Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


, Beste speler of fan van SV Olympia 25, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Olympia voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 450 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je mee te helpen sparen, dan is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Olympia. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

BESTE LEDEN, Net als een aantal jaren geleden mogen wij, met dank aan de Hoogvliet Supermarkten, weer voetbalplaatjes van onze mooie vereniging sparen. Het is mooi om, aan de hand van dit spaarboek, te zien welke ontwikkeling Olympia in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Zo is het goed om te zien dat er in vergelijking met de vorige editie een hoop meer plaatjes zijn om te sparen: vooral bij de jeugd- en de seniorenafdeling op de zaterdag. Maar het is net zo goed om te zien dat er een hoop bekende plaatjes zijn gebleven. Alleen natuurlijk wel een paar jaartjes ouder. Het allerleukste is wel dat er nu een voetbalplaatje van mezelf is. Vroeger kon ik er als jeugdspeler alleen maar van dromen om in een heus voetbalalbum te mogen staan. En nu is het dan zover. Helaas niet als speler, maar wel als trotse voorzitter van een voetbalvereniging die in beweging is met het hart op de juiste plaats. Ik denk overigens dat dit voor veel leden reden is om de plaatjes te gaan sparen, het is toch het leukste om jezelf in zo’n album te zien staan. Daarnaast is het nog eens bijzonder nuttig; de spaaractie zorgt namelijk ook voor een financiële bijdrage aan de club. Daarvoor zijn wij als bestuur dankbaar en we zullen zorgen voor een goede besteding. , SV Olympia 25

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Hilversum

3


ROOD, GROEN, WIT ZIJN ONZE KLEUREN Toen Mickey Hueting in de laatste wedstrijd van de nacompetitie aan het einde van het seizoen 2016-2017 tegen OSO zeven minuten voor tijd de bal binnen tikte en daarmee het eerste elftal naar de derde klasse bracht, stond die goal symbool voor alles wat Olympia is: een moderne sportvereniging gebouwd op het ouderwetse clubgevoel. Net als zoveel andere verenigingen heeft ook Olympia te maken met een veranderende samenleving waarin niet alleen individualisering een rol speelt, maar ook de almaar voller rakende agenda’s. Landelijk zie je dan ook de trends dat de jeugd minder sport én dat sporten die je flexibeler kunt beoefenen aan populariteit winnen. Op vaste tijden samen met je team trainen blijkt in deze moderne tijden soms een hele opgave. Zo’n acht jaar geleden signaleerde een klein groepje Olympianen deze trends ook en realiseerden zij zich dat het ouderwetse clubgevoel dat Olympia zo kenmerkt alleen niet genoeg zou zijn om de club levensvatbaar te houden. Samen werd er een plan bedacht hoe het anders en beter moest én samen werd dat plan opgepakt en uitgevoerd. Zo werden vier belangrijke waarden centraal gesteld die bij elke activiteit van de club op het netvlies horen te staan: PLEZIER, ONTWIKKELING en FAIR PLAY. Uiteraard staat ook PRESTEREN altijd op het netvlies, maar dat wordt gezien als een logisch gevolg dat voortkomt uit plezier en ontwikkeling. Sindsdien zijn onder leiding van jeugdcoördinator Remi Kegel (uiteraard samen met anderen) enorme stappen gemaakt. Met name de kwaliteit van de jeugdopleiding werd verbeterd en gemoderniseerd zonder dat het ten koste ging van de persoonlijke aandacht voor de leden. Want uiteindelijk is dat wat Olympia onderscheidt van andere verenigingen.

4


SAMEN En het resultaat mag er zijn: anno nu spelen nagenoeg alle jeugdteams één en soms twee klassen hoger dan vijf jaar geleden en draait onze jongste jeugd zelfs mee op het allerhoogste niveau. Zo werd de BFC 09-1, onderdeel van één van de grootste jeugdopleidingen van Nederland, bijvoorbeeld door Olympia 09-1 verslagen. Het is die ontwikkeling van de club waar elke Olympiaan trots op is. Vooral omdat Olympianen dat samen doen. Want het is dat ‘samen doen’ dat diep in het DNA van de club zit. Sinds de oprichting in 1925 zwierf de club door en langs Hilversum en maar liefst tot twee keer toe moest er eigenhandig een clubgebouw opnieuw worden gebouwd door brand. En ook het huidige clubhuis, Olympia verhuisde midden jaren zeventig voor de laatste keer door de bouw van de wijk Kerkelanden, is met veel hulp van de eigen leden tot stand gekomen. Dat gaat tot op de dag van vandaag bij Olympia dus niet anders. Naast het aanpakken van de jeugdopleiding werd het oude handbalveld met eigen middelen en op eigen kracht omgetoverd tot een kunstgrasveldje, kreeg de kantine een prachtig terras waarop het vooral tijdens zonnige dagen heerlijk vertoeven is en werd het hoofdveld voorzien van één van de beste kunstgrasvelden uit de regio. Maar het zijn niet alleen deze in het oog springende projecten die door de leden van Olympia samen worden aangepakt. Van Sinterklaasfeest tot aan het onderhoud, alles wordt samen gedaan.

FAMILIE Die cultuur van samen doen, zorgt er ook voor dat Olympia aanvoelt als een tweede familie waarbij steeds meer mensen zich thuis voelen. In veel gevallen is het voor Olympianen ook je echte familie, want het Olympia-virus wordt maar al te vaak overgebracht van opa op vader op zoon. Het geldt zelfs voor onze hoofdsponsor Centrum Projecten, dat grote projecten in de Retail herontwikkelt en begeleidt. Het bedrijf is eigendom van Marco van der Schoor, zoon van Jan van der Schoor. De laatste is een heus clubicoon die naast het bekleden van allerlei functies ook nog heeft meegebouwd aan het huidige clubhuis. Hoewel Marco de voetbalschoenen al jaren geleden zorgvuldig heeft opgeborgen, besloot hij toch om twintig jaar na het overlijden van zijn vader (en met zijn broer, Arthur, als penningmeester in het bestuur) het hoofdsponsorschap op zich te nemen. “Het is de belangrijkste reden om met heel het hart “Ja” te zeggen tegen een driejarige sponsorovereenkomst met de vereniging die nog steeds als familie voelt. Mooi is dat het samenviel met een geweldige promotie naar de derde klasse”, zegt Marco van der Schoor. Mede dankzij zijn inspanning is de club dit jaar helemaal in het nieuw gestoken. Dus toen Mickey Hueting in de laatste minuten van de wedstrijd Olympia naar de derde klasse kopte terwijl Pa Hueting de door Oma en Ma Hueting gemaakte sateetjes stond te bakken en zijn zus lootjes verkocht voor de loterij, stond hij niet alleen symbool voor het ouderwetse clubgevoel, maar ook voor de moderniseringslag die de club heeft doorgemaakt. Rood, groen, wit, dat zijn onze kleuren.

5


Za1

Thijs Aarden

6

Jelmer de Jong

Za1

Ilias el Mazouji

Za1

Abel Bijlsma

Za1

Bart van Til

Za1

Za1

Tom Copier

Thomas Doornekamp

Za1

Mo Moamedi

Za1

Za1

Mickey Hueting

Za1

Za1

Za1

SV Olympia ’25

Thomas Egeler

Ahmed Mokhtari


Trainer/Coach Za1

Za1

Quirijn Swankhuizen

Koen Bosboom

Chahid Bochhah

Marco Gras

Verzorger Za1

Grensrechter Za1

Coach Za1

Henk Puik

Bilal Abagdiou

Kardo Khanjo

Keeperstrainer Za1

Rachid Moamedi

Za1

Za1

Za1 Za1

Za1

Sybren van Dam

Martin Wildenburg

Ed van Winsen

7


Za2

Za2

Diego Degives Mas

8

Riemer van der Werf

Za2

Guga Hanna

Stijn van Uitert

Coach Za2

Mike van de Klis

Coach Za2

Khalid Bazzahi

Za2

Za2

Cihangir Durmus

Cas den Blanken

Za2

Jiven van Schooneveld

Za2

Za2

Cristiano Wevers Lopo

Za2

Maikel Lantzaat

Za2

Za2

Max Lanters

Za2

Za2

SV Olympia ’25

Marc Hueting

Cor-Peter Pasma


Za4

Paul Gorris

Hendrikjan Stenhuis

Za4 Za4

Jeffrey de Gier

Thom Stofberg

Za4

Donny de Jong

Za4

Jeroen Roekamp

Za4

Za4

Nick Pol

Chris Dokter

Martin Wilhelmus

Za4

Thomas de Groot

Za4

Za4

Mario Ronde

Roger Bollongino

Za4

Za4

Za4

Jannis Koutsoglou

Za4

Za4

Za4

SV Olympia ‘25

Govinda Oskam

Mohammed Harbiye

9


Zo2

Danny Vrakking

10

Raymond Schaapherder

Zo2

Erik Schouten

Coach Zo2

Arjan Klompenhouwer

Zo2

Rob Terlien

Zo2

Zo2

Michel Mulder

Zo2

Zo2

Zo2

SV Olympia ’25

Bart van Tol

Olivier Haverlag


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Zo3

Zo3

SV Olympia ’25

Eric Thijssen

12

Sander Vonk

Zo3

Cees Schoon

Zo3

Ronald Keijzer

Zo3

Wim Weijgertze

Zo3

Zo3

Maarten Langstraat

Zo3

Zo3

Zo3

Dirk Stroes

Richard van Gerven

Peter van Gerven


Florian van Dalen

Jordy de Graaf

Paul Vonk

Marcel Pieters

Wasman Zo3

Wasvrouw Zo3

Zo3

Technisch Directeur Zo3

Gerrit Vermeulen

Zo3

Zo3

Zo3

Zo3

Lars Knoppert

Elly Stroes

Dick Stroes

13


Zo4

Marc Berg

14

Wesley Bijlsma

Zo4 Zo4

Martin Zomers

Raoul La Mark

Zo4

Patrick van Ommen

Zo4

Maikel Lantzaat

Zo4

Zo4

Robin Zieltjens

Ray Mosch

Zo4

Paul Keizer

Zo4

Zo4

Tom van de Loosdrecht

Zo4

Zo4

Zo4

SV Olympia ’25

Issameddine el Azabi

Hans van Beek


JO19-1

Niels van Berkel

Sybren van Dam

JO19-1 JO19-1 JO19-1

Gijs Knotnerus

Bas Ham

Assistent Coach JO19-1

Tim Ham

Trainer/Coach JO19-1

Serge Walta

JO19-1

JO19-1

Lucas Brouwer

Niels Puik

Mark den Blanken

JO19-1

Bryan Jansen

JO19-1

JO19-1

Lars Bettonvil

Mirdinn Veldhuis

JO19-1

Jeremy de Bruin

JO19-1

JO19-1

Hessel Huijs

JO19-1

JO19-1

JO19-1

SV Olympia ‘25

Oscar de Wit

Dennis Walta

15


JO19-2

Abel Lentink

16

Coach JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2

SV Olympia ’25

Jesper Stoter

Koen Hunting

Sander de Groot


JO17-1

Sanil Boughlalah

Damien Lindemann

JO17-1 JO17-1

Thijn Simons

Joery van den Bos

Coach JO17-1

Ludo Zomers

JO17-1

Michael Brouwer

JO17-1

JO17-1

Vincent Gosseling

Damian van Leeuwen

Amin Zamraoui

JO17-1

Aiman Aisatti

JO17-1

JO17-1

Levi van der Bilt

Giovanni Karjadikrama

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Julian van ‘t Oor

JO17-1

JO17-1

JO17-1

SV Olympia ‘25

Eloi Borgne

Leo Stolk

17


JO17-2

JO17-2

Justin Warmerdam

18

Kamil Pawlikowski

Oscar Gallas

JO17-2

Jari van Tol

JO17-2

Benny Tol

JO17-2

JO17-2

Calvin van Polen

JO17-2

David Olde

JO17-2

JO17-2

Thomas Binnema

JO17-2

JO17-2

SV Olympia ’25

Levy Huijsers

Jop Blaauw


JO17-2

Gijs van Manen

Luc Visser

JO17-2

Rom Koning

Trainer JO17-2

Ismael Aissati

Trainer JO17-2

Largo Visser

Coach JO17-2

Coach JO17-2

Dion van Manen

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Volcan Argin

Martin Wildenburg

Thomas Egeler

19


MO17-1

MO17-1

SV Olympia ’25

Daisy van Winsen

20

Svetlana Haaring

MO17-1

Danique Zomers

MO17-1

Alma van der Horst

MO17-1

Leah van der Bilt

MO17-1

MO17-1

Puck van de Haar

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Merel Zijlstra

Britt Poort

Romy Kroon


Isa Terlien

Bianca Kok

Lillian Vonk

Coach/Trainer M17-1

Jilian Soedadi

MO17-1

MO17-1

Tessa Poot

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1 MO17-1

Fleur Kaarsgaren

Manon Greeve

Eduard van Winsen

21


JO15-1

Ilias Makran

22

Ashraf el Helali

JO15-1 JO15-1

Mees Puik

Nadir el Boulhtoufi

Coach JO15-1

Mielan Stomphorst

JO15-1

Jochem Kamer

JO15-1

JO15-1

Mischa Kroese

Bryan van de Visch

JO15-1

Rafael Wissink

JO15-1

JO15-1

Doeke Beijers

Koen Terlien

JO15-1

Stephan Uijen

JO15-1

JO15-1

Mo el Kaddouri

JO15-1

JO15-1

JO15-1

SV Olympia ’25

Marvelito Hart

Kyriakos Antonoglou


® GROOTHANDEL VOOR DE BOUW


JO15-2

JO15-2

SV Olympia ’25

Dylan de Graaf

24

Aimane Bengharda

JO15-2

Tom Terlien

JO15-2

Inigo Louisse

JO15-2

Lotte Hesseling

JO15-2

JO15-2

Mats Peek

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Ismael Boughlamy

Aroz Ahmed

Ties Meeues


JO15-2

Ismail Karimine

JO15-2

Kawin Ahmed

Jay Bakker

Gabriel Kaczmarczyk

Coach JO15-2

Coach/Trainer JO15-2

Reinout Willems

JO15-2

JO15-2

Nils Schreurs

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Jens Meeues

Rokus van Opstal

Paul Mouwes

25


JO13-1

JO13-1

SV Olympia ’25

Niels Jongeneelen

JO13-1 JO13-1

Joost Tukker

Casper Paets

Coach JO13-1

Ben Schofield

Coach JO13-1

JO13-1

Mielan Lindemann

26

Jeffrey van der Putte

Coach JO13-1

Niklas Sandelin

Sam Klap

JO13-1

Mees Kloprogge

JO13-1

JO13-1

Mikky Takken

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Patrick Balcuns

Rens Tukker

Aigars Balcuns


JO13-2

Luka Weijers

Dean Wu

JO13-2

Noah Barrera

Thimo Gossling

Coach JO13-2

Nathan van Meenen

JO13-2

Ken Alapatt

JO13-2

JO13-2

Meglen Gelevsky

Jasper Watervoort

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Yassir Boughlalah

JO13-2

JO13-2

JO13-2

SV Olympia ‘25

Sam Molenaar

Miro Gelevsky

27


JO12-1

Yaïr Kromowetjono

28

Kamil Ibrahim

JO12-1 JO12-1 JO12-1

Dylan van Leeuwen

Marouan Didouch

Coach JO12-1

IJsbrand Hanssen

Coach JO12-1

Rayan Andichi

JO12-1

JO12-1

Tristan van Huik

Safouan Zamraoui

Sami Mazzouji

JO12-1

Bilal el Arbi

JO12-1

JO12-1

Damian van Suijlekom

Pelle van de Haar

JO12-1

Mats Boonstra

JO12-1

JO12-1

Mels van der Horst

JO12-1

JO12-1

JO12-1

SV Olympia ’25

Dennis van Leeuwen

Ramon van de Haar


JO11-1

JO11-1

Tijl Dekkers

30

Nighel Otten

Soulaiman Bantodad

Coach JO11-1

Philipe Lauret

JO11-1

Spencer Tanquerel

JO11-1

JO11-1

Mohamed Arbyati

JO11-1

Noah van der Heijde

JO11-1

JO11-1

Roman Symersky

JO11-1

JO11-1

SV Olympia ’25

Rami el Mokhtari

Sander Dekkers


JO11-2

JO11-2

JO11-2

SV Olympia ‘25

Yassin Khattou

Lennard van Vliet

Frank van Ginneken

Coach JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Bouke Aeijelts

Max Post

Huub van Ginneken

31


JO10-1

JO10-1

Daniel Schipper

32

Maliq Kromowetjono

Daniel de Bis

Coach JO10-1

Pief Kars

Coach JO10-1

Felix Haasjes

JO10-1

JO10-1

Jelmer Miedema

JO10-1

Pepijn van Veen

JO10-1

JO10-1

Jaimy Welten

JO10-1

JO10-1

SV Olympia ’25

Geoffrey van Meer

Joery van den Bosch


JO10-2

JO10-2

SV Olympia ‘25

Joep Lochtenberg

JO10-2 JO10-2

Jesse Molenaar

Coach JO10-2

JO10-2

Adam Dadi

Olivier de Jong

Viggo Gijsman

Coach JO10-2

Tehvik Uyar

Coach JO10-2

Yasin Peker

Alex Fragkakis

JO10-2

Luuk Hayes

JO10-2

JO10-2

Mik Hovens

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Bink Lochtenberg

Martin de Jong

Ralf Hovens

33


JO10-3

JO10-3

SV Olympia ’25

Sahil Shir Shah

34

Sebas Does

JO10-3

Sem Schipper

Coach/activiteitencommissie JO10-3

Ali Ftrawi

Coach JO10-3

Omar Ftrawi

JO10-3

JO10-3

Silvester Koetsier

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Keano Nieuwenhoven

Helga Floor

Bianca Nieuwenhoven


JO9-1

JO9-1

Ayman Rmila

Coach JO9-1

JO9-1

Adam Bengharda

Remi Kegel

Dante Koutsoglou

Jordy Welten

Coach JO9-1

Kaan Reinders

Coach/Jeugdcoördinator JO9-1

Noah Knobbe

Duncan Daal

JO9-1

JO9-1

JO9-1

James Symerski

JO9-1

JO9-1

JO9-1

SV Olympia ‘25

JP van Daal

Jannis Koutsoglou

35


JO9-2

JO9-2

Bo Tanquerel

36

Yousef Morsi

Imran Belhaj

Coach JO9-2

Binc Twilhaar

JO9-2

Amsiyas Asmeron

JO9-2

JO9-2

Thomas Maclas Ribon

JO9-2

Leo Hudson

JO9-2

JO9-2

Jorrit van Veen

JO9-2

JO9-2

SV Olympia ’25

Sebas Lauret

Maarten van der Veen


JO9-3

JO9-3

JO9-3

SV Olympia ‘25

Coen Zijl

Derk Brandon

Leila Ruznik

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Rayan el Kaddouri

Wouter Vaart

Febe Koetsier

37


JO8-1

JO8-1

Jelano Ruijter

38

Sergio Poort

Amani Patel

Coach JO8-1

Quinn de Heus

JO8-1

Zakaria Aissati

JO8-1

JO8-1

Niels Hagen

JO8-1

Ties Gras

JO8-1

JO8-1

Robbe Bongers

JO8-1

JO8-1

SV Olympia ’25

Tygo Bos

Marco Gras


JO8-2

Jasper Moes

Fer Boonstra

JO8-2

Warre Horst

Jayden van Bronswijk

Coach JO8-2

Hidde van Dijk

JO8-2

Zakaria Belgorbi

JO8-2

JO8-2

Mees van Wijk

Hugo Haasjes

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Nathan Veenstra

JO8-2

JO8-2

JO8-2

SV Olympia ‘25

Semih Rmila

Jerry van Bronswijk

39


G1

G1

Sebastiaan Schiet

40

Stan Nagel

Danté La Rooij

G1

Elia van Leijen

G1

Melvin Kok

G1

G1

Karen Hogemann

G1

Jesper van Ginkel

G1

G1

Brandon Foekens

G1

G1

SV Olympia ’25

Reneé van Slooten

Maximo Ohara


G1

Lars de Haan

G1

Emilia Maduro

Kim de Haan

Folkert Seegers

Coach G1

Trainer G1

Jasper Schokkenbroek

G1

G1

Michael van Eekeren

G1

G1

G1

Lucas den Uijl

Pim Kegel

Erich Nagel

41


Beertjes

Aboubakke Ftrawi

42

Raphael Fennis

Beertjes

Damian Heerschop

Beertjes

Micai de Jong

Beertjes

Carmen Carreno Sanchez

Beertjes

Beertjes

Ohan Hossain

Ayan Hossain

Beertjes

Dimatino Wevers Lopo

Beertjes

Beertjes

Ivar Pasma

Beertjes

Beertjes

Beertjes

SV Olympia ’25

Pippa Fennis

Sietze ten Bras


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Barpersoneel

Barpersoneel

Barpersoneel

Coach Zo3

Els Krumpelman

Cilia Nauta

Youness Boughlalah

Bert Bosch

Activiteitencommissie

Barpersoneel

Barpersoneel

SV Olympia ‘25

Dick Molenaar

Karin Borsen

Onderhoudscommissie

Ton Terlien

44

Onderhoudscommissie

Onderhoudscommissie

Onderhoudscommissie

SV Olympia ‘25

Marcel Ham

Loek Daselaar


Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

SV Olympia ‘25

Eduard van Winsen

Ton van Hooft

Sponsorcommissie

Harold de Groot

Marc Hueting

Sponsorcommissie

Cor-Peter Pasma

Sponsorcommissie

Fred Sieben

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Erwin Tol

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Marcel Puik

Thomas Egeler

Berry Zijlstra

45


Bestuur

Jeugdcoordinator/Trainer

Jeugdvoorzitter

Leo Stolk

46

Arthur van der Schoor

Kantinecommissie

Raymond Bosch

Onderhoudscommissie

Voorzitter

Penningmeester

SV Olympia ’25

Ruud Bochardt

Eric Zijlstra

Edward Welten


E e n g o e d lo p e n d p r o j e c t w o r d t k r a c h t ig a a n g e d r e ve n!

www.centrumprojecten.nl


Teamplaatjes SV Olympia ’25

Za1

Za1

Za1

Za1

Za1

Za2

Za2

Za2

Za2

Za2 48


Za4

Za4

Za4

Za4

Za4

Zo3

Zo3

Zo3

Zo3

Zo3 49


Teamplaatjes SV Olympia ’25

Zo4

Zo4

Zo4

Zo4

Zo4

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1 50


JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2 51


Teamplaatjes SV Olympia ’25

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1 52


JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 53


Teamplaatjes SV Olympia ’25

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1 54


JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2

JO10-2 55


Teamplaatjes SV Olympia ’25

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1 56


JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3 57


Teamplaatjes SV Olympia ’25

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2 58


Beertjes

Beertjes

Beertjes

Beertjes

Beertjes 59


Spaaroverzicht SV Olympia ’25

ZA1 o Mickey Hueting o Mo Moamedi o Thomas Doornekamp o Tom Copier o Bart van Til o Abel Bijlsma o Ilias el Mazouji o Thijs Aarden o Jelmer de Jong o Thomas Egeler o Ahmed Mokhtari o Sybren van Dam o Bilal Abagdiou o Koen Bosboom o Rachid Moamedi o Kardo Khanjo o Chahid Bochhah o Marco Gras o Henk Puik o Quirijn Swankhuizen o Martin Wildenburg o Ed van Winsen

ZA2 o Max Lanters o Maikel Lantzaat o Cristiano Wevers Lopo o Jiven van Schooneveld o Cas den Blanken o Guga Hanna o Cihangir Durmus o Khalid Bazzahi o Mike van de Klis o Stijn van Uitert o Diego Degives Mas o Riemer van der Werf o Marc Hueting o Cor-Peter Pasma

o Sander Vonk o Richard van Gerven o Peter van Gerven o Lars Knoppert o Gerrit Vermeulen o Jordy de Graaf o Marcel Pieters o Florian van Dalen o Paul Vonk o Elly Stroes o Dick Stroes

ZO4 o Tom van de Loosdrecht o Paul Keizer o Ray Mosch o Martin Zomers o Robin Zieltjens o Maikel Lantzaat o Patrick van Ommen o Raoul La Mark o Marc Berg o Wesley Bijlsma o Issameddine el Azabi o Hans van Beek

JO19-1 o Hessel Huijs o Jeremy de Bruin o Mirdinn Veldhuis o Niels Puik o Lars Bettonvil o Bryan Jansen o Mark den Blanken o Gijs Knotnerus o Lucas Brouwer o Serge Walta o Tim Ham o Bas Ham o Niels van Berkel o Sybren van Dam o Oscar de Wit o Dennis Walta

o Justin Warmerdam o Kamil Pawlikowski o Levy Huijsers o Jop Blaauw o Volcan Argin o Dion van Manen o Largo Visser o Ismael Aissati o Rom Koning o Gijs van Manen o Luc Visser o Martin Wildenburg o Thomas Egeler

MO17-1 o Merel Zijlstra o Puck van de Haar o Leah van der Bilt o Alma van der Horst o Danique Zomers o Daisy van Winsen o Svetlana Haaring o Britt Poort o Romy Kroon o Fleur Kaarsgaren o Tessa Poot o Jilian Soedadi o Lillian Vonk o Isa Terlien o Bianca Kok o Manon Greeve o Eduard van Winsen

JO15-1

o Abel Lentink o Jesper Stoter o Koen Hunting o Sander de Groot

o Mo el Kaddouri o Stephan Uijen o Koen Terlien o Doeke Beijers o Rafael Wissink o Bryan van de Visch o Mees Puik o Mischa Kroese o Jochem Kamer o Mielan Stomphorst o Nadir el Boulhtoufi o Ilias Makran o Ashraf el Helali o Marvelito Hart o Kyriakos Antonoglou

JO17-1

JO15-2

o Michel Mulder o Rob Terlien o Arjan Klompenhouwer o Erik Schouten o Danny Vrakking o Raymond Schaapherder o Bart van Tol o Olivier Haverlag

o Julian van ‘t Oor o Giovanni Karjadikrama o Damian van Leeuwen o Levi van der Bilt o Aiman Aisatti o Amin Zamraoui o Thijn Simons o Vincent Gosseling o Michael Brouwer o Ludo Zomers o Joery van den Bos o Sanil Boughlalah o Damien Lindemann o Eloi Borgne o Leo Stolk

ZO3

JO17-2

o Dirk Stroes o Maarten Langstraat o Wim Weijgertze o Ronald Keijzer o Cees Schoon o Eric Thijssen

o Thomas Binnema o David Olde o Calvin van Polen o Benny Tol o Jari van Tol o Oscar Gallas

o Ismael Boughlamy o Mats Peek o Lotte Hesseling o Inigo Louisse o Tom Terlien o Dylan de Graaf o Aimane Bengharda o Aroz Ahmed o Ties Meeues o Jens Meeues o Nils Schreurs o Reinout Willems o Kawin Ahmed o Gabriel Kaczmarczyk o Ismail Karimine o Jay Bakker o Rokus van Opstal o Paul Mouwes

ZA4 o Jannis Koutsoglou o Roger Bollongino o Chris Dokter o Mario Ronde o Thomas de Groot o Martin Wilhelmus o Jeffrey de Gier o Nick Pol o Jeroen Roekamp o Donny de Jong o Thom Stofberg o Paul Gorris o Hendrikjan Stenhuis o Govinda Oskam o Mohammed Harbiye

ZO2

60

JO19-2

JO13-1 o Patrick Balcuns o Mikky Takken o Mees Kloprogge

o Sam Klap o Joost Tukker o Niklas Sandelin o Jeffrey van der Putte o Ben Schofield o Casper Paets o Mielan Lindemann o Niels Jongeneelen o Rens Tukker o Aigars Balcuns

JO13-2 o Yassir Boughlalah o Jasper Watervoort o Noah Barrera o Meglen Gelevsky o Ken Alapatt o Nathan van Meenen o Thimo Gossling o Luka Weijers o Dean Wu o Sam Molenaar o Miro Gelevsky

JO12-1 o Mels van der Horst o Mats Boonstra o Pelle van de Haar o Safouan Zamraoui o Damian van Suijlekom o Bilal el Arbi o Sami Mazzouji o Dylan van Leeuwen o Tristan van Huik o Rayan Andichi o IJsbrand Hanssen o Marouan Didouch o Yaïr Kromowetjono o Kamil Ibrahim o Dennis van Leeuwen o Ramon van de Haar

JO11-1 o Roman Symersky o Noah van der Heijde o Mohamed Arbyati o Spencer Tanquerel o Philipe Lauret o Soulaiman Bantodad o Tijl Dekkers o Nighel Otten o Rami el Mokhtari o Sander Dekkers

JO11-2 o Bouke Aeijelts o Frank van Ginneken o Yassin Khattou o Lennard van Vliet o Max Post o Huub van Ginneken

JO10-1 o Jaimy Welten o Pepijn van Veen o Jelmer Miedema o Felix Haasjes o Pief Kars o Daniel de Bis o Daniel Schipper o Maliq Kromowetjono o Geoffrey van Meer o Joery van den Bosch

JO10-2


o Bink Lochtenberg o Mik Hovens o Luuk Hayes o Alex Fragkakis o Olivier de Jong o Yasin Peker o Tehvik Uyar o Viggo Gijsman o Jesse Molenaar o Adam Dadi o Joep Lochtenberg o Martin de Jong o Ralf Hovens

JO10-3 o Keano Nieuwenhoven o Silvester Koetsier o Omar Ftrawi o Ali Ftrawi o Sem Schipper o Sahil Shir Shah o Sebas Does o Helga Floor o Bianca Nieuwenhoven

JO9-1 o James Symerski o Duncan Daal o Dante Koutsoglou o Noah Knobbe o Kaan Reinders o Ayman Rmila o Jordy Welten o Adam Bengharda o Remi Kegel o JP van Daal o Jannis Koutsoglou

JO9-2 o Jorrit van Veen o Leo Hudson o Thomas Maclas Ribon o Amsiyas Asmeron o Binc Twilhaar o Imran Belhaj o Bo Tanquerel o Yousef Morsi o Sebas Lauret o Maarten van der Veen

JO9-3 o Rayan el Kaddouri o Leila Ruznik o Coen Zijl o Derk Brandon o Wouter Vaart o Febe Koetsier

JO8-1 o Robbe Bongers o Ties Gras o Niels Hagen o Zakaria Aissati o Quinn de Heus o Amani Patel o Jelano Ruijter o Sergio Poort o Tygo Bos o Marco Gras

JO8-2 o Nathan Veenstra o Hugo Haasjes o Warre Horst

o Mees van Wijk o Zakaria Belgorbi o Hidde van Dijk o Jayden van Bronswijk o Jasper Moes o Fer Boonstra o Semih Rmila o Jerry van Bronswijk

G1 o Brandon Foekens o Jesper van Ginkel o Karen Hogemann o Melvin Kok o Elia van Leijen o Danté La Rooij o Sebastiaan Schiet o Stan Nagel o Reneé van Slooten o Maximo Ohara o Lucas den Uijl o Michael van Eekeren o Jasper Schokkenbroek o Emilia Maduro o Folkert Seegers o Lars de Haan o Kim de Haan o Pim Kegel o Erich Nagel

Beertjes o Ivar Pasma o Dimatino Wevers Lopo o Ayan Hossain o Ohan Hossain o Carmen Carreno Sanchez o Micai de Jong o Damian Heerschop o Aboubakke Ftrawi o Raphael Fennis o Pippa Fennis o Sietze ten Bras

Teamplaatjes oo Za1 oo oo Za2 oo oo Za4 oo oo Zo3 oo oo Zo4 oo oo JO19-1 oo oo JO17-1 oo oo JO17-2 oo oo MO17-1 oo oo JO15-1 oo oo JO15-2 oo oo JO13-2 oo oo JO12-1 oo oo JO11-1 oo oo JO10-1 oo oo JO10-2 oo oo JO10-3 oo oo JO9-1 oo oo JO9-2 oo oo JO9-3 oo oo JO8-1 oo oo JO8-2 oo oo Beertjes oo

Barpersoneel o Cilia Nauta o Els Krumpelman o Bert Bosch o Youness Boughlalah o Dick Molenaar o Karin Borsen

Onderhoudscommissie o Ton Terlien o Marcel Ham o Loek Daselaar

Sponsorcommissie o Marcel Puik o Harold de Groot o Erwin Tol o Fred Sieben o Cor-Peter Pasma o Marc Hueting o Eduard van Winsen o Ton van Hooft o Thomas Egeler o Berry Zijlstra

Bestuur o Raymond Bosch o Arthur van der Schoor o Leo Stolk o Ruud Bochardt o Eric Zijlstra o Edward Welten

61


Beleef je kantoor in VR!

INFO@EMLEERDAM.NL


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Groest 7 1211 CX Hilversum

Hoogvliet Seinstraat 3 1223 DE Hilversum

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Adm. de Ruijterlaan 16 1215 NA Hilversum

â‚Ź 3,99

SV Olympia  

SV Olympia Verzamelalbum

SV Olympia  

SV Olympia Verzamelalbum

Advertisement