Page 1

KORFBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Velocitas, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Velocitas korfbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 400 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een korfbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje korfbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes korfbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers.

, ZO, DAAR ISSIE DAN. Een album met ruimte voor gezichten van bijna iedereen die vandaag de dag korfbalvereniging Velocitas vertegenwoordigt. Velen doen dat op het korfbalveld of zetten zich op een andere manier met hart en ziel in voor de club. Dat die twee lang niet altijd los van elkaar staan, wordt bij Velocitas dag in dag uit bewezen. Deze fotocollectie is slechts een momentopname van onze rijke geschiedenis. Elk jaar vindt er een kleine verandering plaats ten opzichte van het jaar daarvoor. Er komen nieuwe gezichten bij en er vallen soms mensen af. In al die jaren zijn er honderden weggegaan en ook honderden weer bijgekomen. 67 jaar van korfbal, vrijwilligerswerk en verenigingsleven. Bij ons op de vereniging zitten mensen uit alle lagen van de samenleving. Leraren, juristen, timmerlieden, buschauffeurs, mensen uit de zorg en ZZP’ers. Mensen die op topniveau presteren en mensen die voor hun plezier sporten. Mensen die de norm zijn en mensen met een verstandelijke beperking die uitmunten. Linkse mensen, rechtse mensen en alles daartussenin. Je zou denken dat zo’n verscheidenheid aan mensen voor veel problemen zou moeten zorgen.

Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Velocitas. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Toch weet deze ‘maatschappij in het klein’ zich al jaren in te zetten voor een gemeenschappelijk goed. Grote verschillen vallen weg als er gepraat wordt over passie. Of dat korfbal is, de organisatie van een toernooi of een Avond4Daagse; dat maakt niet zo veel uit. Naarmate de motivatie om er wat moois van te maken toeneemt, lijkt het of de verschillen er steeds minder toe doen.

We wensen je heel veel spaarplezier!

Dat wil niet zeggen dat we nooit botsen, nooit een meningsverschil hebben of geen fouten maken. We zijn allemaal mensen en verre van perfect. Onze motivatie blijft gelukkig altijd hetzelfde: de club een klein beetje beter maken dan daarvoor.

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Leiderdorp en Leiden

De meer dan 400 foto’s in dit album tonen dus een momentopname. Het mooie van Velocitas is dat we bij een willekeurig jaar uit het verleden precies dezelfde tekst hadden kunnen schrijven, want ook al hebben de leden van onze vereniging elk jaar een ander gezicht, onze club is altijd hetzelfde gebleven. Heel veel lees-, plak- en kijkplezier toegewenst! Het Bestuur

Colofon Sportplaatjesactie: Fotografie: Redactie: Communicatie & Portretrechtbeleid: Planning & Administratie: Vormgeving: Projectcoördinator & Acquisitie:

Uitgave Hoogvliet Supermarkten maart 2018 Bart van Dooremaal Siebe Schuemie Kitty ten Bras Frans van Herwijnen & Hilde van Herwijnen Tomorrow Marketing & Sales Services Roy Mahadew

www.sv-velocitas.nl

3


GEZELLIGHEID

STAAT CENTRAAL

Lang geleden, toen een korfbalveld nog uit drie vakken bestond en een korfbalmand nog gevlochten moest worden, kende Leiderdorp nog geen Velocitas. Sterker nog, Leiderdorp kende nog helemaal geen korfbalvereniging. Daar kwam op 1 juni 1950 verandering in, toen de heren Kruidenier, Van der Sijs en Corts korfbalvereniging Velocitas oprichtten. De heer Van der Sijs was de eerste voorzitter. 4


Velocitas speelde nog niet in het herkenbare groen en blauw dat nu de shirtjes siert. Ook ‘Sportpark de Bloemerd’ bestond nog niet. In eerste instantie begon de vereniging op het terrein naast de Leiderdorpse Tennis Club De Munnik. Op een steenworp afstand van sporthal de Does, wat tegenwoordig de thuisbasis van de vereniging is tijdens het zaalseizoen. Niet dat daar in die eerste jaren al sprake van was, het zou nog een jaar of zeven duren voordat de Does gebouwd zou worden. Met de komst van Sportpark de Bloemerd wilde de gemeente een centrale plek voor alle sportverenigingen realiseren. Op 14 augustus 1976 verhuisde Velocitas naar de rand van Leiderdorp (de Leyhof was er nog niet) en zou het langzaam uitgroeien tot de gezellige en maatschappelijk betrokken vereniging die we nu kennen. Het zwart en wit maakten plaats voor groen en blauw. Niet in de huidige mooie shirtjes van polyester, maar van katoen, waarop de zweetplekken na een wedstrijd op natuurgras duidelijk zichtbaar waren. Het was soms ploeteren in het hoge gras. Toch denken velen nog met weemoed terug aan de tijd dat het snellere kunstgras nog niet de standaard was. De inspanningen van de korfballers beperkten zich niet tot de korfbalvelden. Velocitas begon een prominentere plek te krijgen in de gemeenschap van Leiderdorp. In 1972 werd de eerste Avond4Daagse georganiseerd. Het wandelevenement, waar bijna alle basisscholen van Leiderdorp aan meedoen, is in de loop der jaren een begrip in de gemeente geworden. Volgend jaar zal de Avond4Daagse voor de 46e keer georganiseerd worden. Naast de tienduizenden lopers die Velocitas in de loop der jaren heeft mogen voorzien van een medaille, is ook het aantal vrijwilligers in het 67-jarig bestaan van de vereniging indrukwekkend te noemen. Waar de korfbalsport grote veranderingen heeft gekend, is de mentaliteit van de leden grotendeels hetzelfde gebleven. Toen in het seizoen van 1991 het drievakskorfbal plaatsmaakte voor een wedstrijd die op twee helften werd gespeeld, bleek het enthousiasme niet in te dammen. Er werden tientallen commissies opgericht, die tot op de dag van vandaag actief zijn in het dagelijkse reilen en zeilen van de vereniging. Op wekelijkse basis zijn die commissies bezig met het maken van opstellingen, bemannen van de bar en keuken, coachen en trainen van teams, onderhoud van materiaal en gebouw, fluiten van wedstrijden en besturen van de vereniging. De lijst is te lang om hier op te noemen. Naast de Avond4Daagse zijn er natuurlijk ook nog veel andere evenementen die een grote voorbereidingstijd nodig hebben.

Velocitas heeft zoals elke sportvereniging vele hoogte- en dieptepunten gekend. Eentje die bij vele leden in het geheugen gegrift staat, is het afbranden van de kantine in oktober 2006. Kortsluiting in de stroomkast van de veldbelichting maakte een ruïne van het oude gebouw dat velen als tweede huis beschouwden. Naast de materiële schade gingen er ook foto’s en andere spullen met sentimentele waarde verloren. Ook toen kon de vereniging rekenen op de steun van vele vrijwilligers. Men gooide de handdoek niet in de ring en ging niet bij de pakken neerzitten. Die eerste mentale klap maakte plaats voor een gezonde strijdlust. Een werkgroep werd in het leven geroepen en er werd een nieuwe kantine ontworpen. In het voorjaar van 2008 werd de nieuwe kantine in gebruik genomen, waar we tot op de dag van vandaag dankbaar gebruik van maken. Op sportief gebied is Velocitas de laatste jaren uitgegroeid tot een vereniging die ertoe doet. Gevoed door een grote recreatieve achterban en een trouwe groep vrijwilligers, heeft Velocitas zich in de loop der tijd ontplooid tot een vereniging die een woordje meepraat op sportief gebied. Met de G1 en C1 heeft Velocitas de afgelopen jaren nationale kampioenschappen mogen vieren. Het selectieteam van de vereniging staat op dit moment bovenaan in de eerste klasse, een ongeëvenaarde prestatie. Het is soms moeilijk te bevatten dat Velocitas zich heeft weten te ontwikkelen tot de bloeiende vereniging die het nu is. Van een club die ‘zaalwedstrijden’ nog op een stenen ondergrond in de Leidse Groenoordhallen heeft gespeeld, tot een vereniging met een vaste thuisbasis voor de zaal- en veldcompetitie, die elk jaar een beetje beter lijkt te presteren.

Toch zal bij Velocitas de gezelligheid altijd centraal blijven staan. De ontspannen en vertrouwde sfeer in de vereniging blijkt een vruchtbare voedingsbodem voor het kweken van talent. Op sportief én recreatief niveau, want die twee zijn bij Velocitas onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Al die vrijwilligers hebben in de loop der jaren een hoop gave evenementen uit de grond weten te stampen. Jaarlijks gaan de jeugdteams een week op kamp en zijn er meerdere feestavonden. Ook vindt ieder jaar het internationale Velocitastoernooi plaats, dat in 2018 voor de 42e keer gehouden zal worden. In de loop der jaren zijn er onder andere Spanjaarden, Duitsers, Schotten en Engelsen actief geweest op het Velocitastoernooi. De laatste jaren is het evenement zo groot geworden dat het terrein eigenlijk niet groot genoeg meer is. 5


S1/S2

Trainer S1/S2

Velocitas

TEAMSPONSOR

Joachim Jägel

S1/S2

Jet van Osnabrugge

S1/S2

Ivar van Driel

S1/S2

Kelly Bavelaar

Amanda Pikaar

S1/S2

Annelies Haasnoot

Debby Halvemaan

S1/S2

S1/S2

Christel Zwanenburg

6

Verzorger S1/S2

Joke de Boer

S1/S2

S1/S2

Arno van Haarlem

S1/S2

Trainer S1/S2

Begeleider S1/S2

Leo van den Bos

Kevin de Boer

Laurens Boudewijn


Simone Laman

Thomas de Boer

S1/S2

Marloes Houweling

Sanne Glasbeek

S1/S2

Pieter Paardekoper

S1/S2

Per Bosman

S1/S2

S1/S2

Mitchell de Boer

Lonneke van Achthoven

S1/S2

S1/S2

Liesbeth van den Berg

S1/S2

S1/S2

S1/S2

S1/S2 S1/S2

Lianne van Meurs

Tom Glasbeek

Vincent van Westerop

7


S3 Velocitas

S3

Lian van den Berg

8

Lotte van Mil

Joost Zierikzee

S3

Joost Passchier

S3

Frederick van Westerop

S3

S3

Fenna de Boer

S3

Dian Verboon

S3

S3

Anne Schoof

S3

S3

TEAMSPONSOR

Naomi Linder

Sten van Poelgeest


S4

Steven de Ronde

S4

S4

S4

Trainer S4

Velocitas

Andre van Wallinga

Alex Mos

Hester Kroesemeijer

S4

S4

TEAMSPONSOR

Michael Jägel

Mirjam Combee

S4

Kelvin van Poelgeest

Marjolein Beck

S4

Marjan Snatersen

S4

Manon van der Krogt

S4

S4

Madieke van den Brand

S4

S4

S4

Johan Imthorn

Tinka Verhaar

Wendy Plijter

9


S5 Velocitas

Nikki van Poelgeest

10

Robin Houweling

S5

Myrthe Van

S5

Marvin van der Ploeg

S5

Marit Verboon

S5

S5

Lisa van Zwieten

Jeroen Busz

S5

Else L’Ami

S5

S5

Arjen Bakker

S5

S5

Trainer S5

TEAMSPONSOR

Shaista Barokzay

Siebe Schuemie


S6 Velocitas

S6

S6

TEAMSPONSOR

Maarten Verhoogt

Michelle Bavelaar

S6

Annette Busz

Lars van Poelgeest

S6

Ilse Robbers

S6

Demi van Wezel

S6

S6

Bart van Poelgeest

S6

S6

S6

Annejet Bosman

Ramon van der Ploeg

Ramon van Valderen

11


S7 Velocitas

Mirjam Meerburg

12

Rita Beens

S7

Mette Leons

S7

Jeroen van Driel

S7

Herno van der Linden

S7

S7

Femmy van Wezel

Eric van Wezel

S7

Charissa Paulus

S7

S7

Arjen Bakker

S7

S7

S7

TEAMSPONSOR

Ron Goudsmit

Udo Hoeke


S8 Velocitas

S8

TEAMSPONSOR

Danique van Poelgeest

Kitty ten Bras

S8

S8

S8

S8

Adi Supriyanto

Laurens van Veldhuizen

Sam Goudsmit

13


S9 Velocitas

Hans van der Windt

14

Jantine de Zwijger

S9

Ferry Anes

S9

Denis Slieker

S9

S9

Anita van Bentum

S9

S9

S9

TEAMSPONSOR

Martin Habraken

Rob Bekooy


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


G Velocitas

Anton Staats

16

Arie van Zelst

G

Alex van Weenen

G

Rutger Wijnbelt

G

Roel van den Berg

G

G

Marloes Houweling

Jet Jacobs

Trainer G

Gerard de Boer

Trainer G

Trainer G

Aldrik Frik

Trainer G

Trainer G

Teammanager G

TEAMSPONSOR

Arnold Laarman

Claudine van Es


Renate Kransse

Paul van Koppen

G

Lorraine Kok

G

Riccardo Knopjes

Ed Cornelisse

G

G

Dennis Mooibroek

Jurre Steenvoorden

G

G

Elvira van Egmond

G

G

G G

G

Corina Vogelzang

Robbert Kempen

Willem Stouten

17


Recreanten Velocitas

Trainer Recreanten

Angelique Berveling

18

Hilde van Herwijnen

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Dirk Zaagman

Annemieke Mahadew

Recreanten

Trainer Recreanten

TEAMSPONSOR

Gerda Houweling

Johan Houweling


Recreanten

Recreanten

Marleen Postema

Recreanten

Lisette Jansen

Martin Evers

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Josh Downes

Pieter van der Horst

Serina van der Heever

19


A1 Velocitas

Trainer A1

TEAMSPONSOR

Koen van Eijgen

20

Mark Haasnoot

A1

Jordi van den Bos

A1

Jasper van der Vos

A1

Jasmijn de Groot

A1

A1

Elvira Koomen

A1

A1

A1

Klaas Bosman

Min-Zi van Mackelenberg

Rosa Hüsken


A2

Trainer A2

TEAMSPONSOR

Trainer A2

Velocitas

Maurice van der Meer

Sanne van Herwijnen

A2 A2

Jelle Schoof

Maaike Salemink

A2

Lisanne Spek

A2

Linde Barendse

A2

A2

Jop Rodenhuis

Mirjam Combee

Ilse van Meurs

A2

Huib Glasbeek

A2

A2

Fenne Bosman

A2

A2

A2

Kelvin van Poelgeest

Stijn van Zwieten

Timo Mahadew

21


A3 Velocitas

Trainer A3

Marlies Smit

22

Michiel Bosman

Manon Robbers

A3

Lianne Belt

A3

Eef Budding

A3

A3

Dewi Lagerberg

A3

Siebe Schuemie

A3

A3

Lisa van Zwieten

A3

Trainer A3

TEAMSPONSOR

Pascale van Oel

Robin Holswilder


A4 Velocitas

Koen Glasbergen

Lara Vaneman

A4

Bas van Bentum

Kevin van Wezel

A4

Julia de Rave

A4

Iris Nieuwenhuizen

A4

A4

Fleur Bekooy

Sanne Glasbeek

A4

A4

A4

Martin Habraken

A4

Trainer A4

Trainer A4

TEAMSPONSOR

Marc van Gestel

Puck Voordouw

23


A5 Velocitas

Laura Pavan

24

Rick Haneveld

A5

Fleur van Gorkum

A5

Fay Kremer

A5

Dirk van der Kroft

A5

A5

Anita van Bentum

A5

A5

Trainer A5

TEAMSPONSOR

Sylvana Rolink

Tom Fleuren


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


B1 Velocitas

Trainer B1

Lars Hüsken

26

Lilian van Herwijnen

Julia Mahadew

B1

Ivo Ridder

B1

Gwen Haasnoot

B1

B1

Guusje van Leeuwen

B1

Lonneke van Achthoven

B1

B1

Debby Halvemaan

B1

Trainer B1

TEAMSPONSOR

Quinn Theunissen

Tom Spek


B2 Velocitas

Trainer B2

Trainer B2

TEAMSPONSOR

Nils Buitenhek

Tim van Wezel

B2

Tom Glasbeek

Martijn Kwestro

B2

Marloes de Groot

B2

Laura Vogel

B2

B2

Joris Otte

B2

B2

B2

Jordi van den Bos

Vera van Beek

XiuMing Buitenhek

27


B3 Velocitas

Trainer B3

TEAMSPONSOR

Robert Holswilder

28

Dominique Holswilder

B3

B3

B3

Trainer B3

Hans van der Windt

Hanna de la Rie

Jasmijn van Teijlingen


Sam Kolder

B3

B3

B3

B3

Robbert van Hardeveld

Sander Cornet

Ties de Weerd

29


C1 Velocitas

Trainer C1

Alessandro Knopjes

30

Fleur Anes

C1

Fenna de Boer

C1

C1

Dian Verboon

C1

Trainer C1

TEAMSPONSOR

Lisanne Kwestro

Melan Ridder


Ruben van den Bosch

C1

C1

C1

C1

Robin Bakker

Tessa Bijl

Youri Kleijbergen

31


C2 Velocitas

Jonne Schwenke

32

Lieke SoulliĂŠ

C2 C2

Bram Zierikzee

Jeske Wijers

C2

Floris Kolder

C2

Evie Smit

C2

C2

David Roest

Julia de Rave

C2

Iris Nieuwenhuizen

C2

C2

Fenne Bosman

Trainer C2

Trainer C2

Trainer C2

TEAMSPONSOR

Lucas Mantel

Marjolein van Dijck


C3 Velocitas

Jeroen Wassing

Jochem de la Rie

C3

Franca van Hardeveld

C3

Eva van den Berg

C3

Bjorn Spierenburg

C3

C3

Maurice van der Meer

C3

C3

Trainer C3

TEAMSPONSOR

Rienk Hazewindus

Sjoerd Wassing

33


D1 Velocitas

Trainer D1

Lot Barendse

34

Niels van Meurs

Lars Anes

D1

Jelte Ridder

D1

Fleur Hüsken

D1

D1

Fiene Schwenke

D1

Lianne van Meurs

D1

D1

Jasper van der Vos

D1

Trainer D1

TEAMSPONSOR

Nienke Mantel

Tijn Slieker


De missie van de praktijk

De Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk is altijd in beweging met als doel de beste fysiotherapeutische zorg bieden voor onze klanten door een dynamische en innoverende organisatie.

Visie

We zijn een praktijk die transparante zorg verleend. Er wordt gewerkt met hoog opgeleide professionals met een wetenschappelijk fundament. Er is een constante stimulans en uitdaging om te innoveren naar aanleiding van ontwikkelingen van de maatschappij.

Belangrijke kernwaarden

Kwaliteit, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en de klant staan centraal. Fysiotherapie Ommedijk stelt zich tot doel om mensen weer in beweging te krijgen en te houden. Dit doen we door levering van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg volgens de laatste wetenschappelijke richtlijnen en inzichten.

Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk Ommedijk 186, 2353GP Leiderdorp  071 - 5417069  info@fysiotherapieommedijk.nl

Medisch Centrum Ommedijk

De praktijk is onderdeel van het Medisch Centrum Ommedijk, waardoor samen- werking met tal van disciplines gewaar-borgd is. Fysiotherapie Ommedijk neemt hierin het onderdeel bewegen in preventieve en curatieve zin voor haar rekening. Deze afspraken zijn vastgelegd in de samenwerking Geïntegreerde Eerstelijns Zorg (GEZ).

Onze belangrijkste diensten

• Fysiotherapie • Manuele therapie • Sportfysiotherapie • Bedrijfsfysiotherapie • Fysiotherapie en beweegprogramma’s voor mensen • met een chronische ziekte • Fysiotherapie voor ouderen • Fysiotherapie bij kaakproblematiek • Medische fitness • Medische fitness voor ouderen • Dry Needling

HKZ gecertificeerd

Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk is HKZ-gecertificeerd sinds september 2014. Daarnaast zijn we vanaf 2015 AA-praktijk bij Zorg en Zekerheid, onze grootste verzekeringspartner. De praktijk beschikt over een ruime oefenzaal voorzien van de nieuwste trainingsapparatuur.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 07.30 - 18.00 uur. Tevens zijn wij geopend op enkele avonden. De bezoekers worden van 08.30 - 17.00 uur aan de balie ontvangen door één van onze secretaresses. U kunt ook zonder verwijzing van uw (huis)arts een afspraak maken. Voor meer informatie of het maken van afspraken kunt u langs komen in de praktijk of bellen met één van onze secretaresses.

www.fysiotherapieommedijk.nl


D2

Trainer D2

Velocitas

TEAMSPONSOR

Nick Haasnoot

36

Suraya van der Waals

D2 D2

Amber Scheffer

Lisanne Scheffer

D2

Leanne Donders

D2

Jort den Heijer

D2

D2

Davey Leune

Age de Weerd

D2

Sanne van Herwijnen

D2

D2

Rosa Hüsken

D2

Trainer D2

Trainer D2

Jelle Schoof

Tara van Mourik

Yoran Soullié


D3 Velocitas

Laura van Hardeveld

Rein Cornet

D3

Dinand Leupe

Julie Otte

D3

Jette Postema

D3

Hannah Butler

D3

D3

Emma Postema

Sabrina Oudshoorn

D3

D3

D3

Remco van Veenendaal

D3

Trainer D3

Trainer D3

TEAMSPONSOR

Tycho Leupe

Yara Hartgers

37


E1

Trainer E1

Amélie du Rieu

38

Fieke Lambooij

E1

Paul Hüsken

E1

E1

Arnoud Lambooij

TEAMSPONSOR

E1

Trainer E1

Velocitas

Gido Bakker

Mats Hüsken


E2 Velocitas

Diede Postema

Floor de Vries

Cato Slieker

E2

Tim van Wezel

E2

E2

E2

Lars Hüsken

E2

Trainer E2

Trainer E2

TEAMSPONSOR

Marit Passchier

Maura Lambooij

39


E3

Trainer E3

Velocitas

TEAMSPONSOR

Lizette Bijl

40

Mathis du Rieu

E3

Karlijn van Hemert

E3

Bas Hoogeboom

E3

Lilian van Herwijnen

E3

E3

Julia Mahadew

E3

Trainer E3

Trainer E3

Gwen Haasnoot

Thijs Grims

Zarah Koenen


E4

TEAMSPONSOR

Trainer E4

Velocitas

Jelmer Spek

Klaas Karstens

E4

Floor Wessels

E4

Caitlin de Roode

E4

Anna Roest

E4

E4

Kitty ten Bras

E4

E4

Trainer E4

Annette Busz

Paige Terblanche

Stijn Grims

41


E5 Velocitas

Trainer E5

TEAMSPONSOR

Rick Haneveld

42

Cato Kroese

E5

E5

E5

Trainer E5

Fay Kremer

Mitchel Prins

Vera Pennings


t E h R O o V

Hier vind je ons:

s j i e st r e lekk r a A n E j gA DanICe!

ZomErsE

V ELE BIJZONDERE

SMAKEN

MILKSHAKES

Danice Leiderdorp Santhorst Van Diepingenlaan 112 in Leiderdorp ijscafedanice

De lekkerste

IJSCOUPES Altijd vers e

kOf

Danice Leiderdorp Winkelhof Winkelhof 89 in Leiderdorp daniceleiderdorpwinkelhof Danice Oegstgeest Irislaan 73 in Oegstgeest ijscafedaniceoegstgeest Danice Leiden Centrum Hoogstraat 6 (tegenover V&D) Leiden daniceleidencentrum

fIe

www.ijscafedanice.nl


F1 Velocitas

Linde Spek

44

Mats van Dooremaal

F1 F1

Aralyn Downes

Jesse Glasbergen

F1

Dide Jägel

F1

Cas Donders

F1

F1

Bregje Postema

Sylvana Rolink

F1

Dominique Holswilder

F1

F1

Femmy van Wezel

Trainer F1

Trainer F1

F-CoĂśrdinator

TEAMSPONSOR

Mika van Benthem

Rianne Biermann


Kangoeroes Velocitas

Evy Koenen

Jan Liewe Janssen

Amber Grims

Kangoeroes

Marit Verboon

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Elvira Koomen

Kangoeroes

Trainer Kangoeroes

Trainer Kangoeroes

TEAMSPONSOR

Julian van Benthem

Melle Jägel

45


Scheidsrechters Velocitas

Scheidsrechters

46

Scheidsrechters

Hans van der Windt

Elvira Koomen

Scheidsrechters

Scheidsrechters Scheidsrechters

Emanuel Vlagsma

Dirk Zaagman

Scheidsrechters

Bram Grims

Bas van Bentum

Scheidsrechters

Bart van Poelgeest

Scheidsrechters

Alex Mos

Scheidsrechters

Scheidsrechters

TEAMSPONSOR

Hans van Poelgeest

Jantine de Zwijger


Michelle Bavelaar

Lianne van Meurs

Per Bosman

Scheidsrechters

Koen Glasbergen

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Jeroen Busz Kevin van Wezel

Thomas de Boer Kitty ten Bras

Marcel van Bentum

Michael Paardekooper

Timo Mahadew

47

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters


Vrijwilligers

Bram Grims

48

Annelies Haasnoot

Bram van Zwieten

Bestuur - Wedstrijdsecr. - TC Breedte Vrijwilliger

Anita van Bentum

Arnoud Lambooij

Jeugd - ZAK

Avond4Daagse

Avond4Daagse

Anne Schoof

Anita Nieuwenhuizen

Bert Jägel

Jeugd

Bar

TC Jeugd

Angelique Berveling

TC Jeugd

ZAK

Amanda Pikaar

Alex Mos

Bar - Vrijwilligers

Aldrik Frik

Avond4Daagse

Ada van der Windt

ZAK

Vrijwilligers

Ledenadministratie

Velocitas

Danique van Poelgeest

Debby Halvemaan


Bar

Avond4Daagse

Hilde van Herwijnen

Janneke Halvemaan

Gerda Houweling

Ilse Robbers

Iris Nieuwenhuizen

Vertrouwenspersoon

TC Top

Ivar van Driel

Gerard de Boer

Wedstrijdsecr. Jeugd - Bar

Onderhoud - Webmaster TC Jeugd - Kamp

Hans van der Windt

Eric van Wezel

Bar - ZAK - Vrijwilligers

Frans van Herwijnen

TC Jeugd - Schoolkorfbal

Ferry Anes

Dirk Zaagman

Vrijwilligers - TC Top - Club 50

Media - Fotograaf

Toernooi - Onderhoud

Denis Slieker

Bar

Toernooi

TC Jeugd

TEAMSPONSOR

Jantine de Zwijger

Jeroen van Driel

49


Vrijwilligers

Joost Zierikzee

ZAK

TC Top

Bar - Jeugd

Marit Verboon

50

Liesbeth van den Berg

Marloes Houweling

Laurens van Veldhuizen

Maaike HĂźsken

Onderhoud - Avond4Daagse - Kamp

Jeugd Avond4Daagse

Lianne van Meurs

Laurens Boudewijn

Bestuur - Comm. Zaken

Kitty ten Bras

Vrijwilligers

Kelly Bavelaar

Bar - Verhuur

ZAK - TC Top

Juridisch Adviseur

Johan Houweling

Marcel van Bentum

Schoolkorfbal

Bar - Toernooi

Toernooi - A4Daagse - ZAK - Bestuur

Velocitas

Martin Habraken

Martine Barendse


Sandy Anes

Ron Koomen

Siebe Schuemie Comm. Zaken - Evenementen - Media

Mirjam Combee

Muziek - Evenementen

Robert Schoof Avond4Daagse - Evenementen

Wedstrijdsecr. Jeugd

Bar

Miranda Kwestro

TC Jeugd

Pers - Toernooi - Social Media

Bar

Onderhoud

Vertrouwenspersoon

ZAK - Jeugd

Bar

Mieke Baasten

Rita Beens

Sten van Poelgeest Rob Bekooy

Ronald Nieuwenhuizen

Roy Mahadew

Timo Mahadew

51

Velopress


Spaaroverzicht Velocitas

S1/S2 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Leo van den Bos Arno van Haarlem Joke de Boer Annelies Haasnoot Amanda Pikaar Christel Zwanenburg Debby Halvemaan Ivar van Driel Jet van Osnabrugge Joachim Jägel Kelly Bavelaar Kevin de Boer Laurens Boudewijn Lianne van Meurs Liesbeth van den Berg Lonneke van Achthoven Marloes Houweling Mitchell de Boer Per Bosman Pieter Paardekoper Sanne Glasbeek Simone Laman Thomas de Boer Tom Glasbeek Vincent van Westerop

S3 o o o o o o o o o o

Anne Schoof Dian Verboon Fenna de Boer Frederick van Westerop Joost Passchier Joost Zierikzee Lian van den Berg Lotte van Mil Naomi Linder Sten van Poelgeest

S4 o o o o o o o o o o o o o o

Steven de Ronde Alex Mos Andre van Wallinga Hester Kroesemeijer Johan Imthorn Kelvin van Poelgeest Madieke van den Brand Manon van der Krogt Marjan Snatersen Marjolein Beck Michael Jägel Mirjam Combee Tinka Verhaar Wendy Plijter

S5 o o o o o o o o o o o

Arjen Bakker Else L’Ami Jeroen Busz Lisa van Zwieten Marit Verboon Marvin van der Ploeg Myrthe Van Nikki van Poelgeest Robin Houweling Shaista Barokzay Siebe Schuemie

S6 o o o o o

Annejet Bosman Annette Busz Bart van Poelgeest Demi van Wezel Ilse Robbers

52

o o o o o

Lars van Poelgeest Maarten Verhoogt Michelle Bavelaar Ramon van der Ploeg Ramon van Valderen

S7 o o o o o o o o o o o

Arjen Bakker Charissa Paulus Eric van Wezel Femmy van Wezel Herno van der Linden Jeroen van Driel Mette Leons Mirjam Meerburg Rita Beens Ron Goudsmit Udo Hoeke

S8 o o o o o

Adi Supriyanto Danique van Poelgeest Kitty ten Bras Laurens van Veldhuizen Sam Goudsmit

S9 o o o o o o o

Anita van Bentum Denis Slieker Ferry Anes Hans van der Windt Jantine de Zwijger Martin Habraken Rob Bekooy

G o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Aldrik Frik Gerard de Boer Jet Jacobs Marloes Houweling Roel van den Berg Rutger Wijnbelt Alex van Weenen Anton Staats Arie van Zelst Arnold Laarman Claudine van Es Corina Vogelzang Dennis Mooibroek Ed Cornelisse Elvira van Egmond Jurre Steenvoorden Lorraine Kok Paul van Koppen Renate Kransse Riccardo Knopjes Robbert Kempen Willem Stouten

Recreanten o o o o o o o o o o o o

Dirk Zaagman Hilde van Herwijnen Angelique Berveling Annemieke Mahadew Gerda Houweling Johan Houweling Josh Downes Lisette Jansen Marleen Postema Martin Evers Pieter van der Horst Serina van der Heever

A1

B2

o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o

Klaas Bosman Elvira Koomen Jasmijn de Groot Jasper van der Vos Jordi van den Bos Koen van Eijgen Mark Haasnoot Min-Zi van Mackelenberg Rosa Hüsken

A2 o o o o o o o o o o o o o o

Kelvin van Poelgeest Mirjam Combee Fenne Bosman Huib Glasbeek Ilse van Meurs Jelle Schoof Jop Rodenhuis Linde Barendse Lisanne Spek Maaike Salemink Maurice van der Meer Sanne van Herwijnen Stijn van Zwieten Timo Mahadew

A3 o o o o o o o o o o

Lisa van Zwieten Siebe Schuemie Dewi Lagerberg Eef Budding Lianne Belt Manon Robbers Marlies Smit Michiel Bosman Pascale van Oel Robin Holswilder

A4 o o o o o o o o o o o

Martin Habraken Sanne Glasbeek Bas van Bentum Fleur Bekooy Iris Nieuwenhuizen Julia de Rave Kevin van Wezel Koen Glasbergen Lara Vaneman Marc van Gestel Puck Voordouw

A5 o o o o o o o o

Anita van Bentum Dirk van der Kroft Fay Kremer Fleur van Gorkum Laura Pavan Rick Haneveld Sylvana Rolink Tom Fleuren

B1 o o o o o o o o o o

Debby Halvemaan Lonneke van Achthoven Guusje van Leeuwen Gwen Haasnoot Ivo Ridder Julia Mahadew Lars Hüsken Lilian van Herwijnen Quinn Theunissen Tom Spek

Jordi van den Bos Tom Glasbeek Joris Otte Laura Vogel Marloes de Groot Martijn Kwestro Nils Buitenhek Tim van Wezel Vera van Beek XiuMing Buitenhek

B3 o o o o o o o o o

Hans van der Windt Robert Holswilder Dominique Holswilder Hanna de la Rie Jasmijn van Teijlingen Robbert van Hardeveld Sam Kolder Sander Cornet Ties de Weerd

C1 o o o o o o o o o o

Dian Verboon Fenna de Boer Alessandro Knopjes Fleur Anes Lisanne Kwestro Melan Ridder Robin Bakker Ruben van den Bosch Tessa Bijl Youri Kleijbergen

C2 o o o o o o o o o o o o

Fenne Bosman Iris Nieuwenhuizen Julia de Rave Bram Zierikzee David Roest Evie Smit Floris Kolder Jeske Wijers Jonne Schwenke Lieke Soullié Lucas Mantel Marjolein van Dijck

C3 o o o o o o o o

Maurice van der Meer Bjorn Spierenburg Eva van den Berg Franca van Hardeveld Jeroen Wassing Jochem de la Rie Rienk Hazewindus Sjoerd Wassing

D1 o o o o o o o o o o

Jasper van der Vos Lianne van Meurs Fiene Schwenke Fleur Hüsken Jelte Ridder Lars Anes Lot Barendse Niels van Meurs Nienke Mantel Tijn Slieker


D2

F1

o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

Jelle Schoof Rosa Hüsken Sanne van Herwijnen Age de Weerd Amber Scheffer Davey Leune Jort den Heijer Leanne Donders Lisanne Scheffer Nick Haasnoot Suraya van der Waals Tara van Mourik Yoran Soullié

D3 o o o o o o o o o o o

Remco van Veenendaal Sabrina Oudshoorn Dinand Leupe Emma Postema Hannah Butler Jette Postema Julie Otte Laura van Hardeveld Rein Cornet Tycho Leupe Yara Hartgers

E1 o o o o o o

Arnoud Lambooij Paul Hüsken Amélie du Rieu Fieke Lambooij Gido Bakker Mats Hüsken

E2 o o o o o o o

Lars Hüsken Tim van Wezel Cato Slieker Diede Postema Floor de Vries Marit Passchier Maura Lambooij

E3 o o o o o o o o o

Gwen Haasnoot Julia Mahadew Lilian van Herwijnen Bas Hoogeboom Karlijn van Hemert Lizette Bijl Mathis du Rieu Thijs Grims Zarah Koenen

E4 o o o o o o o o o

Annette Busz Kitty ten Bras Anna Roest Caitlin de Roode Floor Wessels Jelmer Spek Klaas Karstens Paige Terblanche Stijn Grims

E5 o o o o o

Fay Kremer Rick Haneveld Cato Kroese Mitchel Prins Vera Pennings

Femmy van Wezel Dominique Holswilder Sylvana Rolink Aralyn Downes Bregje Postema Cas Donders Dide Jägel Jesse Glasbergen Linde Spek Mats van Dooremaal Mika van Benthem Rianne Biermann

Kangoeroes o o o o o o o

Elvira Koomen Marit Verboon Amber Grims Evy Koenen Jan Liewe Janssen Julian van Benthem Melle Jägel

Scheidsrechters o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Alex Mos Bart van Poelgeest Bas van Bentum Bram Grims Dirk Zaagman Elvira Koomen Emanuel Vlagsma Hans van der Windt Hans van Poelgeest Jantine de Zwijger Jeroen Busz Kevin van Wezel Kitty ten Bras Koen Glasbergen Lianne van Meurs Marcel van Bentum Michael Paardekooper Michelle Bavelaar Per Bosman Thomas de Boer Timo Mahadew

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Janneke Halvemaan Jantine de Zwijger Jeroen van Driel Johan Houweling Joost Zierikzee Kelly Bavelaar Kitty ten Bras Laurens Boudewijn Laurens van Veldhuizen Lianne van Meurs Liesbeth van den Berg Maaike Hüsken Marcel van Bentum Marit Verboon Marloes Houweling Martin Habraken Martine Barendse Mieke Baasten Miranda Kwestro Mirjam Combee Rita Beens Rob Bekooy Robert Schoof Ron Koomen Ronald Nieuwenhuizen Roy Mahadew Sandy Anes Siebe Schuemie Sten van Poelgeest Timo Mahadew

Vrijwilligers o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ada van der Windt Aldrik Frik Alex Mos Amanda Pikaar Angelique Berveling Anita Nieuwenhuizen Anita van Bentum Anne Schoof Annelies Haasnoot Arnoud Lambooij Bert Jägel Bram Grims Bram van Zwieten Danique van Poelgeest Debby Halvemaan Denis Slieker Dirk Zaagman Eric van Wezel Ferry Anes Frans van Herwijnen Gerard de Boer Gerda Houweling Hans van der Windt Hilde van Herwijnen Ilse Robbers Iris Nieuwenhuizen Ivar van Driel

53


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Poortwacht 139 2353 ED Leiderdorp

Hoogvliet Philipsburgstraat 15 2315 ZB Leiden

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

SV Velocitas  

SV Velocitas Verzamelalbum

SV Velocitas  

SV Velocitas Verzamelalbum

Advertisement