Page 1

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-2018


Deze voetbalplaatjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:


Beste lid van Lommel SK en verzamelaar in spe,

Beste speler van Lommel SK, Gefeliciteerd! Je bent in het bezit van je eigen unieke voetbalplaatjes verzamelalbum.

Met veel plezier stel ik jullie het Lommel SK voetbalplaatjesalbum voor. Een uitgelezen gelegenheid om alle actieve leden van Lommel SK te leren kennen en een plaatsje te geven in dit verzamelalbum. Dat is niet enkel alleen handig om iedereen binnen de club een gezicht te geven en te leren kennen, maar ook om binnen enkele jaren weer eens open te slaan en terug te denken aan het seizoen 2017-2018.

Wij van PLUS van de Huijgevoort Luyksgestel zijn erg blij dat jouw vereniging mee heeft willen doen met deze spaaractie ten behoeve van ons 50-jarig jubileum. Uiteraard vonden wij het ook leuk dat jij hiervoor op de foto wilde gaan. Het onderstreept ook ons samenwerkingsverband met de vereniging.

Het is natuurlijk nu de uitdaging om de hele verzameling compleet te krijgen en alle ploegen te vullen. Dit kan uiteraard door boodschappen te doen bij PLUS van de Huijgevoort te Luyksgestel, maar ook door te ruilen met je ploeggenoten, vrienden en op school. Vergeet zeker ook niet om hulp in te schakelen bij familie en kennissen, zo wordt deze bezigheid een mooie en gezellige sociale activiteit waarbij we even de digitale wereld opzij kunnen schuiven.

Wij willen graag alle vrijwilligers danken die deze actie mogelijk hebben gemaakt. We hebben er samen hard voor gewerkt, met dit prachtige boek als resultaat.

Ik dank de mensen van PLUS van de Huijgevoort in Luyksgestel voor hun steun in dit project. Het is de eerste keer dat onze club dit initiatief neemt en we hopen dan ook dat eenieder van jullie uiteindelijk een mooi en compleet album zal bekomen. Ik wens jullie alvast veel succes en vooral veel plezier!

Vanaf maandag 27 november kun jij bij PLUS van de Huijgevoort in Luyksgestel terecht om aan deze spaaractie deel te nemen. Bij iedere â‚Ź15 aan boodschappen krijg je een setje met voetbalplaatjes. Tijdens de spaaractie zijn er ook actieproducten waarbij je zelfs een extra setje met plaatjes krijgt.

Met sportieve groeten, Ben Machiels Assistent Hoofd Jeugdopleiding Lommel SK

Ard en Luc van de Huijgevoort, Zaakvoerders.

Begeleider U12N

Veel plezier met het sparen van de voetbalplaatjes en tot snel!

Ben Machiels

3


BOUWEN AAN TOEKOMST EN SPORT Het ontstaan

Lommel SK ontstaat in de lente van 2003 als KVSK United OverpeltLommel, nadat de restanten van het in 2003 ter ziele gegane KFC Lommelse SK samen gaan met de buren van derdeklasser Koninklijke Vlug en Vrij Overpelt-Fabriek onder stamnummer 2554. Als clubkleuren wordt gekozen voor een samenvoeging van de 4 kleuren van beide clubs: rood, blauw, groen en wit.

Derde Klasse

In het debuutseizoen 2003-2004 behaalt de club, afgekort KVSK United, aanvankelijk getraind door Rudi Tielemans, waarna Luc Beyens overnam, een tweede plaats in de competitie en mist het op een haar de promotie naar de tweede klasse. In het daaropvolgende seizoen 2004-2005 maakt de Noord-Limburgse club de uitgesproken ambities waar. Onder leiding van trainer Luc Beyens en routiniers als Frank Machiels, Philip Haagdoren, Marcos Pereira en Mirek Waligora speelt het in de lente van 2005 voor een 5.000 tal toeschouwers kampioen tegen KSK Tongeren. Bovendien behaalt het deze titel met 78 op 90 punten en blijft de club het ganse seizoen ongeslagen in de competitie.

De start in de tweede klasse, een verhaal van ups en downs.

Voor haar eerste seizoen in de tweede klasse haalt KVSK United Peter Balette binnen als trainer en gaat de club op haar elan verder, wat meteen de eerste periodetitel oplevert na een 0:1 overwinning tegen KSK Ronse. Als gedurende hetzelfde seizoen gouwgenoot Beringen Heusden-Zolder de handdoek in de ring gooit, komt de ploeg in poleposition voor de titel. Deze ontsnapt hen echter na een 2:1 nederlaag op de laatste speeldag bij OH Leuven. Ook in de daaropvolgende eindronde wordt aan het kortste eind getrokken, ten nadele van de eersteklasser Lierse SK.

Moeilijkste seizoen

Het tweede seizoen in de tweede klasse wordt echter het moeilijkste in de prille geschiedenis van de club. Bij de winterstop staat KVSK United op een teleurstellende 13e plaats met 19 punten en wordt trainer

4

Peter Balette ingeruild voor RenĂŠ Trost. De Nederlander krijgt de ploeg echter ook niet op de rails en gooit zelf de handdoek in de ring na een ondermaatse 2 op 18. Clubicoon Philip Haagdoren, bijgestaan door Vital Vanaken, behoedt uiteindelijk de club voor een degradatie naar de derde klasse. Voor het seizoen 2007-2008 trekt men de Gestelsedijk oefenmeester Guido Brepoels aan, wat resulteert in een vierde plaats in de eindafreking en een deelname aan de eindronde voor promotie naar de eerste klasse. In deze eindronde, die gewonnen wordt door AFC Tubize, behaalt het echter een derde plaats, waarna Guido Brepoels overstapt naar provinciegenoot STVV.

Een tweevoudig Gouden Schoen als trainer

Voormalig Lommel SK-trainer Dany David wordt dan enigszins verrassend de nieuwe trainer voor het seizoen 2008-2009, maar nadat er slechts 20 punten uit 19 wedstrijden behaald worden, zet de Gelenaar een stap opzij. Tweemalig Gouden Schoen-winnaar Franky Van der Elst wordt zijn opvolger en de ex-Rode Duivel loodst de club naar de hogere middenmoot als eindpunt. In het seizoen 2009-2010 beleeft KVSK United een succesjaar, het legt lang het ongenaakbare K Lierse SK het vuur aan de schenen om uiteindelijk als tweede in de competitie te eindigen. In de daaropvolgende eindronde weet de club beslag te leggen op de derde plaats. Tijdens het seizoen, op 25 november 2009, wordt besloten dat KVSK United, nadat het stadsbestuur van Lommel een nieuwe financiĂŤle overeenkomst met de club goedkeurt, de naam Lommel prominenter gaat opnemen in de clubnaam vanaf het seizoen 20102011. Als na afloop van het seizoen Racing Mol-Wezel wordt opgeslorpt, is de nieuwe naam een feit: Lommel United! Ook het Stedelijk Sportstadion begint met de benaming Soevereinstadion aan een tweede leven. Het seizoen 2010-2011 verloopt zelfs nog succesvoller voor de NoordLimburgers. Spelers als Bjorn Sengier, Robin Henkens, Guy Dufour, Jason Oost, Thomas Azevedo en Jeroen Ketting komen tot volle ontbolstering. Na lange tijd aan de leiding gestaan te hebben in de rangschikking, snoept echter OH Leuven de kampioenstitel weg. In de daaropvolgende eindronde is het Waasland-Beveren dat de promotie naar de Jupiler League verzekert. Het mislopen van de promotie betekent meteen het einde van een generatie, want bijna de volledige basiself van Lommel United zoekt andere sportieve oorden op.


De jeugd is onze trots!

Met een sterk verjongde kern vat Lommel United het seizoen 20112012 aan, maar ziet eerst prijsschutter Jeroen Ketting en later ook de succesvolle en populaire coach Franky Van der Elst vertrekken. Assistent-trainer Philip Haagdoren neemt over en onder zijn leiding behaalt het jeugdige gezelschap een verdienstelijke vijfde plaats in de eindafrekening. Voor het seizoen 2012-2013 gaat Lommel United op de ingeslagen weg verder en worden ook enkele oude bekenden als Dieter Dekelver en Wouter Scheelen teruggehaald. Na een aanvankelijk veelbelovende start, zakken de Noord-Limburgers echter terug naar de middenmoot. Als dan ook spits Alessandro Cerigioni tijdens de wintertransferperiode overstapt naar OH Leuven en een magere 0 op 12 volgt, kunnen de sportieve ambities opgeborgen worden. Dankzij de inbreng na de winterstop van KRC Genk- huurling Leandro Trossard en de ontbolstering van Hans Vanaken, speelt Lommel United nog een sterk seizoenseinde met een zesde plaats als resultaat in de eindstand. Het Lommels goudhaantje Hans Vanaken ziet zijn sterke prestaties beloond worden met een transfer naar eersteklasser KSC Lokeren Oost-Vlaanderen.

Een nieuw decennium in met Stijn Vreven aan het roer

In april 2013 maakt de club bekend dat Philip Haagdoren een stap terug zet om weer assistent-coach te worden. Het hoofdtrainerschap wordt vanaf het seizoen 2013-2014 overgenomen door Stijn Vreven. Onder zijn leiderschap speelt Lommel United een sterk seizoen wat bekroond wordt met een verdienstelijke vijfde plaats. In het seizoen 2014-2015 doen Stijn Vreven en Lommel United het nog beter. Tot op de voorlaatste speeldag strijdt het mee voor de titel, maar ziet die uiteindelijk gaan naar gouwgenoot STVV. In de daaropvolgende eindronde is echter het vet van de soep en zo promoveert OH Leuven naar de Jupiler League.

Lang leve eerste klasse B!

Het seizoen 2015-2016 was het laatste waarin de traditionele ‘Tweede klasse’ bestond in het Belgisch betaald voetbal. De KBVB maakte een splitsing tussen profvoetbal (24 clubs) en amateurvoetbal. De acht best gerangschikte clubs in de Tweede klasse die voldeden aan de licentievoorwaarden voor het profvoetbal gingen net als de zestien profclubs uit de Eerste klasse deel uitmaken van het profcircuit. Trainer Bart De Roover werd aangesteld om de plaats in het profvoetbal te verzekeren, maar werd in februari 2016 doorgestuurd. Karel Fraeye nam het roer over en onder zijn leiding verzekerde Lommel United zich van een plaats in de top 8. Onder andere door een uitzege bij Antwerp FC (0-1) en een scoreloos gelijkpel bij Lierse SK was Lommel een speeldag voor het einde zeker van de top 8 en het profbestaan. Het seizoen 2016-2017 werd een lang en zwaar seizoen waarin we nooit van de laatste positie wegraakten en waarin we duidelijk het mindere broertje waren. We eindigden achtste en laatste met 18 punten en 12 punten achterstand op de voorlaatste OH Leuven. In de daaropvolgende playdowns kende Lommel United wel een remonte, maar in het beslissende duel uit tegen OH Leuven verloor het met 2:1 en was de sportieve degradatie naar de 1e amateurklasse een feit.

Eerste Amateurs

Na afloop van het seizoen 2016-2017 en de sportieve degradatie naar de eerste amateurliga, deelt voorzitter Paul Kerhofs van Lommel United mee dat de club vanaf het seizoen 2017-2018 door het leven zal gaan als Lommel SK. Op dinsdagavond 27 juni 2017 stelt het bestuur van Lommel SK een nieuw logo voor en geeft het de stand van zaken rond het stadionproject. Tevens licht men de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren naar de 1B-reeks toe. Om dit doel te realiseren trekt Lommel SK Wouter Vrancken aan als nieuwe hoofdtrainer. Na 9 competitiewedstrijden en met Lommel SK op de eerste plaats in de rangschikking met 20 punten, stopt Wouter Vrancken echter als hoofdtrainer omwille van persoonlijke redenen op 28 oktober 2017. Als opvolger stelt het clubbestuur sportief coördinator Tom Van Imschoot aan. 5


G-Voetbal

G-Voetbal

Tomas Groenen

8

Robin Hody

G-Voetbal

Stefanie Derwael

Senne Gijbels

G-Voetbal

Bart Geuns

G-Voetbal

Lars Geboers

G-Voetbal

G-Voetbal

Kobe Faes

Rasoul De Bot

G-Voetbal

Casper Daams

G-Voetbal

G-Voetbal

Fiebe Bekaert

G-Voetbal

Jake Adriaans

G-Voetbal

G-Voetbal

Dylan Vaes

TEAMSPONSOR

G-Voetbal

G-Voetbal

Lommel SK

Jelle Molenberghs

Seppe Polleunis


G-Voetbal

G-Voetbal

Frank Van Eijcken

Marc Sannen

G-Voetbal G-Voetbal

Kiano Jansen

Wesley Aerts

Ray-Charles De Bot

Opleider G-Voetbal

Opleidster G-Voetbal

Jakke Agten

Opleider G-Voetbal

Opleider G-Voetbal

Olivier Hendrix

Arne Van Mechgelen

Ian Bucket

G-Voetbal

Lenn Boogers

G-Voetbal

G-Voetbal

Liam Van Kessel

G-Voetbal

G-Voetbal

G-Voetbal

Maxime Sleurs

Kathleen Vangeneugden

Tommy Vandenberk

9


U6G Lommel SK

U6G

TEAMSPONSOR

Jasper Decloedt

10

Siel Dirikx

U6G

U6G

U6G

U6G

Thijmen Buijze

Thor Van Ham

Jesse Geypen


Lorian Trstena

U6G

U6G

U6G

U6G

Dior Kasumaj

Bytygi Diar

Max Pots

11


U7G Lommel SK

U7G

Leon Dirx

12

Yusuf Genรง

U7G

Ferre Cairo

U7G

U7G

Eymen Barmaksiz

U7G

U7G

TEAMSPONSOR

Berkan Gezginci

Dede Musab


U7G

Kas Swinnen

Opleider U7G

U7G

U7G

U7G

Kevin Plouvier

Filip Wilkos

Delvie Lugungui

Dylan Martens

13


U7N Lommel SK

U7N

Vince Geys

14

Dries Martens

U7N

Cas Bots

U7N

U7N

Nio Bammens

U7N

U7N

TEAMSPONSOR

Bas Peeters

Louis Peeters


U7N

U7N

Mathis Vreys

Robbe Fransen

Florias Vanduffel

Opleider U7N

Opleider U7N

U7N

U7N

Ben Stokmans

Tom Van Olmen

Jos Emmers

15


U8N Lommel SK

U8N

TEAMSPONSOR

Helder Engelen

16

Jelle Kelgtermans

U8N

Mathys De Vreese

U8N

Juul Coolen

U8N

Esam Boutchich

U8N

U8N

Ferre Boons

U8N

U8N

U8N

Noah Berckmans

Nesta Manu

Marwan Sabbar


U8N

Antonio De Vreese

Opleider U8N

Jeremy De Strooper

Ploegbegeleider U8N

Opleider U8N

David Horemans

Stieg Van Ham

Ploegbegeleider U8N

Liam Theunis

Ploegbegeleider U8N

Thomas Slegers

U8N

U8N

U8N

Kor Slegers

Wouter Coolen

Rik Theunis

17


U8P Lommel SK

U8P

Malik Isik

18

Dario Jansen

U8P

Matthias Indekeu

U8P

U8P

Juul Cuyvers

U8P

U8P

TEAMSPONSOR

Harm Jansen

Erdi Maxhuni


Levy Sno

Opleider U8P

Opleider U8P

U8P

U8P

Lowick Van Laer

Ivan Jansen

Stan Jansen

19


U9G Lommel SK

Ramzy Aziz Gevers

20

Opleider U9G

Tuur Gerits

U9G

Jens De Vocht

U9G

U9G

Taha Altun

U9G

U9G

U9G

TEAMSPONSOR

Tijl Schonkeren

Leandro Martinez

Rafael Sanchez


Via plus.nl je boodschappen in goede handen Bestel je boodschappen makkelijk en snel op plus.nl. De beste en meest verse producten worden speciaal door ons voor jou geselecteerd en bezorgd tot in de keuken of haal ze op wanneer het jou uitkomt.

Keuze uit ruim 16.000 artikelen

Jouw boodschappen door ons geselecteerd

Bezorgen of ophalen wanneer het jou uitkomt

Bestel nu! Openingstijden: ma - do 8.00 - 20.00 | vr 8.00 - 21.00 | za - zo 8.00 - 20.00

Gegarandeerde kwaliteit

plus.nl

van de Huijgevoort | Dorpstraat 65 | 5575 AE Luyksgestel | T: +31(0)497541652


U9N

U9N

Lommel SK

TEAMSPONSOR

Martijn Feyen

22

Nio Hegge

U9N U9N

Sem Caels

Sem Dilissen

U9N

Nio Corvers

U9N

Lenne Coomans

U9N

U9N

Nathan Convens

Lahcen Benhassoun

U9N

Arda Alacaoglu

U9N

U9N

Kynan Aerts

U9N

U9N

U9N

Cas Aerts

Emiel Janssens

Liam Mensch


U9N

Aydin Alacaoglu

Joris Mensch

U9N Opleider U9N

Ilian Vaes

Ronnie Robert

Ploegbegeleider U9N

Rens De Poorter

Ploegbegeleider U9N

Leander Vanruysseveldt

Ploegbegeleider U9N

Ploegbegeleider U9N

Tuur Van Meensel

Lars Ulens

Opleider U9N

Lyano Sacchini

U9N

U9N

Yassir Oubellouch

U9N

U9N

U9N

CĂŠdric Nuyts

Dieter Vaes

Christoph Van Meensel

23


U9P Lommel SK

Noah Convens

24

Jonah Dirx

U9P

Jorben Baetens

U9P

Muhammed Mustafa Ayaz

U9P

Eren Akbas

U9P

U9P

Dries Lunenburg

U9P

U9P

U9P

TEAMSPONSOR

Tuur Geuens

Jaak Martens


Mehmet Ethem Yurekli

Sven Lunenburg

Mirza Nuh Yilmaz

Ploegbegeleider U9P

Yarne Vreys

Opleider U9P

U9P

Opleider U9P

Lasse Van Ham

U9P

U9P

U9P

U9P

Jenne Rotthier

Rob Van Ham

Jan Geuens

25


U10N

26

U10N

Lino Afonso

U10N

Tarik Kilic

U10N

Olivier Peeters

Hamza El Aattar

U10N

U10N

Jules Deckx

Brent Jonkers

U10N

U10N

Ibe Evens

Efe Mustafa Orhan

Rodi Ten Hoeve

Dion De Locht

U10N

U10N

Semih Cetinkaya

TEAMSPONSOR

U10N

Yarne Fransen

U10N

U10N

Thibe Berckmans

U10N

U10N

U10N

Lommel SK

Staf Peeters

Miel Schoonis


U10N

U10N

U10N Opleider U10N

Gilles Vanden Boer

Begeleider U10N

Opleider U10N

Dieter Engelen

Femke Diels

Imano Van Engeland

Caner Mese

Begeleider U10N

Emile Vandecraen

Begeleidster U10N

Zyan Van Waeyenberg

Daan Spaey

Roan Van Decraen

U10N

Alessandro van Calster

U10N

U10N

Elias Tibari

U10N

U10N

U10N

Jaan Sleurs

Fred Ten Hoeve

Kurt Vandecraen

27


U10P Lommel SK

Ashton Ezinwa

28

Enes Arda Gürbüz

U10P

Alex Ezinwa

U10P

Fré Deckmijn

U10P

U10P

Dries Robert

U10P

U10P

U10P

TEAMSPONSOR

Finn Hesemans

Xem Lanslots


Jean-Pierre Coninckx

Ihsan Urungu

Arda Urungu

Begeleider U10P

Simon Royakkers

Begeleider U10P

Opleider U10P

Begeleider U10P

Briek Reynders

U10P

U10P

U10P

U10P

Fedde Renckens

Rob Reynders

Ingo Hesemans

29


U11G Lommel SK

Nevin Greig

30

Kyan Jansen

U11G

Marie Govaerts

U11G

Cenik Erdemcem

U11G

Nick Eerdekens

U11G

U11G

Rayn De Backer

Lynyrd Cools

U11G

Nikola Spruyt

U11G

U11G

Roan Aerts

U11G

U11G

U11G

TEAMSPONSOR

Arianit Maxhuni

Luca Monni


U11G

U11G

Tom Eerdekens

Milan van Thoor

Milan Wilms

Ploegbegeleider U11G

Sander Vuchelen

Opleider U11G

U11G

Arne Vaes

Aaron Van Nueten

Amaru Vega

Opleider U11G

Zeb Van Waeyenberg

U11G

U11G

U11G U11G

U11G

Zion Sno

Michael Van Thoor

Tom Janssen

31


U11N

U11N

Lommel SK

TEAMSPONSOR

Mirac Ilkun

32

Juul Kog

U11N U11N

Gibbe Conaert

Vince Hendriks

U11N

Nino Faut

U11N

Ayoub Eddahouz

U11N

U11N

Joppe Donné

Rune Caerts

U11N

Sem Bosmans

U11N

U11N

Tiemen Aerts

U11N

U11N

U11N

Lauri Leo

Fatih Erdem Kuscu

Rayan Manoun


U11N

Mahmut Ilkun

U11N Opleider U11N

Nick Luyckx

Begeleidster U11N

Opleider U11N

Matthias Stoffelen

Storm Schoeters

Arne Wijnen

Begeleider U11N

Jurre Van de Weyer

Begeleider U11N

Steph Thijs

Sepp Schildermans

U11N

Alexander Reumers

U11N

U11N

Sebas Prudon

U11N

U11N

U11N

Berre Peeters

Bart Schildermans

Bettina Van de Weyer

33


U11P Lommel SK

Emre Deckers

34

Dante Sรถderstrรถm

Vince Beicht

Jules Dillen

U11P

U11P

U11P

U11P

Lukas Lunenburg

U11P

U11P

U11P

TEAMSPONSOR

Jochem Jansen

Yunus Kalin


Marcus Valerio

U11P

U11P

Sven Okhuysen

Opleider U11P

Ediz Yitik

Frederik Put

Begeleider U11P

U11P U11P

U11P

Ridvan Karaöz

Alain De Wilde

Yücel Karaöz

35


U11WS Lommel SK

U11WS

TEAMSPONSOR

Maud Bogers

36

Cara Geerinckx

U11WS

Lanthe Castermans

U11WS

Sara Bleyen

U11WS

Rogina Bedaba

U11WS

U11WS

Chaimae Abdelmalki

U11WS

U11WS

U11WS

Pien van Och

Amy Jordens

Vicky Teunissen


Jo Geerinckx

Djayla Regeer

Scheidsrechter U11WS

Opleider U11WS

U11WS

Thirsa De Meester

Runa Walus

Begeleidster U11WS

Nette De Graaf

U11WS

U11WS

U11WS

U11WS

Stigge Vandepaar

Bianca Vandelangenberg

John Walus

37


U12G Lommel SK

U12G

Rhune Bloemen

38

Tobyas De Vreese

U12G

Enis Abazi

U12G

U12G

Jorre Cox

U12G

U12G

TEAMSPONSOR

Lex De Wever

Jens Geevers


U12G

U12G

Nand Swinnen

Siebe Vandewinkel

Tibe Jeunen

Begeleidster U12G

Opleider U12G

U12G

U12G

Kevin Greig

Raf Luits

Nicole De Wever

39


LV

S

M A E T N E R R TE ete i r o v a f w Stel jou samen! team

Sterrenteam

LCV

DM

Sterrenteam

RCV

Sterrenteam

Sterrenteam

40

TRAINER

RV

Sterrenteam

Sterrenteam


LB

LM

Sterrenteam

Sterrenteam

CM

SP

Sterrenteam

Sterrenteam

RM

RB

Sterrenteam

Sterrenteam

41


U12N

44

U12N

Toon Franssen

U12N

Jarne Driesen

U12N

Fynn Leenen

Sigurd Catteeuw

U12N

U12N

Renzo Bongers

Tom Claassen

U12N

U12N

Livio Cicero

Ryan Keersmaekers

Arthur Windmolders

Milan Ait Oumarir

U12N

U12N

Ferre Aerts

TEAMSPONSOR

U12N

Sem Vanuytsel

U12N

U12N

Berre Maes

U12N

U12N

U12N

Lommel SK

Jarne Lievens

Noah Lisens


U12N

U12N

Opleider U12N

Opleider U12N

Rhune van Vugt

Martin Torcal

Begeleider U12N

Martijn Koenen

Begeleider U12N

John Meijer

Ryan Poppeliers

Xsander Serdons

Alec Verhoeven

Begeleider U12N

Begeleider U12N

Tuur Vanden Berk

Ben Machiels

Ries Meijer

Liano Randazzo

U12N

U12N

Siebe Ramaekers

U12N

U12N

U12N U12N

U12N

Joren Machiels

Bjorn Aerts

Stefan Lisens

45


U12P Lommel SK

Sem Geeringhs

U12P

U12P

Dilan Cetinkaya

Yusuf Can Akar

U12P

U12P

Maik Okhuysen

46

U12P

U12P

U12P

TEAMSPONSOR

Jef Govaerts

Giel Jansen

Ibe Kums


Door Smeekens

U12P

U12P

Simon Lopez

Opleider U12P

Bart Ruymaekers

Luka Ruymaekers

Begeleider U12P

U12P U12P

Opleider U12P

Bryan Leppens

Marco Kums

Dirk Geeringhs

47


U13G Lommel SK

U13G

Elias Hoeks

48

Kamiel Lemmens

U13G

Wiebe Claes

U13G

U13G

Ferre Küper

U13G

U13G

TEAMSPONSOR

Admr Qozoush

Jorn Quanten


U13G

Tyas Van Duffel

Begeleider U13G

Opleider U13G

U13G

U13G

Bas Schildermans

Afif Yazgi

Jean-Pierre Coninckx

Rob Moelans

49


U13N

U13N

Lommel SK

TEAMSPONSOR

Lasse Juvijns-Goris

50

Ihlan Liberato

U13N U13N

Yuran Caris

Tijl Hellings

U13N

Ilias El Hari

U13N

Arjen De Smet

U13N

U13N

Xander Claes

Rowi Boons

U13N

Zeno Boonen

U13N

U13N

Alessandro Alessio

U13N

U13N

U13N

Berre Gys

Perre Maes

Tuur Mertens


Opleider U13N

Tom Van Maanen

Begeleider U13N

Opleider U13N

Pieterjan Hombrouckx

Ann Severens

Loran Sotolongo Fuentes

Jurgen Palstermans

Begeleider U13N

Milan Van Gennip

Begeleidster U13N

Yoran Van Beylen

Safwan Zizi

U13N

U13N

Seppe Robert

U13N

U13N

U13N

U13N U13N

Roan Peeters

Hans Mertens

Gert Boons

51


U13P Lommel SK

Yusa Basci

52

Mylo De Wilde

U13P

Kaan Aydemir

Enes Akbas

U13P

U13P

Rune Spaey

U13P

U13P

Nutthapoom Boonla

U13P

U13P

U13P

TEAMSPONSOR

Melikber Yasar Ileli

Ino Loenders


Siemen Vinken

U13P

U13P

Rune Monbaillieu

Opleider U13P

Jesse Wijnen

Haci Tanrikulu

Ploegbegeleider U13P

U13P U13P

U13P

Lennert Luits

Dirk Lemmens

Bart Loenders

53


U14N Lommel SK

Zeno Dirx

54

Sandro Goossens

U14N

Michiel Didden

U14N

Karel Brouns

U14N

Jelle Brands

U14N

U14N

Jarne Beckers

Koray Akpinar

U14N

Gilles Vanbussel

U14N

U14N

Robin Daniëls

U14N

TEAMSPONSOR

U14N

U14N

TEAMSPONSOR

Lucas Leroy

Yente Moors


U14N

U14N

Franky Beckers

Robin Peeters

Rais Zaghbi

Begeleider U14N

Thijs Van Noppen

Begeleider U14N

Opleider U14N

Bert Aerts

Kaan Orhan

Tom Van Geenen

Begeleider U14N

Mathise Reumers

U14N

U14N

U14N U14N

U14N

Ayman Naqi

Mark Brands

Philippe Leroy

55


U15N Lommel SK

U15N

TEAMSPONSOR

Ibrahim Talha Bel

U15N

U15N

Jens Cuypers

Altay Bayram

U15N

Deniz Arabaci

Waleed Alkamouchi

U15N

U15N

Lenn Swennen

56

U15N

U15N

U15N

Giel Kolen

Jobbe Dirkx

Jens Dujourie


Michiel Paesen

Ploegbegeleider U15N

Lars Neyens

Opleider U15N

Vince Smolders

Jasper Lambrecht

U15N

U15N

U15N

Wout Moors

U15N

U15N

Tuur Rijkers

Emre Kalin

Noah Habraken

SĂŠbastien Lormans

U15N

U15N

U15N

U15N U15N

Vic Geys

Bart Ooms

Geert Smolders

57


U15P Lommel SK

Yannick Goven

58

Daan Hermans

U15P U15P

Patryk Bax

Ronan Geenen

U15P

Ward Geboers

U15P

Senne Dewit

U15P

U15P

Jarne Caerts

Thomas Vanhelden

U15P

Yorben Vanderreydt

U15P

U15P

Wout Jansen

U15P

U15P

U15P

TEAMSPONSOR

Hans Jansen

Ludwig Loguinov


U15P

U15P

Stefan Delarbre

Seppe Maes

Vincent Vreysen

Begeleider U15P

Matthias Van Looy

Begeleider U15P

U15P

Maarten Windmolders

Brent Machiels

Maxx Ulenaers

Opleider U15P

Wesley Meylaers

U15P

U15P

U15P U15P

U15P

Rune Loenders

Bart Loenders

Carlo Vanderreydt

59


U16N Lommel SK

U16N

Senne Geyskens

60

Morgan Ieracitano

Klaas Dijsselbloem

U16N

Brent De Wolf

U16N

Arne Bussels

U16N

U16N

Jari Buntinx

U16N

Kobe Alen

U16N

U16N

Senn Gevers

U16N

U16N

TEAMSPONSOR

Ali Baran Karadag

Halim Kaygan


U16N

U16N

Brent Verbeeck

Rune Visovisek

U16N

Matteo Sacchini

Bram Vanheukelom

Begeleider U16N

Nelson Vandekerkhof

Opleider U16N

Jobbe Vanbuel

U16N

U16N

Tom Van de Camp

U16N

U16N

U16N

Jason Plouvier

Hans Vanarwegen

Roel Vanbuel

61


U17N Lommel SK

U17N

TEAMSPONSOR

Roel Janssens

62

Robin Kerckhofs

U17N

Livio Di Girolami

U17N

Luca Concordia

U17N

Joppe Claes

U17N

U17N

Berkay Bayram

U17N

U17N

U17N

Ian Wouters

Axel Maes

William Nantas


U17N

TEAMSPONSOR

Jarne Wevers

Galimon Quintan

U17N

Pieter Vanderhenst

Ploegbegeleider U17N

Bob Van de Ven

Opleider U17N

Axel Van de Ven

U17N

U17N

Michiel Thijs

U17N

U17N

U17N

Yari Reynders

Ronald De Boer

Gino Van de Ven

63


U17P Lommel SK

U17P

TEAMSPONSOR

Mustafa Kutlu

64

Kobe Lemmens

U17P

Dries Jansen

U17P

Noa Dirx

U17P

Batuhan Erdinรง Aslan

U17P

U17P

Dylan Martens

U17P

U17P

U17P

Emre Akay

Ilian Luyten

Quint Soers


U17P

Korneel Goossens

Panith Dubreuil

U17P

Emirhan Yaman

Begeleider U17P

Kobe Vandenboer

Opleider U17P

Robbe Ulenaers

U17P

U17P

Eray Tuygun

U17P

U17P

U17P

Ismail Sรถnmez

Gรถkhan Sat

Philip Aerts

65


U19N - Beloften

66

U19N - Beloften

Ferre Joosten

U19N - Beloften

Jeroen Janssens

U19N - Beloften

Joachim Orye

Lars Gevers

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Muhamet Gashi

Glen Huibers

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Klaas Houben

Mohammed Maghchach

Bob Adriaans

Ledion Bejtullahi

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Arno Aengeveld

TEAMSPONSOR

U19N - Beloften

Jamal Aabbou

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Brent Driesen

U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Lommel SK

Seppe Paesen

Ward Poets


Hugo Ooms

Brent Van Hees

Maarten De Cock Opleider U19N - Beloften

Brent Uten

Begeleider U19N - Beloften

Zakaria El Mansouri Opleider U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

Ben Swerts

Begeleidster U19N - Beloften

Begeleider U19N - Beloften

Begeleider U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

U19N - Beloften

TEAMSPONSOR

Tibo Pollaris

Mieja Schuurmans

Nikolay Sherfedinov

Max van der Heijden Lennert Vos

Job Melis

Eddy Van Hemel

Jos Bormans

67


A-kern

Simon Vermeiren

68

Alexandre Debruyn

A-kern A-kern

Jordan Renson

Jentl Gaethofs

A-kern

Iebe Swers

A-kern

Glenn Neven

A-kern

A-kern

Axel Swerten

Timo Cauwenberg

A-kern

Jeffrey Ket

A-kern

A-kern

Birger Vandael

Jarno Desmet

A-kern

Glenn DaniĂŤls

A-kern

A-kern

MichaĂŤl Klepkens

A-kern

A-kern

A-kern

Lommel SK

Laurens Vermijl

Sebastiaan Brebels


A-kern

A-kern

A-kern T2 A-kern

Tom Van Imschoot

Jordi Maus

Medische Cel A-kern

Goalkeeper Coach A-kern

Fysical Coach A-kern

Eddy Diels

Peter Schildermans

Stan Kolen

Tom Vandervee

Medische Cel A-kern

Giel Deferm

Wouter Scheelen

Gilles Ruyssen

T1 A-kern

Yassin Gueroui

A-kern

A-kern

Din Sula

A-kern

A-kern

A-kern

Sam Valcke

Hans Geboers

Rudi Vanden Boer

69


70

Mark Vissers

Jo Aengeveld

Niels Hermans

Academie Coach

Davy Deraeve

Fysical Coach

Coรถrdinator Doelmannen

Coรถrdinator Regionale Opleiding

Coรถrdinator Regionale Opleiding

Coรถrdinator Startopleiding

Coรถrdinator Basisopleiding

TVJO

Sportieve Staf Lommel SK

Achraf Hanzaz

Gert-Jan Slegers

Fernand Theuwissen

Kenneth Vandermeulen


Carlo Sacchini

Mohamed El Boujjoufi

Wouter Weckx

Studiebegeleiding

Adviseur Nationale Opleiding

Hoofd Scouting

Opleider Doelmannen

Harm Van der Heijden

Maurice Hendriks

Arnold Verhoeven

Lucien Slegers

Inge De Wit

71

Opleider Doelmannen

Academie Coach

Technical Coach Regionaal

Technical Coach Nationaal


TEAMPLAATJES

U7 Gewestelijk

U7 Gewestelijk

Lommel SK

U7 Gewestelijk

U8 Nationaal

U7 Nationaal

U9 Gewestelijk

U8 Provinciaal

U9 Gewestelijk

72

U8 Nationaal

U8 Provinciaal

U8 Provinciaal

U8 Nationaal

U7 Nationaal

U7 Nationaal

U9 Gewestelijk


U9 Nationaal

U9 Nationaal

U9 Nationaal

U9 Provinciaal

U10 Nationaal U11 Gewestelijk

U11 Gewestelijk

U10 Provinciaal

U10 Nationaal

U10 Provinciaal

U10 Provinciaal

U10 Nationaal

U9 Provinciaal

U9 Provinciaal

U11 Gewestelijk

73


TEAMPLAATJES Lommel SK

U11 Nationaal

U11 Nationaal U12 Nationaal

U12 Nationaal

U11 Provinciaal

U12 Gewestelijk

74

U11 Women Soccer

U12 Gewestelijk

U12 Gewestelijk

U11 Provinciaal

U11 Women Soccer

U11 Provinciaal

U11 Women Soccer

U11 Nationaal

U12 Nationaal


U12 Provinciaal

U12 Provinciaal

U13 Nationaal

U13 Nationaal

U14 Nationaal

U14 Nationaal

U13 Provinciaal

U13 Provinciaal

U13 Gewestelijk

U13 Provinciaal

U13 Nationaal

U13 Gewestelijk

U13 Gewestelijk

U12 Provinciaal

U14 Nationaal

75


TEAMPLAATJES Lommel SK

U15 Provinciaal

U15 Nationaal

U17 Nationaal

U16 Nationaal

U17 Nationaal

76

U15 Provinciaal

U16 Nationaal

U16 Nationaal

U15 Provinciaal

U15 Nationaal

U15 Nationaal

U17 Nationaal


U17 Provinciaal

U19 + Beloften Nationaal G-voetbal Kids

G-voetbal Kids

G-voetbal Niveau 4

U19 + Beloften Nationaal

G-voetbal Niveau 4

G-voetbal Niveau 4

U19 + Beloften Nationaal

U17 Provinciaal

U17 Provinciaal

G-voetbal Kids

77


Spaaroverzicht Lommel SK

G-VOETBAL

o Dylan Vaes o Jake Adriaans o Fiebe Bekaert o Casper Daams o Rasoul De Bot o Stefanie Derwael o Kobe Faes o Lars Geboers o Bart Geuns o Senne Gijbels o Tomas Groenen o Robin Hody o Jelle Molenberghs o Seppe Polleunis o Maxime Sleurs o Arne Van Mechgelen o Liam Van Kessel o Lenn Boogers o Ian Bucket o Kiano Jansen o Olivier Hendrix o Jakke Agten o Wesley Aerts o Ray-Charles De Bot o Frank Van Eijcken o Marc Sannen o Kathleen Vangeneugden o Tommy Vandenberk

U6G

o Thijmen Buijze o Jasper Decloedt o Siel Dirikx o Thor Van Ham o Jesse Geypen o Dior Kasumaj o Lorian Trstena o Bytygi Diar o Max Pots

U7G

o Eymen Barmaksiz o Ferre Cairo o Leon Dirx o Yusuf Genç o Berkan Gezginci o Dede Musab o Kevin Plouvier o Kas Swinnen o Filip Wilkos o Delvie Lugungui o Dylan Martens

U7N

o Nio Bammens o Cas Bots o Vince Geys o Dries Martens o Bas Peeters o Louis Peeters o Ben Stokmans o Florias Vanduffel o Mathis Vreys o Robbe Fransen o Tom Van Olmen o Jos Emmers

U8N

o Noah Berckmans o Ferre Boons o Esam Boutchich o Juul Coolen o Mathys De Vreese o Helder Engelen o Jelle Kelgtermans o Nesta Manu o Marwan Sabbar o Kor Slegers o Thomas Slegers o Liam Theunis o Stieg Van Ham

78

o Jeremy De Strooper o David Horemans o Antonio De Vreese o Wouter Coolen o Rik Theunis

U8P

o Juul Cuyvers o Matthias Indekeu o Malik Isik o Dario Jansen o Harm Jansen o Erdi Maxhuni o Lowick Van Laer o Levy Sno o Ivan Jansen o Stan Jansen

U9G

o Taha Altun o Jens De Vocht o Tuur Gerits o Ramzy Aziz Gevers o Tijl Schonkeren o Leandro Martinez o Rafael Sanchez

U9N

o Cas Aerts o Kynan Aerts o Arda Alacaoglu o Lahcen Benhassoun o Sem Caels o Nathan Convens o Lenne Coomans o Nio Corvers o Sem Dilissen o Martijn Feyen o Nio Hegge o Emiel Janssens o Liam Mensch o Cédric Nuyts o Yassir Oubellouch o Lyano Sacchini o Lars Ulens o Ilian Vaes o Tuur Van Meensel o Leander Vanruysseveldt o Rens De Poorter o Ronnie Robert o Aydin Alacaoglu o Joris Mensch o Dieter Vaes o Christoph Van Meensel

U9P

o Dries Lunenburg o Eren Akbas o Muhammed Mustafa Ayaz o Jorben Baetens o Noah Convens o Jonah Dirx o Tuur Geuens o Jaak Martens o Jenne Rotthier o Lasse Van Ham o Yarne Vreys o Mirza Nuh Yilmaz o Mehmet Ethem Yurekli o Sven Lunenburg o Rob Van Ham o Jan Geuens

U10N

o Thibe Berckmans o Yarne Fransen o Rodi Ten Hoeve o Semih Cetinkaya o Dion De Locht o Jules Deckx o Hamza El Aattar o Ibe Evens

o Brent Jonkers o Tarik Kilic o Lino Afonso o Efe Mustafa Orhan o Olivier Peeters o Staf Peeters o Miel Schoonis o Jaan Sleurs o Daan Spaey o Elias Tibari o Alessandro van Calster o Roan Van Decraen o Imano Van Engeland o Zyan Van Waeyenberg o Emile Vandecraen o Gilles Vanden Boer o Caner Mese o Dieter Engelen o Femke Diels o Fred Ten Hoeve o Kurt Vandecraen

U10P

o Dries Robert o Fré Deckmijn o Alex Ezinwa o Ashton Ezinwa o Enes Arda Gürbüz o Finn Hesemans o Xem Lanslots o Fedde Renckens o Briek Reynders o Simon Royakkers o Arda Urungu o Jean-Pierre Coninckx o Ihsan Urungu o Rob Reynders o Ingo Hesemans

U11G

o Roan Aerts o Nikola Spruyt o Lynyrd Cools o Rayn De Backer o Nick Eerdekens o Cenik Erdemcem o Marie Govaerts o Nevin Greig o Kyan Jansen o Arianit Maxhuni o Luca Monni o Zion Sno o Aaron Van Nueten o Milan van Thoor o Zeb Van Waeyenberg o Amaru Vega o Sander Vuchelen o Milan Wilms o Arne Vaes o Tom Eerdekens o Michael Van Thoor o Tom Janssen

U11N

o Lauri Leo o Tiemen Aerts o Sem Bosmans o Rune Caerts o Gibbe Conaert o Joppe Donné o Ayoub Eddahouz o Nino Faut o Vince Hendriks o Mirac Ilkun o Juul Kog o Fatih Erdem Kuscu o Rayan Manoun o Berre Peeters o Sebas Prudon o Alexander Reumers o Sepp Schildermans o Storm Schoeters

o Steph Thijs o Jurre Van de Weyer o Arne Wijnen o Nick Luyckx o Matthias Stoffelen o Mahmut Ilkun o Bart Schildermans o Bettina Van de Weyer

U11P

o Lukas Lunenburg o Dante Söderström o Vince Beicht o Emre Deckers o Jules Dillen o Jochem Jansen o Yunus Kalin o Ridvan Karaöz o Sven Okhuysen o Frederik Put o Marcus Valerio o Ediz Yitik o Alain De Wilde o Yücel Karaöz

U11WS

o Pien van Och o Chaimae Abdelmalki o Rogina Bedaba o Sara Bleyen o Lanthe Castermans o Maud Bogers o Cara Geerinckx o Amy Jordens o Vicky Teunissen o Stigge Vandepaar o Nette De Graaf o Runa Walus o Djayla Regeer o Thirsa De Meester o Jo Geerinckx o Bianca Vandelangenberg o John Walus

U12G

o Jorre Cox o Enis Abazi o Rhune Bloemen o Tobyas De Vreese o Lex De Wever o Jens Geevers o Kevin Greig o Tibe Jeunen o Nand Swinnen o Siebe Vandewinkel o Raf Luits o Nicole De Wever

U12N

o Berre Maes o Sem Vanuytsel o Arthur Windmolders o Ferre Aerts o Milan Ait Oumarir o Renzo Bongers o Sigurd Catteeuw o Livio Cicero o Tom Claassen o Jarne Driesen o Toon Franssen o Ryan Keersmaekers o Fynn Leenen o Jarne Lievens o Noah Lisens o Joren Machiels o Ries Meijer o Ryan Poppeliers o Siebe Ramaekers o Liano Randazzo o Xsander Serdons o Rhune van Vugt o Tuur Vanden Berk


o Alec Verhoeven o Martijn Koenen o Martin Torcal o Ben Machiels o John Meijer o Bjorn Aerts o Stefan Lisens

U14N

o Maik Okhuysen o Yusuf Can Akar o Dilan Cetinkaya o Sem Geeringhs o Jef Govaerts o Giel Jansen o Ibe Kums o Bryan Leppens o Simon Lopez o Luka Ruymaekers o Door Smeekens o Bart Ruymaekers o Marco Kums o Dirk Geeringhs

o Robin Daniëls o Gilles Vanbussel o Koray Akpinar o Jarne Beckers o Jelle Brands o Karel Brouns o Michiel Didden o Zeno Dirx o Sandro Goossens o Lucas Leroy o Yente Moors o Ayman Naqi o Kaan Orhan o Robin Peeters o Mathise Reumers o Tom Van Geenen o Thijs Van Noppen o Rais Zaghbi o Bert Aerts o Franky Beckers o Mark Brands o Philippe Leroy

U13G

U15N

U12P

o Ferre Küper o Wiebe Claes o Elias Hoeks o Kamiel Lemmens o Admr Qozoush o Jorn Quanten o Bas Schildermans o Tyas Van Duffel o Afif Yazgi o Jean-Pierre Coninckx o Rob Moelans

U13N

o Berre Gys o Alessandro Alessio o Zeno Boonen o Rowi Boons o Yuran Caris o Xander Claes o Arjen De Smet o Ilias El Hari o Tijl Hellings o Lasse Juvijns-Goris o Ihlan Liberato o Perre Maes o Tuur Mertens o Roan Peeters o Seppe Robert o Safwan Zizi o Loran Sotolongo Fuentes o Yoran Van Beylen o Milan Van Gennip o Tom Van Maanen o Jurgen Palstermans o Pieterjan Hombrouckx o Ann Severens o Hans Mertens o Gert Boons

U13P

o Nutthapoom Boonla o Rune Spaey o Enes Akbas o Kaan Aydemir o Yusa Basci o Mylo De Wilde o Melikber Yasar Ileli o Ino Loenders o Lennert Luits o Rune Monbaillieu o Haci Tanrikulu o Siemen Vinken o Jesse Wijnen o Dirk Lemmens o Bart Loenders

o Giel Kolen o Lenn Swennen o Waleed Alkamouchi o Deniz Arabaci o Altay Bayram o Ibrahim Talha Bel o Jens Cuypers o Jobbe Dirkx o Jens Dujourie o Vic Geys o Noah Habraken o Emre Kalin o Jasper Lambrecht o Sébastien Lormans o Wout Moors o Lars Neyens o Michiel Paesen o Tuur Rijkers o Vince Smolders o Bart Ooms o Geert Smolders

U15P

o Wout Jansen o Yorben Vanderreydt o Thomas Vanhelden o Patryk Bax o Jarne Caerts o Senne Dewit o Ward Geboers o Ronan Geenen o Yannick Goven o Daan Hermans o Hans Jansen o Ludwig Loguinov o Rune Loenders o Brent Machiels o Seppe Maes o Wesley Meylaers o Maxx Ulenaers o Matthias Van Looy o Vincent Vreysen o Maarten Windmolders o Stefan Delarbre o Bart Loenders o Carlo Vanderreydt

U16N

o Senn Gevers o Kobe Alen o Jari Buntinx o Arne Bussels o Brent De Wolf o Klaas Dijsselbloem o Senne Geyskens o Morgan Ieracitano o Ali Baran Karadag

o Halim Kaygan o Jason Plouvier o Matteo Sacchini o Tom Van de Camp o Jobbe Vanbuel o Nelson Vandekerkhof o Bram Vanheukelom o Brent Verbeeck o Rune Visovisek o Hans Vanarwegen o Roel Vanbuel

U17N

o Ian Wouters o Berkay Bayram o Joppe Claes o Luca Concordia o Livio Di Girolami o Roel Janssens o Robin Kerckhofs o Axel Maes o William Nantas o Yari Reynders o Michiel Thijs o Axel Van de Ven o Bob Van de Ven o Pieter Vanderhenst o Jarne Wevers o Galimon Quintan o Ronald De Boer o Gino Van de Ven

U17P

o Emre Akay o Dylan Martens o Batuhan Erdinç Aslan o Noa Dirx o Dries Jansen o Mustafa Kutlu o Kobe Lemmens o Ilian Luyten o Quint Soers o Ismail Sönmez o Eray Tuygun o Robbe Ulenaers o Kobe Vandenboer o Emirhan Yaman o Korneel Goossens o Panith Dubreuil o Gökhan Sat o Philip Aerts

U19N - BELOFTEN

o Brent Driesen o Jamal Aabbou o Bob Adriaans o Arno Aengeveld o Ledion Bejtullahi o Muhamet Gashi o Lars Gevers o Klaas Houben o Glen Huibers o Jeroen Janssens o Ferre Joosten o Mohammed Maghchach o Joachim Orye o Seppe Paesen o Ward Poets o Tibo Pollaris o Nikolay Sherfedinov o Ben Swerts o Brent Uten o Max van der Heijden o Lennert Vos o Zakaria El Mansouri o Brent Van Hees o Job Melis o Eddy Van Hemel o Hugo Ooms o Maarten De Cock o Mieja Schuurmans o Jos Bormans

A-KERN

o Michaël Klepkens o Glenn Daniëls o Jarno Desmet o Birger Vandael o Jeffrey Ket o Timo Cauwenberg o Jordan Renson o Axel Swerten o Glenn Neven o Iebe Swers o Jentl Gaethofs o Simon Vermeiren o Alexandre Debruyn o Laurens Vermijl o Sebastiaan Brebels o Sam Valcke o Wouter Scheelen o Din Sula o Yassin Gueroui o Gilles Ruyssen o Stan Kolen o Giel Deferm o Jordi Maus o Tom Van Imschoot o Tom Vandervee o Eddy Diels o Peter Schildermans o Hans Geboers o Rudi Vanden Boer

SPORTIEVE STAF

o Davy Deraeve o Jo Aengeveld o Achraf Hanzaz o Fernand Theuwissen o Mark Vissers o Niels Hermans o Gert-Jan Slegers o Kenneth Vandermeulen o Harm Van der Heijden o Mohamed El Boujjoufi o Maurice Hendriks o Lucien Slegers o Carlo Sacchini o Wouter Weckx o Arnold Verhoeven o Inge De Wit

TEAMPLAATJES

o o U7 Gewestelijk o o U7 Nationaal o o U8 Nationaal o o U8 Provinciaal o o U9 Gewestelijk o o U9 Nationaal o o U9 Provinciaal o o U10 Nationaal o o U10 Provinciaal o o U11 Gewestelijk o o U11 Nationaal o o U11 Provinciaal o o U11 Women Soccer o o U12 Gewestelijk o o U12 Nationaal o o U12 Provinciaal o o U13 Gewestelijk o o U13 Nationaal o o U13 Provinciaal o o U14 Nationaal o o U15 Nationaal o o U15 Provinciaal o o U16 Nationaal o o U17 Nationaal o o U17 Provinciaal o o U19 + Beloften Nationaal

79


Adviesprijs € 4,95

PLUS van de Huijgevoort Luyksgestel Dorpstraat 65 - 5575 AE Luyksgestel Tel: 0497-541652

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

08:00-20:00 08:00-20:00 08:00-20:00 08:00-20:00 08:00-21:00 08:00-20:00 08:00-20:00

Lommel SK  
Lommel SK  

Lommel SK Verzamelalbum

Advertisement