Page 1

HOCKEYPLAATJES

Verza melalbu m SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Voorwoord

HC Capelle Beste spaarder van HC Capelle,

Beste leden,

Eindelijk is het zover! Je kan in dit collectors item hockeyplaatjes van HC Capelle sparen.

Voor jullie ligt het eerste hockeyplaatjesalbum van Hockey Club Capelle. Er zijn veel voorbeelden in de voetbalwereld te vinden van verenigingen die al hun eigen plaatjesboek hadden, maar nu kunnen onze jeugdleden ook hun eigen album vol gaan sparen. Hoe leuk is het om jezelf, je teamgenoten en de andere leden van HCC terug te zien op hockeyplaatjes!

Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een hockeyplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van HC Capelle sparen. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij HC Capelle in handen, onwijs leuk om later nog eens in terug te kunnen bladeren. De plaatjes zijn te sparen bij Jumbo Bruins & Jumbo Koperwiek. Je ontvangt van 26 oktober t/m 20 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje hockeyplaatjes van HC Capelle. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje hockeyplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Wij wensen je veel spaarplezier toe en hopen dat jullie allemaal jullie album vol krijgen! Met sportieve groet, Matthew van Lelieveld & Robbert-Jan Bruins Jumbo Koperwiek & Jumbo Bruins

We zijn erg blij dat wij als vereniging door Jumbo Koperwiek en Jumbo Bruins benaderd zijn om aan deze enorm leuke actie deel te nemen. We hoefden als bestuur niet lang na te denken of wij als vereniging wilden meedoen, want zo’n hockeyplaatjesalbum is toch een geweldig mooi naslagwerk. Leuk om later nog eens open te slaan en allemaal oude hockeyvrienden en –vriendinnen terug te zien. Maar daarvoor heb je natuurlijk wel een compleet album nodig. Ik wil graag speciaal Wieneke van der Starre, Joyce van Wijk en Barbara Kloosterman bedanken die vele vrije uurtjes hebben opgeofferd om alle foto’s te maken, te controleren, sfeerfoto’s uit te zoeken, een bijna definitieve lijst te maken om deze vervolgens weer opnieuw te maken en om te overleggen met het productieteam. Ook kinderen die niet tevreden waren over hun foto of die een vast fotomoment hadden gemist, werden gerustgesteld en opnieuw gefotografeerd. Geen moeite was te veel, dus dames: HULDE! Mede namens het gehele bestuur wens ik iedereen ontzettend veel spaar- en ruilplezier toe. Robbert Kloosterman Voorzitter

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251

Joyce, Barbarba en Wieneke

  

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251

 

Bestuur 3


! n e d e l e d r o o d n e r o o v r e s HCC i Hockey Club Capelle

HCC is al sinds 1973 een vaste waarde op sportief en recreatief gebied in Capelle aan den IJssel. Dat HCC al zo’n lange tijd een vaste plek heeft binnen Capelle aan den IJssel, toont tevens aan dat hockey een gewilde sport is die bestaansrecht heeft binnen onze gemeente.

Om de zeer jonge jeugd, voordat ze competitie mogen spelen, ook te laten kennismaken met de hockeysport, biedt HCC ook het funkey programma van de KNHB aan. In dit programma leren kinderen van 4 jaar spelenderwijs iets over hockey, maar vooral leren ze bewegen.

De vereniging telt momenteel 481 leden en 28 teams die competitie spelen. De vereniging biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van prestatiehockey, breedtehockey, funkey hockey en trimhockey.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij HCC kennismaken met de inmiddels volwassen geworden hockeyschool. Als ze het leuk vinden, stromen ze in bij de F en gaan ze 3 tegen 3 spelen.

Ons prachtige complex telt 2 velden, op dit moment beiden nog semi-watervelden. Tevens ligt er een grasvoetbalveld waar onze voetbalbuur gretig gebruik van maakt. Tussen het groen staat dan natuurlijk ook nog het ruime clubhuis.

Wie zijn wij?

HCC is op 8 december 1973 opgericht door een klein groepje hockeyliefhebbers die van mening waren dat Capelle aan den IJssel een gemeente was waar absoluut een hockeyvereniging nodig was. Welnu, meer gelijk konden ze niet hebben, want bijna 43 jaar later bestaan de vereniging nog steeds en we willen er graag nog 43 jaar aan vast plakken. HCC is van oudsher een gezelligheidsclub waar iedereen elkaar kent, zowel in horizontaal als verticaal verband. Het familiaire karakter, de gezelligheid, de prachtige locatie midden in het groen worden vaak genoemd als belangrijkste karaktereigenschappen van de club. We doen er met z’n allen alles aan om dit karakter te behouden. We zijn dus ook met z’n allen verantwoordelijk voor de goede sfeer, goede voorzieningen en prestatiedoelen.

Jeugdopleiding

Ook op sportief gebied wil HCC een club zijn waar iedere speler zich thuis moet kunnen voelen, zowel de recreatieveals prestatiespeler. Om dit te bereiken zijn we een aantal jaren geleden begonnen met een professionalisering van de hockeyopleiding. Er zijn trainers aangetrokken, beleidsplannen gemaakt en dat resulteert in een groei van het aantal jeugdleden. 4

Oudere kinderen kunnen proeftrainingen volgen en in één van de teams instromen. En natuurlijk juichen wij ook de komst van senioren, veteranen en recreanten toe.

Vrijwilligers

Dat HCC bestaansrecht binnen Capelle aan den IJssel heeft, zoals in de eerste alinea genoemd, is vooral te danken aan de grote inzet en betrokkenheid van leden en vrijwilligers, die zich bezighouden met het dagelijkse reilen en zeilen van de club. Wat is het toch mooi om te zien dat veel ouders zich onbezoldigd inzetten voor de vereniging. Al deze mensen die hun steentje bijdragen aan het succes en plezier van onze vereniging willen wij graag enorm bedanken. HCC is er voor en door de leden!


5


H1

H1

HC Capelle

H1

John Jongeneel

H1

H1

H1

Maarten Tap

6

Stijn Kloosterman

Paul Vink

Bjรถrn van Seeters

H1

Lucas Hoogendijk

H1

H1

H1

Ben den Drijver

Rowan Winkelhuijzen

Tim van Ieperen


H1 Trainer H1

Coach / Trainer H1

H1

Pascal Stokhof

Mark Erkens

Matthijs de Rijke

Ralph Klip

Assistent Coach H1

Douwe Fokkema

Daan Strooband

H1

H1

H1

H1

Yannick Vermeulen

Paul Schuil

Barbara Bos

7


JS DAMES

Cane Imren

8

Sofie de Groot

JS dames

Fleur Pennings

JS dames

Megan Warner

JS dames

Anne Hoogendijk

JS dames

JS dames

Shilan Arakisani

JS dames

JS dames

JS dames

HC Capelle

Lois Jongedijk

Nienke Artz


Bodine ‘t Hardt

Michelle Davids

Gala van der Meer

JS dames

Isabelle den Hartog

JS dames

JS dames

Debby Jongeneel

JS dames

JS dames

JS dames

JS dames JS dames

Emily Fortmann

Gabi Bos

Laura den Haan

9


VETERANEN

Veteranen

HC Capelle

Sander Sprengers

10

Dirk Aben

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Jacques Winnen

Rob de Hair

Menno de Jonge


Sukhwant Singh

Joost Stegeman

Marnix Overzier

Veteranen

Daniel Oppong Sarfo

Veteranen

Veteranen

Gommert-Jan Leune

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Veteranen Veteranen

Ates King

Marcel van Weerden

Markus Wijffels

11


RECREANTEN

Recreanten

Carl Berg

12

Jan Brasser

Recreanten

Barbara Kloosterman-Bongers

Recreanten

Recreanten

Joyce van Wijk-Kamen

Recreanten

Recreanten

HC Capelle

Sylvia van den Hoven

Pauline Kรถnig


Ruurd Ouwehand

Annette Tiesma

Ewoud van Rossum

Recreanten

Wilmy Oosterwijk

Recreanten

Recreanten

Gerard van Laak

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten Recreanten

Ingrid Kooiman

Hans de Groot

Patrick Davids

13


MA1

Eva de Jonge

14

Suzanne van der Heide

Anne den Drijver

MA1

Annet Herfkens

MA1

MA1

MA1

Eva van Bellen

MA1

MA1

MA1

HC Capelle

Charlotte Bambach

Kelly Butter


Nikita Broekhuizen

Karlijn Stekelenburg

Maria van Vianen

MA1

Lotte Polet

MA1

MA1

Sabine Sprengers

MA1

MA1

MA1

MA1 MA1

Ishani Abdoelgafoer

Zonne Teeuwen

Rebecca Quist

15


JB1

JB1

JB1

HC Capelle

Reinier de Kievit

JB1

JB1

Olivier van der Starre

Ticho Contant

16

JB1

Nikos Patsoulas

JB1

JB1

Lennart Vrolijk

Jelle Schuur

Tim Kaak


Huib Goudriaan

Jarno Jongedijk

Noah de Vries

JB1

Menno Penning

JB1

JB1

Alexander van Wijk

JB1

JB1

JB1

JB1 JB1

Jasper Reuters

Niels van der Heide

Gagan Singh Handal

17


MB1

Naomi Breedijk

18

Jenna Sonder

MB1

Bo Lagendijk

MB1

Jenna Teeuwen

MB1

Eline Lahr

MB1

MB1

Fleur Petit

Claire Derks

MB1

Michelle Dols

MB1

MB1

Chloe van der Meer

MB1

MB1

MB1

HC Capelle

Sanne Monnichmann

Thirza Breedijk


MB2

MB2

HC Capelle

Sacha van Pelt

Danique Rutjes

MB2

Dagmar Gerla

MB2

Iris de Geus

MB2

Eline Nouwens

MB2

MB2

Amber Heerens

MB2

MB2

MB2

Andrea Kortenbout

Emma de Barse

Lara Ghiraw

19


MB3

Senna van Horik

20

Lianne Alderse Baas

MB3

Lisa Maas

MB3

Isis van Ooijen

MB3

MB3

Genevieva Martins da Silva

MB3

MB3

MB3

HC Capelle

Emma Lily Kaihatu

Tolu Kisters


L

IJSLAND

ALASKA

JAPAN

PROJECTONDERNEMERS AUSTRALIË SPITSBERGEN

VS

ZUID-KOREA

CANADA

brengt verder! N I E je U Wproject -ZEELAN D

FAERÖER

IJSL ANDSPECIALIST.NL CANADAREIZEN.EU

IJSLAND

ALASKA

AUSTRALIË VS

SPITSBERGEN

ZUID-KOREA

FAERÖER

JAPAN CANADA

NIEUW-ZEELAND

PATAGONIË

GROENLAND

creatingstories.com

PATAGONIË

GROENLAND

• Projectmanagement • PMO creatingstories.com • Agile projecten


JC1

Manuel van Kralingen

22

Felix Kloosterman

JC1

Sem van Embden

JC1

Sebastiaan van der Vlist

JC1

Tim van der Gaag

JC1

JC1

Lucas van Hooff

Steijn van Bellen

JC1

Floris Gransbergen

JC1

JC1

Pepijn Bruinaars

JC1

JC1

JC1

HC Capelle

Luuk Pennings

Thomas Bos


JC2

JC2

JC2

HC Capelle

Julius Roozen

Liam van Vugt

JC2

Jens Smeets

Thom Wolthuis

JC2

Bas Pors

JC2

Sem de Visser

JC2

JC2

Mathe De Rijke

JC2

JC2

JC2

Shiven Balgobind

Ralph Moerkerk

Darius Kroon

23


MC1

MC1

MC1

MC1

Indy van Assendelft

Sabine Kooiman

Lieke de Hair

MC1

Alyssa Kroon

Femke van der Starre

24

MC1

MC1

MC1

HC Capelle

Merle Reitsma

Julie Broere


MC1

MC1

Gabrienne Weelen

Sofie van Rossum

Marieke Lahr

MC1

MC1

MC1

MC1

Roos Bruinaars

Lynn Buningh

Quinty van den Brink

25


AUTOSCHADE... EN WAT NU? • Wij zorgen voor een rechtstreekse afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij • Wij dragen er zorg voor dat uw reparatie gegarandeerd 100% wordt hersteld • U heeft 4 jaar garantie op de gehele reparatie • U krijgt een gratis leenauto mee

Bermweg 268 - 270

2906 LH Capelle a/d IJssel

T: 010 - 450 67 54

E: info@autoschadevanwijk.nl

WWW.AUTOSCHADEVANWIJK.NL


MC2

Lotte Stekelenburg

Nakiyah Seymonson

MC2

Maud Zanting

Merel Goud

MC2

Vera Pors

MC2

Luna Jager

MC2

MC2

Sara van der Voordt

Mila van der Horst

MC2

MC2

MC2

Jansje Lagerweij

MC2

MC2

MC2

HC Capelle

Lisa de Bie

Teun Rogier

27


MC3

Lynn Aben

28

Anouk Sprengers

MC3

Sabine Alderse Baas

MC3

Carlijn Pelk

MC3

MC3

Bonne Mercey

MC3

MC3

MC3

HC Capelle

Tess Barbier

Katja Hougee


MC4

Isabella de Bondt

Rishaljanti Bernardina

MC4 MC4

Isabella Keehnen

Anouk Hartman

MC4

Mare Roos

MC4

Yiska den Breejen

MC4

MC4

Harsharan kaur Singh

Manon van Helden

MC4

Eline de Kievit

MC4

MC4

Carine Jansen

MC4

MC4

MC4

HC Capelle

Naomi Treijtel

Lotte Wessels

29


JD1

Jasper Nefkens

30

Ruben Peekel

JD1

JD1

JD1

JD1

HC Capelle

Stefan Brouwer

Dylan Reijnierse


Lars Buningh

JD1

JD1

JD1

JD1

Alexander The

Victor Kropff

Euan Weelen

31


MD1

MD1

Anne De Rijke

32

Feline van Wijk

MD1

Maya Kaiser

MD1

MD1

Lenthe Hogerheide

MD1

MD1

HC Capelle

Lana Deelen

Fenna Willemsen


Lotte Wolters

Frederique Gransbergen

Eline Brenters

MD1

Sofie Roggeveen

MD1

MD1

Sophie Visser

MD1

MD1

MD1

MD1 MD1

Anais Lima

Annabelle Groeneveld

Sarah Luijsterburg

33


MD2

MD2

Amber Schuil

34

Nora Joppe

MD2

Yentl Oomen

MD2

MD2

Manouk Bislick

MD2

MD2

HC Capelle

Isis Kloosterman

Puck Rogier


Femke Wijffels

Ruby Praalder

Evi Patsoulas

MD2

Sara Kidanemariam

MD2

MD2

Denise van Pelt

MD2

MD2

MD2

MD2 MD2

Jade van Dee

Emma van Bellen

Lara van den Hoven

35


MD3

Rosa Ceylan

36

Sterre Dane

MD3

Britt van Dura

MD3

Meike Van Beest

MD3

MD3

Mila Chevalier

MD3

MD3

MD3

HC Capelle

Kyna Dekker

Resa Vijgeboom


Evey van Druten

Benthe Boersma

Senna Praalder

MD3

Carmen Schoonderwoerd

MD3

MD3

Juuls Contant

MD3

MD3

MD3

MD3 MD3

Lisa Butter

Jasmijn Bruijn

Maram Raziki

37


MD4

MD4

HC Capelle

Roos Morsch

38

Delfina Ceccotti

MD4

MD4

MD4

MD4

Lieve Nouwens

Senne Nelisse

Jada Blom


Evelien Bos

Ilana Tadic

Nikki Akkermans

MD4

Nadya Jeronimus

MD4

MD4

Preety Pherai

MD4

MD4

MD4

MD4 MD4

Rebecca Kater

Medina el Hamdaoui

Eva van Dinther

39


JE1

Lucas van Rossem

40

Taeke Jansen

JE1

Julian Kamen

JE1

Pascal van Kralingen

JE1

Pim van Buren

JE1

JE1

Cihan Hannewijk

JE1

JE1

JE1

HC Capelle

Noach van Dam

Todd Mertens


JE2

Levi Priem

Wouter van den Berg

Jesse Willemsen

JE2

Dani Van der Horst

JE2

JE2

JE2

Matthew Westphal

JE2

JE2

JE2

HC Capelle

Tom Snoep

Thijs Buningh

41


ME1

ME1

Feline Janson

42

Noor Aben

Sophie Andrade Lopes

ME1

Madelief Goud

ME1

Renée Van Linden

ME1

ME1

Julie Chow

ME1

Lianne Overzier

ME1

ME1

Kieta Tobé

ME1

ME1

HC Capelle

Siënna van Embden

Anouk Van Bodegraven


ME2

Carlijn Bijkerk

Guusje Verzijden

ME2

Julia Visser

Alma Molenaar

ME2

Amy Spiering

ME2

Emma Konijnenburg

ME2

ME2

Amber Bergwerff

Kaya Zanting

ME2

ME2

ME2

Eveline van den Berg

ME2

ME2

ME2

HC Capelle

Beau van ‘t Hoog

Emma Schoonderbeek

43


ME4

Jamie Klop

44

SaviĂŤlle van Embden

ME4

Kyara Deekman

ME4

Jolie Dronkers

ME4

ME4

Phlox Mercey

ME4

ME4

ME4

HC Capelle

Emma Andrade Lopes

Larissa de Kraker


ME5

Anne de Bruijn

Helena The

Esmee Lakerveld

ME5

Maartje Eerdmans

ME5

ME5

ME5

LoĂŻs Jager

ME5

ME5

ME5

HC Capelle

Emily Hu

Annelotte de Ruijter

45


JF1

JF1

HC Capelle

Casper Van Linden

46

Huub Huisman

JF1

JF1

JF1

JF1

Finn Overzier

Christian Dรถlle

Naut Mercey


JF1

Maarten Pijl

DaniĂŤl Pijl

JF1

JF1

JF1

JF1

Tygo Belder

Damian van der Spek

Karan Singh

47


MF1

MF1

Louise Chow

48

ValĂŠrie van Oosten

MF1

Rifka Wolthuis

MF1

MF1

Sophie Kamen

MF1

MF1

HC Capelle

Lisanne de Koning

Carlijn Schuil


Isabelle van der Voet

Esmee Teeuwen

Linde Morsch

MF3

Dahlia Rey

MF3

MF1

MF3

Mariëlla Lit

MF1

MF1

MF1

MF1

Amber Schoonderwoerd

Lotte Vermeer

Zoë van der Spek

49


TEAMPLAATJES HC Capelle

H1

H1

H1

H1

H1

JS Dames

JS Dames

JS Dames

JS DAMES

JS Dames

50


Recreanten

Recreanten

Recreanten

RECREANTEN

Recreanten

Veteranen

Veteranen

Veteranen

VETERANEN

Veteranen

51


TEAMPLAATJES HC Capelle

MA1

MA1

MA1

MA1

MA1

JB1

JB1

JB1

JB1

JB1

52


MB1

MB1

MB1

MB1

MB1

MB2

MB2

MB2

MB2

MB2

53


TEAMPLAATJES HC Capelle

JC1

JC1

JC1

JC1

JC1

JC2

JC2

JC2

JC2

JC2

54


MC1

MC1

MC1

MC1

MC1

MC2

MC2

MC2

MC2

MC2

55


TEAMPLAATJES HC Capelle

MB3

MB3

MB3

MB3

MB3

MC3

MC3

MC3

MC3

MC3

56


MC4

MC4

MC4

MC4

MC4

JD1

JD1

JD1

JD1

JD1

57


TEAMPLAATJES HC Capelle

MD1

MD1

MD1

MD1

MD1

MD2

MD2

MD2

MD2

MD2

58


MD3

MD3

MD3

MD3

MD3

MD4

MD4

MD4

MD4

MD4

59


TEAMPLAATJES HC Capelle

JE1

JE1

JE1

JE1

JE1

JE2

JE2

JE2

JE2

JE2

60


ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME2

ME2

ME2

ME2

ME2

61


TEAMPLAATJES HC Capelle

JF1

JF1

JF1

JF1

JF1

ME4

ME4

ME4

ME4

ME4

62


ME5

ME5

ME5

ME5

ME5

MF1

MF1

MF1

MF1

MF1

63


SPAAROVERZICHT HC Capelle

Jumbo

o Matthew van Lelieveld o Robbert-Jan Bruins

H1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Ben den Drijver Lucas Hoogendijk Stijn Kloosterman John Jongeneel Björn van Seeters Maarten Tap Paul Vink Rowan Winkelhuijzen Tim van Ieperen Yannick Vermeulen Daan Strooband Douwe Fokkema Mark Erkens Ralph Klip Pascal Stokhof Matthijs de Rijke Paul Schuil Barbara Bos

JS Dames o o o o o o o o o o o o o o o o

Shilan Arakisani Anne Hoogendijk Megan Warner Fleur Pennings Cane Imren Sofie de Groot Lois Jongedijk Nienke Artz Emily Fortmann Debby Jongeneel Isabelle den Hartog Gala van der Meer Bodine ‘t Hardt Michelle Davids Gabi Bos Laura den Haan

Veteranen o o o o o o o o o o o o o

Jacques Winnen Sander Sprengers Dirk Aben Rob de Hair Menno de Jonge Ates King Gommert-Jan Leune Daniel Oppong Sarfo Marnix Overzier Sukhwant Singh Joost Stegeman Marcel van Weerden Markus Wijffels

Recreanten o o o o o o o o o o o o o o

64

Joyce van Wijk-Kamen Barbara Kloosterman-Bongers Carl Berg Jan Brasser Sylvia van den Hoven Pauline König Ingrid Kooiman Gerard van Laak Wilmy Oosterwijk Ewoud van Rossum Ruurd Ouwehand Annette Tiesma Hans de Groot Patrick Davids

MA1 o o o o o o o o o o o o o o o

Eva van Bellen Annet Herfkens Anne den Drijver Eva de Jonge Suzanne van der Heide Charlotte Bambach Kelly Butter Ishani Abdoelgafoer Sabine Sprengers Lotte Polet Maria van Vianen Nikita Broekhuizen Karlijn Stekelenburg Zonne Teeuwen Rebecca Quist

JB1 o o o o o o o o o o o o o o o

Olivier van der Starre Reinier de Kievit Lennart Vrolijk Nikos Patsoulas Ticho Contant Jelle Schuur Tim Kaak Jasper Reuters Alexander van Wijk Menno Penning Noah de Vries Huib Goudriaan Jarno Jongedijk Niels van der Heide Gagan Singh Handal

MB1 o o o o o o o o o o o

Chloe van der Meer Michelle Dols Claire Derks Fleur Petit Eline Lahr Jenna Teeuwen Bo Lagendijk Naomi Breedijk Jenna Sonder Sanne Monnichmann Thirza Breedijk

MB2 o o o o o o o o o

Andrea Kortenbout Amber Heerens Eline Nouwens Iris de Geus Dagmar Gerla Sacha van Pelt Danique Rutjes Emma de Barse Lara Ghiraw

MB3 o o o o o o o

Genevieva Martins da Silva Isis van Ooijen Lisa Maas Senna van Horik Lianne Alderse Baas Emma Lily Kaihatu Tolu Kisters

JC1 o o o o o o o o o o o

Pepijn Bruinaars Floris Gransbergen Steijn van Bellen Lucas van Hooff Tim van der Gaag Sebastiaan van der Vlist Sem van Embden Manuel van Kralingen Felix Kloosterman Luuk Pennings Thomas Bos

JC2 o o o o o o o o o o

Shiven Balgobind Jens Smeets Mathe De Rijke Sem de Visser Bas Pors Thom Wolthuis Julius Roozen Liam van Vugt Ralph Moerkerk Darius Kroon

MC1 o o o o o o o o o o o o o

Femke van der Starre Alyssa Kroon Sabine Kooiman Indy van Assendelft Lieke de Hair Merle Reitsma Julie Broere Roos Bruinaars Marieke Lahr Gabrienne Weelen Sofie van Rossum Lynn Buningh Quinty van den Brink

MC2 o o o o o o o o o o o

Jansje Lagerweij Mila van der Horst Maud Zanting Sara van der Voordt Luna Jager Vera Pors Merel Goud Lotte Stekelenburg Nakiyah Seymonson Lisa de Bie Teun Rogier

MC3 o o o o o o o

Bonne Mercey Carlijn Pelk Sabine Alderse Baas Lynn Aben Anouk Sprengers Tess Barbier Katja Hougee

MC4 o o o o o o o o o o o o

Carine Jansen Eline de Kievit Manon van Helden Isabella Keehnen Harsharan kaur Singh Yiska den Breejen Mare Roos Anouk Hartman Isabella de Bondt Rishaljanti Bernardina Naomi Treijtel Lotte Wessels

JD1 o o o o o o o o

Jasper Nefkens Ruben Peekel Stefan Brouwer Dylan Reijnierse Alexander The Lars Buningh Victor Kropff Euan Weelen

MD1 o o o o o o o o o o o o o o

Lenthe Hogerheide Maya Kaiser Anne De Rijke Feline van Wijk Lana Deelen Fenna Willemsen Anais Lima Sophie Visser Sofie Roggeveen Eline Brenters Lotte Wolters Frederique Gransbergen Annabelle Groeneveld Sarah Luijsterburg

MD2 o o o o o o o o o o o o o o

Manouk Bislick Yentl Oomen Amber Schuil Nora Joppe Isis Kloosterman Puck Rogier Jade van Dee Denise van Pelt Sara Kidanemariam Evi Patsoulas Femke Wijffels Ruby Praalder Emma van Bellen Lara van den Hoven

MD3 o o o o o o o o o o o o o o o

Mila Chevalier Meike Van Beest Britt van Dura Rosa Ceylan Sterre Dane Kyna Dekker Resa Vijgeboom Lisa Butter Juuls Contant Carmen Schoonderwoerd Senna Praalder Evey van Druten Benthe Boersma Jasmijn Bruijn Maram Raziki

MD4 o o o o o o o o o o o o o

Lieve Nouwens Roos Morsch Delfina Ceccotti Senne Nelisse Jada Blom Rebecca Kater Preety Pherai Nadya Jeronimus Nikki Akkermans Evelien Bos Ilana Tadic Medina el Hamdaoui Eva van Dinther


JE1 o o o o o o o o

Cihan Hannewijk Pim van Buren Pascal van Kralingen Julian Kamen Lucas van Rossem Taeke Jansen Noach van Dam Todd Mertens

JE2 o o o o o o o

Matthew Westphal Dani Van der Horst Jesse Willemsen Levi Priem Wouter van den Berg Tom Snoep Thijs Buningh

ME1 o o o o o o o o o o

Kieta Tobé Lianne Overzier Julie Chow Renée Van Linden Madelief Goud Sophie Andrade Lopes Feline Janson Noor Aben Siënna van Embden Anouk Van Bodegraven

ME2 o o o o o o o o o o o

Eveline van den Berg Kaya Zanting Julia Visser Amber Bergwerff Emma Konijnenburg Amy Spiering Alma Molenaar Carlijn Bijkerk Guusje Verzijden Beau van ‘t Hoog Emma Schoonderbeek

ME4 o o o o o o o

Phlox Mercey Jolie Dronkers Kyara Deekman Jamie Klop Saviëlle van Embden Emma Andrade Lopes Larissa de Kraker

ME5 o o o o o o o

Loïs Jager Maartje Eerdmans Esmee Lakerveld Anne de Bruijn Helena The Emily Hu Annelotte de Ruijter

JF1 o o o o o o o o o o

Finn Overzier Casper Van Linden Huub Huisman Christian Dölle Naut Mercey Tygo Belder Maarten Pijl Daniël Pijl Damian van der Spek Karan Singh

MF1 o o o o o o o o o o o o o o

Sophie Kamen Rifka Wolthuis Louise Chow Valérie van Oosten Lisanne de Koning Carlijn Schuil Amber Schoonderwoerd Mariëlla Lit Dahlia Rey Linde Morsch Isabelle van der Voet Esmee Teeuwen Lotte Vermeer Zoë van der Spek

TEAMPLAATJES oo H1 oo oo JS Dames oo oo Recreanten oo oo Veteranen oo oo MA1 oo oo JB1 oo oo MB1 oo oo MB2 oo oo JC1 oo oo JC2 oo oo MC1 oo oo MC2 oo oo MB3 oo oo MC3 oo oo MC4 oo oo JD1 oo oo MD1 oo oo MD2 oo oo MD3 oo oo MD4 oo oo JE1 oo oo JE2 oo oo ME1 oo oo ME2 oo oo JF1 oo oo ME4 oo oo ME5 oo oo MF1 oo

65


De club ĂŠn de buurt versterken.

Waardoor iedereen wint.

Rabobank Rotterdam ondersteunt Hockey Club Capelle Of het nu de nationale hockeyteams zijn of de jeugd van Hockey Club Capelle, hockey brengt jong en oud in beweging. Dat geeft niet alleen energie aan de club, maar ook aan Capelle aan den IJssel. En dat verdient al onze ondersteuning.

Rabobank.nl/Rotterdam | @RaboRotterdam Een aandeel in elkaar


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Capelle aan den IJssel Jumbo Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Ma-Za 08:00-21:00 Zo 12:00-20:00

Jumbo Bruins

Ma-Za 08:00-21:00 Zo 12:00-18:00

Jumbo, Capelle aan den IJssel, Koperwiek 24-30 Jumbo Bruins, Capelle aan den IJssel, Wingerd 251

HC Capelle  

HC Capelle Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you