Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van SVV Scheveningen, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het SVV Scheveningen voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 600 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij SVV Scheveningen. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

BESTE LEDEN, Voor de derde maal in onze clubhistorie doen we mee aan de zogenaamde plaatjesactie. De vorige, in 2013, was een groot succes en we zijn Hoogvliet dan ook zeer dankbaar dat er ook dit seizoen een editie verschijnt. Mijn dank gaat naast Hoogvliet uit naar de organisatoren binnen onze club, zij hebben een schema moeten maken voor het maken van alle foto’s en dat ook moeten coördineren, ook gaat mijn dank uit naar een ieder die op de foto is gegaan. Sommige in alle vroegte en andere op een moment vlak voor of na een wedstrijd. Het was een leuk gezicht om op die twee zaterdagen te zien hoe enthousiast de één was en hoe cameraschuw de ander. Jij bent nu in het bezit van dit speciale album. Speciaal omdat het om dit seizoen gaat maar zeker speciaal omdat het om SVV Scheveningen gaat. Een verzameling van mensen die iets met onze mooie club te maken hebben. Of het nu gaat om spelers van ons 1e team, spelers van een jeugdteam, barmedewerkers of andere functionarissen binnen onze club, ze zijn straks allemaal te vinden in dit album. Tenminste als je ze allemaal hebt gespaard, of geruild. Met name dat laatste is toch mooi.. Zie je het voor je? “kan ik Ronald de Graaf ruilen voor Mark Wasmus of Piet Toet voor Barry Rog”. Veel plezier met sparen, ruilen en plakken en dan het album goed bewaren om over 20 jaar nog eens door te bladeren en terug te denken aan deze tijd. Ron Kleijn Voorzitter SVV Scheveningen

We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Scheveningen

3


DE HISTORIE VAN SVV SCHEVENINGEN

SVV Scheveningen is officieel opgericht in het café “Volksbelang”. In de Keizerstraat, tijdens een aldaar gehouden Oprichtingsvergadering, werd besloten tot de oprichting per 1 juli 1919 van een voetbalvereniging onder de naam SVV Scheveningen. Aanvankelijk bestond de vereniging alleen uit een Zondagafdeling, waarna pas in 1946 besloten werd ook op de zaterdag een afdeling te starten. In 1954 werd in een bewogen vergadering in het niet meer bestaande “Padro” aan de Jurriaan Kokstraat besloten om tot Betaald Voetbal over te gaan en werd onze vereniging bij de bond ingeschreven onder de naam: ‘’SCHEVENINGEN HOLLAND SPORT’’. Spelend in de Eredivisie kwamen clubs als AJAX en Feyenoord met angst en beven op bezoek op het roemruchte Houtrust. In het jaar 1964 werd besloten om de Betaald Voetbalafdeling en het Amateurvoetbal van elkaar te scheiden en ging de amateurafdeling onder haar vertrouwde naam SVV Scheveningen aan een nieuw hoofdstuk in haar al rijke geschiedenis toevoegen.. De Betaald Voetbalafdeling ging verder onder de naam ‘’Holland Sport’’ en is in 1974 gefuseerd met ADO. Onder de naam ‘’FC Den Haag’’ werden de wedstrijden afgewerkt in het Zuiderpark. De amateurafdeling speelde met zowel een Zaterdag- als een Zondagafdeling en ging in 1970 het huidige Houtrust complex bespelen. SVV Scheveningen heeft sinds de oprichting op vele locaties haar thuisbasis gehad en het frappante is dat de locaties veelal buiten Scheveningen lagen. De ouderen onder u zullen ongetwijfeld nog wel eens terugdenken aan de mooie jaren op Duinhorst en, niet te vergeten, de periode dat SVV Scheveningen op het voormalige complex van VUC (met de beroemde ‘’wondertent’’) aan de Schenkkade haar tijdelijk onderkomen had. Maar wat een onbeschrijfelijk goed gevoel toen in 1969 de mededeling kwam, dat onze mooie club na zoveel verhuizingen voortaan het vermaarde Houtrust als thuisbasis kreeg toegewezen. SVV Scheveningen is toen echt tot bloei gekomen met zowel een Zaterdag- als Zondagafdeling, die beiden op KNVB niveau acteerden. Daarnaast een geweldige jeugdafdeling, die vele goede voetballers voortbracht, maar waar er ook altijd plaats was en is voor minder getalenteerde jongens en meiden, voor wie het voetbalplezier voorop staat. SVV Scheveningen werd een toonaangevende vereniging in de Haagse voetbalwereld, een status die men tot aan de dag van

4


vandaag nog altijd moeiteloos waarmaakt. Op sportief gebied is er veel veranderd in de afgelopen twintig jaar. Het 1e elftal kwam in het seizoen 1990 – 1991 voor het eerst uit op het allerhoogste niveau van het Nederlands Amateurvoetbal en speelt op het moment, dat dit prachtige voetbalalbum uitkomt, nog altijd op het één na hoogste podium van het Amateurvoetbal. Een moeilijke beslissing blijft natuurlijk de noodgedwongen opheffing van de Zondagafdeling. Ook een club als SVV Scheveningen ontkwam niet aan de sterk verminderde interesse voor het Zondagvoetbal. De vele succesvolle jaren zijn op dit moment geschiedenis, maar tijden kunnen in de loop der jaren zomaar weer veranderen en het kan zomaar gebeuren, dat ooit het Zondagvoetbal weer nieuwe impulsen krijgt.

Wij schrijven nu het jaar 2017 en SVV Scheveningen is, waar helaas in de afgelopen jaren vele Haagse voetbalclubs ophielden te bestaan, nog altijd een kerngezonde vereniging met een bloeiende senioren- en jeugdafdeling. SVV Scheveningen heeft in de afgelopen jaren ook steeds meer laten zien dat men zich verantwoordelijk voelt om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren, wat goed tot uiting komt door de vele activiteiten die in het kader van het ‘Buurthuis van de Toekomst’ worden georganiseerd. De enorme betrokkenheid van heel veel leden, wat tot uiting komt in een organisatie, staat als een huis. SVV Scheveningen is trots op zoveel vrijwilligers, zij zijn het hart van onze club.

Wij kijken er met u naar uit en zijn er heilig van overtuigd dat de “oude dame”in het Scheveningse verenigingsleven op 1 juli 2019 nog altijd springlevend is en wij beloven u dat wij altijd blijven streven om tot in de lengte van jaren de toongevende positie van ons “SVV Scheveningen” in de Haagse voetbalwereld waar te maken.

Wij staan aan de vooravond van de viering van ons 100-jarig bestaan op 1 juli 2019. Achter de schermen wordt door het jubileumteam hard gewerkt om in de maanden naar aanloop van deze gewaardige dag talloze activiteiten te organiseren, waar uiteraard al onze leden, oud-leden, sponsoren en supporters nauw bij betrokken worden.

5


Heren

Rody van de Beek

6

Thomas van den Berg

Heren Heren Heren

Patrick Appeldoorn

Danny Batenburg

Heren

Michael Batelaan

Heren

Mike Bal

Heren

Heren

Daniel Bal

Sven Wolsheimer

Jordie van Alphen

Heren

Mehmet Aldogan

Heren

Heren

Jesper Leerdam

Mitchel Buijs

Heren

Colin Langezaal

Heren

Heren

Reinout Groothoff

Heren

Heren

Heren

SVV Scheveningen

Maikel Binnekade

Matthew Boelhouwer


Brandon Robinson

Esin Gula

Heren Heren

Rosano Derby

Kevin Gomez Nieto

Heren

Marvin Gerritsen

Heren

Shalon Fransina

Heren

Heren

Samir El Moussaoui

Patrick van der Burgh

Leander Dassen

Heren

Luis Da Silva

Heren

Heren

Elion Da Silva

Johnny van der Burg

Heren

Heren

Joey Bruin

Heren

Heren

Heren

Heren Heren

Romeo Bron

Rody Havermans

Max Hermus

7


Heren

Amar Nandpersad

8

Moises Navarro

Heren Heren Heren

Mario Kok

Lars van ‘t Land

Heren

Stefan van der Kruk

Heren

Wesley de Kok

Heren

Heren

Mitchel de Kok

Jari de Jong

Johan Knoester

Heren

Martin Klokgieter

Heren

Heren

Peter Jungschläger

Lucas Houtzamer

Heren

Lesley Hooymans

Heren

Heren

Clay Hoekstra

Heren

Heren

Heren

SVV Scheveningen

Marvin Nieuwlaat

Tim Peters


Hakan Saliov

Andre Santos Salomao

Heren Heren

Johnny Roeleveld

Ruben Roos

Heren

Michael Roos

Heren

Dennis Rog

Heren

Heren

Barry Rog

Giovano van Ree

Danny Roeleveld

Heren

Leroy Resodihardjo

Heren

Heren

Juninho van Ree

Jaynand Raghosing

Heren

Heren

Arie Pronk

Heren

Heren

Heren

Heren Heren

Mitchell Post

Levi Schwiebbe

Brian Spaans

9


Heren

Heren

Wouter van Westrenen

10

Stephen Wiersma

Heren

Tom Verboon

Bjorn Wagenaar

Heren

Kevin Vroegop

Heren

Mitchell de Vlugt

Heren

Heren

Youri Vermeulen

Lorenzo Verbaan

Heren

Desmond Toet

Heren

Heren

Christiaan Theos

Heren

Koen Teske

Heren

Heren

Robert Steemers

Heren

Heren

SVV Scheveningen

Lorenzo Wong

Ruud Zonneveld


Heren

Mark Wasmus

Jean-Philipe van Geest

Heren Heren

Bart Passchier

Onno Kolijn

Heren

Sander Dijkhuizen

Heren

Jean Paul Pronk

Heren

Heren

Marcus Garcia

Micha Verwey

Heren

Milan van Meekeren

Heren

Heren

Zakaria Ezzine

Heren

Heren

Heren

Kees Siepelinga

Johan Bosman

Ron Cramer

11


Dames

Dewi Keizer

Jorien van Kempen

Ciara Koppenaal

Dames

Ngozi Emeh

Dames

Dames

Dames

Dames

SVV Scheveningen

DesirĂŠe Pronk

12

Cindy Schipper

Dames

Dames

Dames

Dames

Kim Mans

EsmeĂŠ Sidler

Dani van der Graaff


Kaylee Vrolijk

Sharon de Zoete

Devon van der Toorn

Dames

Naomi Bron

Dames

Dames

Nancy Toet

Dames

Dames

Dames

Dames Dames

Kaylee Taal

Sabine Verheij

Jeanine Zoutenbier

13


14

Maurice Langstraat

Leo Pronk

Mario Taal Trainer Heren 1

Marco Lange

Grensrechter Vrouwen 1

Peter Hofstede Materiaalman Heren 1

Teammanager Heren 2

Grensrechter Heren 2

Dave van der Zwan

Leider Vrouwen 1

Trainer Vrouwen 1

Keeperstrainer

Teammanager Heren 3

Assistent Trainer Heren 1

Trainer Heren 2

Teammanager Heren 1

Technische staf en kader Heren 1,2,3 en Dames 1 SVV Scheveningen

Sascha Tuijt

Maurice der Toorn Ruud Toet

Marco Pronk

John Blok

Ed Sidler


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Onder 19

Schwendell Cijntje

16

Marc Cramer

Onder 19

Kilian Buis

Onder 19

Jan Toet

Onder 19

Onder 19

Sander van den Bree

Onder 19

Onder 19

Onder 19

SVV Scheveningen

Amine El Farissi

Ahmed El Mokadmi


Nadir Radi

Sunaj Rambaran

Mohamed Lamsallak

Onder 19

Robert Kuijper

Onder 19

Onder 19

Alvin Kimu Ngoy

Onder 19

Onder 19

Onder 19

Onder 19 Onder 19

Jody Erkens

Phacha Verhoeven

DaniĂŤl van Wijk

17


Onder 18

Onder 18

SVV Scheveningen

Jerzy van Huuksloot

Onder 17

Stan Ammeraal

18

Maxim Bogomaz

Onder 17

Ricardo Alberti

Onder 17

Wesley van der Wel

Onder 17

Onder 17

Deen Noraddin

Onder 17

Onder 17

Onder 17

SVV Scheveningen

Michel Breugem

Ricardo Chotoe


Onder 17

Salaheddine Grar

Ouil Haddadi

Onder 17

Ruchir Gobind

Onder 17

Gandhy Funzi

Onder 17

Issam El Masoudi

Onder 17

Onder 17

Bilal El Masoudi

Onder 17

Onder 17

Onder 17

SVV Scheveningen

Tabris Kaijoem

Mert Kilinc

19


Onder 17

Onder 17

SVV Scheveningen

Dimitry Osipow

20

Andres Martina

Alexe Otto

Onder 17

Delano Nohar

Onder 17

Lorenzo Mazzella di Bosco

Onder 17

Onder 17

Onder 17

Damian Mallee

Onder 17

Onder 17

Onder 17

DaniĂŤlle Klinkhamer

Daan Rog

Marco Sadraus


Onder 17

Artur Towmansjan

Melle van ‘t Zet

Hussain Jafar

Onder 17

Salim Zernad

Onder 17

Rick Vrolijk

Onder 17

Onder 17

Onder 17

Noah Touray

Onder 17

Onder 17

Onder 17

Baptiste Serres

Anouar Zibouh

Ismail Ballouti

21


Onder 15

Onder 15

Daan de Graaf

22

Timmy Hakkaart

Onder 15

Sacha van Baalen

Resul Cicek

Onder 15

Lars Bouman

Onder 15

DaniĂŤl Blanco

Onder 15

Onder 15

Ricky Batenburg

Adam Azzouzi

Onder 15

Ricky de Jager

Onder 15

Onder 15

Wessel Harfertkamp

Onder 15

Ruben Liefhebber

Onder 15

Onder 15

Luuk Driessen

Onder 15

Onder 15

SVV Scheveningen

Fleur den Heijer

Jelle den Heijer


Onder 15

Onder 15

Senna van den Oever

Sean Ojong Arrey

Onder 15 Onder 15

DaniĂŤl Lont

Norman Njikam

Onder 15

Obe de Muyt

Onder 15

Marios Manousakis

Onder 15

Onder 15

Gabriel Lugthart

Justin Knoester

Lars Lichtenhahn

Onder 15

Sven de Lange

Onder 15

Onder 15

Damian Kromopawiro

Onder 15

Onder 15

Onder 15

Bradley Klein

Jamy van Oosten

Colin Plug

23


Onder 15

Onder 15

SVV Scheveningen

Gregory Schotmeijer

24

Corentin Serres

Onder 15 Onder 15

Kenan Pownall

Mika Roeleveld

Onder 15

Justin Raats

Onder 15

Tim Pronk

Onder 15

Onder 15

Joey Pronk

Lucas Pozsgay

Onder 15

Jamie Postema

Onder 15

Onder 15

Milan van der Pol

Onder 15

Onder 15

Onder 15

Giovanni Plugge

Ardy Spaans

Lenny Taal


Onder 15

Kasper van der Zoen

Quincy Vrolijk

Onder 15 Onder 15

Sven Tuit

Jari Wesselink

Onder 15

Alexandre Waller

Onder 15

Dani Vrolijk

Onder 15

Onder 15

Mikey Vink

Nigel den Heijer

Onder 15

Lourens Spaans

Onder 15

Onder 15

Wessel van der Toorn

Onder 15

Onder 15

Onder 15

John Tiggelaven

Dyonne Bal

Rosanna Vellema

25


Onder 13

Onder 13

SVV Scheveningen

Thom Ammeraal

26

Onder 13

Reduan Abusada

Louis Aurdal

Joshua Adams

Onder 13

Onder 13

Sam Harteveld

Onder 13

Onder 13

Nikita Pugaev

Onder 13

Onder 13

Onder 13

Bjorn de Jong

Jari de Jong

Jayden Batenburg


Onder 13

Joey-Dino Mahomed

Onder 13

Gabriel Martina

Jaimi van der Laan

Onder 13

Jayden Keus

Karel Dijkstra

Onder 13

Onder 13

Sacha Brouwer

Onder 13

Onder 13

Onder 13

Onder 13

Mike Biever

Milica Pesalj

Jeremy Markus

27


Onder 13

Luka Randelovic

Onder 13

Onder 13

Davey Valkenburgh

Maximilian Schulmeister

Onder 13

Dries Postema

Jim van den Oever

Onder 13

Onder 13

Mitchel Knoester

28

Onder 13

Onder 13

Onder 13

SVV Scheveningen

Bjorn Spaans

Djesly Roeleveld


Onder 13

Cailean Verbaan

DamiĂŤn Vink

Emma de Man

Onder 13

Jamie Vink

Onder 13

Max Vermeulen

Onder 13

Onder 13

Onder 13

Britt Roeleveld

Onder 13

Onder 13

Onder 13

Andrei Cipu

Tom Vogeler

Celine van der Toorn

29


Onder 12

Onder 12

SVV Scheveningen

David Kila

30

Zachery Nzeda

Onder 12 Onder 12

Julian van der Hak

Harry Kelly

Onder 12

Max van den Bergh

Onder 12

Matthew Hernan

Onder 12

Onder 12

Nawfal Ait El Hadj

Fares El Gohary

Onder 12

Quinten Falck

Onder 12

Onder 12

Sven Braam

Onder 12

Onder 12

Onder 12

HermĂŠs Meyer

Sem Wessels

Vlad Neata


Guillermo Hernandez

RafaĂŤl Wakum

Onder 12

Mick van den Oever

Shadey Swalef

Onder 12

Pablo Roldan

Onder 12

Omar Saidi

Onder 12

Onder 12

Caitlin Redwood Petit

Maddy van der Niet

Onder 12

Onder 12

Youssef Boujnane

Onder 12

Onder 12

Onder 12

Onder 12 Onder 12

Sacha Brouwer

Esben Wijers

Dennis de Zeeuw

31


Onder 11

Onder 11

Gustavo Balbuena Parades

32

Victor de Beausse

Nicolas Ball-Garmendia

Onder 11

Nuno Alexandre

Onder 11

Finn Spaans

Onder 11

Onder 11

Sean de Ruiter

Onder 11

Lukas Spaans

Onder 11

Onder 11

Ilija Randelovic

Onder 11

Onder 11

SVV Scheveningen

Tycho van den Bergh

Eskil Bocciarelli


Onder 11

Onder 11

Tim Klinkhamer

Onder 11

Dylan Hogeland

Levi Oud

Onder 11

Elliot Elford

Anthony Dijkhuizen

Onder 11

Onder 11

Anil Cicek

Arne Butke

Onder 11

Onder 11

Onder 11

Onder 11

Ilya Bogomaz

Frank Kaffa

Borja Pastor Ramon

33


Onder 11

Onder 11

Davy Raats

34

Onder 11

Gijs Stoter

Sebastiaan Kursten

Onder 11

Jesse Spaans

Kay Pozsgay

Onder 11

Onder 11

Lorenzo Meijer

Onder 11

Destin Maitimoe

Onder 11

Onder 11

Nnanyerem Emeh

Onder 11

Onder 11

SVV Scheveningen

Jordy Evers

Hugh Cassidy


Onder 11

Onder 11

Jacob Heldt

Onder 11

Cheyenne Markus

Victor von der Hardt

Onder 11

Marco CĂźppers

Jens Hafterkamp

Onder 11

Onder 11

Jesse Haazebroek

Yassine Grar

Onder 11

Onder 11

Onder 11

Onder 11

Dani Vluggen

Tessel Rijpstra

Mace den Heijer

35


Onder 10

Onder 10

Niklas Aurdal

36

Denys Baranov

Emily BaufumĂŠ

Onder 10

Vince Knijnenburg

Onder 10

Sem Dillewaard

Onder 10

Onder 10

Quinn Jap-a-Joe

Onder 10

Tobias Rosskogler

Onder 10

Onder 10

Conner de Ruiter

Onder 10

Onder 10

SVV Scheveningen

Xavi Barreiro de Leon

Redouane Bouachmin


Onder 10

Onder 10

Kenji Scholten

Isaiah Adams

Onder 10

Joshua van Dalen

Hasan Talha Ayyildiz

Onder 10

Thijs de Graaf

Onder 10

Mac Riezenkamp

Onder 10

Onder 10

Nikolas Kreissl

Onder 10

Onder 10

Onder 10

Kevin Batenburg

Joyce Knoester

Gwenn de Ruiter

37


Onder 9

Tijn Landmeter

38

Yaden Doerga

Onder 9 Onder 9 Onder 9

Basso Fleers

Max Butler

Onder 9

Jayson Koning

Onder 9

Chava Kila

Onder 9

Onder 9

Joshua Gaddum

Malek Abomohamed

Vilgot Bocciarelli

Onder 9

Hannes Beerkens

Onder 9

Onder 9

Tiago Amorim

Levi Toet

Onder 9

Mouri Schagen

Onder 9

Onder 9

Tonnie van Engelen

Onder 9

Onder 9

Onder 9

SVV Scheveningen

Jan Misset

Bennet Njikam


Mike Verbaan

Johnny Cassidy

Onder 9 Onder 9

Jeffrey Spaans

Elias Wakum

Onder 9

Lucca Roso Mata

Onder 9

Abou Conte

Onder 9

Onder 9

Justin Viczitiu

Lucas Rossi

Juan Alexandre Martin

Onder 9

Stas Stankiewicz

Onder 9

Onder 9

Alexander Schulmeister

Daniel Rodriguez Arias

Onder 9

Onder 9

Luka Radosavljevic

Onder 9

Onder 9

Onder 9

Onder 9 Onder 9

Patrick Raats

Alvaro Alexandre Martin

Luc Vogeler

39


Onder 8

Dena van den Toorn

40

Jordy Falck

Onder 8

Sjoerd van Zoen

Onder 8

Vinni Roos

Onder 8

Onder 8

Djomany Harteveld

Onder 8

Onder 8

Onder 8

SVV Scheveningen

Quinn Kaffa

Rayen Postema


ELKE MAANDAG EN ZATERDAG

alle medium pizza’s

4. DEAL! REAL

99 per stuk

Bij afhalen

SCHEVENINGEN • Zeesluisweg 6

T 070 30 60 022

30679_Scheveningen_A5_advertentie_realdeal.indd 1

IN & W A GHOOFDSPONSORS P SVV SCHEVENINGEN 2017-2018 U R IE HA DO N T Hoofdsponsors Hoofdsponsors Hoofdsponsors SVV Scheveningen SVV Scheveningen SVV Scheveningen 2017-2018: 2017-2018: 2017-2018: N O E D O N

eveningen 2017-2018:

SCHEVENINGEN SCHEVENINGEN SCHEVENINGEN

ijs k j i l e t h c a Amb I TA L I A A N S

MET BIOLOGISCHE MELK V E R S VA N D E B O E R

SCHEVENINGEN

W W W. D O N N A I J S . N L

07-07-15 12:47


Onder 7

Onder 7

Donny Pronk

42

Pol nijssen

Milan Batenburg

Onder 7

Emilio Ferre

Onder 7

Flynt Heilbronn

Onder 7

Onder 7

Alex Banda

Onder 7

Cees Windt

Onder 7

Onder 7

Nasiry Mwijage

Onder 7

Onder 7

SVV Scheveningen

Fender der Harst

Leroy Chan


Onder 7

Onder 7

Kay Knoester

Sten Beerkens

Onder 7

Emiehan Cicek

Bentley Roeleveld

Onder 7

Nick Postema

Onder 7

Levi Groot

Onder 7

Onder 7

Levi Berkel

Onder 7

Onder 7

Onder 7

Jessy Vluggen

Thor Duijne

Xavi Zoutenbier

43


Welcome to the family.

22

Geen 18, geen alcohol Met trots voor u gebrouwen

EB_werkt advertentie_deÆ’.pdf Gids_2017_SVVscheveningen.indd 22

1

18-08-17

08:43

werkt!

25-08-17 15:27

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 4

25-08-17 15:26

WWW.EB-WERKT.EU VAN PERSONEEL NAAR MEDEWERKER

Benut al het potentieel van je medewerker en haal meer rendement! De toewijding van je medewerker bepaalt hoe succesvol jij bent. Voel jij dat die toewijding niet 100 procent is? eb WERKT! legt de vinger op de zere plek en werkt met jou aan concrete verbetering (lees: maximaal rendement).

JEUGDSPONSOR EN SHIRTSPONSOR VAN HET 1e ELFTAL

(0344) 605076 VISIE

TRAINING

COACHING

Duidelijkheid en toekomstperspectief voor jou en je medewerkers

Werken aan de vaardigheden van jou werknemer

Altijd inspiratie en ondersteuning om je doel tebereiken

EB WERKT! DENKMODEL

EVENEMENTEN

PARTICIPATIEWET

Maak je medewerker betrokken met een inspirerende activiteit

Een baan voor moeilijk bemiddelbare werkzoekenden

Meer toewijding op werkvloer als leidinggevende het goede voorbeeld geven

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 44

25-08-17 15:28


FPL

DYNAMIC LOGISTICS

FOR EVERY LOGISTICAL CHALLENGE FPL dynamic logistic Sluisjesdijk 37 3087 AD Rotterdam adv_Hofstad_2015_HR.pdf Gids_2017_SVVscheveningen.indd 28

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 38

1

12-08-15

Tel: +31 (0)10-7470101 frits@fplnl.com or mail@fplnl.com 10:47

fplnl.com 25-08-17 15:27

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 8

25-08-17 15:26

25-08-17 15:28

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 30

25-08-17 15:27


Jeugdtrainers

Robin Spaans

46

Ton Roeleveld

Jeugdtrainers

Arie Toet

Jeugdtrainers

Patrick Knoester

Jeugdtrainers

Fred Pennings

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Jim CharitĂŠ

Willem Biever

Jeugdtrainers

Piet Toet

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Dirk Bal

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

SVV Scheveningen

Jan de Ruiter

Reno de Ruiter


Joris Klinkhamer

Ron Knijnenburg

Jeugdtrainers

Denis Kila

Jeugdtrainers

Marcel Harfterkamp

Mike Bernard

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Robert van den Oever

Raymond de Jong

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Edwin Kaffa

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Raymond Spaans

Werner Roos

Paul van den Berg

47


Jeugdtrainers

Pieter Spaans

48

Raymond Vluggen

Jeugdtrainers

Bud Amatdawoed

Jeugdtrainers

John van Dalen

Jeugdtrainers

Harold Schagen

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Menno Rikkers

Johnny Kaijoem

Jeugdtrainers

Tonny Postema

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Michael Vrolijk

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

SVV Scheveningen

John den Heijer

Hennie Kursten


Christiaan den Heijer

Arie de Jong

Keeperstrainer Jeugd

Keeperstrainer Jeugd

Keeperstrainer Jeugd

Keeperstrainer Jeugd

Coordinator Keeperstrainer Jeugd

Keeperstrainers Jeugd

SVV Scheveningen

Michael Hogeland

Ben de Jager

Dick Kok

49


Teamouders

Jennifer Bax

50

Danielle Falck

Teamouders Teamouders

Celine Neuteboom

Tineke Stoter

Teamouders

Petra Keus

Teamouders

Barry Rog

Teamouders

Teamouders

Karin Knoester

Leny Ravestein

Teamouders

Linda Sever

Teamouders

Teamouders

Ken Hernan

Teamouders

Teamouders

Teamouders

SVV Scheveningen

Shirley Toet

Mariel Niehien


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Bestuur

Gerard Roeleveld

52

Rob Vis

Bestuur

Ron Kleijn

Bestuur

Ronald de Graaf

Bestuur

Cees van den Berg

Bestuur

Bestuur

Theo Buijs

Bestuur

Bestuur

Bestuur

SVV Scheveningen

Jerry de Rijk

Kees Rog


Activiteitencommissie

Ramona Knijnenburg

Janet Ammeraal

Activiteitencommissie

Wendy Zoutenbier

Activiteitencommissie

Samantha Vluggen

Activiteitencommissie

Margreet de Ruiter

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Patricia de Graaf

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

SVV Scheveningen

Esmeralda Biever

Miranda Knoester

53


Kader

Kader

Kader

SVV Scheveningen

Marcel Kuijper

Kader

Angela Roeleveld

54

Leo Roeleveld

Bert Roeleveld

Kader

Jordy Turk

Kader

Petra Boelhouwer

Kader

Kader

Desiree den Heijer

Kader

Monique den Heijer

Kader

Kader

Jannie Bommezijn

Kader

Kader

Jolanda Ijspelder

Andre Roeleveld

Corrie van den Berg


Kader

Kader

Joop Korving

Kader

Kader

Dineke de Jong

Tom Scholten

Jose Kuijper

Kader CommerciĂŤle Zaken

Wout Bal

Miranda van den Berg

Kader

Arie Jong

Kader

Marco Toet

Kader

Kader

Kees van den Berg

Kader

Kader

Kader

Arie van Berkel

Patricia Cramer

Aschwin Falck

55


Medische Staf

Medische Staf

Medische Staf

SVV Scheveningen

Jos Ghijssels

56

Patrick Havik


Clubscheidsrechters

Clubscheidsrechters

Clubscheidsrechters

SVV Scheveningen

Kay Hulsegge

Naum Nastoski

57


Hoofdsponsors

Hoofdsponsor

Cees Hofland

58

Willem van Wijk

Hoofdsponsor

Frits Klaaijsen

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Harry Zarautz

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

SVV Scheveningen

Martin van den Berg

Leonard Pronk


Jacco Buis

Jubileum 100 jaar SVV Scheven-

Jubileum 100 jaar SVV Scheven-

Jubileum 100 jaar SVV Scheven-

Jubileum 100 jaar

SVV Scheveningen

Ton van Duijn

Cees Ouwenhand

59


Supportersvereniging

Supportersvereniging SVV Scheve-

Supportersvereniging SVV Scheve-

SVV Scheveningen

Maurice Batens

60

Richard van den Oever


FPL

DYNAMIC LOGISTICS

FOR EVERY LOGISTICAL CHALLENGE FPL dynamic logistic Sluisjesdijk 37 3087 AD Rotterdam

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 8

25-08-17 15:26

adv_Hofstad_2015_HR.pdf Gids_2017_SVVscheveningen.indd 28

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 30

25-08-17 15:27

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 38

1

12-08-15

Tel: +31 (0)10-7470101 frits@fplnl.com or mail@fplnl.com 10:47

fplnl.com 25-08-17 15:27

25-08-17 15:28


Teamplaatjes SVV Scheveningen

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie 62


Heren 2 en 3

Heren 2 en 3

Heren 2 en 3

Heren 2 en 3

Heren 2 en 3

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Heren 4 63


Teamplaatjes SVV Scheveningen

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Heren 5

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1 64


JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1 65


Teamplaatjes SVV Scheveningen

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2 66


JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 67


Teamplaatjes SVV Scheveningen

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3 68


JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1 69


Teamplaatjes SVV Scheveningen

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3 70


JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5 71


Teamplaatjes SVV Scheveningen

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2 72


JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4 73


Teamplaatjes SVV Scheveningen

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1 74


Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Kantinecrew

Kantinecrew

Kantinecrew

Kantinecrew

Kantinecrew 75


Spaaroverzicht SVV Scheveningen

Heren o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Reinout Groothoff Colin Langezaal Mitchel Buijs Sven Wolsheimer Jesper Leerdam Mehmet Aldogan Jordie van Alphen Patrick Appeldoorn Daniel Bal Mike Bal Michael Batelaan Danny Batenburg Rody van de Beek Thomas van den Berg Maikel Binnekade Matthew Boelhouwer Romeo Bron Joey Bruin Johnny van der Burg Patrick van der Burgh Elion Da Silva Luis Da Silva Leander Dassen Rosano Derby Samir El Moussaoui Shalon Fransina Marvin Gerritsen Kevin Gomez Nieto Brandon Robinson Esin Gula Rody Havermans Max Hermus Clay Hoekstra Lesley Hooymans Lucas Houtzamer Jari de Jong Peter Jungschläger Martin Klokgieter Johan Knoester Mario Kok Mitchel de Kok Wesley de Kok Stefan van der Kruk Lars van ‘t Land Amar Nandpersad Moises Navarro Marvin Nieuwlaat Tim Peters Mitchell Post Arie Pronk Jaynand Raghosing Giovano van Ree Juninho van Ree Leroy Resodihardjo Danny Roeleveld Johnny Roeleveld Barry Rog Dennis Rog Michael Roos Ruben Roos Hakan Saliov Andre Santos Salomao Levi Schwiebbe Brian Spaans Robert Steemers Koen Teske Christiaan Theos Desmond Toet Lorenzo Verbaan Tom Verboon Youri Vermeulen Mitchell de Vlugt Kevin Vroegop Bjorn Wagenaar

76

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Wouter van Westrenen Stephen Wiersma Lorenzo Wong Ruud Zonneveld Kees Siepelinga Zakaria Ezzine Milan van Meekeren Micha Verwey Bart Passchier Marcus Garcia Jean Paul Pronk Sander Dijkhuizen Onno Kolijn Mark Wasmus Jean-Philipe van Geest Johan Bosman Ron Cramer

Dames o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ngozi Emeh Dewi Keizer Jorien van Kempen Ciara Koppenaal Kim Mans Desirée Pronk Cindy Schipper Esmeé Sidler Dani van der Graaff Kaylee Taal Nancy Toet Naomi Bron Devon van der Toorn Kaylee Vrolijk Sharon de Zoete Sabine Verheij Jeanine Zoutenbier

Technische staf en kader Heren 1,2,3 en Dames 1 o o o o o o o o o o o o

Dave van der Zwan Marco Lange Sascha Tuijt Ruud Toet Peter Hofstede Leo Pronk Marco Pronk John Blok Maurice Langstraat Mario Taal Maurice der Toorn Ed Sidler

Onder 19 o o o o o o o o o o o o o o o

Sander van den Bree Jan Toet Kilian Buis Schwendell Cijntje Marc Cramer Amine El Farissi Ahmed El Mokadmi Jody Erkens Alvin Kimu Ngoy Robert Kuijper Mohamed Lamsallak Nadir Radi Sunaj Rambaran Phacha Verhoeven Daniël van Wijk

Onder 18 o Jerzy van Huuksloot

Onder 17 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Deen Noraddin Wesley van der Wel Ricardo Alberti Stan Ammeraal Maxim Bogomaz Michel Breugem Ricardo Chotoe Bilal El Masoudi Issam El Masoudi Gandhy Funzi Ruchir Gobind Salaheddine Grar Ouil Haddadi Tabris Kaijoem Mert Kilinc Daniëlle Klinkhamer Damian Mallee Andres Martina Lorenzo Mazzella di Bosco Delano Nohar Dimitry Osipow Alexe Otto Daan Rog Marco Sadraus Baptiste Serres Noah Touray Artur Towmansjan Rick Vrolijk Salim Zernad Melle van ‘t Zet Hussain Jafar Anouar Zibouh Ismail Ballouti

Onder 15 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Luuk Driessen Ruben Liefhebber Wessel Harfertkamp Ricky de Jager Adam Azzouzi Sacha van Baalen Ricky Batenburg Daniël Blanco Lars Bouman Resul Cicek Daan de Graaf Timmy Hakkaart Fleur den Heijer Jelle den Heijer Bradley Klein Justin Knoester Damian Kromopawiro Sven de Lange Lars Lichtenhahn Daniël Lont Gabriel Lugthart Marios Manousakis Obe de Muyt Norman Njikam Senna van den Oever Sean Ojong Arrey Jamy van Oosten Colin Plug Giovanni Plugge Milan van der Pol Jamie Postema Lucas Pozsgay Kenan Pownall Joey Pronk Tim Pronk Justin Raats Mika Roeleveld Gregory Schotmeijer Corentin Serres

o o o o o o o o o o o o o o o

Ardy Spaans Lenny Taal John Tiggelaven Wessel van der Toorn Lourens Spaans Nigel den Heijer Sven Tuit Mikey Vink Dani Vrolijk Alexandre Waller Jari Wesselink Kasper van der Zoen Quincy Vrolijk Dyonne Bal Rosanna Vellema

Onder 13 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bjorn de Jong Nikita Pugaev Sam Harteveld Reduan Abusada Joshua Adams Thom Ammeraal Louis Aurdal Jari de Jong Jayden Batenburg Mike Biever Sacha Brouwer Karel Dijkstra Jayden Keus Jaimi van der Laan Joey-Dino Mahomed Gabriel Martina Milica Pesalj Jeremy Markus Mitchel Knoester Jim van den Oever Dries Postema Maximilian Schulmeister Luka Randelovic Davey Valkenburgh Bjorn Spaans Djesly Roeleveld Andrei Cipu Britt Roeleveld Cailean Verbaan Max Vermeulen Jamie Vink Damiën Vink Emma de Man Tom Vogeler Celine van der Toorn

Onder 12 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Hermés Meyer Sven Braam Quinten Falck Fares El Gohary Julian van der Hak Nawfal Ait El Hadj Matthew Hernan Max van den Bergh Harry Kelly David Kila Zachery Nzeda Sem Wessels Vlad Neata Sacha Brouwer Youssef Boujnane Maddy van der Niet Mick van den Oever Caitlin Redwood Petit Omar Saidi Pablo Roldan Shadey Swalef


o o o o

Guillermo Hernandez Rafaël Wakum Esben Wijers Dennis de Zeeuw

Onder 11 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ilija Randelovic Lukas Spaans Sean de Ruiter Finn Spaans Nuno Alexandre Nicolas Ball-Garmendia Gustavo Balbuena Parades Victor de Beausse Tycho van den Bergh Eskil Bocciarelli Ilya Bogomaz Arne Butke Anil Cicek Anthony Dijkhuizen Elliot Elford Levi Oud Tim Klinkhamer Dylan Hogeland Frank Kaffa Borja Pastor Ramon Nnanyerem Emeh Destin Maitimoe Lorenzo Meijer Kay Pozsgay Jesse Spaans Sebastiaan Kursten Davy Raats Gijs Stoter Jordy Evers Hugh Cassidy Dani Vluggen Yassine Grar Jesse Haazebroek Jens Hafterkamp Marco Cüppers Victor von der Hardt Jacob Heldt Cheyenne Markus Tessel Rijpstra Mace den Heijer

Onder 10 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Conner de Ruiter Tobias Rosskogler Quinn Jap-a-Joe Sem Dillewaard Vince Knijnenburg Emily Baufumé Niklas Aurdal Denys Baranov Xavi Barreiro de Leon Redouane Bouachmin Kevin Batenburg Joshua van Dalen Nikolas Kreissl Mac Riezenkamp Thijs de Graaf Hasan Talha Ayyildiz Kenji Scholten Isaiah Adams Joyce Knoester Gwenn de Ruiter

Onder 9 o o o o o o

Tonnie van Engelen Mouri Schagen Levi Toet Malek Abomohamed Tiago Amorim Hannes Beerkens

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Vilgot Bocciarelli Basso Fleers Joshua Gaddum Chava Kila Jayson Koning Max Butler Tijn Landmeter Yaden Doerga Jan Misset Bennet Njikam Patrick Raats Luka Radosavljevic Daniel Rodriguez Arias Lucas Rossi Alexander Schulmeister Stas Stankiewicz Juan Alexandre Martin Jeffrey Spaans Justin Viczitiu Abou Conte Lucca Roso Mata Elias Wakum Mike Verbaan Johnny Cassidy Alvaro Alexandre Martin Luc Vogeler

Onder 8 o o o o o o o

Djomany Harteveld Sjoerd van Zoen Jordy Falck Quinn Kaffa Rayen Postema Vinni Roos Dena van den Toorn

Onder 7 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Nasiry Mwijage Cees Windt Alex Banda Flynt Heilbronn Emilio Ferre Milan Batenburg Donny Pronk Pol Nijssen Fender der Harst Leroy Chan Jessy Vluggen Emiehan Cicek Levi Berkel Levi Groot Nick Postema Bentley Roeleveld Kay Knoester Sten Beerkens Thor Duijne Xavi Zoutenbier

Jeugdtrainers o o o o o o o o o o o o o o o o o

Dirk Bal Piet Toet Willem Biever Jim Charité Fred Pennings Patrick Knoester Arie Toet Robin Spaans Ton Roeleveld Jan de Ruiter Reno de Ruiter Raymond Spaans Robert van den Oever Mike Bernard Edwin Kaffa Raymond de Jong Denis Kila

o o o o o o o o o o o o o o o o

Ron Knijnenburg Joris Klinkhamer Marcel Harfterkamp Werner Roos Paul van den Berg Michael Vrolijk Tonny Postema Johnny Kaijoem Menno Rikkers Harold Schagen John van Dalen Bud Amatdawoed Pieter Spaans Raymond Vluggen John den Heijer Hennie Kursten

Keeperstrainers Jeugd o o o o o

Michael Hogeland Christiaan den Heijer Arie de Jong Ben de Jager Dick Kok

Teamouders o o o o o o o o o o o o

Ken Hernan Linda Sever Leny Ravestein Celine Neuteboom Karin Knoester Barry Rog Petra Keus Tineke Stoter Jennifer Bax Danielle Falck Shirley Toet Mariel Niehien

Bestuur o o o o o o o o

Theo Buijs Cees van den Berg Ronald de Graaf Ron Kleijn Gerard Roeleveld Rob Vis Jerry de Rijk Kees Rog

Activiteitencommissie o o o o o o o o

Patricia de Graaf Margreet de Ruiter Samantha Vluggen Wendy Zoutenbier Ramona Knijnenburg Janet Ammeraal Esmeralda Biever Miranda Knoester

Kader o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jolanda Ijspelder Marcel Kuijper Jannie Bommezijn Monique den Heijer Desiree den Heijer Petra Boelhouwer Jordy Turk Bert Roeleveld Angela Roeleveld Leo Roeleveld Andre Roeleveld Corrie van den Berg Dineke de Jong Joop Korving Arie van Berkel Wout Bal Kees van den Berg

o o o o o o o

Marco Toet Arie Jong Miranda van den Berg Tom Scholten Jose Kuijper Patricia Cramer Aschwin Falck

Medische Staf o o

Jos Ghijssels Patrick Havik

Clubscheidsrechters o o

Kay Hulsegge Naum Nastoski

Hoofdsponsors o o o o o o

Harry Zarautz Frits Klaaijsen Cees Hofland Willem van Wijk Martin van den Berg Leonard Pronk

Jubileum 100 jaar o Jacco Buis o Ton van Duijn o Cees Ouwenhand

Supportersvereniging o Maurice Batens o Richard van den Oever

Teamplaatjes oo Selectie oo oo Selectie oo oo Heren 2 en 3 oo oo Heren 4 oo oo Heren 5 oo oo Dames 1 oo oo JO19-1 oo oo JO17-1 oo oo JO15-1 oo oo JO15-2 oo oo JO15-4 oo oo JO13-1 oo oo JO13-2 oo oo JO13-3 oo oo JO12-1 oo oo JO11-1 oo oo JO11-2 oo oo JO11-3 oo oo JO11-4 oo oo JO11-5 oo oo JO10-1 oo oo JO10-2 oo oo JO9-1 oo oo JO9-4 oo oo JO8-1 oo oo Bestuur oo oo Kantinecrew oo

sfeerfoto’s: Dick Teske

77


Welcome to the family.

22 adv_Schippers_2017.pdf

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 4

25-08-17 15:26

1

EB_werkt advertentie_deĆ’.pdf Gids_2017_SVVscheveningen.indd 22

21-08-17 1

Geen 18, geen alcohol Met trots voor u gebrouwen

10:22

18-08-17

08:43

25-08-17 15:27

Schippers Assurantien bestaat 50 jaar!

WWW.EB-WERKT.EU VAN PERSONEEL NAAR MEDEWERKER

werkt!

U kunt ook scoren met de scherpste premies van Benut al het Nederland voor auto-, inboedel-, opstalverzekeringen potentieel van jeen nog veel meer! medewerker en haal Informeer vrijblijvend en laat u verrassen... meer rendement!

JEUGDSPONSOR EN SHIRTSPONSOR VAN HET 1e ELFTAL

Schippers...., De toewijding van je medewerker bepaalt hoe succesvol jij bent. Voel jij dat die toewijding niet 100 procent is? eb WERKT! legt de vinger op de zere plek en werkt met jou aan concrete verbetering (lees: maximaal rendement).

die kennen geen buitenspel!

(0344) 605076 VISIE

TRAINING

COACHING

Duidelijkheid en toekomstperspectief voor jou en je medewerkers

Werken aan de vaardigheden van jou werknemer

Altijd inspiratie en ondersteuning om je doel tebereiken

EB WERKT! DENKMODEL

EVENEMENTEN

PARTICIPATIEWET

Maak je medewerker betrokken met een inspirerende activiteit

Een baan voor moeilijk bemiddelbare werkzoekenden

Meer toewijding op werkvloer als leidinggevende het goede voorbeeld geven

Gids_2017_SVVscheveningen.indd 44

25-08-17 15:28


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Tesselseplein 37 2583 HR Scheveningen

Hoogvliet Badhuisstraat 401 2584 HJ Scheveningen

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

SVV Scheveningen  

SVV Scheveningen Verzamelalbum

SVV Scheveningen  

SVV Scheveningen Verzamelalbum

Advertisement