Page 1

voetbalplaatjes verzamelalbum seizoen 2011-2012


VOORWOORD

EEN UNIEKE SPAARACTIE VOOR ONGS DÂRP

BESTE BLAUWE VOETBALFAN,

Gefeliciteerd! Je bent eigenaar geworden van het unieke SV Spakenburg voetbalplaatjes verzamelalbum. Welke voetballer droomt er nou niet van om zichzelf op een voetbalplaatje te hebben en alle teamgenoten en andere jeugdteams van SV Spakenburg te kunnen sparen? Met dit album heb je bovendien een mooie herinnering aan je tijd bij SV Spakenburg, zodat je er in de toekomst ook nog lang plezier van kunt hebben.

Voor je ligt het voetbalplaatjes verzamelalbum dat speciaal voor de jeugd van SV Spakenburg is ontworpen. Dit album is een idee van Jan van Wincoop van de Jumbo supermarkt in het dorp en is samen met vrijwilligers en jeugdvoetballers van SV Spakenburg gerealiseerd. Zoals jullie kunnen zien is dat goed gelukt! Ik wil naast Jan van Wincoop met name Roos, Barbara, Frank en Berry bedanken voor de organisatie; zij hebben het in zeer korte tijd prima georganiseerd. Super!

Bij Jumbo Van Wincoop ontvang je in de periode van maandag 2 april t/m zaterdag 12 mei 2012 bij iedere €12,50 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club. Bovendien krijg je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje voetbalplaatjes. Aan het einde van de actie zal er ook nog een ruilbeurs plaatsvinden op de eigen vereniging. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om dit album vol te krijgen.

Net zoals in de voetbalplaatjesalbums van de Eredivisie moet ook dit album gevuld worden met plaatjes van voetbaltoppers. Blauwe voetbaltoppers die je regelmatig met veel plezier en motivatie ziet spelen aan de blauwe zijde van de Westmaat. Naarmate het album voller wordt, denk ik dat ook het plezier en het blauwe voetbalvuur van de pagina’s af zal spatten!

Vraag je familie, buren en kennissen om je te helpen met sparen. Op deze wijze wordt het een groot feest waar iedereen aan mee doet!

Spaar ze dus allemaal en ruil eventueel met anderen om je album compleet te krijgen; dat is nu erg leuk en een prachtige herinnering voor later.

Wij staan klaar u te helpen deze actie tot een succes te maken. Veel spaarplezier!

JAN & BRIGITTE VAN WINCOOP ONDERNEMERS JUMBO VAN WINCOOP BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

ROBERT MEEUWSEN JEUGDVOORZITTER SV SPAKENBURG

Jeugdvoorzitter

Robert Meeuwsen

CONCEPT & PRODUCTIE

Tomorrow Marketing & Sales Services info@tomorrow-mss.nl

www.tomorrow-mss.nl 010 436 3676 Zet- en/of drukfouten voorbehouden

3 B


SV SPAKENBURG

EEN BRUISENDE CLUB

HET PRILLE BEGIN: DE STORMVOGELS Op 15 augustus 1931 richtte een aantal enthousiaste jonge mensen een voetbalvereniging op onder de naam Stormvogels. Het was een tijd waarin meerdere plaatselijke voetbalverenigingen werden opgericht, soms met illustere namen zoals Ajax, Strandvogels, N.A.S. (later IJsselmeervogels), Noordster, Spakenburgse Boys, SDO en SFC. Van een competitie zoals we die nu kennen was in het begin nog geen sprake. Er werden vooral vriendschappelijke wedstrijden en toernooien gespeeld. Er werd gespeeld op een weiland achter de Bavinckschool. Na een aantal jaren veranderde de vereniging haar naam in Windvogels. Vanaf 1935 gaan de blauwen meespelen in de competitie bij de Utrechtse Provinciale Voetbal Bond alwaar ze worden ingedeeld in de derde klasse. In dat eerste jaar werden ze meteen ongeslagen kampioen. En dat zou zeker niet het laatste kampioenschap worden. Van een vriendenclubje met slechts een aantal leden, groeide men in de jaren erna - als

voetbalvereniging Windvogels - tot een vereniging met 200 leden. Toen Windvogels in 1947 fuseerde met de plaatselijke gymnastiekvereniging Lycurgus werd de voetbalclub omgedoopt tot een sportvereniging: SV Spakenburg. In 1947 wordt Spakenburg kampioen en promoveert het naar de vierde klasse van de KNVB (na een 4-1 winst op Zuidvogels) en bereikt daarmee de hoogst mogelijke klasse voor een zaterdagclub op dat moment. Twee jaar later speelde S.V. Spakenburg twee keer tegen een jubilerend voetbalteam van Paleis Soestdijk. Het halve dorp ging op de fiets naar Soestdijk, vooral omdat ook Koningin Juliana en Prins Bernhard aanwezig zullen zijn. De wedstrijd in Spakenburg (in augustus) wordt een nog groter feest, want ook daar zijn Koningin en Prins present, natuurlijk als ere-gasten. Het Spakenburgse team wint met 4-2 en aanvoerder Jan van der Goot ontvangt een medaille uit handen van Prins Bernhard.Vooral

“In dat eerste jaar werden ze meteen ongeslagen kampioen.� 5


in de jaren ‘50 wist Spakenburg haar naam te vestigen in het hele land. Met name het landskampioenschap in 1952 zorgde daarvoor. De kampioenen werden in een koets door het dorp gereden. Ook in de jaren ‘60 werden regelmatig kampioenschappen behaald. Verder werd door de gemeente ruimte gegeven om een sportpark aan te leggen op de Westmaat, waar zowel Spakenburg als IJsselmeervogels hun wedstrijden konden afwerken. In het seizoen 1971/1972 wordt gestart met een eerste klasse. Met stunt en vliegwerk weet Spakenburg zich - getraind door Joop van Basten, de vader van Marco - uiteindelijk te plaatsen.

“Het was duidelijk dat de blauwen geen eendagsvlieg zouden worden.”

HET SUCCESJAAR ‘85 Dit seizoen werd het beste in de hele Spakenburghistorie. Onder leiding van Piet van den Ham werd voor het eerst in elf jaar weer een afdelingskampioenschap binnengehaald. Met Kozakken Boys en GVVV werd daarna gestreden om de zaterdagtitel. Omdat de Werkendammers en de Spakenburgers gelijk eindigden was een beslissingswedstrijd nodig. Op het veld van Huizen werd een historische wedstrijd gespeeld. Spakenburg won op de valreep met 3-2, na een onderbreking van een halfuur, terwijl van beide teams twee spelers uit het veld werden gestuurd. Maar Spakenburg had de zaterdagtitel! Daarna moest de strijd aan worden gebonden met zondagkampioen DHC uit Delft. In Delft werd het 2-2 zodat de wedstrijd op de Westmaat de beslissing moest brengen. Vier minuten voor tijd schoot Joop van de Groep Spakenburg via een strafschop naar 1-0. Niet veel later wilde DHC-trainer Guus Haak niet meer verder spelen, na een vermeende elleboogstoot op een van zijn spelers. De officials van de KNVB drongen er bij DHC op aan om de wedstrijd te hervatten. Toen zij bleven weigeren werd Spakenburg tot kampioen uitgeroepen. Spakenburg won ook nog de districtsbeker, door een 3-0 overwinning op RCH. Hiermee werd het meest succesvolle seizoen van de blauwen gecompleteerd.

1986/1987: WEER KAMPIOEN In dit seizoen werd door Spakenburg voor de een na laatste keer een kampioenschap behaald. In een competitie waarin ook buurman IJsselmeervogels was ingedeeld, trokken de blauwen aan het langste eind. Vooral de thuiswedstrijd tegen de ‘rooien’ was een thriller. Vooraf stond iedereen bol van de spanning. Enkele minuten voor tijd kopte de jonge Tijmen Beekhuis Spakenburg naar de overwinning. Een week later kon de vlag in top, na een 3-1 overwinning op Roda Boys. In de strijd om de zaterdagtitel moesten Spakenburg en NSVV hun meerdere erkennen in ACV. De Assenaren werden de kampioenen bij de zaterdagamateurs.

SPAKENBURG IN DE HOOGSTE KLASSE De eerste seizoenen in die eerste klasse verliepen niet zo goed, maar in het seizoen 1973/1974 kon de kampioensvlag weer worden gehesen. Onder leiding van Wim Kraneveldt werd de eerste plaats behaald in de eerste klasse B. In de strijd om het zaterdagkampioenschap werd verloren van Huizen. Maar, Spakenburg had haar visitekaartje afgeleverd en het was duidelijk dat de blauwen geen eendagsvlieg zouden worden op het hoogste niveau van het zaterdagamateurvoetbal. Toch moest de blauwe aanhang een groot aantal jaren wachten voor er weer een kampioensfeest kon worden gevierd. Spakenburg wisselde matige seizoenen af met goede, maar verder dan een tweede plaats kwam men niet. Tot het seizoen 1984/1985.

1999/2000: VIERDE AFDELINGSTITEL In de seizoenen daarna deed Spakenburg vaak mee om de titel, maar het hoogste schavot kon pas in 2000 worden betreden. Onder leiding van Tijs Schipper behaalden de blauwen de titel in de hoofdklasse B. In de race om de zaterdagtitel, met Urk en Katwijk, trok laatstgenoemde aan het langste eind.

2007/2008: VIJFDE AFDELINGSTITEL Na 2000 deed Spakenburg regelmatig mee in de strijd om de bovenste plekken, maar eindigde vaak op een tweede of derde plaats. In de voorbereiding op het seizoen 2006/2007 wist Spakenburg een fantastische overwinning te behalen op de profs van AFC Ajax. Door doelpunten van Arthur van Metelen, Roderik de Harder en Mustafa Aksit werd het 3-2.


Het kampioenschap werd weer in het seizoen 2007/2008 behaald. In een memorabel seizoen waarin de buren tweemaal met zeer grote cijfers (uit 1-5 en thuis 7-1!) werden afgedroogd gaf niemand vijf wedstrijden voor het einde meer een stuiver voor de kansen van ‘De Blauwen’, omdat men na een ontluisterende 5-1 nederlaag tegen GVVV vijf punten achter stond op koploper Sparta Nijkerk. Daarnaast was trainer Erik Assink die week daarvoor opgestapt. Desondanks wist Spakenburg onder leiding van interim-trainers Harry Hamstra en Melrik Beukers uit de resterende wedstrijden het volle pond te behalen en mede dankzij een spetterende 7-1 thuisoverwinning op IJsselmeervogels werd de vijfde en voorlopig laatste afdelingstitel in de wacht gesleept. Men zou daarna om het zaterdagkampioenschap strijden met FC Lisse en HHC Hardenberg. Spakenburg begon met een gelijkspel thuis tegen FC Lisse (2-2) en een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg (1-1). FC Lisse was daarna in de uitwedstrijd veel te sterk (6-2) en zou later ook nog het algeheel kampioenschap behalen. De tweede plek in het zaterdagkampioenschap zou

nog wel veilig gesteld worden door thuis van HHC Hardenberg te winnen (3-1). Op de foto linksboven op pagina 6: Aanvoerders Seger Oudshoorn (links) en Richard Rademaker.

2008/2009 TOT HEDEN Met nagenoeg dezelfde selectie (plus enkele nieuwe aanwinsten) werd Spakenburg geacht om dit kunstje in het seizoen daarop wel even te herhalen. Het seizoen werd een deceptie met als dieptepunt een voorwaardelijke straf van een jaar om uit de competitie genomen te worden na de laatste competitiewedstrijd tegen IJsselmeervogels. Een hoogtepunt in het seizoen 2009/2010 is de uitschakeling van MVV in de KNVB-Beker en de derde ronde wedstrijd tegen landskampioen AZ, dat bijna op de knieën moest voor Spakenburg. Na een vroege goal van Thijs Houwing (0-1) en een afstandspegel van Christy Bonevacia (2-2) werd een verlenging afgedwongen die uiteindelijk met 5-2 verloren ging.

7


A1

A1

A1

Lorenzo Hop

Johan van der Wekken

Max van Diermen

A1

John Hoeve

Niek Beekhuis

A1

8

A1

A1

Nahib Hamidi

Mark Schutte

A1

Gerard Kroonenberg

A1

A1

A1

Tom van der Vlerk

Laurens Offringa


Tijmen Beekhuis

Leider A1

Benjamin Pruijs

Jordan Kemp

Trainer A1

A1

A1

Levi van de Geest

Darryl Hopman

A1

Jari de Graaf

A1

A1

A1

William Berendse

Tijmen Koelewijn 9


B1

B1

Tijmen van de Groep

Mathijs Harmsen

B1

Dirk de Harder

Marens Hop

B1

10

B1

B1

Gauke de Vries

Jordie Huijgen

B1

David Langhorst

B1

B1

B1

Ivar Bijl

Jan Beekhuis


Rob van Diermen

Leider B1

Raoul Hopman

Niek de Graaf

Trainer / Coach B1

B1

B1

Jelle Honing

Wessel van Diermen

B1

Adriaan Stoffers

B1

B1

B1

Michel Goossensen

Klaas Jan Bijl 11


B2

B2

William van Haneghem

Daniel de Graaf

Wim Muijs

Leider B2

Trainer / Coach B2

B2

B2

12

Chris Scholten

B2

Jos Pijpers

Enrico Koelewijn

B2

B2

B2

Mike Hammega

Jordy de Graaf

Mike de Bruijn

Jan Kroonenberg

B2

B2

B2

Niels Verwoerd

Peter van Haneghem


B3

B3

Ruben Koelewijn

B3

Youri Hartog

Jelte van Wouw

Leider B3

B3

B3

B3

Jorik Ruizendaal

B3

Dave de Bruijn

Jelle Huijgen

B3

B3

B3

Hakverdi Albòga

Sahil Shams

Ashley Cànnister

Bohdi van Twillert

B3

B3

B3

Cees Hopman

Merijn Hop

Bert Hopman 13


MB1

Gèranda Kok

Heidi Hopman

MB1

Kimberley van Twillert

MB1

14

Charlotte Kurvers

MB1

MB1

Anne Hartog

MB1

MB1

MB1

Savanna van Dijen

Sophia Bralts


Trainer / Coach MB1

Tessa Nagel

Nicole Hoosbeek

MB1

MB1

MB1

Gaby Koelewijn

MB1

MB1

Eline Beekhuis

FabiĂŤnne van de Bunt

Rutger Nagel 15


C1

C1

Robin van den Bor

Christian de Graaf

C1

Edgar Sorsorov

Aram Hussein Rajab

C1

16

C1

C1

Eduardo Costa dos Santos

Aras Hussein Rajab

C1

Jari Schonewille

C1

C1

C1

Jaap de Graaf

Hans Hartog


Ahmet Giliรง

Leider C1

Rida Najib

Tim van Halteren

Trainer / Coach C1

C1

C1

Irfan Tunรงer

Mitchell Smeele

C1

Rik Muijs

C1

C1

C1

Pascal Heinen

Jaap Muijs 17


C2

C2

Tim Koelewijn

C2

C2

18

Koen de Graaf

Ruben van Twillert

Dennis van Zoest

C2

C2

Ferdi Tunรงer

C2

C2

C2

Gerco Pastoor

Jauke Beekhuis

Hijmen van Twillert


Brian Jonathans

Coach C2

Quinten Jonathans

Irben Derksen

Trainer C2

C2

C2

Nick van Twillert

Gerwin Wisse

C2

Ruben Beukers

C2

C2

C2

Tony Offringa

Joèl Zwaan 19


C3

C3

Ronnie de Graaf

Jurgen Heinen

C3

Danny van de Groep

Gijsbert de Graaf

C3

20

C3

C3

Ya誰r Brouwer

Gilliam Heek

C3

Harm Schaap

C3

C3

C3

Harm Moerenhout

Dennis Kok


Jelle Huijgen

Trainer C3

Pieter Meester

Kay de Graaf

Trainer C3

C3

C3

Luc Hartog

Aron Huijgen

C3

Henk-Jan Gaasbeek

C3

C3

C3

Dennis Brouwer

Bohdi van Twillert 21


D1

D1

D1

Nasar Najib

Youri Koelewijn

Niels Terpstra

D1

Luuk Hop

Nico Kroonenberg

D1

22

D1

D1

Jeffrey van de Groep

Max Beekhuis

D1

Frank de Wit

D1

D1

D1

Lars Pitlo

Merijn Goudbeek


Jan van Diermen

Leider D1

Jorg Hartog

Balthasar Crucq

Leider D1

Trainer / Coach D1

D1

Youssef Momen

Wesley van de Mheen

D1

Gijsbert Hoek

D1

D1

D1

Gilbert ter Beek

Gerrit Koelewijn 23


D2

Sem Hartog

Thomas Koelewijn

D2

D2

D2

24

Bernard Beekhuis

Rick Hakvoort

D2

Merijn Veldhuizen

D2

D2

D2

Thomas van den Akker

Ingmar Koelewijn


Chris de Graaf

Trainer / Coach D2

Yasin Aktas

Olaf Broerze

Trainer / Coach D2

D2

D2

Bryan Schaap

Job Heinen

D2

Marco van den Akker

D2

D2

D2

Joost van de Pol

Peter van Diermen 25


D3

D3

D3

Julian Booij

Wouter Muijs

Hari Sabir

D3

Gijs-Jan ten Hoven

Xander van Haneghem

D3

26

D3

D3

Rick Hartog

Ivar de Graaf

D3

Sam Drijfhout

D3

D3

D3

Christian Troostwijk

Robin Koelewijn


Silvano Meester

Leider D3

Harry van Goor

Willem Hartog

Trainer / Coach D3

Trainer / Coach D3

D3

Kevin Essenberg

Levi Duijst

D3

Jan Willem van Twillert

D3

D3

D3

Niels Verburg

Diederik Troostwijk 27


D4

D4

D4

Melchior Schaap

Dylan Blokhuis

D4

Wouter Heinen

Julio Beukers

Leidster D4

Leider D4

D4

D4

28

Aron Koops

D4

Frenk Beekhuis

Tristan Meeuwsen

D4

D4

D4

Jelle van Diermen

Kevin Vedder

Twan Hartog

Matthijs Koelewijn

D4

D4

D4

Manuel Korlaar

Maurits Beekhuis

Sandra Meeuwsen


D5

D5 D5

Hugo van Asselt

Willem van Diermen

Lambertus van Diermen

Leider D5

Leider D5

Trainer / Coach D5

D5

Sander Jansen

Anton de Vries

D5

Arne de Graaf

D5

D5

D5

D5

Suat Ulusoy

Dylan Heijnen

Hussein Ahmed-Hussein

Bora Kurt

Dennis Hafkamp

Xander Vedder

D5

D5

Nick van Deutekom

D5

D5

Rutger de Graaf

Jan de Vries 29


SV SPAKENBURG


1E ELFTAL


MD1

MD1

Savannah Muijs

Tessa de Graaf

Trainer / Coach MD1

MD1

MD1

MD1

32

Julia Korlaar

MD1

Donna Pannekoek

Anouk de Jong

MD1

MD1

MD1

Helena de Graaf

Daphne van Diermen

Sederique Koelewijn

Anniek Paulina Hartog

MD1

MD1

MD1

Laura Stoffer

Richelle Akster

Hans van der Molen


MD2

MD2

MD2

Esther Hopman

Willemijn de Graaf

MD2

Tamar Nagel

Inge Nieuwboer

Leider MD2

MD2

MD2

MD2

Annemarieke Dekkers

MD2

Khadija Akhiyad

Noa Hartog

MD2

MD2

MD2

Gabi de Graaf

Cathalijne Hoolwerf

Sabrina van der Leeden

Tamar Koelewijn

MD2

MD2

MD2

Merel Koelewijn

Leonie Schaap

Esther Offringa 33


E1

E1

E1

Einar ter Haar

Kamiel Vermeer

E1

Jari Koelewijn

DaniĂŤl van Schie

Raoul Hartog

Trainer / Coach E1

Trainer / Coach E1

E1

E1

34

Ruben Huygen

E1

Rick de Jong

Hero van Lopik

E1

E1

E1

Justin Offringa

Bart van Halteren

Joey de Graaf

Klaas Jan Bos

E1

E1

E1

Gerwin van Twillert

Brian Jonathans


E2

Leider E2

Jesse Koelewijn

Jan van Diermen

E2

E2

E2

Bram de Lange

Nick Broerze

E2

Winston Muijs

Peter van de Groep

E2

E2

E2

Daan Gutter

E2

E2

Ian Donkers

Marcel Beekhuis

Erik van Diermen 35


E3

Nan Prins

E3

Ruben Hartog

Hidde van Wouw

E3

36

E3

E3

Jochem Matthijssen

Xander Heinen

E3

Roy Koelewijn

E3

E3

E3

Rik Beukers

Matthieu Ngombo


E4

E4 E4

Maikel Pruys

Stephan Splint

Peter Koelewijn

Leider / Coach E4

Trainer / Coach E4

E4

Tom Hopman

Luc Ruizendaal

E4

Levi Zelliën

E4

Willem van Goor

Jannick Vermeer

E4

E4

Daniël Koelewijn

E4

E4

Leroy de Graaf

Jan de Graaf 37


E5

Aart van Diermen

Sylvester Kok

Jeltje Pruijs

Leider E5

Leider E5

Job Nagel

E5

William Muijs

E5

38

E5

Luuk Vogelzang

E5

Ben Hartog

Jaap ter Beek

E5

E5

Jonatan Mastebroek

E5

E5

E5

Bastiaan Pruijs

Erwin van Diermen


E6

Leider E6

Glenn Meeuwsen

Peter van de Mheen

E6

E6

E6

Rik Heinen

Nick van der Poel

E6

Zeger van Twillert

Michel Koziel

E6

E6

E6

Morris Wittens

E6

E6

Rick Veldhuizen

Gßrkan Yalçin

Robert van Twillert 39


E7

Leider E7

Damian van Logchem

Xavier van de Bunt

E7

40

E7

E7

Mustafa Bozkurt

Mark Hopman

E7

Milan Castronuovo

Nick van de Hoogen

E7

E7

E7

Enes Ulusoy

E7

E7

Justin Hartog

William van de Mheen

Saban Bozkurt


E8

E8

Jarno de Jong

Luca Bijlard

Ayrton Bijlard

Leidster E8

Trainer / Coach E8

E8

E8

Luuk Hop

E8

Justin ter Haar

Dex van Dijk

E8

E8

E8

Levi Lamers

Thom Lammers

Henk Jan Dop

Kyrillos Rezk

E8

E8

E8

Yannick van Diermen

Chantal de Jong 41


ME1

ME1

Janine Beekhuis

Kyara Tomeij

Annet Koelewijn

Leider ME1

Trainster ME1

Trainster ME1

ME1

Anne van Twillert

Melissa van den Hoogen

ME1

ME1

ME1

Noa van Koot

ME1

ME1

ME1

ME1

42

Louise van der Linde

Benthe van der Schuur

Noor Pannekoek

Lisa de Graaf

Anouk van de Geest

Lidewij Heinen

Romee Koelewijn

ME1

ME1

ME1

Teniqua Klijn

Hein Korlaar


F1

F1

F1

Thijmen Hilhorst

Thomas Beekhuis

Trainer / Coach F1

Justin Jonathans

Silvester Koelewijn

Wilbert Koelewijn

Leider F1

Leider F1

Trainer F1

Trainer F1

Bodhi van Twillert

F1

Guyon Zwaan

David Koelewijn

F1

F1

F1

Joep van Halteren

Wesley van Diermen

Martijn de Jong

Levi Koelewijn

F1

F1

F1

Nicki Schaafsma

Hille de Jong 43


F2

F2

Aart-Wim ter Beek

Jeroen Baas

Silvester Koelewijn

Leider F2

Trainer / Coach F2

F2

F2

44

Youri Dop

F2

Lucas van Twillert

Jonathan van Diermen

F2

F2

F2

Wouter Kok

Boudewijn van den Bor

Jari Beekhuis

Mischa Sloof

F2

F2

F2

Gillian Faas

Zeger van Twillert


F3

F3

Sebas ter Beek

F3

Wessel Huijgen

Chris Koelewijn

Marcel de Graaf

Leider F3

Leider F3

Trainster F3

F3

Sandra Meeuwsen

F3

Tristan Koelewijn

Marcel Poort

F3

F3

F3

Samet Bozkurt

Boulale Liban

Willan de Graaf

Lars de Graaf

F3

F3

F3

Milan Hartog

Peter-Frans Poort 45


F4

F4

F4

Daan Koelewijn

Job Koelewijn

Silvester Koelewijn

Leider F4

Wessel van de Pol

Steven Pastoor

Trainer / Coach F4

46

F4

F4

Menno Veldhuizen

Koen de Graaf

F4

Reinier Steenhart

F4

F4

F4

Bouke Both

Arjen Steenhart


F5

F5

Casper Ambachtsheer

Leider F5

Mina Rezk

Ruben van Schie

F5

F5

F5

Jesse de Jong

Roy van den Bos

F5

Jeroen van As

F5

F5

F5

Timo van der Goot

Kevin Jansen

Kees van der Goot 47


F6

Max Mellaard

Emiel Melaard

Leider F6

Trainer / Coach F6

Lucas Ngombo

F6

Robin Spil

F6

48

F6

Maurice Vedder

F6

Benjamin Koelewijn

Jordi Horst

F6

F6

Arie ter Haar

F6

F6

F6

Sven de Harder

Rick Heijnen

Casper Koelewijn


F7

Leider F7

Senne de Graaf

Arno Beukers

F7

F7

F7

Jurre de Graaf

Stefan Blokhuis

F7

Boris Both

Joas ter Haar

F7

F7

F7

Lars Koelewijn

F7

F7

F7

Robin Bos

Jort van Twillert

Jerrald van de Geest

Kees ter Haar 49


F9

F9

Nathan Koelewijn

Jamie Burger

Marcel Mazenier

Leider F9

Leider F9

Trainer F9

F9

50

Hille de Jong

F9

Niels Hopman

Dustin Mazenier

F9

F9

F9

Sem Heinen

Siem Hop

Nigel Nagel

Dinand Hopman

F9

F9

F9

Remy Hartog

Klaas Roland Nagel


F10

Trainer F10

Mees Koelewijn

Emre Esim

Leider F10

F10

F10

Sam Koelewijn

Bram Muys

F10

Rowan Koelewijn

Idar van de Lagemaat

F10

F10

F10

CornĂŠ Kok

F10

F10

F10

Aron Vermeer

Aron Muijs

Wim Muijs

Jari de Graaf 51


MF1

Savannah Dekker

Tessa Veldhuizen

MF1

MF1

MF1

52

Julia Hop

Britt Schaap

MF1

Nicole Huizinga

MF1

MF1

MF1

Suzanne Vreeswijk

Tirza de Graaf


Sandra Meeuwsen

Leider MF1

Marit van de Mheen

Rosa Korlaar

Trainer / Coach MF1

MF1

MF1

Madelin Muys

Demi de Jong

MF1

Ilse Hop

MF1

MF1

MF1

Laura Zwaan

Walter Schaap 53


SMURF

Smurf

Smurf

Jason Tomeij

Isa Hartog

Jelmer Koelewijn

Smurf

Wouter Vermeer

Levi Heek

Smurf

54

Smurf

Smurf

Hugo van Kooten

Wesley ter Haar

Smurf

Jonathan de Wit

Smurf

Smurf

Smurf

Seb Elverding

Luc Hagebeuk


Smurf

Tjaard Duursma

Demi Vermeer

Jari de Graaf

Grote smurf

Smurfen Trainer

Smurf

Smurf

Daniel van den Hoogen

Smurf

Sam van Gulik

Robin Offringa

Smurf

Smurf

Smurf

Sam Blokhuis

Jort Duijst

Lucas Huijgen

Milan Heek

Smurf

Smurf

Smurf

Senna Beekhuis

Jerry Tomeij 55


SPAAROVERZICHT

JEUGDVOORZITTER

o

Robert Meeuwsen CLUBLOGO

o

Clublogo A1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Lorenzo Hop Johan van der Wekken Tom van der Vlerk Gerard Kroonenberg Mark Schutte Niek Beekhuis Nahib Hamidi John Hoeve Max van Diermen Laurens Offringa William Berendse Jari de Graaf Darryl Hopman Jordan Kemp Levi van de Geest Benjamin Pruijs Tijmen Beekhuis Tijmen Koelewijn

o o o o o o o o o o

Sahil Shams Jelle Huijgen Bohdi van Twillert Dave de Bruijn Youri Hartog Jelte van Wouw Hakverdi Albòga Jorik Ruizendaal Merijn Hop Bert Hopman MB1

o o o o o o o o o o o o o

Savanna van Dijen Gèranda Kok Charlotte Kurvers Anne Hartog Kimberley van Twillert Heidi Hopman Sophia Bralts Eline Beekhuis Nicole Hoosbeek Gaby Koelewijn Tessa Nagel Fabiënne van de Bunt Rutger Nagel

B1

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Tijmen van de Groep Ivar Bijl David Langhorst Jordie Huijgen Marens Hop Gauke de Vries Dirk de Harder Mathijs Harmsen Jan Beekhuis Michel Goossensen Adriaan Stoffers Wessel van Diermen Niek de Graaf Jelle Honing Raoul Hopman Rob van Diermen Klaas Jan Bijl

C1

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Robin van den Bor Jaap de Graaf Jari Schonewille Aras Hussein Rajab Aram Hussein Rajab Eduardo Costa dos Santos Edgar Sorsorov Christian de Graaf Hans Hartog Pascal Heinen Rik Muijs Mitchell Smeele Tim van Halteren Irfan Tunçer Rida Najib Ahmet Giliç Jaap Muijs

B2

o o o o o o o o o o o o

Niels Verwoerd Mike de Bruijn Jordy de Graaf Enrico Koelewijn Jan Kroonenberg Jos Pijpers William van Haneghem Daniel de Graaf Mike Hammega Chris Scholten Wim Muijs Peter van Haneghem B3

o o o 56

Ruben Koelewijn Cees Hopman Ashley Cànnister

C2

o o o o o o o o o o o o o o o o

Jauke Beekhuis Gerco Pastoor Dennis van Zoest Ruben van Twillert Ferdi Tunçer Koen de Graaf Tim Koelewijn Hijmen van Twillert Tony Offringa Ruben Beukers Gerwin Wisse Irben Derksen Nick van Twillert Quinten Jonathans Brian Jonathans Joèl Zwaan

C3

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ronnie de Graaf Harm Moerenhout Harm Schaap Gilliam Heek Gijsbert de Graaf Yaïr Brouwer Danny van de Groep Jurgen Heinen Dennis Kok Dennis Brouwer Henk-Jan Gaasbeek Aron Huijgen Kay de Graaf Luc Hartog Pieter Meester Jelle Huijgen Bohdi van Twillert D1\

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Nasar Najib Youri Koelewijn Lars Pitlo Frank de Wit Max Beekhuis Nico Kroonenberg Jeffrey van de Groep Luuk Hop Niels Terpstra Merijn Goudbeek Gilbert ter Beek Gijsbert Hoek Wesley van de Mheen Balthasar Crucq Youssef Momen Jorg Hartog Jan van Diermen Gerrit Koelewijn D2

o o o o o o o o o o o o o o o

Thomas van den Akker Rick Hakvoort Bernard Beekhuis Merijn Veldhuizen Sem Hartog Thomas Koelewijn Ingmar Koelewijn Joost van de Pol Marco van den Akker Job Heinen Olaf Broerze Bryan Schaap Yasin Aktas Chris de Graaf Peter van Diermen D3

o o o o o o o

Julian Booij Wouter Muijs Christian Troostwijk Sam Drijfhout Ivar de Graaf Xander van Haneghem Rick Hartog

o o o o o o o o o o o

Gijs-Jan ten Hoven Hari Sabir Robin Koelewijn Niels Verburg Jan Willem van Twillert Levi Duijst Willem Hartog Kevin Essenberg Harry van Goor Silvano Meester Diederik Troostwijk D4

o o o o o o o o o o o o o o

Dylan Blokhuis Melchior Schaap Manuel Korlaar Twan Hartog Kevin Vedder Tristan Meeuwsen Matthijs Koelewijn Frenk Beekhuis Wouter Heinen Julio Beukers Jelle van Diermen Aron Koops Maurits Beekhuis Sandra Meeuwsen D5

o o o o o o o o o o o o o o o

Rutger de Graaf Xander Vedder Dennis Hafkamp Nick van Deutekom Hussein Ahmed-Hussein Dylan Heijnen Anton de Vries Bora Kurt Arne de Graaf Hugo van Asselt Willem van Diermen Suat Ulusoy Sander Jansen Lambertus van Diermen Jan de Vries

MD1

o o o o o o o o o o o o

Laura Stoffer Sederique Koelewijn Daphne van Diermen Anouk de Jong Anniek Paulina Hartog Donna Pannekoek Savannah Muijs Tessa de Graaf Helena de Graaf Julia Korlaar Richelle Akster Hans van der Molen MD2

o o o

Willemijn de Graaf Esther Hopman Merel Koelewijn


o o o o o o o o o o o

Sabrina van der Leeden Cathalijne Hoolwerf Noa Hartog Tamar Koelewijn Khadija Akhiyad Tamar Nagel Inge Nieuwboer Gabi de Graaf Annemarieke Dekkers Leonie Schaap Esther Offringa

E5

o o o o o o o o o o o

Bastiaan Pruijs Aart van Diermen Jaap ter Beek Jonatan Mastebroek Luuk Vogelzang William Muijs Sylvester Kok Ben Hartog Job Nagel Jeltje Pruijs Erwin van Diermen

E1

o o o o o o o o o o o o o o

Kamiel Vermeer Einar ter Haar Gerwin van Twillert Joey de Graaf Bart van Halteren Hero van Lopik Klaas Jan Bos Rick de Jong Jari Koelewijn Daniël van Schie Justin Offringa Ruben Huygen Raoul Hartog Brian Jonathans E2

o o o o o o o o o o

Ian Donkers Peter van de Groep Daan Gutter Winston Muijs Nick Broerze Jan van Diermen Bram de Lange Jesse Koelewijn Marcel Beekhuis Erik van Diermen

E6

o o o o o o o o o o

Rick Veldhuizen Michel Koziel Morris Wittens Zeger van Twillert Nick van der Poel Peter van de Mheen Rik Heinen Glenn Meeuwsen Gürkan Yalçin Robert van Twillert

E7

o o o o o o o o o o

Justin Hartog Nick van de Hoogen Enes Ulusoy Milan Castronuovo Mark Hopman Xavier van de Bunt Mustafa Bozkurt Damian van Logchem William van de Mheen Saban Bozkurt

o o o o o o o o

Rik Beukers Roy Koelewijn Xander Heinen Hidde van Wouw Jochem Matthijssen Ruben Hartog Nan Prins Matthieu Ngombo

Kyara Tomeij Lisa de Graaf Anne van Twillert Annet Koelewijn Hein Korlaar

F1

o o o o o o o o o o o o o o

Thomas Beekhuis Thijmen Hilhorst Nicki Schaafsma Martijn de Jong Wesley van Diermen David Koelewijn Levi Koelewijn Guyon Zwaan Justin Jonathans Silvester Koelewijn Joep van Halteren Bodhi van Twillert Wilbert Koelewijn Hille de Jong

F5

o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

Yannick van Diermen Henk Jan Dop Thom Lammers Dex van Dijk Kyrillos Rezk Justin ter Haar Jarno de Jong Luca Bijlard Levi Lamers Luuk Hop Ayrton Bijlard Chantal de Jong

Leroy de Graaf Jannick Vermeer Luc Ruizendaal Daniël Koelewijn Levi Zelliën Maikel Pruys Stephan Splint Willem van Goor Tom Hopman Peter Koelewijn Jan de Graaf

Rick Heijnen Sven de Harder Jordi Horst Arie ter Haar Maurice Vedder Robin Spil Max Mellaard Benjamin Koelewijn Lucas Ngombo Emiel Melaard Casper Koelewijn

F2

o o o o o o o o o o o o

Gillian Faas Jari Beekhuis Boudewijn van den Bor Jonathan van Diermen Mischa Sloof Lucas van Twillert Aart-Wim ter Beek Jeroen Baas Wouter Kok Youri Dop Silvester Koelewijn Zeger van Twillert

F7

o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

Jort van Twillert Robin Bos Joas ter Haar Lars Koelewijn Boris Both Stefan Blokhuis Arno Beukers Jurre de Graaf Senne de Graaf Jerrald van de Geest Kees ter Haar F9

Sebas ter Beek Milan Hartog Willan de Graaf Boulale Liban Marcel Poort Lars de Graaf Tristan Koelewijn Wessel Huijgen Chris Koelewijn Samet Bozkurt Sandra Meeuwsen Marcel de Graaf Peter-Frans Poort

o o o o o o o o o o o o

F4

o o o o o o o o o o o

E4

o o o o o o o o o o o

Casper Ambachtsheer Timo van der Goot Jeroen van As Roy van den Bos Ruben van Schie Jesse de Jong Mina Rezk Kevin Jansen Kees van der Goot F6

o o o o o o o o o o o

F3 E8

E3

o o o o o

Remy Hartog Nigel Nagel Siem Hop Dustin Mazenier Dinand Hopman Niels Hopman Nathan Koelewijn Jamie Burger Sem Heinen Hille de Jong Marcel Mazenier Klaas Roland Nagel

F10 ME1

o o o o o o o o o o

Teniqua Klijn Lidewij Heinen Anouk van de Geest Romee Koelewijn Benthe van der Schuur Louise van der Linde Melissa van den Hoogen Noor Pannekoek Noa van Koot Janine Beekhuis

o o o o o o o o o o

Daan Koelewijn Job Koelewijn Bouke Both Reinier Steenhart Koen de Graaf Steven Pastoor Menno Veldhuizen Wessel van de Pol Silvester Koelewijn Arjen Steenhart

Aron Muijs Aron Vermeer Idar van de Lagemaat Corné Kok Rowan Koelewijn Bram Muys Emre Esim Sam Koelewijn Mees Koelewijn Wim Muijs Jari de Graaf 57


SPAAROVERZICHT

MF1

o o o o o o o o o o o o o o o

Suzanne Vreeswijk Britt Schaap Julia Hop Nicole Huizinga Savannah Dekker Tessa Veldhuizen Tirza de Graaf Laura Zwaan Ilse Hop Demi de Jong Rosa Korlaar Madelin Muys Marit van de Mheen Sandra Meeuwsen Walter Schaap SMURF

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jason Tomeij Isa Hartog Seb Elverding Jonathan de Wit Wesley ter Haar Levi Heek Hugo van Kooten Wouter Vermeer Jelmer Koelewijn Luc Hagebeuk Senna Beekhuis Lucas Huijgen Jort Duijst Robin Offringa Milan Heek Sam van Gulik Tjaard Duursma Demi Vermeer Sam Blokhuis Daniel van den Hoogen Jari de Graaf Jerry Tomeij

SPAAR ALLE 472 VOETBALPLAATJES!

58




sv Spakenburg  

sv Spakenburg Verzamelalbum