Page 1

HOCKEYPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste sporters van Barendrecht en omstreken, Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een uniek collectorsitem: HET SPORTPLAATJES VERZAMELALBUM Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje. Vanaf nu kun je sparen van je eigen team maar ook van de andere teams van jouw club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij jouw vereniging in handen. Altijd leuk om later in terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 2 november 2016 t/m 10 januari 2017 bij iedere besteding van €15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij actieproducten een extra gratis setje. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs, zodat je dubbele plaatjes kan ruilen voor exemplaren die je nog mist. We zijn trots om jullie club weer opnieuw te kunnen ondersteunen. We hopen dat het weer net zo succesvol wordt als de vorige acties. De beide Barendrechtse Jumbo’s zijn lokaal betrokken en willen graag een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap Barendrecht. Vergeet niet al jullie vrienden, buren en kennissen te vragen mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet. Via diverse media zoals de lokale krant en onze facebookpagina’s houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waar je extra plaatjes bij kan scoren. We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je snel te zien in de winkel en op de ruilbeurs.

Geachte hockeyliefhebber, Voor u ligt een uniek boek. Het Jumbo HC Barendrecht plaatjes boek. Een boek om trots op te zijn. Voor iedereen die er in staat, maar ook voor iedereen die er niet in staat, maar een trotse papa, mama, broer of zus van een afgebeelde speelster/speler is. Want zij zijn de helden van onze vereniging. Ieder weekend weer maken ze plezier, maken ze ons trots tussen de lijnen. Gewoon omdat ze plezier hebben met een stuk of 15 anderen. En nu zijn ze vereeuwigd. Als in de beste Panini traditie. En dat is niet zomaar iets. Dat is iets voor legenden. Plezier maken met een stuk of 15 anderen is niet vanzelfsprekend meer in deze tijd. En dat is waar HC Barendrecht zich voor inzet: sportief plezier voor iedereen in teamverband. Voor papa, mama, dochter en zoon. Allemaal tegelijk. Dat doen we al 40 jaar, en heel succesvol. Van groot tot klein, van jong tot oud. Het gaat goed met de vereniging, want het blijkt dat we niet iedereen hebben kunnen afbeelden. Alle jeugdteams die competitie spelen zijn afgebeeld, en natuurlijk onze beste spelers, die spelen in Dames 1 en Heren 1. Op naar een seizoen met plezier, maar ook zeker met de nodige prestaties. Als laatste wil ik graag iedereen bedanken die het iedere week weer mogelijk maken dat onze leden zo ongelooflijk veel plezier kunnen hebben: onze vrijwilligers. De scheidsrechter, de coach, de manager, de trainer en al die commissieleden die alles geven voor een super hockey ervaring. En natuurlijk alle vrijwilligers die dit mooie boek mogelijk hebben gemaakt. Als laatste uiteraard, een woord van grote dank aan Jumbo, die wederom het initiatief hebben genomen voor deze geweldige herinnering.

Met sportieve groet,

Met vriendelijke groet,

Vestigingsmanagers Barendrecht, Dick de Man en Ernst Venderbos

Erik Beenen Voorzitter a.i

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

3


40 jaar hockey in Barendrecht In 1976 ontstond het idee om een hockeyvereniging op te richten in combinatie met de toen al bestaande tennisvereniging. Zo ontstond Tennis en Hockeyvereniging Barendrecht, THVB. In eerste instantie was er nog geen sprake van een echte accommodatie, en werd er louter getraind op het gras bij de Oude Maas. Nadat BVV Barendrecht werd verplaatst naar de Bongerd, kwam er ruimte voor een sportveld. Er werd gestart op een grasveld en een klein trainingsveld, zonder verlichting op sportpark Ziedewij, bij de tennisvelden. De eerste Barendrechtse teams gaan seizoen 1977/1978 de veldcompetitie in met 10 elftallen. 6 seniorenteams op de zondag en 4 junior teams op de zaterdag. De club telt op dat moment 130 leden. Een pril begin, met veel enthousiasme gedragen door een beperkt aantal vrijwilligers. Belangrijke waarden van toen zijn er nu nog steeds: een sociaal samenzijn voor het hele gezin, waarin de hockeysport centraal staat. Sportief, prestatie en gezelligheid gaan hand in hand. 

In 1988 was het dan zover, ook Barendrecht kon gaan genieten van de eerste wedstrijden op kunstgras. Inmiddels was een tweede veld aangelegd op de plek van het huidige Amaliaplantsoen, en dat werd het kunstgrasveld. Het gewone grasveld diende te verdwijnen ten behoeve van woningbouw, en het 2de kunstgrasveld was niet lang daarna een feit. Dat werd geplaatst op het achterste gedeelte van het huidige Amaliaplantsoen, richting de rondweg. De club floreerde, en vooral de jeugdafdeling groeide en bloeide. Vooral na het WK Hockey in Utrecht in 1998 heeft de hockeysport een enorme sprong gemaakt, en daar wist Barendrecht meer dan gemiddeld van te profiteren.

4


Jarenlang is sportpark Ziedewij de gezellige thuishaven van THVB afdeling hockey, maar de groei van de club zorgt ervoor dat blijven spelen op sportpark Ziedewij geen haalbare zaak meer is. De wachtlijsten werden erg lang, en ook de tennisafdeling floreerde dankzij de vaste hal die in eigen beheer werd gebouwd. Met twee florerende sporten was een ruimtelijk probleem geboren. In 2007 splitst de THVB zich en gaat de afdeling hockey als zelfstandige vereniging verder onder de naam HC Barendrecht.

In september 2009 is het nieuwe hockeycomplex, De Doorbraak, geopend door Maartje Paumen en wethouder Bas Nootenboom. Eindelijk was er weer ruimte voor groei. En dat is gerealiseerd. Inmiddels maakt HC Barendrecht gebruik van 3 semi- watervelden een miniveld en een het clubhuis. Eindelijk kunnen we veel kinderen die op de wachtlijst staan, een plaats aanbieden.

En nog blijkt het in 2016 het niet genoeg te zijn. Gelukkig is er uitzicht op meer uitbreiding, en lijkt een veld 4 in het verschiet te liggen. Velen op de wachtlijst zullen dat toejuichen. Inmiddels heeft de vereniging bijna 1100 leden, en is het de hele week door erg druk en gezellig op de club. Tegelijk nemen de prestaties toe, gaan vele teams steeds hoger spelen en hebben we af en toe zelfs een speler die het tot het Nederlands elftal weet te schoppen. 40 jaar oud, en nog steeds jeugdig, sportief, prestatief en gezellig. Dat is HCB. En daar is iedereen welkom, met het hele gezin.

5


Heren 1 HC BARENDRECHT

Heren 1

Roberto Broere

Jesse Kemperman

Heren 1

Pim Hooghart

Niek Beijneveld

Heren 1

6

Heren 1

Heren 1

Joost `t Hart

Sebastiaan de Geest

Heren 1

Patrick Toet

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Jasper Telder

Michael Kluts


Heren 1

Jochem van der Linden

Tim Schilling

Jasper Willems

Heren 1

Heren 1

Joris Wessels

Heren 1

Sven Sabel

Heren 1

Heren 1

Joost Valster

Heren 1

Heren 1

Thom Roolaart

Jorgen Kwinkelenberg

7


Dames 1 HC BARENDRECHT

Arianne Baas

Mara Janssen

Dames 1

Nini van Dongen

Dames 1

8

Sabrina den Boer

Dames 1

Dames 1

Julie Borsboom

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Marielle Dries

Quincy Knape


Fenna Statz

Dames 1

Anne Riegman

Marieke van der Poel

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Emily Reijnierse

Aline Onnink

Dames 1

Tessa Noordermeer

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Kelly Meijsen

Emmie van der Zaan

9


JONGENS A1 HC BARENDRECHT

Jongens A1

Jongens A1

Tijmen Kemperman

Job van Duivenbode

Jacob Koning

Jongens A1

Nick van de Graaf

Jongens A1

10

Jongens A1

Jongens A1

Mels de Goede

Daan Kop Jansen


Sam Wisbrun

Jongens A1

Frits Visser

Noeri Schravesande

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Kenneth Stunnenberg

Daan Schepers

Jongens A1

Sander Riegman

Jongens A1

Jongens A1

Jongens A1

Luuk Leeuwenburgh

Max Witte

11


JONGENS A2 HC BARENDRECHT

Jongens A2

Jeroen van der Linden

Lucas van Mil

Jongens A2

Koen de Jonge

Jongens A2

12

Jongens A2

Jongens A2

Frederico Boeijmeer

Ardy Muilwijk


Sebastiaan Visser

Jongens A2

Adriaan Teunissen

Jongens A2

Jongens A2

Jongens A2

Tristan van Nierop

Robin Westerdijk

13


Meisjes A1 HC BARENDRECHT

Takischa Letterman

Meisjes A1

Elsemieke Langenhuijsen

Fenna Esajas

Meisjes A1

14

Meisjes A1

Meisjes A1

Noa van Frankfoort

Marijn Borg

Meisjes A1

Nina Bakx

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Renee den Ouden

Britt Louter


MireĂŠ Vlemmings

Meisjes A1

Sterre Veth

Kim Onnink

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Lisanne Spoormaker

Isa van Mullem

Meisjes A1

Floor Mos

Meisjes A1

Meisjes A1

Meisjes A1

Fleur Milder

Denise de Wolff

15


Meisjes A2 HC BARENDRECHT

Meisjes A2

Meisjes A2

Indy Rieborn

Nicole Breeman

Carlijn Lems

Meisjes A2

Femke van Heelsbergen

Meisjes A2

16

Meisjes A2

Meisjes A2

Lisa Forman

Jasmijn Los


Vera Scheurkogel

Meisjes A2

Fleur Rozendaal

Annemarel Oude Reimer

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

Marieke Rorijs

OphĂŠlie Nobels

Meisjes A2

Kim Naeije

Meisjes A2

Meisjes A2

Meisjes A2

Michelle van Meijeren

Ismae Wiersma

17


Meisjes A3 HC BARENDRECHT

Meisjes A3

Meisjes A3

Emma Berkman

Meja Berkman

Yannicke Sloots

Meisjes A3

Myrthe de Reus

Merel Moerkerken

Meisjes A3

18

Meisjes A3

Meisjes A3

Annefloor Pons

Nienke Hogervorst

Meisjes A3

Inge Dekkers

Meisjes A3

Meisjes A3

Meisjes A3

Geerte Boot

Hannah Vervoordeldonk


Meisjes A4 HC BARENDRECHT

Shanne Mast

Meisjes A4

Lisa de Jong

Tessa Hamann

Meisjes A4

Meisjes A4

Meisjes A4

Demi de Jong

Shanaaz Habib

Meisjes A4

Ilse Briejer

Meisjes A4

Meisjes A4

Meisjes A4

Malin de Bondt

Brittney Roos

19


Meisjes A5 HC BARENDRECHT

Meisjes A5

Meisjes A5

Bente van Barneveld

Donna van den Berg

Anique Quirijns

Meisjes A5

Marit Hofman

Meisjes A5

20

Meisjes A5

Meisjes A5

Tisean Braaf

Ciara Rouss


21


Jongens B1 HC BARENDRECHT

Marijn de Bruin

Naut Govaert

Jongens B1

Siebe de Goede

Jongens B1

22

Max Demelinne

Jongens B1

Jongens B1

Sander Ensing

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Jelle Kouters

Derk Hermans


Pim Wessels

Jongens B1

Emir van Vliet

Tim Schraa

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Jan Veraart

Stijn de Ridder

Jongens B1

Daan van der Plas

Jongens B1

Jongens B1

Jongens B1

Christiaan van den Neste

Jip van Westen

23


Jongens B2 HC BARENDRECHT

Jongens B2

Robert van de Merwe

Stijn Buitelaar

Jongens B2

Lars Akkermans

Jongens B2

24

Jongens B2

Jongens B2

Puck van Schaik

Max Dubbeldam


David van Tour

Jongens B2

Jan Noorman

Boris Kneefel

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

Manne Levin

Dylan Jongenelis

Jongens B2

Valentijn Heijberg

Jongens B2

Jongens B2

Jongens B2

Jens Hansen

Marnix Verweij

25


Jongens B3 HC BARENDRECHT

Jongens B3

Jongens B3

Max Heijkamp

Noah Stein

Kasper van Gelder

Jongens B3

Yari Velders

Jongens B3

26

Jongens B3

Jongens B3

Thijs van Duuren

Bart Verploegh


Koen Olde Bijvank

Jongens B3

Jeroen Kramer

Ward Quik

Jongens B3

Jongens B3

Jongens B3

Simon Koning

Max de Koning

Jongens B3

Thomasz van der Waal

Jongens B3

Jongens B3

Jongens B3

Tristan de Gooijer

Rolf Schäffers

27


28


Jongens B4 HC BARENDRECHT

Max van der Sluis

Jongens B4

Pepijn van Polanen Petel

Roan Gadjradj

Jongens B4

Jongens B4

Jongens B4

Pascal Kunne

Fico Cleffken

Jongens B4

Tim Bronkhorst

Jongens B4

Jongens B4

Jongens B4

Stijn Sluijs

Niels Westerveen

29


Meisjes B1 HC BARENDRECHT

Sandy de Haan

Meisjes B1

Feline van Doorn

Daantje Boom

Meisjes B1

30

Meisjes B1

Meisjes B1

Elisha Brinkman

Yara Berkman

Meisjes B1

Esther Bal

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Kirsten van der Ree

Alexandra Haringa


Tessa Sluijmers

Meisjes B1

Floortje Nikken

Robyn Hooplot

Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B1

Sophie van den Nieuwendijk

Meisjes B1

Meisjes B1

Yente van `t Hoff

Quinty Verschoof

31


Meisjes B2 HC BARENDRECHT

Maaike Ahsman

Sophie van Litsenburg

Giulia Stefanutto

Meisjes B2

Meisjes B2

Josephine Sloots

Meisjes B2

Maite Dunkhorst

Meisjes B2

32

Meisjes B2

Tirza van Dijk

Meisjes B2

Min-Hsiu van de Ruit

Merel Beverdam

Meisjes B2

Meisjes B2

Feline de Bie

Meisjes B2

Meisjes B2

Meisjes B2

Willemijn Prillevitz

Quinty Tros


Meisjes B3 HC BARENDRECHT

Julia Voet

Meisjes B3

Fleur Ponsen

Quinty Lierop

Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

Yael Nieuwenhuizen

Luna Hennequin

Meisjes B3

Robin Grootendorst

Jessie Elzinga

Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

Sanne Forman

Tessa Elmendorp

Meisjes B3

Floor Dekker

Meisjes B3

Meisjes B3

Meisjes B3

Kim van Bekkum

Puck Wijmer

33


Meisjes B4 HC BARENDRECHT

Meisjes B4

Meisjes B4

Maayke van der Schans

Susanne Bakker

Evi Schruijer

Meisjes B4

Naomi de Romph

Isis Plug

Meisjes B4

34

Meisjes B4

Meisjes B4

Valerie Prikker

Yrsa Luijten

Meisjes B4

Malika Jorritsma

Sanne Govers

Meisjes B4

Meisjes B4

Meisjes B4

Charlotte Jansen

Jennifer Frieling

Meisjes B4

Mirte Croonen

Meisjes B4

Meisjes B4

Meisjes B4

Robin Braal

Lara Weenink


Meisjes B5 HC BARENDRECHT

Kim Poppeliers

Meisjes B5

Solenn van Oostenbrugge

Tessa van Hogerhuis

Meisjes B5

Meisjes B5

Meisjes B5

Indira Mak

Anna Fial

Meisjes B5

Meike Creutzburg

Meisjes B5

Meisjes B5

Meisjes B5

Laura Broers

Anne Wernke

35


Meisjes B6 HC BARENDRECHT

Meisjes B6

Meisjes B6

Luca Degelink

Merel van Elzakker

Lara de Jong

Meisjes B6

Luna Huizer

Meisjes B6

36

Meisjes B6

Meisjes B6

Anouk Gouijn Stook

Bianca de Jong


Rachel van der Voorden

Meisjes B6

Kim Ville

Angeli Ramlal

Meisjes B6

Meisjes B6

Meisjes B6

Kelly Ville

Daphne Post

Meisjes B6

Kim de Kruijff

Meisjes B6

Meisjes B6

Meisjes B6

Jasmijn de Jonge

Fleur van Yperen

37


Meisjes B7 HC BARENDRECHT

Laura Barnett

Meisjes B7

Francesca van Neuren

Isabelle van Ochten

Annelotte Veelenturf

Meisjes B7

Meisjes B7

Meisjes B7

Meisjes B7

Roos-Marijn Rohaan

Romy Huizer

Meisjes B7

Pien Nagtegaal

Meisjes B7

Marloes Groenenboom

Meisjes B7

Meisjes B7

38

Meisjes B7

Nora Fransen

Merel Mulder

Anna Plugge

Ines Budas

Meisjes B7

Meisjes B7

Puck Egeter

Meisjes B7

Meisjes B7

Meisjes B7

Eva Baks

Lenthe Versendaal


Meisjes B8 HC BARENDRECHT

Meisjes B8

Britte Botbijl

Lisa van der Stelt

Meisjes B8

Isabel Smit

Nienke de Nekker

Meisjes B8

Meisjes B8

Meisjes B8

Fréderique van Noord

Lola van der Meer

Meisjes B8

Zoe Kuyper

Robin Kanters

Meisjes B8

Meisjes B8

Meisjes B8

Sidney Koorevaar

Sophie `t Hart

Meisjes B8

Stefanie Eikelhof

Meisjes B8

Meisjes B8

Meisjes B8

Laila Bülbül

Anne-Roos van Twist

39


Jongens C1 HC BARENDRECHT

Matthijs Aret

Nils Govers

Jongens C1

Luuk Biemans

Jongens C1

40

Eise van Barneveld

Jongens C1

Jongens C1

Brent Beenen

Jongens C1

Jongens C1

Jongens C1

Tim van Wijk

Tomas Hasselmeijer


Matthijs Spoormaker

Jongens C1

Bernd-Roland Rijn

Jakob Levin

Jongens C1

Jongens C1

Jongens C1

Seth Missaar

Kai Kouwenhoven

Jongens C1

Thijmen de Koning

Jongens C1

Jongens C1

Jongens C1

Joshua van den Heuvel

Luuk Veelenturf

41


Jongens C2 HC BARENDRECHT

Cailean Weber

Jongens C2

Max Venema

Pieter Snaathorst

Jongens C2

42

Jongens C2

Jongens C2

Gianluca Stefanutto

Kylan van de Rijzen

Jongens C2

Thijs Olde Bijvank

Jorik Meyer

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Julian Missaar

Bauke Limburg

Jongens C2

Luca de Lang

Ralph Heijkoop

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Maarten Krooswijk

Beer van Hees

Jongens C2

Jonas Bakker

Jongens C2

Jongens C2

Jongens C2

Derek Beverdam

RaĂşl van Zundert


Jongens C3 HC BARENDRECHT

Liam van Twist

Jongens C3

Florian Trosemito

Rowel Schravesande

Jongens C3

Jongens C3

Jongens C3

Ryan Severijn

Stijn Schieven

Jongens C3

Storm van der Plas

Joshua Kijkuit

Jongens C3

Jongens C3

Jongens C3

Martijn van der Linden

Sjoerd Heidt

Jongens C3

Tijs Gijsbertsen

Timo Baars

Jongens C3

Jongens C3

Jongens C3

Cas Bronkhorst

Jongens C3

Jongens C3

Marijn Meyer

Riad Zaid

43


Meisjes C1 HC BARENDRECHT

Noa Breuer

Maud Markesteijn

Meisjes C1

Naomi Lam

Meisjes C1

44

Fay Demelinne

Meisjes C1

Meisjes C1

Britt Haringa

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Catherine Haringa

Elise Meinsma


Flo Siegers

Meisjes C1

Mikki Roolaart

Marit den Otter

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Emma van de Put

Lotte Nikken

Meisjes C1

Nina Nederhof

Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C1

Teddie Middendorp

ZoĂŤ van Veen

45


Meisjes C2 HC BARENDRECHT

Meisjes C2

Meisjes C2

Kim den Otter

Yasmine Bouhtia

Marit Westerdijk

Meisjes C2

Montana van Straaten

Britt van Soldt

Meisjes C2

46

Meisjes C2

Meisjes C2

Nina Stolk

Kieke van Schaik

Meisjes C2

Daphne de Romph

Benine Koster

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

Lara van de Pol

Tessa Jugwels

Meisjes C2

Kaylin Hazel

Meisjes C2

Meisjes C2

Meisjes C2

Floor Buis

Julia Zwets


Meisjes C3 HC BARENDRECHT

Madelief Veldhoen

Meisjes C3

Roza Smal

Floor Prikker

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

Lisa Quirijns

Fenna Mettrop

Meisjes C3

Lexy Meijer

Maxime Breeman

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

Lisanne van Doorn

Manon Bosman

Meisjes C3

Isa Boekhoud

Tessa Bakker

Meisjes C3

Meisjes C3

Meisjes C3

Isabel Barnett

Meisjes C3

Meisjes C3

Fleur van der Poel

Jacky Vos

47


Meisjes C4 HC BARENDRECHT

Lisa Verheij

Meisjes C4

Femke Timmer

Ise Struik

Meisjes C4

48

Meisjes C4

Meisjes C4

Laura Timmer

Reza van de Pol

Meisjes C4

Romy Nagtegaal

Maud van Hogerhuis

Meisjes C4

Meisjes C4

Meisjes C4

Dianthe van der Meer

Iris Groesbeek

Meisjes C4

DanaĂŠ Alofs

Meisjes C4

Meisjes C4

Meisjes C4

Zorana Gadellaa

Britt Weenink


Meisjes C5 HC BARENDRECHT

Isabelle de Vries

Meisjes C5

Maja Stevic

Jasmijn Penon

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5

Chiara Salis

Mandy Nieuwdorp

Meisjes C5

Nina Kleinjan

Dewi Huizer

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5

Jordan Kanters

Elise Groenenboom

Meisjes C5

Demi van den Brink

Meisjes C5

Meisjes C5

Meisjes C5

Lisa Berkman

Lindy van der Weijde

49


Meisjes C6 HC BARENDRECHT

Meisjes C6

Josine Henneken

Babette de Weerd

Meisjes C6

Eva Schriek

Cato van Schaik

Meisjes C6

50

Meisjes C6

Meisjes C6

Sarah Schluter

Charlize de Rek

Meisjes C6

Merel Notenboom

Dunya Mak

Meisjes C6

Meisjes C6

Meisjes C6

India Meijer

Brechtje Kouters

Meisjes C6

Isabel Hordijk

Meisjes C6

Meisjes C6

Meisjes C6

Lea Hermans

Jasmijn Wierda


Meisjes C7 HC BARENDRECHT

Nina Verboon

Meisjes C7

Sacha Verboon

Tessa Schippers

Meisjes C7

Meisjes C7

Meisjes C7

Jente Schrooten

Guusje van `t Sant

Meisjes C7

Manouk van Rijswijk

Emma van Lingen

Meisjes C7

Meisjes C7

Meisjes C7

Robin Papavoine

Emma Hersbach

Meisjes C7

Violette Hennequin

Levy van Dalen

Meisjes C7

Meisjes C7

Meisjes C7

Noraly Heinrici

Meisjes C7

Meisjes C7

Laure de Bruin

Marit Verhoeven

51


Jongens D1 HC BARENDRECHT

Bram Jalink

Jongens D1

Koen Hoorweg

Mees van Dommelen

Jongens D1

52

Jongens D1

Jongens D1

Reinoud Henneken

Quint Cleffken

Jongens D1

Melle Daan Bandell

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1

Derk Veldhuis

Tim de Jong


Hidde van der Spek

Jongens D1

Lars Sjabbens

Tijmen Penon

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1

Sebastien Schmahl

Rick Olde Bijvank

Jongens D1

Jort Meinsma

Jongens D1

Jongens D1

Jongens D1

Olivier Marcus

Max Veraart

53


Jongens D2 HC BARENDRECHT

Jongens D2

Rien Broers

Jesper Vrolijk

Jongens D2

Baldur Laurens van Pelt

Thomas Penning

Jongens D2

54

Jongens D2

Jongens D2

Job Snaathorst

Quinn Koedoot

Jongens D2

Gijs van Klaveren

Tim Hersbach

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

Thijs Jellema

Sem Hasselmeijer

Jongens D2

Mitchel van Es

Jongens D2

Jongens D2

Jongens D2

Toine Donker

Noud van Vugt


Jongens D3 HC BARENDRECHT

Jongens D3

Binck Beenen

Tim de Vries

Jongens D3

Wester Verwoerd

Jasper van Spreeuwel

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

Thomas van Verseveld

Florian van Polanen Petel

Jongens D3

Sam Louis

Lukas Kuyper

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

Daan Laven

Quin van de Graaf

Jongens D3

Koen Geijsberts

Jongens D3

Jongens D3

Jongens D3

Ashwin Chauthi

Thomas Willemsen

55


Meisjes D1 HC BARENDRECHT

Sanne Bakker

Meisjes D1

Sanne Ouwens

Anouk Roodzant

Leonie Swank

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Lotte Sluijs

Tess Haringa

Meisjes D1

Isis Molenaar

Meisjes D1

Yara van Drent

Meisjes D1

Meisjes D1

56

Meisjes D1

Ninouk Doornhein

Puck Legemaate

Lisa Schickendantz

Maud Dekkers

Meisjes D1

Meisjes D1

Bobbi Dijk

Meisjes D1

Meisjes D1

Meisjes D1

Lianne Bakker

Julie Urban


Meisjes D2 HC BARENDRECHT

Meisjes D2 Meisjes D2

Britte van den Heuvel

Sanne de Jager

Madelief Nikken

Meisjes D2

Meisjes D2

Meisjes D2

Meisjes D2

Anouk Molenaar

Isa van de Pol

Liz Siegers

Meisjes D2

Meisjes D2

Meisjes D2

Meisjes D2

Sofie Schelling

Inge Degelink

Meisjes D2

Daphne Gouw

Carice Krans

Lente Prikker

Senna Bouras

Meisjes D2

Meisjes D2

Sietske de Geus

Meisjes D2

Meisjes D2

Elize Pluijmers

Anna Wijmer

57


Meisjes D3 HC BARENDRECHT

Roos Verhoef

Meisjes D3

Fleur Venema

Marith Rousch

Meisjes D3

58

Meisjes D3

Meisjes D3

Louise Simons

Fabiënne van der Nat

Meisjes D3

Baukje Makkus

Amber Lammerts

Meisjes D3

Meisjes D3

Meisjes D3

Fleur van Leeuwen

Noémi Kriesels

Meisjes D3

Djoeke Kitzen

Anneloes Esser

Meisjes D3

Meisjes D3

Meisjes D3

Mare Govaert

Aimee Dijkhuizen

Meisjes D3

Fenne Botbijl

Meisjes D3

Meisjes D3

Meisjes D3

Esmée Zuijdweg

Anniek Visser


Meisjes D4 HC BARENDRECHT

Meisjes D4 Meisjes D4

Anna-Louise van Mourick

Julia Schepers

Myrthe den Uijl

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

Frederique Tetterloo

Lisa Verhagen

Noortje van Yperen

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

Meisjes D4

Meike Wolfs

Anouk van Klaveren

Meisjes D4

Floor Molenaar

Isabel Stam

Eva Willems

Fenne Huizer

Meisjes D4

Meisjes D4

NoĂŤlle van Kruining

Meisjes D4

Meisjes D4

Carlijn van der Linden

Merijn Zoontjens

59


Meisjes D5 HC BARENDRECHT

Iris de Waardt

Meisjes D5

Indy Verschoof

Marloes Smit

Meisjes D5

60

Meisjes D5

Meisjes D5

Fenne Trosemito

Jasmijn Schieven

Meisjes D5

Carlijn van Rijswijk

Pam van de Pol

Meisjes D5

Meisjes D5

Meisjes D5

Elise van Rijswijk

Julie Nieuwerth

Meisjes D5

Vita Kneefel

Emma van Elzakker

Meisjes D5

Meisjes D5

Meisjes D5

Pauline van Ginkel

Sanne van Dijk

Meisjes D5

Noa Cornelisse

Meisjes D5

Meisjes D5

Meisjes D5

Julia van Beest

Feline Westerveen


Meisjes D6 HC BARENDRECHT

Maud van der Want

Meisjes D6

Armelle Vonk

Iza Timmermans

Meisjes D6

Meisjes D6

Meisjes D6

Femke van Vliet

Neha Suman

Meisjes D6

Noa Steenbergen

Jada Stougie

Meisjes D6

Meisjes D6

Meisjes D6

Josephine van Os

Anneloes Oosterbaan

Meisjes D6

Iris de Leeuw

Randi van Gelder

Meisjes D6

Meisjes D6

Meisjes D6

Lieke Heijmans

Pippa Dolk

Meisjes D6

Shaila Bhaggoe

Meisjes D6

Meisjes D6

Meisjes D6

Esmee Bakboord

Sam van Woerkom

61


Jongens E1 HC BARENDRECHT

Jongens E1

Mees Borghouts

Alexander Marcus

Jongens E1

Jilles Limburg

Chun Kitzen

Jongens E1

62

Jongens E1

Jongens E1

Eli Levin

Keano de Heer

Jongens E1

Finn Hansen

Jongens E1

Jongens E1

Jongens E1

Collin Donker

Pieter van de Pol


63


Jongens E2 HC BARENDRECHT

Jongens E2

Jongens E2

Ties Demelinne

Anthony van Ginkel

Jurre de Vin

Jongens E2

Ruben van Ochten

Luca Heijnen

Jongens E2

64

Jongens E2

Jongens E2

Romijn Meyer

Daan `t Hart

Jongens E2

Feike van Haaren

Jongens E2

Jongens E2

Jongens E2

Sam Gras

Matthieu Vonk


Jongens E3 HC BARENDRECHT

Steyn Verhoef

Jongens E3

Ralph van der Valk

Jurriaan Monshouwer

Jongens E3

Jongens E3

Jongens E3

Ivar Sjabbens

Reef van de Graaf

Jongens E3

Sam de Bruijn

Wessel van Barneveld

Jongens E3

Jongens E3

Jongens E3

Laurens-Jan Blank

Jongens E3

Jongens E3

Jelmer Bandell

Julian Zijderveld

65


Jongens E4 HC BARENDRECHT

Simon Verbeek

Jongens E4

Lucas van der Spoel

Stijn Prikker

Jongens E4

66

Jongens E4

Jongens E4

Casper van der Horst

Yoran Kriessels

Jongens E4

Tom Jalink

Jongens E4

Jongens E4

Jongens E4

Joost Bekkering

Merlijn Vrolijk


Jongens E5 HC BARENDRECHT

Dario Virardi

Jongens E5

Wouter Veldhuis

Tijn Klifman

Jongens E5

Jongens E5

Jongens E5

Liam Romantschenko

Stan van Dijk

Jongens E5

Jason Buissing

Jongens E5

Jongens E5

Jongens E5

Jort Bijker

Luke van Zijderveld

67


Meisjes E1 HC BARENDRECHT

Meisjes E1

Meisjes E1

Minke Baantsen

Harmanjit K Chohan

Jip Zoontjens

Meisjes E1

Linde den Uijl

Meggie Steenbergen

Meisjes E1

68

Meisjes E1

Meisjes E1

Linde van Tour

Tess Schotte

Meisjes E1

Floor van der Pas

Meisjes E1

Meisjes E1

Meisjes E1

Danny Hoorweg

MalĂş van Zundert


Meisjes E2 HC BARENDRECHT

Dani Smit

Meisjes E2

Yara Milder

Indy van Kleef

Meisjes E2

Meisjes E2

Meisjes E2

Sterre van Langeveld

Danique de Haan

Meisjes E2

Lynn Gooiker

Rosalie Burggraaf

Meisjes E2

Meisjes E2

Meisjes E2

Lotte van Dommelen

Meisjes E2

Meisjes E2

Bliss van den Broek

Leah Vervoordeldonk

69


Meisjes E3 HC BARENDRECHT

Meisjes E3

Meisjes E3

Eliza Aghaddad

Kiki de Bilde

Carmen van Spreeuwel

Meisjes E3

Lieke Schruijer

Liv Koedoot

Meisjes E3

70

Meisjes E3

Meisjes E3

Yara van Noort

Sacha Kleinjan

Meisjes E3

Lisanne Jongenelis

Meisjes E3

Meisjes E3

Meisjes E3

Nova de Hoop

Anna Verhoeven


Meisjes E4 HC BARENDRECHT

Michelle Verbeek

Meisjes E4

Erin Terpstra

Puck van de Pol

Meisjes E4

Meisjes E4

Meisjes E4

Sophie Poppeliers

Charlotte Liebeek

Meisjes E4

Jasmin van der Knaap

Roxanne Djalali

Meisjes E4

Meisjes E4

Meisjes E4

Emela Hrnjcic

Meisjes E4

Meisjes E4

Bente van den Berg

Jade Verschoof

71


Meisjes E5 HC BARENDRECHT

Meisjes E5

Emma den Bakker

Megan Rustwat

Meisjes E5

Lotte de Knegt

Jasmijn Janse

Meisjes E5

72

Meisjes E5

Meisjes E5

Emma Keller

Dominique Janse

Meisjes E5

Nina Drijver

Meisjes E5

Meisjes E5

Meisjes E5

Julia Bhaggoe

Jasmijn Veelenturf


Meisjes E6 HC BARENDRECHT

Isa Tromp

Meisjes E6

Sara Schimmer

Bobbi Roolaart

Meisjes E6

Meisjes E6

Meisjes E6

Emma Schickendantz

Mette de Jong

Meisjes E6

Frederike van Gorkum

Meisjes E6

Meisjes E6

Meisjes E6

Noa Driessen

Jackie van Veen

73


Meisjes E7 HC BARENDRECHT

Alexandra Samuels

Meisjes E7

Sara Samuels

Malaika Wahida Hendriks

Meisjes E7

74

Meisjes E7

Meisjes E7

Julia Klein

Daisy Drijver

Meisjes E7

Jasmijn Boermans

Meisjes E7

Meisjes E7

Meisjes E7

Isabel Aret

Feline de Vries


Meisjes E8 HC BARENDRECHT

Fleur Keijzer

Meisjes E8

Danique de Jong

Florine Heijkoop

Meisjes E8

Meisjes E8

Meisjes E8

Nikki Hoorweg

Julia Gouw

Meisjes E8

Eva Burger

Meisjes E8

Meisjes E8

Meisjes E8

Emilie van Beest

Lieve Postma

75


Meisjes E9 HC BARENDRECHT

Anne Willems

Meisjes E9

Silke Tuk

Mira van der Steene

Meisjes E9

76

Meisjes E9

Meisjes E9

FĂŠline Trosemito

Lisanne Niemeijer

Meisjes E9

Senna Kroezen

Meisjes E9

Meisjes E9

Meisjes E9

Britt van Dijk

Sienna Zappeij


77


Jongens F1 HC BARENDRECHT

Jongens F1

Jongens F1

Kevin de Wit

Valentijn Boonstoppel

Just Koedoot

Jongens F1

Tristan de Keizer

Jongens F1

78

Jongens F1

Jongens F1

Pepijn Burggraaf

Joris van Krimpen


Bastiaan Snaathorst

Jongens F1

Olaf-Kari van Pelt

Niek Louis

Jongens F1

Jongens F1

Jongens F1

Tobias Moll

Mees Laven

Jongens F1

Deen van der Valk

Jongens F1

Jongens F1

Jongens F1

Max de Bruijn

Tieme de Vin

79


Meisjes F1 HC BARENDRECHT

Luna van der Lans

Meisjes F1

Danie Krans

ZoĂŤ Hofland

Meisjes F1

80

Meisjes F1

Meisjes F1

Maartje Jellema

Denni Dijk

Meisjes F1

Nikki van Dijk

Meisjes F1

Meisjes F1

Meisjes F1

Lois van Dalen

Nikki Milder


Meisjes F2 HC BARENDRECHT

Fleur Prikker

Meisjes F2

Iris Lin

Suze Gooiker

Meisjes F2

Meisjes F2

Meisjes F2

Janne Hersbach

Keesje Gelens

Meisjes F2

Manou Daalhuizen

Meisjes F2

Meisjes F2

Meisjes F2

Lara Aksu

Ise Wageveld

81


Meisjes F3 HC BARENDRECHT

Zoë Schouwenburg

Meisjes F3

Evelien Polak

Bente de Jong

Meisjes F3

82

Meisjes F3

Meisjes F3

Zoë de Meij

Nora Heuving

Meisjes F3

Danielle Broeders

Meisjes F3

Meisjes F3

Meisjes F3

Jette Bandell

Eva Westerduin


Meisjes F4 HC BARENDRECHT

Rozemarijn Veldhuis

Meisjes F4

Lisa Reuvekamp

Esmée Lam

Meisjes F4

Meisjes F4

Meisjes F4

Amy Otter

Senna van Kuijk

Meisjes F4

Isa Heijnen

Meisjes F4

Meisjes F4

Meisjes F4

Fleur Beekmans

Kyra Versteeg

83


Benjamins Jongens HC BARENDRECHT

Benjamins Jongens

Eden Hubers

Silco Rens

Benjamins Jongens

Martijn van der Knaap

Benjamins Jongens

84

Benjamins Jongens

Benjamins Jongens

Christian Monshouwer

Lewis Struik


Weekblad voor Barendrecht

alle

Lokaal nieuws... en sport!


Benjamins Meisjes HC BARENDRECHT

Annemarijn Verbeek

Benjamins Meisjes

Anna Van Den Bogerd

Ivy Holleman

Benjamins Meisjes

86

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Sophie Schickendantz

Mirte van Doorn

Benjamins Meisjes

Cato Dijkhuizen

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Floor van Dommelen

Naomi Wagenaar


Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Benjamins Meisjes

Elin Steur

Jasmijn de Jong

Julia van der Horst

Esmee Haan

Dominque van Rijswijk

Lois de Groot

Suzanne Tuinenburg

Robin Bergsma

87


Spaaroverzicht HC BARENDRECHT

Heren 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o

Roberto Broere Jasper Telder Patrick Toet Sebastiaan de Geest Niek Beijneveld Joost `t Hart Pim Hooghart Jesse Kemperman Michael Kluts Jochem van der Linden Thom Roolaart Sven Sabel Tim Schilling Joost Valster Joris Wessels Jasper Willems Jorgen Kwinkelenberg

o o o o o o o o o o o o o o o

Marielle Dries Arianne Baas Sabrina den Boer Julie Borsboom Nini van Dongen Mara Janssen Quincy Knape Kelly Meijsen Tessa Noordermeer Aline Onnink Marieke van der Poel Emily Reijnierse Anne Riegman Fenna Statz Emmie van der Zaan

Dames 1

Jongens A1 o o o o o o o o o o o o o o

Tijmen Kemperman Job van Duivenbode Mels de Goede Nick van de Graaf Jacob Koning Daan Kop Jansen Luuk Leeuwenburgh Sander Riegman Daan Schepers Noeri Schravesande Kenneth Stunnenberg Frits Visser Sam Wisbrun Max Witte

Jongens A2 o o o o o o o o o

Jeroen van der Linden Frederico Boeijmeer Koen de Jonge Lucas van Mil Ardy Muilwijk Tristan van Nierop Adriaan Teunissen Sebastiaan Visser Robin Westerdijk

Meisjes A1 o o o o o o o o o o o o o o

88

Renee den Ouden Nina Bakx Marijn Borg Fenna Esajas Noa van Frankfoort Elsemieke Langenhuijsen Takischa Letterman Britt Louter Fleur Milder Floor Mos Isa van Mullem Kim Onnink Lisanne Spoormaker Sterre Veth

o Mireé Vlemmings o Denise de Wolff

o David van Tour o Marnix Verweij

Meisjes A2

Jongens B3

o o o o o o o o o o o o o o

Indy Rieborn Nicole Breeman Lisa Forman Femke van Heelsbergen Carlijn Lems Jasmijn Los Michelle van Meijeren Kim Naeije Ophélie Nobels Annemarel Oude Reimer Marieke Rorijs Fleur Rozendaal Vera Scheurkogel Ismae Wiersma

Meisjes A3 o o o o o o o o o o

Emma Berkman Meja Berkman Geerte Boot Inge Dekkers Nienke Hogervorst Merel Moerkerken Annefloor Pons Myrthe de Reus Yannicke Sloots Hannah Vervoordeldonk

Meisjes A4 o o o o o o o o

Malin de Bondt Ilse Briejer Shanaaz Habib Tessa Hamann Demi de Jong Lisa de Jong Shanne Mast Brittney Roos

Meisjes A5 o o o o o o

Bente van Barneveld Donna van den Berg Tisean Braaf Marit Hofman Anique Quirijns Ciara Rouss

Jongens B1 o o o o o o o o o o o o o o o

Jelle Kouters Marijn de Bruin Max Demelinne Sander Ensing Siebe de Goede Naut Govaert Derk Hermans Christiaan van den Neste Daan van der Plas Stijn de Ridder Tim Schraa Jan Veraart Emir van Vliet Pim Wessels Jip van Westen

Jongens B2 o o o o o o o o o o o

Robert van de Merwe Puck van Schaik Lars Akkermans Stijn Buitelaar Max Dubbeldam Jens Hansen Valentijn Heijberg Dylan Jongenelis Boris Kneefel Manne Levin Jan Noorman

o o o o o o o o o o o o o o

Max Heijkamp Noah Stein Thijs van Duuren Yari Velders Kasper van Gelder Bart Verploegh Tristan de Gooijer Thomasz van der Waal Max de Koning Ward Quik Simon Koning Jeroen Kramer Koen Olde Bijvank Rolf Schäffers

Jongens B4 o o o o o o o o

Stijn Sluijs Tim Bronkhorst Fico Cleffken Roan Gadjradj Pascal Kunne Pepijn van Polanen Petel Max van der Sluis Niels Westerveen

Meisjes B1 o o o o o o o o o o o o o o

Kirsten van der Ree Esther Bal Yara Berkman Daantje Boom Elisha Brinkman Feline van Doorn Sandy de Haan Alexandra Haringa Yente van `t Hoff Robyn Hooplot Sophie van den Nieuwendijk Floortje Nikken Tessa Sluijmers Quinty Verschoof

Meisjes B2 o o o o o o o o o o o

Willemijn Prillevitz Maaike Ahsman Merel Beverdam Feline de Bie Tirza van Dijk Maite Dunkhorst Sophie van Litsenburg Min-Hsiu van de Ruit Josephine Sloots Giulia Stefanutto Quinty Tros

Meisjes B3 o o o o o o o o o o o o

Kim van Bekkum Floor Dekker Tessa Elmendorp Jessie Elzinga Sanne Forman Robin Grootendorst Luna Hennequin Quinty Lierop Yael Nieuwenhuizen Fleur Ponsen Julia Voet Puck Wijmer

Meisjes B4 o o o o o

Maayke van der Schans Susanne Bakker Robin Braal Mirte Croonen Jennifer Frieling

o o o o o o o o o

Sanne Govers Charlotte Jansen Malika Jorritsma Yrsa Luijten Isis Plug Valerie Prikker Naomi de Romph Evi Schruijer Lara Weenink

Meisjes B5 o o o o o o o o

Laura Broers Meike Creutzburg Anna Fial Tessa van Hogerhuis Indira Mak Solenn van Oostenbrugge Kim Poppeliers Anne Wernke

Meisjes B6 o o o o o o o o o o o o o o

Luca Degelink Merel van Elzakker Anouk Gouijn Stook Luna Huizer Lara de Jong Bianca de Jong Jasmijn de Jonge Kim de Kruijff Daphne Post Angeli Ramlal Kelly Ville Kim Ville Rachel van der Voorden Fleur van Yperen

Meisjes B7 o o o o o o o o o o o o o o o

Eva Baks Laura Barnett Ines Budas Puck Egeter Nora Fransen Marloes Groenenboom Romy Huizer Merel Mulder Pien Nagtegaal Francesca van Neuren Isabelle van Ochten Anna Plugge Roos-Marijn Rohaan Annelotte Veelenturf Lenthe Versendaal

Meisjes B8 o o o o o o o o o o o o o

Britte Botbijl Laila Bülbül Stefanie Eikelhof Sophie `t Hart Robin Kanters Sidney Koorevaar Zoe Kuyper Lola van der Meer Nienke de Nekker Fréderique van Noord Isabel Smit Lisa van der Stelt Anne-Roos van Twist

Jongens C1 o o o o o o o o o

Tim van Wijk Matthijs Aret Eise van Barneveld Brent Beenen Luuk Biemans Nils Govers Tomas Hasselmeijer Joshua van den Heuvel Thijmen de Koning


o o o o o o

Kai Kouwenhoven Jakob Levin Seth Missaar Bernd-Roland Rijn Matthijs Spoormaker Luuk Veelenturf

Jongens C2 o o o o o o o o o o o o o o o o

Derek Beverdam Jonas Bakker Beer van Hees Ralph Heijkoop Maarten Krooswijk Luca de Lang Bauke Limburg Jorik Meyer Julian Missaar Thijs Olde Bijvank Kylan van de Rijzen Pieter Snaathorst Gianluca Stefanutto Max Venema Cailean Weber Raúl van Zundert

Jongens C3 o o o o o o o o o o o o o o

Marijn Meyer Timo Baars Cas Bronkhorst Tijs Gijsbertsen Sjoerd Heidt Joshua Kijkuit Martijn van der Linden Storm van der Plas Stijn Schieven Rowel Schravesande Ryan Severijn Florian Trosemito Liam van Twist Riad Zaid

Meisjes C1 o o o o o o o o o o o o o o o

Catherine Haringa Noa Breuer Fay Demelinne Britt Haringa Naomi Lam Maud Markesteijn Elise Meinsma Teddie Middendorp Nina Nederhof Lotte Nikken Marit den Otter Emma van de Put Mikki Roolaart Flo Siegers Zoë van Veen

Meisjes C2 o o o o o o o o o o o o o o

Kim den Otter Yasmine Bouhtia Floor Buis Kaylin Hazel Tessa Jugwels Benine Koster Lara van de Pol Daphne de Romph Kieke van Schaik Britt van Soldt Nina Stolk Montana van Straaten Marit Westerdijk Julia Zwets

Meisjes C3 o Fleur van der Poel o Tessa Bakker o Isabel Barnett

o o o o o o o o o o o

Isa Boekhoud Manon Bosman Maxime Breeman Lisanne van Doorn Lexy Meijer Fenna Mettrop Floor Prikker Lisa Quirijns Roza Smal Madelief Veldhoen Jacky Vos

Meisjes C4 o o o o o o o o o o o o

Zorana Gadellaa Danaé Alofs Iris Groesbeek Maud van Hogerhuis Dianthe van der Meer Romy Nagtegaal Reza van de Pol Ise Struik Laura Timmer Femke Timmer Lisa Verheij Britt Weenink

Meisjes C5 o o o o o o o o o o o o

Lisa Berkman Demi van den Brink Elise Groenenboom Dewi Huizer Jordan Kanters Nina Kleinjan Mandy Nieuwdorp Jasmijn Penon Chiara Salis Maja Stevic Isabelle de Vries Lindy van der Weijde

Meisjes C6 o o o o o o o o o o o o o

Josine Henneken Lea Hermans Isabel Hordijk Brechtje Kouters Dunya Mak India Meijer Merel Notenboom Charlize de Rek Cato van Schaik Sarah Schluter Eva Schriek Babette de Weerd Jasmijn Wierda

Meisjes C7 o o o o o o o o o o o o o o

Laure de Bruin Levy van Dalen Noraly Heinrici Violette Hennequin Emma Hersbach Emma van Lingen Robin Papavoine Manouk van Rijswijk Guusje van `t Sant Tessa Schippers Jente Schrooten Sacha Verboon Nina Verboon Marit Verhoeven

Jongens D1 o o o o o o

Derk Veldhuis Melle Daan Bandell Quint Cleffken Mees van Dommelen Reinoud Henneken Koen Hoorweg

o o o o o o o o o o

Bram Jalink Tim de Jong Olivier Marcus Jort Meinsma Rick Olde Bijvank Tijmen Penon Sebastien Schmahl Lars Sjabbens Hidde van der Spek Max Veraart

Jongens D2 o o o o o o o o o o o o o

Rien Broers Toine Donker Mitchel van Es Sem Hasselmeijer Tim Hersbach Thijs Jellema Gijs van Klaveren Quinn Koedoot Thomas Penning Job Snaathorst Baldur Laurens van Pelt Jesper Vrolijk Noud van Vugt

Jongens D3 o o o o o o o o o o o o o

Binck Beenen Ashwin Chauthi Koen Geijsberts Quin van de Graaf Lukas Kuyper Daan Laven Sam Louis Florian van Polanen Petel Jasper van Spreeuwel Thomas van Verseveld Wester Verwoerd Tim de Vries Thomas Willemsen

Meisjes D1 o o o o o o o o o o o o o o o

Lianne Bakker Sanne Bakker Maud Dekkers Bobbi Dijk Ninouk Doornhein Yara van Drent Tess Haringa Puck Legemaate Isis Molenaar Sanne Ouwens Anouk Roodzant Lisa Schickendantz Lotte Sluijs Leonie Swank Julie Urban

Meisjes D2 o o o o o o o o o o o o o o o

Elize Pluijmers Senna Bouras Inge Degelink Sietske de Geus Daphne Gouw Britte van den Heuvel Sanne de Jager Carice Krans Anouk Molenaar Madelief Nikken Isa van de Pol Lente Prikker Sofie Schelling Liz Siegers Anna Wijmer

Meisjes D3

o Esmée Zuijdweg o Fenne Botbijl

o o o o o o o o o o o o o o

Aimee Dijkhuizen Anneloes Esser Mare Govaert Djoeke Kitzen Noémi Kriesels Amber Lammerts Fleur van Leeuwen Baukje Makkus Fabiënne van der Nat Marith Rousch Louise Simons Fleur Venema Roos Verhoef Anniek Visser

Meisjes D4 o o o o o o o o o o o o o o o

Carlijn van der Linden Fenne Huizer Anouk van Klaveren Noëlle van Kruining Floor Molenaar Anna-Louise van Mourick Julia Schepers Isabel Stam Frederique Tetterloo Myrthe den Uijl Lisa Verhagen Eva Willems Meike Wolfs Noortje van Yperen Merijn Zoontjens

Meisjes D5 o o o o o o o o o o o o o o o o

Julia van Beest Noa Cornelisse Sanne van Dijk Emma van Elzakker Pauline van Ginkel Vita Kneefel Julie Nieuwerth Pam van de Pol Elise van Rijswijk Carlijn van Rijswijk Jasmijn Schieven Marloes Smit Fenne Trosemito Indy Verschoof Iris de Waardt Feline Westerveen

Meisjes D6 o o o o o o o o o o o o o o o o

Esmee Bakboord Shaila Bhaggoe Pippa Dolk Randi van Gelder Lieke Heijmans Iris de Leeuw Anneloes Oosterbaan Jada Stougie Josephine van Os Noa Steenbergen Neha Suman Iza Timmermans Femke van Vliet Armelle Vonk Maud van der Want Sam van Woerkom

Jongens E1 o o o o o o o o o

Mees Borghouts Collin Donker Finn Hansen Keano de Heer Chun Kitzen Eli Levin Jilles Limburg Alexander Marcus Pieter van de Pol

89


Spaaroverzicht HC BARENDRECHT

o o o o o o o o o o

Jongens E2

Ties Demelinne Anthony van Ginkel Sam Gras Feike van Haaren Daan `t Hart Luca Heijnen Romijn Meyer Ruben van Ochten Jurre de Vin Matthieu Vonk

Jongens E3 o o o o o o o o o o

Jelmer Bandell Wessel van Barneveld Laurens-Jan Blank Sam de Bruijn Reef van de Graaf Jurriaan Monshouwer Ivar Sjabbens Ralph van der Valk Steyn Verhoef Julian Zijderveld

Jongens E4 o o o o o o o o

Joost Bekkering Tom Jalink Yoran Kriessels Stijn Prikker Casper van der Horst Lucas van der Spoel Simon Verbeek Merlijn Vrolijk

Jongens E5 o o o o o o o o

Jort Bijker Jason Buissing Stan van Dijk Tijn Klifman Liam Romantschenko Wouter Veldhuis Dario Virardi Luke van Zijderveld

Meisjes E1 o o o o o o o o o o

Minke Baantsen Harmanjit K Chohan Danny Hoorweg Floor van der Pas Tess Schotte Meggie Steenbergen Linde van Tour Linde den Uijl Jip Zoontjens Malú van Zundert

Meisjes E2 o o o o o o o o o o

Bliss van den Broek Rosalie Burggraaf Lotte van Dommelen Lynn Gooiker Danique de Haan Indy van Kleef Sterre van Langeveld Yara Milder Dani Smit Leah Vervoordeldonk

Meisjes E3 o o o o o o o o

90

Eliza Aghaddad Kiki de Bilde Nova de Hoop Lisanne Jongenelis Sacha Kleinjan Liv Koedoot Yara van Noort Lieke Schruijer

o Carmen van Spreeuwel o Anna Verhoeven

Meisjes E4 o o o o o o o o o o

Bente van den Berg Roxanne Djalali Emela Hrnjcic Jasmin van der Knaap Charlotte Liebeek Puck van de Pol Sophie Poppeliers Erin Terpstra Michelle Verbeek Jade Verschoof

Meisjes E5 o o o o o o o o o

Emma den Bakker Julia Bhaggoe Nina Drijver Dominique Janse Jasmijn Janse Emma Keller Lotte de Knegt Megan Rustwat Jasmijn Veelenturf

Meisjes E6 o o o o o o o o

Noa Driessen Frederike van Gorkum Mette de Jong Bobbi Roolaart Emma Schickendantz Sara Schimmer Isa Tromp Jackie van Veen

Meisjes E7 o o o o o o o o

Isabel Aret Jasmijn Boermans Daisy Drijver Malaika Wahida Hendriks Julia Klein Sara Samuels Alexandra Samuels Feline de Vries

Meisjes E8 o o o o o o o o

Emilie van Beest Eva Burger Julia Gouw Florine Heijkoop Nikki Hoorweg Danique de Jong Fleur Keijzer Lieve Postma

Meisjes E9 o o o o o o o o

Britt van Dijk Senna Kroezen Lisanne Niemeijer Mira van der Steene Féline Trosemito Silke Tuk Anne Willems Sienna Zappeij

Jongens F1 o o o o o o o o o o

Kevin de Wit Valentijn Boonstoppel Pepijn Burggraaf Tristan de Keizer Just Koedoot Joris van Krimpen Max de Bruijn Deen van der Valk Mees Laven Niek Louis

o o o o

Tobias Moll Olaf-Kari van Pelt Bastiaan Snaathorst Tieme de Vin

Meisjes F1 o o o o o o o o

Lois van Dalen Nikki van Dijk Denni Dijk Zoë Hofland Maartje Jellema Danie Krans Luna van der Lans Nikki Milder

Meisjes F2 o o o o o o o o

Lara Aksu Manou Daalhuizen Keesje Gelens Suze Gooiker Janne Hersbach Iris Lin Fleur Prikker Ise Wageveld

Meisjes F3 o o o o o o o o

Jette Bandell Danielle Broeders Nora Heuving Bente de Jong Zoë de Meij Evelien Polak Zoë Schouwenburg Eva Westerduin

Meisjes F4 o o o o o o o o

Fleur Beekmans Isa Heijnen Senna van Kuijk Esmée Lam Amy Otter Lisa Reuvekamp Rozemarijn Veldhuis Kyra Versteeg

Benjamins Jongens o o o o o

Eden Hubers Christian Monshouwer Martijn van der Knaap Silco Rens Lewis Struik

Benjamins Meisjes o o o o o o o o o o o o o o o o

Floor van Dommelen Cato Dijkhuizen Mirte van Doorn Ivy Holleman Sophie Schickendantz Anna Van Den Bogerd Annemarijn Verbeek Naomi Wagenaar Robin Bergsma Suzanne Tuinenburg Lois de Groot Dominque van Rijswijk Esmee Haan Julia van der Horst Jasmijn de Jong Elin Steur


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij de Jumbo's

in Barendrecht

Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur* Za: Zo: 12:00 - 18:00 uur

* Barendrecht Onderlangs is op zaterdag om 07:00 uur geopend

Jumbo, Barendrecht, Van Beuningenhaven 4 Jumbo, Barendrecht, Onderlangs 44

Jumbo Barendrecht Carnisselande | Van Beuningenhaven 4 | telnr.: 0180 617 057 | Jumbo Barendrecht Onderlangs | Onderlangs 44 | telnr.: 0180 482 160 |

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Carnisselande

www.facebook.com/Jumbo Barendrecht Onderlangs

HC Barendrecht  

HC Barendrecht Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you