Page 1

HOCKEYPLAATJES VERZAMELALBUM 2017-2018

, Fotograaf: Kay in t Veen

Jumbo, Bleiswijk, Dorpsstraat 39


Curry zoals die in AziĂŤ smaakt. Probeer eens een andere smaak!

Combineer met

Glutenvrij


Beste spaarder van HV Bleiswijk,

Met dit album heb je een echt collector’s item in handen én het album is bovendien een mooie herinnering aan je tijd bij HV Bleiswijk, waarin je later nog eens terug kunt kijken om te zien met wie je toen in een team gesport hebt. Het was voor de coördinatoren van de club een enorme klus om alle spelers en begeleiders op de foto te krijgen met de juiste namen erbij. We willen dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. De actie start op 31 januari 2018 en eindigt op 27 maart 2018. In de actieperiode ontvang je bij Jumbo Bleiswijk bij iedere €15,00 aan boodschappen een setje met daarin 7 plaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Deze setjes waarmee je extra plaatjes kunt scoren maken we o.a. bekend via onze Facebookpagina: www.facebook.com/ jumbobleiswijk Als afsluiting van de actie zal er ook nog een ruilbeurs georganiseerd worden om iedereen in de gelegenheid te stellen zijn of haar verzamelalbum compleet te maken. Datum en plaats hiervan wordt t.z.t. via onze Facebookpagina en via de vereniging kenbaar gemaakt. Vraag je familie, vrienden, buren en kennissen om je te helpen sparen. Op deze wijze wordt het een groot feest waar iedereen aan mee doet!

Beste speler, ouder of fan van Hockeyvereniging Bleiswijk, Voor jullie ligt een prachtig verzamelalbum. Heerlijk om in te bladeren en hoe mooi is het om alle hockeyplaatjes te mogen sparen van alle teams. Je eigen team, Heren 1, Dames 1, het G-hockeyteam, alle teams staan erin. En terecht; samen vormen we met zijn allen onze vereniging. Een groeiende, enthousiaste vereniging die bestaat dankzij alle leden en vrijwilligers die HVB gezond en draaiende houden. Dankzij jullie kunnen we in het weekend genieten van de wedstrijden, in het veld of langs het veld. Dankzij jullie kunnen we samen genieten van onze eigen HVB-EK Clubtribune, van het HVB Landentoernooi en zorgen we ervoor dat bijna 100 kinderen een geweldige clinic krijgen van HC Laren MB1. Het zijn mooie voorbeelden die laten zien waar we voor staan. Een vereniging voor en door elkaar, waar iedereen welkom is en waar plezier en respect kenmerkend zijn. Een vereniging die de afgelopen vijf jaar is gegroeid van 350 leden naar meer dan 500 enthousiaste leden en een vereniging die de komende jaren meer en meer zal investeren in zowel hockey- als maatschappelijke activiteiten. We zijn er voor elkaar, zowel binnen onze vereniging als daarbuiten. Namens het bestuur wens ik iedereen een prachtig seizoen toe met spannende, sportieve wedstrijden. Ik wens jullie enorm veel plezier met het sparen van alle hockeyplaatjes. En, heb jij je album als eerst vol? Laat het me weten; voor jou ligt er dan een speciale verrassing klaar! Met sportieve groet, Wolter Manders voorzitter@hvbleiswijk.nl

Voorzitter

Met trots presenteer ik het prachtige verzamelalbum van HV Bleiswijk. Welke sporter droomt er nou niet van om zichzelf op een eigen plaatje te hebben en alle teamgenoten en andere clubleden te kunnen sparen?

Ik wens je heel veel spaarplezier toe! Succes! Tom Dame Jumbo Bleiswijk

Wolter Manders

Jumbo, Bleiswijk, Dorpsstraat 39

3


HOCKEYVERENIGING

BLEISWIJK HOE HET ALLEMAAL BEGON In mei 1974 stonden Hans de Bakker en Hans Pieters aan de basis van wat wij nu kennen als Hockeyvereniging Bleiswijk. Beide koesterden de wens om in Bleiswijk een hockeyvereniging op te richten. Aan de hand van een gemeentelijke enquête en een advertentie op 5 juni 1975 werden uitnodigingen verstuurd naar tachtig mensen. Hiervan kwamen veertig hockeyliefhebbers naar de oprichtingsvergadering op 12 juni 1975 in de kantine van de toenmalige omnivereniging Weidevogels. Zowel de jeugd als de senioren speelden in deze tijd alleen op zondag hockey, omdat er op zaterdag werd gekorfbald. Het tenue voor de dames bestond uit een bruine rok en een wit shirt met oranje strepen, de heren hielden het op witte broeken met witte shirts erboven. HET OUDE KNUSSE KNOLLENVELDJE Na een jaar week de hockeyafdeling uit naar de accommodatie van Soccer Boys aan de Sportlaan, ook wel “het oude knusse knollenveldje” genoemd. Het clubhuis was een vochtige, door verf bijeengehouden, hele gezellige houten keet en het veld kon vanuit de slaapkamer van een nabij-wonend lid gekeurd worden. Op 30 september 1976 ontstond de “echte” club onder de naam Hockeyvereniging Bleiswijk en met de oude clubkleuren bruin/ blauw (bruine rok/broek met blauw shirt).

Eind jaren zeventig speelt Heren 1 in witte broek en wit shirt. HOCKEYVELDEN In haar achtste bestaansjaar (1984) kreeg Hockeyvereniging Bleiswijk haar eerste kunstgrasveld. Na de eerste vernieuwing van dit veld en aanleg van een nieuw trainings/ miniveld, had Hockeyvereniging Bleiswijk twee kunstgrasvelden tot haar beschikking. Deze velden werden op feestelijke wijze tijdens het familietoernooi van 22 augustus 1999 geopend door de wethouder. Het aantal leden van de vereniging groeide ondertussen door en er ontstond ruimtegebrek op de velden. In 2008 werd het trainingsveld vervangen door een heus semi-waterveld. De eerste bal op het nieuwe veld, veld 2, werd 4

geslagen door wethouder Boedhoe. Onder belangstelling van vele leden en fans opende hij op deze wijze het nieuwe veld tijdens het familietoernooi. Na het HVB Landentoernooi in juni 2016 ging de schop in de grond van het 1e veld wat er al maar liefst 17 jaar lag. Hoog tijd voor vernieuwing en dat werd gelijk grondig aangepakt. Het oude zandkunstgrasveld werd omgebouwd tot een semi-waterveld met LEDverlichting. Het nieuwe veld werd hiermee weer het échte hoofdveld van de vereniging. Het eigen semi-waterveld werd officieel geopend met het 40-jarig bestaan van HVB en werd omgedoopt tot ‘Havecon’ -veld.

SPORTPARK MERENVELD Na vier seizoenen moest de vereniging wijken voor de bouw van sporthal Rijneveen en streek zij neer op haar huidige locatie; sportpark Merenveld. Begin november 1979 ging de eerste paal de grond in van het nieuwe clubhuis en op 23 augustus 1980 werd het clubhuis feestelijk geopend. Met veel zweet, doch geen tranen, door veel leden afgeschilderd, ingericht en verfraaid. In dat seizoen (1979-1980) werd de vereniging tevens volwaardig lid van de K.N.H.B.


UITBREIDING CLUBHUIS De vereniging bleef in al die jaren maar doorgroeien. Het clubhuis dat eerst “gezellig knus” was, werd gewoonweg “te krap”. Vooral op de zaterdagen en bij slecht weer was het erg druk. De ouders en andere toeschouwers stonden dan als haringen in de spreekwoordelijke ton. Daarom werd het clubhuis in 2011 uitgebreid. De centrale ruimte werd twee keer zo groot, er kwam een vergaderkamer en ook de keuken werd volledig vernieuwd. Buiten werden ook verbeteringen doorgevoerd. Er werd een verlicht fietspad aangelegd dat naar de fietsenstalling loopt, waardoor de leden niet meer over het donkere schelpenpad hoefden dat buiten de accommodatie langsliep. In plaats van het smalle bruggetje over het slootje werd een nieuwe hoofdingang aangelegd aan de Merenweg.

EEN VERENIGING VOOR IEDEREEN Hockeyvereniging Bleiswijk is in ruim 40 jaar tijd uitgegroeid tot een hockeyvereniging waar iedereen op een leuke en veilige manier kan (leren) hockeyen. We zijn nog altijd een gezellige vereniging met een dorpskarakter, waar de mensen elkaar vaak kennen. En al is het niet van naam, dan is het wel van gezicht. We zijn vooral een brede vereniging. Kinderen kunnen bij ons sporten vanaf hun vijfde jaar. Bij ons is iedereen welkom, ook kinderen en jongeren met een beperking. Ons G-hockeyteam is misschien wel het meest enthousiaste team, het plezier straalt er vanaf. Dat we een vereniging zijn voor iedereen wil niet zeggen dat het ons alleen om de gezelligheid gaat. Óók binnen recreatief hockey is het leuk om goed te presteren en om het beste uit jezelf en je team te halen. De afgelopen jaren is veel

tijd en geld geïnvesteerd in de kwaliteit van de trainingen en in de doorstroom van onze jeugd naar de senioren toe. Dit seizoen, 2017-2018, mogen we maar liefst 2 nieuwe seniorenteams (Dames 1 en Dames 2) begroeten en speelt het groeiende Trimhockeyteam alweer voor het 2e seizoen haar competitie. VERDER GROEIEN We verwachten dat wij ook in de toekomst nog verder zullen groeien. Met de nieuwbouwwijken in Bleiswijk, de toestroom van leden uit Bergschenhoek en de doorstroom naar de senioren lijkt een ledenaantal van 600 wel haalbaar. Maar we focussen ons niet zozeer op het maar blijven groeien in aantallen leden (kwantiteit), maar willen juist ook groeien in kwaliteit. Natuurlijk blijven we allereerst investeren in onze teams, onze leden en onze accommodatie, maar we zullen in de toekomst zeker ook investeren in onze maatschappelijke groei als vereniging. Een vereniging waar iedereen welkom is, jong en oud, voor leden met of zonder beperking en een vereniging die open staat voor haar omgeving en samen met partners en sponsoren het beste uit zichzelf haalt. Boven alles hopen we natuurlijk dat de mensen met plezier naar HVB blijven komen om hier te hockeyen, om elkaar te ontmoeten en om te genieten. Laten we de mooie vereniging blijven die we al die jaren zijn! Het bestuur van Hockeyvereniging Bleiswijk

5


G-Hockeyers

G-Hockeyers

Charlotte van der Molen

6

Milou van Rutten

G-Hockeyers

Frederique Kort

Anouk van der Meer

Coach G-Hockeyers

Maaike Lek

G-Hockeyers

Marlies Kraaijenbrink

G-Hockeyers

G-Hockeyers

Amber Koudstaal

Felien Kleerebezem

G-Hockeyers

Benthe Jelsma

G-Hockeyers

G-Hockeyers

Esmee Hollestelle

G-Hockeyers

Lisa Hertog

G-Hockeyers

G-Hockeyers

Angelina Bogovac

TEAMSPONSOR

G-Hockeyers

G-Hockeyers

HV Bleiswijk

Willemijn Wassenaar

Lex Koudstaal


Funhockey

Tess Janssen

Funhockey

Funhockey

Funhockey

HV Bleiswijk

Bo Storre

Mette-Mijs Verweij

7


F Benjamins

F Benjamins

Ezri van Leeuwen

8

Isa van Meggelen

Esmee Koolhaas

F Benjamins

Isa Heuver

F Benjamins

Steffi Doorduin

F Benjamins

F Benjamins

Micky Dammers

F Benjamins

Yfke van der Blom

F Benjamins

F Benjamins

Sofie van Baaren

F Benjamins

F Benjamins

HV Bleiswijk

Laura Molenberg

Stan Pellegrom


F Benjamins

F Benjamins

Lizz Steentjes

Beau Storre

F Benjamins

Mette van Rijn

Tycho Schulp

F Benjamins

Jolie Schorel

F Benjamins

StĂŠphanie ter Schegget

F Benjamins

F Benjamins

Floor Roeloffs

F Benjamins

F Benjamins

F Benjamins

Kathelijne van Rijn

Elisabeth Tuijl

Simon van Veen

9


JM3F3

Olivier van Vliet

10

Fabienne Voet

JM3F3

Benjamin Tuijl

Coach JM3F3

Fleur Smittenaar

Coach JM3F3

Thijs Ruiter

JM3F3

JM3F3

Mattias Noorloos

Robine Buchner

JM3F3

Iza van den Berg

JM3F3

JM3F3

Jasmijn Baars

JM3F3

JM3F3

JM3F3

HV Bleiswijk

Esther Olierook

Teije Smittenaar


M3F1

M3F1

Karlijn Schendstok

12

Karlijn Schmitz

Josien van Ravesteijn

Coach M3F1

Puck Overmars

M3F1

Willemein Meijer

M3F1

M3F1

Elin Kraaijenbos

M3F1

Josefine van den Heuvel

M3F1

M3F1

Naomi Gabry

M3F1

M3F1

HV Bleiswijk

Feline de Vreede

RenĂŠ Schendstok


M3F2

Babet Scholten

Aranka Westerman

M3F2

Jacky Breugem

Elin Monster

Coach M3F2

Daphne Manuel

Coach M3F2

Linn van der Goes

M3F2

M3F2

Feline Fransen

Anastasia Bogovac

M3F2

M3F2

M3F2

Loes Blom

M3F2

M3F2

M3F2

HV Bleiswijk

Marène Scholten

Rob Manuel

13


J6E2

Thijn Hoekstra

14

Marcus Wiekamp

J6E2

Maarten Groen

Coach J6E2

Sjoerd van Dolder

Coach J6E2

Daan Backer

J6E2

J6E2

Thijs van Aalderen

J6E2

J6E2

J6E2

HV Bleiswijk

Maarten Backer

Wilco van Dolder


HOCKEY EXPERIENCE

JaWa Sport Schiedam Jan Evertsenweg 36, 3115 JA Schiedam 010 427 0106 | info@jawasport.nl


M6E4

HV Bleiswijk

M6E4

Fleur Spaan

16

Jolie Verbakel

Lisa Mostard

Coach M6E4

Demi de Jong

Coach M6E4

Isis van der Gugten

M6E4

M6E4

Núria Costa

M6E4

Eva Boer

M6E4

M6E4

Veere de Beer

M6E4

M6E4

TEAMSPONSOR

Karolijn Dulfer

Peter de Beer


M6E5

M6E5

M6E5

HV Bleiswijk

Belle Verweij

Floor van Vloten

M6E5

Miek Brouwer

Faith Storre

Coach M6E5

Evi Schorel

Coach M6E5

Rosalie Kruijt

M6E5

M6E5

Amber Kouwenhoven

M6E5

M6E5

M6E5

Evy Berkhof

Martijn Kruijt

Cat Brouwer

17


M6E6

HV Bleiswijk

M6E6

Phaedra van Tuinen

18

Julliëtte van Vlijmen

Britt Peters

Coach M6E6

Lisa Pellegrom

Coach M6E6

Elise Kolvers

M6E6

M6E6

Fréderique Corten

M6E6

Tara Bakx

M6E6

M6E6

Zoë van Adrichem

M6E6

M6E6

TEAMSPONSOR

Charles van Vlijmen

Sandra Corten-Elshout


M6E7

M6E7

M6E7

HV Bleiswijk

Sofie van der Wel

Guusje Zwiers

M6E7

Julia van Dijk

Marlies Visser

Coach M6E7

Kiki Paasman

Coach M6E7

Carolien van Lier

M6E7

M6E7

Jiya Lachmon

M6E7

M6E7

M6E7

Babette Bresser

Bram Zwiers

Ronald van der Wel

19


J8E1

Ruben van Veen

20

Quint van Vliet

J8E1

Jasper Oldenburg

Coach J8E1

Hidde van den Kieboom

Coach J8E1

Lucas van den Kieboom

J8E1

J8E1

Luc Hillen

Mika van Donge

J8E1

Cay-Lucas van Dijk

J8E1

J8E1

Gido van Buren

J8E1

J8E1

J8E1

HV Bleiswijk

Maarten van den Kieboom

Dennis Vliet


Speel met PinPin

en leer van alles over geld

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app In de app maak je kennis met PinPin: een augmented reality pinguïn die je altijd en overal tevoorschijn kunt toveren. Je kunt er mee spelen, maar PinPin heeft natuurlijk ook genoeg aandacht en zorg nodig. PinPin weet veel op het gebied van euro’s en pegels en samen leren jullie van alles over omgaan met geld. Daarnaast helpt PinPin je ook met sparen voor iets dat jij graag wilt hebben. Met PinPin spelen?

Download Rabo PinPin samen met je ouders in de app stores. www.rabobank.nl/pinpin


M8E1

HV Bleiswijk

Fleur de Vries

22

Puck van der Windt

M8E1 M8E1

Roos de Graaf

Anouk Post

Coach M8E1

Rhodé Koolhaas

Coach M8E1

Anouk Huiszoon

M8E1

M8E1

Bente de Haas

Myrte Eland

M8E1

Fenne Boltjes

M8E1

M8E1

Sophie Bezemer

M8E1

M8E1

M8E1

TEAMSPONSOR

Isabel Boltjes

Marit Koolhaas


M8E2

Amelie Spitholt

Minoes in ‘t Veen

M8E2 M8E2

Kaithlyn de Goeijen

Linde Schulp

Coach M8E2

Aniek Schendstok

M8E2

Nienke de Jong

M8E2

M8E2

Leila Hennings

Henke Yaye Diop

M8E2

Lotte Blom

M8E2

M8E2

Sophie van den Berg

M8E2

M8E2

M8E2

HV Bleiswijk

Eva van Vliet

Karen van der Poel

23


M8E3

M8E3

Mark Monster

M8E3

Noa van IJperen

Marinde Sattler

Coach M8E3

Nienke Pfundt

Coach M8E3

M8E3

Rosalie de Vreede

24

Isabel Mulder

Coach M8E3

Maren Monster

Sona Hadbavna

M8E3

Jordan Foster

M8E3

M8E3

Guusje Dukker

M8E3

Tess Duijnisveld

M8E3

M8E3

Jasmijn van Baaren

M8E3

M8E3

HV Bleiswijk

Marjon van IJperen

Neeltje van den Aker


Lekker eten begint bij de With De With, keurslager

Stompetorenkaas Boerenkaas Vers gebrande noten Gedroogde vruchten Balsamico Pasta

Buitenlandse kaas Rauwe noten Olijfolie Wijn Bonbons Relatiegeschenken

www.kaazaak.nl | Dorpsstraat 67 | 2665 BH Bleiswijk | 010-5248215

BEDANKT AL HAAR SPONSOREN


JD1

26

JD1

Ilja Verschoor

Coach JD1

Tom Schwengle

Coach JD1

Sem Vijverberg

Olivier Kruysifix

JD1

JD1

Bjรถrn Kelder

Tom Overmars

JD1

JD1

Robert Mooij

Job Verschoor

Luc de Gruijl

Mart van der Horst

JD1

JD1

Rik Hoofs

TEAMSPONSOR

JD1

Casper van der Gaag

JD1

JD1

Luuk Backer

JD1

JD1

JD1

HV Bleiswijk

Filip Verschoor

Arthur van der Horst


JD2

Bjørn Westerman

Sebastiaan Wooning

JD2 JD2

Alexander Joon

Max Storre

Coach JD2

Joost de Rijcke

Coach JD2

Ids Overmars

JD2

JD2

Jort Kennepohl

Mathijs van Bockel

Mike Hulst

JD2

Michon de Graaff

JD2

JD2

Mees van der Gaag

Mathijs Blom

JD2

JD2

JD2

Ersi Albesi

JD2

JD2

TEAMSPONSOR

JD2

HV Bleiswijk

Jan Hulst

Martijn Joon

27


TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

MD1

HV Bleiswijk

HARRY VAN DEN BRINK

Trio schildersbedrijf

Emma van Vliet

28

Meijke van Vloten

MD1

C OA C H I N G

MD1 MD1

Loek Laukens

Julia Vis

Coach MD1

Phileine Sattler

Coach MD1

Nikky de Ruiter

MD1

MD1

Isa Löke

&

Femke Fidder

Lieke van Helden

MD1

Myrthe Groot

MD1

MD1

Sophie Groenenberg

Fabiënne van den Brink

MD1

Sanne Beckmann

MD1

MD1

Sanne van As

MD1

MD1

MD1

TRAINING

Harry van den Brink

Denise de Rijcke


MD2

Eva de Vries

Ravza Yavuz

MD2 MD2

Tessa Klinge

Karlijn Slings

Coach MD2

Charlotte van Rijn

Coach MD2

Jayda Pelkman

MD2

MD2

Feline van Nuland

Luna Heeg

Puk Kasbergen

MD2

Tika Kasbergen

MD2

MD2

Puk Jansen

Nienke Eilander

MD2

MD2

MD2

Julia de Beer

MD2

MD2

MD2

HV Bleiswijk

Romy van der Burg

Martin van Nuland

29


MD3

Amber Noa van der Wel

30

Lara Winninghof

MD3 MD3

Flora van der Meer

Danique van Vlijmen

Coach MD3

Laura Steijaert

Coach MD3

Lotte de Slegte

MD3

MD3

Myrthe Robbemont

Emma Laban

MD3

Britt Kouwenhoven

MD3

MD3

Luna Kleiboer

Lotte de Hoog

MD3

Shannon Foster

MD3

MD3

Megan Dammes

MD3

MD3

MD3

HV Bleiswijk

Hendrik Dammes

Hans de Hoog


MD4

Sofie Veldhuis

Iris Wiekamp

MD4 MD4

Tessa van der Kooij

Laura Schwengle

Coach MD4

Daniëlle Poelman

Coach MD4

Demi Nieuwlaat

MD4

MD4

Joëlla Kranendonk

Annelotte Fransen

Jessica Ketting

MD4

Jente Hoekstra

MD4

MD4

Danysha van Herpen

Dewi van Es

MD4

MD4

MD4

Frederique van der Eik

MD4

MD4

TEAMSPONSOR

MD4

HV Bleiswijk

Claire Fransen

Maureen van der Eik

31


MC1

HV Bleiswijk

MC1

TEAMSPONSOR

Renée Hommes

32

Renske Hordijk

MC1

Floor van der Goes

MC1

Lisanne Eilander

MC1

Luna Costa

MC1

MC1

Finette van den Brink

MC1

MC1

MC1

Maud Bos

Sammy van der Hulst

Joy Jacobs


MC1

Justin Hommes

MC1

Fabiënne Spitholt

Coach MC1

MC1

Jennifer in’t Veen

Muriël ter Schegget

Coach MC1

Sanne Remerie

Coach MC1

Xamayra Pelkman

MC1

MC1

MC1

Paloma Joon

Marc Pelkman

Jan Leo Remerie

33


MC2

HV Bleiswijk

TEAMSPONSOR

MC2

Laura de Jong

34

Sanne Karst

Fay de Jong

MC2

Julie Fransen

MC2

Fenna van Buren

MC2

MC2

Nova Biesheuvel

MC2

Nienke Berkelaar

MC2

MC2

Fleur Aschman

MC2

MC2

TEAMSPONSOR

Sofie Kerkhof

Kimani Pinas


MC2

TEAMSPONSOR

Merel Hoebee

MC2

Quinty Verbakel

Coach MC2

MC2

Kyra Verhoef

Senna Smits

Coach MC2

Tes de Slegte

Coach MC2

Romy van Reeuwijk

MC2

MC2

MC2

Marit Post

Jeroen de Slegte

Chantal Smits Schouten

35


MC3

MC3

Bente van Oeveren

36

Fenna Stolk

MC3

Noa Kraaijenbos

Daphne Moerman

Coach MC3

Juliette Manuel

MC3

Sam Laukens

MC3

MC3

Bibi Lans

Sophie de Jong

MC3

Ezra van den Houten

MC3

MC3

Saskia Fidder

MC3

Maud Duijnisveld

MC3

MC3

Pascale Breugem

TEAMSPONSOR

MC3

MC3

HV Bleiswijk

Myrthe Terlouw

Tommas Manders


MC4

TEAMSPONSOR

MC4

HV Bleiswijk

Mayke Rozendaal

Maud Torn

MC4 MC4

Carlijn Hordijk

Lieke Oostdijk

Coach MC4

Sarah Maasland

MC4

Jule Koster

MC4

MC4

Isabella Kennepohl

Karlijn Helder

MC4

Emma Dixon

MC4

MC4

Fatou Yade Diop

MC4

MC4

MC4

Lisa Berkelaar

Noa van der Wel

Arthur Hordijk

37


JB1

Alexander Grozdic

38

Roel de Haan

JB1

Milo Dammers

JB1

Jason Cheung

JB1

Darian Bosch

JB1

JB1

Siem van Bennekom

JB1

JB1

JB1

HV Bleiswijk

Job Hoofs

Derk Janssen


Kas Vogels

Bas van Nieuwamerongen

Coach JB1

JB1

Karsten Overvoorde

Olivier Kruijt

Coach JB1

Bram van Koppen

JB1

JB1

JB1

JB1 JB1

Wessel Kerkhof

Edwin Hoofs

Harry van den Brink

39


MB1

HV Bleiswijk

MB1

TEAMSPONSOR

Charlotte van Hall

40

Julie Kruijt

MB1

Sophie ter Haar

MB1

Myrthe van Denderen

MB1

Zoë Biesheuvel

MB1

MB1

Lisa Beckmann

MB1

MB1

MB1

Cynthia Ammerlaan

Donna van Laviere

Anne Poos


MB1

Inti Scholten

Eva van Vliet

MB1

Linda Rรถell

Coach MB1

Morgan Robinson

Coach MB1

Lisa Rijnbeek

MB1

MB1

Kiki de Rijcke

MB1

MB1

MB1

Nadia Rhawgi

Yannic van Willigen

Leonard van Vliet

41


TEAMSPONSOR

MB2

HV Bleiswijk

Mila Vogels

42

Esther de Vries

MB2 MB2 MB2

Danisha Pelkman

Floor Timmerman

Coach MB2

Eveline Schweers

Coach MB2

Sam Roeloffs

MB2

MB2

Jill Putman

Lieke van den Kieboom

Emma Oepkes

MB2

Isabelle van Nuland

MB2

MB2

Elle Luijbregts

Susanne Kelder

MB2

Julliette Bode

MB2

MB2

Mai-Linh Berris

MB2

MB2

MB2

www.sodapop.nl

John Kelder

Patricia van den Kieboom


MB3

MB3

HV Bleiswijk

Juliette van der Putten

Allison Spiering

MB3 MB3

Isa Kern

Teddy Olierhoek

Coach MB3

Floor Oldenburg

MB3

Maud Meijer

MB3

MB3

Pebbles van Krieken

Sjoureney Gomes

MB3

Quincy van Eeuwijk

MB3

MB3

Lois van Dijk

MB3

MB3

MB3

Madelief Beukers

Yara van der Zwan

Frans Kern

43


MA1

HV Bleiswijk

TEAMSPONSOR

MA1

www.sodapop.nl

Juliette de Groot

44

Eva Klompé

MA1

Nina Gorsira

MA1

Marlies van Dijk

MA1

Maud van den Bosch

MA1

MA1

Sophie van den Boogaart

MA1

MA1

MA1

Valerie Bode

Britt van der Knaap

Lindsey Neeleman


MA1

Anne van Straalen

Floor Vermeer

MA1

Floortje Sitskoorn

Coach MA1

Jette Scholtes

MA1

Chiara Pelkman

MA1

MA1

Sharelle Overvoorde

MA1

MA1

MA1

Sanne van Nuland

Charlotte de Vroed

Leo Pelkman

45


Dames Jong 1 HV Bleiswijk

Dames Jong 1

Britt de Kleijn

46

Tessa de Kleijn

Aisa Hooplot

Dames Jong 1

Roos Heydeman

Dames Jong 1

Sanne van Dijk

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Bente Broekhuijsen

Dames Jong 1

Feey Breugem

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Luca Blankestijn

Dames Jong 1

Dames Jong 1

TEAMSPONSOR

Nathalie Kok

Kimberley Neeleman


Dames Jong 1

Dames Jong 1

Rebecca Woning

Laura Wouters

Dames Jong 1

Klavertje van Rooy

Tyra Wiertz

Coach Dames Jong 1

Noa Vogels

Coach Dames Jong 1

Nikita van Velde

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Naomi Scheer

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Nona Oppier

Stefan Bes

Erwin de Kleijn

47


Heren 1

HV Bleiswijk

Heren 1

TEAMSPONSOR

Roel Harkema

48

David Knook

Heren 1

Lucas van Ede

Heren 1

Kris Dik

Heren 1

Lars van Denderen

Heren 1

Heren 1

Jay Cornelisse

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Kes van den Boogaard

Niels van Lith

Tommas Manders


Heren 1

Koen Schweers

Tristan Versnel

Heren 1

Thijs Revelman

Coach Heren 1

Nick Otter

Heren 1

Koen Oepkes

Heren 1

Heren 1

Martijn Oepkes

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Bram van Manen

Yannic van Willigen

Bob Roos

49


Dames 1 HV Bleiswijk

TEAMSPONSOR

Verbouwen?

Gooi eens een balletje op bij

Dames 1

Britt Janssen

50

Leonie van der Klugt

Imke van der Horst

Dames 1

Merel Hoebee

Dames 1

Josine van Geffen

Dames 1

Dames 1

Romy van der Burg

Dames 1

Isabel Boltjes

Dames 1

Dames 1

Denise de Bakker

Dames 1

Dames 1

montages

Eline Kok

Lizet Kuitert


Dames 1

Dames 1

Harry van den Brink

Dames 1

CĂŠrine Touber

Manager Dames 1

Dames 1

Iris de Vos

Britt Oskamp

Martine de Ruiter

Coach Dames 1

Denise de Rijcke

Coach Dames 1

Eva Revelman

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Kim Laukens

Robert de Ruiter

Sabrina van der Burg

51


TEAMPLAATJES

Funhockey

Funhockey

JM3F3

JM3F3

M3F1

M3F2

M3F1

M3F2

F Benjamins

52

JM3F3

F Benjamins

F Benjamins

G-Hockeyers

M3F1

Funhockey

G-Hockeyers

G-Hockeyers

HV Bleiswijk

M3F2


J6E2

M6E4

M6E4

M6E5

M6E6

M6E6

J8E1

J8E1

M6E7

M6E7

M6E6

M6E5

M6E5

M6E7

M6E4

J6E2

J6E2

J8E1

53


TEAMPLAATJES HV Bleiswijk

M8E1

M8E1

M8E1

M8E3

M8E2

JD2

JD1

JD2

54

M8E3

JD1

JD1

M8E3

M8E2

M8E2

JD2


MD1

MD1

MD1

MD2

MD3

MD3

MC1

MD4

MC1

MD4

MD4

MD3

MD2

MD2

MC1

55


TEAMPLAATJES HV Bleiswijk

MC3

MC2

MC3

MC2

MC3

MC2

MC4

MC4

MC4

MB1

JB1

56

MB1

JB1

JB1

MB1


MB3

MB2

MB3

MB2

MB3

MA1

MA1

MB2

MA1

Heren 1

Dames Jong 1

Heren 1

Dames Jong 1

Dames Jong 1

Heren 1

57


TEAMPLAATJES HV Bleiswijk

Dames 1

Dames 1 Heren veteranen B Trimteam

Trimteam

Dames Veteranen A

58

Heren veteranen B

Dames Veteranen A

Dames Veteranen A

Heren veteranen A

Heren veteranen B

Heren veteranen A

Heren veteranen A

Dames 1

Trimteam


Nog vlotter winkelen met de Jumbo Zelfscan in onze nieuwe winkel! Nu in

Bleiswijk aan de Dorpsstraat 39

Jumbo, Bleiswijk, Dorpsstraat 39


SPAAROVERZICHT HV Bleiswijk

VOORZITTER

o Wolter Manders

G-HOCKEYERS

o Angelina Bogovac o Lisa Hertog o Esmee Hollestelle o Benthe Jelsma o Felien Kleerebezem o Frederique Kort o Amber Koudstaal o Marlies Kraaijenbrink o Maaike Lek o Anouk van der Meer o Charlotte van der Molen o Milou van Rutten o Willemijn Wassenaar o Lex Koudstaal

FUNHOCKEY

o Tess Janssen o Bo Storre o Mette-Mijs Verweij

F BENJAMINS

o Sofie van Baaren o Yfke van der Blom o Micky Dammers o Steffi Doorduin o Isa Heuver o Esmee Koolhaas o Ezri van Leeuwen o Isa van Meggelen o Laura Molenberg o Stan Pellegrom o Kathelijne van Rijn o Mette van Rijn o Floor Roeloffs o Stéphanie ter Schegget o Jolie Schorel o Tycho Schulp o Lizz Steentjes o Beau Storre o Elisabeth Tuijl o Simon van Veen

JM3F3

M3F2

J8E1

J6E2

M8E1

o Loes Blom o Anastasia Bogovac o Jacky Breugem o Feline Fransen o Linn van der Goes o Daphne Manuel o Elin Monster o Babet Scholten o Aranka Westerman o Marène Scholten o Rob Manuel o Thijs van Aalderen o Daan Backer o Sjoerd van Dolder o Maarten Groen o Thijn Hoekstra o Marcus Wiekamp o Maarten Backer o Wilco van Dolder

M6E4

o Veere de Beer o Eva Boer o Núria Costa o Isis van der Gugten o Demi de Jong o Lisa Mostard o Fleur Spaan o Jolie Verbakel o Karolijn Dulfer o Peter de Beer

M6E5

o Evy Berkhof o Miek Brouwer o Amber Kouwenhoven o Rosalie Kruijt o Evi Schorel o Faith Storre o Belle Verweij o Floor van Vloten o Martijn Kruijt o Cat Brouwer

o Jasmijn Baars o Iza van den Berg o Robine Buchner o Mattias Noorloos o Thijs Ruiter o Fleur Smittenaar o Benjamin Tuijl o Olivier van Vliet o Fabienne Voet o Esther Olierook o Teije Smittenaar

M6E6

M3F1

M6E7

o Naomi Gabry o Josefine van den Heuvel o Elin Kraaijenbos o Willemein Meijer o Puck Overmars o Josien van Ravesteijn o Karlijn Schendstok o Karlijn Schmitz o Feline de Vreede o René Schendstok

60

o Zoë van Adrichem o Tara Bakx o Fréderique Corten o Elise Kolvers o Lisa Pellegrom o Britt Peters o Phaedra van Tuinen o Julliëtte van Vlijmen o Charles van Vlijmen o Sandra Corten-Elshout o Babette Bresser o Julia van Dijk o Jiya Lachmon o Carolien van Lier o Kiki Paasman o Marlies Visser o Sofie van der Wel o Guusje Zwiers o Bram Zwiers o Ronald van der Wel

o Gido van Buren o Cay-Lucas van Dijk o Mika van Donge o Luc Hillen o Lucas van den Kieboom o Hidde van den Kieboom o Jasper Oldenburg o Ruben van Veen o Quint van Vliet o Maarten van den Kieboom o Dennis Vliet o Sophie Bezemer o Fenne Boltjes o Myrte Eland o Roos de Graaf o Bente de Haas o Anouk Huiszoon o Rhodé Koolhaas o Anouk Post o Fleur de Vries o Puck van der Windt o Isabel Boltjes o Marit Koolhaas

M8E2

o Sophie van den Berg o Lotte Blom o Henke Yaye Diop o Kaithlyn de Goeijen o Leila Hennings o Nienke de Jong o Aniek Schendstok o Linde Schulp o Amelie Spitholt o Minoes in ‘t Veen o Eva van Vliet o Karen van der Poel

M8E3

o Jasmijn van Baaren o Tess Duijnisveld o Guusje Dukker o Jordan Foster o Sona Hadbavna o Noa van IJperen o Maren Monster o Isabel Mulder o Nienke Pfundt o Marinde Sattler o Rosalie de Vreede o Mark Monster o Marjon van IJperen o Neeltje van den Aker

JD1

o Luuk Backer o Casper van der Gaag o Luc de Gruijl o Rik Hoofs o Mart van der Horst o Björn Kelder o Olivier Kruysifix o Robert Mooij o Tom Overmars o Tom Schwengle o Ilja Verschoor o Job Verschoor o Sem Vijverberg o Filip Verschoor o Arthur van der Horst

JD2

o Ersi Albesi o Mathijs Blom o Mathijs van Bockel o Mees van der Gaag o Michon de Graaff o Mike Hulst o Alexander Joon o Jort Kennepohl o Ids Overmars o Joost de Rijcke o Max Storre o Bjørn Westerman o Sebastiaan Wooning o Jan Hulst o Martijn Joon

MD1

o Sanne van As o Sanne Beckmann o Fabiënne van den Brink o Femke Fidder o Sophie Groenenberg o Myrthe Groot o Lieke van Helden o Loek Laukens o Isa Löke o Nikky de Ruiter o Phileine Sattler o Julia Vis o Emma van Vliet o Meijke van Vloten o Harry van den Brink o Denise de Rijcke

MD2

o Julia de Beer o Nienke Eilander o Luna Heeg o Puk Jansen o Tika Kasbergen o Puk Kasbergen o Tessa Klinge o Feline van Nuland o Jayda Pelkman o Charlotte van Rijn o Karlijn Slings o Eva de Vries o Ravza Yavuz o Romy van der Burg o Martin van Nuland

MD3

o Megan Dammes o Shannon Foster o Lotte de Hoog o Luna Kleiboer o Britt Kouwenhoven o Emma Laban o Flora van der Meer o Myrthe Robbemont o Lotte de Slegte o Laura Steijaert o Danique van Vlijmen o Amber Noa van der Wel o Lara Winninghof o Hendrik Dammes o Hans de Hoog


MD4

o Frederique van der Eik o Dewi van Es o Annelotte Fransen o Danysha van Herpen o Jente Hoekstra o Jessica Ketting o Tessa van der Kooij o Joëlla Kranendonk o Demi Nieuwlaat o Daniëlle Poelman o Laura Schwengle o Sofie Veldhuis o Iris Wiekamp o Claire Fransen o Maureen van der Eik

MC1

o Maud Bos o Finette van den Brink o Luna Costa o Lisanne Eilander o Floor van der Goes o Renée Hommes o Renske Hordijk o Sammy van der Hulst o Joy Jacobs o Paloma Joon o Xamayra Pelkman o Sanne Remerie o Muriël ter Schegget o Fabiënne Spitholt o Jennifer in’t Veen o Justin Hommes o Marc Pelkman o Jan Leo Remerie

MC2

o Fleur Aschman o Nienke Berkelaar o Nova Biesheuvel o Fenna van Buren o Julie Fransen o Fay de Jong o Laura de Jong o Sanne Karst o Sofie Kerkhof o Kimani Pinas o Marit Post o Romy van Reeuwijk o Tes de Slegte o Senna Smits o Quinty Verbakel o Kyra Verhoef o Merel Hoebee o Jeroen de Slegte o Chantal Smits Schouten

MC3

o Pascale Breugem o Maud Duijnisveld o Saskia Fidder o Ezra van den Houten o Sophie de Jong o Noa Kraaijenbos o Bibi Lans o Sam Laukens o Juliette Manuel o Daphne Moerman o Bente van Oeveren o Fenna Stolk o Myrthe Terlouw o Tommas Manders

MC4

MB3

JB1

MA1

o Lisa Berkelaar o Fatou Yade Diop o Emma Dixon o Karlijn Helder o Carlijn Hordijk o Isabella Kennepohl o Jule Koster o Sarah Maasland o Lieke Oostdijk o Mayke Rozendaal o Maud Torn o Noa van der Wel o Arthur Hordijk o Siem van Bennekom o Darian Bosch o Jason Cheung o Milo Dammers o Alexander Grozdic o Roel de Haan o Job Hoofs o Derk Janssen o Wessel Kerkhof o Bram van Koppen o Olivier Kruijt o Bas van Nieuwamerongen o Karsten Overvoorde o Kas Vogels o Edwin Hoofs o Harry van den Brink

MB1

o Cynthia Ammerlaan o Lisa Beckmann o Zoë Biesheuvel o Myrthe van Denderen o Sophie ter Haar o Charlotte van Hall o Julie Kruijt o Donna van Laviere o Anne Poos o Nadia Rhawgi o Kiki de Rijcke o Lisa Rijnbeek o Morgan Robinson o Linda Röell o Inti Scholten o Eva van Vliet o Yannic van Willigen o Leonard van Vliet

MB2

o Mai-Linh Berris o Julliette Bode o Susanne Kelder o Lieke van den Kieboom o Elle Luijbregts o Isabelle van Nuland o Emma Oepkes o Danisha Pelkman o Jill Putman o Sam Roeloffs o Eveline Schweers o Floor Timmerman o Mila Vogels o Esther de Vries o John Kelder o Patricia van den Kieboom

o Madelief Beukers o Lois van Dijk o Quincy van Eeuwijk o Sjoureney Gomes o Isa Kern o Pebbles van Krieken o Maud Meijer o Floor Oldenburg o Teddy Olierhoek o Juliette van der Putten o Allison Spiering o Yara van der Zwan o Frans Kern o Valerie Bode o Sophie van den Boogaart o Maud van den Bosch o Marlies van Dijk o Nina Gorsira o Juliette de Groot o Eva Klompé o Britt van der Knaap o Lindsey Neeleman o Sanne van Nuland o Sharelle Overvoorde o Chiara Pelkman o Jette Scholtes o Floortje Sitskoorn o Anne van Straalen o Floor Vermeer o Charlotte de Vroed o Leo Pelkman

DAMES 1

o Denise de Bakker o Isabel Boltjes o Romy van der Burg o Josine van Geffen o Merel Hoebee o Imke van der Horst o Britt Janssen o Leonie van der Klugt o Eline Kok o Lizet Kuitert o Kim Laukens o Britt Oskamp o Eva Revelman o Denise de Rijcke o Martine de Ruiter o Cérine Touber o Iris de Vos o Harry van den Brink o Robert de Ruiter o Sabrina van der Burg

DAMES JONG 1

o Luca Blankestijn o Feey Breugem o Bente Broekhuijsen o Sanne van Dijk o Roos Heydeman o Aisa Hooplot o Britt de Kleijn o Tessa de Kleijn o Nathalie Kok o Kimberley Neeleman o Nona Oppier o Klavertje van Rooy o Naomi Scheer o Nikita van Velde o Noa Vogels o Tyra Wiertz o Rebecca Woning o Laura Wouters o Stefan Bes o Erwin de Kleijn

HEREN 1

o Kes van den Boogaard o Jay Cornelisse o Lars van Denderen o Kris Dik o Lucas van Ede o Roel Harkema o David Knook o Niels van Lith o Tommas Manders o Bram van Manen o Martijn Oepkes o Koen Oepkes o Nick Otter o Thijs Revelman o Koen Schweers o Tristan Versnel o Yannic van Willigen o Bob Roos

61


Online bestellen Even ophalen Klaar!

Download de Jumbo app of ga naar


Nieuw: AndrĂŠlon Biotin Strength.

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.


Welkom bij Jumbo Bleiswijk Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 12:00 - 18:00 uur

Jumbo Bleiswijk Jumbo, Bleiswijk, Dorpsstraat 39

HV Bleiswijk  

HV Bleiswijk Verzamelalbum

HV Bleiswijk  

HV Bleiswijk Verzamelalbum

Advertisement