Page 1

V E R Z A M E L A L B U M

2017-2018

HVV VOETBALPLAATJES


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereniging

Beste speler of fan van HVV, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het HVV sportplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 650 plaatjes van spelers, trainers en begeleiders van het seizoen 20172018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij HVV. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Theresiastraat

Het bestuur van HVV werd in het najaar van 2017 door supermarkt Hoogvliet benaderd met de vraag of HVV mee wilde werken aan hun sportplaatjesactie in het kader van hun 50-jarig bestaan. In het jaar dat wij als vereniging ons 135-jaar bestaan willen gaan vieren leek dit ons een prima plan. Ook al hebben wij dan als vereniging een respectabele leeftijd bereikt, dit wil niet zeggen dat wij niet open staan voor vernieuwing. Niet alleen zijn wij dit kalenderjaar begonnen met meisjesvoetbal, er bestaan al plannen voor nieuwe initiatieven. Dit jaar wordt de 100ste KNVB bekerfinale gespeeld, de KNVB heeft ons benaderd om i.v.m. dit lustrum de 1ste finale uit 1899 over te spelen. Deze eerste finale werd helaas met 1-0 verloren tegen RAP, gelukkig lukte ons dit 4 jaar later wel. Ook werden er in de periode t/m 1914 tien landstitels behaald. Met ingang van seizoen 2007/2008 mogen wij daarom een ster op ons shirt dragen. Op 31 maart 2018 organiseren wij voor de 6e keer het HVV Sterrentoernooi, tijdens deze editie zullen o.a. clubs als Manchester United, Werder Bremen, Juventus, KV Mechelen, PSV, Feyenoord en natuurlijk HVV deelnemen. Op 19 mei zal de officiele opening van het lustrum plaats vinden en zal op 30 september na een rijkelijk gevuld programma worden afgesloten. Kortom HVV is in beweging. Wij zijn trots op onze jeugdopleiding, zowel voor de selectieteams als onze breedteteams. Het merendeel van deze teams (van O8-9 t/m O18-1) staat in dit mooie boek. Maar ook HVV 1 en Veteranen B mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij feliciteren Hoogvliet met hun lustrum en spreken onze dank uit voor deze bijzondere actie. Tot slot wil het bestuur een ieder die deze unieke actie mogelijk heeft gemaakt hartelijk danken. Bij een vereniging met meer dan 1.000 spelende leden, is de inzet van vrijwilligers onmisbaar. Mede namens het voltallige bestuur wens ik jullie veel spaar- en leesplezier!

WIM MONINGKA VOORZITTER HVV

Staand v.l.n.r R. Wetzel (commissaris TZ), A. Mossinkoff (breedtesport senioren), R. Marey (vz. jeugd) en T. Boven (doorstroomcie.) Zittend v.l.n.r. E. Maaskant (vice vz. Jeugd), F. Van Laer (secretaris), W. Moningka (voorzitter), Th. Timmermans (penningmeester) en A. Jongebreur (vice-voorzitter, niet op de foto)

3


Een gouden ster op het shirt Ajax, PSV, Feyenoord en HVV, wie hoort er in dit rijtje niet thuis? HVV, zou je zeggen, maar niets is minder waar. Want deze vier clubs hebben één ding gemeen: ze mogen allen een gouden ster op het shirt dragen. Een gouden ster staat voor tien behaalde landskampioenschappen. Net als de ‘grote drie’ werd HVV tien keer kampioen, de laatste keer in 1914. In de oertijd van het voetbal was HVV dan ook één van de sterkste clubs van ons land, hoewel dat in het begin misschien niet al te moeilijk was. Aan de eerste officiële competitie in 1890/1891 deden immers maar vijf clubs mee…. In latere jaren werd de eerste klasse uitgebreid. Maar ook met meer tegenstand bleef HVV toonaangevend. Wij kregen de bijnaam ‘De Leeuw van Wassenaar’. Tussen 1900 en 1903 werd HVV vier keer achterelkaar kampioen. Een record, dat alleen PSV (1989 en 2008) en Ajax (2014) hebben weten te evenaren.

Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereniging

Tot 1932 hielden wij ons staande tussen clubs als Ajax en Feyenoord. Maar toen het voetbal steeds meer een volkssport werd, moesten wij genoegen nemen met een bijrol. Jarenlang speelden wij in de tweede klasse, waarin wij zes keer kampioen werden. Maar de promotiewedstrijden liepen telkens niet gunstig af en wij zouden nooit meer terugkeren op het hoogste niveau. Bij de invoer van het betaalde voetbal in 1954 kiezen wij voor de amateurstatus, die wij altijd trouw zijn gebleven. Wij betalen onze eerste elftal spelers niet en willen op eigen kracht zo hoog mogelijk spelen. Dit beleid heeft als consequentie dat wij ook wel eens een minder eerste elftal hebben. In de jaren tachtig zakken wij dan ook af naar de kelder van het amateurvoetbal: de ‘onderbond’ (de huidige vijfde klasse).

Wist je dat... -

HCC vijf jaar eerder is opgericht dan HVV, namelijk in 1878

-

Derick Mekking de meeste wedstrijden heeft gespeeld voor HVV 1; 436

- - -

4

Gelukkig niet voor lang. In 2007 keren wij, vlak voor ons 125-jarig bestaan weer terug in de tweede klasse. In 2009 promoveren wij zelfs naar de eerste klasse, waarin wij ons enkele jaren handhaven. De laatste jaren is de tweede klasse weer ons niveau. De meeste spelers uit HVV 1 doorliepen onze hele jeugdopleiding. Je hebt ze vast wel eens zien spelen. Kom ze eens aanmoedigen op zondag!

Onze vereniging in het jaar 1978 het predikaat ‘Koninklijk’ kreeg

Fons Pasteur tussen 1933 en 1942 maar liefst 310 keer scoorde in 300 wedstrijden HVV in 1889 medeoprichter was van de Nederlandsche Voetbal- en Athletiekbond; nu de KNVB

HVV kampioen 1907


Het oudste voetbalveld van Nederland Meer dan honderd jaar op hetzelfde veld spelen is een unicum. Wij zijn dan ook maar wat trots op onze ‘Diepput’, die wij sinds 1898 bespelen en in 1947 in bezit kregen. Dankzij een vriendelijke baron, die ons toestond een gedeelte van zijn landgoed te huren, als hij de voetballers zelf maar niet zou horen. Dus liep de voorzitter van HVV met een vlag in de hand van zijn huis af, tot hij uit het zicht was verdwenen. Daar begon ons nieuwe speelveld, inmiddels het oudste voetbalveld van Nederland. Voor die tijd was het Malieveld ons thuisterrein. Daar moesten wij vechten om een speelveld te bemachtigen. Wandelaars, moeders met spelende kinderen en verkopers van drank eisten hun plek op. Ook trok onze grootste vijand, de schaapherder, nog wel eens dwars door het veld heen. Hadden wij het veld eenmaal veroverd, dan werden de doelpalen geplaatst. Een wit lint diende als lat. Het klinkt allemaal wat amateuristisch. Als wij naar de Diepput trekken, verandert dat. Wij krijgen daar een moderne accommodatie, met een clubhuis: een theehuisje afkomstig van een Indische tentoonstelling. Het is inmiddels niet meer in gebruik en later vervangen door een compleet nieuw clubhuis, dat in 2007 grootscheeps is verbouwd. Maar nog steeds doet het denken aan dat oude Indische paviljoentje. Het kleedkamergebouw komt van het Plein, waar het dienst deed als een waslokaal voor dames. Wie foto’s bekijkt van onze kleedkamers uit het begin van de twintigste eeuw, zal nauwelijks verschillen kunnen ontdekken met de huidige situatie. In 1991 worden ze in vrijwel gelijke stijl herbouwd. Met de markante rood-witte kleuren, de kleur van de cricketers van Olympia waarmee onze vereniging in 1893 fuseert.

Wist je dat... -

Tot 1920 geel en zwart de kleuren van Den Haag waren. Zwart voor de veren

Hopjes’).

-

- - -

van de ooievaar, goud voor zijn ondergrond (kijk maar naar de snoepjes ‘Haagsche De Van Alkemadelaan enkele tientallen meters is omgelegd, zodat HVV op drie velden kon blijven voetballen.

Er vroeger aan weerszijden van het clubhuis twee grote houten tribunes stonden. Het grote buitenterras boven het clubhuis ‘het Diepput Dakje’ heet. HVV een clubhuis heeft en geen kantine.

Nederland-Engeland op de Diepput (1907)

5


O8-1

O8-1

Reijer van Woudenburgh

6

O8-1

Derek Leertouwer

Casimir Jansen

Coach 2/Manager O8-1

O8-1

O8-1

Julian van Bueren

O8-1

Huib van Barneveld

O8-1

O8-1

Casper Oude Alink

Krijn Velzen

Julien Lina

Coach 1 O8-1

O8-1

HVV

Robin van Barneveld

Danny van Bueren


O8-2

O8-2

O8-2

HVV

Florian van Arkel

Max van der Ven

Coach 2 O8-2

Coach 1 O8-2

O8-2

Stijn Elfrink

Matthijs Cilessen

Floris Teulings

O8-2

Pablo van Heel

Luca Rancuret

O8-2

O8-2

O8-2

O8-2

Pieter Kist

Ewald van der Ven

Koen Elfrink

7


O8-3

O8-3

Reinier Dirks

8

Gijs Veldman

Olivier Sipkema

Sebastiaan Douwsma

Coach 1 O8-3

Coach 2/Manager O8-3

Mete Breitbach

O8-3

O8-3

Floris Jakobs

O8-3

Julien Ploeg

O8-3

O8-3

Mark Thissen

O8-3

O8-3

HVV

Fulco Veldman

Patrick Douwsma


O8-4

O8-4

O8-4

HVV

Oscar de Bruijn

Sjoerd Wiesmeier

Mateo van Krevel

Coach 2/Manager O8-4

O8-4

O8-4

O8-4

Quirijn van der Werf

Florian Boer

Jebbe van der Werf

9


O8-5

O8-5

Sebas Beerens

10

Jasper Heurter

Morris Mosterd

Christiaan Brom

Coach 1 O8-5

Coach 2/Manager O8-5

Noud Willems

O8-5

O8-5

Philip Henry

O8-5

Rijk van Velzen

O8-5

O8-5

Thijs Assink

O8-5

O8-5

HVV

Daan van Velzen

Gerard Brom


O8-7

O8-7

HVV

Olivier Vonckx

O8-7

Siebe Schollema

Samuel Saheby

John Gabriel Surguladze

Coach 1 O8-7

O8-7

Ole Rebergen

O8-7

O8-7

Floris Abeln

O8-7

O8-7

O8-7

Pieter Huurman

Federico Dessy

David Abeln

11


O8-8

Mats de Groot

12

Pepijn de Ruiter

O8-8

Scott Struijs

Coach 2/Manager O8-8

Ivar Kuyvenhoven

Coach 1 O8-8

Dax Vriens

O8-8

O8-8

Julius van den Driest

O8-8

O8-8

O8-8

HVV

Peter van den Driest

Patrick Vriens


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


O8-9

O8-9

Stijn Hes

14

Coach 1 O8-9

Sef van Beek

Sem Thorburn

Coach 2/Manager O8-9

Philip Koorn

Luka Schoone

O8-9

O8-9

Teun Zijlstra

O8-9

Florian van Seventer

O8-9

O8-9

Jente Tromp

O8-9

O8-9

HVV

Taeke Tromp

Matthijs Koorn


O8-11

O8-11

HVV

Julius Ottenheym

Alhamza Saeed

O8-11

Felix de Swart

Coach 1 O8-11

Charlie Hoeksema

O8-11

Max Mensink

O8-11

O8-11

Julian Engelen

O8-11

O8-11

O8-11

Tycho Hes

David Masman

Jochem Hes

15


O9-1

O9-1

Willem Assink

16

Olivier Kloppenburg

Justus Timmerman

Max Hueting

Coach 1 O9-1

Coach 2/Manager O9-1

Tim Korthals Altes

O9-1

O9-1

Gijs Beghtel

O9-1

Jochem Hulshof

O9-1

O9-1

Simon van Beusekom

O9-1

O9-1

HVV

Henk Hulshof

Michiel Assink


O9-2

O9-2

HVV

Stijn Scholte

O9-2

Boet Louwerse

Gijs Duindam

Sebastiaan van Beveren

Coach 1 O9-2

Coach 2/Manager O9-2

Dietz Westbroek

O9-2

O9-2

Casper Snoeck

O9-2

O9-2

O9-2

Max Vogt

Ed Snoeck

Frank Scholte

17


O9-4

O9-4

HVV

Ruben Tops

18

O9-4

Lasse Borsboom

Joshua Trevisan

Cessius Knol

Coach 1 O9-4

Coach 2/Manager O9-4

Beau Mossing Holsteijn

O9-4

O9-4

Thierry Adam

O9-4

O9-4

O9-4

Bram Pronk

Hidde Borsboom

Berno Tops


O9-5

O9-5

O9-5

HVV

Bjorn Baas

Reijer Tellegen

O9-5

Pip Gerzon

Luuk Molkenboer

Coach 2/Manager O9-5

Pepijn Wesselius

Coach 1 O9-5

Thijmen Heeremans

O9-5

O9-5

Toer Sprij

O9-5

O9-5

O9-5

Faas Tielman

Philip Gerzon

Nadja Heeremans

19


O9-6

O9-6

HVV

Cees Slager

20

Camilo Olthof

O9-6

Tommy Kempeneers

Coach 2/Manager O9-6

Oden Hankins

O9-6

Roef Born

O9-6

O9-6

Benjamin Borggreven

O9-6

O9-6

O9-6

Chris van der Goes

Florian Wigman

Jean-Pierre Kempeneers


O9-7

Daan van der Kallen

Martin Krashkov

Lucius Zwolsman

Coach 2/Manager O9-7

Sebastien Meijer

O9-7

O9-7

O9-7

Frederick Pennings

O9-7

O9-7

O9-7

HVV

Mikael Hoogendoorn

Ernst-Jan Meijer

21


O9-9

Duco Buijs

22

George Slinger

O9-9

Ryan Lallous

Coach 1 O9-9

Alexander Frankema

O9-9

Maxim van der Lubbe

O9-9

O9-9

Coen Sjouke

O9-9

O9-9

O9-9

HVV

Teun van Amerongen

J.P. Buijs


O10-1

Mick Ofner

Olivier Veldhuis

O10-1

Hidde de Beer

Camiel van Goethem

Arthur te Paske

Coach O10-1

Coach/Trainer O10-1

Simon van Oijen

O10-1

O10-1

Bart de Bruijn

Rein Rost Onnes

O10-1

O10-1

O10-1

Thijs Vrolijk

O10-1

O10-1

O10-1

HVV

Joppe van der Bruggen

Kees van Oijen

23


O10-2

Sep Vermeulen

24

Hugo Batelaan

O10-2

Mees Slager

Coach O10-2

Thijs Engelen

Coach O10-2

Lodewijk van Moorsel

O10-2

O10-2

Mark Moerman

Mylo Ong

O10-2

Tom van Petersen

O10-2

O10-2

Victor Wiesmeier

O10-2

O10-2

O10-2

HVV

David Slager

Roeland Engelen


O10-3

O10-3

O10-3

HVV

Quinten Bijl

Matthew Hulspas

O10-3

Marnix Leijten

Gijs Pronk

Coach O10-3

Edward Rida

Coach O10-3

Diederick Olie

O10-3

O10-3

Faas van der Sterren

O10-3

O10-3

O10-3

Thijs de Geus

Martin Hulspas

Sandor van der Sterren

25


O10-5

Carl Romberg

26

Daniel Eltarifi

O10-5

Steinar d’Hondt

Coach O10-5

Alexander Venker

Coach O10-5

Abel Soonawala

O10-5

O10-5

Ties van Velzen

Benjamin Braamzeel

O10-5

Morris Rebergen

O10-5

O10-5

Justus van de Engel

O10-5

O10-5

O10-5

HVV

Robbert d’Hondt

Darius Soonawala


O10-6

Noah Bish

Koen van der Weide

O10-6

Douwe van der Weide

Luke Metcalfe

Coach O10-6

O10-6

Coach O10-6

Juliรกn van Dijk Carmona

Basten Timmermans

Coach O10-6

Jan Piet Kleiweg de Zwaan

Aman Tobatajew

O10-6

O10-6

O10-6

Luc Hoeksma

O10-6

O10-6

O10-6

HVV

Fokko Hoeksma

Thomas Timmermans

27


O10-7

O10-7

Hugo Bronkhorst

28

Chinonso Njoku

Levi Oosterwijck Veldhuis

Coach O10-7

Pepijn van der Meulen

Coach O10-7

Duco de Vries

O10-7

O10-7

Antonio Martinez

O10-7

Alexander Martinez

O10-7

O10-7

Elmer Oosterwijck Veldhuis

O10-7

O10-7

HVV

Ewoud de Vries

Susan Oosterwijck Veldhuis


O11-1

O11-1

HVV

Jip Willems

Ilyas Zeriouhi

O11-1 O11-1

Olivier Mooij

Victor McLean

Philip Timmerman

Coach O11-1

Coach/Trainer O11-1

Keanu Trevisan

O11-1

O11-1

Teun Kloppenburg

Pelle van Berckelaer

O11-1

Alexander van Wouw

O11-1

O11-1

Jan Garvelink

O11-1

O11-1

O11-1

Thomas Font Freide

Mano Jongmans

Focko van Berckelaer

29


O11-2

O11-2

Lucas Jacobs

30

Mart Nijgh

Wysze Boxman

Coach O11-2

Kamran Verhagen

Coach O11-2

Pieter Keller

O11-2

O11-2

Mees Dierkes

O11-2

Tristan de Bruijn

O11-2

O11-2

Taen van Nispen tot Sevenaer

O11-2

O11-2

HVV

Josbert Keller

Philip Nijgh


O11-3

Daan van Beusekom

O11-3

Quinten Furnée

Jelmer van den Bremer

Mas Kolthof

Coach O11-3

O11-3

O11-3

O11-3

Amit de Graaff

Anthony de Bruijn

Florian Lagro

Lars Schoemaker

Coach O11-3

O11-3

O11-3

Dirk Buma

O11-3

O11-3

O11-3

HVV

Pieter Furnée

Jaap Derk Buma

31


O11-4

O11-4

HVV

Wieger Schuitema

32

O11-4

Olivier Veldhuizen

Floris Hament

Sebastiaan Sprong

Coach O11-4

O11-4

Renas Kaplan

O11-4

O11-4

Victor Neering

O11-4

O11-4

O11-4

Julius van der Goes

Joep Wittekamp

Vincent Neering


O11-5

Huub van Nispen tot Sevenaer

Ole Peeters

Coach O11-5

O11-5

O11-5

Nout Ofner

Sjoerd Piek

O11-5

O11-5

Julius Koorn

Daan de Bruijn

Bastiaan Coolen

Olivier Huigen

Coach O11-5

O11-5

O11-5

Arnaud van der Wyck

O11-5

O11-5

O11-5

HVV

Philip de Bruijn

Maurits Huigen

33


O11-6

Victor Sjouke

34

Olivier van Oostrum

O11-6

Olivier Dirks

Coach O11-6

Boet van Huijstee

Coach O11-6

Romeijn Cornelis

O11-6

O11-6

Bram Koesen

Jelle Kooloos

O11-6

Floris Basters

O11-6

O11-6

Konstantinos Pantelakis

O11-6

O11-6

O11-6

HVV

Theo Koesen

Richard Kooloos


O11-7

O11-7

O11-7

HVV

Quinten Olgers

Sebas Cajko

O11-7

Bas Wamsteker

Christopher Pennings

Coach O11-7

Vince Versloot

O11-7

Olivier Muntinga

O11-7

O11-7

Max Daneshian

O11-7

O11-7

O11-7

Sander Terpstra

Thomas Sas

Alexander Cajko

35


O12-1

KEEPER

HVV

Michiel van der Steenhoven

36

Kwint Visser

O12-1 O12-1

Thomas Douwsma

Banner Thorburn

Coach 2/Manager O12-1

Daan Nagtegaal

O12-1

Olly Vrolijk

O12-1

O12-1

Wiebe Frank

Marinus te Paske

O12-1

Koen Lugard

O12-1

O12-1

Jurriaan Trojan

O12-1

O12-1

O12-1

Guy Wijsmuller

Julius Jakobs

Brian Joseph


O12-2

Wessel Farwerck

Malik Breitbach

O12-2 O12-2

Thymo Martina

Dave van Gisbergen

Coach 2/Manager O12-2

Koen Huijben

Coach 1/Manager O12-2

Ties Roodenburg

O12-2

O12-2

Finn Schaefer

Steijn Keizer

O12-2

Gijs Apers

O12-2

O12-2

Hugo de Vries

O12-2

O12-2

O12-2

HVV

Stan van Gisbergen

Jeroen Huijben

37


O12-3

Joost Verberg

38

Mylo van Loenen

O12-3 O12-3

Jonah Deloo

Mats d’Hondt

Coach 2/Manager O12-3

Klaas Werksma

Coach 1/Manager O12-3

Olivier van Winden

O12-3

O12-3

Olivier Wigman

Julian Cornelis

O12-3

Vincent van Boven

O12-3

O12-3

Tijn Born

Maximilian Grabietz

O12-3

Bram Brekhof

O12-3

O12-3

Felix Naudin ten Cate

O12-3

O12-3

O12-3

HVV

Bas Born

Wouter van Winden


O12-4

O12-4

O12-4

HVV

Lars Drabbe

Felix Leijten

Nicolรกs Koopman

Coach 2/Manager O12-4

O12-4

O12-4

O12-4

Tom Engelen

Robert Lyppens

Roelant Lyppens

39


O13-1

Alexander Mouw

40

Casper Mclean

O13-1 O13-1

Otto van Meeuwen

Flo Rinke de Wit

Coach 1/Trainer O13-1

Rik Hulshof

O13-1

Dante van Berckelaer

O13-1

O13-1

Bixant Tjiptawardana

Jacopo Lorenzetti

O13-1

Sieb Delissen

O13-1

O13-1

Diego de Steur

O13-1

O13-1

O13-1

HVV

Ids Maaskant

Robin Havik


O13-2

Abe Jongebreur

Coen Krikke

O13-2 O13-2

Cas Schoots

Lieuwe Esser

Coach 1/Trainer O13-2

Dirk Eisma

O13-2

Casper van Wijngaarden

O13-2

O13-2

Merijn Vermeire

Jan Lemstra

Thomas Moerman

O13-2

Olivier Meesman

O13-2

O13-2

Wouter van der Meer

Guido Engelenburg

O13-2

O13-2

O13-2

Willem Swinkels

O13-2

O13-2

O13-2

HVV

Milo Esser

Marco Esser

41


O13-5

Gijs Helfrich

42

Joao Desouza

O13-5

Vincent Kramers

Coach 1/Trainer O13-5

Luca Jordans

O13-5

Solal Zaragoza

O13-5

O13-5

Willem Potjer

Thomas du Pont

O13-5

Rutger Meerman

O13-5

O13-5

Dean Akeroyd

O13-5

O13-5

O13-5

HVV

Tobias Slootweg

Christiaan Potjer


WORD LID VAN DE GEZELLIGSTE BUSINESS CLUB VAN DEN HAAG (NU AL 73 LEDEN) EN STEUN DE SPORTIEVE AMBITIES VAN DE KONINKLIJKE HAAGSCHE CRICKET EN VOETBAL VEREENIGING

Interesse? Stuur een e-mail naar businessclub@konhcvv.nl en bezoek vrijblijvend één van onze evenementen.


O15-1

Jamy Gorter

44

Boris de Haan

O15-1

Maarten Evers

O15-1

Lodewijk Dekker

O15-1

Sybe Bromberg

O15-1

O15-1

Sebo Hammer

O15-1

O15-1

O15-1

HVV

Benjamin Marey

Oscar McLean


Erik Bello

Tobias Robbers

Coach 2/Manager O15-2

O15-1

Evert Jan Beers

Floyd van Riel

Coach 1/Trainer O15-1

Gijs Pols

O15-1

O15-1

O15-1

O15-1 O15-1

Thomas Philips

Rawaz Rashid

Paul Bromberg

45


O15-2

Kaylash Shankar

46

Caspar Strobos

O15-2 O15-2

David Douwsma

Tom Robert

O15-2

Abel van de Pas

O15-2

Thomas Janssen

O15-2

O15-2

Jochem van Hoek

Barend Donkersloot

O15-2

Tijn Baltus

O15-2

O15-2

Syto Diepenbroek

O15-2

O15-2

O15-2

HVV

Keimpe Veeman

Quinten Jakobs


O15-3

O15-3

O15-3

HVV

Mees van Tielraden

Justin Trijzelaar

O15-3 O15-3

Pepijn van Leeuwen

Casper Taams

Coach 2/Manager O15-3

Robert Schuijff

O15-3

Jan Mout

O15-3

O15-3

Kai Moerenhout

Benjamin Bish

Mauk de Kroes

O15-3

Seppe IJzermans

O15-3

O15-3

Evert Diepenbroek

O15-3

O15-3

O15-3

Witte van Berckelaer

Luc Zumpolle

Richard Moerenhout

47


O15-4

O15-4

SenoĂŽt Tjiptawardana

48

Arthur Veenhuijzen

O15-4

Stijn Keller

Tijn Tazelaar

O15-4

Robert Strobos

O15-4

Fabian Stiebing

O15-4

O15-4

Jip Louwerse

Bas van Gellicum

O15-4

Alex Donkersloot

O15-4

O15-4

Tibor Deutekom

O15-4

Sebastiaan Bakkali

O15-4

O15-4

Chris Hammer

O15-4

O15-4

HVV

Gijs Vorst

Midas van Winden


O15-5

O15-5

O15-5

HVV

Valentijn Timmermans

Dean Woesthoff

O15-5 O15-5

Floris Kaastra

Olivier van der Putten

Coach O15-5

Jort Philipse

O15-5

Jip van Peursem

O15-5

O15-5

Mick Maphar

Philip Abeln

Melle van Hoorn

O15-5

Friso van Hessen

O15-5

O15-5

Hugo van Hasselt

O15-5

O15-5

O15-5

Douwe Loots

Riemer Zuidema

Raoul Maphar

49


O15-8

Sten Smits

50

Pepijn Loggers

O15-8 O15-8

Floris van Leeuwen

Sander Quarles van Ufford

O15-8

Joris van der Putten

O15-8

Victor van Pallandt

O15-8

O15-8

Adriaan van Pallandt

Frits Kempeneers

O15-8

Benjamin Haanappel

O15-8

O15-8

Constantijn Foks

Abel Deloo

O15-8

Nicolaas van Aerssen

O15-8

O15-8

Daan Poelenjee

O15-8

O15-8

O15-8

HVV

Jean-Pierre Kempeneers

DrĂŠ van Leeuwen


O17-1

Wouter Vrijmoet

Juriaan van Wijngaarden

O17-1 O17-1

Faisel Kocaman

Robbert van der Ven

Coach 2/Manager O17-1

Joost van Praag

Coach 1/Trainer O17-1

Bas Mouw

O17-1

O17-1

Okke Korteweg

Lucas Braxhoofden

Boris Gorlee

O17-1

Teun Dicke

O17-1

O17-1

Alex Burghouwt

Felipe Bello

O17-1

O17-1

O17-1

Michael Brongers

O17-1

O17-1

O17-1

HVV

Cees Hendriks

Philip van Wijngaarden

51


O17-2

Ole de Mooij

52

Joris Keller

O17-2 O17-2

Thom van Gisbergen

Jort Moens

Coach 2/Manager O17-2

Jaas Maaskant

Coach 1/Trainer O17-2

Max Hagemann

O17-2

O17-2

Julius Graswinckel

Daan Eversdijk

O17-2

Marijn van Eck

O17-2

O17-2

Aucke von Brucken Fock

Alex Baudoin

O17-2

Friso van Aken

O17-2

O17-2

Koen Thompson

O17-2

O17-2

O17-2

HVV

Manuel Pengel

Virin Mewa


O17-3

Simeon Vos

Job de Vries

O17-3 O17-3 O17-3

Oliver van der Meulen

Boris Slootweg

Coach 1/Trainer O17-3

Hidde Sjollema

O17-3

Maurits Revis

O17-3

O17-3

Simon van der Ree

Dirk Geertman

CĂŠdric Kurstjens

O17-3

Stijn IJzelenberg

O17-3

O17-3

Berend van Hessen

Tobias Eversdijk

O17-3

Loet van Ettinger

O17-3

O17-3

Jens Bouwsma

O17-3

O17-3

O17-3

HVV

Ole Wilde

Mick van Ettinger

53


O17-4

Willem Verbeek

54

Floris van Wijngaarden

O17-4 O17-4

Ellis Murray

Philip Stuurman

Coach 1/Trainer O17-4

Felipe Sanders

O17-4

Boris Pinkse

O17-4

O17-4

Dirk Nagtegaal

Thomas Mossaz

O17-4

Jean Felix Melono

O17-4

O17-4

Max Hennion

Matteo Duroy

O17-4

Fabio Allous

O17-4

O17-4

Friso Reijtenbagh

O17-4

O17-4

O17-4

HVV

Philip Wijsmuller

Erik Reijtenbagh


O17-6

Tjerk Rijkens

Sip Vorst

O17-6 O17-6

Boele Kronenberg

Sem Philips

O17-6

Baptiste Meier

O17-6

Finn van Marle

O17-6

O17-6

Joep Louwerse

Emile Bol

Stijn Koesen

O17-6

Tim Helfrich

O17-6

O17-6

Lucas van Eck

Beerten Boeve

O17-6

O17-6

O17-6

Philippe Kranendonk

O17-6

O17-6

O17-6

HVV

Timo Wettstein

Gert Jan Boeve

55


O19-1

Keefer Vermeulen

56

Leonard Reuchlin

O19-1

Oscar van Baar

O19-1

Nils Burghouwt

O19-1

Max van Grimbergen

O19-1

O19-1

Karan Kalloe

O19-1

O19-1

O19-1

HVV

Thijn von Brucken Fock

Jan-Wieger Overdijk


Bastiaan Kurstjens

O19-1

O19-1

O19-1

O19-1

Romeo Beusker

Mathijs Sanders

Teije Nolen

57


O19-4

O19-4

Alexander Zillikens

58

Joep Huskens

O19-4

Diederik Ploem

Stijn Verbeek

Coach 2/Manager O19-4

Sam Tse

Coach 1/Manager O19-4

Florian Thewissen

O19-4

O19-4

Peter Ramondt

Coen Marey

O19-4

Jelle du Manoir

O19-4

O19-4

Lucas Kranendonk

O19-4

Pepijn Kessler

O19-4

O19-4

Rutger Busser

O19-4

O19-4

HVV

Stephan Kranendonk

Gijs Verbeek


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


HVV 1

HVV 1

Flip Tideman

60

Kevin van den Broek

Bryan Hoogland

HVV 1

Frederick Mansell

HVV 1

Ernest Janssen

HVV 1

HVV 1

Jaap Akerboom

HVV 1

Tim Nagtegaal

HVV 1

Aanvoerder HVV 1

Azar Ghennem

HVV 1

HVV 1

HVV

Diederik Janssen

Hidde Overdijk


HVV 1

Steven Faber

Hoofdtrainer HVV 1

Dante van der Heijden

G.A. baron van Lawick

Edmund Vriesde

Statisticus HVV 1

Keeperstrainer HVV 1

Luuk Coenraadts

Elftalleider HVV 1

Assistent-trainer HVV 1

Chongyi Tjin-Asjoe

HVV 1

HVV 1

HVV 1

Jesper Fennema

Aad Buitendijk

Ronald Kres

61


Vet B

Vet B

Toon van Ginkel

62

Frans van den Berg

Edwin Bak

Vet B

Harry Tels

Vet B

Jan van Dongen

Vet B

Vet B

Theo de Natris

Vet B

Ronald Kres

Vet B

Vet B

Gonzalo Bouter

Vet B

Vet B

HVV

Jelle van den Berg

Hugo van der Mark


Vet B

Vet B

Freek Seegers

Constant van Nispen

Vet B

Uruel Wernars

Maurits de Lange

Vet B

Gijs Sciarone

Vet B

Kees Lina

Vet B

Vet B

Arnout van Lawick

Vet B

Vet B

Vet B

Bernard Grol

Rik Beeker

Jan Willem Meerwaldt

63


Teamplaatjes HVV

HVV 09-4

HVV 09-4

HVV 09-4

HVV 09-4

HVV 09-4

HVV 09-6

HVV 09-6

HVV 09-6

HVV 09-6

HVV 09-6 64


HVV O9-9

HVV O9-9

HVV O9-9

HVV O9-9

HVV 09-9

HVV 010-1

HVV 010-1

HVV 010-1

HVV 010-1

HVV 010-1 65


Teamplaatjes HVV

HVV 010-5

HVV 010-5

HVV 010-5

HVV 010-5

HVV 010-5

HVV 010-7

HVV 010-7

HVV 010-7

HVV 010-7

HVV 010-7 66


HVV 011-1

HVV 011-1

HVV 011-1

HVV 011-1

HVV 011-1

HVV 011-4

HVV 011-4

HVV 011-4

HVV 011-4

HVV 011-4 67


Teamplaatjes HVV

HVV 011-6

HVV 011-6

HVV 011-6

HVV 011-6

HVV 011-6

HVV 011-7

HVV 011-7

HVV 011-7

HVV 011-7

HVV 011-7 68


HVV O12-2

HVV O12-2

HVV O12-2

HVV O12-2

HVV 012-2

HVV 013-1

HVV 013-1

HVV 013-1

HVV 013-1

HVV 013-1 69


Teamplaatjes HVV

HVV 013-2

HVV 013-2

HVV 013-2

HVV 013-2

HVV 013-2

HVV 015-1

HVV 015-1

HVV 015-1

HVV 015-1

HVV 015-1 70


HVV 015-4

HVV 015-4

HVV 015-4

HVV 015-4

HVV 015-4

HVV 015-5

HVV 015-5

HVV 015-5

HVV 015-5

HVV 015-5 71


Teamplaatjes HVV

HVV O15-8

HVV O15-8

HVV O15-8

HVV O15-8

HVV 015-8

HVV 017-1

HVV 017-1

HVV 017-1

HVV 017-1

HVV 017-1 72


HVV 017-3

HVV 017-3

HVV 017-3

HVV 017-3

HVV 017-3

HVV 017-4

HVV 017-4

HVV 017-4

HVV 017-4

HVV 017-4 73


Teamplaatjes HVV

HVV 1

HVV 1

HVV 1

HVV 1

HVV 1

HVV Veteranen B

HVV Veteranen B

HVV Veteranen B

HVV Veteranen B

HVV Veteranen B 74


WORD LID VAN DE GEZELLIGSTE BUSINESS CLUB VAN DEN HAAG (NU AL 73 LEDEN) EN STEUN DE SPORTIEVE AMBITIES VAN DE KONINKLIJKE HAAGSCHE CRICKET EN VOETBAL VEREENIGING

Interesse? Stuur een e-mail naar businessclub@konhcvv.nl en bezoek vrijblijvend één van onze evenementen.


Spaaroverzicht HVV

O8-1 o o o o o o o o o o

Casper Oude Alink Huib van Barneveld Julian van Bueren Derek Leertouwer Casimir Jansen Julien Lina Reijer van Woudenburgh Krijn Velzen Robin van Barneveld Danny van Bueren

O8-2 o o o o o o o o o o

Pieter Kist Luca Rancuret Pablo van Heel Floris Teulings Matthijs Cilessen Max van der Ven Stijn Elfrink Florian van Arkel Ewald van der Ven Koen Elfrink

O8-3 o o o o o o o o o o

Mark Thissen Julien Ploeg Floris Jakobs Mete Breitbach Gijs Veldman Sebastiaan Douwsma Reinier Dirks Olivier Sipkema Fulco Veldman Patrick Douwsma

O8-4 o o o o o o

Quirijn van der Werf Mateo van Krevel Oscar de Bruijn Sjoerd Wiesmeier Florian Boer Jebbe van der Werf

O8-5 o o o o o o o o o o

Thijs Assink Rijk van Velzen Philip Henry Noud Willems Jasper Heurter Christiaan Brom Sebas Beerens Morris Mosterd Daan van Velzen Gerard Brom

O8-7 o o o o

Pieter Huurman Floris Abeln Ole Rebergen Siebe Schollema

76

o o o o o

John Gabriel Surguladze Olivier Vonckx Samuel Saheby Federico Dessy David Abeln

O8-8 o o o o o o o o

Julius van den Driest Dax Vriens Ivar Kuyvenhoven Scott Struijs Mats de Groot Pepijn de Ruiter Peter van den Driest Patrick Vriens

O8-9 o o o o o o o o o o

Jente Tromp Florian van Seventer Teun Zijlstra Luka Schoone Philip Koorn Sem Thorburn Stijn Hes Sef van Beek Taeke Tromp Matthijs Koorn

O8-11 o o o o o o o o o

Tycho Hes Julian Engelen Max Mensink Charlie Hoeksema Felix de Swart Julius Ottenheym Alhamza Saeed David Masman Jochem Hes

O9-1 o o o o o o o o o o

Simon van Beusekom Jochem Hulshof Gijs Beghtel Tim Korthals Altes Olivier Kloppenburg Max Hueting Willem Assink Justus Timmerman Henk Hulshof Michiel Assink

O9-2 o o o o o o o o o

Max Vogt Casper Snoeck Dietz Westbroek Boet Louwerse Sebastiaan van Beveren Stijn Scholte Gijs Duindam Ed Snoeck Frank Scholte

O9-4 o Bram Pronk o Thierry Adam o Beau Mossing Holsteijn o Lasse Borsboom o Cessius Knol o Ruben Tops o Joshua Trevisan o Hidde Borsboom o Berno Tops

O9-5 o o o o o o o o o o

Faas Tielman Pip Gerzon Toer Sprij Thijmen Heeremans Pepijn Wesselius Luuk Molkenboer Bjorn Baas Reijer Tellegen Philip Gerzon Nadja Heeremans

O9-6 o Chris van der Goes o Benjamin Borggreven o Roef Born o Oden Hankins o Tommy Kempeneers o Cees Slager o Camilo Olthof o Florian Wigman o Jean-Pierre Kempeneers

O9-7 o o o o o o o

Frederick Pennings Sebastien Meijer Lucius Zwolsman Daan van der Kallen Martin Krashkov Mikael Hoogendoorn Ernst-Jan Meijer

o o o o

Mick Ofner Olivier Veldhuis Joppe van der Bruggen Kees van Oijen

O10-2 o o o o o o o o o o o

Victor Wiesmeier Tom van Petersen Mylo Ong Mark Moerman Lodewijk van Moorsel Thijs Engelen Mees Slager Sep Vermeulen Hugo Batelaan David Slager Roeland Engelen

O10-3 o o o o o o o o o o

Thijs de Geus Marnix Leijten Faas van der Sterren Diederick Olie Edward Rida Gijs Pronk Quinten Bijl Matthew Hulspas Martin Hulspas Sandor van der Sterren

O10-5 o o o o o o o o o o o

Justus van de Engel Morris Rebergen Benjamin Braamzeel Ties van Velzen Abel Soonawala Alexander Venker Steinar d’Hondt Carl Romberg Daniel Eltarifi Robbert d’Hondt Darius Soonawala

O9-9

O10-6

o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

Coen Sjouke Maxim van der Lubbe Alexander Frankema Ryan Lallous Duco Buijs George Slinger Teun van Amerongen J.P. Buijs

O10-1 o o o o o o o

Thijs Vrolijk Rein Rost Onnes Hidde de Beer Bart de Bruijn Simon van Oijen Camiel van Goethem Arthur te Paske

Luc Hoeksma Aman Tobatajew Basten Timmermans Jan Piet Kleiweg de Zwaan Julián van Dijk Carmona Luke Metcalfe Douwe van der Weide Noah Bish Koen van der Weide Fokko Hoeksma Thomas Timmermans

O10-7 o o o o

Elmer Oosterwijck Veldhuis Alexander Martinez Antonio Martinez Duco de Vries


o o o o o o

Pepijn van der Meulen Levi Oosterwijck Veldhuis Hugo Bronkhorst Chinonso Njoku Ewoud de Vries Susan Oosterwijck Veldhuis

O11-1 o o o o o o o o o o o o o

Thomas Font Freide Jan Garvelink Alexander van Wouw Pelle van Berckelaer Olivier Mooij Teun Kloppenburg Keanu Trevisan Victor McLean Philip Timmerman Jip Willems Ilyas Zeriouhi Mano Jongmans Focko van Berckelaer

O11-2 o o o o o o o o o o

Taen van Nispen tot Sevenaer Tristan de Bruijn Mees Dierkes Pieter Keller Kamran Verhagen Wysze Boxman Lucas Jacobs Mart Nijgh Josbert Keller Philip Nijgh

O11-3 o o o o o o o o o o o

Dirk Buma Lars Schoemaker Quinten Furnée Anthony de Bruijn Amit de Graaff Jelmer van den Bremer Mas Kolthof Florian Lagro Daan van Beusekom Pieter Furnée Jaap Derk Buma

O11-4 o Julius van der Goes o Victor Neering o Renas Kaplan o Olivier Veldhuizen o Sebastiaan Sprong o Wieger Schuitema o Floris Hament o Joep Wittekamp o Vincent Neering O11-5 o Arnaud van der Wyck o Olivier Huigen

o o o o o o o o o

Sjoerd Piek Daan de Bruijn Julius Koorn Huub van Nispen tot Sevenaer Ole Peeters Bastiaan Coolen Nout Ofner Philip de Bruijn Maurits Huigen

O11-6 o o o o o o o o o o o

Konstantinos Pantelakis Floris Basters Jelle Kooloos Bram Koesen Romeijn Cornelis Boet van Huijstee Olivier Dirks Victor Sjouke Olivier van Oostrum Theo Koesen Richard Kooloos

O11-7 o o o o o o o o o o

Sander Terpstra Bas Wamsteker Max Daneshian Olivier Muntinga Vince Versloot Christopher Pennings Quinten Olgers Sebas Cajko Thomas Sas Alexander Cajko

O12-1 o o o o o o o o o o o o o

Guy Wijsmuller Jurriaan Trojan Koen Lugard Marinus te Paske Thomas Douwsma Wiebe Frank Olly Vrolijk Daan Nagtegaal Banner Thorburn Michiel van der Steenhoven Kwint Visser Julius Jakobs Brian Joseph

O12-2 o o o o o o o o o o

Hugo de Vries Gijs Apers Steijn Keizer Thymo Martina Finn Schaefer Ties Roodenburg Koen Huijben Dave van Gisbergen Wessel Farwerck Malik Breitbach

o Stan van Gisbergen o Jeroen Huijben

O12-3 o o o o o o o o o o o o o o o

Felix Naudin ten Cate Bram Brekhof Maximilian Grabietz Tijn Born Vincent van Boven Julian Cornelis Jonah Deloo Olivier Wigman Olivier van Winden Klaas Werksma Mats d’Hondt Joost Verberg Mylo van Loenen Bas Born Wouter van Winden

O12-4 o o o o o o

Tom Engelen Nicolás Koopman Lars Drabbe Felix Leijten Robert Lyppens Roelant Lyppens

O13-1 o o o o o o o o o o o o

Diego de Steur Sieb Delissen Jacopo Lorenzetti Otto van Meeuwen Bixant Tjiptawardana Dante van Berckelaer Rik Hulshof Flo Rinke de Wit Alexander Mouw Casper Mclean Ids Maaskant Robin Havik

O13-2 o Willem Swinkels o Guido Engelenburg o Jan Lemstra o Wouter van der Meer o Olivier Meesman o Thomas Moerman o Cas Schoots o Merijn Vermeire o Casper van Wijngaarden o Dirk Eisma o Lieuwe Esser o Abe Jongebreur o Coen Krikke o Milo Esser o Marco Esser

O13-5 o o o o o o o o o o o

Dean Akeroyd Rutger Meerman Thomas du Pont Willem Potjer Solal Zaragoza Luca Jordans Vincent Kramers Gijs Helfrich Joao Desouza Tobias Slootweg Christiaan Potjer

O15-1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Sebo Hammer Sybe Bromberg Lodewijk Dekker Maarten Evers Jamy Gorter Boris de Haan Benjamin Marey Oscar McLean Thomas Philips Gijs Pols Floyd van Riel Tobias Robbers Evert Jan Beers Erik Bello Rawaz Rashid Paul Bromberg

O15-2 o o o o o o o o o o o o

Syto Diepenbroek Tijn Baltus Barend Donkersloot David Douwsma Jochem van Hoek Thomas Janssen Abel van de Pas Tom Robert Kaylash Shankar Caspar Strobos Keimpe Veeman Quinten Jakobs

O15-3 o o o o o o o o o o o o o o

Witte van Berckelaer Benjamin Bish Evert Diepenbroek Seppe IJzermans Mauk de Kroes Pepijn van Leeuwen Kai Moerenhout Jan Mout Robert Schuijff Casper Taams Mees van Tielraden Justin Trijzelaar Luc Zumpolle Richard Moerenhout

77


Spaaroverzicht HVV

O15-4 o Chris Hammer o Sebastiaan Bakkali o Tibor Deutekom o Alex Donkersloot o Bas van Gellicum o Stijn Keller o Jip Louwerse o Fabian Stiebing o Robert Strobos o Tijn Tazelaar o Senoît Tjiptawardana o Arthur Veenhuijzen o Gijs Vorst o Midas van Winden

O15-5 o o o o o o o o o o o o o o

Douwe Loots Philip Abeln Hugo van Hasselt Friso van Hessen Melle van Hoorn Floris Kaastra Mick Maphar Jip van Peursem Jort Philipse Olivier van der Putten Valentijn Timmermans Dean Woesthoff Riemer Zuidema Raoul Maphar

O15-8 o o o o o o o o o o o o o o o

Daan Poelenjee Nicolaas van Aerssen Abel Deloo Constantijn Foks Benjamin Haanappel Frits Kempeneers Floris van Leeuwen Adriaan van Pallandt Victor van Pallandt Joris van der Putten Sander Quarles van Ufford Sten Smits Pepijn Loggers Jean-Pierre Kempeneers Dré van Leeuwen

O17-1 o o o o o o o o o o o

Michael Brongers Felipe Bello Lucas Braxhoofden Alex Burghouwt Teun Dicke Boris Gorlee Faisel Kocaman Okke Korteweg Bas Mouw Joost van Praag Robbert van der Ven

78

o o o o

Wouter Vrijmoet Juriaan van Wijngaarden Cees Hendriks Philip van Wijngaarden

O17-2 o o o o o o o o o o o o o o o

Koen Thompson Friso van Aken Alex Baudoin Aucke von Brucken Fock Marijn van Eck Daan Eversdijk Thom van Gisbergen Julius Graswinckel Max Hagemann Jaas Maaskant Jort Moens Ole de Mooij Joris Keller Manuel Pengel Virin Mewa

O17-3 o Jens Bouwsma o Loet van Ettinger o Tobias Eversdijk o Dirk Geertman o Berend van Hessen o Stijn IJzelenberg o Cédric Kurstjens o Oliver van der Meulen o Simon van der Ree o Maurits Revis o Hidde Sjollema o Boris Slootweg o Simeon Vos o Job de Vries o Ole Wilde o Mick van Ettinger

O17-4 o o o o o o o o o o o o o o o

Friso Reijtenbagh Fabio Allous Matteo Duroy Max Hennion Jean Felix Melono Thomas Mossaz Ellis Murray Dirk Nagtegaal Boris Pinkse Felipe Sanders Philip Stuurman Willem Verbeek Floris van Wijngaarden Philip Wijsmuller Erik Reijtenbagh

O17-6 o Philippe Kranendonk o Beerten Boeve o Emile Bol

o o o o o o o o o o o o

Lucas van Eck Tim Helfrich Stijn Koesen Boele Kronenberg Joep Louwerse Finn van Marle Baptiste Meier Sem Philips Tjerk Rijkens Sip Vorst Timo Wettstein Gert Jan Boeve

O19-1 o o o o o o o o o o o o

Karan Kalloe Max van Grimbergen Nils Burghouwt Oscar van Baar Keefer Vermeulen Leonard Reuchlin Thijn von Brucken Fock Jan-Wieger Overdijk Romeo Beusker Bastiaan Kurstjens Mathijs Sanders Teije Nolen

O19-4 o o o o o o o o o o o o o o

Rutger Busser Pepijn Kessler Lucas Kranendonk Jelle du Manoir Coen Marey Diederik Ploem Peter Ramondt Florian Thewissen Sam Tse Stijn Verbeek Alexander Zillikens Joep Huskens Stephan Kranendonk Gijs Verbeek

HVV 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Azar Ghennem Tim Nagtegaal Jaap Akerboom Ernest Janssen Frederick Mansell Bryan Hoogland Flip Tideman Kevin van den Broek Diederik Janssen Hidde Overdijk Jesper Fennema Chongyi Tjin-Asjoe Luuk Coenraadts Dante van der Heijden Edmund Vriesde Steven Faber G.A. baron van Lawick

o Aad Buitendijk o Ronald Kres

Vet B o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Gonzalo Bouter Ronald Kres Theo de Natris Jan van Dongen Harry Tels Edwin Bak Toon van Ginkel Frans van den Berg Jelle van den Berg Hugo van der Mark Bernard Grol Uruel Wernars Arnout van Lawick Kees Lina Gijs Sciarone Maurits de Lange Freek Seegers Constant van Nispen Rik Beeker Jan Willem Meerwaldt

Teamplaatjes

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

HVV 09-4 HVV 09-6 HVV 09-9 HVV 010-1 HVV 010-5 HVV 010-7 HVV 011-1 HVV 011-4 HVV 011-6 HVV 011-7 HVV 012-2 HVV 013-1 HVV 013-2 HVV 015-1 HVV 015-4 HVV 015-5 HVV 015-8 HVV 017-1 HVV 017-3 HVV 017-4 HVV 1 HVV Veteranen B


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Theresiastraat 145 2593 AG Den Haag Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

HVV  

HVV Verzamelalbum

HVV  

HVV Verzamelalbum

Advertisement