Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van S.V. Loosduinen, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het S.V. Loosduinen voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 300 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij S.V. Loosduinen. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

BESTE VOETBALVRIENDEN, Met plezier en vooral vereerd schrijf ik dit voorwoord voor de actie van Hoogvliet Supermarkten voor het unieke verzamelalbum van alle jeugdspelers van S.V. Loosduinen. Wat moet het leuk zijn om alle plaatjes te sparen van jezelf, je teammaatjes en alle overige spelers. Net zoals wij vroeger deden bij spelers uit de Eredivisie, krijgt de jeugd van S.V. Loosduinen nu de kans om voetbalplaatjes te sparen. Via deze weg maak ik gelijk gebruik om Hoogvliet te bedanken voor deze leuke actie en bedank ik iedere vrijwilliger van S.V. Loosduinen die heeft meegeholpen om dit album te realiseren. Ik wens iedereen veel succes met sparen en hoop dat iedereen aan het eind van de actie een vol album heeft. Edwin van der Heiden, Voorzitter S.V. Loosduinen

We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Forellendaal

3


SV LOOSDUINEN FAMILIEVERENIGING ACTIEVE VERENIGING S.V. Loosduinen is een familievereniging in de traditionele zin van het woord. Actieve betrokkenheid en inzet van leden en ouders/verzorgers van leden, is een voorwaarde om lid te kunnen worden. Jaarlijks worden naast wedstrijden en trainingen diverse activiteiten en toernooien georganiseerd, zijn er jeugdkampen en wordt ook Sinterklaas en Halloween uitvoerig gevierd met onze jongste jeugdleden. Het voetbalseizoen wordt jaarlijks afgesloten met de Familiedag. OPEN VERENIGING S.V. Loosduinen probeert een sfeer te creĂŤren waarin iedereen, van jong tot oud, zich veilig en prettig voelt en zich als een waardig lid van onze familievereniging gedraagt. S.V. Loosduinen heeft diverse reglementen (huisregels) die voor alle leden gelden. Deze reglementen zijn te raadplegen op onze website www.svloosduinen.nl. 1972 KOUDEKERK VOETBALVERENIGING S.V. Loosduinen brengt wekelijks vier seniorenelftallen, een veteranenelftal, een vrouwenelftal en twaalf jeugdteams op het veld en heeft ook nog eens een zaalvoetbalafdeling met drie teams. Het hoogste seniorenelftal komt uit in de Vierde Klasse van de KNVB in het district WEST2. De doelstelling van de vereniging is om minimaal in de Derde Klasse actief te zijn. De vereniging heeft ruim 450 leden en ruim 100 vrijwilligers. S.V. Loosduinen heeft de jeugd hoog in het vaandel staan. Plezier staat altijd voorop bij S.V. Loosduinen en de vereniging biedt elke speler de mogelijkheid om op verschillende niveaus te spelen, zowel recreatief als prestatief. Gespeeld wordt er in de leeftijdscategorieĂŤn vanaf JO6 tot en met JO17. Sinds het vorig seizoen beschikt de vereniging ook over een fraai kunstgrasveld.

4

DE JEUGDAFDELING S.V. Loosduinen heeft al vanaf het begin een eigen jeugdafdeling. De basis is ons jeugdplan, waarin alle aspecten van opleiding, training, wedstrijd en begeleiding aan de orde komen. Tientallen leiders, trainers en andere vrijwilligers zijn iedere week druk in de weer met het trainen en begeleiden van jeugdspelers en teams. Bij S.V. Loosduinen staat het kind en zijn of haar plezier in het voetbal centraal. Dit houdt in dat S.V. Loosduinen zich permanent richt op het realiseren van een optimale sportomgeving, waarin ieder jeugdlid op een plezierige wijze met voetbal bezig is en zich daarin kan ontwikkelen. S.V. Loosduinen vindt dat sporten op het eigen niveau de belangrijkste voorwaarde is voor spelplezier en een optimale ontwikkeling. Behalve aan specifieke voetbalvaardigheden, wordt er ook veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden. Deze worden ieder jeugdlid eigenlijk als vanzelf bijgebracht. Niet alleen is hij of zij lid van een vereniging, je maakt ook deel uit van een team dat samen voetbalt en samen deelneemt aan activiteiten.


S.V. Loosduinen zorgt voor een goede begeleiding van jeugdspelers die op den duur de overgang naar de senioren zullen maken en in goed overleg in een passend elftal terecht komen. Bij S.V. Loosduinen kunnen zowel jongens als meisjes voetballen. Zij spelen gezamenlijk in teams vanaf de jongste tot en met de oudste jeugdteams. Ieder team heeft een eigen (gediplomeerde) trainer en/of leider en elk team is even belangrijk. Verder beschikt elke vrijwilliger die met de jeugd omgaat over een VOG verklaring. NORMEN EN WAARDEN Sinds 2004 is S.V. Loosduinen een door de KNVB gecertificeerde vereniging op het gebied van Normen en Waarden. Naast het statuut “Normen en Waarden” is er een Commissie Normen en Waarden, die erop gericht is het voetbal leuk te houden, in en rond het veld. Gewenst gedrag wordt gestimuleerd, ongewenst gedrag proberen wij met elkaar te voorkomen en waar nodig aan te pakken. In oktober 2016 is het nieuwe statuut ‘Normen en Waarden 2016” bekrachtigd door het bestuur. In juni 2017 heeft de vereniging zich ook aangesloten bij de Haagse Norm, zie voor meer informatie hierover op www.haagsenorm.nl

1975 KANTINE OVERIGE ACTIVITEITEN S.V. Loosduinen profileert zich sinds 2005 op veel meer terreinen dan alleen maar voetbal. Het complex, het clubgebouw en de kleedkamers van S.V. Loosduinen zijn ook gastheer van Nordic Walking en Wandel Fit (waarbij alle deelnemers ook lid zijn van S.V. Loosduinen), van een hardloopclub die zich bij ons omkleedt en na afloop ons clubgebouw gebruikt voor het sociale aspect, al 50 jaar een wekelijkse klaverjasclub op maandagavond en al 35 jaar een maandelijkse klaverjasclub op vrijdagavond met de naam ‘Gezelligheid Troef’ die echt bij S.V. Loosduinen past.

1983 SVL-TEXAS BUURTHUIS VOOR DE TOEKOMST Door een samenwerking met Parnassia in het algemeen en BRijder in het bijzonder, zijn we ook regelmatig gastheer voor personeelsbijeenkomsten van Parnassia. Mede door al deze initiatieven is het clubgebouw van S.V. Loosduinen door de gemeente benoemd als ‘buurthuis voor de toekomst’.

5


O7

O7

Mikey Veldhuizen

6

Bjorn Zuijdveld

Jamie Smeets

Trainer O7

Dessa Segon

Trainer O7

Jesper Schram

O7

O7

Luuk Molenkamp

O7

Feline de Kleijn

O7

O7

Djani Brouwer

TEAMSPONSOR

O7

O7

S.V. Loosduinen

Linda Blanken

Jeroen Schram


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


O9 -1

8

O9-1

Mikael Roels

Mariska van der Lee

Levi Schram

Leider O9-1

Assistent-Trainer O9-1

O9-1

Dani Slinger

Davino Elsackers

Peter Ligtvoet

Trainer O9-1

Maarten Hofland

TEAMSPONSOR

O9-1

Bradley Eckhardt

O9-1

O9-1

Wesley Koegler

O9-1

O9-1

Keeper 09-1

S.V. Loosduinen

Dylan Paauw

Tim Slinger


O9 -2

O9-2

Keeper O9-2

S.V. Loosduinen

Feije de Kleijn

Dean van der Meer

O9-2

Justin ‘t Hart

Leidster O9-2

Adam Hafdi

Trainer O9-2

Kian Luisman

O9-2

O9-2

Freekie van der Graaf

O9-2

Bram Bal

O9-2

O9-2

Keano van der Kruk

Stanley van der Kruk

Monique Bal-Bekking

9


O11-1 S.V. Loosduinen

Umani Segon

10

O11-1

Jay Peek

Stan Verheij

Sem Quist

Leider O11-1

Trainer O11-1

Arie Pabst

O11-1

O11-1

Danel Juffermans

Jessy de Graaf

O11-1

Brent Douw

O11-1

O11-1

Tim de Torbal

O11-1

O11-1

Keeper O11-1

TEAMSPONSOR

Rutger Hartman

Richard Douw


O11-2 S.V. Loosduinen

TEAMSPONSOR

Jordi Roos

Leandro de Ru

O11-2

Micha Flinterman

Imram el Maziani

Trainer O11-2

Thijs Keyzer

O11-2

Ricardo Hardon

O11-2

O11-2

Hicham Hafdi

Sade de Breed

O11-2

O11-2

O11-2

Lars Bakker

O11-2

O11-2

O11-2

CrazySunday.nl

Elias Veldhuizen

Giovanni de Ru

11


O11-3

Keeper O11-3

S.V. Loosduinen

Ronin Burgersdijk

12

Max van Croonenburg

O11-3

O11-3

O11-3

O11-3

Riccardo van Oeveren

Jayden Hofstede

Jayden Hoogenboom


Yitsvah Marten

Djayden van der Lee

Michael Oomen

Nolan Staes

Leider O11-3

Trainer O11-3

O11-3

Trainer O11-3

Jessy Jansen

O11-3

O11-3

O11-3

O11-3

Joris van Horck

Iwan van der Berg

Marco van der Lee

13


Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van de hesjes Al 20 jaar steunen we ons voetbal. Zowel met geld als met doeltjes, ballen en natuurlijk de bekende oranje ING-trainingshesjes. Overal waar gevoetbald wordt, kom je ze tegen. Bij positiespelletjes, als doelpaal, keerpunt en cornervlag. Ze hebben het vaak niet makkelijk. Ze worden smerig, worden vertrapt, vergeten. Maar de laatste training voor de wedstrijd bepalen zij wie er in de basis staat: speel je of niet? Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal


CrazySunday.nl


O13 -1

O13-1

Ilias Ghait

16

Dani Groen

Nick Dรถrr

O13-1

Joeri Taal

O13-1

Ferry Egberts

O13-1

O13-1

Elvira Broecheler

O13-1

Eray Atay

O13-1

O13-1

Finn Green

O13-1

O13-1

S.V. Loosduinen

Yannick Hoff

Max Juffermans


O13-1

Jeroen Rampaart

Trainer O13-1

Kay Zwart

Leider O13-1

Tim Toet

Maurice Rampaart

Leidster O13-1

Owen van Zijl

Trainer O13-1

Trainer O13-1

Bowie Middag

O13-1

O13-1

O13-1

Daan Meijer

Sander Egberts

Madelon Middag

17


O13 -2 S.V. Loosduinen

Dinand van Gaalen

18

Jamie van der Haak

O13-2

Jevon Borsten

O13-2

Sem Alphenaar

O13-2

O13-2

Tristan Green

O13-2

O13-2

Keeper O13-2

TEAMSPONSOR

Demian van Hoorn

Joost Keyzer


Dave Storm

Joel Vliegenthart

Thimo van Oosten

Trainer O13-2

Thomas van Maren

O13-2

O13-2

Omar Mansour

O13-2

O13-2

O13-2

O13-2 O13-2

Bodhi Lindemans

Jayvion Knoester

Danny van Oudshoorn

19


O15 S.V. Loosduinen

Wouter Hoogendijk

20

Luna van der Meer

O15

Tom Goede

O15

Nick Devlin

O15

Mats van Deursen

O15

O15

Djayden Daniels

Thomas Bleijie

O15

Dylan Krul

O15

O15

Dylan Paauw

O15

Keeper O15

Keeper O15

TEAMSPONSOR

Dario Moerland

Jamen Molier


O15

O15

Rutger Hartman

Mark Paalvast

Bas de Torbal

Nemo Verstraten

Leider O15

Trainer O15

O15

Pim van de Walle

Emre Ozturk

Giovanni de Ru

Trainer O15

Shanil Rajbalsing

O15

O15

O15 O15

O15

Rafael Oosterbaan

Frank Schippers

Marcel Verstraten

21


O17

Keeper O17

David Goedman

22

Titus Hartman

O17

Dave Blok

Ryan Fortanier

O17

Kris Flinterman

O17

Tico Eckhardt

O17

O17

Collin de Bruin

Jurre Biemans

O17

Adel el Badawy

O17

O17

Ronald Baarda

O17

Jasmijn de Groot

O17

O17

Chesley de Bruin

TEAMSPONSOR

O17

Keeper O17

S.V. Loosduinen

Damien Jansen

Johanney Kames


O17

O17

Michel Mafficioli

O17 O17

Dylan Versteegh

Leider O17

Menno Molier

Tyrone Plas

Jadley Verschelden

Leider O17

Fred Steenbergen

Trainer O17

Trainer O17

Koen Rienstra

Dylan Krens

Julian Oosterbaan

O17

Jason van der Meer

O17

O17

Gino Lunenburg

O17

O17

O17

Daan Keyzer

Theo Plas

Raymond Krens

23


24

Wybe Boersma

John Wolff

Keeperstrainer Jeugd

Keeperstrainer Jeugd

Hoofdtrainer Bovenbouw

Hoofdtrainer Onderbouw

Jeugdtrainers S.V. Loosduinen

Pieter Blanken

Gertjan Waanders


g a a H Den inen u t e k r e K k j i d s r e l e s n o H r e i L e D g a a H n De ark Forep oten h c s r o o V Wittebrug. Delft Wij regelen het!

www.wittebrug.nl


26

Alvin van Reeuwijk

Khalid Hadchoune

Kevin Baptiste Middenvelder 1e Elftal

Jan de Lange

Middenvelder 1e Elftal

Kadir Narsen Aanvaller 1e Elftal

Aanvaller 1e Elftal

Aanvaller 1e Elftal

Pieter Blanken

Middenvelder 1e Elftal

Middenvelder 1e Elftal

Middenvelder 1e Elftal

Aanvaller 1e Elftal

Aanvaller 1e Elftal

Keeper 1e Elftal

S.V. Loosduinen

1e Elftal

Jimmy Kipp

Tom Vrieling

Sebastiaan van Loenen

Jessy Smit

Sinan Ocal


Richard Douw

Jurgen Kalkman

Peter Baptiste

Fysiotherapeut 1e Elftal

Damian van der Horst

Keeperstrainer 1e Elftal

Trainer 1e Elftal

Trainer 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

Verdediger 1e Elftal

TEAMSPONSOR

Jeroen Rampaart

Frans Clasener Christiaan Verbree

Nick Voorham

Sam van Poorten

Emma Zanderink

27


28

Stephan van Rossem

Jaouad Hadchoune Steffen Grijspaardt

Gert Jan Heerema

Fred Rijnenberg Verdediger 2e Elftal

Middenvelder 2e Elftal

Middenvelder 2e Elftal

Middenvelder 2e Elftal

Aanvaller 2e Elftal

Joey Teuling

Verzorger 2e Elftal

Thierry de Labeij

Verdediger 2e Elftal

Verdediger 2e Elftal

Verdediger 2e Elftal

Gertjan Waanders

Trainer 2e Elftal

Trainer 2e Elftal

Verdediger 2e Elftal

Aanvaller 2e Elftal

Aanvaller 2e Elftal

Aanvaller 2e Elftal

Keeper 2e Elftal

TEAMSPONSOR

S.V. Loosduinen

2e Elftal

Jorn Batens

Willem Heesakkers

Lucas Boekamp

Tim Toet Jesse Lubout

Kai van der Leeuw

Sander Boersma

Jori Campfens


4e Elftal

4e Elftal

Keeper 4e Elftal

S.V. Loosduinen

Tim Slinger

Daniel Spaans

4e Elftal

Justin Derlage

Nino Rampone

4e Elftal

Menno Molier

4e Elftal

Vincent de Koning

4e Elftal

4e Elftal

Mark Molenkamp

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Ronald van Hasselt

Robin van de Tol

Sam Zwartjes

29


VR1-Veld

Wendy de Vriend

30

Ljoedmila van der Werf

VR1-Veld VR1-Veld

Jacqueline Hubert

Yacintha Reijke

Trainer VR1-Veld

Saskia Meere

VR1-Veld

Megan de Liefde

VR1-Veld

VR1-Veld

Stephanie Johler

Chantal van Hooft

VR1-Veld

Lorraine van Delft

VR1-Veld

VR1-Veld

Paula Cense

Jolanda Bovendeert

VR1-Veld

Farah Bekking- El Herchi

VR1-Veld

VR1-Veld

Monique Bal-Bekking

VR1-Veld

VR1-Veld

VR1-Veld

S.V. Loosduinen

Rachella Ziegenhardt

Eric Tanja


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


HR-ZL1 S.V. Loosduinen

HR-ZL1

Keeper HR-ZL1

TEAMSPONSOR

Jasper van der Meide

32

Sjoerd de Ronde

HR-ZL1

HR-ZL1

Pieter Blanken

HR-ZL1

HR-ZL1

Patrick Thierrij

Daniel Spaans

Marc Thierrij


HR-ZL2 S.V. Loosduinen

HR-ZL2

Keeper HR-ZL2

TEAMSPONSOR

Paul van Rijn

Ad Rozendaal

Edgar Brocx

HR-ZL2

HR-ZL2

HR-ZL2

HR-ZL2

Joran Hartkamp

Jan Rozendaal

Ruben Vlek

33


Teamplaatjes S.V. Loosduinen

JO7

JO7

JO7

JO7

JO7

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1 34


JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1 35


Teamplaatjes S.V. Loosduinen

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3 36


JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 37


Teamplaatjes S.V. Loosduinen

JO15

JO15

JO15

JO15

JO15

JO17

JO17

JO17

JO17

JO17 38


Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Loosduinen 1

Loosduinen 1

Loosduinen 1

Loosduinen 1

Loosduinen 1 39


Teamplaatjes S.V. Loosduinen

Loosduinen 2

Loosduinen 2

Loosduinen 2

Loosduinen 2

Loosduinen 2

Loosduinen 4

Loosduinen 4

Loosduinen 4

Loosduinen 4

Loosduinen 4 40


VR-1

VR-1

VR-1

VR-1

VR-1

Zaal 1

Zaal 1

Zaal 1

Zaal 1

Zaal 1 41


Teamplaatjes S.V. Loosduinen

Zaal 2

Zaal 2

Zaal 2

Zaal 2

Zaal 2

TEAMSPONSOR

VE-1

VE-1

VE-1

VE-1

VE-1 42


Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur 43


Spaaroverzicht S.V. Loosduinen

O7

O11-3

O15

1e Elftal

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Djani Brouwer Feline de Kleijn Luuk Molenkamp Jesper Schram Dessa Segon Jamie Smeets Mikey Veldhuizen Bjorn Zuijdveld Linda Blanken Jeroen Schram

O9-1 o o o o o o o o o o o

Wesley Koegler Bradley Eckhardt Davino Elsackers Maarten Hofland Peter Ligtvoet Mikael Roels Levi Schram Dani Slinger Mariska van der Lee Dylan Paauw Tim Slinger

O9-2 o o o o o o o o o o

Keano van der Kruk Bram Bal Freekie van der Graaf Kian Luisman Adam Hafdi Justin ‘t Hart Feije de Kleijn Dean van der Meer Stanley van der Kruk Monique Bal-Bekking

O11-1 o o o o o o o o o o o

Tim de Torbal Brent Douw Jessy de Graaf Danel Juffermans Arie Pabst Jay Peek Sem Quist Umani Segon Stan Verheij Rutger Hartman Richard Douw

O11-2 o o o o o o o o o o o

Lars Bakker Sade de Breed Micha Flinterman Hicham Hafdi Ricardo Hardon Thijs Keyzer Imram el Maziani Jordi Roos Leandro de Ru Elias Veldhuizen Giovanni de Ru

44

Riccardo van Oeveren Ronin Burgersdijk Max van Croonenburg Jayden Hofstede Jayden Hoogenboom Joris van Horck Jessy Jansen Djayden van der Lee Nolan Staes Yitsvah Marten Michael Oomen Iwan van der Berg Marco van der Lee

O13-1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Finn Green Eray Atay Elvira Broecheler Ferry Egberts Joeri Taal Nick Dörr Ilias Ghait Dani Groen Yannick Hoff Max Juffermans Daan Meijer Bowie Middag Owen van Zijl Kay Zwart Maurice Rampaart Jeroen Rampaart Tim Toet Sander Egberts Madelon Middag

o o o o o o o o o o o o o o o

Tristan Green Sem Alphenaar Jevon Borsten Dinand van Gaalen Jamie van der Haak Demian van Hoorn Joost Keyzer Bodhi Lindemans Omar Mansour Thomas van Maren Thimo van Oosten Dave Storm Joel Vliegenthart Jayvion Knoester Danny van Oudshoorn

O13-2

Dylan Paauw Dylan Krul Thomas Bleijie Djayden Daniels Mats van Deursen Nick Devlin Tom Goede Wouter Hoogendijk Luna van der Meer Dario Moerland Jamen Molier Rafael Oosterbaan Emre Ozturk Mark Paalvast Shanil Rajbalsing Giovanni de Ru Bas de Torbal Nemo Verstraten Pim van de Walle Rutger Hartman Frank Schippers Marcel Verstraten

O17 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Chesley de Bruin Jasmijn de Groot Ronald Baarda Adel el Badawy Jurre Biemans Dave Blok Collin de Bruin Tico Eckhardt Kris Flinterman Ryan Fortanier David Goedman Titus Hartman Damien Jansen Johanney Kames Daan Keyzer Dylan Krens Gino Lunenburg Jason van der Meer Julian Oosterbaan Tyrone Plas Koen Rienstra Fred Steenbergen Dylan Versteegh Jadley Verschelden Michel Mafficioli Menno Molier Theo Plas Raymond Krens

Jeugdtrainers o Wybe Boersma o John Wolff o Pieter Blanken o Gertjan Waanders

Pieter Blanken Jan de Lange Jimmy Kipp Kadir Narsen Khalid Hadchoune Tom Vrieling Jessy Smit Alvin van Reeuwijk Kevin Baptiste Sebastiaan van Loenen Sinan Ocal Jeroen Rampaart Christiaan Verbree Damian van der Horst Jurgen Kalkman Nick Voorham Sam van Poorten Richard Douw Peter Baptiste Frans Clasener Emma Zanderink

2e Elftal o o o o o o o o o o o o o o o o

Gertjan Waanders Joey Teuling Jorn Batens Lucas Boekamp Thierry de Labeij Steffen Grijspaardt Tim Toet Jesse Lubout Jaouad Hadchoune Gert Jan Heerema Kai van der Leeuw Sander Boersma Stephan van Rossem Fred Rijnenberg Willem Heesakkers Jori Campfens

4e Elftal o o o o o o o o o o

Ronald van Hasselt Justin Derlage Mark Molenkamp Vincent de Koning Menno Molier Nino Rampone Tim Slinger Daniel Spaans Robin van de Tol Sam Zwartjes

VR1-Veld o o o o o o o o o o o o o o o

Monique Bal-Bekking Farah Bekking- El Herchi Jolanda Bovendeert Paula Cense Lorraine van Delft Chantal van Hooft Jacqueline Hubert Stephanie Johler Megan de Liefde Saskia Meere Yacintha Reijke Wendy de Vriend Ljoedmila van der Werf Rachella Ziegenhardt Eric Tanja


HR-ZL1 o o o o o o

Patrick Thierrij Pieter Blanken Jasper van der Meide Sjoerd de Ronde Daniel Spaans Marc Thierrij

HR-ZL2 o o o o o o

Joran Hartkamp Edgar Brocx Paul van Rijn Ad Rozendaal Jan Rozendaal Ruben Vlek

Teamplaatjes oo JO7 oo oo JO9-1 oo oo JO9-2 oo oo JO11-1 oo oo JO11-2 oo oo JO11-3 oo oo JO13-1 oo oo JO13-2 oo oo JO15 oo oo JO17 oo oo Jeugdcommissie oo oo Loosduinen 1 oo oo Loosduinen 2 oo oo Loosduinen 4 oo oo VR-1 oo oo Zaal 1 oo oo Zaal 2 oo oo VE-1 oo oo Bestuur oo

45


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Forellendaal 318 2553 LM Den Haag Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

SV Loosduinen  

SV Loosduinen Verzamelalbum

SV Loosduinen  

SV Loosduinen Verzamelalbum

Advertisement