Page 1

C

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

I L E - DULCI

O

S

UT

AV E N H A G E

1

Voetbalplaatjes verzamelalbum

2017 - 2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


I L E - DULCI

C

Beste speler of fan van VUC, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het VUC voetbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 500 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een voetbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes voetbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij VUC. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren. We wensen je heel veel spaarplezier!

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

BESTE LEDEN EN VRIENDEN VAN VUC, Plaatjes sparen in de supermarkt gebeurt al heel lang. Maar vroeger kreeg je bij de boodschappen zakjes met foto’s van de spelers van de Eredivisie. Nu zitten er bij Hoogvliet plaatjes van de leden van VUC in. Dat is toch heel bijzonder: onze eigen plaatjes sparen. Zo’n actie past bij VUC. Wij willen dat onze leden, jong en oud, het naar hun zin hebben. Daarom proberen we altijd buiten de competitiewedstrijden en trainingen extra dingen te organiseren. Sinterklaasfeesten, kerstdiners, onze befaamde toernooien met de prijsuitreiking op de prachtige klassieke hoofdtribune, poker- en klaverjasavonden en jeugdkampen. VUC is een vereniging met een lange, succesvolle historie. We bestaan 109 jaar. Vroeger wonnen we regelmatig van Ajax en Feyenoord. We waren zelfs een keer bijna kampioen van heel Nederland. Omdat VUC de eerste club was met een lichtinstallatie in Europa trainde het Nederlands elftal vele jaren bij ons, toen op de Schenkkade. Nog steeds hebben we een prachtig complex in de oer-Haagse wijk Mariahoeve. Daar zijn we trots op! Onze kleedkamers zijn gloednieuw en sinds kort hebben we een tweede kunstgrasveld, zodat met name onze jeugd altijd kan trainen en spelen. We hebben zelfs weer ruimte voor nieuwe elftallen. Ook zijn we druk bezig om weer een vrouwen- en meisjesafdeling op te zetten. Maar we kijken verder dan voetbal. Bij VUC kunnen ook andere takken van sport worden bedreven, lacrosse en softbal. We zijn ook Buurthuis van de Toekomst, waardoor er andere instanties uit de wijk van onze accommodatie gebruik kunnen maken. Veel bekende clubs bestaan niet meer. Met alle nieuwe bezigheden op social media is het voor sportverenigingen moeilijk om het hoofd boven water te houden. Dat lukt ons nog steeds en hopelijk nog minstens 100 jaar. Maar onze vrijwilligers moeten er wel hard aan trekken. Hopelijk willen in de toekomst nog meer mensen helpen om onze mooie vereniging gezond te houden. We kunnen alle handen goed gebruiken. Beste VUC’ers, heel veel plezier bij het verzamelen van jullie eigen plaatjes. Maarten van Heck Voorzitter VUC

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Het Kleine Loo en Theresiastraat Den Haag

3


RT

R WAA

INAT I E 9

VO O

RT

IC MB

s-

GR

90

-‘

W R O A O A V

- DULC

O

S

ILE T U

AV E N H A G E

1

een club met een geschiedenis

Een vereniging op leeftijd

De eerste jaren

VUC is een oude club. Niet stokoud, zoals HVV, HBS en Quick, die alle drie al in de 19de eeuw zijn opgericht, maar toch behoorlijk oud. VUC werd opgericht op 15 augustus 1909 en bestaat dus inmiddels 108 jaar.

Vrees over hun voortbestaan brengt Voorwaarts en UD ertoe de handen ineen te slaan en een fusie aan te gaan. Zo ontstond in 1909 VUC. De club start met vier seniorenelftallen. Pas in 1918 werd er een jeugdafdeling worden opgericht. De eerste jaren van de club waren niet eenvoudig. Er was een gebrek aan leden en een tekort aan financiën. En de veldnood duurde tot 1922.

VUC staat voor Voorwaarts Utile-Dulci Combinatie en ontstond uit de samenvoeging van twee oudere clubs, Voorwaarts en UD (Utile-Dulci, dit is Latijn en betekent vertaald in het Nederlands “het nuttige met het aangename”). Van de twee clubs is Voorwaarts, opgericht in 1901 de oudste. UD wordt opgericht in 1905.

VUC speelde eerst één jaar bij boer Pex achter de duinen en daarna vier jaar op twee verschil-lende terreinen aan de Kerklaan in Rijswijk. In 1914 verhuisde de club naar een landgoed tussen de Prinses Mariannelaan en de Vliet in Voorburg. VUC zal hier acht seizoenen spelen. Ideaal werd het echter ook hier niet, omdat de eigenaresse grote delen van het jaar ongestoord van haar land wil genieten en het nooit voor een vol jaar wil verhuren. VUC is daardoor gedwongen regelmatig uit te wijken naar terreinen elders.

Van deze twee clubs is vooral Voorwaarts succesvol geweest. De club werd in zijn korte bestaan vijf keer kampioen. Vanaf 1905 speelde Voorwaarts op het een na hoogste competitieniveau van Nederland. In 1907 bereikte het de finale van het toernooi om de Nederlandse Beker. Deze ging met 4-3 verloren tegen het Rotterdamse VOC. Eén van de grootste problemen van voetbalverenigingen in deze begintijd was het vinden van een geschikt veld. Meestal zijn de clubs aangewezen op het huren van een stuk weiland. Spelers moesten zich omkleden in een schuur of stal van de boer en de modder van de benen spoelen in een belendende sloot. Voorwaarts speelde de eerste jaren op een weiland langs de Moerweg in Den Haag. Dit terrein werd in 1905 ingeruild voor een weiland aan de Kerklaan in Rijswijk. UD huurt een veld bij een boer achter de duinen ter hoogte van de tegenwoordige Sportlaan.

-‘

s-

VUC speelde in deze eerste jaren op het een na hoogste niveau van Nederland. In 1919 en in 1921 werd VUC kampioen zonder dat het tot promotie komt. In 1920 wordt de finale van de Nederlandse Beker bereikt. CVV uit Rotterdam is hierin met 2-1 te sterk. Nadat de eigenaresse van het terrein aan de Prinses Mariannelaan in 1922 is komen te overlijden werd VUC de huur opgezegd. Dit dwingt de club tot het zoeken naar een nieuw terrein. Dit werd gevonden aan de Loosduinseweg tegenover de begraafplaats Nieuw Eykenduynen.

De Loosduinseweg VUC zal acht jaar aan de Loosduinseweg spelen en er uitgroeien tot een club van naam en faam. De club promoveert naar de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal, wint de nationale beker en gaat spelers aan het Nederlands elftal leveren. Op het terrein is ruimte voor de aanleg van twee velden en er worden een kleedtent, een consumptietent en tribunes gebouwd. De promotie naar de eerste klasse werd in 1926 bereikt. In hetzelfde jaar draagt Koos van Gelder als eerste VUC’er het oranje in de interland Nederland-Duitsland. In 1927 wint VUC de nationale beker. In de finale die in Arnhem werd gespeeld wordt Vitesse met 3-2 verslagen.

GR

Sportief succes brengt met zich mee dat VUC steeds meer toeschouwers trok: 5.000 bezoekers bij thuiswedstrijden tegen clubs als ADO, Ajax en Sparta wass niet uitzonderlijk. In 1928 werd ter vervanging van de bestaande, te kleine consumptietent in Hoek van Holland een strandtent op de kop getikt, waarin veel meer mensen van een natje en droogje kunnen worden voorzien. Wanneer VUC in het seizoen 1928-1929 voor het eerst in de top van de eerste klasse meedraait, werd in allerijl de capaciteit van het terrein uitgebreid. Er werd een grote overdekte zittribune gebouwd en de staantribunes worden uitgebreid. De capaciteit kwam hierdoor op 7.500 toeschouwers. Om uit de kosten te komen gaat VUC jaarlijks wedstrijden tegen buitenlandse topclubs organiseren. In een tijd waarin van Europese clubtoernooien en televisie nog geen sprake is, brengen die een massa mensen op de been. Zo speelde VUC met Kerstmis 1928 tegen de Franse topclub Stade Français en in mei 1929 tegen de kampioen van Uruguay (Olympisch kampioen in 1924 en 1928, wereldkampioen in 1930) Rampla Juniors, beide keren voor volle tribunes. Dit is een traditie die tot ver na de Tweede Wereldoorlog in ere zal worden gehouden.

AV E N H A

Aan het verblijf aan de Loosduinseweg komt in 1930 een einde wanneer het complex plaats moet maken voor huizenbouw. Er wordt een nieuwe plek gevonden aan de Schenkkade.

4


O MB

De Schenkkade

INAT I E -

VUC zal bijna veertig jaar aan de Schenkkade spelen. De club krijgt er de beschikking over aanvankelijk drie, later vier velden. De consumptietent en de tribunes van de Loosduinseweg werden afgebroken en aan de Schenkkade opnieuw opgebouwd. De toeschouwerscapaciteit kwam op 13.000 en later, in 1935 zelfs op 17.000. Alle tribunes waren met hout opgebouwd. VUC kwam ook met een nieuwigheid op de proppen. Naar Engels voorbeeld werd een lichtinstallatie aangelegd, de eerste op het Europese vasteland, zodat avondwedstrijden kunnen worden gespeeld. De lampen waren aangebracht op vier houtens torens in de hoeken van het veld. Deze zullen in de loop van de tijd worden vervangen door stalen lichtmasten. Veldverlichting en de nabijheid van een treinstation (Laan van NOI) maakten VUC tot de ideale locatie voor de centrale trainingen van het Nederlands elftal. Vanaf 1931 zou de Oranjeselectie hier regelmatig trainen en oefenwedstrijden spelen, waarna de spelers door de voorzitter van de keuzecommissie van de KNVB, Karel Lotsy, in de consumptietent aan concentratie- en mentale training worden onderworpen. Omdat juist in deze tijd de resultaten van het Nederlands elftal een sterk stijgende lijn vertoonden, krijgt de tent in de volksmond de bijnaam ‘Wondertent.’ VUC speelde tot kort na de Tweede Wereldoorlog op het hoogste nationale niveau. De periode kort vóór die oorlog en in die oorlog is de grote tijd van VUC. Een nieuwe generatie spelers zorgde ervoor dat VUC tot de toonaangevende clubs van het land gaat behoren. In 1944 werd het hoogtepunt bereikt. VUC wordt westelijk kampioen na een nek-aan-nek race met Ajax en Feijenoord (nog met ij). In de nacompetitie om het kampioenschap van Nederland met de andere districtskampioenen ging VUC aanvankelijk vorstelijk aan de leiding, maar uiteindelijk gingen door interne strubbelingen de kansen verloren. Sterspeler van VUC in deze tijd is Bertus de Harder. Velen zeggen dat hij beter was dan later Moulijn of Keizer, sommigen zelfs dat hij even goed was als later Cruyff. Hij speelde van 1937 tot 1949 voor VUC en viert daarna triomfen bij het Franse Bordeaux. Hij speelde om diverse redenen (oorlog, langdurige schorsing, buitenlands profavontuur) slechts twaalf interlands. In 1946 degradeerde VUC naar de tweede klasse. Alom wordt erop gerekend dat VUC snel weer op het hoogste nationale niveau zal terugkeren, maar dat zal nooit meer gebeuren. Bij de invoering van het profvoetbal in 1954 koos VUC ervoor een amateurvereniging te blijven. Ook bij de amateurs behoort de club lange tijd niet tot de top. VUC slaagde er in 1963 wel in de hoogste amateurklasse te bereiken. Na een veelbelovend eerste seizoen eindigt de club echter jaar na jaar laag in het rechterrijtje, voordat in 1968 weer terug naar de tweede klasse werd gedegradeerd.

Het Kleine Loo VUC betrok in 1968 een complex met vier velden. Een jaar later wordt het huidige clubgebouw geopend. Op het allereerste oog was er in die vijftig jaar niet veel veranderd: de staantribunes rond het hoofdveld zijn verdwenen. Er liggen nu twee kunstgrasvelden en in plaats van één zijn thans drie velden van kunstlicht voorzien. Wie beter kijkt ziet dat er veel werk en geld is gespendeerd aan nieuwbouw en renovatie. VUC gaat er prat op één van de fraaiste accommodaties van Den Haag te hebben. Met recht! Op sportief vlak gaat het in deze laatste halve eeuw op en neer. De zeventiger jaren zijn topjaren, waarin VUC in 1973 en 1975 van de tweede via de eerste naar de hoofdklasse promoveert. In 1978 en 1979 werd de club twee seizoenen achtereen kampioen van de hoofdklasse. In de strijd om het landskampioenschap bij de amateurs komt VUC beide keren tekort. Gedurende enkele jaren trok de club met enige regelmaat duizenden toeschouwers. Halverwege de jaren tachtig begon de neergang. In zes jaar tijd werd drie keer gedegradeerd. Nooit eerder speelde VUC in de derde klasse, maar nu in het laatste decennium van de eeuw bijna tien jaar wel. Daarna keerde het tij weer. Via kampioenschappen in 2000, 2004 en 2006 keerde VUC weer terug naar de top van het amateurvoetbal. Het was echter voor korte duur. Degradaties en wijzigingen in de competitieopzet leiden ertoe dat de club tegenwoordig op het vijfde amateurniveau uitkomt. Geschreven door: Rob Schamper Secretaris VUC

90

9

In 1968 eindigde ook de periode van VUC aan de Schenkkade. Het complex moest plaatsmaken voor een verkeersweg en kantoorgebouwen (o.m. Siemens). VUC verhuisde naar Het Kleine Loo. De verhuizing zat feitelijk al van vóór de oorlog in de pen. De overdekte tribune van 1930 wordt tijdens het bombardement van het Bezuidenhout op 3 maart 1945 vol getroffen. In de zomer van 1948 brandt één van de overgebleven gedeelten tot op de grond toe af. Besloten werd tot de bouw van een geheel nieuwe, demontabele tribune, die als het moment daar is gemakkelijk kan worden verhuisd. Dit is de tribune die thans nog steeds langs ons hoofdveld te bewonderen is. De rest van het complex aan de Schenkkade, de lichtmasten, de staantribunes en de Wondertent bleven bij de verhuizing naar Het Kleine Loo achter.

1 E G A

5


I L E - DULCI

VUC ZO 1

C

AV E N H A G E

VUC

1

UT

I L E - DULCI

C O

S

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

1

AV E N H A G E

VUC ZO 1 RT

R WAA RT

90 9

VO O

90

90

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

VUC ZO 1

VUC ZO 1

Kevin van der Poel

I L E - DULCI

90

s-

90

AV E N H A G E

UT

VOO

9

VOO

9

90

GR

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

90 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

VOO

9

VOO

VOO

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VO O

90

VOO

C

INAT I E -

9

1

VUC ZO 1

I L E - DULCI

-‘

90

AV E N H A G E

MB

RT

GR

O

R WAA

INAT I E -

UT

INAT I E -

VOO

C

MB

1

MB

-‘

VUC ZO 1

Dennis van der Poel

S

s-

1

I L E - DULCI

O

AV E N H A G E

UT

Jergo Leijdekkers

C

AV E N H A G E

VUC ZO 1

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

VUC ZO 1

6

UT

MB

-‘

s-

1

GR

S

s-

O

S

O

INAT I E AV E N H A G E

C

Gino van der Kleij

C

MB

-‘

GR

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

1

AV E N H A G E

VUC ZO 1

UT

O

S

UT

VUC ZO 1

Danny Kettenis

s-

Guy Muller

s-

1

VUC ZO 1

Youri Buwalda

S

INAT I E -

AV E N H A G E

INAT I E -

C

MB

GR

GR

Dominique Ariës

O

1

s-

1

AV E N H A G E

-‘

-‘

s-

MB

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

GR

Danny Achterberg

O

O

-‘

s-

S

C O

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

UT

S

VUC ZO 1

UT

C

INAT I E -

Memet Guzelmansur

S

I L E - DULCI

VUC ZO 1

VUC ZO 1

Thomas Dijksman

s-

1

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

O

VOO

C

-‘

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Steven Verstraten

Jim Raaf


RT

R WAA RT

9

VO O

90

90

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

Teammanager VUC ZO 1

Grensrechter VUC ZO 1

Karel Holstein

I L E - DULCI

90

s-

90

AV E N H A G E

UT

VOO

9

VOO

9

90

GR

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

1

INAT I E -

VOO

90

90 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

9

VOO

9

VOO

9

VOO

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VO O

90

AV E N H A G E

MB

9

C

-‘

90

GR

Teammanager VUC ZO 1

RT

INAT I E -

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

MB

UT

MB

VOO

C

O

S

s-

1

Verzorger VUC ZO 1

Assistent-Trainer VUC ZO 1

Bert Molenaar

VUC ZO 1

C

AV E N H A G E

INAT I E -

1

O

GR

I L E - DULCI

Peter Looijesteijn

-‘

-‘

s-

1

UT

-‘

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

AV E N H A G E

S

s-

Mark Moen

C

1

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

Trainer VUC ZO 1

UT

GR

VUC ZO 1

Wessel van Vliet

S

C

INAT I E -

s-

1

VUC ZO 1

Richard Versteden

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

GR

Jero Tellis

C

INAT I E -

-‘

s-

C

MB

I L E - DULCI

I L E - DULCI

-‘

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

1

Jason Schelfhout

C

UT

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC ZO 1

UT

O

S

GR

VUC ZO 1

Burak Sarican

s-

Sandro Tarantino

s-

1

VUC ZO 1

Devin Rodenburg

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Mike Ariës

7


VUC ZO 2

C

RT

R WAA

RT

90

9

VOO

9

90

R WAA

9

VO O

9

90

90

RT

R WAA VO O

9

VOO

R WAA

R WAA VOO

9

90

RT

RT

RT

R WAA VOO

9

RT

9

s-

1

GR

AV E N H A G E

1

Verzorger VUC ZO 2

Elftalleider VUC ZO 2

Herman de Graaf

C

90

AV E N H A G E

I L E - DULCI

R WAA

9

RT

RT

R WAA VOO

90

GR

UT

VOO

90 9

90

R WAA

9

s-

1

S

INAT I E -

VOO

C

MB

9

I L E - DULCI

O

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

INAT I E -

90

90

VOO

9

90

9

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VOO

RT

VUC ZO 2

R WAA

INAT I E -

VO O

MB

1

AV E N H A G E

MB

RT

VUC ZO 2 O 1

C

O

R WAA

INAT I E -

AV E N H A G E

VUC ZO 2

VOO

MB

GR

INAT I E -

GR

-‘

Francisco Grant

C

MB

C

Trainer VUC ZO 2

8

I L E - DULCI

INAT I E -

1

VUC ZO 2

Liam de Vries

UT

MB

s-

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

GR

I L E - DULCI

Vinesh Sewnundun

C

MB

-‘

s-

UT

O

I L E - DULCI

I L E - DULCI

-‘

UT

O

S

1

Lesley Monteiro

VUC ZO 2

Maiko Schepers

S

s-

1

AV E N H A G E

UT

S

s-

1

AV E N H A G E

AV E N H A G E

-‘

C

INAT I E -

-‘

GR

GR

VUC ZO 2

I L E - DULCI

VUC ZO 2

Drin Osmani

INAT I E -

UT

MB

INAT I E -

s-

1

AV E N H A G E

S

O

MB

GR

GR

Anthony van der Land

C O

-‘

s-

MB

I L E - DULCI

C O

UT

I L E - DULCI

-‘

Kamal Jongert

S

UT

VUC ZO 2

VUC ZO 2

Mark ten Cate

S

s-

1

AV E N H A G E

C

Kanur Bicer

C

INAT I E -

-‘

GR

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

s-

1

AV E N H A G E

UT

Benny Berkhuijsen

O

MB

GR

S

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

C O

-‘

s-

GR

S

VUC ZO 2

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

C

MB

Angelo Andrade Justo

S

I L E - DULCI

VUC ZO 2

VUC ZO 2

Joshua Engels

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

O

VOO

C

INAT I E -

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Kyra Andeweg


RT

R WAA RT

90

9

90

R WAA VOO

9

9

90

90

RT VOO

9

90

RT

9

VOO

9

90

90

VOO

9

R WAA

RT

R WAA

RT

9

VOO

9

s-

90 1

GR

AV E N H A G E

1

Leider VUC ZO 3

VUC ZO 3

Kenneth Wezer

C

R WAA

RT

R WAA

9

VOO AV E N H A G E

I L E - DULCI

90

RT

R WAA RT

R WAA

9

VO O R WAA VOO

9

90

90

R WAA

RT

R WAA VOO

9

90 9

VOO

90

GR

UT

INAT I E -

s-

1

S

-‘

90

C

MB

RT

1

O

R WAA

AV E N H A G E

VUC ZO 3

I L E - DULCI

INAT I E -

VOO

GR

VUC ZO 3

UT

MB

Hetzer Ubbens

RT

RT VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VOO

VOO

90

1

O

AV E N H A G E

VUC ZO 3

VUC ZO 3

Cindy van Teunenbroek

GR

S

-‘

1

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

Dion de Roo

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

1

MB

GR

UT

-‘

1

S

s-

Stijn van Oirschot

C

AV E N H A G E

O

INAT I E -

I L E - DULCI

GR

VUC ZO 3

C

VUC ZO 3

UT

O

S

INAT I E -

I L E - DULCI

-‘

s-

John Nolten

C

MB

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

GR

I L E - DULCI

Mark Moen

C O

-‘

s-

UT

O

I L E - DULCI

1

VUC ZO 3

UT

S

s-

1

AV E N H A G E

Eddy Manqueira

S

AV E N H A G E

-‘

GR

VUC ZO 3

Patrick Louwe

GR

VUC ZO 3

C

INAT I E -

s-

1

VUC ZO 3

Danny Kettenis

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

-‘

s-

1

INAT I E -

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

O

O

-‘

s-

S

C

Sacha Genev

Erik van Galen

C

I L E - DULCI

1

MB

I L E - DULCI

UT

VUC ZO 3

UT

s-

1

AV E N H A G E

VUC ZO 3

Nino Furfaro

S

GR

S

AV E N H A G E

O

s-

1

VUC ZO 3

Bram van den Berg

C

GR

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

RT

C

C

INAT I E -

I L E - DULCI

s-

-‘

UT

I L E - DULCI

UT

MB

VUC

S

S

O

VUC ZO 3

Nico Kettenis

9


VUC ZO 4

C

VOO

9

90

RT RT

9

VO O

90

90

RT

C

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

Sponsor VUC ZO 4

VUC ZO 4

Robert Vrolijk

I L E - DULCI

VOO

9

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

90 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT VO O

9

9

VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

R WAA VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA VO O

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

O

R WAA

I L E - DULCI

INAT I E -

VOO

GR

VUC ZO 4

UT

MB

s-

1

VUC ZO 4

VUC ZO 4

Martijn Sulter

VUC ZO 4

1

O

AV E N H A G E

S

-‘

GR

C

Rick van Rijswijk

C

INAT I E -

-‘

s-

1

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

I L E - DULCI

1

O

UT

MB

INAT I E -

Jasper van Schip

S

O

MB AV E N H A G E

GR

S

s-

Ben van Rhee

C O

-‘

GR

C

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

VUC ZO 4

UT

I L E - DULCI

VUC ZO 4

Klaas Polderman

S

s-

s-

1

VUC ZO 4

Jaap Oude Mulders

UT

INAT I E -

AV E N H A G E

S

MB

GR

INAT I E -

C

O

1

GR

Francis Nauman

-‘

-‘

s-

C

MB

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

s-

1

Dave Kartopawiro

C

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

UT

VUC ZO 4

UT

AV E N H A G E

VUC ZO 4

Ferry Jansen

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC ZO 4

Patrick Gorissen

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

RT

C

INAT I E -

R WAA

I L E - DULCI

MB

VOO

UT

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

-‘

GR

9

RT

R WAA

R WAA

C

MB

RT

I L E - DULCI

1

VUC ZO 4

UT

AV E N H A G E

Marcel Gerla

O

S

GR

VUC ZO 4

Emile Bourquin

s-

10

s-

1

VUC ZO 4

Theo Booms

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Erasmo Signore


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


VUC ZO 5

C

RT

R WAA

RT

R WAA

90

9

VO O

9

90

90

RT

R WAA VO O

9

90

9

VOO

VOO

9

90

9

RT

R WAA

RT

C

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC ZO 5

VUC ZO 5

Arthur Newton

I L E - DULCI

VOO

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

R WAA

9

9

R WAA RT

R WAA VO O

9

VOO

90

GR

S

INAT I E -

90

C

MB

s-

1

VUC ZO 5

VUC ZO 5

Martijn de Munck

I L E - DULCI

-‘

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

-‘

-‘

s-

1

S

O

RT

C

MB

RT

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

UT

MB

VOO

VUC ZO 5

1

AV E N H A G E

O

S

O

INAT I E AV E N H A G E

INAT I E -

C

MB

-‘

GR

GR

VUC ZO 5

I L E - DULCI

C

INAT I E -

UT

I L E - DULCI

Roy de Groot

O

S

UT

VUC ZO 5

Dennis de Groot

s-

12

s-

1

VUC ZO 5

Aniel Gobardhan

1

MB

AV E N H A G E

AV E N H A G E

O

GR

S

-‘

1

GR

Melvin Gaal

C

INAT I E -

-‘

s-

MB

I L E - DULCI

MB

INAT I E AV E N H A G E

UT

O

MB

-‘

GR

S

C O

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

UT

VUC ZO 5

UT

S

s-

1

AV E N H A G E

Edwin Feekes

O

S

GR

VUC ZO 5

Koen Besteman

s-

Randy Hooi

s-

1

VUC ZO 5

Faheem Malhi

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Mike Roes


RT

R WAA

9 GR

90

90

90

C

VOO

9

VOO

9

AV E N H A G E

1

VUC ZO 5

VUC ZO 5

VUC ZO 5 I L E - DULCI

C

RT

C

R WAA

R WAA

VOO

VOO

9

s-

90

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

9

UT

O

S

O

RT

Rogier Toet

1

GR

90

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

s-

1

Chris Toet

Mark Stoop

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

-‘

s-

1

VUC ZO 5

Kevin Rugers

C

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

-‘

s-

1

S

MB

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

MB

RT

I L E - DULCI

O

UT

O

S

AV E N H A G E

1

RT

C

R WAA

90

GR

90

9

VOO

9

VOO

9

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

1

AV E N H A G E

1

Leider VUC ZO 5

Trainer VUC ZO 5

Tamara Malhi

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

s-

-‘

GR

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

1

Trainer VUC ZO 5

Mirella Kroes

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

VUC ZO 5

Ronny van Etten

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

s-

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

Steven Zijlstra

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

VUC ZO 5

VUC ZO 5

Vincent Wigbers

Michael Toet

13


VUC ZO 6

C

RT

R WAA

RT

R WAA

9

90

9

VOO

9

90

90

VOO

VOO

9

90

9

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VOO

VUC ZO 6

GR

1

AV E N H A G E

VUC ZO 6 RT

90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

VUC ZO 6

VUC ZO 6

Vincent Thoen

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

VO O

9

VO O

9

R WAA

RT

RT

R WAA VO O

9

90 9

VOO

90

GR

S

INAT I E -

90

C

MB

RT

1

O

R WAA

I L E - DULCI

-‘

s-

1

VUC ZO 6

VUC ZO 6

Don Thodé

UT

INAT I E -

AV E N H A G E

S

MB

VOO

C

O

GR

AV E N H A G E

Fabrizio Plak

-‘

-‘

s-

1

GR

VUC ZO 6

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

1

Rawi Mohan

C

C

INAT I E -

I L E - DULCI

s-

VUC ZO 6

UT

AV E N H A G E

VUC ZO 6

VUC ZO 6

Marciano Lynch

S

GR

I L E - DULCI

MB

1

UT

O

s-

S

-‘

AV E N H A G E

C

INAT I E -

GR

I L E - DULCI

MB

1

UT

-‘

s-

S

O

INAT I E -

R WAA

C

MB

VO O

I L E - DULCI

-‘

AV E N H A G E

UT

O

INAT I E -

-‘

GR

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Anthony Lee

14

Max Coenraad

Bas Ketting

s-

Deepak Sewpal

1

C

VUC ZO 6

Niels Hendriks

INAT I E -

-‘

s-

1

MB

I L E - DULCI

AV E N H A G E

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

GR

MB

MB

GR

s-

1

O

O

-‘

s-

S

C O

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

UT

S

VUC ZO 6

UT

GR

Tosh Bhawan

Cassie Bhawan

S

C

VUC ZO 6

VUC ZO 6

Terry Alspeer

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

-‘

1

S

MB

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

RT

I L E - DULCI

O

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Dyan Tjin-A-Koeng


I L E - DULCI

UT

C

VUC

S

UT

I L E - DULCI

90

GR

AV E N H A G E

1

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

S

O

VUC VR 2

AV E N H A G E

1

VUC VR 2

RT

R WAA

9

90

90

RT

I L E - DULCI

C

90

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

Leider VUC VR 2

VUC VR 2

Wendy van der Wildt

UT

VOO

9

VOO

9

90

AV E N H A G E

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

9

C

INAT I E -

90

VOO

9

VOO

VOO

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA RT

1

MB

GR

VUC VR 2

Sonja Weel

I L E - DULCI

-‘

s-

1

AV E N H A G E

O

R WAA

UT

INAT I E -

AV E N H A G E

S

MB

GR

GR

VUC VR 2

C

O

VOO

1

Renate Greve

-‘

-‘

s-

1

VUC VR 2

Shira Sluis-Vinkenburg

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

s-

Nancy Boudewijn

O

O

-‘

s-

S

C

INAT I E -

C

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

UT

VUC VR 2

UT

AV E N H A G E

VUC VR 2

Jennefer Boudewijn

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC VR 2

Kim van den Akker

C

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Helma Bazuin

Marco Kaffa

15


VUC ZA 1

C

VOO

9

90

9

RT

R WAA

RT

90

90

RT

9

VO O

9

90

90

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

C

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

Trainer/Coach VUC ZA 1

VUC ZA 1

Derek Wamelink

I L E - DULCI

R WAA

RT

R WAA VOO AV E N H A G E

UT

VOO

RT

R WAA VO O

RT

9

VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

R WAA VOO

9

90 9

R WAA

9

9

R WAA RT

R WAA VO O

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

O

R WAA

GR

VUC ZA 1

I L E - DULCI

INAT I E -

VOO

VUC ZA 1

UT

MB

s-

1

VUC ZA 1

VUC ZA 1

Kevin Suijten

C

INAT I E -

1

O

AV E N H A G E

S

-‘

GR

I L E - DULCI

Dwight Reijgersberg

C

INAT I E -

-‘

s-

1

UT

MB

I L E - DULCI

1

O

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

s-

Pim Pronk

O

MB

GR

S

INAT I E -

C O

-‘

s-

AV E N H A G E

S

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

VUC ZA 1

UT

GR

VUC ZA 1

Nando van Overveld

S

C

INAT I E -

s-

1

VUC ZA 1

Sven van der Ham

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

GR

Bjorn van der Ham

C

INAT I E -

-‘

s-

C

MB

I L E - DULCI

I L E - DULCI

O

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

1

Guy van Eijkeren

C

UT

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC ZA 1

UT

O

S

GR

VUC ZA 1

Vincent Draaisma

s-

16

s-

1

VUC ZA 1

Max Cantineau

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

RT

C

INAT I E -

R WAA

I L E - DULCI

MB

VOO

UT

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

-‘

GR

1

Timo Bosman

C

MB

RT

I L E - DULCI

AV E N H A G E

VUC ZA 1

UT

O

S

GR

VUC ZA 1

Jochem Bosman

s-

Jay Schipper

s-

1

VUC ZA 1

Joeri Beurskens

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Cees van der Ham


du CHATENIER vastgoed - huur & verhuur - sale & leaseback

Benoordenhoutseweg 228

telefoon: 070 - 335 00 10


I L E - DULCI

VUC ZA 2

C

AV E N H A G E

VUC

1

S

UT

I L E - DULCI

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC ZA 2 RT

R WAA

9

90

90

RT

I L E - DULCI

C

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC ZA 2

VUC ZA 2

Sander van Elferen

UT

VOO

9 AV E N H A G E

S

R WAA

RT VOO

9

90

GR

90

R WAA

R WAA

RT

VO O

9

VO O

VO O

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

C

INAT I E -

9

I L E - DULCI

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

O

R WAA

UT

INAT I E -

s-

1

VUC ZA 2

Paul Edenburg

S

MB

AV E N H A G E

GR

VUC ZA 2

C

O

VOO

1

Emre Cavusoglu

-‘

GR

C

INAT I E -

I L E - DULCI

INAT I E -

-‘

s-

1

VUC ZA 2

18

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

s-

Tim Bothof

O

MB

-‘

GR

S

I L E - DULCI

MB

C

UT

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC ZA 2

UT

O

S

GR

VUC ZA 2

Daniel van den Berg

s-

Arif Duvarci

s-

1

VUC ZA 2

Hamid Achemlal

C

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VO O

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Ramon van Grieken

Raïsh Farzand Ali


C

RT

R WAA VOO

9

s-

9

R WAA

INAT I E -

VOO

C

MB

90

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

1

GR

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC ZA 2

VUC ZA 2

Niek Hesseling

C

RT

C

R WAA

R WAA

VO O

VO O

9

s-

90

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

9

I L E - DULCI

1

GR

90

UT

O

S

O

RT

Gylliano de Groot

AV E N H A G E

1

RT

C

R WAA

90

GR

90

9

VOO

9

VOO

9

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

1

AV E N H A G E

1

VUC ZA 2

VUC ZA 2

Steven Schouten

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

s-

-‘

GR

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

1

VUC ZA 2

Vinoth Rajendram

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

VUC ZA 2

Othman al Ousrouti

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

s-

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

Melvin O’Brien

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

VUC ZA 2

VUC ZA 2

Remo Langeweg

Nils Wisse

19


VUC VET 1

C

VOO

9

RT

9 GR

90

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

VOO

90

9

RT

R WAA

R WAA

9

C

INAT I E -

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC VET 1

VUC VET 1

Ed Hermans

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

90

C

INAT I E -

s-

1

VUC VET 1

Jeffrey van Heijningen

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

s-

1

VUC VET 1

Jeroen van der Heijde

C

INAT I E -

R WAA

I L E - DULCI

MB

VOO

UT

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

-‘

GR

1

Harry de Haas

C

MB

RT

I L E - DULCI

AV E N H A G E

VUC VET 1

UT

O

S

GR

VUC VET 1

Taco de Graaf

s-

20

s-

1

VUC VET 1

Davis Djaelani

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Robin Koers


RT

R WAA

9

VOO

9

RT

C

90

GR

90

9

VOO

9

VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

Leider VUC VET 1

VUC VET 1

Patrick Verbeek

I L E - DULCI

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

RT

9

VOO

9

VOO

90

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

9

1

MB

GR

S

-‘

90

AV E N H A G E

O

RT

GR

VUC VET 1

C

INAT I E -

R WAA

INAT I E -

I L E - DULCI

MB

VOO

MB

UT

O

S

s-

1

VUC VET 1

Wei-Ming Tseng

C O

C

AV E N H A G E

I L E - DULCI

Michel Sebök

-‘

GR

UT

-‘

I L E - DULCI

INAT I E -

1

VUC VET 1

Marc Smits

UT

MB

s-

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

GR

s-

1

Mo Saidi

C

MB

-‘

s-

AV E N H A G E

S

VUC VET 1

I L E - DULCI

GR

VUC VET 1

UT

Yuri Pauwels

O

S

s-

1

VUC VET 1

Michael Nieuwenburg

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Oscar Stumpf

21


VUC VET 2

C

RT

R WAA RT

90

C

GR

90

9

VOO

9

VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC VET 2

VUC VET 2

Mark Lloyd

I L E - DULCI

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

VOO

VOO

9

9

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

9

1

MB

GR

S

-‘

90

AV E N H A G E

O

RT

C

INAT I E -

R WAA

GR

VUC VET 2

I L E - DULCI

MB

VOO

INAT I E -

UT

O

S

s-

1

VUC VET 2

Jared Kerkeboom

MB

C

AV E N H A G E

C

Bart Engles

-‘

GR

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

INAT I E -

-‘

s-

1

VUC VET 2

22

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

1

Richard Bakker

C

UT

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC VET 2

UT

O

S

GR

VUC VET 2

Azza Aouissaoui

s-

Frits de Graaf

s-

1

VUC VET 2

Dick de Goederen

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Wafik el Moumni


RT

R WAA

9

VOO

9

RT

I L E - DULCI

C

90

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC VET 2

VUC VET 2

Andre van der Zalm

UT

VOO

9

VOO

9

90

AV E N H A G E

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

90

RT VOO

9

VOO

9

90

90

RT

R WAA

R WAA

9

C

INAT I E -

90

I L E - DULCI

MB

RT

1

VUC VET 2

R WAA

AV E N H A G E

O

VOO

GR

-‘

GR

VUC VET 2

Richard Wursten

UT

INAT I E -

s-

1

INAT I E -

S

MB

AV E N H A G E

MB

C

O

GR

C

Rick van Veen

-‘

-‘

s-

1

VUC VET 2

Fred van Wagtendonk

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

s-

1

Guntur Sandino

C

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

UT

VUC VET 2

UT

AV E N H A G E

VUC VET 2

Hans Poot

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC VET 2

Jurandy Pieter

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Marcel van Strien

23


I L E - DULCI

Scheidsrechters

C

AV E N H A G E

VUC

1

S

UT

I L E - DULCI

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

Scheidsrechters RT

R WAA

90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Iwan Jaggan

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

GR

S

INAT I E -

VOO

9

VO O

9

VO O

VO O

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

1

MB

9

C

-‘

90

AV E N H A G E

O

RT

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

GR

Scheidsrechters

UT

MB

VOO

1

O

S

s-

1

Scheidsrechters

Giovanni Jaggan

INAT I E -

C

AV E N H A G E

C

Xander Diesveld

-‘

GR

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

INAT I E -

-‘

s-

1

Scheidsrechters

Yanique Diesveld

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

Casper Caljouw

C

UT

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

Scheidsrechters

UT

O

S

GR

Scheidsrechters

Gerard Bouman

s-

24

s-

1

Scheidsrechters

Jim Boon

C

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VO O

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Joost de Bock

Kasim Kazmi


I L E - DULCI

C

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

Scheidsrechters

RT

R WAA

90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Philip Vrolijk

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

VO O

9

VO O

VO O

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

Scheidsrechters

R WAA

GR

O

1

Scheidsrechters

Scheidsrechters

John Tiemens

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

s-

-‘

GR

S

O

VOO

1

Axel Ruesen

C

INAT I E -

-‘

s-

1

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

MB

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

Fred Peters

C

UT

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

Scheidsrechters

UT

O

S

GR

Scheidsrechters

Rein Noordam

s-

John Sinteur

s-

1

Scheidsrechters

Peter Looijesteijn

C

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VO O

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Giovanny Looijesteijn

Liano Wongsokario

25


VUC JO19-1

C

9

VUC

90 1

UT

I L E - DULCI

C

RT

C

R WAA

R WAA VOO

9

s-

90

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

S

VOO

1

GR

AV E N H A G E

1

VUC JO19-1

VUC JO19-1

Sergio Beijenhof

RT

R WAA RT

9 9

VO O

90

90

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

Leider VUC JO19-1

Trainer VUC JO19-1

Danny Kettenis

I L E - DULCI

90

AV E N H A G E

UT

VOO

9

90

9

90

s-

-‘

GR

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

C

INAT I E -

VOO

90

90 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

VOO

9

VOO

VOO

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VO O

90

1

MB

9

I L E - DULCI

INAT I E -

90

AV E N H A G E

O

RT

GR

VUC JO19-1

UT

MB

R WAA

1

O

VOO

C

INAT I E -

s-

VUC JO19-1

S

s-

1

VUC JO19-1

Zakarria Yabka

I L E - DULCI

Chris Schoop

C

AV E N H A G E

UT

MB

AV E N H A G E

S

-‘

GR

-‘

GR

1

O

INAT I E -

I L E - DULCI

INAT I E -

1

VUC JO19-1

26

UT

MB

s-

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

GR

C

Olaf Schijvens

C

MB

-‘

s-

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

UT

VUC JO19-1

UT

Seyid Sarikaya

O

S

s-

1

VUC JO19-1

Nunuai Matahelumual

AV E N H A G E

Daniël Manuela

O

AV E N H A G E

S

-‘

GR

GR

VUC JO19-1

C

INAT I E -

1

C

INAT I E -

I L E - DULCI

-‘

AV E N H A G E

UT

MB

INAT I E -

s-

s-

1

Carlos Guerrero Ortiz

O

MB

-‘

GR

S

I L E - DULCI

MB

C

UT

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC JO19-1

UT

O

S

GR

VUC JO19-1

Donavan Giersthove

s-

Jamal Verwey

s-

1

VUC JO19-1

Bradley Giersthove

C

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Brian Brongers

TEAMSPONSOR

VOO

AV E N H A G E

RT

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Fred Peters


RT

R WAA RT

90

9 9

VOO

9

90

90

RT

R WAA

9

VOO

9

90

90

RT VOO

9

90

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

Leider JO17-1

Trainer JO17-1

Harry de Haas

I L E - DULCI

90

s-

90

AV E N H A G E

UT

VOO

9

VOO

9

90

GR

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

1

INAT I E -

VOO

90

90

R WAA

RT VOO

90

R WAA

RT

R WAA VOO

9

9

VO O R WAA VOO

9

VOO

9 9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA RT

R WAA VOO

90

AV E N H A G E

MB

9

C

-‘

90

GR

VUC JO17-1

RT

INAT I E -

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

C

MB

UT

MB

VOO

VUC JO17-1 I L E - DULCI

O

S

s-

1

VUC JO17-1

Manu Kramer

INAT I E -

C

AV E N H A G E

UT

-‘

1

O

GR

1

Darian Stevens

-‘

-‘

s-

1

VUC JO17-1

Norberto Teixeira

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

AV E N H A G E

S

s-

Jamo Smits

C

AV E N H A G E

O

I L E - DULCI

GR

VUC JO17-1

UT

GR

VUC JO17-1

Mcwilliams Obeng

S

C

INAT I E -

s-

1

VUC JO17-1

Tom van Miert

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

C

Saymon Mekkonen

C

INAT I E -

-‘

s-

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

UT

-‘

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

GR

s-

1

Giovanni Jaggan

C O

-‘

s-

AV E N H A G E

S

O

I L E - DULCI

1

VUC JO17-1

UT

GR

VUC JO17-1

Camiel Giersthove

S

C

INAT I E -

s-

1

VUC JO17-1

Daniël den Dekker

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

s-

1

AV E N H A G E

Ricky Berkhuijsen

C

INAT I E -

VOO

I L E - DULCI

-‘

AV E N H A G E

UT

MB

INAT I E -

GR

S

O

MB

-‘

s-

Noël van Aacken

C

GR

VUC JO17-1

I L E - DULCI

C

VUC JO17-1

UT

O

S

s-

1

VUC JO17-1

Camile Wesselink

RT

RT

R WAA

R WAA

90

AV E N H A G E

I L E - DULCI

1

INAT I E -

GR

UT

-‘

1

S

AV E N H A G E

MB

VOO

C

GR

O

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

RT

s-

C

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

-‘

UT

UT

MB

VUC

S

S

O

VUC JO17-1

Marc Smits

27


VUC JO17-2

C

RT

R WAA

9

VOO

9

GR

90

RT

R WAA VOO

9

90

INAT I E -

R WAA

C

1

AV E N H A G E

VUC JO17-2

Julian Beaumont

Esrom Araia

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

I L E - DULCI

MB

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

VUC JO17-2

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

C

MB

Sahin Apaydin

S

I L E - DULCI

VUC JO17-2

VUC JO17-2

Yanique Diesveld

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

O

INAT I E -

VOO

C

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

RT

I L E - DULCI

O

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

1

AV E N H A G E

VUC JO17-2

Op de plaatjes van Jules Klijberg en Sem Reijnders staat JO17-2, zij zijn echter te vinden bij de JO13-2!

Daan Beck

RT

R WAA RT

9 9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

VUC JO17-2

VUC JO17-2

Yanique Diesveld

C

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

I L E - DULCI

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

90

90

90

VO O

9

9

90

RT

RT

R WAA VO O

9

90

GR

UT

INAT I E -

s-

1

S

MB

9

C

-‘

90

1

AV E N H A G E

O

RT

GR

VUC JO17-2

R WAA

INAT I E -

VOO

MB

I L E - DULCI

INAT I E -

Wim Diesveld

UT

MB

AV E N H A G E

S

O

GR

Trainer VUC JO17-2

28

C

-‘

-‘

s-

1

VUC JO17-2

Furkan Tozak

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

C

David Setoe

O

O

-‘

s-

Fahd Mokthar

C

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

UT

-‘

UT

s-

1

AV E N H A G E

S

VUC JO17-2

Pim Magdelijns

S

GR

VUC JO17-2

VUC JO17-2

Joëlle Fuad

s-

1

AV E N H A G E

INAT I E -

GR

C

MB

1

I L E - DULCI

-‘

AV E N H A G E

-‘

GR

s-

UT

S

O

INAT I E -

R WAA

C

MB

VOO

I L E - DULCI

O

INAT I E -

-‘

s-

UT

S

R WAA

C

VO O

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Yanique Diesveld


RT

R WAA RT

90

9

90 9

VOO

9

90

90

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

VUC JO17-3

VUC JO17-3

Mahsum Yilmaz

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA VOO

9

90

GR

S

90

RT

R WAA VOO

RT

R WAA

9

VO O RT VOO

9

90

90

R WAA

RT VOO

9

VOO

9

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

VOO

C

INAT I E -

9

I L E - DULCI

-‘

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

VUC JO17-3

UT

INAT I E -

R WAA

GR

Koray Sevilmis

MB

VOO

1

O

S

s-

1

VUC JO17-3

Victor van Ulft

s-

O

INAT I E AV E N H A G E

VUC JO17-3

C

MB

-‘

GR

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

VUC JO17-3

UT

1

AV E N H A G E

O

INAT I E -

S

s-

1

VUC JO17-3

Peter Swart

C

MB

-‘

1

O

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

VUC JO17-3

MB

GR

UT

Charmo Rijgersberg

C O

-‘

s-

S

s-

Hatim Mezyayar

GR

Marco He

O

INAT I E AV E N H A G E

C

INAT I E -

C

MB

-‘

GR

I L E - DULCI

1

MB

I L E - DULCI

UT

AV E N H A G E

VUC JO17-3

UT

O

S

TEAMSPONSOR

I L E - DULCI

s-

1

Mohamed Ben Ahmed

s-

UT

AV E N H A G E

VUC JO17-3

Marouan Bazah

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC JO17-3

Bartosz Pokorski

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

-‘

s-

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

O

O

-‘

s-

S

GR

O

C

C

INAT I E -

I L E - DULCI

s-

-‘

UT

I L E - DULCI

MB

VUC

S

UT

S

O

VUC JO17-3

Roy Irwan

29


VUC JO15-1

C

RT

R WAA

9

VOO GR

90

RT

R WAA VOO

9

INAT I E -

90

MB

R WAA

C O

VOO

I L E - DULCI

1

AV E N H A G E

VUC JO15-1

Ayman Chay

Maarten den Dekker

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

-‘

I L E - DULCI

s-

1

AV E N H A G E

S

VUC JO15-1

UT

INAT I E -

Rayen Acharju

S

GR

VUC JO15-1

VUC JO15-1

Sem de Koning

s-

1

AV E N H A G E

C

MB

GR

I L E - DULCI

-‘

1

UT

S

O

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

C

MB

INAT I E -

GR

I L E - DULCI

O

MB

-‘

s-

UT

S

9

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO15-1

TEAMSPONSOR

RT

R WAA

90

90

RT

90

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC JO15-1

VUC JO15-1

Nikki Son

C

VOO

9

VOO

9

I L E - DULCI

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

VO O

9

VO O

VO O

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA

9

VOO

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

S

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

O

R WAA

C

INAT I E -

VOO

GR

VUC JO15-1

I L E - DULCI

MB

s-

1

VUC JO15-1

Jochem Schraag

UT

O

AV E N H A G E

S

-‘

GR

INAT I E -

1

Kai Leijendekkers

C

INAT I E -

-‘

s-

1

VUC JO15-1

30

I L E - DULCI

MB

INAT I E AV E N H A G E

UT

O

MB

-‘

GR

S

C

MB

C

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

UT

VUC JO15-1

UT

AV E N H A G E

S

s-

Willem Kok

O

S

GR

VUC JO15-1

Chris Ioannidis

s-

Nassim Ouahid

s-

1

VUC JO15-1

Joseph Hill

C

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VO O

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Sidney van der Goes

Dirk Jan Wassenburg


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


VUC JO15-2

C

RT

R WAA RT

90

C

90

9 GR

90

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC JO15-2

VUC JO15-2

Sid Dipankar

I L E - DULCI

VOO

9

VOO

9

90

AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT VOO

9

VOO

9

90

R WAA VOO

9

90 9

90

GR

-‘

s-

1

S

INAT I E -

R WAA

RT

C

MB

R WAA

1

AV E N H A G E

O

VOO

GR

VUC JO15-2

I L E - DULCI

INAT I E -

Teoman Demirel

UT

MB

AV E N H A G E

VUC JO15-2

32

GR

S

-‘

1

VUC JO15-2

Yannick Maxwell da Cruz

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

C

Ayman Berkane

O

C

I L E - DULCI

INAT I E -

I L E - DULCI

UT

VUC JO17-2

UT

s-

1

AV E N H A G E

Annas Tahiri

Hicham Loukili

O

S

GR

VUC JO17-2

VUC JO15-2

Frederick Hampshire

s-

1

S

MB

AV E N H A G E

C

-‘

GR

I L E - DULCI

INAT I E -

1

AV E N H A G E

UT

-‘

s-

-‘

GR

S

MB

RT

C

INAT I E -

INAT I E -

R WAA

I L E - DULCI

MB

MB

VOO

UT

O

O

-‘

s-

S

O

C

RT

I L E - DULCI

O

UT

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Bas Fitski


RT

90

90

RT

R WAA

9

VOO

9

90

90

R WAA VOO

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO15-2

Leider VUC JO15-2

Hilvert Fitski

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

GR

S

INAT I E -

VOO

C

MB

9

I L E - DULCI

-‘

90

1

O

RT

AV E N H A G E

VUC JO15-2

UT

INAT I E -

R WAA

GR

VUC JO15-2

VOO

C

INAT I E -

1

MB

Hope Junior Webber

S

s-

1

VUC JO15-2

VUC JO15-2

Bernardo Pinto

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

s-

O

GR

UT

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

GR

-‘

-‘

s-

1

1

Thaddeus Mumcuyan

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

O

O

-‘

s-

S

9

VOO

9

9

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

90

VOO

C

MB

RT

I L E - DULCI

-‘

C

AV E N H A G E

VUC JO15-2

UT

O

S

Jay Mercilina

I L E - DULCI

GR

Jeroen van Lochem

TEAMSPONSOR

UT

INAT I E -

s-

1

Stefano Langerak

s-

S

C

VUC JO15-2

Sidney Kaffa

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

O

INAT I E -

R WAA

C

VUC JO15-2

VUC JO15-2

Haiyl Flihan

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Kasim Kazmi

33


VUC JO13-1

C

RT

R WAA

9 GR

90

VOO

9

90

VOO

RT

R WAA

R WAA

C

INAT I E -

s-

1

AV E N H A G E

1

Christiaan den Dekker

VUC JO13-1

VUC JO13-1

VUC JO13-1

Xander de Coninck

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

s-

1

VUC JO13-1

Jonathan Lagemaat

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

9

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Driss Fares

RT

90

GR

90

9

VOO

VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC JO13-1

VUC JO13-1

Gino Hardorff

C

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

90

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

-‘

s-

1

S

MB

R WAA

C

O

VOO

I L E - DULCI

INAT I E -

Jort de Groot

UT

MB

AV E N H A G E

VUC JO13-1

34

GR

S

O

1

VUC JO13-1

Joe de la Fuente

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

TEAMSPONSOR

Giovanny Looijesteijn


RT

R WAA

9

VOO

9

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO13-1

Leider VUC JO13-1

Brian de Coninck

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

RT

9

VOO

9

VOO

90

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

VUC JO13-1

R WAA

GR

O

VOO

INAT I E -

I L E - DULCI

INAT I E -

s-

1

VUC JO13-1

Ilyas Zaki

UT

MB

AV E N H A G E

S

O

GR

MB

C

-‘

-‘

s-

1

VUC JO13-1

Liano Wongsokario

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

C

Timothy Wolff

O

O

-‘

s-

s-

1

Dylan Nguyen

C

I L E - DULCI

O

I L E - DULCI

UT

VUC JO13-1

UT

AV E N H A G E

VUC JO13-1

Maxi Mertens

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC JO13-1

Beshoy el Malak

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

s-

1

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Jan de Jong

35


VUC JO13-2

C

9

VUC

90 1

UT

I L E - DULCI

C

RT

C

R WAA

R WAA

9

VOO

90

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

S

VOO GR

1

AV E N H A G E

VUC JO13-2

VUC JO13-2

Daan Waasdorp

RT

RT

90

R WAA VOO

90

9

9

VOO

90

9

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

VUC JO13-2

VUC JO13-2

Aleks Zlatkov

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

S

R WAA

RT

C

R WAA

RT

I L E - DULCI

MB

R WAA

UT

O

VOO

1

AV E N H A G E

VUC JO13-2

9

GR

-‘

90

9

VOO

9

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

90

R WAA

R WAA

9

VOO

9

90

90

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA

C

INAT I E -

VO O

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

R WAA

VUC JO13-2

1

INAT I E -

VOO

INAT I E -

AV E N H A G E

MB

s-

1

VUC JO13-2

VUC JO13-2

Tom van Vlierden

MB

s-

O

AV E N H A G E

O

GR

S

-‘

-‘

GR

1

Sem Reijnders

C

INAT I E -

s-

1

S

-‘

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

36

UT

O

MB AV E N H A G E

S

AV E N H A G E

VUC JO13-2

C O

-‘

GR

INAT I E -

I L E - DULCI

GR

C

MB

UT

I L E - DULCI

VUC JO13-2

VUC JO13-2

S

UT

Jules Klijberg

Roman Smits

s-

Ariyan Tajadod

s-

1

AV E N H A G E

S

-‘

GR

C

Daniëll Kettenis

C

INAT I E -

1

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

-‘

s-

Ari Lemos

s-

1

O

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

GR

AV E N H A G E

Marcel Fneish

C O

-‘

s-

GR

UT

S

VUC JO13-2

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

C

MB

Nikodem Dziunycz

S

I L E - DULCI

VUC JO13-2

VUC JO13-2

Jermaine Doran

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

O

INAT I E -

VOO

C

MB

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

RT

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

VOO

Axel Ruesen

VOO

AV E N H A G E

RT

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Chris Schoop


UT

I L E - DULCI

C

VUC

S

UT

I L E - DULCI

90

GR

AV E N H A G E

1

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

S

O

VUC JO13-3

AV E N H A G E

1

VUC JO13-3

TEAMSPONSOR

RT VOO

RT

90 9

VO O

90

90

RT

1

C

9 GR

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO13-3

VUC JO13-3

Ignazio Vyent

I L E - DULCI

90

s-

90

AV E N H A G E

UT

VOO

9

VOO

9

90

GR

S

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

9

9 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

90

R WAA

RT VOO

VOO

9

90

90

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VO O

9

C

INAT I E -

90

I L E - DULCI

MB

RT

1

O

R WAA

AV E N H A G E

VUC JO13-3

1

VUC JO13-3

VUC JO13-3

Laith Sukari

GR

-‘

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

s-

-‘

GR

S

MB

INAT I E -

VOO

1

Romijn Pronk

C

MB

-‘

s-

1

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

UT

1

VUC JO13-3

GR

S

s-

O

S

O

INAT I E AV E N H A G E

C

Michael Obeng

C

MB

-‘

GR

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

VUC JO13-3

UT

O

S

UT

VUC JO13-3

Melih Karnaz

s-

Oliwier Serafin

s-

1

VUC JO13-3

Hugo Jonker

S

INAT I E -

AV E N H A G E

INAT I E -

C

MB

GR

GR

Hashiem Garib

O

1

s-

1

AV E N H A G E

-‘

-‘

s-

C

MB

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

GR

Rayan Derna

O

O

-‘

s-

S

I L E - DULCI

O

C

UT

-‘

I L E - DULCI

S

VUC JO13-3

UT

C

INAT I E -

Sobhan Bagherpour

S

I L E - DULCI

VUC JO13-3

VUC JO13-3

Shasie Badri

s-

1

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

O

VOO

C

-‘

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Naif Abdi Mohamed

Kevin Reijnders

37


VUC JO11-1

C

RT

R WAA

RT

R WAA

9

90

Dylan Diggin

9

VOO

9

GR

90

90

VOO

VOO

9

90

9

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA

VUC JO11-1

VOO

INAT I E 1

1

AV E N H A G E

VUC JO11-1 RT

90

GR

90

9

VOO

9

VOO

9

C

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO11-1

VUC JO11-1

Elliot The

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

O

90

C

-‘

s-

1

VUC JO11-1

VUC JO11-1

Alikerem Sarican

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

-‘

1

S

O

R WAA

C

INAT I E -

VOO

I L E - DULCI

MB

s-

-‘

AV E N H A G E

UT

O

INAT I E -

GR

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

-‘

38

AV E N H A G E

Luka van Niekerk

s-

Angel Rombley

GR

TEAMSPONSOR

C

VUC JO11-1

Rick Moen

MB

-‘

s-

1

s-

1

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

O

O

-‘

s-

S

C O

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

AV E N H A G E

UT

S

VUC JO11-1

UT

GR

Georgino Becker

Wassim el Azzouti

S

C

VUC JO11-1

VUC JO11-1

Sofyan Akhlef

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

-‘

1

S

MB

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

RT

I L E - DULCI

O

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Danny Kettenis


RT

R WAA RT

90

9

90 90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

Leider VUC JO11-2

Trainer VUC JO11-2

Qaed Ahmadi

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

GR

S

INAT I E -

VOO

9

VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

9

9

VO O RT VOO

9

90

90

R WAA

RT VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VOO

90

1

MB

9

C

-‘

90

AV E N H A G E

O

RT

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

GR

VUC JO11-2

UT

MB

VOO

VUC JO11-2 C

INAT I E -

S

s-

1

VUC JO11-2

VUC JO11-2

Matthew Ramanoop

I L E - DULCI

MB

C

AV E N H A G E

UT

O

s-

1

O

GR

1

Guus Keppels

-‘

-‘

s-

1

AV E N H A G E

S

-‘

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

GR

Dami Ilori

C

AV E N H A G E

VUC JO11-2

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

C

VUC JO11-2

Rayan Geraud

S

I L E - DULCI

MB

s-

1

VUC JO11-2

Amen Fiddo

UT

O

AV E N H A G E

S

-‘

GR

GR

Tygo Caljouw

C

INAT I E -

-‘

s-

1

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

MB

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

1

Bas de Brouwer

C

UT

1

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

AV E N H A G E

VUC JO11-2

UT

O

S

GR

VUC JO11-2

Hejran Ahmadi

s-

Youssef Loukili

s-

1

VUC JO11-2

Christian Beks

C

GR

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

s-

O

O

RT

C

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

-‘

UT

UT

MB

VUC

S

S

O

VUC JO11-2

Freek Keppels

39


VUC JO11-3

C

9

VUC

90 1

UT

I L E - DULCI

C

RT

C

R WAA

R WAA

9

VOO

90

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

S

VOO GR

1

AV E N H A G E

VUC JO11-3

VUC JO11-3

Issam Aoulad Hammu

C

RT

R WAA

R WAA

VOO

9

VOO

C

INAT I E -

90

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

9

I L E - DULCI

GR

90

UT

S

O

RT

Julian Agerbeek

1

AV E N H A G E

VUC JO11-3

VUC JO11-3

Danny Hardorff

Danish Khan

C

RT

R WAA VOO

9

s-

9

R WAA

INAT I E -

VOO

C

MB

90

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

GR

UT

O

INAT I E -

-‘

s-

S

1

GR

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO11-3

VUC JO11-3

Max Paalvast

RT

1

GR

90

9

VOO

9

s-

90

9

C

AV E N H A G E

1

Leider VUC JO11-3

Johan Musch

I L E - DULCI

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

-‘

s-

1

S

MB

R WAA

C

O

VOO

I L E - DULCI

Trainer VUC JO11-3

Tobias van ‘t Wel

UT

INAT I E -

AV E N H A G E

VUC JO11-3

40

GR

S

MB

1

VUC JO11-3

Amai Julian Son

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

90

I L E - DULCI

O

UT

O

S

O

RT

Elijah Mugisha

VOO

AV E N H A G E

RT

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Jack Paalvast


UT

I L E - DULCI

R WAA

C

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

9

VOO

C

INAT I E -

90

-‘

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

GR

1

AV E N H A G E

VUC JO11-4

VUC JO11-4

David Biktogirov

C

RT

R WAA

R WAA

VOO

9

VOO

C

s-

90

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

9

I L E - DULCI

1

GR

90

UT

O

S

O

RT

Nabil Arrachmouni

AV E N H A G E

1

C

RT VOO

9

RT

C

R WAA

9

VOO

9

90

GR

90

RT

R WAA VOO

9

90

RT

RT

R WAA VOO

9

90

s-

1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO11-4

Leider VUC JO11-4

Ronald Mesters

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

-‘

s-

1

S

O

R WAA

C

INAT I E -

VOO

1

VUC JO11-4

I L E - DULCI

MB

Daniel Thong

UT

O

AV E N H A G E

VUC JO11-4

VUC JO11-4

Mohamed Seye

GR

S

-‘

-‘

s-

1

AV E N H A G E

Thomas Mesters

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

O

O

-‘

s-

S

GR

VUC JO11-4

David Kemink

C

C

R WAA

R WAA VOO

90

-‘

s-

1

TEAMSPONSOR

I L E - DULCI

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

-‘

GR

S

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Kate de la Fuente

s-

UT

VUC JO11-4

VUC JO11-4

Ahmed Durak

S

1

O

MB

-‘

s-

S

AV E N H A G E

9

I L E - DULCI

GR

90

UT

O

RT

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

VUC

S

C

MB

RT

S

O

VUC JO11-4

Philip Vrolijk

41


VUC JO10-1

C

RT

R WAA

9

VOO

9

GR

90

RT

R WAA VOO

9

INAT I E -

-‘

90

MB

R WAA

C O

VOO

I L E - DULCI

1

AV E N H A G E

VUC JO10-1

Beau Schrier

Tijmen Sleyfer

C

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

VUC JO10-1

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

s-

1

AV E N H A G E

S

O

S

GR

VUC JO10-1

VUC JO10-1

Luuk de Groot

Mika Broers

C

MB

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

O

GR

UT

S

-‘

-‘

s-

1

AV E N H A G E

C

INAT I E -

INAT I E -

GR

I L E - DULCI

MB

MB

-‘

s-

UT

S

90

C

RT

I L E - DULCI

O

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO10-1 RT

C

90

GR

90

9

VOO

VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO10-1

Leider VUC JO10-1

Peter de Groot

I L E - DULCI

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

-‘

s-

1

S

MB

R WAA

C

O

VOO

I L E - DULCI

INAT I E -

Safouane Zaki

UT

MB

AV E N H A G E

VUC JO10-1

42

GR

S

O

1

VUC JO10-1

Sem Vinca

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Renzo Sterk

Pascal Schrier


RT

R WAA

9

VO O

90

C

R WAA

9

VOO

9

s-

1

GR

90

90

90

RT

RT VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

I L E - DULCI

AV E N H A G E

1

VUC JO9-1

VUC JO9-1

VUC JO9-1

VUC JO9-1

Curtis Costa

1

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

AV E N H A G E

MB

GR

S

-‘

s-

1

Berhat Sinan Cahmak

Redouan Achemlal

C

GR

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

-‘

-‘

s-

1

S

MB

VOO

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

O

MB

GR

UT

MB

O

-‘

s-

S

C

INAT I E -

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

s-

O

UT

UT

MB

VUC

S

S

O

VUC JO9-1

Benjamin Driessen

S

UT

I L E - DULCI

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

TEAMSPONSOR

AV E N H A G E

1

VUC JO9-1

RT

C

R WAA

9 GR

90

90 1

AV E N H A G E

1

Trainer VUC JO9-1

VUC JO9-1

Jazz Wolff

I L E - DULCI

VOO

9

VOO

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

s-

-‘

GR

S

MB

VOO

C

O

s-

1

VUC JO9-1

Jayse Verstraten

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

O

1

VUC JO9-1

Djenoah Kerkeboom

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Thomas Heemstra

Dominique Ariës

43


VUC JO9-2

C

VOO

9

RT

9

s-

1

GR

90

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

VOO

90 9

90

C

AV E N H A G E

1

VUC JO9-2

Alperen Sarican

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

-‘

1

S

O

R WAA

C

VUC JO9-2

Julius de Ridder

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

s-

-‘

GR

S

O

VOO

C

VUC JO9-2

44

I L E - DULCI

INAT I E -

1

VUC JO9-2

Brayden Martinus

UT

MB

s-

-‘

AV E N H A G E

S

O

INAT I E -

GR

1

Tijmen Buitinga

C

MB

-‘

s-

9

RT

R WAA

R WAA

I L E - DULCI

O

RT

UT

AV E N H A G E

VUC JO9-2

Walid Benseddik

S

GR

VUC JO9-2

VUC JO9-2

Pepijn Agerbeek

s-

1

TEAMSPONSOR

C

INAT I E -

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

GR

UT

-‘

1

S

O

VOO

C

INAT I E -

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

INAT I E -

GR

UT

O

MB

-‘

s-

S

90

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Julian Thors


I L E - DULCI

UT

C

VUC

S

UT

I L E - DULCI

90

GR

AV E N H A G E

1

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

S

O

VUC JO9-3

AV E N H A G E

1

VUC JO9-3

RT

R WAA

90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

VUC JO9-3

VUC JO9-3

Abel Pronk

I L E - DULCI

VOO

9

s-

90

9

VOO AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

9

VOO

9

VOO

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

I L E - DULCI

INAT I E -

R WAA

UT

MB

VOO

AV E N H A G E

O

S

s-

1

VUC JO9-3

Aadheen Prasad

GR

VUC JO9-3

C

AV E N H A G E

INAT I E -

1

O

GR

C

Micah Mugwana

-‘

-‘

s-

1

VUC JO9-3

Tymon Nieweglowski

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

UT

MB

MB

GR

S

O

O

-‘

s-

s-

Linne Kers

C

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

UT

VUC JO9-3

UT

AV E N H A G E

VUC JO9-3

Rocco Grandis

S

GR

S

-‘

s-

1

VUC JO9-3

Adithya Gopi

C

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Doncho Georgiev

Adama Sow

45


VUC JO9-4

C

RT

R WAA

9

VOO GR

90

RT

R WAA VOO

9

90

INAT I E -

R WAA

MB

VOO

C

1

AV E N H A G E

VUC JO9-4

Nour Helal

Shreyash Karupothula

C O

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

I L E - DULCI

O

s-

1

AV E N H A G E

UT

-‘

GR

S

VUC JO9-4

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

MB

Luuk Hehemann

S

C

VUC JO9-4

VUC JO9-4

Sena Demirel

s-

1

AV E N H A G E

I L E - DULCI

-‘

-‘

GR

UT

S

O

INAT I E -

s-

1

AV E N H A G E

C

MB

INAT I E -

GR

I L E - DULCI

O

MB

-‘

s-

UT

S

9

C

90

I L E - DULCI

RT

UT

O

S

R WAA

1

RT

AV E N H A G E

VOO

9

VUC

90

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO9-4 RT

C

90

GR

90

9

VOO

VOO

9

s-

1

AV E N H A G E

1

VUC JO9-4

VUC JO9-4

Ramses Romagnolo

I L E - DULCI

R WAA

RT

RT

R WAA VOO

9

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

GR

-‘

s-

1

S

MB

R WAA

C

O

VOO

I L E - DULCI

INAT I E -

Keyano Prika

UT

MB

AV E N H A G E

VUC JO9-4

46

GR

S

O

1

VUC JO9-4

Edem van Mierlo

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Farzan Khan

Alkan Demirel


RT

R WAA

9

VO O

90

C

R WAA

9

VOO

9

s-

1

GR

90

90

90

RT

RT VOO

9

VOO

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VOO

I L E - DULCI

AV E N H A G E

1

VUC JO8-1

VUC JO8-1

VUC JO8-1

VUC JO8-1

Aiden van Duijne

1

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

AV E N H A G E

MB

GR

S

-‘

s-

1

Bessim Baghaz

Nicolaas Alvarez Ardila

C

GR

O

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

-‘

GR

UT

-‘

s-

1

S

C

INAT I E -

C

INAT I E -

INAT I E AV E N H A G E

I L E - DULCI

MB

MB

GR

UT

MB

O

-‘

s-

S

O

C

I L E - DULCI

-‘

I L E - DULCI

s-

O

UT

UT

MB

VUC

S

S

O

VUC JO8-1

Dylan Hennekij

UT

I L E - DULCI

C

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

S

O

TEAMSPONSOR

AV E N H A G E

1

VUC JO8-1

RT

C

R WAA

9 GR

90

90 1

AV E N H A G E

1

Leidster VUC JO8-1

VUC JO8-1

Jerano Tellis

I L E - DULCI

VOO

9

VOO

VOO

9

RT

RT

R WAA

R WAA

90

AV E N H A G E

UT

INAT I E -

s-

-‘

GR

S

MB

VOO

C

O

s-

1

VUC JO8-1

Louis Lemos

I L E - DULCI

INAT I E -

AV E N H A G E

UT

MB

GR

S

O

1

VUC JO8-1

Elias Kemink

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Gijs de Kanter

Barbara van Duijne

47


VUC JO7

C

9

VUC

90 1

UT

I L E - DULCI

C

RT

C

R WAA

R WAA VOO

9

s-

90

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

O

O

S

VOO

1

GR

AV E N H A G E

1

VUC JO7

VUC JO7

Leroy Cham

RT

R WAA RT

9

VO O

90

90

RT

C

9 GR

90

1

AV E N H A G E

1

VUC JO7

VUC JO7

Grant Wegkamp

I L E - DULCI

VOO

9

9

s-

90

AV E N H A G E

UT

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA

90

90 9

VO O

9

90

R WAA

RT

R WAA

RT

R WAA VO O

9

9

VOO

9

VOO

VOO

9

90

RT

RT

R WAA

R WAA RT

R WAA VO O

90

VOO

90

GR

S

INAT I E -

9

C

-‘

90

1

MB

RT

AV E N H A G E

O

R WAA

I L E - DULCI

INAT I E -

VOO

GR

VUC JO7

UT

MB

s-

1

VUC JO7

VUC JO7

Max Wolosz

S

O

AV E N H A G E

VUC JO7

1

Hridhaan Waghela

-‘

GR

C

INAT I E -

C

INAT I E -

-‘

s-

1

I L E - DULCI

MB

I L E - DULCI

1

O

AV E N H A G E

UT

-‘

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

GR

S

s-

Tarun Venkatraman

C

AV E N H A G E

VUC JO7

I L E - DULCI

INAT I E -

UT

O

S

C

VUC JO7

Assaad Tadghouti

s-

48

s-

1

VUC JO7

Tavish Sharma

I L E - DULCI

MB

AV E N H A G E

UT

O

GR

S

-‘

1

GR

Ali Kemal Sarican

C

INAT I E -

-‘

s-

C

INAT I E -

I L E - DULCI

I L E - DULCI

MB

UT

MB

INAT I E AV E N H A G E

S

O

MB

-‘

GR

s-

1

Ali Abbas Sarican

C

UT

O

I L E - DULCI

AV E N H A G E

S

VUC JO7

UT

O

S

GR

VUC JO7

Maceo Genev

s-

Max de Winter

s-

1

VUC JO7

Lukas van Galen

C

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

GR

UT

MB

1

S

O

VOO

C

-‘

s-

-‘

AV E N H A G E

I L E - DULCI

INAT I E -

INAT I E -

GR

UT

MB

MB

-‘

s-

S

R WAA

C

9

I L E - DULCI

90

UT

O

S

O

RT

Ismail Achemlal

TEAMSPONSOR

VOO

AV E N H A G E

RT

GR

9

R WAA VO O

INAT I E -

-‘

s-

90

I L E - DULCI

MB

RT

UT

O

S

Tony Cham


I L E - DULCI

C

R WAA GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

VUC

AV E N H A G E

1

VUC ZO 1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 1

GR

90

-‘

s-

9

VOO

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 1

UT

MB

RT

S

O

Teamplaatjes

AV E N H A G E

1

VUC ZO 1

VUC ZO 1

VUC ZO 2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 2

AV E N H A G E

1

VUC ZO 2

VUC ZO 2 49


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

GR

VUC

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC ZO 3 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 3

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 3

AV E N H A G E

1

VUC ZO 3

VUC ZO 3

VUC ZO 4 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 4

VUC ZO 4

VUC ZO 4 50

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 4

AV E N H A G E

1


VUC ZO 5 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 5

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 5

AV E N H A G E

1

VUC ZO 5

VUC ZO 5

VUC ZO 6 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZO 6

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZO 6

AV E N H A G E

1

VUC ZO 6

VUC ZO 6 51


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

GR

VUC

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC ZA 1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZA 1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZA 1

AV E N H A G E

1

VUC ZA 1

VUC ZA 1

VUC ZA 2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC ZA 2

VUC ZA 2

VUC ZA 2 52

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC ZA 2

AV E N H A G E

1


VUC VET 1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC VET 1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC VET 1

AV E N H A G E

1

VUC VET 1

VUC VET 1

VUC VET 2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC VET 2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC VET 2

AV E N H A G E

1

VUC VET 2

VUC VET 2 53


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

AV E N H A G E

VUC

1

S

UT

I L E - DULCI

VUC VR2

VUC VR2

VUC VR2

VUC VR2

C

O

GR

90

-‘

s-

9

V

INAT I E -

OOR WAA

MB

RT

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC VR2

VUC JO19-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO19-1

VUC JO19-1

VUC JO19-1 54

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO19-1

AV E N H A G E

1


I L E - DULCI

VUC JO17-1

VUC JO17-1

C

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

VUC JO17-1

O

S

VUC JO17-1

AV E N H A G E

1

S

UT

I L E - DULCI

VUC JO17-2

VUC JO17-2

VUC JO17-2

VUC JO17-2

C

O

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO17-1

AV E N H A G E

1

VUC JO17-2 55


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

AV E N H A G E

VUC

1

S

UT

I L E - DULCI

VUC JO17-3

VUC JO17-3

VUC JO17-3

VUC JO17-3

C

O

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO17-3

VUC JO15-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO15-1

VUC JO15-1

VUC JO15-1 56

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO15-1

AV E N H A G E

1


VUC JO15-2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO15-2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO15-2

AV E N H A G E

1

VUC JO15-2

VUC JO15-2

VUC JO13-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO13-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO13-1

AV E N H A G E

1

VUC JO13-1

VUC JO13-1 57


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

GR

VUC

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO13-2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO13-2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO13-2

AV E N H A G E

1

VUC JO13-2

VUC JO13-2

VUC JO13-3 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO13-3

VUC JO13-3

VUC JO13-3 58

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO13-3

AV E N H A G E

1


VUC JO11-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO11-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO11-1

AV E N H A G E

1

VUC JO11-1

VUC JO11-1

VUC JO11-2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO11-2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO11-2

AV E N H A G E

1

VUC JO11-2

VUC JO11-2 59


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

GR

VUC

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO11-3 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO11-3

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC J011-3

AV E N H A G E

1

VUC JO11-3

VUC JO11-3

VUC JO11-4 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO11-4

VUC JO11-4

VUC JO11-4 60

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO11-4

AV E N H A G E

1


VUC JO10-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO10-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO10-1

AV E N H A G E

1

VUC JO10-1

VUC JO10-1

VUC JO9-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO9-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO9-1

AV E N H A G E

1

VUC JO9-1

VUC JO9-1 61


I L E - DULCI

Teamplaatjes

C

GR

VUC

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

AV E N H A G E

1

VUC JO9-2 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO9-2

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO9-2

AV E N H A G E

1

VUC JO9-2

VUC JO9-2

VUC JO9-4 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO9-4

VUC JO9-4

VUC JO9-4 62

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO9-4

AV E N H A G E

1


VUC JO8-1 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO8-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO8-1

AV E N H A G E

1

VUC JO8-1

VUC JO8-1

VUC JO7-11 S

UT

I L E - DULCI

C

O

VUC JO7-1

GR

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

VUC JO7-1

AV E N H A G E

1

VUC JO7-1

VUC JO7-1 63


I L E - DULCI

C

GR

AV E N H A G E

Steven Verstraten Thomas Dijksman Memet Guzelmansur Danny Achterberg Dominique Ariës Youri Buwalda Danny Kettenis Gino van der Kleij Jergo Leijdekkers Guy Muller Dennis van der Poel Kevin van der Poel Jim Raaf Devin Rodenburg Burak Sarican Jason Schelfhout Jero Tellis Richard Versteden Wessel van Vliet Mark Moen Peter Looijesteijn Sandro Tarantino Bert Molenaar Karel Holstein Mike Ariës

VUC ZO 2 o o o o o o o o o o o o o o o

Joshua Engels Angelo Andrade Justo Benny Berkhuijsen Kanur Bicer Mark ten Cate Kamal Jongert Anthony van der Land Lesley Monteiro Drin Osmani Maiko Schepers Vinesh Sewnundun Liam de Vries Francisco Grant Herman de Graaf Kyra Andeweg

VUC ZO 3 o o o o o o o o o o o o o o

VUC

1

VUC ZO 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Spaaroverzicht

90

-‘

s-

9

VO O

INAT I E -

R WAA

MB

RT

UT

O

S

Bram van den Berg Nino Furfaro Erik van Galen Sacha Genev Danny Kettenis Patrick Louwe Eddy Manqueira Mark Moen John Nolten Stijn van Oirschot Dion de Roo Cindy van Teunenbroek Hetzer Ubbens Kenneth Wezer

64

VUC ZO 4 o o o o o o o o o o o o o o o

Theo Booms Emile Bourquin Marcel Gerla Patrick Gorissen Ferry Jansen Dave Kartopawiro Francis Nauman Jaap Oude Mulders Klaas Polderman Ben van Rhee Rick van Rijswijk Jasper van Schip Martijn Sulter Robert Vrolijk Erasmo Signore

VUC ZO 5 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Faheem Malhi Koen Besteman Edwin Feekes Melvin Gaal Aniel Gobardhan Dennis de Groot Roy de Groot Randy Hooi Martijn de Munck Arthur Newton Mike Roes Kevin Rugers Mark Stoop Chris Toet Rogier Toet Vincent Wigbers Steven Zijlstra Ronny van Etten Mirella Kroes Tamara Malhi Michael Toet

VUC ZO 6 o o o o o o o o o o o o o o

Terry Alspeer Cassie Bhawan Tosh Bhawan Max Coenraad Niels Hendriks Bas Ketting Anthony Lee Marciano Lynch Rawi Mohan Fabrizio Plak Deepak Sewpal Don Thodé Vincent Thoen Dyan Tjin-A-Koeng

VUC VR 2 o o o o o o o o o

Helma Bazuin Kim van den Akker Jennefer Boudewijn Nancy Boudewijn Renate Greve Shira Sluis-Vinkenburg Sonja Weel Wendy van der Wildt Marco Kaffa

VUC ZA 1

Scheidsrechters

o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Joeri Beurskens Jochem Bosman Timo Bosman Max Cantineau Vincent Draaisma Guy van Eijkeren Bjorn van der Ham Sven van der Ham Nando van Overveld Pim Pronk Dwight Reijgersberg Jay Schipper Kevin Suijten Derek Wamelink Cees van der Ham

VUC ZA 2 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ramon van Grieken Hamid Achemlal Daniel van den Berg Tim Bothof Emre Cavusoglu Arif Duvarci Paul Edenburg Sander van Elferen Raïsh Farzand Ali Gylliano de Groot Niek Hesseling Remo Langeweg Melvin O’Brien Othman al Ousrouti Vinoth Rajendram Steven Schouten Nils Wisse

Joost de Bock Jim Boon Gerard Bouman Casper Caljouw Xander Diesveld Yanique Diesveld Giovanni Jaggan Iwan Jaggan Kasim Kazmi Giovanny Looijesteijn Peter Looijesteijn Rein Noordam Fred Peters Axel Ruesen John Sinteur John Tiemens Philip Vrolijk Liano Wongsokario

VUC JO19-1 o o o o o o o o o o o o o o

Brian Brongers Sergio Beijenhof Bradley Giersthove Donavan Giersthove Carlos Guerrero Ortiz Daniël Manuela Nunuai Matahelumual Seyid Sarikaya Olaf Schijvens Chris Schoop Jamal Verwey Zakarria Yabka Danny Kettenis Fred Peters

VUC VET 1

VUC JO17-1

o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o

Davis Djaelani Taco de Graaf Harry de Haas Jeroen van der Heijde Jeffrey van Heijningen Ed Hermans Robin Koers Michael Nieuwenburg Yuri Pauwels Mo Saidi Michel Sebök Marc Smits Wei-Ming Tseng Patrick Verbeek Oscar Stumpf

Camile Wesselink Noël van Aacken Ricky Berkhuijsen Daniël den Dekker Camiel Giersthove Giovanni Jaggan Saymon Mekkonen Tom van Miert Mcwilliams Obeng Jamo Smits Darian Stevens Norberto Teixeira Manu Kramer Harry de Haas Marc Smits

VUC VET 2

VUC JO17-2

o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

Dick de Goederen Azza Aouissaoui Richard Bakker Bart Engles Frits de Graaf Jared Kerkeboom Mark Lloyd Wafik el Moumni Jurandy Pieter Hans Poot Guntur Sandino Rick van Veen Fred van Wagtendonk Richard Wursten Andre van der Zalm Marcel van Strien

Yanique Diesveld Sahin Apaydin Esrom Araia Julian Beaumont Daan Beck Joëlle Fuad Hicham Loukili Pim Magdelijns Fahd Mokthar David Setoe Annas Tahiri Furkan Tozak Wim Diesveld


VUC JO17-3

VUC JO13-2

VUC JO11-4

VUC JO7

o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o

Bartosz Pokorski Marouan Bazah Mohamed Ben Ahmed Marco He Hatim Mezyayar Charmo Rijgersberg Koray Sevilmis Peter Swart Victor van Ulft Mahsum Yilmaz Roy Irwan

VUC JO15-1 o o o o o o o o o o o o o

Sem de Koning Rayen Acharju Ayman Chay Maarten den Dekker Sidney van der Goes Joseph Hill Chris Ioannidis Willem Kok Kai Leijendekkers Nassim Ouahid Jochem Schraag Nikki Son Dirk Jan Wassenburg

VUC JO15-2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Frederick Hampshire Ayman Berkane Yannick Maxwell da Cruz Teoman Demirel Sid Dipankar Bas Fitski Haiyl Flihan Sidney Kaffa Stefano Langerak Jeroen van Lochem Jay Mercilina Thaddeus Mumcuyan Bernardo Pinto Hope Junior Webber Hilvert Fitski Kasim Kazmi

VUC JO13-1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Jonathan Lagemaat Xander de Coninck Christiaan den Dekker Driss Fares Joe de la Fuente Jort de Groot Gino Hardorff Giovanny Looijesteijn Beshoy el Malak Maxi Mertens Dylan Nguyen Timothy Wolff Liano Wongsokario Ilyas Zaki Brian de Coninck Jan de Jong

Axel Ruesen Daan Waasdorp Jermaine Doran Nikodem Dziunycz Marcel Fneish Daniëll Kettenis Ari Lemos Roman Smits Jules Klijberg Sem Reijnders Ariyan Tajadod Tom van Vlierden Aleks Zlatkov Chris Schoop Sergio Beijenhof Pieter Bijlsma

VUC JO13-3 o o o o o o o o o o o o o

Naif Abdi Mohamed Shasie Badri Sobhan Bagherpour Rayan Derna Hashiem Garib Hugo Jonker Melih Karnaz Michael Obeng Romijn Pronk Oliwier Serafin Laith Sukari Ignazio Vyent Kevin Reijnders

VUC JO11-1 o o o o o o o o o o

Sofyan Akhlef Wassim el Azzouti Georgino Becker Dylan Diggin Rick Moen Luka van Niekerk Angel Rombley Alikerem Sarican Elliot The Danny Kettenis

VUC JO11-2 o o o o o o o o o o o o

Christian Beks Hejran Ahmadi Bas de Brouwer Tygo Caljouw Amen Fiddo Rayan Geraud Dami Ilori Guus Keppels Youssef Loukili Matthew Ramanoop Qaed Ahmadi Freek Keppels

VUC JO11-3 o o o o o o o o o o

Julian Agerbeek Issam Aoulad Hammu Danny Hardorff Danish Khan Elijah Mugisha Max Paalvast Amai Julian Son Tobias van ‘t Wel Johan Musch Jack Paalvast

Nabil Arrachmouni David Biktogirov Ahmed Durak Kate de la Fuente David Kemink Thomas Mesters Mohamed Seye Daniel Thong Ronald Mesters Philip Vrolijk

VUC JO10-1 o o o o o o o o o

Mika Broers Luuk de Groot Beau Schrier Tijmen Sleyfer Renzo Sterk Sem Vinca Safouane Zaki Peter de Groot Pascal Schrier

VUC JO9-1 o o o o o o o o o

Redouan Achemlal Berhat Sinan Cahmak Curtis Costa Benjamin Driessen Thomas Heemstra Djenoah Kerkeboom Jayse Verstraten Jazz Wolff Dominique Ariës

VUC JO9-2 o o o o o o o

Pepijn Agerbeek Walid Benseddik Tijmen Buitinga Brayden Martinus Julius de Ridder Alperen Sarican Julian Thors

VUC JO9-3 o o o o o o o o o

Doncho Georgiev Adithya Gopi Rocco Grandis Linne Kers Micah Mugwana Tymon Nieweglowski Aadheen Prasad Abel Pronk Adama Sow

VUC JO9-4 o o o o o o o o o

Sena Demirel Luuk Hehemann Nour Helal Shreyash Karupothula Farzan Khan Edem van Mierlo Keyano Prika Ramses Romagnolo Alkan Demirel

Ismail Achemlal Leroy Cham Lukas van Galen Maceo Genev Ali Abbas Sarican Ali Kemal Sarican Tavish Sharma Assaad Tadghouti Tarun Venkatraman Hridhaan Waghela Max de Winter Max Wolosz Grant Wegkamp Tony Chamc

Teamplaatjes oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

VUC ZO 1 VUC ZO 2 VUC ZO 3 VUC ZO 4 VUC ZO 5 VUC ZO 6 VUC ZA 1 VUC ZA 2 VUC VET 1 VUC VET 2 VUC VR2 VUC JO19-1 VUC JO17-1 VUC JO17-2 VUC JO17-3 VUC JO15-1 VUC JO15-2 VUC JO13-1 VUC JO13-2 VUC JO13-3 VUC JO11-1 VUC JO11-2 VUC JO11-3 VUC JO11-4 VUC JO10-1 VUC JO9-1 VUC JO9-2 VUC JO9-4 VUC JO8-1 VUC JO7-1

VUC JO8-1 o o o o o o o o o

Nicolaas Alvarez Ardila Bessim Baghaz Aiden van Duijne Dylan Hennekij Gijs de Kanter Elias Kemink Louis Lemos Jerano Tellis Barbara van Duijne

65


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Het Kleine Loo 270 2592 CK Den Haag

Hoogvliet Theresiastraat 145 2593 AG Den Haag

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

â‚Ź 3,99

VUC  

VUC Verzamelalbum

VUC  

VUC Verzamelalbum

Advertisement