Page 1

HOCKEYPLAATJES VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2017-2018

Jumbo Buitenhof, Vrijheidslaan 1, Delft Jumbo In de Hoven, Troelstralaan 11, Delft Jumbo Zuidpoort, Bastiaansplein 135, Delft Jumbo Tanthof, Dasstraat 9, Delft

HU

DI

TO


Curry zoals die in AziĂŤ smaakt. Probeer eens een andere smaak!

Combineer met

Glutenvrij


Beste hockeyers uit Delft,

HU

Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een uniek collector’s item: Het sportplaatjesverzamelalbum! Hoe leuk is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje? Vanaf nu kun je je eigen team sparen, maar ook de andere teams van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan jouw tijd bij jouw vereniging in handen. Altijd leuk om aan familie en vrienden te laten zien of later in terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van woensdag 3 januari t/m dinsdag 27 februari 2018 bij iedere besteding van €15,- aan boodschappen bij de 4 Jumbo’s in Delft een setje sportplaatjes van jouw club naar keuze. Bovendien ontvang je bij geselecteerde actieproducten een extra gratis setje. Deze actieproducten vind je in de winkel op de speciale sportplaatjesstelling. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. We zijn er trots op om jullie vereniging te mogen ondersteunen. We weten zeker dat het een succesvolle actie wordt. Alle 4 de Delftse Jumbo’s zijn lokaal betrokken en willen graag een positieve bijdrage leveren aan de sportgemeenschap in Delft. Vergeet niet al jullie familie, vrienden, buren en kennissen te vragen mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet. Via onze Facebook-pagina’s houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s, de ruilmiddag en de actieproducten waar je extra plaatjes bij kunt scoren.

DI

TO

BESTE HUDITO’ER, Voor je ligt een uniek boek: het allereerste Hudito plaatjesboek! De plakplaatjes kennen een lange traditie: al vele jaren kun je plakplaatjes verzamelen van bekende voetballers die meedoen aan het WK of de spelers van de Nederlandse competitie. Als kind probeerde ik ieder boek koortsachtig snel vol te krijgen. Als hockeyer van Hudito voelde ik mij verbonden met de Nederlandse voetbalhelden en kende alle clubs en spelers van naam. In het hockey bestaat er helaas geen traditie van plakplaatjes; laat staan dat je de helden van je eigen club bij elkaar kunt verzamelen. Met veel trots bieden wij je als Hudito en Jumbo, nu de kans dat wel te doen! Hudito is een prachtige club met heel veel leden. In dit boek verzamel je de plakplaatjes van alle jeugdteams, G-teams en Dames en Heren 1. Het zal een hele kluif zijn om het boek vol te krijgen en wie weet kun je na de training nog even de laatste dubbele plaatjes wisselen. Natuurlijk ben je vooral op zoek naar het plaatje van jezelf, maar hoe geweldig zou het zijn als jij als eerste van je team je hele team en daarna de club compleet hebt! De komende weken krijg je bij alle Jumbo’s in Delft de plaatjes wanneer je boodschappen doet. Vraag bij de kassa naar de pakjes als je afrekent. Het Nederlands voetbalelftal heeft het WK dan wel niet gehaald, via deze actie hopen we die leegte in te vullen. Spaar nu voor al jouw Hudito helden en heldinnen en zorg dat je dit uniek boek zo snel mogelijk vol hebt! Wij danken de Jumbo voor deze mooie actie.

Met een Huditogroet, Wessel Pil Voorzitter Hudito

We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je snel te zien in de winkel en op de ruilbeurs! Lia van den Berg, Jumbo Delft, Troelstralaan Hans van Leeuwen, Jumbo Delft, Tanthof Jeroen de Bruin, Jumbo Delft, Buitenhof

Voorzitter

Johan Schippers, Jumbo Delft, Bastiaansplein

Wessel Pil

Jumbo Buitenhof, Vrijheidslaan 1, Delft Jumbo In de Hoven, Troelstralaan 11, Delft Jumbo Zuidpoort, Bastiaansplein 135, Delft Jumbo Tanthof, Dasstraat 9, Delft

3


HUDITO

Hudito is de beste en gezelligste familiehockeyclub van Delft. Dat vinden we zelf in elk geval. Wie in een weekend bij ons rondloopt ziet het gelijk; opa’s en oma’s langs de lijn, fanatieke (jongste) jeugdspelers op de velden, ouders die coachen, aanmoedigen of achter de bar staan, senioren en veteranen die een mooie pot spelen en na de wedstrijd genieten van de gezelligheid. Door de week zie je de spelers die keihard trainen, plezier hebben met hun vrienden en lachen met hun vriendinnen. Je ziet de G-hockeyers het beste van zichzelf geven en zich uitleven op het veld en de trimhockeyers die lekker ballen. Kortom, een club voor iedereen, een club met prachtige voorzieningen, en een club die bruist van actie en gezelligheid.

Hudito historie Hudito heeft momenteel zo’n 1300 leden. De club begon in 1929, als eerste hockeyclub van Delft, met 35 leden. Bij het eerste lustrum in 1934 had de vereniging 165 leden en werd Heren I ongeslagen kampioen. Na de oorlog verhuisde Hudito naar de van der Dussenweg en groeide uit tot een vereniging met een ledenbestand van 250. Hudito bleef groeien en verhuisde daarom in 1975 naar het huidige complex aan de Rotterdamseweg, met 6 grasvelden. Echt gras. In 1986 kreeg Hudito een eerste kunstgrasveld, dat was toen heel bijzonder. Inmiddels kunnen de nieuwere leden zich niet meer voorstellen dat er ooit op echt gras gehockeyed werd.

G-hockey Ongeveer 25 jaar geleden werd bij Hudito het G-hockey opgericht. Wij waren daarmee één van de eerste verenigingen in Nederland. Tegenwoordig hockeyen 50 kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking op Hudito. Zij zijn onderdeel van de club en draaien mee met alle onderdelen van de vereniging. Zij komen wekelijks trainen en spelen in de G-competitie onder het motto: gewoon waar het gewoon kan en speciaal waar het speciaal moet. Het G-hockeyteam 1 speelt landelijk en veel G-hockeyteams doen mee aan landelijke toernooien. Het G-hockey is een belangrijke maatschappelijke pijler van Hudito, mogelijk gemaakt door een groep bevlogen mensen. In augustus 2017 deden en maar liefst zes spelers van Hudito mee aan het EuroPara Hockeychampionship 2017 in Amstelveen. Dit evenement werd door de hockeybond als side-event naast het EK hockey georganiseerd. Er deden twee Nederlandse teams mee en de spelers van Holland 2 zijn Europees kampioen geworden.

Meer dan een gewone hockeyclub Hudito is op maatschappelijk gebied zeer actief en wil voor (de inwoners van) Delft meer zijn dan alleen een gewone hockeyclub. Maatschappelijke betrokkenheid zit in het DNA van de vereniging. Zo werken we samen met het Mondriaan in Delft. Van deze MBO school komen leerlingen bij ons hun stage uitvoeren voor de richting Sport en Bewegen. En er is samenwerking met t Kraaienest, een school voor zeer moeilijk lerenden tot 20 jaar. Leerlingen komen doordeweeks werkervaring opdoen bij Hudito in onderhoud van het complex. En sinds 2011 is Plukkebol actief op het sportcomplex als sportieve naschoolse opvang. In een aangepaste ruimte op de begane grond worden dagelijks 40 kinderen (in 2 groepen) opgevangen . Cateringbedrijf Mieters is sinds enkele jaren actief bij Hudito. Zij maken gebruik van de keukenfaciliteiten van Hudito. Als start-up is dit voor het cateringbedrijf een uitkomst en voor Hudito interessant voor de hapjes in het weekend. 4

Gewoon

waar het gewoon kan en speciaal waar het speciaal moet.


Maatschappelijk betrokken is ook duurzaam

Sponsoring

Naast de groei en het verder ontwikkelen van de maatschappelijke betrokkenheid, is ook duurzaamheid van de accommodatie belangrijk voor Hudito. Gelukkig beseffen alle leden dat het belangrijk is om zuinig te zijn op ons mooie complex. Daarnaast doen we van alles om ook zuinig te zijn op het milieu: we hebben flink wat zonnepanelen op het dak, scheiden afval, proberen zo min mogelijk water te gebruiken en we tuinieren zonder gif. Ook is er flink geïnvesteerd om de veldverlichting duurzamer te maken met energiezuinige led verlichting.

Hudito is een club met ambities. Om die te kunnen verwezenlijken zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk. De leden van Hudito’s Sponsorcommissie vormen een traît d’union tussen club en bedrijfsleven. Maar sponsoring is geen eenzijdige zaak. Tegenover de bijdrage van de sponsor staat publiciteit, naamsbekendheid en de mogelijkheid nieuwe contacten te leggen. In dit mooie plaatjesboek, bijvoorbeeld, hebben we een hoop van onze trouwe sponsoren een mooie plek kunnen aanbieden. In de praktijk is gebleken dat hockey bij uitstek een sport is die voor veel ondernemingen interessante commerciële contacten oplevert. Dat geldt ontegenzeggelijk voor de succesvolle Business Club van Hudito. Daarnaast zijn er vele adverteerders op de schermen in het clubhuis, vele kledingsponsors en een groot aantal bedrijven die een reclamebord langs een veld of een banner op de website hebben geplaatst.

Vrijwilligers Om dit allemaal te organiseren en Hudito draaiende te houden kan de club gelukkig een beroep doen op de vele vrijwilligers onder de leden én de ouders. Een sportclub kan tegenwoordig niet meer functioneren zonder de inzet van heel veel enthousiaste leden. Van alle (nieuwe) leden en ouders van jeugdleden verwachten we een bijdrage aan dit vrijwilligerswerk, waaraan vaak bijzonder veel plezier wordt beleefd. Er zijn heel veel leuke commissies; de barcommissie, de PR commissie, de sponsorcommissie, de jeugdcommissie, om er maar een paar te noemen, waar je leuk en nuttig werk kunt doen. Van alle ouders en leden wordt verwacht dat zij af en toe een bardienst ‘draaien’. Elk team (behalve de allerjongste) moet een flink aantal scheidsrechters leveren, die door Hudito worden opgeleid. Maar ook voor trainingen, coaching, toernooien en ad hoc ondersteuning voor bijvoorbeeld dit leuke plaatjesboek dat u nu leest, doen wij een beroep op leden en ouders.

Club van 100 Sinds een aantal jaar kent Hudito een Club van 100. De Club van 100 doet aankopen voor de club die niet uit de algemene middelen betaald kunnen worden. Voorbeelden zijn o.a. het elektronische scorebord, de beamer, de video camera t.b.v. wedstrijdanalyses en het ballenkanon. Toen de club van 100 startte waren er 100 mensen die de club een warm hart toedragen die allemaal 100 gulden per jaar stortten. Na de invoering van de euro is dat 50 euro geworden. Men hoeft geen lid van de vereniging te zijn om Hudito te steunen via de Club van 100.

5


HU

DI

Dames 1

TO

Dames 1

Hudito

Dames 1

Marleen Vroman

Eveline Kersloot

Dames 1

Daiva Ponsen

Tessa Rietema

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Karen Thomson

6

Dames 1

Doris van Opstal

Fleur Brabander

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Mies Veeger

Jolien de Bakker

Bianca Huiskens


Dames 1 Dames 1

Dames 1

Lisa Kater

Jikke Hoppstein

EsmĂŠe Terwindt

Coach Dames 1

HU

DI

TO

Hudito

Coach Dames 1

Dames 1

Dames 1

Amber van der Voorn

Emma Lucas

Marc Knigge

7


HU

DI

Heren 1

TO

Heren 1

Mathijs Stelwagen

Heren 1

Heren 1

Quinten van Eys

8

Ties ten Bosch

Anne de Schepper

Heren 1

Biem Wibbens

Noud Wijtenburg

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Maarten Husen

Heren 1

Heren 1

Hudito

Max van der Kroon

Lars Verboom


Heren 1

Heren 1

Staffan Hengst

Coen van Leeuwe

Owen Mclaughlin

Coach Heren 1

HU

DI

TO

Hudito

Coach Heren 1

Kevin Ancher

Thomas Hester

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Pepijn Versteeg

Eelko van Roon

9


HU

DI

Meisjes F1

TO

Lisa Schenke

10

Eveline van Schie

Meisjes F1

Roos de Wit

Meisjes F1

Milou Kroon

Meisjes F1

Meisjes F1

Juul Meinema

Meisjes F1

Meisjes F1

Meisjes F1

Hudito

Emilie van der Jagt

Annick Terstegge


Meisjes F2

HU

DI

TO

Yente Vellekoop

Mirthe Verhoeven

Eline Jacobs

Meisjes F2

Keet Dijkman

Meisjes F2

Meisjes F2

Meisjes F2

Pippa van Thiel De Vries

Meisjes F2

Meisjes F2

Meisjes F2

Hudito

Isa Moledo Belo

Lily Monkhorst

11


HU

DI

Meisjes F3

TO

Floor Wieland

12

Josefien Marsman

Sofie Schouten

Meisjes F3

Alicia Klappe

Meisjes F3

Meisjes F3

Meisjes F3

Julia Noordzij

Meisjes F3

Meisjes F3

Meisjes F3

Hudito

Stella Braakhuis

Isabelle Overdevest


Meisjes E1

HU

DI

TO

Keira Vissenberg

Meisjes E1

Madelief de Boer

Meisjes E1

Cato Hafkamp

Meisjes E1

Benthe Weitenberg

Meisjes E1

Meisjes E1

Meisjes E1

Hudito

Nanne de Joode

Pleun van Cappellen

Philine van den Broek

Meisjes E1

Meisjes E1

Meisjes E1

Meisjes E1

Isa de Haan

Fleur Wilpshaar

Florine van Melis

13


HU

DI

Meisjes E2

TO

Meisjes E2

Jasmijn Anderluh

14

Hedwig Borkens

Klaar Pakkert

Meisjes E2

Renske de Groot

Meisjes E2

Elin van Waarden

Meisjes E2

Meisjes E2

Lou Morien

Meisjes E2

Isabelle Beauchamp

Meisjes E2

Meisjes E2

Fleur Meeder

Meisjes E2

Meisjes E2

Hudito

Janne van der Horst

AmĂŠlie Stolk


Meisjes E3

HU

DI

TO

Marije Smid

Rouaa Saadaoui

Fere Dijkman

Meisjes E3

Amber van Heijningen

Meisjes E3

Meisjes E3

Meisjes E3

Renee Reijenga

Meisjes E3

Meisjes E3

Meisjes E3

Hudito

Myrte van Hoven

Merlijn van den Berg

15


HU

DI

Meisjes E4

TO

Meisjes E4

Hudito

Sophie Van Haaster

16

Charlie Heijink

Meisjes E4

Daisy Naaktgeboren

Meisjes E4

Ilsa de Meester

Meisjes E4

Jale Bekenes

Meisjes E4

Meisjes E4

Nora Suyker

Meisjes E4

Meisjes E4

Meisjes E4

Saar Van Oosten

Saar Eendebak

Thura Bosker


Meisjes E5

HU

DI

TO

Meisjes E5

Hudito

Elena Spierings

Jillian van Kampen

Meisjes E5

Fenne Reverdink

Meisjes E5

Pien Hage

Meisjes E5

Florentine Smit

Meisjes E5

Meisjes E5

Valerie Kleinhans

Meisjes E5

Meisjes E5

Meisjes E5

Emma Buhling

Julia Lรถhe

Camila Morales Gaytan

17


HU

DI

Meisjes E6

TO

Meisjes E6

Meisjes E6

Hudito

Jill van Mierlo

Meisjes D1

Jil Eradus

18

Lotte Schavemaker

Meisjes D1

Bente Vermeer

Meisjes D1

Meisjes D1

Arwen Vissenberg

Meisjes D1

Meisjes D1

Eline Kohlmann

Bo Eradus

Fleur van den Akker


Meisjes D1

HU

DI

TO

Meisjes D1

Hudito

Meisjes D1

Dinah van Gerrevink

Meisjes D1

Meisjes D1

Dieke Muller

Lora de Meester

Isabella Elderson

Mare Baljon

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Louisa Bruins

Sophie Aukema

Pippa Chadwick

19


HU

DI

Meisjes D2

TO

Meisjes D2

Amber Eijckelhoff

20

Evie Trip

Meisjes D2

Fenne Huizer

Junah van Dijk

Meisjes D2

Valerie Immerzeel

Meisjes D2

Sara van Lede

Meisjes D2

Meisjes D2

Linsey Mebius

Minke Hoekstra

Meisjes D2

Lisanne Ooms

Meisjes D2

Meisjes D2

Felieke Meisenbacher

Meisjes D2

Dominique Jonkman

Meisjes D2

Meisjes D2

Floortje van Wijngaarden

Meisjes D2

Meisjes D2

Hudito

Kiki de Ruiter

Christel Schneider


Meisjes D3

HU

DI

TO

Meisjes D3

Hudito

Rosie Campbell

Kiki Claassen

Meisjes D3 Meisjes D3

Mathilde Zoon

Eline Boot

Meisjes D3

Imke Witte

Meisjes D3

Liselot Vermeer

Meisjes D3

Meisjes D3

Bente Terpstra

Sophie Molenaar

Meisjes D3

Bobbie Bell

Meisjes D3

Meisjes D3

Betsy Marneweck

Meisjes D3

Meisjes D3

Meisjes D3

Alexandra Kruijt

Isis Brugts

Mila van Lijf

21


HU

DI

Meisjes D4

TO

Meisjes D4

Hudito

Meisjes D4

Jacky Beijer

Meisjes D4

Baukje Reijsenbach

Meisjes D4

Meisjes D4

Julie Voorman

Philine Delmeer

22

Evi Jonkman


Meisjes D4

Meisjes D4

Charlotte Verdonck

Meisjes D4

Anneloes Mans

Meisjes D4

Meisjes D4

Doortje Bollen

Noa Eichelsheim

Noa van Heyningen

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

Aurelie Spierings

India Naaktgeboren

Esmee Wong

23


HU

DI

Meisjes D5

TO

Meisjes D5

Yara Houben

24

Linde Labordus

Meisjes D5

Lotte Kohlmann

Meisjes D5

Meisjes D5

Minka de Wit

Meisjes D5

Meisjes D5

Hudito

Isabel Koornneef

Emma Blijleven


Kimberley Viergever

Isa Wu

Lara van der Sleen

Meisjes D5

Merel Kleinhans

Meisjes D5

Meisjes D5

Floor Olink

Meisjes D5

Meisjes D5

Meisjes D5

Meisjes D5 Meisjes D5

Noa Kroon

Evy Wu

Nova Sonneveld

25


HU

DI

Meisjes C1

TO

Puk van den Bemt

26

Mila Rosch

Meisjes C1 Meisjes C1

Tessa de Vree

Fien Hafkamp

Meisjes C1

Lynn Reijchard

Meisjes C1

Maud Reijchard

Meisjes C1

Meisjes C1

Marijn Brouwers

Amber Vermeer

Meisjes C1

Frederique Overbeek

Meisjes C1

Meisjes C1

Katrien van Trigt

Jessica Schildmeijer

Meisjes C1

Sophie Twisk

Meisjes C1

Meisjes C1

Inge Ackerstaff

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Hudito

Sterre Pakkert

Madelief de Ruiter


HU

DI

Meisjes C2

TO

Isabelle Croes

28

Lisa Klijn

Meisjes C2

Carlijn Voorwinde

Meisjes C2

Floor Stoffels

Meisjes C2

Annabel Zelisse

Meisjes C2

Meisjes C2

Lotte Tamsma

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

Hudito

Yvette van Trigt

Isa Guttenberg


Thoma Bollen

Isabelle Ortt

Sabrine Postel

Meisjes C2

Solange de Jonge

Meisjes C2

Meisjes C2

Marit Wevers

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2 Meisjes C2

Loes Baart de la Faille

Wiesje van Toledo

Sterre van der Stok

29


HU

DI

Meisjes C3

TO

Reanne Smaal

30

Maque Pfeiffer

Meisjes C3 Meisjes C3

Nouska van Strien

Lotte Backelandt

Meisjes C3

Misha Heijink

Meisjes C3

Lisanne de Haan

Meisjes C3

Meisjes C3

Esmee Rijnbeek

Isabelle Franse

Meisjes C3

Jente Huisman

Meisjes C3

Meisjes C3

Aafke den Otter

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

Hudito

Lindsay Verwer

Saskia Schellinkhout


Meisjes C4

HU

DI

TO

Meisjes C4

Meisjes C4

Hudito

Melanie Koelewijn

Bobbi Bergakker

Meisjes C4 Meisjes C4

Jinte Muller

ZoĂŤ Baart De La Faille

Meisjes C4

Sophie van Voorthuizen

Meisjes C4

Inez Coleman

Meisjes C4

Meisjes C4

Sophie Muller

Norah Stegehuis

Cato Janssen

Meisjes C4

Jasmijn Mulder

Meisjes C4

Meisjes C4

Kyra Fase

Meisjes C4

Meisjes C4

Meisjes C4

Anouck de Klerk

Anne Buhling

Tosca Vrolijk

31


HU

DI

Meisjes C5

TO

Luna Westenberg

32

Sophie Lamens

Meisjes C5

Eva Wishaupt

Meisjes C5

Milou Lim

Meisjes C5

Meisjes C5

Levy de Wit

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5

Hudito

Maud Bakker

Lieke Meijer


Specialist in ventilatie en luchtbehandeling

Knobby’s Knobby’s huiswerkbegeleiding huiswerkbegeleiding Problemen met plannen? Problemen met plannen? Geen idee hóe je de lesstof moet leren? Geen idee hóe je de lesstof moet leren? Geen plezier ininhet Geen plezier hetmaken makenen enleren lerenvan vanjeje

Bij Knobby’s huiswerkbegeleiding leer je hoe je moet Bij Knobby’s huiswerkbegeleiding leer je hoe je moet plannen en hoe leren gecombineerd wordt met fun! Na plannen en hoe leren gecombineerd wordt met fun! Na iedere 45 minuten wordt er gezamenlijk pauze gehouden iedere 45 minuten wordt er gezamenlijk pauze gehouden van een kwartier en is er ruimte om te poolen op de nieuwe van een kwartier en is er ruimte om te poolen op de nieuwe pooltafel, tafeltennis te spelen, potje te bowlen op de Wii of pooltafel, tafeltennis te spelen, potje te bowlen op de Wii of gewoon relaxen op de bank op je telefoon. gewoon relaxen op de bank op je telefoon. Verschillende methodieken worden toegepast in het leren Verschillende methodieken worden toegepast in het leren van jouw jouw huiswerk huiswerkwaardoor waardoorleren lerenniet nietalleen alleen leuker wordt, van leuker wordt,

toch lagere cijfers toch lagere cijfersdan danverwacht? verwacht?

beloond wordt wordtmet metgoede goedecijfers! cijfers! beloond

Léren leren Léren leren Heb jij: Heb jij:

huiswerk, omdat huiswerk, omdatjejetelefoon telefoonbelangrijker belangrijkeris? is? Veel tijd gestoken Veel tijd gestokenininjejetoetsen, toetsen,maar maarhaal haalje je

ff

knobbys.nl knobbys.nl

maar ook ook een eenstuk stukeenvoudiger. eenvoudiger.Straks Straksweet weet hoe moet maar je je hoe je je moet leren en en hoe hoejejegoed goedmoet moetplannen, plannen,waardoor waardoor jouw werk leren jouw werk

ii

knobbysdelft knobbysdelft

Oude OudeDelft Delft207, 207, 2611 2611HD HDDelft Delft T:T:06-43083400 06-43083400 www.knobbys.nl www.knobbys.nl mathieu@knobbys.nl mathieu@knobbys.nl


HU

DI

Meisjes B1

TO

Meisjes B1

Hudito

Meisjes B1

Frederike Hoefakker

Mabel Foster

34

Nynke Weitenberg

Meisjes B1

Floor de Ridder

Meisjes B1

Luna Zoutenbier

Meisjes B1

Lotte de Graaff

Meisjes B1

Meisjes B1

Fien Ellerbroek

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Merel Twisk

Hanneke van Poppel

Hanna Bruins


Meisjes B2

HU

DI

TO

Meisjes B2

Meisjes B2

Hudito

Mijke Kapsenberg

Meisjes B2

Meisjes B2

Maud Foster

Alyscha Horsten

Floor Wind

Meisjes B2

Jona Meijer

Hilde Schildmeijer

Meisjes B2

JuliĂŤtte Lenssen

Meisjes B2

Lotte Wams

Meisjes B2

Meisjes B2

Roos van Wijngaarden

Meisjes B2

Meisjes B2

Meisjes B2

Julia Lauf

Sofie Terpstra

Belle Jongen

35


HU

DI

Meisjes B3

TO

Meisjes B3

Jitske van der Lelij

36

Aukje Rothfusz

Meisjes B3

Isa Lindeijer

Sara Steenhard

Meisjes B3

Isabelle Koops

Meisjes B3

Adinda Linthorst

Meisjes B3

Meisjes B3

Natasja Aits

Aukje van Lieshout

Meisjes B3

Sophie Righolt

Meisjes B3

Meisjes B3

Nienke Ickenroth

Meisjes B3

Gayle Reijchard

Meisjes B3

Meisjes B3

Lily Bartels

Meisjes B3

Meisjes B3

Hudito

Ilse Ederveen

Emma Vaderloos


Meisjes B4

HU

DI

TO

Meisjes B4

Meisjes B4

Hudito

Lizhen Meeuwissen

Dayenca Postel

Meisjes B4

Mirjam Fase

Luka Diederen

Meisjes B4

Lucille Guda

Meisjes B4

Eeke Bijker

Meisjes B4

Meisjes B4

Fien Hereijgers

Meisjes B4

Meisjes B4

Meisjes B4

Britt Bakker

Diede Eland

Blanca Blaauw

37


Spelenderwijs leren over geld

Samen met Rabo PinPin

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app Op latere leeftijd zullen kinderen zelf digitaal hun bankzaken moeten regelen, maar op jonge leeftijd komen ze ook al veel in aanraking met geld. Ze krijgen zakgeld, een beloning voor een mooi rapport of doen een heitje voor een karweitje. Kinderen die op jonge leeftijd met geld om leren gaan, plukken daar in de toekomst de vruchten van. Met Rabo PinPin leren kinderen spelenderwijs en in een veilige omgeving met geld omgaan.

Download Rabo PinPin dan nu in de app stores. www.rabobank.nl/pinpin


Meisjes A1

HU

DI

TO

Nicole Croes

Puck Link

Meisjes A1 Meisjes A1

Rosanne Looye

Willemijn Mulder

Meisjes A1

Judith Nijensteen

Meisjes A1

Eva van Geenen

Meisjes A1

Meisjes A1

Kiek Manuel

Annemarie Wijers

Esmee Vermeer

Meisjes A1

Emma van der Velden

Meisjes A1

Meisjes A1

Bregje Huisman

Maaike de Vree

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Floor Peters

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Hudito

Laurine Roeper

Mylene Bijman

39


HU

DI

Meisjes A2

TO

Meisjes A2

Liv Krul

40

Sammie Wiegant

Frederieke Backelandt

Meisjes A2

Anne van Dijk

Meisjes A2

Senne Harders

Meisjes A2

Meisjes A2

Janneke Sirks

Meisjes A2

Indra Mooij

Meisjes A2

Meisjes A2

Heleen Schoof

Meisjes A2

Meisjes A2

Hudito

Pippa Jongen

Danielle Horsten


Meisjes A3

HU

DI

TO

Meisjes A3

Meisjes A3

Hudito

Romy Wijtman

Zenna van Heuckelum

Meisjes A3

Sanne Klok

Ilah Ekamper

Meisjes A3

Eliza de Ridder

Meisjes A3

Zhian Boonacker

Meisjes A3

Meisjes A3

Charlotte Mulder

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Jill Brussaard

Shanta van Vliet

Eline Smaal

41


HU

DI

Jongens F1

TO

Benne Polinder

42

Theodore Veltin

Jongens F1

Bonne van Waarden

Jongens F1

Lucas van der Zijl

Jongens F1

Jongens F1

Thijmen Meeder

Jongens F1

Jongens F1

Jongens F1

Hudito

Huib Wilpshaar

Lukas Groen


Jongens F2

HU

DI

TO

Jongens F2

Hudito

Jongens F2

Kristian Vermeer

Jongens F2

Jongens F2

Job Vrolijk

Felix Schmidt

Jits van Cappellen

Jongens F2

Jongens F2

Jongens F2

Bent van Leeuwenberg

Luca Karssen

Mels de Wilde

43


HU

DI

Jongens E1

TO

Jongens E1

Mick Hoksbergen

44

Hugo Ooms

Maxime Radder

Jongens E1

Pepijn van Schie

Jongens E1

Maurits Linssen

Jongens E1

Jongens E1

Arthur van Eijck

Jongens E1

Patrick Zelisse

Jongens E1

Jongens E1

Gijs Marsman

Jongens E1

Jongens E1

Hudito

Avi Splinter

Teun Wieland


Jongens E2

HU

DI

TO

Tyler Brandt

Jasper Smolders

Jongens E2

Pepijn van der Plaat

Thijmen Noordzij

Jongens E2

Yari de Koning

Jongens E2

Olivier Kleijn

Jongens E2

Jongens E2

Tristan Voorwinde

Turin Toneman

Jongens E2

Jongens E2

Jongens E2

Ben Schmidt

Jongens E2

Jongens E2

Jongens E2

Hudito

Siem Mouw

Maarten Vriesendorp

45


HU

DI

Jongens E4

TO

Mathis Voorman

Pepijn Brouwers

Sven Ligtenberg

Jongens E4

Jongens E4

Olaf Coeveld

Jongens E4

Jongens E4

Niels van Reenen

46

Micha van der Meulen

Jongens E4

Jongens E4

Gijs Plaat

Jongens E4

Jongens E4

Jongens E4

Hudito

Luuk Eradus

Ties Symons


Jongens E5

HU

DI

TO

Jongens E5

Hudito

Thomas van Reijn

Marijn Claassen

Jongens E5

Jongens E5

Jongens E5

Jongens E5

Stef Huizer

Thijs van Meerendonk

Dhruv Siddappa

47


HU

DI

Jongens D1

TO

Michiel Roest Crollius

48

Micha Lammerse

Jongens D1 Jongens D1

Ruben Wishaupt

Tijn van Reenen

Jongens D1

Florian de Wolf

Jongens D1

Taeke Ploegmakers

Jongens D1

Jongens D1

Tom Brouwers

Niels van Peij

Jongens D1

Just Overbeek

Jongens D1

Jongens D1

Quinten Lubbers

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1

Hudito

Immar Bosker

Daniel Swart


Jongens D2

HU

DI

TO

Marijn Schouten

Duuk Rademaker

Jongens D2

Jongens D2

Andres Giraldez Vazquez

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

Hudito

Pelle van Waarden

Jongens D2

Jens Terpstra

Kyllian Legemaate

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

Mike Ligtenberg

Wessel van der Veer

Sven Keijzer

Christiaan van den Berg

49


HU

DI

Jongens D3

TO

Quentin de Jonge

50

Pepijn van der Borght

Jongens D3 Jongens D3

Timo Schavemaker

Thomas Eigeman

Jongens D3

Hugo Tolman

Jongens D3

Julius van den Broek

Jongens D3

Jongens D3

Amier Al Moussawy

Sam Posthumus

Jongens D3

Jules Foster

Jongens D3

Jongens D3

Joep Meinema

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

Hudito

Liam de Rouw

Bas Snethlage


Jongens D4

HU

DI

TO

Ide Jutte

Thomas Visser

Jongens D4 Jongens D4

Ingo Geelhoed

Steijn Tolman

Jongens D4

Hugo Hage

Jongens D4

Dico Mast

Jongens D4

Jongens D4

Jesse Dahne

Jasper de Klerk

Jongens D4

Mischa Lauretta

Jongens D4

Jongens D4

Vigo Pellicaan

Jongens D4

Jongens D4

Jongens D4

Hudito

Hugo Pieterse

Julian Lansbergen

51


HU

DI

Jongens C1

TO

Jongens C1

Rogier Maartense

52

Hugo Monkhorst

Jongens C1

Oscar Wams

Karel Jongen

Jongens C1

Rowan de Konink

Jongens C1

Guido van der Spek

Jongens C1

Jongens C1

Twan van Schijndel

Vasco Vlaar

Jongens C1

Okke Meinema

Jongens C1

Jongens C1

Max Eradus

Jongens C1

Thijmen van der Laag

Jongens C1

Jongens C1

Sam Brouwer

Jongens C1

Jongens C1

Hudito

David Houweling

Martijn van Vliet


Een 9 voor klantvriendelijkheid.

Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Voor onze winkels in

zoeken wij

Buitenhof, Vrijheidslaan 1

Vulploegmedewerker

Tanthof, Dasstraat 9

Kassamedewerker

In de Hoven, Troelstralaan 11

Hulpkracht Bezorger

Zuidpoort, Bastiaansplein 135

Van een 9 een 9.5 maken. Dat moet je maar willen. De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis van ons succes. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken. Ben jij zo iemand? Jumbowerkt.nl


HU

DI

Jongens C2

TO

Olaf Rijnten

54

Roderick Linssen

Jongens C2

Mathijs van der Plaat

Jongens C2

Reinier Hoefakker

Jongens C2

Jongens C2

Niek Ploegmakers

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Hudito

Mans de Vriend

Thibault Naaborg


Casper de Wolf

Quintijn Legemaate

Emiel van der Ree

Jongens C2

Siep van Etten

Jongens C2

Jongens C2

Harmen JĂźtte

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2 Jongens C2

Bas Schenkels

Steven Nijweide

Ariel Simon

55


HU

DI

Jongens C3

TO

Hans Berghuis

Jongens C3

Jongens C3

Matis Keita

Ziggy Beijer

Jongens C3

Jongens C3

Philip Vermeulen

56

Jongens C3

Jongens C3

Jongens C3

Hudito

Paul Berghuis

Tygo van Gurp

Bas van Leeuwen


Borre van der Have

Jongens C3

Jongens C3 Jongens C3

Witte Steenhard

Ben Glas

Gerrit Schellinkhout

Jongens C3

Jongens C3 Jongens C3

Jongens C3

Sten Diepenbroek

Oscar Delmeer

Bjรถrn Hartogsveld

57


HU

DI

Jongens B1

TO

Bart Zeppenfeldt

Jongens B1

Tijn Manuel

Michiel van den Bos

Jongens B1

Quint Brugts

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Hudito

Jules van der Velden

58

Tom Jacobs

Jongens B1

Henrik Jutte

Jongens B1

Casper Groote Woortmann

Jongens B1

Jongens B1

Willem van den Bos

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Matthijs Bakker

Fons Besselink

Frank van Ierland


Jongens B2

HU

DI

TO

Pepijn Wesseling

Jongens B2

Joris van Eijck

Lucas Lubbers

Jongens B2

Ewoud Voorwinde

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

Hudito

Jongens B2

Jongens B2

Joris Bakker

Koen Feenstra

Hugo van Melis

Tjalling Bolhuis

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

Bas Olink

Nick Posthumus

Max van Voorthuizen

59


HU

DI

Jongens A1

TO

Julian Reniers

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Jasper Boeren

60

Matthijs Aukema

Jan van den Bos

Jongens A1

Gijs Lodder

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Hudito

Pepe Rubbens

Jochem van Hunnik


Jongens A1

Jongens A1

Luc Righolt

Tijn Uitermark

Jef Gerrissen

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Max de Leeuw

Liam de Jonge

Maarten Nijweide

61


HU

DI

Jongens A2

TO

Martijn van Eijck

62

Pepijn Hulsker

Jongens A2 Jongens A2

Niels Tammes

Max Lauf

Jongens A2

Marc Kreupeling

Jongens A2

Rein van de Kuilen

Jongens A2

Jongens A2

Milan Groen

Bart Nijensteen

Jongens A2

Max Ickenroth

Jongens A2

Jongens A2

Douwe Oldenkamp

Jongens A2

Jongens A2

Jongens A2

Hudito

Arthur Nijweide

Bruno Rosch


Jongens A3

HU

DI

TO

Jongens A3

Hudito

Borna Ghadimkhani

Thijs Dooms

Jongens A3 Jongens A3

Omri Walstra

Hein van Lieshout

Jongens A3

Stef Noordermeer

Jongens A3

Tijl den Otter

Jongens A3

Jongens A3

Arne Mooij

Victor Vermeulen

Jongens A3

Stijn Dijkstra

Jongens A3

Jongens A3

Pepijn van der Ree

Jongens A3

Jongens A3

Jongens A3

Tobias Wesseling

Maurits Vermeulen

Saul van Gimst

63


HU

DI

G-Hockey 1

TO

G-Hockey 1

G-Hockey 1

Hudito

Richard van Halderen

Danny Hoorn

64

Sanne Kalf

Jorden van der Meer

G-Hockey 1

G-Hockey 1

Tessa Geelhuyzen

G-Hockey 1

G-Hockey 1

Jens Molog

G-Hockey 1

G-Hockey 1

G-Hockey 1

Astrid Kuijpers

Alvin Jason van As

Sven van den Hoek


G-Hockey 2

HU

DI

TO

Remco Roggeveen

Isabelle de Witte

G-Hockey 2

G-Hockey 2

Emiel den Otter

G-Hockey 2

G-Hockey 2

G-Hockey 2

Hudito

Mees Wieringa

Charlotte Boissevain

Fedde Wieringa

G-Hockey 2

Menno Flapper

G-Hockey 2

G-Hockey 2

G-Hockey 2

Cynthia Zuidgeest

Olliva Kimps

G-Hockey 2

G-Hockey 2

G-Hockey 2

Anouk van Strien

Cato Eisma

Stevie Berkel

65


HU

DI

G-Hockey 3

TO

Elbert Pieters

66

Tjeed de Vriend

G-Hockey 3

Bonno Aussen

G-Hockey 3

Ferry Koot

G-Hockey 3

G-Hockey 3

Jesse Eekhout

G-Hockey 3

G-Hockey 3

G-Hockey 3

Hudito

Annabel Tammer

Liese ten Hagen


HU

DI

G-Hockey 4

TO

G-Hockey 4

Jessie van Rongen

G-Hockey 4

Daphne van Schie

G-Hockey 4

Tomasz de Rond

Linus Abbing

68

G-Hockey 4

G-Hockey 4

G-Hockey 4

G-Hockey 4

Hudito

Mats Langeslag

Ties Felix

Bente van Westbroek


G-Hockey 5

HU

DI

TO

Thijs Fase

G-Hockey 5

Tristan Douwes

G-Hockey 5

Cahaya Behrend

G-Hockey 5

Stan Barten

G-Hockey 5

Marlou van Strien

G-Hockey 5

G-Hockey 5

G-Hockey 5

Hudito

Mischa Scholman

Maartje Penders

69


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Dames 1

Dames 1

HU

Dames 1

DI

TO

Dames 1

Dames 1

Heren 1

Heren 1

HU

Heren 1

Heren 1

Heren 1 70

DI

TO


Meisjes F1

Meisjes F1

HU

Meisjes F1

DI

TO

Meisjes F1

Meisjes F1

Meisjes E1

Meisjes E1

HU

Meisjes E1

DI

TO

Meisjes E1

Meisjes E1 71


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Meisjes E2

Meisjes E2

HU

Meisjes E2

DI

TO

Meisjes E2

Meisjes E2

Meisjes E3

Meisjes E3

HU

Meisjes E3

Meisjes E3

Meisjes E3 72

DI

TO


Meisjes D1

Meisjes D1

HU

Meisjes D1

DI

TO

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D2

Meisjes D2

HU

Meisjes D2

DI

TO

Meisjes D2

Meisjes D2 73


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Meisjes D4

Meisjes D4

HU

Meisjes D4

DI

TO

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes C1

Meisjes C1

HU

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1 74

DI

TO


Meisjes C2

Meisjes C2

HU

Meisjes C2

DI

TO

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C3

Meisjes C3

HU

Meisjes C3

DI

TO

Meisjes C3

Meisjes C3 75


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Meisjes C4

Meisjes C4

HU

Meisjes C4

DI

TO

Meisjes C4

Meisjes C4

Meisjes C5

Meisjes C5

HU

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5 76

DI

TO


Meisjes B2

Meisjes B2

HU

Meisjes B2

DI

TO

Meisjes B2

Meisjes B2

Meisjes B3

Meisjes B3

HU

Meisjes B3

DI

TO

Meisjes B3

Meisjes B3 77


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Meisjes A1

Meisjes A1

HU

Meisjes A1

DI

TO

Meisjes A1

Meisjes A1

Jongens F1

Jongens F1

HU

Jongens F1

Jongens F1

Jongens F1 78

DI

TO


Jongens F2

Jongens F2

HU

Jongens F2

DI

TO

Jongens F2

Jongens F2

Jongens E1

Jongens E1

HU

Jongens E1

DI

TO

Jongens E1

Jongens E1 79


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Jongens E5

Jongens E5

HU

Jongens E5

DI

TO

Jongens E5

Jongens E5

Jongens D1

Jongens D1

HU

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1 80

DI

TO


Jongens D2

Jongens D2

HU

Jongens D2

DI

TO

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D3

Jongens D3

HU

Jongens D3

DI

TO

Jongens D3

Jongens D3 81


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Jongens D4

Jongens D4

HU

Jongens D4

DI

TO

Jongens D4

Jongens D4

Jongens C1

Jongens C1

HU

Jongens C1

Jongens C1

Jongens C1 82

DI

TO


Jongens C3

Jongens C3

HU

Jongens C3

DI

TO

Jongens C3

Jongens C3

Jongens B1

Jongens B1

HU

Jongens B1

DI

TO

Jongens B1

Jongens B1 83


HU

DI

TEAMPLAATJES

TO

Hudito

Jongens A2

Jongens A2

HU

Jongens A2

DI

TO

Jongens A2

Jongens A2

Jongens A3

Jongens A3

HU

Jongens A3

Jongens A3

Jongens A3 84

DI

TO


G-Hockey 2

G-Hockey 2

HU

G-Hockey 2

DI

TO

G-Hockey 2

G-Hockey 2

Trimmers 3

Trimmers 3

HU

Trimmers 3

DI

TO

Trimmers 3

Trimmers 3 85


HU

DI

TO

TEAMPLAATJES Hudito

Heren 8

Heren 8

HU

Heren 8

Heren 8

Heren 8 86

DI

TO


HU

DI

TO

SPAAROVERZICHT Hudito

VOORZITTER

MEISJES E1

o Wessel Pil

o o o o o o o o o o

DAMES 1 o o o o o o o o o o o o o o o

Marleen Vroman Mies Veeger Fleur Brabander Doris van Opstal Tessa Rietema Daiva Ponsen Karen Thomson Eveline Kersloot Jolien de Bakker Bianca Huiskens Emma Lucas Amber van der Voorn Lisa Kater Jikke Hoppstein Esmée Terwindt

COACH DAMES 1 o Marc Knigge

HEREN 1 o o o o o o o o o o o o o o o

Maarten Husen Mathijs Stelwagen Noud Wijtenburg Biem Wibbens Ties ten Bosch Quinten van Eys Anne de Schepper Max van der Kroon Lars Verboom Pepijn Versteeg Thomas Hester Kevin Ancher Staffan Hengst Coen van Leeuwe Owen Mclaughlin

COACH HEREN 1 o Eelko van Roon MEISJES F1 o o o o o o o

Juul Meinema Milou Kroon Roos de Wit Lisa Schenke Eveline van Schie Emilie van der Jagt Annick Terstegge

MEISJES F2 o o o o o o o

Pippa van Thiel De Vries Keet Dijkman Eline Jacobs Yente Vellekoop Mirthe Verhoeven Isa Moledo Belo Lily Monkhorst

MEISJES F3 o o o o o o o

Julia Noordzij Josefien Marsman Alicia Klappe Floor Wieland Sofie Schouten Stella Braakhuis Isabelle Overdevest

88

Benthe Weitenberg Keira Vissenberg Cato Hafkamp Madelief de Boer Isa de Haan Philine van den Broek Nanne de Joode Pleun van Cappellen Fleur Wilpshaar Florine van Melis

MEISJES E2 o o o o o o o o o o

Fleur Meeder Isabelle Beauchamp Lou Morien Elin van Waarden Renske de Groot Klaar Pakkert Jasmijn Anderluh Hedwig Borkens Janne van der Horst Amélie Stolk

MEISJES E3 o o o o o o o

Renee Reijenga Amber van Heijningen Fere Dijkman Marije Smid Rouaa Saadaoui Myrte van Hoven Merlijn van den Berg

MEISJES E4 o o o o o o o o o

Saar Van Oosten Nora Suyker Jale Bekenes Ilsa de Meester Daisy Naaktgeboren Sophie Van Haaster Charlie Heijink Saar Eendebak Thura Bosker

MEISJES E5 o o o o o o o o o

Emma Buhling Valerie Kleinhans Florentine Smit Pien Hage Fenne Reverdink Elena Spierings Jillian van Kampen Julia Löhe Camila Morales Gaytan

MEISJES E6 o Eline Kohlmann o Jill van Mierlo

MEISJES D1 o o o o o o o o o o

Arwen Vissenberg Bente Vermeer Jil Eradus Lotte Schavemaker Bo Eradus Fleur van den Akker Dinah van Gerrevink Dieke Muller Louisa Bruins Mare Baljon

o o o o

Lora de Meester Isabella Elderson Sophie Aukema Pippa Chadwick

MEISJES D2 o o o o o o o o o o o o o o

Floortje van Wijngaarden Dominique Jonkman Felieke Meisenbacher Lisanne Ooms Minke Hoekstra Fenne Huizer Linsey Mebius Sara van Lede Valerie Immerzeel Junah van Dijk Amber Eijckelhoff Evie Trip Kiki de Ruiter Christel Schneider

MEISJES D3 o o o o o o o o o o o o o

Alexandra Kruijt Betsy Marneweck Bobbie Bell Sophie Molenaar Mathilde Zoon Bente Terpstra Liselot Vermeer Imke Witte Eline Boot Rosie Campbell Kiki Claassen Isis Brugts Mila van Lijf

MEISJES D4 o o o o o o o o o o o o o

Jacky Beijer Baukje Reijsenbach Julie Voorman Philine Delmeer Evi Jonkman Anneloes Mans Charlotte Verdonck Doortje Bollen Aurelie Spierings Noa van Heyningen Noa Eichelsheim India Naaktgeboren Esmee Wong

MEISJES D5 o o o o o o o o o o o o o o

Minka de Wit Lotte Kohlmann Yara Houben Linde Labordus Isabel Koornneef Emma Blijleven Noa Kroon Floor Olink Merel Kleinhans Lara van der Sleen Kimberley Viergever Isa Wu Evy Wu Nova Sonneveld

MEISJES C1 o Inge Ackerstaff o Sophie Twisk

o o o o o o o o o o o o o

Jessica Schildmeijer Katrien van Trigt Frederique Overbeek Amber Vermeer Tessa de Vree Marijn Brouwers Maud Reijchard Lynn Reijchard Fien Hafkamp Puk van den Bemt Mila Rosch Sterre Pakkert Madelief de Ruiter

MEISJES C2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Lotte Tamsma Annabel Zelisse Floor Stoffels Carlijn Voorwinde Isabelle Croes Lisa Klijn Yvette van Trigt Isa Guttenberg Loes Baart de la Faille Marit Wevers Solange de Jonge Sabrine Postel Thoma Bollen Isabelle Ortt Wiesje van Toledo Sterre van der Stok

MEISJES C3 o o o o o o o o o o o o

Aafke den Otter Jente Huisman Isabelle Franse Nouska van Strien Esmee Rijnbeek Lisanne de Haan Misha Heijink Lotte Backelandt Reanne Smaal Maque Pfeiffer Lindsay Verwer Saskia Schellinkhout

MEISJES C4 o o o o o o o o o o o o o o

Anouck de Klerk Norah Stegehuis Kyra Fase Jasmijn Mulder Cato Janssen Jinte Muller Sophie Muller Inez Coleman Sophie van Voorthuizen Zoë Baart De La Faille Melanie Koelewijn Bobbi Bergakker Anne Buhling Tosca Vrolijk

MEISJES C5 o o o o o o o

Levy de Wit Milou Lim Eva Wishaupt Luna Westenberg Sophie Lamens Maud Bakker Lieke Meijer


MEISJES B1 o Frederike Hoefakker o Merel Twisk o Fien Ellerbroek o Lotte de Graaff o Luna Zoutenbier o Floor de Ridder o Mabel Foster o Nynke Weitenberg o Hanneke van Poppel o Hanna Bruins

MEISJES A2 o Heleen Schoof o Indra Mooij o Janneke Sirks o Senne Harders o Anne van Dijk o Frederieke Backelandt o Liv Krul o Sammie Wiegant o Pippa Jongen o Danielle Horsten

JONGENS E4

MEISJES B2

MEISJES A3

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o

o o o o o

Maud Foster Mijke Kapsenberg Julia Lauf Jona Meijer Roos van Wijngaarden Lotte Wams Juliëtte Lenssen Hilde Schildmeijer Alyscha Horsten Floor Wind Sofie Terpstra Belle Jongen

MEISJES B3 o o o o o o o o o o o o o o

Lily Bartels Gayle Reijchard Nienke Ickenroth Sophie Righolt Aukje van Lieshout Isa Lindeijer Natasja Aits Adinda Linthorst Isabelle Koops Sara Steenhard Jitske van der Lelij Aukje Rothfusz Ilse Ederveen Emma Vaderloos

Jill Brussaard Sanne Klok Charlotte Mulder Zhian Boonacker Eliza de Ridder Ilah Ekamper Romy Wijtman Zenna van Heuckelum Shanta van Vliet Eline Smaal

JONGENS F1 o o o o o o o

Thijmen Meeder Lucas van der Zijl Bonne van Waarden Benne Polinder Theodore Veltin Huib Wilpshaar Lukas Groen

JONGENS F2 o o o o o o o

Kristian Vermeer Job Vrolijk Bent van Leeuwenberg Felix Schmidt Jits van Cappellen Luca Karssen Mels de Wilde

MEISJES B4

JONGENS E1

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o

Britt Bakker Mirjam Fase Fien Hereijgers Eeke Bijker Lucille Guda Luka Diederen Lizhen Meeuwissen Dayenca Postel Diede Eland Blanca Blaauw

Gijs Marsman Patrick Zelisse Arthur van Eijck Maurits Linssen Pepijn van Schie Maxime Radder Mick Hoksbergen Hugo Ooms Avi Splinter Teun Wieland

MEISJES A1

JONGENS E2

o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

Floor Peters Maaike de Vree Annemarie Wijers Bregje Huisman Emma van der Velden Esmee Vermeer Rosanne Looye Kiek Manuel Eva van Geenen Judith Nijensteen Willemijn Mulder Nicole Croes Puck Link Laurine Roeper Mylene Bijman

Ben Schmidt Turin Toneman Pepijn van der Plaat Tristan Voorwinde Olivier Kleijn Yari de Koning Thijmen Noordzij Tyler Brandt Jasper Smolders Siem Mouw Maarten Vriesendorp

o o o o o o o o o

Gijs Plaat Mathis Voorman Micha van der Meulen Niels van Reenen Olaf Coeveld Pepijn Brouwers Sven Ligtenberg Luuk Eradus Ties Symons

JONGENS E5 Stef Huizer Thomas van Reijn Marijn Claassen Thijs van Meerendonk Dhruv Siddappa

JONGENS D1 o o o o o o o o o o o o

Quinten Lubbers Just Overbeek Niels van Peij Ruben Wishaupt Tom Brouwers Taeke Ploegmakers Florian de Wolf Tijn van Reenen Michiel Roest Crollius Micha Lammerse Immar Bosker Daniel Swart

JONGENS D2 o o o o o o o o o o

Andres Giraldez Vazquez Marijn Schouten Duuk Rademaker Jens Terpstra Pelle van Waarden Mike Ligtenberg Kyllian Legemaate Wessel van der Veer Sven Keijzer Christiaan van den Berg

JONGENS D3 o o o o o o o o o o o o

Joep Meinema Jules Foster Sam Posthumus Timo Schavemaker Amier Al Moussawy Julius van den Broek Hugo Tolman Thomas Eigeman Quentin de Jonge Pepijn van der Borght Liam de Rouw Bas Snethlage

JONGENS D4 o o o o o o o o o o

Vigo Pellicaan Mischa Lauretta Jasper de Klerk Ingo Geelhoed Jesse Dahne Dico Mast Hugo Hage Steijn Tolman Ide Jutte Thomas Visser

o Hugo Pieterse o Julian Lansbergen

JONGENS C1 o o o o o o o o o o o o o o

Sam Brouwer Thijmen van der Laag Max Eradus Okke Meinema Vasco Vlaar Oscar Wams Twan van Schijndel Guido van der Spek Rowan de Konink Karel Jongen Rogier Maartense Hugo Monkhorst David Houweling Martijn van Vliet

JONGENS C2 o o o o o o o o o o o o o o o

Niek Ploegmakers Reinier Hoefakker Mathijs van der Plaat Olaf Rijnten Roderick Linssen Mans de Vriend Thibault Naaborg Bas Schenkels Harmen Jütte Siep van Etten Emiel van der Ree Casper de Wolf Quintijn Legemaate Steven Nijweide Ariel Simon

JONGENS C3 o o o o o o o o o o o o o o

Philip Vermeulen Ziggy Beijer Matis Keita Hans Berghuis Paul Berghuis Tygo van Gurp Bas van Leeuwen Sten Diepenbroek Witte Steenhard Gerrit Schellinkhout Borre van der Have Ben Glas Oscar Delmeer Björn Hartogsveld

JONGENS B1 o o o o o o o o o o o o

Quint Brugts Bart Zeppenfeldt Tijn Manuel Michiel van den Bos Matthijs Bakker Willem van den Bos Casper Groote Woortmann Henrik Jutte Jules van der Velden Tom Jacobs Fons Besselink Frank van Ierland

89


HU

DI

TO

SPAAROVERZICHT Hudito

JONGENS B2 o o o o o o o o o o o

Ewoud Voorwinde Pepijn Wesseling Lucas Lubbers Joris van Eijck Joris Bakker Bas Olink Tjalling Bolhuis Koen Feenstra Hugo van Melis Nick Posthumus Max van Voorthuizen

JONGENS A1 o o o o o o o o o o o o o

Gijs Lodder Matthijs Aukema Julian Reniers Jasper Boeren Jan van den Bos Pepe Rubbens Jochem van Hunnik Max de Leeuw Jef Gerrissen Luc Righolt Tijn Uitermark Liam de Jonge Maarten Nijweide

JONGENS A2 o o o o o o o o o o o o

Douwe Oldenkamp Bart Nijensteen Niels Tammes Milan Groen Rein van de Kuilen Marc Kreupeling Max Lauf Martijn van Eijck Pepijn Hulsker Arthur Nijweide Bruno Rosch Max Ickenroth

JONGENS A3 o o o o o o o o o o o o o

Tobias Wesseling Stijn Dijkstra Omri Walstra Tijl den Otter Pepijn van der Ree Victor Vermeulen Arne Mooij Stef Noordermeer Hein van Lieshout Borna Ghadimkhani Thijs Dooms Maurits Vermeulen Saul van Gimst

G-HOCKEY 1 o Richard van Halderen o Astrid Kuijpers o Jens Molog

90

o o o o o o

Tessa Geelhuyzen Jorden van der Meer Danny Hoorn Sanne Kalf Alvin Jason van As Sven van den Hoek

G-HOCKEY 2 o Emiel den Otter o Remco Roggeveen o Isabelle de Witte o Anouk van Strien o Olliva Kimps o Cynthia Zuidgeest o Menno Flapper o Fedde Wieringa o Mees Wieringa o Charlotte Boissevain o Cato Eisma o Stevie Berkel

G-HOCKEY 3 o o o o o o o

Jesse Eekhout Ferry Koot Bonno Aussen Elbert Pieters Tjeed de Vriend Annabel Tammer Liese ten Hagen

G-HOCKEY 4 o o o o o o o

Jessie van Rongen Mats Langeslag Ties Felix Bente van Westbroek Daphne van Schie Tomasz de Rond Linus Abbing

G-HOCKEY 5 o o o o o o o

Marlou van Strien Stan Barten Cahaya Behrend Tristan Douwes Thijs Fase Mischa Scholman Maartje Penders

TEAMPLAATJES oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Dames 1 Heren 1 Meisjes F1 Meisjes E1 Meisjes E2 Meisjes E3 Meisjes D1 Meisjes D2

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Meisjes D4 Meisjes C1 Meisjes C2 Meisjes C3 Meisjes C4 Meisjes C5 Meisjes B2 Meisjes B3 Meisjes A1 Jongens F1 Jongens F2 Jongens E1 Jongens E5 Jongens D1 Jongens D2 Jongens D3 Jongens D4 Jongens C1 Jongens C3 Jongens B1 Jongens A2 Jongens A3 G-Hockey 2 Trimmers 3 Heren 8


Nieuw: AndrĂŠlon Biotin Strength.

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.


Welkom bij Jumbo Delft Jumbo Buitenhof, Vrijheidslaan 1, Delft Ma - Vr: Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 08:00 - 21:00 uur 10:00 - 20:00 uur

jumbobuitenhof

Jumbo Zuidpoort, Bastiaansplein 135, Delft Ma - Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 10:00 - 20:00 uur

jumbobastiaanspleindelft

Jumbo In de Hoven, Troelstralaan 11, Delft Ma - Za: Zo:

08:00 - 22:00 uur 10:00 - 20:00 uur

JumboIndeHovenDelft

Jumbo Tanthof, Dasstraat 9, Delft Ma - Za: Vr: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 12:00 - 18:00 uur

jumbotanthof

Jumbo Buitenhof, Vrijheidslaan 1, Delft Jumbo In de Hoven, Troelstralaan 11, Delft Jumbo Zuidpoort, Bastiaansplein 135, Delft Jumbo Tanthof, Dasstraat 9, Delft

Hudito  

Hudito Verzamelalbum

Hudito  

Hudito Verzamelalbum

Advertisement