Page 1

TURNPLAATJES

VERZAMELALBUM

SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van HT’35, Het is eindelijk zover! Het sparen van jullie clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke clubalbum 2016-2017, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van heel de club. Bij Jumbo Helmond zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met jullie hebben kunnen opzetten, hierbij wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. De actie start op 2 november 2016 en eindigt op 27 december 2016. In deze actieperiode ontvang je bij Jumbo Helmond bij iedere €15,- aan boodschappen een setje met daarin turnplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje plaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Als je slim bent, vraag je aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, nichtjes en neefjes of zij ook voor jou willen sparen, want zo zit je album sneller vol! De turnplaatjes van HT’35 zijn te sparen bij de filialen: Jumbo Ralf Gijsbers, Jumbo Huiskensstraat, Jumbo Hoofdstraat, Jumbo Azalealaan en Jumbo Brouwhorst. Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! Succes!

Theo Sijbers, Jumbo Helmond Hoofdstraat

VOORWOORD Beste lezer, U hebt één van de eerste turnplaatjesalbums uit de Helmondse en uit de HT’35-geschiedenis in handen… Vroeger werden voetbalplaatjes gespaard van internationale en nationale voetbalhelden. Later ook van plaatselijke clubs. Wij zijn trots en dankbaar dat Jumbo Helmond ons heeft benaderd voor een heus HT’35-turnplaatjesboek. Turnen is één van de weinige sporten die al vanaf peuterleeftijd beoefend kan worden. Turnen bevordert de motorische ontwikkeling van kinderen en wordt niet voor niets als één van de moeders van alle sporten gezien. Het is een lust voor het oog om de peuter- en kleutergroepen wekelijks actief te zien: het plezier straalt er vanaf. Ook bij de andere groepen vinden we dit belangrijk! Turnen is gezond en gezellig! De jongens en meisjes van de recreatiegroepen en enkele seniorengroepen turnen en gymmen in diverse gymzalen verspreid over de stad. Er is een gevarieerd rooster van dagen en tijden waarop wordt lesgegeven. De turners en turnsters van de wedstrijdgroepen trainen diverse keren per week in de permanent ingerichte turnaccommodatie aan de Rakthof. Onze vereniging draait op vrijwilligers: trainsters en trainsters, assistent-train(st)ers, schoonmaak, activiteitencommissie, kampcommissie, juryleden, ereleden, bestuur, enz. Na de historische gouden plak van turnster Sanne Wevers in Rio, zou ik daarom een symbolische gouden medaille willen uitreiken aan al onze vrijwilligers, omdat zij dat verdienen voor de vele uren vrijwilligerswerk voor de leden van onze vereniging! Met sportieve groeten namen het bestuur,

Monique van Ekert-Koene Voorzitter HT’35

Eric Staal, Jumbo Helmond Brouwhorst

Matty Geven, Jumbo Helmond Azalealaan

Ton Bax, Jumbo Helmond Huiskensstraat

Ralf Gijsbers, Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D 3


HT’35 ruim 40 jaar in de top

4

Oprichting

Oorlogsjaren

In 1935 is de vereniging van start gegaan met 77 aspiranten en 33 leden. Tijdens de eerste ledenvergadering op 22 december 1935 werd het eerste bestuur verkozen. Tijdens de 2e ledenvergadering op 16 februari 1936 werd uit verschillende namen de clubnaam HT’35 gekozen. Het lidmaatschap was bij de start alleen voor jongens en mannen open. Sportbeoefening door meisjes en vrouwen werd in die jaren, zeker in Katholieke kring, met de nodige terughoudendheid benaderd. En aan een gemengde vereniging viel toen al zeker niet te denken. De eerste oefeningen werden gemaakt in een lege zaal van het schoolgebouw St. Odulphus, doch weldra werden een aantal toestellen geleend en gekocht. Op 23 augustus 1936 werd een eerste demonstratie gehouden, tezamen met de turnclubs Uni Animo uit Mierlo en DJO uit Helmond. In 1937 werden de eerste turnsuccessen behaald. Twee leden slaagden in Den Bosch als tweede graad keurturner en op 27 juni werd met groot succes deelgenomen aan wedstrijden bij gelegenheid van de Bondsdag van de RK Gymnastiekbond te Nijmegen. 1938 was een actief en succesvol jaar met diverse wedstrijden en uitvoeringen. Naast turnen werd er veel aan toneel gedaan en ook atletiek werd door HT-leden beoefend. Verder werd bij wedstrijden niet alleen op toestellen geturnd, ook marswedstrijden en piramiden maakten vaak deel uit van de wedstrijden. Vooral het opstellen van piramiden was een specialiteit van diverse HT-leden.

Tijdens de oorlogsjaren van 1940 tot 1945 ging het slecht met het ledenaantal. De bondsdagen gingen niet door en de trainingen moesten enige tijd stilliggen omdat er geen verduistering in de gymzaal aanwezig was. In deze tijd werd er veel aan atletiek gedaan. Wel was de jaarlijkse wedstrijd tegen Uni Animo, een lichtpunt in deze donkere tijd. Deze wedstrijden zijn ontstaan uit de rivaliteit van de beide verenigingen, doordat beide clubs door dezelfde leider Jan Deckers werden getraind. Sinds 1945 is de eerste leider Jan Deckers, uit Eindhoven, wegens verbintenissen elders niet meer aan de vereniging verbonden en werden de heren L. van Dalen en T. Giebels als leider aangesteld.

Toen al turnsuccessen

Verbouwingen gymzaal Odulphus

Bij de Bondswedstrijd te Tilburg werden door het nog jonge HT niet minder dan elf prijzen behaald, maar wat nog van grotere waarde was volgens het jaarverslag van 1938: HT’35 had de naam veroverd van nette, technisch hoogstaande vereniging. Tijdens de jaarvergadering van 1938 wordt tevens een commissie van materiaal benoemd, waarvoor onder andere T. Giebels zich beschikbaar stelde. 1939 was niet zo’n zegenrijk jaar voor HT, in verband met de mobilisatie, waardoor diverse bestuursleden het soldatenpak moesten aantrekken. Daarom werden enkele hulpbestuursleden benoemd, waaronder P. Meulendijks. Hoogtepunt dit jaar was wel de reis naar Luik, waar op het terrein van de watertentoonstelling turnwedstrijden werden gehouden, waaraan werd deelgenomen door verschillende landen van Europa. HT wist hier goede resultaten te behalen.

In 1953 wordt de gymzaal verbouwd en wordt er tijdelijk getraind bij Café Mikkers, die een zaal beschikbaar stelde bij het Unitas-gebouw. Ook achter het huis van leider T. Giebels werd regelmatig getraind. In de jaren 50 behaalden ook de dames grote successen bij diverse kringwedstrijden. 1955 was een actief jaar met vele wedstrijden en demonstraties, onder andere ten behoeven van de opening van nieuwe gymzalen, waarin toestellen van Janssen & Fritsen geplaatst werden. In december 1958 word gestart met de eerste kleutergroep.

Oprichting damesafdeling Het jaar 1946 heeft behalve de herrijzenis van Nederland ook de herrijzenis van HT’35 gebracht. Na goedvinden van Zeer Eerwaarde Pastoor Verhoekx is in oktober 1946 een damesafdeling opgericht, welke al direct een groot aantal leden en aspirant-leden telde. De jaarlijkse Bondsdagen vinden weer doorgang en vele demonstraties worden gegeven, onder andere bij Mierlo kermis en het Kersenoogstfeest. Regelmatig vinden wedstrijden plaats tegen bevriende verenigingen zoals Sparta en OBC uit Eindhoven en Voorwaarts uit Zeelst. Goede turnprestaties worden geleverd door zowel de dames als de heren.


Kampioensjaren Via doorstroming van de meisjes-B-categorie naar de meisjes-A-categorie komt uiteindelijk een damesploeg tot stand, die in 1979 voor het eerst kampioen wordt. Jarenlang heeft de Houtse damesploeg op eenzame hoogte gestaan in alle districtswedstrijden en pas in 1983 kon de jonge ploeg van Voorwaarts uit Veldhoven een einde maken aan deze hegemonie van HT. Naast de ploegenresultaten weet HT vanaf 1975 ook vele persoonlijke resultaten van diverse turners en turnsters te behalen. Ruim 40 jaren is HT altijd in de top van de Regio vertegenwoordigd op diverse niveaus. Ieder jaar staan er wel 1 of meerdere turnsters of turners, of een team op het podium en ook op Nationaal niveau levert HT jaarlijks finalisten. De laatste jaren zijn er zelfs regelmatig Nationale kampioenstitels behaald. Alleen afgelopen seizoen al behaalde HT in de eerste en derde divisie 2 keer goud, drie keer zilver in de tweede divisie en 1 keer brons in de eerste divisie op het Nederlands Kampioenschap. Accommodaties en turnhal De Odulfus-gymzaal is jarenlang de wedstrijdzaal geweest, en daarnaast zijn er in de loop der jaren diverse trainingszalen bijgekomen, in Stiphout, Mierlo-Hout, Brandevoort en Helmond-West. In 1997 werd bij de Odulfusgymzaal na vele jaren wachten een eigen berging met clubruimte gerealiseerd. In 2009 werd een lang gekoesterde wens van een permanent ingerichte turnhal werkelijkheid, met de opening van het turncentrum aan de Rakthof. Ingericht met de allernieuwste toestellen van Janssen-Fritsen, kan hier op hoog niveau geturnd en veilig getraind worden.

5


JONGENS

Jongens

Jongens

6

Wassim Taub

Jongens

Teun Heinemans

Jongens

Jongens

Lucas van Dijk

Milan van Deursen

Yoran Groenen

Mees Holtackers

Jens Lindroos

Jongens

Jongens

Jongens

Jente Remmerswaal

Daan Smets

Jongens

Imre Remmerswaal

Jongens

Jongens

Jongens

HT’35

Philip van Bommel

Guus Hegeman


Roel Dankers

Jongens

Danny van Roij

Jongens

Jongens

Jongens

Szabi Kovacs

Sem Holtackers

Thijs Pieterse

Koen Janssen

Jongens

Marnix Vereijken

Jurgen Verlijsdonk

Jongens

Jongens

Thijs van der Putten

Jongens

Jongens

Jongens

Jongens Jongens

Kas Leenders

Nick van Heugten

Kyan Mol

7


PRÉ-INSTAP

Fenne Snoeks

8

Jobke van Leuken

Pré-Instap

Feline Aben

Pré-Instap

Eflin Ekiz

Pré-Instap

Pré-Instap

Alpha van Hoof

Pré-Instap

Pré-Instap

Pré-Instap

HT’35

Julia van den Boogaard

Karlijn Ruijs


Roselie Latour

Saartje Beks

Renske van Stiphout

Pré-Instap

Puck Aben

Pré-Instap

Pré-Instap

Nisrine Toub

Pré-Instap

Pré-Instap

Pré-Instap

Pré-Instap Pré-Instap

Luna Scheepers

Susan Abdullah

Zoë Kwee

9


INSTAP N2 EN D1

Lotus van Zutphen

10

Maartje Daniels

Instap N2 en D1

Laura van Drunen

Instap N2 en D1

Isa Koevermans

Instap N2 en D1

Evy Donleben

Instap N2 en D1

Instap N2 en D1

Day Summer van de Ven

Instap N2 en D1

Instap N2 en D1

Instap N2 en D1

HT’35

Sofie Helsen

Zoë Fransen


JONGTALENT

Jongtalent

Jongtalent

HT’35

Dana Vogels

Emma van Schaijk

CloĂŤ Couwenberg

Jongtalent

Jongtalent

Jongtalent

Jongtalent

Charlotte van Dalen

Evanne Akkermans

Naima de Jong

11


ONDERBOUW N2

Onderbouw N2

HT’35

Onderbouw N2

Renske van der Vorst

12

Sara Kloor

Meyke Smits

Onderbouw N2

Laura Kloor

Onderbouw N2

Indy Kwee

Onderbouw N2

Onderbouw N2

Gwen van Berne

Onderbouw N2

Cleo Creutzburg

Onderbouw N2

Onderbouw N2

Britt Meulendijks

Onderbouw N2

Onderbouw N2

Anna Maas

Sophie Meulendijks

Vieve Snoeks


ONDERBOUW N3

Onderbouw N3

Onderbouw N3

HT’35

Maud van Aerle

Merel Verhofstadt

Onderbouw N3

Chiara Couwenberg

Lorraine Teurlings

Onderbouw N3

Jet van de Velden

Onderbouw N3

Inge Koolen

Onderbouw N3

Onderbouw N3

Floor Reijnecke

Onderbouw N3

Onderbouw N3

Onderbouw N3

Amy Wijgerse

Romy Hulsers

Sophie Steuten

13


ONDERBOUW N4

Onderbouw N4

HT’35

Jill Steenbakkers

14

Laura Saleh

Onderbouw N4

Onderbouw N4

Onderbouw N4

Onderbouw N4

Dyshanti Adriana

Lian Tiebosch

Marieke Steijaert


ONDERBOUW D1

Famke van Leuken

Fleur Brouwer

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Iris van Rest

16

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Onderbouw D1 Onderbouw D1

Daimy van Tuyl

Onderbouw D1

Brechtje Wennink

Avelon Akkersmans

Jady Wilbers

Floor van der Aa

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Onderbouw D1

HT’35

Janne van den Hurk

Josephine Lindeboom


Onderbouw D1 Onderbouw D1

Onderbouw D1

Lieke Crone

Nora van de Ven

Onderbouw D1

Sophie Boeijen

Milou Verstappen

Onderbouw D1

Mila Schulte

Mijke Heemstra

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Maartje Hagemans

Lisan van Veen

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Onderbouw D1

Lisa van der Wegen

Wieteke Schapendonk

My Dang Dinh

17


ONDERBOUW D2

Onderbouw D2

HT’35

Onderbouw D2

Amber van Hoof

Onderbouw D2

Carlijne Raaijmakers

Elke Prinsen

18

Onderbouw D2

Onderbouw D2

Onderbouw D2

Onderbouw D2

Dionne van Brenk

Eveline Rademaker

Isabel van de Poel

Ise van Lieshout


Onderbouw D2

Onderbouw D2

Nina Wouters

Onderbouw D2

Renee Manders

Onderbouw D2

Onderbouw D2 Onderbouw D2

Onderbouw D2

Sanne Vissers

Nienke Alting

Nadine Peeters

Nina Kuyen

Roxanne Bosch

Onderbouw D2

Onderbouw D2

Onderbouw D2

Maud Chatrou

Vera Noppert

Tess Verspaget

19


ONDERBOUW D3

Esmee Franse

Carlijn den Dekker

Fenne Kessener

Onderbouw D3

Onderbouw D3

Annekee Mager

Onderbouw D3

Onderbouw D3

Anna Remmers

20

Onderbouw D3

Onderbouw D3

Onderbouw D3

HT’35

Isa Dankers

Kim Dekkers


Mirthe Ruyters

Onderbouw D3

Onderbouw D3 Onderbouw D3

Yara van Os

Nina Vogels

Marit Remmerswaal

Onderbouw D3

Onderbouw D3 Onderbouw D3

Onderbouw D3

Liv Schulte

Rosa Koolen

Tessa Swinkels

21


24

Daphne Donkers

Kim van Lierop

Lara Teerlink

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

Anouk van Aerle

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

Bovenbouw divisie 1

BOVENBOUW DIVISIE 1 HT’35

Danique Vreugde

Grietje Willems

Luna Stolwijk

Tessa van de Kerkhof


Gwen Philipsen

Inge Berkers

Bovenbouw Divisie 2

Bovenbouw Divisie 2

Bovenbouw Divisie 2

Bovenbouw Divisie 2

Bovenbouw Divisie 2

Bovenbouw Divisie 2

BOVENBOUW DIVISIE 2

HT’35

Beau Philipsen

Julia van Loon

Eline Koppens

Kirsten Bevers

25


26

Gerdie Verberne

Britt Krebbers

Kristel Rooijakkers

Bovenbouw divisie 3

Anne van Ekert

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

Bovenbouw divisie 3

BOVENBOUW DIVISIE 3 HT’35

Anne Dollekens

Celynne Frijters

Maisy van Tuyl

Elke van de Pol

Sanne Hermans


Jara Miksch Laura Hobeijn

Juultje Leenders

Emma Baggermans Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Marwa Dada

Bovenbouw divisie 4

Jeanelle Kivitis

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

Bovenbouw divisie 4

BOVENBOUW DIVISIE 4

HT’35

Bo Derks

Britt Scheepers

Eline Cox

Fleur van den Hurk Fenne de Jong

Laury de Leeuw

Amber Pluym

Jinky van der Heide

27


28

Renee Chatrou

Gieke van Bommel

Sanne van Lierop

Bovenbouw divisie 5

Demi van Lierop

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

Bovenbouw divisie 5

BOVENBOUW DIVISIE 5 HT’35

Irene Bosch

Sanne Verbakel

Megan de Jongh

Tara van Hoeck


BOVENBOUW DIVISIE 6

Jony Schepers

Kaylee van Lierop

Bovenbouw divisie 6

Bovenbouw divisie 6

Bovenbouw divisie 6

Bovenbouw divisie 6

HT’35

Marijn van Gestel

Zoë Geerts

29


TEAMPLAATJES HT’35

30

Kleuters Westwijzer

Kleuters Westwijzer

Kleuters Westwijzer

Kleuters Westwijzer

Jongens / Meisjes Westwijzer

Jongens / Meisjes Westwijzer

Jongens / Meisjes Westwijzer

Jongens / Meisjes Westwijzer


Meisjes Westwijzer

Meisjes Westwijzer

Meisjes Westwijzer

Meisjes Westwijzer

Acrogroep

Acrogroep

Acrogroep

Acrogroep

31


TEAMPLAATJES HT’35

32

Dames Fitnessgroep

Dames Fitnessgroep

Dames Fitnessgroep

Dames Fitnessgroep

Jongens 6-8 jaar

Jongens 6-8 jaar

Jongens 6-8 jaar

Jongens 6-8 jaar


Jongens >9 jaar

Jongens >9 jaar

Jongens >9 jaar

Jongens >9 jaar

Meisjes Brandevoort

Meisjes Brandevoort

Meisjes Brandevoort

Meisjes Brandevoort

33


TEAMPLAATJES HT’35

34

Jongens / Meisjes Brandevoort

Jongens / Meisjes Brandevoort

Jongens / Meisjes Brandevoort

Jongens / Meisjes Brandevoort

Meisjes 5-7 Odulfus

Meisjes 5-7 Odulfus

Meisjes 5-7 Odulfus

Meisjes 5-7 Odulfus


Meisjes 8-10 Odulfus

Meisjes 8-10 Odulfus

Meisjes 8-10 Odulfus

Meisjes 8-10 Odulfus

Meisjes >10 Odulfus

Meisjes >10 Odulfus

Meisjes >10 Odulfus

Meisjes >10 Odulfus

35


TEAMPLAATJES HT’35

36

Jongens / Meisjes Stiphout

Jongens / Meisjes Stiphout

Jongens / Meisjes Stiphout

Jongens / Meisjes Stiphout

Meisjes Stiphout

Meisjes Stiphout

Meisjes Stiphout

Meisjes Stiphout


Jongens / Meisjes Vendelier

Jongens / Meisjes Vendelier

Jongens / Meisjes Vendelier

Jongens / Meisjes Vendelier

Kleuters Vendelier

Kleuters Vendelier

Kleuters Vendelier

Kleuters Vendelier

37


TEAMPLAATJES HT’35

38

Bodyfi t

Bodyfi t

Bodyfi t

Bodyfi t


a dream...


SPAAROVERZICHT HT’35

Jongens o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Imre Remmerswaal Jente Remmerswaal Mees Holtackers Teun Heinemans Milan van Deursen Lucas van Dijk Jens Lindroos Daan Smets Yoran Groenen Wassim Taub Philip van Bommel Guus Hegeman Kas Leenders Thijs van der Putten Jurgen Verlijsdonk Thijs Pieterse Marnix Vereijken Szabi Kovacs Danny van Roij Koen Janssen Roel Dankers Sem Holtackers Nick van Heugten Kyan Mol

Pré-Instap o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o

Alpha van Hoof Eflin Ekiz Feline Aben Fenne Snoeks Jobke van Leuken Julia van den Boogaard Karlijn Ruijs Luna Scheepers Nisrine Toub Puck Aben Renske van Stiphout Roselie Latour Saartje Beks Susan Abdullah Zoë Kwee

Instap N2 en D1

Day Summer van de Ven Evy Donleben Isa Koevermans Laura van Drunen Lotus van Zutphen Maartje Daniels Sofie Helsen Zoë Fransen

Jongtalent o o o o o o

Charlotte van Dalen Cloë Couwenberg Dana Vogels Emma van Schaijk Evanne Akkermans Naima de Jong

Onderbouw N2

o o o o o o o o o o o

Anna Maas Britt Meulendijks Cleo Creutzburg Gwen van Berne Indy Kwee Laura Kloor Meyke Smits Renske van der Vorst Sara Kloor Sophie Meulendijks Vieve Snoeks

Onderbouw N3

o o o

40

Amy Wijgerse Chiara Couwenberg Floor Reijnecke

o o o o o o o

o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Inge Koolen Jet van de Velden Lorraine Teurlings Maud van Aerle Merel Verhofstadt Romy Hulsers Sophie Steuten

Onderbouw N4

Dyshanti Adriana Jill Steenbakkers Laura Saleh Lian Tiebosch Marieke Steijaert

Onderbouw D1

Avelon Akkersmans Brechtje Wennink Daimy van Tuyl Famke van Leuken Fleur Brouwer Floor van der Aa Iris van Rest Jady Wilbers Janne van den Hurk Josephine Lindeboom Lieke Crone Lisa van der Wegen Lisan van Veen Maartje Hagemans Mijke Heemstra Mila Schulte Milou Verstappen Nora van de Ven Sophie Boeijen Wieteke Schapendonk My Dang Dinh

Onderbouw D2

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Amber van Hoof Carlijne Raaijmakers Dionne van Brenk Elke Prinsen Eveline Rademaker Isabel van de Poel Ise van Lieshout Maud Chatrou Nadine Peeters Nienke Alting Nina Kuyen Nina Wouters Renee Manders Roxanne Bosch Sanne Vissers Vera Noppert Tess Verspaget

Onderbouw D3

o o o o o o o o o o o o o o

o o o o

Anna Remmers Annekee Mager Carlijn den Dekker Esmee Franse Fenne Kessener Isa Dankers Kim Dekkers Liv Schulte Yara van Os Marit Remmerswaal Mirthe Ruyters Nina Vogels Rosa Koolen Tessa Swinkels

Bovenbouw divisie 1

Anouk van Aerle Danique Vreugde Daphne Donkers Grietje Willems

o o o o

o o o o o o

o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o

o o o o

Kim van Lierop Lara Teerlink Luna Stolwijk Tessa van de Kerkhof

Bovenbouw Divisie 2

Beau Philipsen Eline Koppens Gwen Philipsen Inge Berkers Julia van Loon Kirsten Bevers

Bovenbouw divisie 3

Anne Dollekens Anne van Ekert Britt Krebbers Celynne Frijters Elke van de Pol Gerdie Verberne Kristel Rooijakkers Maisy van Tuyl Sanne Hermans

Bovenbouw divisie 4

Marwa Dada Bo Derks Eline Cox Laura Hobeijn Fleur van den Hurk Fenne de Jong Jeanelle Kivitis Juultje Leenders Laury de Leeuw Amber Pluym Jara Miksch Emma Baggermans Britt Scheepers Jinky van der Heide

Bovenbouw divisie 5

Demi van Lierop Gieke van Bommel Irene Bosch Megan de Jongh Renee Chatrou Sanne van Lierop Sanne Verbakel Tara van Hoeck

Bovenbouw divisie 6

Jony Schepers Kaylee van Lierop Marijn van Gestel Zoë Geerts

Teamplaatjes

oo oo Kleuters Westwijzer oo oo Jongens/Meisjes Westwijzer oo oo Meisjes Westwijzer oo Acrogroep oo oo oo Dames Fitnessgroep oo oo Jongens 6-8 jaar oo oo Jongens >9 jaar oo Meisjes Brandevoort oo oo oo Jongens/Meisjes Brandevoort oo oo Meisjes 5-7 Odulfus oo oo Meisjes 8-10 Odulfus oo Meisjes >10 Odulfus oo oo oo Jongens/Meisjes Stiphout

oo oo oo oo oo oo oo oo

Meisjes Stiphout Jongens/Meisjes Vendelier Kleuters Vendelier Bodyfit


41


HT’3

5

Helmond


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Helmond

Jumbo Hoofdstraat Jumbo Huiskensstraat Jumbo Brouwhorst Ma-Do Vr Za Zo

08:00-20:00 08:00-21:00 08:oo-20:00 10:00-19:00

Jumbo Azalealaan Ma-Za Zo

08:00-21:00 10:00-19:00

Jumbo Ralf Gijsbers Elke dag 08:00-20:00

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D

HT’35  

HT’35 Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you