Page 1

Lierse Sport

sterren

Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40


Curry zoals die in AziĂŤ smaakt. Probeer eens een andere smaak!

Combineer met

Glutenvrij


Beste spaarder van CKV Valto, HV Odis en SV de Lier, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: namelijk het “Lierse sportsterren verzamelalbum”. Jumbo de Lier wilt graag de banden aantrekken met CKV Valto, HV Odis en SV de Lier. Als lokale supermarkt willen we graag betrokken zijn bij onze mooie gemeenschap de Lier. Daar horen deze clubs absoluut bij.

Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40

We zijn er trots op dat we samen met jullie deze unieke sportplaatjesactie hebben ontwikkeld. Graag bieden we je dit prachtige persoonlijke verzamelalbum aan van CKV Valto, HV Odis en SV de Lier. In dit album staan jij en je team in het middelpunt van de belangstelling. Aan jou de uitdaging om dit schitterende album vol te gaan sparen. Want hoe mooi is het dat jij en je teamleden je eigen sportplaatjes hebben en dat je dit kunt gaan sparen! En dat sparen gaat heel eenvoudig, namelijk door boodschappen te doen bij Jumbo de Lier.

Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40

De actie start op woensdag 25 oktober. Je ontvangt gedurende 8 weken bij besteding van iedere € 15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje sportplaatjes. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebookpagina (www.facebook.com/JumbodeLier) houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. Vergeet dus niet onze Facebookpagina te liken!

  

Namens het hele team van Jumbo de Lier wensen we je heel veel verzamelplezier. Met sportieve groet,

Dennis van Menxel Filiaalmanager Jumbo de Lier

Met veel enthousiasme heb ik een voorwoord geschreven voor dit sportplaatjesalbum. Wat leuk dat jullie de moeite nemen om dit stukje van ODIS te lezen. Vorig jaar hebben we met jaloerse blikken naar voetbalvereniging Lyra gekeken die de kans kreeg van de Jumbo om een verzamelboek met al hun spelers te vullen. We werden blij verrast door de Jumbo dat nu SV de Lier (Gymnastiek), Valto (korfbal) en ODIS (handbal) de kans krijgen om gezamenlijk hetzelfde te doen. Uiteraard vinden we het leuk als jullie proberen alle spelerskaartjes te bemachtigen van de spelers in het boek. Wij vinden het uiteraard ook super om daar van onze kant aan mee te werken.

Ik zou kunnen zeggen dat ik hoop dat jullie handbalvereniging ODIS in De Lier al kennen. Ik zou ook kunnen zeggen dat handbal een hele actieve sport is; met een Nederlands damesteam dat op wereldniveau heel goed presteert. Maar eigenlijk is dat niet echt nodig. Iedereen in De Lier kent wel iemand die bij ODIS handbalt. Zo niet dan is dit de manier met alle plaatjes om dat te gaan ontdekken! In ieder geval willen we de Jumbo in De Lier heel hartelijk bedanken voor het opzetten van dit boek. Wij wensen jullie veel plezier met het verzamelen van alle plaatjes! Mochten jullie interesse hebben om eens kennis te maken met het spelletje handbal dan zijn jullie uiteraard van harte welkom in het vooren najaar aan de Veilingweg nr 22 en in de wintermaanden in sporthal Vreeloo. Rob Varekamp Voorzitter ODIS

Voorzitter

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Rob Varekamp

3


ONS DOEL IS SPORT leuk en fanatiek handbal! Handbalvereniging ODIS in De Lier speelt met 17 teams competitiehandbal in de leeftijdsklasse vanaf 6 jaar. De handbalvereniging groeit weer in aantal leden, wat mede te danken is aan de landelijke groeiende belangstelling voor handbal.

Steeds meer jongens en meisjes willen handballen na de goede prestaties van de handbalvrouwen op het EK, WK en de Olympische Spelen. Handbal is één van de kleinere sporten in Nederland, en net als alle andere kleinere balsporten had ook handbal te maken met een daling in het aantal leden. Sinds het succes van het Nederlands dameshandbalteam is dit volledig veranderd. Niet alleen gaan steeds meer meisjes op handbal, ook veel meer jongens worden lid. Handbal is nu een stoere sport geworden! Een handbalvereniging in De Lier! Dat was nieuws in 1949, heel kort na de 2e wereldoorlog. Ruim 68 jaar geleden werd begonnen met het spelen op grasland. Odis startte in 1949 met een inleggeld van 50 cent per persoon. Per week werd er 15 cent aan senioren berekend, en 10 cent voor de jeugd. En dat waren geen eurocenten maar guldencenten (!). Er werd gestart met 23 leden; de allereerste wedstrijd werd gespeeld op dinsdag 11 augustus 1949.

In de beginjaren werd er gehandbald op gras, eigenlijk op een koeienweiland aan de Laan van Zeestraten in De Lier. De handbalvereniging was in haar beginjaren een onderafdeling van LVSJ, de Lierse Voetbal Sint Joris (waaruit later voetbalvereniging Lyra is ontstaan). Het veld waar ODIS voorafgaande aan de voetbalwedstrijden op handbalde, werd nogal negatief beoordeeld. Molshopen en koeienvlaaien bepaalden het beeld van de accommodatie. Omdat het dames handbalteam steeds als eerste het veld mocht betreden, moesten zij de molshopen plat stampen en de vlaaien verwijderen…. Handballen op een voetbalveld met elf tegen elf speelsters; we kunnen het ons nu nauwelijks meer voorstellen. De eerste handbaldames handbalden in broekrokken tot over de knie, droegen geen sokken maar kniekousen en een witte blouse(!). ELF-handbal werd het spelletje genoemd, en het duurde tot 1971 totdat officieel voor alle teams overgegaan kon worden op ZEVENhandbal.

4

De groenteveilingen in de regio hebben een belangrijke functie gehad voor de accommodatie voor trainen en spelen van de Lierse handbalvereniging. In het jaar 1955 nam ODIS voor het eerst deel aan de zaalhandbalcompetitie in de veilinghallen van Poeldijk, Wateringen en Kwintsheul. In 1957 kwam hier de Houtrusthal in Den Haag bij. In het jaar 1957 werd voor het eerst medegedeeld dat er getracht zou worden om in de komende winter te gaan trainen in een hal van Groenteveiling Westerlee.


Het jaar 1971 was een belangrijk jaar voor handbalvereniging ODIS. De vereniging werd zelfstandig en ging spelen op een eigen sportveld aan de Kerklaan in De Lier. Er kwam ook een eigen ‘houten’ kantine en kleedkamers. Na 18 jaar als R.K. Dameshandbalvereniging door het leven te zijn gegaan, veranderde ODIS in een gecombineerde vereniging, want er waren ook herenteams bijgekomen. Vooraf wist men dat door de voortgang van de woningbouw van het dorp De Lier, de nieuwe accommodatie aan de Kerklaan slechts voor een beperkt aantal jaren dienst kon doen. Dat bleek ook zo, want al in maart 1977 werd het nieuwe complex op de huidige locatie aan de Veilingweg geopend. Vanaf dat jaar bevinden handbalvereniging ODIS en tennisvereniging ’t Loo zich gezamenlijk op de locatie Veilingweg. De gemeenteraad gaf toestemming aan een plan waarin werd voorgesteld dat de handbalvereniging en tennisvereniging samen een clubgebouw tot stand wilden brengen. Er werd een semi-permanent gebouw aangekocht (oorspronkelijk een bibliotheek). Door veel zelfwerkzaamheid kon op 26 maart 1977 de ODIS vlag worden gehesen door de burgemeester van De Lier. Sinds 1977 speelt ODIS haar thuiswedstrijden in het buitenseizoen op een verhard handbalveld! Vanaf oktober 1981 spelen de teams van ODIS in de wintermaanden de thuiswedstrijden in een thuissporthal: eerst de Vreeburchhal in De Lier, later (sinds 1998) in het nieuwe sportcomplex Vreeloo. Dit betekende voor ODIS dat er in het zaalseizoen niet meer naar de veiling in Poeldijk gefietst hoefde te worden. Er werd vanaf die datum echt ‘thuis’ gespeeld!

ODIS meisjesteam

Nu naar de toekomst. De Lier is een leuke, actieve én attractieve gemeente waar veel georganiseerd wordt. Het is eigenlijk een dorp met alles erop en eraan. Mensen willen er graag wonen, de jeugd wil er graag blijven. Hier profiteren we als handbalvereniging van door in die flow mee te gaan. We staan middenin de gemeenschap en willen dat ook blijven doen. Zo nemen we bijvoorbeeld al sinds 1980 deel aan de traditionele feestelijke Carnavalsoptocht van de Theebukkers met een jaarlijks wisselende ODIS bijdrage. Deelname aan toernooien is een gezellig en belangrijk onderdeel van de handbalsport. Zo wordt er door ODIS deelgenomen aan 1-daagse toernooien in de regio op gras, maar ook aan meerdaagse toernooien met tegenstanders uit binnen- en buitenland. Voor de jeugd is er een sportkamp, er zijn teamuitjes en alles staat in het teken van gezelligheid en plezier.

Handbalvereniging ODIS bevindt zich nog steeds op de locatie aan de Veilingweg. In 1985 ondergingen de kantine en de kleedkamers een grondige verbouwing. Dit project werd gesteund door de heren van ODIS. Veel later in 2002 werd de huidige ODIS kantine en de ruimte eromheen gebouwd zoals deze nu is. Ook dit was een omvangrijke verbouwing met veel hulp van sponsors en vrijwilligers uit de Lierse omgeving. Er werden zelfs heipalen verkocht voor een sponsorbedrag! De accommodatie kreeg de toepasselijke naam ‘De Derde Helft’. Handbalvereniging ODIS beschikt over een eigen accommodatie met een verhard handbalveld, een mooi clubgebouw met horecagelegenheid en vier kleedkamers. In 2015 werd de kantine gerestyled met hulp van vrijwilligers, wat ertoe geleid heeft dat het weer een gezellig en eigentijds onderkomen is voor de handballers en handbalsters van nu! In 1949 werd ooit begonnen met 23 leden. In 1954 had ODIS 33 leden en in 1966 nog steeds 33 leden. Daarna ging het snel met 116 leden in 1976 en het hoogtepunt was 206 leden in 1986. In 1996 zakte het ledenaantal weer naar 160 en sindsdien is dit aantal redelijk stabiel gebleven.

Sport en zeker teamsport brengt mensen dichter bij elkaar en je leert spelenderwijs met winnen en verliezen om te gaan. Verder willen we een open vereniging zijn waar iedereen welkom is: jong en oud én waar plezier en prestatie samengaan. Inmiddels hebben we 17 teams die competitiehandbal spelen. Momenteel hebben we bovendien weer een D-team met een zestal jongens en we zouden het superleuk vinden als dat volgend jaar een volwaardig jongensteam zou kunnen worden. Dus ben je van de leeftijd 11-12 jaar en lijkt handbal je een leuke stoere sport, meld je dan aan! Handbal staat als sport in een bijzonder positief daglicht en dat geef optimisme voor de toekomst. Uiteraard kunnen wij niet zonder vrijwilligers en we koesteren de mensen die de club draaiende houden. Iedereen die op enigerlei wijze bij wil dragen aan de vereniging ODIS is uiteraard van harte welkom.

5


DS 1-2 Selectie HV ODIS

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Lisanne van Oosten

DS 1-2 Selectie

Joan Olsthoorn

Eva Olsthoorn

DS 1-2 Selectie

6

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Francis van Os

Elise Grootscholten

DS 1-2 Selectie

Donna Soonius

Cloë Arbouw

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Cynthia van der Meer

Anouk Valstar

DS 1-2 Selectie

Roos Enthoven

TEAMSPONSOR

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Bianca van der Meijs

TEAMSPONSOR

Liset Verbeek


Annemarie van der Meer

Coach DS 1-2 Selectie

Angelique Valstar

Romy de Hoog

Coach DS 1-2 Selectie

Coach DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Sanne Boeters

Paige Olsthoorn

DS 1-2 Selectie

Michelle van den Berg

Melissa van Beurden

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Melissa Knijnenburg

Megan Hanemaaijer

DS 1-2 Selectie

Mariska Boeters

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

DS 1-2 Selectie

Marieke Tanke

Liesbeth van Beurden

7


A1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

A1

A1

Brenda Boeters

Daphne van Os

Demi Verheij

Lisa Ruigrok

A1

A1

8

A1

A1

Demi Groenewegen

Lisanne Hoogerbrugge


TEAMSPONSOR

Coach A1

Vera Ruijgt

Romy de Bruin

A1

A1

A1

Tessa van der Sande

A1

A1

Nikita Ham

Whitney Kester

Esther Verheij

9


A2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Britney de Jong

Janneke Tanke

Laura Wubben

A2

A2

10

Fleur Zwinkels

A2

A2

Iza Eikelenboom

A2

A2

A2

Rosa Eikelenboom

Lisa Keijzer


TEAMSPONSOR

Ysbrand Eikelenboom

Coach A2

Naomi Holtkamp

Milou Groenewegen

Coach A2

A2

A2

Nadine Solleveld

A2

A2

Merel de Hoog

Monique Wubben

11


B1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Frits Blok

Coach B1

Sofie Dukker

Nikki van Oosten

Coach B1

12

B1

B1

Sam van den Akker

Maureen Zandvliet

B1

Kim Olsthoorn

Fleur Kuyvenhoven

B1

B1

B1

Jill van Adrichem

Anouk van Kester

B1

Anne Zwinkels

B1

B1

B1

Britt van Kester

Petra van Oosten


B2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Bert Donker

Coach B2

Tessa van den Berg

Michelle Knoppert

Coach B2

B2

B2

Sterre Willemsen

Merel van der Hoeven

B2

Lilian Hanemaaijer

Claire Zwinkels

B2

B2

B2

Jill Kuyvenhoven

Amy Stet

B2

Amber Kuyvenhoven

B2

B2

B2

Bente Zuidgeest

Rianne Boeters

13


C1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Bert Donker

Coach C1

Sophie Zwinkels

Lieke Tanke

Coach C1

14

C1

C1

Lisa Barz

Kim van der Noll

C1

Jayda Groeneweg

Floor Olsthoorn

C1

C1

C1

Isa Rimmelzwaan

Dionne Stehouwer

C1

Brendi van Diermen

C1

C1

C1

Valerie Beek

Jolanda Barz


C2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Coach C2

Pien Groenewegen

Lotte Olsthoorn

C2

C2

C2

Mirte van Zon

Jersey van Ruijven

C2

Isabel Loran

Danique Volkering

C2

C2

C2

Demi Bitzberger

C2

C2

Britt Steentjes

Tess Vollebregt

Cloë Arbouw

15


D1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Dewey van den Berg

Marit van Rijn

Marja Vijverberg

Coach D1

Coach D1

Quinty van Veldhooven

D1

Lizette de Vreede

D1

16

D1

Lianda Vijverberg

D1

MitĂŠ Grootscholten

Florine van Os

D1

D1

Gwen Vijverberg

D1

D1

D1

Iris van Leeuwen

Liesbeth van Os


D2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

D2 D2

Milou van Zon

Romy Buitelaar

Marcia van Veldhoven

Coach D2

Coach D2

D2

Tess Kuyvenhoven

Julia Weijs

D2

Lois Vijverberg

D2

Sterre Vis

Jette Eikelenboom

D2

D2

Laura Menheer

D2

D2

Demi van Diermen

Susanne Menheer

17


D3 HV ODIS

TEAMSPONSOR

D3

D3

Janis van der Lugt

Ben Sepers

D3

D3

Djay van der Knaap

Hugo Rasens

Coach D3

Mathias Overkleeft

D3

18

D3

D3

Leon Roeling

Sam Koppenol

Fred Roeling


D4 HV ODIS

TEAMSPONSOR

D4 D4

Nicole Knoppert

Roos van der Windt

Romy van Luijk

Coach D4

Coach D4

D4

Yentl Valstar

Evita van Vliet

D4

Lisa Poot

D4

Tess Dankier

Amanda Starrenburg

D4

D4

Indy van Luijk

D4

D4

Rosanne Loran

Peter van Luijk

19


E1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

E1

E1

Suzan Steenks

Britt Dankier

Sophie Grootscholten

E1

E1

20

Lieke Paauwe

Jill Spruijt

E1

Lindy Grootscholten

E1

E1

E1

Evita de Jong

Tessa Vis


E2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Miranda Stehouwer

Coach E2

Yfke Zeestraten

Robin Oussoren

Coach E2

E2

E2

Vesa Gashi

Lisanne Stehouwer

E2

Kate van Rijn

Alicia van der Knaap

E2

E2

E2

Floortje Touw

E2

E2

Eva Menheer

Monique Zeestraten

21


NAALDWIJK VOOR AL UW HANDBALARTIKELEN

NAALDWIJK

Rembrandtstraat 20A 0174-670656 - info@sport2000naaldwijk.nl www.sport2000naaldwijk.nl


E3 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Kim van Dijk

Coach E3

Talya Yonissi

Sanne Stolze

Coach E3

E3

E3

Sofie van Dijk

Jet van Dijk

E3

Indy Groenewegen

Anne Rasens

E3

E3

E3

Celeste Schuler

E3

E3

Donya Kok

Conny van Dijk

23


F1 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Coach F1

Nova van Vliet

Fenna Khabthani

F1

24

F1

F1

Isa Snel

Femke Touw

F1

Fabiënne Stehouwer

F1

F1

F1

Charlie Delhez

Romy van Rodijnen

Koert Touw


F2 HV ODIS

TEAMSPONSOR

Luna van Leeuwen

Coach F2

F2

Julia But

F2

Guusje Zwaard

F2

F2

Jedy Halley

F2

F2

Fay de Jong

Julia van den Berg

Paul de Jong

25


Kasdek krijten - coaten - reinigen Gewas en steenwol uitruimen Ontsmetten - Grondbewerking Graafwerkzaamheden 0174 513 202 - vanveldhoven.nl

vanLIER FINANCE

vanLIER FINANCE

Geveltechniek Ramen & Deuren Overkappingen Balkonbeglazing Serrebouw Kasconstructies

Glashelder in aluminium

Ook voor APK!

boetersalubo.nl


TEAMPLAATJES HV ODIS

Trainers

Trainers

Trainers

Trainers

Trainers

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

27


HEULSTRAAT 26, 2678 TE DE LIER • TEL. 174 - 517305 SLAGERIJDEBRUIN @ HETNET.NL • WWW.SLAGERIJDELIER.NL

@slagerijdebruin.nl

ADVERTENTIES | HUISSTIJLEN NIEUWSBRIEVEN | FOLDERS | MAILINGS BELETTERING | WEBSITES

Oude Liermolenweg 7a, De Lier Tel. 0174 444 898 www.smykreclame.nl

Arie Baljeu

Smyk Reclame 180o anders

Slagerij De Bruin


SPAAROVERZICHT HV ODIS VOORWOORD o o o Bestuur o Rob Varekamp

DS 1-2 SELECTIE o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bianca van der Meijs Roos Enthoven Anouk Valstar Cloë Arbouw Cynthia van der Meer Donna Soonius Elise Grootscholten Eva Olsthoorn Francis van Os Joan Olsthoorn Lisanne van Oosten Liset Verbeek Marieke Tanke Mariska Boeters Megan Hanemaaijer Melissa van Beurden Melissa Knijnenburg Michelle van den Berg Paige Olsthoorn Romy de Hoog Sanne Boeters Angelique Valstar Annemarie van der Meer Liesbeth van Beurden

A1 o o o o o o o o o o o o

Brenda Boeters Daphne van Os Demi Groenewegen Demi Verheij Lisa Ruigrok Lisanne Hoogerbrugge Nikita Ham Romy de Bruin Tessa van der Sande Vera Ruijgt Whitney Kester Esther Verheij

A2 o o o o o o o o o o o o o

Rosa Eikelenboom Britney de Jong Fleur Zwinkels Iza Eikelenboom Janneke Tanke Laura Wubben Lisa Keijzer Merel de Hoog Milou Groenewegen Nadine Solleveld Naomi Holtkamp Ysbrand Eikelenboom Monique Wubben

B1 o o o o o o o o o o o o

Britt van Kester Anne Zwinkels Anouk van Kester Fleur Kuyvenhoven Jill van Adrichem Kim Olsthoorn Maureen Zandvliet Nikki van Oosten Sam van den Akker Sofie Dukker Frits Blok Petra van Oosten

B2 o o o o o o o o o o o o

Bente Zuidgeest Amber Kuyvenhoven Amy Stet Claire Zwinkels Jill Kuyvenhoven Lilian Hanemaaijer Merel van der Hoeven Michelle Knoppert Sterre Willemsen Tessa van den Berg Bert Donker Rianne Boeters

C1 o o o o o o o o o o o o

Valerie Beek Brendi van Diermen Dionne Stehouwer Floor Olsthoorn Isa Rimmelzwaan Jayda Groeneweg Kim van der Noll Lieke Tanke Lisa Barz Sophie Zwinkels Bert Donker Jolanda Barz

C2 o o o o o o o o o o

Britt Steentjes Danique Volkering Demi Bitzberger Isabel Loran Jersey van Ruijven Lotte Olsthoorn Mirte van Zon Pien Groenewegen Tess Vollebregt Cloë Arbouw

D4 o o o o o o o o o o o

Rosanne Loran Amanda Starrenburg Evita van Vliet Indy van Luijk Lisa Poot Nicole Knoppert Roos van der Windt Tess Dankier Yentl Valstar Romy van Luijk Peter van Luijk

E1 o o o o o o o o

Suzan Steenks Britt Dankier Evita de Jong Jill Spruijt Lieke Paauwe Lindy Grootscholten Sophie Grootscholten Tessa Vis

E2 o o o o o o o o o o

Eva Menheer Alicia van der Knaap Floortje Touw Kate van Rijn Lisanne Stehouwer Robin Oussoren Vesa Gashi Yfke Zeestraten Miranda Stehouwer Monique Zeestraten

E3 o o o o o o o o o o

Donya Kok Anne Rasens Celeste Schuler Indy Groenewegen Jet van Dijk Sanne Stolze Sofie van Dijk Talya Yonissi Kim van Dijk Conny van Dijk

F1 o o o o o o o o

Charlie Delhez Fabiënne Stehouwer Femke Touw Fenna Khabthani Isa Snel Nova van Vliet Romy van Rodijnen Koert Touw

F2 o o o o o o o

Fay de Jong Guusje Zwaard Luna van Leeuwen Jedy Halley Julia But Julia van den Berg Paul de Jong

TEAMPLAATJES o o Trainers oo o o Scheidsrechters oo

D1 o o o o o o o o o o o

Iris van Leeuwen Dewey van den Berg Florine van Os Gwen Vijverberg Lianda Vijverberg Lizette de Vreede Marit van Rijn Mité Grootscholten Quinty van Veldhooven Marja Vijverberg Liesbeth van Os

Bij Profile Kun je terecht voor:

D2 o o o o o o o o o o o

Demi van Diermen Jette Eikelenboom Julia Weijs Laura Menheer Lois Vijverberg Milou van Zon Romy Buitelaar Sterre Vis Tess Kuyvenhoven Marcia van Veldhoven Susanne Menheer

D3 o o o o o o o o

Janis van der Lugt Ben Sepers Djay van der Knaap Hugo Rasens Leon Roeling Mathias Overkleeft Sam Koppenol Fred Roeling

Voor je auto wil je alleen het beste. Het beste onderhoud, de beste reparaties, de beste banden en velgen en de beste service. Kortom, full service waar je blij van wordt. En je auto ook. Voor de beste prijs natuurlijk. Dat kan. Bij Profile Car & Tyreservice. Je bent van harte welkom!

Stehouwer & van Kleef Waddinxveen, Logistiekweg 2 Naaldwijk, Energiestraat 7 Maasdijk, Transportweg 17 Delft, Accrastraat 1

T 0180 328 648 T 0174 622 071 T 0174 540 700 T 015 256 0347

waddinxveen@profile.nl naaldwijk@profile.nl maasdijk-coldenhove@profile.nl delft@profile.nl


van der infra


Hallo ouder(s), verzorger(s), leden en leiding, Een prachtige start bij het begin van het seizoen 2017 / 2018. Net voor de zomervakantie werd ik benaderd door JUMBO De Lier om samen met Valto en Odis mee te doen met de Jumbo plaatjesspaaractie, in navolging van de plaatjesspaaractie van v.v. Lyra vorig jaar. Hierbij krijgen de leden van 3 verenigingen ook de kans om een prachtig plaatjesboek van je vrienden/vriendinnen, klasgenootjes en je Dans, Acro en Turn maatjes te sparen. Een prachtig aandenken voor later. Op voorhand wil ik alle ouders en sponsors die hun bijdrage hieraan hebben geleverd heel hartelijk bedanken. Ik wens jullie veel spaarplezier! Groetjes Frans Bentvelzen Voorzitter S.V. De Lier

31


HISTORIE SV DE LIER

SV De Lier is een gymnastiekvereniging met een rijke historie. De eerste gymactiviteiten komen we al tegen in 1904. ‘Gymnastiekvereniging Lycurgus’ was de allereerste voorloper van SV De Lier, waarschijnlijk is men na verloop van tijd gestopt door gebrek aan leden. In 1920 komen we andermaal gymactiviteiten tegen onder de naam ‘Lichaams-Ontwikkeling’. Deze vereniging kreeg maar liefst 25 gulden (!) van de gemeente voor de aankoop van toestellen. In 1932 is Sport- en Atletiekvereniging De Lier opgericht met gym- en voetbalactiviteiten. Wat velen niet weten is dat de eerste Westlandse ‘rondbaan’ voor sprint en lange afstanden in De Lier te vinden was. Op het middenterrein werd gevoetbald. Precies op de plaats waar nu het Oranjeplein ligt.

32


locaties SV De Lier kende door de jaren heen verschillende gymlocaties. In de toenmalige Openbare School, bij schietlokaal Pro Patria, het beroemde meelpakhuis en de Gereformeerde en Hervormde kerken. Voordat men enkele jaren geleden naar de Vreeloohal verhuisde, waren de Margrietzaal en de Bleyenburgzaal de locaties van SV De Lier. Toen LVSJ en SV De Lier eind jaren ’60 besloten te gaan fuseren (V.V. LYRA), was de tijd rijp om als zelfstandige gymnastiekvereniging verder te gaan. In 2017 bestond Gymnastiekvereniging SV De Lier dus 85 jaar! En dat is op grootse wijze gevierd met 2 jubileumshows in de Vreeloohal. De slogan van de jubilerende vereniging ‘altijd in beweging’ is na 85 jaar én het zien van de fantastische jubileumshows zeer van toepassing.

aanbod

Het aanbod van activiteiten bij de vereniging is zeer divers. Naast turnen, acro-gymnastiek en jazz-dans zijn er ook lessen in conditietraining, aerobics, body-walk, wandel-bootcamp, ouder-en-kind-gym, bodyshape en meer-bewegen-voor-ouderen. Het lesrooster en nadere info over de lessen is te vinden op de website www.svdelier.nl.

33


Turnen Kleuters SV de Lier

Turnen Kleuters

Cyrinne Pellikaan

Jayvi Sommandas

Turnen Kleuters

Isabella van der Wijden

Turnen Kleuters

34

Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Fien van Geest

Kane van Zanten


Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Trainster Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Turnen Kleuters

Linda Bronius

ZoĂŤ Scheffers

Romy Keijzer

Quinty Foekema

Mijs van der Steen

Maaike Scheffers

Lilly van Geest

Lara Bakelaar

35


Turnen 6/7 jaar SV de Lier

Marrie Hanemaaijer

Trainster Turnen 6/7 jaar

ZoĂŤ Faro

Olivia Bruneel

Trainster Turnen 6/7 jaar

36

Turnen 6/7 jaar

Turnen 6/7 jaar

Rosanne van Dijk

Mila van der Ende

Turnen 6/7 jaar

Maj van Zanten

Lotte Langstraat

Turnen 6/7 jaar

Turnen 6/7 jaar

Turnen 6/7 jaar

Lotte Neijssel

Janna Noordam

Turnen 6/7 jaar

Iris van Straalen

Turnen 6/7 jaar

Turnen 6/7 jaar

Turnen 6/7 jaar

Floortje van der Schans

Yvonne Langelaan


Turnen 7/8 jaar SV de Lier

Marrie Hanemaaijer

Trainster Turnen 7/8 jaar

Shania Barten

Rosa Kok

Trainster Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Saar van den Berg

Nora Bakker

Turnen 7/8 jaar

Marit Langelaan

Lotte Roessen

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Lotte Zwaanswijk

Lieke de Vries

Turnen 7/8 jaar

Jolijn Solleveld

Dani van Mil

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Fee van der Ende

Turnen 7/8 jaar

Turnen 7/8 jaar

Dagmar van Uffelen

Yvonne Langelaan

37


Turnen 8/9 jaar SV de Lier

Daniek de Koning

Ryan van Meerten

Marrie Hanemaaijer

Trainster Turnen 8/9 jaar

Trainster Turnen 8/9 jaar

Thijmen Bom

Turnen 8/9 jaar

Ryan van den Berge

Turnen 8/9 jaar

38

Turnen 8/9 jaar

Jason Kool

Turnen 8/9 jaar

Steven van den Berge

Jasmijn Kok

Turnen 8/9 jaar

Turnen 8/9 jaar

Katie van der Toorn

Turnen 8/9 jaar

Turnen 8/9 jaar

Turnen 8/9 jaar

Brandy van den Berge

Yvonne Langelaan


Turnen 9/10 jaar SV de Lier

Turnen 9/10 jaar Turnen 9/10 jaar

Liz van Zanten

Luna Berendse

Sanne Immerzeel

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Nikki Bastemeijer

Senne van Baarle

Trainster Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Sophie van ‘t Wout

Faffi Ahmed

Turnen 9/10 jaar

Joanne van den Berg

Michelle van Dijk

Sophie van Berkel

Angie van der Lugt

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Jade Koole

Turnen 9/10 jaar

Turnen 9/10 jaar

Amy Boekestijn

Thatha Cung

Linda Bronius

39


Turnen 11/12 jaar SV de Lier

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Trainster Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

Turnen 11/12 jaar

40

Linda Bronius

Roos de Vries

Quintey Zuur

Naomi Tijhof

Maud den Hoed

Maisan Mountasser

Lotte Vermeer

Kaya Groeneweg

JoĂŤlle Bastemeijer Elin Doorduin Anouk Zwaanswijk Anouk Ruijgt


Turnen 13/15 jaar SV de Lier

Turnen 13/15 jaar

Turnen 13/15 jaar

Turnen 13/15 jaar

Trainster Turnen 13/15 jaar

Turnen 13/15 jaar

Turnen 13/15 jaar

Turnen 13/15 jaar

Linda Bronius

Senna Dukker

Priscilla Keijzer

Natasja Boekestijn

Lynsey Zuur

Denise Vellekoop

Cerise Valk

41


Kidsdance SV de Lier

Trainster Kidsdance

Nomi Koole

Luna Schoenmaker

Kidsdance

42

Kidsdance

Kidsdance

Nola Toorenburg

Jadey Voskamp

Kidsdance

Indy Olierook

Kidsdance

Kidsdance

Kidsdance

Emma van Geest

Tess Keijzer

Verona Paauwe


Jazz 7/10 jaar SV de Lier

Jazz 7/10 jaar Jazz 7/10 jaar

Lotte Roessen

Romée Verkade

Trainster Jazz 7/10 jaar

Jazz 7/10 jaar

Jazz 7/10 jaar

Senna van Ruijven

Eline van der Kaaij

Jazz 7/10 jaar

Linda Oosenbrug

Jazz 7/10 jaar

Roos Keijzer

Britt van ‘t Wout

Jazz 7/10 jaar

Jazz 7/10 jaar

Juud Verbeek

Jazz 7/10 jaar

Jazz 7/10 jaar

Amy van den Berg

Vivian de Vries

Desirée van ‘t Wout

43


Jazz selectie 9/16 jaar SV de Lier

Chelsy Erfmann

Jazz selectie 9/16 jaar

Jazz selectie 9/16 jaar

Jazz selectie 9/16 jaar

Annelie Prins

Debora Bruinen

Jazz selectie 9/16 jaar

Jazz selectie 9/16 jaar

Jazz 13/16 demo SV de Lier Ilse Slaman

Chelsy Erfmann

Quintey Zuur

Jazz 13/16 demo

Ilse Slaman

Jazz 13/16 demo

44

DaniĂŤlle van der Schee

Jazz 13/16 demo

Jazz 13/16 demo

Debora Bruinen

Jazz 13/16 demo

Jazz 13/16 demo

Jazz 13/16 demo

Annelie Prins

Sara van Wallene

Sara van Wallene


Jazz selectie 16+ SV de Lier

TEAMSPONSOR

Esmee Maartense

Naomi Lagerwerf

Jazz selectie 16+

Jazz selectie 16+

Marleen van der Wijden

Jazz selectie 16+

Elsa van Leeuwen

Jazz selectie 16+

Jazz selectie 16+

Lisa Bijl

Jazz selectie 16+

Jazz selectie 16+

DaniĂŤlle Eilers

Rosalie Prins

45


B-selectie turnen SV de Lier

TEAMSPONSOR IMMERZEEL

KRAANVERHUUR

B-selectie turnen

B-selectie turnen

Anouk Ruijgt

Denise Vellekoop

Kim van der Kaaij

B-selectie turnen

JoĂŤlle Bastemeijer

Jade Koole

B-selectie turnen

46

B-selectie turnen

B-selectie turnen

Joanne van den Berg

Isa van der Plas

B-selectie turnen

Feline Solleveld

B-selectie turnen

B-selectie turnen

B-selectie turnen

Elin Doorduin

Liz van Zanten


B-selectie turnen

Maisan Mountasser

B-selectie turnen

B-selectie turnen

B-selectie turnen

B-selectie turnen

Trainster B-selectie turnen

Trainster B-selectie turnen

B-selectie turnen

B-selectie turnen

Yvonne Langelaan

Linda Bronius

ZoĂŤ Neervoort

Sophie van Berkel

Senne van Baarle

Sanne Immerzeel

Michelle van Dijk

Maud den Hoed

47


A-selectie turnen SV de Lier

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

A-selectie turnen

A-selectie turnen

Alice Phomphakdy

Anne van Kester

Evy van der Eijk

A-selectie turnen

Donna Groeneweg

Danique Vijverberg

A-selectie turnen

48

A-selectie turnen

A-selectie turnen

Dionne van der Meer

Bo Bergwerff

A-selectie turnen

Badou van Adrichem

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

Annelies Verbraeken

Femke Boom


A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

Lotte Reissenweber

Lesley Huis

Laura Kok

Kyra Sommandas

Kim Arkesteijn

Juul van der Kooij

Jinwan Olsthoorn

Iris Ruigrok

Indy Keijzer Floortje Reissenweber

49


A-selectie turnen SV de Lier

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

Trainster A-selectie turnen

Trainster A-selectie turnen

A-selectie turnen

A-selectie turnen

50

Petra Pellikaan

Alysia Bronius

Zipporah Sales

ViĂŤnna van Holsteijn

Roxanne van Breugel

Rianca Aarts

Pien Groen

Noa Schuurmans

Mette van der Kooij Maxine van der Zwan Maureen Kraus Maaike Ruigrok


Acro gymnastiek SV de Lier

Kirsten Koornneef

Acro gymnastiek

Jasmijn Kok

Jade Koole

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Jasmijn Bakker

Iris van Hoeven

Acro gymnastiek

Elise van der Hoek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Chelsy Erfmann

Lara van der Loos

TEAMSPONSOR

Lizzy van ‘t Wout

Acro gymnastiek

Liz van Zanten

Acro gymnastiek

52

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Lise Moerman

Michelle van Dijk


Trainster Acro gymnastiek

Yalenka Kort

Tess Grootscholte

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Tracy van Kleef

Sophie van ‘t Wout

Acro gymnastiek

Sanne Immerzeel

Rebekka van Leeuwen

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Saar van Dijk

Natasja Boekestijn

Acro gymnastiek

Myrthe van der Hout

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Acro gymnastiek

Milan Huiskens

Yvonne Langelaan

Nienke van der Lugt

53


Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

SV de Lier

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

54

Valente Rijkelijkhuizen

Yvonne Langelaan

Sanne Roessen

Fenna Keijzer

Maaike Rovers

Brenda Knijnenburg

Jette Eikelenboom

Milan Huiskens Amber Stoorvogel Tracy van Kleef

TEAMSPONSOR TEAMSPONSOR

Roos Keijzer


Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Trainster Wedstrijdgroep Acro gymnas-

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Wedstrijdgroep Acro gymnastiek

Nienke van der Lugt

Rosa Eikelenboom

Renske van Kester

Isabel Molenaar

Britt van Leeuwen

DaniĂŤlle Hoogerbrugge

Lisette Bruin

Evy van der Eijk Cyntia van Rooijen Noa Schuurmans

Nikki Struwer Yaniek Vollering

55


Springuur gymnastiek SV de Lier

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Alysia Bronius

Alyssa Hoogerbrugge

Feline Solleveld

Springuur gymnastiek

Faffi Ahmed

Springuur gymnastiek

56

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Anouk Trubendorffer

Isa van der Plas


Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Trainster Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Springuur gymnastiek

Linda Bronius

ZoĂŤ Neervoort

Yu-Linn Boekestijn

SalomĂŠ Neervoort

Natasja Spreen

Mieke van Kester

Maisan Mountasser

Joran Oosterwijk

57


TEAMPLAATJES

Turnen 16+

Turnen 16+

Bodyshape

Bodyshape

Jazz demo 16+

58

Conditietraining maandag

Bewegen voor ouderen

Bewegen voor ouderen

Jazz demo 16+

Conditietraining maandag

Jazz demo 16+

Conditietraining maandag

Actiecommissie

Bewegen voor ouderen

Turnen 16+

Actiecommissie

Actiecommissie

SV de Lier

Bodyshape


Conditietraining vrijdag

Bestuur

Bestuur

Leiding

Jeugdteam

Jeugdteam

Bodywalk

Bodywalk

Aerobics

Aerobics

Jeugdteam

Leiding

Leiding

Aerobics

Bestuur

Conditietraining vrijdag

Conditietraining vrijdag

Bodywalk

59


Spaaroverzicht SV de Lier

TURNEN KLEUTERS o Cyrinne Pellikaan o Fien van Geest o Isabella van der Wijden o Jayvi Sommandas o Kane van Zanten o Lara Bakelaar o Lilly van Geest o Maaike Scheffers o Mijs van der Steen o Quinty Foekema o Romy Keijzer o Zoë Scheffers o Linda Bronius

TURNEN 6/7 JAAR o Floortje van der Schans o Iris van Straalen o Janna Noordam o Lotte Langstraat o Lotte Neijssel o Maj van Zanten o Mila van der Ende o Olivia Bruneel o Rosanne van Dijk o Zoë Faro o Marrie Hanemaaijer o Yvonne Langelaan

TURNEN 7/8 JAAR o Dagmar van Uffelen o Dani van Mil o Fee van der Ende o Jolijn Solleveld o Lieke de Vries o Lotte Roessen o Lotte Zwaanswijk o Marit Langelaan

60

o Nora Bakker o Rosa Kok o Saar van den Berg o Shania Barten o Marrie Hanemaaijer o Yvonne Langelaan

TURNEN 8/9 JAAR o Brandy van den Berge o Daniek de Koning o Jasmijn Kok o Katie van der Toorn o Jason Kool o Ryan van den Berge o Ryan van Meerten o Steven van den Berge o Thijmen Bom o Marrie Hanemaaijer o Yvonne Langelaan

TURNEN 9/10 JAAR o Amy Boekestijn o Angie van der Lugt o Faffi Ahmed o Jade Koole o Joanne van den Berg o Liz van Zanten o Luna Berendse o Michelle van Dijk o Nikki Bastemeijer o Sanne Immerzeel o Senne van Baarle o Sophie van Berkel o Sophie van ‘t Wout o Thatha Cung o Linda Bronius

TURNEN 11/12 JAAR

JAZZ 7/10 JAAR

o Anouk Ruijgt o Anouk Zwaanswijk o Elin Doorduin o Joëlle Bastemeijer o Kaya Groeneweg o Lotte Vermeer o Maisan Mountasser o Maud den Hoed o Naomi Tijhof o Quintey Zuur o Roos de Vries o Linda Bronius

o Amy van den Berg o Britt van ‘t Wout o Eline van der Kaaij o Juud Verbeek o Linda Oosenbrug o Lotte Roessen o Romée Verkade o Roos Keijzer o Senna van Ruijven o Vivian de Vries o Desirée van ‘t Wout

TURNEN 13/15 JAAR

o Annelie Prins o Chelsy Erfmann o Debora Bruinen o Ilse Slaman o Sara van Wallene

o Cerise Valk o Denise Vellekoop o Lynsey Zuur o Natasja Boekestijn o Priscilla Keijzer o Senna Dukker o Linda Bronius

KIDSDANCE o Emma van Geest o Indy Olierook o Jadey Voskamp o Luna Schoenmaker o Nola Toorenburg o Nomi Koole o Tess Keijzer o Verona Paauwe

JAZZ SELECTIE 9/16 JAAR

JAZZ 13/16 DEMO o Annelie Prins o Chelsy Erfmann o Daniëlle van der Schee o Debora Bruinen o Ilse Slaman o Quintey Zuur o Sara van Wallene

JAZZ SELECTIE 16+ o Daniëlle Eilers o Elsa van Leeuwen o Esmee Maartense o Lisa Bijl o Marleen van der Wijden o Naomi Lagerwerf o Rosalie Prins


B-SELECTIE TURNEN o Anouk Ruijgt o Denise Vellekoop o Elin Doorduin o Feline Solleveld o Isa van der Plas o Jade Koole o Joanne van den Berg o Joëlle Bastemeijer o Kim van der Kaaij o Liz van Zanten o Maisan Mountasser o Maud den Hoed o Michelle van Dijk o Sanne Immerzeel o Senne van Baarle o Sophie van Berkel o Zoë Neervoort o Linda Bronius o Yvonne Langelaan

A-SELECTIE TURNEN o Alice Phomphakdy o Anne van Kester o Annelies Verbraeken o Badou van Adrichem o Bo Bergwerff o Danique Vijverberg o Dionne van der Meer o Donna Groeneweg o Evy van der Eijk o Femke Boom o Floortje Reissenweber o Indy Keijzer o Iris Ruigrok o Jinwan Olsthoorn o Juul van der Kooij o Kim Arkesteijn

o Kyra Sommandas o Laura Kok o Lesley Huis o Lotte Reissenweber o Maaike Ruigrok o Maureen Kraus o Maxine van der Zwan o Mette van der Kooij o Noa Schuurmans o Pien Groen o Rianca Aarts o Roxanne van Breugel o Viënna van Holsteijn o Zipporah Sales o Alysia Bronius o Petra Pellikaan

ACRO GYMNASTIEK o Chelsy Erfmann o Elise van der Hoek o Iris van Hoeven o Jade Koole o Jasmijn Bakker o Jasmijn Kok o Kirsten Koornneef o Lara van der Loos o Lise Moerman o Liz van Zanten o Lizzy van ‘t Wout o Michelle van Dijk o Milan Huiskens o Myrthe van der Hout o Natasja Boekestijn o Rebekka van Leeuwen o Saar van Dijk o Sanne Immerzeel o Sophie van ‘t Wout o Tess Grootscholte

o Tracy van Kleef o Yalenka Kort o Yvonne Langelaan o Nienke van der Lugt

WEDSTRIJDGROEP ACRO GYMNASTIEK o Roos Keijzer o Tracy van Kleef o Amber Stoorvogel o Milan Huiskens o Jette Eikelenboom o Brenda Knijnenburg o Maaike Rovers o Fenna Keijzer o Sanne Roessen o Yvonne Langelaan o Valente Rijkelijkhuizen o Yaniek Vollering o Nikki Struwer o Noa Schuurmans o Cyntia van Rooijen o Evy van der Eijk o Lisette Bruin o Daniëlle Hoogerbrugge o Britt van Leeuwen o Isabel Molenaar o Renske van Kester o Rosa Eikelenboom o Nienke van der Lugt

SPRINGUUR GYMNASTIEK o Alysia Bronius o Alyssa Hoogerbrugge o Anouk Trubendorffer o Faffi Ahmed o Feline Solleveld o Isa van der Plas o Joran Oosterwijk o Maisan Mountasser o Mieke van Kester o Natasja Spreen o Salomé Neervoort o Yu-Linn Boekestijn o Zoë Neervoort o Linda Bronius

TEAMPLAATJES o o Actiecommissie o o Turnen 16+ o o Jazz demo 16+ o o Conditietraining maandag o o Bewegen voor ouderen o o Bodyshape o o Conditietraining vrijdag o o Bestuur o o Leiding o o Jeugdteam o o Aerobics o o Bodywalk

61


0174 520 100

De Lier

www.boekestijn-administratiekantoor.nl


DIT IS...

VALTO ‘VALTO IS MÉÉR DAN ALLEEN KORFBAL’

63


GESCHIEDENIS

64


#DITISVALTO ADFYSIO GIGA KANGOEROEDAG

PRIVA SCHOOLKORFBAL

LIERSE TROTS

RIJK ZWAAN KORFBAL DERBY’S

MELIOR JEUGDWEEKEND 65


Valto Scheidsrechters CKV Valto

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Scheidsrechters

TEAMSPONSOR

Max Hulsebosch

Thijs Dijkstra

Valto Scheidsrechter

Ruben Kester

Valto Scheidsrechter

66

Pierre van VenetiĂŤn

Valto Scheidsrechter

Valto Scheidsrechter

Rick Voskamp

Valto Scheidsrechter

Valto Scheidsrechter

Valto Scheidsrechter

Cock Matthijsse

Thom Voskamp


Selectie CKV Valto

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Selectie

Coach Valto 2

Coach Valto 1

Marrien Ekelmans

Verzorger Selectie

Begeleider Valto 1

Trainer Selectie

Chris van Staalduinen

Hugo van den Berg

Martin Valstar

Danny van Dijk

67


Valto 1 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Laurens Verbaan

Valto 1

Kevin Barnhard

ZanĂŠ de Roo

Valto 1

68

Valto 1

Valto 1

Frank de Rijcke

Naomi Grootscholten

Valto 1

Judith Goedendorp

Valto 1

Valto 1

Valto 1

Iris de Raadt

Mees Koole


Valto 2 CKV Valto

Valto 2

TEAMSPONSOR

Lisanne Onck

Mandy Herbert

Ron Boekestijn

Valto 2

Pieter van Muyen

Bart van Leeuwen

Valto 2

Valto 2

Valto 2

Floris van Muyen

Vera van der Eijk

Valto 2

Sanne de Raadt

Nikki van Spronsen

Valto 2

Valto 2

Valto 2

Romee Valstar

Valto 2

Valto 2

TEAMSPONSOR

Ruben Hoogerbrugge

69


Valto 3 CKV Valto

Valto 3

Valto 3

Denise Herbert

Laura van der Meer

Valto 3

Valto 3

Lisa de Rijcke

Petra Dijkstra

Rob de Ruiter

Valto 3

Niels van der Lingen

Laurens van der Meer

Valto 3

70

Valto 3

Valto 3

Niels Koole

Kees Verkade

Valto 3

Frank Monna

Valto 3

Valto 3

Valto 3

Sharon Prins

Roland van der Ende


Valto 4 CKV Valto

Valto 4

TEAMSPONSOR

Aileen Willemse

Coach Valto 4

Thomas Ris

Michiel Cornelisse

Valto 4

Valto 4

Valto 4

Steven Vijverberg

Michael van den Ende

Valto 4

Rosalie Prins

Manon van Geest

Valto 4

Valto 4

Valto 4

Romy van den Berg

Lisanne van den Berg

Valto 4

Joyce Meijer

Valto 4

Valto 4

Valto 4

Esmee Binnendijk

Twan Korteland

Bart van Muyen

71


Valto 5 CKV Valto

Valto 5

Valto 5

Anna van Staalduine

Annemieke Lagerwerf

Marco Boekestijn

Valto 5

Hans Ridder

Mellanie Noordam

Valto 5

72

Valto 5

Valto 5

Frank Poot

Ilse Korteland

Valto 5

Hellen Korteland

Valto 5

Valto 5

Valto 5

Esther de Jong

Mark van Geest


Valto 6 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Nick Voskamp

Valto 6

Laurens van Eijk

DaniĂŤl Verbaan

Valto 6

Valto 6

Valto 6

Jesper Valstar

Bart Versteegen

Valto 6

Ryanne Boeters

Lysanne van VenetiĂŤn

Valto 6

Valto 6

Valto 6

Mandy Boeters

Valto 6

Valto 6

Inge van Dalen

Vincent Cornelisse

73


Valto 7 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Jelle Boeters

Valto 7

Bo Alsemgeest

Petra de Jong

Valto 7

74

Valto 7

Valto 7

Ria Zuidgeest

Marije van Dalen

Valto 7

Linda Eberwijn

Valto 7

Valto 7

Valto 7

Gerda Kester

Ruud Stolze


Valto 8 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Valto 8 Valto 8

Bart van Muyen

Marco Stolze

Peter de Rijcke

Valto 8

Valto 8

Valto 8

Michiel van den Bos

Marleen Slaman

Valto 8

Arie Hoogerbrugge

Valto 8

Martin Boekestijn

Jolanda Berkhout

Valto 8

Valto 8

Rosanne van Staalduinen

Valto 8

Valto 8

Fiona Rijsdijk

TEAMSPONSOR

Sjors Jansen

75


Valto A1 CKV Valto

TEAMSPONSOR

S

p

r

a

y

R

o

s

e

TEAMSPONSOR

s

Nikki Koster

Coach Valto A1

Thijs Dijkstra

Rick van Dasler

Coach Valto A1

76

Valto A1

Valto A1

Simon Kok

Max Hulsebosch

Valto A1

Martijn Dijkstra

Sheila Herbert

Valto A1

Valto A1

Valto A1

Vera Lagerwerf

Myrte Sevinga

Valto A1

Maaike Ridder

Valto A1

Valto A1

Valto A1

Lisa van Wingerden

Luuk Jansen


Valto A2 CKV Valto

TEAMSPONSOR

S

R

o

s

s

Valto A2

Michiel van den Nouweland

Coach Valto A2

Valto A2

Twan Boers

e

Kitty Vijverberg

Luuk van den Nouweland

Valto A2

Stijn Vrugt

y

Valto A2

Noortje van Geest

Valto A2

Rolf Jansen

Iris van Paassen

Valto A2

Valto A2

Noa de Meulmeester

a

Valto A2

Inge van Dop

r

Valto A2

Valto A2

Valto A2

Fleur van Duin

p

Petra Dijkstra

77


Valto A3 CKV Valto

Coach Valto A3

Joost van Dalen

Fabian de Jong

Valto A3

78

Valto A3

Valto A3

Jimmy van der Meer

Vera Barendse

Valto A3

Romy van der Meer

Rianca Aarts

Valto A3

Valto A3

Valto A3

Richelle van Ruijven

Julia van der Eijk

Valto A3

Amber Paauwe

Valto A3

Valto A3

Valto A3

Amber Jans

MĂĄtĂŠ Ridder

Nico Ridder


tuinaanleg

machine verhuur

tuinonderhoud bestratingen

rioleringen grondwerk

Strijp 22 | 2678 DX De Lier T 0174 54 03 75 | M 06 249 100 04

V GM C HECKLIST A ANNEMERS


Valto B1 CKV Valto

TEAMSPONSOR

Floris van Muyen

Coach Valto B1

Wouter Dijkstra

Jan Pieter Vermeer

Coach Valto B1

80

Valto B1

Valto B1

Luca Hagemans

Daan van Oudheusden

Valto B1

Bas Ridder

Laura van der Eijk

Valto B1

Valto B1

Valto B1

Tessa van Dijk

Julia van Geest

Valto B1

Julia van der Mout

Valto B1

Valto B1

Valto B1

Iris Lagerwerf

Pieter van Muyen


Valto B2 CKV Valto

Valto B2

TEAMSPONSOR

Annelie Prins

Nikki van Spronsen

Coach Valto B2

Martijn Potters

Ivar van der Stok

Coach Valto B2

Valto B2

Valto B2

Jordy Lammers

Floris Prins

Valto B2

Bart van Seters

Rosanne Mulder

Valto B2

Valto B2

Valto B2

Tessa Boers

Liz van der Meer

Valto B2

Kim van Dop

Valto B2

Valto B2

Valto B2

Emma Looijenga

Mark van Geest

81


Valto B3 CKV Valto

TEAMSPONSOR

Valto B3

Jordan Verkade

Lorenzo Matthijsse

Valto B3

Jason Herbert

Sanne Poot

Valto B3

82

Valto B3

Valto B3

Fabian Vliet

Nida Simsek

Valto B3

Marleen Poot

Valto B3

Valto B3

Valto B3

Jytte Stolze

Sven Donker


WIJ MAKEN VAN OPKWEKEN EEN WARE TOPSPORT!

pl

an

ts

VREUGDENHILYOUNGPLANTS.NL

r e fo c a l p rket al ma t i g i d e Th

d an s r we flo

tion ra auc o l f l a glob ne i l on

Hoofdstraat 175 • 2678 CJ De Lier • www.lagerwerfwonen.nl


Valto C1 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Emma van den Bos

Jasper van der Eijk

Bart van Leeuwen

Coach Valto C1

Coach Valto C1

Romeo Kortekaas

Valto C1

David van Dijk

Valto C1

84

Valto C1

Sanne Dikkenberg

Valto C1

Koert Ridder

Marith Mostert

Valto C1

Valto C1

Romy Lansbergen

Valto C1

Valto C1

Valto C1

Elise Rijsdijk

Simon Kok


Valto C2 CKV Valto

Judith Goedendorp

Coach Valto C2

Thomas Kleijweg

Justin Vermeer

Coach Valto C2

Valto C2

Valto C2

Mink de Meulmeester

Freek van Vliet

Valto C2

Daan Boekestijn

Laura Wiedmann

Valto C2

Valto C2

Valto C2

Sanne van Oudheusden

Jolijn van Eendenburg

Valto C2

Ilse Slaman

Valto C2

Valto C2

Valto C2

Elise van Geest

Mees Koole

85


Valto C3 CKV Valto

Valto C3

Alicia van Dijk

Maaike Ridder

Coach Valto C3

Stan Keijzer

Jens Berkhout

Coach Valto C3

86

Valto C3

Valto C3

Niels van Nieuwkerk

Miloe van Vliet

Valto C3

Marit Schriel

Valto C3

Valto C3

Valto C3

Lisa van Oudheusden

Vera Lagerwerf


Valto C4 CKV Valto

Valto C4

TEAMSPONSOR

Anouk Hoogendonk

Marleen Slaman

Coach Valto C4

Lisanne van den Berg

Roald Molenaar

Coach Valto C4

Coach Valto C4

Valto C4

Tim van Dijk

Levi van Baarle

Valto C4

Joah van Dijk

Bart Aarts

Valto C4

Valto C4

Valto C4

Guillermo Zuur

Nova Post

Valto C4

Maaike Slaman

Valto C4

Valto C4

Valto C4

Estelle de Zeeuw

Romee Valstar

87


Valto D1 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Finne Elenbaas

Milan Lansbergen

Esmee Binnendijk

Coach Valto D1

Coach Valto D1

Tim Krapels

Valto D1

Kees Mostert

Valto D1

88

Valto D1

Sanne Rijsdijk

Valto D1

Sven van Dijk

Mieke Stolze

Valto D1

Valto D1

Renske van Kester

Valto D1

Valto D1

Valto D1

Brecht van der Meer

Thomas Ris


Valto D2 CKV Valto

TEAMSPONSOR

Naomi Grootscholten

Coach Valto D2

Yara Vreugdenhil

Mette Bongaards

Coach Valto D2

Valto D2

Valto D2

Nouky Staats

Luna Koornneef

Valto D2

Jonne van der Meer

Jill Koornneef

Valto D2

Valto D2

Valto D2

Julia Vreugdenhil

Isabel van den Berg

Valto D2

Isa Stolk

Valto D2

Valto D2

Valto D2

Danique van Wensen

Sheila Herbert

89


Valto D3 CKV Valto

TEAMSPONSOR

Hèlen Lochmans

Coach Valto D3

Michel Noordam

Jorn Kagchelland

Coach Valto D3

90

Valto D3

Valto D3

Lucas Elgersma

Daan van Seters

Valto D3

Tess Lochmans

Rosann van den Beukel

Valto D3

Valto D3

Valto D3

Sanne Hanemaaijer

Noortje van Vliet

Valto D3

Maartje van Leeuwen

Valto D3

Valto D3

Valto D3

Dieuwertje van Geest

Sjors Jansen


Valto D4 CKV Valto

Valto D4

Floor Boekestijn

Coach Valto D4

Robin Hartholt

Lenne van der Voorn

Valto D4

Valto D4

Valto D4

Kevin Bouwmeester

JoĂŤlle van Dijk

Valto D4

Jette Dukker

Valto D4

Valto D4

Valto D4

Jennifer van der Wel

Tobias van Vliet

Marije van Dalen

91


Valto D5 CKV Valto

Valto D5

Elise Koole

Liesbeth van Wingerden

Coach Valto D5

Tristan Hagemans

Lucas Bruurmijn

Coach Valto D5

92

Valto D5

Valto D5

Ryan Barten

Igor Strik

Valto D5

Dave van der Meer

Michelle van Mensch

Valto D5

Valto D5

Valto D5

Roos Oussoren

Iris Vermeer

Valto D5

Iris Staats

Valto D5

Valto D5

Valto D5

Gwen Bos

Bart van Muyen


Fit en Fun CKV Valto

Fit en Fun

Fit en Fun

Fit en Fun

Fit en Fun

Fit en Fun


Valto E1 CKV Valto

Valto E1

Valto E1

Elise van Dijk

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Isis Groen

Coach Valto E1

Frenk Poot

Valto E1

Valto E1

Valto E1

Sara Dukker

Toon van Vliet

Vera van der Eijk

Valto E2 CKV Valto

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Coach Valto E2

Deon Mons

Anouk Koole

Valto E2

94

Valto E2

Valto E2

Liv Doorduin

Valto E2

Valto E2

Anne Elgersma

Mike Zwinkels

Lysanne van Venetiën


Valto E3 CKV Valto

Justin van Geest

Coach Valto E3

Valto E3

Milan Vermeer

Ben van Os

Valto E3

Sofie van den Berg

Valto E3

Valto E3

Valto E3

Charlotte van Ruijven

Lisa van Wingerden

Valto E4 CKV Valto

Valto E4

Nora van Geest

Coach Valto E4

Valerie de Jong

Valto E4

Valto E4

Valto E4

Piera Mazzucco

Geppe Mazzucco

Noa de Meulmeester

95


Valto F1 CKV Valto

Valto F1

Dieke Poot

Valto F1

Valto F1

Lieke van Eendenburg

Lize van Vliet

Bas van der Kaaij

Elise Rijsdijk

Coach Valto F1

Coach Valto F1

96

Valto F1

Valto F1

Sara van den Berg

Mandy Herbert


Valto F2 CKV Valto

Valto F2

Valto F2

Amber Knoll

Jade Verbraeken

Iris de Raadt

Coach Valto F2

Veerle Oussoren

Jet Schenkeveld

Coach Valto F2

Valto F2

Valto F2

Luna Kester

Valto F2

Valto F2

Jennifer van den Akker

Sanne de Raadt

97


Valto F3 CKV Valto

Coach Valto F3

Tim Hartholt

Daan van Veldhoven

Valto F3

98

Valto F3

Valto F3

Don van Veldhoven

Maud Cevaal

Valto F3

Lisanne Van der Voort

Valto F3

Valto F3

Valto F3

Lisa van der Mark

Vinn Duyvensteijn

Lisanne Onck


Valto F4 CKV Valto

Valto F4

Valto F4

Valto F4

Meike Boekestijn

Lucy van der Meijs

Rosan van den Berg

Valto F4

Valto F4

Stacey Eberhardt

Steven van den Berge

Valto Kangoeroe CKV Valto

Valto Kangoeroe

Des Doorduin

Julian Hanemaaijer

Valto Kangoeroe

Sofie Vliegenthart

Valto Kangoeroe

Valto Kangoeroe

Valto Kangoeroe

Lotte van Eendenburg

Kjell Zwinkels

99


TEAMPLAATJES CKV Valto

Valto 2

Valto 1

Valto 2

Valto 1

Valto 2

Valto 3

Valto 3

Valto 1

Valto 3

100


Valto 4

Valto 5

Valto 5

Valto 6

Valto 7

Valto 7

Wandelclub

Wandelclub

Valto 8

Valto 8

Valto 7

Valto 6

Valto 6

Valto 8

Valto 5

Valto 4

Valto 4

Wandelclub

101


TEAMPLAATJES CKV Valto

Valto A1

Valto A2

Valto A2

Valto A3

Valto B1

Valto B1

Valto B3

Valto B2

Valto B3

Valto B2

102

Valto B1

Valto A3

Valto A3

Valto B2

Valto A2

Valto A1

Valto A1

Valto B3


Valto C1

Valto C2

Valto C2

Valto C3

Valto C4

Valto C4

Valto D2

Valto D2

Valto D1

Valto D1

Valto C4

Valto C3

Valto C3

Valto D1

Valto C2

Valto C1

Valto C1

Valto D2

103


TEAMPLAATJES CKV Valto

Valto D3

Valto D4

Valto D4

Valto D5

Valto E1

Valto E1

Valto E3

Valto E2

Valto E3

Valto E2

104

Valto E1

Valto D5

Valto D5

Valto E2

Valto D4

Valto D3

Valto D3

Valto E3


Valto E4

Valto F1

Valto F1

Valto F2

Valto F3

Valto F3

Valto F2

Valto F2

Valto F1

Valto E4

Valto E4

Valto F3

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

105


Spaaroverzicht CKV Valto LIERSE TROTS o Lierse trots VALTO SCHEIDSRECHTERS o Cock Matthijsse o Max Hulsebosch o Pierre van Venetiën o Rick Voskamp o Ruben Kester o Thijs Dijkstra o Thom Voskamp

SELECTIE

o o o o Selectie oooo o Marrien Ekelmans o Hugo van den Berg o Chris van Staalduinen o Martin Valstar o Danny van Dijk

VALTO 1

o Iris de Raadt o Judith Goedendorp o Naomi Grootscholten o Zané de Roo o Frank de Rijcke o Kevin Barnhard o Laurens Verbaan o Mees Koole

VALTO 2

o Lisanne Onck o Mandy Herbert o Nikki van Spronsen o Romee Valstar o Sanne de Raadt o Vera van der Eijk o Bart van Leeuwen o Floris van Muyen o Pieter van Muyen o Ron Boekestijn o Ruben Hoogerbrugge

VALTO 3

o Denise Herbert o Laura van der Meer o Lisa de Rijcke o Petra Dijkstra o Sharon Prins o Frank Monna o Kees Verkade o Laurens van der Meer o Niels Koole o Niels van der Lingen o Rob de Ruiter o Roland van der Ende

VALTO 4

o Aileen Willemse o Esmee Binnendijk o Joyce Meijer o Lisanne van den Berg o Manon van Geest o Romy van den Berg o Rosalie Prins o Michael van den Ende o Michiel Cornelisse o Steven Vijverberg o Thomas Ris o Twan Korteland o Bart van Muyen

VALTO 5

o Anna van Staalduine o Annemieke Lagerwerf o Esther de Jong o Hellen Korteland o Ilse Korteland o Mellanie Noordam o Frank Poot

106

o Hans Ridder o Marco Boekestijn o Mark van Geest

VALTO 6

o Inge van Dalen o Lysanne van Venetiën o Mandy Boeters o Ryanne Boeters o Bart Versteegen o Daniël Verbaan o Jesper Valstar o Laurens van Eijk o Nick Voskamp o Vincent Cornelisse

VALTO 7

o Gerda Kester o Linda Eberwijn o Marije van Dalen o Petra de Jong o Ria Zuidgeest o Bo Alsemgeest o Jelle Boeters o Ruud Stolze

VALTO 8

o Fiona Rijsdijk o Jolanda Berkhout o Marleen Slaman o Rosanne van Staalduinen o Arie Hoogerbrugge o Bart van Muyen o Marco Stolze o Martin Boekestijn o Michiel van den Bos o Peter de Rijcke o Sjors Jansen

VALTO A1

VALTO B1

o Iris Lagerwerf o Julia van der Mout o Julia van Geest o Laura van der Eijk o Tessa van Dijk o Bas Ridder o Daan van Oudheusden o Jan Pieter Vermeer o Luca Hagemans o Wouter Dijkstra o Floris van Muyen o Pieter van Muyen

VALTO B2

VALTO D1

VALTO B3

o Danique van Wensen o Isa Stolk o Isabel van den Berg o Jill Koornneef o Julia Vreugdenhil o Jonne van der Meer o Luna Koornneef o Mette Bongaards o Nouky Staats o Yara Vreugdenhil o Naomi Grootscholten o Sheila Herbert

o Jordan Verkade o Jytte Stolze o Marleen Poot o Nida Simsek o Sanne Poot o Fabian Vliet o Jason Herbert o Lorenzo Matthijsse o Sven Donker

VALTO C1

VALTO A2

VALTO C2

VALTO A3

o Amber Jans o Amber Paauwe o Julia van der Eijk o Rianca Aarts o Richelle van Ruijven o Romy van der Meer o Vera Barendse o Fabian de Jong o Jimmy van der Meer o Joost van Dalen o Máté Ridder o Nico Ridder

o Anouk Hoogendonk o Estelle de Zeeuw o Maaike Slaman o Nova Post o Bart Aarts o Guillermo Zuur o Joah van Dijk o Levi van Baarle o Roald Molenaar o Tim van Dijk o Lisanne van den Berg o Marleen Slaman o Romee Valstar

o Annelie Prins o Emma Looijenga o Kim van Dop o Liz van der Meer o Rosanne Mulder o Tessa Boers o Bart van Seters o Floris Prins o Ivar van der Stok o Jordy Lammers o Martijn Potters o Nikki van Spronsen o Mark van Geest

o Lisa van Wingerden o Maaike Ridder o Myrte Sevinga o Sheila Herbert o Vera Lagerwerf o Martijn Dijkstra o Max Hulsebosch o Rick van Dasler o Simon Kok o Thijs Dijkstra o Nikki Koster o Luuk Jansen o Fleur van Duin o Inge van Dop o Iris van Paassen o Kitty Vijverberg o Noa de Meulmeester o Noortje van Geest o Luuk van den Nouweland o Michiel van den Nouweland o Rolf Jansen o Stijn Vrugt o Twan Boers o Petra Dijkstra

VALTO C4

o Elise Rijsdijk o Emma van den Bos o Marith Mostert o Romy Lansbergen o Sanne Dikkenberg o David van Dijk o Jasper van der Eijk o Koert Ridder o Romeo Kortekaas o Bart van Leeuwen o Simon Kok o Elise van Geest o Ilse Slaman o Jolijn van Eendenburg o Laura Wiedmann o Sanne van Oudheusden o Daan Boekestijn o Freek van Vliet o Justin Vermeer o Mink de Meulmeester o Thomas Kleijweg o Judith Goedendorp o Mees Koole

VALTO C3

o Alicia van Dijk o Lisa van Oudheusden o Marit Schriel o Miloe van Vliet o Jens Berkhout o Niels van Nieuwkerk o Stan Keijzer o Maaike Ridder o Vera Lagerwerf

o Brecht van der Meer o Finne Elenbaas o Mieke Stolze o Renske van Kester o Sanne Rijsdijk o Kees Mostert o Milan Lansbergen o Sven van Dijk o Tim Krapels o Esmee Binnendijk o Thomas Ris

VALTO D2

VALTO D3

o Dieuwertje van Geest o Maartje van Leeuwen o Noortje van Vliet o Rosann van den Beukel o Sanne Hanemaaijer o Tess Lochmans o Daan van Seters o Jorn Kagchelland o Lucas Elgersma o Michel Noordam o Hèlen Lochmans o Sjors Jansen

VALTO D4

o Floor Boekestijn o Jennifer van der Wel o Jette Dukker o Joëlle van Dijk o Lenne van der Voorn o Kevin Bouwmeester o Robin Hartholt o Tobias van Vliet o Marije van Dalen

VALTO D5

o Elise Koole o Gwen Bos o Iris Staats o Iris Vermeer o Michelle van Mensch o Roos Oussoren o Dave van der Meer o Igor Strik o Lucas Bruurmijn o Ryan Barten o Tristan Hagemans o Liesbeth van Wingerden o Bart van Muyen

FIT EN FUN o o Fit en Fun oo

VALTO E1

o Elise van Dijk o Isis Groen o Sara Dukker o Frenk Poot o Toon van Vliet o Vera van der Eijk

VALTO E2

o Anne Elgersma o Anouk Koole o Liv Doorduin o Deon Mons o Mike Zwinkels o Lysanne van Venetiën

VALTO E3

o Charlotte van Ruijven o Sofie van den Berg o Ben van Os o Justin van Geest o Milan Vermeer o Lisa van Wingerden

VALTO E4

o Nora van Geest o Piera Mazzucco o Valerie de Jong o Geppe Mazzucco o Noa de Meulmeester

VALTO F1

o Dieke Poot o Lieke van Eendenburg o Lize van Vliet o Sara van den Berg o Bas van der Kaaij o Elise Rijsdijk o Mandy Herbert

VALTO F2

o Amber Knoll o Jade Verbraeken o Jennifer van den Akker o Jet Schenkeveld o Luna Kester o Veerle Oussoren o Iris de Raadt o Sanne de Raadt

VALTO F3

o Lisa van der Mark o Lisanne Van der Voort o Maud Cevaal o Daan van Veldhoven o Don van Veldhoven o Tim Hartholt o Vinn Duyvensteijn o Lisanne Onck

VALTO F4

o Lucy van der Meijs o Meike Boekestijn o Rosan van den Berg o Stacey Eberhardt o Steven van den Berge

VALTO KANGOEROE o Des Doorduin o Lotte van Eendenburg o Sofie Vliegenthart o Julian Hanemaaijer o Kjell Zwinkels

TEAMPLAATJES o o Wandelclub


Nieuw: AndrĂŠlon Biotin Strength.

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.


Welkom bij Jumbo De Lier Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 10:00 - 19:00 uur

Jumbo De Lier Jumbo, De Lier, Oranjeplein 40

HV Odis, SV de Lier en CKV Valto  

HV Odis, SV de Lier en CKV Valto Verzamelalbum

HV Odis, SV de Lier en CKV Valto  

HV Odis, SV de Lier en CKV Valto Verzamelalbum

Advertisement