Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM 2017 - 2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van sv DSO, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het sv DSO voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 600 plaatjes van spelers, trainers en begeleiders van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij sv DSO. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Beste verzamelaar, Zelf weet ik nog hoe het was om voetbalplaatjes van bekende voetballers te verzamelen. Als jongetje zag ik het als één van mijn belangrijkste taken om mijn album zo snel mogelijk vol te krijgen. Als voorzitter van sv DSO ben ik dan ook bijzonder trots dat er dit jaar plaatjes van spelers van deze prachtclub verzameld kunnen worden. Op 28 juli 2018 wordt de grootste en meest succesvolle vereniging van Zoetermeer negentig jaar en dat vieren we onder andere met dit prachtige album. Uiteraard zullen ook andere feestelijke activiteiten volgen. Houd onze website in de gaten! Het was een enorme operatie om alle voetballers geportretteerd te krijgen. Dankzij de inzet van velen, waaronder Jeroen Lodewijks, Robert Zijlstra, Guus Vervaart en Jettro Coenradie, mag het resultaat er zijn. De plaatjes betekenen voor veel spelers eeuwige roem: ze staan toch maar mooi op een voetbalplaatje! We hopen op een levendige ruilhandel rondom de trainingen en wedstrijden. Goed voor de onderlinge contacten bij de club, maar ook goed voor de clubkas. Hoogvliet geeft sv DSO met deze actie namelijk ook een financiële injectie. Die is van harte welkom! Met het doen van boodschappen bij Hoogvliet steunt u sv DSO dus ook nog eens financieel. Een win-winsituatie! Zelf ben ik de komende tijd veel bij Hoogvliet te vinden, om ook dit album vol te krijgen. Doet u hetzelfde? Ik wens iedereen heel veel plezier met het sparen en ruilen van de officiële sv DSO voetbalplaatjes! Namens sv DSO, Pim Koenen Algemeen Voorzitter www.svdso.nl

We wensen je heel veel spaarplezier!

Voorzitter SV DSO

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Zoetermeer

Pim Koenen

3


Wie op zaterdagmorgen een bezoek brengt aan Sportcomplex Bentwoud, kan zich er nauwelijks een voorstelling van maken hoe het er negentig jaar geleden aan toeging bij sv DSO. Op een weiland achter de Dorpsstraat werden toen de eerste wedstrijden gespeeld. Op de plek waar nu een groot parkeerterrein van onder andere supermarkt Hoogvliet is gevestigd, wordt op 28 juli 1928 sv DSO opgericht. Dit jaar viert de oudste voetbalclub uit Zoetermeer dus alweer z’n negentigste verjaardag. In die tijd werd er gevoetbald tussen en naast de koeien. Zoetermeer was nog een dorp. Met de explosieve groei van Zoetermeer, groeide ook sv DSO. De club verhuisde naar het Vernède Sportpark en later naar het Van Tuyllpark. Vooral aan die locatie hebben veel van de huidige leden nog een warme herinnering. Het sportpark was omringd met hoge bomen die voor beschutting en een intieme sfeer zorgden. Daar, aan de Van der Hagenstraat, zijn veel kampioenschappen bejubeld, heroïsche nederlagen verwerkt, feestjes gevierd en vriendschappen gesloten. In de jaren zeventig organiseerde sv DSO het vermaarde Mini Europacup toernooi. Door de beroemde clubs die eraan deelnamen, trok dit evenement voor B1-elftallen duizenden toeschouwers. Onder andere Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag, Anderlecht, Paris Saint-Germain en Hamburger SV kwamen naar het Van Tuyllpark. Ook de Zoetermeerse derby’s tegen DWO waren hoogtepunten die vele toeschouwers naar het DSO-complex trokken. Aan het Van Tuyllpark groeide sv DSO uit tot één van de grootste verenigingen van Nederland. De club telt zo’n 1.650 leden en 96 voetbalteams, waarvan ongeveer 74 jeugd en 22 senioren. De club is continue in beweging. Daarom verhuisde DSO in 2010, op verzoek van de gemeente Zoetermeer, naar Sportpark Bentwoud. Een prachtig complex met alles erop en eraan. Bezoekende verenigingen kijken hun ogen uit. Het complex heeft vier grasvelden en vier verlichte kunstgrasvelden. Daardoor gaan vrijwel alle wedstrijden door. sv DSO staat in de regio bekend vanwege de uitstekende jeugdopleiding. Het eerste elftal, dat uitkomt in de Tweede Klasse KNVB, bestaat voornamelijk uit ras-DSO’ers. Regelmatig maken jeugdspelers de overstap naar een Betaald Voetbal Organisatie (BVO). De club is dan ook bijzonder trots op de profvoetballers die voor hun doorbraak in het rood-groen speelden. Bekende voorbeelden hiervan zijn Edwin de Graaf, Lex Immers, Christian Kum, Ingmar Maayen, Leroy Resodihardjo, Roel Stoffels, Glenn Sonneville en de gebroeders Edmund en Anton Vriesde. De promotie van de JO15-1 naar de Tweede Divisie en het landelijk kampioenschap van MO11-1 bewijzen dat de jeugd en de vrouwenafdeling ontzettend belangrijk zijn voor sv DSO. Ook het TopJeugdVoetbal toernooi, dat jaarlijks in mei georganiseerd wordt, laat dat zien. Betaald voetbalorganisaties vanuit heel Europa trekken naar het sportpark en keren jaarlijks met veel plezier terug.

4

Na jaren te hebben samengewerkt met ADO Den Haag, heeft sv DSO ervoor gekozen om een partnerovereenkomst met AFC Ajax aan te gaan. Dit is geheel passend in de visie om het voetbal bij sv DSO en in Zoetermeer naar een hoger plan te tillen. Ook de ambitie voor het eerste zaterdagteam is hoog. We willen minimaal hoofdklasse spelen, een niveau dat past bij deze club en de stad Zoetermeer. Vanuit een duidelijke visie werken we hier stap voor stap aan. sv DSO wil een maatschappelijke rol spelen in de samenleving. We streven ernaar onze kantine om te toveren tot het buurthuis van de toekomst. De eerste stappen zijn gezet met de samenwerking met Rayer fysiotherapie, het blessurepreventieprogramma en de vestiging van kinderopvang de Drie Ballonnen. Ook de contacten met de gemeente en het Zoetermeerse bedrijfsleven zijn uitstekend. sv DSO ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, mede door de groei van het aantal inwoners van de stad Zoetermeer, van 124.000 naar 160.000 inwoners. sv DSO is ambitieus op zowel sportief als recreatief gebied. We willen zo hoog mogelijk voetballen en een bindende factor zijn in de Zoetermeerse samenleving, maar vooral willen we zoveel mogelijk voetballers de gelegenheid geven om van de voetbalsport te kunnen genieten, zowel actief als passief.


5


DSO 1

DSO 1

DSO 1

sv DSO

Rodger Takken

DSO 1

Leslie van de Berg

6

Chris Tolman

Koen Smits

DSO 1

Rodney Ebing

DSO 1

Tim Lamboo

DSO 1

DSO 1

Jeremy Burke

DSO 1

Roeland van Vliet

DSO 1

DSO 1

Mike Montanus

DSO 1

DSO 1

Dave Hes

Milan van Schaijk

Jeroen Heijdt


DSO 1

DSO 1

Stan Lops

DSO 1

DSO 1

Vincent Visser

DSO 1

Camiel de Wit

Trainer DSO 1

Teammanager DSO 1

Nico Havenaar

Raymon Kuipers

Jay Weber

Kishen Kanhai

Trainer/Coach DSO 1

Dylan Ligeon

Assistent Trainer DSO 1

Chris Hagi

DSO 1

DSO 1

DSO 1

Bradley Semil

Paul Jongejan

Faizel Soekhai

7


VR1

VR1

Michelle Pronk

Désirée Werkman

Mariska Pelle

VR1

VR1

Sheila Bowser

VR1

VR1

Danique Kentie

8

Iris van der Burg

VR1

VR1

Marjolein Duivelshof

VR1

VR1

sv DSO

Sarah van Breukelen

Sanne Huurman


Shauna Gerla

Ilse van der Hucht

Mami Njie

Trainer VR1

Jaimely Albers

Trainer VR1

VR1

Verzorgster VR1

Mariska Stoppelenburg

VR1

VR1

VR1

VR1

Jennifer Stoppelenburg

Peter Kentie

Geoffrey Kentie

9


JO13-1

Kevin van Tol

JO13-1

JO13-1

Daan van Wageningen

10

Daan Hikke

Kaj van Houwelingen

Thijn Hazebroek

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Max van den Ouweelen

JO13-1

JO13-1

sv DSO

Bradley van Wijk

Bastiaan Schneiders


Wilde Landsmark

Koen Jongejan

Trainer JO13-1

JO13-1

Shaun Smith

Jayden van der Stel

Trainer JO13-1

Domenique de Graaf

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Quincy van der Aar

Barry Sikking

Etienne Kleinis

11


JO13-2

JO13-2

Jarrod Wilson

Youri Aalbers

JO13-2

Jordy Mai

Ayaz Mahboeb

JO13-2

Mitchell Habets

JO13-2

JO13-2

Wout Brukx

JO13-2

JO13-2

Ritchie Biegel

12

JO13-2

JO13-2

sv DSO

Robin Alting

Joey Castejon-Ruiz


Massimo Lotti

Ralph Doornebosch

Trainer JO13-2

JO13-2

Djaimo Schipper

Mike Wessels

Trainer JO13-2

EsmeĂŠ van de Hoeven

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2 JO13-2

Colin Slusser

Dylan Ligeon

Camiel de Wit

13


JO13-3

JO13-3

Senna Ram

Luc Ballering

Ryan Moor

JO13-3

JO13-3

Vince van Roosendael

JO13-3

JO13-3

Timo Vries

14

Vincent Bonte

JO13-3

JO13-3

Micha van Dura

JO13-3

JO13-3

sv DSO

Jessy Greefkes

Sven Vrolijk


Mohamad Hadad

Ryan Unogwu

Mazen Hadad

Luuk van Leent

Leider JO13-3

Trainer JO13-3

JO13-3

Trainer JO13-3

Kevin Remmerswaal

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Ferry de Jong

Erwin Ram

Alex Ballering

15


JO13-4

JO13-4

Vince van der Helm

16

Viggo Smeele

JO13-4

Youssef Al-Hashemi

Thomas Plag

Leider JO13-4

Karim Sarhan

JO13-4

Borus Roest

JO13-4

JO13-4

Jaydon Lucasius

Seyf Al Hashime

JO13-4

Naod Asmelash

JO13-4

JO13-4

Abathher Hassan

JO13-4

Marc Peerdeman

JO13-4

JO13-4

Rafat Jacynnik

JO13-4

JO13-4

sv DSO

Fabian Nijboer

Edwin Smeele


Barend Fischer

Martijn Rietkerk

JO13-5 JO13-5

Tycho Smit

Sem Hanselaar

Trainer JO13-5

Jorden Broekhuis

JO13-5

Radjesh Martis

JO13-5

JO13-5

Emad Heydari

Rens Oostdam

Roy Coenradie

JO13-5

Jay Bhagwandas

JO13-5

JO13-5

Lucas Badloe

Cas den Hollander

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Daan Slot

sv DSO

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Camiel Lukassen

Marcel Broekhuis

17


JO13-6

JO13-6

Tarik Bojada

Aydan van der Spek

Kaylen de Senerpont Domis

JO13-6

JO13-6

Ilko Vuijk

JO13-6

JO13-6

Roan Ziegler

18

Wessel Zijlstra

JO13-6

JO13-6

Noah Weerwag

JO13-6

JO13-6

sv DSO

Micky Schouten

Wessel Schmitz


Massimiliano Mansab

Owen Meijer

Leider JO13-6

JO13-6

Gino Coelman

Dave Kok

Trainer JO13-6

Thijmen de Groot

JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6 JO13-6

Dani Langenberg

Dennis Meijer

Barry Vuijk

19


JO13-7

JO13-7

Sahel Shakib

Raheem Adolphus

Luka Miletic

JO13-7

JO13-7

Daniel Korving

JO13-7

JO13-7

Ilyas Bojada

20

Tim de Kooter

JO13-7

JO13-7

Jay Lalmahomed

JO13-7

JO13-7

sv DSO

Ayman Alsalhawi

Daan van Eck


Ian Stiefelhagen

Aryan Ramlochan Tewarie

Trainer JO13-7

JO13-7

Ruben de la Fosse

Joey van Schaik

Leider JO13-7

Mark Akkerhuis

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7 JO13-7

Robin Geldof

Sander Stiefelhagen

Michel de Kooter

21


JO13-8

Harun Salihi

JO13-8

JO13-8

Gijs Dekker

22

Joost Nanne

Samuel Tadevosyan

Giorgio van Hoorn

JO13-8

JO13-8

JO13-8 JO13-8

Aïmane Hamidi

JO13-8

JO13-8

sv DSO

Mees Wittermans

Dani de Haas


Bernard Roodhuizen

Duco Nieland

Leider JO13-8

JO13-8

Kai van Roon

Justin Schneider

Trainer JO13-8

Aman Poedai

JO13-8

JO13-8

JO13-8

JO13-8 JO13-8

Sean van der Lee

Marco Nanne

Dennis Nieland

23


JO13-9

Alec Bosman

JO13-9

JO13-9

Lucas de Regt

24

Burak Soylu

Mike van Vliet

Mika van Pelt

JO13-9

JO13-9

JO13-9 JO13-9

Delany Vliegenthart

JO13-9

JO13-9

sv DSO

Rohan Mangal

Jamie van den Ouweelen


Yarno Bouwman

Sem van Dam

Niek Hollaardt

Trainer JO13-9

Dylan Pinas

JO13-9

JO13-9

Damian van ‘t Wout

JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9 JO13-9

Roman Verbeek

Djayman van de Voort

Robin van den Ouweelen

25


JO13-10

JO13-10

Aris Bayat

26

Elyas Naderi

JO13-10

Lucas Bierman

Jesse Yana

Trainer JO13-10

Jerro van der Tuin

JO13-10

Yash Aman Tulling

JO13-10

JO13-10

Senna Streef

Milli Martina

JO13-10

Mo Vis

JO13-10

JO13-10

Khyan Algoe

JO13-10

Jayden van Mourik

JO13-10

JO13-10

Jesse Schipper

JO13-10

JO13-10

sv DSO

Bowen van Elburg

Satish Algoe


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


MO13-1

MO13-1

MO13-1

Katja Piay

Shaya Nandpersat

Eden Bestebreurtje

MO13-1

Iris van Westrienen

Naoual Yahyaui

MO13-1

Charlotte Herkelman

MO13-1

MO13-1

Dani van Pelt

MO13-1

MO13-1

Zara van der Ben

28

MO13-1

MO13-1

sv DSO

Talia van Axel-Dongen

Pien van der Voorde


MO13-1

MO13-1

Jaimai Lansman

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Lieke Helfrich

Eveline Buitelaar

Peter Gankema

Piet Patist

Lizelotte de Jong

Leider MO13-1

Trainer/Coach MO13-1

Trainer MO13-1

Trainer/Coach MO13-1

Lina Annaji

Edwin Bestebreurtje

Niels Piay

29


MO13-2

Yoah van Vliet

MO13-2

MO13-2

Demi van Eembergen

30

Naomi van Vliet

Alex van Zon

Angel Botterman

MO13-2

MO13-2

MO13-2 MO13-2

Anne JennĂŠ

MO13-2

MO13-2

sv DSO

Robin Compeer

Samantha van Breemen


Sara Gankema

Jess Schinkelshoek

Siena Di Filippo

MO13-2

Manel Chihi

MO13-2

MO13-2

Salma Kabiri

MO13-2

MO13-2

MO13-2

MO13-2 MO13-2

Meagan Muskiet

Benthe Oosterbaan

Shanti Blancheville

31


JO11-1

JO11-1

Tim Westdorp

32

Floris Pronk

JO11-1

IJze Taal

Thomas van der Zande

Trainer JO11-1

Danilo Di Filippo

Trainer JO11-1

Kyan Arabi

JO11-1

JO11-1

Milan Groot

Diégo Stijger

JO11-1

Demy de Graaf

JO11-1

JO11-1

Sebastiaan Huizinga

JO11-1

Lennon Dames

JO11-1

JO11-1

Björn Buurman

JO11-1

JO11-1

sv DSO

Dave Hes

Dennis Huurman


Jason Pinas

34

Kay Stiefelhagen

Jordan van Elburg

Sam Verhulst

Leider JO11-2

Trainer JO11-2

Youri Zuiderwijk

JO11-2

JO11-2

Koen Dekker

Lindo Aartsen

JO11-2

JO11-2

Benjamin Edward Capitein

JO11-2

JO11-2

JO11-2 JO11-2

Demy Koolmees

JO11-2

JO11-2

sv DSO

Dominique de Visser

Jeroen Dekker


Robbin Versteeg

Ryan Ragunath

JO11-3

Sven Blommers

Ike Roest

Ryan Kusters

Leider JO11-3

Trainer JO11-3

Dani Kouwenhoven

JO11-3

JO11-3

Sem Hendriks

Mees van Leeuwen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Revin Saro

sv DSO

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Michiel Roest

Eelco Kusters

35


JO11-4

JO11-4

Djemiel Jabbar

Arie Jabbar

JO11-4

Kerem Cem Sahin

Willem de Graaff

Ferren Klunder

Leider JO11-4

Trainer JO11-4

Justin Star

Trainer JO11-4

Trainer JO11-4

Lodewijk Snoep

JO11-4

Mitchell van Egmond

JO11-4

JO11-4

Timo Zuiderwijk

36

Daan Snoep

JO11-4

JO11-4

Julian Gilliot

JO11-4

JO11-4

sv DSO

Barry Zuiderwijk

Rene Klunder


Levi van der Zwan

Youri Kooij

JO11-5

Ilyas Ait El Hadj

Dhalsim Walle

Leidster JO11-5

Messi Muriel Varela

Trainer JO11-5

Omar Kabal

JO11-5

JO11-5

Eugendrick Blancheville

Laverio Zebeda

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Menzo Lannoy

sv DSO

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Vijai Ragunath

Leonie Zebeda

37


JO11-6

JO11-6

sv DSO

Robert van Vliet

JO11-6 JO11-6

Yuri Schuuring

Jaimy Manbodh

Kenzo Calister

Leider JO11-6

Trainer JO11-6

JO11-6

Tyson Jagesar

38

Marwan Mohia

Trainer JO11-6

Tycho van Montfort

Delmaan Al Jondi

JO11-6

Ouassim El Yahyaoui

JO11-6

JO11-6

Niam Riedewald

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Mike van Kooten

Paskal Arnoldus

Wichard Schuuring


CO 2-N

Drukkerij Zoeterhage een begrip in de regio! l traa eu

DRUKKERIJ ZOETERHAGE B.V. EDISONSTRAAT 47, 2723 RS ZOETERMEER TELEFOON (079) 331 43 26 | FAX (079) 342 09 55 E-MAIL: INFO@ZOETERHAGE.NL | WWW.ZOETERHAGE.NL

office

Bi j l n . e c i f f o e g zo e te r h a m i jn n e l e k i t r a r o o k an t b e s te l le n


Brendan Lie-Kwie

40

Rune Scholten

Luca Raffaele

Noah Huster

Leider JO11-7

Trainer JO11-7

Daan Jenné

JO11-7

JO11-7

Hero Streef

Tim de la Fosse

JO11-7

JO11-7

Tristen Anthony

JO11-7

JO11-7

JO11-7 JO11-7

Sergio Baptista

JO11-7

JO11-7

sv DSO

Julian Anthony

Ramon Raffaele


Sorab Esmati

JO11-8 JO11-8

Kian Yavari semnani

Omid Amiri

Arjun Bansidhar

Leider JO11-8

Trainer JO11-8

JO11-8

JO11-8

Thomas Malek

Luky Dangui Queta

sv DSO

Tomas van Gaal

JO11-8

Christian Jalving

JO11-8

Bilal Bashir

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Karsten van de Ben

Henry Jalving

41


Tygo de Ruiter

Jeremy Radder

Leider JO11-9

Trainer JO11-9

Jeremaya Yana

JO11-9

JO11-9

Vincent Spaans

Dominik Dullaart

Dylano Lobbezoo

JO11-9

JO11-9

Jabir Gillard

Bram de Vogel

42

JO11-9

JO11-9

JO11-9 JO11-9

Jari Tabak

JO11-9

JO11-9

sv DSO

John Meere

Ruud Pronk


Gerben Jansen

MO11-1 MO11-1

Giulia Cellamare

Leider MO11-1

MO11-1

Ayapra Bieslijn

Kate van der Kleij

Yfke Scheers

Trainer MO11-1

Gaby Molenaar

Trainer MO11-1

Isra Redouani

sv DSO

Alyssa Jansen

MO11-1

Yfke Giltaij

MO11-1

MO11-1

Babette Buijs

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Donovan van der Kleij

Guido Buijs

43


Milena Kettmann

Lynn Beltman

MO11-2

Sharona Raghoenadas

Quisenia Gooding

MO11-2

Trainster/Coach MO11-2

Kayleigh Beltman

MO11-2

MO11-2

Amber Korhorn

44

MO11-2

MO11-2

MO11-2 MO11-2

Sanne van der Vaart

MO11-2

MO11-2

sv DSO

Amal Assou

Quiyenne Gooding

Jenny Gooding


Amirali Moravveg

Aman Ramharakh

JO10-1 JO10-1

Finn Oostdam

Fynn van der Hoeven

Trainer JO10-1

Salih Bouzambou

JO10-1

Giovanni Pennings

JO10-1

JO10-1

Davante Loswijk

sv DSO

Damian de Ruiter

JO10-1

Armin Bonefaas

JO10-1

JO10-1

Alex Zaponcek

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Mitchell Abdoel

Raphael Mendes

45


Tim Korving

46

Brent van Weele

JO10-2

Devy Jenner

Jesper Helders

Owen van Gent

Leider JO10-2

Trainer JO10-2

Rebas Mustafa

JO10-2

JO10-2

Enzo de FrĂŞtes

Max Gankema

JO10-2

JO10-2

Cas van Boven

JO10-2

JO10-2

JO10-2 JO10-2

Jayden Baretta

JO10-2

JO10-2

sv DSO

Michel Baretta

Robert Korving


Finn Verhaaf

Nout Oostdam

Kay Hansen

JO10-3

Youri Chow

sv DSO

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Yow Jong Chow

JO10-3

Yaell Davids

Leider JO10-3

JO10-3

Bilal Dadi

Thomas Schooneman

Trainer JO10-3

Levi Meijer

Trainer JO10-3

Aiden Raouf van Nassau

JO10-3

JO10-3

JO10-3

Erhan Kilic

Marcel Oostdam

Armand Verhaaf

47


Tim van der Helm

Daan van Egmond

Mees van Roon

Leider JO10-4

Trainer JO10-4

JO10-4

Niels Hoogenboom

48

Atef Khalil

Trainer JO10-4

Nikay Verheij

Wessel Jongmans

JO10-4

JO10-4

Finn de Keijzer

JO10-4

JO10-4

JO10-4 JO10-4

Jerrold Rietkerk

JO10-4

JO10-4

sv DSO

Erik Verheij

Rene Rietkerk


Deejay Dadema

Christoph Jansen

JO10-5 JO10-5

Joris Tims

Jaidy Waal

Leider JO10-5

Noud Nanne

JO10-5

Jesse Verstrael

JO10-5

JO10-5

Jack van Coeverden

sv DSO

Nick Klebach

JO10-5

Ryan Sadhoe

JO10-5

JO10-5

Jaiden Weerwag

JO10-5

JO10-5

JO10-5

JO10-5

Nino Crisostomo ter Maten

Manuel Klebach

49


JO10-6

JO10-6

Calvin Chen

Diangelo Ojeda Blanco

Leider JO10-6

JO10-6

Jurre Oosterbaan

JO10-6

Jay Yavari Semnani

JO10-6

JO10-6

JO10-6

Michael Thomas

Hugo Leeuwe

50

JO10-6

JO10-6

sv DSO

Marcel Thomas

Sem Verweij

Sagar Sardjoe


JO9-1

JO9-1

Damian Jhagru

Thomas Vink

Kenji van Tilburg

Delian Ziaie

Leider JO9-1

Trainer JO9-1

Mike van Houwelingen

Joey Statius Muller

Shammah Appiah Browne

JO9-1

JO9-1

Mick van Beers

sv DSO

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Thimo Stolk

Patrick Stolk

51


JO9-2

JO9-2

Wessel Vermaas

Raoul Mesch

JO9-2

Piet van Rijn

Luca van Harmelen

Carlos Vesseur

Leider JO9-2

JO9-2

JO9-2

Kian Smit

Trainer JO9-2

JO9-2

Daniel Jellema

52

JO9-2

JO9-2

sv DSO

Jeffrey Mesch

Maurice Vermaas


Daniyal Jabbar

JO9-3

Luuk van Keulen

Boyd Aalbers

JO9-3

Senne de Kooter

sv DSO

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Dylan Braaf

Hicham Bojada

Jayson Walsh

Leider JO9-3

Trainer JO9-3

JO9-3

JO9-3

Adam Guirguis

Marco van Leulen

Michel de Kooter

53


Ejub Mesanovic

Jesse Rog

Marcel Mai

Leider JO9-4

Trainer JO9-4

JO9-4

Nick Mai

54

Nick de Ruiter

Trainer JO9-4

Stan van Bemmelen

Fernando Daal

JO9-4

JO9-4

Tyson Wong

JO9-4

JO9-4

JO9-4 JO9-4

Dani Ochse

JO9-4

JO9-4

sv DSO

Andy Ochse

Jelle Rog


Keyane Achabar

JO9-5 JO9-5

Leon de Roode

Teun Baron

Daylen Pieterse

Leider JO9-5

Trainer JO9-5

JO9-5

JO9-5

Jayen Louz

Tom Verbaan

sv DSO

Timo Smit

JO9-5

Arjun Bhagwandas

JO9-5

Sanne Hazebroek

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Maurice de Roode

Niels Smit

55


JO9-6

JO9-6

Raunak Mulder

56

Chris Hereijgers

Connor Oschmann

Ronin Borsboom

Leider JO9-6

Trainer JO9-6

Maxe Zijlstra

JO9-6

JO9-6

Peter Maarleveld

JO9-6

Owen van der Klooster

JO9-6

JO9-6

Jordy Mulder

JO9-6

JO9-6

sv DSO

Perry Oschmann

Johan Borsboom


Kilian van Hoorn

Siddharta Mokiem

JO9-7

Darius van Leeuwen

Fabian de Groot

Alperen Ilter

Leider JO9-7

Trainer JO9-7

Sepp Kneppers

JO9-7

JO9-7

Danny Jongejan

Ilyas Derraz

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Stephen Leung

sv DSO

JO9-7

JO9-7

JO9-7

JO9-7

Andre Mokiem

Ron Jongejan

57


OSM

The Social Football Management Game

Version 1 2001

Version 2 2010

Version 3 2016

Accessible

+ Social

+ Authenticity

Kom eens langs op ons voetbalkantoor. Je bent van harte welkom!

Online Soccer Manager 3 wereldwijd gelanceerd!

Gamebasics Buitenom 263 2711 KB Zoetermeer

T +31 (0) 79 341 4450 E info@gamebasics.nl I www.gamebasics.nl


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO9-8M

JO9-8M

Mila Jongma

Lente Taal

JO9-8M

Liz Stiefelhagen

Trainer JO9-8M

JoĂŤlle Slusser

JO9-8M

JO9-8M

Indy Alting

JO9-8M

JO9-8M

Melissa Thomas

60

JO9-8M

JO9-8M

sv DSO

Phoebe van Blaaderen

Bracha Scholten

Sander Stiefelhagen


Wing Lo

JO8-1

Rick Tetteroo

JO8-1

Kai Lo

Rocco Dames

Leider JO8-1

Trainer JO8-1

JO8-1

Assistent Trainer JO8-1

Finn Scheffers

Max van den Boogaard

sv DSO

Evan van Elburg

JO8-1

Valentijn van den Berg

JO8-1

Benjamin Mesanovic

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Serge Dames

Ton van den Berg

61


Yeno Ligeon

Deryck Ligeon

Leider JO8-2

Trainer JO8-2

Mels Jongejan

Trainer JO8-2

JO8-2

Kean-Dean Standhart

Tevin Anthony

Elia Latilla

JO8-2

JO8-2

Duman Arslan

Mosi van der Aar

62

JO8-2

JO8-2

JO8-2 JO8-2

Danim Messaoudi

JO8-2

JO8-2

sv DSO

Jordy Harteveld

Ronald van der Aar


Miquel Nelles

Aike de Jong

Jake van Offeren

JO8-3

Danis Ahmicevic

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Guus van Tienen

sv DSO

JO8-3

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Levay Hernandez

Rayan Braun

63


JO8-4

JO8-4

Nick van Latum

Jente Meurs

Luuk van Eijk

Trainer JO8-4

Trainer JO8-4

Veyron Jagesar

JO8-4

JO8-4

Lasse Lommers

64

Mylo Verberk

JO8-4

JO8-4

Liam de Ruiter

JO8-4

JO8-4

sv DSO

Jelmer de Ruiter

Patrick van Latum


Sven van de Crommenacker

sv DSO

JO8-5

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Kayhan Sediqee

JO8-5

JO8-5

Jasper van der Zande

Levi Wolsheimer

Benjamin Jellema

Djano Koolbergen

Leider JO8-5

Trainer JO8-5

JO8-5

JO8-5

Yassin Bouzambou

Martijn van de Crommenacker

Arno Jellema

65


JO8-6

JO8-6

Djayden Wiegel

Jazy Mahangoe

JO8-6

Daan Egberts

Leidster JO8-6

Uveys Soylu

JO8-6

JO8-6

Bode Wiegerinck

Trainer JO8-6

JO8-6

Liam Weerwag

66

JO8-6

JO8-6

sv DSO

Romano Radder

Nicole Wiegel

Daphne Krom


Danny de Zwart

JO7-1 JO7-1

Ties Meester

Trainer/Coach JO7-1

JO7-1

Adam Marouani

Mika Verhaaf

Abdallah Abdelaziz

Trainer JO7-1

Mik van Leeuwen

Trainer JO7-1

Jip van Deursen

Jaylano Matai

Luuk de Bruin

JO7-1

Cas de Zwart

JO7-1

JO7-1

Lukas Monster

Quincy Kroon

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Daniel Huizinga

sv DSO

JO7-1

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Pascal van Deursen

Armand Verhaaf

67


Sandjai Ramautar

JO7-2

Jin Lo

Edy Bonefaas

Trainer/Coach JO7-2

Omar Goelam-Mohamed

Trainer JO7-2

JO7-2

Ishvar Ramautar

68

Daiyaan Jahangier

Trainer JO7-2

Bradley Hulzenboom

Mick van der Veen

JO7-2

JO7-2

Noah de Jong

JO7-2

JO7-2

JO7-2 JO7-2

Keedjen Basilia

JO7-2

JO7-2

sv DSO

Asraf Goelam

Wing Lo


Sam van Harmelen

sv DSO

JO7-3

JO7-3

JO7-3

JO7-3

Jeremy Bonsuh

JO7-3

JO7-3

Karsten Thimister

Ismael Derraz

Mert Yucelsoy

JO7-3

Ishan Mathoera

Levi Adegeest

Trainer/Coach JO7-3

Alland Yasen

Trainer JO7-3

Jason Mathoera

JO7-3

JO7-3

Steffen de Waal

JO7-3

JO7-3

JO7-3

Steven Spruyt

Shavin Mathoera

Alwin Mathoera

69


JO7-4

JO7-4

Maecio Schrader

70

Quinten Koot

JO7-4

Juliën Jagram

Dane Borsboom

Trainer/Coach JO7-4

Luuk Ydo

Trainer JO7-4

Julian Bothoff

JO7-4

JO7-4

Daan Flink

Kayhan Kawous

JO7-4

Stefan Tas

JO7-4

JO7-4

Yoram Sami

JO7-4

Philip van der Vegt

JO7-4

JO7-4

Boyd Bakvis

JO7-4

JO7-4

sv DSO

Philip Reijke

Raimon Koot


Deskundig en concurrerend met een efficiĂŤnte werkwijze JUST | Notaris van der Bijl is een buitengewoon innovatief, deskundig, klantvriendelijk en concurrerend notariskantoor. Actief met familierecht, ondernemingsrecht en registergoed. Door onze brede dienstverlening en zo laag mogelijke tarieven zijn wij een uitermate aantrekkelijk notariskantoor. Notaris Mr. Arie Jan van der Bijl Commercieel manager Camillus Overmeire

Levering en hypotheekakte voor

â‚Ź 750,-

voor overdrachten in Zoetermeer en Benthuizen, inclusief kadastraal recht, recherchekosten en BTW

JUST | Notaris van der Bijl Bredewater 22 2715 CA Zoetermeer

079 323 97 61 www.justvanderbijl.nl


sv DSO

Spaaroverzicht

Voorzitter sv DSO

JO13-2

JO13-6

JO13-10

o Pim Koenen

o Ritchie Biegel o Jarrod Wilson o Youri Aalbers o Wout Brukx o Mitchell Habets o Jordy Mai o Ayaz Mahboeb o Robin Alting o Joey Castejon-Ruiz o Colin Slusser o Esmeé van de Hoeven o Mike Wessels o Ralph Doornebosch o Djaimo Schipper o Massimo Lotti o Dylan Ligeon o Camiel de Wit

o Noah Weerwag o Tarik Bojada o Wessel Zijlstra o Roan Ziegler o Ilko Vuijk o Aydan van der Spek o Kaylen de Senerpont Domis o Micky Schouten o Wessel Schmitz o Dani Langenberg o Thijmen de Groot o Dave Kok o Owen Meijer o Gino Coelman o Massimiliano Mansab o Dennis Meijer o Barry Vuijk

o Jesse Schipper o Jayden van Mourik o Khyan Algoe o Mo Vis o Milli Martina o Lucas Bierman o Senna Streef o Yash Aman Tulling o Jerro van der Tuin o Jesse Yana o Aris Bayat o Elyas Naderi o Bowen van Elburg o Satish Algoe

JO13-3

JO13-7

o Micha van Dura o Senna Ram o Vincent Bonte o Timo Vries o Vince van Roosendael o Luc Ballering o Ryan Moor o Jessy Greefkes o Sven Vrolijk o Ferry de Jong o Kevin Remmerswaal o Ryan Unogwu o Luuk van Leent o Mohamad Hadad o Mazen Hadad o Erwin Ram o Alex Ballering

o Jay Lalmahomed o Sahel Shakib o Tim de Kooter o Ilyas Bojada o Daniel Korving o Raheem Adolphus o Luka Miletic o Ayman Alsalhawi o Daan van Eck o Robin Geldof o Mark Akkerhuis o Joey van Schaik o Aryan Ramlochan Tewarie o Ruben de la Fosse o Ian Stiefelhagen o Sander Stiefelhagen o Michel de Kooter

JO13-4

JO13-8

o Rafat Jacynnik o Marc Peerdeman o Abathher Hassan o Naod Asmelash o Seyf Al Hashime o Youssef Al-Hashemi o Jaydon Lucasius o Borus Roest o Karim Sarhan o Thomas Plag o Vince van der Helm o Viggo Smeele o Fabian Nijboer o Edwin Smeele

o Aïmane Hamidi o Joost Nanne o Harun Salihi o Giorgio van Hoorn o Gijs Dekker o Samuel Tadevosyan o Mees Wittermans o Dani de Haas o Sean van der Lee o Aman Poedai o Justin Schneider o Duco Nieland o Kai van Roon o Bernard Roodhuizen o Marco Nanne o Dennis Nieland

DSO 1 o Dave Hes o Rodger Takken o Mike Montanus o Roeland van Vliet o Jeremy Burke o Tim Lamboo o Rodney Ebing o Koen Smits o Leslie van de Berg o Chris Tolman o Milan van Schaijk o Jeroen Heijdt o Vincent Visser o Stan Lops o Bradley Semil o Jay Weber o Chris Hagi o Dylan Ligeon o Camiel de Wit o Kishen Kanhai o Nico Havenaar o Raymon Kuipers o Paul Jongejan o Faizel Soekhai

VR1 o Marjolein Duivelshof o Michelle Pronk o Iris van der Burg o Danique Kentie o Sheila Bowser o Désirée Werkman o Mariska Pelle o Sarah van Breukelen o Sanne Huurman o Jennifer Stoppelenburg o Mariska Stoppelenburg o Jaimely Albers o Mami Njie o Shauna Gerla o Ilse van der Hucht o Peter Kentie o Geoffrey Kentie

JO13-1 o Max van den Ouweelen o Daan Hikke o Kevin van Tol o Thijn Hazebroek o Daan van Wageningen o Kaj van Houwelingen o Bradley van Wijk o Bastiaan Schneiders o Quincy van der Aar o Domenique de Graaf o Jayden van der Stel o Koen Jongejan o Shaun Smith o Wilde Landsmark o Barry Sikking o Etienne Kleinis

72

JO13-5 o Daan Slot o Cas den Hollander o Rens Oostdam o Lucas Badloe o Jay Bhagwandas o Roy Coenradie o Tycho Smit o Emad Heydari o Radjesh Martis o Jorden Broekhuis o Sem Hanselaar o Barend Fischer o Martijn Rietkerk o Camiel Lukassen o Marcel Broekhuis

JO13-9 o Delany Vliegenthart o Burak Soylu o Alec Bosman o Mika van Pelt o Lucas de Regt o Mike van Vliet o Rohan Mangal o Jamie van den Ouweelen o Roman Verbeek o Damian van ‘t Wout o Dylan Pinas o Niek Hollaardt o Yarno Bouwman o Sem van Dam o Djayman van de Voort o Robin van den Ouweelen

MO13-1 o Zara van der Ben o Shaya Nandpersat o Katja Piay o Eden Bestebreurtje o Dani van Pelt o Charlotte Herkelman o Iris van Westrienen o Naoual Yahyaui o Talia van Axel-Dongen o Pien van der Voorde o Eveline Buitelaar o Lieke Helfrich o Jaimai Lansman o Lina Annaji o Lizelotte de Jong o Peter Gankema o Piet Patist o Edwin Bestebreurtje o Niels Piay

MO13-2 o Anne Jenné o Naomi van Vliet o Yoah van Vliet o Angel Botterman o Demi van Eembergen o Alex van Zon o Robin Compeer o Samantha van Breemen o Meagan Muskiet o Salma Kabiri o Manel Chihi o Siena Di Filippo o Sara Gankema o Jess Schinkelshoek o Benthe Oosterbaan o Shanti Blancheville

JO11-1 o Björn Buurman o Lennon Dames o Sebastiaan Huizinga o Demy de Graaf o Diégo Stijger o IJze Taal o Milan Groot o Kyan Arabi o Danilo Di Filippo o Thomas van der Zande o Tim Westdorp o Floris Pronk o Dave Hes o Dennis Huurman


JO11-2

JO11-7

JO10-1

JO10-6

o Demy Koolmees o Benjamin Edward Capitein o Lindo Aartsen o Koen Dekker o Youri Zuiderwijk o Kay Stiefelhagen o Sam Verhulst o Jason Pinas o Jordan van Elburg o Dominique de Visser o Jeroen Dekker

o Sergio Baptista o Tristen Anthony o Tim de la Fosse o Rune Scholten o Hero Streef o Daan Jenné o Luca Raffaele o Brendan Lie-Kwie o Noah Huster o Julian Anthony o Ramon Raffaele

o Hugo Leeuwe o Michael Thomas o Jay Yavari Semnani o Sagar Sardjoe o Calvin Chen o Diangelo Ojeda Blanco o Sem Verweij o Jurre Oosterbaan o Marcel Thomas

JO11-3

JO11-8

o Alex Zaponcek o Armin Bonefaas o Damian de Ruiter o Finn Oostdam o Davante Loswijk o Giovanni Pennings o Salih Bouzambou o Fynn van der Hoeven o Amirali Moravveg o Aman Ramharakh o Mitchell Abdoel o Raphael Mendes

o Revin Saro o Mees van Leeuwen o Sven Blommers o Sem Hendriks o Dani Kouwenhoven o Ike Roest o Ryan Kusters o Robbin Versteeg o Ryan Ragunath o Michiel Roest o Eelco Kusters

o Bilal Bashir o Christian Jalving o Tomas van Gaal o Kian Yavari semnani o Thomas Malek o Omid Amiri o Arjun Bansidhar o Luky Dangui Queta o Sorab Esmati o Karsten van de Ben o Henry Jalving

JO11-4

JO11-9

o Julian Gilliot o Djemiel Jabbar o Daan Snoep o Timo Zuiderwijk o Mitchell van Egmond o Lodewijk Snoep o Justin Star o Kerem Cem Sahin o Ferren Klunder o Arie Jabbar o Willem de Graaff o Barry Zuiderwijk o Rene Klunder

o Jari Tabak o Jabir Gillard o Dylano Lobbezoo o Dominik Dullaart o Bram de Vogel o Jeremaya Yana o Tygo de Ruiter o Vincent Spaans o Jeremy Radder o John Meere o Ruud Pronk

JO11-5 o Menzo Lannoy o Laverio Zebeda o Ilyas Ait El Hadj o Eugendrick Blancheville o Omar Kabal o Messi Muriel Varela o Dhalsim Walle o Levi van der Zwan o Youri Kooij o Vijai Ragunath o Leonie Zebeda

JO11-6 o Mike van Kooten o Niam Riedewald o Ouassim El Yahyaoui o Delmaan Al Jondi o Yuri Schuuring o Tycho van Montfort o Marwan Mohia o Jaimy Manbodh o Kenzo Calister o Tyson Jagesar o Robert van Vliet o Paskal Arnoldus o Wichard Schuuring

MO11-1 o Babette Buijs o Yfke Giltaij o Alyssa Jansen o Kate van der Kleij o Isra Redouani o Gaby Molenaar o Yfke Scheers o Giulia Cellamare o Ayapra Bieslijn o Gerben Jansen o Donovan van der Kleij o Guido Buijs

MO11-2 o Sanne van der Vaart o Milena Kettmann o Sharona Raghoenadas o Lynn Beltman o Amber Korhorn o Kayleigh Beltman o Quisenia Gooding o Amal Assou o Quiyenne Gooding o Jenny Gooding

JO10-2 o Jayden Baretta o Cas van Boven o Max Gankema o Devy Jenner o Enzo de Frêtes o Rebas Mustafa o Jesper Helders o Owen van Gent o Tim Korving o Brent van Weele o Michel Baretta o Robert Korving

JO10-3 o Finn Verhaaf o Youri Chow o Nout Oostdam o Kay Hansen o Erhan Kilic o Aiden Raouf van Nassau o Levi Meijer o Thomas Schooneman o Yaell Davids o Bilal Dadi o Yow Jong Chow o Marcel Oostdam o Armand Verhaaf

JO10-4 o Jerrold Rietkerk o Finn de Keijzer o Wessel Jongmans o Nikay Verheij o Atef Khalil o Tim van der Helm o Mees van Roon o Niels Hoogenboom o Daan van Egmond o Erik Verheij o Rene Rietkerk

JO10-5 o Jaiden Weerwag o Ryan Sadhoe o Nick Klebach o Joris Tims o Jack van Coeverden o Jesse Verstrael o Noud Nanne o Jaidy Waal o Deejay Dadema o Christoph Jansen o Nino Crisostomo ter Maten o Manuel Klebach

JO9-1 o Mick van Beers o Shammah Appiah Browne o Joey Statius Muller o Damian Jhagru o Mike van Houwelingen o Kenji van Tilburg o Thomas Vink o Delian Ziaie o Thimo Stolk o Patrick Stolk

JO9-2

o Daniel Jellema o Wessel Vermaas o Raoul Mesch o Kian Smit o Piet van Rijn o Luca van Harmelen o Carlos Vesseur o Jeffrey Mesch o Maurice Vermaas

JO9-3 o Senne de Kooter o Boyd Aalbers o Luuk van Keulen o Daniyal Jabbar o Adam Guirguis o Jayson Walsh o Dylan Braaf o Hicham Bojada o Marco van Leulen o Michel de Kooter

JO9-4 o Dani Ochse o Tyson Wong o Fernando Daal o Ejub Mesanovic o Stan van Bemmelen o Nick de Ruiter o Jesse Rog o Nick Mai o Marcel Mai o Andy Ochse o Jelle Rog

JO9-5 o Sanne Hazebroek o Arjun Bhagwandas o Timo Smit o Leon de Roode o Jayen Louz o Teun Baron o Daylen Pieterse o Tom Verbaan o Keyane Achabar o Maurice de Roode o Niels Smit

73


sv DSO

Spaaroverzicht

JO9-6

JO8-4

JO7-3

o Jordy Mulder o Owen van der Klooster o Peter Maarleveld o Maxe Zijlstra o Chris Hereijgers o Ronin Borsboom o Raunak Mulder o Connor Oschmann o Perry Oschmann o Johan Borsboom

o Liam de Ruiter o Nick van Latum o Mylo Verberk o Lasse Lommers o Veyron Jagesar o Jente Meurs o Luuk van Eijk o Jelmer de Ruiter o Patrick van Latum

JO9-7

o Sven van de Crommenacker o Jasper van der Zande o Kayhan Sediqee o Yassin Bouzambou o Djano Koolbergen o Levi Wolsheimer o Benjamin Jellema o Martijn van de Crommenacker o Arno Jellema

o Sam van Harmelen o Karsten Thimister o Jeremy Bonsuh o Steven Spruyt o Ishan Mathoera o Steffen de Waal o Jason Mathoera o Alland Yasen o Levi Adegeest o Ismael Derraz o Mert Yucelsoy o Shavin Mathoera o Alwin Mathoera

o Stephen Leung o Ilyas Derraz o Darius van Leeuwen o Danny Jongejan o Sepp Kneppers o Fabian de Groot o Alperen Ilter o Kilian van Hoorn o Siddharta Mokiem o Andre Mokiem o Ron Jongejan

JO9-8M o Melissa Thomas o Mila Jongma o Lente Taal o Indy Alting o Joëlle Slusser o Liz Stiefelhagen o Phoebe van Blaaderen o Bracha Scholten o Sander Stiefelhagen

JO8-1 o Benjamin Mesanovic o Valentijn van den Berg o Evan van Elburg o Rick Tetteroo o Finn Scheffers o Kai Lo o Rocco Dames o Max van den Boogaard o Wing Lo o Serge Dames o Ton van den Berg

JO8-2 o Danim Messaoudi o Duman Arslan o Elia Latilla o Tevin Anthony o Mosi van der Aar o Mels Jongejan o Yeno Ligeon o Kean-Dean Standhart o Deryck Ligeon o Jordy Harteveld o Ronald van der Aar

JO8-3 o Guus van Tienen o Danis Ahmicevic o Jake van Offeren o Miquel Nelles o Aike de Jong o Levay Hernandez o Rayan Braun

74

JO8-5

JO8-6 o Liam Weerwag o Djayden Wiegel o Jazy Mahangoe o Bode Wiegerinck o Uveys Soylu o Daan Egberts o Romano Radder o Nicole Wiegel o Daphne Krom

JO7-1 o Daniel Huizinga o Quincy Kroon o Jaylano Matai o Lukas Monster o Cas de Zwart o Luuk de Bruin o Mika Verhaaf o Jip van Deursen o Mik van Leeuwen o Abdallah Abdelaziz o Ties Meester o Adam Marouani o Danny de Zwart o Pascal van Deursen o Armand Verhaaf

JO7-2 o Keedjen Basilia o Noah de Jong o Mick van der Veen o Jin Lo o Bradley Hulzenboom o Daiyaan Jahangier o Omar Goelam-Mohamed o Edy Bonefaas o Ishvar Ramautar o Sandjai Ramautar o Asraf Goelam o Wing Lo

JO7-4 o Boyd Bakvis o Philip van der Vegt o Yoram Sami o Stefan Tas o Kayhan Kawous o Juliën Jagram o Daan Flink o Julian Bothoff o Luuk Ydo o Dane Borsboom o Maecio Schrader o Quinten Koot o Philip Reijke o Raimon Koot


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


â‚Ź 3,99

j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Van Stolberglaan 23 2713 ES Zoetermeer

Hoogvliet Dorpsstraat 88 2712 AM Zoetermeer

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Oostwaarts 109 2711 BB Zoetermeer

Hoogvliet Oosterheemplein 480 2721 NJ Zoetermeer

sv DSO  

sv DSO Verzamelalbum

sv DSO  

sv DSO Verzamelalbum

Advertisement