Page 1

S.V. Soccer Boys Seizoen 2013-2014

Norbert Hefti

D-Selectie

C3

Meisjes B-Junioren

Zaterdag 1

ctie A1 & A2 Sele

Mart van Dam Aileen de Jong

Michiel Bos Aziz Ben Cha mach

jter Pascal de Rui

E1

D-Selectie

Mini F-Pupillen

G-Team

Dames 1

Voetbalplaatjes verzamelalbum

Cas van Meggelen

Wer Jopie de

k

Dezziderio da Silva

Jorrit Dik

Maura van

der Mee r


DEZE ACTIE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR


Beste spaarder van Soccer Boys, Met trots presenteren wij samen met jouw club het prachtige verzamelalbum van Soccer Boys. In dit album komen jij en je voetbalvrienden centraal te staan. Welke voetballer droomt er niet van om zichzelf op een heus voetbalplaatje te hebben en alle teamgenoten en spelers van je eigen favoriete club, Soccer Boys, te kunnen sparen? Met dit fraaie album heb je bovendien een mooie herinnering aan je tijd bij Soccer Boys met alle sportieve hoogtepunten en mooie vriendschappen. De actie start op maandag 28 oktober en eindigt op woensdag 11 december 2013. Je spaart de komende weken per 10 euro aan boodschappen en/of speciale actieproducten een setje van 6 unieke voetbalplaatjes. Vraag aan je familie, buren en kennissen om je te helpen sparen. Op deze wijze wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet. Hierbij wil ik ook gebruik maken om iedereen die heeft meegewerkt aan dit project te bedanken. Wat heeft jullie vereniging een geweldig team enthousiaste vrijwilligers! Ik ben ervan overtuigd dat deze unieke actie tussen Soccer Boys en Jumbo Norbert Hefti een fraai verzamelalbum heeft opgeleverd, waarvan alle spaarders nog lang kunnen genieten. Ik wens iedereen dan ook veel spaarplezier toe!

Beste vrienden en vriendinnen van Soccer Boys,

Voor jullie ligt het eerste voetbalplaatjesalbum uit de geschiedenis van Soccer Boys. Met dit album kunnen jullie dankzij sponsor Jumbo Norbert Hefti voetbalplaatjes sparen van onze jeugdleden en van de seniorenteams. Een leuk album dat ook over jaren nog leuk zal zijn. Soccer Boys hoeft als club geen echte introductie. We zijn een actieve en springlevende club met haar wortels in de Bleiswijkse gemeenschap. Wat we met onze vrijwilligers bereiken is fantastisch. Week in week uit slagen we er met elkaar in om zo’n 50 voetbalwedstrijden te spelen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn vele trainers, leiders, scheidsrechters en coÜrdinatoren nodig. Maar dat is uiteraard niet alles. Wat dacht je van de inzet van vrijwilligers voor het op orde houden van de accommodatie, de schoonmaakploeg en de barploeg. Petje af voor iedereen die zich voor de club inzet. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de club draaiende te houden. Naast de reguliere voetbalwedstrijden worden er binnen de club vele andere activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan de jeugdtoernooien, het 6x6-toernooi op Hemelvaartsdag, het bedrijventoernooi met 17 teams, de Hoekjesfeesten voor de jeugd van Bleiswijk, het jaarlijkse carnaval in samenwerking met de Otterrotters, de klaverjasavonden en natuurlijk het geweldige feest op Koninginnedag. Kortom, Soccer Boys is een belangrijke factor in het sociale leven van Bleiswijk. En dit alles is gerealiseerd, het kan niet genoeg worden gezegd, dankzij de geweldige inzet van vele vrijwilligers. Tot slot een woord van dank richting Norbert Hefti die dit voetbalplaatjesalbum als supermarktondernemer van Jumbo mogelijk heeft gemaakt. Daarnaast zij we heel blij met de samenwerking met onze andere sponsoren die Soccer Boys zien om de naamsbekendheid van hun bedrijf te vergroten of die sponsoring zien als onderdeel van maatschappelijke betrokkenheid en op die manier hun steentje bijdragen aan het draaiend houden van de club. Veel plezier met dit voetbalplaatjesalbum. Ik weet zeker dat hier de 1e elftal spelers van de toekomst in staan.

Met sportieve groet, Het gehele Jumbo-team van Vera en Norbert Hefti jumbo.norberthefti.5 Norbert Hefti

Leo Moerman voorzitter S.V. Soccer Boys

Norbert Hefti

JumboNorbertHefti

3 3


S.V. SOCCER BOYS

WERD OP 2 MEI 1960 TE BLEISWIJK OPGERICHT

Een jaar later werd met 4 senioren en 4 junioren elftallen gestart op een nieuw aangelegd veld gelegen aan de Sportlaan. De vereniging groeide gestaag en in 1972 vond de verhuizing plaats naar het Sportpark Merenveld, waar nog steeds onze activiteiten plaatsvinden.

Vanaf de verhuizing naar het sportpark Merenveld is voortdurend veel energie in de accommodatie gestoken. Zo werd het clubgebouw uitgebreid en gemoderniseerd, met als hoogtepunt de renovatie en uitbreiding van de kantine in 1993. In 1997 werden de kleedkamers geheel vernieuwd en in 2000 zijn nieuwe kleedkamers met daarbovenop een tribune voor 240 toeschouwers in gebruik genomen. In 2004 werd door de gemeente op het trainingsveld een kunstgrasveld aangelegd dat op 15 oktober oďŹƒcieel in gebruik werd genomen. Dit veld wordt niet alleen voor trainingen gebruikt, maar ook voor het spelen van oefenwedstrijden en de lagere teams spelen ook competitiewedstrijden op het kunstgras. In 2009 werden 8 nieuwe kleedkamers, een ďŹ tnessruimte en opslagruimtes in gebruik genomen.

1961 Aftrap 1e wedstrijd

Opening kantine, Sportpark Merenveld

Sportlaan

In juni 2013 zijn we opnieuw aan de slag gegaan onze kantine volledig te renoveren. Naar verwachting wordt deze voor aanvang van het seizoen in gebruik genomen. Vele vrijwilligers hebben aan de diverse verbouwingen en uitbreidingen hun steentje bijgedragen.

4


Op het sportieve vlak kan iedereen bij ons terecht. Van prestatievoetbal bij de jeugd en senioren tot aan recreatief voetbal op zaterdag en zondag. En uiteraard hebben we de partijtjes 7x7 op zondagmorgen waar een groep van ca. 30 voetballiefhebbers onderling een balletje trapt. En wil je wel bezig zijn, maar kun je niet meer voetballen, dan is het fluiten van wedstrijden een ideale manier om toch in beweging te zijn en aan de andere kant ook bij de club te horen.

De vereniging bestaat thans uit: Zaterdagafdeling, 8 teams en een veteranenteam, het 1e team spelend in de 3e klasse B West II Zondagafdeling, 4 teams, de teams spelen recreatief voetbal Zondag 7-tegen-7 Damesafdeling , 2 teams en meisjesafdeling, 2 teams Jeugd afdeling, met 3 A-teams, 3 B-teams, 4 C-teams, 4 D-teams, 8 E-teams, 6 F-teams, 1 G-Team en Mini F

De club is momenteel met circa 750 spelende leden, waarvan ruim 500 jeugdleden, een bloeiende en gezonde voetbalvereniging. In totaal komen wij met 48 teams in competitieverband uit, waarvan 33 jeugdteams.

Jeugdbeleid Onze belangrijkste pijler is het jeugdbeleid. Ons streven is er voortdurend op gericht trainers aan te stellen die volgens onze normen en waarden de jeugd opleiden en begeleiden. Kwaliteit van het trainerskorps achten wij van het grootste belang voor een succesvolle toekomst. Soccer Boys heeft de ambitie met haar elftallen zo hoog mogelijk te spelen, maar wil dit langs de weg der geleidelijkheid, met oog voor de lange termijn, bereiken. Het streven is de eigen jeugd maximaal in te passen in de hoogste teams. Positief gedrag en inzet van de jeugd worden gewaardeerd en gehonoreerd. In dit kader past dat iedere week een Pupil van de week wordt gekozen, dat ieder jaar de Pupil van het Jaartrofee wordt uitgereikt en dat jaarlijks de Fair Play cup gaat naar het sportiefste junioren- en pupillenteam. Afgelopen maanden is er door een commissie hard gewerkt aan het tot stand brengen van een statuut Normen en Waarden. Dat statuut heeft eind mei het daglicht gezien. Het statuut staat op de site van de club. In het statuut staat beschreven hoe we vinden dat we met elkaar en elkaars spullen moeten omgaan. Een belangrijke stap voorwaarts om het spelletje leuk te houden, maar ook de sfeer. Respect staat daarbij voorop.

“Medische” begeleiding van spelers Als voetbalvereniging levert Soccer Boys een belangrijk bijdrage aan de lichamelijke opvoeding van sporters. Daarom zijn wij van mening dat dit op een verantwoorde manier moet gebeuren met een goede medische begeleiding. Vanuit deze gedachten wordt er gedurende het hele seizoen hard gewerkt aan blessurepreventie, verbetering van de mobiliteit, conditie en looptechniek, kortom een goede lichamelijke verzorging van iedere speler.

6 6


Vrijwilligers De vrijwilligers nemen een prominente plaats in binnen onze vereniging. De grote hoeveelheid werk die door hen moet worden verricht is onmisbaar voor de continuïteit van onze vereniging. Zo wordt de kantine door vrijwilligers bemand en worden zij ingeschakeld bij allerlei zaken als onderhoud van de kantine, kleedkamers en de tribune. De kantine van Soccer Boys is door de jaren heen een sportief ontmoetingspunt voor jong en oud. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers kon de club de afgelopen jaren groeien en bloeien. Soccer Boys heeft niet alleen een grote groep vrijwilligers en met ’t Hoekje veel jonge spelers die actief zijn met het draaien van bardiensten en het organiseren van allerlei feesten en evenementen. De sterke groei van de laatste jaren is gelukkig niet ten koste is gegaan van de gezelligheid en saamhorigheid. Soccer Boys vervult een belangrijke rol in de Bleiswijkse samenleving, bijvoorbeeld tijdens de avondvierdaagse, carnaval en het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi en het Bedrijvenvoetbaltoernooi. Deze zomer is het een hete zomer geweest, niet alleen qua temperatuur. De zware klus die door een groep vrijwilligers is uitgevoerd in de vorm van de kantinerenovatie. Onze kantine was aan renovatie toe. Dat is grondig aangepakt en heeft geresulteerd in een prachtige kantine met een prima uitstraling waar we weer lang mee vooruit kunnen. Ook langs deze weg veel dank voor de vrijwilligers die zich hebben ingezet om de klus te klaren. “Veel handen maken zwaar werk licht” ging ook hier weer op.

De toekomst Soccer Boys is een vereniging waarin niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten teamwork belangrijker is dan eigenbelang. Ondanks dat de economische omstandigheden niet optimaal zijn, zien we dankzij de inzet van de sponsorcommissie dat het aantal sponsoren op peil blijft. Een woord van dank richting onze Business Vrienden die het op zich hebben genomen om via financiële ondersteuning het selectievoetbal binnen onze club naar een hoger plan te trekken. Ons vlaggenschip heeft nu 2 jaar achter elkaar promotie naar de 2e klasse op een haar na gemist. Dit seizoen is wederom alles op promotie gericht. Onze belangrijkste uitdaging is dat wij de komende jaren kunnen steunen op de clubliefde van onze vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken. Om verder te bouwen aan de toekomst van Soccer Boys, een vereniging waar spelplezier en sportiviteit de sleutelwoorden zijn.

’t Hoekje Vanaf dag één heeft ’t Hoekje bewezen dat het een belangrijke rol speelt binnen de Soccer Boys. De afgelopen jaren heeft ’t Hoekje zich zelfs gevormd tot een evenementencommissie, waar men met het organiseren van evenementen binnen de voetbalvereniging en zelfs binnen de gemeente niet meer omheen kan. Denk bijvoorbeeld aan: Koninginnedag/Koningsdag@Bleiswijk, 6x6-Toernooi, Voetbalquiz, ’t Hoekje On Tour en vergeet ook de welbekende voetbalfeesten niet! Nieuwsgierig hoe ’t Hoekje feest viert? Like dan onze Facebookpagina en feest een keer met ons mee! En onthoud; met ’t Hoekje is het altijd feest!

thoekje.bleiswijk

7 7


Zaterdag 1

Zaterdag 1

Stefan van den Berg

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Sebastiaan van Beek

Mitchel van den Bosch

Laurens van der Laan

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Bradley Hulst

Sander van de Ruijtenbeek

Kevin Straver

Zaterdag 1

Zaterdag 1

8 8

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Wessel Duijvesteijn

Rick Ammerlaan

Martijn Helmendach

Reinier van der Houwen

Aziz Ben Chamach

Erik van der Kaden

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Steven van Aalst

Raymond van Rijn


Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1, Leider

Zaterdag 1, Leider

Zaterdag 1, Trainer

Zaterdag 1

Zaterdag 1, Verzorger

Zaterdag 1, Ass. Scheidsrechter

Zaterdag 1, Keeperstrainer

Zaterdag 1, Trainer Stag.

Zaterdag 2, Ass. Scheidsrechter

Zaterdag 2, Trainer

Zaterdag 2, Trainer

Zaterdag 1, Gastvrouw

Arjan van der Elst

RenĂŠ Stormbroek

Jacques de Wildt

Gerda van de Ruijtenbeek

Hans Leidelmeijer

Andre Groos Wim Meijer Tim van Aalst

Geert van den Berg Gerard van der Kolk Renato Dijksterhuis Wim Sangers

Cor van Egmond Elliott Schoovers Marc Termeulen Dave van der Steen

9 9


Dames 1

Dames 1

Dames 1

DaniĂŤlle van Beek

Karlijn van Beekum

Dames 1

Bianca van den Bulk

Dames 1

Isabelle van den Bosch

JoĂŤlle van den Berg

Dames 1

Dames 1

10 10

Elisabeth van Egmond

Iris Krijgsman

Dames 1

Lieke van den Berge

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Tessa Hordijk

Suzanne Helmendach


Dames 1, Trainer & Leider

Michella van Popering

Maura van der Meer

Dames 1, Trainer & Leider

Dames 1

Dames 1

Marleen Kouwenhoven

Kim Bross

Dames 1

DesirĂŠe in ‘t Veen

Maaike de Lange

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Sanne Lubbers

Dames 1

Dames 1

Marissa Hoogenboom

Ed van den Bulk

Aad de Groot

11 11


Elke dag starten in een frisse omgeving? een schoon kantoor / werkplek een schoon lokaal een schone winkelruimte schone ruiten en gevels

! n a k ...dat oo r v p o t c a t n o Neem c er te: off e d n e jv i l een vrijb 010 52 101 44 info@glazenwasserij-pad.nl www.glazenwasserij-pad.nl

glasbewassing

|

tucker 速 pole

|

gevelreiniging

|

schoonmaak

|

spinnenbestrijding


“Kansen moet je

pakken” Iedere dag weer! Ondernemen is topsport. Of u nu internationaal of lokaal onderneemt. Voor de mooiste resultaten is een goede balans tussen werk en privé van essentieel belang. Voor veel ondernemers vormt een actief sportleven of het bezoeken van een voetbalwedstrijd een bron van ontspanning. Een uitlaatklep, die zorgt voor nieuwe inspiratie. Flynth begrijpt dat en sponsort daarom Soccer Boys. Hoefweg 205a, 2665 LB Bleiswijk, T (010) 529 33 00, www.flynth.nl

Ondernemen inspireert.


A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

Nordin Ypeij

Jordy Hermes

A1 & A2 Selectie

Guido Nieborg

A1 & A2 Selectie

Joost Neeleman

Jeroen Dik

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

14 14

Daniel van Baalen

Pieter Ammerlaan

A1 & A2 Selectie

Floris van der Laan

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

Jort van Dijk

Bart van der Pijl


A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

Thiemo Kerklaan

Luuk de Goeij

Tjeerd te Duits

Kader Diop

Roel Bos Rolf van den Berg Martijn van den Berg Jesper de Vroed

George Termeulen Matthijs Pontier

15 15


A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

A1 & A2 Selectie

16 16

Pascal de Ruijter

Moussa Aarouss

Cas Veldman Christian Teerds Justin van Santen Kerim Kocak

Rick Hendriks

Dion Zeelenberg

Koen Keuzenkamp Kenneth Kerver


A1 & A2 Selectie, Hoofdtrainer

Robert Linthorst

A1 & A2 Selectie, Leider A1

A1 & A2 Selectie, Leider A1

A1 & A2 Selectie, Trainer

A1 & A2 Selectie, Trainer

A1 & A2 Selectie, Leider A2

A1 & A2 Selectie, Leider A2

A1 & A2 Selectie, Leider A2

A1 & A2 Selectie, Leider A1

John Ammerlaan

Peter van Baalen

Anton Nieborg

Arjan van Santen

William Hermes Geert van den Berg Martijn van Harten

Twan Zeelenberg

17 17


A3

Joost de Goeij

Bauke Jorna

Michel Pieters

A3

A3

Patrick Lenaerts

A3

A3

A3

18 18

Sven Hollander

Kai Hollander

A3

Pim Kleijweg

Kevin Haakman

A3

A3

Patrick van den Bosch

A3

A3

A3

Sjoerd Janssen

Marc van Rijn


A3, Leider

Jan Haakman

Kasper de Vos

A3, Leider

A3, Leider

A3, Trainer

Jaap Jan Kuijper

Jordie Verbakel

A3

Robin Sonneveld

A3

A3

A3

Donny van Rijs

Peter Lenaerts

Erna Pieters

19 19


B1

B1

Teamsupporter

Tim de Koning

B1

Levi van der Noordt

B1

Mels Kerklaan

Jordan Ferrol

B1

B1

20 20

Tim van Dam

Olaf Bross

B1

Colin Holgen

B1

B1

B1

Raoul Blok

Luc Putman


B1, Leider

Stefan Brion

Dylan Vollebregt

B1, Leider

B1, Trainer

B1

Rafael van der Wulp

Max van Uffelen

B1

Marnix van der Sande

B1

B1

B1

Mats van Ruler

Edwin Putman

Gilbert Blok

21 21


B2

Olga Canta

Sjoerd Hendriks

Hidde Jorna

B2

B2

Mark van ‘t Hof

B2

B2

B2

22 22

Rowdy Bross

Martijn van den Bosch

B2

Kelvin Hermes

Simon van Beekum

B2

B2

Marius Blom

B2

B2

B2

Jordy de Koning

Jamie Kindt


B2, Leider Reserve

Marco Blom

Faisal Manawi

B2, Leider

B2, Leider

B2, Trainer

Patrick de Bie

Brian Straver

B2

Wessel Sonneveld

B2

B2

B2

Rick Overeinder

Sela Canta

John Overeinder

23 23


B3

B3

Sem Nfumu-Toto

B3

Jeremy van Leeuwen

B3

Dominiek Jonker

Hendrik Breugem

B3

B3

24

Nevin Boudewijns

Chiel Geluk

B3

Niels Holdert

B3

B3

B3

Lucas de Bruin

Jean-Paul Pinas


B3, Leider

Gilbert Blok

Wessel Janssen

B3, Leider

B3, Trainer

B3, Trainer

Patrick de Bie

Sam Brinkers

B3

Frank van Schie

B3

B3

B3

Jesse van Woggelum

Michel Boudewijns

Arnold Janssen

25 25


Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

26 26

Lise Hoofs

Monique Haakman

Rosemarijn Graafland

Lois Dubois

Alyssa Broekhuizen Kirsten Bakker Rozemarijn Rouw


Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren, Trainer & Leider

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Meisjes B-Junioren

Patrick de Jong

Jacqueline de Groot

RenĂŠe Veenman

Dorien Oostdijk

Mirjam de Jong Aileen de Jong

27 27


C1

Dylan Broekhuizen

Thom Hoenderop

Kent van Ruler

C1

C1

Joran Horzelenberg

C1

C1

C1

28 28

Kevin van Herk

Eddy Antonio

C1

Ruben de Hoog

Mike van der Burg

C1

C1

Matthijs Fieten

C1

C1

C1

Maarten van der Schoor

Derk Sonneveld


C1, Leider

Jeffrey Moerman

DaniĂŤl van der Wulp

C1, Leider

C1, Trainer

C1, Trainer

William Gravesteijn

Ruben van den Bosch

C1

Xander Verbeek

C1

C1

C1

Mathijs Teerds

Patrick van der Wulp

Peter de Hoog

29 29


C2

C2

C2

David-Phillip van der Knaap

Luca van Baaren

C2

Thom Koorevaar

C2

Hicham El Aarroudi

Noah Disseldorp

C2

C2

30 30

Bob van Deursen

Marwan Bouzian

C2

Guido van Driel

C2

C2

C2

Marx den Besten

Sander Koppe


C2, Leider

Jeffrey Moerman

Niels Wooning

C2, Leider

C2, Trainer

C2, Trainer

William Gravesteijn

Bennie de Witte

C2

Fabio in ‘t Veen

C2

C2

C2

Julian Kras

Mark Disseldorp

Richard van Driel

31 31


C3

C3

C3

Bram de Jong

Nigel Bross

C3

Simon van der Knaap

C3

Freek van der Klugt

Jesse Koelemij

C3

C3

32 32

Koen van der Ham

Mattia Cavazza

C3

Quint Kerklaan

C3

C3

C3

Mike de Bruin

Harun Kocak


C3, Leider

Jesse van der Noordt

Henk Dammes

C3, Leider

C3, Trainer

C3

Michiel Bos

Stephan Post

C3

Dustin Schreur

C3

C3

C3

Max Lagendijk

Peter Kerklaan

Ron Schreur

33 33


C4

Martijn Brandhorst

C4

Tom Blankestijn

C4

C4

34 34

Vince Bakker

Rolf Lambie

C4

Hugo van Beurden

C4

C4

C4

Amed Nabizadeh

Nils Dubois


Mathijs van der Starre

Jesse van der Noordt

C4, Leider

C4, Trainer

Sietse Zijlstra

C4

Adjay Orie

C4

C4

Lloyd van Winden

C4

C4

Twan Hofman

Wilfred van Winden

35 35


Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

36 36

Merel Ockenburg

Chantal de Jong

Tatum Bross Charlotte Fieten Kim Houweling Anthara Bik

Louise Boot

Melissa van den Bosch

Judith van Beekum Lotte van Dijk


Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren

Meisjes C-Junioren, Leider

Meisjes C-Junioren, Leider

Meisjes C-Junioren, Trainer

Meisjes C-Junioren

Leo van Beekum

Marco Bik

Eric van den Bulk

Annelot van Cappelle

Dena van der Noordt Demi Kraai Kelsey Groenendijk Tessa Wooning

Shanne Duijndam Evelien Roelse

37 37


D-Selectie

D-Selectie

D-Selectie

D-Selectie

Teamsupporter

Jelle Burger

Niels Verbeek

D-Selectie

Sam Claasz Coockson

D-Selectie

Dezziderio da Silva

Jochem Fieten

D-Selectie

D-Selectie

38 38

Pim Koolen

Mart van Dam

D-Selectie

Bas Blankert

D-Selectie

D-Selectie

D-Selectie

Brandon Cordromp

Tom Bakkes

Brett Taument


D-Selectie D-Selectie

Justin Bosch

Jeronimo Boxma Favaron

D-Selectie

D-Selectie

D-Selectie

Jop Kruijs

Lucas Boot

D-Selectie

Gino Zeelenberg

D-Selectie

Jort Broekhuijsen

Zakaria Aarouss

D-Selectie

D-Selectie

Raymond Schenk

D-Selectie

D-Selectie

Jorren Plugge

Daan Moerman

Cas van Ockenburg

39 39


D-Selectie (vervolg)

Frenk Smaal

Bram Verbeek

Jeroen van der Wansem

Keeperstrainer D

D-Selectie, Leider

Patrick Plugge

D-Selectie, Leider

D-Selectie, Leider

D-Selectie, Leider

40 40

Richard Broekhuijsen

Marcel verhagen

D-Selectie, Leider

Gerdine van Koppen

Jens Touber

D-Selectie, Trainer

D-Selectie, Trainer

Jon Yntema

D-Selectie

D-Selectie

D-Selectie

Niels van der Schoor

Dennis den Hertog


DEZE ACTIE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR


D3

D3

Odin Ruijgrok

D3

Sander van Herk

Max Blanken

D3

42 42

D3

D3

Florian Cascino

Pieter van Beurden

D3

Joey Beernink

D3

D3

D3

Joey Baynton

Tom Karreman

Filip Limpens


Damon van der Slik

Joep van den Bosch

D3, Leider

D3, Leider

D3, Trainer

Frans van Ginneken

D3

Jasper van den Bosch

Robert van der Stee

D3, Trainer

Marco Blom

D3

D3

D3

Lars Houweling

Marco Karreman

43 43


D4

Sem Roos

D4

D4

44 44

Tim Nooijen

Stefan de Bruin

Steven van den Bosch

D4

D4

Thomas van Duijvenbode

D4

Mohamed Aeraki

D4

D4

D4

Erik van Schie

Mika Ruijgrok


D4, Leider

Marco Blom

Rick Koole

D4, Leider

D4, Trainer

D4, Trainer

Frans van Ginneken

Stacey Kraai

D4

Dhruv Tikai

D4

D4

D4

Jarno Ruijgrok

Peter de Bruin

Ramon Tikai

45 45


E1

E1

E1

Jeroen Oldeman

Bob Blanken

E1, Trainer E1, Trainer & Leider

Kees Jan Bruil

Rick Ammerlaan

E1, Trainer

E1, Trainer

46 46

Jorrit Dik

Ties Koelemij

E1, Trainer

Raymond van Rijn

Richard Janson

E1

E1

E1

Jelle de Jong

Duke van der Hulst

E1

Noah Claasz Coockson

E1

E1

E1

Jeremy Brinkers

Ruud van Ruler

Aad de Jong


E2

E2 E2

Lucas van der Knaap

Rick Kruijs

Ruud van Ruler

E2, Leider

E2, Trainer

E2

Levi Sawa-Punge

Tijn van der Ham

E2

Axel van der Klugt

E2

Niels van den Bosch

Ja誰r Foley

E2

E2

Johan Houweling

E2

E2

Bram van der Windt

Richard van der Windt

47 47


E3

E3

Nabil Rhawgi

E3, Leider

Bart van der Pijl

Amid Nabizadeh

E3, Leider

E3, Trainer

48

Jules Roeloffs

Denzel Robinson

E3

Jord Smaal

Youri Jansma

E3

E3

E3

Sami Rhawgi

Splinter Emmelot

E3

Anass Elberkani

E3

E3

E3

Sven van den Berg

Wouter Smaal


E4

E4, Trainer

Bjorn Schreur

Pascal de Ruijter

E4, Leider

E4, Leider

E4, Trainer

E4, Trainer

Bart van der Pijl

Michael van der Knaap

E4

Lars van Velde

E4

Milan Horzelenberg

E4

E4

Ron Schreur

E4

Bobbie Hoeve

Matthijs Koolhaas

Job Brinkers

Hady Al-Tamimi

E4

E4

Joep Burger

E4

Okke Jorna

E4

E4

E4

Jona de Haan

Ronald van Velde

Rene Hoeve

49 49


E5

E5

Gyano Jagmohansingh

E5

Arjan Koppe

E5, Leider

Guido Nieborg

Lorenzo de Ruiter

E5, Leider

E5, Trainer

50 50

Nick Nieuwlaat

Julian Lagendijk

E5

Twan Vollebregt

Daan Koole

E5

E5

E5

Olivier Koppe

Mees Hooijmans

E5

Max ter Haar

E5

E5

E5

Koen van den Bosch

Sjaak van den Bosch


E6

E6, Leider

Guido Nieborg

Neva Kurtschreutter

E6, Leider

E6, Trainer

E6

Carmen Visser

Sven Schrader

E6

Jesse Groot

Luuk de Bie

E6

E6

E6

Marijn van Duijvenbode

Yassin Afalah

E6

Bart Weijler

E6

E6

E6

Martijn de Jong

Marc de Bie

Sander Groot

51 51


E7

Teamsupporter

E7

Edmond Zweers

E7, Leider

Ivano van Aken

Kas Vogels

E7, Leider

E7

52 52

Lucas van Santen

Luc Nooijen

E7

Twan Wubben

Goreish Ahmed

E7

E7

E7

Maikel Nijmeijer

Delano van Aken

E7

Timo van Dijk

E7

E7

E7

Lucas Zweers

Wim van Santen


E8

E8 E8

Akshay Orie

DaniĂŤl Poot

E8, Leider

E8, Leider

E8

John Rutten

Justin van der Linden

E8

Bradley Neeleman

E8

LĂŠon de Rond

Safwaan Mahadi

E8

E8

Sam van der Meer Mohr

E8

E8

Jochem Vreugdenhil

Michael van der Linden

John Rutten

53 53


F1

Zuheib Mahadi Mohamed

Stijn Valkenburg

Ron Valkenburg

F1, Leider

F1, Trainer & Leider

Jacques Valkenburg

F1

F1

F1, Trainer

54 54

Jan Kraan

Cas van der Goes

F1

Sydney Valkenburg

Ravi van den Berg

F1

F1

Sydney Brinkers

F1

F1

F1

Millad Nabizadeh

Niels Valkenburg


F2

F2, Leider

Niels Valkenburg

Kamiel Scholten

F2, Leider

F2, Trainer

F2

Alan Gruszczynski

Joram Schneider

F2

Luke Schmitz

Stan van Klaveren

F2

F2

F2

Milan Pijpers

Kay Houweling

F2

Bilal Elbadaoui

F2

F2

F2

Koen Landewers

Niek Scholten

Martin van Klaveren

55 55


F3

F3

Dani Marcus

F3 F3, Leider

F3

56 56

Tom van den Bosch

Pepijn Mulder

Jonah Massaar

F3

F3

Lars Hommes

F3

F3

F3

Aiden van IJperen

Jilles Bos

Luuk Bogaert

Justin Hommes


F4

F4

Thomas van Bockel

F4, Leider

Yannick Sedoc

Bjรถrn Peters

F4, Leider

F4

F4

Eddie Ruijgt

Tim Houweling

F4

Tijmen Hooijmans

F4

F4

F4

Ralph Boonekamp

Marc Hooijmans

Marco Ruijgt

57 57


F5

Amin Azzouzi

Maurice Vermulm

Harold Jansma

F5, Leider

F5, Leider

Daine Valkenburg

F5

F5

F5

58 58

Ruben de Jong

Sven Jansma

F5

Stijn van den Berg

Luca van Dijck

F5

F5

Sam van Hurck

F5

F5

F5

Rodney Neeleman

George van Hurck


F6

F6

David Eland

Joep Muller

F6

F6

F6

Finn Valkenburg

F6

F6

Rowan in ‘t Veen

Tom van der Linden

Dion van der Velde

59 59


Mini F-Pupillen

Teamsupporter

Guillaume Sedoc

Mini F-Pupillen

Thijs Olierook

Stijn Moret

Mini F-Pupillen

60 60

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Calvin de Koning

Jelte Hogeboom

Mini F-Pupillen

Chris Gorsira

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Sep Adegeest

Lars Steentjes


Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen, Leider

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Mini F-Pupillen

Martijn Schmitz

Xavi Jansen

Senna van der Velden

Bjรถrn Schmitz

Mika Stork Nick Vollebregt Cas van Meggelen Ties Visser

61 61


G-Team

G-Team

G-Team

Sven van der Meij

Juan Boxma

G-Team

Liam de Waele

G-Team

Wouter Hazekamp

Dennis Hazekamp

G-Team

G-Team

62 62

Joeri van Gendt

Jorg Cederhout

G-Team

Danny Phan

G-Team

G-Team

G-Team

Nilanka Koornneef

Marcel van der Knaap


Jacco Koornneef

G-Team, Leider

Jopie de Werk

Ruben Stolze

G-Team, Trainer

G-Team

G-Team

Victor Dekker

Joost Vermeulen

G-Team

Dave Sebel

G-Team

G-Team

G-Team

John van der Knaap

Frank Cederhout

63 63


Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

64 64

Ben Vis

Siem Prins

Aad de Groot

Jan Ruijgrok

Jaap Luijendijk Leo Moerman Kees Jan van Deursen


Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Bouwploeg kantine

Anneke van Rijn

Coby Duijvesteijn

Koos Kraaijenbos

Jeroen de Veld

Johan de Haan Jan Heeringa Richard Burger

65 65


Teamplaatjes

Zaterdag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 3

Zaterdag 2

Zaterdag 4

Zaterdag 3

Zaterdag 4

Zaterdag 5

Zaterdag 4

Zaterdag 6

66 66

Zaterdag 5

Zaterdag 5

Zaterdag 6

Zaterdag 6

Zaterdag 3

Zaterdag 8

Zaterdag 8

Zaterdag 8


Teamsupporter Zondag 3

Zaterdag Veteranen

Zaterdag Veteranen

7-tegen-7

Zaterdag Veteranen

Zondag 1

Zondag 1

7-tegen-7

Zondag 2

Zondag 1

Zondag 3

Zondag 2

Zondag 2

Zondag 3

Zondag 3

7-tegen-7

Dames 2

Dames 2

Dames 2 67 67


SPAAROVERZICHT Spaar alle 562 voetbalplaatjes! Jumbo Norbert Hefti Ondernemers Zaterdag 1 Steven van Aalst Aziz Ben Chamach Reinier van der Houwen Erik van der Kaden Wessel Duijvesteijn Kevin Straver Sander van de Ruijtenbeek Rick Ammerlaan Sebastiaan van Beek Stefan van den Berg Mitchel van den Bosch Martijn Helmendach Bradley Hulst Laurens van der Laan Raymond van Rijn Dave van der Steen Marc Termeulen Elliott Schoovers Cor van Egmond Wim Sangers Renato Dijksterhuis Gerard van der Kolk Geert van den Berg Tim van Aalst Wim Meijer Andre Groos Hans Leidelmeijer Gerda van de Ruijtenbeek Jacques de Wildt René Stormbroek Arjan van der Elst Dames 1 Daniëlle van Beek Karlijn van Beekum Tessa Hordijk Iris Krijgsman Elisabeth van Egmond Joëlle van den Berg Lieke van den Berge Isabelle van den Bosch Bianca van den Bulk Suzanne Helmendach Marissa Hoogenboom Maaike de Lange Sanne Lubbers Desirée in ‘t Veen Kim Bross Maura van der Meer Marleen Kouwenhoven Michella van Popering Ed van den Bulk Aad de Groot A1 & A2 Selectie Nordin Ypeij Jordy Hermes Jort van Dijk Pieter Ammerlaan Daniel van Baalen Jeroen Dik Floris van der Laan Joost Neeleman Guido Nieborg Bart van der Pijl Matthijs Pontier George Termeulen Jesper de Vroed Martijn van den Berg Rolf van den Berg Roel Bos Kader Diop Tjeerd te Duits

68

Luuk de Goeij Thiemo Kerklaan Kenneth Kerver Koen Keuzenkamp Kerim Kocak Justin van Santen Christian Teerds Cas Veldman Dion Zeelenberg Rick Hendriks Moussa Aarouss Pascal de Ruijter Robert Linthorst Twan Zeelenberg Martijn van Harten Geert van den Berg William Hermes Arjan van Santen Anton Nieborg Peter van Baalen John Ammerlaan A3 Sjoerd Janssen Joost de Goeij Kevin Haakman Patrick van den Bosch Kai Hollander Sven Hollander Bauke Jorna Pim Kleijweg Patrick Lenaerts Michel Pieters Marc van Rijn Donny van Rijs Robin Sonneveld Jordie Verbakel Kasper de Vos Jaap Jan Kuijper Jan Haakman Peter Lenaerts Erna Pieters B1 Tim de Koning Raoul Blok Olaf Bross Tim van Dam Jordan Ferrol Colin Holgen Mels Kerklaan Levi van der Noordt Luc Putman Mats van Ruler Marnix van der Sande Max van Uffelen Dylan Vollebregt Rafael van der Wulp Stefan Brion Edwin Putman Gilbert Blok B2 Jordy de Koning Olga Canta Simon van Beekum Marius Blom Martijn van den Bosch Rowdy Bross Sjoerd Hendriks Kelvin Hermes Mark van ‘t Hof Hidde Jorna Jamie Kindt Rick Overeinder Wessel Sonneveld Brian Straver

Faisal Manawi Patrick de Bie Marco Blom Sela Canta John Overeinder B3 Sem Nfumu-Toto Lucas de Bruin Chiel Geluk Nevin Boudewijns Hendrik Breugem Niels Holdert Dominiek Jonker Jeremy van Leeuwen Jean-Paul Pinas Jesse van Woggelum Frank van Schie Sam Brinkers Wessel Janssen Patrick de Bie Gilbert Blok Michel Boudewijns Arnold Janssen Meisjes B-Junioren Rozemarijn Rouw Kirsten Bakker Alyssa Broekhuizen Lois Dubois Rosemarijn Graafland Monique Haakman Lise Hoofs Aileen de Jong Mirjam de Jong Dorien Oostdijk Renée Veenman Jacqueline de Groot Patrick de Jong C1 Maarten van der Schoor Dylan Broekhuizen Mike van der Burg Matthijs Fieten Eddy Antonio Kevin van Herk Thom Hoenderop Ruben de Hoog Joran Horzelenberg Kent van Ruler Derk Sonneveld Mathijs Teerds Xander Verbeek Ruben van den Bosch Daniël van der Wulp William Gravesteijn Jeffrey Moerman Patrick van der Wulp Peter de Hoog C2 David-Phillip van der Knaap Luca van Baaren Marx den Besten Marwan Bouzian Bob van Deursen Noah Disseldorp Guido van Driel Hicham El Aarroudi Thom Koorevaar Sander Koppe Julian Kras Fabio in ‘t Veen Bennie de Witte Niels Wooning William Gravesteijn

Jeffrey Moerman Mark Disseldorp Richard van Driel C3 Bram de Jong Nigel Bross Mike de Bruin Mattia Cavazza Koen van der Ham Jesse Koelemij Quint Kerklaan Freek van der Klugt Simon van der Knaap Harun Kocak Max Lagendijk Dustin Schreur Stephan Post Henk Dammes Michiel Bos Jesse van der Noordt Peter Kerklaan Ron Schreur C4 Amed Nabizadeh Rolf Lambie Vince Bakker Hugo van Beurden Tom Blankestijn Martijn Brandhorst Nils Dubois Twan Hofman Adjay Orie Mathijs van der Starre Lloyd van Winden Sietse Zijlstra Jesse van der Noordt Wilfred van Winden Meisjes C-Junioren Lotte van Dijk Judith van Beekum Anthara Bik Kim Houweling Charlotte Fieten Tatum Bross Melissa van den Bosch Louise Boot Chantal de Jong Merel Ockenburg Evelien Roelse Shanne Duijndam Tessa Wooning Kelsey Groenendijk Demi Kraai Dena van der Noordt Annelot van Cappelle Eric van den Bulk Marco Bik Leo van Beekum D-Selectie Jelle Burger Niels Verbeek Tom Bakkes Brandon Cordromp Mart van Dam Pim Koolen Jochem Fieten Bas Blankert Dezziderio da Silva Sam Claasz Coockson Brett Taument Jorren Plugge Zakaria Aarouss Lucas Boot


Raymond Schenk Gino Zeelenberg Justin Bosch Jeronimo Boxma Favaron Jort Broekhuijsen Jop Kruijs Daan Moerman Cas van Ockenburg Niels van der Schoor Frenk Smaal Jens Touber Jon Yntema Marcel verhagen Richard Broekhuijsen Bram Verbeek Gerdine van Koppen Patrick Plugge Jeroen van der Wansem Dennis den Hertog D3 Odin Ruijgrok Joey Baynton Joey Beernink Pieter van Beurden Max Blanken Florian Cascino Sander van Herk Tom Karreman Filip Limpens Lars Houweling Robert van der Stee Jasper van den Bosch Damon van der Slik Marco Blom Frans van Ginneken Joep van den Bosch Marco Karreman D4 Erik van Schie Mohamed Aeraki Steven van den Bosch Stefan de Bruin Thomas van Duijvenbode Tim Nooijen Sem Roos Mika Ruijgrok Jarno Ruijgrok Dhruv Tikai Stacey Kraai Rick Koole Frans van Ginneken Marco Blom Peter de Bruin Ramon Tikai E1 Jeroen Oldeman Bob Blanken Jeremy Brinkers Noah Claasz Coockson Duke van der Hulst Richard Janson Jelle de Jong Ties Koelemij Jorrit Dik Rick Ammerlaan Raymond van Rijn Kees Jan Bruil Ruud van Ruler Aad de Jong E2 Bram van der Windt Jaïr Foley Tijn van der Ham Johan Houweling Axel van der Klugt Lucas van der Knaap Rick Kruijs Niels van den Bosch Levi Sawa-Punge Ruud van Ruler Richard van der Windt E3 Sven van den Berg Anass Elberkani Splinter Emmelot

Youri Jansma Sami Rhawgi Denzel Robinson Jules Roeloffs Amid Nabizadeh Jord Smaal Bart van der Pijl Nabil Rhawgi Wouter Smaal E4 Jona de Haan Okke Jorna Hady Al-Tamimi Job Brinkers Joep Burger Bobbie Hoeve Milan Horzelenberg Michael van der Knaap Matthijs Koolhaas Lars van Velde Bjorn Schreur Pascal de Ruijter Ron Schreur Bart van der Pijl Ronald van Velde Rene Hoeve E5 Gyano Jagmohansingh Koen van den Bosch Max ter Haar Mees Hooijmans Daan Koole Olivier Koppe Julian Lagendijk Nick Nieuwlaat Lorenzo de Ruiter Twan Vollebregt Guido Nieborg Arjan Koppe Sjaak van den Bosch E6 Martijn de Jong Bart Weijler Yassin Afalah Luuk de Bie Marijn van Duijvenbode Jesse Groot Sven Schrader Neva Kurtschreutter Carmen Visser Guido Nieborg Marc de Bie Sander Groot E7 Lucas Zweers Timo van Dijk Delano van Aken Goreish Ahmed Maikel Nijmeijer Luc Nooijen Lucas van Santen Kas Vogels Twan Wubben Ivano van Aken Edmond Zweers Wim van Santen E8 Jochem Vreugdenhil Safwaan Mahadi Justin van der Linden Sam van der Meer Mohr Bradley Neeleman Akshay Orie Daniël Poot Léon de Rond John Rutten Michael van der Linden John Rutten F1 Millad Nabizadeh Zuheib Mahadi Mohamed Ravi van den Berg Sydney Brinkers Cas van der Goes

Jan Kraan Stijn Valkenburg Sydney Valkenburg Jacques Valkenburg Ron Valkenburg Niels Valkenburg

Wouter Hazekamp Liam de Waele Marcel van der Knaap John van der Knaap Dave Sebel Joost Vermeulen Ruben Stolze Victor Dekker Jopie de Werk Jacco Koornneef Frank Cederhout

F2 Koen Landewers Bilal Elbadaoui Kay Houweling Stan van Klaveren Milan Pijpers Luke Schmitz Joram Schneider Kamiel Scholten Alan Gruszczynski Niels Valkenburg Niek Scholten Martin van Klaveren F3 Dani Marcus Jilles Bos Aiden van IJperen Jonah Massaar Pepijn Mulder Lars Hommes Tom van den Bosch Luuk Bogaert Justin Hommes F4 Thomas van Bockel Ralph Boonekamp Tijmen Hooijmans Tim Houweling Björn Peters Eddie Ruijgt Yannick Sedoc Marc Hooijmans Marco Ruijgt

Bouwploeg kantine Kees Jan van Deursen Leo Moerman Jaap Luijendijk Jan Ruijgrok Aad de Groot Siem Prins Ben Vis Richard Burger Jan Heeringa Johan de Haan Jeroen de Veld Koos Kraaijenbos Coby Duijvesteijn Anneke van Rijn L

R

Teamplaatjes

Zaterdag 2 Zaterdag 3 Zaterdag 4 Zaterdag 5 Zaterdag 6 Zaterdag 8 Zaterdag Veteranen 7-tegen-7 Zondag 1 Zondag 2 Zondag 3 Dames 2

F5 Rodney Neeleman Amin Azzouzi Luca van Dijck Sam van Hurck Sven Jansma Ruben de Jong Maurice Vermulm Stijn van den Berg Daine Valkenburg Harold Jansma George van Hurck F6 Rowan in ‘t Veen Joep Muller Finn Valkenburg David Eland Tom van der Linden Dion van der Velde Mini F-Pupillen Sep Adegeest Chris Gorsira Jelte Hogeboom Stijn Moret Calvin de Koning Thijs Olierook Guillaume Sedoc Lars Steentjes Ties Visser Cas van Meggelen Nick Vollebregt Mika Stork Björn Schmitz Senna van der Velden Xavi Jansen Martijn Schmitz G-Team Sven van der Meij Juan Boxma Nilanka Koornneef Jorg Cederhout Joeri van Gendt Dennis Hazekamp Danny Phan

69 69


KINDERMENU EN EEN VROLIJKE BERENBEKER! Keuze uit: • Kroket of frikandel • 1/2 ribbetje • Kipnuggets • Stokje kipsaté • Kaassouflé • Visnuggets

Eetcafé Boedha Beer Hoefweg 163 Bleiswijk 010 - 522 51 51

www.primera.nl Primera Sandra Dorpstraat 35 2665 BG Bleiswijk Tel: 010-5218986

telecom & ICT zaken mobiele-, data- en voip- telecommunicatie


Kapsalon Simone’s Style Dorpsstraat 18/20 | 2665 BJ Bleiswijk 010 - 52 18 682 | www.simonesstyle.nl

ING ZONWERING ACTIE 15Meister ACTIE Meister QuickStep 2 2 % % m m 5 5 1 5 9 9 , , 0 0 1 1 f f E & MONDEGO AXIOS, SONATE & MONDEGO a a n gn g Simone’s Style steunt Soccer Boys, omdat er veel mensen plezier aan beleven en sporten gezond is

va laminaat ortivna k f motor inclusief motor laminaat- en houten vloeren tapijten - gordijnen

laminaat- en houten vloeren tapijten - gordijnen

zonneschermen

zonneschermen

horizontale jaloezien vertikale jaloezien

kortin

horizontale jaloezien vertikale jaloezien

rolgordijnen

rolgordijnen

vinyl

vinyl

pvc

pvc

sinds 1986 PLISSÉ  ROLGORDIJN HOUTEN VLOEREN  LAMINAAT PVC VLOEREN  VINYL  HORREN TAPIJT  BINNEN BUITENZONWERING GORDIJNEN  VITRAGE Tel. 010 521 69 04

Hoekeindseweg 142

Bleiswijk

sinds 1986


www.facebook.com/JumboNorbertHefti

     

Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur gesloten

Norbert Hefti                   

Soccer Boys  

Soccer Boys Voetbalplaatjes Verzamelalbum