Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


EMTÉ goes social Volg jij ons al? Wij zijn gewoon de lekkerste

supermarkt van Nederland. Dat merk je in onze winkels, maar ook op social media. Hier delen we de lekkerste

instagram.com/emtenl

recepten, kookvideo’s, handige tips

en het verhaal achter onze producten. Ben jij op zoek naar inspiratie of advies? En wil jij eens iets anders op tafel zetten? Volg ons dan op Instagram, Facebook en YouTube.

facebook.com/emtesupermarkten

youtube.com/user/emtenl


Beste voetbalfan, Na weken van voorbereiding is het er dan! Je eigen voetbalplaatjes verzamelalbum van jouw vereniging Taxandria. Honderden foto’s zijn in de afgelopen weken gemaakt om alle clubleden perfect op de foto te krijgen. Wat is er nu leuker dan op een verzamelplaatje staan en je hele club bij elkaar sparen in een supergaaf album? In Oisterwijk is het letterlijk ‘’ons kent ons’’ en dat is ook het leuke aan deze actie: jij kent iedereen en iedereen kent jou na deze actie! Geloof ons, het wordt een supermooie actie waar jij en je teamgenoten enorm veel plezier aan gaan beleven. Iedere klant ontvangt bij besteding van €15,- aan boodschappen één setje met voetbalplaatjes. De gehele eerste actieweek ontvang je zelfs dubbele setjes! Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk om gedurende de actie zijn of haar album vol te krijgen. Snel naar de winkel dus! Vraag je ouders, opa’s, oma’s en iedereen die je kent om de komende periode boodschappen te doen bij EMTÉ Oisterwijk. Des te sneller heb jij je album helemaal compleet. Graag wil ik de club Taxandria en de vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor de samenwerking en hun inspanningen voor deze geweldige actie. Veel spaarplezier en tot snel bij EMTÉ Oisterwijk!

HET IS ZOVER! Een heus verzamelalbum met de foto’s van voetballers en leden van Taxandria. Nee, dus niet van Cruijff of Messi deze keer, maar gewoon een plaatje van de jongen of het meisje bij u in de straat! Mooi toch? Tegelijk kunt u ook aan de slag met de albums van onze zusterverenigingen hier in Oisterwijk, namelijk van Nevelo en van R.K.S.V. Oisterwijk. In samenwerking met supermarkt EMTÉ hebben we echt iets bijzonders gerealiseerd. We zijn er best een beetje trots op. Nou, dat wil zeggen: het kan uiteindelijk iets moois en bijzonders worden, want de bal ligt nu bij u. Het is aan u om de komende tijd alle foto’s van alle Taxandria-spelers, teams, commissies en vrijwilligers te verzamelen en zodoende het album compleet te maken. Uiteraard danken wij alle vrijwilligers voor en achter de schermen, die vele uurtjes hebben besteed aan de totstandkoming van dit plaatjesboek. Helaas was niet iedereen in de gelegenheid om te poseren voor onze camera, dus hier en daar zal er iemand ontbreken. Helemaal compleet krijg je zoiets nooit…. Ook de sponsors willen we hartelijk danken voor hun bijdrage. Niet alleen is het hierdoor een prachtig album geworden, maar heeft het onze club bovendien de nodige centjes opgeleverd. En ten slotte danken we natuurlijk alle leden, die zo bereidwillig hebben geposeerd. Als dit verzamelalbum iets duidelijk maakt dan is het wel het feit hoe belangrijk Taxandria is voor Oisterwijk en hoeveel mensen er actief betrokken zijn bij onze prachtige vereniging. Wij wensen u heel veel plezier bij het verzamelen van de foto’s en het verfraaien en voltooien van dit unieke album! René de Jong Secretaris Taxandria

Robert de Munnik Supermarktmanager EMTÉ Oisterwijk

Bestuur

Rene de Jong

3


De geschiedenis van TAXANDRIA Nadat ons land in mei 1940 werd bezet door de Duitsers, dienden vele organisaties te verdwijnen of hun activiteiten te stoppen.

HISTORISCH VOETBAL OVERZICHT

Uitzondering waren de sportverenigingen. Zo werd W.I.K. (afkorting van “Willen is Kunnen”), aanvankelijk slechts een afdeling van de K.J.W. (Katholieke Jonge Werkman), in 1941 omgevormd tot een zelfstandige vereniging waar voetbal, gymnastiek en atletiek konden worden beoefend. In die tijd was het gewoonte dat een kapelaan optrad als geestelijk adviseur en in dit geval was dat kapelaan Verbiezen van de Petrus parochie.

Het zou veel te ver voeren om op deze plaats een totale opsomming op te nemen van wat er sinds 1944 is gebeurd met alle jeugd- en seniorenteams. Duizenden wedstrijden werden gespeeld op sportpark De Gemullehoeken. Vele hoogte- en dieptepunten zouden te vermelden zijn. Kampioenschappen en degradaties op alle niveaus wisselden elkaar af….

Aan de andere kant van Oisterwijk richtte kapelaan Sleegers van de Joannesparochie een tweede katholieke vereniging op. De 2 gymnastiekverenigingen aan de Lind werden op zijn advies samengevoegd en de toenmalige voetbalclub PaZo (schoenfabriek Paymans en Zonen) sloot zich hierbij aan. Zo ontstond er een tweede algemene sportclub genaamd G.O.L.V.A. De afkorting staat voor “Gymnastiek, Ontspanning, Lopen, Voetbal en Atletiek”. De rivaliteit tussen GOLVA en WIK was enorm. Leden en aanhang van beide clubs stonden als ware kemphanen tegenover elkaar. Om tot betere verhoudingen te komen, werd op een gegeven moment een voetbalwedstrijd georganiseerd. Het plan mislukte jammerlijk, want de wedstrijd werd een ware veldslag tussen zowel spelers als publiek…. De maat was blijkbaar toen wel vol, want men besloot tot besprekingen om tot een fusie te komen. Na moeizame onderhandelingen werd men het eens en zo ontstond op 15 juni 1944 (nog steeds midden in oorlogstijd dus!) de R.K.S.V. Taxandria. De naam stamt uit de Germaanse tijd waarbij de streek Texundria (zeg maar globaal de Meijerij van Den Bosch) de betekenis “rechts van de Schelde” gehad zou hebben. De Rooms Katholieke Sportvereniging Taxandria werd aldus een zgn. omni-vereniging, dat wil zeggen dat er verschillende takken van sport konden worden beoefend. Denk hierbij aan voetbal, handbal, volleybal, basketbal, gymnastiek, atletiek en een showfanfare. Clubkleuren zijn vanaf die tijd donkerblauw en geel. Begin 2017 werd de omni-vereniging overigens opgeheven en sindsdien opereren alle verenigingen nu formeel als zelfstandige rechtspersonen met eigen statuten.

4

Kijkend naar het eerste elftal – vaandeldrager van onze vereniging – heeft het nooit hoger gespeeld dan in de tweede klasse; meestal bevonden we ons in de derde of vierde klasse. Het elftal bestond en bestaat wel altijd volledig uit Oisterwijkse jongens, die allemaal afkomstig zijn uit de eigen jeugdafdeling! Een van de bekendste en beste spelers van Taxandria is ongetwijfeld Wied van den Braak, die in de jaren vijftig betaald voetbal speelde bij N.A.C. Meer recente profspelers met blauw geel bloed zijn Marcel Meeuwis (o.a. Roda JC en Borussia Monchengladbach) en Zija Azizov (FC Den Bosch). Tot de hoogtepunten behoren ten slotte zeker de wedstrijden die we onder grote publieke belangstelling organiseerden tegen Ajax in 1999, tegen Feyenoord in 2007 en in 2010 was P.S.V. de tegenstander. Met zo’n 625 tot 650 leden vormt Taxandria al decennia een hechte familie en zijn we de grootste voetbalclub van Oisterwijk. In september 2017 stemde de Algemene Ledenvergadering (onder voorbehoud) in met een fusie met SV NEVELO en R.K.S.V. Oisterwijk, die naar verwachting zijn beslag zal krijgen in de zomer van 2019.


5


Bestuur Taxandria

Ton Willems

Bestuur

John Loonen

Bestuur

6

Bestuur

Voorzitter

Stephan van Sante

Rene de Jong


ORIGINAL DUTCH DESIGN SINCE 1977

BOREK.EU

B e d rijfs w e g 7 | O i s t er w i j k | T he N e t h e r l a n ds | T + 3 1 ( 0 ) 1 3 5 2 8 8 8 6 6 | E m a i l @ b o re k . e u

BOR 170901 BOREK TAXANDRIA.indd 1

07-09-17 10:47

HET VERTROUWDE ADRES VOOR AL UW VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN

Raadhuisstraat 17A | Moergestel | 013 52 85 008 | www.asmigroep.nl


Taxandria 1 Taxandria

Taxandria 1

Ramon Doomen

Paul Peters

Taxandria 1

Peter de Jong

Chiem Liebeton

Taxandria 1

8

Taxandria 1

Taxandria 1

Jur Haans

Max van Dongen

Taxandria 1

Thom Bertens

Taxandria 1

Taxandria 1

Taxandria 1

Dennis van Berkel

Job van Riel


Taxandria 1

Taxandria 1

Taxandria 1

Taxandria 1

Assistent-scheidsrechter Taxandria 1

Leider Taxandria 1

Trainer Taxandria 1

Taxandria 1

Marcel Tholen

Ad van Riel

Edwin Verheijen

Maikel Wolfs

Nicky Wolfs

Freek van Venrooy

Geert van de Ven

Paul Spoormakers

9


Taxandria 2 Taxandria

Taxandria 2

Taxandria 2

Floris van Sante

Bart van Riel

Leider Taxandria 2

Niek Wimmers

Martijn Pessers

Taxandria 2

10

Taxandria 2

Taxandria 2

Ruben Martin

Sander Verhoeven

Taxandria 2

Pepijn van Gestel

Jorian Dekkers

Taxandria 2

Taxandria 2

Taxandria 2

Olivier Meier Mattern

Koen van Vught

Taxandria 2

Teun van den Braak

Taxandria 2

Taxandria 2

Taxandria 2

Nikos Patty

Daan de Jong

RenĂŠ Berden


Taxandria 3 Taxandria

Taxandria 3

Marco Slikker

Thijs Vriens

Taxandria 3

Nicky Bertens

Taxandria 3

Taxandria 3

Taxandria 3

Tom Vriens

Jeffrey Steel

11


Taxandria 4 Taxandria

Nicky de Man

Stephan van Kempen

Taxandria 4

Ramon Hobbelen

Taxandria 4

12

Roy Peters

Taxandria 4

Taxandria 4

Dennis Meeuwis

Taxandria 4

Taxandria 4

Taxandria 4

Joris Robben

Camiel van Leest


Zaterdag 2 Taxandria

Bas Smits

Zaterdag 2

Mathijs Roosen

Max van de Laar

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Bryan de Rooij

Koen Hendriks

Zaterdag 2

Lauran van Gorp

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Coen Damen

Loek Smits

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Veteranen Taxandria Koen van Vugt

Tim van Beurden

Veteranen

Joost Bosmans

13


JO19-1 Taxandria

JO19-1

JO19-1

Jelle van Houtert

Teun Ackermans

Tobias van Gool

JO19-1

Huub van Eijndhoven

Victor van den Brand

JO19-1

14

JO19-1

JO19-1

Friso Demeijer

Roel Boogaers

JO19-1

Tom Beks

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Max Baaten

Michel Harms


Assisistent-scheidsrechter JO19-1

Ton van Houtert

Moos Verboven

Leider JO19-1

Leider JO19-1

JO19-1

Friso van den Wildenberg

Martijn Thomas

JO19-1

Wessel Spee

Jens Pijnenburg

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Siebe Spee

JO19-1

JO19-1

Jelmer Meyer

Hans Clijsen

Marcel Tholen

15


JO19-2 Taxandria

JO19-2

JO19-2

16

Sven Op ‘t Hoog

Valentijn Elias

Patrick Cohen

JO19-2

JO19-2

Giel Heuvelmans

JO19-2

Bram Alkemade

JO19-2

JO19-2

JO19-2

Mustafa Eskandori

Niels van den Hout

Rick Massuger


Hidde Servaas

Leider JO19-2

JO19-2

Jelle de Vries

JO19-2

Julien van Rooij

JO19-2

JO19-2

Pieter van de Ven

JO19-2

JO19-2

Tobi Molenschot

Stef van Diessen

Hans Op ‘t Hoog

17


JO19-3 Taxandria

JO19-3

JO19-3

Gijs Scheffers

Vincent Cornax

JO19-3

JO19-3

Luuk van Diessen

Tarn van Eijk

Leider JO19-3

Olivier Walschots

Marnix van Roijen

JO19-3

18

JO19-3

JO19-3

Xander Snijtsheuvel

Coen de Kruijf

JO19-3

Tom van den Hout

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Willem Gillis

Tijn Wolfs

Erik van der Heijden


De lekkerste supermarkt van Oisterwijk

Openingstijden EMTÉ Oisterwijk Pannenschuurplein 32 5061 WP Oisterwijk www.emte.nl/oisterwijk

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur

Vrijdag Zaterdag Zondag

08.00 - 21.00 uur 08.00 - 19.00 uur 11.00 - 18.00 uur


JO19-4 Taxandria

JO19-4

Jarn Joosen

Thijs Heuvelmans

JO19-4

Bjorn Boogaers

Thomas Christ

JO19-4

20

JO19-4

JO19-4

Luuk Dingemans

Thom Bekkers

JO19-4

Laurens-Jan Hermkens

JO19-4

JO19-4

JO19-4

Liam Haans

Syb Haans


Ad Haans

Leider JO19-4

Julian Haans

Tim Reddering

Leider JO19-4

JO19-4

JO19-4

Willem Stabel

Jeremy Peetjens

JO19-4

Milan Timmermans

JO19-4

JO19-4

JO19-4

Harm Vromans

Lucien Stabel

21


JO17-1 Taxandria

JO17-1

JO17-1

Rick van Unnik

Bas van den Bijgaart

Tim Planken

JO17-1

Huub Kavelaars

Jip Jansen

JO17-1

22

JO17-1

JO17-1

Jan Kavelaars

Boudewijn de Groot

JO17-1

Ko Buijnsters

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Ties Boogaers

Pieter Puts


JO17-1

Jaap Robben

Assistent-scheidsrechter JO17-1

Bart Puts

Stijn de Wit

Leider JO17-1

Leider JO17-1

Leider JO17-1

Jur Haans

Jaap de Vries

JO17-1

Ruben Vismans

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Luuk Vervoord

Kees Pellis

Marcel Tholen

23


JO17-2 Taxandria

JO17-2

JO17-2

Gijs Bakkeren

Merijn Athmer

Daan Hamers

JO17-2

Walid Fissoune

Thijs Counotte

JO17-2

24

JO17-2

JO17-2

Ilias Errhioui

Max Bogaers

JO17-2

Job van den Bijgaart

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Thomas Bak

Jens van Rooij


Christiaan van Zon

Rene van de Hout

Leider JO17-2

Maarten van Rossum

Bas Boogaers

Leider JO17-2

Leider JO17-2

Leider JO17-2

Frank Bogaers

TrainerJO17-2

Thomas Verhaegen

Luc Spierings

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Lucas aan de Stegge

JO17-2

JO17-2

Max van Rossum

Dirk Bakkeren

25


JO17-3 Taxandria

Emiel Peek

JO17-3

Teun van de Pas

Victor Kense

JO17-3

26

JO17-3

JO17-3

Teun van der Linden

Bob Bonfrer

JO17-3

Michiel Bastijn

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Jan Kowalewski

Jop Pothoven


Hans Verhoeven

Leider JO17-3

Julien Bogaers

Willem van der Wolf

Leider JO17-3

JO17-3

JO17-3

Tim van Ootmarsum

Willem Vromans

JO17-3

Dirk Verhoeven

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Bart van Rijsewijk

Dion van de Pas

27


JO17-4 Taxandria

JO17-4

JO17-4

Victor Daems

Tom Veltman

Daniel van de Kolk

JO17-4

Willem Hille

JO17-4

28

JO17-4

JO17-4

Tim van der Heijden

Max Leenknegt


Klaas van de Pol

Leider JO17-4

JO17-4

Drik Stabel

JO17-4

Teun Perebooms

JO17-4

JO17-4

Thijs Regouw

JO17-4

JO17-4

Kevin van den Oetelaar

Jules Wolfs

Peter Perebooms

29


JO15-1 Taxandria

Lars Martin

JO15-1

Kiet Knibbeler

Youri de Groof

JO15-1

30

JO15-1

JO15-1

Lucas Harms

Bram van Eijndhoven

JO15-1

Sem van Breda

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Cody van Esch

Mick van Leemput


Job van Riel

Leider JO15-1

Floris van der Wolf

Sam van Ootmarsum

Leider JO15-1

JO15-1

JO15-1

Enzo Vila Nova Matias

Thomas ter Meulen

JO15-1

Loek Meeuwis

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Thijs Martin

Giel van de Ven

31


JO15-2 Taxandria

Senne van der Steen

JO15-2

Dirk Mallant

Sebastian van Gansewinkel

JO15-2

32

JO15-2

JO15-2

Olivier Goos

Sven Dinkla

JO15-2

Bram van Dijk

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Wouter Christianen

Daan Thomas


Harold Goos

Leider JO15-2

Ton Christianen

Daan de Waal

Leider JO15-2

Leider JO15-2

JO15-2

Jari Bles

Dirk Vromans

JO15-2

Fausto Vismans

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Giel Verhoeven

Jeroen Mallant

33


JO15-3 Taxandria

Freek van der Linden

JO15-3

Thomas van Leeuwen

Niels Jonkers

JO15-3

34

JO15-3

JO15-3

Thomas Knoben

Luuk van den Bosch

JO15-3

Quinten Beerepoot

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Rens van Rijsewijk

Viggo Panhuyzen


Remco Wolfs

Leider JO15-3

Marthijn Zijp

Jeroen Visser

Leider JO15-3

JO15-3

JO15-3

Daan Wolfs

Sofian Toufalla

JO15-3

Jim van Rijsewijk

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Sjors Pijnenburg

Joost Pijnenburg

35


JO15-4 Taxandria

Sacha de Coninck

Boet Pennings

JO15-4

Thijs Meezen

JO15-4

36

Vincent Gonlag

JO15-4

JO15-4

Arthur Heinen

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Thijmen van den Nieuwenboer

Duuk Pennings


Leider JO15-4

Bart Perebooms

Lucas Tilanus

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Sjoerd Westerkamp

Sebastiaan van Riel

JO15-4

Joep Reddering

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Rick Reddering

Gijs Verlaan

Tim Pennings

37


JO13-1 Taxandria

JO13-1

Thijs de Kort

Lucas van Velzen

JO13-1

Storm van Reusel

Floris van de Sanden

JO13-1

38

JO13-1

JO13-1

Coen Vugs

Gijs Klein Swormink

JO13-1

Sjimmy de Coninck

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Peer Ceulen

Stijn van de Ven


RenĂŠ Berden

Leider JO13-1

Rob van de Sanden

Julian Wouters

Leider JO13-1

Leider JO13-1

JO13-1

Leen Augustijn

Luca Weenink

JO13-1

Miguel Vismans

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Tijn Vermeer

Ruben Martin

39


JO13-2 Taxandria

JO13-2

Sem van Dongen

Ivar van Eijk

JO13-2

Ruben de Bruijn

Yera Ausma

JO13-2

40

JO13-2

JO13-2

Luuk Bogaers

Tobias Verschuuren

JO13-2

Luqman Omar Ali

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Casper Heinen

Rick van Hal


Frank Bogaers

Leider JO13-2

Tijl Wieten

Stef Vlaminckx

Leider JO13-2

JO13-2

JO13-2

Lucas van der Wegen

Jules Stolk

JO13-2

Mees Meulendijks

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Boas Meeuwis

Paul Ruijs

41


JO13-3 Taxandria

Adnaan Ali

JO13-3

Stig van der Linden

Jakuub Omar Ali

Erwin van Breda

Leider JO13-3

Leider JO13-3

JO13-3

JO13-3

Mick Schalken

Kars van de Eijnde

JO13-3

Sjoerd Laros

JO13-3

Jip van Breda

JO13-3

JO13-3

42

JO13-3

Gijs de Bie

Jesse Janse

Guus Welsing

Luuk Somers

JO13-3

JO13-3

Giel Ambagtsheer

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Maties van Diemen

Ward Welsing


VERKOOP • AANKOOP • TAXATIES • HUUR • VERHUUR • NIEUWBOUW Kerkstraat 5 | 5061 EG Oisterwijk | T. 013 - 529 30 30 | E. info@kroonhuis.nl |

KROONHUIS.NL

Trotse hoofdsponsor van Taxandria

Oisterwijk Haaren Vught Udenhout

Baerdijk 20 Driehoeven 76 Moleneindplein 5a Kreitenmolenstraat 13

5061 5076 5262 5071

GG BJ CW BA

013-5212001 0411-621276 073-6560960 013-5110511


JO12-1 Taxandria

JO12-1

Daan Verstijnen

JO12-1

JO12-1

Max de Bont

Reece Jones

JO12-1

JO12-1

Samuel Machado

Jor Nouwens

Stefan Ulijn

JO12-1

Luuk Slikker

JO12-1

44

JO12-1

JO12-1

Lars Sijperda

Teun Verheijen


JO12-1

JO12-1

Niek Vermeer

Thomas Willemse

JO12-1

JO12-1

Pepijn Winkens

Julius van Wijnbergen

Leider JO12-1

JO12-1

Lars Dapper

Jur Haans

Leider JO12-1

Leider JO12-1

Louis Machado

Bart van Riel

45


JO11-1 Taxandria

JO11-1

Sebastiaan van den Bosch

JO11-1

Sam Baden

Loet Ceulen

Matthijs Froklage

JO11-1

JO11-1

46

JO11-1

JO11-1

Asier van Bommel

Lucas Lanslots


JO11-1

Mats Rovers

JO11-1

Jasper School

Leider JO11-1

Goos Wieten

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Stijn de Vreeze

Matthijs Zeeman

Frans van den Bosch

47


JO11-2 Taxandria

Mohamoud Ali

Stijn van den Oever

JO11-2

Ide Nagelhout

JO11-2

48

Kyan Jacobs

JO11-2

JO11-2

Willem Jan de Landmeter

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Dean Rozen

Yuusuf Omar Ali


Marc Jacobs

Leider JO11-2

Ferry Nagelhout

Yorn van Caulil

Leider JO11-2

Leider JO11-2

Leider JO11-2

Kenneth Alting

Mees Alting

JO11-2

Max Schuermans

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Lynn Schellekens

Eric Schellekens

49


JO10-1 Taxandria

JO10-1

Jens van den Aker

JO10-1

JO10-1

Yazan Alfares

Pepijn Dominicus

Koen Verheijen

Leider JO10-1

Cayden van Zuidam

Sjors van Nispen

Leider JO10-1

50

JO10-1

JO10-1

Gijs Verheijen

César Simon Machado

JO10-1

Floris Kruijssen

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Tomas de Kock

Eduard van Nispen


JO10-2 Taxandria

JO10-2 JO10-2

Thijs Joore

Mies van de Loo

Leider JO10-2

JO10-2

JO10-2

Koen Verstijnen

Joey Broeks

JO10-2

Faas van Grinsven

JO10-2

Beau Staps

Lex de Bont

JO10-2

JO10-2

Guus van Diessen

JO10-2

JO10-2

Noah Verschuuren

Max Wilborts

Henk van Grinsven

51


JO10-3 Taxandria

Max de Bes

Tobias van Geloven

JO10-3

JO10-3

Luuk van Rijsewijk

Jayden Snoeren

Tygo van Zanten

Jurgen van Geloven

Leider JO10-3

Leider JO10-3

52

JO10-3

JO10-3

Finn Somers

Kees Dekker

JO10-3

JO10-3

Gijs van de Geer

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Sjoerd van Beek

Aart-Jan de Bes


JO10-4 Taxandria

Gijs van Gorkom

JO10-4

JO10-4

JO10-4

Lars Barends

Lili Huberts

JO10-4

JO10-4

Max Klijn

Jonas van Nunen

Olav Spijkers

Leider JO10-4

Roel Hoosemans

Luuk Spijkers

Leider JO10-4

Leider JO10-4

JO10-4

Joren Hoosemans

JO10-4

JO10-4

Dani Salas Alfonso

Jeroen Barends

53


JO9-1 Taxandria

Noud Heijmans

JO9-1

Tobias Baars

JO9-1

54

JO9-1

JO9-1

Tomas van den Anker

Lucas Ligtvoet


Xander Verhoeven

Thijs Levens

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Emmy Rovers

Lukas de Graaf

Leider JO9-1

Leider JO9-1

Jeroen Heijmans

Joris van den Anker

55


JO9-2 Taxandria

JO9-2

JO9-2

Lucas de Moor

Tygo van Gemert

Daan Verhagen

JO9-2

Brent van Ierlant

JO9-2

56

JO9-2

JO9-2

Willem Germans

Kas Verhoeven


JO9-2

Wiebe Visser

Leider JO9-2

Ralph Maas

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Guillaume Smits

Willem de Niet

Erik van Gemert

57


JO8-1 Taxandria

JO8-1

JO8-1

River van Zuidam

Tijmen de Gier

Jelte de Gier

Leider JO8-1

Stan Schellekens

Gijs Verstijnen

Leider JO8-1

58

JO8-1

JO8-1

Boet van der Wiel

Jaap van Laarhoven

JO8-1

Fabian den Hartog

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Mats van der Heijden

Bas van der Heijden


JO8-2 Taxandria

JO8-2

Diederik van Liempd

Mascotte JO8-2

Beau van de Wiel

Vince van Oirschot

Leider JO8-2

JO8-2

JO8-2

Robin van Keulen

Jules Wouters

JO8-2

Xander Stegeman

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Jens van de Eijnde

Jochem van de Wiel

Cruyffje

59


Mini’s Taxandria

Mini’s

Mees Janssen

Mini’s

Taeke Froklage

Mini’s

Mini’s

Karlijn Visser

Ole Hoosemans

Geer van de Hein

Mini’s

60

Mini’s

Mini’s

Tomas Kriekaard

Teun Möller


Mini’s

Tijn de Graaf

Mini’s

Semi Fissoune

Mini’s

Ries van der Zwan

Coördinator Mini’s

Mark de Graaf

61


Jeugdcommissie Taxandria

Erwin van Rooij

Jeugdcommissie

John van Leest

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Mabel Bross

Hans de Man

Scheidsrechters Taxandria

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Eric Schepens

Johan Zijp

Edwin Rijksen

Scheidsrechter

Ad Dekkers

Scheidsrechter

62

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Bart van de Weijdeven

Koos Cornelissen


Op zoek naar inspiratie voor het avondeten? Vind een lekker recept op onze website. Kijk voor dit recept en meer lekkere gerechten op emte.nl/recepten


Vrijwilligers Taxandria

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Ad van de Aker

Rick Heijstee

Jan Smulders

Vrijwilliger

Lieke de Man

Maria Kaloudis

Vrijwilliger

64

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Ans van Berkel

Carmen Maas

Vrijwilliger

Henk van Berkel

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Riky Smulders

Corien de Jong


Dorpsstraat 11G 5061 HH Oisterwijk 013 - 720 07 72 info@rasa-oisterwijk.nl www.rasa-oisterwijk.nl

Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, kinderfeestjes, familiedagen en meer… Vanaf €15,- p.p. Kijk gerust op www.escaperoomkvl.nl & www.escaperoomfortisabella.nl

RKSV Taxandria bedankt

alle sponsors, leden en vrijwilligers voor hun medewerking!


TEAMPLAATJES Taxandria

Taxandria 1

Taxandria 1

Taxandria 2

Taxandria 1

Taxandria 3

Taxandria 2

Taxandria 3

Taxandria 4

Taxandria 3

Zaterdag 2

66

Taxandria 4

Taxandria 4

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Taxandria 2

Veteranen

Veteranen

Veteranen


TEAMPLAATJES Taxandria

Taxandria Vrouwen 1

Taxandria Vrouwen 1

J019-1

Taxandria Vrouwen 1

J019-2

JO19-2

JO19-1

J019-3

JO19-2

J019-4

JO19-3

JO19-3

JO19-4

JO19-4

JO19-1

J017-1

JO17-1

JO17-1

67


TEAMPLAATJES Taxandria

J017-2

JO17-2

J017-3

JO17-2

J017-4

JO17-3

JO17-4

J015-1

JO17-4

J015-2

68

JO15-1

JO15-1

JO15-2

JO15-2

JO17-3

J015-3

JO15-3

JO15-3


TEAMPLAATJES Taxandria

J013-1

JO13-1

J013-2

JO13-1

J013-3

JO13-2

JO13-3

J012-1

JO13-3

J011-1

JO12-1

JO12-1

JO11-1

JO11-1

JO13-2

J011-2

JO11-2

JO11-2

69


TEAMPLAATJES Taxandria

J010-1

JO10-1

J010-2

JO10-1

J010-3

JO10-2

JO10-3

J010-4

JO10-3

J09-1

70

JO10-4

JO10-4

JO9-1

JO9-1

JO10-2

J09-2

JO9-2

JO9-2


TEAMPLAATJES Taxandria

J08-1

JO8-1

JO8-1

Mini’s

J08-2

JO8-2

JO8-2

Mini’s

Mini’s

71


Boxtelsebaan 28 • 5061 VD Oisterwijk • Tel.: 013 - 528 21 62 www.marcovandenberg.nl


Meld je aan voor en ontvang een gratis appeltaart cadeau na besteding van â‚Ź 25.- met je FijnproeversPas. Gratis roomboter appeltaart ter waarde van

3.99

Op=op!

Bereid in eigen winkel!

Ben je nog geen Fijnproever? Meld je dan nu aan voor Fijnproevers en ontvang een gratis welkomstverrassing na de eerste besteding van â‚Ź 25,- met je geregistreerde FijnproeversPas. Haal de pas op bij de kassa in de winkel en ga snel naar www.emte.nl/fijnproevers. Daar activeer je de FijnproeversPas door je gegevens in te vullen. Dat levert ook meteen voordeel op, want met een geactiveerde pas kun je winkelen in de FijnproeversShop. Winkelen in de FijnproeverShop, dat is pas voordelig.


Spaaroverzicht Taxandria

BESTUUR

JO19-1

JO17-1

o Stephan van Sante o John Loonen o Ton Willems o Rene de Jong

o Jelle van Houtert o Teun Ackermans o Max Baaten o Tom Beks o Roel Boogaers o Victor van den Brand o Friso Demeijer o Huub van Eijndhoven o Tobias van Gool o Michel Harms o Jelmer Meyer o Jens Pijnenburg o Siebe Spee o Wessel Spee o Martijn Thomas o Moos Verboven o Friso van den Wildenberg o Ton van Houtert o Hans Clijsen o Marcel Tholen

o Rick van Unnik o Bas van den Bijgaart o Ties Boogaers o Ko Buijnsters o Boudewijn de Groot o Jip Jansen o Jan Kavelaars o Huub Kavelaars o Tim Planken o Pieter Puts o Jaap Robben o Luuk Vervoord o Ruben Vismans o Jaap de Vries o Stijn de Wit o Jur Haans o Bart Puts o Kees Pellis o Marcel Tholen

JO19-2

o Gijs Bakkeren o Merijn Athmer o Thomas Bak o Job van den Bijgaart o Max Bogaers o Thijs Counotte o Ilias Errhioui o Walid Fissoune o Daan Hamers o Jens van Rooij o Max van Rossum o Luc Spierings o Lucas aan de Stegge o Thomas Verhaegen o Christiaan van Zon o Bas Boogaers o Frank Bogaers o Maarten van Rossum o Rene van de Hout o Dirk Bakkeren

TAXANDRIA 1

o Ramon Doomen o Dennis van Berkel o Thom Bertens o Max van Dongen o Chiem Liebeton o Jur Haans o Peter de Jong o Paul Peters o Job van Riel o Paul Spoormakers o Geert van de Ven o Freek van Venrooy o Nicky Wolfs o Maikel Wolfs o Edwin Verheijen o Ad van Riel o Marcel Tholen

TAXANDRIA 2 o Floris van Sante o Bart van Riel o Nikos Patty o Teun van den Braak o Koen van Vught o Jorian Dekkers o Olivier Meier Mattern o Pepijn van Gestel o Sander Verhoeven o Martijn Pessers o Ruben Martin o Niek Wimmers o Daan de Jong o René Berden

TAXANDRIA 3

o Marco Slikker o Tom Vriens o Nicky Bertens o Thijs Vriens o Jeffrey Steel

TAXANDRIA 4

o Joris Robben o Nicky de Man o Roy Peters o Dennis Meeuwis o Ramon Hobbelen o Stephan van Kempen o Camiel van Leest

ZATERDAG 2

o Coen Damen o Lauran van Gorp o Koen Hendriks o Max van de Laar o Bryan de Rooij o Mathijs Roosen o Bas Smits o Loek Smits o Koen van Vugt o Tim van Beurden

VETERANEN o Joost Bosmans

74

o Mustafa Eskandori o Bram Alkemade o Patrick Cohen o Valentijn Elias o Giel Heuvelmans o Sven Op ‘t Hoog o Niels van den Hout o Rick Massuger o Tobi Molenschot o Julien van Rooij o Hidde Servaas o Pieter van de Ven o Jelle de Vries o Stef van Diessen o Hans Op ‘t Hoog

JO19-3 o Gijs Scheffers o Vincent Cornax o Luuk van Diessen o Tarn van Eijk o Willem Gillis o Tom van den Hout o Coen de Kruijf o Marnix van Roijen o Xander Snijtsheuvel o Olivier Walschots o Tijn Wolfs o Erik van der Heijden

JO19-4 o Jarn Joosen o Liam Haans o Laurens-Jan Hermkens o Thom Bekkers o Thomas Christ o Luuk Dingemans o Bjorn Boogaers o Thijs Heuvelmans o Syb Haans o Harm Vromans o Milan Timmermans o Jeremy Peetjens o Tim Reddering o Willem Stabel o Julian Haans o Ad Haans o Lucien Stabel

JO17-2

JO17-3 o Jan Kowalewski o Michiel Bastijn o Bob Bonfrer o Victor Kense o Teun van der Linden o Teun van de Pas o Emiel Peek o Jop Pothoven o Bart van Rijsewijk o Dirk Verhoeven o Willem Vromans o Willem van der Wolf o Tim van Ootmarsum o Julien Bogaers o Hans Verhoeven o Dion van de Pas

JO17-4 o Tom Veltman o Victor Daems o Tim van der Heijden o Willem Hille o Daniel van de Kolk o Max Leenknegt o Kevin van den Oetelaar o Teun Perebooms o Klaas van de Pol

o Thijs Regouw o Drik Stabel o Jules Wolfs o Peter Perebooms

JO15-1 o Cody van Esch o Sem van Breda o Bram van Eijndhoven o Youri de Groof o Lucas Harms o Kiet Knibbeler o Lars Martin o Mick van Leemput o Thijs Martin o Loek Meeuwis o Thomas ter Meulen o Sam van Ootmarsum o Enzo Vila Nova Matias o Floris van der Wolf o Job van Riel o Giel van de Ven

JO15-2 o Wouter Christianen o Bram van Dijk o Sven Dinkla o Sebastian van Gansewinkel o Olivier Goos o Dirk Mallant o Senne van der Steen o Daan Thomas o Giel Verhoeven o Fausto Vismans o Dirk Vromans o Daan de Waal o Jari Bles o Ton Christianen o Harold Goos o Jeroen Mallant

JO15-3 o Rens van Rijsewijk o Quinten Beerepoot o Luuk van den Bosch o Niels Jonkers o Thomas Knoben o Thomas van Leeuwen o Freek van der Linden o Viggo Panhuyzen o Sjors Pijnenburg o Jim van Rijsewijk o Sofian Toufalla o Jeroen Visser o Daan Wolfs o Marthijn Zijp o Remco Wolfs o Joost Pijnenburg

JO15-4 o Thijmen van den Nieuwenboer o Sacha de Coninck o Vincent Gonlag o Arthur Heinen o Thijs Meezen o Boet Pennings o Duuk Pennings o Rick Reddering o Joep Reddering o Sebastiaan van Riel o Lucas Tilanus


o Sjoerd Westerkamp o Bart Perebooms o Gijs Verlaan o Tim Pennings

o Lars Dapper o Jur Haans o Louis Machado o Bart van Riel

JO13-1

JO11-1

o Thijs de Kort o Peer Ceulen o Sjimmy de Coninck o Gijs Klein Swormink o Floris van de Sanden o Coen Vugs o Storm van Reusel o Lucas van Velzen o Stijn van de Ven o Tijn Vermeer o Miguel Vismans o Luca Weenink o Julian Wouters o Leen Augustijn o Rob van de Sanden o René Berden o Ruben Martin

o Sebastiaan van den Bosch o Sam Baden o Asier van Bommel o Loet Ceulen o Matthijs Froklage o Lucas Lanslots o Mats Rovers o Jasper School o Stijn de Vreeze o Goos Wieten o Matthijs Zeeman o Frans van den Bosch

JO13-2 o Sem van Dongen o Casper Heinen o Luqman Omar Ali o Tobias Verschuuren o Yera Ausma o Luuk Bogaers o Ruben de Bruijn o Ivar van Eijk o Rick van Hal o Boas Meeuwis o Mees Meulendijks o Jules Stolk o Stef Vlaminckx o Lucas van der Wegen o Tijl Wieten o Frank Bogaers o Paul Ruijs

JO13-3 o Maties van Diemen o Adnaan Ali o Luuk Somers o Giel Ambagtsheer o Gijs de Bie o Jip van Breda o Kars van de Eijnde o Jesse Janse o Sjoerd Laros o Stig van der Linden o Jakuub Omar Ali o Guus Welsing o Mick Schalken o Erwin van Breda o Ward Welsing

JO12-1 o Daan Verstijnen o Max de Bont o Reece Jones o Samuel Machado o Jor Nouwens o Lars Sijperda o Luuk Slikker o Stefan Ulijn o Teun Verheijen o Niek Vermeer o Thomas Willemse o Pepijn Winkens o Julius van Wijnbergen

JO11-2 o Dean Rozen o Mohamoud Ali o Kyan Jacobs o Willem Jan de Landmeter o Ide Nagelhout o Stijn van den Oever o Yuusuf Omar Ali o Lynn Schellekens o Max Schuermans o Mees Alting o Yorn van Caulil o Kenneth Alting o Ferry Nagelhout o Marc Jacobs o Eric Schellekens

JO10-1 o Jens van den Aker o Yazan Alfares o Pepijn Dominicus o Tomas de Kock o Floris Kruijssen o César Simon Machado o Sjors van Nispen o Gijs Verheijen o Cayden van Zuidam o Koen Verheijen o Eduard van Nispen

JO10-2

JO10-4

JEUGDCOMMISSIE

o Lars Barends o Gijs van Gorkom o Lili Huberts o Max Klijn o Jonas van Nunen o Dani Salas Alfonso o Luuk Spijkers o Joren Hoosemans o Roel Hoosemans o Olav Spijkers o Jeroen Barends

o Mabel Bross o John van Leest o Erwin van Rooij o Hans de Man

JO9-1 o Tomas van den Anker o Tobias Baars o Noud Heijmans o Lucas Ligtvoet o Emmy Rovers o Xander Verhoeven o Thijs Levens o Lukas de Graaf o Jeroen Heijmans o Joris van den Anker

JO9-2 o Lucas de Moor o Tygo van Gemert o Willem Germans o Brent van Ierlant o Daan Verhagen o Kas Verhoeven o Wiebe Visser o Guillaume Smits o Ralph Maas o Willem de Niet o Erik van Gemert

JO8-1 o River van Zuidam o Tijmen de Gier o Mats van der Heijden o Fabian den Hartog o Jaap van Laarhoven o Gijs Verstijnen o Boet van der Wiel o Stan Schellekens o Jelte de Gier o Bas van der Heijden

o Noah Verschuuren o Lex de Bont o Joey Broeks o Guus van Diessen o Faas van Grinsven o Thijs Joore o Mies van de Loo o Beau Staps o Koen Verstijnen o Max Wilborts o Henk van Grinsven

JO8-2

JO10-3

o Mees Janssen o Taeke Froklage o Ole Hoosemans o Karlijn Visser o Tomas Kriekaard o Geer van de Hein o Teun Möller o Tijn de Graaf o Semi Fissoune o Ries van der Zwan o Mark de Graaf

o Sjoerd van Beek o Max de Bes o Kees Dekker o Gijs van de Geer o Tobias van Geloven o Luuk van Rijsewijk o Jayden Snoeren o Finn Somers o Tygo van Zanten o Jurgen van Geloven o Aart-Jan de Bes

o Diederik van Liempd o Jens van de Eijnde o Xander Stegeman o Jules Wouters o Vince van Oirschot o Robin van Keulen o Beau van de Wiel o Jochem van de Wiel o Cruyffje

SCHEIDSRECHTERS o Eric Schepens o Johan Zijp o Bart van de Weijdeven o Ad Dekkers o Edwin Rijksen o Koos Cornelissen

VRIJWILLIGERS o Ad van de Aker o Rick Heijstee o Riky Smulders o Henk van Berkel o Carmen Maas o Maria Kaloudis o Ans van Berkel o Lieke de Man o Jan Smulders o Corien de Jong

TEAMPLAATJES oo Taxandria 1 oo Taxandria 2 oo Taxandria 3 oo Taxandria 4 oo Zaterdag 2 oo Veteranen oo Taxandria Vrouwen 1 oo J019-1 oo J019-2 oo J019-3 oo J019-4 oo J017-1 oo J017-2 oo J017-3 oo J017-4 oo J015-1 oo J015-2 oo J015-3 oo J013-1 oo J013-2 oo J013-3 oo J012-1 oo J011-1 oo J011-2 oo J010-1 oo J010-2 oo J010-3 oo J010-4 oo J09-1 oo J09-2 oo J08-1 oo J08-2 oo Mini’s

MINI’S

75


De lekkerste supermarkt van Oisterwijk

Openingstijden EMTÉ Oisterwijk Pannenschuurplein 32 5061 WP Oisterwijk www.emte.nl/oisterwijk

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur 08.00 - 20.00 uur

Vrijdag Zaterdag Zondag

08.00 - 21.00 uur 08.00 - 19.00 uur 11.00 - 18.00 uur

Taxandria  
Taxandria  

Taxandria Verzamelalbum

Advertisement