Page 1

2017-2018

Voetbalplaatjes verzamelalbum


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van Donk, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Donk voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 400 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere €10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je mee te helpen sparen, dan is je album nog sneller vol. Op deze manier heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Donk. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Voetbalplaatjes Hoogvliet Gouda en DONK Al 9 jaar maken we gebruik van het sportpark DONK in de Oostpolder. Een prachtig sportpark waar we de beschikking hebben over 3 kunstgrasvelden, een pannaveldje, tribune, kleedaccommodatie en een prachtig clubhuis met terras. We hebben zelfs aan onze jongste leden gedacht en een speeltuin aangelegd. Daarnaast hebben we prima parkeergelegenheid voor zowel auto als fiets. Een voetbalclub is een “bedrijf” dat hoofdzakelijk door vrijwilligers geleid wordt. Het bestuur en de commissies werken nauw samen om zo de dagelijkse activiteiten, zoals trainingen en wedstrijden, goed te laten verlopen. Daarnaast horen er ook andere activiteiten bij zoals het organiseren van een zomerkamp voor de pupillen, Sinterklaasviering, speelmiddagen, pannenkoekentraining, sportdag enz. Dit seizoen dus ook de voetbalplaatjesactie in samenwerking met Hoogvliet Gouda! Een leuk initiatief dat zowel voor DONK als voor Hoogvliet Gouda zijn voordelen heeft. De actie zal vele jeugdleden bezig houden met het verzamelen van de plaatjes. Daarnaast zal er veel onderling geruild worden. Iedereen wil zijn album natuurlijk helemaal vol hebben. Ook de verzamelwoede van de volwassen leden moet niet onderschat worden! Wij bedanken Hoogvliet Gouda voor de geboden mogelijkheid om onze leden te vereeuwigen. Vol met plaatjes zal het album met recht een pracht exemplaar worden. Tevens bedanken wij vanuit het bestuur de vrijwilligers van onze club die de plaatjes actie begeleid en uitgevoerd hebben. Wij wensen al onze leden bijzonder veel plezier met deze unieke actie.

We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Gouda

Namens het bestuur van DONK

Jos van der Sprong Voorzitter

3


Historie van de sportvereniging DONK De vereniging werd 29 oktober 1920 opgericht op initiatief van pater A. v.d. Donk OFM en de heer J. Kasbergen. Met een ledental van 57 werd gestart en aansluiting verkregen bij de D.H.V.B. (Diocesaan Haarlemse Voetbal Bond). Op voorstel van de heer Kasbergen werd de naam DONK (DOELT ONVERSAAGD NAAR KAMPIOEN) aangenomen. Dit ook als blijvende herinnering aan de eerste geestelijk adviseur, pater A. v.d. Donk. Begin 1921 kreeg men de beschikking over een terrein aan de Graaf Florisweg waar tegenwoordig het Groene Hartziekenhuis, Jozeflocatie, gevestigd is. De eerste jaren kwam DONK uit met vier elftallen. Het eerste team speelde in de 1e klasse D.H.V.B. en behaalde goede resultaten. Al snel ging DONK over naar de competitie van de R.K.F. (Rooms Katholieke Federatie). In het seizoen 1923-1924 promoveerde DONK 1 naar de 2e klasse van de R.K.F. In 1929 huurde DONK van de gemeente een speelveld aan de Bodegraafsestraatweg en verhuizing volgde. In 1937 werd besloten om een tribune te gaan bouwen. De actie DOGABO (DONK Gaat Bouwen) werd op touw gezet om de nodige gelden binnen te halen. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers werd deze eerste DOGABO een succes. De oorlog gooide echter roet in het eten en de tribuneplannen werden op de lange baan geschoven. Tijdens de oorlog werd de fusie van voetbalbonden in K.N.V.B. verband een feit. DONK werd ingedeeld in de 4e klasse. In 1947 werd de tweede DOGABO actie gehouden met een grote landelijke loterij als belangrijkste onderdeel. Mede hierdoor werd ook deze DOGABO een groot succes en een bouwcommissie werd in het leven geroepen. De bouw van de tribune moest helaas weer worden uitgesteld. De aandacht werd namelijk door een andere belangrijke gebeurtenis in de clubhistorie opgeëist, namelijk de verhuizing naar een nieuw sportveldencomplex bij de Julianasluizen. De gelden uit het bouwfonds werden gebruikt om de aanzienlijke kosten die hiermee gepaard gingen te financieren. In 1961 werd besloten tot een grootschalige renovatie van de velden, welk een groot deel van het seizoen in beslag zou nemen. Er moest natuurlijk ook nog gevoetbald worden. De wedstrijden werden dat seizoen gespeeld op de velden van de andere Goudse voetbalclubs.

4

Tot 1963 hadden de spelers hun trainingen afgewerkt op een trapveldje naast de Rijksweg. Hier was voldoende licht aanwezig om ook in de winter te kunnen trainen. De gemeente had echter andere plannen met dit stukje grond en DONK werd verzocht om weer op het eigen terrein te gaan trainen. Probleem was dus de verlichting die er niet was. De leden staken toen zelf de handen uit de mouwen en binnen een mum van tijd werd er een lichtinstallatie aangebracht op het halfverharde trainingsveld. Het trainen op het eigen complex had een positieve uitwerking op de resultaten en de groei van de vereniging. In juli 1964 slaagde DONK 1 erin de beker in West 2 te winnen. De wens bleef toch bestaan om een tribune te bouwen. Maar aangezien Gedeputeerde Staten weigerde een vergunning af te geven werd toen besloten om het clubgebouw te renoveren en uit te breiden. Het benodigde budget werd verkregen door wederom een grote actie op te zetten. De actie kreeg de naam “5 mille gezocht”. Om geld in te zamelen werden vele creatieve manieren bedacht. Onder andere werden de spelers gevraagd om bij winst 25 cent, bij verlies 35 cent en bij een gelijkspel 30 cent in de bouwpot te storten. De actie verliep geheel volgens plan en al snel kon er met de bouw worden begonnen. Deze verliep voorspoedig en op zaterdag 13 mei 1967 was het dan zo ver en werd het verbouwde “DONK-home” in gebruik genomen. Inmiddels was er een damestrimclub opgericht. Het wekelijkse uurtje trimmen op de maandagavond kreeg al snel het karakter van een echte voetbaltraining. Naar aanleiding hiervan werd het idee geboren om met damesvoetbal te starten. Het toenmalige bestuur liep niet over van enthousiasme, maar de lacherige ondertoon waarmee men over damesvoetbal sprak was voor de dames meer dan een reden om dit fenomeen binnen de vereniging gestalte te geven. Ondertussen nam het aantal leden gestaag toe. De beschikbare kleedruimte was hierdoor niet meer toereikend. In 1973 werd besloten om een kleedaccommodatie bestaande uit 8 kleedkamers neer te zetten. Om de financiële voorwaarden voor dit plan rond te krijgen, werd er een loterij georganiseerd met 15.000 loten van fl.1,00 per stuk. In februari 1976 werd de nieuwe kleedaccommodatie in gebruik genomen.


Vier jaar later werd het toenmalige clubhuis afgebroken en vervangen door een nieuw gebouw wat twee keer zo groot werd. Ook nu namen de leden weer zelf de touwtjes in handen en gingen aan de slag. Op 20 september 1980 werd het nieuwe clubhuis feestelijk geopend. De roep binnen de vereniging om nu eindelijk eens een tribune te gaan bouwen kreeg in 1990 opnieuw gestalte toen de supportersvereniging zich hier actief mee bezig ging houden. Het bestuur ging toen ook snel overstag. Op 13 mei 1991 werd de eerste paal geslagen. Ook nu weer namen leden het grootste deel van de bouw voor hun rekening. Het enthousiasme was zo groot dat tegelijkertijd allerhande andere klusjes op het complex geklaard werden. Zo werden de afrasteringen vernieuwd, de paden rondom het veld werden geasfalteerd en er werden nieuwe banken geplaatst. Daarnaast werd een frame voor het scorebord en voor de reclameborden op de tribune gebouwd. Aansluitend begon men de actie “Reclameborden langs het veld.� Binnen korte tijd verschenen maar liefst 60 nieuwe borden. De al jaren gaande discussie over de aanleg van een rondweg kreeg gestalte door het besluit van de gemeente Gouda dat de weg over ons terrein gaat lopen. Dat resulteerde in 2009 in een verhuizing naar de Oostpolder. We hebben daar de beschikking over 3 kunstgrasvelden, een pannaveldje, tribune, kleedaccommodatie en een prachtig clubhuis met terras. We hebben zelfs aan de kleintjes gedacht en een speeltuin aangelegd. Daarnaast hebben we prima parkeergelegenheid voor zowel auto als fiets. Na de promotie naar de 2e klasse in het seizoen 20102011, degradeerden we in het seizoen 2016-2017 en speelt ons standaard Heren elftal nu in de 3e klasse. Ons standaard Dameselftal speelt in de 3e klasse. DONK is gestart als voetbalvereniging, maar in de loop der jaren werd DONK een omni-vereniging met vele takken van sport zoals gymnastiek, wandelen, biljarten, zwemmen en volleybal. Al deze takken van sport zijn in de loop der jaren verzelfstandigd en opgegaan in fusies met andere verenigingen of zelfs opgehouden te bestaan. Alleen DONK zwemmen bestaat nog, zij het als zelfstandige vereniging. Naast veldvoetbal voor heren, dames, jongens en meisjes kan er bij DONK ook in de zaal gevoetbald worden. Ook het G- (geestelijk gehandicapten) voetbal heeft in onze vereniging een warme plaats veroverd. DONK heeft ongeveer 650 leden en mag zich een kerngezonde vereniging noemen.

5


Jessica Krznaric

6

Vr. 1

Liza Houdijk

Michelle van Loon

Astrid van Kesteren

Vr. 1

Vr. 1

Anne van Bergen

Vr. 1

Vr. 1

Charlie Hahlen

SV DONK

Vr. 1

Vr. 1

Keeper Vr. 1

VR. 1

RenĂŠe Lubken

Anne Massar


Madelon van Tol

Ashley Winandts

Cynthia Vane

Leider Vr. 1

Trainer/coach Vr. 1

Deborah Overkamp

Vr. 1

Jet Vergeer

Vr. 1

Vr. 1

Vr. 1

Vr. 1 Vr. 1

Elene Moons

Tim van de Eem

Robbert Lubken

7


SV DONK

Keeper Za 1/2

ZA 1/2

Youssef Massrour

Martijn Ippel

8

Laurens Blok

Sjoerd Meijden

Wesley Donk

Za 1/2

Za 1/2

Remco Beitsma

Za 1/2

Za 1/2

Kevin van de Coevering

Za 1/2

Za 1/2

Za 1/2

Delano Lantveld

Za 1/2

Za 1/2

Za 1/2

Joel van den Berg

Daan Struijk

Twan Vogelenzang


SV DONK

Leon Kreukniet

Jan Hogerwerf

Peter Kreuk

Zaal

Zaal

Zaal

Zaal

Jaco Kreukniet

Michael van Erkel

Zaal

Zaal

Zaal

ZAAL

Hardjit Kharagjitsing

Danny van Erkel

9


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Keeper Zo 1/2

SV DONK

Keeper Zo 1/2

ZO 1/2

Dennis de Vogel

Zo 1/2

Keeper Zo 1/2

Bas van der Eem

Chafareddine Akoub

Rik Boogaard

Wessel Akerboom

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Mike Gelderblom

Sjors van Hanswijk

Jeffrey IJselstijn

11


Michael Verdouw

Dave Tol

Eili Almkahel

Marvin Vat

Zo 1/2

Zo 1/2

Georgio Pertidis

Zo 1/2

Zo 1/2

Werner Overkamp

Zo 1/2

Zo 1/2

Zakaria Mellah

Zo 1/2

Zo 1/2

Jordy de Jong

12

SV DONK

Zo 1/2

Zo 1/2

ZO 1/2

Vincent Berlijn

Jesse Bottinga


Zo 1/2

Zo 1/2

Justin Vat

Johan Lubken

Kelvin Vat

Mark van Oosten

Zo 1/2

Zo 1/2

Mohammed Irezzi

Zo 1/2

Zo 1/2

Tim van der Eem

Mark van Doeland

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Mohamed Boutasghounte

Sven de Wit

Rick Gouw

13


14

Zo 1/2

Zo 1/2

Hannes Zwanenburg

Joey Hofstede

Jeffrey Berlijn

Zo 1/2

Zo 1/2

Zakaria Azaaj

Zo 1/2

Zo 1/2

Martijn Kras

Lars Honkoop

Sebastiaan Rosenboom

Bas Paap

Zo 1/2

Zo 1/2

Jordi van Loon

SV DONK

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

ZO 1/2

Wouter Lubken

Jari Gelderblom


Zo 1/2

Zo 1/2

Frank van Loon

Imad Elyousfi

Frank Moons

John Olsthoorn

Verzorger Zo 1/2

Leider Zo 1/2

Azzeddine Akoub

Leider Zo 1/2

Trainer/coach Zo 1/2

Jeffrey van Dam

Issam Aarab

Trainer/coach Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Zo 1/2

Marco Douma

Kees Vat

Fred Klomp

15


16

Zo 3 Zo 3

Zo 3

Desmond Forsthรถvel

Zo 3

Zo 3

Yerno de Heij

Sebastiaan Blonk

Pascal van Driel

Michiel Dessing

Zo 3

Zo 3

Meine Jan de Boer

Michael van Golden

Patrick de Blok

Hilbert Bazen

Zo 3

Zo 3

Bobby Lubbers

SV DONK

Zo 3

Zo 3

Keeper Zo 3

ZO 3

John van de Hoeven

Jeroen de Jong


Zo 3

Zo 3

Jimmy van de Stad

Leider Zo 3

Zo 3

Raymond van Tol

Rick van Meeteren

Wouter Rietveld

Mario Netten

Zo 3

Zo 3

Joost ter Meulen

Wouter Steenbergen

Robin van Loon

Michael de Jong

Zo 3

Zo 3

Menno de Jong

Zo 3

Zo 3

Zo 3

Zo 3

TEAMSPONSOR

Matthijs Meijer

Jeroen Keijser

17


Roy van der Graaf

Sjef van Berkel

Zo 5

Zo 5

Geert Jan Aaldering

Rudy de Jong

Stefan van Doeland

Arie Anker

Zo 5

Zo 5

Zo 5

Raymond Gelderblom

Zo 5

Leider Zo 4

Keeper Zo 5

Enrich Fleur

18

SV DONK

Zo 4

Zo 4

ZO 4 & ZO 5

Gert Flux

Sam Jacobs


Martien Moons

Thomas Kraan

Joost Revet

Orlando Monteiro

Zo 5

Zo 5

Kevin Koster

Zo 5

Zo 5

Peter Kielliger

Zo 5

Zo 5

Zo 5

Zo 5

TEAMSPONSOR

Hasse Vleeming

Floris Wijbrands

19


SV DONK

Keeper Zo 6

ZO 6

Jeroen Jansen

Zo 6

Pieter van Houten

Bas de Jongh

Michael IJsselstijn

Zo 6

Zo 6

Harry Honkoop

Zo 6

Zo 6

Patrick Akerboom

20

Zo 6

Zo 6

Zo 6

Wil Exterkate

Melvin van der Kleij

Mark Lugthart


TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR Gespecialiseerd in gedenktekens. Tevens onderhoud.

Natuursteenbemiddeling

Jos van der Sprong

Pim van der Schoor

Robbert van der Sprong

Peter van Son

Zo 6

Zo 6

Jeffrey van Roon

Zo 6

Zo 6

Frank Moons

Zo 6

Zo 6

Zo 6

Zo 6

C. Huijgensstraat 85 Mobiel: 06-25042928 2802 LV Gouda Fax: 0182 - 516538 E-mail: lugthart1@12move.nl ■ ■

Jeffrey Steenwinkel

Kevin Sluiter

21


Rogier Regeer

Abdel ben Jaafar

Hans Roskam

Peter Koemans

Veteranen 1

Veteranen 1

Peter Hoekstra

Veteranen 1

Veteranen 1

Wybe van Dalen

Veteranen 1

Veteranen 1

Maarten Bartels

Veteranen 1

Veteranen 1

Onno Moret

22

SV DONK

Veteranen 1

Keeper Veteranen 1

VETERANEN 1

Bob van Schaik

Maarten Wijffels


Gabri van der Wagt

Tjitte van Dalen

Maxim Visser

Veteranen 1

Veteranen 1

Rik Dijkgraaf

Veteranen 1

Gerben Roskam

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1 Veteranen 1

Tim van der Zanden

Eugene Bos

Martijn van Oosten

23


Mika Verkerk

Jarno Welleman

René Wagenaar

Lukas Bikker

JO19-1

JO19-1

Bjarne de Goeij

JO19-1

JO19-1

Tim Houdijk

JO19-1

JO19-1

Bas Houdijk

JO19-1

JO19-1

Sander Aartsen

24

SV DONK

JO19-1

Keeper JO19-1

JO19-1

Juriaan Cats

Yassine el Bouhassani


Edwin Gouw

Rik Bogaard

Sven IJmmegrund

Assistent scheidsrechter JO19-1

Trainer/coach JO19-1

Mohamed Yaalou

Trainer/coach JO19-1

JO19-1

Toine Verkaik

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Steven Dekker

Koen Boogaard

Marcel de Goeij

25


Lennart Moons

26

JO17-1

Caleb Rienks

Tycho Hekking

Omar el Ayachi

JO17-1

JO17-1

Quintus Meyers

JO17-1

JO17-1

Luka van der Wijk

SV DONK

JO17-1

JO17-1

Keeper JO17-1

JO17-1

Jeffrey Oosterwijk

Lesley de Ruiter


Ismael Bousagouyoune

Maher Hariti

Badrdin Benali

Tom Paap

Trainer/Coach JO17-1

Hoofdtrainer/Coach JO17-1

Ryan Jackson

JO17-1

JO17-1

Jeffrey van Loon

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

TEAMSPONSOR

Dennis de Vogel

Justin Vat

27


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


SV DONK

Keeper JO17-2

JO17-2

Daan Fokker

Umut Yarali

Rik Sleeuwenhoek

Naoufal Amessas

Trainer JO17-2

JO17-2

Zakariya Isse Ali

JO17-2

JO17-2

Mohamed Abdulqadir Mohamed

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Ricardo Minten

Hassan Abdulkqadir Mohamed

David Jackson

29


TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR


TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR


32

JO15-1

JO15-1

Max Rapis

Levi van Houten

Dennis Gelderblom

JO15-1

JO15-1

Ayoub Attayyibi

JO15-1

JO15-1

Wessel Nieuwveld

Jason Sriwiran

Mike Pronk

Robin Wognum

JO15-1

JO15-1

Rafael de Heij

SV DONK

JO15-1

JO15-1

Keeper JO15-1

JO15-1

Wessel Schoonderwoerd

Reno Bakker


TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR sinds 1876

DRUKKERIJ VERZIJL oplossingen in print- en drukwerk

Marvin Vat

Kamal Jrezzi

Assistent scheidsrechter JO15-1

Trainer/coach JO15-1

JO15-1

Hassan Hussein

Boris Arts

Jesse van Dijk

Hoofdtrainer/coach JO15-1

Sem Delsasso

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

WWW.DRUKKERIJVERZIJL.NL - INFO@DRUKKERIJVERZIJL.NL - TEL.: 0182 549500

Lars Honkoop

André de Heij

33


Kay Kalmeijer

Rico Ruigrok

Bjorn Harmsen

Luka Dalm

JO15-2

JO15-2

Sem Overkamp

JO15-2

JO15-2

Fahmi Fuad

JO15-2

JO15-2

Markjan Boender

JO15-2

JO15-2

Stijn de Keijzer

34

SV DONK

Keeper JO15-2

Keeper JO15-2

JO15-2

Liam Alblas

Jesse Kalmeijer


Delano Haan

Sergiu Dalm

Dave van Oort

Trainer/coach JO15-2

Trainer/coach JO15-2

Mohamed Abdulkadir Mohamed

Trainer/coach JO15-2

JO15-2

Cor Stokrom

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Jibril Isse Ali

Roy van der Graaf

Stefan Boender

35


SV DONK

Keeper JO13-1

JO13-1

Dico Arts

JO13-1

Hatim Fazazi

Jayden Bouwer

Adam Makrani

JO13-1

JO13-1

Tim van Dam

JO13-1

JO13-1

Haarun Abdo Hassan

36

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Bilal van Dam

Mikay Koster

Daniël van der Stam


TEAMSPONSOR

Wouter Lubken

Tristan van Houten

Trainer/Assistent scheidsrechter

Trainer/coach JO13-1

JO13-1

David de Jongh

Felix Willenborg

Caz Copsy

Hoofdtrainer/coach JO13-1

Enzo van Oorschot

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

TEAMSPONSOR

Yerno de Heij

Kevin Koster

37


Faris Boulisman

JO11-1

JO11-1

Dylan van Tok

Keano Rijn

Tyz Copsy

JO11-1

JO11-1

Lucas de Heer

JO11-1

JO11-1

Amin Boujjoufi

38

SV DONK

JO11-1

Keeper JO11-1

JO11-1

Damian van Driel

Damian van der Meulen


SV DONK

JO11-2

Keeper JO11-2

JO11-2

Mike Kielliger

JO11-2

JO11-2

Luca Belt

Jesse Meijer

Thom Vemeulen

Shane Olivieri

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Jaylen Almas

Jesse Keijser

Max-Jan van der Stelt

39


Bas Slob

40

Quint van Delft

Bjorn Boere

JO11-3

JO11-3

Ian van van Delft

JO11-3

JO11-3

Wilco de Jongh

SV DONK

JO11-3

JO11-3

Keeper JO11-3

JO11-3

Jort van der Bent

Ziggy Noorlander


Sophie Bremer

JO11-4M

Jara Lam

Kiki Copsy

Amber Schoonderwoerd

JO11-4M

JO11-4M

Jools Vermeulen

JO11-4M

JO11-4M

Aimely Bazen

SV DONK

JO11-4M

JO11-4M

Keeper JO11-4M

JO11-4M

Fleur Kaptein

Katalin Slob

41


JO9-1

SV DONK

Boris de Jong

Imrane Kharkhach

Floris Steenwoerd

JO9-1

JO9-1

Finn de Jong

JO9-1

JO9-1

Omar Contestabile

42

JO9-1

JO9-1

JO9-1

TEAMSPONSOR

Tiego Zijlstra

Lizzy IJsselsteijn


SV DONK

Souhail Mahfoud

Tess Lughthart

Boris Cabanelas

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Xania Busdorf

Rosalie Houwer

JO9-2

JO9-2

Keeper JO9-2

JO9-2

Jim van Golden

Jibril Yahyaoui Idrissi

43


Jaimy van der Horst

44

Steff van Dam

Jimmy IJsselsteijn

JO8-1

JO8-1

Bram Schoonderwoerd

JO8-1

JO8-1

Davy-Jessy Rietveld

SV DONK

JO8-1

JO8-1

Keeper JO8-1

JO8-1

Mick Neven

Achraf Frites


Collin Zwanenburg

JO8-2

Zinedine Boussaboun

Milan Jansen

Sem van Sonsbeek

JO8-2

JO8-2

Finn van den Beld

JO8-2

JO8-2

Sven Geul

SV DONK

JO8-2

JO8-2

Keeper JO8-2

JO8-2

Jordi Everling

Fabian van den Beld

45


Sam Moons

Roel van der Bent

JO8-3

JO8-3

JO8-3

46

JO8-3

Toon van Peperstraate

Siraj Boulisman

Sven Kievit

SV DONK

JO8-3

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Thijs Bos

Tommy Muller


Nadine Schäfer

Romy Slaman

Coach MO15

Trainer MO15

MO15

Nancy Wu van de Hoonaard

Nikki van Golden

MO15

MO15

MO15 MO15

Sam Gerwig

Karlijn Schoenmaker

Quinty Lam

Ninah Belt

MO15

MO15

Quinty van Driel

Moesha Donk

Kate Vermeulen

Kyara Bazen

MO15

MO15

MO15

Samantha de Goeij

MO15

SV DONK

MO15

Keepster MO15

MO15

Hilbert Bazen

Chico van Veen

47


SV DONK

MO19

MO19

Lieve Houben

MO19

Tabasom Hamid

Heba Keij

Deborah de Heij

MO19

MO19

Anne-Floor Feijen

MO19

MO19

Amber van Dam

48

MO19

MO19

MO19

Priscilla Bakker

Lotte Luk

Katja Moret


Tiara Rufi

Ilse Welleman

Eline Straver

Trainer/coach MO19

Trainer/coach MO19

Jolien Oosterwijk

MO19

Fikria Tommouchi

MO19

MO19

MO19

MO19 MO19

Demi van Oostende

Onno Moret

Chantal Straver

49


Djoa Lemckert

Gijs Ditshuizen

Manuel Vierhout

Timothy Jongile

Mini pupil

Mini pupil

Ilyas El Abbassi

Mini pupil

Mini pupil

Amir Benradi

Mini pupil

Mini pupil

Dylan van Sintmaartensdijk

Mini pupil

Mini pupil

Mees de Jong

50

SV DONK

Mini pupil

Mini pupil

MINI PUPIL

Sabir Boussaboun

Luca Jansen


Laura van Vliet

Djany Donk

Peter Henri Overkamp

Mini pupil

Mini pupil

Kyvano van Dijk

Mini pupil

Timothy Dikkenboer

Mini pupil

Mini pupil

Mini pupil

Mini pupil Mini pupil

Maya Kurrek

Matthijs Zijlstra

Soufyan El Abbassi

51


Kymani Schneider

52

Giovanni Lens

Marko van Nes

G1

G1

Aaron de Jong

G1

G1

Maik de Bruin

SV DONK

G1

G1

G1

G1

Patrick Nuvelstijn

Martijn Perdijk


Ferdi Voorn

Bas Slootjes

Trainer/coach G1

Trainer/coach G1

G1

G1

Erik van Staveren

G1

G1

G1

Abdoel Rahied Ramzankhan

Justin van der Pols

Sjaak Slootjes

Bert van Doorn

53


Tim Lafeber

Corine Vermeulen

Trainer JO8/JO9

Trainer JO8/JO9

Trainer JO11

Toine Verkaik

Edwin Gouw

Jordy de Jong

Trainer JO8/JO9

Bas Paap

Trainer JO11

Trainer JO11

Kelvin Vat

Trainer JO11

Trainer JO11

Frans van der Horst

54

SV DONK

Trainer JO11

Hoofdtrainer JO11

TRAINERS

Jeffrey IJsselsteijn

Tom Paap


Priscilla Bakker

Frank Geul

Demi van Oosteinde

Keeperstrainer JO8/JO9/JO11

Michiel Dessing

Trainer MO11-4

Trainer MO11-4

Trainer MO11-4

Trainer mini pupil

Keeperstrainer JO8/JO9

Keeperstrainer JO8/JO9

Trainer JO8/JO9/mini pupil

Dennis Gelderblom

Fikria Tommouchi Jeroen de Jong

Martin de Jongh

Enrich Fleur

Mike Gelderblom

55

Trainer JO8/JO9/mini pupil

Trainer JO8/JO9


VERZAMELOVERZICHT

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

56

VR. 1

Charlie Hahlen Anne van Bergen Liza Houdijk Astrid van Kesteren Jessica Krznaric Michelle van Loon Renée Lubken Anne Massar Elene Moons Deborah Overkamp Madelon van Tol Cynthia Vane Jet Vergeer Ashley Winandts Tim van de Eem Robbert Lubken

ZA 1/2

Joel van den Berg Delano Lantveld Youssef Massrour Kevin van de Coevering Remco Beitsma Laurens Blok Wesley Donk Martijn Ippel Sjoerd Meijden Daan Struijk Twan Vogelenzang

ZAAL

Jaco Kreukniet Leon Kreukniet Peter Kreuk Michael van Erkel Jan Hogerwerf Hardjit Kharagjitsing Danny van Erkel

ZO 1/2

Bas van der Eem Dennis de Vogel Mike Gelderblom Wessel Akerboom Chafareddine Akoub Rik Boogaard Sjors van Hanswijk Jeffrey IJselstijn Jordy de Jong Zakaria Mellah Werner Overkamp Georgio Pertidis Dave Tol Marvin Vat Michael Verdouw Eili Almkahel Vincent Berlijn Jesse Bottinga Mohamed Boutasghounte

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Mark van Doeland Tim van der Eem Mohammed Irezzi Johan Lubken Mark van Oosten Justin Vat Kelvin Vat Sven de Wit Rick Gouw Jordi van Loon Bas Paap Sebastiaan Rosenboom Martijn Kras Zakaria Azaaj Hannes Zwanenburg Jeffrey Berlijn Lars Honkoop Joey Hofstede Wouter Lubken Jari Gelderblom Marco Douma Issam Aarab Jeffrey van Dam Azzeddine Akoub Imad Elyousfi John Olsthoorn Frank van Loon Frank Moons Kees Vat Fred Klomp

ZO 3

Bobby Lubbers Hilbert Bazen Patrick de Blok Sebastiaan Blonk Meine Jan de Boer Michiel Dessing Pascal van Driel Desmond Forsthövel Michael van Golden Yerno de Heij John van de Hoeven Jeroen de Jong Menno de Jong Michael de Jong Robin van Loon Rick van Meeteren Joost ter Meulen Mario Netten Wouter Rietveld Jimmy van de Stad Wouter Steenbergen Raymond van Tol Matthijs Meijer Jeroen Keijser

ZO 4 & ZO 5

Enrich Fleur Roy van der Graaf

SV DONK

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Raymond Gelderblom Rudy de Jong Geert Jan Aaldering Arie Anker Sjef van Berkel Stefan van Doeland Gert Flux Sam Jacobs Peter Kielliger Kevin Koster Thomas Kraan Orlando Monteiro Martien Moons Joost Revet Hasse Vleeming Floris Wijbrands

O O O

Sander Aartsen Bas Houdijk Tim Houdijk

ZO 6

Wil Exterkate Patrick Akerboom Harry Honkoop Pieter van Houten Michael IJsselstijn Jeroen Jansen Bas de Jongh Melvin van der Kleij Mark Lugthart Frank Moons Jeffrey van Roon Pim van der Schoor Peter van Son Jos van der Sprong Robbert van der Sprong Jeffrey Steenwinkel Kevin Sluiter

VETERANEN 1

Onno Moret Maarten Bartels Wybe van Dalen Peter Hoekstra Abdel ben Jaafar Peter Koemans Rogier Regeer Hans Roskam Bob van Schaik Maarten Wijffels Tim van der Zanden Rik Dijkgraaf Gabri van der Wagt Maxim Visser Gerben Roskam Tjitte van Dalen Eugene Bos Martijn van Oosten

JO19-1

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Bjarne de Goeij Jarno Welleman Lukas Bikker Mika Verkerk René Wagenaar Juriaan Cats Yassine el Bouhassani Steven Dekker Mohamed Yaalou Edwin Gouw Sven IJmmegrund Toine Verkaik Rik Bogaard Koen Boogaard Marcel de Goeij

JO17-1

Luka van der Wijk Quintus Meyers Caleb Rienks Omar el Ayachi Lennart Moons Tycho Hekking Jeffrey Oosterwijk Lesley de Ruiter Jeffrey van Loon Ryan Jackson Maher Hariti Tom Paap Ismael Bousagouyoune Badrdin Benali Dennis de Vogel Justin Vat

JO17-2

Ricardo Minten Mohamed Abdulqadir Mohamed Zakariya Isse Ali Umut Yarali Naoufal Amessas Daan Fokker Rik Sleeuwenhoek Hassan Abdulkqadir Mohamed David Jackson

JO15-1

Rafael de Heij Robin Wognum Mike Pronk Wessel Nieuwveld Ayoub Attayyibi Max Rapis Dennis Gelderblom Jason Sriwiran Levi van Houten Wessel Schoonderwoerd Reno Bakker Sem Delsasso


O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Jesse van Dijk Boris Arts Kamal Jrezzi Hassan Hussein Marvin Vat Lars Honkoop André de Heij

JO15-2

Stijn de Keijzer Markjan Boender Fahmi Fuad Sem Overkamp Rico Ruigrok Luka Dalm Kay Kalmeijer Bjorn Harmsen Liam Alblas Jesse Kalmeijer Jibril Isse Ali Mohamed Abdulkadir Mohamed Delano Haan Dave van Oort Cor Stokrom Sergiu Dalm Roy van der Graaf Stefan Boender

JO13-1

Bilal van Dam Haarun Abdo Hassan Tim van Dam Hatim Fazazi Adam Makrani Dico Arts Jayden Bouwer Mikay Koster Daniël van der Stam Enzo van Oorschot Caz Copsy Felix Willenborg Tristan van Houten David de Jongh Wouter Lubken Yerno de Heij Kevin Koster

JO11-1

Dylan van Tok Faris Boulisman Amin Boujjoufi Lucas de Heer Keano Rijn Tyz Copsy Damian van Driel Damian van der Meulen

JO11-2 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Luca Belt Mike Kielliger Jaylen Almas Shane Olivieri Jesse Meijer Thom Vemeulen Jesse Keijser Max-Jan van der Stelt

JO11-3

Wilco de Jongh Ian van van Delft Quint van Delft Bas Slob Bjorn Boere Jort van der Bent Ziggy Noorlander

JO11-4M

Aimely Bazen Jools Vermeulen Jara Lam Amber Schoonderwoerd Sophie Bremer Kiki Copsy Fleur Kaptein Katalin Slob

JO9-1 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Omar Contestabile Finn de Jong Imrane Kharkhach Boris de Jong Floris Steenwoerd Tiego Zijlstra Lizzy IJsselsteijn

JO9-2

Xania Busdorf Souhail Mahfoud Boris Cabanelas Rosalie Houwer Tess Lughthart Jim van Golden Jibril Yahyaoui Idrissi

JO8-1

Davy-Jessy Rietveld Bram Schoonderwoerd Steff van Dam Jaimy van der Horst Jimmy IJsselsteijn Mick Neven Achraf Frites

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

JO8-2

Sven Geul Finn van den Beld Zinedine Boussaboun Sem van Sonsbeek Collin Zwanenburg Milan Jansen Jordi Everling Fabian van den Beld

JO8-3

Siraj Boulisman Toon van Peperstraate Sam Moons Sven Kievit Roel van der Bent Thijs Bos Tommy Muller

MO15

Samantha de Goeij Kyara Bazen Ninah Belt Moesha Donk Quinty van Driel Sam Gerwig Nikki van Golden Quinty Lam Karlijn Schoenmaker Nadine Schäfer Romy Slaman Kate Vermeulen Nancy Wu van de Hoonaard Hilbert Bazen Chico van Veen

MO19

Priscilla Bakker Amber van Dam Anne-Floor Feijen Tabasom Hamid Deborah de Heij Lieve Houben Heba Keij Lotte Luk Katja Moret Demi van Oostende Jolien Oosterwijk Tiara Rufi Eline Straver Fikria Tommouchi Ilse Welleman Onno Moret Chantal Straver

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Gijs Ditshuizen Timothy Jongile Djoa Lemckert Manuel Vierhout Sabir Boussaboun Luca Jansen Maya Kurrek Kyvano van Dijk Laura van Vliet Peter Henri Overkamp Timothy Dikkenboer Djany Donk Matthijs Zijlstra Soufyan El Abbassi

G1

Maik de Bruin Aaron de Jong Giovanni Lens Kymani Schneider Marko van Nes Patrick Nuvelstijn Martijn Perdijk Justin van der Pols Abdoel Rahied Ramzankhan Bas Slootjes Erik van Staveren Ferdi Voorn Sjaak Slootjes Bert van Doorn

TRAINERS

Frans van der Horst Kelvin Vat Bas Paap Jordy de Jong Edwin Gouw Corine Vermeulen Toine Verkaik Tim Lafeber Jeffrey IJsselsteijn Tom Paap Dennis Gelderblom Jeroen de Jong Michiel Dessing Frank Geul Martin de Jongh Enrich Fleur Priscilla Bakker Demi van Oosteinde Fikria Tommouchi Mike Gelderblom

MINI PUPIL

Mees de Jong Dylan van Sintmaartensdijk Amir Benradi Ilyas El Abbassi

57


vertentie 103x147.indd 1

Wat u ook wilt drukken, druk het groots! Van kleine tot grote oplage, alles onder één dak. Altijd een passende drukwerkoplossing van standaard tot exclusief. Scherp en kwalitatief. We maken bestellen makkelijk voor u.

Zuidzijde 131-133, Goudriaan T + 31(0)183 58 33 33 E info@grootsgedrukt.nl

grootsgedrukt.nl 11-12-17 14:18

DIANA’S KITCHEN Dat is smakelijk eten

Website www.dianaskitchen.nl Telefoonnummers T. 0182 - 37 86 98 M. 06 - 53 318 432


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


zorgt dat

gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v iedere dag

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Plataanstraat 6 2803 SW Gouda

Hoogvliet Nieuwe Gouwe Oostzijde 2D 2801 SB Gouda

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

DONK  

DONK Verzamelalbum

DONK  

DONK Verzamelalbum

Advertisement