Page 1

Mixed Hockey Club Beuningen

Verzamelalbum

HOCKEYPLAATJES

Seizoen 2017-2018

Jumbo, Beuningen, Thorbeckeplein 14


Curry zoals die in AziĂŤ smaakt. Probeer eens een andere smaak!

Combineer met

Glutenvrij


Beste lid of fan van MHC Beuningen, Voor je ligt het fantastische hockeyplaatjes verzamelalbum van MHC Beuningen. Een album waarin niet de grote landelijke kampioenen een prominente rol hebben gekregen, maar waar de lokale helden van MHC Beuningen op het podium staan. Aan jou nu de uitdaging om dit schitterende album vol te gaan sparen. Dat vol sparen is heel eenvoudig, namelijk door boodschappen te doen bij Jumbo Kalkman in Beuningen. Want zeg nou eerlijk, het is toch uniek om jezelf en je team- of clubleden terug te zien op echte hockeyplaatjes. Het sparen is al heel leuk om te doen, maar een album die je na verloop van jaren nog eens uit de kast haalt en gaat doorbladeren is wellicht nog veel leuker. Veel sportieve herinneringen zullen dan weer boven komen. De actie zal van start gaan op woensdag 8 november. Je ontvangt gedurende 10 weken bij besteding van iedere €15,- een setje met hockeyplaatjes. Daarnaast krijg je wekelijks bij tal van speciaal geselecteerde producten een extra setje plaatjes. Deze producten kun je wekelijks vinden op de speciale hockeyplaatjes displays die in de winkel gepresenteerd worden. Daarnaast zullen we deze artikelen communiceren via onze Facebook pagina. Houd deze dus in de gaten! Natuurlijk mag je vrienden, familie, opa’s en oma’s vragen om met jou mee te gaan sparen. Op deze manier heb je je album snel vol gespaard. Om je album vol te krijgen kun je natuurlijk ook plaatjes ruilen met vrienden of klasgenoten. Als je aan het eind van de actie toch nog een aantal unieke plaatjes mist, is er niets aan de hand. Samen met MHC Beuningen organiseren wij een sportplaatjes ruilmiddag bij jou op de club. Op deze middag kun je wellicht je collectie compleet maken.

BESTE HOCKEYVRIENDEN, Hockey is een geweldige sport, waarin we als Nederland zijnde, zowel bij de dames als de heren, bij de wereldtop horen. Maar ook op lokaal niveau, bij de Mixed Hockey Club Beuningen, wordt door heel veel mensen plezier beleefd aan het hockeyen. Door onze speelsters en spelers in de jeugd- en jongste jeugdteams, door onze dames en heren in de seniorenteams, door veterinnen en veteranen, door trimhockeyers, door fithockeyers en ook door onze vrijwilligers en supporters. De meesten daarvan komen uit de gemeente, maar we hebben ook mensen uit de omringende gemeenten die het leuk vinden om bij ons te hockeyen. Inmiddels zijn we in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een mooie stabiele vereniging met een fraai sportcomplex. Als u nog nooit bij ons te gast bent geweest, nodig ik u bij deze van harte uit om eens te komen kijken. U bent altijd welkom. Door middel van dit initiatief, dat wij samen doen met Jumbo Kalkman in Beuningen, realiseren we iets dat voorheen alleen voor echte topteams was weggelegd. Hoe gaaf is het om je eigen foto op een sticker in dit mooie album te plakken? En ervoor te zorgen dat je de plaatjes van je eigen team verzamelt? En nu kan dat verzamelen ook bij MHC Beuningen. Een vol album is een mooi aandenken aan dit hockeyseizoen. Het geeft je de kans je herinneringen later opnieuw te beleven en te delen. Dus ga daarom de plaatjes verzamelen en zoek elkaar op om de dubbele plaatjes te ruilen. Ik ben ontzettend benieuwd of wij ook toppertjes hebben van wie het plaatje een echt verzamelaarsobject is. Naast dat dit een ontzettend gave actie is, steun je de club. Dit soort acties zijn alleen maar mogelijk door de inzet van vrijwilligers, fotografen, sponsoren en van de mensen van onze Jumbo. Al die mensen verdienen een enorme pluim, allemaal ontzettend bedankt. Dit soort acties worden alleen succesvol doordat jullie allemaal mee gaan doen. Dus start snel met het verzamelen en zorg ervoor dat je je boek vol krijgt. Ik wens jullie, namens alle betrokkenen bij MHC Beuningen, erg veel plezier en succes bij het verzamelen. Tot langs de lijn aan het hockeyveld. Jos Spierings Voorzitter MHC Beuningen

Michael Kalkman

Voorzitter

Namens Jumbo Kalkman wensen we jou veel spaarplezier!

Jos Spierings

Jumbo, Beuningen, Thorbeckeplein 14

3


HOCKEY IN BEUNINGEN Het begin

Hockey nu

In april 1981 vindt in de zaal van wat toen nog café de Vrijboom heette, de oprichtingsvergadering plaats van, wat vanaf toen en nu nog, de Mixed Hockey Club Beuningen heet (MHCB). Een oproep om naar de oprichtingsvergadering te komen was via ‘het Koeriertje’ verspreid. Slechts 41 leden werden toen ingeschreven. Een eigen veld en accommodatie had de club op dat moment niet, er kon enkel gespeeld worden op de velden van de lokale korfbalclub, achter tennisclub de Linden aan de Lindenstraat. De kleedkamers moesten gedeeld worden met andere sportclubs.

Dat Beuningen vergrijst merken nu ook alle sportverenigingen en zowel accommodaties als beleidsplannen, ook bij MHCB, worden hierop aangepast. Momenteel is MHCB een zeer bloeiende middelgrote vereniging met selectieteams die hoog in de competities meedraaien en een groot aantal teams in de breedte sport.

Tijdens de oprichtingsvergadering kon gestemd worden voor het clubtenue. Er kon gekozen worden uit een blauwe broek en een geel shirt of uit een grijze broek met een blauw shirt, het werd de laatste combinatie. De reden daarachter was dat de toenmalige leden vonden dat een blauw shirt gemakkelijk te krijgen was en een grijs broekje of rokje had iedereen nog wel in de kast liggen. Het waren andere tijden… Na een aantal jaren groeide de club, er kwam een eigen accommodatie in Ewijk op de Blatenplak met eigen velden. Er stond een oude bouwkeet en er lagen twee grasvelden die voor de speelweekenden elke keer opnieuw belijnd moesten worden. Gezellig was het wel, in het huidige clubhuis hangen nog veel foto’s uit die tijd. Van de BBQ op zondagmiddag tot A-B feesten met een DJ op zaterdagavond en dat allemaal in en rond een oude, houten en afgeschreven bouwkeet. Pas in 1994 verhuisde de club weer terug naar Beuningen. Aan de Ooigraaf werd door de leden zelf een eigen clubhuis gebouwd. Onder leiding van een aantal professionals uit de bouw en met behulp van het enthousiasme van veel vrijwilligers en heel veel kratten bier kwam het huidige clubhuis tot stand. Vier kleedkamers, een kantine (een woord dat hockeyers overigens nooit gebruiken) een bestuurskamer, een redactieruimte en toiletten en douches (welke laatste door hockeyers ook zelden tot nooit gebruikt worden). Ook kwam het eerste, met zand ingestrooide kunstgrasveld. Hockey werd populair in Nederland. De Nationale teams eindigden hoog bij toernooien en bij de Olympische Spelen. Ook in Beuningen nam de belangstelling voor de sport toe. Beuningen groeide, er kwamen veel mensen van buiten de regio wonen (steevast ‘import’ genoemd), mensen verhuisden van Nijmegen naar Beuningen en zowel in de jeugd, als bij de senioren kwamen er heel veel leden bij. In 2003 groeide de club dermate dat er een tweede kunstgrasveld bij kwam en in 2006 zelfs een derde. Op dit moment beschikt de club over een watergrasveld. Over een vierde veld wordt al jaren gesproken, echter de huidige groei van de vereniging geeft voor aanleg hiervan geen noodzaak. Hockey is naast tennis en voetbal veruit de populairste sport in Beuningen. 4

Vanaf de allerjongste (Puppies en Stickies) tot aan A-elftallen heeft MHCB in alle leeftijdslijnen teams spelen. Meisjes zijn ruim oververtegenwoordigd op dit moment. Ook op zondag als de Senioren spelen is het druk op de club. Veel bezoekers vinden hun weg naar de Ooigraaf als de eerste teams spelen. Het eerste herenteam werd afgelopen seizoen zelfs kampioen in hun klasse. Maar ook in de Dames en Heren seniorenteams is volop groei en daardoor is het op de zondag een gezellige boel en draait de bar in het clubhuis overuren. Beuningen kent drie Veteranenteams waarin spelers van boven de veertig spelen.

Vrijwilligers De vereniging draait enkel op vrijwilligers. Commissies worden gerund en geleid door de leden. Van elk lid wordt verwacht dat zij iets voor de club doet. Dat geldt primair voor het team waarin gespeeld wordt, zoals wedstrijden fluiten, clubhuis corvee, rijouder zijn enz. Maar ook op organisatorisch niveau en operationeel runnen leden de club. Naast het bestuur en de commissies kent MHCB de Stichting Hockey Beuningen. Deze stichting beheert het complex en verhuurt dit feitelijk aan de club. De stichting verzorgt onderhoud, maakt een beheersplan, heeft de contacten met de gemeente en voert zelf klussen uit. De stichting is een zeer belangrijk orgaan in de club. Hier werken vrijwilligers iedere week om het complex, clubhuis en de velden in topconditie te houden. De bar vormt het hart van de vereniging, de barcommissie met eigen barcoaches die de bar runnen, hierdoor is controle op in- en verkoop en staan goed geïnstrueerde leden achter de bar. Ook voor de inkomsten van de club is de bar heel belangrijk. Bij wedstrijdzondagen en evenementen draait de bar topomzetten. Senioren, Jongste Jeugd en Jeugdcommissies delen de teams in en houden contacten met spelers en ouders.


Het Clublied. MHCB kent een eigen clublied. Voor het laatste lustrum (35 jaar) is dit lied geschreven en op de lustrumavond voor het eerst en tonele gebracht.

Clublied MHCB (melodie: “wie is toch dat meisje met dat kuiltje in haar wang … Rosemarie,” Ronnie Tober)

Wie is toch die club daar in het dorpje aan de Waal, MHCB! Wie strijdt altijd voorop, is het best van allemaal, MHCB! Technisch en gedreven en toch altijd ook sociaal, MHCB Ja, de trots van stad en Maas en Waal, van ons allemaal, ’t is toch niet normaal, Grijs en blauw staat altijd hier centraal, MHCB! Hockey met z’n allen is het enige dat telt, MHCB! De schrik hier van de regio die heerst op elk veld, MHCB! Elke tegenstander wordt vernederd en gekweld, MHCB! Ja, de grootste wordt nu wel verteld, een echte grote held, is nu vastgesteld, Beuningen is alles wat hier telt, MHCB! Meisjes, Jongens, dames, heren iedereen doet mee, MHCB! In het clubhuis aan de bar drinkt iedereen voor twee, MHCB! In de cirkel zwaaien wij de stick als coryfee, MHCB! Met de club gaan wij vaak op tournee, stoppen nooit ermee, vechten dan voor twee, Onze club kan jaren zo nog mee, MHCB!

De toekomst Als gezegd, ook MHCB komt met teruglopende ledenaantallen en ook MHCB heeft moeite om bestuur en commissieleden te werven en vast te houden. Toch is de vereniging kerngezond en zijn er als het erop aan komt altijd leden die de bal oppakken en als het nodig is bergen werk verzetten. Beuningen vergrijst en het aantal kinderen dat instroomt neemt af, maar ook hier geldt dat in alle leeftijdsgroepen nog teams spelen en er nog steeds instroom is bij de jongste jeugd. Het complex wordt niet uitgebreid, maar wel voortdurend verbeterd. Dit zorgt voor een fantastische omgeving om hockey te spelen en te kijken. De eerste lijnteams doen altijd mee voor kampioenschappen en worden professioneel begeleid. Zaalhockey is tijdens de winterstop altijd een feest als tientallen teams de zaal in gaan in de winterperiode. De Mixed Hockey Club Beuningen leeft en zal blijven leven, er zal altijd behoefte zijn aan een vereniging als deze die naast sportief ook op sociaal gebied een bindende factor is tussen veel inwoners van Beuningen.

Stichting, het bestuur, commissies en de Vrienden van …. MHCB! Van de stickies en de jeugd af bouwen wij ons plan, MHCB! Veteranen, Trimmers, samen een geweldig span, MHCB Senioren, weten er ook van, winnen want dan kan, doet er ook toe dan, Hockey hier, al zoveel jaren lang, MHCB MHCB!

5


1 3D FOTOGRAFIE Een levensechte 3D versie van jezelf!

Jij bent gefotografeerd tijdens de fotosessie op jouw club.

1

2 Van jou is een 3D preview versie gemaakt. Scan je QR code op de cover. *

DIT VERZAMELALBUM IS VAN:

Jouw foto

2

3 Jouw 3D versie is nu als beeldje verkrijgbaar. Ga naar

www.myclubstore.nl/ beuningen

4 * Download de QR Code Scanner

in de App Store of via Google Play Store en scan jouw code in de app. Vul als wachtwoord ‘MHCB’ in en je ziet jezelf nu in 3D.

6

Hier kun je ook nog andere producten van jezelf bestellen.


3

15 cm

10 cm

w

. w w

s b u cl y m

e. r o t

n

u e b l/

en g nin

en mC2 Beu ning

Puppy

48 cm

4

Lieve M oerman

Puppy

roens Julian B

ens Julian Bro

**

32 cm

Avatars kunnen besteld worden voor â‚Ź 6,95 via het daarvoor bestemde bestelformulier. Deze kun je vinden via www.myclubstore.nl/beuningen. Binnen 5 werkdagen na bestelling ontvang je een mail met daarin een link. Via deze link kun je jouw avatar inladen in diverse games, zoals FIFA. 7


Heren 1 MHC Beuningen

Heren 1

TEAMSPONSOR

Sam Wessel

8

Lennart Rossing

Heren 1

Max Bol

Heren 1

Jorth Pieterson

Heren 1

Bram te Riele

Heren 1

Heren 1

Sjoerd Hulskorte

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Roald van den Bosch

Coen Peeters

Thijs Peeters


Heren 1

TEAMSPONSOR

Mika Vallen

Wilco den Dekker

Heren 1

Dirk Jan Vencken

Heren 1

Tom Snijdewind

Heren 1

Rens Traksel

Heren 1

Heren 1

Tom Koopman

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Rudolf Plemencic

Eric Fintelman

Gijs Daanen

9


Dames 1 MHC Beuningen

Dames 1

Willemijn in den Bosch

10

Lianne AriĂŤns

Judith Kuijpers

Dames 1

Nina van der Burgh

Dames 1

Keri Donkers

Dames 1

Dames 1

Milou Balsters

Dames 1

Sophie van der Linden

Dames 1

Dames 1

Liselore Elijzen

Dames 1

Dames 1

TEAMSPONSOR

Esmay Akkers

Maureen Smulders


Dames 1

Dames 1

TEAMSPONSOR

Jessie Peters

Joost Alkemade

Dames 1

Eileen Albers

Isabelle Bol

Dames 1

Claudia Hess

Dames 1

Else Averes

Dames 1

Dames 1

Isa Peters

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Josje Smits

Martin Veldman

Lars Stolk

11


Heren 2

Thom Willems

12

Pim de Bruijn

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Heren 2

MHC Beuningen

Stan van Kolck

Niels van Huijkelom


Heren 2

TEAMSPONSOR

Derk Cloosterman

Tim Daanen

Heren 2 Heren 2

Luuc van Blitterswijk

Tim Cloosterman

Heren 2

Nick van Kolck

Heren 2

Sjoerd Koman

Heren 2

Heren 2

Mike Broekhuis

Pepijn Raasveld

Heren 2

Toby Teunissen

Heren 2

Heren 2

Willem Pak

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Adriaan de Groot

Rik Oosting

Maarten Cloosterman

13


Dames 2

Belle Martens

14

Aniek Koman

Dames 2 Dames 2

Merel Bruggeman

Brenda Bouten

Dames 2

Baukje van Iersel

Dames 2

Maud Hendriks

Dames 2

Dames 2

Yasmin van Geffen

Carlijne van Schaik

Dames 2

Iris Mulder

Dames 2

Dames 2

Fleur Vogelzangs

Dames 2

Dames 2

Dames 2

MHC Beuningen

Silvie Vogels

Jeroen van Dalen


www.aquatransbv.nl

OPTIMUS SORTERS


Heren 3 MHC Beuningen

Heren 3

TEAMSPONSOR

Frans Kleisterlee

16

Joppe-Jan van Ophuizen

Heren 3

Harm Boeser

Heren 3

Robin van den Bosch

Heren 3

Jan-Joost Pieterman

Heren 3

Heren 3

Teun Olde Riekerink

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Tom Blokhuizen

Frank Engelen

Bram van den Broek


Dames 3 MHC Beuningen

Elske Hamers

18

Louise-Cato Bol

Dames 3

Susan Sengers

Dames 3

Marlous Heijmans

Dames 3

Sasha Lukasik

Dames 3

Dames 3

Meghan Detrick

Dames 3

Dames 3

Dames 3

TEAMSPONSOR

Willemijn Lever

Emma Cuperus


Emma Janssen

Linde Booijink

Lisanne Veerbeek

Dames 3

Diede Vrolijks

Dames 3

Dames 3

Imke Booijink

Dames 3

Dames 3

Dames 3

Dames 3 Dames 3

Maaike Goelema

Annelies Gerdsen

Jolien Veenma

19


Heren 4 MHC Beuningen

Heren 4

Heren 4

TEAMSPONSOR

Roan Daniels

Heren 4

Coen Jansen

20

Pepijn Fokke

Heren 4

Okke Brekelmans

Heren 4

Heren 4

Jannes Arnts

Heren 4

Heren 4

Thijme Droste

Koen Valk

Bob van der Zandt


Heren 4

Heren 4

Vic Theunisse

Heren 4

Heren 4

Tristan Couwenbergh

Jarne Mom

Gijs van der Mooren

Bram Kahmann

Luuk van Enckevort

Heren 4

Marijn Vogelzangs

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Renz Wierper

Heren 4

Heren 4

Heren 4

Youp Theunisse

Jasper Woutersen

Max Bol

21


Dames 4 MHC Beuningen

Dames 4

TEAMSPONSOR

Saskia de Leeuw

22

Anke van Oijen

Dames 4

Maaike Croonen

Dames 4

Anja Leenders

Dames 4

Yvette Bernts

Dames 4

Dames 4

Judith van Ophuizen

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Kitty van der Vooren-Berns

Aukje van Veen

Carola van der Werf


TEAMSPONSOR

Dames 4

leenders administratieve dienstverlening

Lotte Berendsen

Nancy van den Brand

Dames 4

Vivian Gerrits

Dames 4

Ester Hetem

Dames 4

Noortje van de Water

Dames 4

Dames 4

Leonie Teunissen

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Fleur Hondelink

Ilona Gasse

Eric Hoenderop

23


Dames 5

Dames 5

MHC Beuningen

FabiĂŤnne Dibbets

24

Imke Laverman

Dames 5

Tessa Uijt den Boogaard

Dames 5

Fleur van Gelder

Dames 5

Froukje Goetstouwers

Dames 5

Dames 5

Juliette Vaessen

Dames 5

Dames 5

Dames 5

Dionne Daanen

Anne van Lith

Ilse Blokhuizen


Chantal Mouws

Kirsten Daniels

Sanne Veenhof

Dames 5

Eline Litjens

Dames 5

Dames 5

Sophie Janssen

Dames 5

Dames 5

Dames 5

Dames 5 Dames 5

Lieke Beijer

Kim Bosman

Marijn Schutten

25


Dames Jong 1

Dames Jong 1

MHC Beuningen

Lauri de Adelhart Toorop

26

Claudia Vink

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Maud den Bieman

Brynne Detrick

Anne Ahuluheluw


Dames Jong 1

Rosa Beurskens

Anna Oomen

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Rosa Ramos Leitao

Maud Bloemendal

Mara Janssen

27


Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Sofie Repping

28

Isabella Diederich

Puppy/Stickie

Siem Kregting

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Julian Broens

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

MHC Beuningen

Annabel Slootweg

Mijntje Wijlhuizen


Floor Colley

Fabienne Loermans

Naia Prinsen

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Liza Wels

Juul Bollen

Hanneke van de Hel

Fiene Willems

Cooper

29

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie

Puppy/Stickie


Beuningen Jongens F1 MHC Beuningen

Beuningen Jongens F1

Joeri van Kuijk

30

Cas van Kuijk

Pieke Helsen

Beuningen Jongens F1

Hugo Christiaans

Beuningen Jongens F1

Siem Schuurbiers

Beuningen Jongens F1

Beuningen Jongens F1

Sverre Tan

Beuningen Jongens F1

Sebastiaan Bremers

Beuningen Jongens F1

Beuningen Jongens F1

Boaz van der Linden

Beuningen Jongens F1

Beuningen Jongens F1

TEAMSPONSOR

Monique van der Linden

Lisette Schreuder


Jedde ten Bärge

Sep Gijssen

Stan van Zwambagt

Beuningen jongens F2

Daan van Winssen

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen jongens F2

Beuningen Jongens F2

MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Guus de Backer

Mees Timmerman

Marcel Timmerman

DaniĂŤl Krikke

Mark de Backer

31


32

Floor de Kock

Amber van Thiel

Eva Jade van IJzendoorn

Beuningen Meisjes F1

Brechtje Koppelaar Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Karlijn Hendriks

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1

Beuningen Meisjes F1 MHC Beuningen

Elin Langbroek

Sanne Boot

Jeroen Langbroek

Yfke Eichelsheim

Matthijs Koppelaar


Neeltje van Veen

Lyra Currie

Lois Braam

Beuningen Meisjes F2

Rosa Kregting

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

Beuningen Meisjes F2

MHC Beuningen

Benthe Cobussen

Britt van der Velden

Anneke Hermsen

Josje Hermsen

Aukje van Veen

33


Beuningen Meisjes F3 MHC Beuningen

Lieke Mensink

34

Pleun Thijssen

Beuningen Meisjes F3

KhloĂŤ Klaassen

Beuningen Meisjes F3

Ylze Broekhuis

Beuningen Meisjes F3

Evi Engelbart

Beuningen Meisjes F3

Beuningen Meisjes F3

Julia Rutten

Beuningen Meisjes F3

Beuningen Meisjes F3

Beuningen Meisjes F3

TEAMSPONSOR

Cynthia Klaassen

Jan-Wouter Broekhuis


Maud Rutgers

Liz Graat

Maartje Michielsen Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Kaat van den Berg

Beuningen Meisjes F4

Danique Litjens

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

Beuningen Meisjes F4

MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Guusje Engels

Sander Engels Fiene ‘t Hooft

Demi van Lin

Ella van den Rijk

Tom van Lin

35


36

Floris Toonen

Stan Brugman

Sam Verkooijen

Beuningen Jongens 6E1

Bastiaan Kuijper

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1

Beuningen Jongens 6E1 MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

ThĂşr Peters

Reinier Eijkenboom

Jeroen Janssen

Lars Janssen

Martijn Eijkenboom


Bram Schotten

Stan Hooghof

Sam Burgers

Beuningen Jongens 6E2

Tom Michielsen

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

TEAMSPONSOR

Marieke Matthijssen

Beuningen Jongens 6E2

Beuningen Jongens 6E2

MHC Beuningen

Stein Geurts

Lorenzo Holleman

Jayden van Gelderen

Etienne Michielsen

37


38

Eva Noordermeer

Lotte van Hemert

Lynn van ‘t Hullenaar

Beuningen Meisjes 6E1

Sanne Zegers Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Niki Overdijk

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1

Beuningen Meisjes 6E1 MHC Beuningen

Luna Gommans

Jikke Steer

Twan Overdijk

Femke Vos

Roy Noordermeer


Beuningen Meisjes 6E2 MHC Beuningen

TEAMSPONSOR BOUWBUREAU VAN ROSSUM C A L C U L AT I E / T E K E N W E R K / B E G E L E I D I N G / A D V I E S

BOUWBUREAU VAN ROSSUM C A L C U L AT I E / T E K E N W E R K / B E G E L E I D I N G / A D V I E S

BOUWBUREAU VAN ROSSUM

Beuningen Meisjes 6E2

C A L C U L AT I E / T E K E N W E R K / B E G E L E I D I N G / A DV I E S

BOUWBUREAU VAN ROSSUM C A L C U L AT I E / T E K E N W E R K / B E G E L E I D I N G / A DV I E S

Daphne Liebrand

Britt Gerrits

Beuningen Meisjes 6E2

Michelle Jolie

Beuningen Meisjes 6E2

Julie van der Vooren

Beuningen Meisjes 6E2

Britt Romeijn

Beuningen Meisjes 6E2

Beuningen Meisjes 6E2

Fleur van Rossum

Beuningen Meisjes 6E2

Beuningen Meisjes 6E2

Beuningen Meisjes 6E2

Lynn van der Linden

Sofie Weijers

Nicole van der Linden

39


40

Fenne Willems

Evi Hofkens

Sophie Janssen

Beuningen Meisjes 6E3

Lucie van Kraaij Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Lot Kokke

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3

Beuningen Meisjes 6E3 MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Anna Verweij

Bente Cornelissen

Indra Verhoeven

Josefien Burgers

Martijn Cornelissen


Carlinde Schreven

Indi Janssen

Tess van den Berg

Beuningen Meisjes 6E4

Benthe Sanders

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

Beuningen Meisjes 6E4

MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Lois Lau

Laura Wigman

Julia Leenders

Maud Broeren

Daan Wigman

41


42

Imre Janse

Cas de Roon

Albert Hendriks Beuningen Jongens 8E1

Max Kohl

Beuningen Jongens 8E1

Tijl Aalbers Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Luc van Zwambagt

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1

Beuningen Jongens 8E1 MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Tim Kohl

Koen Graat Tijn Maaskamp

Rens Goorsenberg

Tijn Graat

Noud Maaskamp


Sem Rekkers

Ryan Dennie

Mick Enders

Beuningen Jongens 8E2

Julian Kuijper

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

Beuningen Jongens 8E2

MHC Beuningen

Ties Carlier

Anouk Carlier Olivier ‘t Hooft

Daan Timmerman

Thijmen Janssen

Tim Rekkers

43


44

Luna Prinsen

Jasmijn Willems

Lizzy Schroth

Beuningen Meisjes 8E1

Evi Drรถge Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Lise Burgers

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1

Beuningen Meisjes 8E1 MHC Beuningen

TEAMSPONSOR

Anne-Sophie Schraven

Thirza van Kesteren

Duna Burgers

Yfke Ambrosius

Do van den Berg


Romée Klaassen

Isa Gijssen

Floor Mensink Beuningen Meisjes 8E2

Liedewij Buikema

Beuningen Meisjes 8E2

Maud Kokke Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Amber Romeijn

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

Beuningen Meisjes 8E2

MHC Beuningen

Anne d’Haans

Mark Romeijn Noortje d’Haans

Mirre de Kok

Sarah Sophia Coenders

Edwin Buikema

45


46

Teuntje Daanen

Beuningen Meisjes 8E3

Roos Brouwers

Lucienna Kรถp

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Suze Machielsen

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3

Beuningen Meisjes 8E3 MHC Beuningen

Luna van den Bergh

Noora te Molder

Barbara Eerdhuijsen

Caitlin Eerdhuijsen

TEAMSPONSOR

Fenna Beumer

John Hoks


Achter het nationale team staan

en achter MHC Beuningen.

De Rabobank sponsort de nationale top ĂŠn lokaal talent. Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport waar iedereen aan mee kan doen. Dit zorgt ervoor dat dromen werkelijkheid worden.

Een aandeel in elkaar


Beuningen jD1 MHC Beuningen

Beuningen jD1

TEAMSPONSOR

Floryan Rosmalen

48

Niels Geurts

Beuningen jD1

Bram de Waal

Beuningen jD1

Marcus Verweij

Beuningen jD1

Sander Alberts

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Luca Kempen

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Pieter Burgers

Olle Wigman

Teun Vogel


Thomas Hol

Remco Geurts

Ard Jansen

Beuningen jD1

Mees Schiks

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Luuk Rutgers

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Beuningen jD1

Beuningen jD1 Beuningen jD1

Maxime Roelofs

Berend-Jan Sleijffers

Maarten Kempen

49


Beuningen mD1 MHC Beuningen

Sterre Wassink

50

Jolie Jansen

Beuningen mD1

Pom Helsen

Beuningen mD1

Merel van Thiel

Beuningen mD1

Beuningen mD1

Lisanne Yah

Beuningen mD1

TEAMSPONSOR

Beuningen mD1

Beuningen mD1

TEAMSPONSOR

Céleste Eijkenboom

Milou Jansen


Helena Kokke

Emmelie Buikema

Milou Hendriks

Beuningen mD1

Tatum Lau

Beuningen mD1

Beuningen mD1

Luka Hanssen

Beuningen mD1

Beuningen mD1

Beuningen mD1

Beuningen mD1 Beuningen mD1

Evi Klaassen

Carlijn van Zoggel

Okke Brekelmans

51


Beuningen mD2 MHC Beuningen

Beuningen mD2

TEAMSPONSOR

Rosalie van Kraaij

52

Fréderique ‘t Hooft

Beuningen mD2

Roos Kuijper

Beuningen mD2

Florine de Leeuw

Beuningen mD2

Lauren Janse

Beuningen mD2

Beuningen mD2

Maud van den Dobbelsteen

Beuningen mD2

Beuningen mD2

Beuningen mD2

Florijn Benedict

Doris de Bruyne

Zenna Heimans


Elke Dolsma

Nancy van den Brand

Beuningen mD2

Meike Sanders

Beuningen mD2

Lizzy Peerenboom

Beuningen mD2

Froukje Ambrosius

Beuningen mD2

Beuningen mD2

Kayleigh Kraat

Beuningen mD2

Beuningen mD2

Beuningen mD2

TEAMSPONSOR

AndrĂŠ Dolsma

Martijn van Kraaij

53


Beuningen mD3 MHC Beuningen

JoĂŤlle Klaassen

54

Ai Vy Tran

Beuningen mD3

Sharon Heider

Beuningen mD3

Myrthe Oosting

Beuningen mD3

Mara Cornelissen

Beuningen mD3

Beuningen mD3

Madelief van Loon

Elise Braam

Beuningen mD3

Charlène van Kesteren

Beuningen mD3

Beuningen mD3

Lotte Michielsen

Beuningen mD3

Beuningen mD3

Beuningen mD3

TEAMSPONSOR

Lotte Toonen

Lindsay Holleman


Beuningen mD4

Fiènne ten Bärge

Marileen Schreven

Beuningen mD4 Beuningen mD4

Aemy Eichelsheim

Geke Kokke

Beuningen mD4

Ellen Thoonen

Beuningen mD4

Mijke Huver

Beuningen mD4

Beuningen mD4

Naomi van Perlo

Isis de Backer

Suus Dirks

Beuningen mD4

Fenne van Dreumel

Beuningen mD4

Beuningen mD4

Sofie Toorenburg

Kyra Vermeulen

Beuningen mD4

Beuningen mD4

Beuningen mD4

Vlinder Peters

Beuningen mD4

Beuningen mD4

Beuningen mD4

MHC Beuningen

Bjorn Kokke

Ron Dirks

55


Beuningen jC1

56

Beuningen jC1

Martijn Peters

Beuningen jC1

Ravi Schraven

Beuningen jC1

Stijn de Roon

Max Siebers

Beuningen jC1

Beuningen jC1

Guus Klerkx

Teun van Loon

Beuningen jC1

Beuningen jC1

Quintijn Eijkenboom

Joost de Roon

Ralph Schiks

Thijmen Sauerborn

Beuningen jC1

Beuningen jC1

Floris van der Mooren

TEAMSPONSOR

Beuningen jC1

Lars Gerrits

Beuningen jC1

Beuningen jC1

Lucas Vaessen

Beuningen jC1

Beuningen jC1

Beuningen jC1

MHC Beuningen

Niels Bressers

Mark Sauerborn


Beuningen jC2

TEAMSPONSOR

Beuningen jC2

MHC Beuningen

Wessel Thonissen

Julian d’Haans

Beuningen jC2 Beuningen jC2

Morris Wassink

Siebe Hooghof

Beuningen jC2

Tijmen Kuijper

Beuningen jC2

Bram Meijer

Beuningen jC2

Beuningen jC2

Vin Burgers

Max Sengers

Beuningen jC2

Siem Benink

Beuningen jC2

Beuningen jC2

Lucas Helms

Beuningen jC2

Beuningen jC2

Beuningen jC2

Constantijn Bremers

Tycho van Est

Coen Jansen

57


TEAMSPONSOR

Beuningen mC1

Maerle de Graaf

58

Beuningen mC1 Beuningen mC1 Beuningen mC1

Beuningen mC1

Rubi Dijken

Britt Klaassen

Fleur Schraven

Beuningen mC1

Cathelijne Sauerborn

Beuningen mC1

Hanna van den Boogaard

Beuningen mC1

Beuningen mC1

Suus Pauwelsen

Lola Rutten

Roos-Marijn Bakhuizen van den Brink

Madelief Enders

Beuningen mC1

Beuningen mC1

Danique van der Linden

Babette Ruitenberg

Beuningen mC1

Daphne Jansen

Beuningen mC1

Beuningen mC1

MĂŠrin Benedict

Beuningen mC1

Beuningen mC1

Beuningen mC1

MHC Beuningen

Meghan Detrick

Belle Martens


Beuningen mC2

TEAMSPONSOR

Beuningen mC2

MHC Beuningen

Floor Kuijper

Mees Roes

Beuningen mC2 Beuningen mC2

Lieve Moerman

Noa Landeweer

Beuningen mC2

Senna Spann

Beuningen mC2

Fleur de Gooyert

Beuningen mC2

Beuningen mC2

Diede van Dreumel

Tirza Detmers

Beuningen mC2

Annika Botman

Beuningen mC2

Beuningen mC2

Lene te Molder

Beuningen mC2

Beuningen mC2

Beuningen mC2

Fleur van den Dobbelsteen

Emma Schiks

Annabel Stuij

59


Beuningen mC3

Beuningen mC3

Noa Elbers

60

Valerie Albers

Beuningen mC3

Sterre Nelissen

Kiki van Dinther

Beuningen mC3

Kirsten Vervest

Beuningen mC3

Fleur Carpaij

Beuningen mC3

Beuningen mC3

Puck Grisel

Vera Willems

Beuningen mC3

Vienna Thoonen

Beuningen mC3

Beuningen mC3

Jet Glaudemans

Beuningen mC3

Marjolein van Hulst

Beuningen mC3

Beuningen mC3

Marloes Wigman

Beuningen mC3

Beuningen mC3

MHC Beuningen

Marijn van der Vegt

Dionne Daanen


Beuningen mC4

Beuningen mC4

Beuningen mC4

MHC Beuningen

Fleur Willems

Lieke Willems

Beuningen mC4

Fleur Smeets

Mila Hoks

Beuningen mC4

Mara van Zutphen

Beuningen mC4

Aniek Machielsen

Beuningen mC4

Beuningen mC4

Floor Thijssen

Beuningen mC4

Beuningen mC4

Beuningen mC4

Caithlyn Rosmalen

Eline de Kat

Edward Willems

61


Beuningen jB1 MHC Beuningen

Ruben Appelhof

62

Gijs Vogel

Beuningen jB1

Viggo Schraven

Jan Boon

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Finn Peters

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Jelle van Zoggel

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Beuningen jB1

TEAMSPONSOR

Thijs van Hulst

Niels Dolsma


Thom Schiks

Kevin Yah

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Sem Geurts

RaĂşl Hendriks

Lars van de Vall

Koen Vogel

Lennart Rossing

63

Beuningen jB1

Beuningen jB1

Beuningen jB1


Beuningen mB1

Caro Droste

64

Sam van den Brink

Beuningen mB1

Amke Braam

Beuningen mB1

Evi Beumer

Beuningen mB1

Beuningen mB1

Iris Frederiks

Beuningen mB1

Beuningen mB1

Beuningen mB1

MHC Beuningen

Nikki Janssen

Julin Rijkens


Mirjam Kuijpers

Layla Louise Peters

Pien Odekerken

Beuningen mB1

Maxime Sleijffers

Beuningen mB1

Beuningen mB1

Chiara Smeeman

Beuningen mB1

Beuningen mB1

Beuningen mB1

Beuningen mB1 Beuningen mB1

Sterre Kremer

Jasmijn Bruggeman

Roos Posthumus

65


Beuningen mB2 MHC Beuningen

Fleur van der Bend

66

Jikke Haanappel

Beuningen mB2

Britt van de Vall

Beuningen mB2

Lorin Ewals

Beuningen mB2

Beuningen mB2

Merel Engelen

Beuningen mB2

Beuningen mB2

Beuningen mB2

TEAMSPONSOR

Roos Jansen

Yvette ten Have


Mara Smit

Pip Brekelmans

Britt Bruins

Beuningen mB2

Inge van der Vegt

Beuningen mB2

Beuningen mB2

Sien Glaudemans

Beuningen mB2

Beuningen mB2

Beuningen mB2

Beuningen mB2 Beuningen mB2

Sophie de Waal

Isabelle Vaessen

Joop Klein Nagelvoort

67


Beuningen mB3

Beuningen mB3

Lotte Gietman

68

Jana Geurts

Beuningen mB3

Floor Benjamins

Beuningen mB3

Beuningen mB3

JuliĂŤtte AndrĂŠ De La Porte

Beuningen mB3

Beuningen mB3

MHC Beuningen

Isa Hoks

Mabel Smeets


Sophie Siebers

Julia Hermsen

LoĂŻs Janse

Beuningen mB3

Beuningen mB3

Beuningen mB3

Beuningen mB3

Sharon Boxma

Lieve Kuiken

Sarah Steffens

Jade Kuijper

Koen Altena

69

Beuningen mB3

Beuningen mB3

Beuningen mB3

Beuningen mB3


Beuningen mB4

Beuningen mB4

MHC Beuningen

Berthe Boon

70

Sarah Kraak

Beuningen mB4 Beuningen mB4

Meike Enning

Amber van IJzendoorn

Beuningen mB4

Julia Verweij

Beuningen mB4

Lisa Langenhuijzen

Beuningen mB4

Beuningen mB4

Roosmarijn Marcusse

Neomi van Kuijk

Beuningen mB4

Suus Makaske

Beuningen mB4

Beuningen mB4

Myrthe Reinaerts

Beuningen mB4

Beuningen mB4

Beuningen mB4

Charlotte Sprij

Katja Servaas

Yves Reinaerts


WORD PREMIUMKLANT BIJ DE HYPOTHEEKADVISEUR

Koop zonder voorbehoud uw nieuwe woning. Vraag één van onze adviseurs naar de voorwaarden.

De Hypotheekadviseur Beuningen Klaproosstraat 2, 6641 BH Beuningen T 024 - 212 02 13 E mkersten@hypotheekadviseur.nl www.hypotheekadviseur.nl Michel Kersten

Fay Kersten

SHELL STATION BEUNINGEN WIST U DAT... - wij een ruim assortiment belegde broodjes hebben? - wij de broodjes vers voor u smeren? - als u een deal koopt dit zeer voordelig is? - alle drankjes en smoothies vers zijn? - wij ook hele broden verkopen? - wij verse bonenkoffie verkopen? NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Onze deli by Shell gaat 3 december open. Kom snel langs om te proeven! Schoenaker 3, Beuningen Iedere dag geopend tot 23:00 uur

Hele maand december 2 017

HEEL BROOD ½ PRIJS

PREMIUM


Beuningen jA1 MHC Beuningen

Beuningen jA1

TEAMSPONSOR

Dries Tonen

72

Robert Wetzels

Beuningen jA1

Laurens Bremers

Beuningen jA1

Max Visser

Beuningen jA1

Berend-Jan Sleijffers

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Floris Hendriks

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Noud Cloosterman

Joost van Thiel

DaniĂŤl Peters


Andy Rothwell

Wisse Tonen

Freek Groeneboer

Beuningen jA1

Lars Bressers

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Floris Friederichs

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Beuningen jA1

Beuningen jA1 Beuningen jA1

Orson Schuijers

Stephan Kipp

Eric Fintelman

73


Beuningen mA1

Carlijn van Winssen

74

Frederique de Rooij

Beuningen mA1

Constance Mersmann

Beuningen mA1

Fleur IJpelaar

Beuningen mA1

Nicky van den Boogaard

Beuningen mA1

Beuningen mA1

Marlotte Hendrix

Beuningen mA1

Beuningen mA1

Beuningen mA1

MHC Beuningen

Djara Schraven

Lotte Willems


Roos Willems

Miriam Chagri

Vieyen van Bergen

Beuningen mA1

Maaike Timmerman

Beuningen mA1

Beuningen mA1

Fleur Jacobs

Beuningen mA1

Beuningen mA1

Beuningen mA1

Beuningen mA1 Beuningen mA1

Joyce Wolffs

Ismay Bosman

Steve van den Boogaard

75


Beuningen mA2 MHC Beuningen

Beuningen mA2

TEAMSPONSOR

RenĂŠe Kampschreur

76

Anna Peters

Beuningen mA2

Mirte Gremmen

Beuningen mA2

Dagmar Jellema

Beuningen mA2

Fleur Geurts

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Noor van Koolwijk

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Marit Kesseleer

Noor Hoes

Anne Hoes


Alyssa van der Linden

Merel Schrijver

Carmen Spann

Beuningen mA2

Lotte van Duren

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Charlotte Dijksma

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Beuningen mA2

Beuningen mA2 Beuningen mA2

Sem Broekhuis

Jolanda Schrijver

Alex Schrijver

77


Beuningen mA3

Beuningen mA3 Beuningen mA3

Beuningen mA3

Fleur Kesseleer

Beuningen mA3

Beuningen mA3

Manon Willems

Nikki Giesen

Femke Swartjes

Imke Carpaij

Beuningen mA3

Beuningen mA3

Quinty Langedijk

Robin van Atteveld

LoĂŻs Jansen

Isabel Thomassen

Beuningen mA3

Beuningen mA3

Yara Peters

78

Beuningen mA3

Beuningen mA3

Beuningen mA3

MHC Beuningen

Lisa Sackers

Twan Thomassen


GET READY STIJLVOLLE MANNENMODE IN BEUNINGEN dezaakvanruud.nl

inkoop verkoop beheer recycling reparatie

Nijverheidsweg 43 6541 CL Nijmegen T 024 - 33 33 099 www.capa-pallets.nl

volg ons ook via facebook

ï‚‚


Beuningen mA4 MHC Beuningen

Beuningen mA4

Charlot Zwerink

80

Rinske Hornstra

Veerle Jessen

Beuningen mA4

Mirte Zwartjes

Beuningen mA4

Elsa Renirie

Beuningen mA4

Beuningen mA4

Isa van den Boogaard

Beuningen mA4

Ieke Sanders

Beuningen mA4

Beuningen mA4

Maud Aalbers

Beuningen mA4

Beuningen mA4

TEAMSPONSOR

Frederike Coopmans

Valerie van Wichen


Beuningen mA4

Janneke Winnemuller

Kim van den Broek

Beuningen mA4

Doortje Roza

Beuningen mA4

Yael van de Heuvel

Beuningen mA4

Britt Pauwelsen

Beuningen mA4

Beuningen mA4

Hilde Zendman

Beuningen mA4

Beuningen mA4

Beuningen mA4

Veerle Schreuder

John Hoks

Jurgen van Oostrum

81


82

Joost Bressers

Michiel Noordzij Nรกndor Benedict

Gijs Hamerslag

Marcel Coopmans Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Jan Pieter Pak

Heren Veteranen A

George Maathuis

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Yves Reinaerts

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A

Heren Veteranen A MHC Beuningen

Ernest Baeten

Wick Verhees

Vincent Bluyssen

Roel Hogenboom

Menno Bemelmans

Paul Bazuin


Heren Veteranen B

Martijn van de Vall

Bas Oostvogel

Sjoerd Wolkotte

Heren Veteranen B

Philibert Couwenbergh

Buby den Heeten

Heren Veteranen B

Rutger Stevens

Heren Veteranen B

Berend Kruithof

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

Koen van den Heuvel

Toine Vogels

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

Robin Kroon

Rob Schraven

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

TEAMSPONSOR

Heren Veteranen B

Eric Seelen

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

Heren Veteranen B

MHC Beuningen

Werenfried Hendrix

Frank Smits

83


Dames Veterinnen A MHC Beuningen

Désirée van Schaik

84

Jetty Keesman

Dames Veterinnen A

Marjan Mazure

Dames Veterinnen A

Anita van den Berg

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Lonneke Adolfs

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

TEAMSPONSOR

Ingrid Holtzhuizer

Henriëtte Jansen


Marjolein van Wetten

Marike Cloosterman

Lea Houben

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Antonette Belgers

Godelieve Aalbers

Jos Spierings

Esther van der Meer

Caroline Klerkx

85

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A

Dames Veterinnen A


Fithockey

Fithockey

MHC Beuningen

Hans van den Bosch

86

Georgette Jongen

Fithockey

Joke Bol

Fithockey

Herman Botter

Fithockey

Ton van den Brand

Fithockey

Fithockey

Paul Willems

Fithockey

Fithockey

Fithockey

Nelly van den Bosch

Piet Zegers

Janny van Keeken


Stichting

Herman Leenders

Jan-Wouter Broekhuis

Stichting

Stichting

Stichting

Stichting

MHC Beuningen

Frank Smits

Ton van den Brand

87


Spaaroverzicht MHC Beuningen

VOORZITTER o Jos Spierings HEREN 1 o Roald van den Bosch o Sjoerd Hulskorte o Bram te Riele o Jorth Pieterson o Max Bol o Sam Wessel o Lennart Rossing o Coen Peeters o Thijs Peeters o Rudolf Plemencic o Tom Koopman o Rens Traksel o Tom Snijdewind o Dirk Jan Vencken o Mika Vallen o Wilco den Dekker o Eric Fintelman o Gijs Daanen DAMES 1 o Liselore Elijzen o Sophie van der Linden o Milou Balsters o Keri Donkers o Nina van der Burgh o Judith Kuijpers o Willemijn in den Bosch o Lianne Ariëns o Esmay Akkers o Maureen Smulders o Josje Smits o Eileen Albers o Isa Peters o Else Averes o Claudia Hess o Isabelle Bol o Jessie Peters o Joost Alkemade o Martin Veldman o Lars Stolk HEREN 2 o Thom Willems o Pim de Bruijn o Stan van Kolck o Niels van Huijkelom o Adriaan de Groot o Willem Pak o Toby Teunissen o Pepijn Raasveld o Luuc van Blitterswijk o Mike Broekhuis o Sjoerd Koman o Nick van Kolck o Tim Cloosterman o Derk Cloosterman o Tim Daanen o Rik Oosting o Maarten Cloosterman DAMES 2 o Fleur Vogelzangs o Iris Mulder o Carlijne van Schaik o Merel Bruggeman o Yasmin van Geffen o Maud Hendriks o Baukje van Iersel o Brenda Bouten o Belle Martens o Aniek Koman o Silvie Vogels o Jeroen van Dalen HEREN 3 o Tom Blokhuizen o Teun Olde Riekerink o Jan-Joost Pieterman o Robin van den Bosch

88

o Harm Boeser o Frans Kleisterlee o Joppe-Jan van Ophuizen o Frank Engelen o Bram van den Broek DAMES 3 o Meghan Detrick o Sasha Lukasik o Marlous Heijmans o Susan Sengers o Elske Hamers o Louise-Cato Bol o Willemijn Lever o Emma Cuperus o Maaike Goelema o Imke Booijink o Diede Vrolijks o Lisanne Veerbeek o Emma Janssen o Linde Booijink o Annelies Gerdsen o Jolien Veenma HEREN 4 o Thijme Droste o Roan Daniels o Jannes Arnts o Okke Brekelmans o Coen Jansen o Pepijn Fokke o Koen Valk o Bob van der Zandt o Tristan Couwenbergh o Vic Theunisse o Youp Theunisse o Jarne Mom o Renz Wierper o Marijn Vogelzangs o Luuk van Enckevort o Gijs van der Mooren o Bram Kahmann o Jasper Woutersen o Max Bol DAMES 4 o Kitty van der Vooren-Berns o Judith van Ophuizen o Yvette Bernts o Anja Leenders o Maaike Croonen o Saskia de Leeuw o Anke van Oijen o Aukje van Veen o Carola van der Werf o Fleur Hondelink o Leonie Teunissen o Noortje van de Water o Ester Hetem o Vivian Gerrits o Lotte Berendsen o Nancy van den Brand o Ilona Gasse o Eric Hoenderop DAMES 5 o Dionne Daanen o Juliette Vaessen o Froukje Goetstouwers o Fleur van Gelder o Tessa Uijt den Boogaard o Fabiënne Dibbets o Imke Laverman o Anne van Lith o Ilse Blokhuizen o Lieke Beijer o Sophie Janssen o Eline Litjens o Sanne Veenhof o Chantal Mouws o Kirsten Daniels o Kim Bosman o Marijn Schutten

DAMES JONG 1 o Maud den Bieman o Lauri de Adelhart Toorop o Claudia Vink o Brynne Detrick o Anne Ahuluheluw o Rosa Ramos Leitao o Rosa Beurskens o Anna Oomen o Maud Bloemendal o Mara Janssen PUPPY/STICKIE o Julian Broens o Siem Kregting o Sofie Repping o Isabella Diederich o Annabel Slootweg o Mijntje Wijlhuizen o Liza Wels o Fabienne Loermans o Juul Bollen o Fiene Willems o Floor Colley o Naia Prinsen o Hanneke van de Hel o Cooper BEUNINGEN JONGENS F1 o Boaz van der Linden o Sebastiaan Bremers o Sverre Tan o Siem Schuurbiers o Hugo Christiaans o Pieke Helsen o Joeri van Kuijk o Cas van Kuijk o Monique van der Linden o Lisette Schreuder BEUNINGEN JONGENS F2 o Guus de Backer o Daan van Winssen o Sep Gijssen o Mees Timmerman o Daniël Krikke o Jedde ten Bärge o Stan van Zwambagt o Marcel Timmerman o Mark de Backer BEUNINGEN MEISJES F1 o Karlijn Hendriks o Elin Langbroek o Brechtje Koppelaar o Amber van Thiel o Sanne Boot o Yfke Eichelsheim o Floor de Kock o Eva Jade van IJzendoorn o Jeroen Langbroek o Matthijs Koppelaar BEUNINGEN MEISJES F2 o Benthe Cobussen o Rosa Kregting o Lyra Currie o Britt van der Velden o Josje Hermsen o Neeltje van Veen o Lois Braam o Anneke Hermsen o Aukje van Veen BEUNINGEN MEISJES F3 o Julia Rutten o Evi Engelbart o Ylze Broekhuis o Khloë Klaassen o Lieke Mensink o Pleun Thijssen o Cynthia Klaassen o Jan-Wouter Broekhuis

BEUNINGEN MEISJES F4 o Kaat van den Berg o Guusje Engels o Fiene ‘t Hooft o Danique Litjens o Liz Graat o Demi van Lin o Ella van den Rijk o Maud Rutgers o Maartje Michielsen o Sander Engels o Tom van Lin BEUNINGEN JONGENS 6E1 o Thúr Peters o Bastiaan Kuijper o Stan Brugman o Reinier Eijkenboom o Lars Janssen o Floris Toonen o Sam Verkooijen o Jeroen Janssen o Martijn Eijkenboom BEUNINGEN JONGENS 6E2 o Stein Geurts o Tom Michielsen o Stan Hooghof o Lorenzo Holleman o Jayden van Gelderen o Bram Schotten o Sam Burgers o Marieke Matthijssen o Etienne Michielsen BEUNINGEN MEISJES 6E1 o Niki Overdijk o Luna Gommans o Sanne Zegers o Lotte van Hemert o Jikke Steer o Femke Vos o Eva Noordermeer o Lynn van ‘t Hullenaar o Twan Overdijk o Roy Noordermeer BEUNINGEN MEISJES 6E2 o Lynn van der Linden o Fleur van Rossum o Britt Romeijn o Julie van der Vooren o Michelle Jolie o Daphne Liebrand o Britt Gerrits o Sofie Weijers o Nicole van der Linden BEUNINGEN MEISJES 6E3 o Lot Kokke o Anna Verweij o Lucie van Kraaij o Evi Hofkens o Bente Cornelissen o Josefien Burgers o Fenne Willems o Sophie Janssen o Indra Verhoeven o Martijn Cornelissen BEUNINGEN MEISJES 6E4 o Lois Lau o Benthe Sanders o Indi Janssen o Laura Wigman o Maud Broeren o Carlinde Schreven o Tess van den Berg o Julia Leenders o Daan Wigman

BEUNINGEN JONGENS 8E1 o Luc van Zwambagt o Max Kohl o Tim Kohl o Tijn Maaskamp o Tijl Aalbers o Cas de Roon o Rens Goorsenberg o Tijn Graat o Imre Janse o Albert Hendriks o Koen Graat o Noud Maaskamp BEUNINGEN JONGENS 8E2 o Ties Carlier o Olivier ‘t Hooft o Julian Kuijper o Ryan Dennie o Daan Timmerman o Thijmen Janssen o Sem Rekkers o Mick Enders o Anouk Carlier o Tim Rekkers BEUNINGEN MEISJES 8E1 o Lise Burgers o Anne-Sophie Schraven o Evi Dröge o Jasmijn Willems o Thirza van Kesteren o Yfke Ambrosius o Luna Prinsen o Lizzy Schroth o Duna Burgers o Do van den Berg BEUNINGEN MEISJES 8E2 o Amber Romeijn o Liedewij Buikema o Anne d’Haans o Noortje d’Haans o Maud Kokke o Isa Gijssen o Mirre de Kok o Sarah Sophia Coenders o Romée Klaassen o Floor Mensink o Mark Romeijn o Edwin Buikema BEUNINGEN MEISJES 8E3 o Suze Machielsen o Roos Brouwers o Luna van den Bergh o Barbara Eerdhuijsen o Caitlin Eerdhuijsen o Fenna Beumer o Teuntje Daanen o Lucienna Köp o Noora te Molder o John Hoks BEUNINGEN JD1 o Pieter Burgers o Luca Kempen o Sander Alberts o Marcus Verweij o Bram de Waal o Floryan Rosmalen o Niels Geurts o Olle Wigman o Teun Vogel o Maxime Roelofs o Luuk Rutgers o Mees Schiks o Ard Jansen o Thomas Hol o Remco Geurts o Berend-Jan Sleijffers o Maarten Kempen


BEUNINGEN MD1 o Lisanne Yah o Merel van Thiel o Pom Helsen o Sterre Wassink o Jolie Jansen o Céleste Eijkenboom o Milou Jansen o Evi Klaassen o Luka Hanssen o Tatum Lau o Milou Hendriks o Helena Kokke o Emmelie Buikema o Carlijn van Zoggel o Okke Brekelmans BEUNINGEN MD2 o Florijn Benedict o Maud van den Dobbelsteen o Lauren Janse o Florine de Leeuw o Roos Kuijper o Rosalie van Kraaij o Fréderique ‘t Hooft o Doris de Bruyne o Zenna Heimans o Kayleigh Kraat o Froukje Ambrosius o Lizzy Peerenboom o Meike Sanders o Elke Dolsma o Nancy van den Brand o André Dolsma o Martijn van Kraaij BEUNINGEN MD3 o Lotte Michielsen o Charlène van Kesteren o Elise Braam o Madelief van Loon o Mara Cornelissen o Myrthe Oosting o Sharon Heider o Joëlle Klaassen o Ai Vy Tran o Lotte Toonen o Lindsay Holleman BEUNINGEN MD4 o Vlinder Peters o Kyra Vermeulen o Isis de Backer o Sofie Toorenburg o Fenne van Dreumel o Suus Dirks o Aemy Eichelsheim o Naomi van Perlo o Mijke Huver o Ellen Thoonen o Geke Kokke o Fiènne ten Bärge o Marileen Schreven o Bjorn Kokke o Ron Dirks BEUNINGEN JC1 o Lucas Vaessen o Lars Gerrits o Ralph Schiks o Floris van der Mooren o Thijmen Sauerborn o Guus Klerkx o Max Siebers o Quintijn Eijkenboom o Teun van Loon o Ravi Schraven o Martijn Peters o Joost de Roon o Stijn de Roon o Niels Bressers o Mark Sauerborn

BEUNINGEN JC2 o Constantijn Bremers o Lucas Helms o Siem Benink o Max Sengers o Morris Wassink o Vin Burgers o Bram Meijer o Tijmen Kuijper o Siebe Hooghof o Wessel Thonissen o Julian d’Haans o Tycho van Est o Coen Jansen BEUNINGEN MC1 o Mérin Benedict o Daphne Jansen o Babette Ruitenberg o Lola Rutten o Danique van der Linden o Madelief Enders o Roos-Marijn Bakhuizen van den Brink o Britt Klaassen o Suus Pauwelsen o Hanna van den Boogaard o Cathelijne Sauerborn o Fleur Schraven o Maerle de Graaf o Rubi Dijken o Meghan Detrick o Belle Martens BEUNINGEN MC2 o Fleur van den Dobbelsteen o Lene te Molder o Annika Botman o Tirza Detmers o Lieve Moerman o Diede van Dreumel o Fleur de Gooyert o Senna Spann o Noa Landeweer o Floor Kuijper o Mees Roes o Emma Schiks o Annabel Stuij BEUNINGEN MC3 o Marloes Wigman o Marjolein van Hulst o Jet Glaudemans o Vienna Thoonen o Vera Willems o Sterre Nelissen o Puck Grisel o Fleur Carpaij o Kirsten Vervest o Kiki van Dinther o Noa Elbers o Valerie Albers o Marijn van der Vegt o Dionne Daanen BEUNINGEN MC4 o Caithlyn Rosmalen o Fleur Smeets o Floor Thijssen o Aniek Machielsen o Mara van Zutphen o Mila Hoks o Fleur Willems o Lieke Willems o Eline de Kat o Edward Willems

BEUNINGEN JB1 o Jelle van Zoggel o Finn Peters o Jan Boon o Viggo Schraven o Ruben Appelhof o Gijs Vogel o Thijs van Hulst o Niels Dolsma o Sem Geurts o Raúl Hendriks o Koen Vogel o Thom Schiks o Kevin Yah o Lars van de Vall o Lennart Rossing BEUNINGEN MB1 o Iris Frederiks o Evi Beumer o Amke Braam o Caro Droste o Sam van den Brink o Nikki Janssen o Julin Rijkens o Sterre Kremer o Chiara Smeeman o Maxime Sleijffers o Pien Odekerken o Mirjam Kuijpers o Layla Louise Peters o Jasmijn Bruggeman o Roos Posthumus BEUNINGEN MB2 o Merel Engelen o Lorin Ewals o Britt van de Vall o Fleur van der Bend o Jikke Haanappel o Roos Jansen o Yvette ten Have o Sophie de Waal o Sien Glaudemans o Inge van der Vegt o Britt Bruins o Mara Smit o Pip Brekelmans o Isabelle Vaessen o Joop Klein Nagelvoort BEUNINGEN MB3 o Juliëtte André De La Porte o Floor Benjamins o Lotte Gietman o Jana Geurts o Isa Hoks o Mabel Smeets o Sharon Boxma o Julia Hermsen o Lieve Kuiken o Jade Kuijper o Sophie Siebers o Loïs Janse o Sarah Steffens o Koen Altena BEUNINGEN MB4 o Charlotte Sprij o Myrthe Reinaerts o Suus Makaske o Neomi van Kuijk o Meike Enning o Roosmarijn Marcusse o Lisa Langenhuijzen o Julia Verweij o Amber van IJzendoorn o Berthe Boon o Sarah Kraak o Katja Servaas o Yves Reinaerts

BEUNINGEN JA1 o Noud Cloosterman o Floris Hendriks o Berend-Jan Sleijffers o Max Visser o Laurens Bremers o Dries Tonen o Robert Wetzels o Joost van Thiel o Daniël Peters o Orson Schuijers o Floris Friederichs o Lars Bressers o Freek Groeneboer o Andy Rothwell o Wisse Tonen o Stephan Kipp o Eric Fintelman BEUNINGEN MA1 o Marlotte Hendrix o Nicky van den Boogaard o Fleur IJpelaar o Constance Mersmann o Carlijn van Winssen o Frederique de Rooij o Djara Schraven o Lotte Willems o Joyce Wolffs o Fleur Jacobs o Maaike Timmerman o Vieyen van Bergen o Roos Willems o Miriam Chagri o Ismay Bosman o Steve van den Boogaard BEUNINGEN MA2 o Marit Kesseleer o Noor van Koolwijk o Fleur Geurts o Dagmar Jellema o Mirte Gremmen o Renée Kampschreur o Anna Peters o Noor Hoes o Anne Hoes o Sem Broekhuis o Charlotte Dijksma o Lotte van Duren o Carmen Spann o Alyssa van der Linden o Merel Schrijver o Jolanda Schrijver o Alex Schrijver BEUNINGEN MA3 o Yara Peters o Isabel Thomassen o Loïs Jansen o Nikki Giesen o Quinty Langedijk o Imke Carpaij o Femke Swartjes o Fleur Kesseleer o Robin van Atteveld o Manon Willems o Lisa Sackers o Twan Thomassen BEUNINGEN MA4 o Maud Aalbers o Ieke Sanders o Isa van den Boogaard o Elsa Renirie o Mirte Zwartjes o Veerle Jessen o Charlot Zwerink o Rinske Hornstra o Frederike Coopmans o Valerie van Wichen o Veerle Schreuder o Hilde Zendman

o Britt Pauwelsen o Yael van de Heuvel o Doortje Roza o Janneke Winnemuller o Kim van den Broek o John Hoks o Jurgen van Oostrum HEREN VETERANEN A o Yves Reinaerts o Jan Pieter Pak o Ernest Baeten o George Maathuis o Nándor Benedict o Wick Verhees o Michiel Noordzij o Gijs Hamerslag o Vincent Bluyssen o Menno Bemelmans o Joost Bressers o Marcel Coopmans o Roel Hogenboom o Paul Bazuin HEREN VETERANEN B o Eric Seelen o Martijn van de Vall o Rob Schraven o Robin Kroon o Toine Vogels o Philibert Couwenbergh o Koen van den Heuvel o Berend Kruithof o Rutger Stevens o Buby den Heeten o Bas Oostvogel o Sjoerd Wolkotte o Werenfried Hendrix o Frank Smits DAMES VETERINNEN A o Lonneke Adolfs o Anita van den Berg o Marjan Mazure o Désirée van Schaik o Jetty Keesman o Ingrid Holtzhuizer o Henriëtte Jansen o Antonette Belgers o Marike Cloosterman o Godelieve Aalbers o Esther van der Meer o Marjolein van Wetten o Lea Houben o Jos Spierings o Caroline Klerkx FITHOCKEY o Nelly van den Bosch o Paul Willems o Ton van den Brand o Herman Botter o Joke Bol o Hans van den Bosch o Georgette Jongen o Piet Zegers o Janny van Keeken STICHTING o Herman Leenders o Jan-Wouter Broekhuis o Frank Smits o Ton van den Brand

89


Klaproosstraat 2 6641 BH Beuningen

024-6775711

www.uwhuismakelaar.info


Nieuw: AndrĂŠlon Biotin Strength.

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.


Welkom bij Jumbo Beuningen Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 12:00 - 18:00 uur

Jumbo, Beuningen, Thorbeckeplein 14

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

MHC Beuningen  
MHC Beuningen  

MHC Beuningen Verzamelalbum

Advertisement