Page 1

201

7/

201

8

Voetbalplaatjes verzamelalbum


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Op naar de 100.....

Beste speler of fan van LVV Lugdunum,

Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Lugdunum. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Leiden

Nog een goed jaar en dan bestaat Lugdunum honderd jaar! In deze (bijna) honderd jaar is er veel veranderd, maar we zijn nog steeds dezelfde familieclub waar iedereen van harte welkom is. Met iedereen bedoel ik echt iedereen. Ik ben er dan ook trots op dat de afgelopen jaren meisjes en vrouwen in grote getalen onze club zijn komen versterken. Daarnaast ben ik trots op onze vele vrijwilligers, want zonder hen had de mooie mijlpaal van honderd nooit behaald kunnen worden. Van deze honderd jaar spelen we er alweer een kleine vijftig in de Kikkerpolder op een fraai complex die door onze leden met eigen handen is gebouwd. De naam van het complex heeft ons de bijnaam “Kikkers” opgeleverd; een naam die heel goed past bij onze mooie groen/witte clubkleuren en die de basis vormt van ons clublogo. De genoemde (onmisbare) vrijwilligers hebben ook de totstandkoming van dit mooie album weer mede mogelijk gemaakt en ik bedank ze hiervoor hartelijk. Zoals eerder gemeld is iedereen welkom bij onze mooie club, in dit prachtige naslagwerk vindt u een doorsnee van onze leden en spelers, waarin natuurlijk de jeugd de meeste aandacht verdiend. Wellicht staan in dit blad de “internationals” van morgen? Wij wensen jullie veel verzamelplezier en zien u graag op ons mooie complex.

Koos Keijzer Voorzitter LVV Lugdunum

Voorzitter LVV Lugdunum

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Lugdunum voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 200 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 20172018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje?

Koos Keijzer

3


4


Rijke historie Lugdunum heeft een rijke historie, die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. De Leidsche Voetbal en Atletiekvereniging Lugdunum werd op 14 mei 1919 opgericht en kwam voort uit de vereniging TAVENU (Tot Algemeen Vermaak En Nuttig Uitgaan). Lugdunum startte op de velden aan de Warmonderweg. In die tijd was UVS al onze buurman. Lugdunum werd bij haar oprichting gelijk in de Eerste Klasse van de Leidsche voetbalbond (LVB) geplaatst. In het seizoen 1922/1923 bereikte Lugdunum reeds de Tweede Klasse van de Nederlandse Voetbalbond (NVB), het op één na hoogste niveau in Nederland. Inmiddels betrok Lugdunum een nieuwe thuisbasis aan de Johan de Witstraat. Het mocht slechts één seizoen genieten van de Tweede Klasse. Lugdunum daalde dus af naar de Derde Klasse. Lugdunum bleef tot het seizoen 1946/1947 op dit niveau acteren. In de jaren dertig verhuisden de Kikkers naar het bekende Pomona-terrein. Daar speelde Lugdunum zijn wedstrijden tot de Tweede Wereldoorlog. De bezetters eisten de velden op. Lugdunum moest noodgedwongen verhuizen naar de Zoeterwoudse Singel. Helaas degradeerde de club in 1947 naar de Vierde Klasse. Na de oorlog herpakte Lugdunum zich wonderwel op het nieuwe terrein aan de Haarlemmer trekvaart, daar werd menig kampioenschap gevierd, helaas bleef directe promotie uit. Dit lukte wel in 1953, Lugdunum werd weer derdeklasser waarna zelfs de Tweede Klasse werd bereikt. Toen halverwege de jaren vijftig het betaalde voetbal werd ingevoerd raakte Lugdunum hier veel spelers aan kwijt. Dit had tot gevolg dat Lugdunum wederom afzakte naar de Vierde Klasse. Maar de veerkracht van de club was groot, er werd menigmaal een kampioenschap gevierd. De jaren zestig en zeventig waren sportief gezien de beste jaren voor de club met als hoogtepunt het promotieseizoen 1970/1971 naar de Eerste Klasse.

Begin jaren zeventig verhuisde Lugdunum naar het huidige complex in de Kikkerpolder. Met het aanbreken van de jaren tachtig diende zich weer een glorietijd aan. Dit had tot gevolg dat in het seizoen 1979/1980 weer Eerste Klasse werd gespeeld. Met dit resultaat betrad Lugdunum de top van het amateurvoetbal. In die periode bestond er immers nog geen hoofdklasse of topklasse. Helaas moest de club na vijf jaar afdalen naar de Tweede Klasse. De jaren negentig kenmerkten zich met wisselend succes: degradatie, maar vooral kampioenschappen werden gevierd met als hoogtepunt weer het behalen van de Eerste Klasse in het seizoen 1992/1993. Eind jaren negentig werd het zaterdagvoetbal steeds populairder en Lugdunum zag een karrevracht aan spelers vertrekken naar verschillende gerenommeerde zaterdagverenigingen. Lugdunum raakte wederom sportief gezien in verval. Om dit verval weerstand te bieden richtte Lugdunum naast de zondag ook een standaard zaterdagteam op in de jaren 1995/1996. Dit team met voornamelijk oud Lugdunum spelers was succesvol en bereikte zelfs de Tweede Klasse. In het seizoen 2004/ 2005 ging Lugdunum alleen op zaterdag nog met een standaardteam verder. Dus op zondag werd/wordt er nog alleen recreatief gevoetbald bij de club. Mede door het “ophalen” van onze betere spelers waren de resultaten niet optimaal. Incidenteel werd een succesje bereikt, maar het degradatiespook bezocht ook Lugdunum. Lugdunum was zelfs op een moment vijfdeklasser! Zoals gezegd: de veerkracht bij Lugdunum is groot en vanaf het seizoen 2010/2011 werd de weg omhoog weer teruggevonden. Na het behalen van verschillende (periode) kampioenschappen is Lugdunum weer tweedeklasser.

op naar een ZONNIGe TOEKOMST!

5


Zaterdag 1

Zaterdag 1

Casper Koreman

6

Sandjai Gajadien

Zaterdag 1

Arash Latifi

Adam Atif

Zaterdag 1

Mohamed Berdai

Zaterdag 1

Tobias Schaafstra

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Martijn van Leeuwen

Cem Isitir

Zaterdag 1

Ozam Isitir

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Soufiane Boukhidous

Zaterdag 1

Houssein Bezzai

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Kevin Wassenaar

TEAMSPONSORS

Zaterdag 1

Zaterdag 1

LVV Lugdunum

Bilal Karasahin

Issam Chahine


Dick Bakker

Loek van Maris

Henk de Cler Coรถrdinator Zaterdag 1

Tim de Cler

Hoofdtrainer Zaterdag 1

Henk Brandt Grensrechter Zaterdag 1

Verzorger Zaterdag 1

Zaterdag 1

Abdelali El Baroudi

Teammanager Zaterdag 1

Teammanager Zaterdag 1

Assistent Teammanager Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Henk Kersten

Zaterdag 1

TEAMSPONSORS

Luther Tolud

Sergio Vrede Nabil Atif

Ronald Buitendijk

Wim Erades

Jan Wansink

7


Vrouwen 1 LVV Lugdunum

Tess van Kooperen

8

Ellen Lohmann

Vrouwen 1 Vrouwen 1

Judith van Manen

Chantal Vernhout

Hoofdtrainer Vrouwen 1

Marjon de Vries

Trainer Vrouwen 1

Kristel van Kruisbergen

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Isabelle Bij

Houda Bakkech

Vrouwen 1

Reanne van Kleef

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Sharon Bell

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Vrouwen 1

TEAMSPONSOR

Jan van der Reyden

Hans van As


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Vrouwen 2

Linsey Oevern

10

Karin van Werkhoven

Vrouwen 2

Mariska Siebert

Vrouwen 2

Gabriëla de la Rie

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Amber Vuijst

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2

LVV Lugdunum

Jamie Stokkel

Sascha van der Vos


Henny Brandt

Mariska Andriessen

Jerry Nix

Begeleider Vrouwen 2

Trainer Vrouwen 2

Scheidsrechter Vrouwen 2

Grensrechter Vrouwen 2

Kelly Barends

Elise Groen

Rob Brugmans

Aad de la Rie

Ingrid de la Rie

11

Grensrechter Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2

Vrouwen 2


Zaalvoetbal

Zaal Heren 1

LVV Lugdunum

Tatjana Anholts

12

Karin Feddes-de Boer

Zaal Vrouwen 3

Zaal Vrouwen 3

Zaal Vrouwen 2

Zaal Vrouwen 2

Henkjan Koster

Melanie Buis

Chantal Vermond


JO19-1

Danny Boom

Steef van den Broek

JO19-1

Youssef Errami

Giovanni Philipsen

Trainer JO19-1

Karim Soliman

JO19-1

Tjeerd Veenstra

JO19-1

JO19-1

Jeffrey van der Moolen

Mischa Vervoorn

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Joey Singeling

JO19-1

JO19-1

JO19-1

LVV Lugdunum

Hannes Melis

Joop van der Moolen

13


JO17-1

JO17-1

LVV Lugdunum

Jamil Oliviera

16

Mees Provoost

JO17-1 JO17-1

Mark Wesley

Jarco van der Bijl

Trainer JO17-1

Mike Tangel

JO17-1

Badr Lagerwaard

JO17-1

JO17-1

Stan van den Berg

Lieuwe Verbeek

JO17-1

Daniel Pasma

JO17-1

JO17-1

Mika van der Kraan

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Gino Brandt

Chahid Ezzine

Paul Meijer


MO15-1

Ingrid de la Rie

Gabriela de la Rie

MO15-1 MO15-1

Janice James

Anfaal Ibrahim

Begeleider MO15-1

Julianne Vork

Trainer MO15-1

Amal Boudount

Trainer MO15-1

Trainer MO15-1

Vannety van Rhijn

Caitlyn Duivesteijn

MO15-1

Nikki Galjaard

MO15-1

MO15-1

Anouk Weber

MO15-1

MO15-1

MO15-1

LVV Lugdunum

Dick Bakker

Jerry Nix

17


JO13-1

JO13-1

LVV Lugdunum

Alexei Yanez

18

Semmy Selimi

JO13-1

Mohammed Mizab

JO13-1

Faroug Al Sharbechi

JO13-1

Wessel Schouten

JO13-1

JO13-1

Beau Plezier

JO13-1

JO13-1

JO13-1

Wesley Sjardijn

Luka Ploshchansky

Sil Provoost


Richeraino Doorson

Rachid Spratt

Trainer JO13-1

JO13-1

Yoessef Boudount

Nabil Baddouri

Trainer JO13-1

Safouane Chahlaoui

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 JO13-1

Jan van Schie

Pieter van Schie

Wesley Schouten

19


JO11-1

Marescha Sluiter

20

Ismael Boudount

JO11-1

Cherenzo Main

Trainer JO11-1

Kevin van der Pluijm

Trainer JO11-1

Jaylani Singeling

JO11-1

JO11-1

Romano de Cuba

Dilano Singeling

JO11-1

Imrane Hillebrand

JO11-1

JO11-1

Dusty Honsbeek

JO11-1

JO11-1

JO11-1

LVV Lugdunum

Michael van Doesburg

Wesley Sluiter


JO11-2

JO11-2

LVV Lugdunum

Aaron Fasel

Ozhan Celik

JO11-2

Hamza Ouarghine

JO11-2

Rayane Ahanay

JO11-2

Mohammed Amine Ahannay

JO11-2

JO11-2

Mohammedamine Yakoubi

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Marwan Yakoubi

Walled Yagoubi

Madan Dimitri Jhagru

21


JO11-3

JO11-3

JO11-3

LVV Lugdunum

Dries Dubbeldeman

Jesse Redel

Eilab Yoseif

22

Bodhi Spoormakers

JO11-3

Safouane Ezzine

JO11-3

JO11-3

Davey Stouten

Trainer JO11-3

JO11-3

JO11-3

Dani Galjaard

JO11-3

JO11-3

JO11-3

Jimmy van der Meer

Jahdeon Doorson

Isaac Taieb

Giovanni Philipsen


JO9-1

JO9-1

LVV Lugdunum

Mohammed Moudni

Mikijas Negatu

JO9-1

Emin Vervoorn

Trainer JO9-1

Boubacar Coulibaly

Trainer JO9-1

Raphael ten Bosch

JO9-1

JO9-1

Mateo Stouten

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Tyler van der Zwan

Joop van der Moolen

Bernardo van der Zwan

23


JO9-2

Nicky van der Meel

26

Jayden Haneveld

JO9-2

Sem van Zelst

Trainer JO9-2

Quinn Louwrier

Trainer JO9-2

Loqman Belgiran

JO9-2

JO9-2

Keano Kints

Denvey Honsbeek

JO9-2

Daley Spies

JO9-2

JO9-2

Levi Dubbeldeman

JO9-2

JO9-2

JO9-2

LVV Lugdunum

Koos Spies

Jan Honsbeek


JO7-1

Bilal Essanoussi

Djenna Sluiter

JO7-1

Giani Koekebakker

Trainer JO7-1

Ellyson Spratt

JO7-1

Djani Sluiter

JO7-1

JO7-1

Chano Constancia

JO7-1

JO7-1

JO7-1

LVV Lugdunum

Charina Sluiter

Rob den Heijer

27


28

Janneke Spijker

Willem Sluik

Peter Paul de Jong

Trainer Loopgroep Kikkers

Thijs van Dam Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Mascotte

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers

Loopgroep Kikkers LVV Lugdunum

Teun de Reede

Wim van Vliet

Ruud Freeke

Niek Visser

Piet Berg


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Vrijwilligers

Jacqueline van der Pluijm

Bestuur Jeugdcommissie

Hans van As

Ruud Kantebeen

Jeugd Recreatie Commissie

Dick Bakker

Jeugd Recreatie Commissie

Jeugdcommissie

Esther de Bruijn

30

Joop van der Moolen

Jeugd Recreatie Commissie

Richard Otgaar

Robin Boon

Jeugdcommissie

Richard Otgaar

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Justo Rumling

Bestuur

Bestuur

Bestuur

LVV Lugdunum

Miranda Hillebrand

Fatma Metin


Bijzondere Leden

Gerrit du Prie

Lid van verdienste

Erelid

Erelid

Jubelaris

LVV Lugdunum

Frans Montanus

Arie Honsbeek

Cees Mooten

31


Teamplaatjes LVV Lugdunum

Lugdunum 1

Lugdunum 1

Lugdunum 1

Lugdunum 1

Lugdunum 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1 32


JO19

JO19

JO19

JO19

JO19

JO17

JO17

JO17

JO17

JO17 33


Teamplaatjes LVV Lugdunum

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 34


JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2 35


Teamplaatjes LVV Lugdunum

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1 36


JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2 37


Spaaroverzicht LVV Lugdunum

o

Voorzitter LVV Lugdunum Koos Keijzer

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Zaterdag 1 Kevin Wassenaar Houssein Bezzai Soufiane Boukhidous Ozam Isitir Cem Isitir Arash Latifi Martijn van Leeuwen Tobias Schaafstra Mohamed Berdai Adam Atif Casper Koreman Sandjai Gajadien Bilal Karasahin Issam Chahine Luther Tolud Abdelali El Baroudi Tim de Cler Sergio Vrede Nabil Atif Henk Brandt Loek van Maris Ronald Buitendijk Wim Erades Dick Bakker Henk de Cler Henk Kersten Jan Wansink

o o o o o o o o o o o o

Vrouwen 1 Sharon Bell Reanne van Kleef Houda Bakkech Judith van Manen Isabelle Bij Kristel van Kruisbergen Marjon de Vries Chantal Vernhout Tess van Kooperen Ellen Lohmann Jan van der Reyden Hans van As

o o o o o o o o o o o o o o o

Vrouwen 2 Amber Vuijst GabriĂŤla de la Rie Mariska Siebert Linsey Oevern Karin van Werkhoven Jamie Stokkel Sascha van der Vos Kelly Barends Mariska Andriessen Elise Groen Aad de la Rie Henny Brandt Jerry Nix Rob Brugmans Ingrid de la Rie

38

Zaalvoetbal o Henkjan Koster o Tatjana Anholts o Karin Feddes-de Boer o Melanie Buis o Chantal Vermond JO19-1 o Joey Singeling o Mischa Vervoorn o Youssef Errami o Jeffrey van der Moolen o Tjeerd Veenstra o Karim Soliman o Giovanni Philipsen o Danny Boom o Steef van den Broek o Hannes Melis o Joop van der Moolen JO17-1 o Gino Brandt o Mika van der Kraan o Daniel Pasma o Lieuwe Verbeek o Mark Wesley o Stan van den Berg o Badr Lagerwaard o Mike Tangel o Jarco van der Bijl o Jamil Oliviera o Mees Provoost o Chahid Ezzine o Paul Meijer MO15-1 o Anouk Weber o Nikki Galjaard o Caitlyn Duivesteijn o Janice James o Vannety van Rhijn o Amal Boudount o Julianne Vork o Anfaal Ibrahim o Ingrid de la Rie o Gabriela de la Rie o Dick Bakker o Jerry Nix JO13-1 o Wesley Sjardijn o Beau Plezier o Wessel Schouten o Faroug Al Sharbechi o Mohammed Mizab o Alexei Yanez o Semmy Selimi o Luka Ploshchansky o Sil Provoost o Jan van Schie o Safouane Chahlaoui o Nabil Baddouri o Rachid Spratt o Yoessef Boudount

o o o

Richeraino Doorson Pieter van Schie Wesley Schouten

JO11-1 o Dusty Honsbeek o Imrane Hillebrand o Dilano Singeling o Romano de Cuba o Jaylani Singeling o Kevin van der Pluijm o Cherenzo Main o Marescha Sluiter o Ismael Boudount o Michael van Doesburg o Wesley Sluiter JO11-2 o Marwan Yakoubi o Mohammedamine Yakoubi o Mohammed Amine Ahannay o Rayane Ahanay o Hamza Ouarghine o Aaron Fasel o Ozhan Celik o Walled Yagoubi o Madan Dimitri Jhagru JO11-3 o Jimmy van der Meer o Dries Dubbeldeman o Dani Galjaard o Jesse Redel o Davey Stouten o Safouane Ezzine o Bodhi Spoormakers o Eilab Yoseif o Jahdeon Doorson o Isaac Taieb o Giovanni Philipsen JO9-1 o Tyler van der Zwan o Mateo Stouten o Raphael ten Bosch o Boubacar Coulibaly o Emin Vervoorn o Mohammed Moudni o Mikijas Negatu o Joop van der Moolen o Bernardo van der Zwan JO9-2 o Levi Dubbeldeman o Daley Spies o Denvey Honsbeek o Keano Kints o Loqman Belgiran o Quinn Louwrier o Sem van Zelst o Nicky van der Meel o Jayden Haneveld o Koos Spies o Jan Honsbeek

o o o o o o o o

JO7-1 Chano Constancia Djani Sluiter Ellyson Spratt Giani Koekebakker Bilal Essanoussi Djenna Sluiter Charina Sluiter Rob den Heijer

Loopgroep Kikkers o Mascotte o Teun de Reede o Thijs van Dam o Willem Sluik o Wim van Vliet o Niek Visser o Janneke Spijker o Peter Paul de Jong o Ruud Freeke o Piet Berg Vrijwilligers o Justo Rumling o Richard Otgaar o Robin Boon o Hans van As o Richard Otgaar o Joop van der Moolen o Dick Bakker o Ruud Kantebeen o Esther de Bruijn o Jacqueline van der Pluijm o Miranda Hillebrand o Fatma Metin o o o o

Bijzondere Leden Gerrit du Prie Frans Montanus Arie Honsbeek Cees Mooten

Teamplaatjes oo Lugdunum 1 oo oo Dames 1 oo oo JO19 oo oo JO17 oo oo MO15-1 oo oo JO13-1 oo oo JO11-1 oo oo JO11-2 oo oo JO11-3 oo oo JO9-1 oo oo JO9-2 oo


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Levendaal 20 2311 JL Leiden

Hoogvliet Kennedylaan 118 2324 EZ Leiden

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Philipsburgstraat 15 2315 ZB Leiden

â‚Ź 3,99

LVV Lugdunum  

LVV Lugdunum Verzamelalbum

LVV Lugdunum  

LVV Lugdunum Verzamelalbum

Advertisement