. Al jarenlang heeft Groede de gewoonte (verre) uitwedstrijden per bus te doen. Voor een 5e klasser best bijzonder en zeker zo gezellig. Bij een van deze wedstrijden is de kreet “de Groe is ier, de Groe is daor en kom ‘tr maor ‘ns an” geboren. Zowel op zaterdag als zondag is dit nog steeds wekelijks te horen. De derde helft, een begrip in Groede en daarbuiten. Troubadour Piet Brakman bezong de “taofel in de Groe” en het rad van avontuur kan na afloop (soms) nog wel ’ns een nederlaag iets draaglijker maken. Het meest bereisde deel van Groede is de sjaal. Overal en met iedereen staat ie op de foto. Geen plaats, land of werelddeel is te ver, de sjaal is er geweest. Nieuw bij de vereniging is mascotte Groeti, een gezellig beer die tijdens jeugdevenementen altijd even langskomt om de Groese jeugd te verwelkomen.

Tot slot

Aan het begin werd nog gesproken over een kleine vereniging van dertien in een dozijn. Schijn bedriegt soms gelukkig, want gezelligheid in combinatie met sportieve prestaties levert soms mooie taferelen op. Taferelen waarvan in een nieuw seizoen nog de vruchten van kunnen worden geplukt. Komend seizoen verschijnt voor het eerst in de geschiedenis Groede 3 in competitie en kunnen de wedstrijdaffiches met de wedstrijd Groede 2 – Groede 3 reeds gedrukt worden. Met Cadzand beginnen we de algehele samenwerking met de jeugd, voor beide verenigingen een positieve impuls met het oog op de toekomst. Bij de ingang naar het voetbalveld meldt het welkoms bord “Groede, een club waar pit in zit”. Wellicht dat dit beter past bij de Groe.

Seizoen 2015/16

Hoe krijg je het als kleine vereniging uit de 5e klasse voor elkaar om in één seizoen 3 maal Omroep Zeeland te mogen ontvangen? Het antwoord hierop volgt hieronder. Eerdergenoemd seizoen is ongetwijfeld het meest succesvolle en meest bewogen seizoen uit de historie van Groede. In de bekercompetitie werden alle wedstrijden in de poulefase gewonnen, waarna ook 4e Klasser Sluiskil in Groede met 5-4 werd verslagen. Bij de loting voor de volgende ronde werd Groede gekoppeld aan ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht, dat maar liefst 5 klassen hoger speelde. Het werd in alle opzichten een memorabele wedstrijd, zowel sportief (1-3 nederlaag) als de entourage rond de wedstrijd. Groede was de hele week hot in de verschillende media. De sfeerreportage bij Omroep Zeeland was er een om nog eens terug te kijken. Net voor de winterstop was Groede te gast als club van de week in de serie Onze Club van Omroep Zeeland. In verschillende rubrieken toonde de vereniging haar gezichten, waarbij ook de mascotte Groetie niet mocht ontbreken.

4


VV CADZAND Wat te zeggen over Cadzand en zijn bijzonderheden samen met de voetbalvereniging, welke een enorm belangrijke invulling zou en nog steeds geeft aan het openbare leven in het dorp. Heel klein stukje historie met feiten die ons later nog zouden achtervolgen. Cadzand wordt voor het eerst zichtbaar op een landkaart van Pieter Pourbus uit 1578. De ontwikkelingen volgen elkaar op en zo wordt op 22 april 1972 de A.S.O.C. opgericht waarvan de voetbalvereniging deel uitmaakt.

K

Mascotte

Op 22 april 1978 wordt het eigen veld van de vereniging in gebruik genomen daar waar we nog steeds met plezier de vereniging levend houden. In 2010 wordt project Cavelot in werkelijkheid opgestart. Het wordt een recreatiepark met 450 vakantiewoningen. De grote clash voor de voetbal komt (13 oktober 2010) wanneer er aanwijzingen zijn dat er nog explosieven uit de Tweede Wereldoorlog onder het veld liggen. Terugkijkend in de geschiedenis valt op dat ook in 1972 (jaar van de oprichting) verschillende explosieven worden gevonden. Maar door samen de schouders eronder te zetten en hard te werken en in goede harmonie met omliggende verenigingen zijn we hier ook weer sterker uitgekomen. Hoe toevallig alles dan ook mag zijn, de V.V. Groede was een van de steunpilaren waar we destijds ontzettend veel steun en hulp van hebben gekregen.

Mascotte

In september 2011 kunnen we na lang wachten voor het eerst gebruik maken van het aangelegde kunstgrasveld en een goede maand erna de eerste wedstrijd spelen op het nieuwe veld.

K

Overig

Met de jeugd gaat het al die jaren prima, eigenlijk met uitzondering van de A-junioren een bijna complete jeugdafdeling gehad. Nu aan de vooravond van een nieuw seizoen een bijzondere en goede ontwikkeling voor de jeugdteams van zowel Cadzand als Groede. Een overeenkomst met het oog op de toekomst van beider clubs een langdurige samenwerking aan te gaan voor de jeugd wat resulteert om aan te vangen met een 10-tal jeugdteams. Hierbij past slechts ĂŠĂŠn woord, GEWELDIG. En dan nu alle koppies van jong en oud op de sticker voor een geweldig collectors item welke zijn weerga niet kent. Wat zal het een prachtig gezicht zijn om iedereen straks met stapels dubbele plakkertjes te zien rondhuppelen en te ruilen. Ben er zeker van dat velen van ons dit stiekem wel heel erg leuk zullen vinden. Om af te sluiten, iedereen veel succes komend seizoen en vooral alle jeugdteams uit de combinatie.

Soufiane Touzani

5


K

GROEDE 1 VV GROEDE

K

K

K

Edwin Brand

Groede 1

Groede 1

Ruben Deij

Jan-Willem de Rooy

K

K

K

K

Michel Broeckaert

Groede 1

Kika Menue

Groede 1

Groede 1

Groede 1

6

Arno van den Hemel

K

Groede 1

Wesley Steyaert

Groede 1

Bart van den Hemel

K

Yannick Thuys

Groede 1

Groede 1

Groede 1

Ricky Verkruijsse

K

K

Rick Maenhout


K

K

K

K

Ruud van Westen

Groede 1

Groede 1

Groede 1

Groede 1

Toon van Parys

Nick van Belois

Ibrahim Ucar

SHIRTSPONSOR

K

K

K

Wouter Lakerveld

K

K

André de Nooijer

K

K

Grensrechter Groede 1

Jeroen Hertogh

Begeleider Groede 1

Keeperstrainer Groede 1

Ass. Trainer Groede 1

Bram Verkruijsse

Trainer Groede 1

Groede 1

Groede 1

Ilyas Yavuz

Erick Traas

Gerrit Fieret

7


K

CADZAND 1 VV CADZAND

K

K

K

Eelco Basting

K

Lars Vesseur

K

K

Bart Voerman

Cadzand 1

Cadzand 1

Cadzand 1

Cadzand 1

Jordy MartlĂŠ

Cadzand 1

Cadzand 1

Sem van Eijk

K

K

K

Cadzand 1

Cadzand 1

Ruben Dingemanse

Cas Vesseur

8

Joep Kools

K

K

Tarik Kardic

Cadzand 1

Cadzand 1

Cadzand 1

Rochard van Vlaenderen

Sebastian van Holland


SHIRTSPONSOR

K

K

K

K

K

Robbin de Putter

K

K

Carlo Keijmel

Begeleider Cadzand 1

Ass. Trainer Cadzand 1

Trainer Cadzand 1

Cadzand 1

David Almekinders

Cadzand 1

Cadzand 1

Peter Nieskens

K

William de Jonge

K

Cadzand 1

Maxim Wille

K

Rik Vanhijfte

K

Cadzand 1

Giovanni Keijmel

Cadzand 1

Cadzand 1

Cadzand 1

Karsten van Broekhoven

Rutger Elfrink

Johan de Lijser

9


K

GROEDE 2 VV GROEDE

K

Groede 2

Jeffrey Deij

K

K

K

Youri Verploeg

K

Sander Termote

Groede 2

Groede 2

Groede 2

Groede 2

10

Michael Vink

K

Vedat Gezici

Groede 2

Marco Vink

K

Kevin Traas

Groede 2

Groede 2

Groede 2

Rob Faes

K

K

Wrezj Ohanian


SHIRTSPONSOR

K

K

K

Enrique van Opdurp

Minze Zwerver

K

K Teammanager / Speler Groede 2

Trainer / Speler Groede 2

Begeleider / Speler Groede 2

Groede 2

Robert Vink

Groede 2

Kaj Zwerver

K

Freek Knetsch

Groede 2

Groede 2

Groede 2

Sven Wisse

K

K

Jan Elfrink

Jelko Sweegers

11


K

CADZAND 2 VV CADZAND

K

Cadzand 2

SHIRTSPONSOR

SHIRTSPONSOR

m o et je .. .d a a r s t z ij n ! g ew ee

Remy Pretorius

31 (0)117 - 392 300

www.cassandriabad.nl

voetbalbord.indd 1

K

K

K

Cor Fieret

K

K

Michel Schol

Cadzand 2

Cadzand 2

Cadzand 2

Kevin Verstraeten

Cadzand 2

Christian Vercouteren

K

Cadzand 2

12

Cadzand 2

Arthur de Putter

K

K

Cadzand 2

Cadzand 2

Aron Fenijn

Edwin de Kort

08-03-12 10:19

Niels Datthijn


K

Cadzand 2

Paul Reijngoud

Cadzand 2

Cadzand 2

Cadzand 2

Cadzand 2

Begeleider / Speler Cadzand 2

Begeleider / Speler Cadzand 2

Begeleider / Speler Cadzand 2

Cadzand 2

Bart de Koning

Gijs Kamphuis

Henk de Lijser

Marnix MartlĂŠ

K

K

K

K

Wilco de Houck

Wesley Coppens

Rob Siegersma

Patrick de Winde

K K K K

13


K

GROEDE 3 VV GROEDE

K

K

K

K

Erwin Schoonakker

Groede 3

Groede 3

Groede 3

Groede 3

William Florijn

Donny de Vriend

Alko van Gils

K

Groede 3

Roel van Oirschot

K

K

K

Rob Verweij

Groede 3

14

Robin van Opdurp

Groede 3

Groede 3

Groede 3

Siemen de Lange

K

Ruben Goethals


K

K

K

K

Ruud Bolijn

Groede 3

Groede 3

Groede 3

Groede 3

Leonard Paridaen

Jan van Belois

Marc Menue

K

Groede 3

SHIRTSPONSOR

Ferdy Gieselaar

K

K

K

Teammanager / Speler Groede 3

Alex van Houte

Coach / Speler Groede 3

Begeleider / Speler Groede 3

Groede 3

Jan Ducaat

K

Gerjan de Hullu

Imre Hubregtsen

15


schilders- en afwerkingsbedrijf b.v.

anno 1741

Minicamping “Koolswegje� Cadzand 0117-391918 www.minicampingkoolswegje.nl

Bij koninklijke BesChikking hoFleveranCier

Badhuisweg 52 4506 BC Cadzand Tel. 0117-391426 Fax 0117-396666 info@tack-schilders.nl www.tack-schilders.nl

k.v.k. nr. 21014683 B.T.w. nr.: nl006753796B01

rabobank 15.46.61.074 iBan nr. nl62raBo0154661074 BiC: raBonl2u

aBn amrobank 44.58.64.265 iBan nr. nl86aBna0445864265 BiC: aBnanl2a

op al onze offertes en overeenkomsten zijn van toepassing: voor consumenten de algemene consumentvoorwaarden voor de schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in nederland en voor overige opdrachtgevers de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt voor de schilders-, onderhouds-, en glaszetbranche in nederland, beide vastgesteld door Fosag en gedeponeerd bij de kamer van koophandel te gouda onder nummer 40409386. op uw verzoek zenden wij kosteloos een exemplaar. Betaling binnen 30 dagen met vermelding van rekeningnummer.


K

JO19-1 VV GROEDE & VV CADZAND

K

JO19-1

Andries Siegersma

K

K

K

Mike Verkruijsse

K

Sam Martlé

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

18

Ciske Menue

K

Ruben Dingemanse

JO19-1

Rens Risseeuw

K

Nordin Picavet

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Cornelis Risseeuw

K

K

Bart Voerman


SHIRTSPONSOR

K

K

K

K

K

Lars Vesseur

K

K

Guus Picavet

Begeleider JO19-1

Begeleider JO19-1

Trainer JO19-1

Trainer JO19-1

Ruud van Holland

JO19-1

Luca Amoruso

K

Angelo Martlé

JO19-1

Tarik Kardic

K

K

JO19-1

JO19-1

Jordy Martlé

JO19-1

JO19-1

JO19-1

K

Sebastian van Holland

Sem van Eijk

Job Jongman

Rob Siegersma

19


K

JO17-1 VV GROEDE & VV CADZAND

K

JO17-1

Sem Jongman

K

K

K

Niels Luteijn

K

Sjoerd Steurrijs

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

20

Kevin Overdulve

K

Joran Hennekeij

JO17-1

Bickel Menue

K

Felix Zwerver

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Arturo Houtgast

K

K

Joeri Vercouteren


SHIRTSPONSOR

K

JO17-1

Noa Martlé

K

K

K

Justin Nieskens

Tim Steyaert

K

K

Imre Hubregtsen

Coach JO17-1

Trainer JO17-1

Trainer JO17-1

JO17-1

Bart van den Hemel

JO17-1

Dani Vercouteren

K

Ferdy Leenhouts

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Marnix van Liere

K

K

Marc Menue

21


K

JO15-1 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

JO15-1

JO15-1

Raphaël Hennekeij

Jarno Basting

K

K

K

Cain Versluijs

K

Lars Gorthmans

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

22

Amber Verstraete

K

Daan Martlé

JO15-1

Iska Breedveld

K

Daniël van Sante

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Nick Frens

K

K

Alec Basting


SHIRTSPONSOR

K

K

JO15-1

JO15-1

Tim Basting

K

K

K

Sem Mostert

K

K

Begeleider JO15-1

Trainer JO15-1

Trainer JO15-1

JO15-1

Jean-Paul Martlé

JO15-1

Stijn Basting

K

Sem Luteijn

JO15-1

Jordan Lampe

K

K

JO15-1

JO15-1

Bodhi van Kessel

Jan-Kees den Hamer

Joop Basting

Jan Ducaat

23


K

JO13-1 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

K

Sebastiaan van Sante

K

K

K

Renzo Versluijs

JO13-1

Tale Soeting

JO13-1

JO13-1

JO13-1

24

Jordy Michielsen

K

Jort Palmen

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Bas Luteijn

Maxim Laprade


SHIRTSPONSOR

K

K

K

Esmee Emmen

Daan Esseling

K

K

Serge Laprade

Trainer JO13-1

Trainer JO13-1

JO13-1

JO13-1

Kaato Breedveld

JO13-1

Peter Baecke

K

Daan Lucieer

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Arjen van den Hout

K

K

Corneel Soeting

25


K

JO13-2 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

JO13-2

JO13-2

Hidde Steenbeek

Amber Schol

K

K

K

Sefien Vercouteren

K

Megan Nieskens

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

26

Otto Vanagt

K

Tiemen Tenner

JO13-2

Britt Luteijn

K

Kacper Tomasiak

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Jamie Nieskens K

K

Sekander de Kort


SHIRTSPONSOR Voerman Groen al meer dan 25 jaar sterk in groen

hoveniers groot groen houtsnippers bestratingen beplantingen grondwerken verhuur gladheidsbestrijding

vereniging van hoveniers en groenvoorzieners

vhg

Zuidzandseweg 23 4506 HC Cadzand Tel. (0117) 392106 Fax (0117) 391991 E-mail: info@voermangroen.nl www.voermangroen.nl

K

K

JO13-2

JO13-2

Sven Jäger

K

K

K

Mitchell Leenhouts

K

K

Begeleider JO13-2

Trainer JO13-2

Trainer JO13-2

JO13-2

Rochard van Vlaenderen

JO13-2

Lucas de Meijer

K

Kaley Nijenhuis

JO13-2

K

K

JO13-2

JO13-2

Timo Verhage

Patryk Tomasiak

Sven van de Plasse

Maarten Molema

Edwin de Kort

27


K

JO11-1 VV GROEDE & VV CADZAND

SHIRTSPONSOR

BEKERS, MEDAILLES en TEAMWEAR van HUMMEL en ERIMA

Raadhuisplein 10 4501 BG Oostburg 06 53335479

K

JO11-1

Matthijs van Liere

K

K

K

Siebe Vercouteren

JO11-1

Ari Amys

JO11-1

28

JO11-1

JO11-1

Jan Aarnoutse

K

Gijsbert Cusse


K

K

K

Wietse Vercouteren

Florian Vercouteren

K

K

Begeleider JO11-1

Trainer JO11-1

Trainer JO11-1

JO11-1

Lucien van Vlaenderen

JO11-1

Jalisco Jäger

K

Timo Leenhouts

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Bart Vermue

K

K

Remy Pretorius

Niels de Krijger

29


K

JO11-2 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

JO11-2

JO11-2

Beau Traas

Lars de Kok

K

K

K

Job Seen

JO11-2

Nathan Hennekeij

JO11-2

30

JO11-2

JO11-2

Fleur Manneke

K

Sam Seen


SHIRTSPONSOR

K

K

JO11-2

JO11-2

Jens van den Broek

K

K

K

K

Tycho van Baal

Martin de Kok

Trainer JO11-2

Trainer JO11-2

JO11-2

JO11-2

Jelle Esseling

Milan Sinack

Edwin Hennekeij

31


moet je ...daarst zijn! gewee

31 (0)117 - 392 300 voetbalbord.indd 1

www.cassandriabad.nl 08-03-12 10:19


Voerman Groen al meer dan 25 jaar sterk in groen

Zuidzandseweg 23 4506 HC Cadzand Tel. (0117) 392106 Fax (0117) 391991 E-mail: info@voermangroen.nl www.voermangroen.nl

Kinderschoenen & accessoires

hoveniers groot groen houtsnippers bestratingen beplantingen grondwerken verhuur gladheidsbestrijding

vereniging van hoveniers en groenvoorzieners

vhg


K

JO9-1 VV GROEDE & VV CADZAND

SHIRTSPONSOR

K

K

JO9-1

JO9-1

Joris Overhaus

Quint Rosseel

K

K

K

Carice Laprade

JO9-1

Teimen Doezejager

JO9-1

34

JO9-1

JO9-1

Fedde Rosseel

K

Pieter van Strien


K

K

K

Annejet van Strien

Lukas Manneke

K

K Keeperstrainer / Begeleider JO9-1

Trainer / Begeleider JO91-1

Trainer JO91-1

JO9-1

Hans Rosseel

JO9-1

ZoĂŤ Versluijs

K

Koen Lucieer

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Renske van Damme

K

K

Johan van Strien

Conno Manneke

35


K

JO9-2 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

K

K

Niels Aarnoutse

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Joep van der Sluis

Finn Marijnissen

Duarte du Fossé

SHIRTSPONSOR

K

K

JO9-2

JO9-2

Miller Menue

Sander de Blaeij

K

K

K

Jasmine Schansema

Bickel Menue

Trainer JO9-2

Trainer JO9-2

36

JO9-2

JO9-2

Sofie Schansema

K

Joran Hennekeij


K

JO7-1 VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

K

K

JO7-1

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Maura du Fossé

Annemarit van Strien

Fieke van Damme

Loeka Soeting

SHIRTSPONSOR

K

JO7-1

Benjamin van de Luijster

K

K

K

Trainer JO7-1

Matthieu du Fossé

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Milan Schansema

K

Sam Basting

Corneel Soeting

37


K

BESTUUR VV GROEDE & VV CADZAND

K

K

K

Sjaak van der Hooft

K

K

K

Jeugdcoรถrdinator

Gerjan de Hullu

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

38

Eric van den Hemel

K

Erick Traas

Penningmeester

Secretaris

Voorzitter

Piet Klaaysen

Martin Luteijn

Edwin Hennekeij


K

Voorzitter

Ronald Vanhijfte

K

K

K

Angelo Martlé

Jean-Paul Martlé

K

K

Peter Nieskens

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

Joop Basting

Jeugdcoördinator

Gerard Schrier

K

Johan de Lijser

Wedstrijdsecretaris

Penningmeester

Secretaris

Gijs Kamphuis

K

K

Marcel van Eijk

39


K

SPAAROVERZICHT VV GROEDE & VV CADZAND

Ondernemer o Pascal Ingels

Jumbo

Clubreportage o Mascotte o Soufiane Touzani o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Groede 1

Ricky Verkruijsse Bart van den Hemel Arno van den Hemel Edwin Brand Wesley Steyaert Ruben Deij Jan-Willem de Rooy Yannick Thuys Kika Menue Michel Broeckaert Rick Maenhout Toon van Parys Ruud van Westen Nick van Belois Ibrahim Ucar Ilyas Yavuz Wouter Lakerveld André de Nooijer Bram Verkruijsse Jeroen Hertogh Erick Traas Gerrit Fieret

Cadzand 1

Rochard van Vlaenderen Eelco Basting Joep Kools Cas Vesseur Ruben Dingemanse Sem van Eijk Lars Vesseur Tarik Kardic Jordy Martlé Bart Voerman Sebastian van Holland Rutger Elfrink Karsten van Broekhoven Rik Vanhijfte Giovanni Keijmel Maxim Wille Peter Nieskens Robbin de Putter William de Jonge David Almekinders Carlo Keijmel Johan de Lijser

Groede 2 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jeffrey Deij Rob Faes Marco Vink Michael Vink Youri Verploeg Kevin Traas Vedat Gezici Sander Termote Wrezj Ohanian Sven Wisse Kaj Zwerver Enrique van Opdurp Minze Zwerver Freek Knetsch Robert Vink Jan Elfrink Jelko Sweegers

Cadzand 2

o Remy Pretorius o Aron Fenijn o Arthur de Putter

40

o o o o o o o o o o o o o o o

Christian Vercouteren Cor Fieret Edwin de Kort Kevin Verstraeten Michel Schol Niels Datthijn Paul Reijngoud Patrick de Winde Rob Siegersma Wesley Coppens Wilco de Houck Marnix Martlé Henk de Lijser Gijs Kamphuis Bart de Koning

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

William Florijn Erwin Schoonakker Donny de Vriend Alko van Gils Roel van Oirschot Siemen de Lange Robin van Opdurp Rob Verweij Ruben Goethals Leonard Paridaen Ruud Bolijn Jan van Belois Marc Menue Ferdy Gieselaar Jan Ducaat Alex van Houte Gerjan de Hullu Imre Hubregtsen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Andries Siegersma Cornelis Risseeuw Rens Risseeuw Ciske Menue Mike Verkruijsse Nordin Picavet Ruben Dingemanse Sam Martlé Bart Voerman Sebastian van Holland Sem van Eijk Job Jongman Jordy Martlé Tarik Kardic Luca Amoruso Lars Vesseur Angelo Martlé Ruud van Holland Guus Picavet Rob Siegersma

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sem Jongman Arturo Houtgast Bickel Menue Kevin Overdulve Niels Luteijn Felix Zwerver Joran Hennekeij Sjoerd Steurrijs Joeri Vercouteren Noa Martlé Marnix van Liere Dani Vercouteren Justin Nieskens Tim Steyaert Ferdy Leenhouts Bart van den Hemel Imre Hubregtsen Marc Menue

Groede 3

JO19-1

JO17-1

JO15-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Raphaël Hennekeij Jarno Basting Nick Frens Iska Breedveld Amber Verstraete Cain Versluijs Daniël van Sante Daan Martlé Lars Gorthmans Alec Basting Tim Basting Jan-Kees den Hamer Bodhi van Kessel Jordan Lampe Stijn Basting Sem Mostert Sem Luteijn Jean-Paul Martlé Joop Basting Jan Ducaat

JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Bas Luteijn Sebastiaan van Sante Jordy Michielsen Jort Palmen Tale Soeting Renzo Versluijs Maxim Laprade Arjen van den Hout Peter Baecke Esmee Emmen Daan Esseling Daan Lucieer Kaato Breedveld Serge Laprade Corneel Soeting

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Hidde Steenbeek Amber Schol Jamie Nieskens Britt Luteijn Otto Vanagt Sefien Vercouteren Kacper Tomasiak Tiemen Tenner Megan Nieskens Sekander de Kort Sven Jäger Sven van de Plasse Patryk Tomasiak Timo Verhage Lucas de Meijer Mitchell Leenhouts Kaley Nijenhuis Rochard van Vlaenderen Maarten Molema Edwin de Kort

JO13-2

JO11-1 o o o o o o o o o o o o o

Matthijs van Liere Jan Aarnoutse Ari Amys Siebe Vercouteren Gijsbert Cusse Bart Vermue Jalisco Jäger Wietse Vercouteren Florian Vercouteren Timo Leenhouts Lucien van Vlaenderen Remy Pretorius Niels de Krijger

JO11-2 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Beau Traas Lars de Kok Fleur Manneke Nathan Hennekeij Job Seen Sam Seen Jens van den Broek Milan Sinack Jelle Esseling Tycho van Baal Martin de Kok Edwin Hennekeij

JO9-1

Joris Overhaus Quint Rosseel Fedde Rosseel Teimen Doezejager Carice Laprade Pieter van Strien Renske van Damme Zoë Versluijs Annejet van Strien Lukas Manneke Koen Lucieer Hans Rosseel Johan van Strien Conno Manneke

JO9-2

Joep van der Sluis Niels Aarnoutse Finn Marijnissen Duarte du Fossé Miller Menue Sander de Blaeij Sofie Schansema Jasmine Schansema Bickel Menue Joran Hennekeij

JO7-1 o o o o o o o o o

Annemarit van Strien Maura du Fossé Fieke van Damme Loeka Soeting Benjamin van de Luijster Milan Schansema Matthieu du Fossé Sam Basting Corneel Soeting

o o o o o o o o o o o o o o o o

Piet Klaaysen Ronald Vanhijfte Sjaak van der Hooft Eric van den Hemel Erick Traas Gerjan de Hullu Martin Luteijn Edwin Hennekeij Gijs Kamphuis Gerard Schrier Angelo Martlé Jean-Paul Martlé Johan de Lijser Joop Basting Peter Nieskens Marcel van Eijk

Bestuur


41


Deze voetbalplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


Welkom bij Jumbo AardenburgBreskens Jumbo Aardenburg Ma-Do 08:00-19:00 Vr 08:00-20:00 Za 08:00-18:00 Zo 09:00-17:00

Jumbo Breskens

Ma-Za 08:00-20:00 Zo 08:00-18:00

Jumbo Aardenburg Jumbo Breskens

Ingels Aardenburg-Breskens

VV Groede  

VV Groede Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you