Page 1

BMR

SEIZOEN 2011 – 2012


B贸贸rdevol fruit! Karvan C茅vitam bevat nu maar liefst 75% puur fruit. Hiermee maak je in een handomdraai een lekkere, fruitige dorstlesser naar eigen smaak.

Karvan C茅vitam, natuurlijk de fruitigste.


Voorwoord

Beste voetballiefhebber,

Beste BMR-leden,

Eindelijk! Voor je ligt het voetbalplaatjesalbum waar je zo lang naar hebt uitgekeken. Helemaal ingericht voor jouw club. Nu is het alleen nog zaak om zowel jezelf als al je medespelers bij elkaar te verzamelen in dit album.

In het jaar waarin Banholtia, Mheerder Boys en Reijmerstokse Boys voor het derde jaar samen onder de vlag van BMR voetballen verschijnt dit verzamelalbum. Een prachtige manier om dit samen sporten in beeld te brengen. In dit album vind je de voetballende leden, hun trainers en begeleiders, de scheidsrechters, de jeugdcommissie, het bestuur en last but not least de sponsors.

Bij jouw PLUS supermarkt zijn al verschillende acties de revue gepasseerd, waarbij je alle spelers kon sparen uit de Eredivisie. Vanaf nu kun je sparen voor plaatjes van spelers uit jouw eigen voetbalclub. Leuker kan het toch niet! Had jij ooit gedacht dat jij samen met jouw team in dit prachtig verzamelalbum zou komen te staan en dat je voetbalplaatjes kunt sparen van je eigen voetbalteam en vereniging? Het wordt alleen nog maar leuker vanaf het moment dat je begint te verzamelen. Je zult toch wel enige moeite moeten doen om het album compleet te krijgen. Uiteraard zul je dubbele plaatjes gaan ruilen met je medespelers. Daarnaast wordt er aan het eind van de actie ook nog eens een ruilmiddag georganiseerd. Dus mogelijkheden genoeg om je album compleet te maken! Dit voetbalplaatjesalbum is tevens een leuke herinnering voor later. Zo kun je heel gemakkelijk nog eens terugblikken op het team waar jij of je clubgenoten hebben gespeeld. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het organiseren van deze geweldige actie! Zonder medewerking van het bestuur van jouw voetbalvereniging, alsook de talloze vrijwilligers, was deze geweldige actie niet mogelijk geweest.

Verzamelaars kennen we in alle soorten en maten. En dat iedereen dit gaat verzamelen is duidelijk. Immers wat is nu mooier dan voetbalplaatjes verzamelen van mensen die je kent. Echter, hoe verschillend verzamelaars ook zijn, ze genieten allemaal van hun verzameling. En dat zal ook met dit boek zo zijn. In de toekomst zal dit album regelmatig worden bekeken. Ik kan me geen jubileum voorstellen waarbij het niet zal worden gebruikt. Zo zal dit “smoelenboek” nog jaren als naslagwerk dienen. Het zal ook in de verre toekomst bij velen nog persoonlijke herinneringen oproepen en daarmee een levend document blijven voor onze vereniging. Niet alleen door de voetbalplaatjes, maar zeker ook door de sfeerfoto’s. En voor sporters is het competitie element van het verzamelen prachtig. Wie heeft zijn team het eerste compleet of zelfs het hele album? Wie slaagt erin om al ruilend het laatste ontbrekend exemplaar te bemachtigen? Mede namens het bestuur veel plezier bij het verzamelen en ruilen van de voetbaltoppers van BMR! Peter van Neer Voorzitter BMR

Wij wensen iedereen heel veel spaarplezier! PLUS Kleijnen

33

Concept & productie Tomorrow, Rotterdam

info@tomorrow-mss.nl


‘Een club om trots op te zijn‘

BMR is ontstaan uit een samenwerkingsverband voor de jeugd van Banholtia, Mheerder Boys en Reijmerstokse Boys. Immers zo’n 18 jaar geleden besloten Banholtia en Mheerder Boys vanuit een gezamenlijke jeugdafdeling te gaan voetballen. Hier sloot Reijmerstokse Boys 5 jaar later bij aan. Vanaf dat moment voetbalde de jeugd van de 3 verenigingen onder een vlag. De jeugdcombinatie BMR was geboren. Naarmate de tijd vorderde verliep de samenwerking steeds beter. De junioren werden senioren. Dit en het feit dat het steeds moeilijker werd om het kader vrijwilligers in de diverse verenigingen op peil te houden, maakte dat Banholtia en Mheerder Boys gesprekken startten over een vergaande samenwerking. Hier sloot Reijmerstokse Boys bij aan op het moment dat duidelijk werd dat de gesprekken tot een goed einde zouden leiden. Met ingang van het seizoen 2009/2010 voetballen de 3 verenigingen ook bij de senioren onder één naam. Bij het 60-jarig jubileum van Mheerder Boys en Banholtia in 2012 zullen de 3 verenigingen ook formeel tot een club samensmelten. Zowel Banholtia, Mheerder Boys en Reijmerstokse Boys gaan ver terug in het verleden. Voor de Tweede

44

Wereldoorlog werd er zowel in Banholt als in Mheer al in clubverband gevoetbald. Banholtia en Mheerder Boys werden opgericht in 1952. Tot op dat moment voetbalden Mheer en Banholt sinds 1946 samen onder de naam MBC: Mheer Banholt Combinatie. Na de splitsing troffen beide verenigingen elkaar de eerste keer meteen in 1953/1954, waarbij Banholtia over twee wedstrijden de sterkste bleek en ook promoveerde naar de toenmalig 1e klasse van de afdeling Limburg. Reijmerstokse Boys werd enkele jaren later opgericht en wel in 1958. Daar waar Banholtia en Reijmerstokse Boys vooral uit eigen jeugd de talenten voor het eerste elftal recruteerden, lag de ambitie bij Mheerder boys in de jaren ‘90 tot 2010 vooral in het op een zo hoog mogelijk niveau acteren. Mheerder Boys speelde zelfs 1e klasse. De vereniging bouwde een goede reputatie op in Limburg. Uiteindelijk bleek in de loop der jaren dat een relatief kleine vereniging de inspanningen die het voetballen op hoog niveau met zich mee brengen niet altijd kan blijven opbrengen. In de loop der jaren konden de diverse verenigingen hoogte- en dieptepunten ervaren. In het seizoen 2008/2009 degradeerde Mheerder Boys naar de 4e klasse. In dat zelfde jaar promoveerde Banholtia via de nacompetitie naar de 5e klasse. Reijmerstokse Boys speelde het laatste jaar van haar zelfstandig bestaan in de 6e klasse. Sinds de samenwerking neemt BMR deel aan de competitie met 5 seniorenelftallen en momenteel 11 jeugdteams. Daarnaast zijn er nog 2 veteranenelftallen actief. Zo telt de vereniging nu in totaal zo’n 390 leden. Momenteel wordt er getraind en gespeeld op 3 locaties. Zowel in Reijmerstok, Banholt en Mheer. Het is de bedoeling dat de fusieclub in het seizoen 2012/2013 gebruik gaat maken van 1 sportcomplex. Het huidige terrein in Mheer zal dan met 2 voetbalvelden worden uitgebreid. Daarnaast zal daar een nieuw clubgebouw moeten worden gerealiseerd. De eerste plannen zijn inmiddels uitgewerkt. Met een nieuwe accommodatie zal BMR klaar zijn voor de toekomst. Een toekomst waarbij BMR sterk verankerd hoopt te blijven in de kernen Banholt, Mheer en Reijmerstok. Met een sportcomplex waar mensen graag komen en iedereen zich welkom voelt!


5


1e Elftal

Mike Duysengs

1e Elftal

1e Elftal

Luc van Neer

Lars Roijen

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Rik Caelen

Patrick Kleijnen

1e Elftal

1e Elftal

Davy Weusten

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Raymond Lacroix

8

Chris Bessems

Rene van de Hove

Tom Slangen


Stijn Memelink

Wim Weusten Trainer 1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Hans Caelen

Grensrechter 1e Elftal

Elftalleider 1e Elftal

Elftalleider 1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

1e Elftal

Jorn Roijen

Phillip Bastings

Fons Prompers Paul Waterval

Kevin van Proemeren Patrick Dohmen

9

Jo Steijns

1e Elftal


2e Elftal 2e Elftal

Brian Hendrikx

2e Elftal

2e Elftal

Dennis Houben

Stan Pinckaers

2e Elftal

2e Elftal

Daan Dreesen

2e Elftal

2e Elftal

2e Elftal

Guido Martinussen

10

Danny van Gerven

Stijn Huijnen

Didier Prickaerts


2e Elftal

2e Elftal

Bart Lacroix

Grensrechter 2e Elftal

Joey Vluggen

Leider 2e Elftal

Trainer 2e Elftal

Jorik Kreuwels

Sander Debeij

2e Elftal

2e Elftal

2e Elftal

Stefan Simonis

11

Wilbert Habets

Roger van Laar

Micky van Wissen


3e Elftal 3e Elftal

Bas Acampo

3e Elftal

3e Elftal

Guy Bastings

Kai Slangen

3e Elftal

3e Elftal

Yorick Spronck

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

Joost Bastings

12

Robert Kleijnen

Glenn Meeuwsen

Eric Steijns


3e Elftal

3e Elftal

Thijs Munnix

Grensrechter 3e Elftal

Boudewijn Kikken

Leider 3e Elftal

Leider 3e Elftal

Richard Simonis

Koen van Proemeren

3e Elftal

3e Elftal

3e Elftal

Roy Beenkens

13

Marco Steijns

Jo Lacroix

Bart Bastings


4e Elftal

4e Elftal

Roy Essers

4e Elftal

Raymond Bastings

4e Elftal

4e Elftal

Jordy Reumers

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Martijn Retrae

14

Marc Gubbels

Arnout Aarts

Yvo Schrijnemakers


4e Elftal

Tom Reumers

Leider 4e Elftal

Xavier Troisfontaine

4e Elftal

4e Elftal

Egon Tielens

4e Elftal

4e Elftal

4e Elftal

Roel Deckers

15

Roy van Gerven

Jeroen Retrae

Maurice Maussen


5e Elftal

5e Elftal

Cyriel Dobbelstein

5e Elftal

Danny Sleijpen

5e Elftal

5e Elftal

Tom Caelen

5e Elftal

5e Elftal

5e Elftal

Dennis Royen

16

Vincent van de Weerdt

Remy van Soeterbroek

Serge van Neer


5e Elftal

5e Elftal

Roy Loo

Richard Spijkers

5e Elftal

Leider 5e Elftal

5e Elftal 5e Elftal

Roel Dreessen

17

Joost Kikken

Gertjan Kikken

Peter van Neer


Jos Slangen

Veteranen

Roger van Laar

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen Peter van Neer

18

Paul Dobbelstein

Roland Vaessens

Erik Dobbelstein


Veteranen

Veteranen

Veteranen

Harry Martinussen

Veteranen

Ruud Lemlijn

Veteranen

Veteranen

Martin Custers

19

Marcel Hendrikx

Jos Delahaye

Maurice Magermans


A1

A1

Christophe Lemaire

Pim Hermans

Sven Hendrikx

A1

Fabio Pisu

A1

A1

A1

A1

A1

A1 Demi Cruts

22

Stefan Fraats

Koen Custers

Mitch Bastings


A1

A1

Douwe de Vries

Leider A1

Stijn Wintjens

Leider A1

Leider A1

Yoshie Franssen

Milan Delahaye

A1

A1

A1

Max Mingels

23

Richard Cruts

Paul Roijen

Raymond Lacroix


B1

Arjan Habets

Luc Dobbelstein

B1

Daan Bastings

B1

B1

B1

B1

B1

B1 Ceriel Ronckers

24

Jos Simonis

Pim Schalkwijk

Eddo Cruts


B1

Stan Hendriks

Leider B1

Erik Custers

B1

B1

Bing van Wezel

B1

B1

B1

Stan Wintjens

25

Jorn Bruijnzeels

Bart Bendermacher

Math Simonis


C1

C1

Joël Straat

Raven Schalkwijk

Bart Hermkens

C1

Kay Cruts

C1

C1

C1

C1

C1

C1 Diederik de Loë

26

Christian Heusschen

Stan Huijnen

Bjorn Rutten


C1

Maarten de Lange

Leider C1

Joey Lemmens

Leider C1

Leider C1

Jules Franssen

C1

C1

C1

Thijs Brouwers

27

Paul Waterval

Willy Willems

Jan Ubachs


C2

JoĂŤl VandeBerg

Sander Vaessens

C2

Luc Hendriks

C2

C2

C2

C2

C2

C2 Alessandro Filipucci

28

Stef Hermans

Cas van Velzen

Stan Wintjens


C2

Camille Huntjens

Leider C2

Bart Speck

Leider C2

Leider C2

Naum von Hรถfen

C2

C2

C2

Jos Snijders

29

Lars Roijen

Stefan Simonis

Eric Steyns


D1

Yves Lemaire

D1

Thies Ronckers

D1

D1

Jim Bastings

Tos Schalkwijk

D1

Lei Titulaer

D1

D1

D1

Jeroen Dolkemade

D1

D1

D1

Glenn Lardinois

30

Jarno Maussen

Levi van Soolingen

Stan Magermans


D1

D1 D1

Kevin Ackermans

Sen Abels

Leider D1

Guus Slangen

Leider D1

Leider D1

Julian Stassen

Davide Filipucci

D1

D1 D1

Davey Fraats

31

Maurice Magermans

Hans Abels

Nic Ronckers


E1

Juul Dobbelstein

Mike Scheepers

E1

Kevin Pitti

E1

E1

E1

E1

E1

E1 Robin Ackermans

32

Mathijs Heusschen

Yort Spronck

Pieter Vaessens


E1

E1 Leider E1

Arthur de LoĂŤ

Patrick Fairweather

Leider E1

E1 Leider E1

Lucas Moonen

33

Michel Scheepers

Robert Heusschen

Carlo Ackermans


E2

E2

Jasper Crutzen

Pim van Laar

E2

E2

E2

Rick Bendermacher

Thomas Crutzen

Didier Dobbelstein

Oscar Brouwers

Leider E2

Maxime Flamand

E2

E2

E2

E2

E2

E2 Seth van Soolingen

34

Ruud Lemlijn

Tom Hendriks

Boudewijn Kikken


F1

F1

Tom van Laar

Leider F1

Sven Bendermacher

Leider F1

Thomas Knoppen

Jonathan van Dijk

F1

Vincent Hoogstraten

F1

F1

Cos Noordman

F1

F1

Merlijn Vleugels

F1

F1 F1

Guy Lardinois

35

Robin Hutschemakers

Marcel Hutschemakers

Ronald Vleugels


F2

F2

F2

Martin Mingels

Dean Sleijpen

Jelle Denis

F2

F2

F2

Leider F2

David van As

Stef Spronck

Leider F2

F2

F2 Quinn Peters

36

Kayn Speerstra

Ted Peters

Axel Denis


N IE UW

Pickwick herontdekt Nederlandse thee

Samen met een groep Pickwick fans op Hyves is Pickwick op zoek gegaan naar de roots van onze thee en kwamen tot de herontdekking van de Oranje Pecco, een lichte en verfijnde thee met een Nederlands verhaal. Ontdek de Dutch Tea Blend zelf en laat ons weten wat je ervan vindt op Pickwickgardens.hyves.nl

24852.11-PW-DutchTB-Adv 210x297 .indd 1

01-09-11 09:12


Mini F

Mini F

Thijmen Kraak

Mini F

Mini F

Bibi Hoogenboom

Storm Vleugels

Mini F

Mini F

Mini F

Jermo Roijen

Gasperd Olislagers

Mini F

Mini F

Wesley van Dijk

Timo Custers

Mini F

Mini F

Mini F

Lars van den Brink

38

Remy Flamand

Loewiek du Chatinier

Siel van der Meer


Mini F

Paul van den Brink

Leider Mini F

Menno Thรถnissen

Leider Mini F

Leider Mini F

Jesper Dejalle

Bradley Pinxt

Leider Mini F

Philipp Bisscheroux

Mini F

Mini F

Sem van Dijk

Mini F

Mini F

Mini F

Milan Tielens

39

Stefan Dejalle

Dominique van Dijk-Scholtes

Danny Sleijpen


Bestuur Bestuur

Roy Loo

Bestuur

Bestuur

Nic Ronckers

Fons Bastings

Bestuur

Bestuur

Wiel Troisfontaine

Bestuur

Bestuur

Bestuur & Vrijwilligers

Peter van Neer

40

Marjan Habets-Smeets

Rob Hermans

Jean Dobbelstein


Bestuur

Jacques Bruijnzeels

Ron Straat

Verzorger

Oudste Lid

Terreinknecht

Wim Weusten

Jeugdcommissie

Bestuur

Jeugdcommissie

Marc Gubbels

41

Hub Roijen

Hub Roijen

Gene Huntjens


Maurice Beckers

Jorn Bruijnzeels

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Bestuur & Vrijwilligers Marcel Hendrikx Rob Hermans

Jo Lacroix Matthijs Spauwen

Willy Willems Jos Simonis

42

Jan Ubachs

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter


o o o o

1e Elftal Raymond Lacroix Davy Weusten Rik Caelen Lars Roijen Luc van Neer Mike Duysengs Patrick Kleijnen Chris Bessems Rene van de Hove Tom Slangen Jorn Roijen Hans Caelen Phillip Bastings Paul Waterval Stijn Memelink Kevin van Proemeren Patrick Dohmen Wim Weusten Fons Prompers Jo Steijns

o o o o o o o o o o o o o o o o

2e Elftal Guido Martinussen Daan Dreesen Dennis Houben Brian Hendrikx Stan Pinckaers Danny van Gerven Stijn Huijnen Didier Prickaerts Stefan Simonis Sander Debeij Jorik Kreuwels Joey Vluggen Bart Lacroix Wilbert Habets Roger van Laar Micky van Wissen

o o o o o o o o o o o

3e Elftal Joost Bastings Yorick Spronck Guy Bastings Bas Acampo Kai Slangen Robert Kleijnen Glenn Meeuwsen Eric Steijns Roy Beenkens Koen van Proemeren Richard Simonis

Spaaroverzicht

o o o o o o o o o o o o o o o o

44

o o o o o o o o o o o o o o o o

A1 Christophe Lemaire Pim Hermans Demi Cruts Fabio Pisu Sven Hendrikx Stefan Fraats Koen Custers Mitch Bastings Max Mingels Milan Delahaye Yoshie Franssen Stijn Wintjens Douwe de Vries Richard Cruts Paul Roijen Raymond Lacroix

o o o o o

3e Elftal (vervolg) Boudewijn Kikken Thijs Munnix Marco Steijns Jo Lacroix Bart Bastings

o o o o o o o o o o o o o o

4e Elftal Martijn Retrae Jordy Reumers Raymond Bastings Roy Essers Marc Gubbels Arnout Aarts Yvo Schrijnemakers Roel Deckers Egon Tielens Xavier Troisfontaine Tom Reumers Roy van Gerven Jeroen Retrae Maurice Maussen

o o o o o o o o o o o o o o

B1 Arjan Habets Ceriel Ronckers Daan Bastings Luc Dobbelstein Jos Simonis Pim Schalkwijk Eddo Cruts Stan Wintjens Bing van Wezel Erik Custers Stan Hendriks Jorn Bruijnzeels Bart Bendermacher Math Simonis

o o o o o o o

5e Elftal Dennis Royen Tom Caelen Danny Sleijpen Cyriel Dobbelstein Vincent van de Weerdt Remy van Soeterbroek Serge van Neer Roel Dreessen Roy Loo Richard Spijkers Joost Kikken Gertjan Kikken Peter van Neer

o o o o o o o o o o o o o o o

C1 Joël Straat Raven Schalkwijk Diederik de Loë Kay Cruts Bart Hermkens Christian Heusschen Stan Huijnen Bjorn Rutten Thijs Brouwers Jules Franssen Joey Lemmens Maarten de Lange Paul Waterval Willy Willems Jan Ubachs

o o o o o o o o o o o o

Veteranen Peter van Neer Roger van Laar Jos Slangen Paul Dobbelstein Roland Vaessens Erik Dobbelstein Martin Custers Ruud Lemlijn Harry Martinussen Marcel Hendrikx Jos Delahaye Maurice Magermans

o o o o o o o o o o o o o o

C2 Joël VandeBerg Alessandro Filipucci Luc Hendriks Sander Vaessens Stef Hermans Cas van Velzen Stan Wintjens Jos Snijders Naum von Höfen Bart Speck Camille Huntjens Lars Roijen Stefan Simonis Eric Steyns

o o o o o o


o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

D1 Glenn Lardinois Jeroen Dolkemade Lei Titulaer Tos Schalkwijk Jim Bastings Thies Ronckers Yves Lemaire Jarno Maussen Levi van Soolingen Stan Magermans Davey Fraats Kevin Ackermans Davide Filipucci Julian Stassen Guus Slangen Sen Abels Maurice Magermans Hans Abels Nic Ronckers

o o o o o o o o o o o o o

E1 Juul Dobbelstein Robin Ackermans Kevin Pitti Mike Scheepers Mathijs Heusschen Yort Spronck Pieter Vaessens Lucas Moonen Arthur de Loë Patrick Fairweather Michel Scheepers Robert Heusschen Carlo Ackermans

o o o o o o o o o o o

E2 Rick Bendermacher Pim van Laar Jasper Crutzen Thomas Crutzen Didier Dobbelstein Seth van Soolingen Maxime Flamand Oscar Brouwers Ruud Lemlijn Tom Hendriks Boudewijn Kikken

o o o o o o o o o o o

F1 Guy Lardinois Merlijn Vleugels Cos Noordman Vincent Hoogstraten Jonathan van Dijk Thomas Knoppen Sven Bendermacher Tom van Laar Robin Hutschemakers Marcel Hutschemakers Ronald Vleugels

o o o o o o o o o

F2 Martin Mingels Dean Sleijpen Jelle Denis Quinn Peters David van As Stef Spronck Kayn Speerstra Ted Peters Axel Denis

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Mini F Lars van den Brink Timo Custers Wesley van Dijk Jermo Roijen Storm Vleugels Bibi Hoogenboom Thijmen Kraak Gasperd Olislagers Remy Flamand Loewiek du Chatinier Siel van der Meer Milan Tielens Sem van Dijk Philipp Bisscheroux Bradley Pinxt Jesper Dejalle Menno Thönissen Paul van den Brink Stefan Dejalle Dominique van Dijk-Scholtes Danny Sleijpen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bestuur & Vrijwilligers Peter van Neer Wiel Troisfontaine Nic Ronckers Roy Loo Fons Bastings Marjan Habets-Smeets Rob Hermans Jean Dobbelstein Marc Gubbels Wim Weusten Jacques Bruijnzeels Ron Straat Hub Roijen Hub Roijen Gene Huntjens Marcel Hendrikx Rob Hermans Matthijs Spauwen Maurice Beckers Willy Willems Jos Simonis Jorn Bruijnzeels Jo Lacroix Jan Ubachs

SPAAR ALLE 258 VOETBALPLAATJES!

45


“Voor mij is het simpel: de Stichting Spieren voor Spieren doet levensbelangrijk werk, gericht op de genezing en behandeling van spierziekten. De fondsenwerving komt ten goede van wetenschappelijk onderzoek om deze ziekten zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Dat is hard nodig, want er is nog heel weinig bekend over spierziekten. In april 2008 opende de Stichting in samenwerking met het UMC, het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Een immense stap vooruit. Voor kinderen met een spierziekte en voor hun families. Geen wachtlijsten, geen slopend diagnosetraject dat jaren in beslag neemt, maar een wezenlijke vooruitgang, gecreëerd door de Stichting en haar supporters. Dat is pas waar voor je geld.” De Stichting Spieren voor Spieren kan uw support goed gebruiken. Bezoek de website en word direct supporter of kom in beweging, organiseer een activiteit en verzamel sponsorgelden. Zet ook uw gezonde spieren in voor zieke spieren!


‘T LAM DUBBELDAM ‘T LAM BIESHOF

Openingstijden

PLUS Kleijnen Margraten Amerikaplein 2 | 6269 DA Margraten | T: 043 - 458 13 98 F: 043 - 458 30 44 | E: kleijnen@plussupermarkt.nl

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.30 – 20.00 uur 08.30 – 17.00 uur gesloten

Verzamelalbum  
Verzamelalbum  

Dit is het verzamelalbum van de unieke voetbalplaatjes actie van BMR bij PLUS Kleijnen Margraten

Advertisement