Page 1

HOCKEYPLAATJES

VERZAMELALBUM

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van HC Helmond, Het is eindelijk zover! Het sparen van jullie clubhelden kan beginnen. Nu je eigenaar bent geworden van dit unieke clubalbum 2016-2017, ben jij misschien wel de eerste van je vrienden die het hele album vol heeft, of zelfs de eerste van heel de club. Bij Jumbo Helmond zijn wij ontzettend trots dat wij deze lokale actie gezamenlijk met jullie hebben kunnen opzetten, hierbij willen wij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het tot stand komen hiervan. De actie start op 2 november 2016 en eindigt op 27 december 2016. In deze actieperiode ontvang je bij Jumbo Helmond bij iedere 15 euro aan boodschappen een setje met daarin hockeyplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal actieproducten waarbij een extra setje plaatjes wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt. Als je slim bent, vraag je aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, nichtjes en neefjes of zij ook voor jou willen sparen, want zo zit je album sneller vol! De hockeyplaatjes van HC Helmond zijn te sparen bij de filialen: Jumbo Ralf Gijsbers, Jumbo Huiskensstraat, Jumbo Hoofdstraat, Jumbo Azalealaan en Jumbo Brouwhorst. Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! Succes!

Ralf Gijsbers, Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout

Beste leden van HC Helmond, “Wauw. Wat een leuk idee!”. Dat was het eerste dat in mij opkwam toen ik hoorde van het spaarboek dat onze club in samenwerking met Jumbo Helmond uitgeeft. Uiteraard ben ik trots op die honderden leden die, met hun eigen hockeyplaatje, allemaal een beetje het gezicht zijn van HC Helmond. Het is voor ons helder: ons belangrijkste doel met HC Helmond is de club zelf. En deze vereniging wordt gemaakt door haar leden. Het is daardoor ontzettend leuk te zien dat al die hockeysters en hockeyers enthousiast hebben meegedaan aan deze actie. Onze club is er voor iedereen. Van recreatiehockeyer tot topsporter. Van 5 tot 95 jaar oud. En voor alle andere betrokken ouders, vrienden en liefhebbers van deze mooie sport. Met mooie Super Sundays voor de vaandelteams en gezellige borrels en feesten. Met veel aandacht voor jeugdopleiding en talentontwikkeling, maar waarbij ook het onderlinge plezier en teamgevoel centraal staan! Iedereen, van jong tot oud, geniet van de sfeer, de gezelligheid en de sportiviteit op de club. Dat staat voor ons, als organisatie en bestuur van de club, centraal. Om een organisatie met bijna 1300 leden in goede banen te leiden, zijn er veel zaken nodig. En er komt meer bij kijken dan je wellicht zou denken… Van trainingsplanning tot accommodatie. En van selectiecommissie tot sponsorwerving. Al deze activiteiten worden uitgevoerd door de leden, hun ouders en andere vrijwilligers. Ik wil dan ook van dit podium gebruikmaken om hen nog een keertje extra te bedanken! Ik wens iedereen heel veel plezier toe met dit leuke spaarboek.

Namens HC Helmond Dirk-Jan van Lente voorzitter Theo Sijbers, Jumbo Helmond Hoofdstraat

Ton Bax, Jumbo Helmond Huiskensstraat

Matty Geven, Jumbo Helmond Azalealaan

Eric Staal, Jumbo Helmond Brouwhorst

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D 3


Familieclub voor alle generaties Met bijna 1300 leden is Hockeyclub Helmond een van de grootste sportverenigingen van de regio. HC Helmond is er voor zowel top- als breedtesport en voor een zeer brede doelgroep: van zeer jonge jeugd tot decennia spelende veteranen.

In 1965 kreeg HUAC haar eerste clubhuis, ‘De Hoekslag’ genaamd. In 1972 was ‘De Hoekslag’ fors uitgebreid, maar in 1980 legde een felle brand het clubhuis vrijwel volledig in as. Op 7 februari 1981 nam de club haar nieuwe (en huidige) clubhuis in gebruik en tevens kreeg het de beschikking over een tribune. HUAC beschikte vanaf november 1985 over 2 kunstgrasvelden.

We zijn een familieclub. Beter gezegd: een Helmondse drie-generaties familie hockeyclub: We vormen een hechte club, van leden voor leden, waar de te verrichten werkzaamheden over vele vrijwilligers wordt verdeeld en waarin van iedereen, jong en oud, een bijdrage wordt verwacht in het reilen en zeilen van de club. Met respect voor elkaar, voor tegenstanders, scheidsrechters, omgeving en milieu. Voor meisjes en jongens, dames en heren, van Funkey tot veteranen-L.

In 1999 is een fusie tussen de twee clubs tot stand gekomen en werd besloten om de activiteiten te concentreren op de plek waar HC Helmond nog steeds gevestigd is: Sportpark “De Warande”. Op het terrein waar HMHC gevestigd was, vind je nu de Helmondse Golfclub Overbrug. In 1999 werd hier een vierde kunstgrasveld gerealiseerd. Sinds het seizoen 2005-2006 beschikt HCH over 3 zand ingestrooide kunstgrasvelden en 1 waterveld. In 2015 is een van de zandvelden vervangen door een extra waterveld. Tevens heeft de club een miniveld.

Professionele Hockeyclub Wij zijn een hockeyclub met een professioneel en modern opgezette hockeyschool en accommodatie die alle mogelijkheden biedt om talent op het hoogste niveau in Nederland te laten hockeyen en tevens invulling geeft aan gedegen trainingsmogelijkheden om met veel plezier breedte hockey te spelen. Wij willen een bredere regionale functie vervullen waarbij talent uit de omgeving ingepast kan worden en ook op hoog niveau kan meespelen, zowel bij de jeugd als voor ons eerste Heren- en Damesteam, zonder daarmee het Helmondse karakter te verliezen. Historie Hockey Club Helmond (althans zijn oudste voorganger) is opgericht op 24 september 1933. De vereniging is ontstaan uit een fusie tussen de Helmondse hockeyclubs HMHC en HUAC. Met de oprichting van HMHC (Helmondse Mixed Hockey Club) werd de hockeysport voor het eerst in Helmond geïntroduceerd. In het begin zocht men vooral het gezellig samen zijn. De meeste leden waren echtparen van boven de 40, maar er werden al snel een aantal jongeren van boven de 25 lid. Later werden er meer jongeren lid en werd er met een dames- en een herenelftal deelgenomen aan de competitie van de Zuid Nederlandse Hockey Bond. HUAC begon haar hockeyactiviteiten officieel in 1936. HUAC (Helmond Uno Animo Combinatie) dankt haar naam aan een fusie op 29 november 1945 tussen HCH (opgericht als De Wit Hockey Club op 5 februari 1936) en Uno Animo (12 november 1936). Deze club kreeg in 1957 een nieuw veld achter de Warande, het huidige PVV veld. In de jaren ‘70 beschikte de club inmiddels over 5 velden.

4

Vrijwilligers Een vereniging draait niet zonder vrijwilligers. En wij zijn enorm trots op iedereen die zich inzet voor het team, de club en de organisatie. Elk jaar, tijdens de inmiddels traditionele vrijwilligers-BBQ, zetten we alle vrijwilligers extra in het zonnetje. Ben je coach van je team? Help je mee op trainingen? Organiseer je elk jaar een leuk evenement op of voor de club? Meld je aan bij de vereniging als vrijwillig-lid. En mis geen nieuws of informatie meer! Wil jij je gaan inzetten voor de club? Zijn er zaken waarvan jij denkt dat ze beter kunnen, en heb je een oplossing voor zaken die spelen? Dan willen we je graag leren kennen! Er zijn altijd vacatures op de verschillende gebieden waar we ons mee bezig houden. Van accommodatie tot communicatie. Van arbitrage tot sponsorwerving en van activiteitencommissie tot technische invulling van de teams. Meld je eenvoudig aan via communicatie@hchelmond.nl


Sponsoring Onze club heeft, naast contributie, een belangrijke bron van inkomsten. En dat is sponsoring. Sponsoring is een geweldige tool voor ondernemers en bedrijven om onder de aandacht te komen bij onze leden. We zijn ons er van bewust dat we een bijzondere doelgroep vormen. Die het voor sponsors interessant maakt om te ondersteunen bij hun sportbeoefening. Maar daarnaast willen we ook werken aan het meer en meer verenigen van de sponsoren. Dat doen we door regelmatig leuke evenementen te organiseren, waarbij een ontspannen zakelijke en sportieve sfeer centraal staan. Voor elk type bedrijf of organisatie hebben we een passend pakket. Als bedrijfslid zorg je er voor dat je gezin kan hockeyen op een zakelijk interessante manier, en heb je tegelijk exposure voor je organisatie. Als team- of clubsponsor ben je uiteraard veel beter zichtbaar, ook daarvoor zijn mogelijkheden. Zoek contact met ons als je meer wilt weten! In overleg is veel mogelijk. Mail naar sponsoring@hchelmond.nl Topsport en breedtesport Ambitie hoort bij sport. En dat geldt zeker voor HC Helmond. Wij streven naar de hoogst mogelijke prestaties voor onze vaandelteams. En daar investeren wij ook in. We zijn als vereniging van mening dat goede prestaties van deze teams een positieve uitwerking hebben op de totale club. Maar HC Helmond is mĂŠĂŠr dan topsport. We willen dat iedere sporter zich thuis voelt op onze velden. Voor elke leeftijd en elk niveau bieden we een passende sportbeleving. Bereikbaarheid In een vereniging is het vaak lastig om de juiste personen te vinden. En om te weten waar je moet zijn bij vragen, tips, opmerkingen of klachten. Daarom even een overzicht van de verschillende commissies met daarbij het e-mailadres. Je kunt er van uit gaan dat je vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord. Functie E-mail

Bestuur secretaris@hchelmond.nl Ledenadministratie ledenadministratie@hchelmond.nl Wedstrijdsecretariaat wedsec@hchelmond.nl Accommodatiebeheer sleutels@hchelmond.nl Sponsorcommissie sponsoring@hchelmond.nl Communicatie communicatie@hchelmond.nl Senioren commissie senioren@hchelmond.nl Jeugd commissie jeugd@hchelmond.nl Jongste jeugd commissie jongstejeugd@hchelmond.nl Arbitrage arbitrage@hchelmond.nl Gevonden voorwerpen gevonden@hchelmond.nl

5


HEREN 1

Heren 1

HC Helmond

Heren 1 Floris Lalisang

Laurens Helmes

Frederick van den Berg

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Jurre Janszen

6

Heren 1 EtiĂŤnne Rudolf

Daan Dams

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Bart Koolen

Luc de Wolf

Marco Jansen


Heren 1 Rens Hermes

Thomas Schueler

Stijn Vermeulen

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Thomas Heling

Heren 1

Heren 1 Paul Meijerink

Michiel Beukers

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Mark Hornman

Lars van de Ven

Laurens de Groot

7


DAMES 1

Dames 1

HC Helmond

Dames 1 Anouk Magis

Emilie Nieland

Carlijn Collart

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Celine de Lange

8

Dames 1 Anne Magis

Sophie Hebels

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Marloes Sjoerdsma

Emma Claessen

Joyce van Wetten


Dames 1

Dames 1 Minka Dollekamp

Maartje Arts

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Marjolein Nieland

Lynn de Gooijer

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Lotte Claessen

Liselot Wagenaar

Pleuni Dams

RenĂŠe Gruyters

9


JONGENS A1

Bjarne Phaff

10

Maurits Schueler

Jongens A1 Jongens A1 Jongens A1

Thoma van Eyck

Sam den Ouden

Jongens A1

Hub Noten

Jongens A1

Giel Meulendijk

Jongens A1

Jongens A1

Iza Kuijpers

Bas Bleijerveld

Bram Corstens

Jongens A1

Niek van den Broek

Jongens A1

Jongens A1

Boris van den Broek

Jeroen Bleijerveld

Jongens A1

Thijmen van Betten

Jongens A1

Jongens A1

Jeroen van Asten

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

HC Helmond

Tim Wilkens

Stijn Hurkx


JONGENS A3

Sjors Mateijsen

Jongens A3

Olivier Martens

Jongens A3 Noah Schuller

Max van Haeff

Jongens A3

Jongens A3 Etienne Martens

Jongens A3

Jongens A3

Thomas van Hees

Maxim Pieters

Thomas Dwarshuis

Joop Dirks

Jongens A3

Jongens A3

Stijn van den Boom

Jongens A3

Jongens A3

Jongens A3

Jongens A3

HC Helmond

Frank Swinkels

Pim Bressers

11


JONGENS B1

Ralph Rietveld

12

Barend Seijkens

Jongens B1 Jongens B1

Luuk Hoenderkamp

Gijs Mooren

Jongens B1

Floris Jan van Lente

Jongens B1

Max de Leeuw

Jongens B1

Jongens B1

PietHein Janse

Job van Haeff

Jongens B1

Rens Ernstsen

Jongens B1

Jongens B1

Stijn Dijkstra

Niels van den Broek

Jongens B1

Cas van den Broek

Jongens B1

Jongens B1

Tijn Bijnsdorp

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

HC Helmond

Fabian Swinkels

Ramon van den Wildenberg


JONGENS B2 EN B3 HC Helmond

Beau van Hout

Sam van Wel

Jongens B2

Quinten de Groot

Jongens B3

Jesse Damen

Jongens B3

Alec Bleckmann

Jongens B2

Jongens B2

Sven Aarts

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

TEAMSPONSOR

Lucas Prins

Tim Schriks

13


JONGENS C1

Jongens C1

HC Helmond

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

bcqgeltjmcpcltmmpbcnpmhcarglpgafrgle

Marijn Martens

14

Thijs Smulders

Jongens C1 Jongens C1

Quint Janssen

Roel van Laarhoven

Jongens C1

Geert Krumm

Jongens C1

Niels Krol

Jongens C1

Jongens C1

Daan de Jong

Guus Houthooft

Jongens C1

Teun Holst

Jongens C1

Jongens C1

Gudo Heijmans

Jongens C1

Jongens C1

Jongens C1

Hidde van Egmond

Jibbe van Vugt

Florian Willemssen


JONGENS C2 HC Helmond

Jongens C2

Jongens C2

TEAMSPONSOR

Thijmen Saris

Lucas Tel

Jongens C2

Joris Berbers

Jasper Latour

Jongens C2

Thomas Kamp

Jongens C2

Sylvain Guldenaar

Jongens C2

Jongens C2

Daan Geijsmans

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Matthijs Berbers

Lars Verberkt

Lucas Wijnen

15


JONGENS C3

Brent Schell

16

Camiel Swinkels

Jongens C3 Jongens C3

Rick Kamp

Willem Scheepens

Jongens C3

Bram Mulder

Jongens C3

Kamiel van de Kruijs

Jongens C3

Jongens C3

Filip Kop

Brennan de Graaf

Jongens C3

Jasper Gerritsen

Jongens C3

Jongens C3

Milan Aarts

Jongens C3

Jongens C3

Jongens C3

HC Helmond

Marijn Tielemans

Karsten van der Zanden


JONGENS D1

TEAMSPONSOR

Jongens D1

TEAMSPONSOR

Jongens D1

HC Helmond

Naut van de Laarschot

Loek Mooren

Jongens D1 Jongens D1

Niek van Gijzel

Xavier Kon

Jongens D1

Niek Jorritsma

Jongens D1

Boyd Janssen

Jongens D1

Jongens D1

Jules ter Horst

Sem Dewamme

Bruno van Eyck

Jongens D1

Teun Doelman

Jongens D1

Jongens D1

Mick van Dijk

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1

Daan Bartels

Nick Noten

Erik Toll

17


JONGENS D2 HC Helmond

TEAMSPONSOR

Jurre van Roij

18

Joost Schiffers

Jongens D2 Jongens D2

Florian Krol

Tigo Munsters

Jongens D2

Dockx Meijer

Jongens D2

Koen Martens

Jongens D2

Jongens D2

Floris Krumm

Hugo Kรถhler

Jongens D2

Floris Dijkstra

Jongens D2

Jongens D2

Joppe Dijkstra

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

bcqgeltjmcpcltmmpbcnpmhcarglpgafrgle

Pieter Serrarens

Laurent Willemssen


JONGENS D3

Lars KĂźsters

Jongens D3 Nick van der Laak

Wouter Jonkers

Jongens D3

Seyf Debbabi

Raph Dams

Jongens D3

Jongens D3

Kian Aarts

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

HC Helmond

Max Verbakel

Thom van der Vorst

19


JONGENS 8E1

Jongens 8E1

HC Helmond

TEAMSPONSOR

Luuk Brabers

20

Bram Doelman

Jongens 8E1

Jongens 8E1

Jongens 8E1

Jongens 8E1

Jelle Boekema

Foppe Meijer

Gijs Schiffers


JONGENS 8E2 HC Helmond

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Victor Krol

Jasper van Leipsig

Jongens 8E2

Benoit Kon

Jongens 8E2

Stijn Koetschruiter

Jongens 8E2

Jesper Klaassens

Jongens 8E2

Jongens 8E2

Noah van Duijnhoven

Jongens 8E2

Jongens 8E2

Jongens 8E2

bcqgeltjmcpcltmmpbcnpmhcarglpgafrgle

Ruben Swinkels

Daan van der Velden

21


JONGENS E1

Jongens E1 Guus van Oorschot

Filip Swinkels

Jongens E1

Julian van Laarhoven

Jongens E1

Jongens E1

Jurre Damen

TEAMSPONSOR

Jongens E1

Jongens E1

HC Helmond

Silas Vermulst

Freek Vernooy

JONGENS E2 HC Helmond

Thijn de Greef

22

Hugo Kuijpers

Jongens E2

Jongens E2

Jongens E2

Jongens E2

TEAMSPONSOR

Floris Luijben

Romeijn Schampers


JONGENS E3

Jongens E3

TEAMSPONSOR

Jongens E3

HC Helmond

Jitse Kreeftenberg

Just Lebbink

Matthijs Gerritsen

Jongens E3

Jongens E3

Jongens E3

Jongens E3

Storm Benjamins

Tim van Lieshout

Xavier Swinkels

JONGENS F1 Jongens F1 Boudewijn van den Muyzenberg

Jort van Schijndel

Jongens F1

Alexander de Clonie Maclennan

Jongens F1

Jongens F1

Hidde Boekema

TEAMSPONSOR

Jongens F1

Jongens F1

HC Helmond

Daan Spoormakers

Broos Swinkels

23


MEISJES & JONGENSSCHOENEN

Elzas Passage 23 Helmond 0492-523424 www.arnanischoenen.nl

DAMES & HERENSCHOENEN

Oude Aa 6, 5701 PZ Helmond 0492 - 554758 www.vincenzoschoenen.nl

De gezeligste hockeyclub van Zuid-Oost Brabant


MEISJES A1

Maxime van der Meulen

Simone Nieland

Meisjes A1 Meisjes A1

Janne Dekkers

Esmee Magis

Meisjes A1

Alicia van de Kerk

Meisjes A1

Annika Ito

Meisjes A1

Meisjes A1

Sem Ewert

Jora Couwenberg

Meisjes A1

Evy van Bree

Meisjes A1

Meisjes A1

Maud Berkers

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

HC Helmond

Jolein Vorias

Karlijn van Vredendaal

25


MEISJES A2

Meisjes A2

Britt van Mierlo

Meisjes A2

Meike de Groot

Meisjes A2 Quirine van Thiel

Dagmar Coolen

Meisjes A2

Meisjes A2 Kalli van Eijck

Meisjes A2

Meisjes A2

Lieke Derison

Mirte Senders

ChloĂŤ van den Broek

Trix van Beek

Meisjes A2

Meisjes A2

Babette Adriaans

26

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

HC Helmond

Carmen Verhofstadt

Nienke Vos


RW adv A6.pdf

1

15-08-16

09:16

Interieur Schilderwerk Wandafwerking

Interieuridee? Wij geven advies en voeren het uit. Ruud Wijnen post@rwprojecten.nl 0492 384 295

Openingstijden: ma. 13.00-18.00 di. t/m do. 9.30-18.00 vr. 9.30-21.00 za. 9.30-17.00 zo. 12.00-17.00

Zondag open van 12-17 uur Engelseweg 212, Helmond. Tel 0492-475624. info@stijlenco.nl www.stijlenco.nl


MEISJES A4

Maud de Mรถnnink

28

Dominique de Rooij

Meisjes A4 Meisjes A4

Charlotte Grimberg

Eva Lucassen

Meisjes A4

Britt van Lieshout

Meisjes A4

Roos van Lente

Meisjes A4

Meisjes A4

Manon Jaspers

Sannah van Duuren

Meisjes A4

Laura Driessen

Meisjes A4

Meisjes A4

Anouk van den Crommenacker

Lotte Christiaansen

Meisjes A4

Isa Bijloo

Meisjes A4

Meisjes A4

Roos op ten Berg

Meisjes A4

Meisjes A4

Meisjes A4

HC Helmond

Iris Schonewille

Veronique van Thiel


MEISJES B1

Fleur Scheepers

Sophie Teunisse

Meisjes B1 Meisjes B1

Nika van Ommeren

Brenda Roosen

Meisjes B1

Yke Rietveld

Meisjes B1

Jolijn Pleging

Meisjes B1

Meisjes B1

Nina Pagonidis

Beau Elize Dijk

Fenne van Ommeren

Meisjes B1

Julianne Meijburg

Meisjes B1

Meisjes B1

Renske Kok

Mila van Boxtel

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Valerie van den Berg

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

HC Helmond

Meike Vorias

Renske Jorritsma

29


MEISJES B2

Meisjes B2 Anne-Sophie Serrarens

30

Britt Steeman

Meisjes B2

Rosalie van Egmond

Mabel Saris

Meisjes B2

Sofia Klaus

Meisjes B2

Lara van de Kerkhof

Meisjes B2

Meisjes B2

Lynn van den Heuvel

Janne van Dijk

Meisjes B2

Floor van Dijk

Meisjes B2

Meisjes B2

Anne Floor Dijk

Meisjes B2

Anne-Sophie Dams

Meisjes B2

Meisjes B2

Silke de Bie

Meisjes B2

Meisjes B2

HC Helmond

Josephine Wolters

Myrthe Manders


MEISJES B3,B4 EN B5

Meisjes B3

Meisjes B3

Kim Vereijken

Meisjes B5

Meisjes B5 Julia Lucassen

Julia van Ekert

Sara Smulders

Raika Lemmers

Meisjes B5

Meisjes B4

Cecile de Groot

Anne Wit

Emma Derison

Liv van Bree

Meisjes B3

Meisjes B3

Fenne van Boxtel

Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

HC Helmond

Sofie Peek

Ruth Wensing

31


MEISJES C1 HC Helmond

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

CFOKPKUVTCVKGCE

Carlijn Toll

32

Julia van de Westerlo

Meisjes C1 Meisjes C1

Meike Leclercq

Puck Slegers

Meisjes C1

Frederieke Serrarens

Meisjes C1

Bo Sengers

Meisjes C1

Meisjes C1

Yara Reusken

Sophie ter Horst

Meisjes C1

Rosalie Ernstsen

Meisjes C1

Meisjes C1

Puck Derkx

Silke Damen

Meisjes C1

Eva Christiaens

Meisjes C1

Meisjes C1

Puck Bogaers

Senna Willems

Amber Willems


Van Oorschot is een modezaak aan de Veestraat in Helmond met internationale topmerken voor mannen en vrouwen. Wij presenteren de mooiste en de beste merken op meer dan 1.000 m2. Al sinds 1911 geloven we bij alles wat we doen in persoonlijke service en aandacht. We zorgen er voor dat we dรกt te bieden wat u zoekt. Van casual laid back tot high-end zakelijke kleding en van trendy jeans tot elegante looks.

HELMOND IEDERE ZONDAG GEOPEND!

V e e s t r a a t 2 7 , H e l m o n d | w w w. v a n o o r s c h o t m o d e . n l | f a c e b o o k . c o m / v a n o o r s c h o t m o d e


MEISJES C2

34

Meisjes C2

Lara Otgens

Meisjes C2

Chrisje Noten

Meisjes C2 Romy van Rooij

Xanne Janse

Meisjes C2

Meisjes C2

Jelke van Gijzel

Lisa Min

Meisjes C2

Meisjes C2

Bowien van de Kerkhof

Emma Peek

Jet van den Buijs

Lotte Doelman

Meisjes C2

Meisjes C2

Roos Dams

TEAMSPONSOR

Meisjes C2

Fleur Eva van den Broek

Meisjes C2

Meisjes C2

Anouk van Beeck

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

HC Helmond

Lieke Sanders

Julie Swinkels


MEISJES C3

Meisjes C3

TEAMSPONSOR

Meisjes C3

HC Helmond

CFOKPKUVTCVKGCEEQWPVCPE[

Vic van Bree

Verge van den Broek

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

%QORNGVGÆ’PCPEKÈ«NGFKGPUV XQQTTGIKQ'KPFJQXGP*GNO

CFOKPKUVTCVKG LCCTTGMGPKPIGP Æ’UECNGCCPIKHVGP  KPMQOUVGPDGNCUVKPI  XGPPQQVUEJCRDGNCUVKPI  QO\GVDGNCUVKPI  NQQPDGNCUVKPI 

Fleur Raijmakers

Mirthe Ronken

Meisjes C3

 Mirte Kuppen

Guusje Raaymakers

Meisjes C3

Lotte van Neerven

Meisjes C3

Floor van Meerwijk

Meisjes C3

Meisjes C3

Rosa van de Laarschot

Isabella van de Kerkhof

Meisjes C3

Sam van den Heuvel

Meisjes C3

Meisjes C3

Lucille Habraken

Floor Slegers

Natasja Warmerdam

35


MEISJES C4 HC Helmond

Meisjes C4

Meisjes C4 Rosalia Slegers

Esmee Manders

Meisjes C4

Julie Hendriks

Meisjes C4

Veerle Glaudemans

Meisjes C4

Meisjes C4

Maartje van Doorn

Pien Sijbers

Julia Derison

Charlie Boverhof

Meisjes C4

Meisjes C4

Anna van den Berkmortel

36

Meisjes C4

Meisjes C4

Meisjes C4

TEAMSPONSOR

Julia Swinkels

Georgia Wallace


MEISJES C5 HC Helmond

Meisjes C5

TEAMSPONSOR

Charlotte Schapendonk

Leentje Scheepens

Meisjes C5

Lieke Roffelsen

Meisjes C5

Julia Martens

Meisjes C5

Fenne Kersjes

Meisjes C5

Meisjes C5

Lara van den Hurk

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5

Hannah Blom

Juul Vogels

Isa Wilbers

37


MEISJES C6

Meisjes C6 Renske Opheij

38

Isabelle van Rooij

Lieke van Melis

Meisjes C6

Maureen Kop

Meisjes C6

Maud Gerrits

Meisjes C6

Meisjes C6

Fay van Dommelen

Meisjes C6

Anne Cornelissen

Meisjes C6

Meisjes C6

Sabine van Bommel

Meisjes C6

Meisjes C6

HC Helmond

Josje van de Ven

Yasmijn Verbakel


MEISJES D1

Maud Leclercq

Meisjes D1 Meisjes D1

Evianne de Greef

Maud Jeurgens

Meisjes D1

Robin Hoenderkamp

Meisjes D1

Helen Hoenderkamp

Meisjes D1

Meisjes D1

Emma van Gog

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Laure Glaudemans

Noa Kerssemakers

Mare van Duijnhoven

Lieve van Bommel

Meisjes D1

Meisjes D1

Fenne Berkers

Maud van den Heuvel

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

HC Helmond

Meike van den Nieuwenhuijzen

Pleun Roffelsen

39


MEISJES D2 HC Helmond

Meisjes D2

40

Meisjes D2

Meisjes D2 Lis Verberkt

Evi Seelen

Emma Kuijpers

Meisjes D2

Joep-Julie van Kesteren

Meisjes D2

Meisjes D2

Lois van den Heuvel

Fleur Spoormakers

TEAMSPONSOR

Luus van der Elst

Meisjes D2

Meisjes D2

Juul van den Biggelaar

TEAMSPONSOR

Meisjes D2

Meisjes D2

TEAMSPONSOR

Suze Vlamings

Florine van Vlissingen


Uw club ĂŠn de buurt versterken.

Waardoor iedereen wint.

Rabobank Helmond ondersteunt Hockey Club Helmond Hockey Club Helmond brengt jong en oud in beweging. Met een verbindende kracht die veel verder gaat dan hockey alleen. Want de vereniging betekent ook veel voor Helmond en dat ondersteunen we van harte.

Ontdek alles over de Rabobank en sport op Rabobank.nl Een aandeel in elkaar


MEISJES D3

Meisjes D3

HC Helmond

Bibi de Rooij

42

Loes Smit

Meisjes D3 Meisjes D3

Liv Gloudemans

Merel Relou

Meisjes D3

Madelief Mulder

Meisjes D3

Jesse Luijben

Meisjes D3

Meisjes D3

Lotte de Jong Van Beek En Donk

Anne Damen

Meisjes D3

Isabelle van de Brug

Meisjes D3

Meisjes D3

Lotte Bijnen

Meisjes D3

Meisjes D3

Meisjes D3

Lotte de Bie

Eva Swinkels

Maureen van Veen


MEISJES D4 HC Helmond

Phileine Schampers

Eva Swinkels

Meisjes D4 Meisjes D4

Kaat van Oorschot

Liz Reijnders

Meisjes D4

Karlijn Raijmakers

Meisjes D4

Sarah Prins

Meisjes D4

Meisjes D4

Charlot van Oostrum

Fleur van Hugten

Meisjes D4

Janne Habraken

Meisjes D4

Meisjes D4

Minne Beekmans

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

TEAMSPONSOR

Charlotte Vereijken

Lente Vlietstra

43


MEISJES D5

Meisjes D5 Cathelijne van Meerwijk

44

Marit van Mierlo

Fleur van de Kerkhof

Meisjes D5

Nanette Jansen

Meisjes D5

Anouk van der Horst

Meisjes D5

Meisjes D5

Floor van den Heuvel

Meisjes D5

Mijntje Greefkes

Meisjes D5

Meisjes D5

Amber Duijmelinck

Meisjes D5

Meisjes D5

HC Helmond

Kiki Smits

Isabel Vlemmings


MEISJES D6 HC Helmond

Jasmijn Rijf

Diede Swinkels

Meisjes D6

Syl van Dommelen

Liza van Ras

Meisjes D6

Juliette Maas

Meisjes D6

Zoé van de Kruijs

Meisjes D6

Meisjes D6

Sophie Heerdink

Noor van Dijk

Meisjes D6

Meisjes D6

Meisjes D6

Anne Brabers

TEAMSPONSOR

Meisjes D6

TEAMSPONSOR

Meisjes D6

Meisjes D6

TEAMSPONSOR

Fabine Wasser

Floore Wijnen

45


MEISJES 8E1 HC Helmond

Meisjes 8E1 Puk van de Rijdt

46

Pleun Schakenraad

Anne Poulissen

Meisjes 8E1

Maud van Oorschot

Meisjes 8E1

Bibi Horsten

Meisjes 8E1

Meisjes 8E1

Lise Hoevenaars

Meisjes 8E1

Isabelle van de Goor

Meisjes 8E1

Meisjes 8E1

Dide van der Elst

Meisjes 8E1

Meisjes 8E1

TEAMSPONSOR

Triana Solis Carrasco

Yoolz Steeman


MEISJES 8E2

ZoĂŤ van der Horst

Kris Houthooft

Noor Hendriks

Meisjes 8E2

Liv van Hemert

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

Fleur Bouwman

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

Meisjes 8E2

HC Helmond

Merle Kuppen

Nina de Neve

47


MEISJES 8E3

Floortje van der Heijden

48

Noor Konings

Meisjes 8E3

Inez van de Griend

Meisjes 8E3

Eva Evers

Meisjes 8E3

Meisjes 8E3

FrĂŠderique Buijs

Meisjes 8E3

Meisjes 8E3

Meisjes 8E3

HC Helmond

Irene Pols

Lieve van Zuidam


MEISJES 8E4

Amber Kerssemakers

Pippa-Sofie van Kesteren

Meisjes 8E4

Suze Jaspers

Meisjes 8E4

Ylva van den Heuvel

Meisjes 8E4

Babet van Bommel

Meisjes 8E4

Meisjes 8E4

Elize Bollen

Meisjes 8E4

Meisjes 8E4

Meisjes 8E4

HC Helmond

Joyce Koffrie

Mara Manders

49


MEISJES E1

Nina Manders

50

Minke Martens

Meisjes E1

Fleur van Gils

Meisjes E1

Lott Donkers

Meisjes E1

Meisjes E1

Babette Boons

Meisjes E1

Meisjes E1

Meisjes E1

HC Helmond

Jorith Tielemans

Lotte van Zutphen


MEISJES E2

Meisjes E2

HC Helmond

Jasmijn Bouwman

Kyara van Hest

Meisjes E2

Meisjes E2

Meisjes E2

Meisjes E2

Fleur Aben

Pien van Oorschot

Rosa Prins

MEISJES E3 Meisjes E3 Sophie Griffioen

Nina van den Hurk

Meisjes E3

Mirle Glaudemans

Meisjes E3

Meisjes E3

Janne Bloemers

Meisjes E3

Meisjes E3

HC Helmond

Freekje Pennings

Phileine Vereijken

51


MEISJES E4

Isis de Kok

52

Beau van Lieshout

Meisjes E4 Roos de Jong van Beek en Donk

Meisjes E4

Saar Hellings

Meisjes E4

Lotte Dijckmans

Meisjes E4

Meisjes E4

Meike Brugmans

Meisjes E4

Meisjes E4

Meisjes E4

HC Helmond

RomĂŠe Panhuijzen

Benthe van Roij


MEISJES F1 HC Helmond

Isabel ten Cate

Elle Hoevenaars

Anne Broeckx

Meisjes F1

Loes Boudewijns

Meisjes F1

Meisjes F1

Meisjes F1

Feline Aben

Meisjes F1

Meisjes F1

Meisjes F1

TEAMSPONSOR

Isabella Kager

Fauve Steeman

53


MEISJES F2 HC Helmond

Meisjes F2 Annika Hermans

54

Minoes Kemps

Meisjes F2

Tessa Bouwman

Meisjes F2

Meisjes F2

Sophie Beckers

Meisjes F2

Meisjes F2

TEAMSPONSOR

Elise Merkelbach

Charlotte Wallace


MEISJES F3 HC Helmond

Indy Manders

Britt Migchels

Guusje van de Kamp

Meisjes F3

Charlotte Greefkes

Meisjes F3

Meisjes F3

Meisjes F3

Beertje van den Berkmortel

Meisjes F3

Meisjes F3

Meisjes F3

TEAMSPONSOR

Bo Snijders

Diecke Swinkels

55


MEISJES F4 HC Helmond

Farah Herregraven

56

Lynn van Lieshout

Meisjes F4

Kris van Hemert

Meisjes F4

Rakelly Firmino da Silva

Meisjes F4

Meisjes F4

Lize Dewamme

Meisjes F4

Meisjes F4

Meisjes F4

TEAMSPONSOR

Dieuwertje Schapendonk

Evi Verbakel


TEAMSPONSOR

BENJAMINS HC Helmond

Benjamins

Benjamins

Benjamins

TEAMSPONSOR

TEAMSPONSOR

Pepijn Vogels

Lars Bouwman

Benjamins Benjamins

Felix van Oorschot

Felix Swinkels

Benjamins

Miloe Strijbos

Benjamins

Joost van Oorschot

Benjamins

Benjamins

Jans van Oorschot

Olivia Kager

Anna Nacinovic

Benjamins

Lieve Kuijpers

Benjamins

Benjamins

Teun Kanters

Zepp Janssen

Benjamins

Benjamins

Benjamins

Thijmen Houthooft

Pepijn Breuer

Sven van de Laar

57


FUNKEY HC Helmond

Tom Smits

58

Isa Broeckx

Funkey

Jop van de laar

Funkey

Jort Claassens

Funkey

Willem Buys

Funkey

Funkey

Ise Buijs

Wies van Bragt

Funkey

Ties Bouwman

Funkey

Funkey

Lieve van den Berkmortel

Funkey

TEAMSPONSOR

Funkey

Funkey

TEAMSPONSOR

Puk Schakenraad

Robin Beenker


Funkey

Funkey Jip van Oorschot

Lauren Rhoe

Funkey

Jans van Oorschot

Stef de Jong

Funkey

Dafne van Hest

Funkey

Jules Vogels

Funkey

Funkey

Noor van der Weijden

Funkey

Funkey

Funkey

Teun Bressers

Madelief Segers

Puk Sere

59


TEAMPLAATJES HC Helmond

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

JC1

JC1

JC1

JC1

JC1

60


JC2

JC2

JC2

JC2

JC2

JC3

JC3

JC3

JC3

JC3

61


TEAMPLAATJES HC Helmond

JD1

JD1

JD1

JD1

JD1

JD2

JD2

JD2

JD2

JD2

62


J8E1

J8E1

J8E1

J8E1

J8E1

J8E2

J8E2

J8E2

J8E2

J8E2

63


TEAMPLAATJES HC Helmond

JE1

JE1

JE1

JE1

JE1

JF1

JF1

JF1

JF1

JF1

64


MC1

MC1

MC1

MC1

MC1

MC2

MC2

MC2

MC2

MC2

65


TEAMPLAATJES HC Helmond

MC4

MC4

MC4

MC4

MC4

MC5

MC5

MC5

MC5

MC5

66


MC6

MC6

MC6

MC6

MC6

MD1

MD1

MD1

MD1

MD1

67


TEAMPLAATJES HC Helmond

MD2

MD2

MD2

MD2

MD2

MD3

MD3

MD3

MD3

MD3

68


MD4

MD4

MD4

MD4

MD4

MD5

MD5

MD5

MD5

MD5

69


TEAMPLAATJES HC Helmond

MD6

MD6

MD6

MD6

MD6

M8E1

M8E1

M8E1

M8E1

M8E1

70


M8E2

M8E2

M8E2

M8E2

M8E2

M8E3

M8E3

M8E3

M8E3

M8E3

71


TEAMPLAATJES HC Helmond

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

ME1

72


ME3

ME3

ME3

ME3

ME3

ME4

ME4

ME4

ME4

ME4

73


TEAMPLAATJES HC Helmond

MF1

MF1

MF1

MF1

MF1

MF2

MF2

MF2

MF2

MF2

74


MF3

MF3

MF3

MF3

MF3

MF4

MF4

MF4

MF4

MF4

75


SPAAROVERZICHT HC Helmond

Heren 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Bart Koolen Daan Dams Etiënne Rudolf Floris Lalisang Frederick van den Berg Jurre Janszen Laurens Helmes Luc de Wolf Marco Jansen Mark Hornman Michiel Beukers Paul Meijerink Rens Hermes Stijn Vermeulen Thomas Heling Thomas Schueler Lars van de Ven Laurens de Groot

Dames 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Marloes Sjoerdsma Sophie Hebels Anne Magis Anoek Magis Carlijn Collart Celine de Lange Emilie Nieland Emma Claessen Joyce van Wette Liselot Wagenaar Lotte Claessen Lynn de Gooijer Maartje Arts Marjolein Nieland Minka Dollekamp Pleuni Dams Renée Gruyters

Jongens A1 o o o o o o o o o o o o o o o o

Jeroen van Asten Thijmen van Betten Jeroen Bleijerveld Bas Bleijerveld Boris van den Broek Niek van den Broek Bram Corstens Thoma van Eyck Iza Kuijpers Giel Meulendijk Hub Noten Sam den Ouden Bjarne Phaff Maurits Schueler Tim Wilkens Stijn Hurkx

Jongens A3 o o o o o o o o o o o o

Stijn van den Boom Joop Dirks Thomas Dwarshuis Max van Haeff Thomas van Hees Etienne Martens Olivier Martens Sjors Mateijsen Maxim Pieters Noah Schuller Frank Swinkels Pim Bressers

Jongens B1 o o o o o o

Tijn Bijnsdorp Cas van den Broek Niels van den Broek Stijn Dijkstra Rens Ernstsen Job van Haeff

76

o o o o o o o o o

Luuk Hoenderkamp PietHein Janse Max de Leeuw Floris Jan van Lente Gijs Mooren Ralph Rietveld Barend Seijkens Fabian Swinkels Ramon van den Wildenberg

Jongens B2 en B3 o o o o o o o o

Sven Aarts Alec Bleckmann Jesse Damen Quinten de Groot Beau van Hout Sam van Wel Lucas Prins Tim Schriks

Jongens C1 o o o o o o o o o o o o o

Hidde van Egmond Gudo Heijmans Teun Holst Guus Houthooft Quint Janssen Daan de Jong Niels Krol Geert Krumm Roel van Laarhoven Marijn Martens Thijs Smulders Jibbe van Vugt Florian Willemssen

Jongens C2 o o o o o o o o o o

Matthijs Berbers Joris Berbers Daan Geijsmans Sylvain Guldenaar Thomas Kamp Jasper Latour Thijmen Saris Lucas Tel Lars Verberkt Lucas Wijnen

Jongens C3 o o o o o o o o o o o o

Milan Aarts Jasper Gerritsen Brennan de Graaf Rick Kamp Filip Kop Kamiel van de Kruijs Bram Mulder Willem Scheepens Brent Schell Camiel Swinkels Marijn Tielemans Karsten van der Zanden

Jongens D1 o o o o o o o o o o o o o o

Daan Bartels Sem Dewamme Mick van Dijk Teun Doelman Bruno van Eyck Niek van Gijzel Jules ter Horst Boyd Janssen Niek Jorritsma Xavier Kon Naut van de Laarschot Loek Mooren Nick Noten Erik Toll

Jongens D2 o o o o o o o o o o o o

Joppe Dijkstra Floris Dijkstra Hugo Köhler Florian Krol Floris Krumm Koen Martens Dockx Meijer Tigo Munsters Jurre van Roij Joost Schiffers Pieter Serrarens Laurent Willemssen

Jongens D3 o o o o o o o o

Kian Aarts Raph Dams Seyf Debbabi Wouter Jonkers Lars Küsters Nick van der Laak Max Verbakel Thom van der Vorst

o o o o o

Jelle Boekema Luuk Brabers Bram Doelman Foppe Meijer Gijs Schiffers

Jongens 8E1

Jongens 8E2 o o o o o o o o

Noah van Duijnhoven Jesper Klaassens Stijn Koetschruiter Benoit Kon Victor Krol Jasper van Leipsig Ruben Swinkels Daan van der Velden

o o o o o o

Jurre Damen Julian van Laarhoven Guus van Oorschot Filip Swinkels Silas Vermulst Freek Vernooy

Jongens E1

Jongens E2 o o o o

Thijn de Greef Hugo Kuijpers Floris Luijben Romeijn Schampers

Jongens E3

o o o o o

Esmee Magis Maxime van der Meulen Simone Nieland Jolein Vorias Karlijn van Vredendaal

Meisjes A2

o o o o o o o o o o o o

Babette Adriaans Trix van Beek Chloë van den Broek Dagmar Coolen Lieke Derison Kalli van Eijck Meike de Groot Britt van Mierlo Mirte Senders Quirine van Thiel Carmen Verhofstadt Nienke Vos

Meisjes A4 o o o o o o o o o o o o o o o

Roos op ten Berg Isa Bijloo Lotte Christiaansen Anouk van den Crommenacker Laura Driessen Sannah van Duuren Charlotte Grimberg Manon Jaspers Roos van Lente Britt van Lieshout Eva Lucassen Maud de Mönnink Dominique de Rooij Iris Schonewille Veronique van Thiel

Meisjes B1 o o o o o o o o o o o o o o o

Valerie van den Berg Mila van Boxtel Beau Elize Dijk Renske Kok Julianne Meijburg Fenne van Ommeren Nika van Ommeren Nina Pagonidis Jolijn Pleging Yke Rietveld Brenda Roosen Fleur Scheepers Sophie Teunisse Meike Vorias Renske Jorritsma

Meisjes B2

o o o o o o

Hidde Boekema Alexander de Clonie Maclennan Boudewijn van den Muyzenberg Jort van Schijndel Daan Spoormakers Broos Swinkels

o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o

Meisjes A1

Meisjes B3, B4 en B5

o o o o o o

Storm Benjamins Matthijs Gerritsen Jitse Kreeftenberg Just Lebbink Tim van Lieshout Xavier Swinkels

Jongens F1

Maud Berkers Evy van Bree Jora Couwenberg Janne Dekkers Sem Ewert Annika Ito Alicia van de Kerk

o o o o o o o

Silke de Bie Anne-Sophie Dams Anne Floor Dijk Floor van Dijk Janne van Dijk Rosalie van Egmond Lynn van den Heuvel Lara van de Kerkhof Sofia Klaus Mabel Saris Anne-Sophie Serrarens Britt Steeman Josephine Wolters Myrthe Manders Fenne van Boxtel Liv van Bree Emma Derison Julia van Ekert Cecile de Groot Raika Lemmers Sara Smulders


o o o o o

Kim Vereijken Anne Wit Julia Lucassen Sofie Peek Ruth Wensing

Meisjes C1 o o o o o o o o o o o o o o o

Puck Bogaers Eva Christiaens Silke Damen Puck Derkx Rosalie Ernstsen Sophie ter Horst Meike Leclercq Yara Reusken Bo Sengers Frederieke Serrarens Puck Slegers Carlijn Toll Julia van de Westerlo Senna Willems Amber Willems

Meisjes C2 o o o o o o o o o o o o o o o

Anouk van Beeck Fleur Eva van den Broek Jet van den Buijs Roos Dams Lotte Doelman Jelke van Gijzel Xanne Janse Bowien van de Kerkhof Lisa Min Chrisje Noten Lara Otgens Emma Peek Romy van Rooij Lieke Sanders Julie Swinkels

Meisjes C3 o o o o o o o o o o o o o o

Vic van Bree Verge van den Broek Lucille Habraken Sam van den Heuvel Isabella van de Kerkhof Mirte Kuppen Rosa van de Laarschot Floor van Meerwijk Lotte van Neerven Guusje Raaymakers Fleur Raijmakers Mirthe Ronken Floor Slegers Natasja Warmerdam

Meisjes C4 o o o o o o o o o o o

Anna van den Berkmortel Charlie Boverhof Julia Derison Maartje van Doorn Veerle Glaudemans Julie Hendriks Esmee Manders Pien Sijbers Rosalia Slegers Julia Swinkels Georgia Wallace

Meisjes C5 o o o o o o o o

Hannah Blom Lara van den Hurk Fenne Kersjes Julia Martens Lieke Roffelsen Charlotte Schapendonk Leentje Scheepens Juul Vogels

o Isa Wilbers

Meisjes C6 o o o o o o o o o o

Sabine van Bommel Anne Cornelissen Fay van Dommelen Maud Gerrits Maureen Kop Lieke van Melis Renske Opheij Isabelle van Rooij Josje van de Ven Yasmijn Verbakel

Meisjes D1 o o o o o o o o o o o o o o

Fenne Berkers Lieve van Bommel Mare van Duijnhoven Laure Glaudemans Emma van Gog Evianne de Greef Maud van den Heuvel Helen Hoenderkamp Robin Hoenderkamp Maud Jeurgens Noa Kerssemakers Maud Leclercq Meike van den Nieuwenhuijzen Pleun Roffelsen

Meisjes D2 o o o o o o o o o o

Juul van den Biggelaar Luus van der Elst Lois van den Heuvel Joep-Julie van Kesteren Emma Kuijpers Evi Seelen Fleur Spoormakers Lis Verberkt Suze Vlamings Florine van Vlissingen

Meisjes D3 o o o o o o o o o o o o o

Lotte de Bie Lotte Bijnen Isabelle van de Brug Anne Damen Liv Gloudemans Lotte de Jong Van Beek En Donk Jesse Luijben Madelief Mulder Merel Relou Bibi de Rooij Loes Smit Eva Swinkels Maureen van Veen

Meisjes D4 o o o o o o o o o o o o

Minne Beekmans Janne Habraken Fleur van Hugten Kaat van Oorschot Charlot van Oostrum Sarah Prins Karlijn Raijmakers Liz Reijnders Phileine Schampers Eva Swinkels Charlotte Vereijken Lente Vlietstra

Meisjes D5 o o o o o o

Amber Duijmelinck Mijntje Greefkes Floor van den Heuvel Anouk van der Horst Nanette Jansen Fleur van de Kerkhof

o o o o

Cathelijne van Meerwijk Marit van Mierlo Kiki Smits Isabel Vlemmings

Meisjes D6 o o o o o o o o o o o

Anne Brabers Noor van Dijk Syl van Dommelen Sophie Heerdink Zoé van de Kruijs Juliette Maas Liza van Ras Jasmijn Rijf Diede Swinkels Fabine Wasser Floore Wijnen

Meisjes 8E1 o o o o o o o o o o

Dide van der Elst Isabelle van de Goor Lise Hoevenaars Bibi Horsten Maud van Oorschot Anne Poulissen Puk van de Rijdt Pleun Schakenraad Triana Solis Carrasco Yoolz Steeman

Meisjes 8E2 o o o o o o o

Fleur Bouwman Liv van Hemert Noor Hendriks Zoë van der Horst Kris Houthooft Merle Kuppen Nina de Neve

Meisjes 8E3 o o o o o o o

Fréderique Buijs Eva Evers Inez van de Griend Floortje van der Heijden Noor Konings Irene Pols Lieve van Zuidam

Meisjes 8E4 o o o o o o o o

Elize Bollen Babet van Bommel Ylva van den Heuvel Suze Jaspers Amber Kerssemakers Pippa-Sofie van Kesteren Joyce Koffrie Mara Manders

Meisjes E1 o o o o o o o

Babette Boons Lott Donkers Fleur van Gils Nina Manders Minke Martens Jorith Tielemans Lotte van Zutphen

Meisjes E2 o o o o o

Fleur Aben Jasmijn Bouwman Kyara van Hest Pien van Oorschot Rosa Prins

Meisjes E3

o Janne Bloemers o Mirle Glaudemans o Sophie Griffioen

o Nina van den Hurk o Freekje Pennings o Phileine Vereijken

Meisjes E4 o o o o o o o o

Meike Brugmans Lotte Dijckmans Saar Hellings Roos de Jong van Beek en Donk Isis de Kok Beau van Lieshout Romée Panhuijzen Benthe van Roij

Meisjes F1 o o o o o o o

Feline Aben Loes Boudewijns Anne Broeckx Isabel ten Cate Elle Hoevenaars Isabella Kager Fauve Steeman

Meisjes F2 o o o o o o

Sophie Beckers Tessa Bouwman Annika Hermans Minoes Kemps Elise Merkelbach Charlotte Wallace

Meisjes F3 o o o o o o o

Beertje van den Berkmortel Charlotte Greefkes Guusje van de Kamp Indy Manders Britt Migchels Bo Snijders Diecke Swinkels

Meisjes F4 o o o o o o o

Lize Dewamme Rakelly Firmino da Silva Kris van Hemert Farah Herregraven Lynn van Lieshout Dieuwertje Schapendonk Evi Verbakel

Benjamins o o o o o o o o o o o o o o o

Thijmen Houthooft Zepp Janssen Olivia Kager Teun Kanters Lieve Kuijpers Anna Nacinovic Felix van Oorschot Jans van Oorschot Joost van Oorschot Miloe Strijbos Felix Swinkels Pepijn Vogels Lars Bouwman Pepijn Breuer Sven van de Laar

Funkey o o o o o o o o o o o

Lieve van den Berkmortel Ties Bouwman Wies van Bragt Ise Buijs Willem Buys Jort Claassens Jop van de laar Tom Smits Isa Broeckx Puk Schakenraad Robin Beenker

77


SPAAROVERZICHT HC Helmond

o o o o o o o o o o

Teun Bressers Jans van Oorschot Noor van der Weijden Jules Vogels Dafne van Hest Stef de Jong Jip van Oorschot Lauren Rhoe Madelief Segers Puk Sere

Teamplaatjes oo oo Heren 1 oo JC1 oo oo JC2 oo oo JC3 oo oo JD1 oo oo JD2 oo oo JE81 oo oo JE82 oo oo JE1 oo oo JF1 oo oo MC1 oo oo MC2 oo oo MC4 oo oo MC5 oo oo MC6 oo oo MD1 oo oo MD2 oo oo MD3 oo oo MD4 oo oo MD5 oo oo MD6 oo oo M8E1 oo oo M8E2 oo oo M8E3 oo oo ME1 oo oo ME1 oo oo ME3 oo oo ME4 oo oo MF1 oo oo MF2 oo oo MF3 oo oo MF4 oo

78


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Helmond

Jumbo Hoofdstraat Jumbo Huiskensstraat Jumbo Brouwhorst Ma-Do Vr Za Zo

08:00-20:00 08:00-21:00 08:oo-20:00 10:00-19:00

Jumbo Azalealaan Ma-Za Zo

08:00-21:00 10:00-19:00

Jumbo Ralf Gijsbers Elke dag 08:00-20:00

Jumbo, Helmond, Hoofdstraat 168 Jumbo, Helmond, Huiskensstraat 2 Jumbo, Helmond, Azalealaan 64 Jumbo, Helmond, Brouwhorst 10 Jumbo, Stiphout, Dorpsstraat 58D

HC Helmond  

HC Helmond Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you