Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Duindorp S.V. Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Duindorp S.V. voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 190 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Duindorp S.V. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

BESTE VOETBALLIEFHEBBERS, Daar is hij dan! Het unieke voetbalplaatjes verzamelalbum van Duindorp S.V. Een album dat gevuld gaat worden met de afbeeldingen van onze plaatselijke voetbalsterren uit Duindorp en omgeving. Uiteraard zijn er nog meer sterren te vinden op het complex van Duindorp S.V., zoals trainers en begeleiding die ook in dit album geplaatst zijn. Het is de bedoeling om de complete vereniging verzameld te krijgen, van de MO17 tot en met de Veteranen. Dat het voetbalplaatjes verzamelalbum tot stand is gekomen, danken wij aan het feit dat Hoogvliet Supermarkten 50 jaar bestaat en deze unieke mogelijkheid heeft aangeboden aan onze vereniging. Hier is Duindorp S.V. zeer content mee en heeft vol trots deze gelegenheid aangegrepen om een unieke album samen te stellen met daarin de afbeeldingen van Duindorp S.V.-ers. De meeste van ons kennen het fenomeen plaatjes sparen nog wel. Echter nu geen namen als Cruijff , Ronaldo of Messi, maar gewoon namen zoals Darryl Schaap, Robin van Roon of Jeffrey Voskuil. Wat we als zekerheid kunnen beschouwen is dat dit verzamelalbum zal zorgen in menig huiskamer, met de vraag: “van wie is dat er ien joi?’’ Duindorp S.V. de volksvereniging waar plezier en prestatie in het voetbal hand in hand gaan. De club die al meer dan 65 jaar bestaat, is zeer trots op dit album en zal zeker als historisch bestempeld gaan worden. Zonder Hoogvliet Supermarkten was dit niet mogelijk geweest, dus nogmaals onze dank aan de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt !!!! Tot slot wensen wij iedereen veel verzamel- en plakplezier toe om het voetbalplaatjes verzamelalbum vol te krijgen met al die Duindorp S.V.-ers. Bestuur Duindorp S.V.

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Scheveningen

3


DUINDORP S.V. OPRICHTING We gaan terug naar de jaren ‘30 om een begin te maken betreft de eerste contouren van voetbal voor Duindorpers. In de jaren ‘30 was er een vereniging genaamd SDS, die al snel moesten fuseren met een andere vereniging. Echter in 1948 riepen een aantal initiatiefnemers “Den Bevolking Van De Wijk Duindorp” op om hun steun te geven tot het stichten van de voetbalvereniging Duindorp. Na een tweetal jaren was het dan zover: Duindorp S.V. werd opgericht. De officiële datum waarop dit gebeurde was 15 augustus 1950. Het eerste bestuur schreef de vereniging in als S.V.D. Echter de bond keurde dit niet goed, waarna er een nieuwe poging werd gewaagd met D.S.V. maar hier kreeg men ook geen goedkeuring voor. Duindorp Sport Vereniging werd wél geaccepteerd. Het bestuur wilde graag een veld in de wijk Duindorp zelf; aan het eind van de Pluvierstraat lag een mooi stukje grond. De gemeente had echter andere gedachten. De eerste wedstrijden werden in de Goudenregenstraat hoek Sportlaan gespeeld. Het eerste seizoen werd Duindorp S.V. direct kampioen. Na gespeeld te hebben op diverse locaties als de Goudenregenstraat , sportpark Ockenburg en de Alberdastraat ,nam Duindorp S.V. haar intrek op Houtrust. Met medewerking van de leden werden de kantine en kleedruimtes gebouwd, wat nog steeds de trots van de vereniging is. De twee velden die Duindorp S.V. toegewezen kreeg zijn historische grond; het wordt wel het “Heilige” gras van Houtrust genoemd, daar er tot 1971 gevoetbald werd door het roemruchte Holland Sport. Men kijkt heden ten dagen met veel weemoed terug naar deze gedenkwaardige periode op Houtrust als de complete geschiedenis van Duindorp S.V. zou moeten worden opgeschreven, zal daar een boek moeten worden geweid. Vandaar de sprong naar een wat recentere periode.

4

TOEN EN NU Logo Duindorp S.V.

Logo Duindorp S.V.

Logo Duindorp S.V.

Logo Duindorp S.V.

Wapen van ‘s-Gravenhage

Wapen van ‘s-Gravenhage

Wapen van ‘s-Gravenhage

Wapen van ‘s-Gravenhage


Vlag Duindorp S.V.

Vlag Duindorp S.V.

Vlag Duindorp S.V.

Het seizoen 2011 – 2012 leverde 3 kampioenschappen op bij de diverse recreatieteams; het 3e , het 4e en het 5e, wat duidelijk maakt dat het recreatievoetbal erg leeft bij Duindorp S.V. Dit worden wel de vriendenteams genoemd. De overige teams werkten hun competities met wisselend resultaat af, echter geen van de teams hoefde te degraderen. Momenteel zijn wij zeer trots dat er ook dames en meisjes massaal aan het voetballen geslagen zijn. Deze zijn onderbedeeld in drie elftallen , namelijk Dames 1 (DA1) meisjes onder 17 (MO17) en meisjes onder 11 (MO11). Er zijn mensen opgestaan die zeer actief bezig zijn om de jeugd een flinke impuls te geven, waardoor Duindorp S.V. afstevent om uit zijn jasje te groeien qua jeugd. Waar wij uiteraard zeer trots op zijn! Zonder vrijwilligers heeft een vereniging geen bestaansrecht. Wie lid word bij Duindorp S.V., doet dit meestal voor een leven lang, van generatie op generatie, getuige de vele families die al jaren trouw zijn aan hun club. Van vader op zoon of dochter, van opa of oma op kleinkind, als voetballer, vrijwilliger of supporter. Kortom, Duindorp S.V. is een vereniging waar voetbal en gezelligheid hoog in het vaandel staan! Voor voetbal en gezelligheid, van jong tot oud, van groot tot klein moet je bij Duindorp S.V. zijn!

Cruijff op Duindorp bodem

Cruijff op Duindorp bodem

ONTWIKKELING Terug naar het voetbal op zich …. Duindorp S.V. heeft jarenlang als zondagclub zijn wedstrijden gespeeld. Duindorp S.V. kon men als rasechte zondagsclub bestempelen. Echter, zoals bij meerdere verenigingen is de animo om op zondag te voetballen steeds minder. Vandaar dat er in 2009 een zaterdagafdeling werd opgericht. In het eerste seizoen werd op de zaterdag gestart met drie teams, welke overgestapt waren van de zaterdagafdeling van H.S. Texas / D.H.B. Het seizoen 2009 – 2010 was tevens het laatste jaar dat er een prestatief elftal op zondag speelde. Na dit seizoen stapte de volledige zondagselectie over naar de zaterdag. In het seizoen daarop werd het kampioenschap binnen gehaald, zodat het 1e elftal promoveerde naar de 3e klasse KNVB. Momenteel heeft Duindorp S.V. gelukkig nog steeds een zondagelftal , dat echter wel een recreatief elftal is. Dit elftal is binnen de vereniging bekend als Zondag 1.

Vlag Duindorp S.V.

5


Zaterdag 1 Duindorp SV

Michael de Jong

6

Michel Kulk

Zaterdag 1 Zaterdag 1

Wesley de Bruin

Marvin Knoester

Zaterdag 1

Robin Roos

Zaterdag 1

Robin van Roon

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Ferry Roeleveld

Jordi Pronk

Zaterdag 1

Henk Knetemann

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Marvin Pronk

TEAMSPONSOR

Zaterdag 1

TEAMSPONSOR

Zaterdag 1

Zaterdag 1

TEAMSPONSOR

Jamie van de Oever

Daryll Schaap


Frank de Snoo

Ferry Keus

Zaterdag 1

Collin Schaap

Jeffrey Voskuil

Trainer Zaterdag 1

Mario van Duinen

Leider Zaterdag 1

Nicky Keus

Leider Zaterdag 1

Verzorger Zaterdag 1

Andrew Zuurmond

Michael Baak

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Marco Finkelnberg

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

TEAMSPONSOR

Jan de Lange

Roel Zandbergen

7


Zaterdag 2 Duindorp SV

Zaterdag 2

TEAMSPONSOR

Brian Jansen

8

Jimmy Vrolijk

Zaterdag 2

Michael Veele

Zaterdag 2

Timmy Keus

Zaterdag 2

Jimmy den Heijer

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Jordi van der Bol

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Leendert den Heijer

Patrick Toet

Danny den Heijer


Pieter de Klerck

Leen van der Keijl

Rick Grootveld

Trainer zaterdag 2

Tim de Best

Leider Zaterdag 2

Zaterdag 2

Verzorger Zaterdag 2

Dennis de Jager

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Ruben Groen

Rowan Spaans

Danny Voskuil

9


Veteranen

Veteranen

Duindorp SV

TEAMSPONSOR

Daniel Verbaan

10

Michel Simonis

Veteranen Veteranen

Arne de Jong

Peter Wiersma

Veteranen

Bas Boelhouwer

Veteranen

Marco Verburg

Veteranen

Veteranen

Ronald Bruyn

Sjors Kool

Veteranen

Tristan Vink

Veteranen

Veteranen

Ron Simonis

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Marco Harteveld

Rinus Taal

Michel Harteveld


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Zondag 1 Duindorp SV

TEAMSPONSOR

Zondag 1

Kevin Vrolijk

12

Danny Spaans

Vincent Dekker

Zondag 1

Jordy Knoester

Zondag 1

Lorenzo Pronk

Zondag 1

Zondag 1

Jary van der Toorn

Zondag 1

Nick Guth

Zondag 1

Zondag 1

Sergio Brandwijk

Zondag 1

Zondag 1

TEAMSPONSOR

Gabor Vass

Frans Achterberg


Wout v/d Toorn

Roy Spaans

Job de Graaf

Teammanager Zondag 1

Michel Vermeulen sr.

Leider Zondag 1

Leider Zondag 1

Materiaalman Zondag 1

Scheidsrechter Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Zondag 1

Bennie Krens

Ricardo Zuurmond

Kees Dekker

Ricardo Dekker

Arie Verbaan

13

Zondag 1


Dames 1 Duindorp SV

Mandy van Schaik

14

Michelle Pronk

Dames 1

Louise Bunk

Dames 1

Kimberly Houweling

Dames 1

Jamie Cornelisse

Dames 1

Dames 1

Anne Vlaardingerbroek

Dames 1

TEAMSPONSOR

Dames 1

Dames 1

TEAMSPONSOR

Jeanna Zoeteweij

Corine Tuinebreijer


Deirdre Steeman

Wendy Morauw

Lisa van der Zijden

Trainer Dames 1

Saskia Pronk

Dames 1

Dames 1

Jolanda Roeleveld

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1 Dames 1

Mariska van der Lee

Angela Barbier

Hayrettin Er

15


DUINDORP SV BEDANKT HAAR SPONSORS


MO17

MO17

Duindorp SV

Britt den Heijer

18

Alissa van Drunen

MO17

Johanna van der Ham

MO17

Maja Warcholek

MO17

Sema Dogan

MO17

MO17

Jennifer Helder

MO17

MO17

MO17

Madzia Alzak

Lisa Voskuil

Freddie Verbaan


Kamilla Oberc

Joelle de Bruijn

MO17

TEAMSPONSOR

Manon Keus

Trainster MO17

Demi Voskuil

Trainster MO17

Layla de Bruin

MO17

MO17

Samantha Hakkaart

MO17

MO17

MO17

TEAMSPONSOR

Wendy Morauw

Esmeralda Oosterbaan

19


MO11

Gina Finklenberg

20

Alissa Blok

MO11 MO11

Denice Cramer

Linsey de Jong

Trainer MO11

Robin den Heijer

MO11

Caitlynn van Alphen

MO11

MO11

Lesley Stikkelorum

Joanne Taal

MO11

Tess van den Oever

MO11

MO11

Lynn Voskuil

MO11

MO11

MO11

Duindorp SV

Shelley Evers

Hannes Gerrits


TEAMSPONSOR

MO11

MO11

TEAMSPONSOR

Felicity Gerrits

MO11

MO11

Kaylee Verbruggen

Demi Taal

Jadey Keus

21


JO11 Duindorp SV

JO11

Jaimy de Kuijper

22

Sem van der Zwan

JO11

JO11

JO11

Mahmood Adel

Donny Tuit

JO11

JO11

TEAMSPONSOR

Davy Pronk

D-Jay Toet


TEAMSPONSOR

JO11

JO11

TEAMSPONSOR

Achmed Hendawi

Mohammed Adel

Dilano Pronk

JO11

JO11

JO11

JO11

Tommy Keus

Clinton Biney

Marco Biney

23


JO9 Duindorp SV

JO9

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Binky Noa Keus

24

Jayden van der Schouw

JO9

Dani Simonis

Trainer JO9

Goos Harteveld

JO9

Jordy Jongejan

JO9

JO9

Paul Tijssen

JO9

JO9

JO9

Warhisj Ramoe

Emmin Annaciri

Marco Harteveld


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO7 Duindorp SV

Rishant Ramoe

26

Jody Kuiper

JO7 JO7

Riley Harteveld

Delano Schaap

JO7

Dion Bruijn

JO7

Gio van Eck

JO7

JO7

Joey van der Laan

Bjorn Bruijn

JO7

Dani Taal

JO7

JO7

Tony Taal

JO7

TEAMSPONSOR

JO7

JO7

TEAMSPONSOR

Jessie Stikkelorum

Damian Keus


Ryan Bruijn

Milan Toet

JO7 JO7

Nigel Mahabier

Nio Keus

Trainer JO7

Jax Toet

JO7

Ferdi Kayadelen

JO7

JO7

Donny Harteveld

TEAMSPONSOR

Kyan van Doorn

JO7

Vinni Simonis

JO7

JO7

Jayden de Wit

JO7

JO7

JO7

TEAMSPONSOR

Tony Beele

Michel Simonis

27


TEAMPLAATJES Duindorp SV

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie 28


MO17

MO17

MO17

MO17

MO17

MO17

MO17

MO17

MO17 29


SPAAROVERZICHT Duindorp SV

Speciale plaatjes

oo Logo Duindorp S.V. oo oo Wapen van ‘s-Gravenhage oo oo Vlag Duindorp S.V. oo oo Cruijf op Duindorp bodem

Zaterdag 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Marvin Pronk Henk Knetemann Jordi Pronk Wesley de Bruin Ferry Roeleveld Robin van Roon Robin Roos Marvin Knoester Michael de Jong Michel Kulk Jamie van de Oever Daryll Schaap Marco Finkelnberg Michael Baak Collin Schaap Andrew Zuurmond Nicky Keus Mario van Duinen Jeffrey Voskuil Frank de Snoo Ferry Keus Jan de Lange Roel Zandbergen

Zaterdag 2 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Leendert den Heijer Jordi van der Bol Jimmy den Heijer Timmy Keus Michael Veele Brian Jansen Jimmy Vrolijk Patrick Toet Danny den Heijer Ruben Groen Dennis de Jager Tim de Best Rick Grootveld Pieter de Klerck Leen van der Keijl Rowan Spaans Danny Voskuil

Veteranen o o o o o o o o o o o o o

Marco Harteveld Ron Simonis Tristan Vink Sjors Kool Arne de Jong Ronald Bruyn Marco Verburg Bas Boelhouwer Peter Wiersma Daniel Verbaan Michel Simonis Rinus Taal Michel Harteveld

Zondag 1 o o o o o o o

Sergio Brandwijk Nick Guth Jary van der Toorn Lorenzo Pronk Jordy Knoester Vincent Dekker Kevin Vrolijk

30

o o o o o o o o o o o o

Danny Spaans Gabor Vass Frans Achterberg Bennie Krens Michel Vermeulen sr. Roy Spaans Ricardo Zuurmond Ricardo Dekker Wout v/d Toorn Job de Graaf Kees Dekker Arie Verbaan

Dames 1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Anne Vlaardingerbroek Jamie Cornelisse Kimberly Houweling Louise Bunk Mandy van Schaik Michelle Pronk Jeanna Zoeteweij Corine Tuinebreijer Mariska van der Lee Jolanda Roeleveld Saskia Pronk Lisa van der Zijden Deirdre Steeman Wendy Morauw Angela Barbier Hayrettin Er

MO17 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Madzia Alzak Jennifer Helder Sema Dogan Maja Warcholek Johanna van der Ham Britt den Heijer Alissa van Drunen Lisa Voskuil Freddie Verbaan Samantha Hakkaart Layla de Bruin Demi Voskuil Manon Keus Kamilla Oberc Joelle de Bruijn Wendy Morauw Esmeralda Oosterbaan

o o o o o o o

D-Jay Toet Tommy Keus Dilano Pronk Achmed Hendawi Mohammed Adel Clinton Biney Marco Biney

JO9 o o o o o o o o o

Warhisj Ramoe Paul Tijssen Jordy Jongejan Goos Harteveld Dani Simonis Binky Noa Keus Jayden van der Schouw Emmin Annaciri Marco Harteveld

JO7 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Tony Taal Dani Taal Bjorn Bruijn Riley Harteveld Joey van der Laan Gio van Eck Dion Bruijn Delano Schaap Rishant Ramoe Jody Kuiper Jessie Stikkelorum Damian Keus Jayden de Wit Vinni Simonis Kyan van Doorn Nigel Mahabier Donny Harteveld Ferdi Kayadelen Jax Toet Nio Keus Ryan Bruijn Milan Toet Tony Beele Michel Simonis

Teamplaatjes ooo o oooo Selectie oooo MO17 oooo

MO11 o o o o o o o o o o o o o o o o

Lynn Voskuil Tess van den Oever Joanne Taal Denice Cramer Lesley Stikkelorum Caitlynn van Alphen Robin den Heijer Linsey de Jong Kaylee Verbruggen Felicity Gerrits Demi Taal Jadey Keus Gina Finklenberg Alissa Blok Shelley Evers Hannes Gerrits

JO11 o o o o o

Mahmood Adel Sem van der Zwan Jaimy de Kuijper Donny Tuit Davy Pronk

• Sfeerfoto fotografie: Dick Teske


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Tesselseplein 37 2583 HR Scheveningen

Hoogvliet Badhuisstraat 401 2584 HJ Scheveningen

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

S.V. Duindorp  

S.V. Duindorp Verzamelalbum

S.V. Duindorp  

S.V. Duindorp Verzamelalbum

Advertisement