Page 1

H

IS

ISAL HOCKEYCLUB Since 1972

HOCKEYPLAATJES VERZAMELALBUM SEIZOEN 2017-20188


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


H

Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Hisalis hockeyplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 700 plaatjes van leden, teams, coaches en teambegeleiders van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een hockeyplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje hockeyplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes hockeyplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij Hisalis. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

ISAL

IS

Beste speler of fan van Hisalis,

HOCKEYCLUB Since 1972

HET BRUISENDE HISALIS Hisalis is blij en trots dat we na vijf jaar weer zijn uitgenodigd voor de hockeyplaatjesactie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Hoogvliet. Wij bewaren hele goede herinneringen aan de actie van vijf jaar geleden toen we voor het eerst mee mochten doen. Complete families gingen vol overgave hun boodschappen bij Hoogvliet doen. Hoe leuk is het dan als je het hockeyplaatje van je teamgenoot, je zus, je broer of gewoon jezelf uit een zakje mag halen om die vervolgens in het prachtige verzamelalbum te kunnen plakken? We hebben heel veel leden, teams, coaches en teambegeleiders op de foto gezet. De opkomst was fenomenaal! Het wordt een sport om zo snel mogelijk je verzamelalbum compleet te maken. Hierbij wil ik iedereen bedanken die betrokken is geweest bij de totstandkoming van deze actie.

We wensen je heel veel spaarplezier!

Hoogvliet 50 jaar en Hisalis 45 jaar; een goed koppel. Voor beiden een bereikte leeftijd om trots op te zijn. Hisalis bruist als nooit tevoren en voor Hoogvliet een prestatie van formaat om al zolang een stuk continuïteit en zekerheid te geven aan medewerkers en klanten. Proficiat!!

Namens alle medewerkers van Hoogvliet Lisse en Sassenheim

Jan Karel Sterkenburg Voorzitter Hisalis

3


DE GROEI VAN HISALIS OPRICHTING VAN HISALIS 45 jaar geleden, op 24 mei 1972, werd Hockeyclub Hisalis opgericht door 6 initiatiefnemers: Teun en Roswitha Michels, Marion en Jelle Reitsma en Loek en Yvonne Dijkman. Bij de oprichting waren 24 personen aanwezig, waaronder de toen pas 16-jarige Paul van Kerkum. Paul bedacht de naam HISALIS voor een hockeyvereniging met enthousiaste hockeyers, hoofdzakelijk woonachtig in HIllegom, SAssenheim en LISse. Eind jaren ’90 begon de groei van Hisalis: tijd voor het eerste meerjarenplan om richting en focus te geven aan het verenigingsbeleid. In het voorjaar van 1998 werd de Geraniumactie gestart, een actie die nog altijd jaarlijks door de grote inzet van vele leden een mooie opbrengst geeft. Een professionele sponsorcommissie bracht al snel de sponsorinkomsten van Hisalis naar een hoog niveau. Het lukte voorzitter Adri de Roon om toestemming te krijgen van gemeente Lisse voor de bouw van een nieuw clubhuis, dat in 2001 in gebruik werd genomen. Er kwam ook een enthousiast jeugdbestuur dat gedurende het seizoen allerlei activiteiten organiseerde, waaronder het zeer succesvolle Hisalis-Kerstgala, dat inmiddels in de wijde omtrek een begrip is geworden.

GROEI DOOR DE JAREN HEEN De vereniging groeide binnen enkele jaren van 200 tot bijna 300 leden. Op zaterdag was het een drukte van belang en de jeugdafdeling floreerde. De ambitie was om Heren 1 en Dames 1 de boegbeelden van de vereniging te maken. Door middel van verschillende maatregelen, waaronder een nieuw selectiebeleid, promoveerde Heren 1 onder leiding van toptrainster Elisabeth Botman in het seizoen 2004-2005 naar de 3de klasse en werd Dames 1 tijdens de promotiewedstrijden uitgeschakeld voor promotie naar de 3de Klasse. De groei zette voort naar meer dan 400 leden. Hierdoor was het niet meer mogelijk om alle teams volwaardige trainings- en wedstrijdfaciliteiten te bieden. Met behulp van de Gemeente Lisse en een flinke eigen bijdrage werd in de zomer van 2006 een prachtig kunstgrasveld aangelegd. In 2005 begint Hisalis met het invullen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er wordt gestart met het aanbieden van hockeyclinics aan lagere en middelbare scholen en in het najaar van 2005 wordt gestart met een G-hockey afdeling, waar leden met een verstandelijke beperking kunnen hockeyen. Dit project is geadopteerd door verschillende bedrijven in onze regio; in de zomer van 2005 is er een G-hockeyveld gerealiseerd. Nu in 2017/2018 neemt G-hockey bij Hisalis een prominente plaats in. Voor de hele Bollenstreek is Hisalis de plaats waar G-hockey wordt gespeeld. Er zijn 2 teams met succes actief in de landelijke en regionale competities. Iedere zaterdagmorgen worden trainingen gegeven of wedstrijden gespeeld tegen andere clubs. Inmiddels is Hisalis in het seizoen 2005-2006, met een ledengroei van bijna 20%, één van de snelst groeiende hockeyverenigingen in Nederland. Met 550 actieve leden werd het clubhuis (oorspronkelijk bedoeld voor 200-250 leden) veel te klein. Samen met B4Kids werd in 2007 een aanbouw van 2 verdiepingen gerealiseerd, waarin hockey en op sport gerichte buitenschoolse opvang zijn verenigd. Sportief ging het de vereniging ook voor de wind; Dames 1 promoveerde in het seizoen 2006/2007 naar de 3de klasse en Heren 1 promoveert zelfs twee jaar achter elkaar en komt in de 2de klasse. De jeugd haalde haar spraakmakende succes: Meisjes C1 werd kampioen in de Subtopklasse, als eerste jeugdteam van Hisalis. In 2010 kreeg Hisalis haar tweede kunstgrasveld en in 2012 werd het sterk verouderde eerste veld vervangen door een semi-waterveld. Met een groots opgezette actie werd het benodigde geld opgehaald voor de bijbehorende beregeningsinstallatie die de club zelf moest financieren. 4


H

IS

A L S I HOCKEYCLUB Since 1972

VERNIEUWINGEN In april 2015 werd de magische grens van 700 leden bereikt! Een nieuwe aanpak van trainen voor de bijna 70 jeugdteams heeft het niveau en het speelplezier verhoogd bij zowel de selectie- als de breedteteams. Veel selectieteams speelden zelfs in de Topklasse of in de Subtopklasse. Heren 1 en Dames 1 spelen allebei stabiel in de 3e klasse. Dames 1 is in het voorgaande jaar in de 3de klasse kampioen in de zaal geworden en heeft de afgelopen winterperiode in de 2e klasse gespeeld. Zo zijn wij als club flink bezig in het veld, maar ook rondom het veld. In de zomer van 2015 werd door Gemeente Lisse, na enorme inspanningen van betrokken Hisalis-bestuursleden, op de plek van veld 2 een nieuw veld aangelegd, met daarnaast nog een 3e veld. Voor de komende seizoenen is er ruimte om alle jeugdteams op zaterdag te laten spelen, 2 keer per week te laten trainen en om nieuwe leden aan te nemen. In het clubhuis zijn ook de nodige veranderingen geweest: met beeldschermen op verschillende plekken is er meer aandacht voor de sponsoren. Zij kunnen hierop hun boodschap naar buiten brengen. In de zomer van 2017 heeft ons clubhuis een ware metamorfose gehad, dat kan niemand zijn ontgaan. Met de opbrengsten van een veiling is het mogelijk geweest om de verbouwing te financieren en is er een compleet nieuwe keuken gerealiseerd, met een vernieuwd en divers assortiment. Als een van de eerste clubs van Nederland heeft Hisalis een eigen app, waarin alle nieuwtjes, teaminformatie zoals uitslagen, maar ook aanbiedingen van sponsoren worden getoond. Bij de aanvang van seizoen 2017/2018 is op Veld 1 een spiksplinternieuw video-analyse systeem geĂŻnstalleerd, waarmee alle trainers de wedstrijden met de spelers kunnen analyseren. Van Heren 1 tot aan de jongste jeugd, iedereen kan ervan profiteren. Naast de veldcompetitie spelen elk jaar meer leden in de wintermaanden zaalcompetitie. Met veel enthousiasme wordt er vanaf eind november in de zaal getraind, als voorbereiding op deze zaalcompetitie die verspreid over december tot en met februari gespeeld wordt. Al een aantal jaren speelt Hisalis deze competitie in Zuid-Holland, met als voordeel dat er tegen andere teams wordt gespeeld dan in de veldcompetitie.

TENSLOTTE We kunnen concluderen dat Hisalis in de afgelopen decennia gegroeid is naar een gezellige, middelgrote hockeyvereniging. We zijn een opleidingsclub met zowel aandacht voor prestatiehockey als breedtehockey. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn niveau kan hockeyen, met twee keer in de week training van goed opgeleide trainers. Nog belangrijker is de sfeer van een grote hockeyfamilie, met veel vrijwilligers die de club een warm hart toedragen!

5


Dames 1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Dames 1

Veerle de Nes

Dames 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 1

HOCKEYCLUB

Laura Vos

Kim de Munk

Zoë Duivenvoorden

ISAL

IS

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Dames 1

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Tess van Bochove

Dames 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 1

HOCKEYCLUB

Dames 1

Dames 1

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Anne van Tol

6

ISAL

IS

H

Jolien van Schieveen

Benice Wielinga

Lindy Out


Dames 1 H

ISAL

ISAL

IS

H

Nerissa Heemskerk

IS

ISAL

IS

ISAL

Michelle Wijnhout

H

Loeke Nieuwenhuis

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Sophie van der Linden

Coach Dames 1

Teambegeleider Dames 1

HOCKEYCLUB

Dames 1

H

H

H

Since 1972

Dames 1

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Dames 1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Saskia Joosten

Lisa van Haaster

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Nanda Ruigrok-Janssen

Robert Noall

7


Heren 1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Heren 1

Hidde Kuiper

Heren 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 1

HOCKEYCLUB

Pim Vreeken

Boudewijn Broersen

Marcel Bakx

ISAL

IS

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Heren 1

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Heren 1

Koen Wubbe

Heren 1

HOCKEYCLUB

Heren 1

Heren 1

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Sam Hoekstra

8

ISAL

IS

H

Sven Cozijn

Maarten de Wit

Kevin van der Wijden


H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Andreas Lehmann

Matthijs Wijling

Since 1972

Heren 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 1

HOCKEYCLUB

Deniz de Jong

H

H

ISAL

ISAL

IS

H

Bruno Juray

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Jean-Marck Lip

H

Heren 1

Heren 1

Heren 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 1

H

H

HOCKEYCLUB

Jurriaan Beelen

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Marcel Wubbe

Coach Heren 1

Heren 1

Dirk Jan Remmerswaal

Teambegeleider Heren 1

HOCKEYCLUB

Teambegeleider Heren 1

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Ron Wijling

Tabe Roggeveen

9


Dames 2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

ISAL

H

ISAL

Linda Haver

ISAL

IS

H

Anniek de Wit

IS

ISAL

Dames 2

Since 1972

Dames 2

Since 1972

Roelien Spierenburg

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jackie Donker

Dames 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 2

HOCKEYCLUB

Dames 2

H

H

H

H

Since 1972

Dames 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 2

HOCKEYCLUB

IS

Dames 2

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Eefje Kardol

ISAL

HOCKEYCLUB

Maaike Sloos

10

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Michelle Bierman

Milou Beijk


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Tessa de Ridder

IS

H

Tessa van der Toorn

IS

ISAL

Dames 2

Since 1972

Manouk Huijzer

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Annelotte Bakker

Dames 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 2

HOCKEYCLUB

Dames 2

H

H

H

Since 1972

Dames 2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames 2

HOCKEYCLUB

Dames 2

HOCKEYCLUB

IS

Dames 2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Emeline Huijzer

Lauren Sever

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Rody Bloklander

Sam Vermolen

11


Heren 2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

Heren 2

H

H

ISAL

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Lucas van Riet

H

Thijs Legel

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Christopher Olie

Heren 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 2

HOCKEYCLUB

Heren 2

H

H

H

Since 1972

Heren 2

Since 1972

Heren 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Heren 2

IS

HOCKEYCLUB

IS

Frits Brouwer

ISAL

HOCKEYCLUB

Flip van ´t Pad Bosch

12

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Daan Rutgrink

Tijs Elfering


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Luuk Koomen

IS

H

Paul Smit

IS

ISAL

Heren 2

Since 1972

Mark Weerman

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Alex Warmerdam

Heren 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 2

HOCKEYCLUB

Heren 2

H

H

H

Since 1972

Heren 2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren 2

HOCKEYCLUB

Heren 2

HOCKEYCLUB

IS

Heren 2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Bas Flippo

Pim Heemskerk

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Bart Wehkamp

Gijs Wehkamp

13


Dames Jong 1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Dames Jong 1

Since 1972

H

ISAL

H

ISAL

Wendy Duineveld

ISAL

IS

H

Noortje Laarman

IS

ISAL

Dames Jong 1

Since 1972

Dames Jong 1

Since 1972

Kim van der Lans

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Annabelle Jas

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Dames Jong 1

H

H

H

H

Since 1972

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

IS

Dames Jong 1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Eva Broekhuizen

ISAL

HOCKEYCLUB

Julia Annaert

14

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Rosa van der Pool

Pien van Eyken

Nina van Tol


H

IS

ISAL HOCKEYCLUB

Dames Jong 1

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Anouk Langeveld

IS

H

Sanne van Haaster

IS

ISAL

Dames Jong 1

Since 1972

Dames Jong 1

Since 1972

Luna Steenbergen

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Anouk van Loenen

Coach Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Dames Jong 1

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

Dames Jong 1

HOCKEYCLUB

IS

Dames Jong 1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Jennifer Quarré

Nikki van der Kroft

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Mila Punte

Ed Quarré

Maarten Gietelink

15


Heren Veteranen

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Heren Veteranen

Since 1972

H

H

ISAL

H

Bram Wolters

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Marco Storm

H

Constant Vink

Heren Veteranen

Since 1972

Heren Veteranen

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jelle De Ridder

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Heren Veteranen

H

H

H

Since 1972

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

IS

Heren Veteranen

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Olaf Flippo

ISAL

HOCKEYCLUB

Jan Karel Sterkenburg

16

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Rijk Vonk

Matthijs Vlieghuis

Maarten Knaap


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Chris de Jong

IS

H

Bas Lefeber

IS

ISAL

Heren Veteranen

Since 1972

Erik Ruigrok

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Arjen Imthorn

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Heren Veteranen

H

H

H

Since 1972

Heren Veteranen

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

Heren Veteranen

HOCKEYCLUB

IS

Heren Veteranen

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Lennart Petiet

Matthieu Schouten

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Cees de Bruin

Thijs Waals

17


G-Hockey

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

Since 1972

G-Hockey 1

G-Hockey 1

Since 1972

Yousif Sofia

H

H

ISAL

ISAL

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

G-Hockey 1

G-Hockey 1

HOCKEYCLUB

G-Hockey 1

H

Daan Visschedijk

H

G-Hockey 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

G-Hockey 1

IS

HOCKEYCLUB

IS

Gioya de Groot

ISAL

HOCKEYCLUB

Maxim Boers

18

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Emma van Wieringen

Britt Barends

Rody Koolhaas


H

ISAL

H

ISAL

Naomi Hoogkamer

H

H

Rose de Haas

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

G-Hockey 2

Coach G-Hockey

HOCKEYCLUB

G-Hockey 2

H

G-Hockey 2

H

H

Since 1972

G-Hockey 2

Since 1972

G-Hockey 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

G-Hockey 2

IS

HOCKEYCLUB

IS

IS

Marc van Woudenberg

ISAL

HOCKEYCLUB

Nick Jasperse

ISAL

ISAL

IS

IS

ISAL

Thirza van der Lans

Mirke Verdel

Michel de Groot

19


Meisjes A1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Famke Kuiper

H

ISAL

ISAL

IS

H

Madelon de Nes

IS

ISAL

IS

ISAL

Rosalie Bakker

H

Jackie Vintges

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Marin van Reek

IS

H

Mirthe Zandbergen

IS

IS

ISAL

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Gemma Wijling

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes A1

Coach Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Meisjes A1

H

H

Since 1972

Meisjes A1

Since 1972

Meisjes A1

Since 1972

IS

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Meisjes A1

HOCKEYCLUB

Emma Overwijk

Meisjes A1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Dominique Hoogendoorn

Linde de Haas

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Rebecca Eekhout

20

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Lisa Uffen

Stefanie Quarré

Nicole Kuiper


H

IS

Jongens A1

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Wouter Cornelissen

IS

H

Job van Schieveen

IS

IS

ISAL

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jochem van Schieveen

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

ISAL

ISAL

IS

H

Jorden Hoek

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Stijn Spoelstra

H

Robin Storm

H

Mitch Schonenberg

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Jongens A1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens A1

Manager Jongens A1

HOCKEYCLUB

Nathan Lichters

Coach Jongens A1

H

ISAL

IS

ISAL

Tristan Beelen

IS

H

Kevin Versteeg

IS

IS

ISAL

Jongens A1

Jongens A1

Since 1972

Rik ter Haak

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens A1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Rens Heemskerk

Jongens A1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Ralph Janssen

Nils van Haalen

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Yvonne van Baaren

Sam Hoekstra

21


Meisjes A2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes A2

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Vera Bemelman

Meisjes A2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A2

HOCKEYCLUB

Meisjes A2

Meisjes A2

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Lotte van Loenen

22

ISAL

IS

H

Dillianne Paff

Sophie Meijer

Madelief Hegge


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Linda de Ridder

IS

H

Eva Rovan

IS

ISAL

Meisjes A2

Since 1972

Britt Eichhorn

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes A2

Coach Meisjes A2

HOCKEYCLUB

Meisjes A2

H

H

H

Since 1972

Meisjes A2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A2

HOCKEYCLUB

Meisjes A2

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes A2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Noa Brekelmans

Ruth van Stijn

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Charlotte van Rossum

Iris van Dijk

Joaquim Kessler

23


Meisjes A3

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

ISAL

H

ISAL

Marjolein Severens

ISAL

IS

H

Rosalie van Schaik

IS

ISAL

Meisjes A3

Since 1972

Meisjes A3

Since 1972

Fabienne Ruigrok

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Janneke Post

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

Meisjes A3

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes A3

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Puck Kramer

ISAL

HOCKEYCLUB

Lieve Omvlee

24

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Isa Kors

Bo van Elk


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Luna van Kesteren

IS

H

Wiesje de Bruijn

IS

ISAL

Meisjes A3

Since 1972

Sophie Thomas

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes A3

Coach Meisjes A3

HOCKEYCLUB

Meisjes A3

H

H

H

Since 1972

Meisjes A3

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

Meisjes A3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes A3

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Nadine Bontenbal

Naomi van Engelen

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Loes Wassenaar

Suzanne List

John van Schaik

25


Meisjes A4

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Meisjes A4

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A4

HOCKEYCLUB

Dominique Bierman

H

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes A4

Meisjes A4

H

Claire Snijder

Mila Mohlmann

H

H

Since 1972

Since 1972

Meisjes A4

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes A4

HOCKEYCLUB

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes A4

Coach Meisjes A4

HOCKEYCLUB

Meisjes A4

Meisjes A4

Irene Algra

IS

ISAL

IS

H

Elise van Doorn

H

Meisjes A4

HOCKEYCLUB

Selby Verburg

Doortje Roodenburg

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Caroline van Riet

26

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Cato de Wit

Lisa de Wagt

Lucas van Riet


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


Meisjes B1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes B1

Since 1972

H

ISAL

H

ISAL

Bente de Haas

ISAL

IS

H

Anouk van Wijk

IS

ISAL

Meisjes B1

Since 1972

Meisjes B1

Since 1972

Binoche Steenbergen

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Femke Freriks

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

Meisjes B1

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes B1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Gwen Mohlmann

ISAL

HOCKEYCLUB

Mies Sprenkeling

28

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Sanne Cahalan

Floor Marijnen

Bente Zandbergen


H

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Emma de Bruin

IS

ISAL

Femque Tangelder

H

Eefje van Noort

Meisjes B1

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Coach Meisjes B1

Ass. Coach Meisjes B1

HOCKEYCLUB

Meisjes B1

H

H

Since 1972

Meisjes B1

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

Meisjes B1

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes B1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Anna van Oossanen

Eline Herberghs

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Fleur Freriks

Robert Noall

Matthijs Wijling

29


Jongens B1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Ties Flippo

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Lennard Beelen

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Robert jr. Snijder

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Floris Spoelstra

H

Ids van Kesteren

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Jongens B1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens B1

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Teambegeleider Jongens B1

H

Euan Kirby

IS

IS

ISAL

Jongens B1

Since 1972

Jongens B1

Since 1972

Kane Zuiderduin

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Jongens B1

HOCKEYCLUB

Obe Laan

Jongens B1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Noud Hoekstra

Sam van Tol

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Yorik Dijkhuis

30

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Tigo Dik

Mats de Bruin

Pim Vreeken


R O OV E R S B R O E K D I J K 10 9 | L I S S E | 0 2 5 2 4 1 4 4 1 2

Regel je geldzaken lekker zelf Open een SNS Jongerenrekening Iets uit de kantine, zakgeld, naar de bioscoop. Op de middelbare school krijg je steeds vaker met geld te maken. Tijd voor een eigen betaalrekening. De SNS Jongerenrekening kost je niks per maand. En open je een SNS Jongerenrekening? Dan krijg je er een powerbank bij. Dus nooit meer een lege mobiel en altijd toegang tot je SNS Mobiel Bankieren app.

Nu met gratis powerbank*

Kanaalstraat 58A 2161 JN Lisse *Kijk voor de voorwaarden op snsbank.nl/jongeren


Meisjes B2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

Meisjes B2

Since 1972

Meisjes B2

Since 1972

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Anouk Mulder

Meisjes B2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B2

HOCKEYCLUB

Meisjes B2

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

Puck Schoonderbeek

H

Meisjes B2

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Meisjes B2

IS

HOCKEYCLUB

Jil de Zwart

Amelie van der Plas

ISAL

HOCKEYCLUB

Thirza Kret

32

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Annelieke Jacobs

Tess Oudshoorn


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Nadine Eijsackers

IS

H

Meline de Jong

IS

ISAL

Meisjes B2

Since 1972

Tessa van Gerven

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes B2

Coach Meisjes B2

HOCKEYCLUB

Meisjes B2

H

H

H

Since 1972

Meisjes B2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B2

HOCKEYCLUB

Meisjes B2

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes B2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Sanne Pessel

Sanne Eichhorn

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Robin de Koker

Sanne Hoogkamer

Thijs Legel

33


Jongens B2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Jongens B2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens B2

HOCKEYCLUB

Julius Hubert

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jelle Koolhaas

Jongens B2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens B2

HOCKEYCLUB

Jongens B2

Jongens B2

ISAL

IS

ISAL

IS

Max Turnhout

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Jeroen Lohman

34

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Teun Bakker

Thijmen Masereeuw


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Laurens Vrijenhoek

IS

H

Pim van Bochove

IS

ISAL

Jongens B2

Since 1972

Rogier Langerak

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens B2

Coach Jongens B2

HOCKEYCLUB

Jongens B2

H

H

H

Since 1972

Jongens B2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens B2

HOCKEYCLUB

Jongens B2

HOCKEYCLUB

IS

Jongens B2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Stan de Jong

Freek Weijers

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Gideon Imthorn

Tim Storm

Chris de Jong

35


Meisjes B3

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Noa van Duijn

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Sanne Kramers

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Daniëlle van Damme

H

Ilja van Nobelen

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Anouk Kovacsek

Meisjes B3

H

Valerie Oppelaar

IS

ISAL

Meisjes B3

Since 1972

Meisjes B3

Since 1972

Anouk Petiet

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes B3

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Lisa van der Linden

Bo Wesseling

ISAL

HOCKEYCLUB

Amber Sprengers

36

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Alette Kiebert

Maxime Hoogendoorn


H

IS

Meisjes B4

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes B4

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Elise Jonkheer

IS

H

Brechtje van der Zon

IS

ISAL

Meisjes B4

Since 1972

Meisjes B4

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes B4

Coach Meisjes B4

HOCKEYCLUB

Meisjes B4

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B4

HOCKEYCLUB

Meisjes B4

HOCKEYCLUB

Sarah Romeyn

Meisjes B4

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Tiara Juffermans

Carlijn Warmerdam

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Marit van der Linden

Vienna Bonnes

Zoë Stern

Patrick Stern

37


Meisjes B5

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

H

Since 1972

Jill Lem

ISAL

IS

H

Maud van den Berg

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Angela van Kesteren

Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

Meisjes B5

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Shaya Omtzigt

38

ISAL

IS

H

Merel Meeldijk

Sara Bet

Simone Huijden


H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Isabel Verspeek

Eva van Ruiten

ISAL

IS

H

Lisette de Jong

Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

H

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes B5

Coach Meisjes B5

HOCKEYCLUB

Meisjes B5

Meisjes B5

ISAL

IS

ISAL

IS

Jet Buschman

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Danique Noordermeer

Merjem Tafilovic

Pleun van den Berg

Bas Flippo

39


Meisjes C1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes C1

Since 1972

H

ISAL

H

ISAL

Marije Schuit

ISAL

IS

H

Isa Zuijdervliet

IS

ISAL

Meisjes C1

Since 1972

Meisjes C1

Since 1972

Marit Paul

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Alice Galloway

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

Meisjes C1

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Loana Juffermans

ISAL

HOCKEYCLUB

Mare van Leeuwen

40

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Rosan van der Vlis

Vera van Oostveen

Margot Porte


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Danique van Engelen

IS

H

Renske Overgaag

IS

ISAL

Meisjes C1

Since 1972

Kaya Duivenvoorden

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Isabelle Torre

Coach Meisjes C1

Teambegeleider Meisjes C1

HOCKEYCLUB

Meisjes C1

H

H

H

Since 1972

Meisjes C1

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

Meisjes C1

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Meike Ruigrok

Kate Thomas

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Ilona Duivenvoorden

Anne van Tol

41


Jongens C1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

Jongens C1

Jongens C1

Since 1972

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Tessel Sterkenburg

Jongens C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C1

HOCKEYCLUB

Jongens C1

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

Tim van der Vaart

H

Jongens C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Jongens C1

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Daniël Kosterman

Thijmen Hagedoorn

ISAL

HOCKEYCLUB

Fredrik Skar

42

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Tom Jongenotter

Thijmen Soesbergen


Jongens C1 H

ISAL

ISAL

IS

H

Domien Steenbergen

IS

ISAL

IS

ISAL

Sven de Bruin

H

Lucas Paul

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Thomas Skar

Coach Jongens C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Jongens C1

HOCKEYCLUB

Jongens C1

H

H

H

Since 1972

Jongens C1

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C1

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Jongens C1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Duncan Nijeboer

Cas Wolters

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Joaquim Kessler

Hidde Kuiper

43


Meisjes C2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes C2

Since 1972

H

Since 1972

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Pien Omvlee

H

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Meisjes C2

H

Noeska Dik

Kim van der Bilt

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Charlize van der Putten

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Meisjes C2

Meisjes C2

ISAL

IS

Roby Zuiderduin

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Senna van Duijn

44

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Yada van Dam

Maud Jansze

Lisanne de Jong


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Evi Immink

IS

H

Maxime van der Meij

IS

ISAL

Meisjes C2

Since 1972

Marisca Noordermeer

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Madelein van Lemmen

Coach Meisjes C2

Teambegeleider Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Meisjes C2

H

H

H

Since 1972

Meisjes C2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

Meisjes C2

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Noa Dessaur

Morgan Verwoerd

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Susanne Immink

Linde de Haas

45


Jongens C2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Jongens C2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C2

HOCKEYCLUB

Thijn Hubert

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Melchior Imthorn

Jongens C2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C2

HOCKEYCLUB

Jongens C2

Jongens C2

ISAL

IS

ISAL

IS

Mads Kors

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Daan Laarman

46

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Aidan Soesman

Senna Caspers


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Tycho Verheijen

IS

H

Ward Koerten

IS

ISAL

Jongens C2

Since 1972

Jasper Valten

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Ronny Wijling

Coach Jongens C2

Teambegeleider Jongens C2

HOCKEYCLUB

Jongens C2

H

H

H

Since 1972

Jongens C2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens C2

HOCKEYCLUB

Jongens C2

HOCKEYCLUB

IS

Jongens C2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Noah van Veelen

Tijn Cahalan

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Michael Caspers

Bjorn Hubert

47


Meisjes C3

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Federiek van Westerop

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Feline Janvier

IS

H

Floortje Koop

IS

ISAL

Meisjes C3

Since 1972

Meisjes C3

Since 1972

Tess Kortekaas

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Mirthe van As

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Meisjes C3

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C3

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Pip Hoogeveen

Sanne van Paridon

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Jennifer Schrama

48

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Maaike Lodder

Benthe Maas


H

IS

ISAL HOCKEYCLUB

Meisjes C3

Since 1972

H

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Dana Carroll

IS

ISAL

Mieke Alkemade

H

Britt Weijers

Meisjes C3

Since 1972

Meisjes C3

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Arno van der Vleuten

Coach Meisjes C3

Teambegeleider Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Teambegeleider Meisjes C3

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

Meisjes C3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C3

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Emma van der Vleuten

Babette Dobbe

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Lucia van Schaik

Patrick Weijers

Rebecca Eekhout

49


Meisjes C4

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

ISAL

H

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Rosa Damtie

IS

H

Dominique Moonen

IS

IS

ISAL

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Sophie Beers

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes C4

Coach Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Meisjes C4

H

ISAL

IS

ISAL

Guusje Paardekooper

IS

ISAL

Lotte Goosen

H

Saskia Kors

Meisjes C4

Since 1972

Meisjes C4

Since 1972

IS

H

H

H

Since 1972

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C4

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes C4

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Lieke Rood

Annelot Spoelstra

ISAL

HOCKEYCLUB

Liliana Schutte Albregtse

50

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Jasmijn Baarda

Myrthe Noordermeer

Maud Wijsman


H

IS

Meisjes C5

ISAL HOCKEYCLUB

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Laura Vreeburg

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Fem van Kesteren

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Babette van Dreumel

H

Manon Koning

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Evy van Haaster

Meisjes C5

H

Nynke Vernooy

IS

IS

ISAL

Meisjes C5

Since 1972

Meisjes C5

Since 1972

Eva van der Holst

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Meisjes C5

HOCKEYCLUB

Fenne Oudshoorn

Meisjes C5

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Katrien Kernkamp

Dionne de Witt Hamer

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Fae Keijzers

Merle Out

51


Meisjes D1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

Meisjes D1

Meisjes D1

H

H

ISAL

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Olivia van As

IS

H

Vanessa Dimitrov

IS

IS

ISAL

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Pip van der Salm

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Dixie Noordhoek

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Veerle Hersman

H

Isis van den Burg

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes D1

Teambegeleider Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Jip Omvlee

Coach Meisjes D1

H

ISAL

IS

ISAL

Anouk Nelis

IS

H

Lisa Rens

IS

ISAL

IS

H

Tessa van den Bos

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jente Reeuwijk

Meisjes D1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Since 1972

Marijn Jacobs

Meggie Vintges

ISAL

HOCKEYCLUB

Nynke Monsma

52

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Hans Omvlee

Zoë Duivenvoorden


H

IS

Jongens D1

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Berend Soesbergen

IS

H

Julian Dronkers

IS

IS

ISAL

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Kian Kralt

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

ISAL

ISAL

IS

H

Lucas den Elzen

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Taco de Nie

H

Wout Jongenotter

H

Rogier Lamboo

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Jongens D1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens D1

Teambegeleider Jongens D1

HOCKEYCLUB

Victor van Oostveen

Coach Jongens D1

H

ISAL

IS

ISAL

Julian Janvier

IS

H

Tijmen Vermeer

IS

IS

ISAL

Jongens D1

Jongens D1

Since 1972

Ivar Petiet

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens D1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Joep van Essen

Jongens D1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Finlay Kirby

Teun Moerman

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Rob van der Burg

Miroslaw Wieczorek

53


Meisjes D2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

ISAL

H

Anouk Bel

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Chrisje Schavemaker

H

Denise de Nooijer

Meisjes D2

Since 1972

Meisjes D2

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Merel Wajer

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Meisjes D2

H

H

H

Since 1972

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes D2

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Minke Vlieghuis

ISAL

HOCKEYCLUB

Lauren Zandbergen

54

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Senne de Klerk

Britt van der Holst


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Jasmijn Uijtenhoorn

IS

H

Aimée Kriek

IS

ISAL

Meisjes D2

Since 1972

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Rosalina Glasbergen

Coach Meisjes D2

Teambegeleider Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Meisjes D2

H

H

H

Since 1972

Meisjes D2

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Meisjes D2

HOCKEYCLUB

Rose Lermerberry

Meisjes D2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Yasmine Vogel

Florieke van Westerop

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Yvonne van Baaren

Robin Storm

55


Jongens D2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Faber Valkering

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Thomas Sterkenburg

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Bart van de Heisteeg

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Ivar Peeters

H

Corné Kiebert

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Jongens D2

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens D2

Teambegeleider Jongens D2

HOCKEYCLUB

Julian van Dorsten

Coach Jongens D2

H

Pascal Wassenaar

IS

IS

ISAL

Jongens D2

Since 1972

Jongens D2

Since 1972

Florian Torre

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Jongens D2

HOCKEYCLUB

Dani de Fuijk

Jongens D2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Callum Kirby

Abel Romeyn

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Tristan van den Berg

56

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Ron van Dorsten

Piers Kirby


H

IS

Meisjes D3

ISAL HOCKEYCLUB

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Josephine Tibboel

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Claire Piek

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Marit van der Voort

H

Jasmijn Kosterman

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Feline Hummeling

Meisjes D3

H

Annabelle Balkenende

IS

IS

ISAL

Meisjes D3

Since 1972

Meisjes D3

Since 1972

Senna van Werkhoven

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Meisjes D3

HOCKEYCLUB

Bridget Alkemade

Meisjes D3

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Philine Koerten

Anne Zandvliet

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Denise Schrama

Eva van Leeuwen

57


Meisjes D4

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes D4

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Carlijn Bogaards

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Frederique van de Wouw

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Mabel Molkenboer

H

Kiki Langes

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes D4

Teambegeleider Meisjes D4

HOCKEYCLUB

Ankefrans Valkering

Coach Meisjes D4

H

Maud Chaudron

IS

ISAL

Meisjes D4

Since 1972

Meisjes D4

Since 1972

Daniek Maas

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D4

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes D4

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Famke Hoefsloot

Veerle Molkenboer

ISAL

HOCKEYCLUB

Danne Prins

58

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Sofie de Wolf

Ronald Molkenboer

Ronald Maas


80 x 65 mm, opdruk blauw, zwart en oranje als aangeleverd model op FasCal 900 wit

Caravan Center Lisse Leidsevaart 13 2161 AR Lisse

0252 - 415339 www.caravancenterlisse.nl Met goud bekroond


Meisjes D5

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes D5

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Manouk de Vries

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Meisjes D5

Meisjes D5

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Jill Elema

60

ISAL

IS

H

Marit van der Linden

Milou Dreef

Analies Kleian


H

H

Since 1972

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Sanna Hassing

H

Since 1972

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes D5

HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes D5

Coach Meisjes D5

HOCKEYCLUB

Meisjes D5

Meisjes D5

Carmen Boon

IS

ISAL

IS

IS

H

Floortje Groenen

Marlinde Baarda

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Demi van Dijk

ISAL

ISAL

IS

IS

ISAL

Benthe Wassink

Melissa Claassen

Thijs Boon

61


Meisjes 8E1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

Meisjes 8E1

Since 1972

Meisjes 8E1

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Bodille Snijder

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Line Jansze

Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E1

H

Rosalie Wolters

H

Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

IS

Meisjes 8E1

IS

HOCKEYCLUB

IS

Britt Koning

ISAL

HOCKEYCLUB

Maddie Noordhoek

62

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Britt Oude Veldhuis

Briseïs van Eeden


Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Sophie van den Berg

IS

H

Kayleigh van Veen

IS

ISAL

Meisjes 8E1

Since 1972

Lotte Boonstra

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Bram Wolters

Coach Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Coach Meisjes 8E1

H

H

H

Since 1972

Meisjes 8E1

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E1

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes 8E1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Tess Alkemade

Isabel Hagedoorn

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Mike Noordhoek

Robert Snijder

63


Jongens 8E1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Aaron Verhoeff

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Gijs Altena

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Giedo Vink

H

Patrick van den Aardweg

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Coach Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Gerben Vermeer

Coach Jongens 8E1

H

Timo van Steijn

IS

ISAL

Jongens 8E1

Since 1972

Jongens 8E1

Since 1972

Teun Laarman

H

H

H

H

Since 1972

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens 8E1

HOCKEYCLUB

IS

Jongens 8E1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Siem Vermeer

Delano de Vreede

ISAL

HOCKEYCLUB

Bowe Glasbergen

64

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Constant Vink

Jelle Altena


H

IS

Meisjes 8E2

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E2

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Nikki van de Meeberg

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Iris de Groot

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Maria Victoria Willemsen

H

Ginger Verwoerd

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Coach Meisjes 8E2

H

Sophie Teddy Ouwehand

IS

IS

ISAL

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

Since 1972

Maud Koot

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Meisjes 8E2

HOCKEYCLUB

Evy Nicky Ouwehand

Meisjes 8E2

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Kiki Lugtenberg

Chloe Noordermeer

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Maren Wassink

Isa van der Steen

May-Britt Oostveen

Natasja van Ruiten

65


Meisjes E1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes E1

Since 1972

ISAL

IS

H

Anouk Hoogendoorn

HOCKEYCLUB

Meisjes E1

Since 1972

H

H

Since 1972

Meisjes E1

Since 1972

Meisjes E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

H

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Milou Vermeer

H

Meisjes E1

HOCKEYCLUB

Jente Pijpers

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Sophie Helene van der Horst

Esmée Verhaar

Coach Meisjes E1

Meisjes E1

Teambegeleider Meisjes E1

HOCKEYCLUB

Meisjes E1

H

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Annika de Wit

66

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Lola van Schie

Jaqueline de Wit

Jorgen Hoogendoorn


H

IS

Jongens E1

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Wout Moerman

Sem Jasperse

ISAL

IS

H

Naut Koerten

Jongens E1

Jongens E1

HOCKEYCLUB

Jongens E1

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Jongens E1

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Jongens E1

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Louis Verhoeff

IS

H

Reijer Peeters

IS

ISAL

Jongens E1

Since 1972

Jongens E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Raven Hummeling

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Pieter Jasperse

Coach Jongens E1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Jongens E1

HOCKEYCLUB

Coach Jongens E1

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Jongens E1

HOCKEYCLUB

IS

Jongens E1

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Koen van der Mark

Laurens van As

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Jack Reeuwijk

Dennis Reeuwijk

Tjeerd van der Mark

67


Meisjes E2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes E2

Since 1972

Loïs van den Berg

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Yinthe Gerritse

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Isa Vlietstra

H

Rosanne Bijl

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Meisjes E2

Coach Meisjes E2

HOCKEYCLUB

Juul Ruigrok

Coach Meisjes E2

H

Suze Clemens

IS

ISAL

IS

ISAL

Meisjes E2

Since 1972

Meisjes E2

Since 1972

Britt Kiezenbrink

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes E2

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes E2

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Puck de Kievit

Senna du Pré

ISAL

HOCKEYCLUB

Silke Wassenaar

68

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Valerie Willemsen

Roos Vlietstra

Adriaan Bijl


H

IS

Jongens E2

ISAL HOCKEYCLUB

Jongens E2

H

ISAL

H

ISAL

Peer van den Berg

ISAL

IS

H

Bráss de Jong

IS

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Juul van der Wee

IS

H

Tim Altena

IS

IS

ISAL

Jongens E2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Jongens E2

HOCKEYCLUB

Jongens E2

HOCKEYCLUB

Jongens E2

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Coach Jongens E2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Jongens E2

HOCKEYCLUB

Martijn van Noort

Coach Jongens E2

H

Jongens E2

Since 1972

Jesper Stern

H

H

H

Since 1972

Jongens E2

HOCKEYCLUB

Since 1972

HOCKEYCLUB

Daniël van Noort

Jongens E2

IS

HOCKEYCLUB

IS

IS

ISAL

ISAL

HOCKEYCLUB

Luc Walthaus

Stijn Verhoeven

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Joost van den Berg

Marlies de Jong

69


Meisjes F1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Meisjes F1

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Zoë Groeneweg

Meisjes F1

Meisjes F1

HOCKEYCLUB

Meisjes F1

Meisjes F1

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Bo Kerkum

70

ISAL

IS

H

Fieke Schipper

Isa Randsdorp

Isa van de Grift


H

H

Since 1972

Meisjes F1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F1

HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Wies Vlieghuis

Coach Meisjes F1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Coach Meisjes F1

HOCKEYCLUB

Meisjes F1

Meisjes F1

Benthe Weijers

IS

Juliette Wolters

ISAL

IS

IS

H

Sophie Bisschops

ISAL

ISAL

IS

IS

ISAL

Monique Wolters

Matthijs Vlieghuis

71


Meisjes F2

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

H

H

Since 1972

Sanne Vogel

ISAL

Meisjes F2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F2

HOCKEYCLUB

Keet Lente de Zwart

Phileine Vermeulen

Roosmarijn Holtus

Meisjes F3

IS

H

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

H

ISAL

H

ISAL

Fleur de Koning

ISAL

IS

H

Orkide Akinci

IS

ISAL

Meisjes F3

Since 1972

Meisjes F3

Since 1972

Tijne Tromp

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Feline Wierenga

Meisjes F3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F3

HOCKEYCLUB

Meisjes F3

H

H

H

H

Since 1972

Meisjes F3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Meisjes F3

HOCKEYCLUB

IS

Meisjes F3

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

IS

Pleun Zoet

ISAL

HOCKEYCLUB

Femke Koot

72

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Fenne Groenen

Marit Wijngaarden


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


Tummen

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

Tummen

Since 1972

H

H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Liv van Heesch

Tummen

HOCKEYCLUB

Since 1972

Tummen

HOCKEYCLUB

Tummen

Tummen

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

Nadine Peereboom

74

ISAL

IS

H

Florine Baarda

Eva ten Wolde

Noor Slagboom


H

IS

Funkey

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Funkey

Funkey

HOCKEYCLUB

H

H

ISAL

ISAL

IS

H

Isis Plomp

IS

ISAL

IS

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Frankchesca van den Aardweg

Sep van Gerven

Funkey

HOCKEYCLUB

Since 1972

Funkey

HOCKEYCLUB

Since 1972

Funkey

HOCKEYCLUB

Funkey

H

Tess Versluis

ISAL

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Feline Nijkerk

Kaat Rosalie van den Berg

75


Trimmers 1

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Trimmers 1

Trimmers 1

H

H

H

ISAL

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Jeroen Eichhorn

IS

ISAL

IS

ISAL

Piers Kirby

H

Els ter Laak

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Isabelle van Spanje

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Caroline van den Bosch

H

Koen Dijkhuis

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Carlo Rens

Trimmers 1

H

ISAL

IS

ISAL

Emily Koerten-Nollen

IS

ISAL

Rob van der Burg

IS

H

Arjan Petri

IS

H

H

H

Since 1972

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 1

HOCKEYCLUB

Since 1972

Robbert Sprenkeling

Trimmers 1

IS

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Since 1972

Marjolijne Vergouwen

Lennard Verhoeff

ISAL

HOCKEYCLUB

Jocelyn Flippo-Berger

76

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Yvonne van Baaren

Maud Goppel


H

IS

Trimmers 2

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Trimmers 2

Trimmers 2

HOCKEYCLUB

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Epco Porte

Trimmers 2

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 2

HOCKEYCLUB

Trimmers 2

Trimmers 2

Anje Hepkema

IS

Titia Mackenzie

ISAL

IS

IS

H

Jennyfer Eriksson

ISAL

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Riet Austie

Ellen Zandbergen

77


Trimmers 3

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

Since 1972

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Karen Enneking

Since 1972

H

H

H

ISAL

ISAL

IS

ISAL

Karen Langeveld

IS

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Since 1972

H

ISAL

ISAL

IS

H

Pieter Jasperse

IS

ISAL

IS

IS

ISAL

Nancy Tibboel

H

Suzanne de Vink

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Since 1972

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Gerben Vermeer

Trimmers 3

H

Marije Moerman

IS

IS

ISAL

Trimmers 3

Since 1972

Trimmers 3

Since 1972

Marjelle Vink-Monsma

H

H

H

H

HOCKEYCLUB

Since 1972

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Trimmers 3

HOCKEYCLUB

Maarten Moerman

Trimmers 3

IS

ISAL

HOCKEYCLUB

Mirjam van Beek

Ron van Dorsten

ISAL

IS

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Koert den Elzen

78

ISAL

IS

ISAL

IS

H

Since 1972

Mirjam Dronkers

Muriel van den Hende


€ 1.000 CLUBBONUS VOOR HISALIS BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE VOLVO BIJ SVALA AUTO HILLEGOM WWW.SVALAAUTO.NL

SVALA AUTO HILLEGOM - Arnoudstraat 3 - 088 2923612


Teamplaatjes

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Dames 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Dames 2

Heren 2

Heren 2

Heren 2

Dames Jong 1

H

ISAL

IS

Dames Jong 1

ISAL

IS

H

Dames 2

80

ISAL

IS

Dames 2

ISAL

IS

H

Dames 1

Dames Jong 1

ISAL

IS

Dames 1

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Heren Veteranen

Heren Veteranen

Heren Veteranen


H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

G-Hockey

Meisjes A1

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

H

ISAL

IS

Meisjes A3

ISAL

IS

H

Jongens A1

Meisjes A3

ISAL

IS

IS

ISAL

Jongens A1

Meisjes A3

Meisjes A1

Meisjes A1

H

G-Hockey

Jongens A1

ISAL

IS

IS

G-Hockey

ISAL

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes A4

Meisjes A4

Meisjes A4

81


Teamplaatjes

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes B1

Jongens B1

H

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Jongens B2

H

ISAL

IS

Meisjes B3

ISAL

IS

82

Jongens B2

Jongens B2

H

Meisjes B2

Meisjes B3

ISAL

IS

ISAL

Meisjes B2

Meisjes B3

Jongens B1

Jongens B1

H

Meisjes B1

Meisjes B2

ISAL

IS

Meisjes B1

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes B4

Meisjes B4

Meisjes B4


H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes B5

Meisjes C1

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

H

ISAL

IS

Jongens C2

ISAL

IS

H

Jongens C1

Jongens C2

ISAL

IS

IS

ISAL

Jongens C1

Jongens C2

Meisjes C1

Meisjes C1

H

Meisjes B5

Jongens C1

ISAL

IS

IS

Meisjes B5

ISAL

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

83


Teamplaatjes

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes C5

Meisjes C4

H

IS

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Jongens D1

H

ISAL

IS

Meisjes D2

ISAL

IS

84

Jongens D1

Jongens D1

H

Meisjes D1

Meisjes D2

ISAL

IS

ISAL

Meisjes D1

Meisjes D2

Meisjes C5

Meisjes C5

H

Meisjes C4

Meisjes D1

ISAL

IS

Meisjes C4

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2


H

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes D3

Meisjes D4

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes 8E1

Meisjes 8E1

Meisjes 8E1

H

ISAL

IS

Jongens 8E1

ISAL

IS

H

Meisjes D5

Jongens 8E1

ISAL

IS

IS

ISAL

Meisjes D5

Jongens 8E1

Meisjes D4

Meisjes D4

H

Meisjes D3

Meisjes D5

ISAL

IS

IS

Meisjes D3

ISAL

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

85


Teamplaatjes

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB

H

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes E1

Jongens E1

Jongens E1

Jongens E1

H

ISAL HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Jongens E2

Meisjes E2

H

ISAL

IS

86

ISAL

IS

Meisjes F1

Meisjes F1

Jongens E2

Jongens E2

H

Meisjes E2

Meisjes F1

IS

ISAL

IS

H

Meisjes E1

Meisjes E2

ISAL

IS

Meisjes E1

ISAL

IS

H

Since 1972

HOCKEYCLUB

HOCKEYCLUB

Since 1972

Since 1972

Meisjes F2

Meisjes F2

Meisjes F2


H

IS

ISAL HOCKEYCLUB Since 1972

Meisjes F3

Meisjes F3

ISAL

IS

H

Meisjes F3

HOCKEYCLUB Since 1972

Trimmers

Trimmers

ISAL

IS

H

Trimmers

HOCKEYCLUB Since 1972

Bestuur

Bestuur

Bestuur

87


Spaaroverzicht

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB Since 1972

Dames 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Laura Vos Veerle de Nes Kim de Munk Zoë Duivenvoorden Jolien van Schieveen Anne van Tol Tess van Bochove Benice Wielinga Lindy Out Saskia Joosten Loeke Nieuwenhuis Michelle Wijnhout Nerissa Heemskerk Lisa van Haaster Sophie van der Linden Nanda Ruigrok-Janssen Robert Noall Heren 1

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pim Vreeken Hidde Kuiper Boudewijn Broersen Marcel Bakx Sven Cozijn Sam Hoekstra Koen Wubbe Maarten de Wit Kevin van der Wijden Jurriaan Beelen Jean-Marck Lip Andreas Lehmann Matthijs Wijling Deniz de Jong Bruno Juray Dirk Jan Remmerswaal Marcel Wubbe Ron Wijling Tabe Roggeveen Dames 2

o o o o o o o o o o o o o o o o

Maaike Sloos Roelien Spierenburg Anniek de Wit Linda Haver Eefje Kardol Jackie Donker Michelle Bierman Milou Beijk Emeline Huijzer Manouk Huijzer Tessa van der Toorn Tessa de Ridder Lauren Sever Annelotte Bakker Rody Bloklander Sam Vermolen Heren 2

o o o o o o o o o o o o o o o

Flip van ´t Pad Bosch Thijs Legel Lucas van Riet Frits Brouwer Christopher Olie Daan Rutgrink Tijs Elfering Bas Flippo Mark Weerman Paul Smit Luuk Koomen Pim Heemskerk Alex Warmerdam Bart Wehkamp Gijs Wehkamp

88

Dames Jong 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rosa van der Pool Julia Annaert Kim van der Lans Noortje Laarman Wendy Duineveld Eva Broekhuizen Annabelle Jas Pien van Eyken Nina van Tol Mila Punte Jennifer Quarré Luna Steenbergen Sanne van Haaster Anouk Langeveld Nikki van der Kroft Anouk van Loenen Ed Quarré Maarten Gietelink Heren Veteranen

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rijk Vonk Jan Karel Sterkenburg Constant Vink Marco Storm Bram Wolters Olaf Flippo Jelle De Ridder Matthijs Vlieghuis Maarten Knaap Lennart Petiet Erik Ruigrok Bas Lefeber Chris de Jong Matthieu Schouten Arjen Imthorn Cees de Bruin Thijs Waals G-Hockey

o o o o o o o o o o o o o o

Maxim Boers Daan Visschedijk Yousif Sofia Gioya de Groot Emma van Wieringen Britt Barends Rody Koolhaas Nick Jasperse Rose de Haas Naomi Hoogkamer Marc van Woudenberg Thirza van der Lans Mirke Verdel Michel de Groot Meisjes A1

o o o o o o o o o o o o o o

Rebecca Eekhout Famke Kuiper Dominique Hoogendoorn Jackie Vintges Rosalie Bakker Madelon de Nes Emma Overwijk Gemma Wijling Mirthe Zandbergen Marin van Reek Linde de Haas Lisa Uffen Stefanie Quarré Nicole Kuiper

Jongens A1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Ralph Janssen Rik ter Haak Kevin Versteeg Tristan Beelen Rens Heemskerk Jochem van Schieveen Job van Schieveen Wouter Cornelissen Mitch Schonenberg Robin Storm Stijn Spoelstra Jorden Hoek Nils van Haalen Nathan Lichters Yvonne van Baaren Sam Hoekstra Meisjes A2

o o o o o o o o o o o o o

Dillianne Paff Lotte van Loenen Vera Bemelman Sophie Meijer Madelief Hegge Noa Brekelmans Britt Eichhorn Eva Rovan Linda de Ridder Ruth van Stijn Charlotte van Rossum Iris van Dijk Joaquim Kessler Meisjes A3

o o o o o o o o o o o o o o o o

Lieve Omvlee Fabienne Ruigrok Rosalie van Schaik Marjolein Severens Puck Kramer Janneke Post Isa Kors Bo van Elk Nadine Bontenbal Sophie Thomas Wiesje de Bruijn Luna van Kesteren Naomi van Engelen Loes Wassenaar Suzanne List John van Schaik Meisjes A4

o o o o o o o o o o o

Claire Snijder Dominique Bierman Caroline van Riet Mila Mohlmann Selby Verburg Elise van Doorn Irene Algra Doortje Roodenburg Cato de Wit Lisa de Wagt Lucas van Riet

Meisjes B1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sanne Cahalan Mies Sprenkeling Binoche Steenbergen Anouk van Wijk Bente de Haas Gwen Mohlmann Femke Freriks Floor Marijnen Bente Zandbergen Anna van Oossanen Eefje van Noort Femque Tangelder Emma de Bruin Eline Herberghs Fleur Freriks Robert Noall Matthijs Wijling Jongens B1

o o o o o o o o o o o o o o

Yorik Dijkhuis Ties Flippo Noud Hoekstra Kane Zuiderduin Euan Kirby Lennard Beelen Obe Laan Ids van Kesteren Floris Spoelstra Robert jr. Snijder Sam van Tol Tigo Dik Mats de Bruin Pim Vreeken Meisjes B2

o o o o o o o o o o o o o o o

Thirza Kret Jil de Zwart Puck Schoonderbeek Amelie van der Plas Anouk Mulder Annelieke Jacobs Tess Oudshoorn Sanne Pessel Tessa van Gerven Meline de Jong Nadine Eijsackers Sanne Eichhorn Robin de Koker Sanne Hoogkamer Thijs Legel Jongens B2

o o o o o o o o o o o o o o

Jeroen Lohman Julius Hubert Max Turnhout Jelle Koolhaas Teun Bakker Thijmen Masereeuw Stan de Jong Rogier Langerak Pim van Bochove Laurens Vrijenhoek Freek Weijers Gideon Imthorn Tim Storm Chris de Jong


Jongens C1

Meisjes B3 o o o o o o o o o o o o

Amber Sprengers Anouk Petiet Valerie Oppelaar Noa van Duijn Lisa van der Linden Ilja van Nobelen Daniëlle van Damme Sanne Kramers Bo Wesseling Anouk Kovacsek Alette Kiebert Maxime Hoogendoorn Meisjes B4

o o o o o o o o o

Marit van der Linden Tiara Juffermans Sarah Romeyn Brechtje van der Zon Elise Jonkheer Carlijn Warmerdam Vienna Bonnes Zoë Stern Patrick Stern Meisjes B5

o o o o o o o o o o o o o o o

Maud van den Berg Jill Lem Merel Meeldijk Shaya Omtzigt Angela van Kesteren Sara Bet Simone Huijden Lisette de Jong Isabel Verspeek Eva van Ruiten Danique Noordermeer Jet Buschman Merjem Tafilovic Pleun van den Berg Bas Flippo Meisjes C1

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rosan van der Vlis Mare van Leeuwen Marit Paul Isa Zuijdervliet Marije Schuit Loana Juffermans Alice Galloway Vera van Oostveen Margot Porte Meike Ruigrok Kaya Duivenvoorden Renske Overgaag Danique van Engelen Kate Thomas Isabelle Torre Ilona Duivenvoorden Anne van Tol

o o o o o o o o o o o o o o o

Fredrik Skar Daniël Kosterman Tim van der Vaart Thijmen Hagedoorn Tessel Sterkenburg Tom Jongenotter Thijmen Soesbergen Duncan Nijeboer Lucas Paul Sven de Bruin Domien Steenbergen Cas Wolters Thomas Skar Joaquim Kessler Hidde Kuiper Meisjes C2

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Yada van Dam Noeska Dik Pien Omvlee Senna van Duijn Kim van der Bilt Roby Zuiderduin Charlize van der Putten Maud Jansze Lisanne de Jong Noa Dessaur Marisca Noordermeer Maxime van der Meij Evi Immink Morgan Verwoerd Madelein van Lemmen Susanne Immink Linde de Haas Jongens C2

o o o o o o o o o o o o o o

Daan Laarman Thijn Hubert Mads Kors Melchior Imthorn Aidan Soesman Senna Caspers Noah van Veelen Jasper Valten Ward Koerten Tycho Verheijen Tijn Cahalan Ronny Wijling Michael Caspers Bjorn Hubert Meisjes C3

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jennifer Schrama Federiek van Westerop Pip Hoogeveen Tess Kortekaas Floortje Koop Feline Janvier Sanne van Paridon Mirthe van As Maaike Lodder Benthe Maas Lucia van Schaik Emma van der Vleuten Britt Weijers Mieke Alkemade Dana Carroll Babette Dobbe Arno van der Vleuten Patrick Weijers Rebecca Eekhout

Meisjes C4 o o o o o o o o o o o o

Liliana Schutte Albregtse Saskia Kors Lotte Goosen Guusje Paardekooper Lieke Rood Sophie Beers Dominique Moonen Rosa Damtie Annelot Spoelstra Jasmijn Baarda Myrthe Noordermeer Maud Wijsman Meisjes C5

o o o o o o o o o o o o

Katrien Kernkamp Fenne Oudshoorn Nynke Vernooy Laura Vreeburg Eva van der Holst Manon Koning Babette van Dreumel Fem van Kesteren Dionne de Witt Hamer Evy van Haaster Fae Keijzers Merle Out Meisjes D1

o o o o o o o o o o o o o o o o

Nynke Monsma Tessa van den Bos Lisa Rens Anouk Nelis Marijn Jacobs Pip van der Salm Vanessa Dimitrov Olivia van As Jente Reeuwijk Isis van den Burg Veerle Hersman Dixie Noordhoek Meggie Vintges Jip Omvlee Hans Omvlee Zoë Duivenvoorden Jongens D1

o o o o o o o o o o o o o o o o

Finlay Kirby Ivar Petiet Tijmen Vermeer Julian Janvier Joep van Essen Kian Kralt Julian Dronkers Berend Soesbergen Rogier Lamboo Wout Jongenotter Taco de Nie Lucas den Elzen Teun Moerman Victor van Oostveen Rob van der Burg Miroslaw Wieczorek

Meisjes D2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Lauren Zandbergen Denise de Nooijer Chrisje Schavemaker Anouk Bel Minke Vlieghuis Merel Wajer Senne de Klerk Britt van der Holst Yasmine Vogel Rose Lermerberry Aimée Kriek Jasmijn Uijtenhoorn Florieke van Westerop Rosalina Glasbergen Yvonne van Baaren Robin Storm Jongens D2

o o o o o o o o o o o o o o

Tristan van den Berg Faber Valkering Callum Kirby Florian Torre Pascal Wassenaar Thomas Sterkenburg Dani de Fuijk Corné Kiebert Ivar Peeters Bart van de Heisteeg Abel Romeyn Julian van Dorsten Ron van Dorsten Piers Kirby

o o o o o o o o o o o o

Philine Koerten Senna van Werkhoven Annabelle Balkenende Josephine Tibboel Bridget Alkemade Jasmijn Kosterman Marit van der Voort Claire Piek Anne Zandvliet Feline Hummeling Denise Schrama Eva van Leeuwen

Meisjes D3

Meisjes D4 o o o o o o o o o o o o o o

Sofie de Wolf Rosalie Eveleens * Danne Prins Daniek Maas Maud Chaudron Carlijn Bogaards Famke Hoefsloot Kiki Langes Mabel Molkenboer Frederique van de Wouw Veerle Molkenboer Ankefrans Valkering Ronald Molkenboer Ronald Maas

* Wil jij Rosalie Eveleens ook verzamelen? Kom dan naar de ruilbeurs!

89


Spaaroverzicht

IS

H

ISAL HOCKEYCLUB Since 1972

Jongens E1

Meisjes D5 o o o o o o o o o o o o o

Marit van der Linden Jill Elema Manouk de Vries Milou Dreef Analies Kleian Demi van Dijk Sanna Hassing Floortje Groenen Carmen Boon Marlinde Baarda Benthe Wassink Melissa Claassen Thijs Boon Meisjes 8E1

o o o o o o o o o o o o o o o

Maddie Noordhoek Rosalie Wolters Bodille Snijder Britt Koning Line Jansze Britt Oude Veldhuis Briseïs van Eeden Tess Alkemade Lotte Boonstra Kayleigh van Veen Sophie van den Berg Isabel Hagedoorn Bram Wolters Mike Noordhoek Robert Snijder

o o o o o o o o o o o o

Bowe Glasbergen Teun Laarman Timo van Steijn Aaron Verhoeff Siem Vermeer Patrick van den Aardweg Giedo Vink Gijs Altena Delano de Vreede Gerben Vermeer Constant Vink Jelle Altena

o o o o o o o o o o o o o

Maren Wassink Kiki Lugtenberg Evy Nicky Ouwehand Sophie Teddy Ouwehand Nikki van de Meeberg Maud Koot Ginger Verwoerd Maria Victoria Willemsen Iris de Groot Chloe Noordermeer Isa van der Steen May-Britt Oostveen Natasja van Ruiten

Jongens 8E1

Meisjes 8E2

o o o o o o o o o o o o

Naut Koerten Wout Moerman Sem Jasperse Jack Reeuwijk Koen van der Mark Raven Hummeling Reijer Peeters Louis Verhoeff Laurens van As Pieter Jasperse Dennis Reeuwijk Tjeerd van der Mark

o o o o o o o o o o o o o

Valerie Willemsen Silke Wassenaar Britt Kiezenbrink Loïs van den Berg Suze Clemens Puck de Kievit Rosanne Bijl Isa Vlietstra Yinthe Gerritse Senna du Pré Juul Ruigrok Roos Vlietstra Adriaan Bijl

Meisjes E2

Jongens E2 o o o o o o o o o o o

90

Anouk Hoogendoorn Lola van Schie Annika de Wit Jente Pijpers Milou Vermeer Sophie Helene van der Horst Esmée Verhaar Jaqueline de Wit Jorgen Hoogendoorn

o o o o o

o o o o o o o o o o o

Fieke Schipper Bo Kerkum Zoë Groeneweg Isa Randsdorp Isa van de Grift Sophie Bisschops Benthe Weijers Juliette Wolters Wies Vlieghuis Monique Wolters Matthijs Vlieghuis Meisjes F2

o o o o

Keet Lente de Zwart Sanne Vogel Phileine Vermeulen Roosmarijn Holtus Meisjes F3

o o o o o o o o

Femke Koot Tijne Tromp Orkide Akinci Fleur de Koning Pleun Zoet Feline Wierenga Fenne Groenen Marit Wijngaarden

Teamplaatjes

Florine Baarda Nadine Peereboom Liv van Heesch Eva ten Wolde Noor Slagboom Funkey

o Tess Versluis o Isis Plomp o Frankchesca van den Aardweg o Sep van Gerven o Feline Nijkerk o Kaat Rosalie van den Berg Trimmers 1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Jocelyn Flippo-Berger Arjan Petri Rob van der Burg Emily Koerten-Nollen Marjolijne Vergouwen Els ter Laak Piers Kirby Jeroen Eichhorn Robbert Sprenkeling Koen Dijkhuis Caroline van den Bosch Isabelle van Spanje Lennard Verhoeff Carlo Rens Yvonne van Baaren Maud Goppel

o o o o o o

Jennyfer Eriksson Anje Hepkema Titia Mackenzie Epco Porte Riet Austie Ellen Zandbergen

Trimmers 2

Meisjes F1

Meisjes E1 o o o o o o o o o

Luc Walthaus Bráss de Jong Peer van den Berg Daniël van Noort Jesper Stern Tim Altena Juul van der Wee Stijn Verhoeven Martijn van Noort Joost van den Berg Marlies de Jong

Tummen

Trimmers 3 o o o o o o o o o o o o o o

Koert den Elzen Karen Enneking Mirjam van Beek Marjelle Vink-Monsma Marije Moerman Karen Langeveld Maarten Moerman Suzanne de Vink Nancy Tibboel Pieter Jasperse Ron van Dorsten Gerben Vermeer Mirjam Dronkers Muriel van den Hende

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Dames 1 Heren 1 Dames 2 Heren 2 Dames Jong 1 Heren Veteranen G-Hockey Meisjes A1 Jongens A1 Meisjes A2 Meisjes A3 Meisjes A4 Meisjes B1 Jongens B1 Meisjes B2 Jongens B2 Meisjes B3 Meisjes B4 Meisjes B5 Meisjes C1 Jongens C1 Meisjes C2 Jongens C2 Meisjes C3 Meisjes C4 Meisjes C5 Meisjes D1 Jongens D1 Meisjes D2 Jongens D2 Meisjes D3 Meisjes D4 Meisjes D5 Meisjes 8E1 Jongens 8E1 Meisjes 8E2 Meisjes E1 Jongens E1 Meisjes E2 Jongens E2 Meisjes F1 Meisjes F2 Meisjes F3 Trimmers Bestuur


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba Met sneller de koole ho , n aa n ba de er jp ri e Ho opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten n langer vol. Hierdoor houd je het sporte


€ 3,99

Hisalis  

Hisalis Verzamelalbum

Hisalis  

Hisalis Verzamelalbum

Advertisement