Page 1

SPORTPLAATJES

JUBILEUMALBUM SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Een unieke spaaractie… Wereldberoemd in je eigen plaats, wie wil dit niet? Jumbo Voorburg maakt deze droom waar! Je eigen foto in combinatie met de foto’s van je clubgenoten in een echt verzamelalbum, hoe cool is dat? Hoe? Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je bij de kassa een setje fotoplaatjes, dit geldt natuurlijk ook als je boodschappen doet via ons Pick Up Point. De actie begint op 26 oktober en loopt door t/m 20 december 2016. Wij, als Jumbo Voorburg, zijn enorm enthousiast over deze gebeurtenis en wij vinden het geweldig dat de door ons benaderde verenigingen hieraan mee willen werken. Nu gaan we met zijn allen er een knallend succes van maken. Vraag ook je familie, buren, vrienden en kennissen om je te helpen sparen om zo je album vol te krijgen. Ook het onderling ruilen van foto’s zal je helpen je album eerder compleet te krijgen.

Voor mij gaat de herinnering aan het verzamelen van voetbalplaatjes terug tot mijn tijd op de basisschool, naar 1971. Mijn vroegste herinneringen stammen uit de eerste klas (nu groep 3) waar we in de pauze plaatjes ruilden en korfbalden op het schoolplein. Ik weet niet meer hoe ik aan de plaatjes kwam, maar de manier waarop we ze ruilden staat mij nog levendig voor de geest. We gingen dan in duo’s naar een blinde muur van de school. Daar sloegen we om en om een plaatje met de platte hand tegen de muur en lieten het vervolgens op de grond vallen. Degene waarvan het plaatje naar boven lag mocht de beide plaatjes hebben. Maar het kwam natuurlijk vaak voor dat de plaatjes van beiden naar boven of naar beneden lagen. Dan moest je een volgende plaatje tegen de muur slaan. En zo kon het gebeuren dat je zomaar ineens vijf of zes plaatjes verloor of won. Heel spannend! Misschien was dat wel onze Pokémon-rage.

Later begon ik, in het bijzonder rond EK’s of WK’s, ook voetbalplaatjes te verzamelen en werden de dubbelen gewoon geruild. Mijn broer was eigenlijk nog fanatieker dan ik. En zelfs tijdens en na mijn studententijd ging dat nog door. Nu mogen we weer sportplaatjes sparen. Op een manier die ik nog niet kende en met plaatjes van onze eigen leden en vereniging. Dat vind ik heel bijzonder en erg leuk. Het draagt bij aan een van de hoofddoelstellingen van onze vereniging: verbondenheid. Het album geeft een beeld van onze vereniging en bijna al onze leden. Van iedereen die mee wilde doen - van mini’s, jeugd tot senior en recreant - is een foto gemaakt en is een plaatje voor in dit album te sparen.

Wij wensen je heel veel spaarplezier toe! SUCCES!!! Namens team Jumbo Voorburg.

Dit Jumbo-album biedt op deze manier een mooie momentopname van onze club. Omdat VV Haaglanden dit jaar 65 jaar bestaan, ben ik in de archieven gedoken. En dan vind je veel mooie foto’s, jubileumnummers en clubkrantjes terug. Uit de rijke historie van VV Haaglanden (en voorheen onder andere Visade, Tonegido en Starlift) laten wij ook wat beelden en momenten terugkomen in dit album. Het biedt ons daarom wel een soort ankerpunt in historisch perspectief. Het zal ook bekeken worden als we in 2026 75 jaar bestaan en in 2051 zelfs 100 jaar. Er zullen dan vast nog mensen zijn die in dit album staan en dan nog actief zijn binnen onze vereniging. Dit album is dus echt wat waard, nu en voor de toekomst. Met dank aan Jumbo! Veel spaarplezier! Rob Velders Voorzitter Volleybalvereniging Haaglanden

Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

3


VV Haaglanden al 65 jaar in beweging, een historisch overzicht.

Anno 2016 bestaat onze vereniging 65 jaar en hiermee zijn we een van de oudste en meest succesvolle volleybalclubs van Nederland. In die 65 jaar heeft onze naam door fusies, samengaan met andere partijen of nieuwe sponsors vele wisselingen doorstaan. Minstens even talrijk als het aantal namen is het aantal sportieve hoogtepunten in onze rijke clubhistorie. In dit album mag een historisch overzicht dus niet ontbreken. Hoewel Haaglanden het product is van vele fusies zijn er grofweg twee hoofdtakken te onderscheiden: TONEGIDO en Starlift (Corbulo). Voor TONEGIDO begon het allemaal in 1951 toen enkele Voorburgse soldaten tijdens hun diensttijd in Indonesië kennis maakten met volleybal. Terug in Nederland besloten deze heren binnen de voetbalvereniging TONEGIDO (Tot Ons Nut En Genoegen Is Deze Opgericht) een volleybaltak op te richten. In het seizoen ’51-’52 starten zij met 2 herenteams en 1 damesteam. De zaalcompetitie werd in de jaren ‘50 vooral in scholen gespeeld (vaak zonder kleedkamers!). Zoals de Elsbergschool in de Elsbergstraat. Een andere locatie was in de Vlietschool MULO, in de Heerenstraat. Met een bijzonder vroege trainingstijd; men trainde er onder andere op donderdagochtend half zeven!

4

Daarnaast werd er ook buiten gevolleybald, met een net gebouwd uit steigerpalen en visnetten. De jaarbegroting van de vereniging bedroeg in die tijd 314,50 (!) gulden (ongeveer 150 euro). In 1953 werd het damesteam kampioen in de 3de klasse. De populariteit van het volleybal groeide snel en in 1956 waren er in Voorburg nog 5 andere verenigingen: DES, VPSV, Wilhelmus, JOV en Hofwijck. In de regio bestonden als snel 75 verschillende verenigingen. De vereniging bleef groeien en in 1959 waren er al 5 herenteams, 2 damesteams en een juniorenteam. Inmiddels waren de nu nog binnen onze vereniging bekende namen Besuijen en Pellen lid geworden. In hetzelfde jaar splitste de vereniging zich af van de voetbalclub en ging met behoud van de naam zelfstandig verder. De contributie bedroeg 1,85 gulden (0,85 euro) per maand. De vereniging JOV ging in 1962 op in TONEGIDO. In 1964 werd Corry Troost het 100ste lid van TONEGIDO. Zij kreeg een wedstrijdshirt cadeau. De groei was onder andere te danken aan een gymleraar van de Vlietschool MULO, de heer Frederiksz. Inmiddels werd ook gespeeld in de Potgierschool, in een voor die tijd ‘wereldzaal’ met de ongekende weelde van twee kleedkamers en twaalf voetenkranen!


Montesori Lyceum (HML), het Christelijk Lyceum Voorburg (CLV), VVC en Syrena). Corbulo speelde onder de sponsornamen Roswell, Gaggenau en later onder de naam Starlift (van directeur Dé Stoop) in de eredivisie waarin diverse landskampioenschappen werden behaald (1975, 1979, 1981 en 1982). In 1978 werd de finale om de Europacup 1 gespeeld en verloren van het Poolse Plomien Milowice. Maar in 1982 werd de Europacup 3 of de Coupe Conféderale gewonnen nadat het Italiaanse Toseroni Roma met ruim verschil was verslagen. Daarmee wonnen de heren als eerste en tot nu toe enige club in Nederland deze beker. In 1978 werd de nationale beker gewonnen door de vrouwen en 1981 door de mannen. In 1982 wonnen zelfs zowel de mannen als de vrouwen van Starlift de nationale beker. Door de bekerwinst en goede klasseringen in de eredivisie speelde het eerste damesteam diverse keren tamelijk succesvol in de Europacup. Zo werd een keer zelfs de laatste vier bereikt in de Europa Cup II. Onder andere de nog steeds actieve Joke van der Leek speelde maar liefst 12 jaar in het eerste damesteam. Het vertrek van hoofdsponsor Starlift betekende voor Voorburg dat de heren met een meer bescheiden rol genoegen moesten nemen. De dames kwamen nog wel beurtelings in de ere- en eerste divisie uit.

Eind jaren zestig speelde het hoogste damesteam in de eerste klasse. Heren 1 (met o.a. Koos Pellen, Poeka Besuijen en André Hoving, allen nog steeds verbonden aan VV Haaglanden) werd bekerkampioen van Den Haag. Vanaf 1968 werd sporthal De Vliegermolen (waar nu sporthal Forum Kwadraat staat) geopend. Deze hal vormde vanaf dat moment de thuishaven van TONEGIDO. In 1970 ketste een fusie met HML/CwLV af; TONEGIDO wilde niet. In 1972 werd er wel gefuseerd met Scorpio, de (oud)leerlingenvereniging van het Daltoncollege. De vereniging ging vanaf dat moment onder de naam TONEGIDO Scorpio Combinatie (TONEGIDO SC) verder. In 1975 werd sporthal Essesteyn de nieuwe thuisspeelhal. Deze verandering van thuisspeelhal vond plaats onder luid protest van de leden! Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds onze thuisspeelhal. Het jaar daarna promoveerde dames 1 naar de 2de divisie en kwamen maar liefst drie damesteams van het Haagse DOS naar TONEGIDO, nadat een fusie met die club was afgeketst. In de jaren daarvoor waren fusiegesprekken met Blokkeer uit Rijswijk op niets uitgelopen. In hetzelfde jaar werd dhr. Kuch Besuyen voorzitter. Hij is nog steeds verbonden aan onze club.

Intensief overleg tussen de besturen van TONEGIDO en Starlift heeft er in juli 1989 toe geleid, dat er een nieuw sterk volleybalbolwerk in Voorburg is ontstaan. Starlift en TONEGIDO fuseerden na het vertrek van Starlift als hoofdsponsor en ging verder als TONEGIDO. In 2002 verandert de naam in Visade, het bedrijf van Frans van Sliedrecht, de nieuwe hoofdsponsor. In 2014 wordt de naam opnieuw omgedoopt tot Volleybalvereniging Haaglanden en spelen wij vanaf dat moment in de kenmerkende oranje shirts.

Enkele club-iconen Pietw Havenaar is een van de oprichters van TONEGIDO en nog ruim 30 jaar actief gebleven als materiaalman. Al sinds 1958 (bijna vanaf het begin!) speelt Poeka Besuijen bij VV Haaglanden en de voorgangers TONEGIDO en Visade. Poeka speelde jarenlang als spelverdeler in TONEGIDO 1 op divisieniveau. Maar tot op de dag van vandaag is hij nog als trainer actief van met name dames 6 en heren 4. Bij elkaar dus al 58 jaar onafgebroken een bruisend lid. Uiteraard is Poeka, net als twee van zijn broers, erelid van de vereniging. Peter Blangé is de beste volleyballer die onze vereniging heeft voortgebracht. Na jaren in de jeugd bij Tonegido te hebben gespeeld werd hij (met een lengte van 2.05) spelverdeler van Brother Martinus en speelde hij meer dan 500 interlands. Hij speelde in vier Oympische Spelen. In 1992 won hij de zilveren medaille en in 1996 in Atlanta zelfs goud. Hij werd o.a. 5x kampioen van Nederland en 4x kampioen van Italië.

In de tweede helft van de jaren 70 kende de vereniging 9 heren en 9 damesteams, 3 meisjes en 3 jongensteams, mini’s en recreanten. Met ongeveer 260 leden is de club dan iets kleiner dan ons huidige ledenbestand.

Cees van Zweeden richtte als gymleraar bij het Haags Montessori Lyceum, in 1963 een volleybalteam op en stond hiermee aan de wieg van het volleybal in Voorburg en omstreken. Hij was ook medeoprichter van de Nederlandse Volleybalbond, international en bondscoach.

In 1959, 1961 en 1964 werd een andere Voorburgse club, DES, 3 keer landskampioen bij de heren. Deze vereniging hield echter in 1965 op te bestaan doordat sommige teams overstapten naar Rijswijk en sommige naar TONEGIDO en Starlift. Van een fusie was dus feitelijk geen sprake.

Topvolleybal

In de jaren ‘70 en ‘80 bereikte de andere grote voorloper van onze vereniging ongekende hoogtes door het behalen van enkele landskampioenschappen. In 1971 was volleybalvereniging Corbulo ontstaan uit diverse fusies tussen de volleybalverenigingen Haags

De voorgangers van VV Haaglanden hebben een groot aantal topvolleyballers gekend waaronder vele internationals. Enkele van de bekendste Voorburgse namen uit het topvolleybal zijn Jan en Kees van Zweeden, Peter Blangé, Bram Vermeulen (later vooral bekend geworden als artiest, Pierre Matthieu (trainer) Frank Constandse en Jan Clardeij.

5


HEREN 1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Heren 1

Heren 1

Rick van den Bosch

Stef Dreierink

Trainer / Coach Heren 1

Jurrien van Sloten

Gregory Rene-Corail

Heren 1

6

Heren 1

Heren 1

Jesse van Seggelen

Dennis van der Lecq

Heren 1

Marius den Hartog

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Joris den Hartog

Dennis van Wijk

Mark Schoonen


HEREN 3 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Pim Verzijl

Heren 3

Rob Velders

Daniel Tiemens

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Quin van Valen

Dave Smits

Heren 3

Rob Onderwater

Martin den Hartog

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Ruud Knoester

Heren 3

Heren 3

Erik Alblas

Jaap de Water

7


AREMBERGELAAN FYSIOTHERAPIE Kinderfysiotherapie Manuele therapie Echodiagnostiek Fysiotherapie

Bij blessures is er meestal sprake van beschadiging van weefsel.

CJM de Blois MJA Jongebreur EH Kassens

van ‘au’ naar ‘wow’ Arembergelaan Fysiotherapie is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, manuele therapie, echodiagnostiek en fysiotherapie.

Met echografie brengen wij de beschadiging in beeld zo kunnen wij de behandeling optimaal afstemmen op de klacht.

Tel: 070 347 2516 Van Arembergelaan 128 2274 BX Voorburg www.werkenaanherstel.nl aremberge@werkenaanherstel.nl


Wij nemen de verwerking van uw financiële administratie volledig uit handen en adviseren u proactief inzake uw onderneming en gewijzigde regelgeving. Bij Atripel heeft u 1 accountmanager en dus 1 vast aanspreekpunt voor al uw administratieve en fiscale zaken.

Wat we voor u kunnen betekenen…? Daniël Tiemens gaat graag met u in gesprek: d.tiemens@atripel.nl

Bezuidenhoutseweg 241, 2594 AM Den Haag T 070-3246451 www.atripel.nl


DAMES 1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Dames 1

Rosalie Bakker

Dames 1 Ass. Trainer Dames 1

Selene van Valen

Nynke Schakenraad

Trainer Dames 1

Dames 1

10

Margriet van Houwelingen

Aline van den Heuvel

Dames 1

Danique van Trigt

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Jolanda van den Boer

Ron Scheepmaker

Paula van der Ark


DAMES 4 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Dames 4

Kim Fleurkens

Dames 4

Lieke Hamelink

Dames 4

Dames 4

Marjolein van den Dries

Joan Bruyn Kops

Evelien Goudart

Dames 4

Dames 4

Arianne van de Wetering

Dames 4

Dames 4

Dames 4

Pasquale van de Goor

Daniëlle Berk

Tanja de Jong

11


DAMES 6 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Dames 6

Dames 6

Annemarie Ammeraal

Lisanne Bruinsma

Marloes Kusse-Siepel

Dames 6

Paula Krikken

Dames 6

12

Dames 6

Dames 6

Louisanne Dijkman

Laura Oude Vrielink


DAMES 7 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Dymph Rotteveel

Dames 7

Mireille Markink

Ramaak Karimi

Dames 7

Dames 7

Dames 7

Kimberley Lindenberg

Dames 7

Dames 7

Nicole Duivesteijn

Melanie Zoon

13


RECREANTEN VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Recreanten

Recreanten

Peter van Bommel

Anna Kowalska

Thomas Orbahn

Silje Timmermans

Recreanten

Recreanten

14

Recreanten

Recreanten

Edwin Krowinkel

Mike Vroom


JA1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Sil Emons

Laurens van Oost

Trainer / Coach JA1

JA1

Boudewijn Vis

JA1

Jonas Novรกk

JA1

JA1

Peter van Oost

Sander van Houwelingen

JA1

JA1

Sander Kruijt

JA1

JA1

JA1

Ingelsmar Bergonje

Joris Pijpers

Olga Koppenhagen

15


JB1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Boris Piket

JB1

Amber Lankhuijzen

JB1

16

JB1

JB1

Marit Manintveld

Menno Spierings


JC1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Lennard Krauss

Trainer / Coach JC1

JC1

Thijs Sytema

JC1

Koen Heemskerk

JC1

JC1

Sjoerd Pijpers

JC1

JC1

Victor van Geest

Joris Zandbergen

Martin den Hartog

17


JC2 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

JC2

JC2

Guus van Bommel

Carlos Gutierrez

Joris Pijpers

Trainer JC2

Timo Wolthuis

Floris van de Ven

Trainer JC2

18

JC2

JC2

Karsten de Vries

Maurits Nas

JC2

Thijs Naaktgeboren

JC2

JC2

JC2

Oscar Hermelin

Jonas Novรกk


MA1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

MA1

Celine Brender à Brandis

Trainer / Coach MA1

Nikki Vroom

Esmée Koppers

MA1

MA1

MA1

Mazony Risamasu

Anouk Unterhorst

MA1

Sophie Morawek

Kika Hoogteijling

MA1

MA1

MA1

Milly Monster

MA1

MA1

Cloë van Geest

Floor Walterbos

Lars Daniëls

19


MA2 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Victorine Buiten

Arusha Krul

MA2

Manouk Klunder van Gijen

MA2

20

Linn Dadon

MA2

MA2

Michelle Guyt

MA2

MA2

MA2

Victoria Alvarez van Valen

Anne Schramade


MA3 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

MA3

Cézanne Meijer

Trainer / Coach MA3

Manon van Rijn

MA3

MA3

MA3

Larissa Ordelman

Freddie van Veen

Mike Vroom

21


MB1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Tinka Novรกk

MB1

Ellemijn Mensink

Sarah van Haver

MB1

22

MB1

MB1

Eva Langeveld

Linde Goedee

MB1

Annabel van Bommel

MB1

MB1

MB1

Jyotika Balgobind

Querine van Rijn


MC1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Ivana Kuijsten

Isabelle Suurland

MC1

MC1

Ciara de Niet

MC1

Roshni Kalloe

MC1

MC1

Luna Logemann

MC1

MC1

MC1

Senna Cramer

Isa Krowinkel

Fabienne Vis

23


MC2 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

MC2

Isa Coenen

Anouk Unterhorst

Trainer MC2

24

Esmée Koppers

Suzie Theil

Trainer MC2

Trainer MC2

MC2

Nina van der Toorn

Emma Worm

MC2

Stella Pijnacker

MC2

MC2

MC2

Franka Marinus

Kika Hoogteijling


MC3 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Elise Hillenga

Fenne Nas

MC3

MC3

Romy Makken

MC3

Nikhita Djorai

MC3

MC3

Cilla Helberg

MC3

MC3

Julia Baak

Chardonnay Partodikromo

25


CMV VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Marinke Algera

CMV

Iliya Ghyasi

Fabiënne Hamstra

Eliza Khan

CMV

CMV

CMV

CMV

Liv Heggers

Anne-Sophie van den Bout

CMV

Ilse Franken

CMV

Jesper Boerema

CMV

CMV

26

CMV

Billy Rosa Bikle

Meike Bressers

Dene Harteveld

Federica Anemaet

CMV

CMV

Shirin Aria Azadi

CMV

CMV

CMV

Ebbe Åkesson

Novi de Lira


CMV CMV

Juliet Poort

Timo Reede

Quirien Simons

CMV

CMV

CMV

CMV

Nikita Scholtens

Roos Tiemens

Tim Wouters

CMV

CMV

CMV

CMV

Luuk Wiskamp

Vincent Nas

CMV

Julia Peet

Suus Rothweiler

Jill van der Wilk

Bahaar Mofrad

CMV

CMV

Simeon van Nijnatten

CMV

CMV

Wouter van der Meer

Ana Pavlovic

27


N6-1 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Patricia van der Ark

Trainer N6-1

Danique van Leeuwen

N6-1

28

Daniëlle van Hout

N6-1

N6-1

Stacey Kuijsten

N6-1

N6-1

N6-1

Tessa Aarzen

Hannah de Pierre

Nikki Vroom


N6-2 VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Trainer N6-2

Nathania Smagge

Carmen Hoogendoorn

N6-2

N6-2

N6-2

Floortje van Rossum

N6-2

N6-2

Mia Pavlovic

Robin Zaaijer

Sophie Morawek

29


BESTUUR & OVERIGE FUNCTIES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Voorzitter

Rob Velders

Secretaris

Penningmeester

Kim Fleurkens

Christa Naarding

Communicatie

Jeugdcommissie

Mike Vroom

Marjolein van den Dries

30

Zaalbeheerder

Combinatiefunctionaris

Dennis Bosveld

Henk Scheermeijer


TEAMPLAATJES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

HEREN 1

Heren 3

Heren 3

Heren 3

Heren 3

HEREN 3 31


TEAMPLAATJES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Dames 1

DAMES 1

Dames 2

Dames 2

Dames 2

Dames 2

DAMES 2 32


Dames 4

Dames 4

Dames 4

Dames 4

DAMES 4

Recreanten

Recreanten

Recreanten

Recreanten

RECREANTEN 33


TEAMPLAATJES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

JA1

JA1

JA1

JA1

JA1

JC1

JC1

JC1

JC1

JC1 34


JC2

JC2

JC2

JC2

JC2

MA1

MA1

MA1

MA1

MA1 35


TEAMPLAATJES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

MA2

MA2

MA2

MA2

MA2

MB1

MB1

MB1

MB1

MB1 36


MC1

MC1

MC1

MC1

MC1

MC3

MC3

MC3

MC3

MC3 37


TEAMPLAATJES VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

N6-1

N6-1

N6-1

N6-1

N6-1

N6-2

N6-2

N6-2

N6-2

N6-2 38


Retro’s

Retro’s

Retro’s

Retro’s

RETRO’S 39


Leverancier van VV Haaglanden volleybalkleding

Op zoek naar nieuwe klanten? Postbus 442 2270 CK Voorburg Telefoon (070) 31 91 009 Mobiel (06) 24749872 NL61ABNA0488449170 NL70INGB0009482062

Uw woning of bedrijfspand is een waardevolle investering en het schilderwerk ervan is uw visitekaartje. Voor het behoud van uw onroerend goed is het belangrijk dat het goed in de verf staat. - schilderwerk - monumentaal schilderwerk - wandbekleding en wandafwerking - beglazing voor binnen en buiten Bel met Peter van Bommel

www.2color.nl - 070 31 91 009 - info@2color.nl

________________________________________________________________________________

r: NL.181541312B01

m algemene voorwaarden en gaarne binnen veertien dagen.

ng van de betalingstermijn komen eventuele inningskosten e.d. voor rekening van de debiteur.

en offertes blijven acht dagen van kracht en zijn nadien vrijblijvend. _________________________________________________________________________________

Slechts drie procent van uw potentiĂŤle klanten neemt contact op na een sitebezoek. Wie zijn die andere 97% bezoekers van uw website? Website-Leads is een unieke tool waarmee u inzicht krijgt in:

- Welke bedrijven uw website bezoeken - Welke pagina’s ze bezocht hebben en hoe lang U ontvangt deze heerlijk warme leads iedere dag in een e-mail met daarin de contactgegevens van het bedrijf en zo mogelijk een contactpersoon. www.datacollectief.nl Tel: 0800 - 2028 m.vroom@datacollectief.nl


SPAAROVERZICHT VOLLEYBALVERENIGING HAAGLANDEN

o o o o o o o o o o

Heren 1 Rick van den Bosch Stef Dreierink Joris den Hartog Marius den Hartog Dennis van der Lecq Gregory Rene-Corail Jesse van Seggelen Jurrien van Sloten Dennis van Wijk Mark Schoonen

JA1 o Ingelsmar Bergonje o Sil Emons o Sander van Houwelingen o Sander Kruijt o Jonas Novák o Laurens van Oost o Peter van Oost o Boudewijn Vis o Joris Pijpers o Olga Koppenhagen

o o o o o o o o o o

Heren 3 Erik Alblas Martin den Hartog Ruud Knoester Rob Onderwater Dave Smits Daniel Tiemens Quin van Valen Rob Velders Pim Verzijl Jaap de Water

JB1 o Marit Manintveld o Amber Lankhuijzen o Boris Piket o Menno Spierings

o o o o o o o o o

Dames 1 Rosalie Bakker Jolanda van den Boer Aline van den Heuvel Margriet van Houwelingen Nynke Schakenraad Danique van Trigt Selene van Valen Ron Scheepmaker Paula van der Ark

o o o o o o o o o

Dames 4 Kim Fleurkens Daniëlle Berk Pasquale van de Goor Evelien Goudart Joan Bruyn Kops Arianne van de Wetering Marjolein van den Dries Lieke Hamelink Tanja de Jong

o o o o o o

Dames 6 Annemarie Ammeraal Lisanne Bruinsma Louisanne Dijkman Paula Krikken Marloes Kusse-Siepel Laura Oude Vrielink

o o o o o o

Dames 7 Nicole Duivesteijn Ramaak Karimi Kimberley Lindenberg Mireille Markink Dymph Rotteveel Melanie Zoon

Recreanten o Peter van Bommel o Anna Kowalska o Edwin Krowinkel o Thomas Orbahn o Silje Timmermans o Mike Vroom

42

JC1 o Victor van Geest o Koen Heemskerk o Lennard Krauss o Sjoerd Pijpers o Thijs Sytema o Joris Zandbergen o Martin den Hartog JC2 o Guus van Bommel o Carlos Gutierrez o Oscar Hermelin o Thijs Naaktgeboren o Maurits Nas o Floris van de Ven o Karsten de Vries o Timo Wolthuis o Joris Pijpers o Jonas Novák MA1 o Celine Brender à Brandis o Cloë van Geest o Kika Hoogteijling o Milly Monster o Sophie Morawek o Anouk Unterhorst o Esmée Koppers o Mazony Risamasu o Nikki Vroom o Floor Walterbos o Lars Daniëls MA2 o Victoria Alvarez van Valen o Victorine Buiten o Linn Dadon o Michelle Guyt o Manouk Klunder van Gijen o Arusha Krul o Anne Schramade MA3 o Cézanne Meijer o Larissa Ordelman o Manon van Rijn o Freddie van Veen o Mike Vroom

MB1 o Jyotika Balgobind o Annabel van Bommel o Linde Goedee o Sarah van Haver o Eva Langeveld o Ellemijn Mensink o Tinka Novák o Querine van Rijn MC1 o Isa Krowinkel o Senna Cramer o Roshni Kalloe o Ivana Kuijsten o Luna Logemann o Ciara de Niet o Isabelle Suurland o Fabienne Vis MC2 o Isa Coenen o Franka Marinus o Stella Pijnacker o Emma Worm o Suzie Theil o Nina van der Toorn o Esmée Koppers o Anouk Unterhorst o Kika Hoogteijling MC3 o Julia Baak o Nikhita Djorai o Elise Hillenga o Cilla Helberg o Romy Makken o Fenne Nas o Chardonnay Partodikromo CMV o Ebbe Åkesson o Marinke Algera o Federica Anemaet o Shirin Aria Azadi o Billy Rosa Bikle o Jesper Boerema o Anne-Sophie van den Bout o Meike Bressers o Ilse Franken o Iliya Ghyasi o Fabiënne Hamstra o Dene Harteveld o Liv Heggers o Eliza Khan o Novi de Lira o Wouter van der Meer o Bahaar Mofrad o Vincent Nas o Simeon van Nijnatten o Julia Peet o Juliet Poort o Timo Reede o Suus Rothweiler o Nikita Scholtens o Quirien Simons o Roos Tiemens o Jill van der Wilk o Luuk Wiskamp o Tim Wouters o Ana Pavlovic

N6-1 o Tessa Aarzen o Patricia van der Ark o Daniëlle van Hout o Stacey Kuijsten o Danique van Leeuwen o Hannah de Pierre o Nikki Vroom N6-2 o Mia Pavlovic o Carmen Hoogendoorn o Floortje van Rossum o Nathania Smagge o Robin Zaaijer o Sophie Morawek Bestuur & Overige functies o Henk Scheermeijer o Rob Velders o Marjolein van den Dries o Kim Fleurkens o Christa Naarding o Mike Vroom o Dennis Bosveld Teamplaatjes oo Heren 1 oo oo Heren 3 oo oo Dames 1 oo oo Dames 2 oo oo Dames 4 oo oo Recreanten oo oo JA1 oo oo JC1 oo oo JC2 oo oo MA1 oo oo MA2 oo oo MB1 oo oo MC1 oo oo MC3 oo oo N6-1 oo oo N6-2 oo oo Retro’s oo


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Voorburg Ma: 08:00 - 21:00 uur Di: 08:00 - 21:00 uur Wo: 08:00 - 21:00 uur Do: 08:00 - 21:00 uur Vr: 08:00 - 21:00 uur Za: 08:00 - 21:00 uur Zo: 12:00 - 18:00 uur

JumboVoorburg Jumbo, Voorburg, Koningin Julianalaan 370

VV Haaglanden  

VV Haaglanden Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you