Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM 2017 - 2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van ARC, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het ARC voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij ARC. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Alphen aan den Rijn

BESTE ARC-FAN Een leven lang ARC! Daar is hij dan eindelijk weer! Het voetbalplaatjesverzamelalbum van ARC, seizoen 2017-2018. Dit prachtige verzamelalbum is mogelijk gemaakt door Hoogvliet, dat in 2018 maar liefst 50 jaar bestaat. Daarmee feliciteren wij Hoogvliet van harte! Vijf jaar geleden heeft ARC ook een voetbalplaatjesalbum uitgebracht en dat was een enorm succes. Het is een album dat voor alle bezitters met elk jaar dat verstrijkt in waarde toeneemt. Er is ons afgelopen jaren ontelbaar vaak gevraagd wanneer er weer een nieuw album kwam en gelukkig is het ditmaal raak. En zeg nou zelf: wie ziet zichzelf, of zijn kind, of kleinkind, broer of zus, vriendje of vriendinnetje niet graag terug op een van de vele bladzijden van dit album? Nu, maar ook over vele jaren. Voetbalplaatjes sparen is een hele mooie traditie. Opa’s van nu hebben lang geleden de voetbalplaatjes van hun voetbalhelden gespaard in de legendarische Panini-albums. We zijn ontzettend blij dat Hoogvliet deze mooie traditie een eigen, heel lokale invulling heeft gegeven. Omdat ARC één van de grootste voetbalverenigingen in het land is, zou het boek te dik worden als we van alle jeugdleden een individuele foto zouden plaatsen. Van onze allerkleinsten tot en met de O13-junioren en van heren- en vrouwen 1 zijn er individuele plaatjes, vanaf de O15-junioren tot en met de overige heren- en damesselecties hebben we fraaie elftalfoto’s. Wij zijn bijzonder trots op de ARC-ers die een hoop tijd en energie in de totstandkoming van het voetbalplaatjesalbum hebben gestoken. Veel dank gaat daarom uit naar Audrey Geleijnse, Melanie Lambers en Mascha van der Pool. Met z’n drieën zijn zij verantwoordelijk voor de totale coördinatie van dit project. Hulde ook voor Saskia de West en Astrid Berk, die wekenlang druk bezig zijn geweest alle teams op de foto te krijgen, voor Esther Kapteijn die voor de achtergrond- en vrijwilligersfotografie heeft zorggedragen. En ‘last but not least’ dank aan (wederom!) Doris van Meggelen voor de honderden portretfoto’s van onze spelers en speelsters. Voetbalplaatjes sparen en ruilen is niet alleen enorm leuk om zelf te doen, het versterkt ook het clubgevoel. Dat is iets waar we juist zo aan hechten bij ARC. Samen sportief vooruit! Wij wensen iedereen een fijn en succesvol voetbalseizoen en heel veel plezier bij al het sparen en vullen van dit fraaie verzamelalbum. Namens het bestuur, Irma Ligtvoet (voorzitter) Cees-Jan van Leeuwen (jeugdvoorzitter)

3


‘‘

ARC: DAT MOET JE DOEN!

THOMAS Thomas is 10 jaar en woont in Veenendaal; zit op een leuke school en is een van de talenten van de JO11-1 van GVVV. Maar zijn vader heeft een goede baan kunnen krijgen als hoofd verkoop bij de Van der Linden Groep in Waddinxveen en nu gaan ze na een tip van oom Wouter in Alphen aan den Rijn wonen. Dat is een hele leuke plaats heeft Thomas gehoord. “Hebben ze daar ook voetbalclubs?” vraagt Wouter direct aan zijn vader. Die heeft gelukkig goed nieuws. “De nieuwe directeur van mijn bedrijf is daar een belangrijke sponsor en heeft mij gezegd dat ARC de beste vereniging in Alphen is”, vertelt zijn vader enthousiast. Dan wordt het oktober en verhuist Thomas met zijn familie naar Alphen aan den Rijn. “Wanneer gaan we naar ARC toe”, is eigenlijk de eerste vraag van Thomas als ze er wonen. Op een donderdagavond gaat hij met zijn vader mee naar ARC. Ze worden opgewacht bij het hek. “Kijk Thomas dit is mijn baas Bart Koetsier” zegt vader en Thomas geeft hem een hand.

4

Dan lopen ze het terrein op. Er wapperen vlaggen van ING. Zijn vader zegt dat die bank hoofdsponsor is van ARC. Thomas kijkt zijn ogen uit. Hij ziet mooie velden. Een prachtige tribune en een gezellige kantine. Het is daar een drukte van belang. Er zitten mensen aan tafel te praten. Bart vertelt dat daar Willem Kranenburg, Willem van Oostrom en Henk Slagter zitten. Dat zijn al jaren vrijwilligers en maken om zes uur de kantine al open en Willem van Oostrom zorgt al heel lang voor het materiaal van het eerste elftal. Daarna lopen ze door de gang naar de kleedkamers. In de gang is een man aan het timmeren en Bart zegt dat dit Marco is, een echte vrijwilliger. Ze lopen over het complex naar veld 5. Daar moeten ze zijn. Bart wijst ook naar twee tractoren. Hij vertelt dat die van Van der Werff Infra zijn, dat bedrijf is ook shirtsponsor en legt gloednieuwe kunstgrasvelden aan. Dan lopen ze naar een man toe. Bart stelt de man voor: “Dit is Peter Kerkhof. Hij is Hoofd Jeugdopleiding en ik heb hem verteld dat jij in de JO11-1 van GVVV hebt gespeeld. Hij gaat jullie verder helpen en dan kun je snel voetballen”.


MOOIE CLUB “Fijn dat je er bent, Thomas”, zegt Peter en vertelt daarna dat ARC heel veel aandacht besteedt aan de eigen jeugd en dat alle jeugdselectieteams in divisies spelen en dat er veel talent bij de club zit. Ook zegt hij dat de club al 90 jaar bestaat en dat het eerste elftal nu in de 1e klasse speelt. “Je kunt volgende week gaan trainen en dan weet ik zeker dat je het naar je zin zult hebben”, zegt Peter enthousiast. Dan lopen ze terug en ziet Thomas aan de zijkant van het clubgebouw een lange rij staan. Thomas wil weten wat daar te doen is en hoort dat daar de kledingshop is en dat je voor ARC kleding nooit naar een winkel hoeft. “Dat regelt ARC zelf. Kijk die mevrouw die daar mensen helpt is Esther, ze zit in de kledingcommissie en zorgt er mede voor dat iedereen goede kleding krijgt. We spelen trouwens in rood/zwart en op alle shirts van de jeugdspelers staat de naam van AVANTISPORT, dat is de hoofdsponsor van de jeugd”. Thomas merkt dat Peter enthousiast is en gaat met zijn vader blij naar huis. Van Peter heeft hij ook een presentatiegids meegekregen en hij heeft gezien dat daar veel in staat over zijn nieuwe voetbalclub. Ook vertelde Peter dat hij in mei mee kan doen aan het ARC Heitingatoernooi en dat is het grootste en mooiste pupillentoernooi van Nederland. “Het is gaaf bij ARC “, roept Thomas enthousiast tegen zijn moeder en zus Brenda als ze thuis zijn.

IN DE ARC FAMILIE ‘s Avonds zit de moeder van Thomas de gids door te lezen en ze vertelt aan haar man wat ze allemaal leest. “ARC is een echte familieclub. Ik heb wat gelezen over de familie Groenendijk; ook moeten ze een prachtige website hebben en er zijn vorig jaar nog spelers naar ADO/ Den Haag gegaan. En hier lees ik dat ze ook meisjesvoetbal hebben. Dat lijkt me wel wat voor Brenda en misschien kan ik dan wel vrijwilliger worden”, vertelt ze met een glimlach aan haar man. De vader van Thomas belooft dat hij het allemaal eens zal navragen op het werk bij Bart. De volgende dag heeft vader nieuws: Brenda heeft hij opgegeven als lid bij de meisjes en zij kan dinsdagavond gaan trainen en hij heeft van Bart de naam van Gert Jan Deben doorgekregen en zegt tegen zijn vrouw dat ze hem eens moet bellen, omdat hij in de vrijwilligerscommissie zit en ARC altijd vrijwilligers kan gebruiken. “Moet je snel doen. Je kunt vast wel achter de bar staan. Gert Jan is trouwens een vriend van Bart en ze gaan altijd naar wedstrijden van ARC 1 samen met Paul en Marco. Ik denk dat ik een keer meega”, zegt vader. Al dat nieuws maakt de hele familie blij. OP DE FOTO Na een paar weken heeft de hele familie haar draai gevonden bij ARC. Thomas pakt af en toe al een doelpuntje mee bij de JO11-1; Brenda heeft veel lol met de meiden van de MO15-1; de moeder van Thomas staat om de twee weken op zaterdag in de keuken te helpen en zijn vader geniet van ARC 1. Ze horen helemaal bij de mooiste club van Alphen. Dan gaat op een avond de telefoon en moeder hoort het verhaal aan. Moeder roept Brenda en Thomas en vertelt: “Dat was Audrey van ARC. Jullie moeten nog op de foto. ARC doet mee aan de voetbalplaatjesactie van HOOGVLIET, de supermarkt. Morgenavond moeten jullie naar ARC om de foto te maken en in 2018 kan je bij de boodschappen voetbalplaatjes sparen. “Gaaf’, zeggen Thomas en Brenda en ze kijken al uit naar de plaatjesactie. Ze voelen zich helemaal thuis bij ARC en willen er, net als hun ouders, nooit meer weg. Nick Bouman 5


ARC 1 ARC

Machiel van Maarseveen

ARC 1

Luuk Samsom

Jop Knoester

ARC 1

6

ARC 1

ARC 1

Kenno Kleijn

Huib Oversloot

ARC 1

Derek Prins

Daniel Buijnink

ARC 1

ARC 1

ARC 1

Davey Grimelius

Daan van Leeuwen

ARC 1

Calvin Hoogstraten

ARC 1

ARC 1

ARC 1

Aaron Balk

Maurits Splinter


ARC 1

Robin de Heij

Stefan den Horder

Tom Reyneveld

ARC 1

ARC 1

ARC 1

ARC 1

Tim van den Dool

Niels de Vogel

ARC 1

ARC 1

ARC 1

Youri Duisterhof

Niels de Vries

Thomas Lamberts

Nick Klerks

ARC 1

Neal Arnoldus

ARC 1

ARC 1

ARC 1

Melvin Huiskamp

Wouter van Valen

7


ARC 1 ARC

Assistent trainer/coach ARC 1

Hoofdtrainer ARC 1

Trainer O23

Keeperstrainer ARC 1

Org. Teammanager/wedstrijdsecr. ARC 1

Teammanager ARC 1

Teammanager ARC 1

Materiaalman ARC 1

Ass. scheidsrechter ARC 1

Fysiotherapeut ARC 1

Verzorger ARC 1

8

Willem van Oostrom

Jochem van Ofwegen

Roel de Jong

Dennis Duwel

Arjan van Heusden

Nick Bouman

Ron van Beusekom

Rene van Meggelen

Remco Tuinenburg Mark Evers Rob van den Wijngaard


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


ARC Vrouwen 1 ARC

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

Annemein Lukkien

Fallon Brands

Lavinia Poku

ARC Vrouwen 1

Laura van den Elshout

Kirsten Hendriks

ARC Vrouwen 1

10

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

Kirsten Nijhof

Julia Samsom

ARC Vrouwen 1

Josefine Knoester

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

Jaimy Overes

Lisa Zijlstra


ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

ARC Vrouwen 1

Ass. Scheidsrechter ARC Vrouwen 1

Teammanager ARC Vrouwen 1

Coach ARC Vrouwen 1

Trainer ARC Vrouwen 1

Marije Minkman

Marloes de Vos

Anton Spaan

Hein Stockmann

Tiffany Graf

Rianne Zwaan

Noortje van Loo

Marloes van Strien

Margot van Vliet Lizzy van Capel

11


JO13-1/2 ARC

JO13-1/2

Boaz Kroll

Loet Meijer

JO13-1/2

Bjorn Lundell

Timon Hopman

JO13-1/2

12

JO13-1/2

JO13-1/2

Bas Bolder

Davey Hopman

JO13-1/2

Beau Snippe

Thomas van Broekhoven

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Robin Bronsgeest

Matthieu Custers

JO13-1/2

Morris Lillipaly

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Thomas Dijkman

Amine Rahaoui


JO13-1/2

Bilal El Hallabi

Mats van Noort

JO13-1/2

Gijs Teunissen

Moos Otterspeer

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Roel van Loosbroek

Emile Voogt

JO13-1/2

Levi Swart

Brent Griffioen

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Thom Haring

Tygo van der Ven

JO13-1/2

Rens Kortmann

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Milan van Vliet

Luuk Roeleven

13


JO13-1/2 ARC

Justine Jansen

Leider JO13-1/2

Luuk VanderVeen

Yahya Rahaoui

Trainer JO13-1/2

14

Trainer JO13-1/2

Trainer JO13-1/2

Robert Swart

Remco Hendriks

Trainer JO13-1/2

Brent Zwanenburg

Marcion van Harskamp

Hoofdtrainer JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Dian Nooij

Nabil Banaali

JO13-1/2

Sven Goossens

JO13-1/2

JO13-1/2

JO13-1/2

Stan Verduin

Jeroen Meijer


HANS SEVERS BMW & MINI Hans Severs Alphen aan den Rijn Gouwelandenlaan 13 2408 ZG Alphen aan den Rijn

Hans Severs Woerden Middellandse Zee 13 3446 GC Woerden

T: 0172 - 422 214 E: alphen@hanssevers.nl

T: 0348 413 778 E: woerden@hanssevers.nl

www.hanssevers.nl


JO13-3 ARC

JO13-3

Lars van Egmond

Julian Meekel

JO13-3

Merijn Verdonk

Kian Slob

JO13-3

16

JO13-3

JO13-3

Brent Zwanenburg

Thijmen de Geus

JO13-3

Dean de Gans

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Matt Braaf

Mauro van der Horn


Marcel van der Horn

Leider JO13-3

Guido van Egmond

Tamas Stokkel

Trainer / Coach JO13-3

Trainer / Coach JO13-3

JO13-3

Naud Oskam

Finn Roeleven

JO13-3

Philemon Franquinet

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Thomas Westdijk

Wilco Klootwijk

17


JO13-4 ARC

JO13-4

Rowan Croon

Trainer JO13-4

Bink Wolters

Daniel Bruijnes

JO13-4

18

JO13-4

JO13-4

Liam van der Zee

Jay Burgers

JO13-4

Roy Boxmeer

Chevanio Salamony

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Kevin van Hemert

Wessel Kranenburg

JO13-4

Tim Revet

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Jelte Tuinenburg

Thom de Koning

Dick van Beusekom


JO13-5 ARC

JO13-5 JO13-5

Lucas Rosier

Thomas van der Star

Noah Obeng

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Niels Waij

Luuk Hulshoff

Danuphon Janssen

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Camil Westerbrink

Finn Janszen

JO13-5

Rinaldo Bonapart

Sjoerd Lazet

Thijs Weerd

Gijs Nap

JO13-5

JO13-5

Kian Overbeek

JO13-5

JO13-5

Quinthen van der Kaaij

Dani van der Heiden

19


JO13-6 ARC

JO13-6

JO13-6

Wesley Teng

Erik Visser

JO13-6

JO13-6

Luca van Liempt

Tijmen Wouda

Mats van der Werff

JO13-6

Pepijn Stam

JO13-6

20

JO13-6

JO13-6

Thomas Nouwens

Lars van der Ster


JO13-6

JO13-6

Joep Koster

Olivier Jonk

Trainer / Coach JO13-6

Laurens Jonker

Remco de Jong

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Marijn Brinkhof

JO13-6

JO13-6

Daan van Ast

Jonas Daas

Arnold Stam

21


JO13-7M ARC

JO13-7M

Aaliyah Zitvast

Laura Meijer

JO13-7M

Kyra Voskuilen

Isa van der Werff

JO13-7M

22

JO13-7M

JO13-7M

Jade Frederiks

Emma Oosterman

JO13-7M

Anouk Hooijer

JO13-7M

JO13-7M

JO13-7M

Annebel Bolder

Luna Schrรถder


Erwin Boelen

Trainer / Coach JO13-7M

Sterre Bloemheuvel

Sophie Louwerens

Trainer / Coach JO13-7M

JO13-7M

JO13-7M

Sophie Westerhuis

Simone Boelen

JO13-7M

Semme de Vries

JO13-7M

JO13-7M

JO13-7M

Marlou Immerzeel

Henk Immerzeel

23


JO13-8 ARC

Mats Meijer

JO13-8

Tom van Beek

JO13-8

24

JO13-8

JO13-8

Mika van Beek

Merijn Volwater


Jeroen van Beek

Leider / Coach JO13-8

Aleksander van Santen

Silvijn Duyvendak

Leider / Coach JO13-8

JO13-8

JO13-8

Niels Donkervoort

Joep Zijderveld

JO13-8

Simon Romijn

Sven van der Geer

JO13-8

JO13-8

JO13-8

Lucas Binnekamp

Lorenzo van Buuren

JO13-8

Sem van Brummen

JO13-8

JO13-8

JO13-8

Tim Zuiderduin

Rob van der Geer

25


JO11-1 ARC

Tim van de Meijden

Julian Verkade

Jesper van Randeraat

JO11-1

JO11-1

Micah Nielen

JO11-1

Joppe de Nijs

JO11-1

26

JO11-1

Senn Rijke

JO11-1

Ties Kesting

Matthew de Bruin

JO11-1

JO11-1

Sam Krijgsman

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Olivier van der Hoek

Thijs Cornelissen


JO11-2 ARC

Cyan van Es

JO11-2

Milan Havenaar

Scott de Horde

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Tijn Thomas

JO11-2

JO11-2

Benjamin van der Werff

Keanu Belt

27


JO11-3 ARC

David Obeng

Simon Groenendijk

Krijn Verduin

JO11-3

JO11-3

Julian Dijkman

JO11-3

Robin van Voskuilen

JO11-3

28

JO11-3

Mike Duijm

JO11-3

Dinand van Schaik

Milo Smit

JO11-3

JO11-3

Mick Lammers

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Bastian Visser

Tom van der Riet


JO11-4 ARC

JO11-4

Joris Vochteloo

Trainer JO11-4

Levi de Jong

Viggo van Wilgen

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Tijn Kramer

Daan Zuijdendorp

JO11-4

Jesper Dijkman

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Vince van Hoevelaak

Jaron Flora

Jacco de Jong

29


JO11-5 ARC

JO11-5

JO11-5

Mees van Heusden

Floris Kukler

Rodin van der Zijden

JO11-5

Daan Strumpel

Mark Zwarteveen

JO11-5

30

JO11-5

JO11-5

Senna van der Velde

Lois Krijnen

JO11-5

Jismerei Ayal

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Lars Boonman

Wessel Burger


JO11-6 ARC

JO11-6

Wesley Riemersma

Dinand Westerbrink

JO11-6

Noor van der Kamp

Beau ten Berge

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Casper Arts

Mike van der Wel

JO11-6

Devi de Kruyf

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Niels Vrisekoop

Bastiaan Lek

31


JO11-7 ARC

Tijmen Langelaar

Job ter Avest

Leider JO11-7

JO11-7

Jonathan Kroon

JO11-7

Max Schols

JO11-7

32

JO11-7

Levi de Sendra Jongste

JO11-7

Fiene van der Waals

Mayke Hop

JO11-7

JO11-7

Joup de Jong

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Juliette Ouwendijk

Fay Beulink

Paul de Jong


JO11-8 ARC

Luuk van der Weiden

JO11-8

Jasper van der Houven

Onne Reuver

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Nadir Marjani

Niels Lamfers

JO11-8

Daan Berkhout

Thijn Raap

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Joost Hogenes

JO11-8

JO11-8

Jeroen Blom

Nikolai Banellis

33


JO11-10 ARC

JO11-10

JO11-10

Sven Koelewijn

Bram van der Riet

Rene Groen

Leider JO11-10

Tobian Swerts

Thiemo Groen

Leider JO11-10

34

JO11-10

JO11-10

Daan van Oers

David Bisschop

JO11-10

Vigo Hooijer

JO11-10

JO11-10

JO11-10

Matt Hurenkamp

Jochem van Oers


JO11-11 ARC

Leider JO11-11

Bo Spruijt

Morris Corts

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Rense van der Schalk

Owen Koerts

JO11-11

Sven Noorlander

Jorin Treur

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Ahmad Ajo

JO11-11

JO11-11

Lars Kรถster

Ravi IJkema

Erwin Koerts

35


JO11-12 ARC

JO11-12

JO11-12

Sil Verdonk

Mila Mikanovic

Leider JO11-12

Max Hooijer

Bjorn Schijff

JO11-12

36

JO11-12

JO11-12

Sven Buchner

Noah Overvliet

JO11-12

Abel Hoogendoorn

JO11-12

JO11-12

JO11-12

Milan IJkema

Bram Donkervoort

Arjan Overvliet


JO11-13 ARC

JO11-13 JO11-13

Mees van Lammeren

Rayan Bardan

Leider JO11-13

JO11-13

JO11-13

Luuk Ammerlaan

Yoel Callenbach

JO11-13

Jens van der Linden

JO11-13

Tristan Sepers

Jack Verkerk

JO11-13

JO11-13

Senn van Kempen

JO11-13

JO11-13

Daan Langevoort

Leroy Jansen

Berry van Lammeren

37


JO11-9M ARC

JO11-9M

Sophie Brinkhof

Trainer / Coach JO11-9M

Jennifer Urmston

Elena Smit

JO11-9M

38

JO11-9M

JO11-9M

Hellen Timmer

Lily Praditwong

JO11-9M

Jada de Kruijf

JO11-9M

JO11-9M

JO11-9M

Moisha van Es

Lindy van Vegten

Darren Urmston


MO11-1 ARC

MO11-1

Ilse Bol

Organisatorisch Teammanager MO11-1

Astrid Berk - de West

Liv Schlingmann

Teammanager MO11-1

Trainster MO11-1

MO11-1

Isis Voskuilen

Kim van Ooy

MO11-1

Maud Lefeber

Senna de Jong

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Linda Knopperts

Sanne Janssen

MO11-1

Isa van Brenk

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Lot Bolder

Peter Knopperts

Marie Louise Lefeber

39


JO9-1 ARC

JO9-1

JO9-1

Youssef Galla

Senne Hoogkamer

Ron Jonker

Teamleider / Trainer JO9-1

Ravi Schenk

Tim Gons

Teamleider / Trainer JO9-1

40

JO9-1

JO9-1

Milan de Geus

Daan Polderman

JO9-1

Joep Hulshof

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Justin Jonker

Stan Marx


JO9-2 ARC

JO9-2

Mees van Rossum

Teamleider / Trainer JO9-2

Damian Vuik

Eymen Sahin

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Thijs Feenstra

Bram Turken

JO9-2

Nigel van Hemert

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Julian van Weeren

Lucas van Dorp

Michel Vuik

41


JO9-3 ARC

Teamleider JO9-3

Stijn Hofman

Cas van der Bijl

JO9-3

42

JO9-3

JO9-3

Stijn van der Tang

Beau Hehewerth

JO9-3

Kyan Streefland

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Dean Chang

Joep Noordhoek

Eric van der Tang


JO9-4 ARC

Teamleider / Trainer JO9-4

Day van der Pijl

Luca van Dongen

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Sebastiaan Blom

Fem Troe

JO9-4

Bart Wolf

Evi Vergeer

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Stef Both

JO9-4

JO9-4

Xander Vale

Lars Duijm

Sander Vale

43


JO9-5 ARC

Trainer JO9-5

Kagan Donselaar

Nick van Velzen

JO9-5

44

JO9-5

JO9-5

Evani Geerlofs

Nathan Engelberts

JO9-5

Bas Feenstra

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Thomas Lefeber

Mart Aantjes

Zuleyha Donselaar


JO9-6 ARC

JO9-6

Nout van der Gaag

Teamleider / Trainer JO9-6

Max Berkhout

Fedde Nap

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Sven van Egmond

Ties Gaarkeuken

JO9-6

Tim van Krieken

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Dinand Verkerk

Colin van der Neut

Annemarie van der Neut

45


JO9-7 ARC

JO9-7

JO9-7

Jens Frederick

Jort Regtering

Wessel Bik

JO9-7

Olivier Thomas

JO9-7

46

JO9-7

JO9-7

Giovanni Peters

Owen Heuving


JO9-8 ARC

JO9-8

Georgios Fountaris

JO9-8

Jorik Machielse

JO9-8

Ramon Kras

Osias Schuring

JO9-8

Roel Hettich

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Julien Faber

Quinten de Bruin

47


JO9-9M ARC

Trainster JO9-9M

48

Michiel Voskuilen

Anick van den Wijngaard

Coach JO9-9M

Coach JO9-9M

JO9-9M

Tess Janssen

River de Ridder

JO9-9M

Fiene van Lammeren

Fenna Voskuilen

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M

Indy Vernig

Beau Petersen

JO9-9M

Naomi Vreeburg

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M

Nikki Groenendijk

Mayckel Petersen

Inge Kranenburg


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


JO8-1 ARC

Sam Kroll

Jens Kuiters

JO8-1

Mart Bon

JO8-1

50

Nick Stijnman

JO8-1

JO8-1

Duuk Otterspeer

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Joop Westdijk

Sven Klous


JO8-2 ARC

Neal Schijff

JO8-2

Aad Zijderveld

Morris van Beek

JO8-2

JO8-2

JO8-2

DaniĂŤl Zondag

Fabian Goemans

JO8-2

Johan Hoekstra

JO8-2

JO8-2

JO8-2

Faysal el Majjouti

Floor van der Hoek

51


JO8-3 ARC

Teamleider / Trainer JO8-3

Cas Zuidweg

Julian de Jong

JO8-3

52

JO8-3

JO8-3

Casper Lek

Niels Langelaar

JO8-3

Thijs Jansen

JO8-3

JO8-3

JO8-3

Thomas Rams

Joost Hulshof

Gerbrand Hulshof


JO8-4 ARC

Guus Bisschop

Trainer JO8-4

Julian Jonker

Stijn van Willigen

Teamleider JO8-4

JO8-4

JO8-4

Sophie Burger

Jurre Punt

JO8-4

Samuel Nortier

Melle Revet

JO8-4

JO8-4

JO8-4

Joris Hoogendoorn

JO8-4

JO8-4

Tim Bisschop

Mark van Willigen

53


JO8-5 ARC

Julian van Leeuwen

Bram de Ridder

JO8-5

Bram Slingerland

JO8-5

54

Morris Kรถlker

JO8-5

JO8-5

Lode Lammers

JO8-5

JO8-5

JO8-5

Jurre van der Pijl

Tim Spruijt


JO8-6 ARC

JO8-6

Timo Nederpeld

Teamleider JO8-6

Jaimy van Heukelom

Finn van der Mark

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Luca van der Velde

Tyler Groetelaers

JO8-6

Timon Burggraaf

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Sven Koot

Tijn van Rietschoten

Ralf van Heukelom

55


JO8-7 ARC

Bodi Jacobs

Mika Heemskerk

JO8-7

Renzo Peters

JO8-7

56

Daniel Yiadom

JO8-7

JO8-7

Luca Gunneweg

JO8-7

JO8-7

JO8-7

Floris Brokaar

Lenn de Vries


JG1 ARC

JG1

Finn Schlingmann

Luc Vos

JG1

Giovanni Solleveld

Jari Koelewijn

JG1

JG1

JG1

Matthijs Groenendijk

Xander van Diggele

JG1

Karim Alicehajic

JG1

JG1

JG1

Justin Riel

Kevin van den Bor

57


Puppies ARC

Puppies

Bryan Rijkaart

Noor Wolf

Puppies

Milan Bodegraven

Noaz Rijke

Puppies

58

Puppies

Puppies

Saar van Willigen

Jasmijn van Gestel

Puppies

Fedde de Bruijn

Milan van der Zwet

Puppies

Puppies

Puppies

Guus Payet

Sam Bons

Puppies

Seth van Roon

Puppies

Puppies

Puppies

Joaquin Burnama

Mats van der Kort


Trainer Puppies

Jesse van Veenendaal

Puppies

Puppies

Puppies

Jasper Langezaal

Boaz Overvliet

Justine Jansen

59


Kidsclub ARC

Dani van Leeuwen

Kidsclub

Luka Noorlander

Kidsclub

60

Kidsclub

Kidsclub

Nick van der Heijde

Scott Wolters


Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van de hesjes Al 20 jaar steunen we ons voetbal. Zowel met geld als met doeltjes, ballen en natuurlijk de bekende oranje ING-trainingshesjes. Overal waar gevoetbald wordt, kom je ze tegen. Bij positiespelletjes, als doelpaal, keerpunt en cornervlag. Ze hebben het vaak niet makkelijk. Ze worden smerig, worden vertrapt, vergeten. Maar de laatste training voor de wedstrijd bepalen zij wie er in de basis staat: speel je of niet? Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal


F-league ARC

F-league

F-league

Stijn Schouls

Ezra Lausberg

Ties Voskuilen

F-league

Daan Sjerp

Stijn Spruijt

F-league

62

F-league

F-league

Pelle Kranenburg

Jaimy Dissel

F-league

Maurits Zuijdendorp

Lukas Sepers

F-league

F-league

F-league

Dylan Helder

Fien Bolder

F-league

Mats Wolf

F-league

F-league

F-league

Stijn van den Wijngaard

Sam Blijleven


Linde Mineur

Trainer F-league

Quinn Busselman

Tijs van Kalken

Trainer F-league

F-league

F-league

Thijmen van der Meer

Len Kleijn

F-league

Steven Plompen

Koen Band

F-league

F-league

F-league

Bjorn Zwart

Pepijn Regtering

F-league

Jente Fretz

Nikai Machielse

F-league

F-league

F-league

David Maasland

F-league

F-league

Joy Obeng

Danu Flohr

63


TEAMPLAATJES ARC

ARC 1

ARC 1

ARC 1

ARC 1

ARC 1

ARC 2

ARC 2

ARC 2

ARC 2

ARC 2 64


Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2 65


TEAMPLAATJES ARC

ARC 5

ARC 5

ARC 5

ARC 5

ARC 5

ARC 6

ARC 6

ARC 6

ARC 6

ARC 6 66


ARC 7

ARC 7

ARC 7

ARC 7

ARC 7

ARC 10

ARC 10

ARC 10

ARC 10

ARC 10 67


TEAMPLAATJES ARC

ARC 11

ARC 11

ARC 11

ARC 11

ARC 11

ARC 12

ARC 12

ARC 12

ARC 12

ARC 12 68


ARC 13

ARC 13

ARC 13

ARC 13

ARC 13

ARC 15

ARC 15

ARC 15

ARC 15

ARC 15 69


TEAMPLAATJES ARC

ARC 16

ARC 16

ARC 16

ARC 16

ARC 16

ARC 18

ARC 18

ARC 18

ARC 18

ARC 18 70


JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2

JO19-2 71


TEAMPLAATJES ARC

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-3

JO19-4

JO19-4

JO19-4

JO19-4

JO19-4 72


JO19-5

JO19-5

JO19-5

JO19-5

JO19-5

JO19-6

JO19-6

JO19-6

JO19-6

JO19-6 73


TEAMPLAATJES ARC

MO19-1

MO19-1

MO19-1

MO19-1

MO19-1

JO17-1/2

JO17-1/2

JO17-1/2

JO17-1/2

JO17-1/2 74


JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-3

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4 75


TEAMPLAATJES ARC

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-5

JO17-6

JO17-6

JO17-6

JO17-6

JO17-6 76


JO17-7

JO17-7

JO17-7

JO17-7

JO17-7

JO17-9

JO17-9

JO17-9

JO17-9

JO17-9 77


TEAMPLAATJES ARC

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1 78


JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3 79


TEAMPLAATJES ARC

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5 80


JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7 81


TEAMPLAATJES ARC

JO15-8

JO15-8

JO15-8

JO15-8

JO15-8

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1 82


MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

G1

G1

G1

G1

G1 83


TEAMPLAATJES ARC

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Veteranen 1

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1

Zaal Heren 1 84


Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Heren 2

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1

Zaal Vrouwen 1 85


BESTUUR ARC

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

COMMISSIES ARC

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie 86


Technische Commissie Jeugd

Technische Commissie Jeugd

Technische Commissie Jeugd

Technische Commissie Jeugd

Technische Commissie Jeugd

Heitinga Commissie

Heitinga Commissie

Heitinga Commissie

Heitinga Commissie

Heitinga Commissie 87


COMMISSIES ARC

Jeugd Commissie

Jeugd Commissie

Jeugd Commissie

Jeugd Commissie

Jeugd Commissie

Kleding Commissie

Kleding Commissie

Kleding Commissie

Kleding Commissie

Kleding Commissie 88


VRIJWILLIGERS ARC

Groenploeg

Groenploeg

Groenploeg

Groenploeg

Groenploeg

Lijnentrekkers

Lijnentrekkers

Lijnentrekkers

Lijnentrekkers

Lijnentrekkers 89


VRIJWILLIGERS ARC

Boenploeg

Boenploeg

Boenploeg

Boenploeg

Boenploeg

Mannen van de kantine - Willem en Henk

Mannen van de kantine - Willem en Henk

Mannen van de kantine - Siebe

Mannen van de kantine - Willem en Henk

Mannen van de kantine - Willem en Henk

Mannen van de kantine - Siebe

Mannen van de kantine - Willem en Henk 90

Mannen van de kantine - Siebe


Sportvereniging ARC en Kern Kinderopvang slaan handen ineen plezier in ontwikkeling

Kern Kinderopvang heeft een buitenschoolse opvang gestart in samenwerking met Sport vereniging ARC in Alphen aan den Rijn. Buitenschoolse opvang sv ARC biedt op de sportaccommodatie van sportvereniging ARC een totaalconcept vol beweging, spel, natuur en gezonde voeding voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Een prima aanvulling op het bewegingsonderwijs op de scholen. Meer dan sport Kinderen zijn bij buitenschoolse opvang sv ARC niet alleen met sport bezig. Ze maken plezier met leeftijdsgenootjes op een sportieve en actieve manier. Met iedere dag een uitdagend, creatief en gevarieerd activiteitenaanbod op maat. Kinderen worden actief betrokken bij het kiezen van de sport- en spelworkshops. Ook is er aandacht voor de breinontwikkeling. Van denksporten tot quizjes en strategische spellen. Het ontwikkelen van het brein bevordert onder andere de tactische vaardigheden. Denkt uw kind ook mee? Houdt uw kind van sporten en dansen? Of toch meer van lezen, koken of schilderen? Ons afwisselende activiteitenprogramma wordt met de kinderen samengesteld. We houden rekening met ieders talent. Laat uw kind het zelf ervaren! We halen uw kind op van school ĂŠn brengen het naar training Wij halen kinderen op van alle basisscholen uit Kerk & Zanen, Gouwsluis, Lage Zijde, Oudshoorn en de overige omgeving van Park Zegersloot. Gaat uw kind aansluitend naar de training van sv ARC of naar andere sportverenigingen in Park Zegersloot? Wij brengen uw kind. Dan hoeft u zich niet te haasten. Interesse? Meld snel aan. Er is nu nog plek! Bel 079 346 11 80 voor inschrijven of meer informatie. Liever eerst een rondleiding? Bel dan 06-53222985

www.kern-kinderopvang.nl


SPAAROVERZICHT ARC

ARC 1

o Aaron Balk o Calvin Hoogstraten o Daan van Leeuwen o Daniel Buijnink o Davey Grimelius o Derek Prins o Huib Oversloot o Jop Knoester o Kenno Kleijn o Luuk Samsom o Machiel van Maarseveen o Maurits Splinter o Melvin Huiskamp o Neal Arnoldus o Nick Klerks o Niels de Vogel o Niels de Vries o Youri Duisterhof o Robin de Heij o Stefan den Horder o Thomas Lamberts o Tim van den Dool o Tom Reyneveld o Wouter van Valen o Rob van den Wijngaard o Mark Evers o Remco Tuinenburg o Rene van Meggelen o Ron van Beusekom o Nick Bouman o Arjan van Heusden o Dennis Duwel o Roel de Jong o Jochem van Ofwegen o Willem van Oostrom

ARC VROUWEN 1

o Annemein Lukkien o Fallon Brands o Jaimy Overes o Josefine Knoester o Julia Samsom o Kirsten Hendriks o Kirsten Nijhof o Laura van den Elshout o Lavinia Poku o Lisa Zijlstra o Lizzy van Capel o Margot van Vliet o Marloes van Strien o Noortje van Loo o Rianne Zwaan o Tiffany Graf o Hein Stockmann o Anton Spaan o Marloes de Vos o Marije Minkman

JO13-1/2

o Boaz Kroll o Thomas Dijkman o Morris Lillipaly o Matthieu Custers o Thomas van Broekhoven o Robin Bronsgeest o Beau Snippe o Davey Hopman o Timon Hopman o Bas Bolder o Bjorn Lundell o Loet Meijer o Amine Rahaoui o Bilal El Hallabi o Milan van Vliet o Rens Kortmann o Tygo van der Ven o Brent Griffioen o Thom Haring o Levi Swart o Emile Voogt o Moos Otterspeer o Roel van Loosbroek o Gijs Teunissen

92

o Mats van Noort o Luuk Roeleven o Stan Verduin o Sven Goossens o Nabil Banaali o Marcion van Harskamp o Dian Nooij o Brent Zwanenburg o Remco Hendriks o Yahya Rahaoui o Robert Swart o Luuk VanderVeen o Justine Jansen o Jeroen Meijer

JO13-3

o Lars van Egmond o Matt Braaf o Dean de Gans o Thijmen de Geus o Kian Slob o Brent Zwanenburg o Merijn Verdonk o Julian Meekel o Mauro van der Horn o Thomas Westdijk o Philemon Franquinet o Finn Roeleven o Tamas Stokkel o Naud Oskam o Guido van Egmond o Marcel van der Horn o Wilco Klootwijk

JO13-4

o Rowan Croon o Jelte Tuinenburg o Tim Revet o Wessel Kranenburg o Chevanio Salamony o Kevin van Hemert o Roy Boxmeer o Jay Burgers o Daniel Bruijnes o Liam van der Zee o Bink Wolters o Thom de Koning o Dick van Beusekom

JO13-5

o Quinthen van der Kaaij o Gijs Nap o Finn Janszen o Kian Overbeek o Rinaldo Bonapart o Lucas Rosier o Thomas van der Star o Sjoerd Lazet o Niels Waij o Noah Obeng o Luuk Hulshoff o Thijs Weerd o Camil Westerbrink o Danuphon Janssen o Dani van der Heiden

JO13-6

o Wesley Teng o Erik Visser o Luca van Liempt o Tijmen Wouda o Thomas Nouwens o Pepijn Stam o Mats van der Werff o Lars van der Ster o Joep Koster o Olivier Jonk o Daan van Ast o Remco de Jong o Marijn Brinkhof o Laurens Jonker o Jonas Daas o Arnold Stam

JO13-7M

o Aaliyah Zitvast o Annebel Bolder o Anouk Hooijer o Emma Oosterman o Isa van der Werff o Jade Frederiks o Kyra Voskuilen o Laura Meijer o Luna Schrรถder o Marlou Immerzeel o Semme de Vries o Simone Boelen o Sophie Louwerens o Sophie Westerhuis o Sterre Bloemheuvel o Erwin Boelen o Henk Immerzeel

JO13-8

o Mika van Beek o Tom van Beek o Mats Meijer o Merijn Volwater o Tim Zuiderduin o Sem van Brummen o Lorenzo van Buuren o Sven van der Geer o Lucas Binnekamp o Simon Romijn o Joep Zijderveld o Silvijn Duyvendak o Niels Donkervoort o Aleksander van Santen o Jeroen van Beek o Rob van der Geer

JO11-1

o Olivier van der Hoek o Tim van de Meijden o Matthew de Bruin o Sam Krijgsman o Senn Rijke o Joppe de Nijs o Julian Verkade o Ties Kesting o Micah Nielen o Jesper van Randeraat o Thijs Cornelissen

JO11-2

o Benjamin van der Werff o Scott de Horde o Tijn Thomas o Milan Havenaar o Cyan van Es o Keanu Belt

JO11-3

o Bastian Visser o David Obeng o Milo Smit o Mick Lammers o Mike Duijm o Robin van Voskuilen o Simon Groenendijk o Dinand van Schaik o Julian Dijkman o Krijn Verduin o Tom van der Riet

JO11-4

o Joris Vochteloo o Vince van Hoevelaak o Jesper Dijkman o Daan Zuijdendorp o Viggo van Wilgen o Tijn Kramer o Levi de Jong o Jaron Flora o Jacco de Jong

JO11-5

o Mees van Heusden o Floris Kukler

o Lars Boonman o Jismerei Ayal o Lois Krijnen o Mark Zwarteveen o Senna van der Velde o Daan Strumpel o Rodin van der Zijden o Wessel Burger

JO11-6

o Wesley Riemersma o Niels Vrisekoop o Devi de Kruyf o Mike van der Wel o Beau ten Berge o Casper Arts o Noor van der Kamp o Dinand Westerbrink o Bastiaan Lek

JO11-7

o Juliette Ouwendijk o Tijmen Langelaar o Mayke Hop o Joup de Jong o Levi de Sendra Jongste o Max Schols o Job ter Avest o Fiene van der Waals o Jonathan Kroon o Fay Beulink o Paul de Jong

JO11-8

o Jeroen Blom o Thijn Raap o Joost Hogenes o Daan Berkhout o Niels Lamfers o Onne Reuver o Nadir Marjani o Jasper van der Houven o Luuk van der Weiden o Nikolai Banellis

JO11-10

o Sven Koelewijn o Bram van der Riet o Matt Hurenkamp o Vigo Hooijer o David Bisschop o Thiemo Groen o Daan van Oers o Tobian Swerts o Rene Groen o Jochem van Oers

JO11-11

o Lars Kรถster o Jorin Treur o Ahmad Ajo o Sven Noorlander o Owen Koerts o Morris Corts o Rense van der Schalk o Bo Spruijt o Ravi IJkema o Erwin Koerts

JO11-12

o Sil Verdonk o Mila Mikanovic o Milan IJkema o Abel Hoogendoorn o Noah Overvliet o Bjorn Schijff o Sven Buchner o Max Hooijer o Bram Donkervoort o Arjan Overvliet JO11-13 o Daan Langevoort o Jack Verkerk o Yoel Callenbach


o Senn van Kempen o Jens van der Linden o Mees van Lammeren o Rayan Bardan o Tristan Sepers o Luuk Ammerlaan o Leroy Jansen o Berry van Lammeren

JO11-9M

o Sophie Brinkhof o Moisha van Es o Jada de Kruijf o Lily Praditwong o Elena Smit o Hellen Timmer o Jennifer Urmston o Lindy van Vegten o Darren Urmston

MO11-1

o Ilse Bol o Lot Bolder o Isa van Brenk o Sanne Janssen o Senna de Jong o Linda Knopperts o Maud Lefeber o Kim van Ooy o Liv Schlingmann o Isis Voskuilen o Astrid Berk - de West o Peter Knopperts o Marie Louise Lefeber

o Evani Geerlofs o Kagan Donselaar o Mart Aantjes o Zuleyha Donselaar

JO9-6

o Nout van der Gaag o Dinand Verkerk o Tim van Krieken o Ties Gaarkeuken o Fedde Nap o Sven van Egmond o Max Berkhout o Colin van der Neut o Annemarie van der Neut

JO9-7

o Jens Frederick o Jort Regtering o Giovanni Peters o Olivier Thomas o Wessel Bik o Owen Heuving

JO9-8

o Georgios Fountaris o Jorik Machielse o Ramon Kras o Julien Faber o Roel Hettich o Osias Schuring o Quinten de Bruin

JO9-9M

o Youssef Galla o Senne Hoogkamer o Justin Jonker o Joep Hulshof o Daan Polderman o Tim Gons o Milan de Geus o Ravi Schenk o Ron Jonker o Stan Marx

o Nikki Groenendijk o Naomi Vreeburg o Beau Petersen o Fenna Voskuilen o Indy Vernig o Fiene van Lammeren o River de Ridder o Anick van den Wijngaard o Tess Janssen o Michiel Voskuilen o Mayckel Petersen o Inge Kranenburg

JO9-2

JO8-1

JO9-1

o Mees van Rossum o Julian van Weeren o Nigel van Hemert o Bram Turken o Eymen Sahin o Thijs Feenstra o Damian Vuik o Lucas van Dorp o Michel Vuik

JO9-3

o Dean Chang o Kyan Streefland o Beau Hehewerth o Cas van der Bijl o Stijn van der Tang o Stijn Hofman o Joep Noordhoek o Eric van der Tang

JO9-4

o Xander Vale o Evi Vergeer o Stef Both o Bart Wolf o Fem Troe o Luca van Dongen o Sebastiaan Blom o Day van der Pijl o Lars Duijm o Sander Vale JO9-5 o Thomas Lefeber o Bas Feenstra o Nathan Engelberts o Nick van Velzen

o Joop Westdijk o Sam Kroll o Nick Stijnman o Duuk Otterspeer o Mart Bon o Jens Kuiters o Sven Klous

JO8-2

o Faysal el Majjouti o Johan Hoekstra o Fabian Goemans o Morris van Beek o Daniël Zondag o Aad Zijderveld o Neal Schijff o Floor van der Hoek

JO8-3

o Thomas Rams o Thijs Jansen o Niels Langelaar o Julian de Jong o Casper Lek o Cas Zuidweg o Joost Hulshof o Gerbrand Hulshof

JO8-4

o Tim Bisschop o Melle Revet o Joris Hoogendoorn o Samuel Nortier o Jurre Punt o Stijn van Willigen o Sophie Burger o Julian Jonker

o Guus Bisschop o Mark van Willigen

JO8-5

o Jurre van der Pijl o Julian van Leeuwen o Morris Kölker o Lode Lammers o Bram Slingerland o Bram de Ridder o Tim Spruijt JO8-6 o Timo Nederpeld o Sven Koot o Timon Burggraaf o Tyler Groetelaers o Finn van der Mark o Luca van der Velde o Jaimy van Heukelom o Tijn van Rietschoten o Ralf van Heukelom

JO8-7

o Floris Brokaar o Bodi Jacobs o Daniel Yiadom o Luca Gunneweg o Renzo Peters o Mika Heemskerk o Lenn de Vries

JG1

o Finn Schlingmann o Justin Riel o Karim Alicehajic o Xander van Diggele o Jari Koelewijn o Matthijs Groenendijk o Giovanni Solleveld o Luc Vos o Kevin van den Bor

PUPPIES

o Bryan Rijkaart o Joaquin Burnama o Seth van Roon o Sam Bons o Milan van der Zwet o Guus Payet o Fedde de Bruijn o Jasmijn van Gestel o Noaz Rijke o Saar van Willigen o Milan Bodegraven o Noor Wolf o Mats van der Kort o Jasper Langezaal o Jesse van Veenendaal o Boaz Overvliet o Justine Jansen

KIDSCLUB

o Nick van der Heijde o Luka Noorlander o Dani van Leeuwen o Scott Wolters

F-LEAGUE

o Stijn Schouls o Ezra Lausberg o Stijn van den Wijngaard o Mats Wolf o Fien Bolder o Lukas Sepers o Dylan Helder o Maurits Zuijdendorp o Jaimy Dissel o Stijn Spruijt o Pelle Kranenburg o Daan Sjerp o Ties Voskuilen o Sam Blijleven o Joy Obeng o Nikai Machielse

o David Maasland o Jente Fretz o Pepijn Regtering o Koen Band o Bjorn Zwart o Steven Plompen o Len Kleijn o Tijs van Kalken o Thijmen van der Meer o Quinn Busselman o Linde Mineur o Danu Flohr

TEAMPLAATJES

oo ARC 1 oo oo ARC 2 oo oo Vrouwen 1 oo oo Vrouwen 2 oo oo ARC 5 oo oo ARC 6 oo oo ARC 7 oo oo ARC 10 oo oo ARC 11 oo oo ARC 12 oo oo ARC 13 oo oo ARC 15 oo oo ARC 16 oo oo ARC 18 oo oo JO19-1 oo oo JO19-2 oo oo JO19-3 oo oo JO19-4 oo oo JO19-5 oo oo JO19-6 oo oo MO19-1 oo oo JO17-1/2 oo oo JO17-3 oo oo JO17-4 oo oo JO17-5 oo oo JO17-6 oo oo JO17-7 oo oo JO17-9 oo oo MO17-1 oo oo JO15-1 oo oo JO15-2 oo oo JO15-3 oo oo JO15-4 oo oo JO15-5 oo oo JO15-6 oo oo JO15-7 oo oo JO15-8 oo oo MO15-1 oo oo MO15-2 oo oo G1 oo oo Veteranen 1 oo oo Zaal Heren 1 oo oo Zaal Heren 2 oo oo Zaal Vrouwen 1 oo oo Bestuur oo oo Activiteiten Commissie oo oo Technische Commissie Jeugd oo oo Heitinga Commissie oo oo Jeugd Commissie oo oo Kleding Commissie oo oo Groenploeg oo oo Lijnentrekkers oo oo Boenploeg oo oo Mannen van de kantine - Willem en Henk oo oo Mannen van de kantine - Siebe

93


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


â‚Ź 3,99

j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Provinciepassage 108 2408 EV Alphen a/d Rijn

Hoogvliet Julianastraat 45 2405 CG Alphen a/d Rijn

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Baronie 88 2404 XA Alphen a/d Rijn

Hoogvliet Ridderhof 47 2402 EN Alphen a/d Rijn

ARC  

ARC Verzamelalbum

ARC  

ARC Verzamelalbum

Advertisement