Page 1


Laumen Z onneklaar! F ROLLUIKEN ZONWERING

unctioneel, solide én fraai. Dat zijn de eigentijdse eisen waaraan rolluiken en zonweringen moeten voldoen. Laumen is er door-en-door vertrouwd mee en vertaalt de wensen van iedere klant in duurzaam vakwerk dat gezien mag worden.

Aangename zonwering in en rond uw huis.

����������������������

Zonneklaar!

Showroom: Beitel 110a Heerlen Telefoon 045-5423848 www.laumen.nl

De ruime showroom van Laumen bv biedt bezoekers een ruimhartige keus uit de modernste rolluiken en zonweringen.


Voorwoord

Beste voetballiefhebbers,

Beste sportvriend(in),

De droom van iedere voetballer, jong en oud, is toch wel om op een voetbalplaatje te staan. Had jij zelf ooit gedacht dat jouw eigen foto zou verschijnen in een verzamelalbum? Waarschijnlijk niet, maar in samenwerking met SV Simpelveld wordt deze droom werkelijkheid voor alle leden van SV Simpveld.

Voor je ligt de eerste editie van het SV Simpelveld voetbalplaatjesalbum.

Het sparen kan nu beginnen. Wat is nu leuker dan je eigen voetbalplaatje te verzamelen of alle spelers van jouw team. Elk voetbalplaatje heeft wel iets unieks. Het is uiteraard de bedoeling dat iedere speler zijn of haar album vol krijgt. Tijdens de actie kan het voorkomen dat je dubbele voetbalplaatjes ontvangt of dat je net dat ene voetbalplaatje mist. Daarom wordt er door Plus Simpelveld en SV Simpelveld aan het einde van de actie nog een ruilmiddag georganiseerd. Hoe werkt de voetbalplaatjes actie? Vanaf 24 oktober 2011 krijg je bij iedere € 15,- aan boodschappen en/of bij speciale actieproducten een setje met de unieke voetbalplaatjes. Bij de kassa van Plus Simpelveld kun je een keuze maken van welke voetbalvereniging je de voetbalplaatjes wilt hebben. Je kunt alle plaatjes in dit mooie verzamelalbum plakken, wat samengesteld is door SV Simpelveld en Plus Simpelveld. Via deze weg wil ik alle mensen bedanken die meegewerkt hebben aan de totstandkoming van dit prachtige en unieke voetbal verzamelalbum.

In navolging van de landelijke actie met Eredivisieclubs, is SV Simpelveld in samenwerking met PLUS supermarkt Simpelveld voor het seizoen 2011/2012 een unieke voetbalplaatjesactie gestart. Wie droomt er als kind niet van om een bekende voetballer te worden en zijn of haar eigen voetbalplaatje te hebben? Dit is nu niet langer voor de selecte groep profvoetballers weggelegd, deze actie is een mooie gelegenheid om je eigen voetbalplaatje te sparen en met je eigen team lokaal bekend te worden. En wie weet, is je eerste SV Simpelveld-voetbalplaatje straks een collector’s item na een succesvolle voetbalcarrière. Naast alle voetbalteams en de clubhistorie staan in dit album ook onze sponsoren vermeld en hebben ook enkele van onze vrijwilligers hun eigen voetbalplaatje in dit album. Dit is voor ons als vereniging een mooie gelegenheid om op deze wijze SV Simpelveld te promoten bij een breder publiek. Met dank aan de PLUS supermarkt in Simpelveld presenteer ik dan ook met gepaste trots dit album over SV Simpelveld. Veel spaar- en leesplezier. Pieter Vliex Voorzitter SV Simpelveld

Heel veel spaarplezier, Plus Simpelveld Bedrijfsleider Mickey Veeger

3

Concept & productie Tomorrow, Rotterdam

info@tomorrow-mss.nl


‘Een club om trots op te zijn‘ 1919 – 1931 De oprichting van R.K.S.V.V. In juni 1919 werd op initiatief van Leo Lerschen en in aanwezigheid van de heren Jos Schrijen, Jack van Wersch, Conrad Haambeuckers, Sjer Nijssen, Wiel Bogman en Frans Strohlenberg in café Njissen-Brouwers in de Kloosterstraat (tegenwoordig restaurant “Le Chat Noir”) een voetbalvereniging opgericht: de Simpelveldse Voetbal Vereniging. In hetzelfde jaar werd er competitie gespeeld in de RKIVCB (Rooms Katholieke Interdiocesane Voetbal Competitie Bond oftwel “De Katholieke Bond) en zodoende kwam er automatisch Rooms-Katholiek voor S.V.V.

Het eerste veld bevond zich op de Henneberg. Dit lag ideaal gelegen in de kern van het dorp maar had één groot nadeel: het werd dwars doorsneden door een voetpad dat de Stampstraat verbond met de Oude Molen. Hierdoor werd er in 1921 al snel gekozen voor een nieuwe locatie namelijk de Paters op de Plaar. Echter ook hier was er geen lang verblijf. Aangezien er een seminarie was gevestigd met interne bewoners was de sportplaats regelmatig bezet met recreanten. Dit leidde regelmatig tot moeilijkheden als men wilde voetballen en dit had tot gevolg dat men hier maar één competie heeft gevoetbald waarna er verhuisd werd naar de Rolduckerweg achter boerderij Bleijlevens (tegenwoordig Sweyersgewanden). In het begin was er nog geen sprake van een kleedaccomodatie om maar te zwijgen over een kantine. Omkleden deden de voetballers thuis en voornamelijk als er gewonnen werd kon men de voetballers nog tot laat in de plaatselijke kroegen vinden, ongewassen en besmeurd zoals ze het voetbalveld hadden verlaten. De gekozen clubkleuren waren en zijn tot op de dag van vandaag geel-zwart gestreepte shirts en een zwarte broek. In het seizoen 1922/1923 was er al meteen sportief succes. In dat jaar werd R.K.S.V.V. namelijk kampioen in de 3de klasse RKIVCB Afd. Limburg en werd zodoende promotie afgedwongen naar de 2de klasse. 1931 – 1940 Van R.K.S.V.V. naar R.K.S.V.V. Willem IV In 1933 verhuisde de R.K.S.V.V. voor de zoveelste keer en ging weer spelen op het veld aan de Henneberg. In het seizoen 1934/1935 werd de vereniging voor de 2de keer in haar bestaan kampioen en promoveerde zodoende naar de 1ste klasse RKIVCB Afd. Limburg. In de winter van 1936 werd het zoveelste voet-

4

balveld in bezit genomen. Vanaf nu werd er gespeeld bij de Zusters van het Arme kind Jezus. Dit duurde echter slechts één seizoen waarna er weer verkast werd naar de Hulsberg. De vereniging kreeg een nieuw aanhangsel achter de naam R.K.S.V.V. namelijk Willem IV. Vanaf dat moment heette de vereniging dus officieel R.K.S.V.V. Willem IV. 1940 – 1946 De Oorlogsjaren Ten tijde van de invasie stonden er nog twee wedstrijden op het programma in seizoen 1939/1940. Intussen was de vereniging maar weer eens verhuisd. Het veld op de Hulsberg was intussen ingeruild voor de Nijswillerweg. Tijdens de oorlogsjaren vielen er zowaar twee kampioenschappen te vieren, in de seizoenen 1941/1942 en 1944/1945. De oorlogsjaren hebben voor R.K.S.V. Willem IV echter maar ten dele in het teken van voetbal gestaan. Voor een aantal personen binnen de vereniging waren er belangrijkere zaken tijdens de oorlog: “het verzet”. Een aanzienlijk deel van de bestuursleden van R.K.S.V.V. Willem IV waren lid van het verzet. 1946 – 1952 De fusie: van R.K.S.V.V. Willem IV naar R.K.V.V. Simpelveldse Boys Tijdens de koude winter van 1946/1947 fuseerde de R.K.S.V.V. Willem IV met de eerder afgesplitste V.V.S. De naam werd R.K.S.V.V. GeelZwart ’47 met als clubkleuren geel shirt en witte broek. Men ging spelen aan de Rolduckerweg. Na een paar weken kwam er echter het bericht van de KNVB dat men geen toestemming kreeg tot het voeren van de naam R.K.S.V.V. GeelZwart ’47. Aan het begin van het jaar had zich reeds een vereniging uit de Achterhoek met deze naam aangemeld. Na een onrustige ledenvergadering werd er gekozen voor de naam R.K.V.V. Simpelveldse Boys. 1952 – 1960 De vijftiger jaren Het 1ste elftal speelde de vijftiger jaren met wisselend succes onafgebroken in de 3de klasse KNVB. Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 december 1953 werd het besluit genomen om de witte voetbalbroek waarin tot dan toe werd gespeeld te vervangen door de zwarte broek.

1960 – 1970 De geboorte van de (R.K.)S.V. Simpelveld Op de algemene ledenvergadering van 24 april 1960 wordt besloten om de naam van R.K.V.V. Simpelveldse Boys te wijzigen in R.K.S.V. Simpelveld. De aankoop door de gemeente van het sportveld en de hiermee gepaard gaande werkzaamheden noopten de vereniging om tijdens het seizoen 1961/1962 tijdelijk uit te wijken naar een ander veld. Er werd gekozen om op het oude Willem IV terrein aan de Nijswillerweg te gaan spelen. Of het hieraan heeft gelegen valt te betwijfelen echter in dit seizoen was, na meer dan veertig jaar, de allereerste degradatie van het 1ste elftal een


feit. R.K.S.V. Simpelveld moest vervolgens uitkomen in de 4de klasse KNVB. Na oplevering van het nieuwe veld aan de Rolduckerweg door de gemeente werd er in 1962 met behulp van de nodige vrijwilligers in eigen beheer een kleedaccommodatie aangelegd. Op 17 november 1963 werd de nieuwe accommodatie vervolgens feestelijk in gebruik genomen. De degradatie werd in seizoen 1965/1966 alweer ongedaan gemaakt door het al weer vijfde kampioenschap van het 1ste elftal in de geschiedenis van de vereniging. Tevens hield dit kampioenschap in dat er wederom gepromoveerd werd naar de 3de klasse KNVB.

dien de huidige naam SV Simpelveld gebruikt. Het seizoen 2003/2004 werd ingegaan met heuse titelaspiraties. Het begon echter dramatisch met een 1-2 nederlaag bij FC Gulpen! Mede door 2 zeer enerverende wedstrijden tegen Sportclub ’25 en een 7-1 overwinning tegen Wijlre in de laatste wedstrijd was het zevende kampioenschap van het vlaggenschip een feit.

1970 – 1990 De zeventiger en tachtiger jaren Het 1ste elftal had het in de beginjaren zeventig lastig in de 3de klasse KNVB en men kon zich een aantal keren maar ternauwernood redden.Het onvermijdelijke gebeurde echter toch in het seizoen 1972/1973. Het 1ste elftal degradeerde voor de tweede keer in de clubgeschiedenis van de 3de naar de 4de klasse KNVB. In 1974 werd er tijdelijk uitgeweken naar het oude terrein van Sportclub ’25 op de Bocholtzerheide in verband met werkzaamheden aan het eigen speelveld. Het hoofdveld aan de Rolduckerweg werd hierbij een kwartslag gedraaid en hierbij ontstond de situatie zoals die tot aan de verhuizing naar het nieuwe sportcomplex is geweest. Na de degradatie in 1973 verbleef men de rest van de zeventiger en tachtiger jaren onafgebroken in de 4de klasse KNVB. 1990 – 2001 De negentiger jaren In het seizoen 1992/1993 stak S.V. Simpelveld met maar liefst 39 punten uit 22 wedstrijden met kop en schouders boven de rest uit. Na 27 jaar smaakte Simpelveld weer eens het zoet van de titel en was promotie naar de 3de klasse KNVB een feit. In verband met de herstructurering bij de KNVB van de districten Zuid I en Zuid II gold er in het seizoen 2000/2001 een versterkte degradatieregeling. Het 1ste elftal eindigde in dit seizoen op een 10de plaats. Deze plaats had in andere jaren nog een herkansing via de nacompetitie opgeleverd. Met de reeds gememoreerde versterkte degradatieregeling betekende dit echter dat het vlaggenschip van de vereniging wederom een stapje terug moest doen naar de 4de klasse KNVB. 2001 – heden Het complex gelegen aan Molsberg waar sinds 1947 werd gespeeld, was begin jaren negentig hopeloos verouderd en vriend en vijand waren het erover eens dat het zo niet langer kon. In 2000 werd begonnen met de aanleg van nieuwe velden, waarna in september 2000 de eerste spade in de grond ging. In augustus 2001 is het eindelijk zover, de verhuizing van de vereniging naar de Nijswillerweg (officieel: Sportlaan) is een feit en tijdens de feestelijke opening door het jongste en oudste lid samen wordt het nieuwe complex in gebruik genomen. Tevens verdween in 2001 de titel RK voor de clubnaam en wordt sinds-

Na slechts drie jaren weer te hebben gevoetbald in de derde klasse was de vierde degradatie een feit. Het slot van het seizoen 2006/2007 ging gepaard met een waar horrorscenario. De 10de plaats op de eindrangschikking veroordeelde S.V. Simpelveld tot het spelen van nacompetitie waarin het derdeklasserschap veilig gesteld moest worden. SV Simpelveld moest in deze nacompetitie uiteindelijk een finaleduel spelen tegen SV Langeberg op het veld van EHC. Na 120 minuten voetbal was de stand nog steeds gelijk (1-1) en moesten er strafschoppen genomen worden om uiteindelijk een winnaar te bepalen. In deze tombola hielden de spelers van Langeberg het hoofd het meest koel. Een jaar na deze degradatie behaalde drastisch verjongde elftal een periodetitel en mocht deelgenomen worden aan de nacompetitie om terug te keren in de derde klasse. Na eerst RKBFC en DBSV verslagen te hebben werd er uiteindelijk een finale gespeeld tegen Bunde op het veld van VV Schimmert. In deze zeer spannende wedstrijd won SV Simpelveld na onder meer 16! minuten blessuretijd met 2-1 en was de promotie een feit. Met de eerste promotie in de geschiedenis van de vereniging via de nacompetitie werd de weg terug gevonden naar de 3de klasse KNVB. Vanaf het seizoen 2008/2009 speelt SV Simpelveld onafgebroken in de 3de klasse waarin het achtereenvolgens 3de, 8ste en gedeeld 2de werd. Bronvermelding: Hub Reinders Kampioenschappen (7)

Promotie via nacompetitie (1)

Degradaties (4)

1922/1923

2007/2008

1961/1962

1934/1935

1972/1973

1941/1942

2000/2001

1944/1945

2006/2007

1965/1966 1992/1993 2003/2004

5


1e Elftal

Rico Goffin

1e Elftal

1e Elftal

Tom BudĂŠ

Wouter Bergmans

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Jeroen Bergmans

Rick Grond

1e Elftal

1e Elftal

Rico Gorissen

1e Elftal

Kevin Gielen

1e Elftal

1e Elftal

Laumen Rolluiken & Zonwering BV

6

Tom Grond

Ceriel Gulpen

Raymond Habets


1e Elftal

1e Elftal 1e Elftal

Henrik Lemmens

Mike Steinschuld

Trainer 1e Elftal

Niek Simons

1e Elftal

1e Elftal

Danny Schiffelers

Lars Rhoen

1e Elftal

1e Elftal 1e Elftal

Daniël Kroonen

7

Gino Triches

Marcell Woehe

René Smeets


Internationaal Transportbedrijf Hameleers B.V.

Roy Erkens

Bram Geilenkirchen

Verzorger 1e Elftal

Ass. Scheidsr. 1e Elftal

Keeperstrainer 1e Elftal

Leider 1e Elftal

Leider 1e Elftal

Ass. Trainer 1e Elftal

1e Elftal Patrick Dooper

8

Jos Crombach

Jacob Breemen

Jan Habets


FRIJNS BV Aannemersbedrijf Molsberg 31 • Simpelveld • tel. 045 -544 1292


2e Elftal

Deswijzen fotografie

2e Elftal

Roy Erkens

2e Elftal

Brian Ederveen

2e Elftal

2e Elftal

Joey Dautzenberg

2e Elftal

2e Elftal

2e Elftal

Philip Bleijlevens

10

Guy Franssen

Marc Hermans

Bart Kicken


2e Elftal

Joep Schreurs

Ass. Scheidsr. 2e Elftal

Roy Schoenmaekers

Leider 2e Elftal

Martijn Pelzer

Marc Noteborn

2e Elftal

Job Loozen

2e Elftal

2e Elftal

Wesley Laakmann

2e Elftal

2e Elftal

2e Elftal

Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn. B.V.

11

Rico Smeets

Wien Bergmans

Math Odekerken


3e Elftal

3e Elftal

Ralph Habets

3e Elftal

3e Elftal

Istvan Gielen

Dave Essers

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

Patrick Dooper

Rick Habets

3e Elftal

3e Elftal

Mischa Botterweck

AndrĂŠ America

3e Elftal

Paul Huits

3e Elftal

3e Elftal

Autobedrijf van Can

12

Richard Koeken

Dennis Lemmens

Dirk Meijwaard


NoĂŤl Wierts

Leider 3e Elftal

Roel Smeets

3e Elftal

3e Elftal

Franklin Schmetz

Dennis Rutten

3e Elftal

Ralph Raymakers

3e Elftal

3e Elftal

Olaf Pauwels

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

Bergmans en Wijnen Elektro BV

13

Paul Wierts

Dennis Zieltjens

Funs Raymakers


4e Elftal

4e Elftal

Autodrome Grassère

4e Elftal

Maurice Hermans

4e Elftal

Namik Heralic

4e Elftal

4e Elftal

Chris Dirks

Bjorn Boumans

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Michel America

14

Wesley Hollands

Remco Maassen

Danny Merx


Betonwarenindustrie

Rick Sporck

Trainer 4e Elftal

Danny Sporck

4e Elftal

4e Elftal

Mike Meuwissen

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Dautzenberg B.V.

15

Patrick Vandeberg

Marc Vleugels

Yvo Debets


Veteranen

Bloem & Huis

John Ginsel

Veteranen

Veteranen

Jos Gilson

Rob Caris

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Wien Bergmans

Mat Habets

Veteranen

Veteranen

Jean Bastin

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Rob Voncken

16

Ben Hermsen

Hub Leclaire

Guido Lennartz


Jos Vaessen

Trainer Veteranen

Jos Schroeders

Veteranen

Veteranen

Sjaak Quaedflieg

Jean Offermans

Veteranen

Math Odekerken

Veteranen

Veteranen

Mike Meuwissen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Dames- en Herenkapsalon La Vie

17

George Vandeberg

Rico Zieltjens

Hub Reinders


Dames

Big Snack Oranjeplein

Dames

Denice Goffin

Dames

Daisy Erkens

Dames

Dames

Chantal Breemen

Dames

Dames

Dames

Martina Bost

18

Joyce Hagelstein

Stefanie Heyse

Nadine Jaspers


Dames

Nadja Vanweersch

Trainer Dames

Patty van der Aa

Trainer Dames

Mandy Smeets

Carmelita Schmetz

Dames

Kim Noverca Trindade

Dames

Dames

Selina Kaussler

Dames

Dames

Dames

Vishandel Frans Erkens

19

Diana Zieltjens

Rico Zieltjens

George Vandeberg


A1

Boekbinderij en drukwerken Van de Berg

Sven Engelen

A1

Gyan Engelen

A1

A1

Roel BrassĂŠ

A1

A1

A1

A1

Ruben Pelzer

20

Tom Gorissen

Phil Houbiers

Ralf Pelzer


Wesley Wings

Leider A1

Mirco van Tilburg

Leider A1

Leider A1

Timo Seroo

Remi Seroo

A1

Rik Schmitz

A1

A1

Robin Scheijen

A1

A1

A1

CafĂŠ Zum Pony

21

Ad Knops

John Scheijen

Sjaak Seroo


B1

Bram Hollands

B1

Jeroen Douw

B1

B1

Chiem Claessens

Glenn Burgers

B1

Britt Brauwers

B1

B1

B1

Jordy Bisschoff

B1

Ymro Otten

B1

B1

Fysiotherapie Van den Bergh

22

Lenn Houbiers

Marieke Kisters

Jordy Krul


Lars Vliex

Leider B1

Bram van den Bergh

Leider B1

Leider B1

Brian Schijns

Ian Rutten

B1

Jan Willem Nass

B1

B1

Mitch Maassen

B1

B1

B1

Vrung va Zumpelveld

23

Bram Geilenkirchen

Roy Schoenmaekers

Rico Smeets


Cafetaria De Markt

Kevin Bisschops

C1

Ruben Bisschoff

C1

C1

C1

C1

C1

C1 Jean-Paul Moureau

24

Bas Engelen

Kjell Engelen

Stefan Hollanders


C1

Rim Schlupp

Leider C1

Kiki Rutten

Leider C1

Tom Rouschop

Dana Leclaire

C1

Pouya Khosravy

C1

C1

Wouter Hollands

C1

C1

C1

Stomerij CrausenHartmans

25

Luc Vliegen

Maurice Hollanders

Leon Vliegen


Dakwerken Paffen V.O.F.

Job Hollands

C2

Lars Engelen

C2

C2

C2

C2

C2

C2 Bjorn Klinkenberg

26

Kay Karssing

Stan Lennartz

Rick Luijten


C2

Dean Voncken

Leider C2

Gaston Vermeeren

Leider C2

Orlando van den Berg

Tom Urbaschek

C2

Ruben Stoffelen

C2

C2

Bryan Spronck

C2

C2

C2

Dodemont Koeltechniek V.O.F.

27

Stef Witte

Patrick Luijten

Lesley Wetterhahn


D1

Foto Kaldenbach

Siep Quaedflieg

D1

Noah Poulssen

D1

D1

Isha Lipsch

Toine Leenders

D1

Niek Gehlen

D1

D1

D1

Freek Abels

D1

D1

D1

Boy Leclaire

28

Joni Seroo

Lars Spillmann

Sem Starmans


Ton Leenders

Leider D1

Joes Wiggerman

Leider D1

Leider D1

Vince Voncken

Yvar Vliex

Leider D1

Max Vliegen

D1

D1

Marc van der Wilt

D1

D1

D1

Gasse Slaapkomfort B.V.

29

Piet Seroo

Sjaak Quaedflieg

Michèl van Loo


Joerie Jaspers

D2

Jari Hamers

D2

D2

Guy Didden

Miel Delnoye

D2

Bram Camps

D2

D2

D2

Max Bonnema

D2

D2

D2

Hendid Bouwbedrijf

30

Emey Krause

Yaron Krol

Raya Leclaire


D2

Sterre Wiggerman

Leider D2

Sven Wetzels

Leider D2

Bram Stessen

Joep Steinbusch

D2

Bjorn Peters

D2

D2

Robbert Penders

D2

D2

D2

Il Finesse

31

Lion Zimmermann

Timo Seroo

Glenn Burgers


GEZoNdE SPIEREN ZETTEN ZIch IN vooR ZIEKE SPIEREN

“…er is nog een lange weg te gaan” “Voor mij is het simpel: de Stichting Spieren voor Spieren doet levensbelangrijk werk, gericht op de genezing en behandeling van spierziekten. De fondsenwerving komt ten goede van wetenschappelijk onderzoek om deze ziekten zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Dat is hard nodig, want er is nog heel weinig bekend over spierziekten. In april 2008 opende de Stichting in samenwerking met het UMC, het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Een immense stap vooruit. Voor kinderen met een spierziekte en voor hun families. Geen wachtlijsten, geen slopend diagnosetraject dat jaren in beslag neemt, maar een wezenlijke vooruitgang, gecreëerd door de Stichting en haar supporters. Dat is pas waar voor je geld.”

Louis van Gaal Ambassadeur van Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren kan uw support goed gebruiken. Bezoek de website en word direct supporter of kom in beweging, organiseer een activiteit en verzamel sponsorgelden. Zet ook uw gezonde spieren in voor zieke spieren!

REKEN AF MET SPIERZIEKTE

BANK 33322


33


Installatiebedrijf

E1

Raymond Sporck V.O.F.

Bob Vonken

Ward Gรถrtzen

E1

Marc Everartz

E1

E1

E1

E1

E1

E1 Timo Brรถcheler

34

Florentin Guncati

Max Hamers

Raf Leclaire


Leider E1

E1

Levi Packbier

Leider E1

Leider E1

Jesse Meuwissen

Jos Schlupp

Leider E1

E1

ITH Techniek

35

Mike Meuwissen

Jos Hamers

Hans Gรถrtzen


E2

E2

Rowan Bouwer

Noah Bijlsma

E2

Irmo van der Kleut

E2

E2

KBS Accountants & Steinbusch B.V.

Dani Hollanders

Sino Schoonbrood

Emma van der Wilt

Leider E2

Myrthe Vaessen

Leider E2

Leider E2

E2

E2

E2

E2 Benno Sluiter

36

Hans van der Wilt

Norbert Vaessen

Roger Bijlsma


Moonen Optiek & M端pro

Rik Frijns

E3

Ruben Claessens

E3

E3

E3

E3

E3

E3 Siem Lennartz

38

Stijn Gielen

Bryan van Hooff

Brecht Knops


E3

E3

E3

Leider E3

Sam Schijen

Camiel Schnackers

Leider E3

E3

Philip Offermans

39

Jaimy Vromen

Istvan Gielen

Wiel Offermans


F1

F1

Timmerbedrijf en Houthandel Marco Leerssen

Rim Crutzen

Tren Burgers

F1

Stijn Burgers

F1

F1

& Norad B.V.

Gio Habets

Niels Jehne

F1

F1

F1

Leider F1

Tim Seroo

Juul Steinbusch

Leider F1

F1

F1 Kjell Krause

40

Milan van Wijnen

Edwin van Wijnen

Leon Burgers


Friture Oranjeplein

41


Muyrers & Wijnen

Bouwmaterialen B.V.

Robin Buijsen

F2

Vince Botterweck

F2

F2

F2

F2

F2

F2 Stijn Gรถrtzen

42

Chiem Engelen

Arion Guncati

Misha Huijnen


F2

Dylan Vromen

Leider F2

Sem Vaessen

Leider F2

Thomas Meijwaard

F2

F2

F2

Rabobank Centraal Zuid-Limburg

43

Alysha Wings

Mischa Botterweck

Dirk Meijwaard


Mini F

Mini F

Duncan van Berlo

Trainer Mini F

Trainer Mini F

Raff Luijten

Finn Wachelder

Mini F

Mini F

Mini F

Ralf van Uden

Sem van Wijnen

Trainer Mini F

Mini F

Tino Janssen

Lars Frijns

Mini F

Sem Dortants

Mini F

Mini F

Rutters en Smits Bouwmaterialen B.V. & Schilderen afwerkingsbedrijf Laval

44

Jordy Bisschoff

Dana Leclaire

Roy Schoenmaekers


45


Secretaris

Voorzitter

Roy Erkens

Bestuurslid

Jeugdcommissie

Hugo Boltong

Hub Leclaire

Jeugdcommissie

Ben Hermsen

Jeugdcommissie

Mat Habets

Jeugdcommissie

Jos Lauvenberg

Bestuurslid

Bestuurslid

Pieter Vliex

Wien Bergmans

Bestuurslid

Bestuur & Vrijwilligers

Penningmeester

Schilderwerken Bijsmans Heerlen B.V. & Shoko

46

Henke Poulssen

Piet Seroo

Pierre Starmans


Brigitte Bergmans

Jos Grond Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Frans Franssen

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Supportersclub

Supportersclub

Supportersclub

Marco Stoffelen Patrick Wiggerman

Ria Grond

Ron Schiffelers

Math Odekerken Hub Wings

Maria Dackus Wiel Dackus

47

Thijs Gulpen

Keeperstrainer Jeugd

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie


Van der Linden Adviesgroep & Wo-

Ingrid Koll

Vrijwilligers

Erna Smeets

Vrijwilligers

Ankie Odekerken

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Noll Koll

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Sjaak Hamers

Vrijwilligers

Bestuur & Vrijwilligers

Vrijwilligers

ninginrichting Grooten

48

Jan Smeets

Heinz Ubaghs

Paul Zinzen


3e Elftal

3e Elftal 2e Elftal

4e Elftal

3e Elftal

2e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

2e Elftal

Teamplaatjes

50


A1

A1

Dames

B1 A1

Dames

B1

B1

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Dames

51


D1

D1 C2

D2

D1

C2

D2

D2

C1

C1

C1

C2

Teamplaatjes

52


E3

E3 E2

F1

E3

E2

F1

F1

E1

E1

E1

E2

53


Mini F

Mini F

Mini F

F2

F2

F2

Teamplaatjes

54


N IE UW

Pickwick herontdekt Nederlandse thee

Samen met een groep Pickwick fans op Hyves is Pickwick op zoek gegaan naar de roots van onze thee en kwamen tot de herontdekking van de Oranje Pecco, een lichte en verfijnde thee met een Nederlands verhaal. Ontdek de Dutch Tea Blend zelf en laat ons weten wat je ervan vindt op Pickwickgardens.hyves.nl

24852.11-PW-DutchTB-Adv 210x297 .indd 1

01-09-11 09:12


Spaaroverzicht 56

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

1e Elftal Kevin Gielen Rico Gorissen Jeroen Bergmans Wouter Bergmans Tom Budé Rico Goffin Rick Grond Tom Grond Ceriel Gulpen Raymond Habets Daniël Kroonen Henrik Lemmens Lars Rhoen Danny Schiffelers Niek Simons Mike Steinschuld Gino Triches Marcell Woehe René Smeets Patrick Dooper Roy Erkens Bram Geilenkirchen Jos Crombach Jacob Breemen Jan Habets

o o o o o o o o o o o o o o o o

2e Elftal Philip Bleijlevens Joey Dautzenberg Brian Ederveen Roy Erkens Guy Franssen Marc Hermans Bart Kicken Wesley Laakmann Job Loozen Marc Noteborn Martijn Pelzer Roy Schoenmaekers Joep Schreurs Rico Smeets Wien Bergmans Math Odekerken

o o o o o o o o o

3e Elftal Paul Huits André America Mischa Botterweck Patrick Dooper Dave Essers Istvan Gielen Ralph Habets Rick Habets Richard Koeken

o o o o o o o o o o o

3e Elftal (vervolg) Dennis Lemmens Dirk Meijwaard Olaf Pauwels Ralph Raymakers Dennis Rutten Franklin Schmetz Roel Smeets Noël Wierts Paul Wierts Dennis Zieltjens Funs Raymakers

o o o o o o o o o o o o o o

4e Elftal Michel America Bjorn Boumans Chris Dirks Namik Heralic Maurice Hermans Wesley Hollands Remco Maassen Danny Merx Mike Meuwissen Danny Sporck Rick Sporck Patrick Vandeberg Marc Vleugels Yvo Debets

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Veteranen Rob Voncken Jean Bastin Wien Bergmans Rob Caris Jos Gilson John Ginsel Mat Habets Ben Hermsen Hub Leclaire Guido Lennartz Mike Meuwissen Math Odekerken Jean Offermans Sjaak Quaedflieg Jos Schroeders Jos Vaessen George Vandeberg Rico Zieltjens Hub Reinders

o o o o o o o o o o o o o o o o

Dames Martina Bost Chantal Breemen Daisy Erkens Denice Goffin Joyce Hagelstein Stefanie Heyse Nadine Jaspers Selina Kaussler Kim Noverca Trindade Carmelita Schmetz Mandy Smeets Patty van der Aa Nadja Vanweersch Diana Zieltjens Rico Zieltjens George Vandeberg

o o o o o o o o o o o o o o o o

A1 Ruben Pelzer Roel Brassé Gyan Engelen Sven Engelen Tom Gorissen Phil Houbiers Ralf Pelzer Robin Scheijen Rik Schmitz Remi Seroo Timo Seroo Mirco van Tilburg Wesley Wings Ad Knops John Scheijen Sjaak Seroo

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

B1 Ymro Otten Jordy Bisschoff Britt Brauwers Glenn Burgers Chiem Claessens Jeroen Douw Bram Hollands Lenn Houbiers Marieke Kisters Jordy Krul Mitch Maassen Jan Willem Nass Ian Rutten Brian Schijns Bram van den Bergh Lars Vliex Bram Geilenkirchen Roy Schoenmaekers Rico Smeets

o o o o o o o o o o o o o o o

C1 Jean-Paul Moureau Ruben Bisschoff Kevin Bisschops Bas Engelen Kjell Engelen Stefan Hollanders Wouter Hollands Pouya Khosravy Dana Leclaire Tom Rouschop Kiki Rutten Rim Schlupp Luc Vliegen Maurice Hollanders Leon Vliegen

o o o o o o o o o o

C2 Bjorn Klinkenberg Lars Engelen Job Hollands Kay Karssing Stan Lennartz Rick Luijten Bryan Spronck Ruben Stoffelen Tom Urbaschek Orlando van den Berg


o o o o o

C2 (vervolg) Gaston Vermeeren Dean Voncken Stef Witte Patrick Luijten Lesley Wetterhahn

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

D1 Boy Leclaire Freek Abels Niek Gehlen Toine Leenders Isha Lipsch Noah Poulssen Siep Quaedflieg Joni Seroo Lars Spillmann Sem Starmans Marc van der Wilt Max Vliegen Yvar Vliex Vince Voncken Joes Wiggerman Ton Leenders Piet Seroo Sjaak Quaedflieg Michèl van Loo

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

D2 Max Bonnema Bram Camps Miel Delnoye Guy Didden Jari Hamers Joerie Jaspers Emey Krause Yaron Krol Raya Leclaire Robbert Penders Bjorn Peters Joep Steinbusch Bram Stessen Sven Wetzels Sterre Wiggerman Lion Zimmermann Timo Seroo Glenn Burgers

o o o o o o o o o o o o o

E1 Bob Vonken Timo Bröcheler Marc Everartz Ward Görtzen Florentin Guncati Max Hamers Raf Leclaire Jesse Meuwissen Levi Packbier Jos Schlupp Mike Meuwissen Jos Hamers Hans Görtzen

o o o o o o o o o o o

E2 Irmo van der Kleut Noah Bijlsma Rowan Bouwer Dani Hollanders Sino Schoonbrood Benno Sluiter Myrthe Vaessen Emma van der Wilt Hans van der Wilt Norbert Vaessen Roger Bijlsma

o o o o o o o o o o o o

E3 Siem Lennartz Ruben Claessens Rik Frijns Stijn Gielen Bryan van Hooff Brecht Knops Philip Offermans Sam Schijen Camiel Schnackers Jaimy Vromen Istvan Gielen Wiel Offermans

o o o o o o o o o o o

F1 Stijn Burgers Tren Burgers Rim Crutzen Gio Habets Niels Jehne Kjell Krause Tim Seroo Juul Steinbusch Milan van Wijnen Edwin van Wijnen Leon Burgers

o o o o o o o o o o o o

F2 Stijn Görtzen Vince Botterweck Robin Buijsen Chiem Engelen Arion Guncati Misha Huijnen Thomas Meijwaard Sem Vaessen Dylan Vromen Alysha Wings Mischa Botterweck Dirk Meijwaard

o o o o o o o

Mini F Sem Dortants Lars Frijns Tino Janssen Ralf van Uden Finn Wachelder Raff Luijten Duncan van Berlo

o o o o

Mini F (vervolg) Sem van Wijnen Jordy Bisschoff Dana Leclaire Roy Schoenmaekers

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bestuur & Vrijwilligers Pieter Vliex Jos Lauvenberg Wien Bergmans Hugo Boltong Roy Erkens Mat Habets Ben Hermsen Hub Leclaire Henke Poulssen Piet Seroo Pierre Starmans Marco Stoffelen Patrick Wiggerman Ron Schiffelers Frans Franssen Math Odekerken Hub Wings Brigitte Bergmans Maria Dackus Wiel Dackus Jos Grond Ria Grond Thijs Gulpen Sjaak Hamers Ingrid Koll Noll Koll Ankie Odekerken Erna Smeets Jan Smeets Heinz Ubaghs Paul Zinzen

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Teamplaatjes 1e Elftal 2e Elftal 3e Elftal 4e Elftal Veteranen Dames A1 B1 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 F1 F2 Mini F

SPAAR ALLE 349 VOETBALPLAATJES!

57


B贸贸rdevol fruit! Karvan C茅vitam bevat nu maar liefst 75% puur fruit. Hiermee maak je in een handomdraai een lekkere, fruitige dorstlesser naar eigen smaak.

Karvan C茅vitam, natuurlijk de fruitigste.


‘T LAM DUBBELDAM ‘T LAM BIESHOF

8

PLUS Simpelveld Markt 4 6369 AH Simpelveld 60 T: 045-5280129 F: 045-5280006 E: simpelveld@plussupermarkt.nl

710624 879174

Openingstijden Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.00 – 20.00 uur 08.00 – 20.00 uur 08.00 – 20.00 uur

album Simpelveld  

Dit is het verzamelalbum van de unieke voetbalplaatjes actie van SImpelveld bij Plus Simpelveld

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you