Page 1

Korfbalplaatjes verzamelalbum

KV madjoe 2017/2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van KV Madjoe, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het KV Madjoe korfbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 450 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 20172018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een korfbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje korfbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes korfbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij KV Madjoe. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Rijnsburg

Als eerste wil ik Hoogvliet Supermarkten van harte feliciteren met haar 50-jarig bestaan! Wij vinden het enorm leuk dat Hoogvliet dit jubileum samen wil vieren met de sportverenigingen, waaronder onze eigen club, KV Madjoe! In april 2017 mochten wij het 55-jarig bestaan van onze vereniging vieren. Samen met alle leden hebben we daar een geweldig feest van mogen maken. Het is alweer 5 jaar geleden dat KV Madjoe de eerste samenwerking had met Hoogvliet Supermarkten in de vorm van een stickerboek. We wisten toen nog niet wat een positieve impact het sparen voor een stickeralbum heeft binnen de club. Iedereen ging enthousiast met elkaar samenwerken om het stickeralbum vol te krijgen. Familie, vrienden en buren werden ingeschakeld om de plaatjes te verzamelen. Uiteraard werd ook op de club druk geruild om zo het album vol te krijgen! Nu 5 jaar later is het duidelijk dat de tijd niet stil heeft gestaan. KV Madjoe is uitgegroeid tot een middelgrote korfbalvereniging, waar ieder lid met veel plezier en enthousiasme sportief bezig is. Inmiddels hebben we 28 teams, een gezellige recreantengroep en ook de kangoeroes (kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar) beleven veel plezier tijdens de trainingen. In 2012 haalden we ons 250ste lid binnen, vorig jaar huldigden we het 300ste lid en inmiddels zijn we op weg naar 350 leden. Het mag duidelijk zijn dat KV Madjoe een actieve en groeiende vereniging is en daar zijn we dan ook meer dan trots op! Het maken van de foto’s voor dit verzamelalbum in sporthal Middelmors, de kantine en de Katwijkerweg was ook een leuke gebeurtenis, waar we met veel plezier op terugkijken. Het resultaat is dit fraaie verzamelalbum geworden met informatie, sfeerfoto’s en leuke wetenswaardigheden over KV Madjoe! Via deze weg wil ik JanWillem Peursum en Peter Sneijders bedanken voor het maken van de foto’s en Ada Star, Chantal Lommers, Mariska Ravensbergen en Leo van der Zwan bedanken voor de organisatie. Tot slot wil ik jullie veel plezier toewensen met het verzamelen en compleet maken van dit verzamelalbum van jullie eigen korfbalclub KV Madjoe!

Uw voorzitter, Wilfred Blankert

3


Korfbalvereniging KV Madjoe

0p 4 april 2018 bestaat onze club alweer 56 jaar. Eigenlijk is dat 56 jaar jong, want de club is springlevend! Korfbal is een echte Nederlandse sport en heeft veel ontwikkelingen meegemaakt. Van 3 vakken korfbal naar het snelle 2 vakken korfbal en van grote grasvelden naar kleinere kunstgrasvelden. Ook de ouderwetse rieten manden zijn veranderd in gele kunststof korven. KV Madjoe heeft zich eveneens verder ontwikkeld. Waar we 25 jaar geleden nog 14 teams in de competitie hadden, hebben we er nu het dubbele; 28 teams. Daarnaast beschikken we over een enthousiaste kangoeroe- en recreantengroep. Om dit alles goed te organiseren is een enthousiaste groep van vrijwilligers actief binnen de vereniging. Ook de ouders van leden zijn betrokken en dragen hun steentje bij. Daar zijn we erg blij mee.

Ontstaan van KV Madjoe

In de winter van 1961 - 1962 kreeg de heer P.J. Mul van de heren Geldhof en De Boer het verzoek een aantal dames en heren te polsen over het plan een korfbalclub op te richten. Hij maakte een aantal mensen enthousiast voor dit plan en dacht daarmee zijn taak vervuld te hebben. Het liep anders. P.J. Mul werd een van de oprichters en was jarenlang nauw betrokken bij onze vereniging. Tijdens de oprichtingsvergadering werd de naam van de club vastgesteld. Er kon gekozen worden uit de namen Flora, Kieviten en Madjoe. Laatst genoemde werd het; de naam is afkomstig uit het Maleis en betekent voorwaarts. De aanleiding voor de oprichting van KV Madjoe was de aanleg van een derde voetbalveld voor Rijnsburgse Boys. Naast dat veld liet de gemeente nog een terrein in orde brengen dat te klein was om als voetbalveld te dienen. Toch werd het in gereedheid gebracht: wellicht zou er nog eens een korfbalveld komen. Meestal moet een beginnende club jarenlang wachten op een veld, maar in Rijnsburg was het omgekeerd. Daar werd een terrein aangelegd terwijl er nog geen club was.

Weiland

De aanleg duurde echter langer dan het oprichten van de club. Vandaar dat de eerste trainingen plaatsvonden op een weiland aan de Valkenburgerweg. Voor de start van de training moesten de koeien van het veld worden gejaagd. Het toenmalige clubgebouw was klein, maar gezellig. Het had slechts een gaslampje als verlichting en alleen koud stromend water. In de loop der jaren konden we met zo’n accommodatie niet meer voor de dag komen. In 1983 had Rijnsburgse Boys meer ruimte nodig en wij zaten ze in de weg – toen zijn we verhuisd naar onze huidige locatie. Daar beschikken we nu over een prachtig complex met 3 kunstgrasvelden en een mooi, vernieuwd clubgebouw.

Zaal

Vanaf januari 1964 wordt korfbal ook in de zaal gespeeld. Het werd microkorfbal genoemd. Een paar jaar later starten KV Madjoe ook met de competitie in de zaal. In de zaal werd korfbal gespeeld in achttallen (tweevaks korfbal) en op het veld met

4

een twaalftal (drievaks korfbal). In de beginperiode trainden we in de veilinghallen van bloemenveiling Flora. Later werd dat de sporthal aan de Korte Vaart en sporthal Cleijn Duijn in Katwijk. Tegenwoordig trainen en spelen we onze wedstrijden voornamelijk in sporthal de Middelmors aan de Noordwijkerweg.

Andere activiteiten

Naast het korfbal organiseert KV Madjoe ook andere activiteiten. Dit zorgt voor een positieve binding met de vereniging en met de leden onderling. Er zijn teamactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen, zoals zwemmen, bowlen, filmavonden enz. Daarnaast worden er activiteiten zoals schutterstoernooien, spelletjesmiddagen en het C-weekend georganiseerd. Jaarlijks nemen we met de gehele vereniging deel aan het Hemelvaarstoernooi bij korfbalvereniging RDZ in Zeist. Al vroeg in de ochtend vertrekken we dan met z’n allen in de bus om de hele dag korfbalwedstrijden te spelen. Voor de jeugd is ook ieder jaar het korfbalkamp tijdens Pinksteren. Dit jaar gaan we voor de tiende keer met heel veel jeugdleden en enthousiaste leiding naar Leusden, waar we een geweldige tijd met elkaar beleven.

Sponsorcommissie

KV Madjoe heeft ook een sponsorcommissie die actief aan de weg timmert. Naast de groei van de vereniging, groeit ook het aantal sponsoren. Dit is en blijft heel belangrijk voor onze vereniging. We waarderen de sponsoring dan ook enorm. Onze sponsoren worden met regelmaat bij evenementen uitgenodigd en kunnen dan onder het genot van een hapje en drankje met elkaar netwerken en genieten van de korfbalsport.

KV Madjoe is op zoek naar jou!

KV Madjoe biedt leerlingen de kans om kennis te maken met het vrijwilligerswerk en werkt daarom met maatschappelijke stages. Om doordeweeks te kunnen trainen en iedere zaterdag te kunnen korfballen, zijn er heel wat mensen achter de schermen nodig. Een trainer/coach ligt nog wel voor de hand, maar wat te denken van zaalwacht, het draaien van een bardienst, het meedenken in de activiteitencommissie of wat ‘groene’ werkzaamheden rondom ons veld? Allemaal gevarieerde werkzaamheden, om verschillende tijden en voor verschillende leerlingen beschikbaar. Bij KV Madjoe is het leerzaam, maar vooral ook heel leuk om stage te lopen.

Trots

Bovenstaande informatie heeft u laten zien wat een enthousiaste en gezellige vereniging KV Madjoe is. Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers kunnen we een vereniging zijn, waar een ieder, van jong tot oud, fanatiek en met plezier, lid van kan zijn. Daar zijn we trots op! Kom gerust eens langs op de velden langs de Waardlaan of in sporthal de Middelmors. Graag tot ziens!


5


Madjoe 1 KV Madjoe

TEAMSPONSOR

Madjoe 1

Eric Noort

6

Henk-Jan Blankert

Roelof Hogewoning

Verzorger Madjoe 1

Jasper de Koning

Trainer Madjoe 1

Leanne de Mooij

Madjoe 1

Madjoe 1

Tessa Paauw

Madjoe 1

Rosanne van den Oever

Madjoe 1

Madjoe 1

Marjolein Pronk

Madjoe 1

Madjoe 1

TEAMSPONSOR

Jordy Lepelaar

Vincent Roijers


Madjoe 2

TEAMSPONSOR

Madjoe 2

TEAMSPONSOR

Madjoe 2

KV Madjoe

Margreet Blankert

Sander van den Oever

Madjoe 2 Madjoe 2

Martijn de Koning

Dick Zwaan

Trainer Madjoe 2

Anne-Marie Zwaan

Madjoe 2

Matthijs van Putten

Madjoe 2

Madjoe 2

Nicole Zuidervaart

Sophie Hermans

Nienke Hermans

Madjoe 2

JoĂŤlle van Rijn

Madjoe 2

Madjoe 2

Rens Zandbergen

Madjoe 2

Madjoe 2

Madjoe 2

Jeanine van Putten-Sloos

Niels van Delft

Anne Blankert

7


Madjoe 3

Arianne Schoneveld

8

DaniĂŤlle de Vries-Bouwman

Madjoe 3 Madjoe 3

Annemarie Kralt

Andre Peursum

Madjoe 3

Jan-Willem Vrolijk

Madjoe 3

Guido Baalbergen

Madjoe 3

Madjoe 3

Marissa Schaap-Bouwman

Anne Kellner-van Egmond

Madjoe 3

Johanna van der Meij

Madjoe 3

Madjoe 3

Mathijs van der Meij

Madjoe 3

Madjoe 3

Madjoe 3

KV Madjoe

Niels van Dijk

Erwin Kellner


Madjoe 4

Madjoe 4

KV Madjoe

Andrea den Heijer

Carmen Heemskerk-Star

Madjoe 4 Madjoe 4

Jan-Pieter Sip

Jos Star

Verzorger Madjoe 4

Willeke Sip

Madjoe 4

Annemieke Star-Breebaart

Madjoe 4

Madjoe 4

Janneke Veldhuyzen-de Mooy

Marco Ravensbergen

Madjoe 4

Marloes Star-Schoneveld

Madjoe 4

Madjoe 4

Esther Zwaan

Madjoe 4

Madjoe 4

Madjoe 4

Mariska Ravensbergen

Bas Heemskerk

Dick Zwaan

9


Madjoe 5 KV Madjoe

Madjoe 5

Reinout Voormolen

10

Bas Altena

Wilfred Blankert

Madjoe 5

Janneke Buitenhuis-Vrolijk

Madjoe 5

Bep de Mooy

Madjoe 5

Madjoe 5

Greet Altena

Madjoe 5

Janine van Egmond

Madjoe 5

Madjoe 5

Alies van den Eijkel-Sip

Madjoe 5

Madjoe 5

TEAMSPONSOR

Rene Altena

Miranda Glasbergen-Pronk


Madjoe 6

Michael Daudey

Hipkje Kiers

Madjoe 6 Madjoe 6

Michiel van Egmond

Willemiek van Duijn

Madjoe 6

Elise de Koning-Kleintjens

Madjoe 6

Jose Noort-Paauw

Madjoe 6

Madjoe 6

Sasha de Goede

Geert van Duin

Madjoe 6

Richard Verhoef

Madjoe 6

Madjoe 6

Dave Ravensbergen

Madjoe 6

Madjoe 6

Madjoe 6

KV Madjoe

Erica van der Hoeven

Felix Brandt

11


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Altijd iets Mooijs! Welkom! Wij adviseren u graag.

de SERRE

Lekker lunchen bij Tuincentrum de Mooij! onder E10,-

Gezellig met de kids, met je vriend, vriendin of zakenrelatie even de tijd nemen om te genieten van heerlijke maaltijden in een gezellige ambiance.

TUINCENTRUM DE MOOIJ S I N D S

1 9 9 9

NOORDWIJKERWEG 36 | RIJNSBURG TUINCENTRUMDEMOOIJ.NL

Collegiantenstraat 10 2231 HJ Rijnsburg telefoon: 071 40 77050 email: info@warmtewacht.net website: www.warmtewacht.net

Erkend installateur voor Gas, Water en CV-Installatie.

opeens onder een koude douche of dit juist voorkomen? Bel dan de warmtewacht op 071-4077050 of Bekijk de mogelijkheden op onze weBsite.


A1 KV Madjoe

Romi van der Zwan

14

Christian de Mooij

A1 A1

Chris Vliegenthart

Rick van Baren

Verzorger A1

DaniĂŤlle de Mooij

Trainer A1

Rosa Kromhout

A1

A1

Jochem Vliegenthart

Jan van der Meij

A1

Willem van der Meij

A1

A1

Rosaline Hoek

A1

A1

A1

TEAMSPONSOR

Martin Verhorik

Vincent Roijers


A2

TEAMSPONSOR

A2

KV Madjoe

Richard Verhoef

A2 A2

Eva van Nieuwkoop

Trainer A2

A2

Rosalie Ravensbergen

Maarten Sneijders

Eline de Leeuw

Trainer A2

Jan Kralt

Trainer A2

Jochem van den Bosch

Jeroen de Laat

A2

Sanne Star

A2

A2

Mischa Baalbergen

A2

A2

A2

Quincy van Egmond

Michiel van Egmond

Michael Daudey

15


A3 KV Madjoe

A3

TEAMSPONSOR

Stephanie Steijn

16

Gabrielle Hoek

A3

Ron Paats

Trainer A3

Job Verhoef

A3

Timon van Rijn

A3

A3

Diego van Egmond

A3

A3

A3

Robert de Mooij

Sarah van Iterson

Martin Verhorik


B1 KV Madjoe

Milan van der Zwan

Eline Ravensbergen

B1

Lauren de Mooij

Denise de Mooij

Trainer B1

Linnsey Blankert

Trainer B1

Lianne van den Bosch

B1

B1

Nikki Vos

Marco Kern

B1

B1

B1

Bas Star

B1

B1

B1

TEAMSPONSOR

Johan van Nieuwkoop

Henk-Jan Blankert

17


B2

Eric Noort

B2 B2

Tara van Nieuwkoop

Justin Ravensbergen

Trainer B2

Jensen van der Meij

Trainer B2

B2

Levi van Egmond

18

Menno Verhoef

Trainer B2

Ellen van Iterson

Eva Binnendijk

B2

Lynn de Ruiter

B2

B2

Barbara van der Meij

B2

B2

B2

KV Madjoe

Niels van Delft

Sander van der Oever


B3

B3

B3

KV Madjoe

Henno Ravensbergen

Jason van Tilburg

B3

Martine Kralt

Ruben van der Plas

Trainer B3

Stefan Hasenoot

B3

Cindel de Leeuw

B3

B3

Manouk Hogewoning

B3

B3

B3

Sascha van de Water

Tim Giesbers

Martin Verhorik

19


C1

C1

C1

KV Madjoe

Madelon Zwaan

C1

Elske Korebrits

20

Mila Greep

Trainer C1

Maud Vos

C1

C1

Lotte van Tilburg

C1

Cees Star

C1

C1

Matthijs de Jong

TEAMSPONSOR

Victor Haasnoot

Trainer C1

C1

Bas Vliegenthart

Margreet Blankert

Anne-Marie Zwaan


C2

C2

C2

KV Madjoe

Rik van Iterson

C2

C2

Henriëtte van Baren

Bart Hogewoning

Gijs van der Meij

C2

Gwen de Ruiter

Sem Star

Trainer C2

Quinty Hogervorst

Trainer C2

Yasmine de Mooij

C2

C2

Noémi de Mooij

C2

C2

C2

Laura van Zuijlen

Dick Zwaan

Chris Vliegenthart

21


C3

Sophia de Jager

22

Elise van Duijn

C3

Femke Sip

Trainer C3

Mariska Oudshoorn

Trainer C3

Emma Mooten

C3

C3

Anna van Zuijlen

Evy van Duijvenboden

C3

Lisa de Boer

C3

C3

Emma Star

C3

C3

C3

KV Madjoe

Jan-Pieter Sip

Rosa Kromhout


D1

D1

KV Madjoe

Marco Ravensbergen

D1 D1

Thijs Francken

Trainer D1

D1

Roel Passchier

Tessa Star

Maaike Ravensbergen

Trainer D1

Jasper de Laat

Trainer D1

Sarah Ravensbergen

Femke Kroon

D1

Nelleke van der Meij

D1

D1

Rosalie Heemskerk

D1

D1

D1

Isa van Delft

Annemarie Kralt

Dick Zwaan

23


D2

Jos Star

D2 D2

Tesse van der Sar

Milla de Mooij

Trainer D2

Lynn van der Plas

Trainer D2

D2

Merel van Tilburg

24

Fiene van Rijn

Trainer D2

Marit Heemskerk

Daan Star

D2

Thijs Brouwer

D2

D2

Jasper Star

D2

D2

D2

KV Madjoe

Eline de Leeuw

DaniĂŤlle de Mooij


D3

D3

D3

KV Madjoe

Ruben van Zuijlen

D3

TEAMSPONSOR

D3

Jesper van der Kwaak

Thomas van der Kwaak

D3

Emma van Egmond

Trainer D3

D3

Anouk van den Eijkel

Kristan Verhoef

Mirthe van der Zalm

Trainer D3

Sarah Ouwehand

Trainer D3

Senna van der Zwan

D3

D3

D3

Niels Zuidberg

Rick van Baren

Christian de Mooij

25


D4

D4

KV Madjoe

Eva van Nieuwkoop

D4 D4

Ruben Zwaan

Julia de Mol

Trainer D4

Tessa Hogewoning

Trainer D4

D4

Yenthe Lindhout

26

Sanne van Leeuwen

Trainer D4

Nikki Paauw

Daan Francken

D4

Cas Francken

D4

D4

Jason Ravensbergen

D4

D4

D4

Daan van der Meij

Denise de Mooij

Nikki Vos


D5

D5

KV Madjoe

Lieke Giesbers

Mirjam van Duijvenbode

D5 D5

Gert den Haan

Lieke Ravensbergen

Trainer D5

Esmee van Duijvenboden

Trainer D5

Carmen van Delft

D5

D5

Luna Vooijs

Jens van Zuijlen

D5

Rohan Noordhuis

D5

D5

Sam de Mooij

D5

D5

D5

Ton Beekhuis

Jochem Vliegenthart

Jan van der Meij

27


D6

D6

KV Madjoe

Fleur van Delft

28

Carmen Ouwehand

D6

Job de Mol

Trainer D6

Niels de Jong

Trainer D6

Rawan Atef Mohammed

D6

D6

Mees Vletter

D6

D6

D6

Celine van Abswoude

Eva Binnendijk

Tara van Nieuwkoop


E1

E1

E1

KV Madjoe

Sophie van Egmond

Luus van Rijn

Jolina van de Water

Trainer E1

E1

Trainer E1

Jill de Ruiter

Britt Vergouwen

E1

E1

E1

Nienke Sip

Lianne Sip

Willemiek van Duijn

29


E2

Thirza Lommers

30

Chantal Star

E2

Jarno Westbroek

Trainer E2

Ruben Francken

Trainer E2

Elise Brouwer

E2

E2

Isabel Hoogeveen

E2

E2

E2

KV Madjoe

Dirk Pieter Brouwer

Rosaline Hoek


E3

E3

KV Madjoe

Bram Verhoef

Mirthe Noordhuis

E3

Jesse van Dijk

Trainer E3

Norah de Jong

Trainer E3

Daan de Mol

E3

E3

Tommy de Jager

E3

E3

E3

Sophie de Leeuw

Rosalie Ravensbergen

Romi van der Zwan

31


E4

Iris Noort

32

Elin de Ruiter

Trainer E4

Maurice van Delft

Trainer E4

Jurre de Mooij

E4

E4

Julia Heijl

E4

E4

E4

KV Madjoe

Willem van der Meij

Stephanie Steijn


F1

Manon van der Kwaak

Feline van den Anker

F1

Lotte Star

Trainer F1

Yannick Lindhout

Trainer F1

Nout Star

F1

F1

Sem Star

F1

F1

F1

KV Madjoe

Peter Star

Irene Lindhout

33


F2

Esther van Abswoude

34

Eline Ravensbergen

F2

Noëlle van Abswoude

Trainer F2

Joëlle Noort

Trainer F2

Anne de Boer

Trainer F2

Trainer F2

Elias Zwaan

Dinand Blankert

F2

Juliën Star

F2

F2

Kyra Sip

F2

F2

F2

KV Madjoe

Lynn de Ruiter

Barbara van der Meij


F3

Esther van Abswoude

Eline Ravensbergen

F3 F3

Jilles Dolle

Daan de Wit

Trainer F3

Winston van der Gugten

Trainer F3

Stef Kleijn

Trainer F3

Trainer F3

Simon Elshout

Babette den Heijer

F3

Lucas van den Berg

F3

F3

Evi Heijl

F3

F3

F3

KV Madjoe

Lynn de Ruiter

Barbara van der Meij

35


maar wilt

olste zakgeld-app met PinPin: een augmented reality pinguïn die je altijd en

toveren. Je kunt er mee spelen, maar PinPin heeft natuurlijk ook

g nodig. PinPin weet veel op het gebied van euro’s en pegels en

es over omgaan met geld. Daarnaast helpt PinPin je ook met

aag wilt hebben. Met PinPin spelen?

nPin samen met je ouders in de app stores. pinpin

Tover PinPin tevoorschijn

waar en wanneer je maar wilt

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app In de app maak je kennis met PinPin: een augmented reality pinguïn die je altijd en overal tevoorschijn kunt toveren. Je kunt er mee spelen, maar PinPin heeft natuurlijk ook genoeg aandacht en zorg nodig. PinPin weet veel op het gebied van euro’s en pegels en samen leren jullie van alles over omgaan met geld. Daarnaast helpt PinPin je ook met sparen voor iets dat jij graag wilt hebben. Met PinPin spelen?

Download Rabo PinPin samen met je ouders in de app stores. www.rabobank.nl/pinpin

Tover PinPin tevoorschijn

waar en wanneer je maar wilt

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app In de app maak je kennis met PinPin: een augmented reality pinguïn die je altijd en overal tevoorschijn kunt toveren. Je kunt er mee spelen, maar PinPin heeft natuurlijk ook genoeg aandacht en zorg nodig. PinPin weet veel op het gebied van euro’s en pegels en samen leren jullie van alles over omgaan met geld. Daarnaast helpt PinPin je ook met sparen voor iets dat jij graag wilt hebben. Met PinPin spelen?

Download Rabo PinPin samen met je ouders in de app stores. www.rabobank.nl/pinpin

boschypaling.nl

WE LOVE SMOKE Ambachtelijk Gerookte paling, zalm en makreel

Online bestellen kan via webshop


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Kangoeroes

Kangoeroes

Lars Glasbergen

38

Luuk Kellner

Emilie Noort

Kangoeroes

Coen van Egmond

Kangoeroes

Josefien Heemskerk

Kangoeroes

Kangoeroes

Sander van Delft

Kangoeroes

Mae Vergouwen

Kangoeroes

Kangoeroes

Thije Dolle

Kangoeroes

Kangoeroes

KV Madjoe

Julia Verheij

Tristan van Dijk


Kangoeroes

Tobias Buitenhuis

Koen Buitenhuis

Kangoeroes

Coen Heijl

Trainer Kangoeroes

Lize de Winter

Trainer Kangoeroes

Jente van der Zalm

Kangoeroes

Kangoeroes

Marissa Star

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Cornel Noort

Carmen Heemskerk

Mariska Kleijn

39


Recreanten

Recreanten

KV Madjoe

Natalie Duynisveld

40

Annemiek van Duijvenboden

Recreanten

Aline van Westbroek

Recreanten

Bart Giesbers

Recreanten

Rian Vliegenthart

Recreanten

Recreanten

Pieter Zuidberg

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Peter Lommers

Marjolein Brouwer

Marieke Francken


Debbie Vos

Johan van Nieuwkoop

Anne-Greet Vliegenthart

Recreanten

Sandra van der Zwan

Recreanten

Recreanten

Margriet de Ruijter

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten Recreanten

Ineke Hoek

Jacqueline Heijl

Dick Zwaan

41


Bestuur

Voorzitter

Secretaris

KV Madjoe

Wilfred Blankert

42

Mariska Ravensbergen


Kees Sip

Marco Ravensbergen

Jan-Willem Peursum

Mascotte

Miranda Glasbergen

Fotograaf

Fotograaf

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Jeugdwedstrijd secretariaat

Wedstrijd secretariaat

Vrijwilligers coรถrdinator

Ledenadministratie

Overig

KV Madjoe

Ineke Sip

Debbie Vos

Peter Sneijders

Jos van Putten

Mascotte

43


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe 1

Madjoe 1

Madjoe 1

Madjoe 1

Madjoe 1

Madjoe 2

Madjoe 2

Madjoe 2

Madjoe 2

Madjoe 2 44


Madjoe 3

Madjoe 3

Madjoe 3

Madjoe 3

Madjoe 3

Madjoe 4

Madjoe 4

Madjoe 4

Madjoe 4

Madjoe 4 45


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe 5

Madjoe 5

Madjoe 5

Madjoe 5

Madjoe 5

Madjoe 6

Madjoe 6

Madjoe 6

Madjoe 6

Madjoe 6 46


Madjoe A1

Madjoe A1

Madjoe A1

Madjoe A1

Madjoe A1

Madjoe A2

Madjoe A2

Madjoe A2

Madjoe A2

Madjoe A2 47


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe A3

Madjoe A3

Madjoe A3

Madjoe A3

Madjoe A3

Madjoe B1

Madjoe B1

Madjoe B1

Madjoe B1

Madjoe B1 48


Madjoe B2

Madjoe B2

Madjoe B2

Madjoe B2

Madjoe B2

Madjoe B3

Madjoe B3

Madjoe B3

Madjoe B3

Madjoe B3 49


Uw partner in Total Facility www.mastergroup.nl

Master Cleaners + Master Securiry T (020) 684 88 01 Demco T (020) 614 32 93 www.demcobedrijfskleding.nl Dem T (020) 486 06 10 www.demcocleaningproducts.nl


Uw oude vloer weer als nieuw?!

Info: 06 20 40 15 77 www.parketvloerenschuurservice.nl


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe C1

Madjoe C1

Madjoe C1

Madjoe C1

Madjoe C1

Madjoe C2

Madjoe C2

Madjoe C2

Madjoe C2

Madjoe C2 52


Madjoe C3

Madjoe C3

Madjoe C3

Madjoe C3

Madjoe C3

Madjoe D1

Madjoe D1

Madjoe D1

Madjoe D1

Madjoe D1 53


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe D2

Madjoe D2

Madjoe D2

Madjoe D2

Madjoe D2

Madjoe D3

Madjoe D3

Madjoe D3

Madjoe D3

Madjoe D3 54


Madjoe D4

Madjoe D4

Madjoe D4

Madjoe D4

Madjoe D4

Madjoe D5

Madjoe D5

Madjoe D5

Madjoe D5

Madjoe D5 55


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe D6

Madjoe D6

Madjoe D6

Madjoe D6

Madjoe D6

Madjoe E1

Madjoe E1

Madjoe E1

Madjoe E1

Madjoe E1 56


Madjoe E2

Madjoe E2

Madjoe E2

Madjoe E2

Madjoe E2

Madjoe E3

Madjoe E3

Madjoe E3

Madjoe E3

Madjoe E3 57


Teamplaatjes KV Madjoe

Madjoe E4

Madjoe E4

Madjoe E4

Madjoe E4

Madjoe E4

Madjoe F1

Madjoe F1

Madjoe F1

Madjoe F1

Madjoe F1 58


Madjoe F2

Madjoe F2

Madjoe F2

Madjoe F2

Madjoe F2

Madjoe F3

Madjoe F3

Madjoe F3

Madjoe F3

Madjoe F3 59


Teamplaatjes KV Madjoe

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten 60


Technische commisie

Technische commisie

Technische commisie

Technische commisie

Technische commissie

Activiteitscommissie

Activiteitscommissie

Activiteitscommissie

Activiteitscommissie

Activiteitscommissie 61


Teamplaatjes KV Madjoe

Jeugd activiteitscommissie

Jeugd activiteitscommissie

Jeugd activiteitscommissie

Jeugd activiteitscommissie

Jeugd activiteitscommissie

Sponsor commissie

Sponsor commissie

Sponsor commissie

Sponsor commissie

Sponsor commissie 62


Kamp commissie

Kamp commissie

Kamp commissie

Kamp commissie

Kamp commissie 63


Spaaroverzicht KV Madjoe

Madjoe 1 o Marjolein Pronk o Rosanne van den Oever o Tessa Paauw o Leanne de Mooij o Jasper de Koning o Roelof Hogewoning o Eric Noort o Henk-Jan Blankert o Jordy Lepelaar o Vincent Roijers

o Marloes Star-Schoneveld o Marco Ravensbergen o Jan-Pieter Sip o Janneke Veldhuyzen-de Mooy o Annemieke Star-Breebaart o Willeke Sip o Jos Star o Andrea den Heijer o Carmen Heemskerk-Star o Bas Heemskerk o Dick Zwaan

Madjoe 2

Madjoe 5

o Jeanine van Putten-Sloos o Sophie Hermans o Rens Zandbergen o Joëlle van Rijn o Nienke Hermans o Martijn de Koning o Nicole Zuidervaart o Matthijs van Putten o Anne-Marie Zwaan o Dick Zwaan o Margreet Blankert o Sander van den Oever o Niels van Delft o Anne Blankert

o Alies van den Eijkel-Sip o Janine van Egmond o Greet Altena o Bep de Mooy o Janneke Buitenhuis-Vrolijk o Wilfred Blankert o Reinout Voormolen o Bas Altena o Rene Altena o Miranda Glasbergen-Pronk

Madjoe 3 o Mathijs van der Meij o Johanna van der Meij o Anne Kellner-van Egmond o Annemarie Kralt o Marissa Schaap-Bouwman o Guido Baalbergen o Jan-Willem Vrolijk o Andre Peursum o Arianne Schoneveld o Daniëlle de Vries-Bouwman o Niels van Dijk o Erwin Kellner

Madjoe 4 o Mariska Ravensbergen o Esther Zwaan

64

Madjoe 6 o Dave Ravensbergen o Richard Verhoef o Geert van Duin o Michiel van Egmond o Sasha de Goede o Jose Noort-Paauw o Elise de Koning-Kleintjens o Willemiek van Duijn o Michael Daudey o Hipkje Kiers o Erica van der Hoeven o Felix Brandt

A1 o Rosaline Hoek o Willem van der Meij o Jan van der Meij o Chris Vliegenthart o Jochem Vliegenthart o Rosa Kromhout

o Daniëlle de Mooij o Rick van Baren o Romi van der Zwan o Christian de Mooij o Martin Verhorik o Vincent Roijers

A2 o Quincy van Egmond o Mischa Baalbergen o Sanne Star o Jeroen de Laat o Maarten Sneijders o Jochem van den Bosch o Jan Kralt o Eline de Leeuw o Eva van Nieuwkoop o Rosalie Ravensbergen o Richard Verhoef o Michiel van Egmond o Michael Daudey

A3 o Robert de Mooij o Diego van Egmond o Timon van Rijn o Job Verhoef o Ron Paats o Stephanie Steijn o Gabrielle Hoek o Sarah van Iterson o Martin Verhorik

B1 o Bas Star o Marco Kern o Lauren de Mooij o Nikki Vos o Lianne van den Bosch o Linnsey Blankert o Denise de Mooij o Milan van der Zwan o Eline Ravensbergen o Johan van Nieuwkoop o Henk-Jan Blankert

B2 o Barbara van der Meij o Lynn de Ruiter o Eva Binnendijk o Tara van Nieuwkoop o Ellen van Iterson o Menno Verhoef o Jensen van der Meij o Justin Ravensbergen o Levi van Egmond o Eric Noort o Niels van Delft o Sander van der Oever

B3 o Sascha van de Water o Martine Kralt o Manouk Hogewoning o Cindel de Leeuw o Stefan Hasenoot o Ruben van der Plas o Henno Ravensbergen o Jason van Tilburg o Tim Giesbers o Martin Verhorik

C1 o Bas Vliegenthart o Madelon Zwaan o Matthijs de Jong o Cees Star o Lotte van Tilburg o Maud Vos o Mila Greep o Elske Korebrits o Victor Haasnoot o Margreet Blankert o Anne-Marie Zwaan

C2 o Henriëtte van Baren o Rik van Iterson o Laura van Zuijlen o Gwen de Ruiter o Noémi de Mooij


o Yasmine de Mooij o Quinty Hogervorst o Sem Star o Bart Hogewoning o Gijs van der Meij o Dick Zwaan o Chris Vliegenthart

C3 o Emma Star o Lisa de Boer o Evy van Duijvenboden o Anna van Zuijlen o Emma Mooten o Mariska Oudshoorn o Femke Sip o Sophia de Jager o Elise van Duijn o Jan-Pieter Sip o Rosa Kromhout

D1 o Isa van Delft o Rosalie Heemskerk o Nelleke van der Meij o Femke Kroon o Tessa Star o Sarah Ravensbergen o Jasper de Laat o Maaike Ravensbergen o Thijs Francken o Roel Passchier o Marco Ravensbergen o Annemarie Kralt o Dick Zwaan

D2 o Jasper Star o Thijs Brouwer o Daan Star o Tesse van der Sar o Marit Heemskerk o Fiene van Rijn o Lynn van der Plas o Milla de Mooij

o Merel van Tilburg o Jos Star o Eline de Leeuw o Daniëlle de Mooij

D3 o Jesper van der Kwaak o Ruben van Zuijlen o Niels Zuidberg o Kristan Verhoef o Senna van der Zwan o Sarah Ouwehand o Mirthe van der Zalm o Emma van Egmond o Anouk van den Eijkel o Thomas van der Kwaak o Rick van Baren o Christian de Mooij

D4 o Daan van der Meij o Jason Ravensbergen o Cas Francken o Daan Francken o Ruben Zwaan o Nikki Paauw o Sanne van Leeuwen o Tessa Hogewoning o Julia de Mol o Yenthe Lindhout o Eva van Nieuwkoop o Denise de Mooij o Nikki Vos

D5 o Ton Beekhuis o Sam de Mooij o Rohan Noordhuis o Jens van Zuijlen o Gert den Haan o Luna Vooijs o Carmen van Delft o Esmee van Duijvenboden o Lieke Ravensbergen o Lieke Giesbers

o Mirjam van Duijvenbode o Jochem Vliegenthart o Jan van der Meij

D6 o Celine van Abswoude o Mees Vletter o Rawan Atef Mohammed o Niels de Jong o Job de Mol o Fleur van Delft o Carmen Ouwehand o Eva Binnendijk o Tara van Nieuwkoop

E1 o Nienke Sip o Britt Vergouwen o Jill de Ruiter o Sophie van Egmond o Jolina van de Water o Luus van Rijn o Lianne Sip o Willemiek van Duijn

E2 o Isabel Hoogeveen o Elise Brouwer o Ruben Francken o Jarno Westbroek o Thirza Lommers o Chantal Star o Dirk Pieter Brouwer o Rosaline Hoek

E3 o Sophie de Leeuw o Tommy de Jager o Daan de Mol o Norah de Jong o Jesse van Dijk o Bram Verhoef o Mirthe Noordhuis o Rosalie Ravensbergen o Romi van der Zwan

E4 o Julia Heijl o Jurre de Mooij o Maurice van Delft o Iris Noort o Elin de Ruiter o Willem van der Meij o Stephanie Steijn

F1 o Sem Star o Nout Star o Yannick Lindhout o Lotte Star o Manon van der Kwaak o Feline van den Anker o Peter Star o Irene Lindhout

F2 o Kyra Sip o Juliën Star o Dinand Blankert o Elias Zwaan o Anne de Boer o Joëlle Noort o Noëlle van Abswoude o Esther van Abswoude o Eline Ravensbergen o Lynn de Ruiter o Barbara van der Meij

F3 o Evi Heijl o Lucas van den Berg o Babette den Heijer o Jilles Dolle o Simon Elshout o Stef Kleijn o Winston van der Gugten o Daan de Wit o Esther van Abswoude o Eline Ravensbergen o Lynn de Ruiter o Barbara van der Meij

65


Spaaroverzicht KV Madjoe

Kangoeroes o Thije Dolle o Mae Vergouwen o Sander van Delft o Josefien Heemskerk o Coen van Egmond o Emilie Noort o Lars Glasbergen o Luuk Kellner o Julia Verheij o Tristan van Dijk o Cornel Noort o Marissa Star o Jente van der Zalm o Lize de Winter o Coen Heijl o Tobias Buitenhuis o Koen Buitenhuis o Carmen Heemskerk o Mariska Kleijn

Recreanten o Peter Lommers o Pieter Zuidberg o Rian Vliegenthart o Bart Giesbers o Aline van Westbroek o Natalie Duynisveld

66

o Annemiek van Duijvenboden o Marjolein Brouwer o Marieke Francken o Ineke Hoek o Margriet de Ruijter o Sandra van der Zwan o Anne-Greet Vliegenthart o Debbie Vos o Johan van Nieuwkoop o Jacqueline Heijl o Dick Zwaan

Bestuur o Wilfred Blankert o Mariska Ravensbergen

Overig o Ineke Sip o Miranda Glasbergen o Marco Ravensbergen o Debbie Vos o Jos van Putten o Kees Sip o Jan-Willem Peursum o Peter Sneijders o Mascotte

Teamplaatjes oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Madjoe 1 Madjoe 2 Madjoe 3 Madjoe 4 Madjoe 5 Madjoe 6 Madjoe A1 Madjoe A2 Madjoe A3 Madjoe B1 Madjoe B2 Madjoe B3 Madjoe C1 Madjoe C2 Madjoe C3 Madjoe D1 Madjoe D2 Madjoe D3

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Madjoe D4 Madjoe D5 Madjoe D6 Madjoe E1 Madjoe E2 Madjoe E3 Madjoe E4 Madjoe F1 Madjoe F2 Madjoe F3 Kangoeroes Recreanten Technische commissie Activiteitscommissie Jeugd activiteitscommissie Sponsor commissie Kamp commissie


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Oegstgeesterweg 48 2231 AZ Rijnsburg Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

KV Madjoe  

KV Madjoe Verzamelalbum

KV Madjoe  

KV Madjoe Verzamelalbum

Advertisement