Page 1

SEIZOEN 2016-2017

HOCKEYPLAATJES Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

VERZAMELALBUM


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van HC Hilvarenbeek,

Beste leden,

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item, namelijk het HC Hilvarenbeek verzamelalbum. Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij HC Hilvarenbeek in handen; altijd leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren.

Voor jullie ligt het sportplaatjesboek van Hockeyclub Hilvarenbeek. Deze ontzettend leuke actie wordt mogelijk gemaakt door Jumbo Hilvarenbeek. Alle leden van onze club zijn op de foto gezet en je kunt ze allemaal gaan sparen door simpelweg boodschappen te doen bij de Jumbo Hilvarenbeek, die ook nog eens onze nieuwe hoofdsponsor is sinds dit seizoen. Je kunt natuurlijk ook je oma of andere familieleden en vrienden vragen voor je te sparen.

Je ontvangt in de periode van 2 november t/m 27 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje hockeyplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje hockeyplaatjes.

In het boekje kun je zien welke teams we allemaal hebben, wie er in welk team speelt, maar ook welke commissies we hebben binnen onze vereniging. De commissies zorgen ervoor dat er elke week weer getraind en gehockeyd kan worden op onze mooie gerenoveerde accommodatie.

h

Kortom: een boekje dat je echt niet wilt missen als lid van onze club. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier met sparen, ruilen, plakken en het compleet maken van je eigen boekje! h

il

Met sportieve groet, Patrick Groothuis Voorzitter Hockeyclub Hilvarenbeek

keyclu

renbe

Voorzitter

Via onze Facebook-pagina (www.facebook. com/jumbo.hilvarenbeek) houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren.

oc

va

b

Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen, des te eerder is jouw verzamelalbum compleet!

Daarnaast zijn er allerlei leuke foto’s te vinden van evenementen en wedstrijden van de afgelopen paar jaar. Misschien sta je zelf wel ergens tussen?

ek

Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist.

We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met een sportieve groet, Gerard Janssen Filiaalmanager Jumbo Hilvarenbeek

Patrick Groothuis

Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

3


HC Hilvarenbeek TOEN & NU Hockeyclub Hilvarenbeek is statutair opgericht op 27 april 1979 in Hilvarenbeek. Op 27 maart vond echter in datzelfde jaar al de oprichtingsvergadering plaats. In de statuten die toen zijn opgesteld staat: ‘De vereniging stelt zich ten doel het hockeyspel te beoefenen’ en ‘De vereniging tracht dit doel te bereiken door het houden van oefeningen en wedstrijden en door alle andere wettige middelen die aan het doel bevorderlijk kunnen zijn’. Hockeyclub Hilvarenbeek begon in die tijd net als alle andere hockeyverenigingen op natuurgras. Het eerste veldje dat werd gebruikt lag aan de Eekhool. Per januari 1980 werd de eerste accommodatie net buiten de kern van Esbeek in gebruik genomen. Het clubhuis was niet meer dan een houten keet. De 40 leden van toen hadden van Were-Di hun houten ‘clubhuis’ overgenomen. Dit alles gebeurde in een uitermate goede en ongedwongen sfeer. Het grasveld lag tussen de weilanden met koeien en stieren. Voor het tenue liet de KNHB ons weinig keus. Het werd een rode blouse, zwarte broek en rode kousen met een zwarte band. In 1981 verscheen het eerste clubblad, uiteraard met een geheel rode kaft. Al snel kwam er in die tijd jeugd bij die maar al te graag wekelijks op de fiets naar Esbeek ging om hun geliefde sport te beoefenen. In tien jaar tijd groeide de hockeyclub voorspoedig en werd het aantal van 300 leden genoteerd. In 1989 werd de club verplaatst naar de huidige locatie ‘De Roodloop’ waar het eerste kunstgrasveld werd aangelegd.

Het kunstgras werd mede gefinancierd door een unieke actie. Leden kochten keramische tegeltjes, door een van onze leden beschilderd met een persoonlijke noot, want de gemeente had geen rekening gehouden met een nieuw kunstgrasveld. Daarnaast waren er allerlei acties waaronder een hockeymarathon die onder andere het Nieuwsblad van het Zuiden haalde. In 1996 werden de langverwachte dug-outs gerealiseerd door aannemersbedrijf Hosli. Sinds januari 2004 is hockeyclub Hilvarenbeek ook op het internet te vinden met een eigen website, namelijk www.hilverhockey.nl. Het doel van toen was om op een interactieve manier de leden van informatie te voorzien. De wedstrijdformulieren waren toen nog op geel papier. Inmiddels beschikken we alweer 10 jaar over LISA, waarin we allerlei informatie op maat krijgen aangeboden rondom de club en onze eigen teams. Het gele wedstrijdformulier is ingeruild voor een digitale variant. Het is nog nauwelijks voor te stellen om in het weekend na de wedstrijd het formulier af te geven bij het wedstrijdsecretariaat. Ook het wekelijkse rode clubblad, dat jaren door Ria Boonenkamp werd bezorgd tot in Tilburg, behoort tot onze rijke geschiedenis. In 2004 lukte het Heren 1 om via de nacompetitie te promoveren naar de tweede klasse. Op doelsaldo lukte het om tegen Ommoord via een strafbal in de eindfase van de wedstrijd de gelijkmaker te produceren en zo was RoodZwart verzekerd van promotie. Verschillende veteranen van nu zullen zich deze wedstrijd nog wel herinneren.

1979

2016

Aantal leden

+/- 40

+/- 300

+/- 430

Contributie senior lid

FL 100

FL 315

EUR 240

Aantal teams

9

22

32

Aantal velden

2 hoofdvelden 1 miniveld FL 1,25

2 hoofdvelden 1 trainingsveld FL 2,00

2 hoofdvelden 1 miniveld EUR 1,80

Bierprijs

4

1999


In de Jubileumuitgave ‘Hockeyclub Hilvarenbeek 1979 – 2004’ is destijds een uitgewerkt voorstel gedaan om de clubnaam te wijzigen in Rood-Zwart. Het logo zou bestaan uit de letters R-Z met daarin verwerkt een leeuw. Deze leeuw refereerde aan het Safaripark, maar natuurlijk ook aan de gevreesde Beekse strijdlust en onverzettelijkheid. Rond 2005 telde onze club bijna 350 leden. Naast een kustgrasveld hadden we nog een wedstrijdveld van natuurgras en een trainingsveld van natuurgras. Voor een deel staat daar nu de Perzerikkenhal op en binnenkort zal op het andere deel de nieuwe Hispohal worden gebouwd. De club groeide nog steeds en spelen op natuurgras liep landelijk op zijn eind. Door de verdere groei van de club was een tweede kunstgrasveld nodig. Na een succesvolle lobby bij het toenmalige gemeentebestuur gaf de gemeenteraad in 2007 groen licht en kon het huidige veld 1 worden aangelegd. De afgelopen jaren is ook weer veel geïnvesteerd in onze club. De ontzettend belangrijke commissies zijn overwegend weer goed gevuld met enthousiaste mensen die iedere week veel uren spenderen om alles georganiseerd te krijgen van trainingen tot feesten, want niets gebeurt vanzelf.

Voorzitters HCH

Jaartal

Jan Wijnhoven

1979

Marijke van Oers

1979 - 1984

Nol Ruigrok

1984 - 1990

Peter Blankenstein

1990 - 1996

Frank Bertens

1996 - 1998

Dick Freriks

1998 - 2004

Dion Janssen

2004 - 2008

Teun Goosen

2008 - 2011

Inge Toebosch

2011 - 2014

Patrick Groothuis

2014 - heden

We hebben ook dit seizoen voor elke doelgroep een evenement op de agenda staan. Hilvarenbeek zal weer rood zwart kleuren als onze jeugdleden door de wijken trekken tijdens één van de kampen. Of wat te denken van het 12e Blommestijnfestijn of het 4e ABeek dat we gaan houden. Één van de speerpunten van de KNHB is een leven lang hockey. In dat kader heeft onze club in 2015 Funkey hockey geïntroduceerd waarbij de jeugd al vanaf 5 jaar op de zaterdagochtend kennis kan maken met hockey. Ook is de 18+ competitie ingevoerd en komend seizoen doet onze club voor het eerst mee aan de nieuwe damescompetitie op donderdagavond. Voor de liefhebbers die niet vast willen zitten aan een wekelijkse competitiewedstrijd in het weekend hebben we de trimhockeyers maandagavond. Iedereen die wil is hier van harte welkom. We mogen ons gelukkig prijzen met de investeringen die we de afgelopen jaren in onze accommodatie hebben gedaan. Twee jaar geleden is de gezellige overkapping gerealiseerd en overdekte corridor voor de kleedkamers. Dit seizoen heeft ons clubhuis van binnen een enorme facelift ondergaan. Er is ontzettend hard gewerkt door de klusclub en de werkgroep. Er is een nieuwe bar, een nieuwe vloer, nieuwe verwarming, nieuwe toiletten, een nieuwe geluids- en lichtinstallatie en zelfs buitenboxen. Op 3 september hebben we naast de opening van ons gerenoveerde clubhuis ook het miniveld geopend. Dankzij vele sponsoren, de grote clubactie waarvoor onze jeugdleden vele loten hebben verkocht van deur tot deur, de Raboactie Hart voor uw club, de Jumbo actie en vele team- en individuele bijdragen hebben we het veld kunnen financieren. En nu ben je een nieuw bewaarexemplaar van onze vereniging aan het lezen. Alle teams komen hierin voor. Hoe leuk is het om je eigen foto en die van je vrienden en vriendinnen in dit boekje te plakken? Bewaar hem goed zodat we onze geschiedenis over 13 jaar kunnen aanvullen met een enkele mooie verhalen en foto’s, wanneer we ons 50-jarig bestaan vieren. Jumbo Hilvarenbeek bedankt!

5


BENJAMINS

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

Benjamins

h

keyclu

il

renbe

Benjamins

Benjamins

oc

va

Jette Ketelaars

Kiki van Dun

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

keyclu

ek

h

Benjamins

ek

h

Benjamins

Benjamins h

ek

h

ek

h

Benjamins

ek

Liselot Groenhout

keyclu

Eva Steijvers

h

Benjamins

oc

va

oc

va

b

renbe

h

il

h

h

Diederik Weemers

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

keyclu

Bloem van de Klundert

b

il

oc

va

h

il

renbe

b

ek

keyclu

Justus Mollet

Jet van Vree

6

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

ek

h

renbe

Benjamins

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Benjamins

Benjamins

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

Benjamins

Benjamins

keyclu

h

Philip van Lieshout

keyclu

b

Thomas van Hoof

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Fleur de Vreese

b

oc

va

il

renbe

Emma Berendsen

b

il

keyclu

Benjamins

Benjamins

Romy Bles

h

Babette Groenhout

oc

va

ek

h

ek

h

ek

il

renbe

h

Benjamins

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

Ize Goossens

Bram Driessen

7


MF1

h

h

keyclu

va

renbe

Suusje de Kort

h

renbe

h

keyclu

il

renbe

Coach MF1

Coach MF1

oc

va

Jan Smolders

Frank Wolfs

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

MF1

MF1

MF1 ek

MF1

MF1

keyclu

h

Bobbi Wolfs

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Imme Verstegen

il

renbe

Jip Smolders

b

oc

va

b

il

keyclu

Fiene van der Schouw

Imke Schapendonk

h

Renske Meijers

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

keyclu

h

MF1

oc

va

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Anouk van den Broek

8

oc

MF1

renbe

MF1

va

il

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


MF2

h

MF2

h

keyclu

ek

oc

va

renbe

MF2

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach MF2

Coach MF2

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

MF2

Olivia Schutselaars

ek

ek

h h

MF2

MF2 h

ek

keyclu

h

MF2

oc

va

renbe

b

renbe

h

il

h

h

Tatum Leijten

il

renbe

b

keyclu

va

Maeve Peters

b

oc

va

keyclu

Isa Klemans

b

il

oc

va

ek

h

ek

ek

il

renbe

h

MF2

keyclu

Hanneke Kerkhofs

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

Kiki Huijbregts

renbe

oc

Noor Hoetelmans

b

oc

va

va

il

Rafke Damen

b

h

Vive van Abeelen

il

keyclu

MF2

MF2

renbe

oc

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

Willem van Abeelen

Michiel Schutselaars

9


MF3

h

h

renbe

Nienke van der Aa

keyclu

va

renbe

h

ek

h

renbe

MF3

h

keyclu

il

renbe

Coach MF3

Coach MF3

oc

va

Chantal Tibosch

Renate van der Stee

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MF3

MF3

keyclu

h

Bibi Spapens

keyclu

b

Yfke Schellekens

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Maud Nijhuis

b

oc

va

il

renbe

Janne Ketelaars

b

h

Fleur van den Hout

il

keyclu

MF3

MF3

Ella van Geijn

oc

va

ek

h

ek

ek

il

renbe

h

MF3

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

h

Izis Cranen

il

10

oc

MF3

MF3

va

il

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


MF4

keyclu

va

ek

oc

renbe

MF4

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

MF4 keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

MF4

Coach MF4

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MF4

MF4

keyclu

h

Emma Suijkerbuijk

keyclu

b

Sara van Sommeren

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Pien van Schijndel

b

oc

va

il

renbe

Jasmijn van Laak

b

h

Rafke Heeren

il

keyclu

MF4

MF4

Roos-Anne Groenhout

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

MF4

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Daniek van Esch

Eva Vissers

Bianca Leenhouwers

11


J6E1

h

renbe

h

renbe

J6E1

h

keyclu

il

renbe

Coach J6E1

Coach J6E1

oc

va

Patricia van Mierlo

Martijn Weemers

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

Coach J6E1

keyclu

ek

h

J6E1

J6E1 h

ek

keyclu

h

Stance Peeters

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

J6E1

il

renbe

Olivier Weemers

b

h

Guus Bosmans

keyclu

Duco Mollet

b

oc

va

oc

va

ek

h

ek

ek

il

renbe

h

J6E1

keyclu

Tom van Mierlo

il

renbe

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

Bas Lavrijsen

va

b

keyclu

b

oc

va

keyclu

Teun Jansen

b

h

Alex van Dijk

il

oc

ek

il

J6E1

va

ek

h

Ties Berben

12

keyclu

J6E1

J6E1

renbe

oc

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


M6E1

h

h

renbe

h

keyclu

ek

h

renbe

M6E1

M6E1

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach M6E1

Coach M6E1

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

M6E1

M6E1

keyclu

h

Nynke Post

oc

va

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

Imke van den Meijdenberg

il

renbe

b

keyclu

renbe

Sophie van der Heijden

b

oc

va

keyclu

Flo van Halteren

b

h

Tess van Gestel

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

M6E1

M6E1

keyclu

h

Svenja van Deurzen

va

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

keyclu

Jinte Blankers

b

oc

va

b

h

Fleur de Beer

il

oc

M6E1

M6E1

va

il

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

Vera Weekers

Corne van Gestel

13


M6E2

Hockeyclub Hilvarenbeek

TEAM- / SHIRTSPONSOR

h

h

il

keyclu

renbe

Sofie Flipsen

h

renbe

M6E2

h

keyclu

il

renbe

Coach M6E2

Coach M6E2

oc

va

Herman ten Tije

Remco Couweleers

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

M6E2

M6E2

keyclu

h

Lotte Schapendonk

keyclu

b

Wies Robben

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Jeske Paans

b

oc

va

il

renbe

Eva Nouwens

b

il

keyclu

M6E2

M6E2

Julot van Nieuwburg

h

Veerle de Jong

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

M6E2

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Jill Couweleers

14

oc

va

M6E2

M6E2

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

wanneer toekomst belangrijk is

renbe


J8E1

h

J8E1

h

keyclu

ek

oc

va

renbe

J8E1

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach J8E1

Coach J8E1

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

J8E1

Gerrit Vos

ek

ek

h h

J8E1

J8E1 h

ek

keyclu

h

J8E1

oc

va

renbe

b

renbe

h

il

h

h

Nout Vogels

il

renbe

b

keyclu

va

Gijs van Mierlo

b

oc

va

keyclu

Cas van Iersel

b

il

oc

va

ek

h

ek

ek

il

renbe

h

J8E1

keyclu

Casper Goedendorp

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

Steef van der Fluit

renbe

oc

Wouter Donkers

b

oc

va

va

il

Pepijn de Bruijn

b

h

Jules van den Broek

il

keyclu

J8E1

J8E1

renbe

oc

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

Maarten van Mierlo

Niels de Bruijn

15


M8E1

h

M8E1

h

keyclu

renbe

M8E1

h

keyclu

il

renbe

Coach M8E1

Coach M8E1

oc

va

Jeroen van de Wiel

Maurice Robben

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

keyclu

ek

h

M8E1

Suus van de Wouw

oc

va

ek

h

ek

M8E1

M8E1 h

ek

oc

va

h

M8E1

il

renbe

b

renbe

h

il

h

h

Julie van de Wiel

keyclu

b

keyclu

renbe

Daantje Robben

b

oc

va

oc

va

Janne Palinckx

b

il

keyclu

ek

h

M8E1 h

ek

ek

il

renbe

h

M8E1

keyclu

Puck Maas

oc

va

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

Frederique Leijten

il

renbe

Sjors van Koolwijk

b

oc

va

keyclu

Mila Jasperse

b

h

Fenne van Iersel

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

M8E1

M8E1

keyclu

h

Isa van Dun

16

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


Elektrotechniek - Beveiligingstechniek - Camerabewaking Datanetwerken - Stofzuigsystemen - Zonnepanelen

Kv Nieu ik De we bo n B rd osc spo h & ns Kv or: ik Bre da DEENS DESIGN

G E L D E R S T R A AT

15

H I LVA R E N B E E K

W W W. VA N H E E S S C H O E N M O D E . N L

Ondernemen met ondernemers...

Vrijthof 25 / Hilvarenbeek / Tel. (013) 505 29 71 / www.leermakersacc.nl

Al meer dan 30 jaar levert Kvik deens design tegen verrassend lage prijzen en binnen ieders bereik. Voor droomkeukens, maar ook van badkamers en garderobekasten moet je bij Kvik zijn. Kvik Breda:XXL Woonboulevard, Kruisvoort 86, tel. 076-514 0492 Kvik Den Bosch:Woonboulevard De Bossche, Tinnegieterstraat 30, tel. 073-644 6157


M8E2

h

il

oc

keyclu

h

il

M8E2

renbe

Lieve Paulissen

Emy van de Pol

oc

keyclu

va

ek

h

M8E2

M8E2

Bloem van Oort

va

ek

h

ek

ek

ren

il

be

h

M8E2

keyclu

b

Lotte Lubbers

oc

va

h

h

h

il

be

b

keyclu

ren

renbe

b

oc

va

keyclu

Lena ter Haar

b

il

oc

va

M8E2

renbe

ek

h

ek

keyclu

Lucia van Geijn

h

Ella van Dommelen

18

oc

va

M8E2

M8E2

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach M8E2

Coach M8E2

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

Coach M8E2

M8E2

keyclu

h

Coen van Geijn

renbe

b

Lenne van Tilborg

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

keyclu

Anna van Sommeren

b

oc

va

b

h

Sophie Suijkerbuijk

il

oc

va

M8E2

M8E2

renbe

ek

h

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Dorinda van Tilborg

Arjen Lubbers

19


M8E3

h

h

il

keyclu

renbe

Floor Bruurs

h

renbe

M8E3 keyclu

h

oc

il

renbe

M8E3

Coach M8E3

va

Anouk Zoontjens

Mark Franken

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

M8E3

M8E3

keyclu

h

Lune Verbruggen

keyclu

b

Rosa van Roessel

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Fae de Koning

b

oc

va

il

renbe

Quin Holland

b

il

keyclu

M8E3

M8E3

Guusje Hessels

h

Lucie Franken

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

M8E3

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Lara Blankers

20

oc

va

M8E3

M8E3

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


Verandazeilen op maat

EIGEN ZEILMAKERIJ VOOR O.A.:

• afdekzeilen • vrachtwagenzeilen • bootkappen • agrarische spankappen • afschermzeilen • voorzettenten caravans • verandazeilen

www.pacovers.nl / info@pacovers.nl Vraag vrijblijvend een offerte aan: 088-444 9550

“Compleet in veiligheid” www.brand-beveiliging.nl Hilvarenbeek

REOB

Notelstraat 5, 5081 ET Esbeek 013-505 1273 smbreclame.nl


JD1

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

keyclu

ek

h

renbe

JD1

JD1

h

keyclu

il

renbe

JD1

JD1

oc

va

Bor Klessens

Sep Maas

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

JD1

JD1

keyclu

h

Wouter Drinkenburg

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Nordin Driessen

il

renbe

Cas van Dijk

b

oc

va

keyclu

Luc Dankers

b

h

Dennis Bles

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

JD1

Keeper JD1

keyclu

h

Thijs Rijnen

22

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

TEAM- / SHIRTSPONSOR

renbe


h

keyclu

renbe

JD1

h

va

ek

oc

b

il

h

h

il

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach JD1

Coach JD1

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

JD1

JD1

keyclu

h

Thijs Smolders

renbe

b

Arthur Roozen

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

keyclu

Rens Peters

b

oc

va

b

h

Martijn van Oort

il

oc

va

JD1

JD1

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

Jasper Nouwens

Lars van Rijn

Daan van Huijgevoort

23


MD1

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

MD1

h

keyclu

il

renbe

MD1

MD1

oc

va

Lot de Kort

Roos Michels

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

MD1

keyclu

ek

h

MD1

MD1 ek

h

MD1

keyclu

h

Veerle Huls

oc

va

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

Britt Huijbregts

il

renbe

Lieke de Groot

b

keyclu b

oc

va

keyclu

Sofie van Es

Luna Catsburg

il

oc

va

ek

h

ek

h

ek

il

renbe

h

MD1

keyclu

b

Imme Verbruggen

24

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

ek

h

renbe

MD1

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach MD1

Coach MD1

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MD1

MD1

keyclu

h

Suus van de Wiel

keyclu

b

Madelief Weemers

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Ilse Smolders

b

oc

va

il

renbe

Fleur van der Schouw

b

h

Vera Mulders

il

keyclu

MD1

MD1

Esmee Mulders

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

MD1

keyclu

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Folkert van Es

Dorine Weemers

25


MD2

oc

keyclu

renbe

MD2

va

ek

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

MD2

h

keyclu

il

MD2

renbe

Rozemarijn Gianotten

Sterre Groothuis

oc

keyclu

va

ek

h

MD2

Maud van Gestel

oc

va

ek

il

renbe

ek

h

MD2 h

MD2

ek

ek

h

MD2

keyclu

h

Roos Franken

oc

va

keyclu

b

be

oc

va

Fenne Damen

h

il

h

h

ren

il

renbe

b

keyclu

va

keyclu

Noor Coppens

b

oc

Bloom Berns

b

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

MD2

MD2

keyclu

h

Madelieve van den Berg

26

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Aukje Van der Aa

renbe


h

ek

h

renbe

MD2

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach MD2

Coach MD2

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MD2

MD2

keyclu

h

Pleun Robben

keyclu

b

Anne Ramaekers

oc

va

h

h

h

ren

il

be

b

keyclu

oc

va

Guusje van Oers

b

oc

va

il

renbe

Svea Korting

b

il

keyclu

MD2

MD2

Silke Jacobs

h

Valerie Heutinck

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

MD2

keyclu

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Han van Oers

Roy van de Berg

27


MD3

Hockeyclub Hilvarenbeek

TEAM- / SHIRTSPONSOR

h

keyclu

va

renbe

MD3

h

ek

oc

b

il

Sterre Bruurs

h

renbe

MD3

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

MD3

MD3

oc

va

Sylvie Mermans

Margaux van Nieuwburg

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

MD3

keyclu

ek

h

MD3

MD3 ek

keyclu

h

Esmee Kok

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

MD3

keyclu

h

h

Benthe Hamers

il

renbe

Emilie van Gorp

b

oc

va

keyclu

Nomie Gerritsen

b

h

Veerle van Dijk

il

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

MD3

keyclu

b

Janne Copal

28

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

keyclu

renbe

MD3

h

va

ek

oc

b

il

h

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

ek

oc

va

renbe

Coach MD3

Coach MD3

MD3

renbe

MD3 h

il

renbe

ek

h

ek

ek

keyclu

h

Floor van Velthoven

keyclu

b

Eva Sybesma

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

MD3

keyclu

oc

va

Annika Stok

b

oc

va

il

renbe

Joan de Rooij

b

h

Guusje Reijrink

il

keyclu

MD3

MD3

Bieke van Oort

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

MD3

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Lisa Offenberg

Lianne de Rooij

Ankie Bruurs

29


MC1

h

keyclu

ek

h

renbe

MC1

MC1

h

keyclu

il

renbe

MC1

MC1

oc

va

Danique Jansen

Daan Klessens

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MC1

MC1

keyclu

h

Fleur Hoetelmans

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Isa van Halteren

il

renbe

Sofie Fransen

b

oc

va

keyclu

Nienke Buylinckx

b

h

Fleur Arends

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

MC1

MC1

keyclu

h

Meike Antonis

30

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

ek

h

renbe

MC1 keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Manager MC1

Trainer/Coach MC1

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MC1

MC1

keyclu

h

Babs van Wessel

keyclu

b

Diede Smits

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Amber van Oort

b

oc

va

il

renbe

Noor Leermakers

b

il

keyclu

MC1

MC1

Lynn de Kort

h

Mikki van Koolwijk

oc

va

ek

h

ek

h

ek

il

renbe

h

MC1

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

Cas Hoetelmans

Jasper Stokkermans

31


MC2

h

keyclu

ek

h

renbe

MC2

MC2

h

keyclu

il

renbe

MC2

MC2

oc

va

Junah El Farougui

Freeke de Kort

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

MC2

ek

ek

keyclu

h

Afke van Dijk

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

MC2

keyclu

h

h

Maud van den Broek

il

renbe

Sanne Blankers

b

oc

va

keyclu

Tessa Blankers

b

h

Fenne de Beer

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

MC2

MC2

keyclu

h

Julie Simons

32

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

MC2

renbe

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

ek

oc

va

renbe

Coach MC2

Coach MC2

MC2

ek

h h

il

renbe

ek

h

ek

ek

h

MC2

keyclu

h

Lotte van der Wiel

keyclu

b

Isabelle Verspeek

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Brecht Vaes

b

oc

va

il

renbe

Iris Sybesma

b

il

keyclu

MC2

MC2

MC2

Kaylee Roozen

Karlijn Moonen

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

ek

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

Hans van der Wiel

Marc de Beer

33


MC3

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

oc

keyclu

MC3

h

keyclu

il

renbe

MC3

MC3

oc

va

Mirte Hendrikx

Anouk Moonen

va

ek

h

il

renbe

ek

keyclu

ek

h

MC3

ek

h

MC3

MC3 ek

h

MC3

renbe

h

Faye van Gils

keyclu

b

oc

va

h

renbe

oc

va

b

il

h

h

Evi van der Pol

il

renbe

Sanne Bruurs

b

keyclu b

oc

va

keyclu

Lotte Bles

Lara van Bijsterveldt

il

oc

va

ek

h

ek

h

ek

il

renbe

h

MC3

keyclu

b

Tessa de Beer

34

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

renbe

MC3

MC3

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

MC3

Coach MC3

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

MC3 ek

MC3

MC3

keyclu

h

Sam de Weijs

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Sophie Vos

il

renbe

Linde Vorselaars

b

oc

va

keyclu

Julot-Aimee Vogels

b

h

Dena Vereijken

il

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Ilse Zoontjens

Dirk-Jan Bles

35


JB1

keyclu

ek

oc

va

renbe

Keeper JB1

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

JB1

JB1

h

keyclu

il

renbe

JB1

JB1

oc

va

Merijn van Hulten

Jules Jongen

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

JB1 JB1

keyclu

h

Max van Hulten

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

ek

keyclu

h

Guy Huls

il

renbe

Matthijs Heutinck

b

h

JB1

oc

va

keyclu

Niels van Heteren

b

h

Merlijn Groothuis

il

oc

va

h

il

renbe

b

JB1

keyclu

h

Ties van den Broek

36

oc

va

b

il

renbe

h

va

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Tinus Peterse

renbe


h

JB1

renbe

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

ek

oc

va

renbe

Coach JB1

Coach JB1

JB1

ek

h h

il

renbe

ek

h

ek

ek

h

JB1

keyclu

h

Naud de Vries

keyclu

b

Siam van Tilborg

oc

va

h

h

h

ren

il

be

b

keyclu

oc

va

Stan Smolders

b

oc

va

il

renbe

Floris Simons

b

il

keyclu

JB1

JB1

JB1

Wes Jonker

Lars Kooy

oc

va

ek

h

il

renbe

h

ek

h

keyclu

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Joris van Hulten

Jean-Louis van de Broek

37


MB1

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

keyclu

va

renbe

Keepster MB1

h

ek

oc

b

il

Kiki Bruurs

h

renbe

MB1

h

keyclu

il

MB1

renbe

Isha de Groot

Sabine Heeren

oc

keyclu

va

ek

h

MB1

oc

va

ek

ek

h

MB1

keyclu

ek

h

MB1

MB1

ek

h

ek

h

MB1

h

il

renbe

h

Fleur van Groenendael

oc

va

b

ek

keyclu

h

Ise van Gool

oc

va

b

il

h

h

MB1

keyclu

renbe

il

renbe

Myrthe Embrechts

b

oc

va

keyclu

Eline Drinkenburg

b

il

oc

va

h

il

renbe

b

ek

keyclu

Okkie van Diemen

Eva Coomans

38

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

ek

h

renbe

MB1

h

keyclu

il

oc

keyclu

va

renbe

Trainer/Coach MB1

renbe

ek

h

Manager MB1

MB1

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

Sam Wolfs

keyclu

b

ek

keyclu

h

Lieke Verhoeven

oc

va

b

h

il

renbe

oc

va

Dana van Ooijen

b

h

MB1

keyclu b

oc

va

il

renbe

Tessa Moors

Faye HĂźlsken

il

keyclu

MB1

MB1

Rafke Hendriks

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

MB1

keyclu

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Ineke Bruurs

Ronald van de Ven

39


MB2

h

il

oc

keyclu

h

il

oc

Nikki Nooijens

keyclu

va

MB2

renbe

Tayer van den Oetelaar

ek

h

MB2

Brit Krijnen

va

ek

h

MB2

ek

ek

il

renbe

h

MB2

keyclu

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Floor Fransen

renbe

b

oc

va

keyclu

Anouk de Bruijn

b

il

oc

va

MB2

renbe

ek

h

ek

keyclu

Minou Arends

h

Sjuul de Boer

40

oc

va

MB2

Keepster MB2

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

renbe

MB2

MB2

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

MB2

Trainer/Coach MB2

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

MB2 ek

MB2

MB2

keyclu

h

Bente over de Vest

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Iris Stevens

il

renbe

Bieke Seweuster

b

oc

va

keyclu

Eva Putters

b

h

Lisanne van Oort

il

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Floor van der Wiel

Tim Louwman

41


MB3

h

keyclu

ek

h

renbe

MB3

MB3

h

keyclu

il

renbe

MB3

MB3

oc

va

Mirte de Kort

Carlijn Loerakker

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MB3

MB3

keyclu

h

Floor Janssen

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Loes van Huijkelom

il

renbe

Bente van Ham

b

oc

va

keyclu

Britt Habraken

b

h

Karlijn Haans

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

MB3

Keepster MB3

keyclu

h

Fieke Hesselmans

42

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

renbe

MB3

MB3

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach MB3

Coach MB3

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

MB3 ek

MB3

MB3

keyclu

h

Lotte Timmermans

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Kirsten van Schooten

il

renbe

Nomi Roozen

b

oc

va

keyclu

Femke Over de Vest

b

h

Josien Mulders

il

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Jack van Ham

Frank Janssen

43


MB4

keyclu

va

ek

oc

renbe

Keepster MB4

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

h

il

keyclu

renbe

Jessie Blankers

h

keyclu

il

renbe

MB4

MB4

Audrey van Eldik

oc

va

Sophie van Hees

Naomi van Hoof

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

MB4

ek

ek

keyclu

h

Iris Bruurs

oc

va

b

renbe

h

il

h

MB4

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Indra de Beer

44

oc

va

MB4

MB4

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

Lynn Brekelmans

renbe


h

keyclu

renbe

MB4

h

va

ek

oc

b

il

h

h

il

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

MB4

Coach MB4

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MB4

MB4

keyclu

h

Sophie van Spreuwel

renbe

b

Evy Rijnen

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

keyclu

Brit Maas

b

oc

va

b

h

Bibi Kruijssen

il

oc

va

MB4

MB4

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

Jannetje Jongen

Pien Vingerhoets

Matthijs van Hees

45


MA1

Hockeyclub Hilvarenbeek

TEAMSPONSOR

h

keyclu

va

renbe

Keepster MA1

h

ek

oc

b

il

Mette de Brouwer

h

renbe

MA1

h

keyclu

il

renbe

MA1

MA1

oc

va

Carmen de Groot

Diede van Hees

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

MA1

keyclu

ek

h

MA1

MA1 h

ek

h

ek

h

MA1

ek

keyclu

h

Luna van Gijsel

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

MA1

keyclu

h

h

Vera van der Bruggen

il

renbe

Wieke van Bremen

b

oc

va

keyclu

Kris Bekkers

b

il

oc

va

h

il

renbe

b

ek

keyclu

Britt Augsburg

Fleur Abrahams

46

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

renbe


h

MA1

renbe

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

ek

oc

va

renbe

Coach MA1

Coach MA1

MA1

ek

h h

il

renbe

ek

h

ek

h

ek

keyclu

h

Eline Vermunt

keyclu

b

Ellis Rijnen

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

MA1

keyclu

oc

va

Jasmijn Pullens

b

oc

va

il

renbe

Sophie Peek

b

il

keyclu

MA1

MA1

MA1

Michelle Pals

Evi Kooy

oc

va

ek

h

ek

h

il

renbe

h

ek

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

Tim Steketee

Anne Steketee

47


MA2

h

il

h

keyclu

il

MA2

renbe

Jenerly Lenior

Inez van der Loo

oc

keyclu

va

ek

h

MA2

Bente Krijnen

oc

va

ek

h

MA2

ek

h

ek

il

renbe

h

MA2

keyclu

b

oc

va

h

Isa Jonkers

renbe

b

h

h

il

renbe

b

keyclu b

oc

va

keyclu

Puck Jansen

Jolijn Bolsius

il

oc

va

MA2

renbe

ek

keyclu

ek

h

Lonne Bekkers

48

oc

va

MA2

MA2

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

renbe

MA2

MA2

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

MA2

Coach MA2

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

MA2 ek

MA2

MA2

keyclu

h

Vera Spapens

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Ingeborg Pijnenburg

il

renbe

Tess van Oort

b

oc

va

keyclu

Lette van der Meijs

b

h

Kim Maas

il

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Benthe Thielen

Walther van der Meijs

49


Uw club ĂŠn de buurt versterken.

Waardoor iedereen wint.

Rabobank Hart van Brabant ondersteunt Hockeyclub Hilvarenbeek Of het nu de nationale hockeyteams zijn of de jeugd van hockeyclub Hilvarenbeek, hockey brengt jong en oud in beweging. En dat verdient al onze ondersteuning.

Ontdek alles over de Rabobank en sport op rabobank.nl Een aandeel in elkaar


Voor al uw wand-, vloer-, spouw-, dakisolatie en tegelelementen: Steunkousenadvies levert therapeutisch elastische kousen, aantrekhulpmiddelen en zwachtelmaterialen voor alle zorgverzekeraars. Huisbezoek is altijd kosteloos.

Uw benen zijn bij ons in goede handen! T 013 - 504 60 58 • info@steunkousenadvies.nl • www.steunkousenadvies.nl

Decoratief plaatmateriaal voor in- en exterieur www.plastica.nl

Bouwbedrijf

van

Gijsel b.v.

anno 1886

Kwalitatief, kompleet en kundig bouwen Rijtseweg 23 5087 BJ Diessen 013-5041564 www.bouwbedrijfvangijsel.nl

rest redactie


MA3

h

keyclu

ek

h

renbe

MA3

MA3

h

keyclu

il

renbe

MA3

MA3

oc

va

Sandra Liebregts

Daphne van Noort

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

MA3

MA3

keyclu

h

FrĂŠderique Klop

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Floor de Jong

il

renbe

Renske van Esch

b

oc

va

keyclu

Ilza Embrechts

b

h

Pleun van Dommelen

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

MA3

MA3

keyclu

h

Lotte van Asten

52

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

ek

h

renbe

MA3

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach MA3

Coach MA3

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

Coach MA3

Coach MA3

keyclu

h

Harrie Pullens

keyclu

b

Joost Klop

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Pleun Spijkers

b

oc

va

il

renbe

Eva van Raak

b

il

keyclu

MA3

MA3

Isabel Pullens

h

Iris van Oort

oc

va

ek

h

ek

h

ek

il

renbe

h

MA3

keyclu

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

il

Peter van Asten

Lucien Liebregts

53


HJ1

Hockeyclub Hilvarenbeek

HOOFDSPONSOR EN TEAM- / SHIRTSPONSOR

h

renbe

HJ1

h

keyclu

il

HJ1

renbe

Daan van Huijgevoort

Dirk de Leijer

oc

keyclu

va

ek

oc

va

ek

h

HJ1

Tom Heeren

keyclu

ek

h

HJ1 h

HJ1

ek

ek

il

renbe

h

HJ1

keyclu

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Jules Eekelaar

il

renbe

Pieter Drijver

b

oc

va

keyclu

Reyer de Bruijn

b

h

Job Berns

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

HJ1

Keeper HJ1

keyclu

h

Stephan Diepstraten

54

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

renbe


h

renbe

HJ1

HJ1

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

HJ1

HJ1

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

keyclu

ek

h

ek

h

HJ1 ek

HJ1

HJ1

keyclu

h

Ted Steketee

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

keyclu

h

h

Tim Steketee

il

renbe

Jeroen van Rijn

b

oc

va

keyclu

Lars van Rijn

b

h

Bas van Mil

il

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

il

Onno Tielemans

Peter Zwarts

55


DJ1

Hockeyclub Hilvarenbeek

HOOFDSPONSOR EN TEAM- / SHIRTSPONSOR

h

il

h

renbe

Sanne Hoosemans

keyclu

renbe

h

ek

h

renbe

DJ1 keyclu

h

oc

il

renbe

DJ1

DJ1

va

Britt Kollau

Amber de Kort

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

DJ1

DJ1

keyclu

h

Pleun Hoosemans

keyclu

b

Amy van Helfteren

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

oc

va

Danique Gommers

b

oc

va

il

renbe

Susanne van Gemert

b

h

Imme Buylinckx

il

keyclu

DJ1

DJ1

Bente van Bremen

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

h

DJ1

keyclu

b

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

Janne Ansems

il

56

oc

va

DJ1

Keepster DJ1

va

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

renbe


h

keyclu

renbe

DJ1

h

va

ek

oc

b

il

h

renbe

DJ1 keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Coach DJ1

Trainer DJ1

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

Manager DJ1

DJ1

keyclu

h

Gert-Jan van Roij

keyclu

b

Pleun de Wit

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

ek

keyclu

oc

va

Lotte Verspeek

b

oc

va

il

renbe

Maartje Verhoeven

b

il

keyclu

DJ1

DJ1

Isa Smits

h

Inez van Roij

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

DJ1

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Geeke van Oort

Rob van Gemert

Carola van Rooij

57


DJ2

h

il

h

renbe

keyclu

renbe

h

renbe

DJ2

h

keyclu

il

renbe

DJ2

DJ2

oc

va

Venne van Ham

Lotte van Ham

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

DJ2

ek

ek

keyclu

h

Annabel Haans

keyclu

b

Romy van Gijsel

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

DJ2

keyclu

oc

va

Bo Geerts

b

oc

va

il

renbe

Pleun Bruurs

b

h

Nena de Bruijn

il

keyclu

DJ2

DJ2

Mila de Brouwer

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

DJ2

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

Kaylee van Beurden

b

h

Myrthe van Huijgevoort

58

oc

va

DJ2

Keepster DJ2

va

ek

keyclu

ek

oc

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


h

keyclu

renbe

DJ2

h

va

ek

oc

b

il

h

renbe

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

DJ2

Coach DJ2

va

ek

h

il

renbe

ek

ek

h

DJ2

keyclu

DJ2

DJ2

DJ2 ek

keyclu

h

Renske Worms

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

DJ2

keyclu

h

h

Vera Swaanen

il

renbe

Sophie de Ruiter

b

oc

va

b

il

keyclu

Jeske van Oosterhout

Janneke van Laarhoven

h

Femke van Ingen

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

keyclu

h

DJ2

oc

va

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Veerle van Hees

Maartje Worms

Ineke Bruurs

59


HA

oc

keyclu

renbe

Keeper HA

va

ek

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

h

renbe

HA

h

keyclu

il

renbe

HA

HA

oc

va

Frank Janssen

Henri Kempenaars

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

h

HA

ek

h

keyclu

ek

h

HA

HA

HA

ek

keyclu

h

Joris van Hulten

oc

va

b

oc

va

h

il

renbe

b

HA

keyclu

h

h

Robert Hakkens

il

renbe

Teun Haans

b

oc

va

keyclu

Koert Flipsen

b

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

h

ek

keyclu

Willem Jan van Eijck

Marten Driesser

60

oc

va

h

h

il

renbe

b

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Olof Maas

renbe


h

renbe

HA

h

keyclu

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

HA

HA

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

HA

ek

ek

keyclu

h

Jeroen Suijkerbuijk

keyclu

b

Pieter-Jan Smeijers

oc

va

h

renbe

b

il

h

h

HA

keyclu

oc

va

Frans Philipszoon

b

oc

va

il

renbe

Caspar Kramers

b

il

keyclu

HA

HA

Rutger Korting

h

Sieger Korting

oc

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

keyclu

h

HA

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

TEAM- / SHIRTSPONSOR

Stefan van Valen

Coen van Geijn

61


RETOUCHABLES

keyclu

va

ek

oc

renbe

Keepster Retouchables

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

TEAM- / SHIRTSPONSOR

h

Retouchables

h

keyclu

renbe

Retouchables

h

keyclu

il

renbe

Retouchables

Retouchables

oc

va

Dorine Weemers

Anouk van der Heijden

oc

keyclu

va

ek

h

il

renbe

ek

keyclu

ek

h

Retouchables

Sabine Vos

oc

va

ek

h

ek

Retouchables

Retouchables h

ek

oc

va

h

Retouchables

il

renbe

b

renbe

h

il

h

h

Jose Jansen

keyclu

b

keyclu

renbe

Jeske Prinsen

b

oc

va

oc

va

Stance Peeters

b

il

keyclu

ek

h

Retouchables h

ek

ek

il

renbe

h

Retouchables

keyclu

Tessa van Beurden

oc

va

b

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

Patricia van Mierlo

il

renbe

Lonneke Huls

b

oc

va

keyclu

Marieke van Hees

b

h

Margo Haans

il

oc

va

ek

h

ek

il

renbe

Retouchables

Retouchables

keyclu

h

Maartje Fransen

62

oc

va

b

renbe

h

il

h

ek

keyclu

b

oc

va

b

h

il

b

h

Sophie van de Klundert-Prinsen

renbe


BESTUUR

h

h

il

Voorzitter

keyclu

h

oc

il

renbe

oc

keyclu

va

renbe

Technische zaken

Accomodatie en velden

va

ek

h

il

renbe

ek

h

ek

ek

Penningmeester

Secretaris

keyclu

h

Dirk-Jan Bles

renbe

b

Shirley van Groenendael

oc

va

h

h

h

il

renbe

b

keyclu

keyclu

Jordan van der Geld

b

oc

va

b

h

Patrick Groothuis

il

oc

va

Vice-voorzitter

renbe

ek

keyclu

ek

oc

va

b

h

il

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

Dorine Weemers

Chris Heutinck

63


TEAMPLAATJES

il

renbe

Benjamins

MF1

renbe

MF3

renbe

il

renbe

J6E1

J6E1

J6E1

oc

keyclu

va

ek

h

va

ek

keyclu

b

MF4

oc

h

64

va

MF3

b

h

il

MF4

keyclu

MF3

h

MF2

oc

ek

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

MF2

MF4

renbe

MF1

b

h

il

MF2

va

MF1

h

Benjamins

keyclu

ek

h

ek

va

oc

b

Benjamins

keyclu

h

h

il

oc

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


M6E1

M6E2

renbe

M8E1

va

renbe

M8E1

M8E3

keyclu

va

ek

h

il

renbe

oc

b

va

ek

keyclu

h

M8E2

oc

b

h

il

M8E2

keyclu

M8E1

h

J8E1

oc

ek

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

J8E1

M8E2

renbe

M6E2

b

h

il

J8E1

va

M6E2

h

M6E1

keyclu

ek

h

ek

h

il

renbe

oc

b

va

h

M6E1

keyclu

b

h

il

oc

renbe

M8E3

M8E3

65


TEAMPLAATJES

il

renbe

JD1

MD1

renbe

MD3

renbe

il

renbe

MC2

MC2

MC2

oc

keyclu

va

ek

h

va

ek

keyclu

b

MC1

oc

h

66

va

MD3

b

h

il

MC1

keyclu

MD3

h

MD2

oc

ek

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

MD2

MC1

renbe

MD1

b

h

il

MD2

va

MD1

h

JD1

keyclu

ek

h

ek

va

oc

b

JD1

keyclu

h

h

il

oc

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


MC3

JB1

renbe

MB2

va

renbe

MB2

MB4

keyclu

va

ek

h

il

renbe

oc

b

va

ek

keyclu

h

MB3

oc

b

h

il

MB3

keyclu

MB2

h

MB1

oc

ek

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

MB1

MB3

renbe

JB1

b

h

il

MB1

va

JB1

h

MC3

keyclu

ek

h

ek

h

il

renbe

oc

b

va

h

MC3

keyclu

b

h

il

oc

renbe

MB4

MB4

67


TEAMPLAATJES

il

renbe

MA1

MA2

renbe

HJ1

renbe

il

renbe

DJ2

DJ2

DJ2

oc

keyclu

va

ek

h

va

ek

keyclu

b

DJ1

oc

h

68

va

HJ1

b

h

il

DJ1

keyclu

HJ1

h

MA3

oc

ek

h

il

h

va

ek

keyclu

b

oc

MA3

DJ1

renbe

MA2

b

h

il

MA3

va

MA2

h

MA1

keyclu

ek

h

ek

va

oc

b

MA1

keyclu

h

h

il

oc

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


HVET

Retouchables

renbe

Ledenadministratie

BESTUUR

LEDENADMINISTRATIE

WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Materialencommissie

keyclu

va

ek

h

ek

il

renbe

oc

b

Bestuur

Ineke Bruurs

keyclu

va

renbe

Jolanda Rijnen

h

h

il

oc

keyclu

va

b

h

TRIMHOCKEY

oc

ek

il

Wedstrijdsecretariaat

va

h

keyclu

ek

h

ek

renbe

oc

h

h

va

il

b

keyclu

Trimhockey

Bestuur

renbe

Retouchables

b

oc

b

h

il

Trimhockey

va

RETOUCHABLES

h

HVET

keyclu

ek

h

ek

h

il

renbe

oc

b

va

h

HVET

keyclu

b

h

il

oc

renbe

Materialencommissie

MATERIALENCOMMISSIE

69


TEAMPLAATJES

il

renbe

Evenementencommissie

Zaalcommissie

70

il

renbe

Elftallencommissie

Elftallencommissie

ELFTALLENCOMMISSIE

oc

keyclu

va

ek

h

va

ek

keyclu

b

ARBITRAGECOMMISSIE

oc

h

Arbitragecommissie

renbe

Zaalcommissie

b

h

il

Arbitragecommissie

va

ZAALCOMMISSIE

h

EVENEMENTENCOMMISSIE

keyclu

ek

h

ek

va

oc

b

Evenementencommissie

keyclu

h

h

il

oc

b

h

Hockeyclub Hilvarenbeek

renbe


Sponsorcommissie

Klusclub

il

renbe

Barcommissie

oc

keyclu

va

ek

h

va

ek

keyclu

b

BARMEDEWERKERS

oc

h

h

Barmedewerksters

renbe

Klusclub

b

il

Barmedewerksters

va

KLUSCLUB

h

SPONSORCOMMISSIE

keyclu

ek

h

ek

h

il

renbe

oc

b

va

h

Sponsorcommissie

keyclu

b

h

il

oc

renbe

Barcommissie

BARCOMMISSIE

71


SPAAROVERZICHT

Hockeyclub Hilvarenbeek

BENJAMINS o Jet van Vree o Justus Mollet o Bloem van de Klundert o Eva Steijvers o Diederik Weemers o Liselot Groenhout o Jette Ketelaars o Kiki van Dun o Babette Groenhout o Romy Bles o Emma Berendsen o Fleur de Vreese o Thomas van Hoof o Philip van Lieshout o Ize Goossens o Bram Driessen MF1 o Anouk van den Broek o Suusje de Kort o Renske Meijers o Imke Schapendonk o Fiene van der Schouw o Jip Smolders o Imme Verstegen o Bobbi Wolfs o Jan Smolders o Frank Wolfs MF2 o Vive van Abeelen o Rafke Damen o Noor Hoetelmans o Kiki Huijbregts o Hanneke Kerkhofs o Isa Klemans o Maeve Peters o Tatum Leijten o Olivia Schutselaars o Willem van Abeelen o Michiel Schutselaars MF3 o Nienke van der Aa o Izis Cranen o Ella van Geijn o Fleur van den Hout o Janne Ketelaars o Maud Nijhuis o Yfke Schellekens o Bibi Spapens o Chantal Tibosch o Renate van der Stee MF4 o Daniek van Esch o Roos-Anne Groenhout o Rafke Heeren o Jasmijn van Laak o Pien van Schijndel o Sara van Sommeren o Emma Suijkerbuijk o Eva Vissers o Bianca Leenhouwers J6E1 o Ties Berben o Alex van Dijk o Teun Jansen o Bas Lavrijsen o Tom van Mierlo o Duco Mollet

72

o o o o o

Olivier Weemers Guus Bosmans Stance Peeters Patricia van Mierlo Martijn Weemers

M6E1 o Fleur de Beer o Jinte Blankers o Svenja van Deurzen o Tess van Gestel o Flo van Halteren o Sophie van der Heijden o Imke van den Meijdenberg o Nynke Post o Vera Weekers o Corne van Gestel M6E2 o Jill Couweleers o Sofie Flipsen o Veerle de Jong o Julot van Nieuwburg o Eva Nouwens o Jeske Paans o Wies Robben o Lotte Schapendonk o Herman ten Tije o Remco Couweleers J8E1 o Jules van den Broek o Pepijn de Bruijn o Wouter Donkers o Steef van der Fluit o Casper Goedendorp o Cas van Iersel o Gijs van Mierlo o Nout Vogels o Gerrit Vos o Maarten van Mierlo o Niels de Bruijn M8E1 o Isa van Dun o Fenne van Iersel o Mila Jasperse o Sjors van Koolwijk o Frederique Leijten o Puck Maas o Janne Palinckx o Daantje Robben o Julie van de Wiel o Suus van de Wouw o Jeroen van de Wiel o Maurice Robben M8E2 o Ella van Dommelen o Lucia van Geijn o Lena ter Haar o Lotte Lubbers o Bloem van Oort o Lieve Paulissen o Emy van de Pol o Sophie Suijkerbuijk o Anna van Sommeren o Lenne van Tilborg o Coen van Geijn o Dorinda van Tilborg o Arjen Lubbers

M8E3 o Lara Blankers o Floor Bruurs o Lucie Franken o Guusje Hessels o Quin Holland o Fae de Koning o Rosa van Roessel o Lune Verbruggen o Anouk Zoontjens o Mark Franken

o o o o o o o o o o o

JD1 o Thijs Rijnen o Dennis Bles o Luc Dankers o Cas van Dijk o Nordin Driessen o Wouter Drinkenburg o Bor Klessens o Sep Maas o Jasper Nouwens o Martijn van Oort o Rens Peters o Arthur Roozen o Thijs Smolders o Lars van Rijn o Daan van Huijgevoort

MC1 o Meike Antonis o Fleur Arends o Nienke Buylinckx o Sofie Fransen o Isa van Halteren o Fleur Hoetelmans o Danique Jansen o Daan Klessens o Mikki van Koolwijk o Lynn de Kort o Noor Leermakers o Amber van Oort o Diede Smits o Babs van Wessel o Cas Hoetelmans o Jasper Stokkermans

MD1 o Imme Verbruggen o Luna Catsburg o Sofie van Es o Lieke de Groot o Britt Huijbregts o Veerle Huls o Lot de Kort o Roos Michels o Esmee Mulders o Vera Mulders o Fleur van der Schouw o Ilse Smolders o Madelief Weemers o Suus van de Wiel o Folkert van Es o Dorine Weemers MD2 o Aukje Van der Aa o Madelieve van den Berg o Bloom Berns o Noor Coppens o Fenne Damen o Roos Franken o Maud van Gestel o Rozemarijn Gianotten o Sterre Groothuis o Valerie Heutinck o Silke Jacobs o Svea Korting o Guusje van Oers o Anne Ramaekers o Pleun Robben o Han van Oers o Roy van de Berg MD3 o Sterre Bruurs o Janne Copal o Veerle van Dijk o Nomie Gerritsen o Emilie van Gorp o Benthe Hamers o Esmee Kok

Sylvie Mermans Margaux van Nieuwburg Lisa Offenberg Bieke van Oort Guusje Reijrink Joan de Rooij Annika Stok Eva Sybesma Floor van Velthoven Lianne de Rooij Ankie Bruurs

MC2 o Julie Simons o Fenne de Beer o Tessa Blankers o Sanne Blankers o Maud van den Broek o Afke van Dijk o Junah El Farougui o Freeke de Kort o Karlijn Moonen o Kaylee Roozen o Iris Sybesma o Brecht Vaes o Isabelle Verspeek o Lotte van der Wiel o Hans van der Wiel o Marc de Beer MC3 o Tessa de Beer o Lara van Bijsterveldt o Lotte Bles o Sanne Bruurs o Faye van Gils o Mirte Hendrikx o Anouk Moonen o Evi van der Pol o Dena Vereijken o Julot-Aimee Vogels o Linde Vorselaars o Sophie Vos o Sam de Weijs o Ilse Zoontjens o Dirk-Jan Bles JB1 o Tinus Peterse o Ties van den Broek o Merlijn Groothuis o Niels van Heteren o Matthijs Heutinck o Guy Huls o Max van Hulten o Merijn van Hulten


o o o o o o o o o

Jules Jongen Lars Kooy Wes Jonker Floris Simons Stan Smolders Siam van Tilborg Naud de Vries Joris van Hulten Jean-Louis van de Broek

MB1 o Kiki Bruurs o Eva Coomans o Okkie van Diemen o Eline Drinkenburg o Myrthe Embrechts o Ise van Gool o Fleur van Groenendael o Isha de Groot o Sabine Heeren o Rafke Hendriks o Faye Hülsken o Tessa Moors o Dana van Ooijen o Lieke Verhoeven o Sam Wolfs o Ineke Bruurs o Ronald van de Ven MB2 o Sjuul de Boer o Minou Arends o Anouk de Bruijn o Floor Fransen o Brit Krijnen o Nikki Nooijens o Tayer van den Oetelaar o Lisanne van Oort o Eva Putters o Bieke Seweuster o Iris Stevens o Bente over de Vest o Floor van der Wiel o Tim Louwman MB3 o Fieke Hesselmans o Karlijn Haans o Britt Habraken o Bente van Ham o Loes van Huijkelom o Floor Janssen o Mirte de Kort o Carlijn Loerakker o Josien Mulders o Femke Over de Vest o Nomi Roozen o Kirsten van Schooten o Lotte Timmermans o Jack van Ham o Frank Janssen MB4 o Lynn Brekelmans o Indra de Beer o Jessie Blankers o Iris Bruurs o Audrey van Eldik o Sophie van Hees o Naomi van Hoof o Jannetje Jongen o Bibi Kruijssen o Brit Maas o Evy Rijnen

o Sophie van Spreuwel o Pien Vingerhoets o Matthijs van Hees MA1 o Mette de Brouwer o Fleur Abrahams o Britt Augsburg o Kris Bekkers o Wieke van Bremen o Vera van der Bruggen o Luna van Gijsel o Carmen de Groot o Diede van Hees o Evi Kooy o Michelle Pals o Sophie Peek o Jasmijn Pullens o Ellis Rijnen o Eline Vermunt o Tim Steketee o Anne Steketee MA2 o Lonne Bekkers o Jolijn Bolsius o Puck Jansen o Isa Jonkers o Bente Krijnen o Jenerly Lenior o Inez van der Loo o Kim Maas o Lette van der Meijs o Tess van Oort o Ingeborg Pijnenburg o Vera Spapens o Benthe Thielen o Walther van der Meijs MA3 o Lotte van Asten o Pleun van Dommelen o Ilza Embrechts o Renske van Esch o Floor de Jong o Fréderique Klop o Sandra Liebregts o Daphne van Noort o Iris van Oort o Isabel Pullens o Eva van Raak o Pleun Spijkers o Joost Klop o Harrie Pullens o Peter van Asten o Lucien Liebregts HJ1 o Stephan Diepstraten o Job Berns o Reyer de Bruijn o Pieter Drijver o Jules Eekelaar o Tom Heeren o Daan van Huijgevoort o Dirk de Leijer o Bas van Mil o Lars van Rijn o Jeroen van Rijn o Tim Steketee o Ted Steketee o Onno Tielemans o Peter Zwarts

DJ1 o Sanne Hoosemans o Janne Ansems o Bente van Bremen o Imme Buylinckx o Susanne van Gemert o Danique Gommers o Amy van Helfteren o Pleun Hoosemans o Britt Kollau o Amber de Kort o Geeke van Oort o Inez van Roij o Isa Smits o Maartje Verhoeven o Lotte Verspeek o Pleun de Wit o Gert-Jan van Roij o Rob van Gemert o Carola van Rooij DJ2 o Myrthe van Huijgevoort o Kaylee van Beurden o Mila de Brouwer o Nena de Bruijn o Pleun Bruurs o Bo Geerts o Romy van Gijsel o Annabel Haans o Venne van Ham o Lotte van Ham o Veerle van Hees o Femke van Ingen o Janneke van Laarhoven o Jeske van Oosterhout o Sophie de Ruiter o Vera Swaanen o Renske Worms o Maartje Worms o Ineke Bruurs HA o Olof Maas o Marten Driesser o Willem Jan van Eijck o Koert Flipsen o Teun Haans o Robert Hakkens o Joris van Hulten o Frank Janssen o Henri Kempenaars o Sieger Korting o Rutger Korting o Caspar Kramers o Frans Philipszoon o Pieter-Jan Smeijers o Jeroen Suijkerbuijk o Stefan van Valen o Coen van Geijn

BESTUUR o Patrick Groothuis o Jordan van der Geld o Shirley van Groenendael o Dirk-Jan Bles o Dorine Weemers o Chris Heutinck TEAMPLAATJES oo Benjamins oo MF1 oo MF2 oo MF3 oo MF4 oo J6E1 oo M6E1 oo M6E2 oo J8E1 oo M8E1 oo M8E2 oo M8E3 oo JD1 oo MD1 oo MD2 oo MD3 oo MC1 oo MC2 oo MC3 oo JB1 oo MB1 oo MB2 oo MB3 oo MB4 oo MA1 oo MA2 oo MA3 oo HJ1 oo DJ1 oo DJ2 oo HA oo Retouchables oo Trimhockey oo Ledenadministratie oo Wedstrijdsecretariaat oo Bestuur oo Materialencommissie oo Evenementencommissie oo Zaalcommissie oo Arbitragecommissie oo Elftallencommissie oo Sponsorcommissie oo Klusclub oo Barmedewerkers oo Barcommissie

RETOUCHABLES o Sophie van de Klundert-Prinsen o Maartje Fransen o Margo Haans o Marieke van Hees o Lonneke Huls o Patricia van Mierlo o Tessa van Beurden o Stance Peeters o Jeske Prinsen o Jose Jansen o Sabine Vos o Dorine Weemers o Anouk van der Heijden

73


De Bruijn Tegelwerken

Tegelhandel voor bedrijven en particulieren Bukkumweg 24-b 5081 CT Hilvarenbeek 06 - 54275612

showroom geopend: zat. 10.00 - 16.00 uur en op afspraak

www.debruijntegels.nl

driesser optiek diessenseweg 3 5081 ae hilvarenbeek

bekijk het

telefoon 013 5052317 fax 013 5055996 driesserkaartje_90x55_Def.indd 2-3

29-10-2008 13:32:52


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Hilvarenbeek Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 10:00 - 18:00 uur

Jumbo Hilvarenbeek Jumbo, Hilvarenbeek, Hilverstraat 99

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

HC Hilvarenbeek  

HC Hilvarenbeek Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you