Page 1

SEIZOEN 2011 - 2012


Van Ginkel Groep wenst middels deze weg het nieuwe bestuur veel succes toe! Tielsestraat 9D, 6675 AA Valburg, 0488 43 12 36, info@vanginkelgroep.nl, www.vanginkelgroep.nl


Beste voetballiefhebbers,

Voor je ligt jullie eigen prachtige voetbalplaatjesalbum. Een waar collector’s item met alle voetbalhelden van SC Valburg!

Eindelijk is het dan zo ver. Leden en vrijwilligers van SC Valburg vinden hun gezicht terug in een verzamelalbum. Razend populair waren ze in de laatste decennia van de vorige eeuw: de voetbalplaatjes van Panini. Jong en oud verzamelde de plaatjes van de toenmalige sterren. Ook ik spaarde echt alles wat met voetbal te maken had. Mijn kamer hing altijd vol met voetbalposters. Nu kunnen we plaatjes van SC Valburg verzamelen, want voor je ligt het verzamelalbum van SC Valburg, met daarin niet alleen plaatjes van spelers van het eerste elftal, maar van alle spelende leden, bestuur en kaderleden. Ook de ereleden van onze vereniging vind je terug in dit album.

De voetbalplaatjesactie is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Attent Kamps en SC Valburg. Het was een enorme, maar tegelijkertijd ook leuke klus om alle spelers, begeleiders, bestuursleden, vrijwilligers en teams op de plaatjes te krijgen met de juiste namen erbij. Daarna zijn alle plaatjes en de verzamelalbums gedrukt. Vol enthousiasme hebben wij allemaal ons beste beentje voor gezet om deze actie mogelijk te maken! Ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Je kunt de voetbalplaatjes sparen bij Attent Kamps. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een setje met 3 plaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt! Het sparen van de plaatjes heeft iets spannends. Welke spelers zitten in de setjes? Wie heeft zijn eigen team of zelfs het hele album al compleet? De meeste gezichten zijn “bekenden” en dat maakt het sparen nog leuker. Ruil onderling en kom aan het eind van de actie naar onze ruilbeurs om het album compleet te maken. Veel spaarplezier met het voetbalplaatjesalbum van SC Valburg. Een mooie herinnering aan het seizoen 2011-2012. Over een aantal jaren vind je dit album in een doos of op zolder en verhalen van vroeger gaan dan weer leven… Met sportieve groet,

Harold Kamps Attent Kamps

Voorwoord

Beste voetbalvrienden van SC Valburg,

Het is als jeugdspeler hartstikke leuk om je eigen gezicht te sparen, maar natuurlijk is het verzamelboek ook erg leuk voor de volwassen leden. Het zou prachtig zijn als je straks een speler van het eerste elftal plaatjes ziet ruilen met een jeugdspeler. Ondertussen houden we er als vereniging ook nog eens een heel mooi verzamelalbum aan over. SC Valburg bestaat inmiddels meer dan 65 jaar en kent hoogtepunten en mindere periodes. We hebben medio oktober als vereniging een herstart gemaakt. SC Valburg 2.0 heet dat populair. Destijds heb ik geroepen dat we een nieuwe koers inslaan en volle kracht vooruit gaan. Diverse wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd en we zijn naar mijn mening als SC Valburg meer zichtbaar geworden naar onze omgeving, maar we zijn er nog lang niet. Het is wat dat betreft ook een kwestie van volhouden. SC Valburg heeft een rijke historie en wat mij betreft een gouden toekomst. Dit album draagt daar ook weer aan bij. Er is al veel gepraat over dit album. Ik hoop dat het storm gaat lopen en dat dit verzamelalbum de saamhorigheid binnen de vereniging vergroot. Mede namens het bestuur wens ik iedereen veel plezier bij het sparen en ruilen van de plaatjes van de spelers en vrijwilligers die van SC Valburg een club maken waar Valburg trots op kan zijn.

Henrie Janssen Voorzitter SC Valburg

Concept & productie Tomorrow, Rotterdam

info@tomorrow-mss.nl

3


Clubhistorie

GESCHIEDENIS SC VALBURG IN EEN NOTENDOP

Zoals zo veel voetbalclubs in Nederland werd SC Valburg gelijk na de Tweede Wereldoorlog opgericht. De oprichtingsdatum is officieel 26 maart 1946. In 1946 was Valburg berooid en klein. Onder impuls van het schoolhoofd, meester P.W. Kuiper, werd in de achterkamer van café Mientjes besloten om een voetbalclub op te richten. De naam van deze club werd: “Valburgse Boys”. Na aanvankelijk op hoge Engelse schoenen (zogenoemde kistjes) en in kaki overhemd, witte broek en eigen gebreide kousen te zijn begonnen, kreeg men al spoedig de beschikking over witte voetbalschoenen (deze waren nog op de bon), blauwe shirts met witte kraag en manchetten, witte broek en blauw-witte kousen. Het 1e elftal bestond toen uit Jan van Noordenburg, M. Kosterman, Albert Zwartkruis, H. Michiels (De Booij), Toon Jansen, Jan van Loon, W. Michiels (De Big), Bart van Rechteren, Geert Visee, Piet Ernste en Toon van den Brink.

Het eerste kampioenschap werd gevierd in 1955, de Valburgse Boys werden kampioen van de 2e klasse en promoveerde naar de 1e klasse van de KNVB afdeling Nijmegen. In 1958 volgde de eerste degradatie in het bestaan, maar in 1960 werd het 1e elftal voor de tweede maal in het bestaan van Valburgse Boys kampioen en promoveerde van de 2e naar de 1e klasse van de KNVB afdeling Nijmegen. In 1961 werd de naam Valburgse Boys gewijzigd in de huidige naam, Sportclub Valburg. Het nieuwe terrein gelegen op “Het Kasteel” wordt met nieuwe kleedgelegenheid officieel in gebruik genomen in 1962. De kleedlokalen werden door de leden zelf gebouwd. De benodigde gelden werden verkregen uit een zogeheten ‘steentjesactie’. De naam van het sportpark, ’t Kasteel, herinnert aan het kasteel van baron van Ingen Nuland dat ooit in de buurt van de Stationsstraat heeft gestaan. Van het kasteel is niets meer over. Toen Valburg zijn intrek nam op de huidige locatie lagen er nog wel delen van de grachten die het kasteel omzoomden, maar die werden destijds dichtgestort. Het jaar daarna, 1963, ontvangt Sportclub Valburg “Koninklijke Goedkeuring”.

De wedstrijden moesten worden gespeeld op het weiland gelegen achter de boerderij van Nol Breunesse. Aanvankelijk zat het veld vol met greppels maar later zijn deze door de leden geëgaliseerd. De douches bestonden uit achter het veld gelegen sloten. Later werd een eigen pomp geslagen. Als doelpalen fungeerden sparren terwijl de doellat bestond uit een gespannen telefoondraad. De kleedgelegenheid was gevestigd in een autolaadbak welke was overspannen met zeil. Vóór de wedstrijden moesten eerst de koeienflatsen van het veld worden geschept. Niettemin vonden de vrouwen op maandag nog de agrarische sporen in het sportgoed terug. 4

Midden jaren ´70 beleeft SC Valburg op sportief gebied haar meest succesvolle periode, onder leiding van trainer Ben Snelders. In 1973 wordt het 1e elftal van Sportclub Valburg kampioen en promoveert van de 2e naar de 1e klasse KNVB afdeling Nijmegen. U zult begrijpen dat men tussen 1960 en 1973 weer eens degradeerde. In 1975 volgt nog een kampioenschap en dus promotie van de 1e klasse naar de hoofdklasse van de KNVB afdeling Nijmegen.


In de loop der jaren zijn er nog verscheiden verbouwingen rondom het uit 1962 daterende Sportpark ’t Kasteel doorgevoerd. In 1977 werden een nieuw hoofdveld, de kantine en nieuwe kleedgelegenheid officieel in gebruik genomen. Bij het 35-jarig bestaan van SC Valburg in 1981 wordt er afscheid genomen van voorzitter Geert Janssen. Geert, lid vanaf de oprichting, was bijna een kwart eeuw voorzitter.

Aan het begin van de huidige eeuw werd het trainingsveld grondig aangepakt en veranderde dit van ‘een zandvlakte op een voormalige vuilnisbelt’ in een van drainage voorzien grasveld waarop het lekker trainen is. Daarna werd de kantine volledig opgeknapt. De stuwende kracht achter deze verbeteringen aan onze accommodatie was natuurlijk Jan Philipsen. Voor zijn jarenlange inzet voor SC Valburg werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. De realisatie van het nieuwe kleedkamergebouw in 2007 mocht Jan helaas niet meer meemaken, toch zijn wij dankbaar voor wat hij voor SC Valburg betekend heeft.

Al in 1968 beschikte Sportclub Valburg over een heus clubblad. Het clubblad, onder de noemer ‘De Sportclubbode’, start met in de redactie Jos Strijbosch, Guido van Elferen, Jan van Noordenburg en Maria van Elferen. In de jaren ’80 werd enkele seizoenen een clubblad uitgegeven onder de titel ‘Hou m hoog’. In het voetbalseizoen 2004-2005 werd het clubblad in ere hersteld onder de nieuwe naam ‘Blauw Bloed’. Ook qua informatievoorziening gaat SC Valburg met haar tijd mee. Reeds in 1999 beschikte de club over een website, www.scvalburg.nl Ondertussen wachtte Valburg op nieuwe successen. Na 23 jaar werd in 1998 weer een kampioenschap gevierd. Onder leiding van trainer Ron Stoffelen promoveerde het 1e elftal van de 6e naar de 5e klasse KNVB. Het laatste sportieve hoogtepunt dateert uit het seizoen 2009. Na een 3e plaats in de competitie behaald te hebben promoveert SC Valburg na winst in 2 nacompetitiewedstrijden tegen Uchta . Het seizoen er na wordt de omgekeerde weg bewandeld, een beslissingswedstrijd tegen CHRC wordt verloren en SC Valburg 1 daalt weer af naar de 6e klasse. Op het moment van schrijven bestaat SC Valburg 65 jaar. De club heeft een prachtige accommodatie, voetbalteams in alle leeftijdscategorieën, een groot vrijwilligersbestand en een actief en voltallig bestuur. Met recht een club waar het dorp Valburg trots op kan zijn!

5


SC Valburg 1

Barry Leenders SC Valburg 1

6

Ruben van Cleef

Chris van Tongeren

Jan van Noordenburg

SC Valburg 1

SC Valburg 1

SC Valburg 1

Marijn van Cleef

Ronald Schouten

Tim Wennink

SC Valburg 1

SC Valburg 1

SC Valburg 1

Jeffrey Valkenburg

Mick Maassen

Wouter Hachmang

SC Valburg 1

SC Valburg 1

SC Valburg 1


Jos Bierman

Bob Saat

Sjoerd Raaijmann

SC Valburg 1

SC Valburg 1

SC Valburg 1

Mark Houterman

Erwin Bouwman

William van Pommeren

SC Valburg 1

SC Valburg 1

SC Valburg 1

Peter Raaijmann

Gerti Deijs

Wendy van Olst

Trainer SC Valburg 1

Leider SC Valburg 1

Verzorgster SC Valburg 1

7


SC Valburg 2

Jan van Zadelhoff SC Valburg 2

8

Antoine Vermeulen

Erik Janssen

Michiel Kalthoff

SC Valburg 2

SC Valburg 2

SC Valburg 2

Bjรถrn Wegman

Arjan van Bon

Rob Huting

SC Valburg 2

SC Valburg 2

SC Valburg 2

Raymond Aalbers

Remko Gerritsen

Bas Verhoeven

SC Valburg 2

SC Valburg 2

SC Valburg 2


Roeland Horlings

Thomas de Haas

Guido Tan

SC Valburg 2

SC Valburg 2

SC Valburg 2

Edwin Berendsen

Peter Jansen

Job van de Logt

SC Valburg 2

SC Valburg 2

SC Valburg 2

Andre van Ginkel

Rik van de Weerdhof

John van Kalkeren

Leider SC Valburg 2

Leider SC Valburg 2

Leider SC Valburg 2

9


SC Valburg Dames 1 10

Arianne de Haas

Babet Hendriks

Susan Jansen

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

Lieke Leenders

Loes van Ooijen

DaniĂŤlle de Haas

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

Tara Houterman

Marlot Hoekzema

Esther Jansen

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1


Ingrid Jansen

Tessa van Merwijk

Ineke van der Upwich

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

Maike Spanbroek

Linda Jansen

Bianca van Orizande

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

Yvonne Simons

Maartje Vink

Linda Janssen

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

11


SC Valburg Dames 1 12

Yvonne Janssen

Sabine Schouten

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

Petra de Waard

Ronald Peperkamp

Leidster SC Valburg Dames 1

Grensrechter SC Valburg Da1

Henk van Cleef

Jan van Noordenburg

Barry Leenders

Trainer SC Valburg Dames 1

Trainer / Leider SC Valburg Da1

Trainer / Leider SC Valburg Da1


GEZONDE SPIEREN ZETTEN ZICH IN VOOR ZIEKE SPIEREN

“…er is nog een lange weg te gaan” “Voor mij is het simpel: de Stichting Spieren voor Spieren doet levensbelangrijk werk, gericht op de genezing en behandeling van spierziekten. De fondsenwerving komt ten goede van wetenschappelijk onderzoek om deze ziekten zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Dat is hard nodig, want er is nog heel weinig bekend over spierziekten. In april 2008 opende de Stichting in samenwerking met het UMC, het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Een immense stap vooruit. Voor kinderen met een spierziekte en voor hun families. Geen wachtlijsten, geen slopend diagnosetraject dat jaren in beslag neemt, maar een wezenlijke vooruitgang, gecreëerd door de Stichting en haar supporters. Dat is pas waar voor je geld.”

Louis van Gaal Ambassadeur van Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren kan uw support goed gebruiken. Bezoek de website en word direct supporter of kom in beweging, organiseer een activiteit en verzamel sponsorgelden. Zet ook uw gezonde spieren in voor zieke spieren!

REKEN AF MET SPIERZIEKTE

BANK 33322


SC Valburg A1 14

Stan de Waard

Martin Mientjes

Joep Egging

SC Valburg A1

SC Valburg A1

SC Valburg A1

Edwin Jansen

Paul Biersma

Olivier Zwartkruis

SC Valburg A1

SC Valburg A1

SC Valburg A1

Ben Beune

John Berendsen

Guus van Ooijen

SC Valburg A1

SC Valburg A1

SC Valburg A1


Bas Biersma

Tim Maassen

SC Valburg A1

SC Valburg A1

Harmen Beune

Lars Paul

Olivier van der Horst

SC Valburg A1

SC Valburg A1

SC Valburg A1

Pim Weijs

Richard Beune

Marco Jansen

SC Valburg A1

Trainer SC Valburg A1

Grensrechter SC Valburg A1

15


SC Valburg C1 16

Maikel Geerlings SC Valburg C1

Remi Brunink

Jeanine Verbeek

Daan Jansen

SC Valburg C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1

Roy van Noordenburg

Joris Bijvoets

Koen Maassen

SC Valburg C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1

Robin Jansen

Anne Beune

Roel Jansen

SC Valburg C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1


Boy van Kleef SC Valburg C1

Kevin Cleveringa

Youri Buil

Rick Slebus

SC Valburg C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1

Bastiaan van der Horst

Joost Jansen

Zino Brons

SC Valburg C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1

Sylvester Jansen

David Brons

Jolanda Fransen

Trainer SC Valburg C1

Trainer / Leider SC Valburg C1

Leidster SC Valburg C1

17


SC Valburg D1 18

Rick van Haeften

Luc Slebus

Rick Geerlings

SC Valburg D1

SC Valburg D1

SC Valburg D1

William van de Graaf

Lucas Eltink

Yael Hendriks

SC Valburg D1

SC Valburg D1

SC Valburg D1

Jesper Stegeman

Lars Jansen

Matthijs Bijvoets

SC Valburg D1

SC Valburg D1

SC Valburg D1


Thomas Meeuwsen

Joris van der Tak

SC Valburg D1

SC Valburg D1

Wout Slebus

Lars van Noordenburg

Jeroen Willemsen

SC Valburg D1

SC Valburg D1

SC Valburg D1

Ruud Biersma

Erik Eltink

Peter Bijvoets

SC Valburg D1

Trainer SC Valburg D1

Leider SC Valburg D1

19


SC Valburg E1 20

Joost Philipsen

Nils Willemsen

Bob Sanders

SC Valburg E1

SC Valburg E1

SC Valburg E1

Twan Willemsen

Ante Willemsen

Timo Deijs

SC Valburg E1

SC Valburg E1

SC Valburg E1

Andy Nab

Pim Kok

Tom Zegveld

SC Valburg E1

SC Valburg E1

SC Valburg E1

Bas Nab

Heino Zegveld

Erik Holleman

SC Valburg E1

Trainer / Leider SC Valburg E1

Trainer / Leider SC Valburg E1


DE WAALSPRONG

Multimate De Waalsprong Windmolenweg 15 6515 AP Nijmegen (Oosterhout) T 024 348 0002 F 024 348 3661 www.multimate.nl


SC Valburg E2 Floris Stegeman SC Valburg E2

22

Ryan Lintsen

Derek Verbeek

Dyon Wibier

SC Valburg E2

SC Valburg E2

SC Valburg E2

Lars Nap

Bjorn Groenendaal

Stan van Noordenburg

SC Valburg E2

SC Valburg E2

SC Valburg E2


Tom Ebbers

Anique Zwijnen

Jens Wenting

SC Valburg E2

SC Valburg E2

SC Valburg E2

Steyn Knollema

Jurgen Groenendaal

Gera van Noordenburg

SC Valburg E2

Trainer SC Valburg E2

Trainster SC Valburg E2

23


SC Valburg F1 24

Sam Geurts

Justin van Leur

Robin Schollink

SC Valburg F1

SC Valburg F1

SC Valburg F1

Jochem Mientjes

Niels Jansen

Tjerk Bouwman

SC Valburg F1

SC Valburg F1

SC Valburg F1

Twan de Langen

Jesper Huisman

Jelte Leijendeckers

SC Valburg F1

SC Valburg F1

SC Valburg F1


Janne van der Werf

Jari Frentz

SC Valburg F1

SC Valburg F1

Thijmen van de Graaf

David van der Sluis

Sjors Meeuwsen

SC Valburg F1

SC Valburg F1

SC Valburg F1

Bart van Leur

Marcel Mientjes

Bryan van Leur

Trainer SC Valburg F1

Trainer SC Valburg F1

Verzorger SC Valburg F1

25


SC Valburg Mini-pupillen 26

Martijn Mientjes

Jens van Kleef

Mike van Rossum

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

Devid van Ginkel

Julius Vossebeld

Milan Wilke

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

Harm van Beem

Niek Slebus

Joeri Schouten

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen


Nick van Noordenburg

Ace Zwartkruis

Kay van Noordenburg

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

SC Valburg Mini-pupillen

Peter Zwartkruis

Erik van Noordenburg

Robert Wilke

Leider SC Valburg Mini-pup.

Leider SC Valburg Mini-pup.

Leider SC Valburg Mini-pup.

27


SC Valburg Ereleden Geert Janssen Ere Voorzitter SC Valburg

28

Jan van Noordenburg sr

Henk van Cleef

Wim Knipping

Erelid SC Valburg

Erelid SC Valburg

Erelid SC Valburg

Toon van Heumen

Joop Melssen

ThĂŠ Willemsen

Erelid SC Valburg

Erelid SC Valburg

Erelid SC Valburg


SC Valburg Bestuur en aanspreekpunten 30

Henrie Janssen

Ruben van Cleef

Yvonne Simons

Voorzitter SC Valburg

Penningmeester SC Valburg

Secretaris SC Valburg

Andre van Ginkel

Berry Manneke

Rob Huting

Bustuurslid Kantinezaken

Sponsorcommissie

PR-Zaken

Betty Zegveld

Jan van Noordenburg

Tessa van Merwijk

Ledenadministratie

Kantinecommissie

Activiteitencomm.


Johan van Pommeren

Jan de Haas

Marinus van Pommeren

Commissie OMK

Elftalcom. SC Valburg 1

Technische Comm.

Gerti Deijs

Harold Maassen

Ria Jansen

Seniorenzaken

Jeugdzaken

Wedstrijdsecretaris

31


SC Valburg 1

SC Valburg Teams

SC Valburg 1

SC Valburg 2

SC Valburg 1

SC Valburg 2

Dames 1

SC Valburg 2

SC Valburg Dames 1

SC Valburg Dames 1

A1

SC Valburg A1

32

SC Valburg A1


C1

SC Valburg C1

SC Valburg C1

D1

SC Valburg D1

SC Valburg D1

E1

SC Valburg E1

SC Valburg E1

E2

SC Valburg E2

SC Valburg E2

33


SC Valburg Teams F1

SC Valburg F1

Mini-pupillen

SC Valburg F1

SC Valburg Mini-pupillen

34

SC Valburg Mini-pupillen


Verzameloverzicht

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

36

SC Valburg 1

Barry Leenders Ruben van Cleef Chris van Tongeren Jan van Noordenburg Marijn van Cleef Ronald Schouten Tim Wennink Jeffrey Valkenburg Mick Maassen Wouter Hachmang Jos Bierman Bob Saat Sjoerd Raaijmann Mark Houterman Erwin Bouwman William van Pommeren Peter Raaijmann Gerti Deijs Wendy van Olst

SC Valburg 2

Jan van Zadelhoff Antoine Vermeulen Erik Janssen Michiel Kalthoff BjĂśrn Wegman Arjan van Bon Rob Huting Raymond Aalbers Remko Gerritsen Bas Verhoeven Roeland Horlings Thomas de Haas Guido Tan Edwin Berendsen Peter Jansen Job van de Logt Andre van Ginkel Rik van de Weerdhof John van Kalkeren

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

SC Valburg Dames 1 Arianne de Haas Babet Hendriks Susan Jansen Lieke Leenders Loes van Ooijen DaniĂŤlle de Haas Tara Houterman Marlot Hoekzema Esther Jansen Ingrid Jansen Tessa van Merwijk Ineke van der Upwich Maike Spanbroek Linda Jansen Bianca van Orizande Yvonne Simons Maartje Vink Linda Janssen Yvonne Janssen Sabine Schouten Petra de Waard Ronald Peperkamp Henk van Cleef Jan van Noordenburg Barry Leenders

SC Valburg A1

Stan de Waard Martin Mientjes Joep Egging Edwin Jansen Paul Biersma Olivier Zwartkruis Ben Beune John Berendsen Guus van Ooijen Bas Biersma Tim Maassen Harmen Beune Lars Paul Olivier van der Horst Pim Weijs Richard Beune Marco Jansen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

SC Valburg C1

Maikel Geerlings Remi Brunink Jeanine Verbeek Daan Jansen Roy van Noordenburg Joris Bijvoets Koen Maassen Robin Jansen Anne Beune Roel Jansen Boy van Kleef Kevin Cleveringa Youri Buil Rick Slebus Bastiaan van der Horst Joost Jansen Zino Brons Sylvester Jansen David Brons Jolanda Fransen

SC Valburg D1

Rick van Haeften Luc Slebus Rick Geerlings William van de Graaf Lucas Eltink Yael Hendriks Jesper Stegeman Lars Jansen Matthijs Bijvoets Thomas Meeuwsen Joris van der Tak Wout Slebus Lars van Noordenburg Jeroen Willemsen Ruud Biersma Erik Eltink Peter Bijvoets


o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

SC Valburg E1

Joost Philipsen Nils Willemsen Bob Sanders Twan Willemsen Ante Willemsen Timo Deijs Andy Nab Pim Kok Tom Zegveld Bas Nab Heino Zegveld Erik Holleman

SC Valburg E2

Floris Stegeman Ryan Lintsen Derek Verbeek Dyon Wibier Lars Nap Bjorn Groenendaal Stan van Noordenburg Tom Ebbers Anique Zwijnen Jens Wenting Steyn Knollema Jurgen Groenendaal Gera van Noordenburg

SC Valburg F1

Sam Geurts Justin van Leur Robin Schollink Jochem Mientjes Niels Jansen Tjerk Bouwman Twan de Langen Jesper Huisman Jelte Leijendeckers Janne van der Werf Jari Frentz Thijmen van de Graaf David van der Sluis Sjors Meeuwsen Bart van Leur Marcel Mientjes Bryan van Leur

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o

SC Valburg Mini-pupillen Martijn Mientjes Jens van Kleef Mike van Rossum Devid van Ginkel Julius Vossebeld Milan Wilke Harm van Beem Niek Slebus Joeri Schouten Nick van Noordenburg Ace Zwartkruis Kay van Noordenburg Peter Zwartkruis Erik van Noordenburg Robert Wilke

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Teamplaatjes SC Valburg 1 SC Valburg 2 Dames 1 A1 C1 D1 E1 E2 F1 Mini-Pupillen

Ereleden

Geert Janssen Jan van Noordenburg sr Henk van Cleef Wim Knipping Toon van Heumen Joop Melssen ThĂŠ Willemsen

Bestuur en aanspreekpunten

Henrie Janssen Ruben van Cleef Yvonne Simons Andre van Ginkel Berry Manneke Rob Huting Betty Zegveld Jan van Noordenburg Tessa van Merwijk Johan van Pommeren Jan de Haas Marinus van Pommeren Gerti Deijs Harold Maassen Ria Jansen

VERZAMEL ALLE 216 VOETBALPLAATJES! 37


Sc Valburg  

Sc Valburg Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you