Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van SV Houten, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het SV Houten voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 650 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 20172018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij SV Houten. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

BESTE SV HOUTEN LEDEN, Supermarkt Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en om dat te vieren heeft Hoogvliet een aantal verenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan een sportplaatjesactie. Ook SV Houten heeft een uitnodiging ontvangen om aan zo’n sportplaatjesactie deel te nemen. SV Houten is blij verrast om te mogen deelnemen en heeft op de uitnodiging volmondig já gezegd. Vanzelfsprekend de felicitaties namens SV Houten aan de directie en alle medewerkers van Hoogvliet met het 50-jarig bestaan en een succesvolle toekomst toegewenst. SV Houten is zo groot dat niet alle voetballende leden in het plaatjesalbum staan. Gelukkig zijn wel alle jeugdleden van vier tot en met zestien jaar oud op de foto gegaan en ook nog de meisjes teams van de MO17, de jongensteams van de JO17-1 en JO17-2. Met de spelers van zaterdag 1 en diverse bestuursleden en vrijwilligers erbij zijn er bijna 700 prachtige plaatjes om te verzamelen. Ongetwijfeld zal er fanatiek verzameld gaan worden en zullen vele kinderen bij de uitgang van de winkel om de plaatjes vragen. Ook zullen de kinderen aan ouders, buren en familieleden vragen om de voetbalplaatjes te sparen en het liefst zoveel mogelijk. Het moet toch fantastisch voor de kinderen zijn om zichzelf terug te zien in een plaatjesboek met teamgenoten, bestuursleden en diverse SV Houten leden. Iedereen krijgt nu de kans om zo’n prachtig SV Houten verzamelalbum vol te sparen. Wie weet is het leuk voor later als je nog eens terug kijkt op je voetbaljeugd bij SV Houten. Wij als bestuur gaan ervoor, jullie ook?

Nico van Slegtenhorst Algemeen voorzitter SV Houten

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Houten

3


SV HOUTEN EEN AMBITIEUZE VERENIGING MET AANTREKKINGSKRACHT DE VERENIGING SV Houten is een voetbalvereniging in de gemeente Houten. Om een gezonde, ambitieuze vereniging met aantrekkingskracht in de regio te kunnen waarborgen is er een eenduidig beleid. De belangrijke kernwaarden van SV Houten zijn en blijven: sportieve plicht, saamhorigheid en sociale betrokkenheid. SV Houten is inmiddels een bekende naam in het amateurvoetbal in de regio Utrecht en de verre omgeving. Op 10 april 2018 al 85 jaar oude vereniging investeert al jaren succesvol in haar jeugdopleiding en verwacht daar de komende seizoenen de revenuen van terug te zien bij haar eerste elftal. Maar SV Houten is meer dan dat. In de toekomst wil SV Houten een club zijn die voor een ieder uit Houten en de regio interessant is. De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden door veel en leuke voetbalactiviteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren. Daarmee groeit de kwaliteit en ook het imago en de aantrekkingskracht van de club. Het kan niet anders of dit leidt op termijn tot verdere groei: meer leden, meer sponsoren, meer mogelijkheden, betere prestaties, meer plezier. DE VRIJWILLIGERS Een vereniging als SV Houten kan niet bestaan zonder haar vele vrijwilligers. Ruim 300 leden zijn op een of andere wijze actief. Deze grote groep vrijwilligers zijn de basis waarop de vereniging kan draaien en de leden van jong tot oud wekelijks kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Met elkaar zijn zij de basis van SV Houten. PRESTATIEF VOETBAL Voor leden die prestatievoetbal spelen (selectieteams) willen wij interessant zijn met een 1e Zaterdagelftal wat stabiel in de 2e klasse speelt en een jeugdopleiding met een regionale aantrekkingskracht. Wij werken samen met FC Utrecht en de KNVB om de opleiding op hoog niveau te krijgen en te houden. Daarnaast zetten wij in op het aannemen van gediplomeerde trainers die op hoog niveau trainingen aanbieden, waardoor deze leden zich maximaal ontwikkelen. Het vrouwen- en meisjes voetbal zijn volledig geĂŻntegreerd binnen het technische voetbal beleidsplan van SV Houten. BREEDTESPORT De breedtesport is bij SV Houten een dragende factor van de vereniging. Zowel in het Senioren- als het jeugdvoetbal. Voor de breedtesport teams is de opleiding middels de voetbalschool en de techniektraining een belangrijke toevoeging om ook deze teams een uitstekende voetbalopleiding te geven. SV Houten is een club waar al jaren lang veel meisjes spelen en zich thuis voelen, De meisjesteams spelen in competities tegen enkel meisjes of in gecombineerde competities met daarin ook jongensteams. Ook is er de mogelijkheid voor meisjes om in jongensteams te spelen.

4


WALKING FOOTBALL Sinds 2016 is binnen SV Houten ook een groep mannen en vrouwen actief op de vrijdagmorgen met Walking Football. Klein begonnen, maar inmiddels aangegroeid tot bijna twintig actieve spelers. Die trainen, wedstrijden spelen en op toernooien in binnen- en buitenland actief zijn. BASISSCHOOL VOETBALCLINICS SV Houten vindt het belangrijk om haar maatschappelijke taak te benadrukken. Natuurlijk bewegen en sporten wekelijks al ruim 1.200 leden actief op de voetbalvelden. Maar diverse kinderen hebben nog geen kennis gemaakt met sporten en in het bijzonder voetbal. Door het opzetten van voetbalclinics die gratis aangeboden worden aan de basisscholen in de Gemeente Houten bereiken we alleen in het schooljaar 2017-2018 bijna 1.500 kinderen die op een leuke en ontspannen manier en onder deskundige leiding met SV Houten, bewegen en voetballen in aanraking komen. Belangrijk voor de kinderen en voor de toekomst van SV Houten. DE ACCOMMODATIE Trots zijn we op onze accommodatie Sportpark Oud Wulven, fraai gelegen en omringd door het vele groen, met een prachtige kantine als ontmoetingsplaats voor alle leden. Een plek waar sport en ontspanning bij elkaar komen. Dit willen we nadrukkelijk blijven ontwikkelen om als SV Houten ook op deze wijze bij te dragen aan een sterke sociale cohesie in de Gemeente Houten. BETROKKENHEID Natuurlijk zetten wij ook in op betrokkenheid binnen de vereniging. Dit doen wij door de ouders bij de vereniging te betrekken, door oudere leden in te laten zien dat hun hulp binnen de club nodig is en de spelers uit de seniorenselectie zich te laten inzetten bij de jeugd en andere activiteiten. BESTUURLIJKE ORGANISATIE Bestuurlijk is SV Houten georganiseerd met een Dagelijks Bestuur en een Algemeen Bestuur. Deze worden gekozen door de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. De Algemeen voorzitter zit de vergadering voor en heeft direct contact met de Technisch Manager. Deze Technisch Manager is verantwoordelijk voor de prestatiesport binnen de vereniging, voor zowel Senioren, Jeugd als Vrouwen & Meisjes. Aangezien de Technisch Manager buiten het Algemeen Bestuur staat en rapporteert aan de Algemeen voorzitter is deze bestuurlijk verantwoordelijk voor de Prestatiesport. Onder de voorzitter opereren de 3 afdelingen apart met hun eigen voorzitter: • Jeugdcommissie • Seniorencommissie • Vrouwen/Meisjescommissie

Er zijn vier staffuncties, namelijk Secretaris, Penningmeester, Voorzitter Sponsor Commissie en Voorzitter Kantinezaken. De Penningmeester houdt zich met de financiële zaken bezig. De voorzitter van de Sponsor Commissie houdt zich bezig met de sponsoring en commerciële zaken. De Voorzitter Kantinezaken houdt zich bezig met de inkoop, verkoop en bezetting van de kantine. Bestuurlijk zijn er uitgangspunten afgesproken die als een rode draad door de vereniging blijven lopen. • Goed opgeleid kader bij selectieteams. • Op hoog niveau spelende jeugd selectieteams van O10 t/m O19 jongens en O11 t/m O19 meisjes. • Jaarlijks aanwas aan jeugdleden en aantal spelende leden constant houden. • Financieel gezond zijn als vereniging. • Gedegen vakkennis in de diverse voetbal disciplines en ondersteunende diensten. • Heel veel vrijwilligers beschikbaar binnen de voetbalafdeling. • Volledige integratie van meisjes en jongens voetbal. • Bestuurlijk en op commissieniveau brede kennis aanwezig. • De kantine als ontmoetingsplek voor alle leden. SPONSORING & BUSINESSCLUB Naast de inkomsten vanuit de kantine en contributie is SV Houten trots op haar sponsoren en Businessclubleden die jaarlijks een bijdrage leveren aan SV Houten. Op het sportpark, in de kantine en op de website zijn deze te zien. Met een flinke Businessclub met leden uit Houten en omgeving wordt de regionale aantrekkingskracht van SV Houten nog eens nadrukkelijk onderstreept. ONTWIKKELINGEN SV Houten moet en zal blijven investeren in voetbal, in nieuwe ontwikkelingen op dit gebied, maar zal zich ook maatschappelijk blijven inzetten om haar sterke positie in de Gemeente Houten als een van de vooraanstaande verenigingen te blijven onderstrepen. • Blijven investeren in een goede voetbalopleiding voor iedereen en ontwikkeling van • individuele talenten. • Investeren in nieuwe ontwikkelingen als 7x7 voetbal en jeugdvoetbal op de zondag. • Meer gezamenlijke activiteiten ontwikkelen die verwant zijn met voetbal. • Verder inzetten op voetbaltechnische samenwerking met FC Utrecht. • Nog sterker de maatschappelijke functie van SV Houten benadrukken. Dit is belangrijk naar leden, politiek en sponsoren.

5


BM

Jaylinn van Wijngaarden

6

Lex Martinus

BM BM

Nick Tas

Christopher van der Hout

BM

Jesper Poelen

BM

Senne van der Schilden

BM

BM

Levano van Aken

JoĂŤl Tas

BM

Demy Dauvillier

BM

BM

Koen Fransman

Felix Boon

BM

Levi Zumbrink

BM

BM

Niels van Tessel

BM

BM

BM

SV Houten

Lindy Wiekenkamp

Sophie Kops


BM

BM

BM

BM

Floris Adolfs

Suhaib Aami

BM

Ishaaq Bouhtala

BM

Luc Deckers

Jayden Stuve

Fedde van Pernis

Twan Damen

BM

BM

Mika de Leeuw

Jesse Vermeulen

Anne Pape

Sem Roos

BM

BM

Shady Gabriel

BM

BM

BM BM

BM

Stan Klein

James Thijm

Jayden Pluim

7


BM

BM

Ties Bessems

8

Matthias van Putten

BM

Damian Osivcic

Mike Valkenburg

BM

Luke van Renswouw

BM

Miguel Alvarez Blanco

BM

BM

Maddy Nieuwland

Isa Mazier

BM

Demi de Graaf

BM

BM

Tim Embregts

BM

Sam Burghouwt

BM

BM

Victor Peter

BM

BM

SV Houten

Jip Ruppert

Jari den Doop


BM

BM

Damon Nobakht

Sem Nieuwenhuizen

BM BM

Wiebe van der Leer

Jerrel Soetowidjojo

BM

Lars van de Reepe

BM

Asaja Teterissa

BM

BM

Noah Jaâouani

Abdelhak Bouzaadalla

Keavin Ulrich

BM

Lars Vissers

BM

BM

Lars van Bochove

BM

BM

BM

Mees Roelofs

Niels Westerhuis

Wessel Janssen

9


JO8-1 SV Houten

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

JO8-1

TEAMSPONSOR

JO8-1

JO8-1

Dje Spekkels

Jamilo van Santen

JO8-1

Shakir Halal

10

Bruun Bos

JO8-1

Tycho Csik

JO8-1

JO8-1

Reso Sahin

JO8-1

JO8-1

Yesse Bos

Nyo Thieme

Oscar Bekker


JO8-2

JO8-2

SV Houten

JO8-2

Radin Langari

JO8-2

Coen Deetman

Victor Vos

Vigo Stam

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Janu Verheijen

Bilal Massaoudi

Pieter Bakker

11


JO8-3

JO8-3

SV Houten

JO8-3

Matias Ekkelkamp

12

Kamil Mackowiak

JO8-3

Mees Straten

JO8-3

JO8-3

Joost van de Riet

JO8-3

JO8-3

Qin Dyon Schrijvers

Jesse Traas

Duncan Ulrich


JO8-4

Luuk van Oort

Milo van CommenĂŠe

Tobi Wels

JO8-4

Ilias Kali

JO8-4

JO8-4

JO8-4

Guus Linnenbank

JO8-4

JO8-4

JO8-4

SV Houten

Valentijn Buijsman

Quinn Nieuwland

13


JO8-5

JO8-5

SV Houten

Lahcen Bouliz

14

Koen de Jong

JO8-5

Olivier Vroom

JO8-5

Thom Schuurman

JO8-5

Gijs Dorrestein

JO8-5

JO8-5

Matthijs Mulder

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Daan van Kouwen

Jay Verkuijl

Olaf Medema


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO9-1

Dyrano van Wijk

16

Jack van Zon

JO9-1

Floris Bolhuis

JO9-1

Dean van der Steen

JO9-1

Semmy Ultee

JO9-1

JO9-1

Jerayno Hunte

JO9-1

JO9-1

JO9-1

SV Houten

Julius Vos

Casper van Maurik


JO9-2

Ruben Hulsman

Arhur Okken

JO9-2

Tygo van Werkhoven

JO9-2

Levi Zwambag

JO9-2

Lucas Marczinski

JO9-2

JO9-2

Simon van Tuijl

JO9-2

JO9-2

JO9-2

SV Houten

Joep van Anraad

Daniël Rijken

17


JO9-3

Arnout van de Beek

18

Max van den Hurk

JO9-3

Lewis Steffens

JO9-3

Luke Steffens

JO9-3

Don Bouwmeester

JO9-3

JO9-3

Job Landaal

JO9-3

JO9-3

JO9-3

SV Houten

Pepijn Ruppert

Vince de Lange


JO9-4

JO9-4

SV Houten

Joris Berghuis

Jasper Pape

JO9-4

Joey Vlug

JO9-4

Zi Yue Veen

JO9-4

Shiva Binda

JO9-4

JO9-4

Adam Mourid

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Mehdi Hasnaoui

Darian Dolman

Keano van Wijngaarden

19


JO9-5

JO9-5

SV Houten

Noah Kourtit

20

Milan Kastelein

JO9-5

Tijmen de Zeeuw

JO9-5

Tijn van den Broek

JO9-5

Niels Schade van Westrum

JO9-5

JO9-5

Jasper Martens

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Jelle van den Oudenrijn

Moncef Soulimani

Daan van Wijhe


JO9-6

JO9-6

SV Houten

JO9-6

JO9-6

Quint Vermeulen

Lex Vissers

JO9-6

JO9-6

Hugo Imthorn

Kees van der Heijdt

Cem Karakus

Jurriaan van der Pas

JO9-6

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Simon Lukasse

Maxim Bekink

Alexander Perron

21


JO9-7M

JO9-7M

Elis Wiersma

22

Fabienne Dix

JO9-7M

Babette Jansen

JO9-7M

JO9-7M

Amy Klaver

JO9-7M

JO9-7M

SV Houten

Hinke Gardien

Emily Hietbrink


JO9-8M

Nihad Bouzaadalla

Lynn Miltenburg

Sanne van Tuil

JO9-8M

Fenne Galenkamp

JO9-8M

JO9-8M

JO9-8M

Nora Bruinzeel

JO9-8M

JO9-8M

JO9-8M

SV Houten

Maxime Wongsodikromo

Amy Hauwert

23


JO10-1

JO10-1

Levi Wolf

24

Jonas Evers

Dean van der Klij

JO10-1

Vince Reisner

JO10-1

Siem van Ditmarsch

JO10-1

JO10-1

Myron Keijser

JO10-1

Florent van Dinter

JO10-1

JO10-1

Ties van der Leur

JO10-1

JO10-1

SV Houten

Joeri Groenen

Raúl Piqué


JO10-2

JO10-2

SV Houten

Joost Hogenbirk

Gijs van Straaten

JO10-2

Floris Hulsegge

JO10-2

Arthur van der Helm

JO10-2

Boris van Rooijen

JO10-2

JO10-2

Daan Knippers

JO10-2

JO10-2

JO10-2

Julian Bein

Daan Hautvast

Anton Tijsterman

25


JO10-3

JO10-3

Tim van Ede

26

Jesper Mulders

Samuel Jaggoe

JO10-3

Savi Mulder

JO10-3

Jordi Kop

JO10-3

JO10-3

Rick Verkuil

JO10-3

Valentijn Bolwerk

JO10-3

JO10-3

Sven de Bruijn

JO10-3

JO10-3

SV Houten

Thomas Houtkamp

Merijn Kretz


JO10-4

Taym Daood

Ram Daood

JO10-4

Hayden van La Parra

JO10-4

Aiden Jagesar

JO10-4

Semih Leonard Appak

JO10-4

JO10-4

Coen van Leeuwen

JO10-4

JO10-4

JO10-4

SV Houten

Sem van Straten

Christian Brinks

27


JO10-5

JO10-5

SV Houten

Samad Kareem

28

Quint Seaber

JO10-5

Jad Razok

JO10-5

Ruben Graham

JO10-5

Kevin Verkuil

JO10-5

JO10-5

Kasper Hol

JO10-5

JO10-5

JO10-5

Storm van Breda

Senna Mulder

Yusuf Al Hamdany


Reparatie en in- verkoop van: Moens Special Cleaning Schoonmaakonderhoud Glasbewassing Gevelreiniging Ontruimingen Vuilafvoer

Sanitaironderhoud Klein technisch onderhoud Vloeronderhoud harde en zachte vloeren Tapijtreiniging

www.moensspecialcleaning.nl

Smartphones Tablets Laptops Computers Voor meer info bel, mail of app:

06 - 22 30 28 68 info@fixitvansanten.nl


JO11-1

Jayden Pothuizen

30

Jenady van Wijk

JO11-1

Yannick van den Berg

JO11-1

Milan Slokkers

JO11-1

Glenn Griffioen

JO11-1

JO11-1

Dennis Goris

Ivar Seelen

JO11-1

Hugo van Tuijl

JO11-1

JO11-1

Justin Koppel

JO11-1

JO11-1

JO11-1

SV Houten

Truong Nguyen

Ruben van Laaren


JO11-2

JO11-2

SV Houten

Mohamed Keita

Rody de Ligt

JO11-2

Joey Pasche

JO11-2

Dean Versteeg

JO11-2

Keano Miedema

JO11-2

JO11-2

Daan Jansen

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Shakir Scally

Noah van Rooijen

Mart Knol

31


JO11-3

JO11-3

SV Houten

Mart Stelling

32

Stijn Eleveld

JO11-3

Job van Kouwen

JO11-3

Boaz Mathan

JO11-3

Lenn Bouwmeester

JO11-3

JO11-3

Tom van Es

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Koen Sleijpen

Jayden Nieuwland

Dion van den Dijssel


JO11-4

JO11-4

SV Houten

Dito Keijzer

Mees de Vries

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Thomas Nguyen

Tycho Veen

Boaz Koning

33


JO11-5

JO11-5

JO11-5

SV Houten

Jason Uiling

JO11-5

Jasper Blokhuizen

34

Noah Tshinakanudia

JO11-5

Thom Broekman

JO11-5

JO11-5

Jarick Langen

JO11-5

JO11-5

Darren Wirjomengol

Kevin Vis

Casper Rolink


JO11-6

JO11-6

JO11-6

SV Houten

Mico Mertens

Sem Hoogendoorn

JO11-6

Timo Lith

Jeroen Nieuwenhuizen

JO11-6

Jaimy de Beus

JO11-6

Jaydenn de Graaf

JO11-6

JO11-6

Ryan Smit

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Randy Blom

Ralph Laarman

Floris Beekhuis

35


JO11-7

JO11-7

Rik Versteeg

36

Maarten Oostenbrug

JO11-7

Youri Wiersma

JO11-7

JO11-7

Rick Holtkamp

JO11-7

JO11-7

SV Houten

Diederik Steenbergen

Bram van de Wiel


JO11-8

Daan van der Worp

Merhawi Tumzgi Haile

Koen Smit

JO11-8

Dylan Verveer

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Mats de Lange

JO11-8

JO11-8

JO11-8

SV Houten

Jelle Gardien

Raven Dolman

37


JO12-1

Hanin Aami

38

Ilias El Sekalle

JO12-1

Maxime Vermaat

JO12-1

Xander Vermaat

JO12-1

JO12-1

Maxim van Hove

JO12-1

JO12-1

JO12-1

SV Houten

Mees Knaapen

Wessel Spaan


JO12-1

JO12-1

Ties Klaver

JO12-1

JO12-1

Yves Reisner

Kars Meirink

Matthijs Wensing

Thijn Peet

JO12-1

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Mads Bos

Ivan Milzink

Cas van der Leur

39


JO12-2 SV Houten

Seppe Evers

40

Jay Lam

JO12-2

Noah Steenbakkers

JO12-2

Collin Vlug

JO12-2

Rutger van Dinter

JO12-2

JO12-2

Daan van Ditmarsch

JO12-2

JO12-2

JO12-2

TEAMSPONSOR

Justus Bekker

Stan Ahsmann


Delano Soetowidjojo

Romero Kool

Sam de Reuver

JO12-2

Sven Ottenhoff

JO12-2

JO12-2

Nils van Schaik

JO12-2

JO12-2

JO12-2

JO12-2 JO12-2

Flip Klijsen

Silvijn Brouwer

Ibrahim Loukili

41


JO12-3 SV Houten

Gijs Ouweneel

42

Owen Hagens

JO12-3 JO12-3

Bjรถrn van der Velden

Tristan Dekker

JO12-3

Noah Coster

JO12-3

Lard de Rooij

JO12-3

JO12-3

Leonard Ekkelkamp

Stan de Groot

JO12-3

Sem Deegens

JO12-3

JO12-3

Nooman Hashemi

JO12-3

JO12-3

JO12-3

TEAMSPONSOR

Quintin Golverdingen

Per van der Greef


JO12-4

JO12-4

SV Houten

JO12-4

JO12-4

Stan Monderen

Marijn van der Horst

Wassim Achalhi

JO12-4

Levi Winkelman

Jayden van der Vries

JO12-4

Dannick-Noah Zomer

JO12-4

Ishaq Asaksak

JO12-4

JO12-4

Douwe van Staveren

JO12-4

JO12-4

JO12-4

Maarten van der Haar

Radek Krupa

Luca Reuling

43


JO12-5

Casper Roza

44

Thymen Bos

JO12-5

Floris Hogenbirk

JO12-5

Jay-Lieson Marcune

JO12-5

JO12-5

Milan van der Steen

JO12-5

JO12-5

JO12-5

SV Houten

Milan Verkuil

Luuk Jentink


Senna van Wanrooij

Bassel Aliwi

Viktorin Coli

JO12-5

Rutger Wernsen

JO12-5

JO12-5

Lesedi Meijer

JO12-5

JO12-5

JO12-5

JO12-5 JO12-5

Ramiro Brakel

Wesley Ossendrijver

Ravi Jagesar

45


JO13-1

46

JO13-1

Marcus van Buuren

JO13-1

Milan van Emmerik

JO13-1

Finn de Wit

Pepijn Straks

JO13-1

JO13-1

Bas Grootveld

Kasper Sturkenboom

JO13-1

JO13-1

Stein van den Berg

Nick Gerards

Jaro Pielaat

Bastiaan Cohen

JO13-1

JO13-1

Sem Verhaar

TEAMSPONSOR

JO13-1

Julian Reijnen

JO13-1

JO13-1

Amjad Mechroubi

JO13-1

JO13-1

JO13-1

SV Houten

Luuk Gerritsen

Marijn Niekamp


JO13-2

JO13-2

JO13-2

SV Houten

Tobias Maki

Sven Houtkamp

JO13-2 JO13-2

Daniël van den Hoeven

Tom Oomes

JO13-2

Philip Enneking

JO13-2

Sjors van Lunsen

JO13-2

JO13-2

Kasper Kreeft

Joe Emo

Jamie Corino

JO13-2

Tijn Voorburg

JO13-2

JO13-2

Olivier Kuik

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Tim Jansen

Tim van Werkhoven

Jarmo van der Vries

47


JO13-3

JO13-3

Yannick van den Berg

48

Lars Kwakkel

JO13-3

Alessandro van Veldhuijzen

Milan van Vliet

JO13-3

Jeroen Bos

JO13-3

Mike Verhoef

JO13-3

JO13-3

Jisse Schouten

Nuri Kourtit

JO13-3

Dirk-Jan Kruizenga

JO13-3

JO13-3

Xander Falk

JO13-3

Rens Boelen

JO13-3

JO13-3

Dinand Kollaard

JO13-3

JO13-3

SV Houten

Sidney Laseur

Olivier Beunder


JO13-4

Michiel van Barneveld

Finn Gerretzen

JO13-4 JO13-4

Dylan Anten

Jens Lindhout

JO13-4

Tjitte Boersma

JO13-4

Niels Furster

JO13-4

JO13-4

Steve Budding

Scott den Bremer

David Graham

JO13-4

Tim Smits

JO13-4

JO13-4

Berend Maris

Dante Fungardi

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Collin Uiling

JO13-4

JO13-4

JO13-4

SV Houten

Joost Teunissen

Jules van der Horst

49


JO13-5

Bjorn Mocking

50

Kaan Balci

JO13-5

Bram Slim

JO13-5

Marnix van Dam

JO13-5

Wouter Gispen

JO13-5

JO13-5

Thijmen Meijer

Matthijs Schols

JO13-5

Nick Chan

JO13-5

JO13-5

Jesse van der Neut

JO13-5

JO13-5

JO13-5

SV Houten

Mark Cuppers

Thijs Sanders


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO14-1

Lucas Burgemeester

52

Pieter van Bon

JO14-1

Milan Kool

JO14-1

Sam van den Brink

JO14-1

JO14-1

Jordy Miedema

JO14-1

JO14-1

JO14-1

SV Houten

Thijmen van der Gun

Ruben Anthonijsz


Henrik Tijsterman

Stein van der Leur

Jesper Goris

JO14-1

Sem Uytewaal

JO14-1

JO14-1

Quincy Duvant

JO14-1

JO14-1

JO14-1

JO14-1 JO14-1

Tim van der Werf

Kaleb van den Berg

Christiaan van Seumeren

53


JO14-2

Finn van der Greef

54

Pim Verleg

JO14-2

Stijn van de Waerdt

JO14-2

Jens Knol

JO14-2

Owen Griffioen

JO14-2

JO14-2

Mick Glatz

JO14-2

JO14-2

JO14-2

SV Houten

Boaz Braam

Wesley Winkelman


JO14-3

JO14-3

JO14-3

SV Houten

Hamza Hafid

Zakaria Bodara

JO14-3 JO14-3

Tycho de Jager

Koen Geurtsen

JO14-3

Tom Versteeg

JO14-3

Nygel Ernens

JO14-3

JO14-3

Bryan Boele

Yannick Hogetoorn

Daan Herman

JO14-3

Tijn Smeets

JO14-3

JO14-3

Sjef Huntelaar

JO14-3

JO14-3

JO14-3

Casper van Hussen

Rick Saltzherr

Joris Groenewoud

55


JO14-4

Maarten van Rooij

56

Koen van Anraad

JO14-4

Koen Helsloot

JO14-4

Hugo Cantor

JO14-4

Boudewijn Beekhuis

JO14-4

JO14-4

Stefan Floor

JO14-4

JO14-4

JO14-4

SV Houten

Dilijn van Hetten

Tim Kuppens


Max Tahrawi

Koen Nipius

Thomas de Jager

JO14-4

Pepijn Dolman

JO14-4

JO14-4

Dinand Brouwer

JO14-4

JO14-4

JO14-4

JO14-4 JO14-4

Peter Terpstra

Tim Schrauwen

Sharif Gabriel

57


JO15-1

Wessel Delfgou

58

Michael Polfliet

JO15-1

Allal Ben Gharda

JO15-1

Boas Matsinger

JO15-1

JO15-1

Thomas Ettekoven

JO15-1

JO15-1

JO15-1

SV Houten

Oussama Ouallil

Edward Geels


JO15-1

JO15-1

Dean Borlee

JO15-1

JO15-1

Sjoerd Delfgou

Luka Cuppen

Wouter Verhoef

Mark Miltenburg

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Olav Ponsen

Jurne Peet

Roy Schipper

59


JO15-2

JO15-2

SV Houten

Seeam Amini

60

Devin Wirjomengol

JO15-2 JO15-2

Killian van Basten

Dylano Lesant

JO15-2

Justin van Eck Van Der Sluis

JO15-2

Jaffie Djollo

JO15-2

JO15-2

Levi Jansen

Hicham Ochen

JO15-2

Faissal El Ouariachi

JO15-2

JO15-2

Morris Groot

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Levi Wildeboer

Lucca Couprie

Furkan Calli


JO15-3

Daniël Brinks

Chris Hendriksen

JO15-3 JO15-3

Luca Fifis

Mark Queis

JO15-3

Huub Horst

JO15-3

Emil Spier

JO15-3

JO15-3

David van de Ruit

Koen Maki

Tristan Zieltjens

JO15-3

Max Oeseburg

JO15-3

JO15-3

Rick Hoekstra

Pepijn Bolwerk

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Hidde Mulder

JO15-3

JO15-3

JO15-3

SV Houten

Ricardo Pereira Rodrigues

Luuk van Barneveld

61


JO15-4

Maarten Hogenbirk

Luuk Mulder

62

Rens van den Berg

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Daan Olgers

JO15-4

JO15-4

JO15-4

SV Houten

Laurens Steenbergen

Mike van der Worp


Vincent Veenstra

JO15-4

JO15-4 JO15-4

Jesse Rolink

Lucas Haze

Jessy van der Laan

JO15-4

JO15-4 JO15-4

JO15-4

Jaro van Dorrestein

Jesse Mulder

Dylan Zwiers

63


JO16-1

JO16-1

JO16-1

Didier Peek

Tim Laban

Bernard-Paul Vermaat

JO16-1

Tony Peter

JO16-1

Ruben de Laat

JO16-1

JO16-1

Daan Jansen

TEAMSPONSOR

JO16-1

Olaf Altorffer

JO16-1

JO16-1

Nordin Boghosian

Michel Tshinakanudia

Luc Spaan

Yassir Achahchah

JO16-1

JO16-1

Michael Moo

64

JO16-1

JO16-1

JO16-1

SV Houten

Django van Cauwenberghs

Jorn Creutzburg


JO16-2

JO16-2

SV Houten

Olivier Schultink

Yort Boer

JO16-2 JO16-2

Jeroen Lensing

Mika Vernooij

JO16-2

Geert Kamminga

JO16-2

Bram Janssen

JO16-2

JO16-2

Jaap van der Valk

Daan Jentink

JO16-2

Milan Hermsen

JO16-2

JO16-2

David Deitz

JO16-2

JO16-2

JO16-2

Yannick ten Dam

Elmo Jansen

Mourid Fourat

65


JO17-1

Yassin El Ouariachi

66

Giovanni Ramdin

Milan de Vos

Djordi Briaire

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Dylan Jongerius

JO17-1

JO17-1

JO17-1

SV Houten

Nemo de Ronde

Ruben Vernooij


Liam Posthouwer

JO17-1

JO17-1 JO17-1

Wessel Prins

Robin Kool

Pepijn Hoffman

JO17-1

JO17-1 JO17-1

JO17-1

Jelle Bruinsma

Rafaël Cannemeijer

Cheveyo Repi

67


JO17-2

Melvin Venus

68

Rens Theelen

JO17-2

Virat Mahadewsingh

JO17-2

Janiro Thenu

JO17-2

Tim Geurtsen

JO17-2

JO17-2

Sem Vermeulen

JO17-2

JO17-2

JO17-2

SV Houten

Sam van Rooijen

Berkant Özkarakoc


Max van Hattem

Pascal CharitĂŠ

Raphael Verheul

JO17-2

Merlijn van den Berg

JO17-2

JO17-2

Wessel Mulder

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2 JO17-2

Reiner Tijsterman

Isay Gesser

Ismail Khalak

69


MO11-1

Demi Mol

70

Roos Fransman

MO11-1

Kiki van Commenée

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Esmee Mackaay

MO11-1

MO11-1

MO11-1

SV Houten

Shahd Mechroubi

Faye Nieuwland

Evy van den Hurk


Leanne Wernsen

MO11-1

MO11-1 MO11-1

Anne Bruinzeel

Isjah Brunsveld

Mieke Bos

MO11-1

MO11-1 MO11-1

MO11-1

Tessel Kreeft

Vanya Teterissa

Laura Mulder

71


MO13-1

Lucia Smith

72

Feline Csik

MO13-1

Sophie Slezak

MO13-1

Nine Mulder

MO13-1

MO13-1

Romy Bosch

MO13-1

MO13-1

MO13-1

SV Houten

Veere van Laak

Fiene Meijer


Maria Al Kaed

Eloise Dingemanse

Annemarijn van Egmond

MO13-1

Manal Achalhi

MO13-1

MO13-1

Sophie van de Kerk

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1 MO13-1

Lynn van der Meijden

Robin Mulders

Eline Oostenbrug

73


MO15-1

MO15-1

Milou Seelen

74

Lara Visser

Linn Uijtewaal

MO15-1

Rosa Anken

MO15-1

Keeche van den Breul

MO15-1

MO15-1

Tessa Cox

MO15-1

Suus Schouten

MO15-1

MO15-1

Zoë van Ginkel

MO15-1

MO15-1

SV Houten

Nomi van den Hazel

Eva Giethoorn


MO15-2

Evalijn Ajio

Nienke Bakker

MO15-2 MO15-2

Floor Bottelier

Clare Jabit

MO15-2

Emma Johan Sousa

MO15-2

Nikki Kop

MO15-2

MO15-2

Nadine Mensen

Eva Boogmans

Yarah Netteb

MO15-2

Marieke de Jong

MO15-2

MO15-2

Naomi Holtkamp

Brenda Bos

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Amber Bosch

MO15-2

MO15-2

TEAMSPONSOR

MO15-2

SV Houten

Martine Hoogenraad

Carlijn Maas

75


MO17-1

Annemiek van Lunteren

Madelief Lammers

Margot van der Linden

MO17-1

MO17-1

Simone Zijlmans

MO17-1

MO17-1

Zoe Nelemans

76

MO17-1

MO17-1

MO17-1

SV Houten

Emma Huiszoon

Chenna Diks


Amber van der Horst

MO17-1

MO17-1 MO17-1

Danique Deitz

Sarah van den Hoogenband

Laura Koning

MO17-1

MO17-1 MO17-1

MO17-1

Jasmijn Holdinga

Marijn de Vries

Demi Kamerbeek

77


MO17-2

MO17-2

MO17-2

SV Houten

Mijntje Schouten

MO17-2

Noor Appelhof

78

Nieke Meijer

MO17-2

Anne Hendriksen

MO17-2

MO17-2

Sam de Groot

MO17-2

MO17-2

Tess van Wijngaarden

Ilse Slezak

Irene Tim


Pien de Jong

Gioya Counotte

MO17-2

Yonna Bakker

MO17-2

Amber van Dijk

MO17-2

Amber de Boer

MO17-2

MO17-2

Pien Appelhof

MO17-2

MO17-2

MO17-2

TEAMSPONSOR

Liv van de Wal

Dionne Markus

79


Zaterdag 1

Arjen Bakker

80

Jochem Verweij

Zaterdag 1

Lars Johan

Zaterdag 1

LĂŠon Polman

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Alex Oskam

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

SV Houten

Jeffrey Tolenaar

Jacky Hup


Thomas Bronk

Roy van Dijk

Bart Scholts

Zaterdag 1

Maarten van Zelst

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Tim van Beek

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1 Zaterdag 1

Sjoerd Jongerius

Carlos Snoek

Quinten Meijdam

81


82

John Vermeulen

Jeroen Smits

Nico van Slegtenhorst

Technisch Manager

Gert Wildvank

Voorzitter Kantine commissie

Algemeen Voorzitter

Voorzitter Vrouwen- en meisjesvoet-

Coรถrdinator Meisjesvoetbal

Elftalleider zondag 4

Voorzitter Sponsorcommissie

Leden SV Houten

Wouter Fransman

Suzan Nieuwenhuizen

Peter Dussenbroek


Peter Johan

Jeroen Hoefste

Arnold Ensie

Coördinator Blauwe Mini’s

Trainer BM en Basisschool Clinics

Coördinator Bovenbouw Vrouwenafd.

Voorzitter Jeugdcommissie

Remko Versteeg

Ingrid Diks

Rohan Jongerius

John Dons

Joyce Fransman

83

Voorzitter Accommodatiezaken

Coördinator Gastvrouwen en -heren.

Coördinator Voetbalschool Onder-

Hoofd Jeugd Opleiding


SPAAROVERZICHT SV Houten

BM o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Niels van Tessel Levi Zumbrink Felix Boon Koen Fransman Demy Dauvillier Joël Tas Nick Tas Levano van Aken Senne van der Schilden Jesper Poelen Christopher van der Hout Jaylinn van Wijngaarden Lex Martinus Lindy Wiekenkamp Sophie Kops Stan Klein Anne Pape Jayden Stuve Shady Gabriel Sem Roos Fedde van Pernis Floris Adolfs Mika de Leeuw Twan Damen Ishaaq Bouhtala Suhaib Aami Jesse Vermeulen Luc Deckers James Thijm Jayden Pluim Victor Peter Sam Burghouwt Tim Embregts Demi de Graaf Isa Mazier Damian Osivcic Maddy Nieuwland Miguel Alvarez Blanco Luke van Renswouw Mike Valkenburg Ties Bessems Matthias van Putten Jip Ruppert Jari den Doop Mees Roelofs Abdelhak Bouzaadalla Lars van Bochove Lars Vissers Keavin Ulrich Wiebe van der Leer Noah Jaâouani Asaja Teterissa Lars van de Reepe Jerrel Soetowidjojo Damon Nobakht Sem Nieuwenhuizen Niels Westerhuis Wessel Janssen

JO8-1 o o o o o o o o o

Dje Spekkels Yesse Bos Jamilo van Santen Reso Sahin Tycho Csik Shakir Halal Bruun Bos Nyo Thieme Oscar Bekker

JO8-2 o Radin Langari o Coen Deetman

84

o o o o o

Janu Verheijen Victor Vos Vigo Stam Bilal Massaoudi Pieter Bakker

JO8-3 o o o o o o o

Qin Dyon Schrijvers Joost van de Riet Mees Straten Matias Ekkelkamp Kamil Mackowiak Jesse Traas Duncan Ulrich

JO8-4 o o o o o o o

Guus Linnenbank Ilias Kali Tobi Wels Luuk van Oort Milo van Commenée Valentijn Buijsman Quinn Nieuwland

JO8-5 o o o o o o o o o

Daan van Kouwen Matthijs Mulder Gijs Dorrestein Thom Schuurman Olivier Vroom Lahcen Bouliz Koen de Jong Jay Verkuijl Olaf Medema

JO9-1 o o o o o o o o

Jerayno Hunte Semmy Ultee Dean van der Steen Floris Bolhuis Dyrano van Wijk Jack van Zon Julius Vos Casper van Maurik

JO9-2 o o o o o o o o

Simon van Tuijl Lucas Marczinski Levi Zwambag Tygo van Werkhoven Ruben Hulsman Arhur Okken Joep van Anraad Daniël Rijken

JO9-3 o o o o o o o o

Job Landaal Don Bouwmeester Luke Steffens Lewis Steffens Arnout van de Beek Max van den Hurk Pepijn Ruppert Vince de Lange

JO9-4 o o o o o o o o o

Mehdi Hasnaoui Adam Mourid Shiva Binda Zi Yue Veen Joey Vlug Joris Berghuis Jasper Pape Darian Dolman Keano van Wijngaarden

JO9-5

JO10-4

o o o o o o o o o

o o o o o o o o

Jelle van den Oudenrijn Jasper Martens Niels Schade van Westrum Tijn van den Broek Tijmen de Zeeuw Noah Kourtit Milan Kastelein Moncef Soulimani Daan van Wijhe

JO9-6 o o o o o o o o o

Quint Vermeulen Hugo Imthorn Lex Vissers Simon Lukasse Jurriaan van der Pas Kees van der Heijdt Cem Karakus Maxim Bekink Alexander Perron

JO9-7M o o o o o o

Amy Klaver Babette Jansen Elis Wiersma Fabienne Dix Hinke Gardien Emily Hietbrink

JO9-8M o o o o o o o

Nora Bruinzeel Fenne Galenkamp Sanne van Tuil Nihad Bouzaadalla Lynn Miltenburg Maxime Wongsodikromo Amy Hauwert

JO10-1 o o o o o o o o o o

Ties van der Leur Florent van Dinter Myron Keijser Siem van Ditmarsch Vince Reisner Dean van der Klij Levi Wolf Jonas Evers Joeri Groenen Raúl Piqué

JO10-2 o o o o o o o o o

Julian Bein Daan Knippers Boris van Rooijen Arthur van der Helm Floris Hulsegge Joost Hogenbirk Gijs van Straaten Daan Hautvast Anton Tijsterman

JO10-3 o o o o o o o o o o

Sven de Bruijn Valentijn Bolwerk Rick Verkuil Jordi Kop Savi Mulder Samuel Jaggoe Tim van Ede Jesper Mulders Thomas Houtkamp Merijn Kretz

Coen van Leeuwen Semih Leonard Appak Aiden Jagesar Hayden van La Parra Taym Daood Ram Daood Sem van Straten Christian Brinks

JO10-5 o o o o o o o o o

Storm van Breda Kasper Hol Kevin Verkuil Ruben Graham Jad Razok Samad Kareem Quint Seaber Senna Mulder Yusuf Al Hamdany

JO11-1 o o o o o o o o o o o

Justin Koppel Hugo van Tuijl Ivar Seelen Dennis Goris Glenn Griffioen Milan Slokkers Yannick van den Berg Jayden Pothuizen Jenady van Wijk Truong Nguyen Ruben van Laaren

JO11-2 o o o o o o o o o

Shakir Scally Daan Jansen Keano Miedema Dean Versteeg Joey Pasche Mohamed Keita Rody de Ligt Noah van Rooijen Mart Knol

JO11-3 o o o o o o o o o

Koen Sleijpen Tom van Es Lenn Bouwmeester Boaz Mathan Job van Kouwen Mart Stelling Stijn Eleveld Jayden Nieuwland Dion van den Dijssel

JO11-4 o o o o o

Thomas Nguyen Dito Keijzer Mees de Vries Tycho Veen Boaz Koning

JO11-5 o o o o o o o o

Darren Wirjomengol Jason Uiling Jarick Langen Thom Broekman Jasper Blokhuizen Noah Tshinakanudia Kevin Vis Casper Rolink


JO11-6 o o o o o o o o o o

Randy Blom Timo Lith Ryan Smit Jaydenn de Graaf Jaimy de Beus Jeroen Nieuwenhuizen Mico Mertens Sem Hoogendoorn Ralph Laarman Floris Beekhuis

JO11-7 o o o o o o

Rick Holtkamp Youri Wiersma Rik Versteeg Maarten Oostenbrug Diederik Steenbergen Bram van de Wiel

JO11-8 o o o o o o o

Mats de Lange Dylan Verveer Koen Smit Daan van der Worp Merhawi Tumzgi Haile Jelle Gardien Raven Dolman

JO12-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Maxim van Hove Xander Vermaat Maxime Vermaat Hanin Aami Ilias El Sekalle Mees Knaapen Wessel Spaan Yves Reisner Ties Klaver Mads Bos Thijn Peet Kars Meirink Matthijs Wensing Ivan Milzink Cas van der Leur

JO12-2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Daan van Ditmarsch Rutger van Dinter Collin Vlug Noah Steenbakkers Seppe Evers Jay Lam Justus Bekker Stan Ahsmann Flip Klijsen Nils van Schaik Sven Ottenhoff Sam de Reuver Delano Soetowidjojo Romero Kool Silvijn Brouwer Ibrahim Loukili

JO12-3 o o o o o o o o o

Nooman Hashemi Sem Deegens Stan de Groot Björn van der Velden Leonard Ekkelkamp Lard de Rooij Noah Coster Tristan Dekker Gijs Ouweneel

o Owen Hagens o Quintin Golverdingen o Per van der Greef

JO12-4 o o o o o o o o o o o

Stan Monderen Maarten van der Haar Levi Winkelman Douwe van Staveren Ishaq Asaksak Dannick-Noah Zomer Jayden van der Vries Marijn van der Horst Wassim Achalhi Radek Krupa Luca Reuling

JO12-5 o o o o o o o o o o o o o o o

Milan van der Steen Jay-Lieson Marcune Floris Hogenbirk Casper Roza Thymen Bos Milan Verkuil Luuk Jentink Ramiro Brakel Lesedi Meijer Rutger Wernsen Viktorin Coli Senna van Wanrooij Bassel Aliwi Wesley Ossendrijver Ravi Jagesar

JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Amjad Mechroubi Julian Reijnen Jaro Pielaat Sem Verhaar Bastiaan Cohen Bas Grootveld Pepijn Straks Stein van den Berg Kasper Sturkenboom Milan van Emmerik Marcus van Buuren Nick Gerards Finn de Wit Luuk Gerritsen Marijn Niekamp

JO13-2 o o o o o o o o o o o o o o

Tim Jansen Joe Emo Olivier Kuik Tijn Voorburg Jamie Corino Daniël van den Hoeven Kasper Kreeft Sjors van Lunsen Philip Enneking Tom Oomes Tobias Maki Sven Houtkamp Tim van Werkhoven Jarmo van der Vries

JO13-3 o o o o o o

Dinand Kollaard Rens Boelen Xander Falk Dirk-Jan Kruizenga Nuri Kourtit Alessandro van Veldhuijzen

o o o o o o o o

Jisse Schouten Mike Verhoef Jeroen Bos Milan van Vliet Yannick van den Berg Lars Kwakkel Sidney Laseur Olivier Beunder

JO13-4 o o o o o o o o o o o o o o o

Collin Uiling Dante Fungardi Scott den Bremer Berend Maris Tim Smits David Graham Dylan Anten Steve Budding Niels Furster Tjitte Boersma Jens Lindhout Michiel van Barneveld Finn Gerretzen Joost Teunissen Jules van der Horst

o o o o o o o

Nygel Ernens Tom Versteeg Koen Geurtsen Hamza Hafid Zakaria Bodara Rick Saltzherr Joris Groenewoud

JO14-4 o o o o o o o o o o o o o o o o

Stefan Floor Boudewijn Beekhuis Hugo Cantor Koen Helsloot Maarten van Rooij Koen van Anraad Dilijn van Hetten Tim Kuppens Peter Terpstra Dinand Brouwer Pepijn Dolman Thomas de Jager Max Tahrawi Koen Nipius Tim Schrauwen Sharif Gabriel

JO13-5

JO15-1

o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o

Jesse van der Neut Nick Chan Matthijs Schols Thijmen Meijer Wouter Gispen Marnix van Dam Bram Slim Bjorn Mocking Kaan Balci Mark Cuppers Thijs Sanders

JO14-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Jordy Miedema Sam van den Brink Milan Kool Lucas Burgemeester Pieter van Bon Thijmen van der Gun Ruben Anthonijsz Tim van der Werf Quincy Duvant Sem Uytewaal Jesper Goris Henrik Tijsterman Stein van der Leur Kaleb van den Berg Christiaan van Seumeren

JO14-2 o o o o o o o o

Mick Glatz Owen Griffioen Jens Knol Stijn van de Waerdt Finn van der Greef Pim Verleg Boaz Braam Wesley Winkelman

JO14-3 o o o o o o o

Casper van Hussen Yannick Hogetoorn Sjef Huntelaar Tijn Smeets Daan Herman Tycho de Jager Bryan Boele

Thomas Ettekoven Boas Matsinger Allal Ben Gharda Wessel Delfgou Michael Polfliet Oussama Ouallil Edward Geels Sjoerd Delfgou Dean Borlee Olav Ponsen Mark Miltenburg Luka Cuppen Wouter Verhoef Jurne Peet Roy Schipper

JO15-2 o o o o o o o o o o o o o

Levi Wildeboer Morris Groot Faissal El Ouariachi Hicham Ochen Killian van Basten Levi Jansen Jaffie Djollo Justin van Eck Van Der Sluis Dylano Lesant Seeam Amini Devin Wirjomengol Lucca Couprie Furkan Calli

JO15-3 o o o o o o o o o o o o o o o

Hidde Mulder Pepijn Bolwerk Koen Maki Rick Hoekstra Max Oeseburg Tristan Zieltjens Luca Fifis David van de Ruit Emil Spier Huub Horst Mark Queis Daniël Brinks Chris Hendriksen Ricardo Pereira Rodrigues Luuk van Barneveld

85


SPAAROVERZICHT SV Houten

JO15-4 o o o o o o o o o o o o o

Daan Olgers Maarten Hogenbirk Luuk Mulder Rens van den Berg Laurens Steenbergen Mike van der Worp Jaro van Dorrestein Jesse Rolink Jessy van der Laan Vincent Veenstra Lucas Haze Jesse Mulder Dylan Zwiers

JO16-1 o o o o o o o o o o o o o o

Michael Moo Yassir Achahchah Luc Spaan Nordin Boghosian Olaf Altorffer Didier Peek Daan Jansen Ruben de Laat Tony Peter Bernard-Paul Vermaat Michel Tshinakanudia Tim Laban Django van Cauwenberghs Jorn Creutzburg

JO16-2 o o o o o o o o o o o o o

Yannick ten Dam David Deitz Milan Hermsen Daan Jentink Jeroen Lensing Jaap van der Valk Bram Janssen Geert Kamminga Mika Vernooij Olivier Schultink Yort Boer Elmo Jansen Mourid Fourat

JO17-1 o o o o o o o o o o o o o o

Dylan Jongerius Giovanni Ramdin Milan de Vos Yassin El Ouariachi Djordi Briaire Nemo de Ronde Ruben Vernooij Jelle Bruinsma Wessel Prins Pepijn Hoffman Liam Posthouwer Robin Kool Rafaël Cannemeijer Cheveyo Repi

JO17-2 o o o o o o o o o o o

Sem Vermeulen Tim Geurtsen Janiro Thenu Virat Mahadewsingh Melvin Venus Rens Theelen Sam van Rooijen Berkant Özkarakoc Reiner Tijsterman Wessel Mulder Merlijn van den Berg

86

o o o o o

Raphael Verheul Max van Hattem Pascal Charité Isay Gesser Ismail Khalak

MO11-1 o o o o o o o o o o o o o o

Esmee Mackaay Roos Fransman Kiki van Commenée Demi Mol Shahd Mechroubi Faye Nieuwland Evy van den Hurk Tessel Kreeft Anne Bruinzeel Mieke Bos Leanne Wernsen Isjah Brunsveld Vanya Teterissa Laura Mulder

MO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Romy Bosch Nine Mulder Sophie Slezak Lucia Smith Feline Csik Veere van Laak Fiene Meijer Lynn van der Meijden Sophie van de Kerk Manal Achalhi Annemarijn van Egmond Maria Al Kaed Eloise Dingemanse Robin Mulders Eline Oostenbrug

MO15-1 o o o o o o o o o o

Zoë van Ginkel Suus Schouten Tessa Cox Keeche van den Breul Rosa Anken Linn Uijtewaal Milou Seelen Lara Visser Nomi van den Hazel Eva Giethoorn

MO15-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Amber Bosch Brenda Bos Eva Boogmans Naomi Holtkamp Marieke de Jong Yarah Netteb Floor Bottelier Nadine Mensen Nikki Kop Emma Johan Sousa Clare Jabit Evalijn Ajio Nienke Bakker Martine Hoogenraad Carlijn Maas

MO17-1 o o o o o

Zoe Nelemans Madelief Lammers Annemiek van Lunteren Margot van der Linden Emma Huiszoon

o o o o o o o o o

Chenna Diks Jasmijn Holdinga Danique Deitz Laura Koning Amber van der Horst Sarah van den Hoogenband Marijn de Vries Demi Kamerbeek Simone Zijlmans

MO17-2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Tess van Wijngaarden Mijntje Schouten Sam de Groot Anne Hendriksen Noor Appelhof Nieke Meijer Ilse Slezak Irene Tim Pien Appelhof Amber de Boer Amber van Dijk Yonna Bakker Pien de Jong Gioya Counotte Liv van de Wal Dionne Markus

ZATERDAG 1 o o o o o o o o o o o o o o o

Alex Oskam Léon Polman Lars Johan Arjen Bakker Jochem Verweij Jeffrey Tolenaar Jacky Hup Sjoerd Jongerius Tim van Beek Maarten van Zelst Bart Scholts Thomas Bronk Roy van Dijk Carlos Snoek Quinten Meijdam

LEDEN o o o o o o o o o o o o o o o

Gert Wildvank Jeroen Smits Wouter Fransman John Vermeulen Nico van Slegtenhorst Suzan Nieuwenhuizen Peter Dussenbroek Remko Versteeg Jeroen Hoefste Ingrid Diks John Dons Peter Johan Arnold Ensie Rohan Jongerius Joyce Fransman


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Cardo 10 3995 XM Houten Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

SV Houten  

SV Houten Verzamelalbum

SV Houten  

SV Houten Verzamelalbum

Advertisement