Page 1

K C I U Q BOYS ver

Voetb

s e j t a a l p l a

2017 - 2018

m u b l a l e m a z


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste talenten van K.v.v. Ouick Boys,

Beste speler of fan van K.v.v. Quick Boys, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Quick Boys voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van spelers, trainers en begeleiders van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Quick Boys. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Katwijk en Valkenburg

De droom van veel jeugdleden van onze club is werkelijkheid geworden! Vanaf nu is het mogelijk om voetbalplaatjes van jezelf, je teamgenoten en andere spelende leden van Ouick Boys te sparen. Hoogvliet Supermarkten organiseert nu voor de tweede keer dit unieke plaatjesfestival. Hoogvliet Supermarkten doet dat in de vorm van het uitgeven van echte Ouick Boys voetbalplaatjes. Onze eigen jeugdleden zijn nu eens de toppers waarvan unieke voetbalplaatjes gespaard kunnen worden bij de plaatselijke Hoogvliet Supermarkten in Katwijk en Valkenburg. Zij treden hiermee in de voetbalsporen van Dirk Kuyt, de bekendste exponent van onze alom geroemde jeugdopleiding. Een aantal maanden geleden zijn heel veel spelers gefotografeerd, van de landenteams tot en met de junioren en het eerste elftal. In de actieperiode ontvang je bij de Hoogvliet Supermarkten in Katwijk en in Valkenburg bij iedere € 10,- aan boodschappen een setje van 8 voetbalplaatjes. Daarnaast krijg je bij geselecteerde actieproducten een extra setje met voetbalplaatjes. Het bestuur van Ouick Boys is trots op de jeugdafdeling van de club. Immers, de jeugd heeft de toekomst. Ouick Boys investeert in de jeugdopleiding, bijvoorbeeld door middel van het opstellen en uitvoeren van een jeugdbeleidsplan waardoor talentvolle en minder talentvolle spelers nog beter begeleid kunnen worden. Het belangrijkste is echter dat iedereen heel veel plezier heeft in de sport die ons zo lief is. Daar doen de vrijwilligers iedere dag hun uiterste best voor! Het is fantastisch om voorzitter te mogen zijn van een geweldige vereniging als Ouick Boys. Vanwege de grootte van onze club zijn helaas niet alle spelende leden opgenomen in het verzamelalbum. Niettemin is het bestuur van mening dat onze club met deze actie extra gepromoot wordt. Wij hopen dat jullie deze actie heel leuk zullen vinden! Tot slot wil het bestuur een ieder die deze unieke actie mogelijk heeft gemaakt hartelijk danken. Het vrijwilligerslegioen is de kurk waar de vereniging op drijft. De clubliefde en toewijding van onze vrijwilligers maken de club Ouick Boys zo uniek!

Beste Quick Boyzers, In het kader van de 50e verjaardag van Hoogvliet Supermarkten, mag ik het voorwoord schrijven in het Quick Boys voetbalplaatjes verzamelalbum. Veertig jarig geleden ben ik lid geworden van de club. Ik heb vanaf de E-tjes in de selectieteams van de jeugdopleiding gespeeld voordat ik de overstap heb kunnen maken naar het 1e elftal van Quick Boys. Tijdens mijn jeugd heb ik heel veel voetbalplaatjes gespaard van de spelers uit de Eredivisie. Ik weet nog goed hoe blij ik was als er in het zakje een plaatje van een “grote” speler zat die ik nog niet had. Of als je een “dubbele” kon ruilen voor een speler die het elftal compleet maakte. Toen ik zelf in de Eredivisie ging spelen, was ik er trots op dat ik zelf onderdeel uitmaakte van het voetbalplaatjesalbum en dat de jeugdspelers mijn plaatje konden sparen. Jullie zijn nu ook spelers die in een album komen. Ik hoop dat het jullie ook nog een keer gaat lukken om als profvoetballer in het album van de Eredivisie komen. De jeugdopleiding van Quick Boys, waar ik zelf onderdeel van uitmaak, doet er alles aan om jullie de gelegenheid te geven om die droom waar te maken. Belangrijk is wel dat jullie altijd je best blijven doen tijdens de trainingen en de wedstrijden en dat je plezier beleeft aan deze mooie sport. Mocht het niet lukken om het betaalde voetbal te halen, dan is het ook heel mooi om in het eerste elftal van Quick Boys te spelen.

Mede namens de overige bestuursleden wil ik jullie allemaal veel spaar- en plakplezier toewensen!

Tot slot wens ik jullie heel veel plezier met deze spaaractie. Ik hoop dat jullie uiteindelijk een mooi verzamelalbum gaan krijgen waar je later nog vaak in zult bladeren om te kunnen herinneren hoe leuk het was om jeugdspeler te zijn van Quick Boys.

Henk-Jan van Maanen Voorzitter K.v.v. Quick Boys

Gert Aandewiel Hoofdtrainer K.v.v. Quick Boys

3


Member of the PP Group


Algemene informatie K.v.v. Quick Boys De Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys is opgericht op 1 februari 1920. Met ongeveer 2400 leden behoort Quick Boys tot een zeer select gezelschap van clubs met meer dan 2000 leden. De inmiddels 98-jarige vereniging kent een rijke historie met twintig afdelingskampioenschappen sinds 1941 op het toenmalig hoogste niveau, elf landskampioenschappen bij de zaterdagamateurs en twee algehele landstitels.

Algemene informatie Opgericht: 1 februari 1920 Aantal leden: 2300 Terrein: Sportpark Nieuw Zuid, Laan van Nieuw Zuid 25, Katwijk Postadres: Postbus 95, 2220 AB Katwijk Telefoon: 071 40 141 32 E-mail: secretariaat@quickboys.nl Internet: www.quickboys.nl Capaciteit sportpark: ± 8200 bezoekers 1600 zitplaatsen overdekte tribune 900 zitplaatsen onoverdekte tribune 5700 staanplaatsen

Sportpark Nieuw Zuid is de thuishaven van Quick Boys, een prachtige accommodatie in het duingebied aan de zuidkant van Katwijk. Het sportpark telt zes voetbalvelden waarvan vijf kunstgrasvelden en een pupillenveld. Het hoofdveld, voorzien van een uitstekende lichtinstallatie, ligt fraai in een duinpan en heeft een toeschouwerscapaciteit van circa 8000 toeschouwers. Het heeft de beschikking over een multifunctioneel tribunecomplex met maar liefst 1600 overdekte zitplaatsen, een uitgebreide kleedkameraccommodatie met 26 kleedkamers, een bestuurskamer, een secretariaatsruimte, een commissieruimte en een sponsorhome. Daarnaast is er rondom het hoofdveld de beschikking over 600 onoverdekte zitplaatsen en biedt het tevens ruimte voor circa 5000 staanplaatsen. Sportpark Nieuw Zuid is niet alleen voor Quick Boys een thuishaven. Ook trainde het Nederlands Elftal tot februari van dit jaar voorafgaand aan een interland zeer regelmatig op het hoofdveld.

Veldcapaciteit: 6 speelvelden waarvan 5 kunstgrasvelden 2 kunstgras pupillenvelden Bestuur: Voorzitter: Henk Jan van Maanen Voetbalzaken tevens Vice-voorzitter: Cees Haasnoot Secretaris: Jaap van Rijn Penningmeester: Willem van Duijn Bestuurslid Recreatievoetbal tevens jeugdvoorzitter: Pieter van der Plas Communicatie en Juridische zaken: Pieter Kuijt Commerciële zaken: Martin Haasnoot

Dit seizoen heeft Quick Boys in totaal 107 teams. Met 93 teams wordt deelgenomen aan de KNVB-competities. Naast seniorenelftallen (heren en dames), nemen de jeugdteams (jongens en meisjes), minipupillen en het G-team een belangrijke plaats in binnen de vereniging. Kortom, ook dit seizoen wordt weer veel improvisatievermogen gevraagd van de wedstrijdsecretariaten en alle overige commissieleden om voor al deze teams ruimte en mogelijkheden te creëren voor het spelen van de wedstrijden en trainingen. Wekelijks is een leger aan vrijwilligers actief om het ‘voetbalbedrijf’ Quick Boys draaiend te houden. Voetbalvereniging Quick Boys verkeert in de gelukkige positie dat ruim 400 vrijwilligers zich op de een of andere manier inzetten voor de club. Het bestuur van de vereniging koestert het vrijwilligerskorps. Zonder deze mensen heeft een club als Quick Boys geen bestaansrecht. Naast de talrijke sponsors, welke zijn aangesloten bij de bloeiende Businessclub, voelt Quick Boys zich tevens gesteund door visverwerkingsbedrijf Ouwehand, hoofdsponsor van de club.

Onderverdeling teams: Senioren Mannen: Vrouwen:

Pupillen 20 2

Junioren JO19-Junioren: 5 JO17-Junioren: 8 MO17-Junioren 2 JO15-Junioren: 8 MO15: 2 JO13-Junioren: 10 MO13: 2

JO11-Pupillen: 13 MO11: 2 JO10-Pupillen: 1 JO9-Pupillen: 7 MO9: 2 JO8-Pupillen: 8 Minipupillen: 14

G-team G-team:

1 5


A-Selectie Quick Boys

Martijn de Zwart

Pim van der Plas

Jesper Hogedoorn

Yassire Hamdani

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

HOOFDSPONSOR

6

Anthony Bentem

Dennis van der Plas

A-Selectie

A-Selectie

Joey Ravensbergen

Mohamad Mahmoed

Reda Kharchouh

Jesse Driebergen

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie


Yordi Teijsse

Philippe den Hartog

Madjer Lukoki

Hamza Boukhari

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

Max van Steen

Arie de Vreugd

A-Selectie

A-Selectie

Jim Gillissen

Ricardo Kuyvenhoven

Jesse van Nieuwkerk

Delano รก Cohen

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

7


A-Selectie Quick Boys

8

Kenny Anderson

Sammy Zandbergen

Tenta Maeda

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

Jan de Bruin

Noah Barendse

Tim Bloemendaal

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie

Chris Guijt

Kelvin Maynard

Vlatko Laziรง

A-Selectie

A-Selectie

A-Selectie


Gert Aandewiel

Laurens Mouter

Hoofdtrainer A-Selectie

Assistent-trainer A-Selectie

Jan de Jager

Peter van Duijn

Verzorger A-Selectie

Fysiotherapeut A-Selectie

Dirk Kuijt Stagetrainer A-Selectie

Klaas Guijt Teammanager A-Selectie

Jan Nederburgh Keeperstrainer A-selectie

Stefan van Rijn Teammanager A-Selectie

HOOFDPONSOR

Dick van Rijn

Jan Cees van Duijn

Theo Bleiji

Teammanager A-Selectie

Materiaalverzorger A-Selectie

Materiaalman A-Selectie

9


voor al uw fietsplezier !

D r i e p l a s s e n w e g 1 • K a t w i j k a a n Z e e • Te l . 0 7 1 - 4 0 1 2 3 5 6 • www.profile-paul.nl

B Y

H Y U N D A I


tegels sanitair badkamers

! reizelpsteif wu la roov

B-SELECTIE K.V.V. QUICK BOYS

39 92 93 21 60 hz kjiwtaK KD 4222 • 73 aissanraP

14 31 204 170 • 54 16 63 15 60 hz kjiwtaK HX 5222 • 92 gewsiulS ln.fjirdebsredlihcssuhc.www

Cosi

l n . l u a p - e l i f o r p . w w w • 6 5 3 2 1 0 4 - 1 7 0 . l eT • e e Z n a a k j i w t a K • 1 g e w n e s s a l p e i r D

dnalloH arolF gnilieV 20.2G xoB ,grubsnjiR 93 84 204 )170( :.leT moc.rejiemseiw@ofni moc.rejiemseiw.www


147 x 103 Hoogvliet voetbalplaatjes 2018

Opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar

BSO de Quickers (vanaf 4 jaar) is gevestigd in de jeugdkantine van KVV Quickboys en heeft een unieke ligging in de duinen van Katwijk. Buiten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin en, onder begeleiding,

26

locatie s

op de sportvelden, in de duinen en op het vlakbij gelegen strand. Binnen is een zonnige ruimte waar de kinderen lekker sportief bezig kunnen zijn. Zo kunnen zij hier gebruik maken van een tafeltennisen airhockeytafel en zijn er volop andere speelmogelijkheden.

www.kokkinderopvang.nl

15 JUNI 2018

16 JUNI 2018

www.stadiumfunrun.com/dirkkuyt

www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag


G1 Quick Boys

Thijmen Oudshoorn

Dennis Verveer

Rene Herder

G1

G1

G1

DirkJaap van Duijn

Kees Jan Krijgsman

Yorrick Drijver

Adil Sbaqhi

G1

G1

G1

G1

Jack van den Eijkel

Rob de Vries

Nick Ouwehand

Marco Bergs

G1

G1

G1

G1

Leendert van Beelen

Arie van Dijk

Karin van der Plas

Christian de Vreugd

G1

G1

G1

G1

13


SPONSOREN JEUGDTEAMS Sponsoren JeugdKledingPlan

Sponsoren selectieteams

VAN RHIJN BOUW

JO19

JO17

JO15

JO13

Landenteams

Landenteams

Dirk Kuyt Voetbalschool

Keeperschool

JO11

JO09 & JO08

Talententeams

Scheidsrechters

Trainers en begeleiders

Vrouwen 1

THE FOOTBALLBRAND WITH PASSION

THE FOOTBALLBRAND WITH PASSION

HET VOETBALMERK DAT STAAT VOOR PASSIE, LEF EN CREATIVITEIT!

HET VOETBALMERK DAT STAAT VOOR PASSIE, LEF EN CREATIVITEIT!

Kleding leverancier INFORMEER NU NAAR DE SPONSORMOGELIJKHEDEN VOOR UW CLUB!

INFORMEER NU NAAR DE SPONSORMOGELIJKHEDEN VOOR UW CLUB!

BENT U NA QUICK BOYS DE VOLGENDE?

BENT U NA QUICK BOYS DE VOLGENDE?

T. 010 - 487 72 58 - info@kelme.nl - www.kelme.nl

T. 010 - 487 72 58 - info@kelme.nl - www.kelme.nl


België Quick Boys

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Luc Ouwehand België

Marijn de Boer

Mick de Best

Rayan El Madhoun

Sebas van der Niet

België

België

België

België

Chili Quick Boys

Davey Ouwehand

Ephraïm Schoneveld

Evy Jonker

July van Duijn

Chili

Chili

Chili

Chili

15


Duitsland Quick Boys

Finn Imthorn Duitsland

Joris Çelik

Kaïn Barnhoorn

Lex Barnhoorn

Duitsland

Duitsland

Duitsland

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Luuk Oudshoorn Duitsland

Frankrijk Quick Boys

Ilyas Elkhababi Frankrijk

16

Joep Kraijenoord

Maurits Bellwinkel

Niek Kuyt

Seth Barnhoorn

Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk


Ierland Quick Boys

Harm van Rijn Ierland

Joah Verdoes

Max Feddes

Nick van der Plas

Ierland

Ierland

Ierland

Nina Hoppenbrouwer Ierland

Italië Quick Boys

Gert-Jan Haasnoot Italië

Jesse Onderwater

Julian van Rijn

Kees van Duijn

Thijs Parlevliet

Italië

Italië

Italië

Italië

17


Portugal Quick Boys

Annelot van der Boon

Bart van der Meij

Bram Schaap

Denny Meyvogel

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Leen Valk

Rick Schouten

Portugal

Portugal

Zweden Quick Boys

Alexander Valdsgaard Zweden

18

Bram van Boven

Jason van den Bosch

Noor van der Bent

Stijn Kuyt

Zweden

Zweden

Zweden

Zweden


Argentinië Quick Boys

Agil Habchi

Boaz van der Plas

Daan Hoppenbrouwer

Daan Pera

Argentinië

Argentinië

Argentinië

Argentinië

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Ezra van Velzen

Jakub Bystrzowski

Liam van der Marel

Thijs Vooijs

Argentinië

Argentinië

Argentinië

Argentinië

19


Brazilië Quick Boys

David Varkevisser Brazilië

20

Dean van der Plas

Ezra van Beelen

Matys Plug

Brazilië

Brazilië

Brazilië

Sam Ravensbergen

Sam Rusheidat

Sam Verschoor

Wael Boukhidous

Brazilië

Brazilië

Brazilië

Brazilië


Engeland Quick Boys

Bas Star

Danne Griffioen

Joas Ouwehand

Levi de Best

Engeland

Engeland

Engeland

Engeland

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Micha van der Plas

Quint van As

Sem van der Meij

Tobias Hoek

Engeland

Engeland

Engeland

Engeland

21


Mexico Quick Boys

22

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Beau van der Bent

Jan Remmelzwaal

Mexico

Mexico

Lev Anderson

Mathijs Kuijt

Sem van Duijvenvoorde

Sepp Meirink

Mexico

Mexico

Mexico

Mexico


Nederland Quick Boys

Bjarn Krommendijk

Boris van Dijk

Coen Hartevelt

Lucas de Zwart

Nederland

Nederland

Nederland

Nederland

Luna van Leeuwen

Nico van der Plas

Steijn Zweistra

Wassim Assabban

Nederland

Nederland

Nederland

Nederland

23


Spanje Quick Boys

TEAMSPONSOR

24

TEAMSPONSOR

Bram de Mol

Fynn Visser

Jay Talsma

Spanje

Spanje

Spanje

Lucas van de Kolk

Mathijs van Rijn

Sem Vooijs

Youness Tiberkanine

Spanje

Spanje

Spanje

Spanje


Het bestuur van de Businessclub is zeer verguld met de plaatjesactie die in het kader van het 50 jarig bestaan van de Hoogvliet is opgezet. Het is prachtig om te zien dat ook de jeugdige blauwwitte voetballers van Quick Boys hun uiterste best doen om een steentje bij te dragen. Samen met de sponsorgroep een stevig fundament leggen onder de club. De komende tijd staan we met al onze plannen voor tal van (sportieve) uitdagingen en elke support in welke vorm dan ook is zeer welkom! Bart van Kruistum


JO8-1 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Nino de Koning JO8-1

28

Aidan Kuijt

Lars van Duijn

JO8-1

JO8-1

Owen Burley

Rayen Sloos

Ruben van Beelen

Stijn Weerheim

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1


JO8-2 Quick Boys

Daan Ouwehand JO8-2

Bram van Velzen

Gerben Ouwehand

JO8-2

JO8-2

Gert den Haan

Mees Varkevisser

Niels Jonker

Stefan Hus

JO8-2

JO8-2

JO8-2

JO8-2

29


JO8-3 Quick Boys

30

Gijs Guijt

Jim Verloop

JO8-3

JO8-3

Luca Hoek

Luuk Dijkdrent

Mike van der Luijt

Tijn Kromhout

JO8-3

JO8-3

JO8-3

JO8-3


JO8-4 Quick Boys

Bart van der Plas JO8-4

TEAMSPONSOR

Jesse Noort

Luuk van Duijn

JO8-4

JO8-4

Marijn Haasnoot

Rik Imthorn

Roy Hoek

Simon van der Plas

JO8-4

JO8-4

JO8-4

JO8-4

31


JO8-5 Quick Boys

Déan van Rijn

Hamza Halima

JO8-5

JO8-5

Jilles van der Heiden

Lars van der Niet

JO8-5

JO8-5

Lennard Schaap

Nick van Duijvenbode

JO8-5

JO8-5

TEAMSPONSOR

32

Rayan Remmelzwaal

Ruben van der Horst

JO8-5

JO8-5


JO8-6 Quick Boys

Levi Haasnoot

Bart van der Meij

Collin Duijvenvoorde

JO8-6

JO8-6

JO8-6

Luca Heemskerk

Nathan van der Plas

Niels Lange

Thijs de Bruin

JO8-6

JO8-6

JO8-6

JO8-6

33


JO8-7 Quick Boys

34

Martijn Haasnoot

Bas de Graaf

Daan van Rhijn

JO8-7

JO8-7

JO8-7

Mike Vooijs

Nick de Winter

Ruben Zwaan

William de Zwart

JO8-7

JO8-7

JO8-7

JO8-7


JO8-8 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Jaydan de Vreugd

Chinedu Inyiekwe

Floor van der Plas

JO8-8

JO8-8

JO8-8

Gert Buis

Kingston Schjelde da Fonseca

Levi van den Bosch

Sil Guijt

JO8-8

JO8-8

JO8-8

JO8-8

35


s p o n s o r v a n d e s c h e i d s re c h te rs

Jong geleerd is oud gedaan Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Â

Ancora Adviesgroep

Baron S de L Wyborghstraat 1 2225 TD KATWIJK ZH T (071) 401 65 45 E mailbox@ancora.nl I www.ancora.nl

Open nu s het JongWij pakket


JO9-1 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Tijn Hoek

Chris Barnhoorn

Derek Hoek

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Levi Ouwehand

Luuk Barnhoorn

Sem Ouwehand

Xander Remmelzwaal

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

37


JO9-3 Quick Boys

TEAMSPONSOR

38

Tom Kapengule

Aaron Hus

Cor Duijvenbode

Job van Duijvenvoorde

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Jurgen Wagemaker

Lyam van Duijn

Sam Pera

Timo Wiltink

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3


JO9-4 Quick Boys

Levi Schaap

Dennis Mol

Joah Klinkenberg

Levi Hus

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Micha Ouwehand

Noah Janssen

Pieter Duijvenvoorde

Sander Goppel

JO9-4

JO9-4

JO9-4

JO9-4

39


JO9-5 Quick Boys

40

Siko Hoek

Bart Vooijs

Daimen van der Vijver

Fred Tubal da Costa

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5

Geert van Duijn

Gijs de Vreugd

Joas van der Plas

Zishan Dosti

JO9-5

JO9-5

JO9-5

JO9-5


JO9-6 Quick Boys

Thijs van Duijn

Julius van der Plas

Kees Rasenberg

JO9-6

JO9-6

JO9-6

Levi Verdoes

Peter Rasenberg

Seth Star

Tony Tanagho

JO9-6

JO9-6

JO9-6

JO9-6

TEAMSPONSOR

41


JO9-7 Quick Boys

TEAMSPONSOR

42

Benjamin Plug

Isa Ouwehand

JO9-7

JO9-7

Jack van Duijvenbode

Ruben van der Toorn

Stan van der Plas

Stan Vooijs

JO9-7

JO9-7

JO9-7

JO9-7


JO9-8 Quick Boys

Hidde van Dijk

Guy van Dijk

Ruben van Rijn

JO9-8

JO9-8

JO9-8

Sander Guijt

Stijn de Gelder

Sven van der Zon

Tristen Hakkenberg

JO9-8

JO9-8

JO9-8

JO9-8

43


Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van de hesjes Al 20 jaar steunen we ons voetbal. Zowel met geld als met doeltjes, ballen en natuurlijk de bekende oranje ING-trainingshesjes. Overal waar gevoetbald wordt, kom je ze tegen. Bij positiespelletjes, als doelpaal, keerpunt en cornervlag. Ze hebben het vaak niet makkelijk. Ze worden smerig, worden vertrapt, vergeten. Maar de laatste training voor de wedstrijd bepalen zij wie er in de basis staat: speel je of niet? Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


JO10-1 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Mathijs Verdoes JO10-1

46

Bram Harrison

Cas Kraijenoord

Daniël Schaap

Ilyes Selmi

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1

Julian Wagemaker

Thijn van Duijn

Tom Burgering

Vince Haasnoot

JO10-1

JO10-1

JO10-1

JO10-1


JO11-1 Quick Boys

Jesse Weerheim JO11-1

Corniels de Zwart JO11-1

Dylan van der Plas

Jeftha van Velzen

Levi van Beelen

Mark Zwaan

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Mart den Haas

Roan Kuijt

Sam van Beelen

Stijn van Rijn

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

47


JO11-2 Quick Boys

48

Tim Plug

Dick van der Plas

Finn van Rijn

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Kees van der Wiel

Lars Ravensbergen

Lennart Guijt

Lucca Schuitemaker

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Noah Kromhout

Rowi de Koning

Thijs Hoek

Tim van Stijn

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2


JO11-3 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Rian Haasnoot

Ardric van Bers

JO11-3

JO11-3

Brett Schildwacht

Daan Vooijs

Dirk van der Oever

Jacob van Beelen

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Jorden Kuijt

Kyan Heemskerk

Markus van der Bent

Niels Potters

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

49


JO11-4 Quick Boys

Finn Ageling JO11-4

50

Cindy Barendsz

Diangelo Valdsgaard

Dinand van Duijvenvoorde

Dirk Verburg

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Hendrik van Duijn

Jerre Verdoes

Luc Ketting

Tim de Graaf

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4


JO11-5 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Willem van der Linden

Chiel van der Linden

Daniël Freke

Matthijs Harrison

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Menno Vooijs

Michiel Krijgsman

Mik Haasnoot

Nathan Ouwehand

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

51


JO11-6 Quick Boys

TEAMSPONSOR

52

Brycen van den Brink

Chris de Zwart

Dirk Hoek

Joeri Haasnoot

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6

Jordy Vooijs

Niek van der Boon

Rein Hartevelt

Rick Kraijenoord

JO11-6

JO11-6

JO11-6

JO11-6


JO11-7 Quick Boys

Aldert Kuijt JO11-7

Aron Gebraslasie

Geert Krijgsman

Gijs van der Niet

Ilias Voorn

JO11-7

JO11-7

JO11-7

JO11-7

Kees Verdoes

Kolya Polshchykov

Lucas van den Bosch

Ruben Plug

JO11-7

JO11-7

JO11-7

JO11-7

53


JO11-8 Quick Boys

TEAMSPONSOR

54

Cornelis van Duijvenbode

Dlawer Said

Jesse Guijt

Jort Ruwaard

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8

Levi van der Plas

Liam de Vreugd

Sem van der Plas

Timur Klinkenberg

JO11-8

JO11-8

JO11-8

JO11-8


JO11-9 Quick Boys

Luca van Beelen

Damian Zandbergen

JO11-9

JO11-9

Hugo Schat

Imbrahim Halima

Jay Sip

Joël Hoogendoorn

JO11-9

JO11-9

JO11-9

JO11-9

Joshua van Beelen

Luke Haasnoot

Sem van Rijn

Thomas Koekebakker

JO11-9

JO11-9

JO11-9

JO11-9

55


JO11-10 Quick Boys

Jesse Ouwehand JO11-10

56

Bart Lange

Damian de Vreugd

Dré van der Burg

Jesper Harwig

JO11-10

JO11-10

JO11-10

JO11-10

Lenn de Mol

Lieke Hoek

Marien Heemskerk

Wesley Schaddé van Dooren

JO11-10

JO11-10

JO11-10

JO11-10


JO11-11 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Lars Krijger

Chris Haasnoot

Huig Kuijt

Luc Zuijderduijn

JO11-11

JO11-11

JO11-11

JO11-11

Micha Schonenberg

Mike Heemrood

Nico van den Oever

Steven de Boer

JO11-11

JO11-11

JO11-11

JO11-11

57


JO11-12 Quick Boys

Beau van Duijn JO11-12

58

Boris van de Linde

Ismael El Boussaidi

Nik Schwaneberg

Peter Bijsterbosch

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12

Seth Kulk

Simon van Duijvenvoorde

Timo Haasnoot

Ziad Attaf

JO11-12

JO11-12

JO11-12

JO11-12


JO11-13 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Ahmet Hasan Camci

Jordy Kuijt

Mohammed Mouchih

JO11-13

JO11-13

JO11-13

Scott van Dop

Taha Karakรถse

Thijs van Duijn

William van der Boon

JO11-13

JO11-13

JO11-13

JO11-13

59


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Grote- & Kleine Stickers Posters

Po

Vl

Vlaggen GRAFISCHE SERVICES & PRODUCTIES

Burgersdijkstraat 19 • Kat Bedrukken van onder andere Werk-, Veiligheids- en Sportkleding

huisstijl drukwerk -Bedrukken dtp van onder andere Veiligheids- en Sportkleding kopiëren - scannen -Werk-, printen Bedrukken van onder andere Doeken & Banners Werk-, Veiligheids- en Sportkleding inbinden boeken - posters Borden & Panelen Doeken & Banners Borden & Panelen Ledframes & Displays visite- en toegangskaarten Ledframes & Displays reclame drukwerk - flyers Vlaggen Vlaggen Auto- & Raambelettering Auto- & Raambelettering brochures - etc. Beurswanden & Banners Doeken & Banners Borden & Panelen

Ledframes & Displays

Bedrukken van onder andere Vlaggen Werk-, Veiligheids- en Sportkleding Auto- & Raambelettering

Doeken & Banners

Beurswanden & Banners

Borden & Panelen

Grote- & Kleine Stickers

Ledframes & Displays Posters

Vlaggen Vlaggen

Partner voor al uw grafische producties, met de ouderwetse service van de drukker om de hoek, in het centrum van Katwijk.

Grote-

Ook voor uw geboorte-, trouw- en jubileumkaarten. Burgersdijkstraat 19 2225 AT Katwijk

Tel. 06 224 70 777 gerrit@gspkatwijk.nl

Auto- & Raambelettering Beurswanden & Banners Burgersdijkstraat Beurswanden & Banners 19 • Katwijk aan Zee • Tel. 071 888 7400 & Kleine Stickers Grote- & Kleine Stickers Grote- & Kleine Stickers Posters Posters Posters Vlaggen Vlaggen Vlaggen 19 • •Katwijk BurgersdijkstraatBurgersdijkstraat 19 • Katwijk aan Zee Tel. 071 aan 888 Zee 7400• Tel. 071 888

Burgersdijkstraat 19 • Katwijk aan Zee • Tel. 071 888 7400

katwijk 0-99 jaar

#intertoyskatwijk wij steunen lokale sportclubs

Koop bewust


JO13-1 Quick Boys

62

Bram van Duijn

Aron Imthorn

JO13-1

JO13-1

Corné van der Plas

Dean van Eijgen

Jarno Slootweg

Jarno van Duijn

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Jerry van der Mark

Job Slootweg

Jort de Haas

Levi Bauw

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Max Berkheij

Mylan Schaap

Sven van der Plas

Tjeerd van Gastel

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1


JO13-2 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Daan van Duijvenbode JO13-2

Arjan de Jong

IJsbrand van Velzen

Joris Paap

Kees Guijt

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Lucas Schaap

Marcin Depa

Martijn Ouwehand

Peter Jonker

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Stan de Jong

Thomas Pitti

Valiant van Bers

Zakaria El Kachati

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

63


JO13-3 Quick Boys

TEAMSPONSOR

64

Lucas Dijksterhuis

Asher Barendse

JO13-3

JO13-3

Boaz van Maanen

Boris van der Plas

Doron Klop

Jan den Haan

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Jesse Jonker

Lars Zwaan

Maarten van Rijn

Martijn Varkevisser

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

Rick Barendsz

Sem van Klaveren

Stan Molenaar

Willian Hartevelt

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3


JO13-4 Quick Boys

Joey van Duijn

Benjamin van der Plas

JO13-4

JO13-4

Guus Vooijs

Janus van der Linden

Jeroen Heijstek

Jesse van Duijn

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Luc van der Plas

Luuk Guijt

Pepijn Vooijs

Quinten de Vreugd

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

Thomas Meijvogel

William Heemskerk

Wouter van der Meij

Yedidja van Velzen

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

65


JO13-5 Quick Boys

Kai van der Plas

66

Bono van Beelen

JO13-5

JO13-5

Dave van der Luijt

Dion Ouwehand

Dirk van der Burg

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Duke Roest

Ids Grunstra

Jeffrey Ouwehand

Kees van der Plas

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

Mohamed Alkabi

Pranil Shrestha

Quinten Schaap

Ravi van Zelst

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5


JO13-6 Quick Boys

TEAMSPONSOR

William Rasenberg JO13-6

Alhasan Bayati JO13-6

Ben Hur Teweide

Delano Aarts

Ilyas

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Justin van Rijn

Lucas van Duijvenbode

Marc van Nieuw Amerongen

Martin van der Niet

JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6

Michiel Kramer

Nico Schaap

Salmon van den Boon

Sam Haasnoot

JO13-6

JO13-6

JO13-6

JO13-6

67


JO13-7 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Job de Vreugd JO13-7

68

Bart van Duijn

Ceesy Osman

Daan van de Kolk

Daan van der Plas

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Gijs Schipper

Luke van der Plas

Luuk Haasnoot

Quinten van Duijn

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7

Rens Kraijenoord

Tarek Khedr

Thomas van der Niet

Tim Kuijt

JO13-7

JO13-7

JO13-7

JO13-7


JO13-8 Quick Boys

Maarten Kulk

Bas Vooijs

David Zuijderduijn

JO13-8

JO13-8

JO13-8

Dexter Minnee

Dirk Hoek

Emiel van der Plas

Joppe van der Plas

JO13-8

JO13-8

JO13-8

JO13-8

Lucas van Aalst

Max Berkheij

Olivier van der Plas

Pascal Wagemaker

JO13-8

JO13-8

JO13-8

JO13-8

Rik van den Oever

Silvester van der Bent

Tim Lange

Tygo van Beelen

JO13-8

JO13-8

JO13-8

JO13-8

69


JO13-9 Quick Boys

70

Cees van den Eijkel

Bram de Gelder

Bram Kunz

Bram Ravensbergen

JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Corjan van Vliet

Dylan Meijvogel

Hendrik Messemaker

Ibrahim Karakรถse

JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Julian Guijt

Kees Guijt

Kees Zwaan

Marino Zandvliet

JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9

Thijmen Verdoes

Tim Potters

Vincent Hus

Wesley Meijvogel

JO13-9

JO13-9

JO13-9

JO13-9


JO13-10 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Huig van Duijn

Teun Ouwehand

Adam Assaidi

JO13-10

JO13-10

JO13-10

Aymane Assaidi

David van Rhijn

Finn Ouwehand

Henk Jan van Duijn

JO13-10

JO13-10

JO13-10

JO13-10

Jamy van Duijn

Jan Buis

Jonathan Klok

Julian Hoek

JO13-10

JO13-10

JO13-10

JO13-10

Léan van der Plas

Peter van der Plas

Teun Guijt

Wim van der Boon

JO13-10

JO13-10

JO13-10

JO13-10

71


w w w. d e l a n g eva n d e rp l a s. n l K AT WIJK ( T ) 071 40 24 417

?

?

?

??

SUCCES! S paar ze allemaal! haasnoot fishgroup.com


WAT WIL JE

SCHOENEN V O E T B A L - E N &S CVOETBAL HOENEN Taatedam 4 Katwijk Tel. 071-3318133

Info@pluimgraaffonline.nl Badstraat 13 Katwijk www.pluimgraaffonline.nl Tel. 071-401 33 69

COMMUNICEREN?

Ruime collectie voetbalschoenen vanaf maat 27, van de bekende merken als Adidas en Nike.

Dé voetbalspecialist van de regio! Scheepmakerstraat 5-g, 2222 AB Katwijk info@duocore.nl • T 088 204 0800 • duocore.nl

Nu meer dan 200 voetbalschoenen in de aanbieding!

DC_Ad_KOV_92,5x136_DEF.indd 1

02-10-17 09:48

SNS Jeugd Betalen Leer je kind omgaan met geld Zakgeld, een extraatje voor het rapport, verjaardagsgeld? Open gratis SNS Jeugd Betalen voor je kind en stort het geld op die rekening. Met deze rekening leert je kind hoe betalen werkt en dat sparen loont: ␣

Je kind krijgt rente over het saldo tot € 500. Deze rente is op jaarbasis en wordt per kwartaal uitgekeerd. Jij bepaalt hoeveel je kind maximaal kan pinnen of betalen. In Mijn SNS of de SNS Mobiel Bankieren app volg je wat je kind met de rekening doet. Je kind ontwerpt zijn of haar eigen betaalpas.

Katwijk, Princestraat 15

2A02-1710

SNS Jeugd Betalen open je heel gemakkelijk. Kom naar onze winkel en we regelen het voor je in 5 minuten.


JO15-1 Quick Boys

74

Jack Ouwehand

Marijn van der Plas

Aron Knetsch

Bart Kuijt

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Daan Luyten

Daniël van Duijn

David Aanhane

Geert van der Bent

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Ibrahim Gasamma

Jelle de Vries

Jouke Vlieland

Juda van Velzen

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Kai Oudshoorn

Richard Anholts

Robin Ouwehand

Timo Pont

JO15-1

JO15-1

JO15-1

JO15-1


JO15-2 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Arnout Blok

Godfrey Mu Tabazi

Jeroen van der Plas

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Kees Zwanenburg

Luc van der Plas

Pieter Jonker

Rian Meijvogel

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Sem Zuijderduijn

Stan den Haan

Stijn van Duijn

Tarik Jami

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

Thomas Borghstijn

Tim Mol

Tim van Duijvenvoorde

Willem Hoek

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

75


JO15-3 Quick Boys

76

Matthijs Pluimgraaff

Ard-Jan van Duijvenbode

Bas de Vink

Daniël van der Plas

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

IJsbrand Verdoes

Jeremy Haasnoot

Jesse Jonker

Jesse van Beelen

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Jorn Ketting

Machiel Krijgsman

Rian Ouwehand

Robin Maat

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Sander van Duijn

Sem van den Oever

Thijs de Niet

Wesley van Dijk

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3


JO15-4 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Timo Remmelzwaal JO15-4

Abdi Awale

Bas Kuyt

Gert Pluimgraaff

Jari Messemaker

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Julian Meijvogel

Marc Meijvogel

Marc van der Niet

Marnix van der Plas

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

Melvin van der Niet

Niels Ouwehand

Roger van Nieuw Amerongen

Samuel Yirgu

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

77


JO15-5 Quick Boys

78

Rick Ouwehand

Dara Said

Dirk Schaap

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Eren Yilmaz

Floor van der Meij

Gerco van der Plas

Henry Zwaan

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Jaco Dijkhuizen

Luuk van der Meij

Luuk van Duijvenbode

Mike Guijt

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5

Mike Haasnoot

Pieter Hoek

Sem Kuijt

Sem van den Oever

JO15-5

JO15-5

JO15-5

JO15-5


JO15-6 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Kaj Veenendaal

Arie Duijndam

Bart Godwaldt

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Bart van Duijvenvoorde

Boaz van Belen

Daan van der Bent

Jan Verdoes

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Jelmer Ouwehand

Julian Hoogendoorn

Lars Volk

Marc van Duijn

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

Matthias van Rijn

Reinier Reitsma

Rick Schaap

Ruben van Duijvenvoorde

JO15-6

JO15-6

JO15-6

JO15-6

79


JO15-7 Quick Boys

80

Krijna Vooijs

Ammar Okde

Bram Paap

Bram van Duijvenvoorde

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Cornelis den Haas

Daniel Shaawi

Dirk Schuitemaker

Jan Schoneveld

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Jaylen Hoogkamer

Joël Schuitemaker

Leonard Guijt

Luca van Belen

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7

Mario Tanagho

Stijn van Duijvenvoorde

Thijs Plug

Thomas Haasnoot

JO15-7

JO15-7

JO15-7

JO15-7


JO15-8 Quick Boys

TEAMSPONSOR

Daniël Ouwehand

Ben Heijstek

Eric van der Burg

Joël Kuijt

JO15-8

JO15-8

JO15-8

JO15-8

Koen Krijgsman

Lukas Guijt

Luuk van Kruistum

Maarten Heikoop

JO15-8

JO15-8

JO15-8

JO15-8

Marten Zwaan

Niels Klaassen

Thomas Kuijt

Twan Mol

JO15-8

JO15-8

JO15-8

JO15-8

81


Staand v.l.n.r.: Nico van Duijvenvoorde (assistent-trainer), Denise Hollemans, Emma van den Eijkel, Sabine van der Sar, Johan Jonker (hoofdtrainer), Gerdina Schuitemaker, Rosalie van Beelen, Lisanne Kuijt, Kees van Beelen (assistent-trainer). Zittend v.l.n.r.; Daphne van Kampen, Julia van Duijvenvoorde, Janine van Beelen, Jennifer Ouwehand, Pien Remmelzwaal, Trudy Schonenberg, Dieuwertje van der Plas, Judith Jonker. Op de foto ontbreekt Anja van der Plas.

Hoofdsponsor Vrouwen 1


JO9-9M Quick Boys

84

Yara Heemskerk

Anouk Burgering

Anouk Ouwehand

Judy van Duijn

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M

Linn van Beelen

Lisa Kraijenoord

Lynn Zuijderduijn

Mees Kuijt

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M

JO9-9M


JO9-10M Quick Boys

Madelief van der Plas JO9-10M

Britt Christoffersen

Emily van der Boon

Esmée Ruwaard

Evelyn Vooijs

JO9-10M

JO9-10M

JO9-10M

JO9-10M

Lieke Guijt

Quincy Valk

Rozelinn Heemskerk

Sara El Madhoun

JO9-10M

JO9-10M

JO9-10M

JO9-10M

85


MO11-1 Quick Boys

86

Evi Dijkhuizen

Amy Plug

Anna-Marie van der Oever

Anne van Leeuwen

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

Ecrin Arikan

Evi Jonker

MO11-1

MO11-1

Jasmijn Haasnoot

Joëlle Hoek

Lieke Haasnoot

Sophie de Vreugd

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1


MO11-2 Quick Boys

Naomi Vooijs

Anouk Guijt

MO11-2

MO11-2

Daphne Zwanenburg

Demi Heemskerk

Elisa Zuijderduijn

Esmée de Mol

MO11-2

MO11-2

MO11-2

MO11-2

Linsey van der Plas

Marit Remmelzwaal

Mila van Scheppingen

Sienna Verloop

MO11-2

MO11-2

MO11-2

MO11-2

87


MO13-1 Quick Boys

Amber Scheepmaker MO13-1

88

Baukje van den Oever

Eva Pluimgraaff

Evelien van der Plas

Evy Heeringa

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Floor Hartevelt

Inge van de Linde

Lieke Schuitemaker

Luna Kulk

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Maartje van der Plas

Mees Guijt

Noa Ravensbergen

Noa van Duijvenbode

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1


MO13-2 Quick Boys

Emma Vooijs

Celina van Duijn

Charlotte Meijvogel

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Emmely Ouwehand

Evy van der Plas

Hanna Yirgu

Isabelle van Beelen

MO13-2

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Jaleesa Judell

Kyara Ubink

Marit van Duijn

Rosemarijn van Duijn

MO13-2

MO13-2

MO13-2

MO13-2

Sarah Varkevisser

Sarina Pluimgraaff

Senna Balemans

Tessa van Rhijn

MO13-2

MO13-2

MO13-2

MO13-2

89


MO15-1 Quick Boys

90

Iris Zuijderduijn

Annemarie van der Plas

Anneroos van der Marel

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Anouk van Rijn

Caroliene Jonker

Ingrid van Beelen

Iris de Lange

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Lotte den Haas

Louise van Beelen

Melanie Vooijs

Naomy Kuijt

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

Norah Buis

Norah Hoek

Tirsa Schoneveld

Vera Timmers

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1


MO15-2 Quick Boys

Ellen Klaassen

Anne-Sophie Pluimgraaff

Dianne Wijnands

Elise Messemaker

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Emma van der Plas

Esmee Balemans

Ilena Ouwehand

Ilse Schwaneberg

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Irene Hoek

Isa Bauw

Jacintha de Jong

Jinthe Ouwehand

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

Mariska Kuijt

Maud Zandbergen

Merel van Duijn

Robine de Beste

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

91


Spaaroverzicht Quick Boys

A-Selectie

Duitsland

Mexico

JO8-6

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o

o o o o o o

o o o o o o o

Martijn de Zwart Pim van der Plas Jesper Hogedoorn Yassire Hamdani Anthony Bentem Dennis van der Plas Joey Ravensbergen Mohamad Mahmoed Reda Kharchouh Jesse Driebergen Yordi Teijsse Philippe den Hartog Madjer Lukoki Hamza Boukhari Max van Steen Arie de Vreugd Jim Gillissen Ricardo Kuyvenhoven Jesse van Nieuwkerk Delano á Cohen Kenny Anderson Sammy Zandbergen Tenta Maeda Jan de Bruin Noah Barendse Tim Bloemendaal Chris Guijt Kelvin Maynard Vlatko Laziç Gert Aandewiel Laurens Mouter Dirk Kuijt Jan Nederburgh Jan de Jager Peter van Duijn Klaas Guijt Stefan van Rijn Dick van Rijn Jan Cees van Duijn Theo Bleiji

G1 o o o o o o o o o o o o o o o

Thijmen Oudshoorn Dennis Verveer Rene Herder DirkJaap van Duijn Kees Jan Krijgsman Yorrick Drijver Adil Sbaqhi Jack van den Eijkel Rob de Vries Nick Ouwehand Marco Bergs Leendert van Beelen Arie van Dijk Karin van der Plas Christian de Vreugd

België o o o o o

Luc Ouwehand Marijn de Boer Mick de Best Rayan El Madhoun Sebas van der Niet

Chili o o o o

Davey Ouwehand Ephraïm Schoneveld Evy Jonker July van Duijn

92

Finn Imthorn Joris Çelik Kaïn Barnhoorn Lex Barnhoorn Luuk Oudshoorn

Frankrijk o o o o o

Ilyas Elkhababi Joep Kraijenoord Maurits Bellwinkel Niek Kuyt Seth Barnhoorn

Ierland o o o o o

Harm van Rijn Joah Verdoes Max Feddes Nick van der Plas Nina Hoppenbrouwer

o o o o o

Gert-Jan Haasnoot Jesse Onderwater Julian van Rijn Kees van Duijn Thijs Parlevliet

Italië

Portugal o o o o o o

Annelot van der Boon Bart van der Meij Bram Schaap Denny Meyvogel Leen Valk Rick Schouten

Zweden o o o o o

Alexander Valdsgaard Bram van Boven Jason van den Bosch Noor van der Bent Stijn Kuyt

Argentinië o o o o o o o o

Agil Habchi Boaz van der Plas Daan Hoppenbrouwer Daan Pera Ezra van Velzen Jakub Bystrzowski Liam van der Marel Thijs Vooijs

Brazilië o o o o o o o o

David Varkevisser Dean van der Plas Ezra van Beelen Matys Plug Sam Ravensbergen Sam Rusheidat Sam Verschoor Wael Boukhidous

Engeland o o o o o o o o

Bas Star Danne Griffioen Joas Ouwehand Levi de Best Micha van der Plas Quint van As Sem van der Meij Tobias Hoek

Beau van der Bent Jan Remmelzwaal Lev Anderson Mathijs Kuijt Sem van Duijvenvoorde Sepp Meirink

Nederland o o o o o o o o

Bjarn Krommendijk Boris van Dijk Coen Hartevelt Lucas de Zwart Luna van Leeuwen Nico van der Plas Steijn Zweistra Wassim Assabban

Levi Haasnoot Bart van der Meij Collin Duijvenvoorde Luca Heemskerk Nathan van der Plas Niels Lange Thijs de Bruin

JO8-7 o o o o o o o

Martijn Haasnoot Bas de Graaf Daan van Rhijn Mike Vooijs Nick de Winter Ruben Zwaan William de Zwart

Spanje

JO8-8

o o o o o o o

o o o o o o o

Bram de Mol Fynn Visser Jay Talsma Lucas van de Kolk Mathijs van Rijn Sem Vooijs Youness Tiberkanine

Jaydan de Vreugd Chinedu Inyiekwe Floor van der Plas Gert Buis Kingston Schjelde da Fonseca Levi van den Bosch Sil Guijt

JO8-1

JO9-1

o o o o o o o

o o o o o o o

Nino de Koning Aidan Kuijt Lars van Duijn Owen Burley Rayen Sloos Ruben van Beelen Stijn Weerheim

Tijn Hoek Chris Barnhoorn Derek Hoek Levi Ouwehand Luuk Barnhoorn Sem Ouwehand Xander Remmelzwaal

JO8-2

JO9-3

o o o o o o o

o o o o o o o o

Daan Ouwehand Bram van Velzen Gerben Ouwehand Gert den Haan Mees Varkevisser Niels Jonker Stefan Hus

JO8-3 o o o o o o

Gijs Guijt Jim Verloop Luca Hoek Luuk Dijkdrent Mike van der Luijt Tijn Kromhout

JO8-4 o o o o o o o

Bart van der Plas Jesse Noort Luuk van Duijn Marijn Haasnoot Rik Imthorn Roy Hoek Simon van der Plas

JO8-5 o o o o o o o o

Déan van Rijn Hamza Halima Jilles van der Heiden Lars van der Niet Lennard Schaap Nick van Duijvenbode Rayan Remmelzwaal Ruben van der Horst

Tom Kapengule Aaron Hus Cor Duijvenbode Job van Duijvenvoorde Jurgen Wagemaker Lyam van Duijn Sam Pera Timo Wiltink

JO9-4 o o o o o o o o

Levi Schaap Dennis Mol Joah Klinkenberg Levi Hus Micha Ouwehand Noah Janssen Pieter Duijvenvoorde Sander Goppel

JO9-5 o o o o o o o o

Siko Hoek Bart Vooijs Daimen van der Vijver Fred Tubal da Costa Geert van Duijn Gijs de Vreugd Joas van der Plas Zishan Dosti

JO9-6 o o o o o o o

Thijs van Duijn Julius van der Plas Kees Rasenberg Levi Verdoes Peter Rasenberg Seth Star Tony Tanagho


JO9-7

JO11-5

JO11-12

o o o o o o

o o o o o o o o

o o o o o o o o o

Benjamin Plug Isa Ouwehand Jack van Duijvenbode Ruben van der Toorn Stan van der Plas Stan Vooijs

JO9-8 o o o o o o o

Hidde van Dijk Guy van Dijk Ruben van Rijn Sander Guijt Stijn de Gelder Sven van der Zon Tristen Hakkenberg

JO10-1 o o o o o o o o o

Mathijs Verdoes Bram Harrison Cas Kraijenoord Daniël Schaap Ilyes Selmi Julian Wagemaker Thijn van Duijn Tom Burgering Vince Haasnoot

JO11-1 o o o o o o o o o o

Jesse Weerheim Corniels de Zwart Dylan van der Plas Jeftha van Velzen Levi van Beelen Mark Zwaan Mart den Haas Roan Kuijt Sam van Beelen Stijn van Rijn

JO11-2 o o o o o o o o o o o

Tim Plug Dick van der Plas Finn van Rijn Kees van der Wiel Lars Ravensbergen Lennart Guijt Lucca Schuitemaker Noah Kromhout Rowi de Koning Thijs Hoek Tim van Stijn

Willem van der Linden Chiel van der Linden Daniël Freke Matthijs Harrison Menno Vooijs Michiel Krijgsman Mik Haasnoot Nathan Ouwehand

JO11-6 o o o o o o o o

Brycen van den Brink Chris de Zwart Dirk Hoek Joeri Haasnoot Jordy Vooijs Niek van der Boon Rein Hartevelt Rick Kraijenoord

JO11-7 o o o o o o o o o

Aldert Kuijt Aron Gebraslasie Geert Krijgsman Gijs van der Niet Ilias Voorn Kees Verdoes Kolya Polshchykov Lucas van den Bosch Ruben Plug

JO11-8 o o o o o o o o

Cornelis van Duijvenbode Dlawer Said Jesse Guijt Jort Ruwaard Levi van der Plas Liam de Vreugd Sem van der Plas Timur Klinkenberg

JO11-9 o o o o o o o o o o

Luca van Beelen Damian Zandbergen Hugo Schat Imbrahim Halima Jay Sip Joël Hoogendoorn Joshua van Beelen Luke Haasnoot Sem van Rijn Thomas Koekebakker

JO11-3

JO11-10

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o

Rian Haasnoot Ardric van Bers Brett Schildwacht Daan Vooijs Dirk van der Oever Jacob van Beelen Jorden Kuijt Kyan Heemskerk Markus van der Bent Niels Potters

JO11-4 o o o o o o o o o

Finn Ageling Cindy Barendsz Diangelo Valdsgaard Dinand van Duijvenvoorde Dirk Verburg Hendrik van Duijn Jerre Verdoes Luc Ketting Tim de Graaf

Jesse Ouwehand Bart Lange Damian de Vreugd Dré van der Burg Jesper Harwig Lenn de Mol Lieke Hoek Marien Heemskerk Wesley Schaddé van Dooren

JO11-11 o o o o o o o o

Lars Krijger Chris Haasnoot Huig Kuijt Luc Zuijderduijn Micha Schonenberg Mike Heemrood Nico van den Oever Steven de Boer

Beau van Duijn Boris van de Linde Ismael El Boussaidi Nik Schwaneberg Peter Bijsterbosch Seth Kulk Simon van Duijvenvoorde Timo Haasnoot Ziad Attaf

JO11-13 o o o o o o o

Ahmet Hasan Camci Jordy Kuijt Mohammed Mouchih Scott van Dop Taha Karaköse Thijs van Duijn William van der Boon

o o o o o o o o o o o o o o

Bram van Duijn Aron Imthorn Corné van der Plas Dean van Eijgen Jarno Slootweg Jarno van Duijn Jerry van der Mark Job Slootweg Jort de Haas Levi Bauw Max Berkheij Mylan Schaap Sven van der Plas Tjeerd van Gastel

JO13-1

JO13-2 o o o o o o o o o o o o o

Daan van Duijvenbode Arjan de Jong IJsbrand van Velzen Joris Paap Kees Guijt Lucas Schaap Marcin Depa Martijn Ouwehand Peter Jonker Stan de Jong Thomas Pitti Valiant van Bers Zakaria El Kachati

JO13-3 o o o o o o o o o o o o o o

Lucas Dijksterhuis Asher Barendse Boaz van Maanen Boris van der Plas Doron Klop Jan den Haan Jesse Jonker Lars Zwaan Maarten van Rijn Martijn Varkevisser Rick Barendsz Sem van Klaveren Stan Molenaar Willian Hartevelt

JO13-4 o o o o o o

Joey van Duijn Benjamin van der Plas Guus Vooijs Janus van der Linden Jeroen Heijstek Jesse van Duijn

o o o o o o o o

Luc van der Plas Luuk Guijt Pepijn Vooijs Quinten de Vreugd Thomas Meijvogel William Heemskerk Wouter van der Meij Yedidja van Velzen

JO13-5 o o o o o o o o o o o o o

Kai van der Plas Bono van Beelen Dave van der Luijt Dion Ouwehand Dirk van der Burg Duke Roest Ids Grunstra Jeffrey Ouwehand Kees van der Plas Mohamed Alkabi Pranil Shrestha Quinten Schaap Ravi van Zelst

JO13-6 o William Rasenberg o Alhasan Bayati o Ben Hur Teweide o Delano Aarts o Ilyas o Justin van Rijn o Lucas van Duijvenbode o Marc van Nieuw Amerongen o Martin van der Niet o Michiel Kramer o Nico Schaap o Salmon van den Boon o Sam Haasnoot

JO13-7 o o o o o o o o o o o o o

Job de Vreugd Bart van Duijn Ceesy Osman Daan van de Kolk Daan van der Plas Gijs Schipper Luke van der Plas Luuk Haasnoot Quinten van Duijn Rens Kraijenoord Tarek Khedr Thomas van der Niet Tim Kuijt

JO13-8 o o o o o o o o o o o o o o o

Maarten Kulk Bas Vooijs David Zuijderduijn Dexter Minnee Dirk Hoek Emiel van der Plas Joppe van der Plas Lucas van Aalst Max Berkheij Olivier van der Plas Pascal Wagemaker Rik van den Oever Silvester van der Bent Tim Lange Tygo van Beelen

93


Spaaroverzicht Quick Boys

JO13-9

JO15-3

o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o

Cees van den Eijkel Bram de Gelder Bram Kunz Bram Ravensbergen Corjan van Vliet Dylan Meijvogel Hendrik Messemaker Ibrahim Karaköse Julian Guijt Kees Guijt Kees Zwaan Marino Zandvliet Thijmen Verdoes Tim Potters Vincent Hus Wesley Meijvogel

Matthijs Pluimgraaff Ard-Jan van Duijvenbode Bas de Vink Daniël van der Plas IJsbrand Verdoes Jeremy Haasnoot Jesse Jonker Jesse van Beelen Jorn Ketting Machiel Krijgsman Rian Ouwehand Robin Maat Sander van Duijn Sem van den Oever Thijs de Niet Wesley van Dijk

JO13-10

JO15-4

o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

Huig van Duijn Teun Ouwehand Adam Assaidi Aymane Assaidi David van Rhijn Finn Ouwehand Henk Jan van Duijn Jamy van Duijn Jan Buis Jonathan Klok Julian Hoek Léan van der Plas Peter van der Plas Teun Guijt Wim van der Boon

JO15-1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Jack Ouwehand Marijn van der Plas Aron Knetsch Bart Kuijt Daan Luyten Daniël van Duijn David Aanhane Geert van der Bent Ibrahim Gasamma Jelle de Vries Jouke Vlieland Juda van Velzen Kai Oudshoorn Richard Anholts Robin Ouwehand Timo Pont

JO15-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Arnout Blok Godfrey Mu Tabazi Jeroen van der Plas Kees Zwanenburg Luc van der Plas Pieter Jonker Rian Meijvogel Sem Zuijderduijn Stan den Haan Stijn van Duijn Tarik Jami Thomas Borghstijn Tim Mol Tim van Duijvenvoorde Willem Hoek

94

Timo Remmelzwaal Abdi Awale Bas Kuyt Gert Pluimgraaff Jari Messemaker Julian Meijvogel Marc Meijvogel Marc van der Niet Marnix van der Plas Melvin van der Niet Niels Ouwehand Roger van Nieuw Amerongen Samuel Yirgu

JO15-5 o o o o o o o o o o o o o o o

Rick Ouwehand Dara Said Dirk Schaap Eren Yilmaz Floor van der Meij Gerco van der Plas Henry Zwaan Jaco Dijkhuizen Luuk van der Meij Luuk van Duijvenbode Mike Guijt Mike Haasnoot Pieter Hoek Sem Kuijt Sem van den Oever

JO15-6 o o o o o o o o o o o o o o o

Kaj Veenendaal Arie Duijndam Bart Godwaldt Bart van Duijvenvoorde Boaz van Belen Daan van der Bent Jan Verdoes Jelmer Ouwehand Julian Hoogendoorn Lars Volk Marc van Duijn Matthias van Rijn Reinier Reitsma Rick Schaap Ruben van Duijvenvoorde

JO15-7 o o o o o o

Krijna Vooijs Ammar Okde Bram Paap Bram van Duijvenvoorde Cornelis den Haas Daniel Shaawi

o o o o o o o o o o

Dirk Schuitemaker Jan Schoneveld Jaylen Hoogkamer Joël Schuitemaker Leonard Guijt Luca van Belen Mario Tanagho Stijn van Duijvenvoorde Thijs Plug Thomas Haasnoot

JO15-8 o o o o o o o o o o o o

Daniël Ouwehand Ben Heijstek Eric van der Burg Joël Kuijt Koen Krijgsman Lukas Guijt Luuk van Kruistum Maarten Heikoop Marten Zwaan Niels Klaassen Thomas Kuijt Twan Mol

JO9-9M o o o o o o o o

Yara Heemskerk Anouk Burgering Anouk Ouwehand Judy van Duijn Linn van Beelen Lisa Kraijenoord Lynn Zuijderduijn Mees Kuijt

JO9-10M o o o o o o o o o

Madelief van der Plas Britt Christoffersen Emily van der Boon Esmée Ruwaard Evelyn Vooijs Lieke Guijt Quincy Valk Rozelinn Heemskerk Sara El Madhoun

MO11-1 o o o o o o o o o o

Evi Dijkhuizen Amy Plug Anna-Marie van der Oever Anne van Leeuwen Ecrin Arikan Evi Jonker Jasmijn Haasnoot Joëlle Hoek Lieke Haasnoot Sophie de Vreugd

MO11-2 o o o o o o o o o o

Naomi Vooijs Anouk Guijt Daphne Zwanenburg Demi Heemskerk Elisa Zuijderduijn Esmée de Mol Linsey van der Plas Marit Remmelzwaal Mila van Scheppingen Sienna Verloop

MO13-1 o o o o o o o o o o o o o

Amber Scheepmaker Baukje van den Oever Eva Pluimgraaff Evelien van der Plas Evy Heeringa Floor Hartevelt Inge van de Linde Lieke Schuitemaker Luna Kulk Maartje van der Plas Mees Guijt Noa Ravensbergen Noa van Duijvenbode

MO13-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Emma Vooijs Celina van Duijn Charlotte Meijvogel Emmely Ouwehand Evy van der Plas Hanna Yirgu Isabelle van Beelen Jaleesa Judell Kyara Ubink Marit van Duijn Rosemarijn van Duijn Sarah Varkevisser Sarina Pluimgraaff Senna Balemans Tessa van Rhijn

MO15-1 o o o o o o o o o o o o o o o

Iris Zuijderduijn Annemarie van der Plas Anneroos van der Marel Anouk van Rijn Caroliene Jonker Ingrid van Beelen Iris de Lange Lotte den Haas Louise van Beelen Melanie Vooijs Naomy Kuijt Norah Buis Norah Hoek Tirsa Schoneveld Vera Timmers

MO15-2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Ellen Klaassen Anne-Sophie Pluimgraaff Dianne Wijnands Elise Messemaker Emma van der Plas Esmee Balemans Ilena Ouwehand Ilse Schwaneberg Irene Hoek Isa Bauw Jacintha de Jong Jinthe Ouwehand Mariska Kuijt Maud Zandbergen Merel van Duijn Robine de Beste


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Voorstraat 49 2225 EL Katwijk

Hoogvliet Hoofdstraat 104 - 106 2235 CK Valkenburg

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

K.v.v. Quick Boys  

K.v.v. Quick Boys Verzamelalbum

K.v.v. Quick Boys  

K.v.v. Quick Boys Verzamelalbum

Advertisement