Page 1

amelalb z r e V um

T E O V

oen 2017-2018 z i e S

S E J T A A L P L BA


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Ter Leede, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Ter Leede voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 550 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Ter Leede. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Sassenheim

FANTASTISCHE VERENIGING Wat fantastisch dat wij voor de tweede keer onze mooie vereniging via de voetbalplaatjesactie van Hoogvliet een gezicht mogen geven! Ook dit keer is er door diverse mensen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Ik wil de organisatie bedanken en dan met name fotograaf René van Dam, het team van Tomorrow Promotions en in het bijzonder Sandra Borg en Ellen Broer, die deze enorme klus namens Ter Leede wederom perfect in goede banen hebben geleid. Dit is echt een omvangrijk project, waarvoor wij ze als bestuur enorm dankbaar zijn. Als je dan door de lijsten gaat en keuzes moet maken voor de foto’s, word je er weer bewust van hoeveel mensen er bij onze vereniging betrokken zijn. Van spelers tot scheidsrechters, coaches, trainers, activiteitencommissie, barmedewerkers, coördinatoren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het liefst neem ik iedereen dan ook in dit album op, maar dan moet er wel heel lang bij Hoogvliet gespaard worden om hem vol te krijgen. Dan wordt het qua dikte meer een encyclopedie dan een voetbalalbum. Alle jeugdspelers staan er apart in. Dat is de kern van onze jeugdafdeling en hoe leuk is het wel niet dat de kinderen hun eigen plaatjes kunnen sparen en ruilen. Ook de Dames- en Herenselectie staan met individuele voetbalplaatjes in het album, zodat onze jeugdleden niet alleen hun eigen plaatjes, maar ook die van hun helden kunnen sparen. Daarnaast staan van de overige seniorenteams teamfoto’s in het album en hebben wij een kleine selectie gemaakt van vrijwilligers die zich voor de jeugd binnen onze vereniging inzetten. Dit neemt niet weg dat ik op iedere vrijwilliger en speler even trots ben, want met zijn allen maken we Ter Leede de fantastische vereniging, die het is! Wij zijn Hoogvliet Supermarkten enorm dankbaar dat wij middels deze actie weer zoveel spelers en vrijwilligers een gezicht kunnen geven. Ik ben ervan overtuigd dat deze actie wederom een enorm succes gaat worden. Nodig vooral je familie, vrienden, buren en kennissen uit om mee te sparen en om dubbele plaatjes te ruilen. Net als vorige keer zullen wij ook een ruilmiddag bij Ter Leede organiseren. De precieze datum hiervoor wordt te zijner tijd op de website aangekondigd. Heel veel plezier en succes met deze mooie actie! Namens het bestuur van Ter Leede Michiel Rambat Jeugdvoorzitter

Fotografen: Pieter Platteel, HP ProSportPics/Hans Schalk, Dorine Suurd en Evelyne Otto

3


Ter Leede is voetbal, voor ie deree Op 30 april 1930 werd ‘s avonds rond 20.00 uur op de Molenstraat nummer 10, in een mandenmakerij te Sassenheim, onze amateur voetbalvereniging genaamd Ter Leede opgericht. Twee clubs gingen samen, namelijk “POELLAAN” en “RODA”, hetgeen betekende: ‘Recht Op het Doel Af’. Als clubkleuren werden rood en geel gekozen, de kleuren die in ons gemeentewapen voorkomen. RODA speelde op een veldje in de toenmalige buitenplaats Ter Leede. POELLAAN speelde op een terrein aan de 3e Poellaan. Voor dit terrein, dat eigenlijk zomaar in gebruik werd genomen, moest op een zekere dag huur betaald worden en dat kon de toenmalige voorzitter Bruin niet trekken, dus moest men van het veld verdwijnen. Goede raad was duur en men ging financiële hulp vragen bij de toenmalige bewoners van “Huis Ter Leede”. Deze waren wel bereid om de club een ruggensteuntje te geven, maar men stelde als voorwaarde dat de club voortaan “Ter Leede” als naam kreeg. Dat werd natuurlijk graag geaccepteerd en zo draagt onze club sindsdien nog steeds de naam Ter Leede.

n op e lk niv eau!

Via Sporthoff (aan de huidige Sporthofflaan) en sportpark Menneweg kwam Voetbalvereniging Ter Leede in 1995 op sportpark De Roodemolen terecht, waar Heren 1 in de Hoofdklasse A en Dames 1 in de Topklasse nog steeds op zaterdag hun wedstrijden spelen. De Roodgelen, zoals onze bijnaam luidt, is een voetbalbegrip in de Duinen Bollenstreek vanwege de vriendelijke, sociale en warme sfeer van onze vereniging. Ter Leede is mede bekend geworden vanwege de vrouwenafdeling, die tot de beste van het land gerekend mag worden. Naast prestatief voetbal is er natuurlijk ook volop ruimte voor de recreatieve variant.

Herenvoetbal De Ter Leede Heren zijn 2x landskampioen zaterdagamateurs geworden (1957 en 1959) en hebben altijd op het hoogste amateurniveau gespeeld, totdat zij in 1974, 1982 en 1987 drie keer degradeerden naar de 4de klasse. Onder de bezielende leiding van de toenmalige voorzitter Wim van Ginhoven is Ter Leede 2x kampioen geworden (1991/1992 en 1992/1993). Met de oprichting van de Zaterdag Hoofdklasse (1996/1997) promoveerde Ter Leede automatisch naar de 1e klasse. Drie jaar later (1999), na 25 jaar en het kampioenschap in de 1e klasse, was Ter Leede weer terug op het hoogste amateurniveau: de Zaterdag Hoofdklasse. Sindsdien hebben de Ter Leede Heren al diverse keren deelgenomen aan de ‘grote’ KNVB Bekercompetitie. In 2012/2013 is Ter Leede kampioen van de Hoofdklasse A geworden en gepromoveerd naar het hoogste amateurniveau, de Topklasse. Helaas was dit van korte duur en degradeerde Heren 1 het seizoen erop weer naar de Hoofdklasse waar wij de laatste jaren meestrijden om de periodetitels, afgelopen jaar werd promotie naar de Derde Divisie zelfs op een haar na gemist.

4


Jeugdafdeling Met 35 teams, waarvan veel jongens en meisjes bij de allerjongsten, timmert de jeugdafdeling van Ter Leede behoorlijk aan de weg. Het jeugdvoetbal begint al op zeer jonge leeftijd bij de Ukken, waar kinderen vanaf 5 jaar (en soms nog jonger) spelenderwijs de beginselen van het voetbalspel leren. Via de EuroLeague, waar onze youngsters al kunnen wennen aan het echte werk, stromen de spelers door naar het reguliere KNVB jeugdvoetbal. Bij Ter Leede is voor jongens én meisjes ruimte om met leeftijdsgenootjes te voetballen. Zowel in jongens- of meisjesteams, als in mix-teams.

Plezier en prestatie

Damesvoetbal Het damesvoetbal zit tegenwoordig behoorlijk in de lift. Ter Leede begon in april 1976 al met het voetbal voor vrouwen en meisjes, dit met heel veel succes. Vanaf 1981 hebben onze dames altijd op het hoogste amateurniveau gespeeld. In 1992 won Ter Leede voor de eerste keer de KNVB-beker voor vrouwen, wat in 2001 en 2007 nog eens werd herhaald. In 2010 verloren de dames de finale van FC Utrecht, nadat ze onder andere ADO Den Haag en FC Twente hadden verslagen. Ter Leede was ook het eerste Nederlandse vrouwenvoetbalteam dat aan een Europees toernooi deelnam, de UEFA Women’s Cup 2001/02. De dames werden verdienstelijk 2e in de groepsfase en herhaalde dat in 2003/04. Sinds de oprichting van de Hoofdklasse in 1994/1995 werd er gestreden om het landskampioenschap en deze hebben onze dames maar liefst 4x gewonnen (2000/01, 2002/03, 2003/04, 2006/07). In 2004 werd er voor de eerste keer gestreden om de Super Cup voor vrouwen tussen de landskampioen en bekerwinnaar. Deze wedstrijd en die in 2007 hebben onze dames gewonnen. Sinds de start van de Eredivisie in 2007/08 wordt er alleen nog gestreden om het kampioenschap van de Hoofdklasse en deze hebben de Ter Leede Dames in 2008/09 en het daaropvolgende seizoen wederom gewonnen. In 2011 werd de Topklasse voor vrouwen opgericht, Ter Leede ging hierin in de zaterdagcompetitie spelen.

Voetballen bij Ter Leede moet boven alles plezier brengen. Voor de spelers, begeleiders en voor de ouders. Naast plezier willen we ook graag dat onze jeugdspelers sportief ‘het hoogst haalbare’ kunnen bereiken. Daarom krijgt iedere jeugdspeler en –speelster bij Ter Leede 2x per week een verantwoordelijke training aangeboden. Bovendien hanteert Ter Leede een jeugdselectiebeleid. Het huidige ambitieniveau daarbij is de Hoofdklasse voor alle selectie jeugdteams. Een team van gediplomeerde trainers werkt daar hard aan. Met opleidingsteams bij zowel de Heren als de Dames is ook een uitstekende doorstroming van de jeugd naar de senioren verzekerd.

Activiteiten Naast de wekelijkse trainingen en voetbalwedstrijden organiseert Ter Leede allerlei leuke en drukbezochte activiteiten voor haar jeugd. Zoals de Slotdag om het seizoen af te sluiten, de Voetbalvakantieweek aan het eind van de zomervakantie en andere activiteiten door het hele seizoen zoals de Sinterklaasviering, bowlen, uitjes naar Eredivisiewedstrijden, FIFA-avonden en tentennachten. Om dit allemaal te kunnen bekostigen is een aantal jaar geleden door enkele ouders ‘Stichting Club van Uk tot A’ in het leven geroepen. Door het werven van donateurs onder bedrijven en ouders, helpt deze onafhankelijke stichting onze jeugdafdeling met financiële middelen de niet-voetbal gerelateerde activiteiten mogelijk te maken.

Vrijwilligers Geen enkele vereniging kan natuurlijk zonder de hulp van vrijwilligers. Ook bij Ter Leede is wekelijks (en soms zelfs dagelijks) een groot team van vrijwilligers bezig de vereniging draaiende te houden. Mannen en vrouwen die graag hun handen uit de mouwen steken voor de club. Ter Leede is een echte familie-vereniging. Wij zijn er dan ook trots op dat hele families zich inmiddels als vrijwilliger voor onze vereniging inzetten en iedere week alles weer op rolletjes laten lopen.

Communicatie De tijd van het wekelijks rondgebrachte clubblad ligt inmiddels ver achter ons. In dit snelle internettijdperk proberen wij onze leden via een professionele website van het reilen en zeilen en het laatste nieuws binnen de vereniging op de hoogte te houden. Op deze website zijn alle geledingen van de vereniging vertegenwoordigd en zijn alle wekelijkse uitslagen, wedstrijdverslagen, het wedstrijdprogramma en eventuele afgelastingen terug te vinden. Ook met Sociale Media houden wij ons bezig. Zo bestaat er een heuse Ter Leede Facebookpagina, is er een LinkedIngroep en hebben de Heren-, Dames- en Jeugdafdeling hun eigen Twitteraccount. De uitwedstrijden van Heren 1 zijn zelfs van minuut tot minuut via @Ter_Leede te volgen.

Toekomst Door een goede voetbalopleiding met goed gekwalificeerde trainers te bieden wil Ter Leede die vereniging blijven, waar de jeugdspelers de kans krijgen op zijn of haar eigen niveau het maximale uit zichzelf te halen. Bovendien wil Ter Leede een vereniging zijn waar de leden, ouders, begeleiders en vrijwilligers graag komen en zich thuis voelen. Wij willen een veilige omgeving creëren, waarbinnen de kinderen zich niet alleen als voetballer maar ook als individu kunnen ontwikkelen en waar vriendschappen voor het leven ontstaan.

Voorwaarts Ter Leede! 5


Herenselectie

Herenselectie

Mike Boelee

6

Jeffrey Bok

Joey van den Berg

Herenselectie

Bas Beijersbergen

Herenselectie

Jeroen Zuidhoek

Herenselectie

Herenselectie

Pieter Vis

Herenselectie

Lรกszlรณ Sรกndor

Herenselectie

Herenselectie

Ruben van der Does

Herenselectie

Herenselectie

Ter Leede

Mike Dam

Jesse Dingjan


Herenselectie

Herenselectie

Tom van Egmond

Stefan Kraaijvanger

Tom Kroon

Herenselectie

Kevin Driessen

Dani Hoogkamer

Herenselectie

Dirk Hoekstra

Herenselectie

Herenselectie

Herenselectie

Koen Duijtshoff

Herenselectie

Herenselectie

Herenselectie

Colin Dofferhoff

Marc de Kruijs

Ben van der Lans

7


Herenselectie

Herenselectie

Nilton Sonha

8

Herenselectie

Niels Rodenburg

Tijn Schoof

Herenselectie

Herenselectie

Herenselectie

Jonathan Robertson

Herenselectie

Ian van Otterlo

Herenselectie

Herenselectie

Sami Mouchih

Melvin van Stijn

Oussama Siali

Herenselectie

Herenselectie

Ter Leede

Niels van Veen

Ronnie Verplancke


Ger Oudshoorn

Mike van der Zon

Martijn Lagendijk

Hoofdtrainer Herenselectie

Rob Zandbergen

Ass. Trainer Herenselectie

Trainer Herenselectie

Verzorger Herenselectie

Teammanager Herenselectie

Herenselectie

Herenselectie

Herenselectie

Jordy Vierbergen

Jan Blankespoor Steven Wajer

Toon Zwetsloot

Dion Piket

Henk Wisman

9

Herenselectie

Herenselectie


Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Ter Leede

Tessa Haakman

Damesselectie

Marleen Joore

10

Celine van Loe

Damesselectie

Monica Hoogendam

Damesselectie

Damesselectie

Anita Perlot

Damesselectie

Damesselectie

Melissa van der Wiel

Malu Postel

Kimberley Vermeij


Damesselectie

Damesselectie

Jill Wilmot

Damesselectie

Damesselectie

Daphne in ‘t Veld

Justine Jansen

Priscilla de Vos

Julie Hendriks

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Kim Zethof

Anne-Sophie Bakker

Lisette Zegers

11


Damesselectie

Damesselectie

Ter Leede

ZoĂŤ van Zuthem

12

Suzanne Zee

Damesselectie

Anouk Aartman

Willemijn Lips

Damesselectie

Damesselectie

Kirsten Ouwersloot

Damesselectie

Damesselectie

Kitty Susan

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Romy van Beelen

Steffi Perfors

Ilse van der Windt


Bianca Susan

Sarissa van der Meer

DaniĂŤlle van Rooijen

Hoofdtrainster Damesselectie

Lieke Veenstra

Trainer Damesselectie

Verzorgster Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Damesselectie

Senna Heuer

Jennifer Bisschop

Hassan Azoum

Jill Gotink

Judith Kuipers

13

Damesselectie


MO19-1

MO19-1

Ter Leede

Florence Beekwilder

14

Iris Verschoor

MO19-1

Danique van der Spek

MO19-1

Christiane de Mildt

MO19-1

Caro van Goevorden

MO19-1

MO19-1

Hannah van Weelden

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Patricia Beentjes

Lotte Proenings

Merel van Paridon


MO19-1

Ella van der Meer

Tess de Zwart

MO19-1

Amy van Nieuwpoort

Begeleider MO19-1

Rosa-Lynn van den Berg

MO19-1

Jaimy Langeveld

MO19-1

MO19-1

Sylvanna Hoogervorst

MO19-1

MO19-1

MO19-1

Sanne Bloemendaal

Lisa van der Voort

Sylvia Hoogervorst

15


JO19- selectie

Tim Bakker

16

Stijn van Biezen

JO19-selectie

Benjamin van Aken

JO19-selectie

Rami Abdirab

JO19-selectie

Danny Zwaan

JO19-selectie

JO19-selectie

Daan Prins

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Ter Leede

Rick van der Boon

Jimmy Brugman


Andy Huis

Sjoerd Kortekaas

Cody Huis

JO19-selectie

JoĂŤl van de Graaf

JO19-selectie

JO19-selectie

Sjoerd van der Drift

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie JO19-selectie

Niels Ciggaar

Onno Loeliger

Tomas de Louw

17


JO19- selectie

Juan Pablo Mรถller

18

Thijs van der Put

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Ter Leede

Floyd de Ridder

Lars Sanberg


Jurre de Zeeuw

Pepijn Vis

Zakaria Zirar JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Bas Sommer

Begeleider JO19-selectie

Robbert Verbaas

Trainer/Begeleider JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

Dennis Sokolan Julian Stoter

Koen van der Vlugt Martijn Theunissen

Lars Wajer

Martijn Wooter

Ruud van der Drift

19

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie

JO19-selectie


JO19-3

Jan Rotteveel

20

Joey Warmerdam

JO19-3

Elwin Barnhoorn

JO19-3

Bart Rutgrink

JO19-3

JO19-3

Maiko Huyts

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Ter Leede

Joost van Diest

Max Westerbeek


JO19-3

JO19-3

Robin van Bohemen

JO19-3

JO19-3

Mike de Haan

Tijn van Dam

Tim Wagenmakers

Lars Warmerdam

Trainer/Begeleider JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Roy van der Meij

Vince Ippel

Erik Barnhoorn

21


JO19-4

Mohammed Abdirab

Wessel van den Berg

JO19-4

Ugur Buran

Chendo Cornet

JO19-4

Berkay Karakas

JO19-4

JO19-4

Bart Zuiderduijn

JO19-4

JO19-4

Sam Lochtenberg

22

JO19-4

JO19-4

JO19-4

Ter Leede

Wouter Bakkeren

Wisse Boelens


JO19-4

JO19-4

Jaap Melman

JO19-4

JO19-4

Reggy Kralt

Pieter Bas Visser

Luuk Aartman

Leonardo Chan

Begeleider JO19-4

Trainer/Begeleider JO19-4

JO19-4

JO19-4

Thom Souman

Sjoerd Kuhn

Antoine Kralt

23


JO17-selectie

Dominic van de Graaf

24

Sjoerd van Lemmen

JO17-selectie

Gijs Beekwilder

JO17-selectie

Bjรถrn Beuling

JO17-selectie

JO17-selectie

Jeffrey Boon

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Ter Leede

Dave Duivenvoorden

Maurits Horst


Chris van der Zaag

Keurten Martha

Pim van Egmond

JO17-selectie

Jip Langerak

JO17-selectie

JO17-selectie

Fabian Clemens

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie JO17-selectie

Bart Meijer

Jordi van der Zwart

Joran de Haan

25


JO17-selectie

Daan de Ridder

26

Gigi van Aken

Luuk Souman

Brendan Bakker

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Thijs Schepers

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie

Ter Leede

Matthijs Mc. Laughlin

Alessandro Malpaga


Job de Ridder

Thomas Hartevelt

Begeleider JO17-selectie

Begeleider JO17-selectie

Trainer/Begeleider JO17-selectie

Trainer/Begeleider JO17-selectie

Sam Rotteveel Bart Sloof

Emiel de Vries

Mats Beelen

Martijn van Ommen

27

JO17-selectie

JO17-selectie

JO17-selectie


JO17-3

JO17-3

Ter Leede

JO17-3

Timo Uffen

28

Pascal Meniai

Koen ter Maat

Begeleider JO17-3

Jesse van Oudenalder

JO17-3

Joeri van der Lans

JO17-3

JO17-3

Pieter Suurd

JO17-3

Danny Mark

JO17-3

JO17-3

Lucas Molenkamp

JO17-3

JO17-3

Damian van Noort

Victor Beccaria

Marcel Molenkamp


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


MO15-1

MO15-1

Ter Leede

MO15-1

Fenne van der Ham

Juliëtte Boer

30

Amber van der Ham

MO15-1

Noa Souman

MO15-1

Randa Abdirab

MO15-1

Chris Pitti

MO15-1

MO15-1

Annemarijn Horst

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Esmay de Ridder

Kim Arts

Britt Lubbe


MO15-1 MO15-1

Iris van Leeuwen

Jolie Glasser

MariĂŤlle Rombouts

MO15-1

Angela Zwaan

Begeleider MO15-1

Anne Landwer Johan

Begeleider MO15-1

Annabel Hermans

MO15-1

MO15-1

Charley Postma

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Anouk Bemelman

Jim Glasser

Michel Boer

31


JO15-selectie

Alex Kernkamp

Jikke van Drongelen

32

Hugo Fris

JO15-selectie

JO15-selectie

Giovanni Brouwer

JO15-selectie

Corne Pronk

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Daimy Huttinga

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Ter Leede

Jip van Kasterop

Jan de Muijnck

Denzil Kool


Nick Zwetsloot

JO15-selectie

JO15-selectie JO15-selectie

Lucas Schepers

Nino van Reek

Marijn Elfering

JO15-selectie

JO15-selectie JO15-selectie

JO15-selectie

Justin Drost

Noa Vonk

Quincy Blankespoor

33


JO15- selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Ter Leede

Rowey van Stijn

JO15-selectie

JO15-selectie

Steven Horst

34

JO15-selectie

Sem van der Voort

Ryan Hoekstra

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie

Rosa van Gool

Teun Verschoor

Tijs van Zandbergen

Timo Heemskerk


Arjan Timmers

Jens Reekers

Trainer/Begeleider JO15-selectie

Trainer/Begeleider JO15-selectie

Trainer/Begeleider JO15-selectie

Trainer/Begeleider JO15-selectie

Wessel Blankespoor Wessel van der Geer

Melle de Louw

Wiebe Praamstra

Kees Brouwer

35

JO15-selectie

JO15-selectie

JO15-selectie


JO15-3

Mats Batenburg

36

Marijn Enderlé

JO15-3

Martijn Stam

JO15-3

Luca Jansen

JO15-3

JO15-3

Brett Bouckaert

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Ter Leede

Duco Mooy

Fabian Que


Hanna Minnaard

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Jasper Sabel

Thomas Spaargaren

JO15-3

JO15-3

Daan de Ridder

Davy van Wieringen

Tim Muller

Frank Stifano

Begeleider JO15-3

Trainer/Begeleider JO15-3

JO15-3

JO15-3

Daan Gelsema

Richard Bouckaert

Mark Batenburg

37


JO15-4

JO15-4

Harvey Ammerlaan

38

Luke van Nieuwkoop

JO15-4

Stan Blomsma

JO15-4

JO15-4

Lior Lindhout

JO15-4

JO15-4

Ter Leede

Joris van der Berg

Stan van Bladel


Matz Roodenburg

Laurens Keuning

Lucas Straathof

JO15-4

Emre Pala

JO15-4

JO15-4

Teun Nieuwenhuis

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Jan-Willem Hulshof

Rick Soesbergen

Jaap Natzijl

39


JO15-5

JO15-5

JO15-5

Ter Leede

Léon Appeldoorn

JO15-5

JO15-5

Rick Nievaart

Karim Hasson

JO15-5

JO15-5

Thijmen Prins

40

JO15-5

Mitchell Irik

Bram Houben

Jesse Paauw

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Remy van Eijk

Sem van Ruiten

Bowie van der Slot


TEAMSPONSOR

JO15-5

JO15-5

ELKE DONDERDAG VAN 9-21 JONGENS EN HEREN KNIPPEN VOOR 17,50 DOOR EDWIN BATENBURG BIJ LA RONDA IN SASSEMBOURG

Jesse Vlieghuis

Quinten Eastland

Thierry van Eijk

Ryan Hammam

Trainer/Begeleider JO15-5

Twan van Dijk

Trainer/Begeleider JO15-5

JO15-5

Trainer/Begeleider JO15-5

Pepijn Ciggaar

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Dylan Struijs

Matthijs Vlieghuis

Henk van der Slot

41


JO13-1

JO13-1

Levi Scipio Blume

42

Timo Beekmans

JO13-1

Sam Minnaard

JO13-1

JO13-1

Kilian van Duin

JO13-1

JO13-1

Ter Leede

Sam Beudeker

Kaya de Ruiter


JO13-1

JO13-1

Viggo van den Oudenalder

JO13-1

JO13-1

Thijs Podt

Milan van der Vaart

Hidde van der Lugt

Rein de Muinck

Trainer/Begeleider JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Xavier Vaes

Luuk van Lochem

Lars Ciggaar

43


JO13-2

Gijs Muetstege

44

Luc Vermeulen

JO13-2 JO13-2

Ruben Vrouwenvelder

Martijn Kerkvliet

Trainer/Begeleider JO13-2

Lex Nieuwenhuis

Trainer/Begeleider JO13-2

Lex Zwanenveld

JO13-2

JO13-2

Luuk Vrouwenvelder

Levi Oudshoorn

JO13-2

Marijn Kloos

JO13-2

JO13-2

Milan Juffermans

Mike Rewijk

JO13-2

Marnix van der Geer

JO13-2

JO13-2

Maarten van Lemmen

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Ter Leede

Danny Zwaan

Joran Kret


JO13-3

Dean Meijer

Stijn van Egmond

JO13-3 JO13-3

Cas Podt

Floris Bastiaansen

Begeleider JO13-3

ZoĂŤ Lengton

JO13-3

Pieter van der Lugt

JO13-3

JO13-3

Timo Holswilder

Hadi Alsarakbe

JO13-3

Enrique Zapico

JO13-3

JO13-3

Max Holswilder

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Ter Leede

Joost de Prie

Bart Bastiaansen

45


JO13-4

Bram van der Hoff

46

Lucas Nicola

JO13-4

Max Corsten

JO13-4

Gijs Nieuwenhuis

JO13-4

JO13-4

Miles Verschoor

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Ter Leede

Silvar Platteel

Merijn Vonk


JO13-4

JO13-4

Jonathan Hettema

JO13-4

JO13-4

Kian Waasdorp

Kimberley Zuidhoek

Daisy Duijvenvoorde

Harm van den Berg

Begeleider JO13-4

Begeleider JO13-4

JO13-4

JO13-4

Milan Struijs

Ian Nieuwenhuis

Piet Nicola

47


MO11-1

MO11-1

Sara Muetstege

Lotus Roodenburg

MO11-1

Remko Vink

48

Ella Ammerlaan

Eline van Tol

Begeleider MO11-1

Begeleider MO11-1

Tess Meerpoel

Amy Wesseling

Begeleider MO11-1

MO11-1

Maud Zwetsloot

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Silke Vink

MO11-1

MO11-1

Ter Leede

Michael Elkerbout

Erik Muetstege


JO11-1

JO11-1

Ter Leede

JO11-1

JO11-1

Olivier Stout

Don Wiegmans

JO11-1

JO11-1

Achraf Abousellam

Bouwe Moret

Thijs van der Kooij

Mads Blankespoor

Trainer/Begeleider JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Lenn Hoogervorst

Ruben van Dorsten

Nino Hoogervorst

49


JO11-2

Nijs den Hollander

JO11-2

Ivar Schmidt

Menno van der Heiden

JO11-2

Begeleider JO11-2

Justin Hoekstra

JO11-2

JO11-2

Timo Rambat

50

Jayden Omtzigt

JO11-2

JO11-2

Hugo Postma

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Ter Leede

Oscar Mulder

Finn van Dijk

Wilco den Hollander


JO11-3

Sebastiaan Lambers

Daan Nievaart

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Ter Leede

Ilyaz Razab-Sekh

Sami Lakdimi

TEAMSPONSOR

JO11-3

JO11-3

ELKE DONDERDAG VAN 9-21 JONGENS EN HEREN KNIPPEN VOOR 17,50 DOOR EDWIN BATENBURG BIJ LA RONDA IN SASSEMBOURG

Geus Hartevelt

Yulian Biemond

Finn de Ridder

Begeleider JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Jip Puype

Camille Filippo

Marcel Filippo

51


JO11-4

JO11-4

JO11-4

Ter Leede

Dawid Kosinski

JO11-4

JO11-4

Colin Saber

Rens Nijgh

JO11-4

Gijs van Kempen

52

Begeleider JO11-4

Pepijn Verheijen

JO11-4

JO11-4

Arian Tomaka

JO11-4

JO11-4

Tristan Lorist

Merrick Heijen

Dirk Koning

George Verheijen


JO11-5

JO11-5

JO11-5

Ter Leede

Janyl Mรถhlmann

JO11-5

JO11-5

Morris Verleg

Hidde van Marsbergen

Youri Olierook

Wouter Postmus

Begeleider JO11-5

Luuk van der Zeeuw

Begeleider JO11-5

JO11-5

JO11-5

Jay Scipio Blume

David Procyk

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Emirhan Pala

Bart Verleg

Roelof Postmus

53


JO10-1

JO10-1

Ter Leede

Oscar Straathof

54

Tijn Hogers

JO10-1

Lars Luijnenburg

Trainer/Begeleider JO10-1

Nick Rothengatter

JO10-1

Daan Vaes

JO10-1

JO10-1

Jason Geerlings

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Chiel Zijlstra

Mats van der Zwam

Marcel Luijnenburg


JO10-2

JO10-2

JO10-2

Ter Leede

Ryan Bol

JO10-2

JO10-2

Bram Lijten

Bart Harteveld

JO10-2

JO10-2

Sameh Hammam

Justin Roest

Davy Rozenbroek

Safouane Lmal

Begeleider JO10-2

Begeleider JO10-2

JO10-2

JO10-2

Erman Karaman

Johan Lijten

Amin Lmal

55


MO9-1

MO9-1

Ter Leede

Emma Dikhoff

56

Liv Koelewijn

MO9-1

Milou Bol

Begeleider MO9-1

Merle Marie Bloemendaal

Begeleider MO9-1

Lizzy Wesseling

MO9-1

MO9-1

Noa van der Slot

MO9-1

MO9-1

MO9-1

Valerie Mazzon

Erica Dorrestijn

RenĂŠ Dikhoff


JO9-1

Job Nuninga

Mats Oudshoorn

JO9-1

Chrisayro Mendoza

Begeleider JO9-1

Thymen Knetsch

JO9-1

Tijs Hassing

JO9-1

JO9-1

Sam Beekmans

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Ter Leede

Floris van Zandbergen

Steven Hartevelt

57


JO9-2

JO9-2

Quinten Westra

58

Dawid Wojcik

Jette Vrouwenvelder

Begeleider JO9-2

Jesper Turenhout

Begeleider JO9-2

Zahir Razab-Sekh

JO9-2

JO9-2

Thijmen Quist

JO9-2

Ravi van Harskamp

JO9-2

JO9-2

Bram Batenburg

JO9-2

JO9-2

Ter Leede

Alwin van Harskamp

Araaf Razab-Sekh


JO9-3 Ter Leede

JO9-3

TEAMSPONSOR

Tim Wilschut

Dax van der Zwart

JO9-3

Rens van der Voort

Begeleider JO9-3

Tako Olierook

Begeleider JO9-3

Finn Messemaker

JO9-3

JO9-3

Michan Floor

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Pepijn Dijk

Huibert Wilschut

Peter Messemaker

59


JO9-4

JO9-4

JO9-4

Ter Leede

Mees de Bruin

JO9-4

JO9-4

Robbert Mulder

Wiktor Tomaka

Tim Turenhout

JO9-4

Begeleider JO9-4

Jens Trouw

Pepijn Vermeulen

60

Begeleider JO9-4

JO9-4

JO9-4

Hugo Hettema

Remco de Bruin

Stefan Turenhout


JO9-5

JO9-5

JO9-5

Ter Leede

Wessel de Groot

Jip Siebers

Teun van der Zwam

JO9-5

Bjรถrn van Ruiten

Begeleider JO9-5

Jelle de Jong

Begeleider JO9-5

Jan Hollander

JO9-5

JO9-5

Jeremy Hoek

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Nick de Graaf

Andre de Groot

Mark Arentsen

61


JO9-6

JO9-6

JO9-6

Ter Leede

Deniz Gul

JO9-6

Jens Ottenkamp

62

Begeleider JO9-6

Ayden Lorist

JO9-6

JO9-6

Ben Lommerse

JO9-6

JO9-6

Sven van der Heiden

Siem Slobbe

Milan van Tol

Marco van der Heiden


JO9-7

JO9-7

Ter Leede

Chriseldyo Mendoza

Thomas van der Voort

JO9-7

Brian Skomski

Begeleider JO9-7

Joep van der Schrier

Begeleider JO9-7

Jayden van der Schagt

JO9-7

JO9-7

Jesper de Groot

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Quinten van der Schagt

Raymond de Groot

Frank van der Voort

63


EuroLeague

Onne Bosch

Joris Bosch

EuroLeague

Tijmon de Bruin

Hidde Geenjaar

EuroLeague

Silvijn Pennings

EuroLeague

EuroLeague

Dex van Bakkum

EuroLeague

EuroLeague

Pepijn Cusell

64

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

Ter Leede

Laurens Quist

Kas Honders


Baran Yildiz

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

Daan Knijnenburg

James Scholten

Floris Batenburg

Ries Dekkers

Jasmijn van der Vaart

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

TEAMSPONSOR

Sabrine Taraze

Matthijs Boonstra

65


EuroLeague

Nick van Amsterdam

66

Thom Blijleven

EuroLeague

Daimy van Groen

Trainer EuroLeague

Alec Blijleven

EuroLeague

Kai van Harskamp

EuroLeague

EuroLeague

Sven Groenendijk

EuroLeague

EuroLeague

EuroLeague

Ter Leede

Sep van Essen

Michel van Bakkum


COMMUNICATIE C O N T E N T S T R AT E G I E • T E K S T • S O C I A L M E D I A

Sandra Borg 06 23 56 22 64 info@borgcommunicatie.nl BORG uw content voor: • websites • social media • nieuwsbrieven • columns & blogs • persberichten • folders • advertenties en meer...

C

O

M

M

U

N

C I

A

T

your professional sportshop

E I

LISSE

SASSENHEIM

WASSENAAR

Kanaalstraat 53 0252 - 420 300

Hoofdstraat 191 0252 - 240 777

Langstraat 57 070 - 51 56 170

Renate Oudshoorn interieuradvies & styling (06) 272 45 375 renateoudshoorn@gmail.com


Ukken

Ukken

Ter Leede

Ukken

Hugo Rambat

68

Thom Tukker

Max Scholten

Ukken

Daan van der Schrier

Ukken

Fedde Knetsch

Ukken

Ukken

Daan van Onselen

Ukken

Esmee Brandsma

Ukken

Ukken

Wouter van Zandbergen

Ukken

Ukken

Finn Visser

Milan Verschoor

Sophie Verschoor


Ukken Ukken

Ukken

Joep van der Voort

Morris Noordover

Sam Kuijper

Lennox Birchall

Julian Quist

Trainer Ukken

Kasper Witteman

Trainer Ukken

Ukken

Ukken

Ties van der Holst

Ukken

Ukken

Ukken

Milan Homan

Jaap Schaap

Lien Drommel

69


70

Mini Schaap Technisch Jeugdcoรถrdinator

Voetbaltechnische Zaken

Leon Beekmans

Marcus Latten

Mariska Blankespoor

Mike Mark

Stadion speaker

Gastvrouw/Wedstrijdsecretariaat

Jeugdactiviteitencommissie

Michiel Rambat

Vrijwilliger Limonade

Jeugdscheidsrechter

Kantinebeheer

Voorzitter Dames/ Coรถrdinator Meiden

Webredacteur wedstrijdverslagen/ Coรถrdinator JO9

Jeugdvoorzitter

Vrijwilligers Ter Leede

Jolanda Remmerswaal

Leo Verbeek

Erika de Bruijn

Willem Buys

Olga Klein


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Teamplaatjes Ter Leede

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3 72


Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5 73


Teamplaatjes Ter Leede

Heren 6

Heren 6

Heren 6

Heren 6

Heren 6

Heren 7

Heren 7

Heren 7

Heren 7

Heren 7 74


7 tegen 7

7 tegen 7

7 tegen 7

7 tegen 7

7 tegen 7

75


Spaaroverzicht Ter Leede Herenselectie o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ruben van der Does László Sándor Pieter Vis Jeroen Zuidhoek Bas Beijersbergen Joey van den Berg Mike Boelee Jeffrey Bok Mike Dam Jesse Dingjan Colin Dofferhoff Kevin Driessen Koen Duijtshoff Tom van Egmond Dirk Hoekstra Dani Hoogkamer Stefan Kraaijvanger Tom Kroon Marc de Kruijs Ben van der Lans Sami Mouchih Ian van Otterlo Jonathan Robertson Niels Rodenburg Tijn Schoof Oussama Siali Nilton Sonha Melvin van Stijn Niels van Veen Ronnie Verplancke Jordy Vierbergen Steven Wajer Rob Zandbergen Mike van der Zon Toon Zwetsloot Dion Piket Ger Oudshoorn Martijn Lagendijk Jan Blankespoor Henk Wisman

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Melissa van der Wiel Tessa Haakman Anita Perlot Monica Hoogendam Marleen Joore Celine van Loe Malu Postel Kimberley Vermeij Daphne in ‘t Veld Jill Wilmot Kim Zethof Julie Hendriks Justine Jansen Priscilla de Vos Anne-Sophie Bakker Lisette Zegers Romy van Beelen Kitty Susan Kirsten Ouwersloot Willemijn Lips Anouk Aartman Zoë van Zuthem Suzanne Zee Steffi Perfors Ilse van der Windt Senna Heuer Lieke Veenstra Sarissa van der Meer Jennifer Bisschop Jill Gotink Bianca Susan Daniëlle van Rooijen Hassan Azoum Judith Kuipers

Damesselectie

76

MO19-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Patricia Beentjes Hannah van Weelden Caro van Goevorden Christiane de Mildt Danique van der Spek Florence Beekwilder Iris Verschoor Lotte Proenings Merel van Paridon Sanne Bloemendaal Sylvanna Hoogervorst Jaimy Langeveld Rosa-Lynn van den Berg Amy van Nieuwpoort Ella van der Meer Tess de Zwart Lisa van der Voort Sylvia Hoogervorst JO19- selectie

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Daan Prins Danny Zwaan Rami Abdirab Benjamin van Aken Tim Bakker Stijn van Biezen Rick van der Boon Jimmy Brugman Niels Ciggaar Sjoerd van der Drift Joël van de Graaf Cody Huis Andy Huis Sjoerd Kortekaas Onno Loeliger Tomas de Louw Juan Pablo Möller Thijs van der Put Floyd de Ridder Lars Sanberg Dennis Sokolan Bas Sommer Julian Stoter Martijn Theunissen Robbert Verbaas Pepijn Vis Lars Wajer Martijn Wooter Jurre de Zeeuw Zakaria Zirar Koen van der Vlugt Ruud van der Drift

o o o o o o o o o o o o o o o

Maiko Huyts Bart Rutgrink Elwin Barnhoorn Jan Rotteveel Joey Warmerdam Joost van Diest Max Westerbeek Mike de Haan Robin van Bohemen Roy van der Meij Lars Warmerdam Tijn van Dam Tim Wagenmakers Vince Ippel Erik Barnhoorn

o o o o o o o o o o

Sam Lochtenberg Mohammed Abdirab Wessel van den Berg Bart Zuiderduijn Berkay Karakas Ugur Buran Chendo Cornet Wouter Bakkeren Wisse Boelens Reggy Kralt

JO19-3

JO19-4

o o o o o o o

Jaap Melman Thom Souman Leonardo Chan Pieter Bas Visser Luuk Aartman Sjoerd Kuhn Antoine Kralt JO17-selectie

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jeffrey Boon Björn Beuling Gijs Beekwilder Dominic van de Graaf Sjoerd van Lemmen Dave Duivenvoorden Maurits Horst Bart Meijer Fabian Clemens Jip Langerak Pim van Egmond Chris van der Zaag Keurten Martha Jordi van der Zwart Joran de Haan Thijs Schepers Gigi van Aken Luuk Souman Daan de Ridder Brendan Bakker Matthijs Mc. Laughlin Alessandro Malpaga Sam Rotteveel Bart Sloof Mats Beelen Job de Ridder Thomas Hartevelt Emiel de Vries Martijn van Ommen

o o o o o o o o o o o

Damian van Noort Lucas Molenkamp Danny Mark Pieter Suurd Joeri van der Lans Jesse van Oudenalder Koen ter Maat Timo Uffen Pascal Meniai Victor Beccaria Marcel Molenkamp

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Fenne van der Ham Esmay de Ridder Annemarijn Horst Chris Pitti Randa Abdirab Noa Souman Juliëtte Boer Amber van der Ham Kim Arts Britt Lubbe Iris van Leeuwen Anouk Bemelman Charley Postma Annabel Hermans Anne Landwer Johan Angela Zwaan Jolie Glasser Mariëlle Rombouts Jim Glasser Michel Boer

JO17-3

MO15-1

JO15- selectie o o o o o o o o

Daimy Huttinga Alex Kernkamp Corne Pronk Denzil Kool Giovanni Brouwer Hugo Fris Jan de Muijnck Jikke van Drongelen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jip van Kasterop Justin Drost Lucas Schepers Marijn Elfering Nick Zwetsloot Nino van Reek Noa Vonk Quincy Blankespoor Rosa van Gool Rowey van Stijn Ryan Hoekstra Sem van der Voort Steven Horst Teun Verschoor Tijs van Zandbergen Timo Heemskerk Wessel Blankespoor Wessel van der Geer Wiebe Praamstra Arjan Timmers Jens Reekers Melle de Louw Kees Brouwer JO15-3

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Brett Bouckaert Luca Jansen Martijn Stam Mats Batenburg Marijn Enderlé Duco Mooy Fabian Que Daan de Ridder Hanna Minnaard Jasper Sabel Thomas Spaargaren Daan Gelsema Frank Stifano Davy van Wieringen Tim Muller Richard Bouckaert Mark Batenburg

o o o o o o o o o o o o o o

Lior Lindhout Stan Blomsma Harvey Ammerlaan Luke van Nieuwkoop Joris van der Berg Stan van Bladel Jan-Willem Hulshof Teun Nieuwenhuis Emre Pala Lucas Straathof Matz Roodenburg Laurens Keuning Rick Soesbergen Jaap Natzijl JO15-5

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rick Nievaart Léon Appeldoorn Remy van Eijk Karim Hasson Bram Houben Mitchell Irik Jesse Paauw Thijmen Prins Sem van Ruiten Bowie van der Slot Dylan Struijs Jesse Vlieghuis Pepijn Ciggaar Twan van Dijk Ryan Hammam Quinten Eastland Thierry van Eijk Matthijs Vlieghuis Henk van der Slot

JO15-4


JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o

Kilian van Duin Sam Minnaard Levi Scipio Blume Timo Beekmans Sam Beudeker Kaya de Ruiter Thijs Podt Viggo van den Oudenalder Xavier Vaes Rein de Muinck Milan van der Vaart Hidde van der Lugt Luuk van Lochem Lars Ciggaar

o o o

JO11-2 o o o o o o o o o o

JO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Maarten van Lemmen Marnix van der Geer Mike Rewijk Milan Juffermans Marijn Kloos Levi Oudshoorn Ruben Vrouwenvelder Luuk Vrouwenvelder Lex Zwanenveld Lex Nieuwenhuis Martijn Kerkvliet Gijs Muetstege Luc Vermeulen Danny Zwaan Joran Kret

o o o o o o o o o o o o

Max Holswilder Enrique Zapico Hadi Alsarakbe Cas Podt Timo Holswilder Pieter van der Lugt Zoë Lengton Floris Bastiaansen Dean Meijer Stijn van Egmond Joost de Prie Bart Bastiaansen JO13-4

o o o o o o o o o o o o o o o

Miles Verschoor Gijs Nieuwenhuis Max Corsten Bram van der Hoff Lucas Nicola Silvar Platteel Merijn Vonk Kian Waasdorp Jonathan Hettema Milan Struijs Harm van den Berg Kimberley Zuidhoek Daisy Duijvenvoorde Ian Nieuwenhuis Piet Nicola

JO13-3

MO11-1 o o o o o o o o o o o

Silke Vink Sara Muetstege Maud Zwetsloot Lotus Roodenburg Amy Wesseling Tess Meerpoel Eline van Tol Ella Ammerlaan Remko Vink Michael Elkerbout Erik Muetstege Olivier Stout Achraf Abousellam Don Wiegmans Lenn Hoogervorst Mads Blankespoor Bouwe Moret

Hugo Postma Nijs den Hollander Jayden Omtzigt Ivar Schmidt Timo Rambat Justin Hoekstra Menno van der Heiden Oscar Mulder Finn van Dijk Wilco den Hollander JO11-3

o o o o o o o o o o

Sebastiaan Lambers Daan Nievaart Ilyaz Razab-Sekh Sami Lakdimi Jip Puype Finn de Ridder Geus Hartevelt Yulian Biemond Camille Filippo Marcel Filippo JO11-4

o o o o o o o o o o

Colin Saber Dawid Kosinski Tristan Lorist Rens Nijgh Arian Tomaka Pepijn Verheijen Gijs van Kempen Merrick Heijen Dirk Koning George Verheijen JO11-5

o o o o o o o o o o o

Morris Verleg Janyl Möhlmann Emirhan Pala David Procyk Jay Scipio Blume Luuk van der Zeeuw Wouter Postmus Hidde van Marsbergen Youri Olierook Bart Verleg Roelof Postmus JO10-1

o o o o o o o o o

Chiel Zijlstra Jason Geerlings Daan Vaes Nick Rothengatter Lars Luijnenburg Oscar Straathof Tijn Hogers Mats van der Zwam Marcel Luijnenburg JO10-2

o o o o o o o o o o

JO11-1 o o o o o o

Thijs van der Kooij Ruben van Dorsten Nino Hoogervorst

Bram Lijten Ryan Bol Sameh Hammam Bart Harteveld Erman Karaman Safouane Lmal Justin Roest Davy Rozenbroek Johan Lijten Amin Lmal MO9-1

o o o o o

Valerie Mazzon Noa van der Slot Lizzy Wesseling Merle Marie Bloemendaal Milou Bol

o o o o

Emma Dikhoff Liv Koelewijn Erica Dorrestijn René Dikhoff

o o o o o o o o

Sam Beekmans Tijs Hassing Thymen Knetsch Chrisayro Mendoza Job Nuninga Mats Oudshoorn Floris van Zandbergen Steven Hartevelt

o o o o o o o o o o

Bram Batenburg Ravi van Harskamp Thijmen Quist Zahir Razab-Sekh Jesper Turenhout Jette Vrouwenvelder Quinten Westra Dawid Wojcik Alwin van Harskamp Araaf Razab-Sekh

JO9-1

JO9-2

EuroLeague o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pepijn Cusell Onne Bosch Joris Bosch Dex van Bakkum Silvijn Pennings Tijmon de Bruin Hidde Geenjaar Laurens Quist Kas Honders Daan Knijnenburg Baran Yildiz James Scholten Floris Batenburg Ries Dekkers Jasmijn van der Vaart Sabrine Taraze Matthijs Boonstra Sven Groenendijk Kai van Harskamp Alec Blijleven Daimy van Groen Nick van Amsterdam Thom Blijleven Sep van Essen Michel van Bakkum

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Finn Visser Wouter van Zandbergen Esmee Brandsma Daan van Onselen Fedde Knetsch Daan van der Schrier Max Scholten Hugo Rambat Thom Tukker Milan Verschoor Sophie Verschoor Joep van der Voort Milan Homan Morris Noordover Ties van der Holst Kasper Witteman Julian Quist Sam Kuijper Lennox Birchall Jaap Schaap Lien Drommel Vrijwilligers

o o o o o o o o o o o

Michiel Rambat Leon Beekmans Jolanda Remmerswaal Marcus Latten Leo Verbeek Mariska Blankespoor Erika de Bruijn Mini Schaap Mike Mark Willem Buys Olga Klein

Ukken

JO9-3 o o o o o o o o o

Pepijn Dijk Michan Floor Finn Messemaker Tako Olierook Rens van der Voort Tim Wilschut Dax van der Zwart Huibert Wilschut Peter Messemaker JO9-4

o o o o o o o o o

Robbert Mulder Mees de Bruin Hugo Hettema Wiktor Tomaka Jens Trouw Tim Turenhout Pepijn Vermeulen Remco de Bruin Stefan Turenhout JO9-5

o o o o o o o o o o

Nick de Graaf Wessel de Groot Jeremy Hoek Jan Hollander Jelle de Jong Björn van Ruiten Jip Siebers Teun van der Zwam Andre de Groot Mark Arentsen JO9-6

o o o o o o o o

Sven van der Heiden Deniz Gul Ben Lommerse Ayden Lorist Jens Ottenkamp Siem Slobbe Milan van Tol Marco van der Heiden JO9-7

o o o o o o o o o

Quinten van der Schagt Jesper de Groot Jayden van der Schagt Joep van der Schrier Brian Skomski Chriseldyo Mendoza Thomas van der Voort Raymond de Groot Frank van der Voort

Teamplaatjes

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Dames 3 Heren 3

Heren 4 Heren 5 Heren 6 Heren 7 7 tegen 7

77


Autocentrum Beelen, Trotse sponsor van VV Ter Leede

• • • • •

Auto’s nieuw en gebruikt Alle merken! Koop en Lease Autoverhuur Wagenparkbeheer

• • • • •

Zakelijk en particulier Onderhoud Wagenparkbeheer Winterbanden Schadeherstel

• • • • •

Autocentrum Beelen Gansoord 1, 2165 BA Lisserbroek www.autocentrum-beelen.nl

garant voor “Ik sta persoonlijk rvice!” een perfecte se manager urg, vestigings

Ferry van Scharenb

APK voor € 19,95 Haal- en brengservice Vervangend vervoer Online afspraak maken óf Bel 088 - 336 00 88


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


Hoogvliet Koetsiersweg 7 2171 NL Sassenheim

€ 3,99

Ter Leede  

Ter Leede Verzamelalbum

Ter Leede  

Ter Leede Verzamelalbum

Advertisement