Page 1

Ve r z a m e l a l b u m

vv Timios


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Timios,

Beste spaarders,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Timios volleybalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 200 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een volleybalplaatje?

Vol trots presenteren wij ons Timios verzamelalbum. Een album vol met onze leden van jong tot oud. We kunnen met z’n allen weer heerlijk gaan sparen en ruilen net zolang tot het boek vol is. Het vorige boek was een daverend succes en dat verwachten wij nu natuurlijk weer. Hoe leuk is het om gespannen het pakje open te maken en daar je eigen hoofd of die van een teamgenoot te zien verschijnen, net echte beroemdheden!

Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje volleybalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes volleybalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Timios. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Boskoop

Timios bestaat nu ruim 6 jaar en is een gezellige Volleybalvereniging uit Boskoop en Waddinxveen en heeft ongeveer 260 leden. De vereniging steunt enorm op haar vrijwilligers die week in week uit samen ervoor zorgen dat er gespeeld en getraind kan worden, en alles regelen wat er verder nog nodig is om deze gezellige vereniging te kunnen blijven. Dit is hard werken en ook het maken van dit verzamelalbum is daar zo’n voorbeeld van. Even leek het erop dat we door een gebrek aan tijd niet mee konden doen, maar door de inzet van een groepje enthousiastelingen ligt het hier dan toch. Heel erg bedankt daarvoor! Onze vereniging probeert buiten het gewoon lekker volleyballen ook de nodige activiteiten te organiseren voor haar eigen leden maar ook voor anderen, zoals het jaarlijkse jeugdkamp, scholentoernooi, bedrijventoernooi. Ook hebben wij sinds een aantal jaar in Waddinxveen de beschikbaarheid over een heus beachvolleybal complex. Deze sport is enorm gegroeid en ook binnen Timios is dit zomers enorm populair. Ook hier worden toernooien georganiseerd en trainingen verzorgd. Zo kunnen we dus nu het hele jaar door de sport beoefenen die wij allemaal zo geweldig vinden. Op vrijdagavond worden de wedstrijden gespeeld in Boskoop en op zaterdag in Waddinxveen. Ook zijn er op zaterdagochtend minitoernooien en op maandagavond en dinsdagavond spelen de recreanten hun competitie. Daarnaast wordt er getraind van maandag tot en met donderdag in zowel Boskoop als Waddinxeen. Kortom voor ieder wat wils. Ben je geïnteresseerd? Loop dan eens één van onze zalen binnen, je mag altijd 2x mee komen trainen om te zien of het wat voor je is. Op onze website www.timios.nl staat verder nog veel meer info en nieuws over onze vereniging en sportaanbod. Ik wens alle spelers, vrijwilligers, opa’s, oma’s, ouders, vriendjes en vriendinnetjes, en natuurlijk ook alle anderen heel veel plezier met het album waarin jullie helden staan. Leuk om te bewaren en over een paar jaar weer eens terug te kijken. Hopelijk over een paar jaar weer!

Angela Hunink Voorzitter Timios

3


EenVolleybalvereniginginbeweging Volleybalvereniging Timios is sinds 2011 een begrip in Boskoop en Waddinxveen. De vereniging – ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen Agon uit Boskoop en Be Fair uit Waddinxveen – laat zien dat volleybal nog steeds een populaire sport is in beide gemeenten.

Veel aandacht wordt gegeven aan de jeugd. Zij zijn immers de toekomst van de vereniging. Vanaf de jongste leden tot de seniorenteams wordt de ontwikkeling van de spelers in de gaten gehouden. Naast ervaren trainers verzorgen ook senioren uit de Heren- en Damesteams trainingen. Het is en blijft mooi om te zien hoe jeugdleden doorstromen naar de senioren teams en zo de opgedane kennis gebruiken.

4

De naam Timios komt uit het Grieks en betekent ‘eerlijk’ en ‘strijdvaardig’. Twee begrippen die voor de vereniging centraal staan. Samen dingen doen en klaar staan voor elkaar, zorgen er voor dat individuele leden altijd het beste uit zichzelf kunnen halen, zowel op onderlinge verhoudingen als op sportief vlak. Timios heeft hiervoor duidelijke omgangsregels maar ook heldere normen en waarden die door de gehele vereniging gedragen worden.

Timios prijst zich gelukkig met een groot aantal vrijwilligers die hand en spandiensten verrichten om de vereniging goed draaiende te houden. Denk hierbij aan bardiensten draaien, tellen bij thuiswedstrijden, het regelen van het jaarlijkse jeugdkamp en nog veel meer. Voor de jeugdleden zijn er speciale scheidsrechter cursussen die ervoor zorgen dat er, naast het verkrijgen van gedegen kennis van de spelregels, ook voldoende (gediplomeerde) scheidsrechters zijn om de thuiswedstrijden te fluiten.


Volleybal Vereniging Timios Postbus 195 2740 AD Waddinxveen

www.timios.nl

Behalve trainen en wedstrijden spelen worden ook geregeld activiteiten georganiseerd, zoals onder andere het eindejaars toernooi, het eindfeest of het bedrijventoernooi. Volleyballen bij Timios is voor alle leeftijden: prestatiegericht of recreatief, iedereen is welkom. Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij Timios en je kan doorgaan tot je er mee wilt stoppen. Timios telt op dit moment zo’n 250 leden verdeeld over mini’s, jeugd, seniorenteams en recreanten. Getraind wordt in de sportzalen De Plataan in Boskoop en De Groenswaard in Waddinxveen. Thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond in De Plataan en op zaterdagmiddag in De Groenswaard. Verder wordt, met name door de recreanten ook gebruik gemaakt van TOOS Plaza in Waddinxveen. Naast het Tennis Centrum Waddinxveen bevindt zich het beachvolleybal complex van Timios: Timios Beach. Hier liggen drie goedgekeurde beachvelden waar je de hele zomer met je voeten in het zand kunt staan. Zowel voor de jeugd als voor de senioren worden hier geregeld officiële beachtoernooien georganiseerd. Volleybalvereniging Timios wordt gesponsord door Praktijk Joosten, Van Eijk & Partners, Holabouw BV, Bar Eetcafé De Point, Proba BV en Forteck.

5


DAMES 1

Dames 1

Dames 1

vv Timios

Hester Faber

6

Angela Hunink

Dames 1

Dames 1

Elise Aref

Dames 1

Dames 1

Juul van Amstel

DorothĂŠe Kamerman

Terra Perotti


Dames 1

Dames 1

Trainer Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Isolde Salters

Dames 1

Helga Teerhรถfer

Celine de Wit

Wim Vogelzang

7


DAMES 2

Dames 2

Ellen van Bunningen

8

Stephanie van Breda

Joke Cok

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Jacqueline van den Berg

Dames 2

Dames 2

vv Timios

Maaike Goudriaan

Annemieke Huising


Dames 2

Dames 2

Dames 2

Rianne Nap

Annelies Zaal

Kim van Nes

Trainer Dames 2

Trainer Dames 2

Marbeth de Mik

Dames 2

Jolanda Vink

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2 Dames 2

Kirstin van Kesteren

Dames 2

Milan Merkus

Eric van Hees

9


DAMES 3

Annelies Bleijenburg

10

Jolanda Claassen

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

vv Timios

Saskia Groenendijk

Yvonne de Groot


Dames 3

Dames 3

Julia Oudijk

Marjan Ruinemans

Evelien van Nieuwenhuizen

Trainer Dames 3

Chennel van der Meer

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Cecile Herijgers

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Jente Zwamborn

Arjan van Schoonhoven

11


DAMES 4

Dames 4

Emma Dorsman

12

DaniĂŤlle Brugmans

Ilse Kraaijenbrink

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Esther Aronson

Dames 4

Dames 4

vv Timios

Dorien Nap

Claudia Sleeuwenhoek


Dames 4

Dames 4

Trainer Dames 4

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Rianne Vermeulen

Dames 4

Erica van Vuuren

Louise van der Werff

Ruud Goldstein

13


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


DAMES 5

Dames 5

Dames 5

vv Timios

Hilde Tonneman

Amber van der Poort

Renate Troost

Wilma Streng

Trainer Dames 5

Dames 5

Dorien Koetsier

Dames 5

Dames 5

Lize Drenth

Lisanne van Deel

Dames 5

Dames 5

Dames 5

Dames 5

Jeanette Boot

Renske Vermey

Terra Perotti

15


HEREN 1 vv Timios

Luck Crijnen

16

Robbert van Dijk

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

TEAMSPONSOR

Martien Grootendorst

Eric van Hees


Heren 1

Heren 1

Heren 1

Branco Kranenburg

Arjan van Schoonhoven

Milan Merkus

Trainer Heren 1

Heren 1

Erik Jan de Keijzer

Heren 1

Rens de Rooij

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1 Heren 1

Bas Huising

Heren 1

Niels Verschoor

Ronald de Rooij

17


HEREN 2

Heren 2

Heren 2

vv Timios

Robert Temmink

Heren 2

Marc van Kooten

Martijn Verschoor

Christian van Laviere

Trainer Heren 2

Heren 2

Corjan Harkes

Heren 2

Heren 2

Harm Griffioen

18

Heren 2

Peter Bruggenkamp

Heren 2

Heren 2

Mark Boer

Tjerk Wijnstra

Hans van Vark


HEREN 3

Heren 3

Heren 3

vv Timios

Michael van Maaren

Wouter van der Lecq

William van Puffelen

Rick van der Linden

Trainer Heren 3

Heren 3

Max Kaandorp

Heren 3

Heren 3

Bert Feunekes

Theo van Eijk

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Thijs van Berlo

Ronald de Rooij

Hans Lindhout

19


Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Erik ten Hagen

20

Bart van der Hoeven

Heren 4

Heren 4

Ruud Goldstein

Heren 4

Heren 4

Rindert Bosselaar

Jos van Lint

Floor Oskam


HEREN 4

Nick Scholten

Trainer Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

vv Timios

Lars Stolwijk

Rinie Stolwijk

Cor de Koning

21


HEREN 5

Heren 5

Jochem van Dijk

22

Dylan Degenhardt

Sander van Harten

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Albart Deelen

TEAMSPONSOR

Heren 5

Heren 5

vv Timios

Stefan Heijkoop

Robbert van der Lede


Heren 5

Heren 5

Trainer Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Floris Seegers

Heren 5

Mathew de Vries

Albert de Vries

Lars Stolwijk

23


JONGENS B1

Jongens B1

Jongens B1

vv Timios

Tommy Hoeke

24

Corné Koetsier

Jongens B1

Jongens B1

Corné Buisman

Jongens B1

Jongens B1

Perri van den Berg

Thomas Kruit

Thaddeus Macdonald


Jongens B1

Jongens B1

Trainer Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Fabian Schouten

Jongens B1

Jelmer Slaman

Tristan Steller

Lauran van Elzakker

25


JONGENS C1 MIX

Jongens C1 mix

Michael Jongen

26

Mark Lindhout

Jongens C1 mix

FabiĂŤnne Dijkstra

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

Sam Colpa

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

vv Timios

Marit van Pinxteren

Milan Steller


Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

Jelle Verheij

Daphne van Maaren

Luuk Vreeburg

Trainer Jongens C1 mix

Trainer Jongens C1 mix

Charlotte van der Velden

Jongens C1 mix

Myrthe Zaal

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix

Jongens C1 mix Jongens C1 mix

Merrel van Veen

Jongens C1 mix

Lotte Vermeulen

Celine de Wit

27


Door onvoldoende ventilatie wordt een ruimte muf, stoffig en vochtig. Ventoteq reinigt uw dels ventilatiekanalen mid “roterende borstel en onderdruk”.

Hypotheken

Voor een gezond binnenklimaat

Verzekeringen

Maak een afspraak op: www.ventoteq.nl Of bel:

06 – 51 79 41 51

Zuidplaslaan 19 • Waddinxveen • 0182-631191 • info@vepv.nl


JONGENS C2 MIX

Jongens C2 mix

vv Timios

Joris Vermeulen

Dione van Leeuwen

Mees Vermeulen

Stan van Zuylen

Trainer Jongens C2 mix

Trainer Jongens C2 mix

Lisa Schouten

Jongens C2 mix

Jongens C2 mix

Francelize Galema

Jongens C2 mix

Jongens C2 mix

Jongens C2 mix

Jongens C2 mix

Iris Boelhouwer

Marion van Maaren

Kristel van Pinxteren

29


MEISJES A1

Meisjes A1

Marieke Koetsier

30

Dionne Droog

Celine Luijendijk

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Marije Dijkstra

TEAMSPONSOR

Meisjes A1

Meisjes A1

vv Timios

Elise Nap

Anika Senneker


Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Rienke Fijn

Trainer Meisjes A1

Trainer Meisjes A1

Trainer Meisjes A1

Meisjes A1

Renske Zant

Meisjes A1

Eline Kamerman

Branco Kranenburg

31


MEISJES B1

Caressa van den Hoven

Floortje Marchand

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Nadine van Maaren

32

Meisjes B1

Evi de Heer

Marit Droog

TEAMSPONSOR

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

vv Timios

Caitlin de Rooij

Fenne van Tol


Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

ZoĂŤ de Wit

Trainer Meisjes B1

Trainer Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Meike van Tol

Meisjes B1

Michael van Maaren

Niels Verschoor

33


MEISJES B2

Meisjes B2

Renske Burger

34

Bente Boer

Thirza van Dijk

Meisjes B2

Meisjes B2

Meisjes B2

Florine van den Berg

Meisjes B2

Meisjes B2

vv Timios

Nadine Lindhout

Merel van Nieuwenhuizen


Meisjes B2

Meisjes B2

Meisjes B2

Dianne Terlouw

Trainer Meisjes B3

Trainer Meisjes B3

Meisjes B2

Meisjes B2

Nienke Roos

Meisjes B2

Celine de Wit

Marion van Maaren

35


MEISJES B3

Meisjes B3

Meisjes B3

vv Timios

Mila Kemp

36

MariĂŤlle van Kleef

Meisjes B3

Meisjes B3

Frederike Kaaijk

Meisjes B3

Meisjes B3

Sophie Fijn

Miriam Kruit

Laurann van Straalen


Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

Maartje Zant

Trainer Meisjes B2

Trainer Meisjes B2

Meisjes B3

Meisjes B3

EsmĂŠe Vergoed

Meisjes B3

Jochem Vermeulen

Gert Jan Kamerman

37


MEISJES C1

Meisjes C1

Elaine Luijendijk

Bibi van der Pijl

Noa Lustig

Trainer Meisjes C1

Trainer Meisjes C1

Demi van der Loo

Meisjes C1

Meisjes C1

JoĂŤlle Nap

Sylvia van Hees

Morgan Dazler

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Tessa van Bemmel

Noa Kastelijn

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

vv Timios

Lotte Vermeulen

Kirstin van Kesteren

39


MINI’S vv Timios

Mini’s 1

Mini’s 1

Mini’s 1

Mini’s

Mini’s 1

Nynke van Eijk

40

Christine van Hees

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Anouk van Eijk

Leonie van Kins

Manouk van Kins


Mini’s 2

Mini’s 2

Mini’s

Nathan Pellicaan

Rianne Nap

Fenne Stolker

Assistent Trainer Mini’s

Trainer Mini’s

Maud van der Lip

Trainer Mini’s

Mini’s

Elif Yilmaz

Mini’s 2

Mini’s

Mini’s

Mini’s

Roos Kleijn

Mini’s 2

Loes van Leeuwen

Thaddeus MacDonald

41


42

Sjaak Vollebregt

Maarten de Keijzer

Wout Wegerif Recreanten Boskoop

Eugène van Haastrecht

Trainer Recreanten Boskoop

Kees Keijzer Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Gerrit Dullaard

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

Recreanten Boskoop

RECREANTEN BOSKOOP vv Timios

Nico Brouwer

Dennis de Jong

Mark van Woerden Perry de Jong

Rene van Lint

Ebby Uitbeijerse

Cor de Koning


Ellen Meijvogel

Carina Marchand

José Slot-van Teijlingen

Recreanten Boskoop 2

Jolanda van der Eijk

Recreanten Boskoop 2

Recreanten Boskoop 2

Recreanten Boskoop 2

Recreanten Boskoop 2

Recreanten Boskoop 1

Recreanten Boskoop 1

Recreanten Boskoop 1

Recreanten Boskoop 1

Recreanten Boskoop 1

RECREANTEN BOSKOOP 1 & 2 vv Timios

Ron van den Bosch

Dick Streng Ferry van Dongen

Jos Sluijs

Rene van Berlo

Jos Streng

43


44

Wim Drost

Liesbeth Broeksma

Mart Graveland

Recreanten TOOS Plaza

Janneke Bos Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Arjan Berkouwer

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

RECREANTEN TOOS PLAZA vv Timios

Netty Berkouwer

Dirk Drost

Karl Grootendorst

Helga Drost

Marijke Hummel – Herbert


Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Coby Paul – van Leeuwen

Wilco van der Lee

Teunitha Poot

Frank Paul

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Heleen Laban – Donker

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Joëlle Laban

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

Recreanten TOOS Plaza

TEAMSPONSOR

Arie Vermeulen

Eline van Zoest

45


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Marianne de Pater

Jaap van Dam

Jan Willem Schouten

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

Recreanten Waddinxveen

RECREANTEN WADDINXVEEN VV Timios

Peter Dekker

Wim Trouwborst

Lauran van Elzakker

Jochem Vermeulen

47


48

Arjan Bennik

Mary Steenland

Angelique Cammeraat Recreanten Waddinxveen 2

Janny van Huizen-van der Veen

Recreanten Waddinxveen 2

Aline Paul – van Leeuwen Recreanten Waddinxveen 1

Recreanten Waddinxveen 1

Recreanten Waddinxveen 1

Gerrit van Es

Recreanten Waddinxveen 2

Recreanten Waddinxveen 2

Recreanten Waddinxveen 2

Recreanten Waddinxveen 1

Recreanten Waddinxveen 1

Recreanten Waddinxveen 1

RECREANTEN WADDINXVEEN 1, 2 & 3 vv Timios

Willem Jan Kerkhoven

Ton Steenland

Judith van der Eijk

Gerard Anker

Lisette van der Sluis


Alex van der Krans

Theo Wassenaar

Daniël Oudijk

Recreanten Waddinxveen 3

Recreanten Waddinxveen 3

Recreanten Waddinxveen 3

Recreanten Waddinxveen 3

Sanna Vermeulen

Kees Brobbel

Lennart Paul

Watze Hoekstra

Wim Streng

49

Recreanten Waddinxveen 3

Recreanten Waddinxveen 3

Recreanten Waddinxveen 2

Recreanten Waddinxveen 2


ERE-LEDEN

Frans van Erk

Ere-lid

Wil Boom

Benno Fransen

Marcella Bos

Ere-lid

Ere-lid

Arend Blok

Ere-lid

Ere-lid

Evert-Jan van Beek

50

Ere-lid

Ere-lid

Ere-lid

vv Timios

Ruud Goldstein

Kees Keijzer


Cor Lagrouw

Lia van Vliet

Floor Oskam

Ere-lid

Ere-lid

Alex van der Krans

Ere-lid

Yvonne van Tol

Ere-lid

Ere-lid

Ere-lid

Ere-lid Ere-lid

Gert Jan Koele

Jopie de Vries

Dory van der Meent

51


VRIJWILLIGERS

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Karin Slappendel

Sven Vreeburg

Floor Vermeulen

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Githa van Pinxteren

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Wim Kruit

Hennie Vreeburg

Inge Kruit

Gert Jan Kamerman

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Lennard van Buitenen

52

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Vrijwilliger

VV Timios

Eric de Wit

Mirelle Zijderhand


Da me

Klaveren Simeon van ijk oenend Fie Gr

Marciano Appe l

g Dionne Droo Naom i Seeg ers

t e de Wi Celin

1 Keepe Heren

Fenne van Tol

sen Jasmijn Jans Charl otte va n

r

ME7

JD1

s1

Jonge

ns C1

MB2

mix

Meisjes B1

Meisjes A1

1 g VR

MO17-

1

Zonda

Zaterdag

1

JO15 -2 Keepe

r

Spaar de toppers van je eigen club!

der Ve lden

Bos Duco

Mika van der

Horst Pim Vli eger

1 setje plaatjes gratis bij iedere â‚Ź 10,- aan boodschappen en iedere week bij diverse actieproducten

Tomorrow heeft in de afgelopen jaren al sportplaatjesacties mogen verzorgen voor clubs als:

Heeft u ook interesse in uw eigen kosteloze sportplaatjesactie? Neem gerust contact met ons op!

@Tomorrow_Promo

Facebook.com/TomorrowPromoties


VERZAMELOVERZICHT VV timios

Dames 1

Dames 1 O Juul van Amstel O Hester Faber O Angela Hunink O Dorothée Kamerman O Terra Perotti O Isolde Salters O Helga Teerhöfer O Celine de Wit O Wim Vogelzang Dames 2 Dames 2 O Jacqueline van den Berg O Stephanie van Breda O Joke Cok O Maaike Goudriaan O Annemieke Huising O Kirstin van Kesteren O Marbeth de Mik O Rianne Nap O Kim van Nes O Jolanda Vink O Annelies Zaal O Milan Merkus O Eric van Hees Dames 3 Dames 3 O Annelies Bleijenburg O Jolanda Claassen O Saskia Groenendijk O Yvonne de Groot O Cecile Herijgers O Chennel van der Meer O Evelien van Nieuwenhuizen O Julia Oudijk O Jente Zwamborn O Arjan van Schoonhoven Dames 4 Dames 4 O Esther Aronson O Daniëlle Brugmans O Emma Dorsman O Ilse Kraaijenbrink O Dorien Nap O Claudia Sleeuwenhoek O Rianne Vermeulen O Erica van Vuuren O Louise van der Werff O Ruud Goldstein Dames 5 O Lisanne van Deel O Lize Drenth O Dorien Koetsier O Amber van der Poort O Renate Troost O Terra Perotti Heren 1 Heren 1 O Luck Crijnen O Martien Grootendorst O Eric van Hees O Bas Huising O Erik Jan de Keijzer O Branco Kranenburg O Milan Merkus O Rens de Rooij O Arjan van Schoonhoven O Niels Verschoor O Ronald de Rooij

54

Heren 2 O Mark Boer O Peter Bruggenkamp O Harm Griffioen O Corjan Harkes O Marc van Kooten O Christian van Laviere O Robert Temmink O Martijn Verschoor O Tjerk Wijnstra O Hans van Vark Heren 3 O Thijs van Berlo O Theo van Eijk O Bert Feunekes O Max Kaandorp O Rick van der Linden O William van Puffelen O Ronald de Rooij O Hans Lindhout Heren 4 Heren 4 O Rindert Bosselaar O Ruud Goldstein O Erik ten Hagen O Floor Oskam O Nick Scholten O Lars Stolwijk O Rinie Stolwijk O Cor de Koning Heren 5 Heren 5 O Dylan Degenhardt O Jochem van Dijk O Sander van Harten O Stefan Heijkoop O Floris Seegers O Mathew de Vries O Albert de Vries O Lars Stolwijk Jongens B1 Jongens B1 O Perri van den Berg O Corné Buisman O Tommy Hoeke O Corné Koetsier O Thomas Kruit O Thaddeus Macdonald O Fabian Schouten O Jelmer Slaman O Tristan Steller O Lauran van Elzakker Jongens C1 mix Jongens C1 mix O Sam Colpa O Fabiënne Dijkstra O Michael Jongen O Mark Lindhout O Marit van Pinxteren O Milan Steller O Merrel van Veen O Charlotte van der Velden O Jelle Verheij O Luuk Vreeburg O Myrthe Zaal O Daphne van Maaren O Lotte Vermeulen O Celine de Wit O O O

Jongens C2 mix

Iris Boelhouwer Francelize Galema Lisa Schouten

O Dione van Leeuwen O Stan van Zuylen O Joris Vermeulen O Mees Vermeulen O Marion van Maaren Meisjes A1 Meisjes A1 O Marije Dijkstra O Dionne Droog O Marieke Koetsier O Celine Luijendijk O Elise Nap O Anika Senneker O Renske Zant O Rienke Fijn O Eline Kamerman O Branco Kranenburg Meisjes B1 Meisjes B1 O Marit Droog O Evi de Heer O Caressa van den Hoven O Nadine van Maaren O Floortje Marchand O Caitlin de Rooij O Fenne van Tol O Meike van Tol O Zoë de Wit O Niels Verschoor Meisjes B2 Meisjes B2 O Florine van den Berg O Bente Boer O Renske Burger O Thirza van Dijk O Nadine Lindhout O Merel van Nieuwenhuizen O Nienke Roos O Dianne Terlouw O Celine de Wit O Marion van Maaren Meisjes B3 Meisjes B3 O Sophie Fijn O Frederike Kaaijk O Mila Kemp O Mariëlle van Kleef O Miriam Kruit O Laurann van Straalen O Esmée Vergoed O Maartje Zant O Jochem Vermeulen O Gert Jan Kamerman Meisjes C1 Meisjes C1 O Tessa van Bemmel O Morgan Dazler O Sylvia van Hees O Noa Kastelijn O Demi van der Loo O Elaine Luijendijk O Noa Lustig O Joëlle Nap O Bibi van der Pijl O Lotte Vermeulen O Kirstin van Kesteren Mini’s Mini’s 1 Mini’s 2 O Anouk van Eijk O Nynke van Eijk

O Christine van Hees O Leonie van Kins O Manouk van Kins O Roos Kleijn O Maud van der Lip O Nathan Pellicaan O Fenne Stolker O Elif Yilmaz O Rianne Nap O Thaddeus MacDonald Recreanten Boskoop O Nico Brouwer O Gerrit Dullaard O Eugène van Haastrecht O Kees Keijzer O Ebby Uitbeijerse O Sjaak Vollebregt O Wout Wegerif O Mark van Woerden O Cor de Koning Recreanten Boskoop 1 & 2 O Ferry van Dongen O Jolanda van der Eijk O Carina Marchand O Rene van Berlo O Ellen Meijvogel O José Slot-van Teijlingen O Dick Streng O Jos Streng Recreanten TOOS Plaza Recreanten TOOS Plaza O Arjan Berkouwer O Netty Berkouwer O Janneke Bos O Liesbeth Broeksma O Dirk Drost O Joëlle Laban O Frank Paul O Teunitha Poot Recreanten Waddinxveen O Peter Dekker O Lauran van Elzakker O Jochem Vermeulen

Recreanten Waddinxveen 1, 2 & 3

O Sanna Vermeulen O Daniël Oudijk O Wim Streng Ere-leden O Arend Blok O Frans van Erk O Benno Fransen O Ruud Goldstein O Kees Keijzer O Gert Jan Koele O Cor Lagrouw O Floor Oskam O Yvonne van Tol O Dory van der Meent Vrijwilligers O Lennard van Buitenen O Gert Jan Kamerman O Inge Kruit O Wim Kruit O Githa van Pinxteren O Karin Slappendel O Floor Vermeulen O Hennie Vreeburg O Sven Vreeburg O Eric de Wit O Mirelle Zijderhand


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Colijnstraat 26-32 2771 GE Boskoop

Hoogvliet Goudse Rijweg 83 2771 AN Boskoop

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Linneausweg 106 2771 HH Boskoop

â‚Ź 3,99

Timios  

Timios Verzamelalbum

Timios  

Timios Verzamelalbum

Advertisement